- stav ozimů je celkem dobrý. Vrstva sněhu, ležící na polích, dobře chrání ozimy před nočními mrazy.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "- stav ozimů je celkem dobrý. Vrstva sněhu, ležící na polích, dobře chrání ozimy před nočními mrazy."

Transkript

1 Rok po získání budovy Místním národním výborem v Počátkách pro účely musejní, byly na počátku roku musejní sbírky z bývalé Počátecké záložny (ul. 25. února) přeneseny postupně do musea, kde jsou za vedení p. Blocha, zaměst. ONV a kustoda musea instalovány a 1. května budou veřejnosti přístupny. - dosud všechny autobusy mají své stanoviště na Palackého náměstí. Jelikož náměstí je tím stále přeplněno, a kromě toho úzké vjezdy na místě býv. bran na náměstí ohrožují při autobus. provozu chodce, byla v parku vykopávka základů po zrušení plánu stavby naproti garážím zasypána a propůjčena garážím na stanoviště autobusů. Garáže si vše svými zaměstnanci zarovnávají a upravují. 10. března z členství pléna MNV byli odvoláni Anna Jírová, Stanislav Ledvinka, Jan Povolný, Josef Sochor a Stanislav Tůma. Členy plena byli jmenováni: Josef Přech, Jindřich Háva, Rudolf Janhuba, Ferd. Tůma a Frant. Kněžínek. - stav ozimů je celkem dobrý. Vrstva sněhu, ležící na polích, dobře chrání ozimy před nočními mrazy. 14. března ve 14 hod. konal se v sále Spartaku oslava Mezinárodního dne žen pod heslem Za další rozkvět naší vlasti a mír v celém světe. Při této oslavě Pionýři osmileté střední školy složili slib. 21. března v neděli ve 14 hod. konala se v domě Spartaku vzpomínková slavnost za zemřelého generalissima J. V. Stalina a presidenta ČSR Kl. Gottwalda, při níž v slavnostním projevu byly vyzdviženy jejich zásluhy o život pokorných pracujících celého světa a boj proti kapitalismu a dále zásluhy o získání naší

2 svobody. Na slavnosti se podílel kulturním programem Pionýr a ČSM. Sál byl občanstvem zcela naplněn. 24. března Spartak Počátky žádá o přemístění kina z budovy Spartaku, jelikož sál potřebuje k tělovýchově a musí cvičiti ve střední škole. Jelikož Čsl. státní film v Jihlavě nemá do r povolení k investicím, žádá, aby MNV za pomoci jiných složek stavebně nějakou budovu v místě pro kino upravil. Uvažuje se o skladu u č.p. 9 (naproti býv. pivovaru), adaptovati jej na kino. 26. března vzhledem k obtížím se zásobováním vodou, byly provedeny Na Moravě opravy studánek a studní, ve kterých je pitná voda k dispozici. 7. dubna již delší dobu jeví se v Počátkách potřeba jeslí, protože mnohé matky z důvodu, že jeslí není, nemohou jíti do zaměstnání. Již od začátku potřeby měl v programu zřízení jeslí Výbor žen a MNV. Výbor žen měl zájem o postavení samostatné budovy nebo adaptaci mimo mateřskou školu, leč po zralé úvaze Místní národní výbor přistoupil na adaptaci místností v 1. posch. mateř. školy. Potřebné cihly se získají zbouráním hospodářských budov v č.p. 41. KNV k adaptaci zadal Okres. stavebnímu podniku v Kamenici n. L. s tím, že ji v červnu a v červenci 54. provede. Komise ONV a KNV uznaly mateř. školu za vyhovující a podle vyjádření odborníků bude zcela vyhovovat. v polovině dubna pro nepříznivé počasí nemohly býti splněny všechny seťové práce. Jařiny žito a pšenice a některé směsky, jsou zasety. Osiva je dosti, po jetelovém semenu je velká poptávka. 1. května oslava 1. máje se konala letos v Počátkách, na níž dostavila se Žirovnice a všechny okolní obce. Řazení průvodu dělo se ve Stalinově třídě, odkud se průvod ubíral městem Březinovou tř., ul. 25. února a pak zpět na náměstí, kde byl slavnostní projev. V čele průvodu neseny státní vlajky, vlajky lid. dem. zemí, hesla, portréty vynikajících politiků. Celé město bylo slavnostně vyzdobeno a všude slavnostní nálada. Před budovou MNV průvod zastavil a s tribuny pronesena slavnostní řeč, v níž vyzdvižen cíl 1. máje, budování socialismu a boje za mír. Po slavnosti koncertovala na náměstí hasičská hudba.

3 - přesto, že je stále deštivé počasí, bylo k 5.5. zaseto 90% ovsa, 100% máku, 30% lnu, 100% hrachu, 40% směsky a zasázeno 50% bramborů. - o volbách bylo v obci pracováno již od poloviny března, kdy Počátky byly na 3 volební okrsky a 21 volebních obvodů. Pro volby do NV byla zřízena volební komise: předs. Jan Ježek, náměstek Jan Kratochvíl, taj. Jarosl. Zvěřina, členové Kučerová Helena, Martínek Karel, Kuňas Frant, Sekárková Anna. 1. dubna ve 20 hod. konala se v sále hotelu Modrá hvězda veřejná schůze k projednání zákona o volbách do národních výborů. Referovali předseda MNV Malý a taj. OAV NF Karel Smejkal, podali vysvětlení a zodpověděli dotazy z řad občanstva. Sál byl zcela naplněn. Volební místnosti byly 3 a to 2 ve škole a místnosti ZK Liberta hotel Koruna. - kromě názorové volební agitace byla též agitace osobní prostřednictvím agitátorů, kteří zvali na volby, zajišťovali účast a podávali informace o volbách. - každý kandidát kromě toho ve svém obvodu měl s voliči schůze. - v den voleb vyhrávala ráno v ulicích, pak na náměstí hudba. - účast na volbách byla téměř 100%tní a zvoleni byli 80,6%: MUDr. Brzek Milosl., primář, Duba Miloslav zam. ČSAD, Haruda Prokop ved. truhl. díl. KP, Háva Jindř. rolník, Holá Marie děl. Pletař. závodu, Hronová Františka důch., Jirků Jan řed. OSŠ, Kotál Ant. zaměst. Liberty, Kotyzová Marie děl. UPZ, Kůrková Růžena, ved. prod. Pramen, Kouba Jan úřed. Liberty, Martínek Josef rolník, Malý Bohumil zam. OÚNZ, Lehejček Jan okrsk. taj., Nováková Božena rol., Povolný Alois cukr. v K.P., Přech Josef důch., Přech Václav zam. Krejč. družstva, Ryšavá Julie děl. Pletař. záv., Sedlák Adolf úř. Liberty, Šramotová Božena kuch. v mateř. škole.

4 - po volbách byla provedena volba předsedy MNV, jímž opět zvolen p. B. Malý, náměstkem: p. P. Haruda, tajemníkem MNV: p. Jan Lehejček, členové rady: p. Adolf Sedlák, Miloslav Duba, Josef Přech a Jan Jirků. - předsedové a členové komisí: - zemědělská: Jindř. Háva, členové: Nováková Božena, Povolný Alois, Martínek Josef - finanční: Adolf Sedlák, členové: P. Haruda a Růžena Kotyzová - pro výstavbu: Milosl. Duba, členové: Václav Přech a Marie Kotyzová - zdravotní: Dr. Brzek Milosl., členové: Julie Ryšavá a Františka Hronová - bytová a vnitřní: Jan Jirků, členové: Božena Šramotová a Josef Přech - školství a osvětová: Antonín Kotál, členové: Marie Holá, Jan Jirků a Jan Kouba Kromě toho komise byly doplněny členy z řad občanstva. - v červnu byla nově plechem pokryta věžička na budově MNV. Po sejmutí báně nebylo v ní nalezeno žádných památek. Pokrytí provedly Komunál. služby a náklad uhradil KNV z prostředků památkové péče. - staré kabiny u Velkého jezera byly v desolátním stavu a nyní jsou sesuté, takže jich není možno používati. Protože nových kabin je nanejvýše potřeba, místní národní výbor ujal se celé záležitosti a po předchozím jednání s občanstvem brigádnicky byly vystavěny nové kabiny, na nichž kromě občanstva pracovali posluchači ČSD školy na Volmanci. Práce mají býti dokončeny v r Tovární ulice, která byla velmi rozježděna a neopravována, vyžadovala nevyhnutelných oprav. Proto po jednání MNV s ONV byla vozovka vyštětována, vyštěrkována, pískem pokryta a uválcována. Koncem roku 54 má býti vydlážděna. - koncem šk. roku bylo ukončeno trvání 4 tř. (9.) t. zv. jednoročního učebného kursu při střední škole, takže od je definitivně 8 postupných ročníků dříve 9.

5 - letošní deštivý rok nejen zdržel jarní práce, ale zdržuje i senoseč. V polovině července byla posečena cca 60ha luk, takže dodávky u některých zemědělců váznou. Jinak je dodávka splněna na 96%. - restaurace a jídelny převzaly do své režie letovisko Valchu, kde je denní provoz a každou sobotu taneční zábava. - v rámci zajištění sklizně a hladkého průběhu žní, byly zavedeny žňové hlídky a to od 21. do 4. hod. Kromě toho byla za stodolou pí Houserové postavena pro drobný výmlat mlátící garnitura a druhá ve stodole pí Karáskové. 30. srpna stavba nového stadionu za KDD rychle pokračuje, buldozery přenesly zem a zhruba upravily terén hřiště. Členové Spartaku i občanstva brigádnicky upravuje plochu hřiště a snaží se, aby se v r mohla na něm konati Spartakiáda. 20. září je stav výkupu: žito 86%, pšenice 84%, ječmen 85,5%, oves 89%, obilí celkem 86%. Dodávky zdrželo nepříznivé počasí. - od prosince 54 dojížděti bude do Počátek 2x měsíčně z Jihlavy oční lékař a bude ordinovati v nemocnici. Kromě toho dojížděti sem bude odb. lékař pro choroby krční, nosní a ušní. 25. října byla dodávka bramborů splněna na 95%, takže lze očekáváti, že 100%ně splněna bude. 6. listopadu v předvečer 37. výročí VŘSR, konal se od hřbitova ulicí 25. února přes náměstí a Březinovou ulicí slavnostní průvod s vlajkami, lampiony a hudbou, který vešel do sálu Spartaku. Průvodu zúčastnily se všechny závody, občanstvo a školy. V sále Spartaku byl slavnostní projev, v němž byly vyzdviženy zásluhy, VŘSR o naši samostatnost, bratrská pomoc SSR nám jak ve výstavbě socialismu, tak i v boji za mír. Před oslavou byly hrány st. hymny, kulturní pásmo vyplnil pěvecký soubor ze stř. školy a po slavnosti byla zpívána Píseň práce.

6 15. listopadu bylo z rostlinné a živočišné výroby dodáno: žita 8á,34%, pšenice 98,4%, ovsa 94,99%, ječmene 91,65%, mléka 70,7%, vajec 91,38%, masa hovězího 74,72% a masa vepřového 27,85%. 29. listopadu volby do NS měly v městě hladký průběh a kandidát Lidové strany p. Jan Škoda získal u nás 98,7% platných hlasů. Předtím začátkem listopadu měl u nás ve Spartaku předvolební schůzi. 26. listopadu v r byla provedena oprava věže na náměstí tím, že byl opraven věžní krov a dána nová krytina. V báni byly ve 2 pouzdrech nalezeny listiny z r. 1720, 1741 a z poslední opravy 1893 a jiné věci, které byly dány do musea. Do pouzdra zpět do báně vloženy opisy uvedených listin a pamětní spis z doby dnešní. Opravu provedl Okresní podnik v Kamenici n. L. Náklad činil Kčs. 30. prosince v r je výsledkem sběru tento: šrot 68%, bar. kovy 119%, lahve 45%, papír 249%, textil 183%. 31. prosince odpoledne konala se v sále Spartaku slavnost Dědy Mráze, jíž zúčastnilo se kromě dětí mnoho občanstva. Děda Mráz, který vyjel na saních z KDD, byl na náměstí přivítán předsedou MNV a poté s hudbou, občanstvem a většími dětmi doprovozen do Spartaku, kde bylo přivítání jeho dětmi, pestrým programem a nakonec nastalo stále dětmi nedočkavě očekávané rozdílení dárků, při čemž každé dítě bylo podarováno.

- od 1.1. byla u Jan Pokorného v čp. 351 otevřena volná prodejna nutného výseku masa.

- od 1.1. byla u Jan Pokorného v čp. 351 otevřena volná prodejna nutného výseku masa. Rok 1953 - od 1.1. byla u Jan Pokorného v čp. 351 otevřena volná prodejna nutného výseku masa. 10. ledna za odstupující p. Annu Jírovou, členku MNV, byl povolána p. Marie Holá, děl. plat. záv. a převzala

Více

Rok 1951. 9. února MNV dne 9. února dal správu SKP Vl. Hronovi šestitýdenní výpověď za něho jmenován Jaroslav Volejník, bytem v Počátkách.

Rok 1951. 9. února MNV dne 9. února dal správu SKP Vl. Hronovi šestitýdenní výpověď za něho jmenován Jaroslav Volejník, bytem v Počátkách. Rok 1951 9. února MNV dne 9. února dal správu SKP Vl. Hronovi šestitýdenní výpověď za něho jmenován Jaroslav Volejník, bytem v Počátkách. 12. února konala se v sokolovně Mírová manifestace na níž promluvil

Více

Z kroniky obce Sedlec rok 1956

Z kroniky obce Sedlec rok 1956 Z kroniky obce Sedlec rok 1956 Z činnosti MNV. Rada MNV: s. František Hynk, předseda MNV s. Marie Pundová, tajemnice MNV s. Jaroslav Svoboda, člen rady Rada MNV zasedala pravidelně jednou týdně a na schůzích

Více

10. ledna v důsledku přesídlení do Prahy resignoval p. Cnáb na členství v MNV a za něho byl povolán náhradník.

10. ledna v důsledku přesídlení do Prahy resignoval p. Cnáb na členství v MNV a za něho byl povolán náhradník. Rok 1947 10. ledna v důsledku přesídlení do Prahy resignoval p. Cnáb na členství v MNV a za něho byl povolán náhradník. 22. února ONV v Kamenici n. L. podal začátkem r. 1947 žádost, aby v. v. nemocnice

Více

Z kroniky obce Sedlec rok 1957

Z kroniky obce Sedlec rok 1957 Z kroniky obce Sedlec rok 1957 Během roku událo se několik velmi významných událostí. Byly to v první řadě volby do všech stupňů národních výborů, které se konaly za velké účasti občanstva dne 19. května

Více

průměr. teplota -10,9 C, déšť a sníh 19,6mm, nejvyš. sněh. pokr.

průměr. teplota -10,9 C, déšť a sníh 19,6mm, nejvyš. sněh. pokr. Rok 1940 11. ledna bylo -22,8 C 14. ledna uspořádány v Počátkách sokolské okrskové závody lyžařské. Dopoledne závody v běhu na lyžích na trati 12 km dlouhé, odpoledne závody ve sjezdu na lyžích s vrchu

Více

Dne 6. dubna 59 po 21 hod. byla první jarní bouře s blesky.

Dne 6. dubna 59 po 21 hod. byla první jarní bouře s blesky. Rok 1959 SPB V lednu 1960 konala se volba funkcionářů Svazu protifašistických bojovníků, při níž předsedou zvolen s. Josef Jíra, řed. školy při DO v lázních sv. Kateřina, místopředsedou s. Karel Brdlička,

Více

- v zájmu bezpečnosti provozu byla od 24.dubna zavedena v části Havlíčkovy ulice a Štítného ulicí jednosměrná jízda.

- v zájmu bezpečnosti provozu byla od 24.dubna zavedena v části Havlíčkovy ulice a Štítného ulicí jednosměrná jízda. Rok 1948 - v lednu 48 bylo členy MNV dále intervenováno u centrálních úřadů v Praze ohledně přemístění průmyslu do Počátek. Pro případ, že by fma Mars (p. Berounský) přes příkaz do Počátek nešla, přicházejí

Více

Rok 1973. * Počátky 46 27 Prostý 2 1 Horní Vilímeč 1 2 Vesce 1 3 Stojčín 2 3 Heřmaneč - 1 Léskovec - 1. Celkem 52 38. Místní hospodářství

Rok 1973. * Počátky 46 27 Prostý 2 1 Horní Vilímeč 1 2 Vesce 1 3 Stojčín 2 3 Heřmaneč - 1 Léskovec - 1. Celkem 52 38. Místní hospodářství Rok 1973 Sňatky, narození, úmrtí. V roce 1973 bylo na MěNV uzavřeno 14 sňatků. Jedenácti místním občanům vystavilo matriční oddělení delegace ke sňatkům v jiných matričních obvodech. V městské matrice

Více

ROK 1986. Úvod. Volby MNV

ROK 1986. Úvod. Volby MNV ROK 1986 Úvod Rok 1986 se vyznačoval závažnými vnitropolitickými událostmi především konáním sjezdu KS SSSR a ostatních socialistických států, u nás konáním 17. sjezdu KSČ ve dnech 24. 28. března v Praze.

Více

vejce = 0, protože zástav drůbeže znovu začíná po moru slepic.

vejce = 0, protože zástav drůbeže znovu začíná po moru slepic. Rok 1957 Počasí během roku, polní práce Zima na počátku roku 1957 byla normální, takže ozimy přezimovaly dobře. Sníh se udržel přes celý leden, největší mrazy okolo 15. až 20. ledna dosahovaly 12 C až

Více

ZOO Praha a botanická zahrada

ZOO Praha a botanická zahrada 5.10. 2014 ZOO Praha a botanická zahrada 5.12.2014 Proběhlo slavnostní otevření rozhledny na Pekelném kopci Rozsvícení stromku 2014 Mikuláš 5.12.2014 Zpívání pod stromem, rozdávání Betlémského světla 20.12.2014

Více

Rok 1957. Kino Dnem 1. dubna přechází kino od Krajského filmového podniku v Jihlavě do správy MNV v Počátkách.

Rok 1957. Kino Dnem 1. dubna přechází kino od Krajského filmového podniku v Jihlavě do správy MNV v Počátkách. Rok 1957 Plovárna TJ-Spartak v Počátkách po dohodě s MNV převzala do své péče a správy od 1.1.1957 plovárnu na Volmanci s povinnostmi přístupu veřejnosti v plném rozsahu. Adm. síla Vedoucí administrativy

Více

Kronika obce Zelenecká Lhota

Kronika obce Zelenecká Lhota Rok 1957 Počasí a úroda Počasí při jarních pracích bylo příznivé. V dubnu sucho, v květnu jen jednou pršelo, i v červnu bylo sucho. V červenci do 10tého ještě sucho, teploty až 37, ale na sv. Sedmi bratří

Více

Jednotlivě Orná půda 76,55 ha. hospodařící Chmelnice 23,47 ha

Jednotlivě Orná půda 76,55 ha. hospodařící Chmelnice 23,47 ha zapsána, neboť chybělo takřka 40 ha půdy podle dosavadního rozpisu, byl celý katastr, všechny plochy půdy přesně změřeny a jeví se takto plocha obhospodařovaná jednotlivými hospodářskými sektory: Jednotné

Více

ROK 1977. Úvod. Správa obce. Obyvatelé. Hospodaření MNV. Výhledový plán

ROK 1977. Úvod. Správa obce. Obyvatelé. Hospodaření MNV. Výhledový plán ROK 1977 Úvod Partyzánská obec Prostřední Bečva má bohatou minulost. Její zrod se datuje první polovinou XVII. století (1635). Tvrdý život valašského lidu neubral nic na povaze a pracovitosti nynějších

Více

pozvánka na ples SDH

pozvánka na ples SDH Rok 1937 Zima Zima z roku 1936 na rok 1937 byla zprvu mírná, v lednu byly však mrazy až 17 C. Koncem ledna napadlo dosti sněhu, takže pro závěje několik dní nejel autobus a vlak. Pošta byla z Nezamyslic

Více

Státní okresní archiv Domažlice se sídlem v Horšovském Týně. Místní národní výbor Srby. Prozatímní inventární seznam

Státní okresní archiv Domažlice se sídlem v Horšovském Týně. Místní národní výbor Srby. Prozatímní inventární seznam Státní okresní archiv Domažlice se sídlem v Horšovském Týně Místní národní výbor Srby 1945 1980 Prozatímní inventární seznam Číslo JAF: 392 Evidenční číslo pomůcky: 82 Miloslava Baxová Horšovský Týn 2002

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A V Ý R O Č N Í Z P R Á V A o hospodaření Agro bílá, a.s. za rok 2013 pro Valnou hromadu akcionářů, konanou dne 25.června 2014 Obsah výroční zprávy: I. Základní identifikační údaje účetní jednotky II. Zveřejňované

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:00 hodin.

Více

zakázky "Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice".

zakázky Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice. Šumperk, IČ: 64618951, za nabídkovou cenu 8 078 336 Kč včetně DPH po uplynutí zákonných lhůt pro podání námitek proti úkonům zadavatele. UR24/91/2010 Rekonstrukce části komunikace Olomoucká - výběrové

Více

VÝBĚR FOTOGRAFIÍ Z FOTOKRONIKY Č STRANA 1-10 STRANA 1 STRANA 2

VÝBĚR FOTOGRAFIÍ Z FOTOKRONIKY Č STRANA 1-10 STRANA 1 STRANA 2 VÝBĚR FOTOGRAFIÍ Z FOTOKRONIKY Č.2 1945-1980 STRANA 1-10 STRANA 1 STRANA 2 Stará náves s prašnou silnicí z r.1945. Domy: č.p.76 maj. Krejči Emilie - zbouráno č.p.48 maj. Balatka Ant. - zbouráno č.p.137

Více

Zápis 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost)

Zápis 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) Zápis 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) datum konání: 24. 9. 2018 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno:

Více

PŘÍLOHA D PROGRAMY JEDNÁNÍ ZASEDÁNÍ PLÉNA A PŘEDSEDNICTVA (BYRA) MĚSTSKÉHO VÝBORU KSČ V ÚSTÍ NAD LABEM [1]

PŘÍLOHA D PROGRAMY JEDNÁNÍ ZASEDÁNÍ PLÉNA A PŘEDSEDNICTVA (BYRA) MĚSTSKÉHO VÝBORU KSČ V ÚSTÍ NAD LABEM [1] PŘÍLOHA D PROGRAMY JEDNÁNÍ ZASEDÁNÍ PLÉNA A PŘEDSEDNICTVA (BYRA) MĚSTSKÉHO VÝBORU KSČ V ÚSTÍ NAD LABEM 1950 1984 [1] [2] ZASEDÁNÍ PLÉNA MĚSTSKÉHO VÝBORU KSČ V ÚSTÍ NAD LABEM Zápis z ustavující schůze Městského

Více

USNESENÍ z 50. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. října 2012 v 8 hodin v zasedací místnost, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 50. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. října 2012 v 8 hodin v zasedací místnost, Masarykovo nám. USNESENÍ z 50. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. října 2012 v 8 hodin v zasedací místnost, Masarykovo nám. 1 UR01/50/2012 Schválení programu 50. schůze Rady města Uničova schvaluje

Více

Celkově ke sklizni (ha) Sklizeno ke dni aktualizace (ha)

Celkově ke sklizni (ha) Sklizeno ke dni aktualizace (ha) Žně 2017 postup sklizně dle okresů 8/11/17 Pšenice ozimá Pšenice jarní Ječmen ozimý Ječmen jarní Žito Oves Tritikale Obiloviny celkem Domažlice Celkově ke sklizni (ha) 12840 730 2776 1445 468 574 471 19304

Více

PŘÍLOHA B 2 PROGRAMY JEDNÁNÍ SCHŮZÍ PŘEDSEDNICTVA OKRESNÍHO VÝBORU KSČ 1966 1976

PŘÍLOHA B 2 PROGRAMY JEDNÁNÍ SCHŮZÍ PŘEDSEDNICTVA OKRESNÍHO VÝBORU KSČ 1966 1976 PŘÍLOHA B 2 PROGRAMY JEDNÁNÍ SCHŮZÍ PŘEDSEDNICTVA OKRESNÍHO VÝBORU KSČ 1966 1976 [1] [2] Zápis ze schůze byra (předsednictva) OV KSČ 12. 1. 1966 1966 A 98 1. Kádrové návrhy 2. Organizační záležitosti 3.

Více

některé body jednání ze zastupitelstva obce ze dne 13. 7. a 31.8. 2010

některé body jednání ze zastupitelstva obce ze dne 13. 7. a 31.8. 2010 Vážení spoluobčané! Končí nejen další čtvrtletí letošního roku, ale zároveň i další volební období obecního zastupitelstva. V letošním roce nám připadli navíc ještě volby do části senátu, které budou probíhat

Více

Usnesení ze 42. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí

Usnesení ze 42. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí Usnesení ze 42. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 04. 04. 2017 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 1114/42/2017 program schůze takto: 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3.

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 69. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 30. září 2002 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Kojetín, Masarykovo nám. 20 2. Kontrola

Více

Měst NV, MěV KSČ a MV NF uspořádaly ve čtvrtek 10. prosince 1970 večer v Osvětové besedě slavnostní zasedání na zakončení Měsíce československo-

Měst NV, MěV KSČ a MV NF uspořádaly ve čtvrtek 10. prosince 1970 večer v Osvětové besedě slavnostní zasedání na zakončení Měsíce československo- Rok 1970 Vítězný únor 1970 Oslavy dvaadvacátého výročí Vítězného února měly u nás slavnostní ráz. V městě vztyčeny státní vlajky, za sklem výzdoba. Městský výbor Komunistické strany Československa, Místní

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne v hod. na OÚ

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne v hod. na OÚ Obec Horní Loučky Zastupitelstvo obce Horní Loučky Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne 3.11.2014 v 19.00 hod. na OÚ Bod 1/ Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY. ORANŽOVÝ ROK 2014 - Generální sponzor akcí je SKUPINA ČEZ.

INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY. ORANŽOVÝ ROK 2014 - Generální sponzor akcí je SKUPINA ČEZ. INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY Vážení spoluobčané, přestože se na základě rozhodnutí Vlády ČR dostavba Jaderné elektrárny Temelín de-facto zastavila, Skupina ČEZ v podpoře regionu pokračuje

Více

Čl. 2. Čl. 3. Tento výnos nabývá účinnost dnem oznámení ve sbírce zákonů. Ministr: v zast. Dr. Švagera v.r.

Čl. 2. Čl. 3. Tento výnos nabývá účinnost dnem oznámení ve sbírce zákonů. Ministr: v zast. Dr. Švagera v.r. V ý n o s ministerstva kultury České socialistické republiky ze dne 27. října 1978, čj. 22 260/78 o prohlášení historického jádra města L i t o m ě ř i c za památkovou rezervaci Ministerstvo kultury ČSR

Více

Zápis č. 8/2011. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 8/2011. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 8/2011 ze zasedání ZO Malotice ze dne 28.9. 2011 od 19:00 hod., v zasedací místnosti obecního úřadu v Maloticích. Přítomni: Jirkovská Radka, Mgr. Tereza Jirkovská, Kallaschová Bohumila, Kaše Jiří,

Více

OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ

OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ 4. čtvrtletí 2010 Zastupitelstvo obce Oldřichovice přeje všem spoluobčanům v roce 2011 mnoho pracovních i osobních úspěchů Volby do obecního zastupitelstva Ve dnech 15.-16. října

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

PŘÍLOHA B 1 PROGRAMY JEDNÁNÍ SCHŮZÍ PŘEDSEDNICTVA OKRESNÍHO VÝBORU KSČ ÚSTÍ NAD LABEM

PŘÍLOHA B 1 PROGRAMY JEDNÁNÍ SCHŮZÍ PŘEDSEDNICTVA OKRESNÍHO VÝBORU KSČ ÚSTÍ NAD LABEM PŘÍLOHA B 1 PROGRAMY JEDNÁNÍ SCHŮZÍ PŘEDSEDNICTVA OKRESNÍHO VÝBORU KSČ ÚSTÍ NAD LABEM 1950 1965 [1] [2] Zápisy ze schůzí předsednictva OV KSČ Ústí nad Labem 1950 1965 Zápis ze schůze předsednictva OV KSČ

Více

Č.K.V. Král. Vinohrady

Č.K.V. Král. Vinohrady Archiv sportu a tv inventář č. 97 NAD č. 242 Č.K.V. Král. Vinohrady (Cyklistický oddíl: TJ Sokol Vinohrady, TJ Spartak Praha Stalingrad, TJ Bohemians ČKD) 1882 1972 V Praze 2011 Lucie Swierczeková Ú v

Více

Obecní zastupitelstvo usneslo se ve své schůzi konané dne 27. února 1944 přiškoliti obec Těchobuz k lidové škole hospodářské v Pacově.

Obecní zastupitelstvo usneslo se ve své schůzi konané dne 27. února 1944 přiškoliti obec Těchobuz k lidové škole hospodářské v Pacově. Rok 1944 Lidová škola hospodářská. Obecní zastupitelstvo usneslo se ve své schůzi konané dne 27. února 1944 přiškoliti obec Těchobuz k lidové škole hospodářské v Pacově. Sčítání ploch kultur a osevu. Osev

Více

který bude uhrazen 100 procent. přirážkou k dani činžovní a 100 procent.k daním ostatním. Schodek školního rozpočtu je Kč.

který bude uhrazen 100 procent. přirážkou k dani činžovní a 100 procent.k daním ostatním. Schodek školního rozpočtu je Kč. Rok 1940 1939-1940 Zima Zima r. 1939-1940 byla tuhá. Sníh napadal v prosinci 1939 na neumrzlou půdu. V lednu a únoru 1940 byly mrazy až 30 C. Ve školách bylo přerušeno vyučování od 5. února do 2. března.

Více

ROK 1987 Retrospektivní zápis Foto: kronikář Josef Rotbauer ml.

ROK 1987 Retrospektivní zápis Foto: kronikář Josef Rotbauer ml. ROK 1987 Retrospektivní zápis Foto: kronikář Josef Rotbauer ml. Tak takhle vypadají Trstěnice z kostelní věže, lépe řečeno přímo ze zvonice, když se díváme směrem na sousední Drmoul Pohled do obce od Chodové

Více

Slavnostní zahájení školního roku Slavnostního zahájení školního roku 1961/62 se zúčastnili dne 1. září 1961 zástupci patronátních závodů a SRPŠ.

Slavnostní zahájení školního roku Slavnostního zahájení školního roku 1961/62 se zúčastnili dne 1. září 1961 zástupci patronátních závodů a SRPŠ. 1961 62 Slavnostní zahájení školního roku Slavnostního zahájení školního roku 1961/62 se zúčastnili dne 1. září 1961 zástupci patronátních závodů a SRPŠ. Při zahajování bylo zdůrazněno, že se v letošním

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. 62/04 Řád pro veřejné licitace bytů Rada MO ÚL ST po projednání s c h v a l u j e upravený řád pro veřejnou licitaci bytů.

U S N E S E N Í. Usn. č. 62/04 Řád pro veřejné licitace bytů Rada MO ÚL ST po projednání s c h v a l u j e upravený řád pro veřejnou licitaci bytů. U S N E S E N Í z 6. schůze Rady městského obvodu Ústí n. L. Severní Terasa, která se konala dne 12.5. 2004 od 9.00 do 13.00 hodin v kanceláři tajemníka ÚMO ÚL ST, Stavbařů 2. Usn. č. 62/04 Řád pro veřejné

Více

Úplné znění od

Úplné znění od Úplné znění od 5. 5. 2019 STATUTÁRNÍ MĚSTO OLOMOUC ZASTUPITELSTVO MĚSTA OLOMOUCE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 10/2018, o nočním klidu, ve znění obecně závazných vyhlášek č. 3/2019 a č. 6/2019 Zastupitelstvo

Více

Kronika obce sytno 2002

Kronika obce sytno 2002 Kronika obce sytno 2002 1. 0 Obyvatelstvo a jeho migrace 1.1.Významná životní výročí 75 let Zdvořanová Marie 65 let Bouzková Vlasta, Bukovská Marie,Veber Martin 60 let Hanzalová Jaroslava, Palmová Anna

Více

Obec Nová Telib Z Á P I S

Obec Nová Telib Z Á P I S Obec Nová Telib Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nová Telib, konaného dne 9.11.2010 v zasedací místnosti OÚ v 17,00 hod. Přítomni: Petr Dlask, Miloslava Jonášová, Petr Kryštofek, Jiří

Více

I. část - občanská vybavenost veřejně prospěšná

I. část - občanská vybavenost veřejně prospěšná I. část - občanská vybavenost veřejně prospěšná Objekt č. 1 : Česká pošta, s.p. adresa : Školní 192 přístup do objektu Přístupu do objektu brání schod, nutno zrealizovat šikmou rampu (kulturní památka

Více

USNESENÍ. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

USNESENÍ. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín USNESENÍ z 33. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 20. července 2004 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí

Více

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost)

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) datum konání: 2. 5. 2019 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.30 hod. přítomno:

Více

Z Á P I S. z 36. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 10. března 2014 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 36. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 10. března 2014 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 36. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

z 11.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov

z 11.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov USNESENÍ z 11.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne 9. 4. 2019 od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov Usnesení RaMěst č. 11/1/2019/R z 9. 4. 2019 1. Jmenování člena komise -

Více

Vlastník Adresa LV Druh Výměra. Strmilov, Strmilov,

Vlastník Adresa LV Druh Výměra. Strmilov, Strmilov, Výpis dotčených pozemků Protierozní opatření 4113/1 není LV není LV ostatní plocha 490 Protierozní opatření 3263/2 není LV není LV trvalý travní 102654 Protierozní opatření 2897/3 Soňa Šubová Obcizna 163,

Více

ČESTNÍ ČLENOVÉ MO ČRS TÁBOR

ČESTNÍ ČLENOVÉ MO ČRS TÁBOR ČESTNÍ ČLENOVÉ MO ČRS TÁBOR Datum jmenování 6. ledna 1895 6. ledna1899 22. ledna 1903 13. ledna 1904 Jmenován ředitel třeboňského panství pan Josef ŠUSTA vrchní rybmistr jeho jasnosti knížete Adolfa ze

Více

2a) Výše příspěvku občanům města, kteří měli prokazatelnou škodu na bytových prostorech z účtu Město Kralupy nad Vltavou - POVODEŇ

2a) Výše příspěvku občanům města, kteří měli prokazatelnou škodu na bytových prostorech z účtu Město Kralupy nad Vltavou - POVODEŇ Z á p i s č. 13 o mimořádném veřejném zasedání Zastupitelstva města Kralup nad Vltavou, konaném dne 16. prosince 2002 ve velké zasedací místnosti Městského úřadu v Kralupech nad Vltavou. - Přítomni: 15

Více

Zápis z XXIII. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne

Zápis z XXIII. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne Zápis z XXIII. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 29. 3. 2005 Starosta zahájil zasedání v 19.00 hod. a přivítal přítomné. Přítomno dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Zapisovatel: pí

Více

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

ničeho přesného nevěděl. Ohledně zachování kamenického okresu mluvilo se mezi lidem o různých vykonaných intervencích v ústředí KSČ, na

ničeho přesného nevěděl. Ohledně zachování kamenického okresu mluvilo se mezi lidem o různých vykonaných intervencích v ústředí KSČ, na Rok 1960 Zemědělství Stav hospodářského zvířectva v Počátkách k 1. lednu 1960 jeví se takto: - prvé číslo celá obec, druhé JZD: slepice a kohouti 2158/400, husy a houseři 4/0, krůty a krocani 2/0, prasata

Více

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 28.6.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2007. Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2007.

Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2007. Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2007. Zpráva o činnosti a hospodaření Sboru dobrovolných hasičů v Holáskách za rok 2007 Vážení hosté, bratři a sestry Dovolte mi přednést zprávu o činnosti našeho sboru za rok 2007. Zpráva začíná stavem naší

Více

Scházíme se na závěr roku 1977 pro nás jubilejního roku, ve kterém jsme oslavili 60. výročí VŘSR, roku, který byl současně nástupem do nového

Scházíme se na závěr roku 1977 pro nás jubilejního roku, ve kterém jsme oslavili 60. výročí VŘSR, roku, který byl současně nástupem do nového Scházíme se na závěr roku 1977 pro nás jubilejního roku, ve kterém jsme oslavili 60. výročí VŘSR, roku, který byl současně nástupem do nového volebního období, abychom zhodnotili práci v uplynulých měsících.

Více

MINULOST SPOJENA S POZARY V OBCI KYJOV

MINULOST SPOJENA S POZARY V OBCI KYJOV MINULOST SPOJENA S POZARY V OBCI KYJOV (Výpis z kroniky obce Kyjov) POŽÁR KE KONCI 19. STOLETÍ Dne 18. listopadu 1884 o půl deváté večer vypukl oheň ve stodole Františka Špačka čp.21. Domácímu obyvatelstvu

Více

Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM

Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva města, které se konalo v neděli 9. listopadu 2014 od 15:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Zápis z ustavující členské schůze Bytového družstva Horácké nám. 4 a 5

Zápis z ustavující členské schůze Bytového družstva Horácké nám. 4 a 5 Zápis z ustavující členské schůze Bytového družstva Horácké nám. 4 a 5 Datum, hodina a místo konání: 03.09.2009 17,00 hod. v jídelně ZŠ, Horácké nám. P r o g r a m 1. Zahájení Jana Pochylá Přečetla program

Více

Zápis s ustanovujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Město ze dne Zahájení a seznámení s programem (Tomeček)

Zápis s ustanovujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Město ze dne Zahájení a seznámení s programem (Tomeček) OÚ/534/2006 Zápis s ustanovujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Město ze dne 6.11. 2006 Místo zasedání : ZASEDÁCÍ MÍSTNOST NA OBECNÍM ÚŘADĚ VE STARÉM MĚSTĚ Přítomni: 9. členů ZO Hymna,

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 15. 4. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 21.00 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, Volba orgánů

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1947. Vyhlásené: 31.12.1947 Časová verzia predpisu účinná od: 31.12.1947

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1947. Vyhlásené: 31.12.1947 Časová verzia predpisu účinná od: 31.12.1947 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1947 Vyhlásené: 31.12.1947 Časová verzia predpisu účinná od: 31.12.1947 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 231. V l á d n í n a ř í z e n í ze

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Slovo starosty. www.bela.cz. Strana 1

Slovo starosty. www.bela.cz. Strana 1 Slovo starosty Vážení spoluobčané, dovolte mi, abych Vás seznámil s tím, co se za poslední dobu děje v naší krásné obci. Určitě jste si všimli, že byly zahájeny dvě stavební akce a další budou v nejbližší

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 27.6. 2012 v 19 hodin

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 27.6. 2012 v 19 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 27.6. 2012 v 19 hodin Návrh programu zasedání OZ Nedrahovice na červen 2012 Termín: středa 27. 06. 2012 od 19 hodin v budově hasičárny v Kamenici

Více

Zápis z jednání JZD Chotýš (1952 1959)

Zápis z jednání JZD Chotýš (1952 1959) Zápis z jednání JZD Chotýš (1952 1959) Demo Mikuláš ing. III.2012 VI.2012 Zápis ze schůze členů JZD v Chotýši ze dne 1.února 1956, za účasti 17 členů. Usneseno, aby Antonii Pokorné byly proplaceny 1 kráva

Více

U S N E S E N Í. 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

M Ě S T O B O J K O V I C E Sušilova 952, Bojkovice, okres Uherské Hradiště Rada města

M Ě S T O B O J K O V I C E Sušilova 952, Bojkovice, okres Uherské Hradiště Rada města M Ě S T O B O J K O V I C E Sušilova 952, 687 71 Bojkovice, okres Uherské Hradiště Rada města Nařízení města Bojkovice č. 1 / 2015 o zimní údržbě komunikací ( chodníků ) na území města Bojkovice Rada města

Více

Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově městského úřadu v Dolních Kounicích

Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově městského úřadu v Dolních Kounicích Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 12.2.2018 v budově městského úřadu v Dolních Kounicích Přítomní: Ing. Radka Formánková - starostka Lumír Konečný - místostarosta. MUDr. Petr Fila-radní,

Více

Teplovod Klučenice - od myšlenky k realizaci za pár měsíců

Teplovod Klučenice - od myšlenky k realizaci za pár měsíců - od myšlenky k realizaci za pár měsíců Olomouc 7.- 8. listopadu 2017 Stanislav Žák Robert Štefanec Moyzesova 2/B 902 01 Pezinok +421 2 381 00 996 +421 907 893 203 info@nrgflex.sk www.nrgflex.sk Obsah

Více

U n i v e r zita o brany v B r n ě Kounicova 65, Brno, PSČ , datová schránka hkraife

U n i v e r zita o brany v B r n ě Kounicova 65, Brno, PSČ , datová schránka hkraife F a kulta vojenského lea d e rshipu U n i v e r zita o brany v B r n ě Kounicova 65, Brno, PSČ 662 10, datová schránka hkraife Čj. MO 195041/2017-2994 VNITŘNÍ PŘEDPIS FAKULTY VOLEBNÍ ŘÁD AKADEMICKÉHO SENÁTU

Více

USNESENÍ z 25. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 20. února 2017

USNESENÍ z 25. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 20. února 2017 USNESENÍ z 25. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 20. února 2017 707/25/1/2017 Zahájení, schválení programu 25. zasedání, volba ověřovatelů zápisu 1. schvaluje upravený program 25. zasedání

Více

Z pravodaj. č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N. Volby do Evropského parlamentu

Z pravodaj. č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N. Volby do Evropského parlamentu Z pravodaj č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N I n f o r m a č n í o b č a s n í k O b e c n í h o ú ř a d u R a d ě t i c e Volby do Evropského parlamentu Ve dnech 5.až 7. června se v zemích Evropské

Více

ZÁPIS. Celkem 72. Pozvánka na mimořádné zasedání Zastupitelstva města Kladna tvoří přílohu č. 1 zápisu, prezenční listiny přílohu č. 2.

ZÁPIS. Celkem 72. Pozvánka na mimořádné zasedání Zastupitelstva města Kladna tvoří přílohu č. 1 zápisu, prezenční listiny přílohu č. 2. č.j.oo/320/16 STATUTÁRNÍ MĚSTO KLADNO ZÁPIS z mimořádného zasedání Zastupitelstva města Kladna, které se konalo dne 2. června 2016 od 17:00 hod. ve velkém konferenčním sále objektu č.p. 3105 Fakulty biomedicínského

Více

Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace. Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny

Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace. Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny Adresa: Nový Oldřichov 86, 471 13 Telefon: 487 767 515, 736

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 30. 10. 2018 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

Milan Morava Z dějin myslivosti v Žirovnici

Milan Morava Z dějin myslivosti v Žirovnici Milan Morava Z dějin myslivosti v Žirovnici Nejstarší zmapovaná historie lovectví v našich zemích je spojována se šlechtou a vládnoucími vrstvami společnosti obecně. Lov byl výsadou šlechty a každý pokus

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO obce Lipec ze dne 10.11.2010, které se konalo od 19.00 hod v zasedací místnosti OÚ

Zápis z ustavujícího zasedání ZO obce Lipec ze dne 10.11.2010, které se konalo od 19.00 hod v zasedací místnosti OÚ Zápis z ustavujícího zasedání ZO obce Lipec ze dne 10.11.2010, které se konalo od 19.00 hod v zasedací místnosti OÚ Ustavující zasedání za zahájila a řídila paní Eva Jehličková. Přivítala nově zvolené

Více

Zápis z jednání ustavujícího Zastupitelstva města Hrádek, konaného dne 31. října 2018 v sále Domu kultury Hrádek

Zápis z jednání ustavujícího Zastupitelstva města Hrádek, konaného dne 31. října 2018 v sále Domu kultury Hrádek Zápis z jednání ustavujícího Zastupitelstva města Hrádek, konaného dne 31. října 2018 v sále Domu kultury Hrádek Doba jednání : 17.00 17.45 hod. Přítomni : Sobotková Marcela Mgr., Sobotka Pavel, Šístek

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žatčany, konaného dne , od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žatčany, konaného dne , od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žatčany, konaného dne 10.11. 2010, od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zasedání Zastupitelstva obce Žatčany bylo zahájeno v 19:00 hodin dosavadním

Více

Březen v 1. polovině hezké jarní počasí byla zaseta většina obilovin. Od 16. března ochlazení, déšť, sněžení, mrazy 5 až 10.

Březen v 1. polovině hezké jarní počasí byla zaseta většina obilovin. Od 16. března ochlazení, déšť, sněžení, mrazy 5 až 10. Rok 1997 Počasí. Počasí v r. 1997. Leden přetrvává mrazivé počasí z minulého roku. Mrazy však zmírnily na 10 až 20.Od 13. ledna ve dne slunečno, teploty do 5, v noci 10. Od 20. ledna je zmírnění ve dne

Více

HOSTIVICKÝ ULIČNÍK. Historický vývoj ulic a domů v Hostivici. Ulice Dělnická

HOSTIVICKÝ ULIČNÍK. Historický vývoj ulic a domů v Hostivici. Ulice Dělnická HOSTIVICKÝ ULIČNÍK Historický vývoj ulic a domů v Hostivici Ulice Dělnická Hostivice, listopad 2010 Ulice Dělnická 2 UPOZORNĚNÍ Tento dokument je součástí díla Hostivický uličník, které obsahuje úvodní

Více

O Z N Á M E N Í. VOLBY DO ZASTUPITELSTVA MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU A DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY se uskuteční:

O Z N Á M E N Í. VOLBY DO ZASTUPITELSTVA MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU A DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY se uskuteční: O Z N Á M E N Í O DOBĚ A MÍSTĚ KONÁNÍ VOLEB DO ZASTUPITELSTVA MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU A SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY Starosta města Rychnov nad Kněžnou podle 29 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách

Více

Usnesení ZaMěst č. 001/15 z bere na vědomí, ověřilo bere na vědomí, Usnesení ZaMěst č. 002/15 z stanovuje určuje

Usnesení ZaMěst č. 001/15 z bere na vědomí, ověřilo bere na vědomí, Usnesení ZaMěst č. 002/15 z stanovuje určuje USNESENÍ z 1. řádného zasedání Zastupitelstva statutárního města Chomutova, které se konalo dne 2. 3. 2015 od 15.00 hod, v zasedací místnosti č. 13 na radnici, nám. 1. máje v Chomutově. Usnesení ZaMěst

Více

Základní devítiletá škola Benešovice

Základní devítiletá škola Benešovice Státní okresní archiv Tachov Základní devítiletá škola Benešovice 1946-1977 Inventář Číslo listu NAD: 495 Evidenční pomůcka č. 27 Jan Edl, Dana Bízová Tachov 2005 Obsah Úvod...3-5 I. Vývoj původce fondu...3-4

Více

ROK Volby do MNV:

ROK Volby do MNV: ROK 1957 Ze schůze dne 4. 1. 1957, úkoly, které byly určeny do dnešního dne, jsou splněny. Plánovaný stav zvířectva u JZD je v plném stavu a u soukromého sektoru jen nepatrná část chybí, která bude do

Více

Místní školní rada Sebečice EL NAD č.: 716 AP.: 217

Místní školní rada Sebečice EL NAD č.: 716 AP.: 217 Státní oblastní archiv v Plzni - Státní okresní archiv Rokycany Místní školní rada Sebečice 1885-1949 Inventář EL NAD č.: 716 AP.: 217 Petr Zárobský Rokycany 2009 Obsah Úvod: I. Vývoj původce archivního

Více

Místní národní výbor Žebletín

Místní národní výbor Žebletín Poř. č. 22 Místní národní výbor Žebletín 1945-1952 Inventář EL NAD č. 347 Archivní pomůcka č. 282/22 248 Úvod I. Vývoj původce fondu Obec Žebletín s osadami Hluboká a Maleš a jejich katastrální území patřily

Více

Rada Souhrn 9. řádné jednání Rady, konané dne v 8:30 hod. kancelář starosty

Rada Souhrn 9. řádné jednání Rady, konané dne v 8:30 hod. kancelář starosty Zveřejněné usnesení je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Město Březnice,

Více

Z á p i s č. 11/2010

Z á p i s č. 11/2010 Strana č. 1/9 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 11/2010 ze zasedání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 1. 12. 2010 v 18.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva:

Více

Z á p i s. Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 108

Z á p i s. Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 108 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 19. května 2009 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

město Slavičín U S N E S E N Í 45. schůze Rady města Slavičín, konané dne

město Slavičín U S N E S E N Í 45. schůze Rady města Slavičín, konané dne město Slavičín U S N E S E N Í 45. schůze Rady města Slavičín, konané dne 5. 8. 2008 Usnesení č. 45/0927/08 Kontrola plnění usnesení b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy

Více

POZVÁNKA NA VZPOMÍNKOVOU AKCI 65. VÝROČÍ OSVOBOZENÍ OBCE TRNÁVKA

POZVÁNKA NA VZPOMÍNKOVOU AKCI 65. VÝROČÍ OSVOBOZENÍ OBCE TRNÁVKA Trnavský občasník Duben 2010 V dnešním čísle najdete: 65. let osvobozeni obce Konání voleb do parlamentu Jednání zastupitelstva obce Slet čarodějnic Humanitární sbírka Velkoobjemový odpad Zápis dětí do

Více

Týden 1/2014. 1.ledna 2014-5.ledna 2014

Týden 1/2014. 1.ledna 2014-5.ledna 2014 Týden 1/2014 1.ledna 2014-5.ledna 2014 30.12.2013 31.12.2013 1.1.2014 2.1.2014 3.1.2014 4.1.2014 5.1.2014 Týden 2/2014 6.ledna 2014-12.ledna 2014 6.1.2014 7.1.2014 8.1.2014 9.1.2014 10.1.2014 11.1.2014

Více