FAQ. Obecné problémy. Bakalářské práce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "FAQ. Obecné problémy. Bakalářské práce"

Transkript

1 FAQ Obecné problémy Informační systém mi píše Chyba zabezpečeného spojení. Pravděpodobně používáte velmi starý webový prohlížeč. Z důvodů bezpečností politiky serverů VŠPJ je potřeba použít nějaký novější prohlížeč (ideálně aktualizovaný Mozilla Firefox nebo Google Chrome). Informační systém mi zobrazil hlášení Neplatný token. Jedná se o zabezpečení IS, které zabraňuje zneužití vašeho účtu. Je potřeba zmáčknout tlačítko zpět následně je ideální stránku obnovit a provést akci znovu. Pokud problém přetrvává, kontaktuje OIKT prostřednictvím helpdesku. Informační systém mi zobrazuje chybu 502 Bad Gateway V takovém případě kontaktuje OIKT prostřednictvím helpdesku. Pravděpodobně přestal pracovat jeden ze serverů. Chybu je občas možné obejít častějším opakováním stejné akce, ale pouze v případě, že nepřestaly fungovat všechny servery. Zapomněl jsem své heslo. Co mám dělat pro jeho získání zpět? Na úvodní stránce se v patičce stránky nachází odkaz Obnovení hesla. Ten vám v získání nového hesla pomůže (pouze v případě, že máte v IS vložený soukromý ). Bakalářské práce Chci přihlásit studenta k tématu BP, ale student není vyhledán. Takový student je s největší pravděpodobností přihlášen k jinému tématu BP. Je potřeba aby si student došel ke svému současnému vedoucímu BP (tuto informaci nalezne v IS) a požádal ho o odhlášení. Chci odhlásit studenta z tématu BP, ale IS mi to nedovolí. a z tématu BP není možné odhlásit, pokud má již vyplněné název nebo téma BP (IS o tom informuje chybovou hláškou). V takovém případě je potřeba napsat na helpdesk OIKT s žádostí o odhlášení. Chci vyplnit posudek BP, ale IS mi nezobrazuje ikonu pro vyplnění. V takovém případě nebyla u bakalářské práce potvrzena vedoucí práce s originálem, nebo nebylo zadané procento shody z theses.cz Bakalářskou práci jsem odeslal do theses.cz, ale zatím nemám výsledek. Kontrola v theses.cz běžně trvá 3-5 dní. Pokud kontrola trvá delší dobu je potřeba napsat na helpdesk OIKT, které vám BP pošle ke kontrole znovu. neobhájil BP. Co mám v takovém případě dělat? Pokud student neobhájil BP (dostal tedy výslednou známku F) je potřeba studentovi vypsat úplně nové téma BP, na které je potřeba ho přihlásit. Je nutné zkontrolovat, zda semestr obhajoby u starého tématu odpovídá semestru neobhájení BP, pokud neodpovídá, student nepůjde na nové téma přihlásit.

2 Pokud byla studentovi dána práce pouze k přepracování, je potřeba studentovi změnit semestr obhajoby BP (toto se dělá v detailu tématu BP) a dále požádat sekretariát katedry, aby studentovi zrušil záznamy o odevzdání BP. Jsem vedoucí BP, ale mnou vedené BP nevidím je v IS. Pokud jste v minulosti byl externím vedoucím bakalářských prací a nyní jste vyučujícím, tak se v IS nepodařilo přenést práce z externího účtu na interní (zaměstnance). V takovém případě je potřeba napsat na helpdesk OIKT s žádostí o přesunutí bakalářských prací. Jsem vedoucí BP a chci změnit název nebo cíl BP, ale IS mi píše, že práce je již odevzdána na sekretariátu kateder. V takovém případě je potřeba kontaktovat sekretářku katedry a požádat ji, aby zrušila datum odevzdání BP. Chci do IS vložit potvrzení shody BP s originálem a odeslat jí do theses.cz, ale nelze. Co s tím mohu udělat? neodevzdal BP na sekretariátu kateder nebo tuto informaci sekretariát nezadal do IS. Je potřeba počkat nebo kontaktovat studenta resp. sekretariát kateder. V jakém formátu se do IS vkládá BP? Bakalářské práce se do IS vkládají ve formátu PDF a maximální velikost může být 5 MB. Zkoušky a zkouškové termíny Většině studentů lze zapsat hodnocení A-F, ale některým lze dát pouze započteno / nezapočteno. Jak je to možné? Takoví studenti studují studijní plán, který je zakončen pouze Zápočtem (zakončení ZA). Pozn.: ve většině případů se bude jedna o opakující studenty Nejdou mi zapsat hodnocení zkoušky. Zobrazuje se mi prázdný seznam studentů. Zapisovat hodnocení z předmětů mohou pouze garanti předmětů. Pokud má hodnocení zapisovat vyučující, je potřeba, aby garant předmětu vyučujícímu nastavil příslušné oprávnění v IS. Někteří studenti se nemohou přihlásit na termín zkoušky, přestože jsem ho vypsal. Je velice pravděpodobné, že tito studenti ještě studují starší formu tohoto předmětu (ze starého studijního plánu). Je potřeba vypsat termín zkoušky i pro tento předmět. Takový předmět má ve výpise Moje předměty stejný název jako ten, pro který jste zkoušku vypsali. Ideální je vypsat termíny pro všechny stejně jmenující se předměty. Jsem garantem předmětu, ale nemám právo vypisovat termíny zkoušek a hodnotit studenty. Vedoucí katedry vás nenastavil v IS garantem příslušného předmětu. Je potřeba ho o to požádat. Zadal jsem špatné hodnocení, které bych rád opravil nebo smazal. Jak toto v IS provedu? V kontaktech je potřeba si vyhledat příslušného studenta. Dále na kartě studenta otevřete odkaz Moje hodnocení studenta a pomocí symbolu tužky resp. křížku provedete úpravu resp. smazání hodnocení.

3 Na termínu zkoušky, na který bych chtěl jít, není dostatečná kapacita. Za vypisování termínů zkoušek a jejich kapacity je zodpovědný vyučující. Je potřeba obrátit se přímo na něj. Chci se přihlásit na další termín zkoušky, ale stále jsem přihlášený na starém termínu Vyučující vám v takovém případě nezapsal známku. Je potřeba kontaktovat vyučujícího, aby vám známku zadal. Ze zdravotních důvodů jsem se nemohl zúčastnit zkoušky. Co mám dělat? V takovém případě kontaktujte sekretariát kateder. Státní závěrečná zkouška Chci jít v tomto semestru na obhajobu BP nebo státní závěrečnou zkoušku. Kde se dozvím příslušné termíny? Příslušné termíny jsou vystaveny na stránkách jednotlivých kateder. Případně kontaktujte sekretariát katedry. IS mi hlásí, že nemám splněnou nějakou podmínku přihlášení na SZZ, i když je dle mého názoru splňuji všechny. Je možné, že v IS nejsou vloženy některé podmínky pro přihlašování na SZZ. Kontaktuje OIKT prostřednictvím helpdesku s žádostí o vložení podmínek. Ještě nedávno se mi v IS zobrazovali termíny pro přihlášení na SZZ. Nyní se již nezobrazují. Kde nastala chyba? Přihlašování na termíny SZZ je vždy časově omezené. Pokud tyto termíny nestihnete, obraťte se na sekretariát katedry. Žádosti o uznání Podal jsem si žádosti o uznání, ale v IS nevidím jejich výsledek. Žádosti o uznání jsou nahrávány do IS k určitému datu. Je potřeba vyčkat nebo kontaktovat studijní oddělení, které Vám sdělí přesnější datum. Je potřeba si při uznávání předmětů vložit i hodiny do rozvrhu? Pokud si nejste na 100 % jistí, že vám nebude předmět uznán, tak vám doporučujeme předmět do rozvrhu vložit. Toto rozhodnutí je ovšem pouze na Vás. Rozvrh Nestihl jsem včas odeslat zápisový list. Co mám dělat? V takovém případě je potřeba dostavit se osobně na studijní oddělení, kde Vám zápisový list odešlou. Mám zájem studovat předmět XY. Bude tento předmět vypsán? Za vypisování jednotlivých předmětů jsou zodpovědní vedoucí příslušných kateder. Obraťte se přímo na ně.

4 Mám zájem studovat předmět XY, ale kapacity všech cvičení jsou plné. Využijte formulář podpory v IS a odešlete žádost o navýšení kapacity. Tato žádost je dále směřována přímo na vedoucí příslušných kateder, kteří mohou navýšit kapacitu úvazku do maximální kapacity učebny (teoreticky je možné, že při vysokém zájmu bude vypsána i další rozvrhová skupina). Pokud kapacita není navýšena, tak je potřeba sledovat rozvrh častěji, protože se neustále vyvíjí. Nemohu odeslat zápisový list, protože se mi nepodařilo vložit některé předměty do rozvrhu. Předměty, které se Vám nepodařilo vložit do rozvrhu, je nutné odregistrovat nebo si přeskládat hodiny v rozvrhu tak, aby předměty, které chcete studovat, se Vám do rozvrhu vešly. Následně Vám půjde zápisový list odeslat. Předčasně jsem odeslal zápisový list. Jak si ho mohu znovu otevřít? Zápisový list Vám po osobní návštěvě otevřou na studijním oddělení. Mám schválené studium bez průběžného absolvování výuky. Jak si mám sestavit rozvrhu? Předměty si pouze v IS zaregistrujte. Následně se dostavte na studijní oddělení a požádejte o odeslání zápisového listu. Mám zájem zapsat se do předmětu XY a skupina, která mi vyhovuje je již plná a ostatní skupiny mi nevyhovují. Co mám dělat? Kontaktujte rozvrháře a nebo využijte formulář podpory. U předmětu XY je v rozvrhu vypsáno cvičení s kapacitou 0/0. Co to znamená? Takový termín je pravděpodobně vytvořen pro někoho konkrétního. Bližší informace Vám podá rozvrhář nebo vedoucí katedry. Dle harmonogramu tvorby rozvrhu má být spuštěná registrace předmětů, ale nemám možnost si registrovat předměty. Pravděpodobně se snažíte registrovat si předměty v čase, kdy je na několik hodin registrace znemožněná. Jedná se o dobu, kdy vedoucí kateder provádějí administraci předmětů a doplňují další úvazky dle zájmu studentů podle registrací. Registrace bude opět spuštěná s 1. fází tvorby rozvrhu. Zaokrouhluje systém vážený aritmetický průměr pro účely rozvrhu? Ne, systém průměr výsledků nijak nezaokrouhluje. Vážený aritmetický průměr, který se používá pro účely rozvrhu naleznete v přehledu hodnocení. Co znamená registrace předmětů a tvorba rozvrhu? Registrací předmětů dáváte informačnímu systému informaci, které předměty chcete v dalším semestru studovat. Této fáze rozvrhu se nemusíte účastnit hned od začátku, protože zde s ostatními studenty nebojujete o místa. Tvorbou rozvrhu je myšleno vkládání hodin (cvičení a přednášek) přímo do vašeho rozvrhu, tak jak jej budete chtít v dalším semestru studovat. Nestihl jsem předregistraci předmětů. Je nějaká možnost si ještě předměty předregistrovat? Předregistrace předmětů není nezbytnou součástí tvorby rozvrhu na rozdíl od registrace předmětů a tvorby rozvrhu. V této fázi dáváte pouze vedoucím kateder vědět zájem o předměty, které byste chtěli studovat. Vedoucí na základě těchto dat vypisují úvazky.

5 Známky / hodnocení předmětů Předmět jsem úspěšně zakončil známkou A, ale v IS mám navíc zapsanou i známku F. Předmět jste úspěšně ukončil až na 2. pokus. V IS se evidují všechny pokusy. Předmět jsem neudělal. Proč mám v IS 3x známku F? Jedná se pouze interní zapsání známek v IS, kdy si IS eviduje všechny pokusy včetně pokusů, kterých jste se nezúčastnil (známky zapsané od IS). 3x známka F nemá vliv na vážený aritmetický průměr, F je započteno pouze jednou. Chci vložit studentovi hodnocení, ale v seznamu ho nevidím. má pravděpodobně vloženou žádost o uznání. Je potřeba, aby student zašel na studijní oddělení a nechal si žádost o uznání zrušit. Vzkazy v informačním systému Do informačního systému mi nechodí vzkazy z předmětu XY, ale od spolužáků vím, že jim vzkazy chodí. Kde je problém? S největší pravděpodobností studujete předmět ze staršího studijního plánu (pravděpodobně opakujete) a v nových studijních plánech je tento předmět vypsán zcela nově. Musíte požádat vyučujícího, aby vzkazy posílal i Vám (staršímu předmětu). Elearning V elearningu mi nefungují některé materiály (odevzdávárny souboru, přednášky, testy). Jak mohu problém vyřešit? V IS jste si pravděpodobně nastavil roli prohlížející do elearningu (v IS menu Osobní -> Nastavení elearningu). Je potřeba tuto volbu zrušit. Ostatní Chci si změnit cizí jazyk. Jak mám postupovat? Podrobný návod, jak postupovat, naleznete na stránkách Katedry jazyků.

Informační manuál IS STUDIUM HROCH.CZU.CZ

Informační manuál IS STUDIUM HROCH.CZU.CZ Informační manuál IS STUDIUM HROCH.CZU.CZ STŘEDISKO INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ FŽP a FLD Zadáním adresy www.hroch.czu.cz do internetového prohlížeče se dostanete na stránky informačního systému HROCH. Kliknutím

Více

Informační manuál IS STUDIUM HROCH.CZU.CZ

Informační manuál IS STUDIUM HROCH.CZU.CZ Informační manuál IS STUDIUM HROCH.CZU.CZ STŘEDISKO INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ FŽP a FLD Obsah manuálu: 1. Změna hesla... 3 2. Zápis předmětů-učitelé... 4 3. Předměty... 5 4. Zobrazení a export studentů

Více

PŘEDZÁPIS PŘEDMĚTŮ NA NOVÝ AKADEMICKÝ ROK

PŘEDZÁPIS PŘEDMĚTŮ NA NOVÝ AKADEMICKÝ ROK PŘEDZÁPIS PŘEDMĚTŮ NA NOVÝ AKADEMICKÝ ROK a) předzápis předmětů b) chybová hlášení STAGu a co znamenají AD A) PŘEDZÁPIS PŘEDMĚTŮ Pokud máte spuštěný webový prohlížeč, uzavřete ho a spusťte znovu. Do adresního

Více

Návod pro uživatele ISIS

Návod pro uživatele ISIS Vysoká škola ekonomická v Praze Institut oceňování majetku Návod pro uživatele ISIS pro posluchače kurzů Institutu oceňování majetku 1 Pro zjednodušení komunikace a administrativy Institut oceňování majetku

Více

Manuál pro studenty. Obsah

Manuál pro studenty. Obsah Manuál pro studenty Studovat můžete v čase, který Vám vyhovuje a z jakéhokoliv prostředí. Náklady na cestovné a ubytování tímto ušetříte! Kurz Vás nebude nic stát! Počet kurzů bude záviset jen na Vás.

Více

Manuál pro práci se SIS

Manuál pro práci se SIS Manuál pro práci se SIS Obsah Přihlášení do SIS a přehled jednotlivých modulů... 2 Práce s jednotlivými moduly... 2 1.Aktuality... 2 2.Výuka... 2 a) anketa... 2 b) zápis předmětů a rozvrhu... 2 c) výsledky

Více

KARVINÁ, 2010 REVIZE,

KARVINÁ, 2010 REVIZE, PŘEDZÁPIS PŘEDMĚTŮ ZÁPIS NA ROZVRHOVÉ AKCE PŘEDMĚTŮ KARVINÁ, 2010 REVIZE, 2013, 2014 Tisk:4.9.2014 11:16 Úvod OBSAH Úvod... 3 Přihlášení do systému... 3 Kontrola povolení předzápisu... 4 Předzápis předmětu...

Více

1. Návod pro studenty FSV UK na modul Témata prací (Výběr práce)

1. Návod pro studenty FSV UK na modul Témata prací (Výběr práce) 1. Návod pro studenty FSV UK na modul Témata prací (Výběr práce) Tento manuál se uplatní pro přihlašování studentů na vypsaná témata bakalářských, magisterských, rigorózních a disertačních prací v systému

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD VŠTE ÚČINNOST OD 30.9.2013 Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Studijní a zkušební řád ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

Více

Směrnice k tvorbě rozvrhu a zápisu předmětů

Směrnice k tvorbě rozvrhu a zápisu předmětů Vysoká škola polytechnická Jihlava Čj.: VSPJ/02490/2015 Směrnice k tvorbě rozvrhu a zápisu předmětů Článek 1 Úvodní ustanovení 1) Podle čl. 8 odst. 4 Studijního a zkušebního řádu Vysoké školy polytechnické

Více

Základy práce s e-learningovými aplikacemi v Informačním systému MU ve studijních programech kombinovaného studia

Základy práce s e-learningovými aplikacemi v Informačním systému MU ve studijních programech kombinovaného studia Základy práce s e-learningovými aplikacemi v Informačním systému MU ve studijních programech kombinovaného studia Kombinovaná forma studia je založená na samostatné práci studentů s podporou e-learningových

Více

Návod pro podání nabídky v elektronické podobě

Návod pro podání nabídky v elektronické podobě Návod pro podání nabídky v elektronické podobě Pro podání nabídky v elektronické podobě je nutné být zaregistrován jako dodavatel v elektronickém nástroji E-ZAK na adrese https://zakazky.cenakhk.cz. Podrobné

Více

INSTITUT PRO TESTOVÁNÍ A CERTIFIKACI, a. s. NÁVOD NA PŘÍSTUP K SEZNAMŮM VYSTAVENÝCH DOKUMENTŮ

INSTITUT PRO TESTOVÁNÍ A CERTIFIKACI, a. s. NÁVOD NA PŘÍSTUP K SEZNAMŮM VYSTAVENÝCH DOKUMENTŮ INSTITUT PRO TESTOVÁNÍ A CERTIFIKACI, a. s. www.itczlin.cz NÁVOD NA PŘÍSTUP K SEZNAMŮM VYSTAVENÝCH DOKUMENTŮ Obsah: I. Návod na registraci pro přístup k seznamům vystavených dokumentů (odborná posouzení,

Více

Manuál pro žadatele OBSAH

Manuál pro žadatele OBSAH Manuál pro žadatele OBSAH 1. Úvod... 2 2. Registrace žadatele do systému... 3 3. Přihlášení... 5 4. Změna hesla... 6 5. Obnova zapomenutého hesla... 7 6. Vyplňování formuláře žádosti o dotaci... 8 6.1.

Více

STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD VŠTE ÚČINNOST OD

STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD VŠTE ÚČINNOST OD STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD VŠTE ÚČINNOST OD 30.9.2013 Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Studijní a zkušební řád ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

Více

UCHAZEČ O STUDIUM PŘIHLÁŠKA KE STUDIU

UCHAZEČ O STUDIUM PŘIHLÁŠKA KE STUDIU PŘIHLÁŠKA KE STUDIU UCHAZEČ O STUDIUM Jsem uchazeč ze Slovenska. Při vyplňování elektronické přihlášky mám problém s vyplněním údajů o střední škole (KKOV, IZO) a bez vyplněného údaje nemohu přihlášku

Více

PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ

PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ MANUÁL PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - SYSTÉM KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ Verze 6.0 (130818) 1 OBSAH 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE O POUŽÍVÁNÍ SKV - SYSTÉM PRO VÝBĚR KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ... 3 1.1 PŘIHLÁŠENÍ DO SKV... 3 2.1

Více

TERMÍNY ZKOUŠEK VYPISOVÁNÍ (verze 2)

TERMÍNY ZKOUŠEK VYPISOVÁNÍ (verze 2) TERMÍNY ZKOUŠEK VYPISOVÁNÍ (verze 2) K práci s termíny zkoušek slouží modul Termíny zkoušek vypisování, přístupný na hlavní stránce SIS po přihlášení. I. VYPSÁNÍ NOVÉHO TERMÍNU Termín zápočtu nebo zkoušky

Více

NÁVOD NA PŘÍSTUP K SEZNAMU VÝPISŮ A DUPLIKÁTŮ

NÁVOD NA PŘÍSTUP K SEZNAMU VÝPISŮ A DUPLIKÁTŮ INSTITUT PRO TESTOVÁNÍ A CERTIFIKACI, a. s. www.itczlin.cz NÁVOD NA PŘÍSTUP K SEZNAMU VÝPISŮ A DUPLIKÁTŮ Obsah: I. Návod na registraci pro přístup k Seznamu osvědčených VHP i TZ a seznamu duplikátů II.

Více

VÝSLEDKY ZKOUŠEK manuál pro vyučující a lokální správce

VÝSLEDKY ZKOUŠEK manuál pro vyučující a lokální správce manuál pro vyučující a lokální správce Systém i nformační Studijní Tento modul je určen pro zadávání studijních výsledků. V horní zelené liště menu je možné zvolit z těchto položek: Předměty slouží k vyplňování

Více

Zkrácený přehled úvodu do studia. pro bakalářské a magisterské obory

Zkrácený přehled úvodu do studia. pro bakalářské a magisterské obory Zkrácený přehled úvodu do studia pro bakalářské a magisterské obory Univerzitní informační systém (UIS) Univerzitní informační systém (UIS) http://is.czu.cz Získání přístupových údajů Přihlašovací údaje

Více

Univerzitní informační systém (UIS)

Univerzitní informační systém (UIS) Univerzitní informační systém (UIS) http://is.czu.cz Získání přístupových údajů Přihlašovací údaje do UIS (login a heslo) máte zobrazené ve své elektronické přihlášce (https://is.czu.cz/prihlaska/) po

Více

Protože naše Klientské centrum bylo podstatně vylepšeno a umožňuje řadu dalších funkcí níže je návod jak klientské centrum používat.

Protože naše Klientské centrum bylo podstatně vylepšeno a umožňuje řadu dalších funkcí níže je návod jak klientské centrum používat. JAK SE PŘIHLÁSIT NA TÁBOR DDM POLNÁ Přihlašování na tábory bude zahájeno v pondělí 12.2.2018 Od 12. 2. 2018 pouze pro děti, které v tomto školním roce 2017/2018 navštěvují kroužek v DDM Polná. Přihlašování

Více

ČNHP. Příručka pro pacienty. Institut biostatistiky a analýz. Vytvořil:

ČNHP. Příručka pro pacienty. Institut biostatistiky a analýz. Vytvořil: ČNHP Vytvořil: Institut biostatistiky a analýz OBSAH. VSTUP DO REGISTRU... 3. ZAPOMENUTÉ HESLO... 3 2. ZÁKLADNÍ OKNO REGISTRU... 4 3. VYHLEDÁVÁNÍ PACIENTA... 5 3. NAPOSLEDY OTEVŘENÍ PACIENTI... 5 4. PRÁCE

Více

PŘIHLAŠOVÁNÍ NA ZKOUŠKY INTERNETOVOU APLIKACÍ

PŘIHLAŠOVÁNÍ NA ZKOUŠKY INTERNETOVOU APLIKACÍ PŘIHLAŠOVÁNÍ NA ZKOUŠKY INTERNETOVOU APLIKACÍ Obsah: 1. Úvodní informace... - 2-1.1. Vaše emailová adresa... - 2-1.2. Web adresa... - 3-1.3. Studenti studující v anglickém jazyce... - 3-1.4. Přihlášení...

Více

Návod na přihlašování a odevzdávání bakalářských a diplomových prací v SIS pro studenty MUP Obsah

Návod na přihlašování a odevzdávání bakalářských a diplomových prací v SIS pro studenty MUP Obsah Návod na přihlašování a odevzdávání bakalářských a diplomových prací v SIS pro studenty MUP Obsah 1. Výběr tématu práce... 3 2. Odhlášení z daného tématu... 4 3. Tisk zadání práce... 4 4. Editace a vložení

Více

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Obsah 1 Přihlášení se do webové aplikace BAKALÁŘI... 3 2 Zadání přístupových údajů... 4 3 Úvodní stránka... 5 3.1 hlavní panel s kartami nabídek (dále vysvětleno

Více

Informační manuál ZVEŘEJŇOVÁNÍ STUDIJNÍCH MATERIÁLŮ PROSTŘEDNICTVÍM PORTÁLU STUDENT.CZU.CZ

Informační manuál ZVEŘEJŇOVÁNÍ STUDIJNÍCH MATERIÁLŮ PROSTŘEDNICTVÍM PORTÁLU STUDENT.CZU.CZ Informační manuál ZVEŘEJŇOVÁNÍ STUDIJNÍCH MATERIÁLŮ PROSTŘEDNICTVÍM PORTÁLU STUDENT.CZU.CZ STŘEDISKO INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ FŽP a FLD Aplikace STUDENT Úvod Tento manuál je určen jako návod pro zpřístupňování

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

Směrnice k tvorbě rozvrhu a zápisu předmětů

Směrnice k tvorbě rozvrhu a zápisu předmětů Vysoká škola polytechnická Jihlava Č. j. VSPJ/02594/2013 Směrnice k tvorbě rozvrhu a zápisu předmětů Článek 1 Úvodní ustanovení 1) Podle čl. 8 odst. 4 Studijního a zkušebního řádu Vysoké školy polytechnické

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE O STUDIU na vysoké škole CEVRO Institut

ZÁKLADNÍ INFORMACE O STUDIU na vysoké škole CEVRO Institut ZÁKLADNÍ INFORMACE O STUDIU na vysoké škole CEVRO Institut v akademickém roce 2019/2020 Vážené studentky, vážení studenti prvních ročníků, vítáme Vás na půdě soukromé vysoké školy CEVRO Institut. Aby byl

Více

MANUÁL PRO STUDENTY ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM

MANUÁL PRO STUDENTY ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM MANUÁL PRO STUDENTY ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM Obsah 1. SLOVO NA ÚVOD... 2 2. MANUÁL K JEDNOTLIVÝM ÚKONŮM... 2 A. PRVNÍ PŘIHLÁŠENÍ DO ŠISU... 2 B. UŢIVATELSKÉ JMÉNO A HESLO... 3 C. ÚVODNÍ STRÁNKA (HOME)

Více

Prováděcí pokyny katedry KMA pro zadávání a odevzdávání kvalifikačních prací

Prováděcí pokyny katedry KMA pro zadávání a odevzdávání kvalifikačních prací Prováděcí pokyny katedry KMA pro zadávání a odevzdávání kvalifikačních prací Pověřenými osobami jsou: RNDr. Pavel Ženčák, Ph.D. Mgr. Iveta Bebčáková, Ph.D. Mgr. Pavla Kouřilová, Ph.D. Termíny jsou stanoveny

Více

Manuál pro používání systému Responsible Care

Manuál pro používání systému Responsible Care Manuál pro používání systému Responsible Care OBSAH Úvodní pokyny (registrace a přihlášení)... 3 Podání hlášení... 4 Správá odeslaných hlášení (prohlížení, opravy, mazání)... 5 Správa údajů společnosti...

Více

ZADÁVÁNÍ ZNÁMEK UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE VYUČUJÍCÍM A SEKRETÁŘKÁM KATEDER K ZADÁVÁNÍ ZNÁMEK STUDENTŮM. KARVINÁ, Tisk:5.3.

ZADÁVÁNÍ ZNÁMEK UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE VYUČUJÍCÍM A SEKRETÁŘKÁM KATEDER K ZADÁVÁNÍ ZNÁMEK STUDENTŮM. KARVINÁ, Tisk:5.3. ZADÁVÁNÍ ZNÁMEK UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE VYUČUJÍCÍM A SEKRETÁŘKÁM KATEDER K ZADÁVÁNÍ ZNÁMEK STUDENTŮM. KARVINÁ, 2013 Tisk:5.3.2013 10:31 Obsah OBSAH Obsah... 2 Úvod... 2... 3 ÚVOD Následující informace slouží

Více

SharePoint Vysoká škola zdravotnická, Duškova 7, Praha 5. Školní informační portál 1/7. Přihlášení k portálu

SharePoint Vysoká škola zdravotnická, Duškova 7, Praha 5. Školní informační portál 1/7. Přihlášení k portálu Školní informační portál Přihlášení k portálu... 1 Přihlášení k volitelným předmětům... 3 Použití a oprávnění jednotlivých knihoven na stránkách studijních skupin... 4 Vložení dokumentu do knihovny...

Více

Návod k elektronické žákovské knížce

Návod k elektronické žákovské knížce Návod k elektronické žákovské knížce Obsah Elektronická žákovská knížka... 2 Přihlášení... 2 Úvodní obrazovka... 3 Osobní údaje... 3 Průběžná klasifikace... 4 Pololetní klasifikace... 4 Rozvrh... 5 Plán

Více

Návod na přihlašování a odevzdávání bakalářských a diplomových prací v SIS pro studenty MUP

Návod na přihlašování a odevzdávání bakalářských a diplomových prací v SIS pro studenty MUP Návod na přihlašování a odevzdávání bakalářských a diplomových prací v SIS pro studenty MUP Obsah 1. Výběr tématu práce... 3 2. Odhlášení z daného tématu... 4 3. Tisk zadání práce... 4 4. Editace a vložení

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::..

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. ..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::....:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. 1 OBSAH OBSAH...2 1. Vstup na portál IKV...3 1.1 Registrace...4 1.2 Přihlášení...5 2. Po přihlášení...6 2.1 Hlavní menu...7 Hlavní menu

Více

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD Přihlášení a Registrace Copyright 2012 LG Electronics. All Rights Reserved. 01. Stlačením tlačítka Home na dálkovém ovladači spustíte úvodní obrazovku LG Smart TV. 01A. V

Více

Metodika NZIS. Sběr dat výkazů. resortního Programu statistických zjišťování ÚZIS ČR v Centrálním úložišti výkazů

Metodika NZIS. Sběr dat výkazů. resortního Programu statistických zjišťování ÚZIS ČR v Centrálním úložišti výkazů Metodika NZIS Sběr dat výkazů resortního Programu statistických zjišťování ÚZIS ČR v Centrálním úložišti výkazů Uživatelská příručka verze CUV_20180102 Tuto kompletní metodiku sběru dat vydal, na základě

Více

Systém DV. Informační systém na podporu vzdělávacích aktivit a plánování osobního růstu zaměstnanců. 13. 7. 2012 Ing.

Systém DV. Informační systém na podporu vzdělávacích aktivit a plánování osobního růstu zaměstnanců. 13. 7. 2012 Ing. Systém DV Informační systém na podporu vzdělávacích aktivit a plánování osobního růstu zaměstnanců 1. Vítejte... 3 2. Moje aktivity... 3 3. Termíny aktivit... 4 4. Správa aktivit... 5 5. Karta aktivity...

Více

Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže

Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ Registrační formulář najdete pod odkazem REGISTRACE na hlavní stránce projektu www.stazepromlade.cz.

Více

Přihlašování k SZZK metodický pokyn

Přihlašování k SZZK metodický pokyn Přihlašování k SZZK metodický pokyn Vážení studenti posledních úseků studia, pokud hodláte v letošním akademickém roce ukončit svoje studium státní závěrečnou zkouškou (dále jen SZZK), je nezbytné se k

Více

Příručka pro uživatele. Zaměstnanci školy a profesoři

Příručka pro uživatele. Zaměstnanci školy a profesoři Příručka pro uživatele Zaměstnanci školy a profesoři Tento systém Vám poskytne průběžné aktuální informace o výuce, plánování termínu a výsledku zkoušek a zápočtu, a umožní i přímo komunikaci s Vašimi

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL INFORMAČNÍ SYSTÉM PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLU LOŠTICE Radek ZIMMERMANN Obsah 1 Úvod... 3 2 Přístup... 3 3 Přihlášení do systému... 4

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line

Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Jak se přihlásit do činnosti DDM Jihlava on-line Do kroužků, na tábory a vybrané akce DDM Jihlava je možné se přihlásit přes přihlašovací portál Klientské centrum na webové adrese: https://ddmjihlava.iddm.cz.

Více

Příručka pro práci v systému edoceo

Příručka pro práci v systému edoceo Příručka pro práci v systému edoceo Mgr. Ilona Trojanová Kontakt: 974 818 208 Email: trojanova.ilona@vlada.cz 1. Úvod Cíl dokumentu Seznámení uživatelů se systémem edoceo, základními kroky přihlášení do

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA RODIČ

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA RODIČ VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA RODIČ INFORMAČNÍ SYSTÉM PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLU LOŠTICE Radek ZIMMERMANN Obsah 1 Úvod... 3 2 Přístup... 3 3 Přihlášení do systému... 4 4

Více

POKYNY K REGISTRACI PROFILU ZADAVATELE

POKYNY K REGISTRACI PROFILU ZADAVATELE POKYNY K REGISTRACI PROFILU ZADAVATELE Stav ke dni 4. 12. 2012 Obsah: 1 Úvod... 3 1.1 Podmínky provozu... 3 1.2 Pokyny k užívání dokumentu... 3 2 Registrace profilu zadavatele... 4 2.1 Přihlášení uživatele...

Více

PRAVIDLA PRO ORGANIZACI STUDIA V BAKALÁŘSKÉM A MAGISTERSKÉM STUDIJNÍM PROGRAMU 2017/2018

PRAVIDLA PRO ORGANIZACI STUDIA V BAKALÁŘSKÉM A MAGISTERSKÉM STUDIJNÍM PROGRAMU 2017/2018 směrnice č. 8 děkana Fakulty architektury VUT v Brně PRAVIDLA PRO ORGANIZACI STUDIA V BAKALÁŘSKÉM A MAGISTERSKÉM STUDIJNÍM PROGRAMU 2017/2018 doplnění Studijního a zkušebního řádu VUT Úvodní ustanovení

Více

REGISTRACE UŽIVATELSKÉHO ÚČTU NOVÉHO STUDENTA V CRO

REGISTRACE UŽIVATELSKÉHO ÚČTU NOVÉHO STUDENTA V CRO REGISTRACE UŽIVATELSKÉHO ÚČTU NOVÉHO STUDENTA V CRO KARVINÁ, 2017 Vydáno dne:23.10.2017 10:30 Úvod OBSAH Úvod... 3... 3 Zapomněli jste uživatelské jméno?... 12 Zapomněli jste heslo nebo máte zablokován

Více

Metodika NZIS. Sběr dat výkazů. resortního Programu statistických zjišťování ÚZIS ČR v Centrálním úložišti výkazů

Metodika NZIS. Sběr dat výkazů. resortního Programu statistických zjišťování ÚZIS ČR v Centrálním úložišti výkazů Metodika NZIS Sběr dat výkazů resortního Programu statistických zjišťování ÚZIS ČR v Centrálním úložišti výkazů Uživatelská příručka verze CUV_20170216 Tuto kompletní metodiku sběru dat vydal, na základě

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Jako firma se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste podnikající fyzická osoba nebo právnická

Více

On-line dražební systém EDEN návod k použití

On-line dražební systém EDEN návod k použití On-line dražební systém EDEN návod k použití Obsah dokumentu 1. Registrace uživatele...2 2. Verifikace (ověření) e-mailu...3 3. Zapomenuté heslo...3 4. Přihlášení uživatele...4 5. Změna hesla...5 6. Přehled

Více

Vyhláška děkana č. 4D/2019 O ORGANIZACI AKADEMICKÉHO ROKU 2019/2020 NA FAKULTĚ ELEKTROTECHNICKÉ ZÁPADOČESKÉ UNIVERZITY V PLZNI

Vyhláška děkana č. 4D/2019 O ORGANIZACI AKADEMICKÉHO ROKU 2019/2020 NA FAKULTĚ ELEKTROTECHNICKÉ ZÁPADOČESKÉ UNIVERZITY V PLZNI Číslo jednací: ZCU 011724/2019 V Plzni 13. 05. 2019 Vyhláška děkana č. 4D/2019 O ORGANIZACI AKADEMICKÉHO ROKU 2019/2020 NA FAKULTĚ ELEKTROTECHNICKÉ ZÁPADOČESKÉ UNIVERZITY V PLZNI V souladu s pokynem prorektora

Více

Bakaláři elektronická žákovská knížka (přístup rodičů)

Bakaláři elektronická žákovská knížka (přístup rodičů) Bakaláři elektronická žákovská knížka (přístup rodičů) Tento návod je určen pro elektronickou žákovskou knížku Základní školy Vizovice, příspěvkové organizace při využití webového prohlížeče a přístupu

Více

HROMADNÝ E-MAIL ROZESÍLÁNÍ HROMADNÉHO E-MAILU Z PORTÁLU SLEZSKÉ UNIVERZITY. SLEZSKÁ UNIVERZITA V OPAVĚ, OBCHODNĚ PODNIKATELSKÁ FAKULTA V KARVINÉ

HROMADNÝ E-MAIL ROZESÍLÁNÍ HROMADNÉHO E-MAILU Z PORTÁLU SLEZSKÉ UNIVERZITY. SLEZSKÁ UNIVERZITA V OPAVĚ, OBCHODNĚ PODNIKATELSKÁ FAKULTA V KARVINÉ HROMADNÝ E-MAIL ROZESÍLÁNÍ HROMADNÉHO E-MAILU Z PORTÁLU SLEZSKÉ UNIVERZITY. SLEZSKÁ UNIVERZITA V OPAVĚ, OBCHODNĚ PODNIKATELSKÁ FAKULTA V KARVINÉ Publikováno:15.4.2011 10:46 Obsah OBSAH Obsah... 2 Úvod...

Více

Student. Funguje: Přihlášení Výběr školy Výběr role Změna Akademického roku Změna kurzu Odhlášení Přihlášení offline

Student. Funguje: Přihlášení Výběr školy Výběr role Změna Akademického roku Změna kurzu Odhlášení Přihlášení offline Student Funguje: Přihlášení Výběr školy Výběr role Změna Akademického roku Změna kurzu Odhlášení Přihlášení offline Profil Zobrazení profilu Editace profilu Změna hesla Změna avatara Aktuality Zobrazení

Více

Manuál pro InspIS HELPDESK

Manuál pro InspIS HELPDESK Česká školní inspekce Manuál pro zasílání záznamů o úrazech Manuál pro InspIS HELPDESK Obsah: 1) Přihlášení do systému 2) Vytvoření účtu pro pracovníka školy 3) InspIS HELPDESK str. 2 str. 2 str. 3 až

Více

Rámcový návod pro školitele. doktorských studijních programů

Rámcový návod pro školitele. doktorských studijních programů Rámcový návod pro školitele doktorských studijních programů Univerzitní informační systém (UIS) Obsah Schvalování individuálního studijního plánu (ISP)-----------------------------------------------------

Více

Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24

Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24 Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24 Verze: 2.13 (19. 8. 2015) Vlastník: CEN7350_03 Jméno souboru: P24_manual_certifikat_hw Obsah Návod na instalaci HW certifikátu aplikace PARTNER24...

Více

Rámcový návod pro studenty 1. ročníků. doktorských studijních programů

Rámcový návod pro studenty 1. ročníků. doktorských studijních programů Rámcový návod pro studenty 1. ročníků doktorských studijních programů Univerzitní informační systém (UIS) Obsah Přihlášení do univerzitního informačního systému... 1 Doporučené kroky po prvním přihlášení...

Více

Vyhláška děkana č. 5D/2018 O ORGANIZACI AKADEMICKÉHO ROKU 2018/2019 NA FAKULTĚ ELEKTROTECHNICKÉ ZÁPADOČESKÉ UNIVERZITY V PLZNI

Vyhláška děkana č. 5D/2018 O ORGANIZACI AKADEMICKÉHO ROKU 2018/2019 NA FAKULTĚ ELEKTROTECHNICKÉ ZÁPADOČESKÉ UNIVERZITY V PLZNI Číslo jednací: ZCU 011088/2018 V Plzni 17. 04. 2018 Vyhláška děkana č. 5D/2018 O ORGANIZACI AKADEMICKÉHO ROKU 2018/2019 NA FAKULTĚ ELEKTROTECHNICKÉ ZÁPADOČESKÉ UNIVERZITY V PLZNI V souladu s pokynem prorektora

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec Jako jednotlivec se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste nepodnikající fyzická

Více

PORTÁL-NÁVOD NA PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE

PORTÁL-NÁVOD NA PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE PORTÁL-NÁVOD NA PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE Úvod OBSAH Úvod... 2 Přihlášení na portál... 2 Odhlášení z portálu.... 3 Nefunkční přihlášení... 3 Příklady přizpůsobení portálu rolím uživatelů... 4 SU OPF v Karviné:

Více

FAQ-SIS. Compiled :46:34 by Document Globe 1

FAQ-SIS. Compiled :46:34 by Document Globe 1 FAQ-SIS FAQ-SIS Podporované prohlížeče SIS je webová aplikace a její dodavatel zaručuje správnou funkčnost pouze pokud je používán internetový prohlížeč (HTML) mladší 10 let, který má průměrnou statistiku

Více

PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - VÝBĚR KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ

PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - VÝBĚR KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ MANUÁL PRO PRÁCI S APLIKACÍ SKV - VÝBĚR KVALITNÍCH VÝSLEDKŮ Verze 1.0 (170714) 1 Obsah 1. Základní informace o používání SKV - aplikace pro výběr kvalitních výsledků...3 1.1 Příhlášení do SKV...3 2.1 Změna

Více

INFORMAČNÍ SYSTÉMY FAPPZ

INFORMAČNÍ SYSTÉMY FAPPZ INFORMAČNÍ SYSTÉMY FAPPZ (pro kombinované studium) Prezentuje: Ing. Tomáš Rejdal Garant předmětu: Ing. Vlastimil Mikšík, Ph.D. http://prijimacky.czu.cz noví studenti se zde přihlásí číslem přihlášky a

Více

ZÁPIS do STUDIA NA FF UP 1. ročník 2019/20

ZÁPIS do STUDIA NA FF UP 1. ročník 2019/20 ZÁPIS do STUDIA NA FF UP 1. ročník 2019/20 Základní informace http://www.ff.upol.cz/ záložka studentům 1.Studium 1.1. Harmonogram akademického roku 1.2. Studijní plány a předměty 1.3. Studijní oddělení

Více

Harmonogram semestru

Harmonogram semestru PRŮVODCE SEMESTREM Máte spoustu práce, musíte se připravovat na výuku a ještě k tomu si musíte hlídat všechny ty kolonky a operace v ISu. Jak to ale zvládnout? Víte, jaké jsou Vaše povinnosti, ale občas

Více

Do aplikace se přihlásíte na webových stránkách bakalari.zshloubetin.cz a budete přesměrováni do systému Bakaláři a zadáte přidělená hesla.

Do aplikace se přihlásíte na webových stránkách bakalari.zshloubetin.cz a budete přesměrováni do systému Bakaláři a zadáte přidělená hesla. Návod Tento návod Vám má pomoci se zorientovat ve webové aplikaci Bakaláři. Webová aplikace Bakaláři obsahuje: Osobní údaje žáka - dle výběru, rodiče mohou kontrolovat, zda škola eviduje správné údaje

Více

Vzdělávejte se v Learnis Cloud 5.5

Vzdělávejte se v Learnis Cloud 5.5 PŘÍRUČKA STUDENTA Pro responzivní téma Vzdělávejte se v Learnis Cloud 5.5 Čeština 1 / 15 Poslední aktualizace 2019-03-16, 16:58:33 2 / 15 Poslední aktualizace 2019-03-16, 16:58:33 Obsah Účet Learnis...4

Více

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI OBSAH Přihlášení se do webové aplikace BAKALÁŘI Zadání přístupových údajů Úvodní stránka Hlavní panel s kartami nabídek Karta Úvod Karta Osobní údaje Karta Klasifikace

Více

Manuál online studia

Manuál online studia Manuál online studia 2016 Obsah Funkce a ovládání systému online kurzů... 3 1 Práce se systémem... 3 1.1 Přihlášení do online studia... 3 1.2 Odhlášení... 5 1.3 Zapomenuté heslo... 6 1.4 Profil uživatele...

Více

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI

Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Manuál k užívání webové aplikace BAKALÁŘI Přihlášení se do webové aplikace BAKALÁŘI na webových stránkách školy zsceladna.cz klikněte na ikonu Klasifikace Bakaláři. Zadání přístupových údajů zadejte přihlašovací

Více

Opatření děkana Fakulty informatiky a statistiky č. 11/2018 k plnění studijních povinností

Opatření děkana Fakulty informatiky a statistiky č. 11/2018 k plnění studijních povinností Opatření děkana Fakulty informatiky a statistiky č. 11/2018 k plnění studijních povinností Toto opatření upravuje v souladu se Studijním a zkušebním řádem (dále SZŘ ) Vysoké školy ekonomické v Praze některé

Více

POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY

POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY POSTUP VYTVOŘENÍ OBJEDNÁVKY www.akreditovanekurzy.cz V dokumentu naleznete dvě verze postupu vytvoření objednávky. 1 2 V KOSTCE DETAILNÍ NÁVOD Pro znalé uživatele, kteří potřebují osvěžit paměť. Postup

Více

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele

Provozní dokumentace. Seznam orgánů veřejné moci. Příručka pro běžného uživatele Provozní dokumentace Seznam orgánů veřejné moci Příručka pro běžného uživatele Vytvořeno dne: 7. 7. 2011 Aktualizováno: 11. 2. 2015 Verze: 2.2 2015 MVČR Obsah Příručka pro běžného uživatele 1 Úvod...3

Více

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce na personálním webu Atraktivni-prace.cz Verze 8.01/2013 Autor: Petr Kliment Obsah: 1. Úvod 2. Registrace uživatelského účtu 3. Přihlášení na uživatelský

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

Studijní informační systém KOS ikos přístup pro referenty

Studijní informační systém KOS ikos přístup pro referenty Studijní informační systém KOS ikos přístup pro referenty Pro práci se studijním informačním systémem AMU se používají dvě různé aplikace, které však pracují se společnými daty. Studenti a učitelé pracují

Více

Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže

Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže Průvodce poskytovatele systémem SEP registrace, první přihlášení a vypsání karty stáže REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ Registrační formulář najdete pod odkazem REGISTRACE na hlavní stránce projektu www.stazepromlade.cz.

Více

Pravidla a manuál pro diplomové semináře, státní závěrečné zkoušky (SZZ) a obhajoby na katedře mediálních studií a žurnalistiky (KMSŽ)

Pravidla a manuál pro diplomové semináře, státní závěrečné zkoušky (SZZ) a obhajoby na katedře mediálních studií a žurnalistiky (KMSŽ) Pravidla a manuál pro diplomové semináře, státní závěrečné zkoušky (SZZ) a obhajoby na katedře mediálních studií a žurnalistiky (KMSŽ) Tato pravidla novelizují stejnojmennou normu katedry ze dne 7. 10.

Více

Výměna pokladních certifikátů pro evidenci tržeb

Výměna pokladních certifikátů pro evidenci tržeb Výměna pokladních certifikátů pro evidenci tržeb Blíží se období, kdy může končit platnost některých pokladních certifikátů, které používáte pro evidenci tržeb. Vydané pokladní certifikáty mají platnost

Více

Vypsání zkouškového termínu

Vypsání zkouškového termínu Vypsání zkouškového termínu 1. Pro vypsání zkouškového termínu či termínu zápočtu zvolte (po přihlášení do Osobní administrativy UIS) v základní nabídce v modulu Moje výuka možnost Záznamník učitele. 2.

Více

Vystavení certifikátu PostSignum v operačním systému MAC OSx

Vystavení certifikátu PostSignum v operačním systému MAC OSx Vystavení certifikátu PostSignum v operačním systému MAC OSx Návod popisuje kroky od vystavení certifikátu až po odeslání a podepsání dat v obchodním systému CS OTE v prostředí operačního systému Apple

Více

MOODLE MANUÁL PRO STUDENTY. http://cinstina.upol.cz

MOODLE MANUÁL PRO STUDENTY. http://cinstina.upol.cz MOODLE MANUÁL PRO STUDENTY Stručný návod k Portálu čínských studií Katedry asijských studií FF UP (přihlášení, zápis do kurzů, studijní materiály, odevzdávání úkolů, známky atd.) http://cinstina.upol.cz

Více

Pokyny pro editaci předmětů

Pokyny pro editaci předmětů Pokyny pro editaci předmětů ve Studijním informačním systému ČZU Evidence předmětů ve studijním informačním systému ČZU (dále jen SIS ) vychází ze Směrnice rektora č. 2/2013 a Rozhodnutí rektora č. 1/2013

Více

Manuál elektronického workflow procesu Kolegium děkana. Zpracoval: Jan Sedláček

Manuál elektronického workflow procesu Kolegium děkana. Zpracoval: Jan Sedláček Manuál elektronického workflow procesu Kolegium děkana Zpracoval: Jan Sedláček 1. Doporučení a nastavení a. Jak se k aplikaci dostat a jak spustit úlohu Aplikace je dostupná online na adrese https://bpmt.cvut.cz/lportal/web/guest/ibm-bpm.

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu ECAS a přidání čísla mobilního

Více

Návod: Připojení ke školnímu FTP serveru. Návodu sloužící k přípojení k FTP serveru pomocí: Total Commander Webové rozhraní FTP Novell Client

Návod: Připojení ke školnímu FTP serveru. Návodu sloužící k přípojení k FTP serveru pomocí: Total Commander Webové rozhraní FTP Novell Client Návod: Připojení ke školnímu FTP serveru Návodu sloužící k přípojení k FTP serveru pomocí: Total Commander Webové rozhraní FTP Novell Client Příhlášní ke školnímu FTP serveru pomocí programu Total Commander

Více

Manuál k registraci nemovitostí pro potřeby OP PIK

Manuál k registraci nemovitostí pro potřeby OP PIK Manuál k registraci nemovitostí pro potřeby OP PIK Obsah: 1) Registrace...1 2) Vyplňování záznamů...3 3) Postup po odeslání záznamu ke schválení...5 1) Registrace V současné době je Národní databáze brownfieldů

Více

On-line dražební systém EDEN návod k použití

On-line dražební systém EDEN návod k použití On-line dražební systém EDEN návod k použití Obsah dokumentu 1. Registrace uživatele... 2 2. Verifikace (ověření) e-mailu... 3 3. Zapomenuté heslo... 3 4. Přihlášení uživatele... 4 5. Změna hesla... 5

Více

ŽÁDOST O DOTACI NA PROJEKT/CELOROČNÍ ČINNOST V OBLASTI KULTURY Z ROZPOČTU M. BRNA Manuál pro žadatele

ŽÁDOST O DOTACI NA PROJEKT/CELOROČNÍ ČINNOST V OBLASTI KULTURY Z ROZPOČTU M. BRNA Manuál pro žadatele ŽÁDOST O DOTACI NA PROJEKT/CELOROČNÍ ČINNOST V OBLASTI KULTURY Z ROZPOČTU M. BRNA 2017 Manuál pro žadatele OBSAH 1. Úvod... 2 2. Registrace žadatele do systému... 3 3. Přihlášení... 5 4. Změna hesla...

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka fakultního informačního systému NETFEI, určeného pro evidenci odborných praxí studentů FEI VŠB - TU Ostrava pro roli Garant OBSAH Obecné informace... 2 Firmy... 3 Témata praxí... 4

Více

Práce s programem Termíny zkoušek - vypisování

Práce s programem Termíny zkoušek - vypisování Práce s programem Termíny zkoušek - vypisování Obsah Práce s programem...- 1 - Termíny zkoušek - vypisování...- 1-1. Spuštění programu...- 2-2. Nový termín jak ho založit...- 2 - Jak omezit aby se mohli

Více

ORGANIZACE STUDIA V BAKALÁŘSKÝCH A MAGISTERSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMECH NA PEDAGOGICKÉ FAKULTĚ UJEP

ORGANIZACE STUDIA V BAKALÁŘSKÝCH A MAGISTERSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMECH NA PEDAGOGICKÉ FAKULTĚ UJEP Pedagogická fakulta Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Směrnice děkana PF UJEP Ústí n. L. č. 7/2018 ORGANIZACE STUDIA V BAKALÁŘSKÝCH A MAGISTERSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMECH NA PEDAGOGICKÉ

Více