Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice"

Transkript

1 č. 1-5/2009 předložené zprávy komise o posouzení a hodnocení nabídek veřejné zakázky malého rozsahu - realizace stavby Chodník podél ul. Petřkovická, že na základě usnesení starosty č. 21-3/2009 ze dne bylo vyhlášeno výběrové řízení na zakázku malého rozsahu - realizace stavby Chodník podél ul. Petřkovická. Zakázka byla zveřejněna na webových stránkách obvodu v období od do Do výběrového řízení se přihlásilo deset firem v tomto pořadí: 1. STRABAG a.s., IČ: Inženýrské sítě Ostrava s.r.o., IČ: Pražské silniční a vodohospodářské stavby a.s., IČ: ODS-Dopravní stavby Ostrava a.s., IČ: DILOS CZECH s.r.o., IČ: COLAS CZ a.s., IČ: Ing. Jan Mareš PARKSERVIS, IČ: DEMONTSTAV s.r.o., IČ: IKOMOSTAV s.r.o., IČ: Technické služby a.s. Slezská Ostrava, IČ: Dne postoupily 4 firmy. Komise rozhodla, že firmy budou vyzvány k doplnění cenových nabídek: o návrh smlouvy o dílo, kde bude uvedena délka záruky na dílo a výše pozastávky (v %) v položkovém rozpočtu doplněna varianta, kde místo betonových obrubníků budou žulové Termín podání doplnění cenových nabídek do V určeném termínu doplnění cenové nabídky doručily 3 firmy. Dne se opět sešla komise a na základě projednání předložených nabídek doporučuje přidělit zakázku firmě STRABAG a.s. se zadáním zakázky firmě STRABAG a.s., odštěpný závod Ostrava, Polanecká 827, Ostrava Svinov za cenu max. přípustnou ,- Kč bez DPH (tj ,- Kč vč. DPH) dle cenové nabídky ze dne za výše uvedených podmínek, které stanovila výběrová komise, 1. informovat firmu STRABAG a.s., o přidělení zakázky, a sdělit připomínky, které je nutno zapracovat do smlouvy o dílo a požádat o předložení nové smlouvy o dílo za max. cenu ,- Kč bez DPH (tj ,- Kč vč. DPH) dle jejich cenové nabídky ze dne Zodpovídá pí. Barabaschová Termín:

2 2. po doručení smlouvy o dílo zkontrolovat, zda firma zapracovala požadavky městského obvodu a předložit smlouvu starostovi k podpisu Zodpovídá: pí. Barabaschová Termín:

3 č. 2-5/2009 návrh provozního úseku na vyhlášení výběrového řízení na zakázku malého rozsahu- realizaci stavby Parkoviště na ul. Hlavní že v dubnu 2009 byla podána žádost o územní a stavební povolení na stavbu Parkoviště na ul. Hlavní. Součástí této stavby je i kontejnerové stání pro separovaný sběr. Provozní úsek navrhuje vyhlásit výběrové řízení na zakázku malého rozsahu realizaci stavby Parkoviště na ul. Hlavní. s vyhlášením výběrového řízení na zakázku malého rozsahu - realizaci stavby Parkoviště na ul. Hlavní j m e n u j e 1. výběrovou komisi pro otevírání obálek ve složení: pí. Kuligová, pí. Tichá 2. výběrovou komisi pro posouzení nejvhodnější nabídky ve složení: pí. Kuligová, pí. Barabaschová,Ing. Beňovič (náhradník p. Čížek, p. Gatnar) 1. připravit podmínky pro vyhlášení výběrového řízení na zakázku malého rozsahu v souladu s Metodickým pokynem pro zadávání zakázek malého rozsahu 2006, a tyto zveřejnit na webových stránkách obvodu s termínem předložení cenové nabídky do do 13,00 hod. Zodpovídá: pí.barabaschová Termín: Předložit zprávu o posouzení nabídek s návrhem nejvhodnější nabídky starostovi Zodpovídá: pí. Barabaschová Termín:

4 č. 3-5/2009 opravu plynového kotle výměna plynového kotle, že nájemkyně bytu č. 4 na ul. Prudká 153 požádala z důvodu poruchy plynového kotle o opravu. Byla objednána oprava u fy GASS EKO, která zjistila opravu kotle v ceně Kč a doporučila výměnu kotle (montáž kotle r. 1998). Proto bylo osloveno celkem 5 firem na dodávku a výměnu kotle. Bytový úsek doporučuje zadat objednávku na dodávku a zapojení plynového kotle firmě Instalatérství Kernbach (rozhoduje cena). s oslovením firmy Instalatérství Jindřich Kernbach, objednat dodávku a zapojení plynového kotle fy Instalatérství Jindřich Kernbach do max. výše ,- Kč bez DPH. Zodpovídá: pí. Najvárková Termín:

5 č. 4-5/2009 plnění úkolů a lhůt volby do Evropského parlamentu 5. a , že k dnešnímu dni je následující situace. Volební komise pro volby do Evropského parlamentu bude pracovat v tomto složení: zapisovatelka komise Mocková Iva, členové komise: Lukosz Kamil (ODS), Nitsche Filip (KSČM), Slívová Kateřina (Starostové a nezávislí), Glumbíková Marie (KDU ČSL), Martvoň Lubomír (ČSSD). Starosta dojmenoval do předepsaného počtu další členy komise a to p. Březovského Pavla a pí. Schofferovou Věru. První zasedání okrskové volební komise se uskuteční v 16,00 hod v budově ÚMOb Hošťálkovice, kde proběhne školení Statistického úřadu. nadále sledovat plnění harmonogramu a upozorňovat starostu na plnění lhůt. Zodpovídá: pí. Mocková Termín: do

6 č. 5-5/2009 návrh smlouvy o dílo na následnou péči o skládku na období 1. roku, že na základě plnění usnesení starosty č. 14-3/2009 provozní úsek vytipoval parcely pro zhotovení náhradních vrtů a v souladu se stejným usnesením stavební úsek vyzval G-Consult spol. s r.o. k předložení návrhu smlouvy o dílo. em ze dne G-Consult návrh smlouvy předložil. Předložený návrh smlouvy je v souladu s dříve schválenou cenovou nabídkou. V souladu s výsledkem jednání mezi MOb a majiteli pozemků ( určení lokality nových vrtů ) je nezbytnou součinností objednatele ověření případného výskytu inženýrských sítí a předání zhotoviteli v písemné formě. Smlouvu je možno uzavřít v textu předloženého návrhu. s předloženým návrhem smlouvy s tím, že je nutno opravit název v obchodní firmě (ÚMOb Hošťálkovice nahradit Městským obvodem Hošťálkovice) a oprávněným pracovníkem k jednání ve věcech technických je určen p. Jurajda Miroslav stavební úsek, opravit smlouvu o dílo dle výše uvedeného, doplnit o doložku platnosti právního úkonu a předložit k podpisu. Poté smlouvu odeslat zhotoviteli. Zodpovídá: p. Jurajda Termín:

7 č. 6-5/2009 stavební záměr, že p. Miroslav Beránek, Skrytá 46, Hošťálkovice, informoval o stavebním záměru na pozemku parc.č. 258/2 v k.ú. Hošťálkovice. se stavebním záměrem na pozemku parc.č. 258/2 v k.ú. Hošťálkovice, sdělit tuto informaci stavebnímu úřadu. Zodpovídá: tajemnice Termín:

8 č. 7-5/2009 žádost pí. Věry Parmové, že Věra Parmová zaslala MOb Hošťálkovice žádost o vyjádření z hlediska územního plánu ke změně užívání stavby z rekreačního objektu na rodinný dům. Rekreační chata žadatelky ( nyní v rekonstrukci ) stojí na pozemku parc. č. 1848/3 v k.ú. Hošťálkovice, který je dle územního plánu začleněn v zóně Zahrady a záhradkové osady. V kategorii výjimečně přípustné je zde možno stavět i rodinné domky. Posouzení přípustnosti staveb v kategorii výjimečně přípustné náleží do pravomoci Útvaru hlavního architekta. Rozhodující pro posouzení jsou výlučně hlediska urbanistická a ochrana životního prostředí. K posuzování konkrétních staveb má být přizván příslušný MOb. V případě sporu rozhoduje Zastupitelstvo města Ostravy. se změnou užívání stavby na pozemku parc. č. 1848/3 v k.ú. Hošťálkovice z rekreační chatky na rodinný dům, seznámit žadatele s usnesením starosty. Zodpovídá: p.jurajda Termín:

9 č. 8-5/2009 žádost p. Tomáše Uhra o souhlas se stavebním záměrem, že pan Tomáš Uher, Pod Poštou 1203/4, Ostrava Ludgeřovice doručil MOb Hošťálkovice jako vlastníkovi místní komunikace Broskvoňová žádost o souhlas s jeho stavebním záměrem. Účel žádosti o souhlas není blíže specifikován. K žádosti je přiložená situace záměru výstavby RD, včetně přípojek, na pozemku parc. č. 247/20 v k.ú. Hošťálkovice. s předloženým záměrem výstavby RD na pozemku parc. č. 247/20 včetně přípojek vody a kanalizace za předpokladu splnění následujících podmínek před zahájením stavby : 1) Stavebník předloží MOb Hošťálkovice ke schválení smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene ( uložení přípojek v pozemku parc. č. 247/18 MK Broskvoňová ). Zřízení věcného břemene bude úplatné, a to ve výši 357,- Kč/ bm ( 300,- Kč bez DPH ), nejméně však 1 190,- Kč ( 1 000,- Kč bez DPH ). 2) Před požádáním příslušného silničního správního úřadu o povolení dopravního připojení sousední nemovitosti k MK Broskvoňová předložit MOb Hošťálkovice řešení napojení k vyjádření. 3) Práce v komunikaci nemohou být zahájeny bez příslušného povolení o zvláštním užívání místní komunikace včetně úhrady poplatku za zábor veřejného prostranství. seznámit žadatele s usnesením starosty. Zodpovídá: p.jurajda Termín:

10 č. 9-5/2009 žádost o změně užívání, že Jan a Helena Stolárikovi, Ostrava Jih, Svazácká 17/2205, podali žádost ke změně užívání zahradní chatky na rodinný dům. Objekt se nachází na pozemku parc.č. 1846/6 a parc.č. 1846/13 v k.ú. Hošťálkovice. K žádosti je přiložené koordinované závazné stanovisko č. 476/2009 vydané ÚHA MMO a kolaudační rozhodnutí ze dne V územním plánu města Ostravy jsou tyto pozemky začleněny v zóně Zahrady a záhradkové osady. V kategorii výjimečně přípustné je zde možno stavět i rodinné domky. Posouzení přípustnosti staveb v kategorii výjimečně přípustné náleží do pravomoci Útvaru hlavního architekta. Rozhodující pro posouzení jsou výlučně hlediska urbanistická a ochrana životního prostředí. K posuzování konkrétních staveb má být přizván příslušný MOb. V případě sporu rozhoduje Zastupitelstvo města Ostravy. se změnou užívání stavby na pozemku parc.č. 1846/6 a parc.č. 1846/13 v k.ú. Hošťálkovice z rekreační chatky na rodinný dům, seznámit žadatele s usnesením starosty. Zodpovídá: p.jurajda Termín:

11 č. 10-5/2009 zaslání návrhu zadání nového Územního plánu města Ostravy, že dle ustanovení 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, nám byl zaslán návrh zadání nového Územního plánu města Ostravy. Zadání obsahuje 14 bodů, požadavků a různých koncepcí. Připomínky k návrhu zadání je možno uplatňovat do 30 dnů od obdržení návrhu.

12 č. 11-5/2009 oznámení o zahájení územního a stavebního řízení stavby Parkoviště a kontejnerové stání na ul. Hlavní oznámení o vedení spojeného územního a stavebního řízení stavby Parkoviště a kontejnerové stání na ul. Hlavní, jehož žadatelem je. Závazná stanoviska dotčených orgánů mohou být uplatněny při veřejném ústním jednání, které se uskuteční dne účast na veřejném ústním jednání dne určí starosta Zodpovídá: tajemnice Termín:

13 č. 12-5/2009 rozhodnutí Městského úřadu Hlučín, že Městský úřad Hlučín, odbor výstavby, vydal rozhodnutí o umístění stavby Novostavba RD, napojení inž. sítí, domovní ČOV, vsakovací potrubí, zásobník dešťové vody, sklad nářadí, sjezd a oplocení na pozemku parc.č. 24, 25/1, 25/2, 500 v k.ú. Bobrovníky. Vzhledem k tomu, že podmínil umístění stavby rozhodnutím starosty zaslaného stavebnímu úřadu města Hlučína, je nutno provést kontrolu, zda v rozhodnutí jsou podmínky splněny. provést kontrolu, zda rozhodnutí obsahuje připomínky městského obvodu Hošťálkovice. Zodpovídá: p. Jurajda Termín:

14 č. 13-5/2009 aktualizaci seznamu odběrných míst, že pověřená firma Statutárním městem Ostrava ecentre a.s. požádala o aktualizaci seznamu odběrných míst dodávka elektřiny pro rok Součástí je příloha odběrných míst v městském obvodě Hošťálkovice. provést kontrolu odběrných míst elektřiny s tím, zda souhlasí počet uvedených odběrných míst, adresy, čídsla EAN OPN, distribuční sazby a velikost jističů a odeslat žadateli. Zodpovídá: pí. Kuligová, pí. Mocková Termín: ihned

15 č. 14-5/2009 žádost stavebního úřadu MOb Moravská Ostrava a Přívoz, žádost ÚMOb Moravská Ostrava a Přívoz ve věci sdělení seznamu členů povodňové komise, sdělit Městskému obvodu Moravská Ostrava a Přívoz aktualizované složení členů povodňové komise. Zodpovídá: tajemnice Termín:

16 č. 15-5/2009 závěry z jednání se zástupci TJ Sokol Hošťálkovice ze dne , skutečnost, že jednání, kterého se zúčastnili i zaměstnanci provozního úseku, nedosáhli závěrečné dohody nepřipravenost zástupců TJ Sokol Hošťálkovice. Zástupci TJ Sokol byli vyzváni, aby okamžitě sdělili městskému obvodu plán využívání sportovního areálu včetně dohodnutých pronájmů. K dnešnímu dni byl dodán plán využití hřiště členy TJ Sokol do konce června 2009 s tím, že mistrovská utkání jak mužů, tak dorostu budou ukončena 14.l Z předloženého plánu plynou některé problémy, které je nutno bezodkladně vyřešit. 1. písemně vyzvat zástupce TJ Sokol Hošťálkovice, aby odpověděli písemně na položené a dosud nezodpovězené otázky z dřívějších jednání Zodpovídá: pí. Kuligová, pí. Barabaschová Termín: připravit návrh řešení pronájmu, evidence, zpoplatnění, dozoru atd. ploch v areálu TJ Sokol Zodpovídá: tajemnice, pí. Kuligová, pí. Barabaschová, pí. Najvárková Termín: navrhnout řešení využití areálu do doby než budou přijata definitivní opatření Zodpovídá: tajemnice Termín:

17 č. 16-5/2009 nabídku pozemků k pronájmu, že Pozemkový fond ČR oznamuje nabídku pozemků k pronájmu na LV v k.ú. Hošťálkovice, 1. zpracovat mapový podklad s orientací jednotlivých pozemků, Zodpovídá: pí.barabaschová Termín: vytipovat možnost nabytí pozemků od Pozemkového fondu ČR, Zodpovídá: pí. Kuligová, pí. Barabaschová Termín: zpracovat přehled, jak jsou pozemky udržovány vlastníkem (Pozemkovým fondem ČR), Zodpovídá: pí.kuligová Termín:

18 č. 17-5/2009 dopis SMO, MMO odboru majetkového ve věci svěření pozemků, že město Ostrava na základě darovací smlouvy 0630/2009/MJ nabylo bezúplatně pozemky parc.č.2075/1,2075/3,2105/1,2105/4 pod místními komunikacemi v k.ú. Hošťálkovice od České republiky Ministerstva zemědělství. Pro svěření daných pozemků do správy městského obvodu je nutno doložit rozhodnutí zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice usnesení č. 252/14z ze dne zaslat majetkovému odboru MMO usnesení zastupitelstva včetně uvedení účelu svěření. Zodpovídá: pí.kuligová Termín:

19 č. 18-5/2009 oznámení změny Územního plánu města Hlučína, oznámení odboru výstavby Městského úřadu Hlučín o zahájení řízení o návrhu změny č. 6 Územního plánu Hlučína s tím, že veřejné projednání návrhu se koná v 15,00 hod. v budově Městského úřadu v Hlučíně.

20 č. 19-5/2009 plnění usnesení č. 35-3/ zpracovat nový návrh smlouvy na pronájem hrobových míst, návrh smlouvy na pronájem hrobového místa na veřejném pohřebišti v Ostravě Hošťálkovicích. Do nového návrhu byly zapracovány zejména tyto změny: aktualizace právních předpisů navýšení ceny za nájem/m 2 /rok z původních 10,- Kč na 15,- Kč (pohřebiště v Ostravě mají 20,- Kč/m 2 /rok ) navýšení ceny za služby spojené s nájmem (dodávka vody, odvoz a likvidace odpadu, údržba ploch zeleně včetně stromů a keřů, celoroční údržba komunikací, informační služby, vedení evidence veřejného pohřebiště) z původních 30,-Kč/m 2 /rok na 40,- Kč/m 2 /rok (v Ostravě 45,- Kč) změna v zaokrouhlování pronajaté plochy: - původně každý započatý m 2 vždy směrem nahoru - nyní do 0,50 směrem dolů, od 0,51 nahoru změna v délce pronájmu hrobových míst: - původně vždy na 10 let - nyní nejméně v délce tlecí doby změna termínu úhrady - původně každoročně do nyní periodicky na každých 5 let předem MOb Hošťálkovice má v současnosti uzavřených 665 smluv na pronájem hrobových míst. s návrhem smlouvy dle předloženého návrhu, 1. s platností od uzavírat smlouvy na pronájem hrobového místa dle schváleného nového návrhu smlouvy. Zodpovídá: pí.mocková Termín: od trvale 2. na základě dosud uzavřených smluv zpracovat rejstřík uzavřených smluv. Zodpovídá: pí. Mocková Termín: do konce června zajistit programové vybavení na evidenci hrobových míst Zodpovídá: tajemnice Termín:

21 č. 20-5/2009 žádost p. Otmara Dluhosche o doplnění dopravního značení v místech: 1. výjezd křižovatka cyklostezky Pod Lomem a MK ul. K Vodě (označení č. 1 v přiloženém plánku) 2. ulice Broskvoňová (výjezd z areálu bývalého statku na ul. Výhledy (označení č. 2 v přiloženém plánku) 3. úsek ulice K Vodě s napojením na ul. Broskvoňovou (označení č. 3 v přiloženém plánku) že žadatelem uváděná místa jsou součástí cyklotrasy vedoucí Hošťálkovicemi a že žadatel odůvodňuje požadavek zvýšením přehlednosti míst a tím bezpečnosti účastníků silničního provozu. Provozní úsek upozorňuje na nutnost údržby pozemků souvisejících s cyklistickou stezkou, které nejsou v majetku města Ostravy, 1. provoznímu úseku vyvolat jednání s vlastníky pozemků v dané lokalitě ve věci zajištění údržby pozemků a zajištění přehlednosti křižovatky ulic K Vodě a cyklostezky Zodpovídá: pí. Kuligová, pí. Barabaschová Termín: sdělit toto stanovisko žadateli. Zodpovídá: pí. Kuligová Termín:

22 č. 21-5/2009 návrh úpravy rozpočtu, že usnesením starosty č. 15-4/2009 vzešel úkol k navýšení finančního příspěvku na knihovnické činnosti z 5 tis. na 7 tis. Kč. Návrh ke krytí této úpravy je snížení výdajové položky 5136 knihy, učební pomůcky z par. 6171, s úpravou rozpočtu č. 14 zvýšení výdajů -par. 3314, pol Činnosti knihovnické-neinv.transfery obč. sdr. o 2 tis. Kč snížení výdajů -par. 6171,pol Činnost místní správy-knihy, učební pomůcky o 2 tis. Kč zapracovat tuto úpravu do rozpočtu roku Zodpovídá: pí. Machurová Termín:

23 č. 22-5/2009 uzavření smlouvy o uzavření smlouvy budoucí kupní na pozemek parc.č. 4/11 v k.ú. Hošťálkovice,na kterém je umístěna stavba chodníku, že na základě usnesení zastupitelstva č. 293/16z, kdy byl schválen odkup pozemků pod chodníkem před nákupním střediskem, je nutno před uzavřením kupní smlouvy provést pasportizaci stavby chodníku. Proto bylo provozním úsekem objednáno zaměření chodníku, a pro stavební řízení dodatečná kolaudace stavby- je potřeba uzavřít smlouvu o smlouvě budoucí kupní (stavba je umístěna na cizím pozemku).chodník je umístěn na nově vzniklém pozemku parc.č. 4/11 o výměře 46 m2 (odděleno z pozemku parc.č. 4/5). s uzavřením smlouvy o uzavření smlouvy budoucí kupní na pozemek parc.č. 4/11 v k.ú. Hošťálkovice,na kterém je umístěna stavba chodníku. Smlouva bude uzavřena mezi SMO, MOb Hošťálkovice a panem Jiřím Návratem, U Sokolovny 174/11, Ostrava Petřkovice s tím, že kupní smlouva bude uzavřena do , s c h v a l u j e předloženou smlouvu, 1. vyhotovit smlouvu o uzavření smlouvy budoucí kupní a předložit starostovi k podpisu, Zodpovídá: pí.barabaschová Termín: vyzvat k podpisu smlouvy vlastníka výše uvedeného pozemku - p. Návrata, Zodpovídá: pí. Barabaschová Termín: uzavřenou smlouvu použít pro řízení o dodatečné kolaudaci. Zodpovídá: pí. Barabaschová Termín: ihned po podpisu V Ostravě Hošťálkovicích

24 č. 23-5/2009 nabídku pana Arnošta Sukatsche na výkup pozemků parc.č zahrada o výměře 476 m 2, č zahrada o výměře 235 m 2 a č zastavěná plocha a nádvoří o výměře 261 m 2 v k.ú. Hošťálkovice městským obvodem Hošťálkovice, 1. Jednání o narovnání majetkoprávních vztahů v této lokalitě schválilo zastupitelstvo MOb v Plánu postupu pro narovnávání majetkoprávních vztahů již v roce 2007, vč. změn na rok Pan Sukatsch nabídl výkup za cenu 1 m 2 podle současné cenové mapy. Protože v cenové mapě tato lokalita oceněna není, vychází jeho nabídka ze skutečnosti, že lokalita je podle územního plánu zařazena mezi individuální bytovou výstavbu, a proto požaduje cenu v rozmezí Kč/m Podle vyjádření vlastníka pozemků, pokud nebude mít o pozemky zájem městský obvod, hodlá je nabídnout k prodeji pro individuální výstavbu dalším osobám. 4. Pozemky v okolí ul. Rynky mají podle cenové mapy hodnotu 480 Kč/m Po konzultaci se znalcem, bude hodnota pozemků snížena z důvodu, že se nacházejí ve svahu. 6. Je třeba vzít v úvahu, že na parcelách č. 26 a 27 má městský obvod umístěnu stavbu chodníku a dokud nebudou narovnány majetkoprávní vztahy odpovídajícím způsobem, dá se předpokládat, že v případě rekonstrukce chodníku (která se již nyní jeví jako potřebná), nám zřízení věcného břemene vlastník pozemků neumožní a opravu tak zablokuje. 7. Provozní úsek navrhuje objednat ocenění pozemků na vlastní náklady a poté předložit záměr výkupu ke schválení zastupitelstvu MOb. s návrhem provozního úseku objednat ocenění pozemků parc.č. 25,26, a 27 a předložit záměr výkupu k projednání na zasedání zastupitelstva MOb v září sdělit rozhodnutí starosty majiteli pozemků 2. zajistit znalecký posudek 3. připravit materiály pro jednání zastupitelstva Zodpovídá: pí. Kuligová Termín: Zodpovídá: pí.kuligová Termín: V Ostravě Hošťálkovicích

25 č. 24-5/2009 zprávu o vlivu na životní prostředí, zaslanou zprávu o vlivu na životní prostředí za rok 2008 společnosti BorsodChem MCHZ, s.r.o., 1. využít zaslanou zprávu pro vysílání HTV s tím, že tato bude připravena a odvysílaná v měsíci červnu Zodpovídá: pí. Kuligová Termín: červen na základě DVD připravit pro HTV odvysílání jednotlivých sekcí Zodpovídá: pí. Kuligová Termín: průběžně V Ostravě Hošťálkovicích

26 č. 25-5/2009 Návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene k pozemku parc. č. 247/18, že v souladu s plnění usnesení starosty č. 8-5/2009 bodu 1) ze dne předkládá stavebník Tomáš Uher návrh smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene pro uložení přípojek vody a kanalizace v pozemku parc. č. 247/18 místní komunikace Broskvoňová, který je svěřen do správy MOb Hošťálkovice. s předloženým textem smlouvy beze změn, zaslat žadateli 1 vyhotovení podepsané smlouvy. Zodpovídá: p.jurajda Termín: V Ostravě Hošťálkovicích

27 č. 26-5/2009 žádost o souhlas s dopravním napojením na místní komunikaci, že v souladu s plnění usnesení starosty č. 8-5/2009 bodu 2) ze dne předkládá stavebník Tomáš Uher technické řešení napojení sjezdu nemovitosti parc. č. 247/20 na místní komunikaci Broskvoňová. Technické řešení sjezdu bylo schváleno policií ČR DI Ostrava dne viz grafická příloha. s předloženým technickým řešením bez připomínek, seznámit žadatele s usnesením starosty. Zodpovídá: p.jurajda Termín: V Ostravě Hošťálkovicích

28 č. 27-5/2009 rozpočtové opatření, že na bytovém domě na ulici Prudké, č.p. 147, byl nainstalován a uveden do provozu přístroj na odvlhčování zdiva Hydropol, který má snižovat kapilárně vzlínající vlhkost zdiva. Zařízení bylo umístěno v bytě č.1, u manželů Tomášových, kde bylo v bytě zjištěno prohlídkou viditelné zavlhčení obvodových a vnitřních zdí, včetně plísně. Jelikož došlo k navýšení majetku, je nutno provést přesun finančních prostředků v rámci jednoho paragrafu 3612 Bytové hospodářství, z položky 5171 Opravy a udržování, na položku 6122 Stroje, přístroje a zařízení. s návrhem úpravy rozpočtu č.15, s c h v a l u j e úpravu rozpočtu č. 15 zvýšení výdajů - par. 3612, pol Bytové hospodářství Stroje, přístroje a zař. o 92 tis. Kč snížení výdajů - par. 3612, pol. 5171, Bytové hospodářství Opravy a udržování o 92 tis. Kč zapracovat tuto úpravu do rozpočtu. Zodpovídá: pí.machurová Termín: ihned V Ostravě Hošťálkovicích

29 č. 28-5/2009 rozpočtové opatření, že Rada města na své schůzi dne schválila usnesením č. 7529/96 rozpočtové opatření, kterým byly na účet statutárního města Ostrava přijaty prostředky z VPS SR na II. čtvrtletí r na úhradu nákladů souvisejících se zabezpečením činnosti vykonávaných v oblasti sociálně právní ochrany dětí ve výši Kč. s návrhem úpravy rozpočtu č.16, s c h v a l u j e úpravu rozpočtu č. 16 zvýšení neinvestičního transferu - par. -, pol. 4111, ÚZ Transfer z VPS SR o 16 tis. Kč zvýšení výdajů - par. 4329, pol. 5011, ÚZ Ost. soc. péče mzdy o 10 tis. Kč - par. 4329, pol. 5031, ÚZ Ost. soc. péče soc. pojištění o 2 tis. Kč - par. 4329, pol. 5032, ÚZ Ost. soc. péče zdrav. pojištění o 1 tis. Kč - par. 4329, pol. 5167, ÚZ Ost. soc. péče školení o 3 tis. Kč zapracovat tuto úpravu do rozpočtu. Zodpovídá: pí.machurová Termín: ihned V Ostravě Hošťálkovicích

30 č. 29-5/2009 rozpočtové opatření, že na základě navýšení příspěvku jednotlivých obcí sdružených ve Sdružení obcí Hlučínska na jednoho obyvatele (20 Kč na osobu k byl počet obyvatel 1552) je nutno navýšit tuto částku v rozpočtu pro rok 2009 o 11 tis. Kč v rámci jednoho paragrafu. Tato částka bude přesunuta z položky 5136 Knihy, učební pomůcky a tisk na položku 5329 Ostatní neinvestiční transfery. s návrhem úpravy rozpočtu č.17, s c h v a l u j e úpravu rozpočtu č. 17 zvýšení výdajů - par. 6171, pol Činnost místní správy-ostatní neinvest. transfery o 11 tis. Kč snížení výdajů - par. 6171, pol. 5136, Činnost místní správy-knihy, uč. pomůcky a tisk o 11 tis. Kč zapracovat tuto úpravu do rozpočtu. Zodpovídá: pí.machurová Termín: ihned V Ostravě Hošťálkovicích

31 č. 30-5/2009 čerpání rozpočtu za 1. čtvrtletí roku 2009 s tím, že: příjmová stránka rozpočtu je plněna na 49,3 % ke schválenému rozpočtu a 43,9 % k upravenému rozpočtu vč. převodů (plán 25%) výdajová stránka rozpočtu je plněna na 40 % ke schválenému rozpočtu a 36,4 % k upravenému rozpočtu vč. převodů b e r e n a v ě d o m í čerpání rozpočtu za 1. čtvrtletí roku 2009 s tím, že rozdíl mezi výdaji a příjmy činí ,37 Kč v prospěch příjmů, že na základním běžném účtu je ,78 Kč, na výdajovém účtu je ,45 Kč, na příjmovém účtu ,95 Kč a běžné účty peněžních fondů FRB ,25 Kč. předložit čerpání rozpočtu za 1.čtvrtletí 2009 na jednání ZMOb. Zodpovídá: pí.machurová Termín: V Ostravě Hošťálkovicích

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-1/2013 návrh pojistné smlouvy mezi SMO, městským obvodem Hošťálkovice a Kooperativa pojišťovna a.s. Vienna Insurance Group, b e r e n a v ě d o m í, návrh pojistné smlouvy o komplexním pojištění vozidla-namíru,

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-2/2012 Předání zdevastovaného bytu A/1 na ul. Prudké 147/7, Hošťálkovice, manželi Tomášovými a nutné výdaje s uvedením bytu do původního stavu, b e r e n a v ě d o m í poškození bytu a nutné výdaje

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-1/2011 uzavření nájemní smlouvy na pronájem pozemku parc.č. 247/14 ostatní plocha o výměře 628 m 2 a části pozemku parc.č. 292/13 ostatní plocha, část o rozměrech 14m x 8 m, tj. celkem 112 m 2 b e

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 23.6.2009 303/17z předložený program 17. zasedání Zastupitelstva

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-2/2013 předloženou zprávu o realizovaných akcích městského obvodu v roce 2012, b e r e n a v ě d o m í Realizované investice a opravy v roce 2012, výše uvedený dokument předat kronikářce městského

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 23.9.2009 327/18z změnu programu 18. zasedání ZMOb Hošťálkovice

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-9/2010 žádost firmy HYDROSPOL spol. s r.o., se sídlem Úprkova 3, Ostrava-Přívoz, o souhlas se zvláštním užíváním komunikací ul. Broskvoňová, ul. Lipka, ul. Hlavní žádost firmy HYDROSPOL spol. s r.o.,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva městského obvodu konaného dne 14.6.2010 397/21z předložený program 21. zasedání Zastupitelstva městského

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-12/2013 návrh na uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo na akci Výměna osvětlení v budově ZŠ v Ostravě- Hošťálkovice b e r e n a v ě d o m í, že dodatek č. 1 se týká snížení ceny zakázky o méněpráce

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 14. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 29.9.2008 236/14z předložený program 14. zasedání Zastupitelstva

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-7/2009 přípravu rozpočtu města Ostravy pro rok 2010,, že Magistrát města Ostravy, odbor investiční a odbor dopravy vyzvali městský obvod k předložení investičních požadavků na kapitálový rozpočet

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-8/2013 předložené zprávy o otevírání obálek a posouzení a hodnocení nejvýhodnější cenové nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na vypracování PD druhého pláště střechy a zateplení fasády Prudká

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-12/2014 návrh smlouvy na pronájem parkovacího místa pro HUSQVARNU CTH 180 v majetku obce v místní stolárně pana Mariana Černota, b e r e n a v ě d o m í nedostatek parkovacího místa pro starý traktor

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 16. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 30.3.2009 276/16z předložený program 16. zasedání Zastupitelstva

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-7/2015 předloženou zprávu o vyřazení movitého majetku za 1. pololetí 2015, b e r e n a v ě d o m í, že movitý majetek byl vyřazen v souladu s Pravidly o provádění vyřazování a likvidace movitého majetku

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE. U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 27.4.

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE. U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 27.4. STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 27.4.2011 67/5z předložený program 5. zasedání Zastupitelstva

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-12/2012 žádost paní Aleny Šlosarčíkové, bytem Bobrovnická 222/63, 725 28 Ostrava Lhotka, o přepis smlouvy o nájmu hrobového místa č. 162 na pohřebišti v Hošťálkovicích po zemřelém nájemci paní Augustině

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-7/2012 předloženou výzvu k podání cenové nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve věci odstranění vlhkostních defektů střechy a 3.N.P. bytového domu Prudká 147 A,B, Ostrava- Hošťálkovice, s c

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-1/2015 nové nájemní smlouvy na pronájem bytů od 1. 2. 2015, b e r e n a v ě d o m í bezdlužnost žadatelů a dodržování domovního řádu, které jsou nutné pro obnovení nájemního vztahu, s uzavřením nájemních

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 12. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 28.4.2008 195/12z předložený program 12. zasedání Zastupitelstva

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-8/2014 návrh na pronájem části pozemku parc.č. 1318/16 v k.ú. Hošťálkovice část o výměře 190 m 2, se záměrem pronájmu pozemku parc.č. 1318/16 v k.ú. Hošťálkovice, část o výměře 190 m 2, dle přiložené

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-5/2010 žádost ecentre a.s. že dle dohody s Magistrátem města Ostravy předávají městské obvody společnosti ecentre a.s. podkladové materiály. V minulosti byly zaslány podklady týkající se odběru energií

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1 8/ 2007 návrh na rozšíření parkovacích stání na místní komunikaci Petřkovická točna návrh na změnu podélného stání za stání šikmé ( ze 4 na 17 ) s tím,že pro průjezd autobusu by zůstal pruh komunikace

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-10/2009 žádost paní Jiřiny Glumbíkové, bytem Aleje 163/16, Ostrava Hošťálkovice, o souhlas s napojením do dešťové kanalizace na ul. Hrušková, že se jedná o připojení nemovitostí na pozemku parc.č.

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-6/2009 žádost o vydání souhlasu s připojením na místní komunikaci, že Jan a Eva Tomečkovi podali prostřednictvím zmocněnce FULL PROJECT s.r.o., Střelniční 2,702 00 Ostrava Moravská Ostrava, IČ: 271

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-1/2012 uvolnění a přidělení bytu B/9 na ul. Prudké 147, Ostrava-Hošťálkovice, b e r e n a v ě d o m í, ukončení nájmu k bytu B/9 na ul. Prudké 147, Ostrava-Hošťálkovice, manželů Kamenárových k 2.

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-5/2012 dodatek č. 2 k pojistné smlouvě č. 8602763533, že dodatek se týká tohoto rozšíření: - pojištění kolumbária (smuteční síně) na adrese Za Hřbitovem, parcela č. 415/2 (bez č. popisného), Ostrava-Hošťálkovice

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-10/2012 žádost pana Viktora Hrušky, bytem Aleje 256/50, Hošťálkovice o souhlas s umístěním vodovodní přípojky do pozemku parc.č. 2107 v k.ú. Hošťálkovice, a o uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-2/2011 změnu režimu vysílaní lokální televizní stanice HTV, která bude vysílat automaticky v upraveném formátu, 1. nutnost pořízení komponentů LCD TV s komponentním video vstupem a externí paměť pro

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-3/2012 výměnu linolea v mateřské škole v Ostravě Hošťálkovicích, na kterou městský obvod získal neinvestiční transfer, s vystavením objednávky výměny linolea v mateřské škole firmě (která byla vybrána

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-11/2010 ustavující zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice, výsledky voleb do zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaných ve dnech 15. a 16.10.2010 v městském obvodě Hošťálkovice,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 20. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 22.3.2010 378/20z předložený program 20. zasedání Zastupitelstva

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-12/2015 žádost p. Aleny Konečné, o dlouhodobý pronájem sálu v Kulturním domě na ul. Za Hřbitovem 120, v Ostravě Hošťálkovicích, za účelem tréninku lektorů sportovních tanců. Zahájení tréninku v úterý

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ 25. schůze Rady městského obvodu Martinov konané dne 23. ledna 2012 čís. 347/25 367/25 1/7 347/25 Rada městského obvodu Martinov 23. ledna 2012

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE. U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 6.6.

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE. U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 6.6. STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 6.6.2012 150/10z předložený program 10. zasedání Zastupitelstva

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-5/2013 žádost paní Rity Hubertové, bytem Petřkovická 304, 725 28 Ostrava Hošťálkovice o přepis smlouvy o nájmu hrobového místa č. 381 na veřejném pohřebišti městského obvodu Hošťálkovice po zemřelém

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-8/2015 vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu na technický dozor investora na stavbu Rekonstrukce sportovního areálu v Ostravě-Hošťálkovicích, předloženou výzvu k podání cenové nabídky termín na

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 12.12. 2013 (usnesení č. 162/16 175/16) 162/16 Zastupitelstvo městského

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu (č. 1/1 17/1)

- 1 - U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu (č. 1/1 17/1) - 1 - U S N E S E N Í z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 11. listopadu 2014 (č. 1/1 17/1) Přítomní členové rady : I. Mikulica, Mgr. M. Konečná, P. Kukučka, Ing. M. Robenek, R. Schmuch

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-10/2013 havarijní stav na dešťové kanalizaci a odvodňovacích žlabech, b e r e n a v ě d o m í, že na některých místech místních komunikací, v které je umístěna dešťová kanalizace došlo k propadu vozovky.

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 5. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 16.6.

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 5. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 16.6. - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 5. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 16.6. 2011 (usnesení č. 35/5 49/5) 35/5 Zastupitelstvo městského obvodu

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-2/2010 žádost Ing. Martina Sasínka a Ing. Ireny Sasínkové, bytem Podevsí 422/10, Hošťálkovice, o souhlas se stavbou bazénu na pozemku parc.č. 207/6 v k.ú. Hošťálkovice b e r e n a v ě d o m í že dne

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-6/2010 předloženou zprávu komise o posouzení a hodnocení nabídek veřejné zakázky malého rozsahu - realizace stavby Revitalizace zahrady MŠ v Ostravě-Hošťálkovicích že na základě usnesení starosty

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-2/2009 žádost firmy firma OKD,OKK,a.s., Koksární ulice 1112, Ostrava Přívoz o ukončení nájemního vztahu výpověď nájemní smlouvy ke dni 30.4.2009, b e r e n a v ě d o m í že dne 28.1.2009 požádala

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-8/2008 žádost o ukončení smlouvy o pronájmu bytu č. B6 na ul. Prudká 147/7B, že dne 16.7.2008 požádali Karla a Daniel Machalovi o ukončení pronájmu bytu č. 6 v bytovém domě 147/7B na ul. Prudké k

Více

předloženou Zprávu o plnění rozpočtu statutárního města Ostrava, městského obvodu Hrabová za leden až prosinec 2016

předloženou Zprávu o plnění rozpočtu statutárního města Ostrava, městského obvodu Hrabová za leden až prosinec 2016 z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne 8. 2. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------- 60/1314.) Rada městského

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-7/2014 návrh na uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o realizaci přeložky distribučního zařízení určeného k dodání el. energie, b e r e n a v ě d o m í, že při výstavbě nového chodníku v rámci realizace

Více

- 1 - U S N E S E N Í. ze 74. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 18. února (č. 1069/ /74)

- 1 - U S N E S E N Í. ze 74. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 18. února (č. 1069/ /74) - 1 - U S N E S E N Í ze 74. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 18. února 2014 (č. 1069/74 1091/74) Přítomní členové rady : I. Mikulica, J. Dřevjaný, Ing. K. Gebauer, Ing. R. Pracuch, R. Schmuch

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-4/2016 návrh kulturního programu pro jubilanty městského obvodu v r. 2016, b e r e n a v ě d o m í a) nabídku vystoupení Umělecké agentury O. K. ART WAY, Bohučovice, Hradec nad Moravicí, zastoupenou

Více

rozhodla a doporučuje

rozhodla a doporučuje Usnesení č. 89 z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne 11.6.2014 ------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------- 89/2040.)

Více

Usnesení 17. schůze rady městského obvodu konané dne 24.06.2015

Usnesení 17. schůze rady městského obvodu konané dne 24.06.2015 17. schůze rady městského obvodu konané dne 24.06.2015 čís. 0279/RMOb-Ple/1418/17-0292/RMOb-Ple/1418/17 Pavel Hrbáč Mgr. Roman Rajský místo Strana 1/11 Přehled usnesení rady městského obvodu dle čísel

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-8/2012 návrh programu zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice, které se bude konat dne 10.9.2012 v 17,00 hodin v budově ÚMOb Hošťálkovice, v 1.patře v zasedací místnosti, s c h v a l

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 15.3.

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 15.3. - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 15.3. 2012 (usnesení č. 73/8 86/8) 73/8 Zastupitelstvo městského obvodu

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 15.12. 2011 (usnesení č. 60/7 72/7) 60/7 Zastupitelstvo městského obvodu

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-11/2009 žádost paní Blanky Moricové, bytem Prudká 153, Ostrava Hošťálkovice, o pronájem části pozemku parc.č. 288/1 (část o výměře 151 m 2 ) v k.ú. Hošťálkovice, že dne 21.10.2009 požádala paní Blanka

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 37. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 10. května (č. 472/37 495/37)

- 1 - U S N E S E N Í. z 37. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 10. května (č. 472/37 495/37) - 1 - U S N E S E N Í z 37. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 10. května 2016 (č. 472/37 495/37) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Mgr. M. Konečná, P. Kukučka, Ing. M. Robenek

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 85. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 29. května (č. 1119/ /85)

- 1 - U S N E S E N Í. z 85. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 29. května (č. 1119/ /85) - 1 - U S N E S E N Í z 85. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 29. května 2018 (č. 1119/85 1133/85) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Ing. M. Robenek, P. Kukučka Omluveni : Mgr.

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-8/2016 žádost firmy Profiprojekt s.r.o., Collo-louky 126, 738 01 Frýdek-Místek, jako zastupující za společnost ČEZ Distribuce a.s., o uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o úplatném zřízení služebnosti

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-3/2010 žádost paní Soni Ptáčkové, bytem 725 28 Ostrava Lhotka, Příkrá 122/5, o přepis hrobového místa č.110 na pohřebišti v Hošťálkovicích, po zemřelém nájemci panu Vilému Kudělkovi, posledně bytem

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 59. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 21. května (č. 858/59 881/59)

- 1 - U S N E S E N Í. z 59. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 21. května (č. 858/59 881/59) - 1 - U S N E S E N Í z 59. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 21. května 2013 (č. 858/59 881/59) Přítomní členové rady : I. Mikulica, Ing. K. Gebauer, Ing. R. Pracuch, R. Schmuch Omluveni

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-3/2015 nutnost aktualizace stavu dřevin v městském obvodu Hošťálkovice, b e r e n a v ě d o m í, že městský obvod nechal provést v letech 2012 a 2013 inventarizaci dřevin v intravilánu městského obvodu.

Více

- 1 - U S N E S E N Í. ze 70. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 12. listopadu (č. 1007/ /70)

- 1 - U S N E S E N Í. ze 70. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 12. listopadu (č. 1007/ /70) - 1 - U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 12. listopadu 2013 (č. 1007/70 1020/70) Přítomní členové rady : I. Mikulica, J. Dřevjaný, Ing. R. Pracuch, R. Schmuch Omluveni

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu (č. 22/2 38/2)

- 1 - U S N E S E N Í. z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu (č. 22/2 38/2) - 1 - U S N E S E N Í z 2. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 27. listopadu 2018 (č. 22/2 38/2) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, P. Kukučka, Mgr. M. Konečná, M. Pachomov Omluveni

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-9/2012 žádost manželů Renaty a Pavla Sedlákových, bytem Svazácká 2204/15, Ostrava-Zábřeh o pronájem části pozemku parc.č. 1318/16 (ostatní plocha, část o výměře 332 m 2 ) v k.ú. Hošťálkovice, se záměrem

Více

starostu k podpisu předávacího protokolu

starostu k podpisu předávacího protokolu z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne 18. 12. 2013 ------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------- 77/1734.) Rada městského

Více

rozhodla 88/2013.) Rada městského obvodu Hrabová rozhodla

rozhodla 88/2013.) Rada městského obvodu Hrabová rozhodla z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne 28.5.2014 ------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------- 88/2012.) Rada městského

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1 1 / 2007 projednal dodatek č.3 přílohy č.3 kupní smlouvy č. KS 7/2005 ze dne 28.4.2005 mezi Statutárním městem Ostrava / kupující / a VAE THERM, spol. s r.o. / prodávající / spočívající ve stanovení

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 4/2015/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ 35. schůze Rady městského obvodu Martinov konané dne 30. července 2012 čís. 480/35 493/35 1/5 480/35 Rada městského obvodu Martinov 30. července

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-7/2010 žádost SDH Hošťálkovice, o krátkodobý pronájem fotbalového hřiště s příslušenstvím na ul. Výhledy na tradiční akci Letní hasičská slavnost, v sobotu dne 31. 7. 2010, volný termín pronájmu hřiště

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-7/2011 dopis akreditované zkušební laboratoře Technického a zkušebního ústavu stavebního Praha, s.p., ve věci nabídky posouzení příčin zavlhání v bytech a chodbách bytového domu Prudká 147, Ostrava-Hošťálkovice

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-5/2011 žádost paní Erny Vojáčkové, bytem Náplavy 284/2, 725 28 Ostrava - Hošťálkovice, o přepis hrobového místa č. 85 na pohřebišti v Hošťálkovicích, dohodou na pana Jaromíra Fukana, bytem Podevsí

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 88. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 7. října (č. 1310/ /88)

- 1 - U S N E S E N Í. z 88. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 7. října (č. 1310/ /88) - 1 - U S N E S E N Í z 88. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 7. října 2014 (č. 1310/88 1326/88) Přítomní členové rady : I. Mikulica, J. Dřevjaný, Ing. K. Gebauer, Ing. R. Pracuch, R. Schmuch

Více

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne 17.07.2019 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací v souladu s článkem 5 Nařízení

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-6/2011 realizaci provizorního parkovacího stání v místě bývalých tenisových kurtů s antukovým povrchem za účelem zamezení parkování motorových vozidel v místě zákazu vjezdu za budovou ZŠ na živičném

Více

67/1473.) Rada městského obvodu Hrabová. bere na vědomí

67/1473.) Rada městského obvodu Hrabová. bere na vědomí Usnesení č. 67 z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne 9. 5. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------- 67/1473.)

Více

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 9. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne

U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 9. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í z 9. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne 14. 3. 2011 čís. 127/9 141/9 Mgr. Marie Matějová starostka Ing. Zdeněk Dvorský

Více

Usnesení 63. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 17. května 2017

Usnesení 63. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 17. května 2017 Usnesení 63. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 17. května 2017 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 1212/63/17 1) schvaluje program 63. schůze rady

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

96/2228.) Rada městského obvodu Hrabová. bere na vědomí. rozpočtové opatření městského obvodu Hrabová č. 13, kterým se:

96/2228.) Rada městského obvodu Hrabová. bere na vědomí. rozpočtové opatření městského obvodu Hrabová č. 13, kterým se: z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne 11.7.2018 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 96/2228.) Rada městského

Více

starostovi předložit žádost o poskytnutí dotace na zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hrabová.

starostovi předložit žádost o poskytnutí dotace na zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hrabová. z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne 19. 6. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------- 70/1547.) Rada městského

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-3/2016 návrh na uzavření nájemní smlouvy na pronájem pozemků parc.č. 1318/63 zahrada o výměře 22 983 m 2 (nově oddělená část pozemku parc.č. 1318/14), parc.č. 2103/2 ovocný sad o výměře 376 m 2 (nově

Více

Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ , Chabařovice U S N E S E N Í

Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ , Chabařovice U S N E S E N Í Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ 403 17, Chabařovice U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Chabařovice v roce 2018, konané dne 22.8. 2018 (volební období 2014 2018) (Usnesení č. 52/18

Více

žádost o poskytnutí dotace pro TJ Sokol Hrabová, z. s., se sídlem Paskovská 209, Ostrava - Hrabová

žádost o poskytnutí dotace pro TJ Sokol Hrabová, z. s., se sídlem Paskovská 209, Ostrava - Hrabová z jednání Rady městského obvodu Hrabová, konaného dne 2. 8. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------- 72/1615.) Rada městského

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-3/2011 žádost paní Marty Sýkorové, bytem Bobrovnická 55/14, 725 28 Ostrava Lhotka, o přepis hrobového místa č. 589 na pohřebišti v Hošťálkovicích, dohodou na paní Hertu Klučkovou, bytem Hlohová 225,

Více

Ing. Jana Míková, Ph.D. Petr Vávra. MVDr. Aleš Besuch Mgr. Alena Michelová

Ing. Jana Míková, Ph.D. Petr Vávra. MVDr. Aleš Besuch Mgr. Alena Michelová 13 členů obvodního zastupitelstva Šárka Lyčková - tajemnice ÚMOb Martinov Bc. Dagmar Lapešová, DiS. finanční úsek ÚMOb Martinov Ing. Jana Míková, Ph.D. Petr Vávra MVDr. Aleš Besuch Mgr. Alena Michelová

Více

- 1 - U S N E S E N Í. ze 74. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 12. prosince (č. 982/74 996/74)

- 1 - U S N E S E N Í. ze 74. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 12. prosince (č. 982/74 996/74) - 1 - U S N E S E N Í ze 74. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 12. prosince 2017 (č. 982/74 996/74) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Mgr. M. Konečná, P. Kukučka, Ing. M. Robenek

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 12. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 21.3.

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 12. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 21.3. - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 12. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 21.3. 2013 (usnesení č. 122/12 139/12) 122/12 Zastupitelstvo městského

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3.

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3. - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3. 2016 (usnesení č. 79/7 91/7) 79/7 Zastupitelstvo městského obvodu

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 62. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 9. července (č. 906/62 920/62)

- 1 - U S N E S E N Í. z 62. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 9. července (č. 906/62 920/62) - 1 - U S N E S E N Í z 62. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 9. července 2013 (č. 906/62 920/62) Přítomní členové rady : I. Mikulica, J. Dřevjaný, Ing. K. Gebauer, R. Schmuch Omluveni : Ing.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE. U S N E S E N Í z 8. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 1.10.

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE. U S N E S E N Í z 8. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 1.10. STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 8. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 1.10.2007 114/8z program 8. zasedání Zastupitelstva městského

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 13. listopadu (č. 1/1 21/1)

- 1 - U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 13. listopadu (č. 1/1 21/1) - 1 - U S N E S E N Í z 1. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 13. listopadu 2018 (č. 1/1 21/1) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, P. Kukučka, Mgr. M. Konečná, M. Pachomov Omluveni

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-2/2014 návrh na vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovitele projektové dokumentace pro akci Rekonstrukce sportovního areálu v Ostravě Hošťálkovicích, b e r e n a v ě d o m í předloženou

Více

11I111I1111I11111 MMB2015000000246. Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková. Návrh usnesení:

11I111I1111I11111 MMB2015000000246. Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková. Návrh usnesení: Rada města Brna Z7/05. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 14. 4. 2015 11I111I1111I11111 MMB2015000000246 TMllOZSf j Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková.

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-10/2010 žádost manželů Bc. Tomáše a Bc. Vladimíry Černajových, bytem Výhledy 210, Hošťálkovice o prodej pozemku parc.č. 292/35 (ostatní plocha o výměře 696 m 2 ) v k.ú. Hošťálkovice. b e r e n a v

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-6/2012 novou směrnici č. 1/2012 pro evidenci majetku b e r e n a v ě d o m í, že v lednu bylo radou města Ostravy rozhodnuto o převodu veškerého majetku, do té doby evidovaného v systému VERA, do

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice

Statutární město Ostrava Městský obvod Hošťálkovice č. 1-6/2014 stav šachtice splaškové kanalizace, b e r e n a v ě d o m í, že v současnosti je v majetku MOb splašková kanalizace o průměru 200 mm. Předmětná šachtice patří k těmto. Je to poslední šachtice,

Více

Usnesení z 69. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 21. 8. 2013 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení z 69. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 21. 8. 2013 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení z 69. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 21. 8. 2013 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu: 1. Program zastupitelstva MČ Praha Zličín, které se bude konat dne 18.9.2013

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 44. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 13. září (č. 581/44 600/44)

- 1 - U S N E S E N Í. z 44. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 13. září (č. 581/44 600/44) - 1 - U S N E S E N Í z 44. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 13. září 2016 (č. 581/44 600/44) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, P. Kukučka, Ing. M. Robenek Omluveni : Mgr.

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 33. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 15. března (č. 426/33 445/33)

- 1 - U S N E S E N Í. z 33. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 15. března (č. 426/33 445/33) - 1 - U S N E S E N Í z 33. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 15. března 2016 (č. 426/33 445/33) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Mgr. M. Konečná, P. Kukučka, Ing. M. Robenek

Více