Stavebník: Město Osek Zahradní č.p. 246, Osek parc. číslo: st.p. 415 k.ú. Osek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Stavebník: Město Osek Zahradní č.p. 246, Osek parc. číslo: st.p. 415 k.ú. Osek"

Transkript

1 Stavebník: Město Osek Zahradní č.p. 246, Osek parc. číslo: st.p. 415 k.ú. Osek Výtisk č.: TECHNICKÁ ZPRÁVA Základní škola Osek odvedení dešťových vod na východní straně budovy a návrh opatření na snížení účinků vlhkosti na podzemní prostory budovy Datum: říjen 2013 Projektant: Ing. František Nerad autorizovaný inženýr pro obor Pozemní stavby Strašice 403/II Projektová činnost a inženýrská činnost IČ:

2 1) Úvod Předmětem projektu je ochrana podzemních částí východní strany stavby Základní školy v Oseku na Klášterním náměstí č.p. 263 (dále jen ZŠ) před působením podzemní a dešťové vody a ničení fasády budovy, dále pronikání vlhkosti do provozních místností 1.P.P. Místnosti 1.P.P. mají úroveň podlahy cca 2 m pod úrovní terénu. Východní fasáda je umístěna na veřejném prostoru. Kolem budovy není realizován okapní chodník, ale rigol z cihel, který situaci v současném stavu ještě zhoršuje. Pokud byla v době realizace provedena opatření proti zabránění průniku vody k podzemním částem budovy, jsou dnes pravděpodobně nefunkční. Pokud se neprovedou ochranná opatření proti podzemní vodě a vzlínající vlhkosti a pokud se neprovede odvedení všech dešťových vod z dosahu objektu, zhorší se stav v budově a bude nutné neustále opravovat fasádu a řešit problémy vlhkosti v interiéru budovy. Dle informací investora není jasné, kam jsou odváděny dešťové vody ze střechy budovy a z prohlídky místa stavby není patrné, kam se odvádí dešťové vody z pozemku p.č. 234/2. Z vedlejší budovy jsou například dešťové vody sváděny na terén do tohoto prostoru. Součástí návrhu opatření je přímé odvedení dešťové vody ze čtyř svodů ze střechy na této straně budovy přímo do kanalizace a provedení drenáže kolem budovy a odvedení drenážních vod rovněž do kanalizace. Zastavěná plocha se hydroizolačními opatřeními nezmění. Bude však kolem budovy zbudován okapní chodník z betonu o minimální šířce 500 mm, který nahradí stávající nefunkční cihelný rigol.. V době oprav bude na krátkou dobu uzavřen chodník kolem budovy v místě napojení drenáže a kanalizace na městkou kanalizaci do kanalizační šachty označené v dokumentaci jako Š1. Cílem stavby je hydroizolace stavby a odvedení průsakových vod od obvodové stěny pomocí drenáže provedené v souladu s požadavky ČSN Dále je nutné provést opravu soklu, která však bude součástí jiné etapy opravy budovy. Projekt neřeší úpravy uvnitř budovy. Jedná se o: - Vyznačení podzemních sítí a jejich ochrana - Rozebrání cihelného rigolu, betonové plochy a zámkové dlažby v chodníku. - Obnažení zdiva 1.P.P. na východní straně budovy do hloubky cca 2 m od úrovně terénu - Vybetonování prahu š. 50 cm podél budovy pro položení drenáže ve spádu ke komunikaci na severní straně budovy - Oprava povrchu podzemního zdiva, hydroizolace a její překrytí Nopovou fólií a její ochranu geotextilií s vytažením fólie nad úroveň terénu a její ukončení krycí lištou - Položení vysoko pevnostní drenáže Perforation vč. odvětrávacích trub a jejího zakrytí štěrkem - Částečný zásyp a zhutnění výkopu pro drenáž podél budovy - Položení dešťové kanalizace do tohoto částečně zasypaného výkopu a napojení dešťových svodů na této straně budovy a jejich zaústění do šachty Š1 (úprava šachty)

3 - Úplný zásyp a zhutnění výkopů - Položení obrubníků a okapního chodníku z betonu š. 50 cm do štěrkového lože - Zpětné položení zámkové dlažby na chodníku - Úpravy terénu a zasetí trávníku - Vyklizení staveniště Při prohlídce stavby bylo zjištěno, že příčinami poruch na omítkách soklu na východní straně budovy je špatné (reps. žádné) odvedení dešťových vod minimálně ze tří ze čtyř svodů od budovy, jednak zcela nefunkční a propustný cihlový rigol. Dešťová voda nikam neodtéká a vsakuje se pod budovu. Z důvodů jednoznačného a jasného odvedení dešťových vod a současně odvodnění i odvětrání terénu kolem budovy je navržena nová dešťová kanalizace na západní a severní straně budovy. Vzhledem ke zvýšenému počtu dešťových svodů se navrhuje provést samostatnou dešťovou kanalizaci. Aby nedošlo ve výkopu kolem budovy k poklesu zeminy nad drenáží, bude muset být zhutněn terén nad ní. Z toho důvodu se navrhuje vysoko pevnostní drenážní potrubí upravené systémem Perforation. Předpokládá se, že ve stavební zóně (zcela jistě v chodníku), jsou vedeny inženýrské sítě. Je zde jeden svod hromosvodové soustavy, který je nutné při výkopech ochránit V rohu budovy je na zemi položen kabel neznámého účelu a je nutné zjistit, zda je funkční

4 nebo ne a podle toho rozhodnout o jeho dalším umístění. Zastavěná plocha uzavřená: cca 60 m² Zabraná plocha pro staveniště: cca 100 m² 2) Technické řešení Bude provedeno rozbourání cihlového rigolu a materiál bude odvezen na skládku. Bude rozebrána zámková dlažba chodníku a uložena k dalšímu použití. Bude proveden svahovaný výkop rýhy podél budovy a bude provedena kontrola stavu podzemních částí zdiva budovy. Vzhledem k nejasnému stavu izolační přizdívky budovy bude detailní postup izolací určen po dokončení výkopů. Hydroizolace jsou v části školy navrženy jako natavené asfaltové pásy (na zdivo a roznášecí práh drenáže) a v části tělocvičny jako nátěr speciálních materiálů fungujících jako krystalický kapilární systém. Na upravený a vyčištěný povrch základů budou natřeny hydroizolační hmoty (CONSEAL, PENETRON, BASF). Obě tyto izolace budou chráněny nopovou plastovou profilovanou izolací HDPE a ta bude chráněna proti mechanickému poškození při hutnění zásypu geotextilií FILTEC 300 V celé délce budovy je pro účinnější odvedení podzemních vod instalován odvzdušněný drenážní odvodňovací systém z plastových trub Perforation DN 110. Drenáže a dále dešťová kanalizace DN mm svádějící vodu ze střech budou napojeny na kanalizační síť města do kanalizační šachty Š1. Podél celé budovy bude místo rigolu nabetonován monolitický okapní chodník ukončený obrubníkem. Úroveň okapního chodníku bude min 5 cm pod úrovní parapetu oken do 1.P.P., z čehož vyplyne nutná úprava úrovně terénu kolem budovy po výkopu PŘÍPRAVNÉ PRÁCE a) Budou vytýčeny inženýrské sítě v místech výkopů. b) Budou provedena dopravně inženýrská opatření (DIO) v provozu tak, aby bylo zabráněno vstupu lidí do prostoru stavby a bude zajištěn výjezd ze stavby. c) Budou provedena ochranná opatření fasády a oken budovy ZŠ tak, aby nedošlo stavebními mechanismy k jejímu poškození BOURACÍ A VÝKOPOVÉ PRÁCE a) Budou rozebrán cihelné rigoly a betonová plocha na východní straně budovy. b) Bude rozebrána zámková dlažba v pruhu cca 1,5 m od rohu ZŠ ke kanalizační šachtě Š1. c) Bude vykopána podél budovy vysvahovaná rýha ve vzdálenosti 1,3 m od budovy do hloubky cm pod úroveň podlahy 1.P.P. ZŠ. a výkopek složen na mezideponii v místě stavby a po provedení hydroizolací z větší části vrácena zpět, přebytečná odvezena na skládku. d) Budou proraženy otvory do kanalizační šachty Š1.

5 e) Budou provedena ochranná opatření inženýrských sítí, pokud zasáhnou do prostoru výkopů a provedeno obnažení svodů hromosvodové soustavy. f) Podle stavu izolační přizdívky 1.P.P. bude buď rozbourána, nebo upravena jako podklad pro novou izolaci ZÁKLADY a) Bude vybetonován základový pás pod drenáž z betonu B 12,5 podél celé stavby a bude spádován směrem ke kanalizační šachtě Š1 ve spádu 0,5% a příčně směrem od stavby IZOLACE PROTI ZEMNÍ VLHKOSTI Budou provedeny dvojím způsobem vzhledem k tomu, že i východní strana ZŠ je dvojího typu. U tělocvičny, není budova podsklepena a budou obnaženy její základy, u kterých je s velkou pravděpodobností zničena vodorovná izolace pod stěnami a vlhkost vzlíná ze základů do zdiva. Je proto nutné odvodnit maximálně terén kolem základů. Proto zde bude izolace v tomto složení: a) Svislé izolace základů budovy - Řez 2-2. Obnažené podzemní části základů budou očištěny, opraveny cementovými omítkami a opatřeny svislou hydroizolací v tomto složení: - nátěr omítky APL - nanesením dvou vrstev přípravku CONSEAL nebo PENETRON nebo BASF - ukotvením jedné vrstvy profilové nopové folie HDPE s výškou nopů 8 mm - překrytím této fólie geotextilií (FILTEC 300) b) Svislé izolace podzemních stěn budovy pod školou Řez 1-1. Obnažená izolační přizdívka nebo podzemní části zdiva budou opraveny cementovými omítkami a opatřeny svislou hydroizolací v tomto složení: - nátěr omítky APL - natavením jedné vrstvy asfaltové izolace GLASTEC MINERAL 40 na vyrovnaný povrch stěny a na základový pás pod drenáž - ukotvením jedné vrstvy profilové nopové folie HDPE s výškou nopů 8 mm - překrytím této fólie geotextilií (FILTEK 300) Nopová profilová PVC folie bude vytažena nad úroveň okapního chodníku do výšky max. 5 cm a zakryta plechovou krytkou.

6 DRENÁŽ Drenáž včetně odvětrání bude provedena z plastových perforovaných trub DN 110 mm PERFORATION. Trubky budou uloženy v části školy na betonový základ pod drenáž a na hydroizolace v nopové fólie a geotextilie a obsypány praným kamenivem frakce 16/32. Tloušťka vrstvy kameniva min. 25 cm. V části kolem tělocvičny nebude dělána vodorovná izolace na betonový základ pod drenáž. Drenážní potrubí bude odvětráváno po 6 m svislým perforovaným potrubím DN 110 mm, ukončeným děrovanou zátkou na úrovni okapního chodníku. (Použity fotografie z materiálů firem DEKTRADE, CPM a PERFORATION) DEŠŤOVÁ KANALIZACE Dešťové a drenážní vody budou do městské kanalizace převedeny přes sifonové uzávěry, osazené na potrubí před zaústěním do kanalizační šachty Š1. Ležatá dešťová kanalizace bude z prvních dvou svodů o světlosti DN 150 mm a hned za připojením druhého svodu zredukována na DN 200 mm. Dešťová kanalizace bude montována do částečně zasypaného a zhutněného výkopu pro drenáž podél stěny domu. Spád dešťové kanalizace min. 1,0 % KANALIZAČNÍ ŠACHTA Stávající kanalizační šachta Š1 leží na hranici mezi komunikací a chodníkem ve vzdálenosti 8 m od roku ZŠ. Do jejího těla budou vybourány dva otvory pro vstup kanalizačních a drenážních trub a budou utěsněny betonem. Jiné úpravy na šachtě prováděny nebudou. Pro trasu kanalizace a drenáže bude nutné překročit v chodníku viditelný vodovodní řád VODOROVNÉ NOSNÉ KONSTRUKCE Nosná vrstva zásypu drenáže bude provedena z nepropustné zhutněné zeminy, zhutňované po vrstvách cm. Podél budovy bude zbudován betonový okapní chodník z betonu C 8/12 s kletovaným povrchem ve spádu 1 % od budovy. Chodník bude směrem do terénu ukončen chodníkovým obrubníkem betonovým parkovým 100x250x1000. Šířka chodníku min. 50 cm. Chodník bude betonován na štěrkové lože o tl. 15 cm. Úroveň povrchu chodníku bude min. 5 cm pod úrovní parapetů oken do prostor 1.P.P. Krycí lišta nopové folie bude min. 3 cm nad úrovní chodníku. Chodník bude dilatován dilatačními spárami š. 1,5 cm ve vzdálenosti 3 m. Do chodníku bude při spodním povrchu zabetonována výstužná KARI síť z drátů 3 mm a s oky 10x10 cm.

7 OSTATNÍ Doporučuje se odstranit hromadu zeminy kolem zdi za tělocvičnou a provést okapní chodník i kolem této zdi. Není však součástí projektu. Na zhutněný zásyp drenážní rýhy bude navezena ornice a oseta trávou. Před dokončením hydroizolace bude provedeno změření zemního odporu hromosvodové soustavy, jako doklad neporušení této soustavy. Po ukončení stavby bude proveden úklid místa stavby a provedeno předání staveniště vlastníkovi pozemku PÉČE O ŽP Nápravná a ochranná opatření budovy ZŠ budou prováděny většinou tradičními technologiemi a stavební proces nebude mít negativní vliv na ŽP. V případě aplikace přípravků PENETRON, CONSEAL nebo BASF nebo jiného podobného materiálu musí být postupováno přesně dle pokynů výrobce. Naopak následný proces provozu bude mít zlepšený vlivy na ŽP a na hygienu prostředí ODPADOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ Druh odpadu Kategorie odpadu Při výstavbě: Č.o stavební suť, výkopek zeminy N Pozn.: stavební odpady budou likvidovány dle pokynů MÚ Osek na řízené skládce. Č.o odpadové stavební dřevo O Pozn.: bude likvidováno spálením Č.o kovový odpad O Pozn.: předpokládá se likvidace ve sběrně surovin Přebytečný výkopek z rýhy bude uložen na řízené skládce, kterou určí MÚ Osek. Při provozu stavby: Č.o dešťová a drenážní voda Pozn.: předpokládá se napojení na jednotnou kanalizační soustavu města N 3.2. BEZPEČNOST PRÁCE Zdrojem ohrožení zdraví a bezpečnosti pracovníků na stavbě je nebezpečí vznikající při manipulaci s materiálem a při samotných stavebních a montážních pracech. Lidé v době výstavby budou používat ochranné pomůcky podle druhu práce a budou poučeni o předpisech o Bezpečnosti práce ve smyslu požadavků NV č.591/2006 Sb., o bližších minimálních požadavcích na BOZP na staveništi a vyhlášky BOZP č. 309/2006 Sb. Na staveniště bude zakázán vstup nepovolaných osob formou výstražných tabulí ZPŮSOB PROVEDENÍ Stavba bude v oborech HSV i PSV prováděna dodavateli vybranými stavebníkem dle výběrového řízení. Autorský dozor bude zajišťovat : Ing. František Nerad autorizovaný inženýr č.a. : Inženýrská činnost IČ:

8 Stavebník: Město Osek Zahradní č.p. 246, Osek parc. číslo: st.p. 415 k.ú. Osek Výtisk č.: DOKLADY Základní škola Osek odvedení dešťových vod na východní straně budovy a návrh opatření na snížení účinků vlhkosti na podzemní prostory budovy Datum: říjen 2013 Projektant: Ing. František Nerad autorizovaný inženýr pro obor Pozemní stavby Strašice 403/II IČ:

9 Stavebník: Město Osek Zahradní č.p. 246, Osek parc. číslo: st.p. 415 k.ú. Osek Výtisk č.: SNÍMEK KATASTRU NEMOVITOSTÍ

Stavebník: Město Osek Zahradní č.p. 246, Osek parc. číslo: st.p. 403 k.ú. Osek TECHNICKÁ ZPRÁVA

Stavebník: Město Osek Zahradní č.p. 246, Osek parc. číslo: st.p. 403 k.ú. Osek TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavebník: Město Osek Zahradní č.p. 246, 417 05 Osek parc. číslo: st.p. 403 k.ú. Osek Výtisk č.: TECHNICKÁ ZPRÁVA MÚ Osek odvedení dešťových na severní straně budovy a návrh opatření na snížení účinků

Více

ZMĚNA PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PRO AKCI: STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTOVÉHO DOMU NA ULICI DUBKOVÁ Č.P. 1541 A Č.P. 1542, 756 61, ROŽNOV POD RADHOŠTĚM

ZMĚNA PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PRO AKCI: STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTOVÉHO DOMU NA ULICI DUBKOVÁ Č.P. 1541 A Č.P. 1542, 756 61, ROŽNOV POD RADHOŠTĚM ZMĚNA PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PRO AKCI: STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTOVÉHO DOMU NA ULICI DUBKOVÁ Č.P. 1541 A Č.P. 1542, 756 61, ROŽNOV POD RADHOŠTĚM Stavba : Stavební úpravy bytového domu na ulici Dubková č.p. 1541

Více

ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2

ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2 ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2 F1 Pozemní (stavební) objekty: Stavební část 1 - Technická zpráva 2 - Půdorys přízemí - stávající stav + bourací práce 3 - Přízemí - fotodokumentace

Více

Položkový rozpočet stavby

Položkový rozpočet stavby Stavba: 15/0 Položkový rozpočet stavby Zhotovitel: IČO: DIČ: Objednatel: IČO: DIČ: Vypracoval: Základ pro sníženou DPH: 15 % 0,00 CZK Snížená DPH 15 % 0,00 CZK Základ pro základní DPH: 21 % 248 144,61

Více

Identifikační údaje. Průvodní zpráva

Identifikační údaje. Průvodní zpráva Identifikační údaje Stavba: Rekonstrukce chodníku na Náměstí Palackého v Sadské na západní straně od čp. 1100 (Norma) po č.p. 77 (Spořitelna) Stavebník: Město Sadská, Náměstí Palackého 1, Sadská, 289 12

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ. zak. č.141/10/2011. 739 91 Jablunkov. Písečná 42 739 91 Jablunkov IČ: 70632430 DIČ: CZ70632430

TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ. zak. č.141/10/2011. 739 91 Jablunkov. Písečná 42 739 91 Jablunkov IČ: 70632430 DIČ: CZ70632430 zak. č.141/10/2011 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO TECHNICKÁ ZPRÁVA DEŠŤOVÁ KANALIZACE A DRENÁŽ Název stavby: Místo stavby: Investor: Zhotovitel projektových prací: Rekonstrukce Kulturního domu

Více

Návrh sanace hydroizolace objektů. Trávníčková č.p.1772 až 1776, Praha 13

Návrh sanace hydroizolace objektů. Trávníčková č.p.1772 až 1776, Praha 13 Návrh sanace hydroizolace objektů Trávníčková č.p.1772 až 1776, Praha 13 Vypracoval : Ing. Zdeněk Veselý V Praze 14.5.2018 autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby, statika a dynamika staveb autorizovaný

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních -2-793 TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA A. KONSTRUKCE A PRÁCE HSV 1. Zemní práce Budou provedeny výkopy pro okapové chodníky a pro základy. Provedou se ručně a to v hornině 3. Odvoz zeminy se provede

Více

Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320

Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa je správcem

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 08.1

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 08.1 SO 08.1.doc Datum: leden 2013 Projekt Paré MĚLČANY - KANALIZACE ČÁST Dokumentace stavebních objektů Měřítko SO/PS SO 08 PŘÍPOJKY VODY K ČS 01, ČS 02 Stupeň ZD Příloha Číslo přílohy Revize TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

T e c h n i c k á z p r á v a

T e c h n i c k á z p r á v a č. zakázky : 2009.1406 počet stran : 2 T e c h n i c k á z p r á v a Název akce : Odvlhčení obvodových stěn Místo objektu : Lanškroun, ul. Olbrachtova Číslo popisné : č.p. 93, 94 Projektant : Němec projekce,

Více

Oprava soklu budovy radnice UMČ Čakovice Nám. 25. března 121, Praha 9-Čakovice DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ

Oprava soklu budovy radnice UMČ Čakovice Nám. 25. března 121, Praha 9-Čakovice DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Oprava soklu budovy radnice UMČ Čakovice Nám. 25. března 121, Praha 9-Čakovice DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ SEZNAM PŘÍLOH TECHNICKÁ ZPRÁVA S VÝKAZEM VÝMĚR PŮDORYS - STÁVAJÍCÍ STAV PŮDORYS NOVÝ STAV

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Oprava dešťové kanalizace v ul. Kamenná, O - Martinov. Místo: Ostrava - Martinov Datum: Statutární město Ostrava

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. Oprava dešťové kanalizace v ul. Kamenná, O - Martinov. Místo: Ostrava - Martinov Datum: Statutární město Ostrava KRYCÍ LIST ROZPOČTU Stavba: Oprava dešťové kanalizace v ul. Kamenná, O - Martinov JKSO: CC-CZ: Místo: Ostrava - Martinov Datum: 18.09.2015 Objednavatel: Statutární město Ostrava Zhotovitel: SWIETELSKY

Více

Celkem Stavební objekt ZRN NUS Celkem bez DPH DPH vč. DPH. SO 01 - Tlaková kanalizace , , , , ,05

Celkem Stavební objekt ZRN NUS Celkem bez DPH DPH vč. DPH. SO 01 - Tlaková kanalizace , , , , ,05 Psáry - kanalizace a vodovod v ul. Nad Cihelnou Sestavení nákladů Celkem Stavební objekt ZRN NUS Celkem bez DPH DPH vč. DPH SO 01 - Tlaková kanalizace 371 407,98 40 854,88 412 262,85 86 575,20 498 838,05

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU- výkaz výměr

KRYCÍ LIST ROZPOČTU- výkaz výměr KRYCÍ LIST ROZPOČTU- výkaz výměr Příloha č. 2 smlouvy o dílo Stavba: Rekonstrukce vnitřní kanalizace skladu C1, SSHR-pobočka GODULA JKSO: CC-CZ: Místo: závod SSHR, Hnojník u Českého Těšína Datum: 31.03.2016

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Efektivní financování úspor energie. Obsah:

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Efektivní financování úspor energie. Obsah: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: 1. Identifikace stavby 2. Stavební pozemek 3. Provedené průzkumy 4. Požadavky dotčených orgánů 5. Splnění obecných požadavků na výstavbu 6. Splnění podmínek územního plánování

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA Rekonstrukce ustavení kašny na náměstí T.G.Masaryka Chotěboř- ZMĚNA

TECHNICKÁ ZPRÁVA Rekonstrukce ustavení kašny na náměstí T.G.Masaryka Chotěboř- ZMĚNA Stavebník: Město Chotěboř Trčků z Lípy č.p. 69 583 01 Chotěboř parc. číslo: st.p. 4388/3 Výtisk č.: TECHNICKÁ ZPRÁVA Rekonstrukce ustavení kašny na náměstí T.G.Masaryka Chotěboř- ZMĚNA PODZEMNÍ PROSTOR

Více

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Stavba: 1 Objekt: 1 Rozpočet: 1 Zadavatel IČO: DIČ: Zhotovitel: Martina Bednářová IČO: 67166695 DIČ: Rozpis ceny HSV PSV MON Vedlejší náklady Ostatní náklady Celkem

Více

F. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Akce : REKONSTRUKCE ZŠ DUBÍ II, Dlouhá č.p. 167, DUBÍ. Zakázkové číslo : S 03/14

F. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Akce : REKONSTRUKCE ZŠ DUBÍ II, Dlouhá č.p. 167, DUBÍ. Zakázkové číslo : S 03/14 F. TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : REKONSTRUKCE ZŠ DUBÍ II, Dlouhá č.p. 167, DUBÍ Zakázkové číslo : S 03/14 Investor : Město Dubí, Ruská 264/128, Dubí 417 01 Stupeň : PROJEKT STAVBY 1.1. Architektonické a stavebně

Více

Bytový dům, Lásenická 1513, Praha 9 - Kyje Vlhkost zdiva 1.PP

Bytový dům, Lásenická 1513, Praha 9 - Kyje Vlhkost zdiva 1.PP Odborné posouzení stavebních vad Předmět: Bytový dům, Lásenická 1513, Praha 9 - Kyje Vlhkost zdiva 1.PP Zadavatel Ing. Ludmila Matějková Lásenická 1513 198 00 Praha 9 - Kyje Zpracovatel Ing. Tomáš Zeidler

Více

Poptávka - izolace spodní stavby

Poptávka - izolace spodní stavby Poptávka - izolace spodní stavby v objektu bytového domu Pod starými stromy Vysokovská 1192/50 Praha 9 Horní Počernice Zadavatel: Milan Vrabec /v z. SVJ Pod Starými Stromy/ Technické a obchodní služby

Více

VÝKAZ VÝMĚR - POLOŽKOVÝ SOUPIS PRACÍ A DODÁVEK

VÝKAZ VÝMĚR - POLOŽKOVÝ SOUPIS PRACÍ A DODÁVEK VÝKAZ VÝMĚR - POLOŽKOVÝ SOUPIS PRACÍ A DODÁVEK Stavba : Objekt : KARLŠTEJN - REKONSTRUKCE NÁMĚSTÍ pozemek parc.č.398/1 v k.ú. Budňany, obec Karlštejn P.č. Číslo položky Název položky množství cena / Díl:

Více

OPRAVA MK ul. FORTŇA. Technická zpráva

OPRAVA MK ul. FORTŇA. Technická zpráva OPRAVA MK ul. FORTŇA Stavba: OPRAVA MK ul. FORTŇA Místo stavby: Archlebov, k.ú. Archlebov, Jihomoravský kraj Investor: Obec Archlebov, 696 33 Archlebov 2, IČ : 00284751 Stupeň: Projektant: DSP Ing. Jindřich

Více

Slepý rozpočet Provedení dodatečné izolace + sanační omítky - BD Třebechovice Zúčastněné firmy Údaje o akci Údaje o zpracovateli

Slepý rozpočet Provedení dodatečné izolace + sanační omítky - BD Třebechovice Zúčastněné firmy Údaje o akci Údaje o zpracovateli Název: Provedení dodatečné izolace + sanační omítky - BD Třebechovice Zakázka: SKP: Zúčastněné firmy Dodavatel: Projektant: Investor: Údaje o akci Název: BD Třeb Založeno: 17.12014 Aktualizace: 4.2015

Více

rozsahu podél zadního průčelí a obou štítových stranách domu..

rozsahu podél zadního průčelí a obou štítových stranách domu.. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa je správcem

Více

P.Č. KCN Kód položky Popis MJ. "dlažba"33*2,0+20,5*2,0 107,000

P.Č. KCN Kód položky Popis MJ. dlažba33*2,0+20,5*2,0 107,000 Strana 1 z 5 P.Č. KCN Kód položky Popis MJ Cena celkem HSV Práce a dodávky HSV 1 Zemní práce Rozebrání dlažeb komunikací pro pěší z betonových nebo 1 221 113106121 kamenných dlaždic m2 107,000 "dlažba"33*2,0+20,5*2,0

Více

Položkový rozpočet stavby

Položkový rozpočet stavby Stavba: 1513 Položkový rozpočet stavby Zhotovitel: IČO: DIČ: Objednatel: IČO: DIČ: Vypracoval: Ing. Jan Červinka Základ pro sníženou DPH: Snížená DPH Základ pro základní DPH: Základní DPH 15 % 15 % 21

Více

D.1.1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA

D.1.1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA Dokumentace pro ohlášení stavby Akce : Modernizace teplovodu Náchod, p.č. 1118/1, 1118/4 Investor : Obchodní akademie Náchod Projektant : JOSTA s.r.o., Palachova 1742, 547 01 Náchod

Více

Oprava kamenky na Střelecký vrch

Oprava kamenky na Střelecký vrch OBSAH DOKUMENTACE Oprava kamenky na Střelecký vrch A - TECHNICKÁ ZPRÁVA 4 A4 B SOUHRNNÉ ŘEŠENÍ STAVBY B.1 1: 10 000 PŘEHLEDNÁ SITUACE 1 A4 B.2 1: 200 KOORDINAČNÍ SITUACE 5 A4 SO 100 POZEMNÍ KOMUNIKACE

Více

F.3. RODINNÝ DŮM BUČOVICKÁ 493, SLAVKOV U BRNA - ZMĚNA STAVBY č.2 VODOVODNÍ PŘÍPOJKA ING. MILAN STRACHOŇ ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: VYPRACOVAL:

F.3. RODINNÝ DŮM BUČOVICKÁ 493, SLAVKOV U BRNA - ZMĚNA STAVBY č.2 VODOVODNÍ PŘÍPOJKA ING. MILAN STRACHOŇ ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: VYPRACOVAL: ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: SLAVKOV U BRNA - č.2 F.3 ZAKÁZKA: 181-2010 SEZNAM PŘÍLOH DOKUMENTACE - F.3 TECHNICKÁ ZPRÁVA - 01 PODÉLNÝ PROFIL - 02 VODOMĚRNÁ ŠACHTA 03 ULOŽENÍ POTRUBÍ 04 ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT:

Více

Brno, Hrázní 170/1. Oprava opěrné zdi

Brno, Hrázní 170/1. Oprava opěrné zdi Příloha č. 1 smlouvy o dílo k čj. PPR-12639-12/ČJ-2012-990656 Brno, Hrázní 170/1 Oprava opěrné zdi Základní rozpočtové náklady 1. Zemní práce 190 814 0 2. Štětové stěny 208 188 0 3. Konstrukce svislé 337

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy Ing. Leoš Kučeřík 671 64 BOŽICE 441 TEL. 606 225 031 TECHNICKÁ ZPRÁVA Prodloužení technické infrastruktury podél silnice III/40834 Chvalovice - chodník a zpevněné plochy PDPS,SP INVESTOR: Obec Chvalovice,

Více

DEŠŤOVÁ KANALIZACE. Technická zpráva. Vypracoval: Ladislav Škůrek. Kontroloval: Ing. Radomír Baršč

DEŠŤOVÁ KANALIZACE. Technická zpráva. Vypracoval: Ladislav Škůrek. Kontroloval: Ing. Radomír Baršč DEŠŤOVÁ KANALIZACE Technická zpráva Vypracoval: Ladislav Škůrek Kontroloval: Ing. Radomír Baršč Datum: 15.7.2015 1 Obsah 1. ÚVOD 3 2. NAVRŽENÉ ŘEŠENÍ 3 2.1. Dešťová kanalizace 3 2.2. Odvodňované plochy

Více

Položkový rozpočet. SÚ - podchycení průsaku dešťové vody do sklepních prostor domu na Masarykově nám.č.p.15 S:

Položkový rozpočet. SÚ - podchycení průsaku dešťové vody do sklepních prostor domu na Masarykově nám.č.p.15 S: S: 20161850 O: 01 R: 01 Položkový rozpočet SÚ - podchycení průsaku dešťové vody do sklepních prostor domu na Masarykově nám.č.p.15 BD Masarykovo náměstí č.p.15, Bystřice nad Pernštejnem BD Masarykovo námšstí

Více

Krycí list rozpočtu. ZTV pro výstavbu rodinných domů, lokalita U Unika v Pacově II.etapa výstavby Komentář

Krycí list rozpočtu. ZTV pro výstavbu rodinných domů, lokalita U Unika v Pacově II.etapa výstavby Komentář Číslo zakázky 00151 Komentář Zakázka Krycí list rozpočtu ZTV pro výstavbu rodinných domů, lokalita U Unika v Pacově II.etapa výstavby Popis verze DSP Komentář verze Adresa Datum zahájení Rok 2015 Datum

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA BŘEZEN 2018

TECHNICKÁ ZPRÁVA BŘEZEN 2018 CHRASTAVA SBĚRNÝ DVŮR TECHNICKÁ ZPRÁVA BŘEZEN 2018 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ : Před započetím veškerých prací je nutné vytyčit veškeré inženýrské sítě v prostoru stavby a učinit opatření zabraňující jejich

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro provádění stavby

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro provádění stavby Akce: Zateplení a výměna zdroje tepla objektu základní a mateřské školy Rasošky Stavebník: Obec Rasošky Rasošky kraj Královéhradecký B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro provádění stavby Jaroměř,

Více

OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA

OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA OPRAVA ČÁSTI CHODNÍKOVÉHO TĚLESA akce: na p.č. 2971 a 1539/3, k.ú. Děčín, Kamenická č.p. 102, 104 investor: STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN Mírové nám. 1175/5, Děčín IV-Podmokly, 40538 Děčín místo stavby: p.č.

Více

Slepý rozpočet. Rozpočtové náklady. Cena za objekt celkem: TATRADOMY - KANALIZACE JKSO: REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ STOKY SKP: TATRADOMY - KANALIZACE

Slepý rozpočet. Rozpočtové náklady. Cena za objekt celkem: TATRADOMY - KANALIZACE JKSO: REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ STOKY SKP: TATRADOMY - KANALIZACE Slepý rozpočet Rozpočet: Stavba: Název objektu: Název stavby: JKSO: SKP: Projektant: MJ: Počet měrných jednotek: 0,0000 Objednatel: Náklady na MJ: Počet listů: 6 Zakázkové číslo: Zpracovatel projektu:

Více

RADNICE MĚSTA JABLUNKOV č.p. 144

RADNICE MĚSTA JABLUNKOV č.p. 144 Radnice města Jablunkov č.p. 144, ul. Dukelská, 739 91 Jablunkov strana 1 z 7 Identifikace stavby Název stavby: oprava RADNICE MĚSTA JABLUNKOV č.p. 144 vstupní, vnitřní a zadní schodiště Místo stavby:

Více

Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti

Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti Obchodní název Ulice a č.p. Místo PSČ IČO DIČ Kontaktní osoba telefon, fax e-mail Poznámka : Ve všech listech tohoto souboru můžete měnit pouze buňky s modrým

Více

CENÍK VEDENÍ ELEKTRICKÁ KABELOVODY

CENÍK VEDENÍ ELEKTRICKÁ KABELOVODY CENOVÉ PODMÍNKY 2012/ II. CENÍK 828-1 VEDENÍ ELEKTRICKÁ KABELOVODY OBSAH I. OBECNÉ PODMÍNKY CENÍKU... 1 1. ČLENĚNÍ A PLATNOST CENÍKU... 1 11. Členění... 1 12. Platnost... 1 13. Náplň položek... 2 2. PODSTATNÉ

Více

PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby)

PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby) List číslo : 1 Ing. Miroslav Sekanina Zakázkové číslo: S-07/2013 projekční a inženýrská kancelář Soukenická 2156, Uherský Brod Počet listů: 6 PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby) F. DOKUMENTACE

Více

OPRAVA CHODNÍKU V ŠAFAŘÍKOVĚ ULICI

OPRAVA CHODNÍKU V ŠAFAŘÍKOVĚ ULICI Název stavby: Místo stavby: Investor: Autor projektu: OPRAVA CHODNÍKU V ŠAFAŘÍKOVĚ ULICI Tábor k.ú. Tábor, parc.č. 2180, 2184, 2293 Město Tábor, Odbor dopravy Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor Graphic PRO

Více

Chrastava - Oprava povrchů náměstí

Chrastava - Oprava povrchů náměstí OBSAH DOKUMENTACE Chrastava - Oprava povrchů náměstí A - TECHNICKÁ ZPRÁVA 6 A4 B SOUHRNNÉ ŘEŠENÍ STAVBY B.1 1: 10 000 PŘEHLEDNÁ SITUACE 1 A4 B.2 1: 200 KOORDINAČNÍ SITUACE 6 A4 C - STAVEBNÍ ČÁST C.101

Více

REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍCH PŘÍPOJEK bytových domů č.p. 711 A 712

REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍCH PŘÍPOJEK bytových domů č.p. 711 A 712 Ing. Jiří Kolář_TZB PROJEKT e-mail: kolar@tzb-projekt.eu Anenská 121, Bohumín Záblatí, 735 52 tel: +420 777 230 245 REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍCH PŘÍPOJEK bytových domů č.p. 711 A 712 Dílčí část : ZDRAVOTECHNIKA

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

KRYCÍ LIST ROZPOČTU ROZPOČTOVÉ NÁKLADY KRYCÍ LIST ROZPOČTU Objekt : Název objektu : JKSO : Park, vozovka, odvodnění, osvětlení,chodník Stavba : Název stavby : SKP : REVITALIZACE NÁVSI v Dolních Chvatlinách Projektant : Počet měrných jednotek

Více

VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ PRŮVODNÍ ZPRÁVA VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ V ULICI HROMÁDKY Z JISTEBNICE, CHOTĚBOŘ. Název akce:

VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ PRŮVODNÍ ZPRÁVA VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ V ULICI HROMÁDKY Z JISTEBNICE, CHOTĚBOŘ. Název akce: Název akce: VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ V ULICI HROMÁDKY Z JISTEBNICE, CHOTĚBOŘ Stupeň dokumentace: PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ K projektu: VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ Investor: Město,, 583 01 Projektant:

Více

D. DOKUMENTACE STAVBY - TECHNICKÁ ZPRÁVA

D. DOKUMENTACE STAVBY - TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : Oprava ohradních zídek tenisových kurtů na p.p.č.443/7 a 460/2, k.ú. Malšovice Investor : Obec Malšovice u Děčína, Malšovice čp.16, 405 02 Malšovice Arch. č. : 1482-1/14 D. DOKUMENTACE STAVBY -

Více

LARITMA/ZUŠ - AŠ - terasa PRŮVODNÍ ZPRÁVA. AVZ Architektonická kancelář Ing.arch. Václav Zůna Nemocniční 49, , AŠ

LARITMA/ZUŠ - AŠ - terasa PRŮVODNÍ ZPRÁVA. AVZ Architektonická kancelář Ing.arch. Václav Zůna Nemocniční 49, , AŠ Zodpovědný projektant Ing. arch. Václav Zůna Místo stavby Investor Projektant Petr Hradil p.p.č. 123,. k.ú Aš AVZ Architektonická kancelář Ing.arch. Václav Zůna Nemocniční 49, 352 01, AŠ e-mail: vazu@post.cz

Více

POSTUP ZPRACOVÁNÍ ROZPOČTU

POSTUP ZPRACOVÁNÍ ROZPOČTU POSTUP ZPRACOVÁNÍ ROZPOČTU Zemní práce sejmutí ornice podsklepená část rozšíření jámy a pracovní prostor nepodsklepená část výkop jámy podsklepená část rozšíření jámy nepodsklepená část (pro podkladní

Více

D a. STAVBA: MALOKAPACITNÍ UBYTOVACÍ ZAŘÍZENÍ - MIROŠOV U JIHLAVY na p.č. 1/1 k.ú. Mirošov u Jihlavy (695459)

D a. STAVBA: MALOKAPACITNÍ UBYTOVACÍ ZAŘÍZENÍ - MIROŠOV U JIHLAVY na p.č. 1/1 k.ú. Mirošov u Jihlavy (695459) P R O J E K T Y, S. R. O, H A V Í Ř S K Á 1 6, 5 8 6 0 1 K A N C E L Á Ř : C H L U M O V A 1, 5 8 6 0 1 J I H L A V A J I H L A V A D.1.4.1 a TECHNICKÁ ZPRÁVA ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE STAVBA: MALOKAPACITNÍ

Více

Technická zpráva. Investor: Město Šlapanice, Masarykovo náměstí 100/7, Šlapanice. Ing. Hlaváč Petr, Trávníky 41, Brno

Technická zpráva. Investor: Město Šlapanice, Masarykovo náměstí 100/7, Šlapanice. Ing. Hlaváč Petr, Trávníky 41, Brno Technická zpráva Identifikační údaje: Název stavby: REKONSTRUKCE DEŠŤOVÉ KANALIZACE V ULICI HYBEŠOVA VE ŠLAPANICÍCH Místo stavby: Katastrální území: město Šlapanice, ulice Hybešova Šlapanice Investor:

Více

F.4. RODINNÝ DŮM BUČOVICKÁ 493, SLAVKOV U BRNA - ZMĚNA STAVBY č.2 ZTI A KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKA ING. MILAN STRACHOŇ ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: VYPRACOVAL:

F.4. RODINNÝ DŮM BUČOVICKÁ 493, SLAVKOV U BRNA - ZMĚNA STAVBY č.2 ZTI A KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKA ING. MILAN STRACHOŇ ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: VYPRACOVAL: SLAVKOV U BRNA - č.2 F.4 ZAKÁZKA: SEZNAM PŘÍLOH DOKUMENTACE - F.4 TECHNICKÁ ZPRÁVA - 01 PŘÍPOJKA - PODÉLNÝ PROFIL - 02 REVIZNÍ ŠACHTA - 03 ULOŽENÍ POTRUBÍ - 04 PŮDORYS LEŽATÉ KANALIZACE - 05 SCHEMA SPLAŠKOVÉ

Více

slepením butylkaučukovou páskou

slepením butylkaučukovou páskou MONTÁŽNÍ NÁVOD - GUTTABETA N Nopová fólie GUTTABETA je vyrobena z vysokohustotního polyetylénu (HDPE). Profil fólie je tvořen polokuželovými výstupky nopy. Použitý materiál a profil dávají fólii unikátní

Více

Česká Lípa 27. dubna Žádost o předložení cenové nabídky

Česká Lípa 27. dubna Žádost o předložení cenové nabídky Česká Lípa 27. dubna 2018 Žádost o předložení cenové nabídky OSBD Česká Lípa je správcem a spoluvlastníkem bytových domů v okrese Česká Lípa. Na bytovém domě v České Lípě, ul. Kozákova 243 a 425 plánujeme

Více

OPRAVA MK ul. PUSTÝ. Technická zpráva

OPRAVA MK ul. PUSTÝ. Technická zpráva OPRAVA MK ul. PUSTÝ Stavba: OPRAVA MK ul. PUSTÝ Místo stavby: Archlebov, k.ú. Archlebov, Jihomoravský kraj Investor: Obec Archlebov, 696 33 Archlebov 2, IČ : 00284751 Stupeň: Projektant: DSP Ing. Jindřich

Více

Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti

Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti Vyplňte následující údaje o Vaší společnosti Obchodní název Ulice a č.p. Místo PSČ IČO DIČ Kontaktní osoba telefon, fax e-mail Poznámka : Ve všech listech tohoto souboru můžete měnit pouze buňky s modrým

Více

Česká Lípa 8. dubna Žádost o předložení cenové nabídky

Česká Lípa 8. dubna Žádost o předložení cenové nabídky Česká Lípa 8. dubna 2019 Žádost o předložení cenové nabídky OSBD Česká Lípa je správcem a spoluvlastníkem bytových domů v okrese Česká Lípa. Na bytovém domě v Pihelu č.p. 234 plánujeme v letních měsících

Více

Oprava komunikace U Kostela - Chrastava

Oprava komunikace U Kostela - Chrastava OBSAH DOKUMENTACE Oprava komunikace U Kostela - Chrastava A - TECHNICKÁ ZPRÁVA 4 A4 B SOUHRNNÉ ŘEŠENÍ STAVBY B.1 1: 10 000 PŘEHLEDNÁ SITUACE 1 A4 B.2 1: 5 000 ZÁKRES DO ORTOFOTOMAPY 1 A4 B.3 1: 200 KOORDINAČNÍ

Více

Krycí list rozpočtu. Dopravní propojení lokality U Unika" určené pro výstavbu RD, s místní komunikací na p.p.č Komentář

Krycí list rozpočtu. Dopravní propojení lokality U Unika určené pro výstavbu RD, s místní komunikací na p.p.č Komentář Číslo zakázky 00149 Komentář Zakázka Krycí list rozpočtu Dopravní propojení lokality U Unika" určené pro výstavbu RD, s místní komunikací na p.p.č. Popis verze DSP Komentář verze Adresa Datum zahájení

Více

SOUPIS PRACÍ S VÝKAZEM VÝMĚR

SOUPIS PRACÍ S VÝKAZEM VÝMĚR SOUPIS PRACÍ S VÝKAZEM VÝMĚR Stavba: PZ Kolín-Ovčáry, splašková kanalizace pro sektor F Místo: Kolín Datum: Objednavatel: Město Kolín Zhotovitel: Projektant: IKP Consulting Engineers, s r.o. Zpracovatel:

Více

F2.1 Rekonstrukce komunikace

F2.1 Rekonstrukce komunikace P-spektrum spol. s r.o. Dražovice 72, okr. Vyškov IČO:26275538 DIČ:342-26275538 AKCE : Oprava místní komunikace obce Ivanovice na Hané Chvalkovice na Hané ul. Velký Dvorek INVESTOR : Město Ivanovice na

Více

B. Souhrnná technická zpráva. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu.

B. Souhrnná technická zpráva. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu. B. Souhrnná technická zpráva 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou

Více

SOUHRNNÝ LIST STAVBY

SOUHRNNÝ LIST STAVBY Kód: JKSO: CC-CZ: Místo: Jíloviště Datum: 12. 2. 2018 Objednatel: 00241334 Obec Jíloviště, Pražská 81, 252 02 Jíloviště Zhotovitel: Vyplň údaj Vyplň údaj Vyplň údaj Projektant: 47307218 5/13, 140 00 Praha

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : REKONSTRUKCE ZŠ DUBÍ II, Dlouhá č.p. 167, DUBÍ Zakázkové číslo : S 03/14 Investor : Město Dubí, Ruská 264/128, Dubí 417 01 Stupeň : PROJEKT STAVBY OBSAH SOUHRNNÉ TECHNICKÉ

Více

Opravy a údržba dešťové a drenážní kanalizace - soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr

Opravy a údržba dešťové a drenážní kanalizace - soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr Stavba: Objekt: Část: Opravy a údržba dešťové a drenážní kanalizace - soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr Datum: JKSO: P.Č. předpokládané KC N Kód položky Zkrácený popis MJ množství

Více

SLEPÝ ROZPOČET. HZS 0 ZRN+HZS 0 Ostatní náklady neuvedené 0

SLEPÝ ROZPOČET. HZS 0 ZRN+HZS 0 Ostatní náklady neuvedené 0 SLEPÝ ROZPOČET Rozpočet 1 0 JKSO Objekt Název objektu SKP Měrná jednotka Stavba Název stavby Počet jednotek PS78-2017 Stavební úpravy chodníků na ul. Vřesinská Náklady na m.j. 0 Projektant Zpracovatel

Více

Místo stavby: Chrastava, Hřbitovní ulice

Místo stavby: Chrastava, Hřbitovní ulice MĚSTO CHRASTAVA Městský úřad Chrastava Odbor rozvoje, dotací a správy majetku nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava, IČ: 00262871 www.chrastava.cz Název stavby: Výtisk číslo: Seznam příloh: A. Technická zpráva

Více

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA REKONSTRUKCE CHODNÍKU ULICE V DRÁŽKÁCH A DRUŽSTEVNÍ V CHOTĚBOŘI. Strana 1/11

PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA REKONSTRUKCE CHODNÍKU ULICE V DRÁŽKÁCH A DRUŽSTEVNÍ V CHOTĚBOŘI. Strana 1/11 REKONSTRUKCE CHODNÍKU ULICE V DRÁŽKÁCH A DRUŽSTEVNÍ V CHOTĚBOŘI PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA Strana 1/11 Obsah 1. Průvodní zpráva... 3 1.1 Identifikační údaje... 3 1.2 Údaje o umístění stavby... 3 1.3 Základní

Více

Profil potrubí DN v mm plastové Podklad RTS, a. s.

Profil potrubí DN v mm plastové Podklad RTS, a. s. 5 ZÁSOBOVÁNÍ PLYNEM TABULKY 5.1 Trubní vedení STL 5.2 Plynovodní přípojky z trub PE délky 10 m 5.3 Plynovodní přípojky z trub PE délky 5 m 5.4 Příplatek za trasu ve vozovce 5.5 Trubní vedení STL (20 Plynovody

Více

SO 00: Ostatní náklady

SO 00: Ostatní náklady Soupis prací a dodávek Stavba : Obnova vodovodu a kanalizace v obci Borek, ulice Dlouhá a Jabloňová Objednatel : Obec Borek u Českých Budějovic SoD změnový list č.1 Poř. Kód Popis MJ Výměra Jedn. cena

Více

Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor nakládání s majetkem

Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor nakládání s majetkem Město Litvínov se sídlem Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov odbor nakládání s majetkem DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1 k VZ MR č. P15V00000180 ÚDRŽBA A OPRAVY KANALIZACE OBJEKTŮ MĚSTA LITVÍNOVA

Více

C.1C.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

C.1C.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA PP projekt s.r.o. Dobrovolského 3971/5A, 695 01, IČ: 27757307, DIČ: CZ27757307 tel./fax: 518 321 807, mobilní tel.: 777 591 124, e-mail: pp.projekt@seznam.cz C.1C.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro zadání

Více

Technická zpráva SEZNAM PŘÍLOH. A) Textová část: 1. Technická zpráva

Technická zpráva SEZNAM PŘÍLOH. A) Textová část: 1. Technická zpráva 1 Technická zpráva SEZNAM PŘÍLOH A) Textová část: 1. Technická zpráva B) Výkresová část: v.č. D.03.01 - Situace v.č. D.03.02 - Vzorový příčný řez-kanalizace v.č. D.03.03 - Vzorový příčný řez-drenáže v.č.

Více

1. ÚVOD. 1.1 ÚČEL OBJEKTU Zůstává stávající. Prostory dotčené stavbou budou, stejně jako doposud, sloužit jako kanceláře a učebny, suché laboratoře.

1. ÚVOD. 1.1 ÚČEL OBJEKTU Zůstává stávající. Prostory dotčené stavbou budou, stejně jako doposud, sloužit jako kanceláře a učebny, suché laboratoře. - 1 - OBSAH 1. ÚVOD... 2 1.1 Účel objektu... 2 1.2 Funkční náplň... 2 1.3 Kapacitní údaje... 2 1.4 Architektonické, materiálové a dispoziční řešení... 2 1.5 Bezbariérové užívání stavby... 2 1.6 Celkové

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE. Ing. Michaela Pánková Kopecká. Odp. projektant

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE. Ing. Michaela Pánková Kopecká. Odp. projektant Odp. projektant Vypracoval Stavebník Obsah: Ing. Michaela Pánková Kopecká Bc. Josef Bayer Společenství vlastníků Úvoz 64, Úvoz 60/64, Brno 602 00 Místo stavby Stavba: STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTOVÉHO DOMU ul.

Více

C. Stavební část. Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice - I. etapa TECHNICKÁ ZPRÁVA C-101 D S P

C. Stavební část. Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice - I. etapa TECHNICKÁ ZPRÁVA C-101 D S P C. Stavební část Změny c b a Navrhl / vypracoval Ing. NOVÁK Zbyněk Obec : Objednatel : Akce : Příloha : HEŘMANOVICE Zodp. projektant Ing. NOVÁK Zbyněk Kraj : Chodníky podél silnice II/453 v obci Heřmanovice

Více

REKAPITULACE STAVBY. Cena s DPH v CZK , ,98. Cena bez DPH. 017 Opravy a odvodnění zpevněných ploch MŠ Na Pěšině.

REKAPITULACE STAVBY. Cena s DPH v CZK , ,98. Cena bez DPH. 017 Opravy a odvodnění zpevněných ploch MŠ Na Pěšině. REKAITULACE STAVBY Kód: KSO: CC-CZ: Zadavatel: IČ: 261238 Statutární město Děčín Uchazeč: IČ: 28701101 BAJGER s.r.o. DIČ: CZ28701101 rojektant: IČ: 69288992 Vladimír Vidai DIČ: CZ5705170625 oznámka: 017

Více

Rekonstrukce chodníku v ul. Bystřická od ul. Smetanova k ul. Komenského - Dubí Bystřice. Sazba daně Základ daně Výše daně 21,00%

Rekonstrukce chodníku v ul. Bystřická od ul. Smetanova k ul. Komenského - Dubí Bystřice. Sazba daně Základ daně Výše daně 21,00% REKAPITULACE STAVBY Kód: 13-2014 KSO: 822 29 CC-CZ: Zadavatel: Město Dubí Projektant: 74996410 Ing. Michal Urbanský Poznámka: Soupis prací je sestaven za využití položek Cenové soustavy ÚRS. Cenové a technické

Více

Hrádek nad Nisou. Rekonstrukce komunikace ul. Větrné

Hrádek nad Nisou. Rekonstrukce komunikace ul. Větrné Hrádek nad Nisou Rekonstrukce komunikace ul. Větrné Základní rozpočtové náklady 1. Zemní práce 0 0 2. Pozemní komunikace 0 0 3. Trubní vedení 0 0 4. Dokončující konstrukce a práce 0 0 822-1 Součet 0 0

Více

KRYCÍ SOUPISU PRACÍ. Stavební oprava kapličky Panny Marie v Polomu. Místo: Sedloňov - Polom Datum: Obec Sedloňov. Proxion s.r.o.

KRYCÍ SOUPISU PRACÍ. Stavební oprava kapličky Panny Marie v Polomu. Místo: Sedloňov - Polom Datum: Obec Sedloňov. Proxion s.r.o. KRYCÍ SOUPISU PRACÍ Stavba: Stavební oprava kapličky Panny Marie v Polomu Objekt: JKSO: CC-CZ: Místo: Sedloňov - Polom Datum: Objednavatel: Obec Sedloňov Zhotovitel: dle výběru investora Projektant: Proxion

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje stavby

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje stavby 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje stavby Název stavby : Město Rousínov Oprava veřejného prostranství Kroužek Místo stavby : Rousínov, místní část Kroužek Katastrální území : Kroužek Pozemek, parc.č.

Více

PROJEKT : INVESTOR : DATUM :

PROJEKT : INVESTOR : DATUM : PROJEKT : STAVEBNÍ ÚPRAVA ZÁHRADNÍHO DOMKU, HOSTIVICE INVESTOR : PROJEKTANT ČÁSTI : DATUM : NÁZEV VÝKRES : MĚŘÍTKO : STUPEŇ PROJEKTU : FORMÁT : ČÍSLO VÝKRESU : Technická zpráva Předložená projektová dokumentace

Více

Projektová dokumentace pro ohlášení stavby podle 104 odst. 2 a) zákona 183/2006Sb. PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY AKCE:

Projektová dokumentace pro ohlášení stavby podle 104 odst. 2 a) zákona 183/2006Sb. PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY AKCE: PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY AKCE: Terénní úpravy a odvodnění pozemku dětského hřiště MÍSTO: Investor: Město, Zákostelní 720, PSČ: 391 11 Projektant: Ing. Martin Pobuda, Hraběcí 320, 391

Více

Stavební rozpočet. Název stavby: Oprava vodovodu a výstavba kanalizace Červený Vrch Doba výstavby: Objednatel:

Stavební rozpočet. Název stavby: Oprava vodovodu a výstavba kanalizace Červený Vrch Doba výstavby: Objednatel: Stavební rozpočet Název stavby: Oprava vodovodu a výstavba kanalizace Červený Vrch Doba výstavby: Objednatel: Druh stavby a účel: oprava vodovodu Začátek výstavby: Projektant: Lokalita: Děčín Konec výstavby:

Více

T E C H N I C K Á Z P R Á V A

T E C H N I C K Á Z P R Á V A Ing. Petr Šafář Projektová a inženýrská kancelář 572 01 POLIČKA, Nová 205 tel., fax 461724398 T E C H N I C K Á Z P R Á V A DÍLČÍ OPRAVA OBVODOVÉHO PLÁŠTĚ TYLOVA DOMU POLIČKA, VRCHLICKÉHO 53 INVESTOR:

Více

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY SLEPÝ ROZPOČET Rozpočet: 10001200 REVITAL.PROSTOR ÚSTAV 423 INVESTICE Název objektu : JKSO : S02 REVITAL PROSTOR ÚSTAV 423, INVESTICE Název stavby : SKP : 10001200 REVITALIZACE PROSTOR ÚSTAVU 423, OBJ.B

Více

Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 23 Součet 7, 12, 19-22. 24 DPH 10,00 % z. 26 Cena s DPH (ř.

Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 23 Součet 7, 12, 19-22. 24 DPH 10,00 % z. 26 Cena s DPH (ř. KRYCÍ LIST ROZPOČTU Název stavby Kontejnerové přístřešky, ulice Chemiků JKSO Název objektu EČO Místo IČO Pardubice DIČ Objednatel Projektant Městský obvod Pardubice II. Marcel Vondra, Nábřeží Závodu míru

Více

REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ PŘÍPOJK Y bytových domů č.p. 280 a 281

REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ PŘÍPOJK Y bytových domů č.p. 280 a 281 Ing. Jiří Kolář_TZB PROJEKT e-mail: kolar@tzb-projekt.eu Anenská 121, Bohumín Záblatí, 735 52 tel: +420 777 230 245 REKONSTRUKCE KANALIZAČNÍ PŘÍPOJK Y bytových domů č.p. 280 a 281 Dílčí část : ZDRAVOTECHNIKA

Více

5 ZÁSOBOVÁNÍ PLYNEM ORIENTAČNÍ CENY DLE ROZPOČTOVÝCH UKAZATELŮ A CENÍKŮ. Profil potrubí DN v mm charakteristika trub

5 ZÁSOBOVÁNÍ PLYNEM ORIENTAČNÍ CENY DLE ROZPOČTOVÝCH UKAZATELŮ A CENÍKŮ. Profil potrubí DN v mm charakteristika trub 5 ZÁSOBOVÁNÍ PLYNEM Trubní vedení ORIENTAČNÍ CENY DLE ROZPOČTOVÝCH UKAZATELŮ A CENÍKŮ Trubní vedení STL cena v Kč za 1 bm v nezastavěném území Konstrukčně materiálová Profil potrubí DN v mm charakteristika

Více

3.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

3.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA 3.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Úvod - Objekt dotčený stavebními pracemi bude i nadále využíván jako domov mládeže se zázemím - pro potřeby SOU opravárenského v Králíkách. - Záměrem PD je provedení sanace suterénního

Více

VÝKAZ VÝMĚR. Zpracování PD rekonstrukce opěrné zdi 2.úsek Starý Kopec. V&V stavební a statická kancelář, spol. s r. o.

VÝKAZ VÝMĚR. Zpracování PD rekonstrukce opěrné zdi 2.úsek Starý Kopec. V&V stavební a statická kancelář, spol. s r. o. Zpracování PD rekonstrukce opěrné zdi 2.úsek Starý Kopec V&V stavební a statická kancelář, spol. s r. o. Havlíčkovo nábřeží 38 702 00 Ostrava 1 Tel.: 597 578 405 E-mail: vav@vav-ova.cz Zak. číslo: DE-5116

Více

REKAPITULACE STAVBY CZK ,12. Cena s DPH ,13. Cena bez DPH. Hornicka Oprava komunikace na ulici Hornické - příjezd Teplo Těšín

REKAPITULACE STAVBY CZK ,12. Cena s DPH ,13. Cena bez DPH. Hornicka Oprava komunikace na ulici Hornické - příjezd Teplo Těšín REKAPITULACE STAVBY Kód: Hornicka KSO: CC-CZ: Místo: Český Těšín Datum: 9.9.2016 Zadavatel: D Uchazeč: 26949890 D CZ26949890 Projektant: D Poznámka: Cena bez DPH DPH základní snížená 312 276,13 Sazba daně

Více

Víceúčelový sportovní areál na ppčk. 1055/1 a 1055/88 Rychnov u Jablonec n.n.

Víceúčelový sportovní areál na ppčk. 1055/1 a 1055/88 Rychnov u Jablonec n.n. Novotný stavební projekce Na Hutích 44, 46601 Jablonec nad Nisou, tel. 483 311 254 projekce.novotny@seznam.cz 777 971 014 Víceúčelový sportovní areál na ppčk. 1055/1 a 1055/88 Rychnov u Jablonec n.n. Projekt

Více

Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října

Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1) Identifikační údaje a) označení stavby Stavba : Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28. října Kraj : Středočeský Místo stavby : Hostivice Druh stavby : Oprava

Více

PPU spol. s.r.o. PDPS TECHNICKÁ ZPRÁVA PŘELOŽKY KABELU ŘLP

PPU spol. s.r.o. PDPS TECHNICKÁ ZPRÁVA PŘELOŽKY KABELU ŘLP PPU spol. s.r.o. I N Ž E N Ý R S K Ý A T E L I E R PORADENSTVÍ - PROJEKCE - URBANISMUS VYŽLOVSKÁ 2243 / 36, 100 00 PRAHA 10 PDPS B. TECHNICKÁ ZPRÁVA PŘELOŽKY KABELU ŘLP 1 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název stavby

Více

Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii/239 a II/240 SO 102 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii/239 a II/240 SO 102 TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Černuc-úprava přidruženého prostoru sil.ii.239 a II/240 b) Stavebník Obec Černuc, Černuc 17 273 23 Černuc IČ 00234257 c) Projektant Ing.Pavel

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY: ke stavu střech budovy Mateřská škola Praha 4 - Libuš, Mezi Domy 373

TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY: ke stavu střech budovy Mateřská škola Praha 4 - Libuš, Mezi Domy 373 TECHNICKÁ ZPRÁVA ke stavu střech budovy Mateřská škola Praha 4 - Libuš, Mezi Domy 373 Obrázek 1: Pohled na ploché střechy F a G 2 u budovy Mateřské školy OBSAH TECHNICKÉ ZPRÁVY: 1. Fotodokumentace 2. Schéma

Více

F O T O D O K U M E N T A C E

F O T O D O K U M E N T A C E P R O J E K T O V Á N Í, S T A T I K A A D Y N A M I K A S T A V E B, I N Ž E N Ý R S K Á ČINNOST F O T O D O K U M E N T A C E Oprava fasády a střechy tělocvičny ZŠ Lidická Základní škola Lidická 31/18,

Více