OBEC HUSLENKY. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC HUSLENKY. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky konaného dne 16. 12. 2009 v zasedací místnosti obecního úřadu"

Transkript

1 Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Mgr. Helena Jurčíková, Jiří Přikryl, Josef Orság, Jaroslav Hrňa, Miroslav Labaj, František Halaš, Ing. Radomír Kořenek, Antonín Trtík, Oldřich Surala, Mgr. Jarmila Kopecká, Ing. Jitka Šimarová, Josef Zádilský, Ing. Ladislav Malík Omluveni: Markéta Koudelová, Lenka Píšková Host: Policie ČR - Vozák Antonín hod Začátek: Zapisovatelka: Jitka Hajdová 1. Zahájení Pan starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce a přivítal přítomné. Konstatoval, že dnešní zasedání bylo řádně svoláno a byli pozvání všichni členové OZ. Je přítomno 13 členu OZ a tudíž dnešní zasedání je schopno jednat a usnášet se. K usnesení č. 23 nebyla vznesena ani jedna připomínka, tudíž je platné Program: viz.pozvánka Starosta navrhuje rozšířit program o další 3 body - Uzavření Smlouvy o dílo mezi Obci Huslenky a Urbanistickým střediskem Brno, spol.s.r.o. sídlo Příkop 8, Brno - tento bod v zápisu zařazen jako bod č. 11 hlavního programu - Žádost ELKO-Oil, odkoupení části par. č. 6690/1 - tento bod v zápisu zařazen jako bod č. 17 hlavního programu - Statut účelového fondu na opravu vodovodu - tento bod v zápisu zařazen jako bod č. 18 hlavního programu 2. Volba návrhové komise, volba ověřovatelů zápisu a určení zapisovatele Volba ověřovatele zápisu - navrženi: Antonín Trtík Josef Orság hlasování: pro 11 proti 0 zdržel se 2 Zapisuje: Jitka Hajdová Volba návrhové komise: předseda: Ing. Ladislav Malík členové: Mgr. Jurčíková Helena a Mgr. Jarmila Kopecká hlasování: pro 10 proti 0 zdržel se 3 3. Kontrola usnesení a zápisu 23. zasedání OZ ze dne Zápis byl ověřen bez připomínek. Usnesení: OZ bere na vědomí plnění usnesení č.23 ze dne zasedání OZ stránka 1 (celkem 7)

2 4. Zpráva kontrolního výboru za rok 2009 Zprávu z kontrolního výboru sepsala předsedkyně výboru p. Lenka Píšková Přesné znění přednesl pan Přikryl z důvodu nedostavení paní Piškové. Bylo zde vyčteno, že není doloženo vyúčtování příspěvků zájmových organizací za rok K tomuto to starosta sdělil, že kromě dvou vyúčtování je již vše v pořádku. Kontrolní výbor doporučuje, aby byl lesní hospodář zaměstnán jako OSVČ na základě výběrového řízení. Rada již rozhodla o krácení úvazku lesáka o 0,25 v minulém zasedání RO s účinnosti od a to hlavně z důvodu nového desetiletého plánu těžby, který započne od roku Kontrolní výbor nedoložil důvod této změny činnosti hlavního poměru na OSVČ. Starosta seznámil s příjmy i výdaji v lesním hospodářství k , kdy příjmy přesahují takřka o milion. Pan Trtík ušetřené peníze navrhuje pro např. TJ sokol, na kulturu, školu. Pan Trtík donese podklady jiných obcí, chce to i nadále řešit a neustále apeluje, že lesák není vytížen na celý úvazek Ing. Kořenek se vrací opět k auditu z roku 2007, kdy dle něho vyšel pozitivně ve prospěch lesáka a navrhuje, aby zůstal na pracovní poměr i nadále. Po této diskuzi starosta nechává hlasovat o záměru vyhlášení výběrového řízení hlasování: pro 1 proti 12 zdržel se 0 Starosta obce nechává hlasovat, zda může do debaty vstoupit pan Novosad. Pan Novosad seznámil OZ s těžbou za rok 2009 Usnesení: OZ bere na vědomí zprávu kontrolního výboru za rok 2009 v plném znění. OZ zamítá výběrové řízení na funkci lesního hospodáře a vykonávání této činnosti jako OSVČ. 5. Zpráva finančního výboru za rok 2009 Zprávu za finanční výbor přednesla v přesném znění předsedkyně výboru Ing. Jitka Šimarová Usnesení: OZ bere na vědomí zprávu finančního výboru za rok 2009 v plném znění. 6. Rozpočtové provizorium na rok 2010 Návrh na rozpočtové provizorium (1/12 rozpočtových nákladů roku 09) na rok 2010 v přesném znění přednesla účetní obce p. Marie Trlicová Usnesení: OZ schvaluj rozpočtové provizorium na rok 2010 tj. 1/12 rozpočtových nákladů roku Rozpočtová změna č.5 Návrh rozpočtové změny č. 5 v přesném znění přednesla účetní obce p. Marie Trlicová viz příloha č. 1 Návrh pana ing. Kořenka zda se to musí číst z důvodu, že rozpočtovou změnu obdrželi všichni členové OZ. Účetní obce upozorňuje zastupitele na předložení změny číslo 4 a 9 a doplnění bodu číslo 15, které zastupitelé obdrželi před začátkem zasedání jako stránku č.4 hlasování: pro 12 proti 0 zdržel se 0 (jeden člen ZO nepřítomen) Usnesení: OZ schvaluje rozpočtovou změnu č. 5 v plném znění bez výhrad. Včetně opravy změny č.4 a 9 a dále doplnění o bod zasedání OZ stránka 2 (celkem 7)

3 8. Obecně závazná vyhláška obce Huslenky č. 3/2009 Vyhláška o stanovení podmínek pro pořádání, průběh a ukončení tanečních zábav, diskoték a jiných kulturních akcí viz příloha č. 2 Změna vyhlášky dle Ing. Kořenka není jasné v článku 2 bod D počet členu pořadetalské služby včetně hlavního pořadatele Pan Hrňa pokud se to dělá oficiálně (na obecním úřadě se musí vypsat formuláře) již nyní to nelze obejít. Zastupitelé navrhují, aby se OZV upřesnila a přepracovala do příštího zasedání. Usnesení: OZ zamítá obecně závaznou vyhlášku obce Huslenky č. 3/2009 a doporučuje přepracování této vyhlášky a předložení do příštího OZ 9. Obecně závazná vyhláška obce Huslenky č. 4/2009 Jedná se v podstatě o OZV č. 4/2008 ze dne o komunálních odpadech. V nové vyhlášce č. 4/2009 je doplněn v č. 5 bod d) poplatníci čp.rd ze vzdálenějších míst, kteří mají možnost dovážet popelnice. Nově jejich poplatek bude činit 350,-Kč. S platností od viz příloha č.3 Pro ostatní občany zůstává platba na rok 2010 ve stejné výši 450,-Kč. Usnesení: OZ schvaluje obecně závaznou vyhlášku obce Huslenky č. 4/ Návrh na navýšení vodného pro domácnosti i ostatní odběratele od Zdražení vodného o 1,50 Kč od z důvodu: 1) Zvýšení ceny energií /AT stanice v Černém - nová technologie - zvýšený odběr elektřiny/ 2) Zvýšení poplatku VAK, a.s. Vsetín - cena vody předané pro lokalitu Uherská - trvalé 3) připouštění ze Stanovnice do sítě dle potřeby - původní cena 15,90 Kč, nová cena 17,10Kč 4) Zvýšená spotřeba používaných chemikálií k úpravě pitné vody /rozšíření vodovodní sítě/ 5) Navýšení výrobní režie v důsledku rozšíření vodovodní sítě 6) Odstraňování poruch na starém potrubí 7) Nájemné vodovodu - zvýšení pro vytvoření rezervy na obnovu vodovodu / ,-/ 8) Navýšení cen vodovodního materiálu Pan Trtík kolik je odběr za rok? odběr 150 tis.m3 Pan Přikryl Byla by možnost i úhrady tzv. paušální částky ve výši 200 Kč na jeden vodoměr. SOH s.r.o. má cenu vody níže jak VaK a.s., který navýšil od nového roku cenu na 35,- Kč. Bylo navrženo, aby příští navýšení vodného probíhalo v měsíci říjnu, kdy dochází k vyúčtování. hlasování: pro 12 proti 1 zdržel se 0 Usnesení: OZ rozhodlo o navýšení ceny vodného u domácností i ostatních odběratelů na cenu 28,- Kč (včetně DPH) za 1m3 s platností od Zadání územního plánu Huslenky Bylo ukončeno projednávání návrhu zadání ÚP a upraven dle 47 odst. 4 stavebního zákona ve spolupráci s Ing. Malíkem. Návrh byl zveřejněn na úřední desce obce a MěÚ Vsetín od po dobu 30 dnů. Projednání bylo ukončeno Tento upravený návrh je předkládán do OZ. Veškeré dotazy k územnímu plánu adresujte na mistostarosta@huslenky.cz Usnesení: OZ schvaluje dle 6 odst. 5 písm. b) zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen stavební zákon ), zadání územního plánu Huslenky 24. zasedání OZ stránka 3 (celkem 7)

4 12. Uzavření Smlouvy o dílo mezi Obci Huslenky a Urbanistickým střediskem Brno, spol.s.r.o. sídlo Příkop 8, Brno Smlouva o dílo viz příloha č. 4 Celá částka by měla být 100% pokryta z dotace. hlasování: pro 12 proti 0 zdržel se 1 Usnesení: OZ schvaluje Uzavření Smlouvy o dílo mezi Obci Huslenky a Urbanistickým střediskem Brno, spol.s.r.o. sídlo Příkop 8, Brno, ve věci vypracování územního plánu obce Huslenky. 13. Projekt Huslenky- rozšíření vodovodu, lokality U Hrňů,U Zetochů, Zbeličné, Bratřejůvka, U Ščulků. Operační program - životního prostředí, Ministerstvo životního prostředí a Státní fond životního prostředí ČR. Rozšíření vodovodního řádu o uvedené lokality - U Hrňů 85m délky, U Zetochů 125m dl., Zbeličné 37m dl., Bratřejůvka 200m dl., Šťulkovi 132m dl. (neuznatelný náklad) celkem 579m dl., materiál PE DN 80 viz příloha č. 5 Pan Trtík upozorňoval na nedostatky projektu v Bratřejůvce, kdy došlo k ukončení vodovodu v půli pozemku mělo to být dotaženo až k počátku vedlejšího pozemku. Z tohoto důvodu navrhuje, aby obec hledala nového projektanta. Starosta upozorňuje, že toto není v projektantovi, nýbrž v neznalosti zadání dotačního titulu. Je velmi neekonomické budovat vod. řád v délce 200m pro jeden rodinný dům a pokračovat na pozemcích, kde není žádná výstavba. Usnesení: OZ schvaluje Projekt Huslenky- rozšíření vodovodu, lokality U Hrňů,U Zetochů, Zbeličné, Bratřejůvka, U Ščulků. Operační program - životního prostředí, Ministerstvo životního prostředí a Státní fond životního prostředí ČR. Financování do výše 2.5mil.Kč se spoluúčastí z obecního rozpočtu ve výši do 40% z roku Darovací smlouva typový podzemní úkryt UŽ-6 na pozemku parc.č.6814/44 Převod darovací smlouvou - viz příloha č. 6 Starosta informoval, že i u darovací smlouvy musí být vyvěšen záměr darovací smlouvy. Usnesení: OZ schvaluje záměr Obce darovat jednoduché podzemní stavby, typový podzemní úkryt ÚŽ - 6, (používaný jako sklep) na pozemku par. č. 6814/44 v k.ú Huslenky. 15. Stavební úpravy OÚ zpevněné plochy II etapa Dokončení stavebních prací: garáže, zpevněné plocha + dešťová kanalizace, oplocení, chodník na východní straně, okapový chodník na západní straně, zpevněná plocha zatravňovancí tvárnice, zatrubnění příkopu. Předpoklad dle rozpočtu ,- Kč je možná dohoda s BS Vsetín o subdodávce s SOH s.r.o. Jen stěží se podaří dotace, nutno dofinancování z obecního rozpočtu během roku Pan Trtík souhlasí se spoluprácí (subdodávka) mezi fa. BS Vsetín a SOH s.r.o. Zastupitelé požadují, aby byly konkretizovány práce, které budou provádět SOH s.r.o. hlasování: pro 11 proti 0 zdržel se 2 Usnesení: OZ schvaluje dokončovací práce dle projektové dokumentace: Stavební úpravy OÚ zpevněné plochy II etapa za podmínky, že BS Vsetín realizuje: budovu garaží a oplocení. Zbylé části zpevněná plocha, dešťová kanalizace, chodník na východní straně, okapový chodník na západní straně, zpevněná plocha zatravňovací tvárnice, zatrubnění příkopu - na tyto práce bude sepsána smlouva o dílo (BS Vsetín - SOH s.r.o. rámcově v hodnotě díla ,- Kč) 24. zasedání OZ stránka 4 (celkem 7)

5 16. Možnost profinancování Huslenských slavností roku 2010 prostřednictvím OP Přeshraniční spolupráce SR-ČR, oblast podpory Fond mikro-projektů. Je zde možnost podat projekt (měkký) na družební spolupráci mezi obcí Huslenky Jasenica. Vzhledem k tomu, že se jedná o dlouhodobou spolupráci je možnost využití tohoto projektu na družební setkání v rámci Huslenských slavností, které by měly probíhat první sobotu v měsíci září. Vyhlášení výzvy a odevzdání projektu do hlasování: pro 12 proti 0 zdržel se 0 (nepřítomen pan Hrňa) Usnesení: OZ schvaluje profinancování Huslenských slavností roku 2010 prostřednictvím OP Přeshraniční spolupráce SR-ČR, oblast podpory Fond mikro-projektů. Pan Zádilský opustil zasedání OZ (přítomno pouze 12) 17. Žádost ELKO-Oil, odkoupení části par. č. 6690/1 Viz žádost a snímek viz příloha č. 7 Celá záležitost byla projednána v OR OR nedoporučuje, předkládá k posouzení OZ. Pan Kořenek by chtěl přikoupit 5m v celé délce podél budovy OÚ. Pan Kořenek se měl možnost dostavit na veřejné zasedání a vysvětlit jeho zájem. Pan Trtík byl ochoten pro pana Kořenka zajít. Hlasování zda pan Trtík má dojít pro pana Kořenka. hlasování: pro 1 proti 7 zdržel se 4 Hlasování o zamítnutí záměru odprodeje. hlasování: pro 10 proti 0 zdržel se 2 Usnesení: OZ zamítá záměr odprodeje části par. č. 6690/1 v k.ú Huslenky 18. Statut účelového fondu na opravu vodovodu viz příloha viz příloha č. 8 OZ rozhodlo v zastupitelstvu č.18 roku 2008 v plném znění přednesla paní Marie Trlicová OZ rozhodlo, že tvorba účelového fondu se bude schvalovat na rok hlasování: pro 10 proti 0 zdržel se 2 Usnesení: OZ schvaluje pravidla pro tvorbu a čerpání účelového fondu oprav vodovodu na rok 2009 ve výši ,- Kč. 19. Připomínky členů zastupitelstva a občanů a informace starosty obce Starosta obce: - seznámení s cyklostezkou akce v obci Huslenky začíná kanalizace obce - realizace květen 2011, II Etapa projektová dokumentace, největší problémy pod Černým paní Kalincová(tam by se to nějakým způsobem dalo dořešit) Zásadní problém pro možnost odkanalizování Černého je, že nepodepsala vstup na pozemek paní Trtíková Ludmila. V nejbližší době se opět bude vyjednávat s paní Trtíkovou. - Na OÚ proběhl částečný audit za rok 2009 bez výhrad - stanovisko DI PČR Vsetín na silnici II/487 zamítá umístění dopravní značky č. B 28.Z důvodu dostatečné šířky vozovky (jedná se o krajnici před poštou,obchodem a pizzerií) - Využití nemovitosti celnice a vilka zpracování studie vilka s možností půdní vestavby - Ing. Trlicová - Zatrubnění Uherská proběhla kolaudace 24. zasedání OZ stránka 5 (celkem 7)

6 - Svoz komunálního odpadu v roce Oprava místních komunikací - Inventarizace majetku - Pokračování kolumbária na hřbitově žádost o dotace - Uzavření mateřské školky v době od Finanční příspěvky na rok 2010 pro zájmové organizace v Obci Pan Trtík - Žádám, aby byl zavolán bezpečnostní technik na zábradlí OÚ-přizvat pana Trtíka - Cesta do Kychové oprava po plynofikaci v místech pod Hubočkem. - Rozšíření obecní rady o zastupitele, kteří mají zájem přijít. - Ve věci výběrového řízení na lesáka pana Novosada požaduje zjištění a porovnání jak to probíhá v jiných obcích. K tomuto starosta dodává, že věc je řádně projednána a hlasování rozhodnuta. Pan Přikryl - Webové stránky obce Huslenky by měli více prezentovat SOH s.r.o. a také více informovat o ZŠ a MŠ Pan Trtík - Rozšířit služby obce Huslenky úprava sběrného dvora a nádvoří - U školy v místech zahrady vybudovat parkoviště. K vůli bezpečnosti. Občan pan Boroš - Vyzdvihuje práci pana Novosada při spolupráci na získávání dotací na opravy přístupových lesních cest. Vytýká zastupiteli p. Trtíkovi jednání k lesákovi. - Jaké záměry má v úmyslu realizovat OÚ z dotací Evropského fondu? Starosta vyjmenovává záměry obce: Kanalizace I a II.etapa, kolumbárium, cyklostezka, oprava cest, chodník s osvětlením, rozšíření VO, rozhlas, modernizace víceúčelové hřiště a dětský koutek. - Počítá se s kanalizací do Škrádného? Starosta odpovídá: V tomto projektu se s tím nepočítá, z důvodu velké proluky, která není zastavěna RD. Usnesení: OZ bere na vědomí připomínky zastupitelů a občanů z dnešního zasedání. viz zápis 20. Závěr Starosta obce poděkoval členům ZO za účast a zasedání ukončil v 20:15 hod. Popřál všem přítomným příjemné svátky a hodně zdraví a úspěchů v novém roce. Ukončení: hod Zapsala: Jitka Hajdová Ověřeno dne: Ověřeno dne: Antonín Trtík ověřovatel zápisu Josef Orság ověřovatel zápisu Ing. Ladislav Malík místostarosta Oldřich Surala starosta obce 24. zasedání OZ stránka 6 (celkem 7)

7 24. zasedání OZ stránka 7 (celkem 7)

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne v kanceláři starosty obce Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7.12.2009 v kanceláři starosty obce Přítomní: Oldřich Surala, Ing. Ladislav Malík, Jiří Přikryl, Mgr. Jarmila Kopecká, František Halaš (se dostavil

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 11. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009 ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009 /dle 17 zákona č.250/2000sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů/ Údaje o obci: Adresa : Huslenky č.494 PSČ : 756 02 Telefonické

Více

OBEC HUSLENKY. Starosta se dotazuje, zda chce někdo ze zastupitelů doplnit program, nikdo nedoplňuje.

OBEC HUSLENKY. Starosta se dotazuje, zda chce někdo ze zastupitelů doplnit program, nikdo nedoplňuje. Níže uveřejněné údaje jsou zveřejněny v upravené verzi z důvodu ochrany osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679/EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Přítomní: Omluveni:

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 46. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 46. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce Přítomní: Omluveni: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis ze 46. zasedání rady obce konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce Přítomni: Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká, Bc. Martin Schön, Antonín Vozák ml. Začátek:

Více

OBEC HUSLENKY. V čase 16:10 hod. přišel Ing. Straděj Zdeněk, nyní je přítomných celkem 12 zastupitelů.

OBEC HUSLENKY. V čase 16:10 hod. přišel Ing. Straděj Zdeněk, nyní je přítomných celkem 12 zastupitelů. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 12. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC HUSLENKY. Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jurčíková Helena členové: Vaclavíková Jana, Hrňa Jaroslav

OBEC HUSLENKY. Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jurčíková Helena členové: Vaclavíková Jana, Hrňa Jaroslav Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 21. 9. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 3. 2017 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

Ing. Jarmila Kopáčková. Program:

Ing. Jarmila Kopáčková. Program: Strana 1 (celkem 5) Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis 14. zasedání Zastupitelstva obce Moravský Písek konaného dne 28.06.2013 v 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Hosté: Začátek: Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 19. 3. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatelka: Program: Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Ing. Ladislav Malík, Jiří Přikryl, František

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 16.12.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:00 hodin.

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Začátek: Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 3. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Ing. Kořenek Radomír, Mgr. Kopecká

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 3 z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2012

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2012 ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2012 /dle 17 zákona č.250/2000sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů/ Údaje o obci: Adresa : Huslenky č.494 PSČ : 756 02 Telefonické

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 25. 4. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Hosté: Omluven: Neomluven: Začátek: Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 23. 9. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Schildberger Tomáš, Vozák Antonín

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 34. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 6.8.2012, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 17. 3. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : --- 1) Zahájení

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 58. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 2.12. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 1 Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 24. 9. 2010 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Koždoň, p. Příkazský, pí Rozkydalová, p. Rubeš, pí

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová Č. j. HVOZ-188/2018 ZÁPIS č. 1/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 15. listopadu 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav

Více

obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva

obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva Vostrejţová

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 13. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 08. 06. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 18. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 21. 09. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: 0

Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 16. 10. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl Zápis č. Z-16-05 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Miloslav Janda, Ing. Hana Jarošová, Ing. Jiří Jančík, Karel

Více

ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne

ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne 24.2.2016 Přítomní: Schuster Milan, Horáček Jaroslav, Kalouda Karel, Konečný Roman, Koutný Tomáš, Málek Miroslav, Silnica Marek, Pitrová Dana, Drabálek

Více

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne 8.2.2018 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 20:05 hod. František

Více

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 23.11.2016 v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Zahájení, schválení a případné doplnění programu Starosta

Více

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 17. 8. 2015 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 17. 8. 2015 v 19.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. prosince 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. prosince 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. prosince 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: 10 Členů ZO 1 dle presenční listiny Neomluveni: - Jednání řídí

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 18. 5. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Ing. Hana

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 6. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.01. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.12.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis č. 3/2017. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2017. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 6. dubna 2017 v 19 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 1.11. 2018 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Hana Kailová, Ivan Ouřadník, Ing. František Kubásek, Bc. Daniel

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 25.2.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 3/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 8. srpna 2018 ve společenské místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 3/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 8. srpna 2018 ve společenské místnosti Obecního úřadu Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 8. srpna 2018 ve společenské místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Branná konaného dne v budově Základní školy Horní Branná.

Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Branná konaného dne v budově Základní školy Horní Branná. Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Branná konaného dne 26. 11. 2018 v budově Základní školy Horní Branná. Přítomni: členové zastupitelstva dle prezenční listiny Omluven: Roman Charouz (nemoc),

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 19. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 12. 10. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 5. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

Zápis č. 8/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 8/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 8/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 7. 9. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne 16. 12. 2015 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 16. 12. 2015 v 19:30 hodin Přítomni:

Více

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan)

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan) OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3 /2016 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného v pondělí dne 6.6.2016, sokolovna Borová, č.p.90 Zahájeno v 19:05 hodin, ukončeno v 20:35 hod. Jednání vedla starostka obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová,

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 19. 12. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 918/2014/OUNE Celkem přítomno: 13 Členů obecního zastupitelstva

Více