dohodu o zániku zástavního práva

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "dohodu o zániku zástavního práva"

Transkript

1 Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1. Zdeněk Bernatík, nar a Jarmila Bernatíková, nar oba bytem Staroveská 270/87, Ostrava-Proskovice oba jako Smluvní strana 1 a 2. Tělovýchovná jednota Petřvald na Moravě IČ sídlem Petřvald 122, Petřvald u Nového Jičína jednající jako Smluvní strana 2 a 3. Obec Petřvald IČ sídlem Petřvald 175, Petřvald u Nového Jičína zastoupena starostou Zdeňkem Pexou jako Smluvní strana 3 a 4. CML s.r.o. IČ sídlem U Cihelny 457, Hradec Králové zaps. v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka jednající jednatelem Ing. Leošem Holasem jako Smluvní strana 4 dále též všichni dohromady jako Smluvní strany tuto dohodu o zániku zástavního práva (dále jen Dohoda )

2 I. Úvodní ustanovení 1. Smluvní strana 1 je vlastníkem nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Moravskoslezský kraj, Katastrální pracoviště Ostrava v katastru nemovitostí na LV č. 500 pro obec Ostrava a katastrální území Proskovice, a to: budovy č.p rodinný dům, postavené na pozemku parc. č. 581/3, pozemku parc. č. 581/5 - zahrada. Fotokopie výše popsaného listu vlastnictví č. 500 je přílohou č. 1 a nedílnou součástí Smlouvy o úschově. 2. Smluvní strana 2 je vlastníkem nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Moravskoslezský kraj, Katastrální pracoviště Nový Jičín v katastru nemovitostí na LV č. 826 pro obec Petřvald a katastrální území Petřvald u Nového Jičína, a to: budovy č.p. 122 v části obce Petřvald 1 - Petřvald, občanská vybavenost, postavené na pozemcích parc. č. St. 71/1 a St. 71/3, pozemku parc. č. St. 71/1 - zastavěná plocha a nádvoří, pozemkové parc. č. 153/1 - zahrada, pozemkové parc. č. 153/3 - zahrada, pozemkové parc. č. 153/4 - zahrada. Fotokopie výše popsaného listu vlastnictví č. 826 je přílohou č. 2 a nedílnou součástí Smlouvy o úschově. 3. a) Dne uzavřela Komerční banka, a.s., sídlem Na Příkopě 33, Praha 1 (dále jen Komerční banka ) s firmou KONEČNÝ, IČ v postavení dlužníka smlouvu o úvěru, reg. č. sp. zn. A na částku 4, ,- Kč. b) Dne uzavřela Komerční banka s firmou KONEČNÝ, IČ v postavení dlužníka smlouvu o úvěru, reg. č. sp. zn. A na částku ,- Kč. c) Dne uzavřela Komerční banka s firmou KONEČNÝ, IČ v postavení dlužníka smlouvu o úvěru, reg. č. sp. zn. A na částku 1, ,- Kč.

3 4. K zajištění úvěrových smluv uvedených v odst. 3. tohoto článku Dohody uzavřela dne Komerční banka v postavení zástavního věřitele se Zdeňkem Bernatíkem a Jarmilou Bernatíkovou (Smluvní strana 1) v postavení zástavců a Tělovýchovnou jednotou Sokol Petřvald u Nového Jičína (Smluvní strana 2) také v postavení zástavců zástavní smlouvu k nemovitostem, registrovanou státním notářstvím v Novém Jičíně dne pod č.j. RIII 2405/92 (dále jen Zástavní smlouva ). V Zástavní smlouvě byly zastavené nemovitosti označeny následovně: a) - rodinný dům č.p. 270 s příslušenstvím, - pozemky parc. č. 581/3 a 581/2, zapsané v LV č. 500 v obci Ostrava, katastrální území Proskovice, SG Ostrava, b) - restaurace, tělocvična, dvě garáže, ploty, venkovní úpravy, - pozemky parc. č. 71/1, 71/2, 152/4, 153/1, 153/3 a 153/4, zapsané v LV č. 356 v obci Petřvald, katastrální území Petřvald u Nového Jičína, SG Nový Jičín. 5. Usnesením Krajského soudu v Ostravě sp. zn. 24 K 127/95 ze dne byl prohlášen konkurz na majetek úpadce Ctirada Konečného, r.č /098, bytem Ostrava- Zábřeh, Čujkovova 48 A. Správcem konkurzní podstaty byl ustanoven JUDr. Josef Baránek a po jeho úmrtí Mgr. David Cagaš, advokát se sídlem Ostrava-Slezská Ostrava, Jaklovecká 1249/18. Mgr. Cagaš bude dále označován v Dohodě jako SKP. 6. Komerční banka přihlásila do konkurzního řízení uvedeného v odst. 5. tohoto článku Dohody svou pohledávku za Ctiradem Konečným z titulu úvěrových smluv uvedených v odst. 3. tohoto článku Dohody v celkové výši. Komerční banka postoupila smlouvou o postoupení pohledávek ze dne na postupníka GE Capital Bank, a.s., se sídlem Praha 4, Michle, Vyskočilova 1422/1a, IČ pohledávky vůči dlužníkovi Ctiradu Konečnému, sídlem Čujkovov a48a, Ostrava- Zábřeh, IČ , r.č /098 pohledávky z úvěrových smluv č. A a č. A uvedených v odst. 3. tohoto článku Dohody. Společnost GE Capital Bank, a.s. postoupila smlouvou o postoupení pohledávky ze dne na Smluvní stranu 4. Smluvní strana 4 prohlašuje, že je ke dni uzavření Dohody nositelem pohledávek v celkové výši vyplývajících z a řádně přihlášených do konkurzního řízení uvedeného v odst. 5. tohoto článku Dohody. 7. Žalobou podanou k Okresnímu soudu v Novém Jičíně dne se Smluvní strana 2 domáhala proti Komerční bance vydání rozsudku o určení neexistence zástavního práva zřízeného podle zástavní smlouvy uvedené v odst. 4. tohoto článku Dohody k nemovitostem uvedeným v odst. 2. tohoto článku Dohody. Věc byla před Okresním soudem v Novém Jičíně vedena pod sp. zn. 24 C 286/2006. Z důvodu postoupení Zajišťované pohledávky tak, jak je

4 uvedeno v odst. 6. tohoto článku Dohody, vstoupila do řízení místo Komerční banky Smluvní strana 4. Okresní soud v Novém Jičíně rozsudkem z žalobě Smluvní strany 2 vyhověl, avšak Krajský soud v Ostravě jako soud odvolací zrušil, resp. změnil, rozsudek Okresního soudu v Novém Jičíně rozsudkem ze dne , č.j. 15 Co 342/ tak, že po jeho právní moci, která nastala dne vázne na nemovitostech Smluvní strany 2 zástavní právo tak, jak je uvedeno v části C listu vlastnictví č. 826, jehož fotokopie je Přílohou č. 2 Dohody. Smluvní strana 2 podala proti výše citovanému rozsudku Krajského soudu v Ostravě dovolání k Nejvyššímu soudu ČR, věc je u Nejvyššího soudu ČR vedena pod sp. zn. a doposud nebylo o dovolání rozhodnuto. 8. Pokud jsou v Zástavní smlouvě uvedené v odst. 4. tohoto článku Dohody uvedeny mezi zastavenými nemovitostmi (odst. 4. písm. a) tohoto článku Dohody) pozemky parc. č. 581/3 a 581/2, tak k tomu se uvádí, že parc. č. 581/2 byla přečíslována na parc. č. 581/5 a jelikož parc. č. 581/3 byla ve výlučném vlastnictví Zdeňka Bernatíka, zaslal Zdeňku Bernatíkovi SKP výzvu dle 27 odst. 5. zákona o konkurzu a vyrovnání ze dne , ve které vyzval Zdeňka Bernatíka k vyplacení tohoto pozemku ve prospěch konkurzní podstaty částkou odpovídající zastavené nemovitosti ve výši ,- Kč, což Zdeněk Bernatík učinil. Na základě této skutečnosti byl tento pozemek vymazán z konkurzní podstaty a došlo rovněž k zániku zástavního práva. 9. Ke dni uzavření Dohody je ve vztahu k nemovitostem uvedeným v odst. 1. tohoto článku Dohody zapsáno v části C) listu vlastnictví č. 500 (Příloha č. 1) zástavní právo následovně: o Zástavní právo smluvní k zajištění pohledávky ve výši 6, ,- Kč váznoucí na stavbě budova č.p. 270 v Proskovicích ve prospěch Komerční banky, a.s. o Zástavní právo smluvní k zajištění pohledávky ve výši 6, ,- Kč váznoucí na parc. č. 581/5 ve prospěch Komerční banky, a.s. podle dohody o omezení převodu nemovitostí RIII 2405/ Ke dni uzavření Dohody je ve vztahu k nemovitostem uvedeným v odst. 2. tohoto článku Dohody zapsáno v části C) listu vlastnictví č. 826 (Příloha č. 1) zástavní právo následovně: o Zástavní právo smluvní k zajištění pohledávky ve výši 4, ,- Kč podle úvěrové smlouvy č. A váznoucí na stavbě v Petřvaldě 1-Petřvald, č.p. 122 a parc. č. 153/4, 153/3, St. 71/1 a 153/1 ve prospěch Komerční banky, a.s. o Zástavní právo smluvní k zajištění pohledávky ve výši ,- Kč podle úvěrové smlouvy č. A váznoucí na stavbě v Petřvaldě 1-Petřvald, č.p. 122 a parc. č. St. 71/1 ve prospěch Komerční banky, a.s.

5 o Zástavní právo smluvní k zajištění pohledávky ve výši 1, ,- Kč podle úvěrové smlouvy č. A váznoucí na stavbě v Petřvaldě 1-Petřvald, č.p. 122 a parc. č. St. 71/1 ve prospěch Komerční banky, a.s. podle dohody o omezení převodu nemovitostí RIII 2405/ Před Krajským soudem v Ostravě probíhá pod sp. zn. 9 Cm 37/2009 řízení o vyloučení nemovitostí z konkurzní podstaty, ve kterém Smluvní strana 1 a Smluvní strana 2 vystupují jako žalobci, SKP jako žalovaný a Smluvní stran 1 a Smluvní strana 2 se domáhají vyloučení nemovitostí uvedených v odst. 1. a odst. 2 tohoto článku Dohody z konkurzní podstaty úpadce Ctirada Konečného. Ve věci doposud neproběhlo jednání a soud nevynesl rozhodnutí. II. Zánik zástavního práva 1. Smluvní strana 1 a Smluvní strana 4 se dohodly podle 170 odst. 1 písm. f) občanského zákoníku na zániku zástavního práva Smluvní strany 4 založeného Zástavní smlouvou k zastaveným nemovitostem Smluvní strany 1 uvedeným v odst. 1., resp. odst. 4. písm. a), čl. I. Dohody. V případě, že by na Zástavní smlouvu bylo nahlíženo jako na dohodu o omezení převodu nemovitostí, tak tímto ujednáním zaniká rovněž omezení převodu nemovitostí. 2. Smluvní strana 4 se současně vzdává svého zástavního práva založeného Zástavní smlouvou k zastaveným nemovitostem Smluvní strany 1 uvedeným v odst. 1, resp. odst. 4. písm. a), čl. I. Dohody, a to podle 170 odst. 1 písm. c) občanského zákoníku. 3. Smluvní strana 2 a Smluvní strana 4 se dohodly podle 170 odst. 1 písm. f) občanského zákoníku na zániku zástavního práva Smluvní strany 4 založeného Zástavní smlouvou k zastaveným nemovitostem Smluvní strany 1 uvedeným v odst. 2., resp. odst. 4. písm. b), čl. I. Dohody. V případě, že by na Zástavní smlouvu bylo nahlíženo jako na dohodu o omezení převodu nemovitostí, tak tímto ujednáním zaniká rovněž omezení převodu nemovitostí. 4. Smluvní strana 4 se současně vzdává svého zástavního práva založeného Zástavní smlouvou k zastaveným nemovitostem Smluvní strany 2 uvedeným v odst. 2, resp. odst. 4. písm. b), čl. I. Dohody, a to podle 170 odst. 1 písm. c) občanského zákoníku. 5. Smluvní strana 1 a Smluvní strana 4 podepsaly současně s Dohodou návrh na výmaz zástavního práva k nemovitostem uvedeným v odst. 1. čl. I. Dohody, který bude bezprostředně po uzavření Dohody odeslán ke Katastrálnímu úřadu pro Moravskoslezský kraj, Katastrální pracoviště Ostrava.

6 6. Smluvní strana 2 a Smluvní strana 4 podepsaly současně s Dohodou návrh na výmaz zástavního práva k nemovitostem uvedeným v odst. 2. čl. I. Dohody, který bude bezprostředně po uzavření Dohody odeslán ke Katastrálnímu úřadu pro Moravskoslezský kraj, Katastrální pracoviště Ostrava. III. Úplata 1. Smluvní strana 1 a Smluvní strana 4 se dohodly na úplatě za zánik zástavního práva tak, jak je uvedeno v odst. 1. čl. II., resp. v odst. 2. čl. II. Dohody, ve výši ,- Kč (pětsettisíckorunčeských). 2. Smluvní strana 2 a Smluvní strana 4 se dohodly na úplatě za zánik zástavního práva tak, jak je uvedeno v odst. 3. čl. II., resp. v odst. 4. čl. II. Dohody, ve výši ,- Kč (devětsettisíckorunčeských). 3. Částka ,- Kč uvedená v odst. 1. tohoto článku Dohody a částka ,- Kč uvedená v odst. 2. tohoto článku Dohody, tj. dohromady 1, ,- Kč, byla před uzavřením Dohody složena do úschovy advokáta JUDr. Lubora Bernatíka, ev. č. ČAK 0026, sídlem Preslova 9, Ostrava-Moravská Ostrava (dále jen Advokát ) na depozitní účet Advokáta č. ú. (dále jen Depozitní účet ). 4. Advokát bude povinen částku 1, ,- Kč uvedenou v odst. 3. tohoto článku Dohody poukázat na účet Smluvní strany 4 č.ú. do pěti pracovních dnů poté, kdy mu budou předloženy současně tyto listiny: a) list vlastnictví č. 500 uvedený v odst. 1. čl. I. Dohody, na kterém již v části C) nebude zapsáno žádné zástavní právo založené Zástavní smlouvou, b) list vlastnictví č. 826 uvedený v odst. 2. čl. I. Dohody, na kterém již v části C) nebude zapsáno žádné zástavní právo založené Zástavní smlouvou, c) i) pravomocný rozsudek soudu ve věci uvedené v odst. 11. čl. I. Dohody, v jehož výrokové části bude uvedeno, že nemovitosti uvedené v odst. 1. čl. I. Dohody se vylučují z konkurzní podstaty, nebo (u listin uvedených pod písm. c) stačí Advokátovi předložit pouze jednu z těchto listin) ii) písemné potvrzení SKP, že nemovitosti uvedené v odst. 1. čl. I. Dohody vymazal z konkurzní podstaty úpadce Ctirada Konečného, IČ , r.č /098,

7 d) i) pravomocný rozsudek soudu ve věci uvedené v odst. 11. čl. I. Dohody, v jehož výrokové části bude uvedeno, že nemovitosti uvedené v odst. 2. čl. I. Dohody se vylučují z konkurzní podstaty, nebo (u listin uvedených pod písm. d) stačí Advokátovi předložit pouze jednu z těchto listin) ii) písemné potvrzení SKP, že nemovitosti uvedené v odst. 2. čl. I. Dohody vymazal z konkurzní podstaty úpadce Ctirada Konečného, IČ , r.č /098. IV. Ukončení soudního řízení 1. Smluvní strana 2 podepsala současně s Dohodou zpětvzetí dovolání uvedené v odst. 7. čl. I. Dohody, které bude bezprostředně po uzavření Dohody odesláno k Nejvyššímu soudu ČR. 2. V souvislosti s ukončením dovolacího řízení uvedeného v odst. 7. čl. I. Dohody se Smluvní strana 2 a Smluvní strana 4 dohodly, že každá z nich ponese náhradu nákladů řízení ze svého. V. Přistoupení k závazku 1. Smluvní strana 3 zaplatila za Smluvní stranu 2 částku ,- Kč uvedenou v odst. 2. čl. III. Dohody do úschovy Advokáta. 2. Smluvní strana 3 výslovně prohlašuje, že částku ,- Kč zaplatila za Smluvní stranu 2 podle 534 občanského zákoníku a vypořádání této pohledávky Smluvní strany 3 vůči Smluvní straně 2 bude řešeno samostatnou smlouvou mezi Smluvní stranou 2 a Smluvní stranou 3. Zbývající Smluvní strany tento stav respektují. VI. Závěrečná ustanovení 1. Ta vzájemná práva a povinnosti v Dohodě výslovně neupravená podléhají režimu občanského zákoníku. 2. Přílohy tvoří nedílnou součást Dohody. 3. (schvalovací doložka zastupitelstva obce)

8 4. Smluvní strany uzavřely Dohodu ve čtyřech vyhotoveních, z nichž každá převzala po jednom vyhotovení. Přílohy: Příloha č. 1 - Fotokopie výpisu z katastru nemovitostí - listu vlastnictví č. 500 pro obec Ostrava a katastrální území Proskovice Příloha č. 2 - Fotokopie výpisu z katastru nemovitostí - listu vlastnictví č. 826 pro obec Petřvald a katastrální území Petřvald u Nového Jičína V Ostravě dne Zdeněk Bernatík Jarmila Bernatíková Tělovýchová jednota Petřvald na Moravě zast. Obec Petřvald zast. CML, s.r.o.

Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem

Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem 1-6 Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem dle ustanovení 50a občanského zákoníku Smluvní strany: budoucí prodávající: Tělovýchovná jednota Petřvald na Moravě IČ: 44937661

Více

Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem

Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem 1-7 dle ustanovení 50a občanského zákoníku Smluvní strany: budoucí prodávající: Tělovýchovná jednota Petřvald na Moravě IČ: 44937661

Více

dodatek č. 1 ke smlouvě o složení finanční částky do advokátní úschovy Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli

dodatek č. 1 ke smlouvě o složení finanční částky do advokátní úschovy Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli 1. Zdeněk Berntík, nr. 14.5.1954 Jrmil Berntíková, nr. 30.12.1956 ob bytem Stroveská 270/87, Ostrv-Proskovice ob jko Smluvní strn 1 2. Tělovýchovná jednot Petřvld

Více

smlouvu o složení finanční částky do advokátní úschovy Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli

smlouvu o složení finanční částky do advokátní úschovy Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Níže uvedeného dne, měsíce roku uzvřeli 1. Zdeněk Berntík, nr. 14.5.1954 Jrmil Berntíková, nr. 30.12.1956 ob bytem Stroveská 270/87, Ostrv-Proskovice ob jko Smluvní strn 1 2. Tělovýchovná jednot Petřvld

Více

KUPNÍ SMLOUVU ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVU ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s., IČ 284 90 738 se sídlem: Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00 zastoupena: Mgr. Adamem Sigmundem, advokátem trvale bytem Lodecká 1206/2,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMĚNNÁ SMLOUVA *MMOPP00DVUL7R* Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava CZ00300535

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMĚNNÁ SMLOUVA *MMOPP00DVUL7R* Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava CZ00300535 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVUL7R* SMĚNNÁ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Na straně jedné: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu:

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany. AS ZIZLAVSKY v.o.s.

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany. AS ZIZLAVSKY v.o.s. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A,

Více

Smluvní strany: ... IČ.:... Se sídlem:... společnost jednající...,... zapsaná do obchodního rejstříku vedeného... soudem v..., oddíl..., vložka...

Smluvní strany: ... IČ.:... Se sídlem:... společnost jednající...,... zapsaná do obchodního rejstříku vedeného... soudem v..., oddíl..., vložka... Smluvní strany: Mgr. Tomáš Kaplan, insolvenční správce dlužníka Aventic International a.s. IČ: 27137112 Se sídlem: Praha 1 Nové Město, Truhlářská 1519/25, PSČ 110 00 společnost zapsaná do obchodního rejstříku

Více

KUPNÍ SMLOUVU. ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVU. ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A,

Více

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK Smluvní strany 1. JUDr. David Termer, IČ 40582779, se sídlem Praha 1, Opatovická 24/156, PSČ 110 00, insolvenční správce dlužníka EkoSolar s.r.o., IČ 28303172, se sídlem

Více

zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.: B 849

zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.: B 849 1. Agrovysočina, a.s. se sídlem Zarybník 516, 594 42 Měřín zastoupená ing.gabrielem Večeřou, předsedou představenstva IČ: 469 00 721 bankovní spojení: Komerční banka, a.s., číslo účtu: 2200751/0100 a zapsaná

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Mgr. David Gregor, se sídlem: Rašínova 2, 602 00 Brno, ustanovený pravomocným Usnesením č.j. KSBR 32 INS 28242/2012-A-14 ze dne 09.04.2013 insolvenčním správcem

Více

SMLOUVA o uzavření budoucí kupní smlouvy uzavřená podle 50a a 588 a násl. občanského zákoníku

SMLOUVA o uzavření budoucí kupní smlouvy uzavřená podle 50a a 588 a násl. občanského zákoníku SMLOUVA o uzavření budoucí kupní smlouvy uzavřená podle 50a a 588 a násl. občanského zákoníku I. Smluvní strany Budoucí prodávající: JUDr. Karel Sigmund, advokát Brno, Berkova 9, okres Brno-město na základě

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 588 a násl. občanského zákoníku

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 588 a násl. občanského zákoníku KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 588 a násl. občanského zákoníku Prodávající: a I. Smluvní strany Mgr. Pavel Klán Praha 1 Malá Strana, Jánský vršek 9 na základě usnesení Krajského obchodního soudu v Praze

Více

Kupní smlouvu (smlouvu o prodeji mimo dražbu) Článek I. Osvědčení způsobilosti prodávajícího zpeněžit předmět koupě

Kupní smlouvu (smlouvu o prodeji mimo dražbu) Článek I. Osvědčení způsobilosti prodávajícího zpeněžit předmět koupě xxxxxxxxxxxxxxx (dále jen kupující ) n a s t r a n ě j e d n é Mgr. Emil Fischer, MBA, se sídlem Podolská 90/5, 147 00 Praha 4 insolvenční správce společnosti VV Pet s.r.o., se sídlem Libáň, Cukrovar 53,

Více

VGP CZ III., a.s. KUPNÍ SMLOUVA

VGP CZ III., a.s. KUPNÍ SMLOUVA Město Hrádek nad Nisou a VGP CZ III., a.s. KUPNÍ SMLOUVA 1 O B S A H 1. Definice... 3 2. Předmět a účel Smlouvy... 4 3. Kupní cena... 4 4. Převod vlastnictví... 4 5. Prohlášení Stran... 4 6. Závazky Prodávajícího...

Více

U S N E S E N Í. Předmětem dražby jsou tyto skupiny nemovitostí:

U S N E S E N Í. Předmětem dražby jsou tyto skupiny nemovitostí: Č.j. -253 U S N E S E N Í Okresní soud ve Svitavách rozhodl soudcem JUDr. Zdeňkem Fricem ve věci výkonu rozhodnutí oprávněného Finančního úřadu ve Svitavách, se sídlem ve Svitavách, T. G. Masaryka 15,

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. se sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zastoupena JUDr. Michalem Žižlavským, ohlášeným společníkem účet vedený

Více

Advokát JUDr. Jaroslav BROŽ, 616 00 Brno, Marie Steyskalové 62

Advokát JUDr. Jaroslav BROŽ, 616 00 Brno, Marie Steyskalové 62 Advokát JUDr. Jaroslav BROŽ, 616 00 Brno, Marie Steyskalové 62 Správce konkurzní podstaty úpadce ELMA THERM spol. s r.o. Tovačovského 318, 767 01 Kroměříž, IČ: 47902485, zaps. v OR u KS v Brně odd. C,

Více

KUPNÍ SMLOUVU dle 2079 a násl. ve spojení s 2128 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

KUPNÍ SMLOUVU dle 2079 a násl. ve spojení s 2128 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1) Mgr. Marek Vlk se sídlem Č. Drahlovského 871/17, 750 02 Přerov insolvenční správce dlužníka OPERA Bohemia s.r.o., IČ 277 72 829 se sídlem Přerov - Přerov VII

Více

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnického práva k nemovitosti Dnešního dne: 1. Burián & Penka, insolvence, v.o.s. IČ: 29352037 se sídlem Středova 94/1, 602 00 Brno zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Smlouva o smlouvě budoucí kupní

Smlouva o smlouvě budoucí kupní Smlouva o smlouvě budoucí kupní 1/ STAVCONSULT PROJEKT a.s. IČ: 282 07 696 se sídlem Praha 2, Vinohradská 365/10, PSČ 120 00 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl B, vložka

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (Mgr. Cihelková a Mgr. Ubr společně dále též jako Prodávající )

KUPNÍ SMLOUVA. (Mgr. Cihelková a Mgr. Ubr společně dále též jako Prodávající ) KUPNÍ SMLOUVA Mgr. Monika Cihelková, se sídlem: Praha 1, Lazarská 5, PSČ 110 00 insolvenční správce insolvenčního dlužníka GRG Holding s.r.o., IČO 270 71 987 se sídlem Praha 6 - Veleslavín, Křenova 438/7,

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále v textu také jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále v textu také jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále v textu také jen občanský zákoník ) Prodávající: a I. Smluvní strany JUDr. Patrik Graňák se sídlem

Více

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK Smluvní strany 1. JUDr. David Termer, IČ 40582779, se sídlem Praha 1, Opatovická 24/156, PSČ 110 00, insolvenční správce dlužníka EkoSolar s.r.o., IČ 28303172, se sídlem

Více

USNESENÍ. č. j. 29 Co 713/

USNESENÍ. č. j. 29 Co 713/ č. j. 29 Co 713/2013 753 USNESENÍ Krajský soud v Praze rozhodl jako soud odvolací v senátě složeném z předsedkyně JUDr. Hany Lojkáskové a soudců Mgr. Vladimíra Soukupa a JUDr. Blaženy Škopkové ve věci

Více

Nejvyšší soud Datum rozhodnutí: 12/13/2007 Spisová značka: 21 Cdo 265/2007 ECLI:CZ:NS:2007:21.CDO

Nejvyšší soud Datum rozhodnutí: 12/13/2007 Spisová značka: 21 Cdo 265/2007 ECLI:CZ:NS:2007:21.CDO Soud: Nejvyšší soud Datum rozhodnutí: 12/13/2007 Spisová značka: 21 Cdo 265/2007 ECLI: ECLI:CZ:NS:2007:21.CDO.265.2007.1 Typ rozhodnutí: Rozsudek Heslo: Dotčené předpisy: Kategorie rozhodnutí: B 21 Cdo

Více

Smlouva o koupi nemovitých věcí uzavřená podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb. Občanský zákoník

Smlouva o koupi nemovitých věcí uzavřená podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb. Občanský zákoník Smlouva o koupi nemovitých věcí uzavřená podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb. Občanský zákoník Ing. Jana Edelmannová, IČ : 66077532, se sídlem Drahůnská 327/26, 417 02 Dubí - Bystřice, insolvenční správkyně

Více

OZNÁMENÍ O PŘIHLÁŠENÝCH POHLEDÁVKÁCH - OPRAVA

OZNÁMENÍ O PŘIHLÁŠENÝCH POHLEDÁVKÁCH - OPRAVA Č.j.: 151 EX 5/14-1201 OZNÁMENÍ O PŘIHLÁŠENÝCH POHLEDÁVKÁCH - OPRAVA JUDr. Filip Exner, soudní exekutor Exekutorského úřadu Praha 7, se sídlem Praha 7, Přívozní 1054/2, pověřený vedením exekuce na základě

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 31.5. 2007 Bod pořadu jednání: Věc: Řešení soudního sporu : RS PLUS SYSTÉM, s.r.o. Zpracoval: odbor, oddělení: Dagmar Salomonová,

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: K 6775 PO 1) Ing. Pavel Tatíček, se sídlem Pražská 45, 301 50 Plzeň insolvenční správce dlužníka HAAS & CZJZEK - První porcelánová manufaktura v Čechách, spol.

Více

Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18

Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 :. loravskosí.hzsi ;;--AÍ.KY I Disíribiiíní siuíby. s.r.o. Ttíefenergjf *o lead.sm.57698. 6/BVB... zastoupený: ič: DIČ:" bankovní účet: Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 Ing, Ivanem S 708 90 692 náměstkem

Více

Dotaz č. 1. Odpověď: Dotaz č. 2. Odpověď: Dotaz č. 3

Dotaz č. 1. Odpověď: Dotaz č. 2. Odpověď: Dotaz č. 3 Poskytnuté informace na žádosti o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů za měsíc únor 2019 Dotaz č. 1 Zda byly u Lesů ČR, s.p.

Více

Kupní smlouva a smlouva o zřízení zástavního práva

Kupní smlouva a smlouva o zřízení zástavního práva Příloha č. 6 usnesení z 33. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 26. listopadu 2009 Zastupitelstvo města Stříbra s c h v a l u j e: Kupní smlouva a smlouva o zřízení zástavního práva uzavřená mezi

Více

dále jako prodávající nebo zástavní věřitel na straně jedné 2. Bytové družstvo Staňkova 30, družstvo

dále jako prodávající nebo zástavní věřitel na straně jedné 2. Bytové družstvo Staňkova 30, družstvo Kupní smlouva o převodu vlastnictví k nemovitým věcem a o zřízení zástavního práva uzavřené podle 2079 a násl. a 1309 a násl. zák.č.89/2012 Sb., obč. zákoník, mezi těmito smluvními stranami: 1. Statutární

Více

Městská část Praha Kunratice. Petr Zeman SMĚNNÁ SMLOUVA

Městská část Praha Kunratice. Petr Zeman SMĚNNÁ SMLOUVA 17 001 8 00 Městská část Praha Kunratice a Petr Zeman SMĚNNÁ SMLOUVA TATO SMĚNNÁ SMLOUVA DLE UST. 2184 A NÁSL. ZÁK. Č. 89/2012 SB., OBČANSKÝ ZÁKONÍK, BYLA UZAVŘENA NÍŽE UVEDENÉHO DNE, MĚSÍCE A ROKU MEZI:

Více

P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U

P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U Vyhlášené v rámci zpeněžení nemovitých věcí zapsaných do soupisu majetkové podstaty dlužnice Věry Veroniky

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů MMPr/SML/../.. SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-085-020-16 ze dne 22.8.2016 Smlouva o zániku věcného břemene a zřízení služebnosti inženýrské sítě k tíži pozemků parc. č. 222/2, 229/1, 229/2 a 4079/1,

Více

ROZSUDEK JMÉNEM REPUBLIKY

ROZSUDEK JMÉNEM REPUBLIKY č. j. -324 ČESKÁ REPUBLIKA ROZSUDEK JMÉNEM REPUBLIKY Okresní soud v Mostě rozhodl soudcem JUDr. Karlem Štičkou ve věci žalobce: město Litvínov, IČO 00266027 se sídlem nám. Míru 11, 436 31 Litvínov proti

Více

ZÁSTAVNÍ SMLOUVA K NEMOVITÝM VĚCEM uzavřená podle 1309 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., v platném znění č. S883/2017/0022/OM-OPM

ZÁSTAVNÍ SMLOUVA K NEMOVITÝM VĚCEM uzavřená podle 1309 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., v platném znění č. S883/2017/0022/OM-OPM J\ \ 'y\' i:,\ ZÁSTAVNÍ SMLOUVA K NEMOVITÝM VĚCEM uzavřená podle 1309 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., v platném znění č. S883/2017/0022/OM-OPM Smluvní strany Zástavní věřitel: Hlavní město

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVT0B* KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA uzavřená dle 588 a následujících a 152 a následujících občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Prodávající:

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Mgr. Daniel Tomíček, se sídlem: Jurečkova 643/20, 702 00 Ostrava-město, ustanovený pravomocným Usnesením č.j. KSOS 13 INS 3044/2012-A-5 ze dne 07.03.2012, insolvenčním

Více

Byt. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. JWS/2010/08/02 Stránka 1 z 3

Byt. DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. JWS/2010/08/02 Stránka 1 z 3 D r a ž e b n í k: Název: IČ: Registrace: Zastoupený: DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. jws s.r.o. Moskevská 1371/7, 40001 Ústí nad Labem 64 65 21 90 Krajský soud v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 10295 Ing. Václav

Více

Dražební vyhláška dražby dobrovolné podle 20 z.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách

Dražební vyhláška dražby dobrovolné podle 20 z.č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách Společnost pro dražby a rozhodčí řízení, s.r.o. Bohuslava Martinů 1038, 500 02 Hradec Králové, IČ: 25273400, zapsána v obch. rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 11935 č.j.

Více

Kupní smlouva. kupní smlouvu:

Kupní smlouva. kupní smlouvu: Záveská a spol. v.o.s. IČ: 26 46 85 14 pověřený insolvenční správce a správce konkurzní podstaty JUDr. Hana Záveská, advokátka společník: Bc.Martin Záveský Kancelář Praha 5- Smíchov : Kancelář Mladá Boleslav:

Více

Nejvyšší soud Datum rozhodnutí: 01/29/2004 Spisová značka: 21 Cdo 2207/2003 ECLI:CZ:NS:2004:21.CDO

Nejvyšší soud Datum rozhodnutí: 01/29/2004 Spisová značka: 21 Cdo 2207/2003 ECLI:CZ:NS:2004:21.CDO Soud: Nejvyšší soud Datum rozhodnutí: 01/29/2004 Spisová značka: 21 Cdo 2207/2003 ECLI: ECLI:CZ:NS:2004:21.CDO.2207.2003.1 Typ rozhodnutí: ROZSUDEK Heslo: Dotčené předpisy: 80 písm. c) předpisu č. 99/1963Sb.

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 6 k bodu č. 39 Krajský úřad Číslo prodávajícího: Číslo kupujícího: Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. t a k t o : d r a ž e b n í v y h l á š k u. pozemek výměra /m2/ druh pozemku parcelní číslo

U S N E S E N Í. t a k t o : d r a ž e b n í v y h l á š k u. pozemek výměra /m2/ druh pozemku parcelní číslo 18 E 1383/2003 214 U S N E S E N Í Okresní soud v Klatovech rozhodl ve věci výkonu rozhodnutí oprávněného Finančního úřadu Klatovy, se sídlem Voříškova 825, Klatovy, proti povinné Daně Budáčové, nar. 13.11.1956,

Více

V Praze dne 11.2.2014 zn.: 13 C 13/2014 zn.: 7309/N/Ja

V Praze dne 11.2.2014 zn.: 13 C 13/2014 zn.: 7309/N/Ja Okresní soud ve Frýdku-Místku Na Poříčí 3206 738 13 Frýdek-Místek V Praze dne 11.2.2014 zn.: 13 C 13/2014 zn.: 7309/N/Ja Žalobce: Česká republika úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem

Více

U S N E S E N Í. Číslo jednací: 20Co 235/

U S N E S E N Í. Číslo jednací: 20Co 235/ Číslo jednací: - 110 U S N E S E N Í Krajský soud v Praze rozhodl v senátě složeném z předsedkyně senátu JUDr. Evy Dlouhé a soudkyň JUDr. Ivany Muchové a JUDr. Pavly Havlíkové ve věci oprávněného: Finanční

Více

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ

SMLOUVU O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Ing. Gabriela Burzová, sídlem Veleslavínská 39/48, 162 00 Praha 6, IČ: 70339791, ustanovená pravomocným Usnesením č.j. KSPH 70 INS 9790/2014-A-21, ze dne 06.

Více

REALITNÍ KANCELÁŘ PUBEC

REALITNÍ KANCELÁŘ PUBEC Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: K 6775 PO 1) Ing. Pavel Tatíček, se sídlem Pražská 45, 301 50 Plzeň insolvenční správce dlužníka HAAS & CZJZEK - První porcelánová manufaktura v Čechách, spol.

Více

Dohoda o změně závazků plynoucích ze smlouvy o půjčce a smlouvy o zápůjčce

Dohoda o změně závazků plynoucích ze smlouvy o půjčce a smlouvy o zápůjčce Dohoda o změně závazků plynoucích ze smlouvy o půjčce a smlouvy o zápůjčce I. Smluvní strany 1. Statutární město Pardubice, sídlo: Pernštýnské náměstí 1, 530 21 Pardubice IČ: 00274046 zastoupené: Ing.

Více

Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34 zastoupené

Více

Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy

Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy Smluvní strany Mgr. Roman Pešek, insolvenční správce se sídlem Šantova 719/2, 779 00 Olomouc dále jen budoucí prodávající a.,r.č./ IČ, bytem/místem podnikání.,

Více

1. Město Mohelnice IČO se sídlem U Brány 916/2, Mohelnice Zastoupena: ln$. Palety) JPuboc*,&4aros6ot\

1. Město Mohelnice IČO se sídlem U Brány 916/2, Mohelnice Zastoupena: ln$. Palety) JPuboc*,&4aros6ot\ 1. Město Mohelnice IČO 00303038 se sídlem U Brány 916/2, 789 85 Mohelnice Zastoupena: ln$. Palety) JPuboc*,&4aros6ot\ (všichni i každý z nich dále je "zástavce") a 2. Wiistenrot hypoteční banka a.s., se

Více

uzavřená podle 1879 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ) mezi

uzavřená podle 1879 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ) mezi Strana 1 z 6 SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVKY uzavřená podle 1879 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ) Jméno a příjmení: Jméno Uživatele:

Více

KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ

KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ 1. Česká insolvenční v.o.s., IČO: 288 10 341 se sídlem Hradec Králové - Pražské Předměstí, Fráni Šrámka 1139/2, PSČ 500 02, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Materiál č. 04/OM/04, příloha č. 5 č. / /OM uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Statutární město Ostrava, městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz

Více

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00EO8V5* KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Se sídlem:, Horní náměstí 69, PSČ: 746 26 IČ, DIČ: Číslo účtu: Zastoupen: 00300535,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. bude doplněno uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. č. bude doplněno uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA č. bude doplněno uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů Obchodní firma: ZENERGO Moravia s.r.o. Sídlo: Štěpánská

Více

SMLOUVA O POSTOUPENÍ SOUBORU POHLEDÁVEK

SMLOUVA O POSTOUPENÍ SOUBORU POHLEDÁVEK SMLOUVA O POSTOUPENÍ SOUBORU POHLEDÁVEK uzavřená podle 524 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále v textu jen OZ ), mezi níže uvedenými smluvními stranami,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. o koupi a prodeji nemovitostí

KUPNÍ SMLOUVA. o koupi a prodeji nemovitostí KUPNÍ SMLOUVA o koupi a prodeji nemovitostí uzavřená podle příslušných ustanovení zákona č 89/2012 Sb, občanského zákoníku, v platném znění, mezi níže uvedenými účastníky: I JUDr Ing Pavel Fabian, IČ:

Více

Mgr. Michal Müller, advokát

Mgr. Michal Müller, advokát Mgr. Michal Müller, advokát Městský soud v Praze Slezská 9 PSČ 120 00 Praha 2 do datové schránky Věřitel: BONUS PRAHA Investment a.s., IČ: 282 14 374, se sídlem Vinohradská 1511/230, Strašnice, 100 00

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníků Valérie Janové a Mikuláše Jano. (Prodávající) (Kupující)

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníků Valérie Janové a Mikuláše Jano. (Prodávající) (Kupující) KUPNÍ SMLOUVA Mezi JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníků Valérie Janové a Mikuláše Jano (Prodávající) a (Kupující) Níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní strany: JUDr. Jan

Více

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ A NAROVNÁNÍ

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ A NAROVNÁNÍ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ A NAROVNÁNÍ Článek I. Budoucí prodávající: Statutární město Opava Sídlo: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu: 19-1842619349/0800,

Více

Oznámení. Soudní exekutor oznamuje, že předmětem dražby jsou nemovité věci:

Oznámení. Soudní exekutor oznamuje, že předmětem dražby jsou nemovité věci: Oznámení č.j.: 067 EX 4293/05-263 č.o.: / V exekuční věci vedené pod sp.zn.: 067 EX 4293/05 na základě exekučního titulu, kterým je Rozhodnutí č.j. 22 Ro 156/2004, který vydal Okresní soud v České Lípě

Více

Smlouva o zřízení věcného břemene - služebnosti stezky a cesty

Smlouva o zřízení věcného břemene - služebnosti stezky a cesty Smlouva o zřízení věcného břemene - služebnosti stezky a cesty č. 2017000718 -(114-5/115/17/VB) 1. statutární město Čcskc Budějovice náměstí Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 Českc Budějovice IČO: 00244732

Více

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku

Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku Návrh na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku 1 Adresa rejstříkového soudu Krajský soud v Ostravě Ulice Havlíčkovo nábřeží Číslo domu 34 PSČ 72881 I. REJSTŘÍKOVÝ SOUD Příloha

Více

ROZSUDEK JMÉNEM REPUBLIKY

ROZSUDEK JMÉNEM REPUBLIKY 41 (KSPH 66 INS 26654/2016) ČESKÁ REPUBLIKA ROZSUDEK JMÉNEM REPUBLIKY Krajský soud v Praze, se sídlem nám. Kinských 5, Praha 5, rozhodl samosoudcem Mgr. Jaroslavem Vaško v právní věci žalobce Institut

Více

KUPNÍ A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA Č. 91632l46JKp

KUPNÍ A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA Č. 91632l46JKp SM 0800000185 KUPNÍ A ZÁSTAVNÍ SMLUVA Č. 91632l46JKp uzavřená podle ust. * 588 až 610 občanského zákoníku Účastníci smlouvy: Městská část Praha 11 se sídlem celíkova 672, PSC 149 41, Praha 4 zastoupená

Více

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli spolu: 1. Obec Zhoř, IČ: 00286974, se sídlem Zhoř 64, PSČ: 588 26, Zhoř, zastoupená Ing. Vladimírem Čížkem, starostou obce -dále též budoucí prodávající - a 2....,

Více

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK Příloha č. 2 SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK dle ustanovení 1879 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany 1. JUDr. Jiří Voda, LL.M., se sídlem Opletalova 57, 110

Více

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DZMYI* KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Se sídlem:, Horní náměstí 69, PSČ: 746 26 IČ, DIČ: 00300535, CZ00300535 Číslo

Více

Kupní smlouva o prodeji věcí nemovitých uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi:

Kupní smlouva o prodeji věcí nemovitých uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: Kupní smlouva o prodeji věcí nemovitých uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: Ing. Davidem Jánošíkem, Hradec Králové, Gočárova 1105/36, PSČ 500 02, insolvenčním správcem dlužníka STAPI-BET s.r.o.,

Více

USNESENÍ. Martin Chuchut, r.č.760911/0322, IČ:61643726, Únětice 18, 252 62 Únětice, p. Horoměřice, okres Praha-západ, dražební vyhlášku

USNESENÍ. Martin Chuchut, r.č.760911/0322, IČ:61643726, Únětice 18, 252 62 Únětice, p. Horoměřice, okres Praha-západ, dražební vyhlášku sp. zn. 095 Ex 101/06/ U 03 49 USNESENÍ Soudní exekutor Exekutorského úřadu Praha 4 JUDr. Jana Tvrdková, pověřená provedením exekuce na základě usnesení Okresního soudu Praha-západ ze dne 7.2.2006, č.j.

Více

Okresní soud v Ústí nad Orlicí

Okresní soud v Ústí nad Orlicí 51Si 167/2017 žádost Text těla emailové zprávy z podání 20598/2017 Od: xxxx@centrum.cz Komu: podatelna@osoud.uno.justice.cz Kopie: Předmět: žádost o informace dle zákona č. 106/1999 Sb. Dobrý den, rád

Více

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK. č. OLP/3034/2017

SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK. č. OLP/3034/2017 SMLOUVA O POSTOUPENÍ POHLEDÁVEK č. OLP/3034/2017 uzavřená dle ustanovení 1879 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jako Smlouva ), mezi: (1) Ing. Petr Wasserbauer, nar. 27. září 1943,

Více

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí GERENTEA v.o.s., prodávající kupujícím: kupující Preambule

Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí GERENTEA v.o.s., prodávající kupujícím: kupující Preambule Kupní smlouva o prodeji a koupi nemovitých věcí uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními 2079 a násl. (zejména 2128 a násl) zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen také NOZ ), ve znění

Více

Město Deštná na základě 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. v platném znění tímto zveřejňuje svůj záměr

Město Deštná na základě 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. v platném znění tímto zveřejňuje svůj záměr MĚSTO DEŠTNÁ nám. Míru 65, 378 25 Deštná, okr. Jindřichův Hradec telefon: 384 384 291; tel./fax: 384 384 231; IČ: 00246506; DIČ: CZ00246506; email: podatelna@destna.cz Město Deštná na základě 39 odst.

Více

SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ KUPNÍ

SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ KUPNÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ KUPNÍ uzavřená dle 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku 1. Smluvní strany budoucí prodávající: Firma/název: Zlaté terasy s.r.o. IČ: 04015959 se sídlem: v Olomouci,

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM VEŘEJNÁ DOBROVOLNÁ DRAŽBA souboru pozemků v k. ú. Libeň, obec Praha KONÁNÍ DRAŽBY 25. září 2012 se zahájením v 11:00 hodin v prostorách salonku č. 11 Národního domu na Vinohradech,

Více

U s n e s e n í. t a k t o : a dále na vyražených nemovitých věcech povinného sub 1) Pavla Drechslera, a to:

U s n e s e n í. t a k t o : a dále na vyražených nemovitých věcech povinného sub 1) Pavla Drechslera, a to: U s n e s e n í Číslo jednací: 156 EX 2048/14-131 Uvádějte při veškeré korespondenci Značka oprávněného: 214056/1, Mgr. O. Chovanec JUDr. Milan Makarius, soudní exekutor Exekutorského úřadu Praha-západ,

Více

U s n e s e n í. t a k t o :

U s n e s e n í. t a k t o : Jednací číslo: 10 K 23/2006 U s n e s e n í Krajský soud v Brně rozhodl vyšší soudní úřednicí Světlanou Kadlecovou v právní věci úpadce: ABC, s.r.o., se sídlem Poštovská 55, 666 66 Slunce, IČ: 123 45 678

Více

MSPH 90 INS 6781/2010-C4-33 (sp. zn. 90 ICm 1589/2011)

MSPH 90 INS 6781/2010-C4-33 (sp. zn. 90 ICm 1589/2011) Nejvyššímu soudu České republiky prostřednictvím Městského soudu v Praze Slezská 2000/9 120 00 Praha 2 Datovou schránkou V Praze dne 28. listopadu 2016 Ke sp.zn.: 90 ICm 1589/2011 Žalobce: AS ZIZLAVSKY

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce Smluvní strany: 1. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako prodávající na straně jedné a 2. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako - kupující - na straně druhé

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) (Kupující)

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) (Kupující) KUPNÍ SMLOUVA Mezi JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka POSTER Infinity s.r.o. (Prodávající) a.. (Kupující) Níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní strany: JUDr. Jan Kubálek,

Více

klientské číslo: Návrh na zahájení insolvenčního řízení /1

klientské číslo: Návrh na zahájení insolvenčního řízení /1 175 klientské číslo: 15 032 Návrh na zahájení insolvenčního řízení 308757/1 Krajský soud v Praze Navrhovatel - věřitel: Vyřizuje / tel.: Mgr. Kristýna Ederová / +420 224 116 383 V Praze, dne: 3.7.2014

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka. (Prodávající) (Kupujícím)

KUPNÍ SMLOUVA. Mezi. JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka. (Prodávající) (Kupujícím) KUPNÍ SMLOUVA Mezi JUDr. Janem Kubálkem insolvenčním správcem dlužníka (Prodávající) a. (Kupujícím) Níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smluvní strany: JUDr. Jan Kubálek, se sídlem Praha 1, Kaprova

Více

U S N E S E N Í. I. Dovolání žalobkyně se odmítá. II. Žádný z účastníků ani vedlejší účastník nemají právo na náhradu nákladů dovolacího řízení.

U S N E S E N Í. I. Dovolání žalobkyně se odmítá. II. Žádný z účastníků ani vedlejší účastník nemají právo na náhradu nákladů dovolacího řízení. Soud: Nejvyšší soud Datum rozhodnutí: 18.11.2013 Spisová značka: 21 Cdo 3214/2012 ECLI: ECLI:CZ:NS:2013:21.CDO.3214.2012.1 Typ rozhodnutí: USNESENÍ Heslo: Smlouva zástavní Zástavní právo Dotčené předpisy:

Více

Směnná a darovací smlouva

Směnná a darovací smlouva i Směnná a darovací smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník mezi: Obec Tuklaty se sídlem: Tuklaty, Ke Školce 158 IČ:

Více

II. 2.2 Výše uvedený pozemek je situován mezi chodníkem a pozemkem ve vlastnictví města Břeclav a tvoří městskou zeleň. III.

II. 2.2 Výše uvedený pozemek je situován mezi chodníkem a pozemkem ve vlastnictví města Břeclav a tvoří městskou zeleň. III. v v Ředitelství silnic a dálnic CR, státní příspěvková organizace, se sídlem: Na Pankráci 546/56, 140 00 Praha 4 - Nusle zastoupena JUDr. Pavlem Šolcem, vedoucí majetkoprávního oddělení IČ: 65993390, DIČ:

Více

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ název / jméno IČ / r.č. Sídlo / bydliště zápis v OR DIČ (dále jen Kupující ) a název / jméno IČ / r.č. Sídlo / bydliště zápis v OR DIČ spoluvlastnický podíl (dále jen Prodávající

Více