INDIGENOUS NATURE Škola přírodní moudrosti v Tuněchodském mlýně

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INDIGENOUS NATURE Škola přírodní moudrosti v Tuněchodském mlýně"

Transkript

1 INDIGENOUS NATURE Škola přírodní moudrosti v Tuněchodském mlýně Chceš-li jít rychle, vydej se svou cestou. Chceš-li dojít daleko, pojďme spolu stará africká moudrost Na období listopad 2013 duben 2014 přesunujeme svou práci do Čech a zveme vás ke společným cestám objevení a prohloubení vlastní přirozenosti, talentu a aktivního tvoření. Přinášíme pozvánku k individuálnímu provázení, k práci ve skupinách žen a mužů a k hlubšího poznání alchymie párů. Těšíme se na setkání a společné putování po vnitřní i vnější krajině života. Monika Michaelová a Peter Taylor Jaké jsou cesty žen a mužů, nás, kdo jsme se narodili a žijeme v Čechách, na Moravě a Slovensku, v srdci Evropy? Narodili jsme se s darem tvořit život, krásno, léčit a uzdravovat, udržovat rovnováhu života, a proměňovat formy. Nikdo nás medicínu ženy, vědomí muže a alchymii páru neučil, nikdo nám to nedal a přesto to v sobě máme. Cítíme to. Odmalička je to v nás a hledáme se navzájem, hledáme svou cestu k tomu pokladu uvnitř. K poznání a přijetí dědictví našich moudrých předků. Zveme všechny ženy, muže a páry ke společnému probouzení moudrosti a nalezení místa v naší společnosti. Budeme se vzájemně podporovat v aktivaci umění být ženou, mužem a párem, v poznání stínů a uvolnění tvořivého aspektu ve všech směrech současného života. Budeme krůček po krůčku odhalovat hloubku a kvalitu síly, kterou máme k dispozici a kterou se budeme učit moudře a láskyplně užívat. Je to cesta odpovědnosti a zralosti. Protože tato cesta se nestane během jednoho víkendu a není učením cizí tradice, nabízíme kontinuální setkávání. Volání po moudrosti předků, připravenost přijmout dědictví přírodního vědění a schopnost uskutečnit posvátný sen našeho zrození jsou výzvy, ke kterým jdeme různými cestami. Jsou tři cesty, které nabízíme. První cesta: kruhy žen a společenství mužů Druhá cesta: individuální pouť, vnitřní vize Třetí cesta: posvátné partnerství Každá z cest je velmi hodnotná a potřebná v určité části naší životní cesty.

2 CESTA ČESKÝCH ŠAMANEK Ucelený půlroční cyklus setkávání žen a moudrých žen v nás Svolávám nás ženy Čech, Moravy a Slovenska ke společné cestě prohloubení vědomí jedinečné medicíny ženy našeho kraje. Kruhy žen jsou různé a vedou nás k různým cílům. Tento Kruh českých šamanek svolávám se záměrem zrání, poznání hloubky ženské medicíny a převzetí odpovědnosti za vlastní kvalitu, talent a dar. Společně půjdeme pomalu, ve společenství svého druhu a v respektu k rozdílnosti každé z nás. Jsem si vědoma, že existuje jen několik moudrých žen na této planetě, které nás můžou učit přírodní magii, přirozenosti ženy, medicíně života. Moudrá žena je v každé z nás, připravená se probudit a má pro nás připravené učení našeho jedinečného řemesla, nadání a talentu ženy dnešní doby. Cesta k této moudrosti v nás vede skrz stíny, temnotu, teplo, chlad a všechny barvy duhy nás berou k rozpoznání a přijetí toho, kým opravdu jsme. A až tu chuť sebe, tu, která čeká na probuzení, uvidíme, začneme milovat a naslouchat jí, pak pochopíme zázrak života Cesta českých šamanek I První ochutnávkový víkend a začátek intenzivního půlročního cyklu setkávání téma: rovnováha, tvoření zázemí, uzemnění Hledání svého místa, jména a příslušnosti. To náleží k naší cestě do reality každodennosti. První pouť vede k nalezení místa a identity, odkud můžeme začít žít a růst. Nejen my ženy jdeme cestou přírodní magie a jejího správného uchopení v našich životech. Muži, naši partneři, kamarádi, spojenci... i ti, kteří do našich životů přinášejí výzvy. Pro muže, kteří touží jít tuto cestu je tady pozvánka vstoupit do prostoru mužského společenství tohoto druhu od s Peterem Taylorem.

3 Cesta českých šamanek II Druhý ochutnávkový víkend a začátek společné cesty intenzivním cyklem setkávání téma pro ženy: noření do hloubky, bdělé vědomí, předení snu života Než začneme konat a prozařovat vnější svět, vydáme se nejdříve k poznání a nalezení přediva života, k poznání touhy a posvátného snu života lidského rodu, kterého jsme součástí. Bude to cesta do temnoty, tepla, hloubky naší podstaty. V půlroční Cestě českých šamanek budeme pracovat a procházet cestu ženy a muži odděleně, ale budeme sdílet jeden dům a jedno polesí. Moc se navzájem neuvidíme, určitě ne tak, jak jsme zvyklí se vidět. Budeme nalézat respekt k odlišnosti našich cest žen a mužů. To, co neuvidíme ale ucítíme, protože se to bude dít prostě v jednom domě, ve stejném čase na stejném místě. Nebudeme součástí cesty, ale půjdeme současně. Cesta českých šamanek III - VI Intenzivní cyklus čtyř setkání pro ženy, které cítí, že jejich cesta vede pro tento cyklus odděleně od mužů a zároveň v jednom domě a v jednom lese s nimi. Termíny víkendových setkání pro jaro 2014 jsou: ledna února března dubna 2014 Půjdeme v průběhu čtyř setkání ve čtyřech měsících učeními ženské medicíny. Budeme se potkávat s moudrou ženou uvnitř nás a stávat se jí, sebou. Muži budou mít jistě taky zajímavou cestu Témata k jednotlivým víkendům budu posílat už jen ženám, které se registrují, protože se budou týkat skupiny, která se vytvoří a budou reflektovat skladbu témat, které dohromady ženy přinesou. Bude se tam objevit velký prostor pro práci s tělem, umění doteku, tantra, pochopení hlubokého propojení sexuality a spirituality. Přechodový rituál dívky v ženu a ženy v matku toho bude součástí. Bude tam velký prostor pro pochopení ženské moudrosti v různých živých tradicích i propojení s tradicí naší země Bohemie a Moravie v propojení se Slovenském. Je možné, že se k nám přidají kněžky z Avalonu, se kterými dlouhodobě pracuji a provázím je. Budeme pracovat s ženskou kvalitou a darem proměny, uvolněním vod života a osvobození proudu řeky z umělých koryt a přehrad. Tahle část práce nastane ve chvíli, kdy se ženy v kruhu ztotožní s moudrostí v sobě a spojí ji odpovědně se svou silou. Pak

4 nás provedu k iniciaci pro práci s vodami života, tkaním snu života, výživou pro vše živé a taky k práci s formami. Každá fáze má své démony, se kterými se budeme ve skupině vyrovnávat a brát si od nich zpět svou sílu a svobodu. Bude to doslova práce k osvobození ducha lidského rodu. Učení, která budu předávat jsou v podstatě závazkem k novému způsobu života. Je to práce šamanek. Slovo šamanka je nově vytvořené a patří přírodní ženě, kouzelnici, čarodějce, léčitelce, umělkyni, milence, vědmě, matce a moudré stařeně smrtce. Jsme každou z nich a budeme se učit procházet všemi podobami, celým kruhem, který ženu činí úplnou. Pro kontinuum je tady pozvánka pro ženy, aby se připojily k 6ti víkendům práce, učení, léčení, iniciací a růstu. Minimum je účast v pěti víkendových setkáních. MONIKA MICHAELOVÁ Poté, co jsem 7 let praktikovala tantru a práci v medicínském kruhu jsem v roce 2010 odjela z Prahy do Jižní Ameriky s přáním najít lidi, kteří žijí jednoduše a šťastně, abych na vlastní oči viděla, jestli je to možné a jak toho dosáhnout. Žila jsem s přírodními lidmi kmene KOGI. Jejich přijetí a sdílení moudrosti života byl nejsilnější moment v mém životě. Na své cestě jsem se setkala s dalšími přírodními lidmi a učila se od nich moudrosti přírody. Mamo Akindue, šaman kmene KOGI mě učil tvořit a udržovat rovnováhu života a ukazoval mi, jak žijí v partnerství. Jednou jsem se ho ptala, kde jsou všichni ochránci, milenci a tvořitelé muži, o kterých mluví a které tady u nás potřebujeme...ale které jsem nikdy v našich mužích neobjevila!!!! Podíval se mi hluboce do očí a řekl: Takové ženy jako jsi ty musí tyhle muže probudit. Po návratu jsem roce 2012 takového muže v muži poznala v srdci Avalonu, v Glastonbury a odjeli jsme spolu žít do jižní Francie, do kraje spojeného s historií Máří Magdaleny, templářů a katarů. Je to 24hodinová každodenní práce zůstat ve spojení s tvořivou silou páru a nenechat se odvát výkyvy nálad a strachů. Jsem vděčná. V kruzích žen sdílím a aktivuji tuhle naši dovednost uvidět a manifestovat štěstí našeho života v tom, co žijeme, pracujeme s tématy dnešního světa a každodenností, učíme se jak udržovat praktický život v rovnováze. Přivezla jsem si poznání, které je mimo to, co jsem do té doby znala. Práce s temnou stránkou ženy a našim individuálním i kolektivním stínem přináší výživu, lehkost a vědomí sebe v nových hloubkách a situacích. Součástí práce je uvědomování si sexuální síly a toho, jak s ní zacházíme. Sexuální síla není sex, ale kvalita ženy, které bychom měly umět vládnout moudře a citlivě. Budeme se učit tuto sílu vědomě prožívat a objevovat, jak s ní zacházet samy k sobě, ve vztahu k mužům a v partnerství.

5 Registrace a platba 1. registrace na celý cyklus 6ti setkání Pro účast na všech šesti víkendových cestách je zvýhodněná cena pro ty z vás, které jsou připravené k tomuto závazku. Zvýhodněná cena je 3550/víkend Kč. Při ubytování v pokoji je cena navýšená o poplatky za pokoj a celkově vychází na 3930/víkend Kč Předpokladem je registrace na celý cyklus je platba nevratné zálohy ve výši 3000 Kč, případně celé částky. Ze zálohy bude při platbách za každý víkend odečteno 500 Kč. 2. registrace na jeden z úvodních víkendů, které jsou součástí cyklu Důvod, proč otevíráme možnost účasti nejdříve na jednom z podzimních víkendů je jednoduše možnost ochutnat způsob práce a zjistit přímým prožitkem, zda je Cesta českých šamanek pro vás ta pravá. Dává to prostor a svobodu nám všem ke správnému rozhodnutí. Cena za jedno víkendové setkání se základním ubytováním je 4140 Kč. Při ubytování v pokoji je cena navýšená o poplatky za pokoj a celkově vychází na 4520/víkend Kč Předpokladem je registrace je platba nevratné zálohy ve výši 1000 Kč, případně celé částky. 3. Registrace na cyklus čtyř setkání Cesta českých šamanek roce 2014 Podmínkou registrace je absolvování jednoho z úvodních víkendů a platba nevratné zálohy ve výši 3000 Kč kdykoli do konce roku Cena za cyklus čtyř víkendových setkání je 3600/víkend Kč. Při ubytování v pokoji je cena navýšená o poplatky za pokoj a celkově vychází na 3980/víkend Kč V ceně je vždy zahrnuto základní ubytování v Tuněchodském mlýně na dvě noci tj. ve vlastním spacáku na matraci v meditačním sále, náklady na jídlo a příspěvek na honorář, náklady na organizaci a na náklady spojené s uskutečněním cyklu. Přehled cen a plateb: absolvování cena se základním ubytováním cena s ubytováním v pokoji Cesta českých šamanek I - VI 3550/víkend 3930/víkend Cesta českých šamanek I Cesta českých šamanek II Škola přírodní moudrosti 2014 Cesta českých šamanek III - VI 3600/víkend 3980/víkend Kontakt pro informace o dalších programech Moniky Michaelové a Petera Taylora: monika.michaelova@gmail.com peter.snowfalcon108@gmail.com

Naučme se žít v souladu se svým měsíčním cyklem a mějme rády všechny části nás samých!

Naučme se žít v souladu se svým měsíčním cyklem a mějme rády všechny části nás samých! ŽIVOT S CYKLEM Naučme se žít v souladu se svým měsíčním cyklem a mějme rády všechny části nás samých! C y k l i c k á ž e n a j e 4 x j i n á V průběhu měsíce, když procházíme jednotlivými fázemi měsíčního

Více

Sebeuzdravující-Moment UK, Londýn Duben Potvrzené

Sebeuzdravující-Moment UK, Londýn Duben Potvrzené Sebeuzdravující-Moment UK, Londýn Duben Potvrzené Prožitkový večer Pátek, 7. Duben 19:30 Registrace 20:00 až cca. 22:00: Balance-Recovery Prožitkový večer Finanční vyrovnání: 30 Balance-Recovery Prožitkový

Více

Lucidní sny. Naučte se vědomě snít

Lucidní sny. Naučte se vědomě snít 1 Lucidní sny Naučte se vědomě snít 2 Copyright Autor: Gareth Vydalo nakladatelství: Martin Koláček - E-knihy jedou Rok vydání: 2013 Vydání první ISBN: 978-80-87856-00-0 (epub) 978-80-87856-01-7 (mobi)

Více

CESTA K PROMĚNĚ A VYZBROJENÍ EXPLORE

CESTA K PROMĚNĚ A VYZBROJENÍ EXPLORE VŽDYŤ TEN, KDO MĚ NALÉZÁ, NALEZL ŽIVOT Přísloví 8,35a CESTA K PROMĚNĚ A VYZBROJENÍ EXPLORE je novou verzí původní Modular School Srdce každého z nás volá po opravdovém spojení s Bohem, po tom, abychom

Více

Cesta za šamany do Litvy, aneb po stopách kořenů slovanské spirituality

Cesta za šamany do Litvy, aneb po stopách kořenů slovanské spirituality Cesta za šamany do Litvy, aneb po stopách kořenů slovanské spirituality LITVA 20. - 28.6.2014 Vážení přátelé, dovolte, abych vás pozval na jedinečnou dobrodružnou cestu za objevováním kořenů starobylé

Více

Při milování má ráda tmu, upřednostňuje jen jednu polohu, neprovozuje orální sex.

Při milování má ráda tmu, upřednostňuje jen jednu polohu, neprovozuje orální sex. Při milování má ráda tmu, upřednostňuje jen jednu polohu, neprovozuje orální sex. Ve vztahu velmi šťastná, se svým manželem nerozlučná dvojka, přátelé, partneři, parťáci. On v sexu stále při chuti, ona

Více

Spirituální teologie PÍSMO JAKO SPIRITUALITA

Spirituální teologie PÍSMO JAKO SPIRITUALITA Spirituální teologie PÍSMO JAKO SPIRITUALITA Spiritualita Spiritualita je docela módním pojmem. Různí lidé jí různé rozumějí a různě ji prezentují. Spiritualita už není spojována jen s religiozitou. Na

Více

Využití DV jako intervenční metody v DD Marie Pavlovská

Využití DV jako intervenční metody v DD Marie Pavlovská Využití DV jako intervenční metody v DD Marie Pavlovská Intervenční dimenze dramatické výchovy Dramatická výchova/ve speciální pedagogice dramika je pedagogickou disciplínou, která - využívá metody dramatického

Více

Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla!

Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla! Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla! CO JE PRO VÁS DŮLEŽITÉ! UVĚDOMIT SI, PROČ JSTE ZDE A CO CHCETE VE SVÉM ŽIVOTĚ ZMĚNIT A NA TOM BUDEME

Více

Proměna listopad 1932

Proměna listopad 1932 Osudové obrazy z doby mého duchovního žákovství Ludwig Polzer-Hoditz Proměna listopad 1932 V pozadí hrad Křivoklát. Tytéž osoby jako v předchozím obraze, sedící na lavičce v rozhovoru. Já: Bylo pro mne

Více

Kundalini jóga - Jóga vědomí

Kundalini jóga - Jóga vědomí Kundalinijóga podle Yogi Bhajana Ženská cesta k sobě, vlastnímu sebepoznání, zdraví, vnitřní radosti a potěšení ze života. Kundalini jóga - Jóga vědomí Manuál Ženy jak se stát: šťastnou, zdravou, krásnou,

Více

Se skřítky po planetě Zemi

Se skřítky po planetě Zemi Se skřítky po planetě Zemi Projekt je zaměřen na získávání poznatků týkajících se života na planetě Zemi. Děti celým rokem budou provázet čtyři skřítci, kteří je hravou formou seznámí s obměnami ročních

Více

POZVÁNKA na 4 denní intenzivní kurz Nová vize ve dnech 25.-29. března 2009 v Rusavě v Hostýnských vrších

POZVÁNKA na 4 denní intenzivní kurz Nová vize ve dnech 25.-29. března 2009 v Rusavě v Hostýnských vrších POZVÁNKA na 4 denní intenzivní kurz Nová vize ve dnech 25.-29. března 2009 v Rusavě v Hostýnských vrších Annie Fornander (Stockholm - Švédsko), Karel Nejedlý (Praha), Jarka Olžbutová (Písek), Jan Rychlík

Více

JÓGA A MEDITACE ZDEŇKEM ORDELTEM. MÍSTO KONÁNÍ: Nádherné a energeticky silné místo hotel Buchlov v těsném sousedství hradu Buchlov

JÓGA A MEDITACE ZDEŇKEM ORDELTEM. MÍSTO KONÁNÍ: Nádherné a energeticky silné místo hotel Buchlov v těsném sousedství hradu Buchlov JÓGA A MEDITACE VÍKENDOVÝ SEMINÁŘ SE ZNÁMÝM ČESKÝM CESTOVATELEM, BADATELEM, ODBORNÍKEM NA MAYSKOU KULTURU, ŠAMANAEM, JOGÍNEM, ŠARMANTNÍM MUŽEM A PŘEDEVŠÍM SKVĚLÝM ČLOVĚKEM ZDEŇKEM ORDELTEM MÍSTO KONÁNÍ:

Více

Duchovní škola Vnitřní přerod člověka IV. Penzion Perseus, Trnová

Duchovní škola Vnitřní přerod člověka IV. Penzion Perseus, Trnová Milí přátelé, semináře Evičky Puklové a Zdeňka Krejčíka nás učí, jak najít sami sebe, svou vnitřní pravdu, lásku k sobě i k druhým. Otevírají naše srdce lásce, ukazují nám cestu jak tvořivé harmonizovat

Více

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková ÚVOD Při otevření této knihy se možná ptáte, k čemu je potřeba další kniha o zdraví, když už jich byly napsány stovky? Asi máte pravdu, ale můj velký zájem o možnosti sebeléčení s cílem pomoci sama sobě

Více

O radosti pro život MILÁ KNIHA. Přemysl Dvořáček

O radosti pro život MILÁ KNIHA. Přemysl Dvořáček O radosti pro život MILÁ KNIHA Přemysl Dvořáček O radosti pro život Přemysl Dvořáček V prožitku jemného citu lásky ve svém srdci cítíme blažený vjem upřímné radosti a něhy. S pocitem upřímné radosti

Více

Rituály v TK - iniciace nebo koupání Mgr. Tereza Pelantová, Bc. Jan Sobotka Terapeutická komunita Sejřek Špindlerův Mlýn 2010

Rituály v TK - iniciace nebo koupání Mgr. Tereza Pelantová, Bc. Jan Sobotka Terapeutická komunita Sejřek Špindlerův Mlýn 2010 Rituály v TK - iniciace nebo koupání Mgr. Tereza Pelantová, Bc. Jan Sobotka Terapeutická komunita Sejřek Špindlerův Mlýn 2010 Jak to celé vzniklo občasné neshody v týmu kolem rituálu mužsko-ženské ženské

Více

Meditace, jóga a šamanské nauky

Meditace, jóga a šamanské nauky Meditace, jóga a šamanské nauky aneb,, Hory učí samy,, PENZION POD PRALESEM, DOLNÍ LOMNÁ, JABLŮNKOVSKO 26. - 28.7.2013 www.podpralesem.euweb.cz Máte rádi meditaci? Chtěli by jste se zrelaxovat a zkusit

Více

Ke každému semináři najdete pod tímto programem obsah. Přihlášky na semináře: Míňa Nosková, tel: ,

Ke každému semináři najdete pod tímto programem obsah. Přihlášky na semináře: Míňa Nosková, tel: , Milí přátelé, semináře Evičky Puklové a Zdeňka Krejčíka nás učí, jak najít sami sebe, svou vnitřní pravdu, lásku k sobě i k druhým. Otevírají naše srdce lásce, ukazují nám cestu jak tvořivé harmonizovat

Více

POSELSTVÍ PAPEŽE BENEDIKTA XVI. K OSLAVĚ SVĚTOVÉHO DNE MÍRU 1. LEDNA 2012 VYCHOVÁVAT MLÁDEŽ KE SPRAVEDLNOSTI A K MÍRU

POSELSTVÍ PAPEŽE BENEDIKTA XVI. K OSLAVĚ SVĚTOVÉHO DNE MÍRU 1. LEDNA 2012 VYCHOVÁVAT MLÁDEŽ KE SPRAVEDLNOSTI A K MÍRU POSELSTVÍ PAPEŽE BENEDIKTA XVI. K OSLAVĚ SVĚTOVÉHO DNE MÍRU 1. LEDNA 2012 VYCHOVÁVAT MLÁDEŽ KE SPRAVEDLNOSTI A K MÍRU 1. Počátek nového roku, který je Božím darem lidstvu, se pro mne stává výzvou adresovat

Více

VÝCHOVNĚ PASTORAČ NÍ PROJEKT Domu Ignáce Stuchlého ve Fryštáku

VÝCHOVNĚ PASTORAČ NÍ PROJEKT Domu Ignáce Stuchlého ve Fryštáku VÝCHOVNĚ PASTORAČ NÍ PROJEKT Domu Ignáce Stuchlého ve Fryštáku Mgr. Michael Martinek 1. CHARAKTERISTIKA Dům Ignáce Stuchlého (dále jen DIS) je pobytovým výchovně vzdělávacím zařízením pro mládež. Patří

Více

7. NEDĚLE VELIKONOČNÍ CYKLU C

7. NEDĚLE VELIKONOČNÍ CYKLU C Ježíš pozvedl oči k nebi a modlil se: Otče svatý, prosím nejen za své učedníky, ale také za ty, kdo pro jejich slovo uvěří ve mne: ať všichni jsou jedno. Ježíš pozvedl oči k nebi a modlil se: Otče svatý,

Více

Význam ochrany přírody

Význam ochrany přírody Význam ochrany přírody 1. Velký, protože příroda představuje podmínky pro náš život a představuje přirozenou krásu pro náš duševní život. 2. Na světě nejsme sami, žijí s námi i jiné živočišné a rostlinné

Více

KDO SI HRAJE NEZLOBÍ ANEB NA VĚKU NEZÁLEŽÍ

KDO SI HRAJE NEZLOBÍ ANEB NA VĚKU NEZÁLEŽÍ Mateřská škola Jiříkov, Filipovská 686,okres Děčín, příspěvková organizace MŠ Slunečnice PROJEKT SPOLUPRÁCE MATEŘSKÉ ŠKOLY SLUNEČNICE A DOMOVA SRDCE V DLANÍCH VE FILIPOVĚ S NÁZVEM KDO SI HRAJE NEZLOBÍ

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (BA32)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (BA32) JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (BA32) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně 2 x denně lekce jógy 2x celodenní výlet po Bali v ceně český delegát

Více

Summer Yoga Weekend v hotelu K-Triumf s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (ČR11)

Summer Yoga Weekend v hotelu K-Triumf s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (ČR11) Summer Yoga Weekend v hotelu K-Triumf s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (ČR11) cena 5.190 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness a venkovní bazén 1 hod wellness

Více

Školní vzdělávací program. Mateřská škola Chotusice. školní rok 2013/2014

Školní vzdělávací program. Mateřská škola Chotusice. školní rok 2013/2014 Školní vzdělávací program Mateřská škola Chotusice školní rok 2013/2014 Stránka 1 ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Vychovat šťastné a spokojené dítě pro nás znamená vychovat zdravého, vyrovnaného člověka, který

Více

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina Cvičení 1: Vyjasněte si své hodnoty HODNOTY Žijete v souladu se svými hodnotami? Jste si vědomi svých hodnot? Dali jste si někdy čas na jasné definování a sepsání svých hodnot? Naplánovali jste si, že

Více

Žijte (s) cyklem! Miranda Gray. Pochopte své měsíční proměny. jak si začít užívat svůj menstruační cyklus a milovat jeho dary

Žijte (s) cyklem! Miranda Gray. Pochopte své měsíční proměny. jak si začít užívat svůj menstruační cyklus a milovat jeho dary Žijte (s) cyklem! aneb jak si začít užívat svůj menstruační cyklus a milovat jeho dary Pochopte své měsíční proměny a každý měsíc si užívejte darů své jarní, letní, podzimní a zimní fáze! Miranda Gray!

Více

MUŽSKÁ SKUPINA V TK JAKO TERAPEUTICKÝ PROSTŘEDEK

MUŽSKÁ SKUPINA V TK JAKO TERAPEUTICKÝ PROSTŘEDEK MUŽSKÁ SKUPINA V TK JAKO TERAPEUTICKÝ PROSTŘEDEK Pavel Hrbáč TK WHITE LIGHT I. DOSAVADNÍ ZKUŠENOST S MUŽSKÝMI SKUPINAMI V TK WHITE LIGHT I. Několikaletá existence nepravidelných dělených skupin, uskutečňovány

Více

SUMMER YOGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF SRPEN 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (ČR05)

SUMMER YOGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF SRPEN 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (ČR05) SUMMER YOGA VÍKEND V HOTELU K-TRIUMF SRPEN 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (ČR05) cena 4.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness a venkovní bazén

Více

Uvědomění ve vztazích - Uvědomění v emocích - Uvědomění v mysli- Uvědomění v srdci - Uvědomění v přijetí, Soucit, Přítomnost

Uvědomění ve vztazích - Uvědomění v emocích - Uvědomění v mysli- Uvědomění v srdci - Uvědomění v přijetí, Soucit, Přítomnost Nacházíme se v nejcennější a nejkrásnější fázi našich životů. Velmi dlouhou dobu jsme se připravovali všemi našimi osudy na tento okamžik, pro který jsme nyní tady. Příležitost k duchovnímu osvobození

Více

Základní principy knih a myšlenek Leanne Payneové. Tony Kalma

Základní principy knih a myšlenek Leanne Payneové. Tony Kalma 1. Centrální místo kříže Základní principy knih a myšlenek Leanne Payneové Tony Kalma Izajáš 53:4. Ježíš na sebe vzal naše bolesti a nesl naše nemoci. Učinil volnou cestu k Bohu, když vzal na sebe naše

Více

VYSOKOVIBRAČNÍ OLEJE S VÝTAŽKY Z ČERSTVÝCH ROSTLIN KARAIMI

VYSOKOVIBRAČNÍ OLEJE S VÝTAŽKY Z ČERSTVÝCH ROSTLIN KARAIMI VYSOKOVIBRAČNÍ OLEJE S VÝTAŽKY Z ČERSTVÝCH ROSTLIN KARAIMI Představuji Vám transformační kompozice živých olejů, které ručně a s nadšením vyrábím v Haluzicích. Používám oleje v Bio kvalitě a Fair trade

Více

JAKÉ TO TU BUDE V ROCE 2050? #brno2050

JAKÉ TO TU BUDE V ROCE 2050? #brno2050 JAKÉ TO TU BUDE V ROCE 2050? #brno2050 Zavřete na chvíli oči... A představte si, že jste v Brně ale o třicet let později. Píše se rok 2050. Vaše děti dospěly. Vy máte pár vrásek navíc. A Brno...... jaké

Více

JÓGA VÍKEND NA VALAŠSKU ÚNOR 2019 s Vendulou Černou OBSAZENO!!!

JÓGA VÍKEND NA VALAŠSKU ÚNOR 2019 s Vendulou Černou OBSAZENO!!! JÓGA VÍKEND NA VALAŠSKU ÚNOR 2019 s Vendulou Černou OBSAZENO!!! cena 3.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: polopenze ubytování na 2 noci lekce jógy vstup do wellness Grandhotelu Tatra vstup do sauny v chalupě

Více

Qi Gong víkend. Beskydy 11-13. 10. 2013

Qi Gong víkend. Beskydy 11-13. 10. 2013 Qi Gong víkend Beskydy 11-13. 10. 2013 Společnost Feng Shui for Life v spolupráci s centrem,,berkana a školou jógy Karakal pro Vás připravila jedinečnou Qi Gong akci, plnou cvičení, Zenových meditací a

Více

PLÁN VÝCHOVY, PÉČE A VZDĚLÁVÁNÍ. Dětská skupina Malíček

PLÁN VÝCHOVY, PÉČE A VZDĚLÁVÁNÍ. Dětská skupina Malíček PLÁN VÝCHOVY, PÉČE A VZDĚLÁVÁNÍ Dětská skupina Malíček Při definování Plánu výchovy, péče a vzdělávání jsme se inspirovali v Rámcovém programu pro předškolní vzdělávání. Začlenili jsme zde také filozofie,

Více

6.17 Výtvarná výchova 1.stupeň

6.17 Výtvarná výchova 1.stupeň VZDĚLÁVACÍ OBLAST : VZDĚLÁVACÍ OBOR: VYUČOVACÍ PŘEDMĚT: CHARAKTERISTIKA PŘEDMĚTU: Umění a kultura Výtvarná výchova 6.17 Výtvarná výchova 1.stupeň Vyučovací předmět Výtvarná výchova umožňuje žákům jiné

Více

Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe

Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe Devět ján s důrazem na tři vnitřní tantry, jakožto úvod do vadžrajánového buddhismu Meditační kurz v hotelu Svratka 19. 21. října 2013 Jsme velice potěšeni,

Více

Představení komunikační a vizuální identity. Vojtěch Janoušek, Dalimil Toman

Představení komunikační a vizuální identity. Vojtěch Janoušek, Dalimil Toman Představení komunikační a vizuální identity Vojtěch Janoušek, Dalimil Toman únor 2017 Stručný popis organizace, poslání Hnutí Brontosaurus je česká nezisková organizace s dlouholetou tradicí (přes 40 let),

Více

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08)

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08) JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA!!! (ČR08) cena 5.190 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness a venkovní

Více

OM Healing zpravodaj

OM Healing zpravodaj OM Healing zpravodaj Březen 2015 Drazí přátelé, V OM Healingovém zpravodaji na březen 2015 si můžete přečíst: 1. Věděli jste o OM Healingu a věku Kali Yuga? 2. Úplňkový OM Healing v březnu 2015. 3. Mezinárodní

Více

Téma, cíle Vzdělávací oblast Průřezová Kompetence

Téma, cíle Vzdělávací oblast Průřezová Kompetence Téma, cíle Vzdělávací oblast Průřezová Kompetence témata Foukej, foukej větříčku (září, říjen, listopad) Komunikace s dospělým i kamarádem Učit se reagovat na pokyny a dění okolo nás Učit se sdělovat pocity

Více

Otevře dveře. aby mohli jít se mnou.

Otevře dveře. aby mohli jít se mnou. Jsem samotná matka Otevře dveře. Protože doma nemám se čtyřmi dětmi. Mistryně mi vždy dělala společnost, umožnila mi mnohokrát z něčeho se dostat. Speciálně chci poděkovat Mistryni. Není zač. Děkuji vám,

Více

10.10., 8:00-12:00, 17.10., 12:00-16:00 31.10., 8:00-12:00, 07.11., 12:00-16:00

10.10., 8:00-12:00, 17.10., 12:00-16:00 31.10., 8:00-12:00, 07.11., 12:00-16:00 Kurz/workshop 1 skupina 2 skupina Kurz Sebereflexe, sebediagnostika a diagnostika (- skupina cca 15 osob, 4 hodinový kurz, celk. 2 20.9., 12:00- běhy 16:00 20.9., Kurzy Adaptace Kurz Worklife balance 10.10.,

Více

2. lekce. Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky. pracovní listy. Individuální plánování

2. lekce. Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky. pracovní listy. Individuální plánování 2. lekce Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky pracovní listy Osobní profil Osobní profil: co je pro mě důležité Popis potřebné podpory: jakou pomoc potřebuji Plán (cíle a kroky):

Více

Nalezení a stanovení společných cílů

Nalezení a stanovení společných cílů Nalezení a stanovení společných cílů O co jde? - základy Při stanovování cílů, které mají vzejít v proces, jsou zahrnuty všechny zúčastněné strany. To platí i pro sítě, jejichž systémové cíle jsou již

Více

kompletní půlroční hloubkový program s praktickými výstupy k nejklíčovějšímu období v životě člověka

kompletní půlroční hloubkový program s praktickými výstupy k nejklíčovějšímu období v životě člověka Montessori manuál 0 3 kompletní půlroční hloubkový program s praktickými výstupy k nejklíčovějšímu období v životě člověka 10 dní ve 3 blocích březen září 2015 Montessori ČR, Praha 9 900 Kč To, co získá

Více

RECEPTY OSUDU. Poznámky... 196

RECEPTY OSUDU. Poznámky... 196 OBSAH RECEPTY OSUDU Lekce 1: Jak správně vybrat cíl a prostředky pro uskutečnění změny ve svém životě.. 11 Lekce 2: Jak spravedlivý a neustále štědrý je vesmír... 12 Lekce 3: Jak dosáhnout celistvosti,

Více

ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKY A SPECIFIKA PEDAGOGIKY FRANZE KETTA

ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKY A SPECIFIKA PEDAGOGIKY FRANZE KETTA ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKY A SPECIFIKA PEDAGOGIKY FRANZE KETTA Pedagogika Franze Ketta pojmenovává celistvý, na smysl zaměřený přístup ke vzdělávání a výchově. V tomto smyslu se jedná o alternativní pedagogický

Více

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě.

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. CESTA ZPÁTKY K SOBĚ Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. 1. krok Vztah k sobě Vztah k sobě je základ pro všechny

Více

Příloha č. 1. Etický kodex Koučovacího centra ČSOB. Etický kodex ČSOB Koučovacího centra (vychází z etického kodexu ICF) 1) Filozofie koučinku

Příloha č. 1. Etický kodex Koučovacího centra ČSOB. Etický kodex ČSOB Koučovacího centra (vychází z etického kodexu ICF) 1) Filozofie koučinku Etický kodex Koučovacího centra ČSOB Příloha č. 1 Etický kodex ČSOB Koučovacího centra (vychází z etického kodexu ICF) 1) Filozofie koučinku Mezinárodní federace koučů (ICF) a ČSOB Koučovací centrum podporuje

Více

Cesta do středu Renesance Ţivota

Cesta do středu Renesance Ţivota Cesta do středu Renesance Ţivota Proč Renesance Ţivota? Slovo renesance symbolizuje - rozcestník, návrat k přírodě a k sobě, a logo? Symbolem renesance života je STROM a to nejen proto, že se jmenujeme

Více

TÉMA. Pochopila jsem ajurvédu takto: Autor : Matusáková Vlasta

TÉMA. Pochopila jsem ajurvédu takto: Autor : Matusáková Vlasta TÉMA Pochopila jsem ajurvédu takto: Autor : Matusáková Vlasta Abych mohla napsat jak jsem pochopila ajurvédu, tak se musím nejdříve zamyslet nad tím co to je - pochopení. Pochopení chápat věci realisticky.

Více

Jsi světlo a to je nezničitelná pravda. Věnováno těm, kdo hledají světlo v životě.

Jsi světlo a to je nezničitelná pravda. Věnováno těm, kdo hledají světlo v životě. Jsi světlo a to je nezničitelná pravda. Věnováno těm, kdo hledají světlo v životě. 1 První vydání v anglickém jazyce vyšlo ve Velké Británii, USA, Austrálii, na Novém Zélandu a v Kanadě: Lightning Source

Více

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 ZŠ Určeno pro Sekce Mendelova 2. stupeň ZŠ Základní Předmět Zdravověda Téma

Více

Pastorale. Vánoční evagelium podle Lukáše 2,1-20. Pro dva lesni rohy, varhany, flétnu, recitaci a sborový zpěv

Pastorale. Vánoční evagelium podle Lukáše 2,1-20. Pro dva lesni rohy, varhany, flétnu, recitaci a sborový zpěv Pastorale Vánoční evagelium podle Lukáše 2,1-20 Pro dva lesni rohy, varhany, flétnu, recitaci a sborový zpěv Hudba: Bohdan Mikolášek Liturgie: Jana Mikolášková Nebojte se! Liturgická vánoční slavnost pořad:

Více

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF KVĚTEN s Juditou Berkovou cena 5.190 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 2 noci polopenze jóga program neomezené fitness a venkovní bazén 1 hod wellness pronájem

Více

ROČNÍ PLÁN MŠ da Vinci 2015/2016

ROČNÍ PLÁN MŠ da Vinci 2015/2016 ROČNÍ PLÁN MŠ da Vinci 2015/2016 ZÁŘÍ: Já a svět okolo mě 1.9.2015-4.9.2015 Vítáme vás, kamarádi 7.9.2015-11.9.2015 Vítáme vás, kamarádi II 14.9.2015-18.9.2015 Naše školka 21.9.2015-25.9.2015 Barvy ŘÍJEN:

Více

Společná tvorba územního a strategického plánu města Dobříš 2008 2010 Aktualizace 2012

Společná tvorba územního a strategického plánu města Dobříš 2008 2010 Aktualizace 2012 Společná tvorba územního a strategického plánu města Dobříš 2008 2010 Aktualizace 2012 Praha 10. května 2012 Ing. Dagmar Smrčinová, Ph.D. Ing. Kateřina Boukalová smrcinova@mestodobris.cz www.mestodobris.cz

Více

www.milionoveimperium.cz

www.milionoveimperium.cz www.milionoveimperium.cz David Kirš, autor Miliónového impéria a EmailAcademy uvádí ebook WEB MILIONÁŘE A KRUH BOHATSTVÍ Tento ebook (dokument) můžete šířit a přeposílat dále, ale pouze jako celek. Není

Více

PROČ A JAK SE MODLIT MÁME JISTOTU, KŘÍŽOVOU CESTU? ŽE NA ŽIVOT NEJSME SAMI

PROČ A JAK SE MODLIT MÁME JISTOTU, KŘÍŽOVOU CESTU? ŽE NA ŽIVOT NEJSME SAMI PROČ A JAK SE MODLIT KŘÍŽOVOU CESTU? (zpracováno podle Vojtěcha Kodeta) MÁME JISTOTU, ŽE NA ŽIVOT NEJSME SAMI Již dva tisíce let nás posiluje jistota víry, že na život nejsme sami. Těsně před svým návratem

Více

Třídní vzdělávací plán ŠVP PV Rok s kocourkem Matyášem

Třídní vzdělávací plán ŠVP PV Rok s kocourkem Matyášem Třídní vzdělávací plán ŠVP PV Rok s kocourkem Matyášem Integrovaný blok Tématický okruh (celek) Témata Co je nám nejblíže To jsou moji kamarádi CO JE KOLEM NÁS Co najdeme v naší třídě Už znáš celou školku

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou (BA24)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou (BA24) JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou (BA24) cena 29.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 x ubytování ve vile snídaně ve vile 2x celodenní výlet po Bali večerní seminář česky/slovensky mluvící

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou OBSAZENO!!! (BA24)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou OBSAZENO!!! (BA24) JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou OBSAZENO!!! (BA24) cena 29.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 x ubytování ve vile snídaně ve vile 2x celodenní výlet po Bali večerní seminář česky/slovensky

Více

Tantra Tantra4a.indd 1 Ukázka elektronické knihy :37:00

Tantra Tantra4a.indd 1 Ukázka elektronické knihy :37:00 Tantra Tantra4a.indd 2 28.3.2015 11:37:01 Ukázka elektronické knihy, UID: KOS206207 Jiří Mazánek Tantra nejčastější otázky a pochybnosti argo U k á z k a e l e k t r o n i c k é k n i h y, U I D : K O

Více

Katechetika I. KATECHEZE SLUŽBA SLOVA, HLÁSÁNÍ KRISTA

Katechetika I. KATECHEZE SLUŽBA SLOVA, HLÁSÁNÍ KRISTA Katechetika I. KATECHEZE SLUŽBA SLOVA, HLÁSÁNÍ KRISTA Katecheze a služba slova otevřené problémy Katecheze a Boží slovo Antropologická katecheze? Katecheze ve službě inkulturace Požadavek úplnosti pravd

Více

5 důležitých bodů pro změnu vašeho života

5 důležitých bodů pro změnu vašeho života 5 důležitých bodů pro změnu vašeho života 1 1. Naučte se být sami sebou a sami se sebou V dnešní době není vůbec jednoduché být sám sebou a zůstat přirozený a harmonický, prostě takový, jakého nás příroda

Více

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/ Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 Určeno pro Sekce Předmět Téma / kapitola Zpracoval (tým 1) 7. ročník základní

Více

O to jde v následujícím kněžském zrcadle. Vypátráme vlastní silné stránky a povzbudíme k tomu, abychom se učili u ostatních kněžských typů.

O to jde v následujícím kněžském zrcadle. Vypátráme vlastní silné stránky a povzbudíme k tomu, abychom se učili u ostatních kněžských typů. Kněžské zrcadlo Naše moderní pedagogika je stále ještě specializována na zpracování slabin. Kdo je ve škole slabší v matematice, učí se ji tak dlouho, dokud není slabý i v jazycích. Chytřejší by - podle

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2018 s Juditou Berkovou (BA32)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2018 s Juditou Berkovou (BA32) JÓGA ZÁJEZD NA BALI ZÁŘÍ 2018 s Juditou Berkovou (BA32) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně 2 x denně lekce jógy 2x celodenní výlet po Bali v ceně český delegát transfery letiště-vila-letiště

Více

SYCENÍ DUŠE CHIJIOKE NWAUCHE. (Konference Kunčice pod Ondřejníkem, říjen 2013)

SYCENÍ DUŠE CHIJIOKE NWAUCHE. (Konference Kunčice pod Ondřejníkem, říjen 2013) SYCENÍ DUŠE CHIJIOKE NWAUCHE (Konference Kunčice pod Ondřejníkem, říjen 2013) Moc se mi líbilo, jak jsi mluvil o sedmi aktivitách duše. O sycení se, o kněžství Já věřím, že je pro mě velmi důležité, abych

Více

CO PŘINÁŠEJÍ PRARODIČE SVÉMU VNOUČETI (Dle knihy FERLANDOVÉ, Ať žije babička a dědeček. Prarodiče dnešní doby )

CO PŘINÁŠEJÍ PRARODIČE SVÉMU VNOUČETI (Dle knihy FERLANDOVÉ, Ať žije babička a dědeček. Prarodiče dnešní doby ) CO PŘINÁŠEJÍ PRARODIČE SVÉMU VNOUČETI (Dle knihy FERLANDOVÉ, Ať žije babička a dědeček. Prarodiče dnešní doby ) Prarodiče zprostředkují svému vnoučeti vzpomínky a rodinné tradice. Jsou článkem v řetězci

Více

Mezinárodní festival. Romale

Mezinárodní festival. Romale Mezinárodní festival Romale Naši drazí přátelé a milovníci romské hudby, dovolte, abych vás všechny tímto pozvala na další ročník mezinárodního romského festivalu "ROMALE" romská oslava / Gypsy Celebration,

Více

TEST NOODYNAMIKY. K.Popielski. Lublin 1989 (Přeložil V. Smékal) 1. Setkám-li se s těžkostmi, rychle ztrácím naději a důvěru v život...

TEST NOODYNAMIKY. K.Popielski. Lublin 1989 (Přeložil V. Smékal) 1. Setkám-li se s těžkostmi, rychle ztrácím naději a důvěru v život... TEST NOODYNAMIKY K.Popielski. Lublin 1989 (Přeložil V. Smékal) Pohlaví: Délka pobytu v komunitě: Délka braní (přibližně): Věk: Fáze: Jsi praktikující věřící? Prosím, zakroužkuj odpověď, která odpovídá

Více

FESTIVAL OČIMA GENERACÍ. Putování aneb Dědo, babi, pojďte s námi, tentokrát po čarodějné stezce

FESTIVAL OČIMA GENERACÍ. Putování aneb Dědo, babi, pojďte s námi, tentokrát po čarodějné stezce FESTIVAL OČIMA GENERACÍ Putování aneb Dědo, babi, pojďte s námi, tentokrát po čarodějné stezce VESELSKÝ RYBNÍK MÍSTO NAŠEHO PUTOVÁNÍ Cíle tohoto komunitního putování v rámci projektu Festival očima generací

Více

Obsah Předmluva Zrození, život a smrt Úvod do principů tibetské medicíny

Obsah Předmluva Zrození, život a smrt Úvod do principů tibetské medicíny Obsah Předmluva Zrození, život a smrt Úvod do principů tibetské medicíny Povaha šťáv a organických složek těla Druhy šťáv Pět druhů větru Pět druhů žluči Pět druhů hlenu Šest hlavních charakteristických

Více

Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe

Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe Pokračování výkladu devíti ján a úvod k fázím vytváření a završení Meditační kurz v hotelu Svratka 25. 27. října 2014 Jsme velice potěšeni, že Její Eminence

Více

Září, Ferda má nové kamarády

Září, Ferda má nové kamarády I. téma: Září, Ferda má nové kamarády - seznamování s prostředím školy - seznamování s kamarády - seznamování se zaměstnanci školy - seznamování se základními pravidly chování - seznamování s režimem školy

Více

Most do páté dimenze Tattatuo

Most do páté dimenze Tattatuo Motto: Nikdo se ještě nestal osvíceným tím, že zaměřil svou pozornost jen na příjemné věci. Osvíceným se můžeme stát jen tehdy, když do temnoty vneseme světlo našeho vědomí. Carl Jung Jaro 2018 Stránka

Více

Třídní vzdělávací program. Školní rok Rok s medvědem. Mateřská škola Nová Dědina, okres Kroměříž

Třídní vzdělávací program. Školní rok Rok s medvědem. Mateřská škola Nová Dědina, okres Kroměříž Třídní vzdělávací program Školní rok 2015-2016 Rok s medvědem Mateřská škola Nová Dědina, okres Kroměříž Věkové složení dětí ve školním roce 2015-2016 6-7 let nar. 1.9.2008 31.8.2009-1 5-6. let nar. 1.9.2009

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MŠ SPOJENCŮ PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ. Dívej se a poznávej barevný svět kolem nás

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MŠ SPOJENCŮ PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ. Dívej se a poznávej barevný svět kolem nás ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MŠ SPOJENCŮ PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Dívej se a poznávej barevný svět kolem nás Na kluky a na holčičky čeká dráček u školičky. Učí se tu barvičky, zpívají se písničky, ještě

Více

Diverzita pracovních týmů

Diverzita pracovních týmů Diverzita pracovních týmů Pohled na lidské chování v průmyslových podnicích s masovou výrobou. Co lidé v týmech očekávají, jaké příležitosti dostávají a jak jich jsou schopni využít. Jaké praktické důsledky

Více

Vnímání citu SLOVO DAR ŽIVOTA. Přemysl Dvořáček

Vnímání citu SLOVO DAR ŽIVOTA. Přemysl Dvořáček Vnímání citu SLOVO DAR ŽIVOTA Přemysl Dvořáček Vnímání citu Uzavřený kruh poznání sebelásky byl název souboru citací zveřejněných v knižním titulu Labyrint zdraví. Nyní nakladatelství Na-Ra nabízí soubor

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví

Ukázka knihy z internetového knihkupectví Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Neznámá V mé době Pohled na nebe Na farmě své V přírodě živé V mé době farmářské Hvězdy na obloze nebeské V horách zářivé V přírodě hravé V mé době

Více

Poselství od archanděla Michaela, přijaté Ronnou Herman pro měsíc červen 2010.

Poselství od archanděla Michaela, přijaté Ronnou Herman pro měsíc červen 2010. Poselství od archanděla Michaela, přijaté Ronnou Herman pro měsíc červen 2010 VITAMÍN D - BOŽSKÝ VITAMÍN Rona H: Nejdražší přátelé, poselství pro tento měsíc musím začít vysvětlením Během uplynulých tří

Více

Kayumari, o. s. Výroční zpráva za rok 2013

Kayumari, o. s. Výroční zpráva za rok 2013 Kayumari, o. s. + Výroční zpráva za rok 2013 Obsah Záměr Kayumari O Kayumari Naše aktivity v roce 2013 Dlouhodobé programy Přehled hospodaření za rok 2013 Statutární orgán 3 4 5 9 10 12 2 ZÁMĚR KAYUMARI

Více

Přihláška na letní tábor DDM Vimperk

Přihláška na letní tábor DDM Vimperk Přihláška na letní tábor DDM Vimperk Název tábora:.. Termín:. Jméno a příjmení.... Škola. třída. narozen zdravotní pojišťovna. Adresa bydliště.. Telefon..e-mail. Otec dítěte jméno a příjmení, zaměstnání.

Více

Prezentace akcí

Prezentace akcí Prezentace akcí Diecézního centra mládeže v Brně a Diecézního centra života mládeže Mamre v Osové Bítýšce 2019-2020 Kurz animátorů - Dvouletý kurz pro ty, kteří se chtějí aktivně zapojit ve farnosti -

Více

KELTSKÉ AKTIVITY JAKO PROSTŘEDEK K PROHLOUBENÍ VÝUKY

KELTSKÉ AKTIVITY JAKO PROSTŘEDEK K PROHLOUBENÍ VÝUKY KELTSKÉ AKTIVITY JAKO PROSTŘEDEK K PROHLOUBENÍ VÝUKY Bc. Anna Frantalová Občanské sdružení Boii o. s., Nasavrky Porada ředitelů základních škol, samostatných školních jídelen a pracovníků ORP 14. 15. 11.

Více

Stiftelsen Solgløtt, org. nr

Stiftelsen Solgløtt, org. nr Zpráva o projektu 1. Název projektu: Česká školka 2. Prostředky přidělené nadací (částka, měna): 20.000 NOK 3. Kdo projekt provádí ( kontaktní jméno, název organizace, adresa) Petra Krylová Hammerstads

Více

Slovo dětem: Ježíš na svatbě Píseň ze Svítá: S156 Svatba v Káni

Slovo dětem: Ježíš na svatbě Píseň ze Svítá: S156 Svatba v Káni 1 Vršovice 1.5.2011 Pozdrav: Milé sestry, milí bratři, milé děti, všechny vás vítám na naší společné bohoslužbě. Na setkání, kde smíme naslouchat Božímu slovu, těšit se z Božího pozvání a děkovat za ně.

Více

Sedm proroctví starých Mayů

Sedm proroctví starých Mayů Sedm proroctví starých Mayů První proroctví oznamuje konec současného cyklu. Říká, že od roku 1999 po dalších 13 let se každý člověk nachází v jakémsi zrcadlovém sále, aby ve svém nitru objevil mnohorozměrnou

Více

7 návyků jako operační systém

7 návyků jako operační systém IMPLEMENTACE 7 NÁVYKŮ V ORGANIZACI 7 návyků jako operační systém Měli jsme k dispozici výsledky po několik staletí nashromážděného poznání na poli osobní efektivity... ale nebyl zde nikdo, kdo by je uspořádal

Více

1. neděle adventní Žl 85,8. 2. neděle adventní Lk 3, neděle adventní srv. Iz 61,1. 4. neděle adventní Lk 1,38

1. neděle adventní Žl 85,8. 2. neděle adventní Lk 3, neděle adventní srv. Iz 61,1. 4. neděle adventní Lk 1,38 Zpěvy před evangeliem nedělní cyklus B /1/ 1. neděle adventní Žl 85,8 Pane, ukaž nám své milosrdenství * a dej nám svou spásu! 2. neděle adventní Lk 3,4.6 Připravte cestu Pánu, + vyrovnejte mu stezky!

Více

1. NEDĚLE PO SV. TROJICI

1. NEDĚLE PO SV. TROJICI 1. NEDĚLE PO SV. TROJICI formulář A1 (bohoslužby s večeří Páně) ÚVODNÍ ČÁST VSTUPNÍ HUDBA OTEVŘENÍ K: Ve jménu Boha Otce i Syna i Ducha svatého. S: Amen. POZDRAV K: Milost vám a pokoj od Boha Otce našeho

Více

Staňme se architekty vlastního života i světa

Staňme se architekty vlastního života i světa Staňme se architekty vlastního života i světa Miluše Kubíčková Všichni lidé se rodíme do proměnlivého a velmi členitého světa, který je podivuhodně vnitřně spojitý a celistvý. V něm společně se vším stvořeným

Více

Zpráva o činnosti v Domově pro osoby se zdravotním postižením Severní Terasa v roce 2013

Zpráva o činnosti v Domově pro osoby se zdravotním postižením Severní Terasa v roce 2013 Zpráva o činnosti v Domově pro osoby se zdravotním postižením Severní Terasa v roce 2013 Začátek roku 2013 se nesl v duchu plánování rekonstrukce pavilonu A. Na tomto pavilonu je plánováno vybudovat dvě

Více