Kontrola prohlášení o uskutečněných výdajích (záložky Soupisky účetních dokladů a Žádost o platbu)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kontrola prohlášení o uskutečněných výdajích (záložky Soupisky účetních dokladů a Žádost o platbu)"

Transkript

1 Zpět na seznam příruček! Důležité upozornění: Administrace žádosti o platbu za mikroprojekt končí teprve tím, že schválíte jak soupisku, tak i žádost o platbu (změnou stavu soupisky na P2 Soupiska schválena a změnou stavu žádosti o platbu na P2 Schválena ). Pokud některý z těchto kroků neprovedete u některých projektů zahrnutých do Prohlášení za národní část-mikroprojekty, IS MONIT7+ Vám nepovolí nastavit stav souhrnné žádosti na P1a Odesláno administrátorem. Všechny texty, které se týkají pouze projektů na administraci Fondu mikroprojektů, jsou vepsány červenou barvou. Vzhledem k tomu, že projekty na administraci se chovají jako klasické mikroprojekty, funguje systém podávání žádostí stejně jako u mikroprojektů. Administrace v MONIT7+ je pak velmi podobná administraci individuálního projektu, protože pro ně je MONIT7+ primárně připravován. Prohlášení o uskutečněných výdajích za národní část se tak díky jednokolovému režimu přenese automaticky na záložky Soupisky účetních dokladů a Žádost o platbu (viz obrázek). Aby bylo prohlášení schváleno, musí být schválena jak soupiska, tak žádost o platbu, i když dohromady je to stále prohlášení za národní část. Souhrnnou žádost za obě části hranice podá vedoucí český partner až v návaznosti na získaná osvědčení a její administrace bude ryze skrze MONIT7+ a wordovský formulář (tedy se nevyužije BENEFIT7). Kontrola prohlášení o uskutečněných výdajích (záložky Soupisky účetních dokladů a Žádost o platbu) Jakmile žadatel vyplní kompletní prohlášení o uskutečněných výdajích a finalizuje ho, je automaticky přeneseno do systému MONIT7+, kde k němu budete mít přístup. Nachází se v bloku záložek financování na záložce Soupisky účetních dokladů. Zde budou vidět všechny nahrané soupisky, které spadají k danému projektu (tedy i za jednotlivé partnery). Záznam je možné tlačítkem upravit otevřít pro úpravy.

2 Hlavní okno soupisky se dělí na tři bloky. Prvním (1) je záhlaví, kde jsou shrnuty základní informace o čísle soupisky, partnerovi, který ji předkládá, kurzech se použitých pro přepočty (měsíční kurzy platné v době finalizace soupisky) a časových úsecích od do, za které je soupiska předkládána. Druhý blok (2) slouží pro nastavení stavu soupisky (schválena, vrácena k přepracování). K němu přistupujte až po kontrole soupisky. Třetí a poslední blok (3) slouží k zobrazování jednotlivých záložek. Doklady

3 První záložkou jsou Doklady. Zde bude vypsán kompletní seznam dokladů, které žadatel připojil k soupisce. Každý jednotlivý doklad lze zobrazit v náhledu a případně na něm upravit jakoukoliv hodnotu. V případě, že bude třeba žadateli snížit uznanou hodnotu nějakého dokladu, slouží pro to blok Korekce (1) na podzáložce Částka v měně dokladu. Zde se zadá hodnota v původní měně, kterou chcete odebrat (Pozor, abyste nevyplňovali celkovou částku, vyplňuje se hodnota korekce). Pokud například žadatel žádá o 1500, ale vy mu chcete odebrat 200, pak tedy 200 bude hodnota korekce. Hodnoty se zadávají v kladných číslech. Jestliže nějakou korekci uplatňujete, je třeba vyplnit pole Poznámka (2). Na detailu dokladu je ještě druhá podzáložka, kde jsou částky přepočteny na EUR. Na této záložce se nedá nic vyplnit, můžete pouze prohlížet částky přepočtené dle měnového kurzu platného v době 1. finalizace žádosti o platbu.

4 Kontrola a korekce osoby Druhá záložka slouží k vyplnění informací o osobách, které korekci provedly a schválily. Dále je zde důležité pomocné tlačítko Kontroly soupisky, jehož stiskem se otevře nové okno. Podokno Kontroly soupisky je neaktivní a není možné v něm nic vyplnit. Objevují se zde upozornění na možná porušení pravidel. Okno Kontroly soupisky obsahuje několik záložek: Podezření na duplicitu zde by se objevily doklady, u nichž je podezření, že byly již jednou předloženy v rámci jiné soupisky. Pokud se zde objeví, neznamená to automaticky, že je duplicitní, ale měla by se jeho kontrole věnovat větší pozornost. Kontrola překročení rozpočtu zde by se objevila informace, že byl překročen rozpočet partnera Kontrola překročení rozpočtové kapitoly zde lze kontrolovat překročení rozpočtových podkapitol nebo kapitol za celou dobu trvání projektu. Jedná-li se o prohlášení za národní část, vnímejte údaje jako orientační. Budoucí žádosti o platbu ještě mohou změnit procentní podíly jednotlivých podkapitol rozpočtu. Kontrola data vystavení dokladu a data úhrady zde se objeví doklady, jejichž datum úhrady nebo vystavení nespadá do období, za které se prohlášení předkládá

5 Kontrola Prohlášení o uskutečněných výdajích Na této záložce se nachází několik otázek, které je třeba zodpovědět podle přiloženého prohlášení. Některé otázky jsou na sobě navzájem závislé. Například když zaškrtnete negativně třetí podmínku, zaškrtne se automaticky negativně i čtvrtá. Pokud je nějaká otázka zodpovězena negativně, je třeba vyplnit pole Poznámka na příslušném řádku. Rozpis financování a uskutečněné výdaje Needitovatelná záložka s přehledem zdrojů financování dle smlouvy, dle předchozích osvědčení a prohlášení. Z údajů na této záložce vzniká osvědčení o způsobilosti výdajů. Osvědčení Zde je třeba vyplnit, kdo osvědčení vypracoval, schválil a příslušné datum.

6 Přílohy Případné přiložené přílohy se naleznou na této záložce. Soubory je možné stáhnout na disk. V podobě PDF přílohy zde najdete také tiskovou verzi soupisky. Tato funkčnost však byla zavedena až roku 2010, takže zde nenajdete tiskové verze soupisek, které byly podány dříve. Navigace a změna stavu Jakmile máme celé prohlášení zkontrolované a opravené, změníme jeho stav. Zde je třeba vlevo zvolit stav, do kterého chceme soupisku převést (1), splnit případné podmínky v pravé straně a poté stisknout tlačítko Změnit stav (2). Pozor, změna stavu je nevratná, a proto si překontrolujte všechny zadané údaje raději dvakrát, než stav změníte. Vzhledem k tomu, že projekty na administraci jsou jako klasické mikroprojekty, jejich podávání prohlášení za národní část je jednokolové. MONIT7+ je ale dělaný primárně pro individuální projekty a tak se prohlášení za administraci přenese jak na záložku soupisky účetních dokladů, tak se část dat přenese na záložku žádost o platbu, i když v tomto případě názvosloví zcela neodpovídá (viz následující náčrtek).

7 Kromě soupisky je tedy třeba administrovat také druhou část prohlášení na záložce Žádost o platbu. Hlavní okno žádosti o platbu se rozděluje na tři bloky. První (1) je záhlaví, kde jsou základní informace o žádosti o platbu. Údaje v záhlaví nemůže uživatel změnit. Druhý (2) blok slouží pro změnu stavu (schválení, vrácení k přepracování). S tímto blokem se bude pracovat až po skončení kontroly žádosti. Třetí (3) blok slouží k zobrazení obsahu jednotlivých záložek. Podrobnosti První záložkou jsou Podrobnosti (mělo by být přejmenováno na Podrobnosti I). Zde je třeba vyplnit, zda projekt vytváří příjmy a zkontrolovat, zda jsou správně zvoleny účty. Pokud by náhodou nebyl účet zvolen, je třeba ho vybrat ze seznamu. Další údaje jsou informačního charakteru.

8 Podrobnosti Druhá část záložky Podrobnosti (mělo by být přejmenováno na Podrobnosti II) zobrazuje informace o vedoucím partnerovi a případně o hlavním příjemci dotace. Zde není třeba nic vyplňovat. Vazba na kalendář plateb!!! Tuto záložku již nemusíte vyplňovat, protože klasifikace platby jsou nepovinné pro všechny mikroprojekty a všechny projekty na administraci. Zároveň nemusíte již nic vyplňovat ani na platebním kalendáři!!! Rozpis financování projektu Zde se zobrazují přehledy požadovaných, schválených a vynaložených financí. Ani zde není třeba nic vyplňovat, podobné údaje již jste viděli při přípravě osvědčení (záložka Rozpis financování a uskutečněné výdaje).

9 Přílohy V případě, že jsou nějaké přílohy u žádosti o platbu, objeví se na této záložce. Je možné je otevřít, případně upravit a smazat. Podobně jako tomu bylo u soupisky, tak i zde bývá načtena tisková verze žádosti o platbu ve formátu PDF. Tiskovou verzi žádosti o platbu si můžete prohlížet u všech žádostí o platbu podaných od léta 2009 (pokud již tuto přílohu některý uživatel nesmazal). Specifické výdaje Ani zde není třeba nic vyplňovat, toto pole se automaticky plní součtem z určených podkapitol soupisek. Jedná se o statistické údaje. Soupisky účetních dokladů Zde je možné podívat se na soupisky, které byly navázány na žádost o platbu. Není možné je editovat (k tomu slouží záložka soupisky dokladů, kterou jsme používali při kontrole prohlášení). Požadované a schválené částky

10 Zde je možné vyplnit celkový přehled požadovaných a schválených částek. Doporučujeme nevyplňovat, protože v podstatě stejné údaje již budete mít vyplněné na osvědčení. Kontrola výstupních sestav Před ukončením administrace doporučujeme vytisknout z modulu Výstupní sestavy formulář F2 Osvědčení o způsobilosti výdajů. Chcete-li zkontrolovat také provedené korekce a Vaše poznámky k jednotlivým dokladům, použijte sestavu F0 Soupiska výdajů - verze po kontrole kontrolorem. Pro analýzu čerpání nákladů v různých rozpočtových podkapitolách a kapitolách můžete použít sestavu A19 Rekapitulace rozpočtu. Tato sestava obsahuje cenné informace o čerpání zejména pro projekty mimo Fond malých projektů, ale v některých případech Vám může pomoci i při administraci projektů v rámci FMP (zejména u projektů typu A v euroregionu Těšínské Slezsko). Pokud při kontrole sestav naleznete nějaké nedostatky, můžete je ještě opravit. Změna stavu Pokud máme vše zkontrolováno a vyplněno, můžeme přejít ke změně stavu (schválit žádost o platbu, nebo ji vrátit k přepracování). Celá žádost o platbu (celé prohlášení za národní část FMP - administrace) se vrací k přepracování přes změnu stavu žádosti o platbu, čímž dojde k vrácení jak dat ze žádosti (dat z prohlášení za národní část FMP - administrace), tak dat ze soupisky. Je to z toho důvodu, aby někdo nevracel k přepracování pouze soupisku, což by v tomto jednokolovém systému nemělo smysl.

11 ! Dokud nebude schválena jak soupiska, tak žádost o platbu (oboje patří do prohlášení), nemá správce fondu možnost připravovat další žádost o platbu.! Jestliže chcete schválit osvědčení pro příslušný projekt (pro příslušné prohlášení za národní část FMP - administrace), schvalte v IS MONIT7+ jak soupisku ("P2 Soupiska schválena"), tak i žádost o platbu ("P2 Schválena"). Pokud u některého projektu zůstane neschválená soupiska nebo žádost o platbu a správce FMP takový projekt zahrne do tzv. souhrnných žádostí za celý fond nebo za jeho národní část - mikroprojekty, nebude možné nastavit u souhrnné žádosti stav "P1a Odesláno administrátorem FMP" a dojde ke zdržení v administraci souhrnné žádosti Tisk výstupních sestav Jakmile je vše dokončeno, můžete žadateli vytisknout z modulu Výstupní sestavy formulář F2 Osvědčení o způsobilosti výdajů a tím končí administrace žádosti o platbu (administrace Prohlášení za národní část FMP - administrace). Pokud chcete konečného uživatele podrobně informovat o korekcích a Vašich poznámkách k jednotlivým dokladům, můžete ještě vytisknout sestavu F0 Soupiska výdajů - verze po kontrole kontrolorem, případně i sestavu A19 Rekapitulace rozpočtu. Zpět na seznam příruček

1. Podávání prohlášení o uskutečněných výdajích

1. Podávání prohlášení o uskutečněných výdajích 1. Podávání prohlášení o uskutečněných výdajích Po přihlášení do aplikace Benefit7 je třeba nejprve přejít na Konto projektů. K tomu slouží položka v pravém menu, jak ukazuje obrázek. Na kontu projektů

Více

Zpracování Žádosti o platbu v Benefit7 pro FM v Euroregionu Silesia

Zpracování Žádosti o platbu v Benefit7 pro FM v Euroregionu Silesia Zpracování Žádosti o platbu v Benefit7 pro FM v Euroregionu Silesia Žádost o platbu se nachází na Kontě žádostí konečného uživatele nebo jiného uživatele registrovaného v systému Benefit7, kterému zpracovatel

Více

PŘÍLOHA Č. 22 A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 13

PŘÍLOHA Č. 22 A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 13 PŘÍLOHA Č. 22 A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 13 Postup při vyplňování žádosti o platbu v IS Benefit7 (EX-ANTE)

Více

Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-ANTE

Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-ANTE Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-ANTE Po přihlášení do aplikace Benefit7 se ocitnete na záložce Konto žádostí. Z nabídky vlevo vyberte možnost Konto projektů. V tabulce Konto projektů

Více

PŘÍLOHA Č. 13 A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7

PŘÍLOHA Č. 13 A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 PŘÍLOHA Č. 13 A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 Vydání: 1 Revize: 1 Strana 1 z 17 OBSAH: Postup při vyplňování žádosti o platbu v IS Benefit7... 3 Konto žádostí... 3 Žádost

Více

Výkaz výdajů, žádost o platbu a čerpání rozpočtu

Výkaz výdajů, žádost o platbu a čerpání rozpočtu Výkaz výdajů, žádost o platbu a čerpání rozpočtu Obsah Výkaz výdajů: 1. Soupiska účetních dokladů 2. Členění dle kódu výdaje Žádost o platbu 1. Pokyny pro vyplnění výdajů v ŽoP Čerpání rozpočtu: 1. Předkládání

Více

PŘÍLOHA č. 13 a) POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7. Řízená kopie elektronická Vydání: 1.3 Revize: 3 Strana 1 z 15

PŘÍLOHA č. 13 a) POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7. Řízená kopie elektronická Vydání: 1.3 Revize: 3 Strana 1 z 15 PŘÍLOHA č. 13 a) POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 Řízená kopie elektronická Vydání: 1.3 Revize: 3 Strana 1 z 15 Postup při vyplňování žádosti o platbu v IS Benefit 7 Žádost

Více

PŘÍLOHA č. 13 a) POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7. Řízená kopie elektronická Vydání: 1.2 Revize: 2 Strana 1 z 17

PŘÍLOHA č. 13 a) POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7. Řízená kopie elektronická Vydání: 1.2 Revize: 2 Strana 1 z 17 PŘÍLOHA č. 13 a) POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 Řízená kopie elektronická Vydání: 1.2 Revize: 2 Strana 1 z 17 Zjednodušenou žádost o platbu (ZŽoP) včetně Monitorovací

Více

PŘÍLOHA Č. 13A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 17

PŘÍLOHA Č. 13A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7. Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 17 PŘÍLOHA Č. 13A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 Řízená kopie elektronická Vydání: 1 Revize: 0 Strana 1 z 17 OBSAH: Postup při vyplňování žádosti o platbu v IS Benefit7...

Více

Postup vyplnění projektové přihlášky do studentské grantové soutěže na Univerzitě Palackého v Olomouci Obsah

Postup vyplnění projektové přihlášky do studentské grantové soutěže na Univerzitě Palackého v Olomouci Obsah Postup vyplnění projektové přihlášky do studentské grantové soutěže na Univerzitě Palackého v Olomouci Obsah I. Přihlášení... 2 II. Založení nové projektové přihlášky... 4 III. Základní informace o projektu...

Více

PŘÍLOHA Č. 13A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ (PLATNÉ OD ) ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7

PŘÍLOHA Č. 13A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ (PLATNÉ OD ) ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 PŘÍLOHA Č. 13A POSTUP PRO VYPLŇOVÁNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU V IS BENEFIT7 (PLATNÉ OD 16. 9. 2014) Vydání: 1 Revize: 1 Strana 1 z 19 Obsah Postup při vyplňování žádosti o platbu v IS Benefit7...

Více

PŘÍLOHA č. 2D PŘÍRUČKA IS KP14+ PRO OPTP - ŽÁDOST O PLATBU

PŘÍLOHA č. 2D PŘÍRUČKA IS KP14+ PRO OPTP - ŽÁDOST O PLATBU PŘÍLOHA č. 2D PRAVIDEL PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PŘÍRUČKA IS KP14+ PRO OPTP - ŽÁDOST O PLATBU OPERAČNÍ PROGRAM TECHNICKÁ POMOC Vydání 1/7, platnost a účinnost od 04. 04. 2016 Obsah 1 Žádost o platbu... 3

Více

Uživatelská příručka IS KP14+ pro Integrované nástroje: Žádost o podporu Strategie CLLD

Uživatelská příručka IS KP14+ pro Integrované nástroje: Žádost o podporu Strategie CLLD Uživatelská příručka IS KP14+ pro Integrované nástroje: Žádost o podporu Strategie CLLD Verze: 2.0 Červen 2016 1 Obsah Přehled provedených změn... 2 1. Žádost o integrovanou strategii... 4 1.1. 1.1. 1.2.

Více

Monitorovací zprávy v aplikaci Benefit7. Prezentuje: Kateřina Voisová

Monitorovací zprávy v aplikaci Benefit7. Prezentuje: Kateřina Voisová Monitorovací zprávy v aplikaci Benefit7 Prezentuje: Kateřina Voisová Obsah Přechod na elektronickou monitorovací zprávu. Podklady pro příjemce. Obecné podmínky pro práci s aplikací Benefit7. Účet příjemce

Více

Postup vyplnění projektové přihlášky do studentské grantové soutěže na Univerzitě Palackého v Olomouci Obsah

Postup vyplnění projektové přihlášky do studentské grantové soutěže na Univerzitě Palackého v Olomouci Obsah Postup vyplnění projektové přihlášky do studentské grantové soutěže na Univerzitě Palackého v Olomouci Obsah I. Přihlášení... 2 II. Založení nové projektové přihlášky... 3 III. Základní informace o projektu...

Více

Na otevřené záložce v levé části stiskneme tlačítko Založit soupisku, čímž vznikne nový záznam soupisky. Kliknutím na něj se dostaneme na detail

Na otevřené záložce v levé části stiskneme tlačítko Založit soupisku, čímž vznikne nový záznam soupisky. Kliknutím na něj se dostaneme na detail Příručka pro vyplnění žádosti o platbu a zprávy o realizaci 1. Soupiska dokladů Prvním krokem k vytvoření žádosti o platbu je tvorba soupisky. Příslušnou záložku nalezneme v levé části menu na detailu

Více

Inteligentní rozpočet

Inteligentní rozpočet Inteligentní rozpočet Změnový list k uživatelskému návodu verze 1.4. 20. 1. 2013 Inteligentní rozpočet V70 Obsah Test funkčnosti maker... 3 Práce příjemce se souborem Inteligentní rozpočet... 3 Práce s

Více

Postup vyplnění projektové přihlášky do studentské grantové soutěže na Univerzitě Palackého v Olomouci Obsah

Postup vyplnění projektové přihlášky do studentské grantové soutěže na Univerzitě Palackého v Olomouci Obsah Postup vyplnění projektové přihlášky do studentské grantové soutěže na Univerzitě Palackého v Olomouci Obsah I. Přihlášení... 2 II. Založení nové projektové přihlášky... 4 III. Základní informace o projektu...

Více

POSTUP VYPLNĚNÍ PROJEKTOVÉ PŘIHLÁŠKY. Studentská grantová soutěž IGA

POSTUP VYPLNĚNÍ PROJEKTOVÉ PŘIHLÁŠKY. Studentská grantová soutěž IGA POSTUP VYPLNĚNÍ PROJEKTOVÉ PŘIHLÁŠKY Studentská grantová soutěž IGA Obsah I. Přihlášení... 2 II. Založení nové projektové přihlášky... 3 III. Základní informace o projektu... 5 1. Název... 5 2. Název anglicky...

Více

PŘÍRUČKA PRO VYTVÁŘENÍ MONITOROVACÍ ZPRÁVY O ZAJIŠTĚNÍ UDRŽITELNOSTI PROJEKTU V APLIKACI BENEFIT7. Příloha č. 6 Příručky pro příjemce

PŘÍRUČKA PRO VYTVÁŘENÍ MONITOROVACÍ ZPRÁVY O ZAJIŠTĚNÍ UDRŽITELNOSTI PROJEKTU V APLIKACI BENEFIT7. Příloha č. 6 Příručky pro příjemce PŘÍRUČKA PRO VYTVÁŘENÍ MONITOROVACÍ ZPRÁVY O ZAJIŠTĚNÍ UDRŽITELNOSTI PROJEKTU V APLIKACI BENEFIT7 v2 28. března 2017 Vyplnění a podání Monitorovací zprávy o zajištění udržitelnosti projektu Monitorovací

Více

Příručka. Vyplnění EX-ANTE žádosti o platbu v aplikaci Benefit7+ Verze 1 k

Příručka. Vyplnění EX-ANTE žádosti o platbu v aplikaci Benefit7+ Verze 1 k Vyplnění EX-ANTE žádosti o platbu v aplikaci Benefit7+ Verze 1 k 3.6.2011 ZALOŽENÍ ŽÁDOSTI O PLATBU Po přihlášení do aplikace Benefit7 (dále jen B7) si ve sloupci Navigace zvolte Konto projektů. Vyberte

Více

INFORMACE PRO ŽADATELE VE VĚCI ÚPRAVY ŽÁDOSTI PRO

INFORMACE PRO ŽADATELE VE VĚCI ÚPRAVY ŽÁDOSTI PRO INFORMACE PRO ŽADATELE VE VĚCI ÚPRAVY ŽÁDOSTI PRO VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O POSKYTNUTÍ DOTACE ŽÁDOSTI SCHVÁLENÉ NA VÝBĚROVÉ KOMISI DO 14. 6. 2016 Verze vydání: 2 Datum účinnosti: 24. 3. 2017 Do pěti pracovních

Více

Podání žádosti o změnu v MS2014+ Modul veřejné zakázky. Ing. Kateřina Procházková

Podání žádosti o změnu v MS2014+ Modul veřejné zakázky. Ing. Kateřina Procházková Podání žádosti o změnu v MS2014+ Modul veřejné zakázky Ing. Kateřina Procházková 6. 2. 2018 ŽÁDOST O ZMĚNU Změnové řízení probíhá POUZE prostřednictvím MS2014+. Žádost o změnu lze podat k dané etapě nejpozději

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O REALIZACI ZÁVĚREČNÁ ŽÁDOST O PLATBU PROTOKOL ZÁVĚREČNÉHO VYHODNOCENÍ AKCE

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O REALIZACI ZÁVĚREČNÁ ŽÁDOST O PLATBU PROTOKOL ZÁVĚREČNÉHO VYHODNOCENÍ AKCE ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O REALIZACI ZÁVĚREČNÁ ŽÁDOST O PLATBU PROTOKOL ZÁVĚREČNÉHO VYHODNOCENÍ AKCE Verze vydání: 1 Datum účinnosti: 3. 5. 2017 I. Základní informace Cílem Závěrečné zprávy o realizaci ( ZZoR

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O REALIZACI ZÁVĚREČNÁ ŽÁDOST O PLATBU PROTOKOL ZÁVĚREČNÉHO VYHODNOCENÍ AKCE

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O REALIZACI ZÁVĚREČNÁ ŽÁDOST O PLATBU PROTOKOL ZÁVĚREČNÉHO VYHODNOCENÍ AKCE ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O REALIZACI ZÁVĚREČNÁ ŽÁDOST O PLATBU PROTOKOL ZÁVĚREČNÉHO VYHODNOCENÍ AKCE Verze vydání: 2 Datum účinnosti: 14. 12. 2017 I. Základní informace Cílem Závěrečné zprávy o realizaci ( ZZoR

Více

Modul veřejné zakázky. Ing. Miloš Vejr Administrátor monitorovacího systému

Modul veřejné zakázky. Ing. Miloš Vejr Administrátor monitorovacího systému Modul veřejné zakázky Ing. Miloš Vejr Administrátor monitorovacího systému ZMĚNY VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Zakládání veřejných zakázek a jejich úprava probíhá POUZE přes modul Veřejné zakázky. Jedná se o samostatný

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

Příručka pro vytváření monitorovacích zpráv, hlášení a žádostí o platbu v aplikaci BENEFIT7 PŘÍLOHA Č. 14 PŘÍRUČKY PRO PŘÍJEMCE

Příručka pro vytváření monitorovacích zpráv, hlášení a žádostí o platbu v aplikaci BENEFIT7 PŘÍLOHA Č. 14 PŘÍRUČKY PRO PŘÍJEMCE Příručka pro vytváření monitorovacích zpráv, hlášení a žádostí o platbu v aplikaci Výzva č. 21 a 22/v1 17. prosince 2010 Obsah Vyplnění a podání Monitorovacích zpráv a hlášení...2 1.Harmonogram MZ/HoP(MH)...4

Více

Informace pro žadatele ve věci úpravy žádosti pro vydání Rozhodnutí o poskytnutí dotace žádosti schválené na Výběrové komisi do

Informace pro žadatele ve věci úpravy žádosti pro vydání Rozhodnutí o poskytnutí dotace žádosti schválené na Výběrové komisi do Informace pro žadatele ve věci úpravy žádosti pro vydání Rozhodnutí o poskytnutí dotace žádosti schválené na Výběrové komisi do 14. 6. 2016 Do pěti pracovních dnů od vydání Registrace akce (dále jen RA

Více

NÁVOD PRO PRÁCI S ems PŘI VYÚČTOVÁNÍ PROJEKTU PŘÍJEMCEM DOTACE

NÁVOD PRO PRÁCI S ems PŘI VYÚČTOVÁNÍ PROJEKTU PŘÍJEMCEM DOTACE NÁVOD PRO PRÁCI S ems PŘI VYÚČTOVÁNÍ PROJEKTU PŘÍJEMCEM DOTACE 1. verze: 03.04.2017 www.by-cz.eu Cíl EÚS Česká republika Svobodný stát Bavorsko 2014 2020 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj

Více

POSTUP VYPLNĚNÍ PROJEKTOVÉ PŘIHLÁŠKY. soutěže o rozvojové projekty v rámci institucionálního plánu Univerzity Palackého v Olomouci (FRUP)

POSTUP VYPLNĚNÍ PROJEKTOVÉ PŘIHLÁŠKY. soutěže o rozvojové projekty v rámci institucionálního plánu Univerzity Palackého v Olomouci (FRUP) POSTUP VYPLNĚNÍ PROJEKTOVÉ PŘIHLÁŠKY soutěže o rozvojové projekty v rámci institucionálního plánu Univerzity Palackého v Olomouci (FRUP) Obsah I. Přihlášení... 2 II. Založení nové projektové přihlášky...

Více

Doplňující pokyny pro vyplnění žádosti o podporu v rámci výzvy 04_16_034

Doplňující pokyny pro vyplnění žádosti o podporu v rámci výzvy 04_16_034 Doplňující pokyny pro vyplnění žádosti o podporu v rámci výzvy 04_16_034 (výzva č. 34 Modernizace plavidel vnitrozemské vodní dopravy zvýšení bezpečnosti plavby) verze 1 24. 8. 2017 Níže uvedené informace

Více

Manuál pro zpracování elektronické žádosti o poskytnutí dotace v rámci Dotačního programu na výměnu zastaralých zdrojů tepla na pevná paliva

Manuál pro zpracování elektronické žádosti o poskytnutí dotace v rámci Dotačního programu na výměnu zastaralých zdrojů tepla na pevná paliva Manuál pro zpracování elektronické žádosti o poskytnutí dotace v rámci Dotačního programu na výměnu zastaralých zdrojů tepla na pevná paliva (kotlíková dotace) 4. výzva Ústeckého kraje Otevření prázdné

Více

Postup pro zpracování kontrolního hlášení

Postup pro zpracování kontrolního hlášení Postup pro zpracování kontrolního hlášení 1. Zadávání dokladů Doklady se zadávají běžným způsobem tak jako dosud, výběrem sazby DPH (s číslem řádku přiznání) v položce dokladu se zároveň pro položku automaticky

Více

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Program Podpora bydlení Podprogram 117D06300 Podporované byty Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad. Uživatel (žadatel o

Více

ŽÁDOST O PLATBU A JEJÍ POVINNÉ PŘÍLOHY. v OP VK. Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje. Olomouc, 20. a 21.

ŽÁDOST O PLATBU A JEJÍ POVINNÉ PŘÍLOHY. v OP VK. Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje. Olomouc, 20. a 21. ŽÁDOST O PLATBU A JEJÍ POVINNÉ PŘÍLOHY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009 Popis procesu a termínů předkládání Žádosti o platbu Žádost

Více

Příručka. Vyplnění EX-POST žádosti o platbu v aplikaci Benefit

Příručka. Vyplnění EX-POST žádosti o platbu v aplikaci Benefit Vyplnění EX-POST žádosti o platbu v aplikaci Benefit7 3.6.2011 ZALOŽENÍ ŽÁDOSTI O PLATBU Po přihlášení do aplikace Benefit7 (dále jen B7) si ve sloupci Navigace zvolte Konto projektů. Vyberte projekt,

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví se vyhodnocuje, pokud kritéria

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Program Podpora bydlení Podprogram 117D06200 Regenerace sídlišť Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad. Uživatel (žadatel

Více

Modul Veř ejne zaka zky v IS KP14+

Modul Veř ejne zaka zky v IS KP14+ Modul Veř ejne zaka zky v IS KP14+ V aplikaci IS KP14+ vznikl nový modul Veřejné zakázky. Je řazen na detailu projektu v oblasti Informování o realizaci. Tento modul je relevantní od úrovně žádosti o podporu

Více

Uživatelská příručka k systému Jídelna inet

Uživatelská příručka k systému Jídelna inet Uživatelská příručka k systému Jídelna inet Internetová část Microdata s.r.o. Verze 2.5 Srpen 2010 Přihlášení do systému... 3 Prohlížení jídelníčku... 4 Objednávání jídel... 4 Přehled Objednávek... 6 Změna

Více

Nový modul Veřejné zakázky od I. Založení nové zakázky v MS2014+ při podání žádosti o podporu

Nový modul Veřejné zakázky od I. Založení nové zakázky v MS2014+ při podání žádosti o podporu Nový modul Veřejné zakázky od 22. 8. 2017 Hlavním rozdílem oproti původní verzi je, že modul Veřejné zakázky představuje samostatný modul nezávislý na žádosti o podporu a zprávě o realizaci, tj. V případě

Více

V. Projektová žádost v Benefit 7+

V. Projektová žádost v Benefit 7+ V. Projektová žádost v Benefit 7+ Obecné podmínky pro práci s aplikací Benefit7 webová aplikace BENEFIT7 OPVK je všem uživatelům přístupná na internetové adrese: www.eu-zadost.cz nebo www.eu-zadost.eu;

Více

Postupy. Vyplnění EX-ANTE žádosti o platbu v aplikaci Benefit7. Verze 2 k

Postupy. Vyplnění EX-ANTE žádosti o platbu v aplikaci Benefit7. Verze 2 k Vyplnění EX-ANTE žádosti o platbu v aplikaci Benefit7 Verze 2 k 23.8.2012 ZALOŽENÍ ŽÁDOSTI O PLATBU Po přihlášení do aplikace Benefit7 (dále jen B7) si ve sloupci Navigace zvolte Konto projektů. Vyberte

Více

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Program Podpora bydlení Podprogram 117D06400 Podporované byty Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad. Uživatel (žadatel o

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s. Část III: Komunikace s Bankou a nastavení a zasílání oznámení o vybraných Obsah: I. Úvod... 2 II. Komunikace s Bankou... 2 A. Přijaté zprávy

Více

Administrace Žádostí o platbu v IS CEDR

Administrace Žádostí o platbu v IS CEDR Obsah 1 Založení nové Žádosti o platbu v IS CEDR... 3 2 Vyplnění Žádosti o platbu konečným příjemcem... 4 2.1 Základní informace... 4 2.2 Seznam výdajů... 6 2.3 Přílohy Žádosti o platbu... 11 3 Podání

Více

OBECNÁ PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE

OBECNÁ PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM OBECNÁ PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PŘÍLOHA Č. 18 POSTUP ZADÁVÁNÍ ŽÁDOSTI O ZMĚNU V MS2014+ VYDÁNÍ 1.5 PLATNOST OD 1. 7. 2016 1. Změny v projektu Změny v projektech

Více

PŘÍKAZ K ZADÁNÍ SEPA PLATBY V APLIKACI MULTICASH KB

PŘÍKAZ K ZADÁNÍ SEPA PLATBY V APLIKACI MULTICASH KB V rámci instalace MultiCash KB je SEPA modul její součástí od poloviny roku 2010 (v3.21 a vyšší). Dodavatel softwaru (fy. MD Praha) doporučuje minimálně verzi 3.22 a vyšší. Pokud máte verzi nižší, kontaktujte

Více

Doplňující pokyny pro vyplnění žádosti o podporu v rámci výzvy 04_17_040

Doplňující pokyny pro vyplnění žádosti o podporu v rámci výzvy 04_17_040 Doplňující pokyny pro vyplnění žádosti o podporu v rámci výzvy 04_17_040 (výzva č. 40 ITS ve městech projekty v rámci ITI a IPRÚ verze 1 9. 8. 2017 Níže uvedené informace doplňují základní příručku Uživatelská

Více

Ohlašování údajů pro vodní bilanci nápověda a příručka pro uživatele

Ohlašování údajů pro vodní bilanci nápověda a příručka pro uživatele Ohlašování údajů pro vodní bilanci nápověda a příručka pro uživatele Toto je příručka pro uživatele aplikace Ohlašování údajů pro vodní bilanci. Obsah Obsah...1 O aplikaci...2 Úvodní stránka...3 Přihlášení...4

Více

Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-POST

Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-POST Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-POST Výběr projektu Přihlášení v IS Benefit Konto projektů Výběr projektu Žádost o platbu 27.8.2010 2 Založení nové ŽoP Nový záznam + uložení Načtení

Více

Vyúčtování daně z příjmu ve Mzdách Profi 2015

Vyúčtování daně z příjmu ve Mzdách Profi 2015 Vyúčtování daně z příjmu ve Mzdách Profi 2015 Rozsáhlý formulář Vyúčtování daně se dosud podával klasicky na tištěném formuláři, přičemž program Mzdy Profi pro něj sestavil a vytisknul podklad pro vyplnění.

Více

Doplňující pokyny pro vyplnění žádosti o podporu v rámci výzvy 04_16_028

Doplňující pokyny pro vyplnění žádosti o podporu v rámci výzvy 04_16_028 Doplňující pokyny pro vyplnění žádosti o podporu v rámci výzvy 04_16_028 (výzva č. 28 železniční kolejová vozidla pro regionální dopravu) verze 1-17.7.2017 Níže uvedené informace doplňují základní příručku

Více

27 Evidence kasiček. Popis modulu. Záložka Organizované sbírky

27 Evidence kasiček. Popis modulu. Záložka Organizované sbírky 27 Evidence kasiček Uživatelský modul Evidence kasiček realizuje evidenci všech pořádaných sbírek, jednotlivých kasiček sbírky, dále pak evidenci výběrů kasiček s návazností na pokladnu (příjem výběru

Více

Příručka k online formuláři pro podávání žádostí

Příručka k online formuláři pro podávání žádostí Příloha č. 5 výzvy č.j.: MSMT-23457/2018-2 Příručka k online formuláři pro podávání žádostí Podprogram 133D 531 Podpora materiálně technické základny sportu ÚSC, SK a TJ Státní podpora sportu 2019/2020

Více

IS Benefit7. Příručka pro žadatele. pro. podání žádosti o udělení dotace. Czech POINT kontaktní místa

IS Benefit7. Příručka pro žadatele. pro. podání žádosti o udělení dotace. Czech POINT kontaktní místa Příručka pro žadatele pro podání žádosti o udělení dotace IS Benefit7 Czech POINT kontaktní místa Příručka Benefit7 Czech POINT kontaktní místo 1 z 16 1) Registrace / Přihlášení Žádost o udělení dotace

Více

Uživatelská příručka IS KP14+ Žádost o platbu. Operační program. Výzkum, vývoj a vzdělávání Programové období

Uživatelská příručka IS KP14+ Žádost o platbu. Operační program. Výzkum, vývoj a vzdělávání Programové období Uživatelská příručka IS KP14+ Žádost o platbu Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Programové období 2014 2020 20. 1. 2016 v. 1.0 Obsah 1. Úvod... 2 2. Žádost o platbu (ŽoP)... 3 2.1.1. Založení

Více

Doporučuji si vytisknout výzvu a postupně si odškrtávat a dělat hromádku s dokumenty.

Doporučuji si vytisknout výzvu a postupně si odškrtávat a dělat hromádku s dokumenty. Základní principy Kdo může žádat: Právní forma Spolek s hlavní činností v oblasti sportu, a to minimálně 2 roky k datu podání, sportovní klub nebo tělovýchovná jednota Žadatel je bezúhonný (nebyl pravomocně

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví se vyhodnocuje, pokud kritéria

Více

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Programu Výměna zdrojů tepla na pevná paliva v rodinných domech

Více

Modul KN verze 3. MODUL KN v. 3 - schéma. Informace o modulu KN v. 3. Přihlášení administrátora Obce do WSDP. Okno Informace o parcele / budově

Modul KN verze 3. MODUL KN v. 3 - schéma. Informace o modulu KN v. 3. Přihlášení administrátora Obce do WSDP. Okno Informace o parcele / budově Modul KN verze 3 Nápověda MODUL KN v. 3 - schéma Informace o modulu KN v. 3 Přihlášení administrátora Obce do WSDP Okno Informace o parcele / budově Doplnění informací o oprávněném subjektu u parcel a

Více

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti

Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti Program Podpora bydlení Podprogram 117D06600 Bytové domy bez bariér Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad. Uživatel (žadatel

Více

PRŮVODCE PŘÍPRAVOU PROJEKTOVÉHO ZÁMĚRU. Program Interreg V-A Česká republika Polsko

PRŮVODCE PŘÍPRAVOU PROJEKTOVÉHO ZÁMĚRU. Program Interreg V-A Česká republika Polsko Program Interreg V-A Česká republika Polsko Verze 3 Platná od 10.10.2016 Obsah: PRŮVODCE PŘÍPRAVOU PROJEKTOVÉHO ZÁMĚRU Úvod... 3 Požadavky na PC... 3 Obecné principy práce se systémem... 3 Registrace...

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví (dále FZ) se vyhodnocuje, pokud

Více

ROK V OBCI. Uživatelská příručka

ROK V OBCI. Uživatelská příručka Uživatelská příručka Hlavní obrazovka Menu pro správu uživatele Hlavní nabídka Kalendář akcí Přihlášený uživatel Odkazy na hlavní moduly aplikace Aktuální zprávy Seznam aktualit Přihlášení, uživatelský

Více

Benefit7. Podporujeme Vaši budoucnost

Benefit7. Podporujeme Vaši budoucnost Vyplňování MZ a ŽOP v Benefit7 Podporujeme Vaši budoucnost www.esfcr.cz www.osf-mvcr.cz Základní informace o Benefit7 Benefit7 - webová aplikace sloužící žadatelům pro předkládání žádostí o finanční podporu

Více

Monitorovací zprávy v aplikaci Benefit7. Nejčastější dotazy a chyby

Monitorovací zprávy v aplikaci Benefit7. Nejčastější dotazy a chyby Monitorovací zprávy v aplikaci Benefit7 Nejčastější dotazy a chyby Podklady pro příjemce Postup administrace monitorovací zprávy v aplikaci Benefit 7+ je podrobně popsán v dokumentu s názvem Příručka Elektronická

Více

REGISTR VINIC - ŽÁDOST O ZATŘÍDĚNÍ VÍNA (UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO FARMÁŘE) Brno CCV, s. r. o.

REGISTR VINIC - ŽÁDOST O ZATŘÍDĚNÍ VÍNA (UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO FARMÁŘE) Brno CCV, s. r. o. REGISTR VINIC - ŽÁDOST O ZATŘÍDĚNÍ VÍNA (UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO FARMÁŘE) 24. 03. 2010 Brno CCV, s. r. o. Uživatelská příručka pro farmáře Registr vinic žádost o zatřídění vína Verze 2.0 Datum vydání:

Více

Příručka k online formuláři pro podávání žádostí

Příručka k online formuláři pro podávání žádostí Příručka k online formuláři pro podávání žádostí Podprogram 133D 531 Podpora materiálně technické základny sportu ÚSC, SK a TJ Státní podpora sportu 2017/2018 investiční prostředky Ministerstvo školství,

Více

UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+

UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+ UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+ INFORMAČNÍ SYSTÉM KONEČNÉHO PŘÍJEMCE 1. Jak vypadá a funguje IS KP14+ 2. Založení a vyplnění žádosti KDE HLEDAT INFORMACE Příručky OPZ Pokyny k vyplnění žádosti v IS KP14+: http://www.esfcr.cz/file/9143/

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu 28.5.2013 Obsah Interní web IS NSK tvorba standardu Obsah... 2 Návod

Více

Doplňující pokyny pro vyplnění žádosti o podporu v rámci výzvy 04_16_010

Doplňující pokyny pro vyplnění žádosti o podporu v rámci výzvy 04_16_010 Doplňující pokyny pro vyplnění žádosti o podporu v rámci výzvy 04_16_010 (výzva č. 10 Podpora modernizace a výstavby překladišť kombinované dopravy) verze 1 7. 8. 2017 Níže uvedené informace doplňují základní

Více

Podání žádosti o změnu v MS2014+ Ing. Kateřina Procházková

Podání žádosti o změnu v MS2014+ Ing. Kateřina Procházková Podání žádosti o změnu v MS2014+ Ing. Kateřina Procházková 24. 4. 2017 ŽÁDOST O ZMĚNU Změnové řízení probíhá POUZE prostřednictvím MS2014+. Žádost o změnu lze podat k dané etapě nejpozději poslední den

Více

Podrobný postup podání Žádosti o platbu OP Rybářství přes Portál farmáře. Operačního programu Rybářství ( )

Podrobný postup podání Žádosti o platbu OP Rybářství přes Portál farmáře. Operačního programu Rybářství ( ) Podrobný postup podání Žádosti o platbu OP Rybářství přes Portál farmáře V následujícím dokumentu je uveden podrobný postup pro podání Žádosti o platbu OPR prostřednictvím Portálu farmáře. Při podání Žádosti

Více

Dokumentace pro správu zlínských DUM

Dokumentace pro správu zlínských DUM Dokumentace pro správu zlínských DUM Obsah 1 Správa administrátorů... 3 1.1 Přidávání administrátorů... 3 1.2 Nastavování práv administrátorů... 3 1.3 Upravení detailů administrátora... 5 1.4 Aktivování,

Více

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký Program Uživatelská příručka Milan Hradecký 2 ÚVOD : Program skladové evidence "SKLAD500" zahrnuje v sobě možnost zápisu příjmu a výdeje až do 99 druhů skladů (Sklady materiálů, zboží, potovarů, vlastních

Více

Uživatelská příručka IS KP14+ Zpráva o realizaci. Operační program. Výzkum, vývoj a vzdělávání Programové období

Uživatelská příručka IS KP14+ Zpráva o realizaci. Operační program. Výzkum, vývoj a vzdělávání Programové období Uživatelská příručka IS KP14+ Zpráva o realizaci Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Programové období 2014 2020 Verze 1.2 Platná k 14. 10. 2016 Obsah 1. Úvod... 4 2. Vytvoření a editace IoP/ZoR...

Více

POKYNY K PŘEDKLÁDÁNÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZKÁM PROSTŘEDNICTVÍM IS KP14+ (DOKUMENTY PŘEDKLÁDANÉ BĚHEM ZADÁVÁNÍ)

POKYNY K PŘEDKLÁDÁNÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZKÁM PROSTŘEDNICTVÍM IS KP14+ (DOKUMENTY PŘEDKLÁDANÉ BĚHEM ZADÁVÁNÍ) POKYNY K PŘEDKLÁDÁNÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZKÁM PROSTŘEDNICTVÍM IS KP14+ (DOKUMENTY PŘEDKLÁDANÉ BĚHEM ZADÁVÁNÍ) Číslo vydání: 1 Datum účinnosti: 1. 6. 2016 Počet stran 9 Obsah 1 ÚVOD... 3 2 ZALOŽENÍ INTERNÍ

Více

Pracovní výkazy. návod k použití. Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků.

Pracovní výkazy. návod k použití. Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků. 1 Popis aplikace Pracovní výkazy návod k použití Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků. 2 Technické požadavky klienta Internetový

Více

Návod k programu pro zpracování statistického výkazu P 1c-01

Návod k programu pro zpracování statistického výkazu P 1c-01 Návod k programu pro zpracování statistického výkazu P 1c-01 Výkaz P 1c-01 o evidenčním počtu zaměstnanců v regionálním školství se vyplňuje podle stavu k 30. 9. daného roku a týká se pouze organizací,

Více

FAQ BENEFIT7. BRNO Květen 2013 verze 3

FAQ BENEFIT7. BRNO Květen 2013 verze 3 FAQ BENEFIT7 BRNO Květen 2013 verze 3 Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions... 1 1. Po provedení kontroly/finalizace BENEFIT7 hlásí, že: Součet částek za všechny platby na záložce Finanční

Více

Newsletter ISKP14+_2. Novinky a upozornění k práci v IS KP14+ ODDĚLENÍ 423

Newsletter ISKP14+_2. Novinky a upozornění k práci v IS KP14+ ODDĚLENÍ 423 Newsletter ISKP14+_2 Novinky a upozornění k práci v IS KP14+ ODDĚLENÍ 423 21. 08. 2017 Obsah 1 IS KP14+... 3 1.1 Obecné... 3 1.1.1 Interní depeše vyznačení objektu, na který je depeše vázána... 3 1.1.2

Více

NÁVOD NA VYPLNĚNÍ MONITOROVACÍ ZPRÁVY V BENEFIT 7+ PRO GRANTOVÉ PROJEKTY OP VK REALIZOVANÉ V PLZEŇSKÉM KRAJI

NÁVOD NA VYPLNĚNÍ MONITOROVACÍ ZPRÁVY V BENEFIT 7+ PRO GRANTOVÉ PROJEKTY OP VK REALIZOVANÉ V PLZEŇSKÉM KRAJI NÁVOD NA VYPLNĚNÍ MONITOROVACÍ ZPRÁVY V BENEFIT 7+ PRO GRANTOVÉ PROJEKTY OP VK REALIZOVANÉ V PLZEŇSKÉM KRAJI ÚVOD Vážení příjemci podpory, od. ledna 200 je povinností zpracovávat monitorovací zprávy elektronicky

Více

NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI ZADÁVACÍCH ŘÍZENÍ

NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI ZADÁVACÍCH ŘÍZENÍ NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI ZADÁVACÍCH ŘÍZENÍ 1. ÚVOD...2 2. VLOŽENÍ NOVÉHO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ...3 3. EDITACE UVEŘEJNĚNÉHO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ... 10 4. VLOŽENÍ VÝSLEDKU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ... 12 4.1 Zadávací

Více

Vyplnění projektové žádosti

Vyplnění projektové žádosti Vyplnění projektové žádosti Projektová přihláška Benefit7 www.eu-zadost.cz www.eu-zadost.eu Projektová přihláška Benefit7 Registrace Přihlášení Registrační formulář Potvrzení registrace, aktivace Přihlášení

Více

51 Docházka externistů

51 Docházka externistů 51 Docházka externistů Uživatelský modul Docházka externistů slouží ke zpracování podkladu pro výpočet mzdy všem externím zaměstnancům. Za externí zaměstnance jsou považováni ti, kteří nemají účet v informačním

Více

Modul distribuce standardních smluv na MV

Modul distribuce standardních smluv na MV Modul distribuce standardních smluv na MV Modul ČMI smlouvy zpřístupňuje ve své současné verzi zákazníkům ČMI rozhraní pro přípravu návrhů standardních smluv dle aktuálních vzorů ČMI. Postup je pro zákazníky

Více

Příručka pro příjemce Podrobný postup doplnění Žádosti o platbu OPR přes Portál farmáře Operačního programu Rybářství ( )

Příručka pro příjemce Podrobný postup doplnění Žádosti o platbu OPR přes Portál farmáře Operačního programu Rybářství ( ) Příručka pro příjemce Podrobný postup doplnění Žádosti o platbu OPR přes Portál farmáře Operačního programu Rybářství (2014 2020) 1 Podrobný postup doplnění Žádosti o platbu OPR přes Portál farmáře Operačního

Více

PŘÍRUČKA K VYPLNĚNÍ PRŮBĚŽNÝCH A ZÁVĚREČNÝCH ZPRÁV PROJEKTŮ PODPOŘENÝCH Z PROGRAMU ALFA, OMEGA, CK, EPSILON A DELTA

PŘÍRUČKA K VYPLNĚNÍ PRŮBĚŽNÝCH A ZÁVĚREČNÝCH ZPRÁV PROJEKTŮ PODPOŘENÝCH Z PROGRAMU ALFA, OMEGA, CK, EPSILON A DELTA PŘÍRUČKA K VYPLNĚNÍ PRŮBĚŽNÝCH A ZÁVĚREČNÝCH ZPRÁV PROJEKTŮ PODPOŘENÝCH Z PROGRAMU ALFA, OMEGA, CK, EPSILON A DELTA Č. j.: TACR/95147-1/2015 Zveřejněno dne: 9. 12. 2015 Schválil/a: Jan Komárek, vedoucí

Více

Uživatelský manuál: Fuelomat systém

Uživatelský manuál: Fuelomat systém Uživatelský manuál: Fuelomat systém 1 z 18 Obsah: Adresa systému:... 3 Úvodní obrazovka:... 3 Modul: Vozové parky... 3 Menu: Domů... 3 Menu: Transakce... 4 Submenu: Transakce... 4 Submenu: Nastavení...

Více

SQL EKONOM ROČNÍ ZÁVĚRKA 2016

SQL EKONOM ROČNÍ ZÁVĚRKA 2016 SQL EKONOM ROČNÍ ZÁVĚRKA 2016 (PŘECHOD NA ÚČETNÍ ROK 2017) Str. 1 Úkolem tohoto manuálu je seznámit uživatele informačního systému SQL Ekonom s postupem prací souvisejících s roční závěrkou 2016 a přechodem

Více

Vyplňování MZ a ŽOP v Benefit7. technická část

Vyplňování MZ a ŽOP v Benefit7. technická část Vyplňování MZ a ŽOP v Benefit7 technická část Základní informace o Benefit7 Benefit7 - webová aplikace sloužící žadatelům pro předkládání žádostí o finanční podporu z OP LZZ, předkládání monitorovacích

Více

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle

Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Podrobný postup pro vyplnění, odeslání a stažení žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy v elektronickém systému dle Programu Výměna zdrojů tepla na pevná paliva v rodinných domech

Více

BENEFIT7 nová žádost

BENEFIT7 nová žádost Zlepšení prostředí v problémových sídlištích Centrum pro regionáln lní rozvoj ČR Pardubice 22.4.2010 BENEFIT7 nová žádost Při vyplňování postupujeme dle Přílohy č. 5 Pokyny pro vyplnění elektronické projektové

Více

KOMPLEXNÍ INFORMAČNÍ SERVIS PRO KLIENTY REGIONÁLNÍ RADY MORAVSKOSLEZSKO. Příručka projektového manažera. Manuál k aplikaci Přehled účetních dokladů

KOMPLEXNÍ INFORMAČNÍ SERVIS PRO KLIENTY REGIONÁLNÍ RADY MORAVSKOSLEZSKO. Příručka projektového manažera. Manuál k aplikaci Přehled účetních dokladů KOMPLEXNÍ INFORMAČNÍ SERVIS PRO KLIENTY REGIONÁLNÍ RADY MORAVSKOSLEZSKO Příručka projektového manažera Manuál k aplikaci Přehled účetních dokladů O aplikaci Aplikace PUD (přehled účetních dokladů) slouží

Více

edomovník Příručka uživatele

edomovník Příručka uživatele edomovník Příručka uživatele 1. Přihlášení Systém edomovník je dostupný na adrese https://edomovnik.praha2.cz 1.1. Změna osobního nastavení Každý přihlášený uživatel může změnit parametry svého účtu (1)

Více

Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe

Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe Uživatelská příručka Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe Ministerstvo zemědělství České republiky únor

Více

Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe

Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe Uživatelská příručka Elektronické podání žádosti o udělení výjimky pro použití konvenčních osiv v ekologickém zemědělství prostřednictvím Portálu farmáře MZe verze pro mobilní zařízení a čtečky elektronických

Více