Městská karta Ústí nad Orlicí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Městská karta Ústí nad Orlicí"

Transkript

1 Městská karta Ústí nad Orlicí aneb I Ústí nad Orlicí má svoji Open-card možná poněkud zaujatý pohled firmy, která doposud provozovala odbavovací systém v Ústí nad Orlicí Proč tato stránka? Především proto, že mi celá akce s městskou kartou přijde jako naprosto zbytečné vyhození nemalé částky z kasy města, trápeného dluhem za Kociánku. Dále také proto, že ve vysílání televize OIK se v reportáži o nové městské kartě vyskytly nepravdivé informace o stávajícím systému a nemožnosti jeho dalšího rozšiřování do budoucna. Naší firmu nikdo o ukončení provozu odbavovacího systému oficiálně neinformoval a neposkytl nám ani možnost se k celé záležitosti vyjádřit. Historie odbavovacího systému v Ústí nad Orlicí Naše firma vyvinula a realizovala první odbavovací systém pro koupaliště v republice, a to již v roce Od té doby jsme systém dodali na spoustu dalších sportovišť, mimo jiné např. na zimní stadion v Pardubicích. V Ústí nad Orlicí byl odbavovací systém zaveden v roce 2000 na aquaparku a postupně byl rozšířen na plavecký bazén, saunu a zimní stadion. Pro identifikaci návštěvníků používal nejprve karty s čárovým kódem, po zavedení na plavecký bazén také čipy ve formě hodinek. 13 let systém fungoval bez větších problémů i při velkých náporech návštěvníků,a to přesto, že narozdíl od jiných součástí aquaparku neproběhla repase turniketů a dalších zařízení. Systém byl podle požadavků firmy Tepvos postupně rozšiřován tak, aby odpovídal nově vzniklým požadavkům provozovatele a byl doslova šitý na míru. Bylo doplněno mnoho možností placení (např. poukázkami, různé slevy apod.), bylo doplněna možnost hodinového vstupného na Aquaparku. Je pravdou, že jsme se nedohodli s Tepvosem na servisní smlouvě (mimochodem, námi požadovaná cena byla nižší než je cena za servis u nového systému), přesto jsme však poskytovali hot-line zdarma a Tepvosu účtovali jen servisní zásahy nebo požadované rozšíření systému, bez účtování ročního paušálu za servis. Ve vysílání OIK se objevila informace, že náš systém není možné rozšiřovat. Vzhledem k tomu, že odbavovací systém je kompletně vyvinut naší firmou od turniketů až po software, rozšiřování systému bránila jen neochota firmy Tepvos za rozšíření zaplatit, vzhledem k ceně nového kartového systému, směšné částky. V minulých letech jsme se zúčastnili jednání na firmě Tepvos, kde byl vznesen dotaz na zavedení tzv. městské karty. Snažili jsme se vysvětlit, že takováto karta má opodstatnění pouze ve větších městech, kde řeší placení v hromadné dopravě a pak se na ni nabalují další funkce. V UO, kde je veřejná doprava mizivá, by tuto funkci karta neplnila a ostatní potřeby jsou již pokryty stávajícím systémem. Navíc by se náklady na zavedení městské karty pohybovaly řádově minimálně ve statisících (za předpokladu využití stávajícího odbavovacího systému), což se nám zdálo hodně vzhledem ke stavu městské pokladny UO.

2 Zavedení městské karty O výměně odbavovacího systému za systém městské karty jsme se letos v létě dozvěděli z ústeckého zpravodaje, oficiálně nás nikdo neinformaoval. Naše firma by se sice výběrového řízení na ústeckou kartu pravděpodobně nezúčastnila, a to z důvodu uvedených výše, a nevadilo by mi, že nás Tepvos nevyzval k účasti ve výběrovém řízení, (což mu zákon neukládá), ale bylo by projevem slušného chování nás alespoň informovat. Ve finále se výběrového řízení zúčastnily pouze dvě firmy, možná i díky zadávacím podmínkám, které se nám jeví jako šité na míru vybranému uchazeči. Ze zpětného pohledu mi to připadá, že plán na chystanou změnu (zejména před námi) Tepvos tajil a neměl zájem, abychom se k celé záležitosti mohli vyjádřit nebo se jí jakýmkoliv způsobem zúčastnit - proč, to se můžeme pouze dohadovat. Na stránkách Tepvosu jsme našli vyhodnocení výběrového řízení, které vyhrála firma Ivar a.s. Veřejně přístupný dokument obsahune informaci o ceně nového systému, která je Kč vč. DPH Kč ročně za servis. V ceně není zahrnut pronájem parkovacího systému - dalších Kč měsíčně, to je dalších Kč každý rok. V ceně nejsou zahrnuty turnikety. Podle smlouvy o dílo se předpokládá využití turniketů dodaných naší firmou, které bez repase slouží již 13 let. S naší firmou však nikdo nejednal ani o jejich použití pro jiný systém, ani o případném servisu, takže v případě jakékoliv poruchy se budou muset dokoupit nové turnikety, což představuje další nemalé náklady. Zajímali jsme se o důvody výměny systémů. Na stránkách o městské kartě jsme našli následující zdůvodnění: slevy na vstupném proti platbě v hotovosti bezhotovostní úhrada vstupného nejen pro uživatele karty, ale i pro jeho doprovod rychlejší a jednodušší odbavení návštěvníků, odpadá čekání u pokladny využití Městské karty jako elektronické peněženky mimo rekreační zařízení např. parkovací systém Když se podíváme na jednotlivé body: Slevy na vstupném proti platbě v hotovosti.. umožnil i stávající systém, platba v hotovosti však nebyla preferována, protože návštěvníci platící hotově musí vždy do pokladny, což při větší návštěvnosti vede ke vzniku front u pokladny. Bezhotovostní úhrada vstupného nejen pro uživatele karty, ale i pro jeho doprovod Na aquaparku a zimním stadionu dosavadní systém umožňoval použít 1 kartu pro libovolný počet návštěvníků. Na bazénu musel mít každý návštěvník svoji kartu kvůli měření doby pobytu v bazénu, tomu se ale nevyhne ani nový systém. Rychlejší a jednodušší odbavení návštěvníků, odpadá čekání u pokladny.. umožnil i stávající systém. Navíc návštěvníci měli možnost zjistit stav konta a dobýt karty v mincovnících, takže nemuseli čekat frontu u pokladny, což nový systém nenabízí.

3 Využití Městské karty jako elektronické peněženky mimo rekreační zařízení např. parkovací systém Zde je obyvatelům UO poněkud utajen fakt, že město hodlá zpoplatnit další parkovací místa v UO, které byly dosud zdarma. Firma provozující městskou kartu bude podle smlouvy inkasovat Kč měsíčně za pronájem parkovacích automatů, takže pokud se za parkování vybere méně, bude tento systém město dotovat dodavateli parkovacího systému. V každém případě budou občané za parkování v UO platit z převážné většiny soukromé firmě, a teprve pokud něco zbyde, půjdou peníze městu. Z pohledu návštěvníka Současné identifikační kartičky s platností na 2 roky stály 20 Kč. Nová městská karta stojí 100Kč (nebo 150Kč v provedení hodinky). Tuto částku zaplatil uživatel dosavadního systému za 10/15 let. Navíc měl možnost na bazénu si čip pouze půjčit oproti záloze, takže neplatil nic navíc. Nabízeli jsme v minulosti Tepvosu rozšíření čipů i na další sportoviště, ale Tepvos neprojevil zájem. V případě ztráty nebo poškození karty si u dosavadního systému uživatel zaplatil 20 Kč, nyní to bude 100/150 Kč. Platnost nové městské karty je jeden rok od poslední manipulace s kartou (tj. dobití nebo platba kartou). Pokud tedy rok kartu nepoužijete, budete si muset koupit novou, za 100/150 Kč. Použití městské karty je prezentováno jako zvýhodněné vstupné. Ve skutečnosti však např. na bazénu je při použití MK cena stejná jako dříve, ale pro návštěvníky platící hotovostí se ještě zvedla zhruba o 12% - ze 70 na 80 Kč. U dětských karet se jedná o zvýšení z 35 na 45 Kč pro malé děti a z 35 Kč na 60 Kč pro děti let. Další údajné využití městské karty Sběrný dvůr Podle informací z Tepvosu se uvažuje o omezení vstupu do sběrného dvora jen na městskou kartu. To povede pouze ke dvěma důsledkům: Obyvatelé UO a okolí, kteří si kartu nepořídí: budou vozit nepořádek do okolních lesů budou si kartičku půjčovat... takže přínos naprosto nulový, nebo spíše záporný Městská knihovna V městské knihovně je zaběhnutý systém, který není kompatibilní s městskou kartou a propojení obou systému by představovalo, pokud je vůbec možné, značné náklady. Pokud je mi známo, s knihovnou nikdo přechod na městskou kartu neprojednal, Parkování Jak už bylo uvedeno výše, měsíční pronájem provozní náklady.

4 Zpoplatněny budou následující úseky (čerpáno z oficiálních údajů města) ul. Dělnická u MŠ ul. Dělnická u ZŠ Na Štěpnici ul. Hakenova ul. Kostelní Náměstí ul. Čs. armády - Parkoviště u nemocnice ul. Dělnická u polikliniky ul. Dělnická - vojenská správa ul. Smetanova za úřadem práce / LŠU ul. Čs. armády - domov mládeže ul. Smetanova - náměstí??? Další výhody Na stránkách městské karty se mluví vágně o jakýchsi výhodách a slevách, které však nejsou nikde specifikované a nejsou předmětem dodávky nového systému. Shrnutí Firma Tepvos, vlastněná městem, vydala Kč bez DPH za systém městské karty. Když k tomu připočteme roční náklady Kč za servis a Kč za pronájem parkovacího systému a zpoplatnění parkování v místech, kde se dosud neplatilo (např. před nemocnicí), zůstává otázkou, jaký smysl celá městská karta vlastně má a kdo z ní bude mít prospěch - podle našeho názoru to nejsou ani město, ani návštěvníci, ale pouze dodavatelská firma. Smlouva o dílo s dodavatelem obsahuje další skryté náklady: Turnikety a branky nebyly součástí dodávky městské karty a nový systém využívá námi instalované turnikety. Tepvos s námi nejednal o servisu těchto turniketů naší firmou. Turnikety jsou v provozu let bez výměny opotřebovných částí. Zde se tedy mlčky předpokládá, že při jakékoliv poruše turniketu bude třeba koupit turnikety nové, což bude další nemalá částka, kterou bude Tepvos (potažmo město) muset zaplatit. Tepvosu je tato skutečnost známá a zřejmě s ní mlčky počítá. Pro návštěvníky sportovišť přináší nová karta vyšší ceny za kartu, vyšší ceny za bazén a zpoplatnění parkovacích míst, kde se dosud neplatilo. Takto nějak si nepředstavuji službu města občanům. Pod čarou Při výběrovém řízení na systém, který má nahradit stávající systém by se dalo očekávat, že nový systém bude funkčnější, lepší, úspornější, spolehlivější a že bude vybrána firma s dostatečnou zkušeností v oboru. Na webových stránkách dodavatele není v seznamu referencí uveden ani jeden sportovní areál podobný ústeckému, který by vybraná firma realizovala.

5 Tomu odpovídají i zkušenosti s uvedením do provozu: Snímače u vstupů některé karty vůbec nečetly a bylo třeba vydávat jinou kartu. Po načtení čipu trvá v porovnání s naším systémem podstatně delší dobu, než je karta ověřena a povolen vstup turniketem. Firma prohlásila, že pracuje na zrychlení - takže byl dodán v podstatě jakýsi polotovar. O tom svědčí i to, že až do běží podle smlouvy systém ve zkušebním provozu. U aquaparku se bude jednat o zkušební provoz po celou první sezonu. Opravdu vybral Tepvos nejlepšího uchazeče s hotovýma funkčním systémem? Systém byl zprovozněn na poslední chvíli, takže ještě , tj. 2 dny před jeho spuštěním, bylo potřeba vložit platbu na kartu pomocí našeho systému. Použitý zdroj informací "Detail zakázky - Dodávka systému městské karty pro město Ústí nad Orlicí Jaromír Junek, ID system s.r.o. Ústí nad Orlicí

MĚSTSKÝ PARKOVACÍ SYSTÉM V ÚSTÍ NAD ORLICÍ. Setkání vedení města s veřejností 12. března 2014

MĚSTSKÝ PARKOVACÍ SYSTÉM V ÚSTÍ NAD ORLICÍ. Setkání vedení města s veřejností 12. března 2014 MĚSTSKÝ PARKOVACÍ SYSTÉM V ÚSTÍ NAD ORLICÍ DŮVODY ZAVEDENÍ PARKOVACÍHO SYSTÉMU Doprava v klidu se v budoucnosti neobejde bez regulace. Regulace parkování je prevencí dopravních komplikací. Parkovací systém

Více

Směrnice - odbavovací systém n-tree. Správce systému společnost Eko Bi s.r.o., Semanínská 2050, Česká Třebová PRAVIDLA PRO VEŘEJNOST

Směrnice - odbavovací systém n-tree. Správce systému společnost Eko Bi s.r.o., Semanínská 2050, Česká Třebová PRAVIDLA PRO VEŘEJNOST Směrnice - odbavovací systém n-tree Správce systému společnost Eko Bi s.r.o., Semanínská 2050, Česká Třebová PRAVIDLA PRO VEŘEJNOST I. ČÁST PRODEJNÍ MÍSTA, VYBAVENÍ 1. Prodejní místa Ski areál Peklák Česká

Více

ČIPOVÝ SYSTÉM: Ceník plavecký bazén Prachatice (Jednorázové vstupy) ceny jsou uvedeny v Kč

ČIPOVÝ SYSTÉM: Ceník plavecký bazén Prachatice (Jednorázové vstupy) ceny jsou uvedeny v Kč ČIPOVÝ SYSTÉM: Zakoupení vlastního čipu pro dobíjení či čipové karty: Cena abonentského čipu: 150 Kč Cena čipové karty: 60,- Kč Poplatek za ztrátu jednorázového čipu (pokud nebude předložena účtenka):

Více

Město Ústí nad Orlicí NAŘÍZENÍ. č. 2/2016 O PLACENÉM STÁNÍ NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH

Město Ústí nad Orlicí NAŘÍZENÍ. č. 2/2016 O PLACENÉM STÁNÍ NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH Město Ústí nad Orlicí NAŘÍZENÍ č. 2/2016 O PLACENÉM STÁNÍ NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH Rada města Ústí nad Orlicí vydala dne 24. 10. 2016, podle ustanovení 11 a 102 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb.,

Více

1 Dodání a implementace elektronické peněženky ČZU

1 Dodání a implementace elektronické peněženky ČZU Příloha č. 1 Předmět plnění veřejné zakázky Předmětem plnění této veřejné zakázky je realizace, implementace a provoz systému elektronické peněženky na České zemědělské univerzitě v Praze. Skládá se z

Více

Město Ústí nad Orlicí NAŘÍZENÍ. č. 2/2016 O PLACENÉM STÁNÍ NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH

Město Ústí nad Orlicí NAŘÍZENÍ. č. 2/2016 O PLACENÉM STÁNÍ NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH Město Ústí nad Orlicí NAŘÍZENÍ č. 2/2016 O PLACENÉM STÁNÍ NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH Rada města Ústí nad Orlicí vydala dne 24. 10. 2016, podle ustanovení 11 a 102 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb.,

Více

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod Ceník hlavní činnosti Technických služeb Havlíčkův Brod (ceny jsou uvedeny včetně DPH) Platnost od 15.5.2018 Revize:11 (dle usnesení RM č.366/18 z 14.5.2018) Letní koupaliště Základní vstupné Celodenní

Více

Materiál pro informaci na zasedání zastupitelstva města konaného dne 20.11.2013 o změněně systému parkování v centru města Česká Lípa

Materiál pro informaci na zasedání zastupitelstva města konaného dne 20.11.2013 o změněně systému parkování v centru města Česká Lípa Materiál pro informaci na zasedání zastupitelstva města konaného dne 20.11.2013 o změněně systému parkování v centru města Česká Lípa Předkládá: Jiří Kočandrle, 1. místostarosta města Město Česká Lípa

Více

Saunový svět. Plavecký bazén, Dětský. Dospělí Rodina děti Rodina děti

Saunový svět. Plavecký bazén, Dětský. Dospělí Rodina děti Rodina děti ČIPOVÝ SYSTÉM: Zakoupení vlastního čipu/karty pro dobíjení (elektronická peněženka): Cena abonentského čipu: 150 Kč Cena karty: 50 Kč Poplatek za ztrátu jednorázového čipu: 500 Kč Poplatek za ztrátu či

Více

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod Ceník hlavní činnosti Technických služeb Havlíčkův Brod (ceny jsou uvedeny včetně DPH) Platnost od 20.6.2016 Revize:7 (dle usnesení RM č.521/16 z 20.6.2016) Letní koupaliště Základní vstupné Celodenní

Více

Významné reference pro pokladní systémy sportovišť: stadiony, bazény, akvaparky, fitness, kempy

Významné reference pro pokladní systémy sportovišť: stadiony, bazény, akvaparky, fitness, kempy Významné reference pro pokladní systémy sportovišť: stadiony, bazény, akvaparky, fitness, kempy 1. Hradec Králové (1998) Městské lázně v Hradci Králové. Zde probíhala v letech 1997-8 rekonstrukce historicky

Více

Minutové Doplatky Prvních 60 v pracovníc 90min 120min 180min celodenní

Minutové Doplatky Prvních 60 v pracovníc 90min 120min 180min celodenní ZÓNA 5 CELÝ AREÁL ZÓNA 4 LETNÍ PLÁŽ ZÓNA 3 WELLNESS ZÓNA 2 AQUA ZÓNA 1 50 m BAZÉN NEBO FITNESS Ceny jsou uvedeny v Kč. Jednorázové vstupné Abonentní vstupné Čipová karta CENÍK 2014 60min Minutové Doplatky

Více

Nový odbavovací systém v prostředcích MHD v Pardubicích

Nový odbavovací systém v prostředcích MHD v Pardubicích v prostředcích MHD v Pardubicích Parametry MHD v Pardubicích ch v roce 2006 Počet linek Počet vozidel Počet ujetých kilometrů Počet přepravených osob Autobusová doprava za rok Trolejbusová doprava za rok

Více

Od 1. ledna dojde k následujícím změnám:

Od 1. ledna dojde k následujícím změnám: Právě končí půlroční zkušební provoz po první etapě modernizace krytého plaveckého bazénu. Vzhledem k energetické náročnosti provozu bazénu bylo nutné přistoupit od 1. ledna 2015 k úpravě ceny některých

Více

Tereza Břeclav, příspěvková organizace Pod Zámkem 2881/5, Břeclav ===================================================================

Tereza Břeclav, příspěvková organizace Pod Zámkem 2881/5, Břeclav =================================================================== Město Břeclav Odbor sociálních věcí a školství nám. TGM 3 Břeclav vyřizuje : Kamila Rausová V Břeclavi dne 1.11.2018 Věc : Předložení platných ceníků Tereza Břeclav, příspěvková organizace Dovolujeme si

Více

Směrnice - odbavovací systém n-tree Správce systému společnost Eko Bi s.r.o., Semanínská 2050, Česká Třebová

Směrnice - odbavovací systém n-tree Správce systému společnost Eko Bi s.r.o., Semanínská 2050, Česká Třebová Směrnice - odbavovací systém n-tree Správce systému společnost Eko Bi s.r.o., Semanínská 2050, Česká Třebová I. ČÁST PRODEJNÍ MÍSTA, VYBAVENÍ 1. Prodejní místa Ski areál Peklák Česká Třebová, Pod Jelenicí

Více

Schválený rozpočet města na rok 2019 (údaje v tis. Kč)

Schválený rozpočet města na rok 2019 (údaje v tis. Kč) Příjmy celkem 218 925,20 Odbor sociálních věcí, školství a zdravotnictví 1 381,70 Příspěvky od obcí na pohotovost stomatologů 101,40 Příjmy na lékařskou pohotovost 1 280,30 Odbor Kancelář tajemníka 11

Více

Platební a stravovací systém Cardpay

Platební a stravovací systém Cardpay CARDPAY Stravovací a platební systém Firma Cominfo,a.s. je předním výrobcem a dodavatelem HW a SW vybavení v oblasti bezkontaktní identifikace. Její jedinečnost spočívá nejen ve vlastním vývoji a výrobě

Více

Ceny jsou uvedeny v Kč. Jednorázové vstupné Abonentní vstupné Čipová karta. Doplatky. + 1 min. Základní vstupné , ,50 125

Ceny jsou uvedeny v Kč. Jednorázové vstupné Abonentní vstupné Čipová karta. Doplatky. + 1 min. Základní vstupné , ,50 125 Ceny jsou uvedeny v Kč. Jednorázové vstupné Abonentní vstupné Čipová karta CENÍK 2019 ZÓNA 1 50 + 25m BAZÉN NEBO FITNESS 60min v pracovních dnech do 110 min. celodenní Doplatky + 1 min Prvních 70 min.

Více

Jindřichův Hradec SEJF parkování texty WEB

Jindřichův Hradec SEJF parkování texty WEB Jindřichův Hradec SEJF parkování texty WEB Mobilní aplikace SEJF základní informace SEJF = Systém elektronických peněz v mobilu, UNIKÁTNÍ PLATEBNÍ NÁSTROJ, který umí víc než jen platit napojení na prověřený

Více

Dodatečné informace k podmínkám veřejné soutěže č. 1. Výběr provozovatele Víceúčelového sportovního centra Na Chobotě

Dodatečné informace k podmínkám veřejné soutěže č. 1. Výběr provozovatele Víceúčelového sportovního centra Na Chobotě ze dne 18. 10. 2016 k veřejné soutěži o nejvhodnější nabídku Výběr provozovatele Víceúčelového sportovního centra Na Chobotě Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku vyhlášená v souladu s ustanovením 1772

Více

PŘEDPLATNÉ PLATBA SMS REGULOVANÉ PARKOVÁNÍ V CENTRU UH. HRADIŠTĚ I. II. III. HRANICE I. PARKOVACÍ ZÓNY HRANICE II. PARKOVACÍ ZÓNY

PŘEDPLATNÉ PLATBA SMS REGULOVANÉ PARKOVÁNÍ V CENTRU UH. HRADIŠTĚ I. II. III. HRANICE I. PARKOVACÍ ZÓNY HRANICE II. PARKOVACÍ ZÓNY REGULOVANÉ PARKOVÁNÍ V CENTRU UH. HRADIŠTĚ I. II. III. PARKOVÁNÍ ZA POPLATEK DLE ZÓNY ZÁCHYTNÉ PARKOVIŠTĚ HRANICE I. PARKOVACÍ ZÓNY HRANICE II. PARKOVACÍ ZÓNY SOUKROMÉ PLACENÉ PARKOVIŠTĚ PŘEDPLATNÉ AUTOBUSOVÉ

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro online prodej vstupenek na prohlídkové trasy

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro online prodej vstupenek na prohlídkové trasy Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro online prodej vstupenek na prohlídkové trasy 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ 1.1. PPAS je obchodní společnost Plzeňský Prazdroj,

Více

Nařízení č. 6/2005. Nařízení města Hostinného č. 6/2005

Nařízení č. 6/2005. Nařízení města Hostinného č. 6/2005 Nařízení č. 6/2005 o vymezení oblastí města, ve kterých lze místní komunikace nebo jejich určené úseky užít za cenu sjednanou v souladu s cenovými předpisy k stání silničního motorového vozidla Nařízení

Více

Helios Orange. www.helios.eu

Helios Orange. www.helios.eu 45685696362545563221245896533661123695887878123456856963625455632212458965336611236958878781 23 568569636254556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568 556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568

Více

Hodnotící zpráva. Parkovací systém na Husově náměstí

Hodnotící zpráva. Parkovací systém na Husově náměstí Hodnotící zpráva Parkovací systém na Husově náměstí 8. 8. 2019 1 Obsah 1 Úvod... 3 2 Provoz parkovacího systému... 4 2.1 Zpoplatněná doba... 4 2.2 Ceník... 4 2.3 Návod na používání závorového systému...

Více

MĚSTSKÉ SLUŽBY ÚSTÍ NAD LABEM PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE NABÍDKOVÝ CENÍK

MĚSTSKÉ SLUŽBY ÚSTÍ NAD LABEM PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE NABÍDKOVÝ CENÍK 1 MĚSTSKÉ SLUŽBY ÚSTÍ NAD LABEM PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE NABÍDKOVÝ CENÍK SLUŽBY V DOPRAVĚ, SLUŽBY V OBLASTI TĚLESNÉ HYGIENY, OSTATNÍ REKREAČNÍ ČINNOSTI, POHŘEBNÍ A SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY nabývá účinnosti 2.

Více

Doplatky. Prvních 70 min. + 1 min. Základní vstupné , , Zvýhodněné vstupné , ,

Doplatky. Prvních 70 min. + 1 min. Základní vstupné , , Zvýhodněné vstupné , , Ceny jsou uvedeny v Kč. Jednorázové vstupné Abonentní vstupné Čipová karta CENÍK 2017 60min v pracovních dnech do 110 min. celodenní Doplatky + 1 min Prvních 70 min. Minutové vstupné po 70 minutách Maximální

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rámcová smlouva na poskytování mobilních datových přenosů pro notebooky Identifikační

Více

Transakční terminály nová generace samoobslužných zařízení pro bezhotovostní platby

Transakční terminály nová generace samoobslužných zařízení pro bezhotovostní platby nová generace samoobslužných zařízení pro bezhotovostní platby Miloslav Křečan, kartové centrum České spořitelny Praha, Samoobslužná zařízení ČS Samoobslužná zařízení: rychlá obsluha, pohodlné, cenově

Více

N A B Í D K O V Ý C E N Í K

N A B Í D K O V Ý C E N Í K 1 MĚSTSKÉ SLUŽBY ÚSTÍ NAD LABEM PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE N A B Í D K O V Ý C E N Í K SLUŽBY V DOPRAVĚ, SLUŽBY V OBLASTI TĚLESNÉ HYGIENY, OSTATNÍ REKREAČNÍ ČINNOSTI, POHŘEBNÍ A SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY nabývá účinnosti

Více

ZÁKLADNÍ ceník < Kč 60 min. 80 Kč 2 hod. 100 Kč 3 hod. a více. 50 Kč 60 min. 70 Kč 2 hod. 90 Kč 3 hod.

ZÁKLADNÍ ceník < Kč 60 min. 80 Kč 2 hod. 100 Kč 3 hod. a více. 50 Kč 60 min. 70 Kč 2 hod. 90 Kč 3 hod. ZÁKLADNÍ ceník 60 Kč 60 min. senioři 60,, /P děti od 1 roku do 3 let Zdarma 60 /P 80 Kč 2 hod. 100 Kč 3 hod. a více 50 Kč 60 min. 70 Kč 2 hod. 90 Kč 3 hod. a více 30 Kč 60 min. 50 Kč 2 hod. 70 Kč 3 hod.

Více

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech:

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech: MERCATOR Moderní pokladní systém od společnosti SICONET a.s. Co je MERCATOR MERCATOR je PC pokladní systém určený především maloobchodním a velkoobchodním prodejnám společností, jejichž podnikovým systémem

Více

SPOLEČNOST CITY PARKING GROUP S.R.O. MODERNIZACE A INOVACE ZA ROK 2015

SPOLEČNOST CITY PARKING GROUP S.R.O. MODERNIZACE A INOVACE ZA ROK 2015 SPOLEČNOST CITY PARKING GROUP S.R.O. MODERNIZACE A INOVACE ZA ROK 2015 3. Konference České parkovací asociace z.s.p.o. Hotel Luna, Kouty 21. dubna 2016 PROGRAM Představení společnosti City Parking Group

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro prodej vstupenek na prohlídkové trasy 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro prodej vstupenek na prohlídkové trasy 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro prodej vstupenek na prohlídkové trasy 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ 1.1. PPAS je obchodní společnost Plzeňský Prazdroj, a.s.,

Více

PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ platí od 1.9.do PROVOZNÍ DOBA LETNÍ PROVOZ platí od 1.7. do 31.8.

PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ platí od 1.9.do PROVOZNÍ DOBA LETNÍ PROVOZ platí od 1.7. do 31.8. HALA PROVOZNÍ DOBA ZIMNÍ PROVOZ platí od 1.9.do 30.6. VENKOVNÍ AREÁL pouze 25m bazén WELLNESS CENTRUM solárium, sauna, Relax klub, fitness, masáže ROZPIS SAUNY PONDĚLÍ 13:00-21:00 10:00-20:00 13:00-21:00

Více

CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM

CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM Sportovní zařízení města Příbram příspěvková organizace Legionářů 378, 261 01 Příbram VII IČO: 71217975, DIČ: CZ71217975 Tel.: 318 626 649, fax: 318 623 815, e-mail: szm@pb.cz CENÍK SLUŽEB SZM PŘÍBRAM

Více

Prezentace pro konferenci Smart city Brno

Prezentace pro konferenci Smart city Brno Prezentace pro konferenci Smart city Brno - Česká spořitelna, a.s. CHYTRÁ řešení v dopravě, Brno Vývoj odbavení cestujících Včera Dnes Zítra PAPÍROVÉ JÍZDENKY DOPRAVNÍ KARTY, SMS BANKOVNÍ KARTY, MOBILNÍ

Více

Projekt - Plzeňská karta Představení systému

Projekt - Plzeňská karta Představení systému Projekt - Plzeňská karta Představení systému Zbyněk Proška Plzeňské městské dopravní podniky, a.s. Strana 1 Co je Plzeňská karta? Bezkontaktní čipová karta vybavená čipem firmy Philips typu Mifare standard

Více

PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6.

PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6. HALA VENKOVNÍ AREÁL PROVOZNÍ DOBA platí od 1.9. do 30.6. WELLNESS CENTRUM solárium, sauna R Club, fitness, masáže Pondělí 13:00 21:00 10:00 20:00 13:00 21:00 ROZPIS SAUNY SPOLEČNÁ Úterý 10:00 21:00 10:00

Více

Informativní zpráva o provozu Parkovacího závorového systému na ul. Rydultowská

Informativní zpráva o provozu Parkovacího závorového systému na ul. Rydultowská Město Orlová odbor správy majetku města 3.09. V Orlové dne 17.12.2013 Pro 54. schůzi Rady města Orlová, konanou dne 15.01.2014 Informativní zpráva o provozu Parkovacího závorového systému na ul. Rydultowská

Více

U S N E S E N Í ze dne 22. prosince 2010

U S N E S E N Í ze dne 22. prosince 2010 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 5. U S N E S E N Í ze dne 22. prosince 2010 75/2010 RM s c h v a l u j e Dodatek č. 7 ke Smlouvě o dílo na zajištění sběru, svozu, třídění, využití a odstranění

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: Studentský účet konto G2.2 Datum: 1. května 2019 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání hlavních

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: Studentský účet konto G2.2 Datum: 15. ledna 2019 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání hlavních

Více

Nařízení. č. 5/2016. o placeném stání na vymezených úsecích místních komunikací na území města Nové Město nad Metují

Nařízení. č. 5/2016. o placeném stání na vymezených úsecích místních komunikací na území města Nové Město nad Metují Nařízení č. 5/2016 Rada města Nové Město nad Metují se usnesením č. RM 351-14983/16 ze dne 4. července 2016 usnesla vydat podle 23 odst. 1 písm. a) a c) zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích,

Více

L U Ž E B S Z M P Ř Í B R A M

L U Ž E B S Z M P Ř Í B R A M Sportovní zařízení města Příbram příspěvková organizace Legionářů 378, 261 01 Příbram VII IČO: 71217975, DIČ: CZ71217975 Tel.: 318 626 649, fax: 318 623 815, e-mail: szm@pb.cz C E N Í K S L U Ž E B S Z

Více

Obec Uherčice. Příloha č. 2 - Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby. Svoz odpadů v obci Uherčice" Obchodní podmínky

Obec Uherčice. Příloha č. 2 - Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby. Svoz odpadů v obci Uherčice Obchodní podmínky Obec Uherčice Příloha č. 2 - Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby Svoz odpadů v obci Uherčice" Obchodní podmínky Veřejná zakázka dle 18 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o

Více

1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy

1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: Obsah: 1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy 2. Hotovostní operace pro účty vedené v české měně 3. Hotovostní operace

Více

Cena jízdného i časová platnost jízdenky se bude odvíjet od počtu tarifních jednic.

Cena jízdného i časová platnost jízdenky se bude odvíjet od počtu tarifních jednic. Integrace VDV s MHD Tento dokument slouží jako podklad pro integraci městských hromadných doprav (MHD) na území Kraje Vysočina do integrovaného dopravního systému Veřejná doprava Vysočiny (VDV). Obecné

Více

1,- Kč 1,- Kč. 30 minut 30 minut. 60 minut. 90 minut SAZBA při užití místní komunikace dle. od pondělí do pátku hod. sobota hod.

1,- Kč 1,- Kč. 30 minut 30 minut. 60 minut. 90 minut SAZBA při užití místní komunikace dle. od pondělí do pátku hod. sobota hod. Ceník za stání silničních motorových vozidel na místních komunikacích v Uh. Hradišti Rada města Uherské Hradiště svým usnesením č. 632/40/RM/2016 ze dne 12. 7.2016 schvaluje v souladu s 23 zákona č. 13/1997

Více

Změna sazeb DPH z 9% na 10% a z 19% na 20%

Změna sazeb DPH z 9% na 10% a z 19% na 20% Vážení uživatelé systémů společnosti MEFISTO SOFTWARE, a.s., od 1.1.2010 dochází ke změně některých zákonů týkajících se fungování našich aplikací. Mezi tyto změny patří: - změna snížené sazby DPH z 9%

Více

Nařízení. č. 5/2016. o placeném stání na vymezených úsecích místních komunikací na území města Nové Město nad Metují

Nařízení. č. 5/2016. o placeném stání na vymezených úsecích místních komunikací na území města Nové Město nad Metují Nařízení č. 5/2016 Rada města Nové Město nad Metují se usnesením č. RM 351-14983/16 ze dne 4. července 2016 usnesla vydat podle 23 odst. 1 písm. a) a c) zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích,

Více

Zrušení povinnosti zavedení registračních pokladen

Zrušení povinnosti zavedení registračních pokladen Vážení uživatelé systémů Mefisto GOURMET, GOURMET+, HOTEL, HOTEL +, GRAND a SPA, od 1.1.2008 dochází ke změně některých zákonů týkajících se fungování našich aplikací. Mezi hlavní změny patří: - zrušení

Více

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné Plnění rozpočtu výdajů na rok 2007 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Uvolnění pozastávky PROFISTAV s.r.o. - 64 b.j. Štěpnice 222,00 0,00 Uvolnění pozastávky

Více

PENÍZE A PLACENÍ. Mgr. Ing. Šárka Dytková

PENÍZE A PLACENÍ. Mgr. Ing. Šárka Dytková PENÍZE A PLACENÍ Mgr. Ing. Šárka Dytková Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Tento výukový materiál byl zpracován v rámci akce EU peníze středním školám - OP VK 1.5.

Více

AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ

AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ Ahoj tanečníci, vedoucí klubů a choreografové... Už za chvíli se uvidíme v Bohumíně na MČR ART. Po úspěšné ligové soutěži v lednu je tady soutěž v královských

Více

Obsah 8/26/ Vyhodnocení veřejné zakázky 2. Cíl projektu 3. Popis projektu 4. Představení konsorcia 5. Financování 6. Architektonické řešení

Obsah 8/26/ Vyhodnocení veřejné zakázky 2. Cíl projektu 3. Popis projektu 4. Představení konsorcia 5. Financování 6. Architektonické řešení Projekt ubytovny personálu ÚVN, ubytovny hotelového typu a parkoviště Stavební fórum - PPP projekty jako východisko z krize 18.2.2010 Obsah 1. Vyhodnocení veřejné zakázky 2. Cíl projektu 3. Popis projektu

Více

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné Plnění rozpočtu výdajů na rok 2006 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Rekonstrukce krytého plaveckého bazénu - investiční dotace 30 000,00 30 000,00 Opravy komunikací

Více

1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy

1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: Obsah: 1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy 2. Hotovostní operace pro účty vedené v české měně 3. Hotovostní operace

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: TOP nabídka Datum: 1. dubna 2019 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání hlavních služeb spojených

Více

platební systémy samoobslužné platební terminály

platební systémy samoobslužné platební terminály platební systémy samoobslužné platební terminály CroSS aptm, aptl CroSS Citypoint UNIVERZÁLNÍ PLATEBNÍ TERMINÁLY PLATEBNÍ TERMINÁLY PRO MĚSTSKÉ ÚŘADY A INSTITUCE Parkovné Cross platební terminály Poplatky

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: Studentský účet konto G2.2 Datum: 31. října 2018 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání hlavních

Více

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule Níže uvedeného dne, měsíce a roku sjednaly smluvní strany: se sídlem.. zast... IČ:. DIČ: CZ.. (dále jen prodávající na straně jedné) a TEPVOS, spol. s r.o. se sídlem 562 01 Ústí nad Orlicí, Královéhradecká

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy 2. Hotovostní operace pro účty vedené v české měně 3. Hotovostní operace pro účty

Více

1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy

1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: Obsah: 1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy 2. Hotovostní operace pro účty vedené v české měně 3. Hotovostní operace

Více

ZÁKLADNÍ PRINCIPY IDS. Jednotný přepravně - tarifní systém, umožňující. Jednotný regionální dopravní systém, založený na

ZÁKLADNÍ PRINCIPY IDS. Jednotný přepravně - tarifní systém, umožňující. Jednotný regionální dopravní systém, založený na 7.12.2010 ZÁKLADNÍ PRINCIPY IDS Jednotný regionální dopravní systém, založený na preferenci páteřní kolejové dopravy (železnice, metro, tramvaje), autobusová doprava je organizována především jako návazná

Více

Městské karty - úspěšná služba občanům regionů

Městské karty - úspěšná služba občanům regionů Městské karty - úspěšná služba občanům regionů Plzeňská karta a bezobslužné odbavení čipovou kartou Mgr. Martin Chval Plzeňské městské dopravní podniky, a. s. Plzeňské městské dopravní podniky, a. s. Strana

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy 2. Hotovostní operace pro účty vedené v české měně 3. Hotovostní operace pro účty

Více

Vybrané reference AS Parking s.r.o.:

Vybrané reference AS Parking s.r.o.: Vybrané reference AS Parking s.r.o.: Česká Třebová Nádraží, parkovací systém dopravního terminálu Českých drah Parkovací systém pro cestující v podzemí přednádražního prostoru terminálu ČD s technologií

Více

MĚSTO BŘECLAV. Ceník parkovného - parkoviště

MĚSTO BŘECLAV. Ceník parkovného - parkoviště MĚSTO BŘECLAV Ceník za stání silničních motorových vozidel na místních komunikacích Rada města Břeclavi schválila d 13.6.2018 tento ceník za stání silničních motorových vozidel na místních komunikacích

Více

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník)

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) Část Obsah: 1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy 2. Hotovostní operace pro účty vedené v české měně 3. Hotovostní operace pro

Více

Komentář k Návrhu I. rozpočtového opatření k

Komentář k Návrhu I. rozpočtového opatření k Komentář k Návrhu I. rozpočtového opatření k 28. 4. 2011 Město Štětí K předkládanému návrhu I. rozpočtového opatření jsou zpracovány přehledové tabulky, které zobrazují pouze rozpočtované položky, kde

Více

RED SIN. novinky. zprávy RED SIN. Tel:

RED SIN. novinky. zprávy RED SIN.     Tel: RED SIN novinky zprávy RED SIN www.redsin.eu E-mail: redsin@redsin.eu Tel: 770 608 351 AZKOYEN ZEN moderní automat s dotykovým ovládáním umístitelný na pracovní plochu Automat ZEN s podstavcem možnost

Více

Manuál QPos Pokladna V1.18.1

Manuál QPos Pokladna V1.18.1 Manuál QPos Pokladna V1.18.1 OBSAH Obsah 1. QPOS dotyková pokladna... 3 2. Jak číst tento manuál... 4 2.1. Čím začít?... 4 2.2. Členění kapitol... 4 2.3. Speciální text... 4 3. První spuštění... 5 3.1.

Více

Rack Rates 2018/2019

Rack Rates 2018/2019 Rack Rates 2018/2019 Czech version HOTELOVÉ POBYTY POBYTY S KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKOU LÉČBOU POBYTY S LÁZEŇSKOU LÉČBOU RELAX POBYTY PRO DĚTI PLATEBNÍ a STORNO PODMÍNKY + KLIKNĚTE PRO ZOBRAZENÍ STRÁNKY LOW :

Více

Změna sazby DPH z 10% na 14%

Změna sazby DPH z 10% na 14% Vážení uživatelé systémů společnosti MEFISTO SOFTWARE, a.s., od 1.1.2012 dochází ke změně snížené sazby DPH z 10% na 14%. Změna sazby DPH z 10% na 14% Tuto změnu je nutné provést v konfiguraci systému

Více

vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ).

vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ). CEJIZA, s.r.o., Žerotínovo nám. 3/5, 60200 Brno e-mail: info@cejiza.cz, www.cejiza.cz tel.: +420 541654222, fax: +420 541654221 bankovní spojení: KB, a.s., č.ú.: 43-5085870277/0100 V Brně dne 02. 07. 2010

Více

Řešení ČSOB ve veřejné dopravě a návazné služby

Řešení ČSOB ve veřejné dopravě a návazné služby Řešení ČSOB ve veřejné dopravě a návazné služby Duben 2017 Tento dokument obsahuje informace, které jsou majetkem Československé obchodní banky, a.s. a nelze je tedy sdělovat třetím osobám bez předchozího

Více

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY PRAHA

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY PRAHA SMLUVNÍ CENY PRO MASARYKOVU UNIVERZITU 2015 HOTELY PRAHA Možnosti a podmínky ubytování ve vybraných brněnských hotelech pro hosty Masarykovy univerzity za smluvní ceny. Masarykova univerzita Odbor vnějších

Více

Dílčí část B11. Návrh řešení problematiky nákupu jízdenky na linkách, kde je zavedeno samoobslužné odbavení cestujících

Dílčí část B11. Návrh řešení problematiky nákupu jízdenky na linkách, kde je zavedeno samoobslužné odbavení cestujících Odborný zpracovatel optimalizace dopravní obslužnosti, jednotného tarifu a technické části zadávací dokumentace pro uzavření smlouvy o veřejných službách v přepravě cestujících Zpracování přestupního zónově-relačního

Více

Sběr dílenských dat s využitím produktu OKdata

Sběr dílenských dat s využitím produktu OKdata Sběr dílenských dat s využitím produktu OKdata 1. Úvod Řídit bez informací nelze. To ví všichni. Přesto v praxi tuto samozřejmost často buď zcela ignorujeme nebo silně podceňujeme. Přitom na dosah ruky

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB VOIP

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB VOIP ČÍSLO SMLOUVY.../VOIP SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB VOIP uzavřená níže uvedeného dne (dále jen Smlouva ) mezi: Uživatelem: Příjmení a jméno/název firmy: trvalý pobyt/sídlo/místo podnikání:

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy 2. Hotovostní operace pro účty vedené v české měně 3. Hotovostní operace pro účty vedené v cizí měně 4. Zahraniční platební styk 5. Obecné položky 1.

Více

Instalace a provoz nápojového automatu k zajištění prodeje teplých nápojů v Městské knihovně Ostrov

Instalace a provoz nápojového automatu k zajištění prodeje teplých nápojů v Městské knihovně Ostrov 1. Zadávací dokumentace zjednodušeného výběrového řízení č. 001/15/VR Název výběrového řízení: Instalace a provoz nápojového automatu k zajištění prodeje teplých nápojů v Městské knihovně Ostrov 1.1. Identifikační

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: Studentský účet konto G2.2 v EUR Datum: 1. května 2019 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání

Více

JAK TO FUNGUJE ZÁKLADNÍ INFORMACE

JAK TO FUNGUJE ZÁKLADNÍ INFORMACE PROGRAM PKU+ 1 ZÁKLADNÍ INFORMACE JAK TO FUNGUJE Nutricia se jako Váš partner pro život s PKU snaží pomáhat Vám žít život naplno a podporovat Vás v dodržování PKU diety. Co si budeme povídat, všichni víme,

Více

MĚSTO BŘECLAV. Ceník parkovného - parkoviště

MĚSTO BŘECLAV. Ceník parkovného - parkoviště MĚSTO BŘECLAV Ceník za stání silničních motorových vozidel na místních komunikacích Rada města Břeclavi schválila d 13.12. 2017 tento ceník za stání silničních motorových vozidel na místních komunikacích

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 182 Rada města souhlasí s umístěním antény WIFI pro bezdrátový internet na budově čp. 205 v Ústecké ul. v České Třebové, na základě žádosti Petra Štarmana, IČ 48608840, Komenského 729, 560 02 Česká

Více

KREDITCUS. centrální úhradový systém

KREDITCUS. centrální úhradový systém centrální úhradový KREDITCUS návrh řešení centralizovaného informačního a identifikačního u pro zajištění úhrad za služby poskytované univerzitou... požadované cíle projektu Základním cílem projektu je

Více

1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy: v české měně a v cizí měně prováděné uvnitř banky pol. text cena v Kč

1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy: v české měně a v cizí měně prováděné uvnitř banky pol. text cena v Kč Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: 1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy: 2. Hotovostní operace pro účty vedené v české měně 3. Hotovostní operace pro účty

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: MůjÚčet Plus Datum: 1. dubna 2019 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání hlavních služeb spojených

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy 2. Hotovostní operace pro účty vedené v české měně 3. Hotovostní operace pro účty

Více

Základní škola a Mateřská škola, Jižní 1903, Česká Lípa Přihláška ke stravování školní rok 2015/2016. složenkou sporožirem(inkaso) z běž. Účtu č.:...

Základní škola a Mateřská škola, Jižní 1903, Česká Lípa Přihláška ke stravování školní rok 2015/2016. složenkou sporožirem(inkaso) z běž. Účtu č.:... Základní škola a Mateřská škola, Jižní 1903, Česká Lípa Přihláška ke stravování školní rok 2015/2016 Jméno žáka/ů společná platba datum narození třída Družina:150,- Kč ano (částka za družinu je součástí

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: TOP nabídka Datum: 31. října 2018 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání hlavních služeb spojených

Více

Město Kolín. Článek 1 Základní ustanovení

Město Kolín. Článek 1 Základní ustanovení Město Kolín Nařízení města Kolína č. 6/2014 O placeném stání silničních motorových vozidel na místních komunikacích ve vymezených oblastech města Kolína určující úseky místních komunikací ve vymezených

Více

Manuál QPOS Pokladna V 2.0

Manuál QPOS Pokladna V 2.0 Manuál QPOS Pokladna V 2.0 OBSAH Obsah 1. QPOS dotyková pokladna... 3 2. Jak číst tento manuál... 4 2.1. Čím začít?... 4 2.2. Členění kapitol... 4 2.3. Speciální text... 4 3. První spuštění... 5 3.1. Spuštění...

Více

Jednička ČR v parkovacích systémech

Jednička ČR v parkovacích systémech Jednička ČR v parkovacích systémech ryze česká společnost 25 let tradice a zkušeností 50% podíl na českém trhu ve více než 30 zemích světa naše produkty jsou součástí více než 1 000 instalací Široké portfolio

Více

Město Ústí nad Orlicí Odbor rozvoje města

Město Ústí nad Orlicí Odbor rozvoje města Město Ústí nad Orlicí Odbor rozvoje města Business Media CZ, s.r.o. Mgr. Miroslava Šindelářová Nádražní 762/32 150 00 Praha 5 VAŠE ČJ: ZE DNE: 21.1.2016 NAŠE ČJ: MUUO/3630/2016/ORM/nm Č. SPISU: 278/2016

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Bezhotovostní operace, trvalé příkazy 2. Hotovostní operace pro účty vedené v české měně 3. Hotovostní operace pro účty vedené v cizí měně

Více