OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU"

Transkript

1 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce Platnost rezervního seznamu do Počet uchazečů na rezervním seznamu Zástupce ředitele oddělení pro mezinárodní spolupráci a právní záležitosti odpovědný za oblast evropské spolupráce (M/Ž) AD 12 odpovídající platovému stupni, do kterého by tato pozice ve strategickém středním managementu měla být zařazena dočasný zaměstnanec VEXT/16/160/AD 12/ICLAD :00 alicantského času (SEČ) Alicante, ŠPANĚLSKO Úřad Evropské unie pro duševní vlastnictví (EUIPO) pořádá výběrové řízení s cílem sestavit rezervní seznam, z nějž bude obsazena volná pozice zástupce ředitele oddělení pro mezinárodní spolupráci a právní záležitosti úřadu EUIPO. 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE Oddělení pro mezinárodní spolupráci a právní záležitosti je zodpovědné za evropskou a mezinárodní spolupráci a vnější vztahy se zúčastněnými subjekty úřadu i veškeré právní záležitosti v úřadu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2015/2424, kterým se mění nařízení o ochranné známce Společenství a které vstoupilo v platnost dne 23. března 2016, stanoví pevný právní rámec pro stávající spolupráci mezi úřadem EUIPO a úřady v členských státech. V důsledku toho a s cílem usnadnit provádění tohoto posíleného rámce pro spolupráci vede oddělení od 11. října 2016 ředitel a působnost oddělení je rozdělena do tří oblastí. Řediteli budou nápomocni tři zástupci, přičemž každý z nich bude mít na starosti jednu z těchto tří oblastí: 1. oblast právních záležitostí: působí pod vedením zástupce ředitele, skládá se ze dvou útvarů útvaru pro soudní spory a útvaru pro právní praxi; každý útvar řídí vedoucí útvaru; 2. oblast mezinárodní spolupráce: působí pod vedením zástupce ředitele, zahrnuje jeden útvar útvar pro mezinárodní spolupráci řízený vedoucím útvaru;

2 3. oblast evropské spolupráce: působí pod vedením zástupce ředitele, zahrnuje dva útvary, přičemž každý z nich řídí vedoucí útvaru: útvar pro evropskou spolupráci: odpovídá za činnosti v oblasti spolupráce v rámci EU, a to zejména za řízení programů evropské spolupráce, útvar pro institucionální vztahy: odpovídá za institucionální vztahy s institucemi EU, vnitrostátními úřady duševního vlastnictví členských států a za vztahy se sdruženími uživatelů, sekretariátem správní rady a rozpočtovým výborem, za styčná zasedání i za řízení akcí a zúčastněných subjektů. Úřad hledá uchazeče (uchazečku) na pozici zástupce ředitele v nově vytvořené oblasti zodpovědné za evropskou spolupráci. Jedná se o vedoucí pozici, která je důležitá pro řádný chod úřadu a provádění strategie úřadu vymezené ve strategickém plánu do roku PRACOVNÍ POVINNOSTI Vybraný uchazeč bude pod vedením ředitele oddělení pro mezinárodní spolupráci a právní záležitosti poskytovat vedení a řízení s cílem pomáhat oddělení při plnění cílů úřadu v oblasti evropské spolupráce a institucionálních vztahů, konkrétně bude: přispívat k plnění cílů úřadu EUIPO v souladu se strategickým plánem úřadu do roku 2020 a zejména řídit provádění programů evropské spolupráce, řídit institucionální vztahy úřadu se zúčastněnými subjekty, poskytovat poradenství a efektivní podporu sekretariátu správní rady a rozpočtovému výboru, poskytovat poradenství v oblasti tvorby politik a zajišťovat koordinované poskytování služeb s ostatními oblastmi oddělení i s ostatními příslušnými odděleními, řídit lidské zdroje v dané oblasti, a to zejména vedoucí útvarů, přidělovat úkoly a cíle, zajišťovat poskytování očekávaných kvantitativních a kvalitativních výstupů, řídit rozpočet přidělený na oblast evropské spolupráce, plnit všechny případné další pracovní úkoly a povinnosti přidělené ředitelem. 3. KRITÉRIA ZPŮSOBILOSTI Aby byli uchazeči způsobilí pro toto výběrové řízení, musí před uplynutím lhůty pro podání žádostí splňovat všechny níže uvedené podmínky: Obecné podmínky 1 Musí být státním příslušníkem některého z členských států Evropské unie, musí plně požívat svých občanských práv, musí mít splněné veškeré povinnosti dané legislativou týkající se povinné vojenské služby, 1 Viz článek 12 pracovního řádu ostatních zaměstnanců Evropské unie.

3 musí splňovat charakterové požadavky týkající se vhodnosti pro plnění příslušných povinností, musí být fyzicky způsobilí k provádění zadaných úkolů. Vzdělání Uchazeči musí mít vzdělání odpovídající vysokoškolskému vzdělání ukončenému udělením diplomu za předpokladu, že obvyklá délka vysokoškolského studia je čtyři roky nebo delší, NEBO vzdělání odpovídající vysokoškolskému vzdělání ukončenému udělením diplomu a příslušná praxe v daném oboru v délce nejméně jednoho roku za předpokladu, že obvyklá délka vysokoškolského studia je alespoň tři roky. Odborná praxe 2 Uchazeči musejí mít minimálně 15 let příslušné odborné praxe (práce na plný úvazek) v oblasti a na úrovni týkající se úkolů popsaných v části Pracovní povinnosti. Jazykové dovednosti Dva jazyky EU na pracovní úrovni (minimálně na úrovni B2), z toho jeden by měl být jedním z pěti pracovních jazyků 3 úřadu EUIPO. Společným jazykem pro komunikaci se zúčastněnými subjekty úřadu EUIPO je angličtina. Kromě toho většina zasedání a akcí na mezinárodní úrovni probíhá v angličtině. Proto se pro tuto konkrétní pozici vyžaduje velmi dobrá znalost angličtiny slovem i písmem (minimálně na úrovni C1). Uvedené úrovně odpovídají společnému evropskému referenčnímu rámci pro jazyky. Počítačové dovednosti Pokročilá znalost práce na počítači je podmínkou. Uchazeči musejí mít rozsáhlé pracovní zkušenosti s počítačovými aplikacemi, jako je balíček MS Office nebo podobný software (zejména Word, Excel, PowerPoint, Outlook), databázemi a hledáním na internetu. 4. KRITÉRIA VÝBĚRU K výběru nejlépe kvalifikovaných uchazečů na pohovor a úspěšných uchazečů, kteří budou zařazeni na rezervní seznam na základě výsledků pohovoru a (případně) písemného testu, úřad použije tato kritéria pro určení vhodnosti uchazečů: vynikající znalost právních nástrojů a nařízení EU v oblasti duševního vlastnictví, včetně zkušeností s jednáním o nich a jejich prováděním, zkušenosti s řízením institucionálních vztahů a koordinováním činností, zejména na úrovni EU a na mezinárodní úrovni, 2 Odborná praxe se počítá od data získání příslušného diplomu, který umožňuje zařazení do dané funkční skupiny. V případě tříletého vysokoškolského vzdělání se vyžaduje odborná praxe v délce nejméně 16 let. 3 Čl. 119 odst. 2 nařízení Rady (ES) č. 40/94 ze dne 20. prosince 1993 o ochranné známce Společenství a další změny stanovuje jazykový režim úřadu: jazyky úřadu EUIPO jsou angličtina, francouzština, němčina, italština a španělština.

4 vynikající znalost fungování řídících orgánů (správní rady a rozpočtového výboru) úřadu EUIPO a zkušenosti s řízením zasedání/konferencí/akcí se zúčastněnými subjekty úřadu, a to zejména se zástupci vnitrostátních úřadů duševního vlastnictví v EU, vynikající znalost programů spolupráce úřadu EUIPO a vnitrostátních úřadů duševního vlastnictví v EU, zkušenosti s řízením útvaru, oddělení nebo ekvivalentní struktury, a to zejména s řízením většího počtu zaměstnanců (15 20 zaměstnanců či více), a se stanovováním individuálních nebo týmových cílů, zkušenosti s optimálním využíváním zdrojů, znalost zásad řádného finančního řízení, zkušenosti s hodnocením a sledováním kvality, zkušenosti s vypracováním koncepčních nebo strategických dokumentů, dobrá znalost jakéhokoli dalšího pracovního jazyka úřadu EUIPO výhodou (minimálně na úrovni B2). Kromě výše uvedených kritérií budou uchazeči pozvaní na pohovor a test posuzováni také podle těchto požadavků: Podnikové kompetence: Zejména: vedení: vést a řídit lidi a týmy tak, aby dosahovali výsledky, vhodně rozdělovat práci ve vlastním týmu a poskytovat jasné pokyny, inspirovat ostatní k nadšení a pozitivnímu přístupu k práci a jejich přispění k úspěchu úřadu EUIPO; komunikace: vyjadřovat se jasně a přesně v ústním i písemném styku, analýza a řešení problémů: schopnost rozpoznat zásadní prvky složitých problémů a nalézt tvůrčí a praktická řešení, práce v kolektivu: spolupracovat s kolegy v týmu i s pracovníky jiných organizačních složek a respektovat rozdíly mezi lidmi, vytvářet týmového ducha podporou společných cílů a výměny znalostí a zkušeností, vzdělávání a rozvoj: rozvíjet a zlepšovat své dovednosti a znalosti o organizaci a jejím prostředí, zavázat se ke vzdělávání ostatních, sdílení znalostí a systematickému vylepšování pracovních metod, stanovování priorit a organizace: schopnost upřednostňovat nejdůležitější úkoly, pracovat pružně a efektivně organizovat svoji práci, kvalita a výsledky: převzít osobní odpovědnost a iniciativu za odvádění práce, která splňuje vysoký standard kvality v rámci stanovených postupů, ukázat jasnou orientaci na klienty (interní i externí), vytvářet systematické a metodické procesy pro vlastní i týmové projekty a práci, odolnost: neztrácet výkonnost ani během vysoké pracovní zátěže, být flexibilní a umět se přizpůsobit měnícímu se pracovnímu prostředí, povzbuzovat k tomu i ostatní a přizpůsobovat svůj přístup a přístup týmu změnám. 5. POHOVORY A PÍSEMNÉ TESTY Předběžný výběr Úřad může kontaktovat způsobilé uchazeče, kteří byli na základě svých žádostí a kritérií výběru v bodě 4 vybráni jako nejlépe kvalifikovaní, s cílem ověřit jejich jazykové dovednosti (zejména ústní projev v angličtině) i doložit jejich odbornou praxi nebo další dovednosti, znalosti a kompetence.

5 Tento kontakt v rámci předběžného výběru nezaručuje, že uchazeči budou pozváni na pohovor. Jedná se o krok v rámci výběru nejvhodnějších uchazečů, kteří budou pozváni na pohovor. Pohovor Pohovory se uskuteční v Alicante a budou probíhat v angličtině. Další příslušné jazyky uvedené v žádosti/životopisu uchazeče mohou být posuzovány podle úrovní uvedených v tomto oznámení o volném pracovním místě. Při pohovoru budou testovány znalosti uchazeče (uchazečky) týkající se úkolů, které by měl(a) plnit (odborné znalosti a kompetence v oblasti chování), a činností úřadu, dále znalosti EU, vhodnost plnit zadané úkoly a vhodnost pro práci v mezinárodním prostředí. Test(y) Posuzování jednoho či několika z výše uvedených aspektů může být doplněno jedním či několika testy. 6. JAK PODAT ŽÁDOST Chcete-li podat žádost, klikněte na tento odkaz. Všechny dokumenty zahrnuté v podobě odkazu nebo uvedené v souvislosti s tímto oznámením o volném pracovním místě se považují za jeho součást. Důležité: Uchazeči by si měli uvědomit, že informace, které poskytnou ve své žádosti/životopisu, jsou základem pro posouzení kritérií způsobilosti a výběru. Vyzýváme je proto, aby si pečlivě přečetli požadavky a poskytli informace, které jsou relevantní a dostatečně podrobné, aby toto posouzení bylo možné. Pozornost by měli věnovat zejména informacím o svém vzdělání a odborné praxi, a to hlavně přesným datům a popisu povinností, plněných úkolů a používaných nástrojů. * V případě nesrovnalostí mezi jednotlivými jazykovými verzemi se za správnou považuje anglická verze.

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. zástupce vedoucího projektu (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. zástupce vedoucího projektu (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí zástupce vedoucího projektu

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. ředitel akademie úřadu EUIPO (muž/žena) AD 10

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. ředitel akademie úřadu EUIPO (muž/žena) AD 10 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. projektový specialista (muž/žena)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. projektový specialista (muž/žena) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. právník (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. právník (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Referenční číslo Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice odborník na prosazování práv (muž/žena) Funkční skupina / platová AD 8 třída Druh smlouvy dočasný zaměstnanec

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. specialista IT (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. specialista IT (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce specialista

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 9 Druh smlouvy Ref. číslo Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. asistent pro IT (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. asistent pro IT (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AST 3 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce asistent

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. IT specialista (muž/žena)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. IT specialista (muž/žena) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Bezpečnostní pracovník (M/Ž)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Bezpečnostní pracovník (M/Ž) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce Bezpečnostní

Více

odborník na duševní vlastnictví (muž/žena)

odborník na duševní vlastnictví (muž/žena) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice odborník na duševní vlastnictví (muž/žena) Funkční skupina / platová třída AD 6 Typ smlouvy dočasný zaměstnanec

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Administrativní asistent (žena/muž) AST 3

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Administrativní asistent (žena/muž) AST 3 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. VEXT/16/114/AD 6/IBD :00 alicantského času (SEČ)

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. VEXT/16/114/AD 6/IBD :00 alicantského času (SEČ) OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání žádostí Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Finanční asistent (žena/muž) AST 3

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU. Finanční asistent (žena/muž) AST 3 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Funkční skupina / platová třída Druh smlouvy Značka Uzávěrka pro podání přihlášek Místo výkonu práce Platnost

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ZA ÚČELEM SESTAVENÍ REZERVNÍHO SEZNAMU Název pracovní pozice Architekti řešení a datoví vědci odborní pracovníci (muž/žena) Funkční skupina / platová třída AD 6 Druh smlouvy

Více

(ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS)

(ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS) Volné pracovní místo: vedoucí útvaru komunikační podpory Oddělení: oddělení pro kapacity a komunikaci v oblasti veřejného zdraví Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS) Evropské středisko pro prevenci

Více

Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) vyhlašuje výběrové řízení na výše uvedené místo dočasného zaměstnance.

Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) vyhlašuje výběrové řízení na výše uvedené místo dočasného zaměstnance. Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí Oznámení o volném pracovním místu vedoucího odborníka všeobecného dozoru/ vedoucího skupiny všeobecného dozoru v oddělení pro dozor a podporu reakce (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Více

EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO)

EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO) 6.5.2009 CS Úřední věstník Evropské unie C 104 A/1 V (Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ EVROPSKÝ ÚŘAD PRO VÝBĚR PERSONÁLU (EPSO) OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2009/C 104 A/01) Evropský úřad pro výběr

Více

Úřední věstník C 164 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník května České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ.

Úřední věstník C 164 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník května České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ. Úřední věstník Evropské unie C 164 A České vydání Informace a oznámení Ročník 60 24. května 2017 Obsah V Oznámení SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ Účetní dvůr 2017/C 164 A/01 Oznámení o volném pracovním místě ECA/2017/7

Více

Volné pracovní místo: podnikový architekt Oddělení: oddělení informačních a komunikačních technologií Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/ICT-EA)

Volné pracovní místo: podnikový architekt Oddělení: oddělení informačních a komunikačních technologií Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/ICT-EA) Volné pracovní místo: podnikový architekt Oddělení: oddělení informačních a komunikačních technologií Referenční číslo: (ECDC/AD/2016/ICT-EA) Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) vyhlašuje

Více

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY)

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) SPRÁVNÍ RADA OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO Úřad pro harmonizaci na vnitřním trhu (ochranné známky a průmyslové

Více

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 198 A/02)

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 198 A/02) C 198 A/6 CS Úřední věstník Evropské unie 6.7.2011 OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 198 A/02) Máte zájem o profesní dráhu v orgánech a institucích EU? Splňuje váš profil naše kritéria?

Více

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1. Jedno (1) pracovní místo ředitele audit

(Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1. Jedno (1) pracovní místo ředitele audit 6.3.2018 CS Úřední věstník Evropské unie C 84 A/1 V (Oznámení) SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ ÚČETNÍ DVŮR OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ ECA/2018/1 Jedno (1) pracovní místo ředitele audit (funkční skupina AD, platová

Více

Výzva k vyjádření zájmu pro sestavení rezervního seznamu na pozici. referent/ka pro lidské zdroje (platová třída AD 7)

Výzva k vyjádření zájmu pro sestavení rezervního seznamu na pozici. referent/ka pro lidské zdroje (platová třída AD 7) Výzva k vyjádření zájmu pro sestavení rezervního seznamu na pozici referent/ka pro lidské zdroje (platová třída AD 7) v Agentuře pro spolupráci energetických regulačních orgánů REF.: ACER/2015/09 Zveřejnění

Více

EFCA CA FGIV 1701 PROJEKTOVÝ PRACOVNÍK (M/Ž)

EFCA CA FGIV 1701 PROJEKTOVÝ PRACOVNÍK (M/Ž) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI

Více

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) 20/12/ :00 času v Alicante (SEČ)

ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) 20/12/ :00 času v Alicante (SEČ) ÚŘAD PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) SPRÁVNÍ RADA OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ NA POZICI Název pracovního místa Funkční skupina/platová třída Druh smlouvy Referenční

Více

s ohledem na Smlouvu o fungování Evropské unie, a zejména na čl. 127 odst. 6 a článek 132 této smlouvy,

s ohledem na Smlouvu o fungování Evropské unie, a zejména na čl. 127 odst. 6 a článek 132 této smlouvy, L 314/66 1.12.2015 ROZHODNUTÍ EVROPSKÉ CENTRÁLNÍ BANKY (EU) 2015/2218 ze dne 20. listopadu 2015 o postupu při vyloučení předpokladu, že zaměstnanci mají podstatný vliv na rizikový profil dohlížené úvěrové

Více

OBECNÉ ZÁSADY EVROPSKÉ CENTRÁLNÍ BANKY (EU)

OBECNÉ ZÁSADY EVROPSKÉ CENTRÁLNÍ BANKY (EU) L 306/32 OBECNÉ ZÁSADY OBECNÉ ZÁSADY EVROPSKÉ CENTRÁLNÍ BANKY (EU) 2016/1993 ze dne 4. listopadu 2016, kterými se stanoví zásady pro koordinaci hodnocení podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU)

Více

REF.: EASO/2017/TA/025. vedoucí oddělení pro komunikaci a zúčastněné

REF.: EASO/2017/TA/025. vedoucí oddělení pro komunikaci a zúčastněné Oznámení o volném pracovním místě vedoucího oddělení pro komunikaci a zúčastněné subjekty (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2017/TA/025

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/008 Název pozice vedoucí pracovník pro otázky přijímání / vedoucí pracovník pro otázky

Více

REF.: EASO/2016/CA/003. asistent oddělení lidských zdrojů

REF.: EASO/2016/CA/003. asistent oddělení lidských zdrojů Vyhlášení výběrového řízení na místo asistenta oddělení lidských zdrojů (smluvní zaměstnanec v platové třídě FG III) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/CA/003 Zveřejnění

Více

REF.: EASO/2016/TA/013. vedoucí útvaru plánování a hodnocení

REF.: EASO/2016/TA/013. vedoucí útvaru plánování a hodnocení Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru plánování a hodnocení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) Evropského podpůrného úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/013 Zveřejnění

Více

Lhůta pro podání přihlášek: 16/01/ Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 8 AD Úkoly:

Lhůta pro podání přihlášek: 16/01/ Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 8 AD Úkoly: OZNÁMENÍ O VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO č. AD/T/01/16 týkajícím se JEDNOHO pracovního místa ADMINISTRÁTORA/ADMINISTRÁTORKY na sekretariátu skupiny I (skupina Zaměstnavatelé) Evropského hospodářského

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/004

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/004 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/004 Název funkce Typ smlouvy Hlavní právník Dočasný zaměstnanec Funkční skupina platová

Více

Lhůta pro podání přihlášek: ve 12:00 (čas v Bruselu) 1. Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 11 AD

Lhůta pro podání přihlášek: ve 12:00 (čas v Bruselu) 1. Volné pracovní místo: dočasný zaměstnanec AD 11 AD OZNÁMENÍ O VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA JEDNO VOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO č. AD/T/01/17 VEDOUCÍ ODDĚLENÍ (m/ž) v sekretariátu skupiny I (Zaměstnavatelé) Evropského hospodářského a sociálního výboru Zveřejněno v souladu

Více

REF.: EASO/2016/TA/018

REF.: EASO/2016/TA/018 Vyhlášení výběrového řízení na místo inspektora ochrany údajů (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 5) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/018 Zveřejnění Název pozice

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (AD 7) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (AD 7) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (AD 7) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA) Evropská agentura pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci (EU-OSHA)

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/009

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/009 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/009 Název pozice Vedoucí pracovník pro oblast azylového řízení / vedoucí pracovník pro

Více

Návrh NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY,

Návrh NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY, EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 26.6.2014 COM(2014) 379 final 2014/0194 (COD) Návrh NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY, kterým se mění nařízení (ES) č. 184/2005 o statistice Společenství týkající se platební

Více

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH EPSO/AST/119 120/12 (2012/C 146 A/02)

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH EPSO/AST/119 120/12 (2012/C 146 A/02) C 146 A/4 CS Úřední věstník Evropské unie 24.5.2012 OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH EPSO/AST/119 120/12 (2012/C 146 A/02) Evropský úřad pro výběr personálu (EPSO) pořádá otevřená výběrová řízení

Více

L 320/8 Úřední věstník Evropské unie 17.11.2012

L 320/8 Úřední věstník Evropské unie 17.11.2012 L 320/8 Úřední věstník Evropské unie 17.11.2012 NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 1078/2012 ze dne 16. listopadu 2012 o společné bezpečnostní metodě sledování, kterou mají používat železniční podniky, provozovatelé

Více

Úřední věstník C 191 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník června České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ.

Úřední věstník C 191 A. Evropské unie. Informace a oznámení. Oznámení. Ročník června České vydání. Obsah SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ. Úřední věstník Evropské unie C 191 A České vydání Informace a oznámení Ročník 60 16. června 2017 Obsah V Oznámení SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ Účetní dvůr 2017/C 191 A/01 Oznámení o volném pracovním místě ECA/2017/13

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ SPRÁVY BUDOV REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ SPRÁVY BUDOV REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8 Datum: 30. ledna 2017 ESMA/2017/VAC4/AD8 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ SPRÁVY BUDOV (ŽENA/MUŽ) REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8 Typ smlouvy dočasný zaměstnanec 1 Funkční skupina a platová

Více

Výzva k vyjádření zájmu o přijetí vyslaného národního odborníka na pracovní pozici v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu

Výzva k vyjádření zájmu o přijetí vyslaného národního odborníka na pracovní pozici v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu Výzva k vyjádření zájmu o přijetí vyslaného národního odborníka na pracovní pozici v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu Ref. č.: EASO/2018/SNE/003 Zveřejnění: externí Název pozice: Odborník na

Více

Oznámení o výběrovém řízení. Předseda/předsedkyně Rady dohledu. Evropská centrální banka

Oznámení o výběrovém řízení. Předseda/předsedkyně Rady dohledu. Evropská centrální banka CS Oznámení o výběrovém řízení Předseda/předsedkyně Rady dohledu Evropská centrální banka 1 Úvod Rada Evropské unie (EU) má v úmyslu zřídit na základě čl. 127 odst. 6 Smlouvy o fungování Evropské unie

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/034. vedoucí pracovník podpora vedení (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/034. vedoucí pracovník podpora vedení (muž/žena) Vyhlášení výběrového řízení na místo vedoucího pracovníka podpora vedení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 7) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/034 Zveřejnění

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/014

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/014 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/014 Název pozice Typ smlouvy výzkumný pracovník (muž/žena) dočasný zaměstnanec Funkční

Více

Konečný příjemce OP RLZ odbor 42

Konečný příjemce OP RLZ odbor 42 Konečný příjemce OP RLZ odbor 42 Zadávací dokumentace pro projekt dodávky služeb hrazený z projektu na administraci nadregionálního grantového schématu Priorita 2 Sociální integrace a rovnost příležitostí

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/005. vedoucí oddělení plánování a hodnocení (M/Ž)

Ref. č.: EASO/2017/TA/005. vedoucí oddělení plánování a hodnocení (M/Ž) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího oddělení plánování a hodnocení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 10) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/005 Zveřejnění

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ PRÁVNÍKA REF.: ESMA/2016/VAC23/FGIV

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ PRÁVNÍKA REF.: ESMA/2016/VAC23/FGIV Datum: 5. 10. 2016 ESMA/2016/VAC23/FGIV OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ PRÁVNÍKA (ŽENA/MUŽ) REF.: ESMA/2016/VAC23/FGIV Typ smlouvy smluvní zaměstnanec 1 Funkční skupina a platová FGIV třída Délka trvání

Více

PROVÁDĚCÍ ROZHODNUTÍ KOMISE (EU) / ze dne

PROVÁDĚCÍ ROZHODNUTÍ KOMISE (EU) / ze dne EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 2.2.2018 C(2018) 533 final PROVÁDĚCÍ ROZHODNUTÍ KOMISE (EU) / ze dne 2.2.2018 o jednotných podrobných specifikacích pro shromažďování a analýzu údajů ke sledování a hodnocení

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DOČASNOU POZICI PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ENERGETIKU

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DOČASNOU POZICI PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ENERGETIKU COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA DOČASNOU POZICI PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ENERGETIKU Evropská komise pořádá externí výběrové řízení na obsazení pozice poradce zástupce generálního

Více

PROVÁDĚCÍ ROZHODNUTÍ KOMISE. ze dne ,

PROVÁDĚCÍ ROZHODNUTÍ KOMISE. ze dne , EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 6.5.2015 C(2015) 3138 final PROVÁDĚCÍ ROZHODNUTÍ KOMISE ze dne 6.5.2015, kterým se schvalují určité prvky operačního programu "Zaměstnanost" pro účely podpory z Evropského

Více

Výzva k vyjádření zájmu. Vedoucí týmu. (dočasný zaměstnanec platová třída AD 6) Ref. BEREC/2017/08

Výzva k vyjádření zájmu. Vedoucí týmu. (dočasný zaměstnanec platová třída AD 6) Ref. BEREC/2017/08 Výzva k vyjádření zájmu Vedoucí týmu (dočasný zaměstnanec platová třída AD 6) Ref. BEREC/2017/08 Úřad BEREC vyhlašuje výběrové řízení na sestavení rezervního seznamu na místo pracovníka (pracovnice) pro

Více

Výbor pro právní záležitosti SDĚLENÍ ČLENŮM (53/2011)

Výbor pro právní záležitosti SDĚLENÍ ČLENŮM (53/2011) EVROPSKÝ PARLAMENT 2009-2014 Výbor pro právní záležitosti 16. 6. 2011 SDĚLENÍ ČLENŮM (53/2011) Věc: Odůvodněné stanovisko Poslanecké sněmovny Italské republiky k návrhu nařízení Evropského parlamentu a

Více

REF.: EASO/2017/TA/010

REF.: EASO/2017/TA/010 Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru bezpečnosti (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2017/TA/010 Zveřejnění Název pozice

Více

Rada Evropské unie Brusel 24. září 2014 (OR. en)

Rada Evropské unie Brusel 24. září 2014 (OR. en) Rada Evropské unie Brusel 24. září 2014 (OR. en) 13375/14 PROCIV 77 JAI 688 POZNÁMKA K BODU I/A Odesílatel: Příjemce: Č. předchozího dokumentu: 13013/14 Předmět: Generální sekretariát Rady Výbor stálých

Více

Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech v krocích

Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech v krocích Metodický pokyn pro řízení kvality ve služebních úřadech v krocích Mgr. Kateřina Břenková, MBA Ing. Štěpánka Cvejnová kancelář náměstka ministra vnitra pro státní službu sekce pro státní službu Ministerstvo

Více

Ref. č.: EASO/2018/TA/021. vedoucí útvaru soudů a tribunálů (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2018/TA/021. vedoucí útvaru soudů a tribunálů (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru soudů a tribunálů (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/021 Název pozice

Více

VÝKONNÁ AGENTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ, KULTURU A AUDIOVIZUÁLNÍ OBLAST

VÝKONNÁ AGENTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ, KULTURU A AUDIOVIZUÁLNÍ OBLAST VÝKONNÁ AGENTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ, KULTURU A AUDIOVIZUÁLNÍ OBLAST VÝZVA K VYJÁDŘENÍ ZÁJMU, REF. Č.: EACEA /2018/01/TA/AD6(2f) / Legal Manager Dočasný zaměstnanec (2f) AD6 Zveřejnění: externí výběrové řízení

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/023

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/023 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/023 Název pozice Typ smlouvy asistent pro komunikaci (muž/žena) dočasný zaměstnanec Funkční

Více

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 206 A/02)

OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 206 A/02) 12.7.2011 CS Úřední věstník Evropské unie C 206 A/7 OZNÁMENÍ O OTEVŘENÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍCH (2011/C 206 A/02) Máte zájem o profesní dráhu v orgánech a institucích EU? Splňuje váš profil naše kritéria?

Více

KOMPETENČNÍ MODEL NÁZEV PROJEKTU: ZVÝŠENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH VEŘEJNÝCH SLUŽEB MĚSTEM KRÁLÍKY A ŘÍZENÍ MĚÚ PRO KLIENTA

KOMPETENČNÍ MODEL NÁZEV PROJEKTU: ZVÝŠENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH VEŘEJNÝCH SLUŽEB MĚSTEM KRÁLÍKY A ŘÍZENÍ MĚÚ PRO KLIENTA Kontaktní osoba: Ing. Petr Sára, Ph.D. Mobil: +420 605 941 994 E-mail: sara@mc-triton.cz NÁZEV PROJEKTU: ZVÝŠENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH VEŘEJNÝCH SLUŽEB MĚSTEM KRÁLÍKY A ŘÍZENÍ MĚÚ V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU

Více

Návrh NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY,

Návrh NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY, EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 8.8.2013 COM(2013) 579 final 2013/0279 (COD) C7-0243/03 Návrh NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY, kterým se mění nařízení (ES) č. 471/2009 o statistice Společenství týkající

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/012

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/012 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/012 Název pozice Typ smlouvy Pracovník pro informace a analýzu (muž/žena) dočasný zaměstnanec

Více

METODICKÉ POKYNY TÝKAJÍCÍ SE PRŮZKUMU PROVÁDĚNÉHO ÚŘADEM PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY)

METODICKÉ POKYNY TÝKAJÍCÍ SE PRŮZKUMU PROVÁDĚNÉHO ÚŘADEM PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) METODICKÉ POKYNY TÝKAJÍCÍ SE PRŮZKUMU PROVÁDĚNÉHO ÚŘADEM PRO HARMONIZACI NA VNITŘNÍM TRHU (OCHRANNÉ ZNÁMKY A PRŮMYSLOVÉ VZORY) POZNÁMKA VYDAVATELE A OBECNÝ ÚVOD Obsah 1 Předmět... 3 2 Cíl metodických pokynů...

Více

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO PODNIKY A PRŮMYSL Komise vypisuje výběrové řízení za účelem obsazení jednoho místa administrátora v rámci Generálního ředitelství pro podniky

Více

UZNÁVÁNÍ KVALIFIKACÍ UZNÁVÁNÍ KVALIFIKACÍ ŽADATELŮ ZE ZEMÍ EU

UZNÁVÁNÍ KVALIFIKACÍ UZNÁVÁNÍ KVALIFIKACÍ ŽADATELŮ ZE ZEMÍ EU UZNÁVÁNÍ KVALIFIKACÍ Jedním z cílů Evropského společenství (čl. 3 odst. 1 písm. c Smlouvy o založení ES) je odstranění překážek volného pohybu osob a služeb mezi členskými státy. Pro státní příslušníky

Více

REF.: EASO/2016/TA/015

REF.: EASO/2016/TA/015 Vyhlášení výběrového řízení na místo terénního pracovníka (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 6) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2016/TA/015 Zveřejnění Název funkce externí

Více

CDT-AD5-2019/02 PŘEKLADATEL DO FRANCOUZŠTINY (MUŽ/ŽENA) PLATOVÁ TŘÍDA: AD 5 ODBOR:

CDT-AD5-2019/02 PŘEKLADATEL DO FRANCOUZŠTINY (MUŽ/ŽENA) PLATOVÁ TŘÍDA: AD 5 ODBOR: Lucemburk, 12/06/2019 REF. Č.: CDT-AD5-2019/02 PŘEKLADATEL DO FRANCOUZŠTINY (MUŽ/ŽENA) PLATOVÁ TŘÍDA: AD 5 ODBOR: ODBOR PŘEKLADŮ oddělení románských a středomořských jazyků MÍSTO VÝKONU PRÁCE: LUCEMBURK

Více

Administrativní ředitel Eurojustu

Administrativní ředitel Eurojustu Oznámení o volném pracovním místě Administrativní ředitel Eurojustu Dočasný zaměstnanec platové třídy AD 14 - Haag Ref. 17/EJ/01 Svou žádost pošlete nejpozději do 17. března 2017 do půlnoci SEČ na adresu

Více

Výzva k vyjádření zájmu. Asistent(ka) pro řízení programu. Ref. BEREC/2017/06

Výzva k vyjádření zájmu. Asistent(ka) pro řízení programu. Ref. BEREC/2017/06 Výzva k vyjádření zájmu Asistent(ka) pro řízení programu (dočasný zaměstnanec platová třída AST4) Ref. BEREC/2017/06 Úřad BEREC vyhlašuje výběrové řízení na sestavení rezervního seznamu na místo asistenta

Více

PŘÍLOHY NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU)

PŘÍLOHY NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 13.7.2018 C(2018) 4438 final ANNEXES 1 to 2 PŘÍLOHY NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) kterým se doplňuje nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/1011, pokud

Více

Projekt mobility pracovníků v oblasti školního vzdělávání

Projekt mobility pracovníků v oblasti školního vzdělávání Projekt mobility pracovníků v oblasti školního vzdělávání Projekty mobility umožňují školám poskytnout učitelům i jiným pracovníkům příležitosti a podněty pro získání nových schopností odpovídajících potřebám

Více

ROZHODNUTÍ EVROPSKÉ CENTRÁLNÍ BANKY (EU)

ROZHODNUTÍ EVROPSKÉ CENTRÁLNÍ BANKY (EU) 1.6.2017 L 141/21 ROZHODNUTÍ EVROPSKÉ CENTRÁLNÍ BANKY (EU) 2017/935 ze dne 16. listopadu 2016 o přenesení pravomoci přijímat rozhodnutí o způsobilosti a bezúhonnosti a o hodnocení splnění požadavků na

Více

Ref. č.: EASO/2018/TA/019. vedoucí útvaru informačních a komunikačních systémů (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2018/TA/019. vedoucí útvaru informačních a komunikačních systémů (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího útvaru informačních a komunikačních systémů (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/019

Více

ZPRÁVA KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU A RADĚ. Výroční zpráva o provádění iniciativy Humanitární dobrovolníci EU v roce 2014

ZPRÁVA KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU A RADĚ. Výroční zpráva o provádění iniciativy Humanitární dobrovolníci EU v roce 2014 EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 13.7.2015 COM(2015) 335 final ZPRÁVA KOMISE EVROPSKÉMU PARLAMENTU A RADĚ Výroční zpráva o provádění iniciativy Humanitární dobrovolníci EU v roce 2014 CS CS I. ÚVOD Vzhledem

Více

KREATIVNÍ EVROPA ( ) Dílčí program Kultura. Výzva k předkládání návrhů:

KREATIVNÍ EVROPA ( ) Dílčí program Kultura. Výzva k předkládání návrhů: KREATIVNÍ EVROPA (2014 2020) Dílčí program Kultura Výzva k předkládání návrhů: Výzva k předkládání návrhů EACEA 34/2018: Podpora projektů evropské spolupráce 2019 UPOZORNĚNÍ: Tato výzva k předkládání návrhů

Více

2/6. 1 Úř. věst. L 158, , s Úř. věst. L 335, , s Úř. věst. L 331, , s

2/6. 1 Úř. věst. L 158, , s Úř. věst. L 335, , s Úř. věst. L 331, , s EIOPA16/858 CS Obecné pokyny k usnadnění efektivního dialogu mezi příslušnými orgány vykonávajícími dohled nad pojišťovnami a statutárním auditorem či auditory a auditorskou společností či společnostmi,

Více

Řízení Lidských Zdrojů

Řízení Lidských Zdrojů Katedra Řízení Podniku Řízení Lidských Zdrojů Ing. Miloš Krejčí milos.krejci@mail.vsfs.cz Řízení Lidských Zdrojů 1. Řízení lidských zdrojů jako součást podnikové strategie 2. Řízení Lidských Zdrojů Řízení

Více

14182/16 dhr/bl 1 DGG 1A

14182/16 dhr/bl 1 DGG 1A Rada Evropské unie Brusel 8. listopadu 2016 (OR. en) 14182/16 VÝSLEDEK JEDNÁNÍ Odesílatel: Příjemce: Předmět: Generální sekretariát Rady Delegace ECOFIN 1017 BUDGET 37 SAN 379 SOC 678 Společná zpráva Výboru

Více

ЕFCA/ТА/EFCA/TA/AD10/1802 ZÁSTUPCE VEDOUCÍHO ODBORU VOD EU A SEVERNÍHO ATLANTIKU

ЕFCA/ТА/EFCA/TA/AD10/1802 ZÁSTUPCE VEDOUCÍHO ODBORU VOD EU A SEVERNÍHO ATLANTIKU NÁBOR EVROPSKÁ AGENTURA PRO KONTROLU RYBOLOVU (EFCA) JE ORGÁN EVROPSKÉ UNIE ZŘÍZENÝ V ROCE 2005 S CÍLEM ORGANIZOVAT OPERAČNÍ KOORDINACI KONTROLNÍCH A INSPEKČNÍCH ČINNOSTÍ ČLENSKÝCH STÁTŮ V OBLASTI RYBOLOVU

Více

Č. J.: VP/S 11/ V Brně dne 24. února 2003

Č. J.: VP/S 11/ V Brně dne 24. února 2003 Č. J.: VP/S 11/03-160 V Brně dne 24. února 2003 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení zahájeném dne 24.1.2003 na základě žádosti Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky

Více

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ EAC/S17/2017

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ EAC/S17/2017 VÝZVA K PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ EAC/S17/2017 Monitorování a odborné vedení mladých lidí, u nichž existuje riziko radikalizace, prostřednictvím sportovních projektů Tato výzva k podávání návrhů slouží k dosažení

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/026. vedoucí odboru operací (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/026. vedoucí odboru operací (muž/žena) Oznámení o volném pracovním místě vedoucího odboru operací (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 12) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/026 Zveřejnění Název pozice

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/011

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/011 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/011 Název pozice Typ smlouvy vedoucí útvaru uživatelské podpory (muž/žena) dočasný zaměstnanec

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/010

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/010 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/010 Název pozice Typ smlouvy vedoucí oddělení odborné přípravy dočasný zaměstnanec (muž/žena)

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/008. Pracovník odborné přípravy

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/008. Pracovník odborné přípravy Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2018/TA/008 Název pozice Druh smlouvy Pracovník odborné přípravy Dočasný zaměstnanec Funkční

Více

PŘÍLOHA NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) /...

PŘÍLOHA NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) /... EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 13.7.2018 C(2018) 4426 final ANNEX 1 PŘÍLOHA NAŘÍZENÍ KOMISE V PŘENESENÉ PRAVOMOCI (EU) /... kterým se doplňuje nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/1011, pokud

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/001

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/001 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/001 Název pozice Typ smlouvy výzkumný asistent analýza dat (žena/muž) dočasný zaměstnanec

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI ÚŘEDNÍKA ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (FS III) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI ÚŘEDNÍKA ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (FS III) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI ÚŘEDNÍKA ODDĚLENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ (FS III) V EVROPSKÉ AGENTUŘE PRO BEZPEČNOST A OCHRANU ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (EU-OSHA) Evropská agentura pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci

Více

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/003

Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/003 Externí oznámení o volném pracovním místě v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2019/TA/003 Název pozice Typ smlouvy administrativní asistent (muž/žena) dočasný zaměstnanec

Více

VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY USNESENÍ

VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY USNESENÍ VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 6. listopadu 2002 č. 1088 o Systému stanovování jazykových kvalifikačních požadavků (předpokladů) u vybraného okruhu míst ve správních úřadech

Více

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ROZPOČET

VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ROZPOČET COM/TA/BUDG.R3-MOD/14/AD8 VÝBĚR ZAMĚSTNANCŮ NA DOČASNÉ POZICE PRO GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ PRO ROZPOČET Komise pořádá výběrové řízení za účelem obsazení jednoho místa administrátora v rámci Generálního ředitelství

Více

ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ STATUT GRANTOVÉ AGENTURY ČESKÉ REPUBLIKY (úplné znění) (zrušeno usnesením vlády ze dne 7. srpna 2002 č. 770) P ř í l o h a č. 2 k usnesení vlády ze dne 13. června 2001 č. 590 ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/033. pracovník kanceláře podpory vedení (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/033. pracovník kanceláře podpory vedení (muž/žena) Vyhlášení výběrového řízení na místo pracovníka kanceláře podpory vedení (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 5) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/033 Zveřejnění

Více

Volné pracovní místo vedoucího úseku projektů a smluv oddělení IKT (dočasný zaměstnanec, AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO)

Volné pracovní místo vedoucího úseku projektů a smluv oddělení IKT (dočasný zaměstnanec, AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Volné pracovní místo vedoucího úseku projektů a smluv oddělení IKT (dočasný zaměstnanec, AD 8) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) REF.: EASO/2017/TA/020 Zveřejnění Název pozice externí

Více

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ NÁVRHŮ EACEA/10/2019 Iniciativa Humanitární dobrovolníci EU

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ NÁVRHŮ EACEA/10/2019 Iniciativa Humanitární dobrovolníci EU Výkonná agentura pro vzdělávání, kulturu a audiovizuální oblast VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ NÁVRHŮ EACEA/10/2019 Iniciativa Humanitární dobrovolníci EU Vysílání humanitárních dobrovolníků EU včetně nepovinných

Více

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ VEDOUCÍ ODBORU PRO VNITROPODNIKOVÉ VZTAHY REF. Č.: ESMA/2018/VAC1/AD11

OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ VEDOUCÍ ODBORU PRO VNITROPODNIKOVÉ VZTAHY REF. Č.: ESMA/2018/VAC1/AD11 Datum: 5. února 2018 ESMA/2018/VAC1/AD11 OZNÁMENÍ O VOLNÉM PRACOVNÍM MÍSTĚ VEDOUCÍ ODBORU PRO VNITROPODNIKOVÉ VZTAHY (ŽENA/MUŽ) REF. Č.: ESMA/2018/VAC1/AD11 Typ smlouvy dočasný zaměstnanec 1 Funkční skupina

Více

Ref. č.: EASO/2017/TA/022. vedoucí pracovník pro rozpočet (muž/žena)

Ref. č.: EASO/2017/TA/022. vedoucí pracovník pro rozpočet (muž/žena) Vyhlášení výběrového řízení na místo vedoucího pracovníka pro rozpočet (dočasný zaměstnanec v platové třídě AD 7) v Evropském podpůrném úřadu pro otázky azylu (EASO) Ref. č.: EASO/2017/TA/022 Zveřejnění

Více