2. Kolik podpořených pracovních míst mohu jako zaměstnavatel vytvořit? Jeden zaměstnavatel může vytvořit max. 5 podpořených pracovních míst.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2. Kolik podpořených pracovních míst mohu jako zaměstnavatel vytvořit? Jeden zaměstnavatel může vytvořit max. 5 podpořených pracovních míst."

Transkript

1 Otázky a odpovědi k vytvoření podpořeného pracovního místa v regionálním individuálním projektu Šance pro vyučené v Olomouckém kraji (reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ ) 1. Kteří zaměstnavatelé nemohou podat žádosti o poskytnutí mzdového příspěvku na podpořené pracovní místo v OP LZZ? V souladu s ustanovením 107 odst. 2 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů, nelze příspěvek na podpořené pracovní místo poskytnout organizačním složkám státu a státním příspěvkovým organizacím. 2. Kolik podpořených pracovních míst mohu jako zaměstnavatel vytvořit? Jeden zaměstnavatel může vytvořit max. 5 podpořených pracovních míst. 3. Co je zkratka KZAM v příloze žádosti Charakteristika podpořených pracovních míst? Zkratka KZAM je klasifikace zaměstnání KZAM, která byla zavedena Opatřením ČSÚ částka 20/1994 Sb., byla vypracována na podkladě mezinárodního standardu ISCO-88 (International Standard Classification of Occupation 1988). Je to OSN klasifikace, kterou až na nepatrné výjimky převzala EU a vydala pod názvem ISCO-88(COM). Tato klasifikace má čtyřmístný číselný kód. Abecední seznam zaměstnání je uveřejněn na webových stránkách Českého statistického úřadu, jakož i tohoto projektu. 4. Jak dlouho trvá vyřízení žádost o poskytnutí mzdového příspěvku na podpořené pracovní místo v OP LZZ? V souladu s ustanovením 71 odst. 3 zákona č. 500/2004 Sb., správního řádu, ve znění pozdějších předpisů, může být rozhodnuto do 30 dnů ode dne, kdy žádost dojde věcně a místně příslušnému správnímu orgánu. 5. Jak dlouho musí být podpořené pracovní místo zachováno? Pracovní místo, které bude podpořeno mzdovým příspěvkem, musí být zachováno nejméně po dobu 6 měsíců ode dne vzniku pracovního poměru. Do doby, po kterou bylo místo udrženo, se započítává jen doba, po kterou bylo skutečně obsazeno zaměstnancem. 6. Co se stane, když podpořené pracovní místo nebude zachováno po stanovenou dobu? V případě, že pracovní místo nebude udrženo po dobu 6 měsíců, je zaměstnavatel povinen poskytnuté mzdové příspěvky vrátit ve lhůtě stanovené Úřadem práce České republiky.

2 7. Jaké mám uvést sledované období ve formuláři Přepočtený stav zaměstnanců, když společnost, které jsem jednatele, vznikla v listopadu 2013 a žádost chci podat v březnu 2014? I v tomto případě platí 12 kalendářních měsíců předcházejících měsíci, v němž je podána žádost o poskytnutí mzdového příspěvku na podpořené pracovní místo v OP LZZ, tzn. 03/ / Co je průměrný evidenční nebo přepočtený evidenční počet zaměstnanců a jak jej zjistím? Průměrný evidenční počet zaměstnanců se použije: pokud zaměstnavatel zaměstnává pouze zaměstnance na plný pracovní úvazek. se vypočte: jako součet počtu fyzických osob v jednotlivých dnech sledovaného období včetně dnů pracovního klidu a pracovního volna, který se dělí plným počtem kalendářních dnů příslušného období (zde 12 kalendářních měsíců předcházejících měsíci, v němž je podána žádost). Za dny pracovního klidu se při výpočtu vezme počet zaměstnanců z předcházejícího dne. Průměrný přepočtený evidenční počet zaměstnanců se použije: pokud zaměstnavatel zaměstnává zaměstnance i na nižší než stanovený týdenní pracovní úvazek. se vypočte: počet zaměstnanců se v jednotlivých dnech měsíce ve fyzických osobách přepočítává na počet zaměstnanců s plným pracovním úvazkem a takto získaný součet se dělí počtem kalendářních dnů sledovaného období (zde 12 kalendářních měsíců předcházejících měsíci, v němž je podána žádost). 9. Musí dojít ke zvýšení evidenčního nebo přepočteného evidenčního počtu zaměstnanců v případě, že zaměstnám účastníka/účastníky projektu na podpořeném pracovním místě? Ano, podpořené pracovní místo musí představovat čistý nárůst v počtu zaměstnanců za první měsíc oproti průměru za předcházejících 12 kalendářních měsíců před datem vyřízení žádosti o poskytnutí mzdového příspěvku. Zároveň platí, že nárůst v počtu zaměstnanců za první měsíc oproti průměru za předcházejících 12 kalendářních měsíců před datem vyřízení žádosti o poskytnutí mzdového příspěvku se musí rovnat počtu vytvořených pracovních míst. Příklad: zaměstnavatel vytvořil 3 podpořená pracovní místa, přičemž průměrný evidenční počet zaměstnanců činil ke dni podání žádosti 8 zaměstnanců. Nárůst v počtu zaměstnanců za první měsíc oproti průměru za předcházejících 12 kalendářních měsíců před datem vyřízení žádosti o poskytnutí mzdového příspěvku bude muset být 3 jednotky, tedy průměrný evidenční počet zaměstnanců bude činit 11 zaměstnanců. 10. Co se stane, když ke stanovenému nárůstu evidenčního nebo přepočteného evidenčního počtu zaměstnanců nedojde? V tomto případě bude dohoda o poskytnutí mzdového příspěvku na podpořené pracovní místo ukončena ze strany Úřadu práce České republiky, a to výpovědí. Zaměstnavatel v tomto případě nemá nárok na proplacení mzdového příspěvku.

3 11. Co mám udělat, když dojde k ukončení pracovního poměru v rámci podpořeného pracovního místa v prvních 6 měsících? Zaměstnavatel je povinen oznámit písemně Úřadu práce České republiky den, způsob a důvod skončení pracovního poměru zaměstnance, který byl přijat na místo vytvořené na základě této dohody, a to nejpozději do 10 pracovních dnů od skončení pracovního poměru. Zaměstnavatel je povinen nejpozději do 3 měsíců uvolněné pracovní místo znovu obsadit a poté předat do 10 pracovních dnů Úřadu práce České republiky příslušnou pracovní smlouvu. Obsazování se bude uskutečňovat dle níže uvedených podmínek: a) v případě, že stále trvá nárok na proplácení měsíčních mzdových příspěvků, musí být místo obsazeno jiným účastníkem projektu. b) nebude li místo obsazeno dle písm. a) tohoto odstavce jiným účastníkem projektu, zároveň zaměstnavatel písemně trvá na přeobsazení podpořeného pracovního místa, může je zaměstnavatel přeobsadit uchazečem evidovaným na příslušném kontaktním pracovišti v Olomouckém kraji. V takovém případě nevzniká zaměstnavateli nárok na mzdový příspěvek na uchazeče evidovaným na příslušném kontaktním pracovišti v Olomouckém kraji, který není účastníkem projektu. c) nebude li místo obsazeno dle písm. b) tohoto odstavce a zároveň zaměstnavatel písemně netrvá na přeobsazení podpořeného pracovního místa, nevzniká zaměstnavateli v takovém případě nárok na mzdový příspěvek. d) v případě, že pracovní místo nebude udrženo dle písm. a), b) nebo c) tohoto odstavce po dobu 6 měsíců, je zaměstnavatel povinen poskytnuté mzdové příspěvky vrátit ve lhůtě stanovené Úřadem práce České republiky. 12. Co mám dokládat po vytvoření podpořeného pracovního místa a kam? Viz příloha č Co se stane, když nedoložím stanovené doklady včas? V případě, že výkaz Vyúčtování mzdových nákladů podpořená pracovní místa včetně účetních dokladů o skutečném vynaložení mzdových nákladů nebude v této lhůtě doložen, příspěvek za příslušný měsíc nebude Úřadem práce České republiky poskytnut. 14. Kdy mi bude vyplacen příspěvek na podpořené pracovní místo? Příspěvek bude vyplácen měsíčně zpětně, a to převodem na účet zaměstnavatele. Příspěvek je splatný do 30 kalendářních dnů ode dne, kdy zaměstnavatel doloží Úřadu práce České republiky výkaz Vyúčtování mzdových nákladů podpořená pracovní místa na formuláři, který je přílohou č. 1 této dohody. Současně s vyúčtováním doloží zaměstnavatel účetní doklady o skutečném vynaložení mzdových nákladů (výplatní pásky, doklady o úhradě mzdy zaměstnanci, doklady o úhradě povinných odvodů apod.). Doloží-li zaměstnavatel Úřadu práce České republiky výkaz Vyúčtování mzdových nákladů podpořená pracovní místa a účetní doklady

4 o skutečném vynaložení mzdových nákladů (výplatní pásky, doklady o úhradě mzdy zaměstnanci, doklady o úhradě povinných odvodů apod.) po 30. listopadu daného roku, je příspěvek splatný do 60 kalendářních dnů od doložení. 15. Musím na pracovní smlouvě uzavřené s účastníkem projektu uvádět nějaká loga? Pracovní smlouvu, mzdový výměr i náplň práce je nutné označit logy: do záhlaví a do zápatí Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního 16. Mohu (po schválení žádosti o poskytnutí mzdového příspěvku na podpořené pracovní místo v OP LZZ) podepsat dohodu o poskytnutí mzdového příspěvku na podpořené pracovní místo s pozdějším datem, než je datum nástupu na podpořené pracovní místo? Ne, dohoda o poskytnutí mzdového příspěvku na podpořené pracovní místo (dle režimu de minimis) může být podepsána nejpozději k datu nástupu na podpořené pracovní místo. 17. Jaké je výše poskytovaného mzdového příspěvku a co vše zahrnuje? Výše poskytovaného mzdového příspěvku je max ,- Kč měsíčně a zahrnuje výši skutečně vyplacených mzdových nákladů na zaměstnance, včetně pojistného na sociální zabezpečení, příspěvku na státní politiku zaměstnanosti a pojistného na veřejné zdravotní pojištění, které zaměstnavatel za sebe odvedl z vyměřovacího základu zaměstnance. 18. Mohu podat žádost o poskytnutí mzdového příspěvku na podpořené pracovní místo v OP LZZ, pokud mám nedoplatky (daňové, na pojistném a penále na veřejné zdravotní pojištění nebo na pojistném a penále na sociálním zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti? Pokud zaměstnavatel má některý z výše uvedených nedoplatků a bylo mu povoleno splácení ve splátkách, lze příspěvek poskytnout, není-li v prodlení se splácením splátek (to je nutné doložit potvrzením příslušného úřadu, ze kterého bude zřejmé, že zaměstnavatel nedoplatek splácí řádně a včas). Příspěvek lze poskytnout zaměstnavateli i v případě, bylo-li mu povoleno posečkání daně. Tyto skutečnosti je zaměstnavatel rovněž povinen doložit. 19. Jsem povinen oznámit ukončení pracovního poměru s účastníkem projektu a jak je to s přeobsazením podpořeného pracovního místa? Zaměstnavatel je povinen oznámit písemně Úřadu práce České republiky den, způsob a důvod skončení pracovního poměru zaměstnance, který byl přijat na místo vytvořené na základě této dohody, a to nejpozději do 10 pracovních dnů od skončení pracovního poměru. Zaměstnavatel je povinen nejpozději do 3 měsíců uvolněné pracovní místo znovu obsadit a poté předat do 10 pracovních dnů úřadu práce příslušnou

5 pracovní smlouvu. Obsazování se bude uskutečňovat dle níže uvedených podmínek: e) v případě, že stále trvá nárok na proplácení měsíčních mzdových příspěvků, musí být místo obsazeno jiným účastníkem projektu. f) nebude li místo obsazeno dle písm. a) tohoto odstavce jiným účastníkem projektu, zároveň zaměstnavatel písemně trvá na přeobsazení podpořeného pracovního místa, může je zaměstnavatel přeobsadit uchazečem evidovaným na příslušném kontaktním pracovišti v Olomouckém kraji. V takovém případě nevzniká zaměstnavateli nárok na mzdový příspěvek na uchazeče evidovaným na příslušném kontaktním pracovišti v Olomouckém kraji, který není účastníkem projektu. g) nebude li místo obsazeno dle písm. b) tohoto odstavce a zároveň zaměstnavatel písemně netrvá na přeobsazení podpořeného pracovního místa, nevzniká zaměstnavateli v takovém případě nárok na mzdový příspěvek. h) v případě, že pracovní místo nebude udrženo dle písm. a), b) nebo c) tohoto odstavce po dobu 6 měsíců, je zaměstnavatel povinen poskytnuté mzdové příspěvky vrátit ve lhůtě stanovené Úřadem práce České republiky.

6 Příloha č. 1 K 1. měsíčnímu Vyúčtování mzdových nákladů je nutné doložit: Vyplněný formulář vyúčtování mzdových nákladů podpořená pracovní místa (viz příloha dohody o poskytnutí mzdového příspěvku na podpořené pracovní místo dle režimu de minimis). Zde prosíme o kontrolu předvyplněných údajů a v každém dalším vyúčtování doplnit správný měsíc a datum, které bude totožné (či pozdější) s datem uvedeným na výpise z účtu po odečtení všech povinných odvodů. Účetní doklady o skutečném vynaložení mzdových nákladů (článek III bod č.3 dohody o poskytnutí mzdového příspěvku na podpořené pracovní místo dle režimu de minimis): - Výplatní pásku - Doklad o úhradě mzdy zaměstnanci postačí vytištěný elektronický výpis podepsaný zástupcem zaměstnavatele nebo výdajový pokladní doklad (v případě platby v hotovosti) - Doklady o úhradě povinných odvodů (OSSZ,ZP,FÚ) - postačí vytištěný elektronický výpis podepsaný zástupcem zaměstnavatele (prosím vyznačit, o které položky se jedná) Pracovní smlouvu uzavřenou mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem (označena logy esf) (článek III bod č.4 Dohod) Náplň práce zaměstnance (označena logy esf) Mzdový výměr (označen logy esf) Vyplněný formulář Přepočtený stav zaměstnanců (viz příloha) V následujících měsících je nutné doložit: Vyplněný formulář vyúčtování mzdových nákladů podpořená pracovní místa (viz příloha) Účetní doklady o skutečném vynaložení mzdových nákladů (článek III bod č.3 Dohod): - Výplatní pásku - Doklad o úhradě mzdy zaměstnanci - Doklady o úhradě povinných odvodů (vyznačit odvody OSSZ,ZP a FÚ a prosím na každý výpis z účtu podpis a razítko) Vyplněný formulář Přepočtený stav zaměstnanců (viz příloha) Vše je nutné doložit nejpozději do konce kalendářního měsíce následujícího po uplynutí vykazovaného měsíčního období! Pokud nebude doloženo ve stanovené lhůtě, příspěvek nebude Úřadem práce České republiky proplacen. Vyúčtování je možné donést osobně v úředních hodinách, zaslat do DS: a2azprx nebo na adresu: Vejdovského 4, Olomouc na jméno Jan Boleslav (tel ).

Informace pro zaměstnavatele

Informace pro zaměstnavatele Informace pro zaměstnavatele Pracujeme s omezením v Olomouckém kraji reg. č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_010/0000031 V rámci projektu je možné ze strany zaměstnavatelů využít tyto klíčové aktivity: Název klíčové

Více

Informace k vyplnění žádosti o poskytnutí mzdového příspěvku na podpořené pracovní místo v OP LZZ

Informace k vyplnění žádosti o poskytnutí mzdového příspěvku na podpořené pracovní místo v OP LZZ Informace k vyplnění žádosti o poskytnutí mzdového příspěvku na podpořené pracovní místo v OP LZZ K žádosti o poskytnutí mzdového příspěvku na podpořené pracovní místo v OP LZZ je zaměstnavatel povinen

Více

PŘÍRUČKA PRO ZAMĚSTNAVATELE. Projektu Práce s rodinou na Vysočině CZ /0.0/0.0/15 _010/

PŘÍRUČKA PRO ZAMĚSTNAVATELE. Projektu Práce s rodinou na Vysočině CZ /0.0/0.0/15 _010/ PŘÍRUČKA PRO ZAMĚSTNAVATELE Projektu Práce s rodinou na Vysočině CZ.03.1.48/0.0/0.0/15 _010/0000047 ZÁKLADNÍ INFORMACE Projekt Práce s rodinou na Vysočině byl připraven Úřadem práce ČR s cílem pomoci uchazečům

Více

Manuál pro žadatele o příspěvky Práce na zkoušku v rámci projektu. 1. Stručný obsah projektu Záruky pro mladé v Královéhradeckém kraji

Manuál pro žadatele o příspěvky Práce na zkoušku v rámci projektu. 1. Stručný obsah projektu Záruky pro mladé v Královéhradeckém kraji Manuál pro žadatele o příspěvky Práce na zkoušku v rámci projektu Záruky pro mladé v Královéhradeckém kraji reg.č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_004/0000003 Platnost od 24.5.2017 1. Stručný obsah projektu 2. Cílová

Více

Zkušenosti pro Prahu (registrační číslo: CZ.1.04/2.1.00/70.00019)

Zkušenosti pro Prahu (registrační číslo: CZ.1.04/2.1.00/70.00019) PŘÍLOHA Č. 8 Zkušenosti pro Prahu (registrační číslo: CZ.1.04/2.1.00/70.00019) ŽÁDOST O PŘÍSPĚVEK NA NOVĚ VYTVOŘENÉ PRACOVNÍ MÍSTO A. Identifikační údaje zaměstnavatele: Název zaměstnavatele 1): v souladu

Více

Př í řuč ka přo zamě stnavatělě. k projektu Záruky pro mladé na Vysočině reg. č. CZ /0.0/0.0/15_004/

Př í řuč ka přo zamě stnavatělě. k projektu Záruky pro mladé na Vysočině reg. č. CZ /0.0/0.0/15_004/ Př í řuč ka přo zamě stnavatělě k projektu Záruky pro mladé na Vysočině reg. č. 23. 11. 201623. 11. 2016 Základní informace Projekt Záruky pro mladé na Vysočině byl připraven Úřadem práce ČR v souladu

Více

Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do projektu Společně to dokážeme v Ústeckém kraji

Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do projektu Společně to dokážeme v Ústeckém kraji Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do projektu Společně to dokážeme v Ústeckém kraji Popis projektu Projekt Společně to dokážeme v Ústeckém kraji reg. č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_010/0000040

Více

Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let a Práce na zkoušku

Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let a Práce na zkoušku Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let a Práce na zkoušku Aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let (dále též Odborná praxe ) a Práce na zkoušku

Více

1. Celkový počet zaměstnanců se zdravotním postižením (OZP), na které je požadován příspěvek 8) - uveďte fyzický počet:

1. Celkový počet zaměstnanců se zdravotním postižením (OZP), na které je požadován příspěvek 8) - uveďte fyzický počet: ne_12zadprisppodzam.pdf - Adobe Acrobat Professional F. Právní forma zaměstnavatele 5) : G. Doložení podmínky zaměstnávání více než 50 % osob se zdravotním postižením na chráněných pracovních místech z

Více

Manuál pro zaměstnavatele k projektu Prostupné zaměstnávání v Olomouckém kraji reg. č. CZ /0.0/0.0/15_010/

Manuál pro zaměstnavatele k projektu Prostupné zaměstnávání v Olomouckém kraji reg. č. CZ /0.0/0.0/15_010/ Manuál pro zaměstnavatele k projektu Prostupné zaměstnávání v Olomouckém kraji reg. č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_010/0000032 Stručný popis projektu Projekt Prostupné zaměstnávání v Olomouckém kraji řeší konkrétní

Více

Tento projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního

Tento projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního Tento projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.. OBSAH 1 Základní informace o projektu... 3

Více

Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let a Práce na zkoušku

Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let a Práce na zkoušku Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let a Práce na zkoušku Aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let (dále též Odborná praxe ) a Práce na zkoušku

Více

D O H O D A. Článek I Účel poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I Účel poskytnutí příspěvku D O H O D A o poskytnutí příspěvku na úhradu mzdových nákladů mentora spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu č. f[xxxxxxx] uzavřená mezi Úřadem práce České republiky zastupující

Více

Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let a Práce na zkoušku

Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let a Práce na zkoušku Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let a Práce na zkoušku Aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let (dále též Odborná praxe ) a Práce na zkoušku

Více

D O H O D A. Článek I. Účel poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I. Účel poskytnutí příspěvku D O H O D A o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu č. SUA-VZ-90/2016 uzavřená

Více

Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do projektu Společně to dokážeme v Ústeckém kraji

Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do projektu Společně to dokážeme v Ústeckém kraji Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do projektu Společně to dokážeme v Ústeckém kraji Popis projektu Projekt Společně to dokážeme v Ústeckém kraji reg. č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_010/0000040

Více

D O H O D A. o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku č. MEA-V-10/2016.

D O H O D A. o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku č. MEA-V-10/2016. D O H O D A o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku č. MEA-V-10/2016 uzavřená mezi Úřadem práce České republiky zastupující osoba: Mgr. Petr Blecha,

Více

MANUÁL PRO ZÁJEMCE O VSTUP DO PROJEKTU ZÁRUKY PRO MLADÉ V LIBERECKÉM KRAJI

MANUÁL PRO ZÁJEMCE O VSTUP DO PROJEKTU ZÁRUKY PRO MLADÉ V LIBERECKÉM KRAJI MANUÁL PRO ZÁJEMCE O VSTUP DO PROJEKTU ZÁRUKY PRO MLADÉ V LIBERECKÉM KRAJI ZÁKLADNÍ INFORMACE O PROJEKTU Projekt Záruky pro mladé v Libereckém kraji (dále jen Projekt) je realizován v souladu s programy

Více

D O H O D A. Článek I. Účel poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I. Účel poskytnutí příspěvku D O H O D A o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu č. CBA-VF-33/2016 uzavřená

Více

Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let a Práce na zkoušku

Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let a Práce na zkoušku Manuál pro zaměstnavatele, kteří mají zájem o zapojení do aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let a Práce na zkoušku Aktivity Odborné praxe pro mladé do 29 let (dále též Odborná praxe ) a Práce na zkoušku

Více

D O H O D A. o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku č. KAA-V-1/2015

D O H O D A. o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku č. KAA-V-1/2015 D O H O D A o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku č. KAA-V-1/2015 uzavřená mezi Úřadem práce České republiky zastupující osoba: Ing. Dalibor Závacký,

Více

D O H O D A. Článek I. Účel poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I. Účel poskytnutí příspěvku D O H O D A o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu č. ABA-VZ- /2018 uzavřená

Více

D O H O D A. Článek I. Článek II. Podmínky poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I. Článek II. Podmínky poskytnutí příspěvku D O H O D A o vyhrazení společensky účelného pracovního místa a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu č. BMA-SZ-198/2016 uzavřená mezi Úřadem práce

Více

Žádost o příspěvek na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením na chráněném pracovním místě

Žádost o příspěvek na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením na chráněném pracovním místě Registrační číslo ÚP: PŘÍSPĚVEK - zaměstnávání OZP Úřad práce ČR krajská pobočka v 1) : OSÚ S 10 Žádost o příspěvek na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením na chráněném pracovním místě 78

Více

D O H O D A. Článek I. Účel poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I. Účel poskytnutí příspěvku D O H O D A o vyhrazení společensky účelného pracovního místa a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu č. ABA-SF-238/2015 uzavřená mezi Úřadem práce

Více

D O H O D A. o vyhrazení společensky účelného pracovního místa a poskytnutí příspěvku č. NAA-S-84/2016

D O H O D A. o vyhrazení společensky účelného pracovního místa a poskytnutí příspěvku č. NAA-S-84/2016 D O H O D A o vyhrazení společensky účelného pracovního místa a poskytnutí příspěvku č. NAA-S-84/2016 uzavřená mezi Úřadem práce České republiky zastupující osoba: Mgr. Petr Hlavizna, ředitel Kontaktního

Více

Žádost o příspěvek na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením

Žádost o příspěvek na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením ne_10zadprisppodzam.pdf - Adobe Acrobat Professional Registrační číslo ÚP: Úřad práce 1) : PŘÍSPĚVEK - zaměstnávání OZP OSÚ S 10 Žádost o příspěvek na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením

Více

Manuál pro zaměstnavatele k projektu Prostupné zaměstnávání v Olomouckém kraji

Manuál pro zaměstnavatele k projektu Prostupné zaměstnávání v Olomouckém kraji Manuál pro zaměstnavatele k projektu Prostupné zaměstnávání v Olomouckém kraji reg. č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_010/0000032 Stručný popis projektu Projekt Prostupné zaměstnávání v Olomouckém kraji řeší konkrétní

Více

D O H O D A. Článek I Účel poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I Účel poskytnutí příspěvku D O H O D A o vyhrazení společensky účelného pracovního místa a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu č. BOA-JZ-77/2016 uzavřená mezi Úřadem práce

Více

MANUÁL PRO ŽADATELE. Záruky pro mladé v Pardubickém kraji aktivita Práce na zkoušku. reg. č. CZ /0.0/0.0/15_004/

MANUÁL PRO ŽADATELE. Záruky pro mladé v Pardubickém kraji aktivita Práce na zkoušku. reg. č. CZ /0.0/0.0/15_004/ OBSAH MANUÁL PRO ŽADATELE Záruky pro mladé v Pardubickém kraji aktivita Práce na zkoušku reg. č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_004/0000012 I. Obecné informace o projektu II. Cílová skupina III. Podmínky získání

Více

D O H O D A. Článek I Účel poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I Účel poskytnutí příspěvku D O H O D A o vyhrazení společensky účelného pracovního místa a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu č. OTA-JZ-6/2016 uzavřená mezi Úřadem práce České

Více

D O H O D A. Článek I Účel poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I Účel poskytnutí příspěvku D O H O D A o vyhrazení společensky účelného pracovního místa a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu č. MEA-JZ-19/2016 uzavřená mezi Úřadem práce

Více

Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility

Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility Registrační číslo Úřadu práce ČR: Regionální mobilita Pracoviště Úřadu práce ČR: S 15 Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility 106 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších

Více

MANUÁL PRO ŽADATELE Záruky pro mladé v Pardubickém kraji aktivita Práce na zkoušku. reg. č. CZ /0.0/0.0/15_004/

MANUÁL PRO ŽADATELE Záruky pro mladé v Pardubickém kraji aktivita Práce na zkoušku. reg. č. CZ /0.0/0.0/15_004/ MANUÁL PRO ŽADATELE Záruky pro mladé v Pardubickém kraji aktivita Práce na zkoušku OBSAH reg. č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_004/0000012 I. Obecné informace o projektu II. Cílová skupina III. Podmínky získání

Více

DOHODA O POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKŮ NA MZDOVÉ NÁKLADY ZAMĚSTNAVATELE Č. 27/2017 uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb.

DOHODA O POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKŮ NA MZDOVÉ NÁKLADY ZAMĚSTNAVATELE Č. 27/2017 uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb. DOHODA O POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKŮ NA MZDOVÉ NÁKLADY ZAMĚSTNAVATELE Č. 27/2017 uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník název projektu: Program podpory mladých lidí na trhu

Více

MANUÁL PRO ŽADATELE. Záruky pro mladé v Pardubickém kraji aktivita Odborné praxe. reg. č. CZ /0.0/0.0/15_004/

MANUÁL PRO ŽADATELE. Záruky pro mladé v Pardubickém kraji aktivita Odborné praxe. reg. č. CZ /0.0/0.0/15_004/ MANUÁL PRO ŽADATELE Záruky pro mladé v Pardubickém kraji aktivita Odborné praxe reg. č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_004/0000012 OBSAH I. Obecné informace o projektu II. Cílová skupina III. Podmínky získání příspěvku

Více

Seminář pro příjemce OP LZZ finanční část MZ. Praha 5. 4. 2011

Seminář pro příjemce OP LZZ finanční část MZ. Praha 5. 4. 2011 Seminář pro příjemce OP LZZ finanční část MZ Praha 5. 4. 2011 Obsah prezentace Předkládané účetní doklady Přílohy monitorovací zprávy - 1) Podpisové vzory - 2) Soupiska účetních dokladů - 3) Pracovní výkazy

Více

Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility PŘÍSPĚVEK NA DOJÍŽĎKU

Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility PŘÍSPĚVEK NA DOJÍŽĎKU Registrační číslo Úřadu práce ČR: Příspěvek na dojížďku Pracoviště Úřadu práce ČR: S 15 Žádost o příspěvek na podporu regionální mobility PŘÍSPĚVEK NA DOJÍŽĎKU 106 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti,

Více

Manuál k projektu Nový start pro aktivní život v Pardubickém kraji reg. č. CZ /0.0/0.0/15_010/

Manuál k projektu Nový start pro aktivní život v Pardubickém kraji reg. č. CZ /0.0/0.0/15_010/ Manuál k projektu Nový start pro aktivní život v Pardubickém kraji reg. č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_010/0000018 1. Stručný obsah projektu 2. Cílová skupina projektu osoby vstupující do projektu 3. Rekvalifikace

Více

Žádost o příspěvek na společensky účelné pracovní místo vyhrazené pro uchazeče o zaměstnání

Žádost o příspěvek na společensky účelné pracovní místo vyhrazené pro uchazeče o zaměstnání Registrační číslo ÚP: SÚPM vyhrazená Úřad práce ČR v: OSÚ S 15 Žádost o příspěvek na společensky účelné pracovní místo vyhrazené pro uchazeče o zaměstnání 113 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve

Více

D O H O D A. Článek I Účel poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I Účel poskytnutí příspěvku D O H O D A o vyhrazení společensky účelného pracovního místa a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu, Evropského sociálního fondu a Iniciativy na podporu zaměstnanosti mladých

Více

D O H O D A. Článek I Účel poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I Účel poskytnutí příspěvku D O H O D A o vyhrazení společensky účelného pracovního místa a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu, Evropského sociálního fondu a Iniciativy na podporu zaměstnanosti mladých

Více

Manuál k projektu Klíč k úspěchu v Pardubickém kraji CZ.1.04/2.1.00/70.00046

Manuál k projektu Klíč k úspěchu v Pardubickém kraji CZ.1.04/2.1.00/70.00046 Manuál k projektu Klíč k úspěchu v Pardubickém kraji CZ.1.04/2.1.00/70.00046 1. Stručný obsah projektu Klíč k úspěchu v Pardubickém kraji 2. Cílová skupina projektu osoby vstupující do projektu 3. Rekvalifikace

Více

VYHLÁŠKA. ze dne 23. září 2004, kterou se provádí zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti

VYHLÁŠKA. ze dne 23. září 2004, kterou se provádí zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti 518 VYHLÁŠKA ze dne 23. září 2004, kterou se provádí zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti Ministerstvo práce a sociálních věcí stanoví podle 69 odst. 7, 77 odst. 1, 78 odst. 9, 81 odst. 5, 105 odst.

Více

518/2004 Sb. VYHLÁŠKA. ze dne 23. září 2004, kterou se provádí zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti

518/2004 Sb. VYHLÁŠKA. ze dne 23. září 2004, kterou se provádí zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti 518/2004 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 23. září 2004, kterou se provádí zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti Ministerstvo práce a sociálních věcí stanoví podle 69 odst. 7, 77 odst. 1, 78 odst. 9, 81 odst. 5, 105

Více

Seminář pro příjemce OP LZZ finanční část MZ. Praha

Seminář pro příjemce OP LZZ finanční část MZ. Praha Seminář pro příjemce OP LZZ finanční část MZ Praha 19. 4. 2013 Přílohy monitorovací zprávy ex ante dokument doložit 1 Podpisové vzory 1 x originál 2 Soupiska účetních dokladů s nepřímými náklady 1 x originál

Více

Manuál pro žadatele o příspěvky SÚPM vyhrazené v rámci projektu

Manuál pro žadatele o příspěvky SÚPM vyhrazené v rámci projektu Manuál pro žadatele o příspěvky SÚPM vyhrazené v rámci projektu Záruky pro mladé v Královéhradeckém kraji reg.č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_004/0000003 Platnost od 3.1.2019 1. Stručný obsah projektu 2. Cílová

Více

Žádost o příspěvek na zajištění aktivity Práce na zkoušku v rámci nástroje společensky účelné pracovní místo vyhrazené pro uchazeče o zaměstnání

Žádost o příspěvek na zajištění aktivity Práce na zkoušku v rámci nástroje společensky účelné pracovní místo vyhrazené pro uchazeče o zaměstnání Registrační číslo Úřadu práce ČR: SÚPM vyhrazené aktivita Práce na zkoušku Pracoviště Úřadu práce ČR: S 15 Žádost o příspěvek na zajištění aktivity Práce na zkoušku v rámci nástroje společensky účelné

Více

Příloha č. 1: Vzor žádosti o příspěvek na vytvoření pracovní příležitosti v rámci veřejně prospěšných prací

Příloha č. 1: Vzor žádosti o příspěvek na vytvoření pracovní příležitosti v rámci veřejně prospěšných prací Přílohy 1 Přílohy Přílohy 2 Příloha č. 1: Vzor žádosti o příspěvek na vytvoření pracovní příležitosti v rámci veřejně prospěšných prací Registrační číslo ÚP: VPP Úřad práce: OSÚ S 10 Žádost o příspěvek

Více

DOHODA. o vytvoření pracovnich příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací. a poskytnutí příspěvku Č. ZRA-V

DOHODA. o vytvoření pracovnich příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací. a poskytnutí příspěvku Č. ZRA-V DOHODA a poskytnutí příspěvku Článek I (dále Jen Úřad práce ) na straně jedné (dále Jen zaměstnavatel ) na straně druhé. Ičo: 00294900 sidlo: Vratislavovo náměsti 103, 59231 Nové Město na Moravě zastupujlcl

Více

Závěrečná zpráva. Odborné praxe pro mladé do 30 let v Ústeckém kraji CZ.1.04/2.1.00/

Závěrečná zpráva. Odborné praxe pro mladé do 30 let v Ústeckém kraji CZ.1.04/2.1.00/ Závěrečná zpráva Odborné praxe pro mladé do 30 let v Ústeckém kraji CZ.1.04/2.1.00/70.00065 1 Obsah DATA REALIZACE PROJEKTU... 3 POPIS PROJEKTU... 4 CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU... 5 KLÍČOVÉ AKTIVITY PROJEKTU...

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI (nebo pro fyzickou osobu podnikatele, je-li dotace poskytována na účel nesouvisející s předmětem jejího

Více

Článek I. Obecné ustanovení

Článek I. Obecné ustanovení Evidenční č. sml. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Karlovarského kraje MUDr. Ivaně Juránkové na mzdové náklady spojené s obsazením dotovaného pracovního místa účastníkem projektu Nestůj

Více

Žádost o příspěvek na zapracování uchazeče o zaměstnání, kterému krajská pobočka Úřadu práce věnuje zvýšenou péči

Žádost o příspěvek na zapracování uchazeče o zaměstnání, kterému krajská pobočka Úřadu práce věnuje zvýšenou péči Registrační číslo Úřadu práce ČR: Příspěvek na Příspěvek na zapracování Pracoviště Úřadu práce ČR: Žádost o příspěvek na zapracování uchazeče o zaměstnání, kterému krajská pobočka Úřadu práce věnuje zvýšenou

Více

Žádost o příspěvek na společensky účelné pracovní místo vyhrazené pro uchazeče o zaměstnání

Žádost o příspěvek na společensky účelné pracovní místo vyhrazené pro uchazeče o zaměstnání Registrační číslo ÚP: SÚPM vyhrazená Úřad práce ČR krajská pobočka v: OSÚ S 15 Žádost o příspěvek na společensky účelné pracovní místo vyhrazené pro uchazeče o zaměstnání 113 zákona č. 435/2004 Sb., o

Více

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.)

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) podle zákona č.40/2004 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Manuál k projektu Návrat do práce v Pardubickém kraji reg. č. CZ /0.0/0.0/15_010/

Manuál k projektu Návrat do práce v Pardubickém kraji reg. č. CZ /0.0/0.0/15_010/ Manuál k projektu Návrat do práce v Pardubickém kraji reg. č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_010/0000017 1. Stručný obsah projektu 2. Cílová skupina projektu osoby vstupující do projektu 3. Rekvalifikace pro účastníky

Více

Pravidla tvorby a pokyny pro hospodaření se sociálním fondem Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod na rok 2014

Pravidla tvorby a pokyny pro hospodaření se sociálním fondem Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod na rok 2014 Příloha č. 2, bod 43-20/2013 Pravidla tvorby a pokyny pro hospodaření se sociálním fondem Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod na rok 2014 43. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti

Více

Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II II. výzva. Jihočeská hospodářská komora České Budějovice,

Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II II. výzva. Jihočeská hospodářská komora České Budějovice, Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II II. výzva Jihočeská hospodářská komora České Budějovice, 11. 4. 2017 Stručné představení projektu POVEZ II hlavním cílem projektu je pomoci zaměstnavatelům v

Více

Žádost o příspěvek na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením na chráněném pracovním místě

Žádost o příspěvek na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením na chráněném pracovním místě Registrační číslo Úřadu práce ČR: Příspěvek na zaměstnávání OZP na CHPM Pracoviště Úřadu práce ČR 1) : S 15 Žádost o příspěvek na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením na chráněném pracovním

Více

Žádost o příspěvek na zřízení společensky účelného pracovního místa pro uchazeče o zaměstnání

Žádost o příspěvek na zřízení společensky účelného pracovního místa pro uchazeče o zaměstnání Registrační číslo ÚP: SÚPM zřízená Úřad práce ČR krajská pobočka v: OSÚ S 15 Žádost o příspěvek na zřízení společensky účelného pracovního místa pro uchazeče o zaměstnání 113 zákona č. 435/2004 Sb., o

Více

Žádost o příspěvek na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením (OZP) na chráněném trhu práce

Žádost o příspěvek na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením (OZP) na chráněném trhu práce Registrační číslo Úřadu práce ČR: Příspěvek na zaměstnávání OZP na CHTP Pracoviště Úřadu práce ČR 1) : S 15 Žádost o příspěvek na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením (OZP) na chráněném trhu

Více

MONITOROVACÍ ZPRÁVA ZJEDNODUŠENÁ ŽÁDOST O PLATBU. finanční část

MONITOROVACÍ ZPRÁVA ZJEDNODUŠENÁ ŽÁDOST O PLATBU. finanční část MONITOROVACÍ ZPRÁVA A ZJEDNODUŠENÁ ŽÁDOST O PLATBU (MZ a ZjŽoP) finanční část MONITOROVACÍ ZPRÁVA (MZ) finanční část - Přílohy MZ - Zjednodušená žádost o platbu (ZjŽoP) - Vyúčtování dotace dle vyhlášky

Více

Mgr. Pavel Franěk, 1. náměstek hejtmana Sberbank CZ, a. s. Jihlava, číslo účtu: /6800

Mgr. Pavel Franěk, 1. náměstek hejtmana Sberbank CZ, a. s. Jihlava, číslo účtu: /6800 RK-16-2018-XX,př. 1 RK-16-2018-23, př. 1 Počet stran: 28 počet stran: 28 Dohoda o poskytnutí příspěvku v rámci projektu Učit se společně, růst individuálně, registrační číslo projektu: CZ.03.2.63/0.0/0.0/15_007/0007226

Více

PROGRAM MĚSTA FULNEKU URČENÝ K FINANCOVÁNÍ POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY JAKO SLUŽBY SOCIÁLNÍ NA ROK 2016

PROGRAM MĚSTA FULNEKU URČENÝ K FINANCOVÁNÍ POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY JAKO SLUŽBY SOCIÁLNÍ NA ROK 2016 PROGRAM MĚSTA FULNEKU URČENÝ K FINANCOVÁNÍ POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY JAKO SLUŽBY SOCIÁLNÍ NA ROK 2016 I. Název programu Program města Fulneku určený k financování poskytování pečovatelské služby

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Zajištění

Více

(sněmovní tisk č. 462) 1. Za část třetí se vkládá nová část čtvrtá, která včetně nadpisu zní: ČÁST ČTVRTÁ. Změna zákona o zaměstnanosti. čl.

(sněmovní tisk č. 462) 1. Za část třetí se vkládá nová část čtvrtá, která včetně nadpisu zní: ČÁST ČTVRTÁ. Změna zákona o zaměstnanosti. čl. Pozměňovací návrh k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 309/2006 Sb., kterým se upravují další požadavky bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v pracovněprávních vztazích a o zajištění bezpečnosti

Více

Seminář pro příjemce OP LZZ. Praha 27. 5. 2010/22.6.2010

Seminář pro příjemce OP LZZ. Praha 27. 5. 2010/22.6.2010 Seminář pro příjemce OP LZZ finanční č část MZ Praha 27. 5. 2010/22.6.2010 Obsah prezentace Přílohy monitorovací zprávy - 1) Podpisové vzory - 2) Soupiska účetních dokladů - 3) Předkládané účetní doklady

Více

dne 21. 11. 2014, od 9,30 hod. Místo konání: Konferenční místnost č. 104 společnosti KVIC, Štefánikova 7, Nový Jičín

dne 21. 11. 2014, od 9,30 hod. Místo konání: Konferenční místnost č. 104 společnosti KVIC, Štefánikova 7, Nový Jičín Aplikační workshop realizovaný v rámci projektu Sociální pilíř konceptu společenské odpovědnosti firem (CSR), ve vztahu k zaměstnanosti OZP na volném trhu práce, OP LZZ číslo projektu: CZ.1.04/5.1.01/77.00003

Více

Podpora přístrojového vybavení lůžkových zdravotnických zařízení využívaných občany města Rokycany.

Podpora přístrojového vybavení lůžkových zdravotnických zařízení využívaných občany města Rokycany. Dotační program Podpora přístrojového vybavení lůžkových zdravotnických zařízení využívaných občany města Rokycany pro rok 2019 Vyhlašovatel programu: Město Rokycany, Masarykovo náměstí 1 Střed, Rokycany

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE k podání žádostí o příspěvky a dalšího postupu při realizaci odborné praxe v rámci projektu

ZÁKLADNÍ INFORMACE k podání žádostí o příspěvky a dalšího postupu při realizaci odborné praxe v rámci projektu ZÁKLADNÍ INFORMACE k podání žádostí o příspěvky a dalšího postupu při realizaci odborné praxe v rámci projektu Záruky pro mladé v Jihočeském kraji reg. č.: CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_004/0000007 Platnost od

Více

Finanční příspěvky pro zaměstnavatele

Finanční příspěvky pro zaměstnavatele Finanční příspěvky pro zaměstnavatele Bc. Eva Konečná Administrátor, koordinátor ÚP ČR krajská pobočka v Ostravě Osnova 1. Mzdové příspěvky 2. Příspěvek na zapracování 3. Jak postupovat při zájmu o příspěvek

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění

Více

Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa

Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa Registrační číslo ÚP: CHPM-provoz Úřad práce ČR krajská pobočka v: Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa 76 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění

Více

ČÁST TŘETÍ Zaměstnávání osob se zdravotním postižením

ČÁST TŘETÍ Zaměstnávání osob se zdravotním postižením Tisk 1997-2011 ATLAS consulting, spol. s r.o. - 1 - Tisk 1997-2011 ATLAS consulting, spol. s r.o. - 2 - ČÁST TŘETÍ Zaměstnávání osob se zdravotním postižením 67 (1) Fyzickým osobám se zdravotním postižením

Více

Důchodové spoření (II. pilíř) Informace k placení pojistného

Důchodové spoření (II. pilíř) Informace k placení pojistného Důchodové spoření (II. pilíř) Informace k placení pojistného ZAMĚSTNANEC (klient, poplatník) Po uzavření smlouvy o důchodovém spoření Notifikační dopis tento dopis obdrží zaměstnanec (klient, poplatník)

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Využití externích služeb v oblasti posílení personálního zajištění administrace grantového schématu v Opatření 1.1 a 4.1 vyhlašovaného Úřadem práce v Ostravě ZADAVATEL Česká republika

Více

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace

VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace VZOROVÁ VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PROGRAMOVÉ DOTACE NA AKCI FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI (nebo pro fyzickou osobu podnikatele, je-li dotace poskytována na účel nesouvisející s předmětem jejího

Více

Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II

Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II Příručka pro zájemce o vstup do projektu Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II () Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II I. PODÁNÍ ŽÁDOSTI 1) Seznamíte se s Podmínkami pro zájemce o vstup do

Více

Žádost o příspěvek na zapracování

Žádost o příspěvek na zapracování Registrační číslo ÚP: PZ Úřad práce ČR krajská pobočka v: OSÚ S 15 Žádost o příspěvek na zapracování 116 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů, 29 vyhlášky č. 518/2004 Sb.,

Více

Finanční část monitorovací zprávy. Petr Hlavík

Finanční část monitorovací zprávy. Petr Hlavík Finanční část monitorovací zprávy Petr Hlavík Obsah 1. Přímé a nepřímé náklady projektu 2. Přílohy monitorovací zprávy 3. Zadání žádosti o platbu 4. Podezření na porušení rozpočtové kázně 5. Praktický

Více

Podpora přístrojového vybavení lůžkových zdravotnických zařízení a terénních zařízení hospicové péče využívaných občany města Rokycany.

Podpora přístrojového vybavení lůžkových zdravotnických zařízení a terénních zařízení hospicové péče využívaných občany města Rokycany. Dotační program Podpora přístrojového vybavení lůžkových zdravotnických zařízení a terénních zařízení hospicové péče využívaných občany města Rokycany pro rok 2017 Vyhlašovatel programu: Město Rokycany,

Více

VZOR FORMULÁŘE DRUHÉ ČÁSTI MONITOROVACÍ ZPRÁVY (PRŮBĚŽNÉ I ZÁVĚREČNÉ)

VZOR FORMULÁŘE DRUHÉ ČÁSTI MONITOROVACÍ ZPRÁVY (PRŮBĚŽNÉ I ZÁVĚREČNÉ) VZOR FORMULÁŘE DRUHÉ ČÁSTI MONITOROVACÍ ZPRÁVY (PRŮBĚŽNÉ I ZÁVĚREČNÉ) Druhou část monitorovací zprávy o realizaci projektu je třeba vyplnit ve formátu.doc (MS Word), vytisknout a odeslat společně s první

Více

; INFORMACE PRO ZAMĚSTNAVATELE

; INFORMACE PRO ZAMĚSTNAVATELE ; INFORMACE PRO ZAMĚSTNAVATELE Dobrá práce v Jihočeském kraji reg. č. projektu CZ.1.04/2.1.00/13.00001 Projekt Dobrá práce v Jihočeském kraji byl připraven Úřadem práce v Českých Budějovicích v souladu

Více

Seminář pro příjemce OP LZZ finanční část MZ. Praha 27. 9. 2011

Seminář pro příjemce OP LZZ finanční část MZ. Praha 27. 9. 2011 Seminář pro příjemce OP LZZ finanční část MZ Praha 27. 9. 2011 Přílohy monitorovací zprávy ex ante No. dokument počty vzory 1 Podpisové vzory přikládáno k ZZRP 1 x originál www.esfcr.cz 2 Soupiska účetních

Více

Smlouva o poskytnutí dotace TEXT SMLOUVY BUDE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACE

Smlouva o poskytnutí dotace TEXT SMLOUVY BUDE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACE Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

Manuál pro žadatele o příspěvek na vyhrazení společensky účelného pracovního místa

Manuál pro žadatele o příspěvek na vyhrazení společensky účelného pracovního místa Manuál pro žadatele o příspěvek na vyhrazení společensky účelného pracovního místa Návrat do práce v Pardubickém kraji reg. č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_010/0000017 1. Stručný obsah projektu 2. Cílová skupina

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE k podání žádostí o příspěvky a dalšího postupu při realizaci odborné praxe v rámci projektu

ZÁKLADNÍ INFORMACE k podání žádostí o příspěvky a dalšího postupu při realizaci odborné praxe v rámci projektu ZÁKLADNÍ INFORMACE k podání žádostí o příspěvky a dalšího postupu při realizaci odborné praxe v rámci projektu Záruky pro mladé v Jihočeském kraji reg. č.: CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_004/0000007 Projekt je

Více

Finanční část monitorovací zprávy. Ing. Petra Kalinová

Finanční část monitorovací zprávy. Ing. Petra Kalinová Finanční část monitorovací zprávy Ing. Petra Kalinová Obsah Přímé a nepřímé náklady Přílohy monitorovací zprávy Zadání žádosti o platbu Podezření na porušení rozpočtové kázně Přímé a nepřímé náklady Přímé

Více

Informační dokument Úřadu práce ČR pro zaměstnavatele

Informační dokument Úřadu práce ČR pro zaměstnavatele Informační dokument Úřadu práce ČR pro zaměstnavatele Vážení zaměstnavatelé, dovolujeme si Vás oslovit jménem Kontaktního pracoviště Šumperk, Úřadu práce České republiky, Krajské pobočky v Olomouci s informací

Více

D O H O D A. Článek I Předmět a účel poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I Předmět a účel poskytnutí příspěvku D O H O D A o poskytnutí příspěvku na udržení zaměstnance spolufinancovaného z Evropského sociálního fondu a ze státního rozpočtu ČR uzavřená dle ustanovení 106 a 119 Zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti,

Více

Příloha č. 3 D O H O D A. Příloha č. 3a Dohoda o poskytnutí příspěvku

Příloha č. 3 D O H O D A. Příloha č. 3a Dohoda o poskytnutí příspěvku a Dohoda o poskytnutí příspěvku D O H O D A o vyhrazení společensky účelných pracovních míst a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu č. HOA-SL-XXX/2010

Více

Přednáška č. 10 MZDY A ZAMĚSTNANCI

Přednáška č. 10 MZDY A ZAMĚSTNANCI Přednáška č. 10 MZDY A ZAMĚSTNANCI Pojem mzda, struktura hrubé mzdy Pojistné na SZ a ZP Daň z příjmů ze závislé činnosti Účtování mezd Zálohy, pohledávky a závazky Mzdová evidence 1 Základní mzda Úkolová

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města Hluk číslo: DZ/10/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města Hluk číslo: DZ/10/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města Hluk číslo: DZ/10/2016 (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů) mezi: Poskytovatelem

Více

PŘEHLED POJISTNÉHO ZA ROK 2008

PŘEHLED POJISTNÉHO ZA ROK 2008 PŘEHLED POJISTNÉHO ZA ROK 2008 přehled o příjmech a výdajích a úhrnu záloh na pojistné osob samostatně výdělečně činných ( 24 odst. 2 a 3 zákona č. 592/1992 Sb., o pojistném na všeobecné zdravotní pojištění,

Více

Seminář pro příjemce OP LZZ 2. 2. 2010

Seminář pro příjemce OP LZZ 2. 2. 2010 Seminář pro příjemce OP LZZ Praha 2. 2. 2010 MONITOROVACÍ ZPRÁVA (MZ) finanční část Přílohy MZ B2. Finanční část MZ - Zjednodušená žádost o platbu (ZjŽoP) - Vyúčtování dotace dle vyhlášky MF ČR Přílohy

Více

Úřad práce v Jihlavě Oddělení implementace projektů ESF Brtnická 21, 586 01 Jihlava

Úřad práce v Jihlavě Oddělení implementace projektů ESF Brtnická 21, 586 01 Jihlava Zadávací dokumentace Využití služeb personální agentury z důvodu personálního zajištění administrace grantového schématu v Opatření 4.1 vyhlašovaného Úřadem práce v Jihlavě ZADAVATEL Česká republika Úřad

Více

I. Stručný obsah projektu Odborné praxe pro mladé do 30 let. I. Stručný obsah projektu Odborné praxe pro mladé do 30 let v Pardubickém kraji

I. Stručný obsah projektu Odborné praxe pro mladé do 30 let. I. Stručný obsah projektu Odborné praxe pro mladé do 30 let v Pardubickém kraji Manuál pro žadatele o vstup do projektu Odborné praxe pro mladé do 30 let v Pardubickém kraji -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více