Příloha č. 3 k Podmínkám Výběrového řízení SPECIFIKACE OCHRANNÝCH ZNÁMEK

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příloha č. 3 k Podmínkám Výběrového řízení SPECIFIKACE OCHRANNÝCH ZNÁMEK"

Transkript

1 Příloha č. 3 k Podmínkám Výběrového řízení SPECIFIKACE OCHRANNÝCH ZNÁMEK V majetkové podstatě dlužníka HAAS & CZJZEK - První porcelánová manufaktura v Čechách, spol. s r.o., IČ: , se sídlem Horní Slavkov, Tovární 1, okres Sokolov, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 972 (dále uváděno jako podnik H & C ), zpeněžované v rámci výběrového řízení, které vyhlásil Ing. Pavel Tatíček, jakožto insolvenční správce společnosti HAAS & CZJZEK - První porcelánová manufaktura v Čechách, spol. s r.o. (dále jen Výběrové řízení ), je zapsán následující soubor ochranných známek: Přehled registrovaných ochranných známek ve vlastnictví podniku H & C Ve vlastnictví podniku H&C jsou podle databáze platných ochranných známek přihlášených u Úřadu průmyslového vlastnictví následující ochranné známky platné na území ČR a na vybraném území v zahraničí (dále jen Ochranné známky ): Poř. č. Číslo přihl. Číslo zápisu Mezinár. zápis Znění OZ Druh Třída výrobků Dat. práva přednosti Datum obnovy zápisu S MADE IN CZECH REPUBLIC kombinovaná Haas&Czjzek kombinovaná S kombinovaná 14, S Haas&Czjzek kombinovaná 14, Louisa 1792 kombinovaná 21, 40, Kompletní údaje přehledu všech Ochranných známek a aktuální vyobrazení těchto Ochranných známek ve vlastnictví H&C, a.s., jsou uvedeny v osvědčení o zápisu těchto Ochranných známek, tvoří přílohu této specifikace. Mimo tyto Ochranné známky jsou v evidenci zrušené dokumenty ochranných známek ve vlastnictví podniku H&C s č. zápisu a V evidenci WIPO ROMARIN existuje ochranná známka 1879 Haas&Czjzek BUDAPEST majitele Haas&Czjzek Porcelán uveg és díszmuarú kereskedelmi korlátolt felelosségu tarsaság, Bajza u. 54. III/1., H 1062 Budapest, HU. Věcný obsah tříd výrobků a služeb v Ochranných známkách Věcný obsah tříd výrobků a služeb zahrnutých v Ochranných známkách zajišťuje výrobní a obchodní činnosti H&C poskytované zákazníkům v oblasti produkce a obchodu s porcelánovým zbožím. Souhrnně za soubor Ochranných známek jde o náplň tříd výrobků a služeb 21, navazující na všechny Ochranné známky registrované u vlastníka H&C: o (21) porcelánové zboží, výrobky z porcelánu používané v domácnosti; Obsahová náplň zajišťuje sortimentní a věcnou konkurenceschopnost podniku H&C jako jednoho ze známých výrobců a obchodníků s porcelánem, jako vlastníka Ochranných známek a současně také obsahovou a sortimentní konkurenceschopnost vlastní věcné podstaty Ochranných známek.

2 Ostatní registrace Ochranných známek Mezinárodní registrace Ochranných známek H&C má následující mezinárodní zápisy u Světové organizace duševního vlastnictví WIPO/OHIM (Madridská dohoda a Madridský protokol, ROMARIN): /č. mezinárodního zápisu/ /615839/ S registrace 12 zemí světa /835428/ 1792 S Haas&Czjzek registrace 9 zemí světa / / - Louisa registrace 3 země Existence a trvání mezinárodních zápisů je mimo jiné potvrzeno výpisem z registrace WIPO ROMARIN. Patentovým zástupcem je na základě mandátní smlouvy Langrova, s.r.o. Plzeň. Registrace Ochranných známek mezi všeobecně známými nebo proslulými OZ Ochranné známky nejsou registrovány mezi všeobecně známými ochrannými známkami, nebo mezi proslulými ochrannými známkami. Historický přehled používaných Ochranných známek H & C (informace převzaty z různých podkladů, zejména podklady H&C a www. haasczjzek.cz) Současné marketingově používané označení ve spojení s názvem H & C (bez označení 1792 )

3 Použití obchodních označení v historii společnosti

4

5 Aktuální obecné pozitivní aspekty a rizika Ochranných známek dlouhá doba existence na trhu -užívání Ochranných známek H&C od roku 1867; před tímto obdobím -továrna založena roku 1792 Georg Paulus (ochranné známky S ) a od roku 1803 Georg Lippert (ochranné známky S a Lippert a Haas, popř. August Haas); tradice a proslulost výroby porcelánu pod těmito Ochrannými známkami; poměrně široká mezinárodní ochrana mimo území České republiky, 3 ochranné známky registrovány WIPO; výroba a obchod porcelánem jsou i na malém tuzemském trhu konfrontovány s poměrně silnou konkurencí, v Evropě je silná konkurence, vliv konkurence čínského porcelánu; to ovli vňuje možnost a požadavky na využití ochranných známek; to závisí na rentabilitě produkce, a tím ovlivňuje i hodnotu Ochranných známek; ochranné známky MZ působí v konkurenčním prostředí většího počtu tradičně známých konkurenčních ochranných známek, např. Moritz Zdekauer, THUN, LEANDER, PIRKENHAMMER, ROYAL DUX BOHEMIA, EPIAG, působících v dané lokalitě (Karlovy Vary, resp. Teplice) hodnotu Ochranných známek ovlivňuje obchodní, majetková a finančně ekonomická stabilita majitele a úroveň plnění jeho obchodních záměrů, včetně jeho adekvátních reakcí na externí podněty ze strany konkurence, dodavatelů, klientů, státních institucí apod., v tomto aspektu nemají oceňované OZ dobrou pozici; název Haas & Czjzek používá mimo Haas&Czjzek, obchodní spol. s r.o. IČ (dceřiná společnost) také množství dalších společností, licenční smlouvy nejsou doloženy; činnost zástupce vlastníka pro Ochranné známky H&C vykonává Langrova,.s.r.o. Plzeň, smluvní vztahy nejsou doloženy; Ochranné známky nejsou uvedeny mezi ochrannými známkami všeobecně známými, nebo proslulými.

6 Postavení a charakteristika majitele Ochranných známek Haas&Czjzek -První porcelánová manufaktura v Čechách, spol. s r.o. Představení a historie H&C (informace převzaty z různých podkladů, zejména podklady H&C a www. haasczjzek.cz) Představení H&C Haas & Czjzek je firmou střední velikosti působící v odvětví výroby spotřebního zboží s vysokým přesahem exportu. S využitím tradice, jména a tovární značky prvního výrobce porcelánu v Čechách rozvíjí výrobu s významným podílem kvalifikované ruční práce, založené na zpracování převážně tuzemských surovin a optimalizuje prodejní činnost k uspokojování potřeb zákazníka. Nabídka Haas & Czjzek je typická šíří sortimentu a dekorace, což se odráží v požadavcích na odborné dovednosti personálu i managementu, lidé jsou v naší organizaci klíčovým zdrojem. Důležitým rysem organizace schopné reagovat na měnící se potřeby zákazníků, je nezbytná pružnost. Je kladen přiměřený důraz na na to, aby výroba měla atributy štíhlé výroby, což znamená co nejlepší využití jak lidských zdrojů, tak i hmotných aktiv podniku. Sleduje se tedy především vývoj produktivity, ale i doby obratu jednotlivých druhů aktiv. Výrobu širokého sortimentu tvarů podmiňují technologické vybavení a inovace, do nichž firma v uplynulých letech soustavně investovala a jež jsou také předpokladem dosažení odpovídající kvality. Bez manuální zručnosti zaměstnanců ale soudobá výroba porcelánu také není možná. Vedle klasických způsobů ručního lití a točení na poloautomatech dnes výslednou produktivitu určují zejména tlakové lití a isostatické lisování současně se strojním glazováním a s rychlovýpalem přežahu i hladkého pálení v komorových pecích otápěných zemním plynem. V dekoraci se nejvíce využívá k přenosu příslušného motivu na bílý střep sítotisku, avšak ve Slavkově jsou stále aktuální malírenské techniky od okrajů barvou či zlatem, přes listr, razítkování, stříkání fondů až k pravému leptu a ruční malbě. Historie H&C Historie slavkovské porcelánky sahá do roku 1792, kdy první manufakturu v českých zemích zde založil Johann Georg Paulus. Továrna získala díky úspěšným pokusům s hmotou na bázi kaolinu, živce a křemene privilegium na výrobu bílého střepu v roce O velký rozkvět porcelánky se zasloužil v letech slavkovský rodák, důlní fyzik a lékař Georg Lippert. Od roku 1867 se ujali vedení porcelánky Georg Haas a Johann Czjzek. Ve světě se tehdy poprvé objevuje značka Haas & Czjzek, která se léty stala proslulou a dodnes znamená pojem v oboru porcelánu.

7 Slavkovské zboží se vždy těšilo zájmu zákazníků a společnost Haas & Czjzek patřila v poslední čtvrtině 19. století a v meziválečném Československu k největším výrobcům porcelánu. V roce svého 200. výročí založení byla slavkovská porcelánka prohlášena kulturní památkou. Současná kvalita a ocenění produkce, distribuce v H&C 1994 Osvědčení o kvalitním českém výrobku "Czech Made" za soubor Simona, nedekorovaný a se zlatou štafáží Na mezinárodním veletrhu SIBO 96 oceněna technika zpracování pravého leptu "Zlatým krystalem" Zaveden systém řízení jakosti dle mezinárodní normy ISO 9001, který byl certifikován firmou BVQI Na mezinárodním veletrhu SIBO 2000 byl oceněn "Zlatým krystalem" nový tvar Olympia s dekorem podzimní listí Na mezinárodním veletrhu SIBO 2001 byl oceněn dekor pravého leptu na tvaru Olympia v kombinaci platiny se zlatem publikace Slavkovský porcelán oceněna v celostátní soutěži Gloria muzealis 2006 Certifikát EUROPE 500 za umístění mezi 500 nejdynamičtěji rostoucími malými a středními firmami v rámci Evropské unie Zařazení mezi 10 nejlepších v Karlovarském kraji v soutěži Firma roku. Distribuce a prodej výrobků na trhu ČR jsou směřovány převážně do několika vybraných velkoobchodů, jimž jsou poskytovány rabaty při dohodnutém objemu dodávek na bázi kupních smluv. Značkový porcelán vyžaduje přímo prezentovat výrobce na trhu, a proto v současnosti realizujeme více než polovinu tuzemského obratu prostřednictvím dceřiné obchodní společnosti ve vlastních a smluvních prodejnách.

8 Významná data 1792 Johann Georg Paulus založil v Horním Slavkově první manufakturu na výrobu porcelánu v českých zemích 1803 spolumajitelem se stává Johann Georg Lippert 1808 do slavkovské porcelánky přichází první muž z dynastie Haasů -Wenzel Haas 1812 uděleno privilegium k výrobě porcelánu před návštěvou císaře Františka I. a jeho dcery Marie Louise 1829 získána bronzová medaile na II. průmyslové výstavě v Praze 1831 ocenění stříbrnou medailí na III. průmyslové výstavě v Praze 1845 zlatá medaile na Všeobecné výstavě průmyslových výroků ve Vídni 1867 Haas & Czjzek na Světové výstavě v Paříži oceněn stříbrnou medailí 1871 přikoupena Portheimova porcelánka v Dolním Chodově 1885 Georg Haas zakoupil zámek Mostov 1899 majitelé povýšeni do šlechtického stavu 1900 na Světové výstavě v Paříži kolekce ohodnocena zlatou medailí 1912 baron Haas von Hasenfels koupil hrad Bítov 1926 založeno umělecké oddělení, návrat k figurálnímu porcelánu 1937 ocenění Grand Prix na Mezinárodní výstavě v Paříži zavedena do výroby souprava výr. č pod názvem Trianon, během války Maria Theresia a dnes jako Simona 1977 zhotovena výbava pro anglickou královnu Alžbětu II. k jejímu stříbrnému jubileu 1992 upříležitosti 200. výročí založení byla porcelánka prohlášena kulturní památkou. Završuje se proces privatizace, návrat ke jménu Haas & Czjzek 1992 vydána publikace Porcelánová tradice 1993 dekorována váza Louise Sophie motivy sv. Jana z Nepomuku a u příležitosti výročí jeho umučení věnována papeži Janu Pavlovi II založena Haas&Czjzek, obchodní společnost s r.o Olga Havlová si vybrala servis pro Pražský hrad 1997 upříležitosti 205 let od založení porcelánky vydány zlatá a stříbrná pamětní medaile 1999 zavedena technologie izostatického lisování plochých výrobků 2000 instalována nová tunelová pec na vtavný výpal dekorace

9 2002 kompletní výměna pecních agregátů za nové s využitím rychlovýpalu Výstava Slavkovský porcelán v průběhu roku v Sokolově, na Bítově, v Teplicích a v Karlových Varech, vydána stejnojmenná publikace 2007 Výstava Slavkovský porcelán na zámku v Klášterci nad Ohří převody obchodních podílů tehdejších majitelů H&C na současného aktuálního vlastníka (Saljuchin) 2010 převody obchodních podílů tehdejších majitelů H&C obchodní společnost s r.o. na současné aktuální vlastníky (Ermanov, JAPY Cross s.r.o. ) 2011 Usnesením Krajského soudu v Plzni č.j. KSPL 20 INS 8767/2011-B-10 soud rozhodl samosoudcem JUDr. Janem Blažkem v insolvenční věci dlužníka: HAAS & CZJZEK - První porcelánová manufaktura v Čechách, spol. s r.o., IČ , se sídlem Tovární 1, Horní Slavkov, zastoupeného JUDr. Vlastou Dohnalovou, advokátkou se sídlem Sokolov, Petra Bezruče čp. 598, k insolvenčním návrhůmvěřitelů: a) Iveta Genčurová, nar , bytem Školní 875, Horní Slavkov, b) J A P Y Cross, s.r.o., IČ , se sídlem Praha 10, K Botiči 1483/8 a c) Tomáš Zajaček, nar , bytem Tovární 539, Horní Slavkov, o způsobu řešení úpadku dlužníka, takto: I. Úpadek dlužníka HAAS & CZJZEK -První porcelánová manufaktura v Čechách, spol. s r.o., IČ , se sídlem Tovární 1, Horní Slavkov, bude řešen konkursem. II. Provoz dlužníkova podniku se ukončuje ke Veškeré údaje uvedené v této příloze č. 3 Podmínek Výběrového řízení jsou uvedeny podle informací uvedených ve znaleckém posudku č /2011 zhotoveném Ing. Jaroslavem Ježkem ze dne

Příloha č. 1 k Podmínkám Výběrového řízení SPECIFIKACE PODNIKU

Příloha č. 1 k Podmínkám Výběrového řízení SPECIFIKACE PODNIKU Příloha č. 1 k Podmínkám Výběrového řízení SPECIFIKACE PODNIKU Podnik HAAS & CZJZEK - První porcelánová manufaktura v Čechách, spol. s r.o. ve smyslu 5 Obchodního zákoníku představuje hromadnou věc jakožto

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: K 6775 PO 1) Ing. Pavel Tatíček, se sídlem Pražská 45, 301 50 Plzeň insolvenční správce dlužníka HAAS & CZJZEK - První porcelánová manufaktura v Čechách, spol.

Více

REALITNÍ KANCELÁŘ PUBEC

REALITNÍ KANCELÁŘ PUBEC Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: K 6775 PO 1) Ing. Pavel Tatíček, se sídlem Pražská 45, 301 50 Plzeň insolvenční správce dlužníka HAAS & CZJZEK - První porcelánová manufaktura v Čechách, spol.

Více

Ochranná známka Royal Dux Bohemia D slaví letos 100 let.

Ochranná známka Royal Dux Bohemia D slaví letos 100 let. Ochranná známka Royal Dux Bohemia D slaví letos 100 let. Ochranná známka v této podobě byla poprvé oficiálně zaregistrována dne 12. 4. 1912 u Obchodní a živnostenské komory v Liberci pod č. 6881 pro předměty

Více

DODATEK č.1 ke ZNALECKÉMU POSUDKU

DODATEK č.1 ke ZNALECKÉMU POSUDKU DODATEK č.1 ke ZNALECKÉMU POSUDKU číslo 1637-112/14 NEMOVITÁ VĚC: Pozemek parc.č. st. 92 jehož součástí je rodinný dům č.p. 61, parc.č. 23/26. Katastrální údaje : Kraj Plzeňský, okres Rokycany, obec Sirá,

Více

Insolvence v České republice

Insolvence v České republice Univerzita Karlova v Praze Právnická fakulta Insolvence v České republice Studentská vědecká odborná činnost Kategorie: magisterské studium rok odevzdání 2011 IV. ročník SVOČ Autor: Jiří Hlaváček Konzultant:

Více

Význam inovací pro firmy v současném období

Význam inovací pro firmy v současném období Význam inovací pro firmy v současném období Jan Heřman 25. říjen 2013 Uváděné údaje a informace vychází z výzkumného projektu FPH VŠE "Konkurenceschopnost" (projekt IGA 2, kód projektu VŠE IP300040). 2

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. září 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. září 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. září 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 228/2018 rozpočtové opatření č. 5/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 29/2018 1. rozhodla v souladu s ust. 166 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

TRUCK UNION, spol. s r.o. CZ49192477 200 000 CZK. Firma není v insolvenci či úpadku. Firma není v likvidaci. Firma nemá exekuce z Obchodního věstníku

TRUCK UNION, spol. s r.o. CZ49192477 200 000 CZK. Firma není v insolvenci či úpadku. Firma není v likvidaci. Firma nemá exekuce z Obchodního věstníku základní údaje registrovaný název TRUCK UNION, spol. s r.o. IČ 49192477 DIČ CZ49192477 datum vzniku 09.11.1993 základní kapitál 200 000 CZK plátce DPH Firma je plátcem DPH od 01.01.1994 nespolehlivý plátce

Více

TEMATICKÉ OKRUHY PRO OPAKOVÁNÍ K MATURITNÍ ZKOUŠCE

TEMATICKÉ OKRUHY PRO OPAKOVÁNÍ K MATURITNÍ ZKOUŠCE strana: 1/8 TEMATICKÉ OKRUHY PRO OPAKOVÁNÍ K MATURITNÍ ZKOUŠCE Název předmětu u maturitní zkoušky: Studijní obor: Ekonomika Podnikání Školní rok: 2012 2013 1.1. Předmět: Ekonomika 1) Předmět ekonomie a

Více

Znalecký posudek č /3374

Znalecký posudek č /3374 D2F Elektronická verze Vyhotovení č.: E Znalecký posudek č. 100-2013/3374 O ceně p.p.č. 8/1 - zastavěná plocha a nádvoří, součástí pozemku je stavba č.p. 7 (objekt občanské vybavenosti, p.p.č. 175 - zastavěná

Více

Insolvenční agentura v.o.s. insolvenční správce dle zákona č. 312/2006 Sb.

Insolvenční agentura v.o.s. insolvenční správce dle zákona č. 312/2006 Sb. Insolvenční agentura v.o.s. insolvenční správce dle zákona č. 312/2006 Sb. se sídlem Západní 1448/16, 360 01 Karlovy Vary tel.: 777 800 218, 608 534 686 IČ: 291 15 540 e-mail: info@insolvencniagentura.cz

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2566/2016

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2566/2016 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2566/2016 O ceně obvyklé podílu 1/6 na pozemku č.par.712/31 lesní pozemek včetně porostu, v obci Vacov, okres Prachatice, kat. území Nespice, kraj Jihočeský. Objednavatel znaleckého

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6508/29-2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6508/29-2012 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6508/29-2012 nemovitosti bytové jednotky č. 268/9 v bytovém domě čp. 268 v k.ú. Trutnov, obec Trutnov, okres Trutnov, včetně podílu na společných částech budovy a pozemku Objednavatel

Více

ZNALECKY POSUDEK. č. 4051/208/722. O ceně pozemků pare. č. 1752/41, vše v katastrálním území Hloubětín, obec Praha.

ZNALECKY POSUDEK. č. 4051/208/722. O ceně pozemků pare. č. 1752/41, vše v katastrálním území Hloubětín, obec Praha. ZNALECKY POSUDEK č. 4051/208/722 O ceně pozemků pare. č. 1752/41, vše v katastrálním území Hloubětín, obec Praha. Objednatel posudku: Účel posudku: CENTRAL GROUP uzavřený investiční fond a.s. Na Strži

Více

Příloha č. 4 - VÝBĚROVÁ KRITÉRIA Program Rozvoj

Příloha č. 4 - VÝBĚROVÁ KRITÉRIA Program Rozvoj Příloha č. 4 - VÝBĚROVÁ KRITÉRIA Program Rozvoj ZÁKLADNÍ ÚDAJE Výzva č. 2 Registrační číslo: Žadatel: Název projektu: Místo realizace projektu (NUTS III okres): Požadovaná částka (dotace): Kč Metodika

Více

Struktura akcionářů Východočeské plynárenské, a.s. k rozhodnému dni pro konání mimořádné valné hromady, tj. k 13. říjnu 2006

Struktura akcionářů Východočeské plynárenské, a.s. k rozhodnému dni pro konání mimořádné valné hromady, tj. k 13. říjnu 2006 Struktura akcionářů Východočeské plynárenské, a.s. k rozhodnému dni pro konání mimořádné valné hromady, tj. k 13. říjnu 2006 AKCIONÁŘ POČET AKCIÍ % RWE Gas International B.V., Hoofddorp 611 137 63,62 %

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s. Představenstvo společnosti MORAVAN, a.s., se sídlem Kateřinice č.p. 198, PSČ 742 58, IČ: 476 72 439, vedené v obchodním rejstříku u

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3947/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3947/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3947/12 O ceně nemovitosti: Bytu č. 347/6, spolu s podílem na společných částech budovy a na pozemku, v katastrálním území Říčany-Radošovice, obec Říčany, okres Praha-východ. Objednatel

Více

Průmyslově právní ochrana jako strategický nástroj

Průmyslově právní ochrana jako strategický nástroj WWW.UPV.CZ Průmyslově právní ochrana jako strategický nástroj ÚŘAD PhDr. SYSTÉM PRŮMYSLOVĚ PRÁVNÍ OCHRANY KOMORY PATENTOVÝCH ZÁSTUPCŮ, ADVOKÁTŮ SOUDY Obecné, Správní Trestní CENTRA PATENTOVÝCH INFORMACÍ

Více

Excellency Porcelán pro hotely a restaurace

Excellency Porcelán pro hotely a restaurace G.BENEDIKT GROUP Excellency Porcelán pro hotely a restaurace Lifestyle Porcelán pro hotely a restaurace Porcelán pro hotely a restaurace Nami G.Benedikt Group 1882 100 % výroba profesionálního porcelánu

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 4/2015/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny

Více

P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U

P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U Vyhlášené v rámci zpeněžení nemovitých věcí zapsaných do soupisu majetkové podstaty dlužnice Věry Veroniky

Více

PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY

PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY oceněná KVALITA heluz KOMPLEXNÍ SYSTÉM Nová generace stavebního systému Společnost HELUZ cihlářský průmysl

Více

Průmyslové vzory a ochranné známky Společenství (EU)

Průmyslové vzory a ochranné známky Společenství (EU) Průmyslové vzory a ochranné známky Společenství (EU) Ing. Görig Jan, patentový zástupce Název projektu: Od rozvoje znalostí k inovacím Registrační číslo projektu: CZ.1.07./2.3.00/09.0009 Tento projekt

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji spoluvlastnických podílů na pozemcích ZPF v okrese Kolín (dále jen IM )

INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji spoluvlastnických podílů na pozemcích ZPF v okrese Kolín (dále jen IM ) INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji spoluvlastnických podílů na pozemcích ZPF v okrese Kolín (dále jen IM ) Z pověření společnosti Vovsík insolvenční kancelář v.o.s., insolvenčního správce v insolvenční věci

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6424-405/16 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemků parc. č. 4120/174, parc. č. 4120/198 a parc. č. 4120/201, v obci Bukovany, katastrální území Bukovany u Týnce nad Sázavou, zapsaných

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o.

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 137-EA/15 Článek I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6171-153/16 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/2 na pozemcích ve zjednodušené evidenci - parcely původ Pozemkový katastr (PK) parc. č. 283/1, parc.

Více

PATENTSERVIS V EVROPĚ

PATENTSERVIS V EVROPĚ PATENTSERVIS V EVROPĚ Praha Bratislava Alicante Mnichov -------------------- 1 -------------------- HISTORIE SPOLEČNOSTI - Začátek 90. let realizujeme myšlenku na vznik nezávislé patentové a známkové agentury

Více

MEZINÁRODNÍ ASPEKTY. Mgr. Pavla Šimoníková

MEZINÁRODNÍ ASPEKTY. Mgr. Pavla Šimoníková MEZINÁRODNÍ ASPEKTY Mgr. Pavla Šimoníková 1. Globální rozměr podnikání prostřednictvím internetu 2. Povaha smluvního partnera 3. Mezinárodní prvek 4. Volba práva 5. Volba sudiště 6. Ochrana osobních údajů

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. července 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. července 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. července 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 181/2017 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r.

Více

představení společnosti MK - MONT ILLUMINATIONS

představení společnosti MK - MONT ILLUMINATIONS český výrobce vánoční a světelné dekorace www.mkmont.cz český výrobce vánoční a světelné dekorace MK mont illuminations s.r.o. Průmyslová 6 (průmyslová zóna Verne) 431 51 Klášterec nad Ohří www.mkmont.cz

Více

dohodu o zániku zástavního práva

dohodu o zániku zástavního práva Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1. Zdeněk Bernatík, nar. 14.5.1954 a Jarmila Bernatíková, nar. 30.12.1956 oba bytem Staroveská 270/87, Ostrava-Proskovice oba jako Smluvní strana 1 a 2. Tělovýchovná

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Mgr. Karolína Černá IČ 018 59 251, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00,

Více

Exekutorský úřad Český Krumlov Usnesením ze dne 26.2.2014 čj.: 125 EX 399/05-93. Pro pracovní potřebu objednatele.

Exekutorský úřad Český Krumlov Usnesením ze dne 26.2.2014 čj.: 125 EX 399/05-93. Pro pracovní potřebu objednatele. Znalecký posudek č. 007/5994/2014 Znalecký posudek č. 007/5994/2014 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 3394 druhu lesní pozemek o výměře 17 900 m² s lesním porostem v obci a kat. území Trnov, okres Rychnov

Více

VZ/2017/07/OSM/ZZ Výstavba chodníku v ulici Úžická, Odolena Voda SMLOUVA O DÍLO

VZ/2017/07/OSM/ZZ Výstavba chodníku v ulici Úžická, Odolena Voda SMLOUVA O DÍLO Příloha č. 2 VZ/2017/07/OSM/ZZ Výstavba chodníku v ulici Úžická, Odolena Voda SMLOUVA O DÍLO číslo smlouvy objednatele: číslo smlouvy zhotovitele: 0138/2017/MěÚ uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012

Více

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018 U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018 č. ZM 12/2018 u p r a v e n á v e r z e Závěrečný účet Města Kynšperk nad Ohří za rok 2017, který tvoří přílohy

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Příloha č. 2 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Veřejná zakázka Dodávka speciálních podvěsných mostových jeřábů pro projekt Vývoj a prototypová dodávka horkých komor pro Jules

Více

Příručka pro podnikání v roce 2010

Příručka pro podnikání v roce 2010 Příručka pro podnikání v roce 2010 Vydavatel: Hospodářská komora České republiky Aktuální elektronická forma publikace je k dispozici na http://www.komora.cz Copyright Hospodářská komora České republiky,

Více

Výsledky podporované programem DELTA

Výsledky podporované programem DELTA Výsledky podporované programem DELTA Č. j.: TACR/4872/2015 Výňatek z dokumentu Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů (platná pro léta 2013 až 2015)

Více

Program podpory certifikace a účasti ve výběrových řízeních CERTIFIKACE

Program podpory certifikace a účasti ve výběrových řízeních CERTIFIKACE Program podpory certifikace a účasti ve výběrových řízeních CERTIFIKACE (ve znění platném od 1. 1. 2007) 1. Cíl programu Cílem programu je: - podpora malých a středních podnikatelů při získávání certifikace

Více

RUBELIT, s.r.o. CZ49969277 560 000 CZK. Firma není v insolvenci či úpadku. Firma není v likvidaci. Firma nemá exekuce z Obchodního věstníku

RUBELIT, s.r.o. CZ49969277 560 000 CZK. Firma není v insolvenci či úpadku. Firma není v likvidaci. Firma nemá exekuce z Obchodního věstníku základní údaje registrovaný název RUBELIT, s.r.o. IČ 49969277 DIČ CZ49969277 datum vzniku 07.01.1994 základní kapitál 560 000 CZK plátce DPH Firma je plátcem DPH od 07.03.1994 nespolehlivý plátce DPH Firma

Více

Marketingový výzkum Tomek - Vávrová Y16MVY

Marketingový výzkum Tomek - Vávrová Y16MVY Marketingový výzkum Poznávací stránka marketingu Tomek - Vávrová YMVY Otázky k řešení KDE JSME NYNÍ? KDE BYCHOM CHTĚLI BÝT? JAK SE TAM DOSTANEME? JAK ZJISTÍME, ŽE SE TAM DOSTANEME? JAK ZJISTÍME, ŽE JSME

Více

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce:

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce: Oznámení o konání výběrového řízení na prodej majetku z majetkové podstaty dlužníka EPIAG LOFIDA PORCELÁN CZ s.r.o. Výběrové řízení čís. 10/2015 Keramička Dalovice Tímto se vyhlašuje konání výběrového

Více

Ing. Jaroslav Chmelík, Jiráskova 4, Cheb znalec v oboru ekonomika odvětví ceny a odhady nemovitostí Z N A L E C K Ý P O S U D E K. č. 3.

Ing. Jaroslav Chmelík, Jiráskova 4, Cheb znalec v oboru ekonomika odvětví ceny a odhady nemovitostí Z N A L E C K Ý P O S U D E K. č. 3. Ing. Jaroslav Chmelík, Jiráskova 4, 350 02 Cheb znalec v oboru ekonomika odvětví ceny a odhady nemovitostí Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 3.729 o stanovení ceny v místě a čase obvyklé nemovitosti jiného

Více

ÚSCHOVA ZAKNIHOVANÝCH CENNÝCH PAPÍRŮ ZVEŘEJNĚNÍ ÚROVNÍ OCHRANY A NÁKLADŮ

ÚSCHOVA ZAKNIHOVANÝCH CENNÝCH PAPÍRŮ ZVEŘEJNĚNÍ ÚROVNÍ OCHRANY A NÁKLADŮ ÚSCHOVA ZAKNIHOVANÝCH CENNÝCH PAPÍRŮ ZVEŘEJNĚNÍ ÚROVNÍ OCHRANY A NÁKLADŮ UNICREDIT BANK CZECH REPUBLIC AND SLOVAKIA, A.S. 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 UniCredit Bank Czech Republic, a.s., se sídlem Praha 4

Více

Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce Díl 2. Podmínky a požadavky na kvalifikaci dodavatelů

Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce Díl 2. Podmínky a požadavky na kvalifikaci dodavatelů Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce Díl 2. Podmínky a požadavky na kvalifikaci dodavatelů Název veřejné zakázky: Dodávka zdravotnického spotřebního materiálu - Rukavice. Dle zákona č. 134/2016

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17.04.2018 č. RM 76/2018 u p r a v e n á v e r z e 1. nepřijímá bezúplatně nepotřebný majetek od zřízené příspěvkové organizace Městské kulturní

Více

Program ROZVOJ II - kriteria pro výběr hodnocení projektu VÝBĚROVÁ KRITÉRIA

Program ROZVOJ II - kriteria pro výběr hodnocení projektu VÝBĚROVÁ KRITÉRIA Program ROZVOJ II - kriteria pro výběr hodnocení projektu VÝBĚROVÁ KRITÉRIA I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Registrační číslo: Žadatel: Název projektu: Místo realizace projektu (NUTS III okres): Požadovaná částka: Kč

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory ZNALECKÝ POSUDEK č. 209-3546/12 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 71/1, 71/4, 72/4, 72/5 a 72/6 v k.ú. Polanka nad Odrou, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr.

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro síť realitních kanceláří systému Direct Real (dále jen VOP )

Všeobecné obchodní podmínky pro síť realitních kanceláří systému Direct Real (dále jen VOP ) Všeobecné obchodní podmínky pro síť realitních kanceláří systému Direct Real (dále jen VOP ) I. Všeobecné ustanovení 1) VOP systému realitního obchodu Direct Real jsou neoddělitelnou součástí všech smluvních

Více

Dražební vyhláška dražby dobrovolné podle 20 z.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách

Dražební vyhláška dražby dobrovolné podle 20 z.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách Společnost pro dražby a rozhodčí řízení, s.r.o. Bohuslava Martinů 1038, 500 02 Hradec Králové, IČ: 25273400, zapsána v obch. rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 11935 č.j.

Více

Podpora inovační výkonnosti (ano, ale...) Anna Kadeřábková Centrum ekonomických studií VŠEM www.cesvsem.cz

Podpora inovační výkonnosti (ano, ale...) Anna Kadeřábková Centrum ekonomických studií VŠEM www.cesvsem.cz Podpora inovační výkonnosti (ano, ale...) Anna Kadeřábková Centrum ekonomických studií VŠEM www.cesvsem.cz Ročenka konkurenceschopnosti 2006-2007 Růst a stabilita Globalizace Konkurenceschopnost Institucionální

Více

OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY 2011

OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY 2011 Výroční zpráva 2011 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY 2011 Úvodní slovo generálního ředitele 2 1. Profil společnosti 3 2. Statutární orgány společnosti 3 3. Zpráva o činnosti a finanční situace 4 4. Pracovněprávní

Více

Úvodní slovo generálního ředitele a člena představenstva... 2. Základní údaje... 3. Orgány společnosti... 4

Úvodní slovo generálního ředitele a člena představenstva... 2. Základní údaje... 3. Orgány společnosti... 4 Výroční zpráva společnosti KOVOSVIT MAS, a.s. za rok Obsah Úvodní slovo generálního ředitele a člena představenstva... 2 Základní údaje... 3 Orgány společnosti... 4 Zpráva o podnikatelské činnosti společnosti

Více

Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce Díl 2. Podmínky a požadavky na kvalifikaci dodavatelů

Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce Díl 2. Podmínky a požadavky na kvalifikaci dodavatelů Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce Díl 2. Podmínky a požadavky na kvalifikaci dodavatelů Název veřejné zakázky: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj, příspěvková organizace - Rouškování

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

Licenční smlouva k předmětu průmyslového vlastnictví ( 508 a násl. obchodního zákoníku)

Licenční smlouva k předmětu průmyslového vlastnictví ( 508 a násl. obchodního zákoníku) Licenční smlouva k předmětu průmyslového vlastnictví ( 508 a násl. obchodního zákoníku) Smluvní strany: Společnost: MEDISPA, zájmové sdružení právnických osob DIČ: CZ75053829 sídlem: Závodní 353/88, 360

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :15:02 ČÁSTEČNÝ VÝPIS

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :15:02 ČÁSTEČNÝ VÝPIS A Vlastník, jiný oprávněný Identifikátor Vlastnické právo MAX-TELEKOM, v.o.s., Křižíkova 1427, 46354921 ČÁSTEČNÝ VÝPIS Podíl B B1 C Nemovitosti Pozemky Parcela 2332/2 2332/5 2335/16 2390/2 3412/2 Stavby

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 192-3747/13 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti id. 1/4 na pozemku parc.č. 622/11 v k.ú. Černotín, obec Černotín, okres Přerov. Objednatel posudku: Exekutorský úřad

Více

Prezence účastníků valné hromady proběhne v místě jejího konání téhož dne od hod.

Prezence účastníků valné hromady proběhne v místě jejího konání téhož dne od hod. Představenstvo akciové společnosti Vodohospodářská společnost, a.s., se sídlem Tovární 1059/41, 772 11 Hodolany, IČ: 47675772, svolává MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU akcionářů, která se bude konat dne 30. října

Více

Tabulka 1: Insolvenční návrhy v ČR* 2012 2013 2014. Nepodnikající živnostníci

Tabulka 1: Insolvenční návrhy v ČR* 2012 2013 2014. Nepodnikající živnostníci TISKOVÁ INFORMACE Vývoj insolvencí v České republice za první čtvrtletí 2014 Praha, duben 2014 k 1.1.2014 vstoupila v platnost novela Insolvenčního zákona. Mezi významné změny, které upravuje, patří změna

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2109/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2109/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2109/2013 O ceně obvyklé pozemků s podíly vedenými v katastru nemovitostí jako lesní pozemek č.par. 425 a pozemek č.par. 393, 426 a 427 orná půda PK v obci Řeřichy, okres Rakovník,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 810-DD/16

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 810-DD/16 DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 810-DD/16 vyhotovená dle 20 zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách Dražebník: Dražební společnost MORAVA s.r.o. se sídlem: Zlín, Dlouhá 4433,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období VÝROČNÍ ZPRÁVA za období 1.4.2008 31.3.2009 Vypracoval: Lucie Reiterová Podklady poskytl: Ing. Michal Šlachta, Ing. Renáta Pavelková, Ing. Václav Klaška Datum: 7.8.2009 Strana 1 z 28 1 OBSAH 1 OBSAH...

Více

VÝBĚROVÁ KRITÉRIA. Program Rozvoj Výzva č. 1

VÝBĚROVÁ KRITÉRIA. Program Rozvoj Výzva č. 1 VÝBĚROVÁ KRITÉRIA ZÁKLADNÍ ÚDAJE Program Rozvoj Výzva č. 1 Registrační číslo: Žadatel: Název projektu: Místo realizace projektu (NUTS III okres): Požadovaná částka (dotace): Kč Metodika bodování Výběrová

Více

Definice výsledků podporovaných programem ALFA

Definice výsledků podporovaných programem ALFA Č. j.: TACR/4442/2012 Definice výsledků podporovaných programem ALFA Výňatek z dokumentu Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů (platná pro léta 2010

Více

5. března 1999 S 2/99-400/99-210

5. března 1999 S 2/99-400/99-210 5. března 1999 S 2/99-400/99-210 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže jako orgán příslušný podle ustanovení 11 odst. 1 písm. a) zákona č. 63/1991 Sb., o ochraně hospodářské soutěže, ve znění zákona č.

Více

Z p r á v a a u d i t o r a

Z p r á v a a u d i t o r a Z p r á v a a u d i t o r a o ověření účetní závěrky společnosti Člověk v tísni - společnost při České televizi, o.p.s. k 31. prosinci 2003 Identifikační údaje: Název účetní jednotky: Člověk v tísni společnost

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 47-3092/11

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 47-3092/11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 47-3092/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti ½ na nemovitostech, a to na pozemcích parc.č. St. 2/1 a 7/3 v k.ú. Zábřeh nad Odrou, obec Ostrava, okr. Ostrava-město.

Více

MĚSTO HODONÍN PŘEDKLÁDÁ: PŘEDNÁŠEJÍCÍ: S004P0194J5L NÁVRH USNESENÍ: Bod číslo: projednání: konané dne: Odpis nedobytné pohledávky

MĚSTO HODONÍN PŘEDKLÁDÁ: PŘEDNÁŠEJÍCÍ: S004P0194J5L NÁVRH USNESENÍ: Bod číslo: projednání: konané dne: Odpis nedobytné pohledávky MĚSTO HODONÍN Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín S004P0194J5L Bod číslo: 21 projednání: konané dne: 47. schůze rady města 14.2.2017 Obsah zprávy: Odpis nedobytné pohledávky Důvod projednávání: usnesení

Více

ZNALECKY POSUDEK. č. 4329/14

ZNALECKY POSUDEK. č. 4329/14 EX 2334/13-318 ZNALECKY POSUDEK č. 4329/14 0 ceně nemovitých věcí: Bytu č. 455/28, spolu s podílem na společných částech domu a na pozemku, v katastrálním území Letňany, hl. m. Praha. Objednatel posudku:

Více

Definice výsledků podporovaných programem EPSILON

Definice výsledků podporovaných programem EPSILON Č. j.: TACR/50-9/2016 Definice výsledků podporovaných programem EPSILON Výňatek z dokumentu Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů (platná pro léta 2013

Více

nejen Ing. Jaroslav Zlámal, Ph.D. Ing. Zdeněk Mendl Vzdìlávání, které baví www.computermedia.cz Nakladatelství a vydavatelství

nejen Ing. Jaroslav Zlámal, Ph.D. Ing. Zdeněk Mendl Vzdìlávání, které baví www.computermedia.cz Nakladatelství a vydavatelství nejen 2. díl Ing. Jaroslav Zlámal, Ph.D. Ing. Zdeněk Mendl Nakladatelství a vydavatelství R Vzdìlávání, které baví www.computermedia.cz Obsah OBSAH 1. PODNIK... 7 1.1 OBECNÁ CHARAKTERISTIKA PODNIKATELSKÉHO

Více

Program INOVACE - Kritéria pro výběr projektu

Program INOVACE - Kritéria pro výběr projektu Program INOVACE - Kritéria pro výběr projektu Pro každý projekt jsou tyto typy kritérií: A) Musí být splněno kritéria typu ANO/NE pokud všechna tato kritéria nejsou splněna, projekt nepostupuje dále. B)

Více

Protokol o atestačním řízení

Protokol o atestačním řízení Atestační středisko: ADA, s. r. o. pověření k výkonu atestací MI ČR reg. č. 3 rozhodnutím č. j. 3/2001 A ze dne 11.10.2001, se sídlem Čermákova 28, 625 00 Brno adresa pro poštovní styk Sokolská 725, 664

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. června 2019

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. června 2019 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. června 2019 u p r a v e n á v e r z e č. RM 173/2019 rozpočtové opatření č. 2/2019/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

Marketingová analýza společnosti Pivovar Ferdinand s. r. o.

Marketingová analýza společnosti Pivovar Ferdinand s. r. o. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Marketingová analýza společnosti Pivovar Ferdinand s. r. o. Autor práce: Martina Semrádová Vedoucí práce: Ing. Simona Hašková, Ph.D. Oponent práce:

Více

Příloha č. 4 - KRITÉRIA PRO HODNOCENÍ II. VÝZVY

Příloha č. 4 - KRITÉRIA PRO HODNOCENÍ II. VÝZVY Příloha č. 4 - KRITÉRIA PRO HODNOCENÍ II. VÝZVY K PROGRAMU PODPORY OP PIK - TECHNOLOGIE (vazba na III. výzvu IV. prodloužení programu Rozvoj/OPPI) ZÁKLADNÍ ÚDAJE Registrační číslo: Žadatel: Název projektu:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (Mgr. Cihelková a Mgr. Ubr společně dále též jako Prodávající )

KUPNÍ SMLOUVA. (Mgr. Cihelková a Mgr. Ubr společně dále též jako Prodávající ) KUPNÍ SMLOUVA Mgr. Monika Cihelková, se sídlem: Praha 1, Lazarská 5, PSČ 110 00 insolvenční správce insolvenčního dlužníka GRG Holding s.r.o., IČO 270 71 987 se sídlem Praha 6 - Veleslavín, Křenova 438/7,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE dle 49 odst. 4 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ),

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE dle 49 odst. 4 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE dle 49 odst. 4 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Název veřejné zakázky: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI

Více

Platné znění příslušných částí zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů

Platné znění příslušných částí zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů Platné znění příslušných částí zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů Platné znění ČÁSTI XI Přílohy k zákonu č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích Poznámka k části

Více

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI SPECIALISTA NA VÁNOČNÍ VÝZDOBU Rodinná společnost MK - mont illuminations s.r.o. byla založena v roce 1992 Miroslavem Kalinou za účelem oprav a rekonstrukcí veřejného osvětlení.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 241-2981 / 10. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 252, 654, 655 a 753 v k.ú. Hovězí, obec Hovězí, okr. Vsetín.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 241-2981 / 10. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 252, 654, 655 a 753 v k.ú. Hovězí, obec Hovězí, okr. Vsetín. ZNALECKÝ POSUDEK č. 241-2981 / 10 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 252, 654, 655 a 753 v k.ú. Hovězí, obec Hovězí, okr. Vsetín. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4053/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4053/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4053/12 O ceně nemovitostí: Bytu č. 514/7, spolu s podílem na společných částech domu a na pozemku, v katastrálním území Lobeček, obec Kralupy nad Vltavou, okres Mělník. Objednatel

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. dubna 2019

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. dubna 2019 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. dubna 2019 u p r a v e n á v e r z e č. RM 86/2019 1. projednala Závěrečný účet města Kynšperk nad Ohří včetně zprávy o přezkoumání hospodaření

Více

Znalecký posudek č. 5724-106/15

Znalecký posudek č. 5724-106/15 Znalecký posudek č. 5724-106/15 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemků parc. č. 567, parc. č. 584/1, parc. č. 585/2 a parc. č. 607, v obci Choustník, katastrální území Předboř u Choustníku, zapsaných u

Více

Institut Insolvence v.o.s. i n s o l v e n č n í s p r á v c e

Institut Insolvence v.o.s. i n s o l v e n č n í s p r á v c e Institut Insolvence v.o.s. i n s o l v e n č n í s p r á v c e Krajský soud v Plzni Veleslavínova 21/40 306 17 Plzeň Datovou schránkou V Plzni dne 15. července 2014 Sp.zn.: KSPL 52 INS 29665/2013 Dlužník:

Více

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 13. února 2019

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 13. února 2019 U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 13. února 2019 u p r a v e n á v e r z e č. ZM 01/2019 informaci o usnesení Krajského soudu v Plzni č. j. 61 Co 310/2018-147

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) (Kupující)

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) (Kupující) KUPNÍ SMLOUVA Mezi JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) a.. (Kupující) Níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní strany: JUDr. Jan Kubálek,

Více

Vyhláška o konání aukce č. 201/LIC/EA/2017 id.1/2 pozemku (orná půda) v katastrálním území Mirotice, okres Písek (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 201/LIC/EA/2017 id.1/2 pozemku (orná půda) v katastrálním území Mirotice, okres Písek (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. id.1/2 pozemku (orná půda) v katastrálním území Mirotice, okres Písek (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Vladimíra Nechutného, insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 116-3453/12. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 116-3453/12. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. ZNALECKÝ POSUDEK č. 116-3453/12 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6712/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6712/ -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6712/61-2013 o ceně nemovitosti pozemkových parcel čk. 1452 a 1453 v k.ú. Prosečné, obec Prosečné, okres Trutnov Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Trutnov Trutnov 3, Ječná

Více

KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ

KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ 1. Česká insolvenční v.o.s., IČO: 288 10 341 se sídlem Hradec Králové - Pražské Předměstí, Fráni Šrámka 1139/2, PSČ 500 02, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

o jeho dosavadní činnosti, o stavu insolvenčního řízení a o hospodářské situaci dlužníka

o jeho dosavadní činnosti, o stavu insolvenčního řízení a o hospodářské situaci dlužníka Krajský soud v Hradci Králové Československé armády 218 502 08 Hradec Králové Datovou schránkou V Praze dne 24. července 2014 Ke sp. zn. KSHK 45 INS 2215 / 2014 Dlužník: DOPAS Náchod, s.r.o. IČO 25280309

Více

POPLATKY ÚŘAD PRŮMYSLOVÉHO VLASTNICTVÍ (identifikace platby variabilní symbol (viz informace o variabilních symbolech)...

POPLATKY ÚŘAD PRŮMYSLOVÉHO VLASTNICTVÍ (identifikace platby variabilní symbol (viz informace o variabilních symbolech)... POPLATKY ÚŘAD PRŮMYSLOVÉHO VLASTNICTVÍ (identifikace platby variabilní symbol (viz informace o variabilních symbolech)... ZÁKON č. 634/2004 Sb. o správních poplatcích Příloha: Sazebník správních poplatků

Více