OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. ředitel akademie úřadu EUIPO (muž/žena) AD 10

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. ředitel akademie úřadu EUIPO (muž/žena) AD 10"

Transkript

1 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost rezervního seznamu do Počet uchazečů na rezervním seznamu ředitel akademie úřadu EUIPO (muž/žena) AD 10 dočasný zaměstnanec VEXT/18/344/AD 10/ACA 31. října :00 alicantského času (SEČ) Alicante, ŠPANĚLSKO 31. prosince Úřad Evropské unie pro duševní vlastnictví (EUIPO) pořádá výběrové řízení s cílem sestavit rezervní seznam, z něhož bude obsazena volná pozice ředitele akademie úřadu EUIPO. 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE Akademie úřadu EUIPO, která byla zřízena v květnu 2011, má na starosti veškeré činnosti týkající se vzdělávání a učení zaměstnanců úřadu EUIPO a vnitrostátních úřadů duševního vlastnictví v Evropské unii, zúčastněných subjektů úřadu a odborníky na duševní vlastnictví ve třetích zemích. Odpovídá za veškeré činnosti související se vzděláváním, odbornou přípravou a informováním o právech týkajících se duševního vlastnictví v akademickém rámci úřadu. Akademie externě tvoří nezbytnou součást evropské sítě pro ochranné známky a průmyslové vzory. Prostřednictvím svých činností v oblasti vzdělávání a sdílení znalostí sdružuje odborníky na duševní vlastnictví z vnitrostátních a regionálních úřadů duševního vlastnictví v EU i odborníky na duševní vlastnictví z celé Evropské unie i mimo ni. Akademie spolupracuje také s dalšími mezinárodními institucemi, jako je např. Evropská patentová akademie a Akademie WIPO. Akademii tvoří dva útvary, přičemž každý z nich řídí vedoucí útvaru a ústřední tým pod vedením vedoucího týmu: útvar pro studijní zdroje a nástroje, který odpovídá za činnosti v oblasti řízení znalostí, včetně tvorby obsahu, vzdělávacího portálu akademie úřadu EUIPO, ale i knihovnu a úložiště poznatků, útvar vzdělávací činnosti a akademických iniciativ, který odpovídá za organizaci činností v oblasti osobní odborné přípravy a iniciativ týkajících se univerzit.

2 Oddělení řídí a vede ředitel, jemuž asistují dva vedoucí útvaru. Kromě toho je v oddělení centrálně poskytována podpora týkající se správních a finančních úkolů, monitorování kvality, rizik a výkonnosti a komunikace. Ředitel akademie bude podřízený výkonnému řediteli úřadu a bude členem řídícího a poradního výboru, což je subjekt, který se pravidelně schází za účelem projednávání důležitých otázek týkajících se činností úřadu a rozhodování o nich a poskytování souvisejícího poradenství. 2. PRACOVNÍ POVINNOSTI Úspěšní uchazeči budou pod vedením výkonného ředitele úřadu EUIPO poskytovat vedení a poradenství oddělení při plnění jeho strategií a cílů, a to zejména: poskytovat strategické vedení v souladu s osvědčenými postupy přizpůsobenými provoznímu prostředí úřadu, vypracovávat a uplatňovat strategie úřadu za účelem dosažení cílů stanovených ve strategickém plánu a v pracovním programu úřadu, vypracovávat provozní struktury, systémy a plány, aby bylo zajištěno poskytování účinných služeb zúčastněným subjektům oddělení a úřadu a předvídat potřeby kapacit a zajistit při tom účinné využívání technologií a řádnou správou finančních a lidských zdrojů, zodpovídat za pokrok činností, programů a projektů oddělení a jejich včasné a úspěšné provádění, pravidelně podávat zprávy vedení úřadu, vytvářet a sledovat příslušné systémy pro hodnocení výkonnosti na základě stanovených ukazatelů kvality a dosažených výsledků, vytvářet sítě spolupráce a angažovanosti s externími partnery, budovat strategické postavení úřadu jako střediska excelence a odborných znalostí systému ochranných známek / průmyslových vzorů a v rámci agentur EU, plnit všechny případné další pracovní úkoly a povinnosti přidělené výkonným ředitelem. 3. KRITÉRIA ZPŮSOBILOSTI Aby uchazeči byli způsobilí k účasti v tomto výběrovém řízení, musejí před uplynutím lhůty pro podání přihlášek splňovat všechny níže uvedené podmínky: Obecné podmínky 1 být státním příslušníkem některého z členských států Evropské unie, plně požívat svých občanských práv, mít splněné veškeré zákonem stanovené povinnosti týkající se vojenské služby, splňovat charakterové požadavky týkající se vhodnosti pro plnění příslušných pracovních povinností, být fyzicky způsobilí k plnění svých pracovních povinností. Vzdělání mít vzdělání odpovídající ukončenému vysokoškolskému vzdělání, doloženému diplomem, pokud obvyklá délka vysokoškolského studia je čtyři roky nebo delší, 1 Viz článek 12 pracovního řádu ostatních zaměstnanců Evropské unie.

3 NEBO vzdělání odpovídající ukončenému vysokoškolskému vzdělání, doloženému diplomem, a příslušnou praxi v daném oboru v délce nejméně jednoho roku za předpokladu, že obvyklá délka vysokoškolského studia je alespoň tři roky. Odborná praxe 2 mít minimálně dvanáct let příslušné odborné praxe (práce na plný úvazek), mít nejméně pět let odborné praxe ve funkci výkonného ředitele nebo v podobné pozici ve vrcholném vedení. Jazykové dovednosti mít důkladnou znalost angličtiny (minimálně na úrovni C1) jazyk 1, mít dobrou znalost jednoho z dalších úředních jazyků EU (minimálně na úrovni B2) jazyk 2 3. Uvedené úrovně odpovídají společnému evropskému referenčnímu rámci pro jazyky. 4. KRITÉRIA VÝBĚRU Za účelem výběru nejlépe kvalifikovaných uchazečů pro pohovor a případně test bude úřad posuzovat tato kritéria: prokázaná odborná praxe při vypracovávání strategických a obchodních plánů, stanovování cílů a podpoře jejich provádění v prostředí/organizaci, které jsou podobné úřadu, vynikající znalost zásad vedení a řízení a osvědčených postupů, důkladná znalost a/nebo zkušenosti v oblasti finančního řízení a řízení lidských zdrojů organizace, znalosti a/nebo zkušenosti se systémy, standardy a zásadami řízení kvality a výkonnosti, dobrá znalost právního, správního a finančního rámce platného pro orgány a agentury EU, odborné znalosti a/nebo zkušenosti s metodami a zásadami používanými pro určení potřeb v oblasti rozvoje úřadu (odborná příprava / vzdělávání) a provádění následných opatření k zajištění souladu s kompetencemi a cíli, velkou výhodu by představovaly znalosti a/nebo zkušenosti získané v oblasti duševního vlastnictví nebo informování o právech týkajících se duševního vlastnictví, prokázaná schopnost pracovat v mezinárodním/multikulturním prostředí, dobrá znalost dalšího úředního jazyka úřadu (francouzštiny, němčiny, italštiny, španělštiny) jiného než angličtina (minimálně na úrovni B2). Kromě výše uvedených kritérií budou uchazeči pozvaní na pohovor a test posuzováni také podle těchto požadavků: 2 Odborná praxe se počítá od data získání příslušného diplomu, který umožňuje zařazení do dané funkční skupiny. V případě vzdělání na úrovni, která odpovídá ukončenému vysokoškolskému vzdělání, je-li obvyklá délka vysokoškolského vzdělání nejméně tři roky, nelze příslušnou odbornou praxi v délce jednoho roku do požadované odborné praxe zahrnout. V takovém případě je zapotřebí celkem 13 let odborné praxe po udělení diplomu za tříleté vysokoškolské vzdělání. 3 Jazyky 1 a 2 se musí lišit.

4 Kompetence Zejména: komunikace: vyjadřovat se jasně a přesně v ústním i písemném projevu, analýza a řešení problémů: schopnost rozpoznat zásadní prvky složitých problémů a nalézt tvůrčí a praktická řešení, práce v kolektivu: spolupracovat s kolegy v týmu i s pracovníky z jiných organizačních složek a respektovat rozdíly mezi lidmi, vytvářet týmového ducha podporou společných cílů a výměny znalostí a zkušeností, vzdělávání a rozvoj: rozvíjet a zlepšovat své dovednosti a znalosti o organizaci a jejím prostředí, zavázat se ke vzdělávání ostatních, sdílení znalostí a systematickému vylepšování pracovních metod, stanovování priorit a organizace: schopnost upřednostňovat nejdůležitější úkoly, pracovat pružně a efektivně organizovat svoji práci i práci druhých, kvalita a výsledky: převzít osobní odpovědnost a iniciativu za odvádění práce, která splňuje vysoký standard kvality v rámci stanovených postupů, ukázat jasnou orientaci na klienty (interní i externí), vytvářet systematické a metodické procesy pro vlastní i týmové projekty a práci, odolnost: neztrácet výkonnost ani během vysoké pracovní zátěže, být flexibilní a umět se přizpůsobit měnícímu se pracovnímu prostředí, povzbuzovat k tomu i ostatní a přizpůsobovat svůj přístup a přístup týmu změnám, vedení: vést a řídit lidi a týmy tak, aby dosahovali výsledky, vhodně rozdělovat práci ve vlastním týmu a poskytovat jasné pokyny, inspirovat ostatní k nadšení a pozitivnímu přístupu k práci a jejich přispění k úspěchu úřadu EUIPO. 5. POHOVORY A TESTY Předběžný výběr Úřad může kontaktovat způsobilé uchazeče, kteří byli na základě svých přihlášek a kritérií výběru v bodě 4 vybráni jako nejlépe kvalifikovaní, s cílem ověřit jejich jazykové dovednosti (zejména ústní projev v angličtině) i doložit jejich odbornou praxi nebo další dovednosti, znalosti a kompetence. Není zaručeno, že uchazeči, kteří budou kontaktováni v průběhu fáze předběžného výběru, budou pozváni k pohovoru a testu (testům). Pohovor Pohovory se uskuteční v Alicante a vzhledem k povaze pracovních povinností budou probíhat v angličtině. Další příslušné jazyky uvedené v profilu/přihlášce/životopisu uchazeče mohou být posuzovány podle úrovní uvedených v tomto oznámení o volném pracovním místě. Při pohovoru budou testovány znalosti uchazeče týkající se úkolů, které by měl plnit (odborné znalosti a kompetence v oblasti chování), a činností úřadu, dále znalosti EU, vhodnost plnit zadané úkoly a vhodnost pro práci v mezinárodním prostředí. Test(y) Posuzování jednoho či několika z výše uvedených aspektů bude doplněno jedním či několika testy. Uchazeči pozvaní na pohovor a testy obdrží podrobné informace v pozvánce.

5 6. OBECNÉ INFORMACE Obecné informace o výběrovém a náborovém řízení úřadu EUIPO naleznete pomocí tohoto odkazu. 7. JAK PODAT PŘIHLÁŠKU Chcete-li podat přihlášku, klikněte na tento odkaz. Všechny dokumenty zahrnuté v podobě odkazu nebo uvedené v souvislosti s tímto oznámením o volném pracovním místě se považují za jeho součást. Důležité: Uchazeči by si měli uvědomit, že informace, které poskytnou ve své přihlášce/životopisu/profilu, jsou základem pro posouzení kritérií způsobilosti a výběru. Vyzýváme je proto, aby si pečlivě přečetli požadavky a poskytli informace, které jsou relevantní a dostatečně podrobné, aby toto posouzení bylo možné. Pozornost by měli věnovat zejména informacím o svém vzdělání a odborné praxi, a to hlavně přesným datům a popisu povinností, plněných úkolů a používaných nástrojů. * V případě nesrovnalostí mezi jednotlivými jazykovými verzemi se za správnou považuje anglická verze.

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. projektový specialista (muž/žena)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. projektový specialista (muž/žena) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 9 Druh smlouvy Ref. číslo Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice odborník na prosazování práv (muž/žena) Funkční skupina / platová AD 8 třída Druh smlouvy dočasný zaměstnanec

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. specialista IT (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. specialista IT (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce specialista

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. asistent pro IT (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. asistent pro IT (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AST 3 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce asistent

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. právník (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. právník (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Referenční číslo Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. zástupce vedoucího projektu (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. zástupce vedoucího projektu (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí zástupce vedoucího projektu

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. IT specialista (muž/žena)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. IT specialista (muž/žena) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce

Více

odborník na duševní vlastnictví (muž/žena)

odborník na duševní vlastnictví (muž/žena) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice odborník na duševní vlastnictví (muž/žena) Funkční skupina / platová třída AD 6 Typ smlouvy dočasný zaměstnanec

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Bezpečnostní pracovník (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Bezpečnostní pracovník (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce Bezpečnostní

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Administrativní asistent (žena/muž) AST 3

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Administrativní asistent (žena/muž) AST 3 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. VEXT/16/114/AD 6/IBD :00 alicantského času (SEČ)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. VEXT/16/114/AD 6/IBD :00 alicantského času (SEČ) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Finanční asistent (žena/muž) AST 3

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Finanční asistent (žena/muž) AST 3 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Architekti řešení a datoví vědci odborní pracovníci (muž/žena) Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy

Více

(ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS)

(ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS) Volné pracovní místo: vedoucí útvaru komunikační podpory Oddělení: oddělení pro kapacity a komunikaci v oblasti veřejného zdraví Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS) Evropské středisko pro prevenci

Více

Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) vyhlašuje výběrové řízení na výše uvedené místo dočasného zaměstnance.

Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) vyhlašuje výběrové řízení na výše uvedené místo dočasného zaměstnance. Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí Oznámení o volném pracovním místu vedoucího odborníka všeobecného dozoru/ vedoucího skupiny všeobecného dozoru v oddělení pro dozor a podporu reakce (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Více

Úřední věstník C 164 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník května České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ.

Úřední věstník C 164 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník května České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ. Úřední věstník Evropské unie C 164 A České vydání Informace a oznámení Ročník 60 24. května 2017 Obsah V Oznámení SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ Účetní dvůr 2017/C 164 A/01 Oznámení o volném pracovním místě ECA/2017/7

Více

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 198 A/02)

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 198 A/02) C 198 A/6 CS Úřední věstník Evropské unie 6.7.2011 OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 198 A/02) Máte zájem o profesní dráhu v orgánech a institucích EU? Splňuje váš profil naše kritéria?

Více

EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO)

EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO) 6.5.2009 CS Úřední věstník Evropské unie C 104 A/1 V (Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO) OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2009/C 104 A/01) Evropský úřad pro výběr

Více

Volné pracovní místo: podnikový architekt Oddělení: oddělení informačních a komunikačních technologií Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/ICT-EA)

Volné pracovní místo: podnikový architekt Oddělení: oddělení informačních a komunikačních technologií Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/ICT-EA) Volné pracovní místo: podnikový architekt Oddělení: oddělení informačních a komunikačních technologií Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/ICT-EA) Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) vyhlašuje

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DOČASNOU POZICI PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ENERGETIKU

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DOČASNOU POZICI PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ENERGETIKU COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DOČASNOU POZICI PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ENERGETIKU Evropská komise pořádá externí výběrové řízení na obsazení pozice poradce zástupce generálního

Více

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL Komise vypisuje výběrové řízení za účelem obsazení jednoho místa administrátora v rámci Generálního ředitelství pro podniky

Více

EFCA CA FGIV 1701 PROJEKTOVÝ PRACOVNÍK (M/Ž)

EFCA CA FGIV 1701 PROJEKTOVÝ PRACOVNÍK (M/Ž) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI

Více

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY)

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) SPRÁVNÍ RADA OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO Úřad pro harmonizaci na vnitřním trhu (ochranné známky a průmyslové

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008 Název pozice vedoucí pracovník pro otázky přijímání / vedoucí pracovník pro otázky

Více

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH EPSO/AST/119 120/12 (2012/C 146 A/02)

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH EPSO/AST/119 120/12 (2012/C 146 A/02) C 146 A/4 CS Úřední věstník Evropské unie 24.5.2012 OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH EPSO/AST/119 120/12 (2012/C 146 A/02) Evropský úřad pro výběr personálu (EPSO) pořádá otevřená výběrová řízení

Více

Administrativní ředitel Eurojustu

Administrativní ředitel Eurojustu Oznámení o volném pracovním místě Administrativní ředitel Eurojustu Dočasný zaměstnanec platové třídy AD 14 - Haag Ref. 17/EJ/01 Svou žádost pošlete nejpozději do 17. března 2017 do půlnoci SEČ na adresu

Více

Výzva k vyjádření zájmu pro sestavení rezervního seznamu na pozici. referent/ka pro lidské zdroje (platová třída AD 7)

Výzva k vyjádření zájmu pro sestavení rezervního seznamu na pozici. referent/ka pro lidské zdroje (platová třída AD 7) Výzva k vyjádření zájmu pro sestavení rezervního seznamu na pozici referent/ka pro lidské zdroje (platová třída AD 7) v Agentuře pro spolupráci energetických regulačních orgánů REF.: ACER/2015/09 Zveřejnění

Více

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) 20/12/ :00 času v Alicante (SEČ)

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) 20/12/ :00 času v Alicante (SEČ) ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) SPRÁVNÍ RADA OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ NA POZICI Název pracovního místa Funkční skupina/platová třída Druh smlouvy Referenční

Více

Úřední věstník C 191 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník června České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ.

Úřední věstník C 191 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník června České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ. Úřední věstník Evropské unie C 191 A České vydání Informace a oznámení Ročník 60 16. června 2017 Obsah V Oznámení SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ Účetní dvůr 2017/C 191 A/01 Oznámení o volném pracovním místě ECA/2017/13

Více

Centra excelence Jean Monnet

Centra excelence Jean Monnet Centra excelence Jean Monnet Co je Centrum excelence Jean Monnet? Centrum excelence Jean Monnet je projekt sdružující kompetence a znalosti týkající se témat Evropské unie. V centrech excelence Jean Monnet

Více

REF.: EASO/2016/CA/003. asistent oddělení lidských zdrojů

REF.: EASO/2016/CA/003. asistent oddělení lidských zdrojů Vyhlášení výběrového řízení na místo asistenta oddělení lidských zdrojů (smluvní zaměstnanec v platové třídě FG III) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/CA/003 Zveřejnění

Více

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1. Jedno (1) pracovní místo ředitele audit

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1. Jedno (1) pracovní místo ředitele audit 6.3.2018 CS Úřední věstník Evropské unie C 84 A/1 V (Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1 Jedno (1) pracovní místo ředitele audit (funkční skupina AD, platová

Více

REF.: EASO/2017/TA/025. vedoucí oddělení pro komunikaci a zúčastněné

REF.: EASO/2017/TA/025. vedoucí oddělení pro komunikaci a zúčastněné Oznámení o volném pracovním místě vedoucího oddělení pro komunikaci a zúčastněné subjekty (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2017/TA/025

Více

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 206 A/02)

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 206 A/02) 12.7.2011 CS Úřední věstník Evropské unie C 206 A/7 OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 206 A/02) Máte zájem o profesní dráhu v orgánech a institucích EU? Splňuje váš profil naše kritéria?

Více

ЕFCA/ТА/EFCA/TA/AD10/1802 ZÁSTUPCE VEDOUCÍHO ODBORU VOD EU A SEVERNÍHO ATLANTIKU

ЕFCA/ТА/EFCA/TA/AD10/1802 ZÁSTUPCE VEDOUCÍHO ODBORU VOD EU A SEVERNÍHO ATLANTIKU NÁBOR EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI RYBOLOVU

Více

CDT-AD5-2019/02 PŘEKLADATEL DO FRANCOUZŠTINY (MUŽ/ŽENA) PLATOVÁ TŘÍDA: AD 5 ODBOR:

CDT-AD5-2019/02 PŘEKLADATEL DO FRANCOUZŠTINY (MUŽ/ŽENA) PLATOVÁ TŘÍDA: AD 5 ODBOR: Lucemburk, 12/06/2019 REF. Č.: CDT-AD5-2019/02 PŘEKLADATEL DO FRANCOUZŠTINY (MUŽ/ŽENA) PLATOVÁ TŘÍDA: AD 5 ODBOR: ODBOR PŘEKLADŮ oddělení románských a středomořských jazyků MÍSTO VÝKONU PRÁCE: LUCEMBURK

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (AD 7) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (AD 7) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (AD 7) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA) Evropská agentura pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci (EU-OSHA)

Více

REF.: EASO/2016/TA/013. vedoucí útvaru plánování a hodnocení

REF.: EASO/2016/TA/013. vedoucí útvaru plánování a hodnocení Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru plánování a hodnocení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) Evropského podpůrného úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/013 Zveřejnění

Více

Lhůta pro podání přihlášek: 16/01/ Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 8 AD Úkoly:

Lhůta pro podání přihlášek: 16/01/ Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 8 AD Úkoly: OZNÁMENÍ O VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO č. AD/T/01/16 týkajícím se JEDNOHO pracovního místa ADMINISTRÁTORA/ADMINISTRÁTORKY na sekretariátu skupiny I (skupina Zaměstnavatelé) Evropského hospodářského

Více

Ministerstvo zahraničních věcí České republiky

Ministerstvo zahraničních věcí České republiky - Ministerstvo zahraničních věcí České republiky Diplomatická akademie Rytířská 31, 110 00 Praha 1 tel.: +420 224 186 252, fax: +420 224 186 251 www.mzv.cz VŠEOBECNÁ VNĚJŠÍ VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ DO DIPLOMATICKÉ

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/009

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/009 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/009 Název pozice Typ smlouvy Vedoucí Personálního Oddělení (muž/žena) Dočasný Zaměstnanec

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/009

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/009 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/009 Název pozice Vedoucí pracovník pro oblast azylového řízení / vedoucí pracovník pro

Více

Ref. č.: EASO/2018/TA/019. vedoucí útvaru informačních a komunikačních systémů (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2018/TA/019. vedoucí útvaru informačních a komunikačních systémů (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru informačních a komunikačních systémů (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/019

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného - odborný rada ředitel Odboru koordinace a regionálních kanceláří

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného - odborný rada ředitel Odboru koordinace a regionálních kanceláří Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného - odborný rada ředitel Odboru koordinace a regionálních kanceláří (přesoutěžení představeného dle 188 odst. 6 zák. č. 234/2014 Sb.)

Více

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ EVROPSKÁ KOMISE

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ EVROPSKÁ KOMISE 13.6.2014 CS Úřední věstník Evropské unie C 180 A/1 V (Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ EVROPSKÁ KOMISE Výběrové řízení na místo výkonného ředitele/výkonné ředitelky (třída AD 14) Evropské agentury pro řízení

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/026. vedoucí odboru operací (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/026. vedoucí odboru operací (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího odboru operací (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 12) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/026 Zveřejnění Název pozice

Více

Služební místo je zařazeno podle Přílohy č. 1 k zákonu do 12. platové třídy.

Služební místo je zařazeno podle Přílohy č. 1 k zákonu do 12. platové třídy. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného - odborný rada vedoucí Ekonomického oddělení služebního úřadu Agentura pro podnikání a inovace Č.j.: API/02692/16 Datum: 15.12.2016

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV-74676-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 20. května 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa vedoucí oddělení správního

Více

s ohledem na Smlouvu o fungování Evropské unie, a zejména na čl. 127 odst. 6 a článek 132 této smlouvy,

s ohledem na Smlouvu o fungování Evropské unie, a zejména na čl. 127 odst. 6 a článek 132 této smlouvy, L 314/66 1.12.2015 ROZHODNUTÍ EVROPSKÉ CENTRÁLNÍ BANKY (EU) 2015/2218 ze dne 20. listopadu 2015 o postupu při vyloučení předpokladu, že zaměstnanci mají podstatný vliv na rizikový profil dohlížené úvěrové

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/034. vedoucí pracovník podpora vedení (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/034. vedoucí pracovník podpora vedení (muž/žena) Vyhlášení výběrového řízení na místo vedoucího pracovníka podpora vedení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 7) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/034 Zveřejnění

Více

ECB-PUBLIC. 1. Úvod. 2. ECB a její správní revizní komise

ECB-PUBLIC. 1. Úvod. 2. ECB a její správní revizní komise Výzva externím odborníkům k vyjádření zájmu o jmenování do funkce náhradníka člena správní revizní komise Evropské centrální banky (Frankfurt nad Mohanem, Německo) 1. Úvod Nařízení Rady (EU) č. 1024/2013

Více

Lhůta pro podání přihlášek: ve 12:00 (čas v Bruselu) 1. Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 11 AD

Lhůta pro podání přihlášek: ve 12:00 (čas v Bruselu) 1. Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 11 AD OZNÁMENÍ O VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA JEDNO VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO č. AD/T/01/17 VEDOUCÍ ODDĚLENÍ (m/ž) v sekretariátu skupiny I (Zaměstnavatelé) Evropského hospodářského a sociálního výboru Zveřejněno v souladu

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na volné služební místo ředitele Samostného odboru právně-personálního

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na volné služební místo ředitele Samostného odboru právně-personálního Praha dne 23.10.2018 Vyvěšeno na úřední desce dne 23.10.2018 č. j.: SR/0115/US/2018-1 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na volné služební místo ředitele Samostného odboru právně-personálního (PRVNÍ

Více

VÝKONNÁ AGENTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ, KULTURU A AUDIOVIZUÁLNÍ OBLAST

VÝKONNÁ AGENTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ, KULTURU A AUDIOVIZUÁLNÍ OBLAST VÝKONNÁ AGENTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ, KULTURU A AUDIOVIZUÁLNÍ OBLAST VÝZVA K VYJÁDŘENÍ ZÁJMU, REF. Č.: EACEA /2018/01/TA/AD6(2f) / Legal Manager Dočasný zaměstnanec (2f) AD6 Zveřejnění: externí výběrové řízení

Více

EFCA TA AD PROJEKTOVÝ MANAŽER PRONAJÍMANÝCH PROSTŘEDKŮ. Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji.

EFCA TA AD PROJEKTOVÝ MANAŽER PRONAJÍMANÝCH PROSTŘEDKŮ. Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji. NÁBOR EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI RYBOLOVU

Více

Náhradníci členy správní revizní komise dočasně nahradí v případě jejich dočasné neschopnosti

Náhradníci členy správní revizní komise dočasně nahradí v případě jejich dočasné neschopnosti Výzva externím odborníkům k vyjádření zájmu o jmenování do funkce člena správní revizní komise Evropské centrální banky (Frankfurt nad Mohanem, Německo) 1. Úvod Nařízení Rady (EU) č. 1024/2013 1 zřizuje

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/005. vedoucí oddělení plánování a hodnocení (M/Ž)

Ref. č.: EASO/2017/TA/005. vedoucí oddělení plánování a hodnocení (M/Ž) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího oddělení plánování a hodnocení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/005 Zveřejnění

Více

ZPRÁVA. o ověření roční účetní závěrky Evropského úřadu pro bezpečnost potravin za rozpočtový rok 2015, spolu s odpovědí úřadu (2016/C 449/18)

ZPRÁVA. o ověření roční účetní závěrky Evropského úřadu pro bezpečnost potravin za rozpočtový rok 2015, spolu s odpovědí úřadu (2016/C 449/18) 1.12.2016 CS Úřední věstník Evropské unie C 449/97 ZPRÁVA o ověření roční účetní závěrky Evropského úřadu pro bezpečnost potravin za rozpočtový rok 2015, spolu s odpovědí úřadu (2016/C 449/18) ÚVOD 1.

Více

Projekt mobility pracovníků v oblasti školního vzdělávání

Projekt mobility pracovníků v oblasti školního vzdělávání Projekt mobility pracovníků v oblasti školního vzdělávání Projekty mobility umožňují školám poskytnout učitelům i jiným pracovníkům příležitosti a podněty pro získání nových schopností odpovídajících potřebám

Více

EFCA/TA/AST4/1803 KOORDINÁTOR KONTROLNÍCH OPERACÍ (MUŽ/ŽENA) Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji.

EFCA/TA/AST4/1803 KOORDINÁTOR KONTROLNÍCH OPERACÍ (MUŽ/ŽENA) Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji. NÁBOR EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI RYBOLOVU

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE O INSTITUCÍCH ZABÝVAJÍCÍCH SE DUŠEVNÍM VLASTNICTVÍM

ZÁKLADNÍ INFORMACE O INSTITUCÍCH ZABÝVAJÍCÍCH SE DUŠEVNÍM VLASTNICTVÍM ZÁKLADNÍ INFORMACE O INSTITUCÍCH ZABÝVAJÍCÍCH SE DUŠEVNÍM VLASTNICTVÍM EVROPSKÝ PATENTOVÝ ÚŘAD Evropský patentový úřad (European Patent Office - EPO) je subjektem Evropské patentové organizace. Úřad byl

Více

EFCA TA AD PROJEKTOVÝ MANAŽER / PROJEKTOVÁ MANAŽERKA

EFCA TA AD PROJEKTOVÝ MANAŽER / PROJEKTOVÁ MANAŽERKA NÁBOR EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI RYBOLOVU

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/011

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/011 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/011 Název pozice Typ smlouvy vedoucí útvaru uživatelské podpory (muž/žena) dočasný zaměstnanec

Více

Výzva k vyjádření zájmu. Asistent(ka) pro řízení programu. Ref. BEREC/2017/06

Výzva k vyjádření zájmu. Asistent(ka) pro řízení programu. Ref. BEREC/2017/06 Výzva k vyjádření zájmu Asistent(ka) pro řízení programu (dočasný zaměstnanec platová třída AST4) Ref. BEREC/2017/06 Úřad BEREC vyhlašuje výběrové řízení na sestavení rezervního seznamu na místo asistenta

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného - odborný rada ředitel Odboru VaV

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného - odborný rada ředitel Odboru VaV Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného - odborný rada ředitel Odboru VaV (přesoutěžení představeného dle 188 odst. 6 zák. č. 234/2014 Sb.) Č.j.: API/02718/16 Datum: 16.12.2016

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/020

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/020 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/020 Název pozice Typ smlouvy Referent pro oblast politiky (muž/žena) dočasný zaměstnanec

Více

PROVÁDĚCÍ ROZHODNUTÍ KOMISE (EU) / ze dne

PROVÁDĚCÍ ROZHODNUTÍ KOMISE (EU) / ze dne EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 2.2.2018 C(2018) 533 final PROVÁDĚCÍ ROZHODNUTÍ KOMISE (EU) / ze dne 2.2.2018 o jednotných podrobných specifikacích pro shromažďování a analýzu údajů ke sledování a hodnocení

Více

Standard č. 9. Personální a organizační zajištění Terénní osobní asistence

Standard č. 9. Personální a organizační zajištění Terénní osobní asistence Standard č. 9 Personální a organizační zajištění Terénní osobní asistence Počet zaměstnanců, jejich vzdělání a dovednosti odpovídají potřebám uživatelů a plně umožňují naplňování standardů kvality námi

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/010

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/010 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/010 Název pozice Typ smlouvy vedoucí oddělení odborné přípravy dočasný zaměstnanec (muž/žena)

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/016. vedoucí útvaru náboru (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/016. vedoucí útvaru náboru (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru náboru (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/016 Zveřejnění Název pozice

Více

Ref. č.: EASO/2018/TA/021. vedoucí útvaru soudů a tribunálů (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2018/TA/021. vedoucí útvaru soudů a tribunálů (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru soudů a tribunálů (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/021 Název pozice

Více

Sítě Jean Monnet (politická debata s akademickým světem)

Sítě Jean Monnet (politická debata s akademickým světem) Sítě Jean Monnet (politická debata s akademickým světem) Co je to síť Jean Monnet? Sítě Jean Monnet podporují zakládání a rozvoj konsorcií mezinárodních účastníků (vysokoškolských institucí, výzkumných

Více

METODIKA PRO PROVEDENÍ KONTROLY TECHNICKÉ KAPACITY

METODIKA PRO PROVEDENÍ KONTROLY TECHNICKÉ KAPACITY Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Zajištění jazykové výuky na Ministerstvu zemědělství pro období září 2015 červen 2018 Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové

Více

Rada Evropské unie Brusel 24. září 2014 (OR. en)

Rada Evropské unie Brusel 24. září 2014 (OR. en) Rada Evropské unie Brusel 24. září 2014 (OR. en) 13375/14 PROCIV 77 JAI 688 POZNÁMKA K BODU I/A Odesílatel: Příjemce: Č. předchozího dokumentu: 13013/14 Předmět: Generální sekretariát Rady Výbor stálých

Více

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ ZÁKLADNÍ A NEZBYTNÉ ČINNOSTI BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI SPOLEČNÉ PROHLÁŠENÍ PŘEDSEDY PŘEDSTAVENSTVA A GENERÁLNÍHO ŘEDITELE SKUPINY VINCI XAVIERA HUILLARDA A EVROPSKÉ RADY ZAMĚSTNANCŮ Bezpečnost

Více

Ing. Martin Kruczek L 8 POŽADAVKY NA ODBORNOU KVALIFIKACI (VYHL. Č. 298/2005 SB.)

Ing. Martin Kruczek L 8 POŽADAVKY NA ODBORNOU KVALIFIKACI (VYHL. Č. 298/2005 SB.) Ing. Martin Kruczek L 8 POŽADAVKY NA ODBORNOU KVALIFIKACI (VYHL. Č. 298/2005 SB.) Novelizace prováděcího právního předpisu k zákonu č. 61/ 1988 Sb., o hornické činnosti, výbušninách a o státní báňské správě,

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ SPRÁVY BUDOV REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ SPRÁVY BUDOV REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8 Datum: 30. ledna 2017 ESMA/2017/VAC4/AD8 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ SPRÁVY BUDOV (ŽENA/MUŽ) REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8 Typ smlouvy dočasný zaměstnanec 1 Funkční skupina a platová

Více

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Předpokládaným termínem nástupu na služební místo je 4/2017.

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Předpokládaným termínem nástupu na služební místo je 4/2017. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného odborného rady vedoucího Oddělení monitoringu fondů EU v Sekci řízení a podpory fondů EU Č.j.: API/01019/17 Datum: 7. 3. 2017 Vedoucí

Více

Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech v krocích

Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech v krocích Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech v krocích Mgr. Kateřina Břenková, MBA Ing. Štěpánka Cvejnová kancelář náměstka ministra vnitra pro státní službu sekce pro státní službu Ministerstvo

Více

C 310 A Evropské unie

C 310 A Evropské unie ISSN 1977-0863 Úřední věstník C 310 A Evropské unie Svazek 56 České vydání Informace a oznámení 25. října 2013 Oznámení č. Obsah Strana V Oznámení SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ Evropská komise 2013/C 310 A/01 Volné pracovní

Více

Dočasný zaměstnanec podle čl. 2 písm. f) (AD6) s cílem sestavit rezervní seznam ERA/AD/2019/002

Dočasný zaměstnanec podle čl. 2 písm. f) (AD6) s cílem sestavit rezervní seznam ERA/AD/2019/002 Jak zlepšit fungování železničního systému pro společnost. na pracovní místo administrátora (muž/žena) (pracovník pro lidské zdroje) v oddělení pro zdroje a podporu (AD6) s cílem sestavit rezervní seznam

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ministerský rada FM 3276, v odboru 56 Interní audit, odd Realizace interního auditu

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ministerský rada FM 3276, v odboru 56 Interní audit, odd Realizace interního auditu Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ministerský rada FM 3276, v odboru 56 Interní audit, odd. 5602 Realizace interního auditu Datum: 16. prosince 2016 Č. j.: MF-43188/2016/3005-2 PID:

Více

STATUT CENTRA NOVÝCH TECHNOLOGIÍ VE STROJÍRENSTVÍ FAKULTY STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ VYSOKÉHO UČENÍ TECHNICKÉHO V BRNĚ ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

STATUT CENTRA NOVÝCH TECHNOLOGIÍ VE STROJÍRENSTVÍ FAKULTY STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ VYSOKÉHO UČENÍ TECHNICKÉHO V BRNĚ ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Akademický senát Fakulty strojního inženýrství Vysokého učení technického v Brně podle článku 6, odstavce 5 Statutu FSI VUT projednal dne 5. 12. 2013 návrh tohoto statutu a děkan Fakulty strojního inženýrství

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/004

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/004 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/004 Název funkce Typ smlouvy Hlavní právník Dočasný zaměstnanec Funkční skupina platová

Více

Výzva k vyjádření zájmu o přijetí vyslaného národního odborníka na pracovní pozici v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu

Výzva k vyjádření zájmu o přijetí vyslaného národního odborníka na pracovní pozici v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu Výzva k vyjádření zájmu o přijetí vyslaného národního odborníka na pracovní pozici v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu Ref. č.: EASO/2018/SNE/003 Zveřejnění: externí Název pozice: Odborník na

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/014

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/014 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/014 Název pozice Typ smlouvy pracovník pro finanční a administrativní záležitosti dočasný

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/033. pracovník kanceláře podpory vedení (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/033. pracovník kanceláře podpory vedení (muž/žena) Vyhlášení výběrového řízení na místo pracovníka kanceláře podpory vedení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 5) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/033 Zveřejnění

Více

STÁŽE V INSTITUCÍCH A PORADNÍCH ORGÁNECH EVROPSKÉ UNIE

STÁŽE V INSTITUCÍCH A PORADNÍCH ORGÁNECH EVROPSKÉ UNIE STÁŽE V INSTITUCÍCH A PORADNÍCH ORGÁNECH EVROPSKÉ UNIE STÁŽ V EVROPSKÉ KOMISI 2 STÁŽ V EVROPSKÉM PARLAMENTU 4 STÁŽ V RADĚ EVROPSKÉ UNIE 7 STÁŽ VE VÝBORU REGIONŮ 9 STÁŽ V EVROPSKÉM HOSPODÁŘSKÉM A SOCIÁLNÍM

Více

EFCA/CA/FGIV/1804 PROJEKTOVÝ PRACOVNÍK (muž/žena) Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji.

EFCA/CA/FGIV/1804 PROJEKTOVÝ PRACOVNÍK (muž/žena) Agentura EFCA vítá přihlášky uchazečů s velkou motivací podílet se na jejím rozvoji. NÁBOR EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI RYBOLOVU

Více

REF.: EASO/2017/TA/001

REF.: EASO/2017/TA/001 Oznámení o volném pracovním místě vedoucího odboru operací (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2017/TA/001 Zveřejnění Název funkce

Více

Zpráva o ověření roční účetní závěrky Evropské agentury pro námořní bezpečnost za rozpočtový rok 2015

Zpráva o ověření roční účetní závěrky Evropské agentury pro námořní bezpečnost za rozpočtový rok 2015 Zpráva o ověření roční účetní závěrky Evropské agentury pro námořní bezpečnost za rozpočtový rok 2015 spolu s odpovědí agentury 12, rue Alcide De Gasperi - L - 1615 Luxembourg T (+352) 4398 1 E eca-info@eca.europa.eu

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/012

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/012 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/012 Název pozice Typ smlouvy Pracovník pro informace a analýzu (muž/žena) dočasný zaměstnanec

Více

REF.: EASO/2016/TA/015

REF.: EASO/2016/TA/015 Vyhlášení výběrového řízení na místo terénního pracovníka (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 6) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/015 Zveřejnění Název funkce externí

Více

Evropa pro občany

Evropa pro občany Evropa pro občany 2007-13 Workshop k přípravě projektových žádostí 12.2.2009 Praha Národní kontaktní místo v ČR (NKM) - zřízeno v červnu 2008 - gestorem programu v ČR: odbor informování o evropských záležitostí

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo personálního ředitele sekce pro státní službu

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo personálního ředitele sekce pro státní službu Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo personálního ředitele sekce pro státní službu Vláda České republiky vyhlašuje výběrové řízení na služební místo personálního ředitele sekce pro

Více

ZPRÁVA. o ověření roční účetní závěrky Agentury Evropské unie pro základní práva za rozpočtový rok 2015, spolu s odpovědí agentury (2016/C 449/38)

ZPRÁVA. o ověření roční účetní závěrky Agentury Evropské unie pro základní práva za rozpočtový rok 2015, spolu s odpovědí agentury (2016/C 449/38) 1.12.2016 CS Úřední věstník Evropské unie C 449/203 ZPRÁVA o ověření roční účetní závěrky Agentury Evropské unie pro základní práva za rozpočtový rok 2015, spolu s odpovědí agentury (2016/C 449/38) ÚVOD

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/011

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/011 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/011 Název pozice Typ smlouvy Vedoucí oddělení financí a zakázek Dočasný zaměstnanec Funkční

Více

JEDNACÍ ŘÁD CELOSTÁTNÍ SÍTĚ PRO VENKOV

JEDNACÍ ŘÁD CELOSTÁTNÍ SÍTĚ PRO VENKOV JEDNACÍ ŘÁD CELOSTÁTNÍ SÍTĚ PRO VENKOV ČÁST I OBECNÁ USTANOVENÍ Jednací řád Sítě vyplývá ze statutu Sítě. ČÁST II ČINNOST Článek 1 Řídící orgán Sítě 1. Řídící orgán Sítě je garantem všech aktivit Sítě.

Více