Find 8 words. Write. k h i s t o r y v m. g j d c t y p b w a. r f s i t u i d p t. n n p e n g l i s h. m p t n d t k l d r. k f s c m u s i c p

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Find 8 words. Write. k h i s t o r y v m. g j d c t y p b w a. r f s i t u i d p t. n n p e n g l i s h. m p t n d t k l d r. k f s c m u s i c p"

Transkript

1 Write Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

2 Find 8 words. Write. k h i s t o r y v m g j d c t y p b w a r f s i t u i d p t n n p e n g l i s h 1 m p t n d t k l d r k f s c m u s i c p a r t e x q j f d o h r r m e z d e h c Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

3 Write your timetable in English Day/lesson Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday My favourite subject is I don t like My friend s favourite subject is My friend doesn t like Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

4 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu:school subjects Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_1 Zařazení do ŠVP: ANJ-4.r.- Unit 7 Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 35 minut Anotace: pracovní listy pro opakování slovní zásoby téma- školní předměty listy k samostatné práci, poté komunikační cvičení dialog s kamarádem dotazy na oblíbené předměty Zdroje: Chit Chat 2 Class book, ISBN Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

5 Cut. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

6 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

7 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: My favorite programme TV programme -project Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_2 Zařazení do ŠVP: ANJ-4.r.- Unit 8 Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 45 minut Anotace: projekt na vytvoření vlastního televizního programu za pomocí připravených obrázků Děti si mohou přinést své vlastní obrázky vystřihané ze starých televizních programů či použít obrázky z pracovních listů, které jsou přílohou tohoto ML. Nejprve si zopakujeme názvy televizních programů a zopakujeme také časy. Důraz je kladen na slovní zásobu a správné používání předložek časových on a at. Poté vlastní tvorba projektu viz. fotodokumentace. Děti dopíší názvy jednotlivých televizních programů. Zdroje: Chit Chat 2 Class book, ISBN Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

8 Cut. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

9 Cut. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

10 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

11 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

12 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu:school subjects Timetable - project Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_3 Zařazení do ŠVP: ANJ-4.r.- Unit 7 Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 45 minut Anotace: projekt na vytvoření vlastního rozvrhu hodin za pomocí připravených obrázků Děti si mohou přinést své vlastní obrázky či použít obrázky z pracovních listů, které jsou přílohou tohoto ML. Nejprve si zopakujeme názvy předmětů a názvy dnů v týdnu, zopakujeme také časy. Důraz je kladen na slovní zásobu a správné používání předložek časových on a at. Poté vlastní tvorba projektu viz. fotodokumentace. Děti dopíší názvy jednotlivých předmětů. Jako podklad lze využít šablonu č. II_Rou_1. Zdroje: Chit Chat 2 Class book, ISBN Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

13 The days of the week Find 6 words. Write. S U N D A Y M G F R I D A Y O X G H J K L D N V O P G H J K D A T H U R S D A Y T U E S D A Y C S Q E W R C V R S A T U R D A Y Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

14 Cut and match. English Maths Science P.E. I.T. Art Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

15 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

16 Cut and match. History Music Lunch Snack Reading Swimming Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

17 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

18 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu:school subjects and days of the week Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_4 Zařazení do ŠVP: ANJ-4.r.- Unit 7 Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 45 minut Anotace: pracovní listy k opakování dnů v týdnu, hra pexeso a kvarteto s tématikou školních předmětů Zdroje: Chit Chat 2 Class book, ISBN Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

19 Cut and match. snowing raining cold hot windy sunny Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

20 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

21 Find 8 words. Write. S N O W I N G R T O U F G G H J K L V R N Q W E R T H O T A N C I N E M A Y J I 1 _It s Y W I N D Y C X F N Y X C V V B O B Z I S T A T U E L G H N X C V B N M D E R G 2 It s 3 It s 4 It s Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

22 Write the sentences. Put the words in the correct order.1 What s like weather the today? 2 sunny today. It s 3 in swnowing Oxford it Is? 4 isn t in raining London. It 5 there in museum Is Cardiff? a 6 library big There a Cheb is in. 7 today. is It windy 8 a castle there? your Is town in Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

23 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu:the weather Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_5 Zařazení do ŠVP: ANJ-4.r.- Unit 6 Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 45 minut Anotace: pracovní listy k opakování slovní zásoby s tématikou počasí, osmisměrka, pexeso a kvarteto, gramatika opakování skládání slov ve větách ve správném slovosledu Zdroje: Chit Chat 2 Class book, ISBN Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

24 Find 8 words. Write. S E A T I N G D W P K R H R V A Q R R L I E D U B S W I I A P A I N T V D N T Y 1 She is P D V N S I F K I I I I I I D O G I N N N N N N N P K N G G G G G G G G L G D P 2 He is 3 _He is 4 _He is 5 He is football. 6 She is 7 He is 8 He is Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

25 Find and match. He s writing. 1 She s skipping. 2 He s dancing. 3 He s running. 4 He s reading. 5 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

26 He s swimming. 6 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

27 Write He s / She s Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

28 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Present tense continuous free time activities Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_6 Zařazení do ŠVP: ANJ-4.r.- Unit 5 Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 25 minut Anotace: pracovní listy k pakování slovní zásoby slovesa volnočasových aktivit, osmisměrka, spojovačka, doplňování Zdroje: Chit Chat 2 Class book, ISBN Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

29 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Daily routines Present Tense Simple; My Day - project Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_7 Zařazení do ŠVP: ANJ-5.r.- Unit 4 Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 45 minut Anotace: projekt na vytvoření popisu prožití jednoho dne za pomocí připravených fotografií. Děti si přinesou své vlastní fotografie, či je zašlou em nebo přinesou na flash discu do školy k vytištění. Nejprve si zopakujeme názvy běžných činností pracovního dne. Klademe důraz na správné používání slovesných tvarů. Důraz je kladen i na další slovní zásobu a správné používání předložek časových on a at. Poté vlastní tvorba projektu viz. fotodokumentace. Děti popíší jednotlivé fotografie co na nich dělají. Zdroje: Project Třetí vydání, ISBN Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

30 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

31 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: TV programmes Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_8 Zařazení do ŠVP: ANJ-4.r.- Unit 8 Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 25 minut Anotace: pracovní listy k opakování názvů televizních programů Zdroje: Chit Chat 2 Class book, ISBN Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

32 Write Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

33 Find and match. 1 comedies 2 cartoons 3 action films 4 music programmes 5 animal programmes Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

34 Order. 1 programme favourite is animal programme My. 2 on at It s Monday o clock five. 3 your What s programme TV favourite? 4 you TV like do programme What? 5 I cartoons like. 6 Friday at o clock action is film on channel on two twelve 7 lesson favourite My English is Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu České republiky.

35 Cut and match. harvest turkey corn Thanksgiving Day leaves pilgrim Draw your own picture for Thanksgiving Day. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

36 Find and match. 1 pilgrim 2 corn 3 harvest 4 turkey 5 Autumn/fall 6 leaves Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

37 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Thanksgiving Day Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_09 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: Thanksgiving Day Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 25 minut Anotace: opakování slovní zásoby Den díkůvzdání přiřazování slov k obrázkům, pexeso, kvarteto Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

38 Cut and match. piano drums trumpet violin quitar radio Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

39 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

40 Find and match. radio 1 2 drums 3 violin 4 guitar 5 piano 6 trumpet Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

41 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary Musical Instruments Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_10 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: Musical instruments Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 15 minut Anotace: opakování slov názvy hudebních nástrojů, přiřazování, Pairs Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

42 Find 6 words. Write. T R T R U I M B R W E A G J K G U E R D C B M U M W P I A N O I P V I O L I N T E Q A S V X Y A T I D R U M S R Z O V S D Y C A Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

43 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary Musical Instruments Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_11 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: Musical instruments Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 15 minut Anotace: opakování slov názvy hudebních nástrojů - osmisměrka Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

44 II_Rou_12 January 23, : : : :23 1

45

46 Metodický list Název materiálu: Vocabulary Musical Instruments Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_12 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: Musical instruments Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Smart Board Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov názvy hudebních nástrojů - osmisměrka Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

47 II_Rou_13 January 23, : : : : :23 1

48

49 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary Sports time - activities Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_13 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: Sports time - activities Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Smart Board Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov názvy sportovních aktivit Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

50 Cut and match. ski skate run dive swim ride a bike Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

51 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

52 Cut and match. dance sing play tennis play basketball play hockey play football Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

53 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary Sports time - activities Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_14 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: Sports time- activities Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov sportovní aktvity, volnočasové aktivity - pexeso Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

54 Find 6 words. Write. S K A T E R T U K W D F G H J K I C V D A N C E E S W I M C C T D C P V Q W F B R Q A E E S C B U X C V B N L K N U R T P O J M Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

55 Find and match. dive 1 ski 2 run 3 dive 4 dance 5 swim 6 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

56 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary Sports time - activities Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_15 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: Sports time- activities Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov sportovní aktvity, volnočasové aktivity osmisměrka, spojovačka Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

57 II_Rou_16 January 23, 2013 My house : : : : : :23 1

58

59 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary My house - furniture Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_16 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: My house - furniture Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Smart Board Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov názvy nábytku a vybavení domácnosti Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

60 II_Rou_17 January 23, 2013 My house : : : : :23 1

61

62 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary My house furniture, rooms Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_17 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: My house furniture, rooms Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Smart Board Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov názvy nábytku, místností v domě a vybavení domácnosti Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

63 Cut and match. headache stomach ache sore throat have a cold doctor medicine Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

64 Find and match. 1 sore throat 2 headache 3 stomach ache 4 doctor 5 a cold 6 medicine Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

65 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary Doctor, Illnesses Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_18 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: doctor, illnesses Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 15 minut Anotace: opakování slov u lékaře, nemoce, pexeso, spojování slov a obrázků Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

66 Read the text. Than answer the questions. This is Peter. He has cereals and milk for breakfast. He drinks a lot of water. He likes sweets but he doesn t eat sweets a lot. He doesn t drink cola. He likes fish or chicken for lunch. He eats salad or vegetable for dinner. He plays sports. He likes tennis and football. He rides a bike too. This is Meena. He has cola and sweets for breakfast. She likes chocolate for snack. She hasn t got lunch at school. She eats chips for lunch. She doesn t drink water. She likes cola. She doesn t like vegetable or fruit. She likes watching TV and sleeping. Who lives healthy? Who doesn t live healthy? What does Peter have for lunch? What does Meena have for lunch? Does Meena play any sports? What sports does Peter play? Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

67 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary Lifestyle Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_19 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: Lifestyle Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 15 minut Anotace: opakování slov životní styl, zdravé a nezdravé věci, čtení textu a vyhledávání správných odpovědí v textu Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

68 II_Rou_20 January 23, : : : : :23 1

69

70 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary Doctor, Illnesses Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_20 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: Doctor, Illnesses Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Smart Board Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov u lékaře, nemoci Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

71 Cut and match. supermarket cinema sports centre clothes shop café hotel Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

72 Cut and match. square statue castle river church bookshop Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

73 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary My town Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_21 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: My town Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov ve městě pexeso, kvarteto Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

74 Find 6 words. Write. E T R Z U I P B A C Y A Q W E O C A F É C V M O I S T A T U E K N T A S D F G S E L E R G J K H M E R I V E R O A S D F H J K P Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

75 Find and match. cinema 1 2 sports centre supermarket 3 café 4 hotel 5 clothes shop 6 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

76 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary My town Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_22 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: My town Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov ve městě osmisměrka, spojování slov a obrázků Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

77 Order. 1 a is there castle where? 2 many are churches how? here 3 lots cafés of are. there 4 market is in square there a Wednesdays. on the 5 two in cinemas. there town are the 6 supermarket next. to bookshop is there a the 7 the opposite cinema is café. the 8 past go the library straight. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

78 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary My town Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_23 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: My town Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov ve městě skládání vět ze slov Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

79 Write Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

80 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary My town Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_24 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: My town Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov ve městě doplňování názvů obrázků Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

81 II_Rou_25 January 23, : : : : :23 1

82

83 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary My town Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_25 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: My town Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Smart Board Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov ve městě doplňování názvů obrázků, skládání slov Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

84 II_Rou_26 January 23, : : : : :23 1

85

86 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary My town Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_26 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: My town Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Smart Board Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov ve městě skládání slov, multiplichoice, pexeso Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

87 Cut and match. swimming reading writing skipping running playing football Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

88 Cut and match. drinking diving eating dancing jumping playing tennis Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

89 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary On holiday free time activities Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_27 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: On holiday free time activities Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov prázdniny, volnočasové aktivity pexeso, kvarteto Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

90 Find 6 words. Write. S E R Z I U R O K A S D F G U H I X C V B N N G P W R I T I N G P E R T I O I F I Y E A T I N G G D I V I N G F R E A D I N G D Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

91 Find and match. eating 1 drinking 2 writing 3 4 diving reading 5 6 swimming Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

92 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

93 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary On holiday free time activities Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_28 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: On holiday free time activities Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 20 minut Anotace: opakování slov prázdniny, volnočasové aktivity osmisměrka, spojování slov a obrázků Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

94 Write He is Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

95 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary On holiday free time activities Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_29 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: On holiday free time activities Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 15 minut Anotace: opakování slov prázdniny, volnočasové aktivity psaní slov dle obrázků ve větách v přítomném čase průběhovém Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

96 II_Rou_30 January 23, 2013 On holiday - free time activities : : : : :23 1

97

98 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary On holiday free time activities Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_30 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: On holiday free time activities Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Smart Board Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 25 minut Anotace: opakování slov prázdniny, volnočasové aktivity přiřazování slov k obrázkům, skládání slov Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

99 Order. 1 m. I a fantastic having holiday 2 are. we under sitting palm a tree 3 sister on. beach the is my 4 playing on. the football we beach are 5 is. under umbrella an dad reading my book a 6 sitting to pool. are we next the 7 I a. for friend my writing letter m Sarah 8 are doing? you what Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

100 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary On holiday free time activities Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_31 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: On holiday free time activities Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 15 minut Anotace: opakování slov prázdniny, volnočasové aktivity řazení slov ve větách pořádek slov vě větě oznamovací v přítomném čase průběhovém a v otázce Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

101 II_Rou_32 January 23, 2013 On holiday - free time activities : : : :23 1

102

103 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary On holiday free time activities Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_32 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: On holiday free time activities Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Smart Board Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 25 minut Anotace: opakování slov prázdniny, volnočasové aktivity přiřazování slov k obrázkům, skládání slov a vět, pexeso Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

104 II_Rou_33 January 23, : : : : :23 1

105

106 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary The weather Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_33 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: The weather Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Smart Board Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 25 minut Anotace: opakování slov počasí Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

107 II_Rou_34 January 23, : : : : :23 1

108

109 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary The weather Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_34 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: The weather Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Smart Board Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 15 minut Anotace: opakování slov počasí, skládání slov a vět, práce s učebnicí str. 29 Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

110 Find and match. It s hot. 1 It s sunny. 2 It s snowing. 3 4 It s cold. It s raining. 5 It s windy. 6 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

111 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

112 Write It s Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

113 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary The weather Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_35 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: The weather Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 15 minut Anotace: opakování slov počasí, přiřazování, psaní dle obrázků Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

114 Read the text. Are the sentences true or false? Correct the false sentences. 1. It s raining. In Cardiff. 2. It s windy in Edinburgh. 3. It s sunny in Oxford. 4. It s cold in London. 5. It s windy in Liverpool. 6. It s cold in Dublin. 7. It s hot in Edinburgh. 8. It s sunny in Cardiff. 9. Cardiff is the capital of Wales. 10. London is the capital of Scotland. 11. Dublin is the capital of the U.K Edinburgh is the capital of England. 13. The Queen lives in Cardiff. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

115 Metodický list RČ. projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název materiálu: Vocabulary The weather Autor: N. Roupcová Evidenční číslo materiálu:ii_rou_36 Zařazení do ŠVP: Oblast: Jazyk a komunikace Obor: Anglický jazyk Tématický okruh: Vocabulary: The weather Ročník: 4. Druh výukového zdroje: Pracovní list Prezentace Test Pokus Souvislý text Délka použití: 15 minut Anotace: opakování slov počasí, čtení vět s porozuměním Zdroje: učebnice Chit Chat 2, ISBN , doplňkové matriály k této učebnici, webové stránky SW ke SmartBoard Datum vytvoření: Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

1/ Napiš, o jakou sportovní aktivitu se jedná: Sloveso je ve tvaru infinitivu (bez to ) -např. swim. a/ s _ i b/ s t _ c/ d e. Yes, I.. No, I.

1/ Napiš, o jakou sportovní aktivitu se jedná: Sloveso je ve tvaru infinitivu (bez to ) -např. swim. a/ s _ i b/ s t _ c/ d e. Yes, I.. No, I. 1/ Napiš, o jakou sportovní aktivitu se jedná: Sloveso je ve tvaru infinitivu (bez to ) -např. swim a/ s _ i b/ s t _ c/ d e 2/ Dokonči odpověď na otázku: Can you play the piano? Yes, I.. No, I. Otázku

Více

Metodický list. Anotace materiálu: Pracovní list pro žáky přítomný čas průběhový, otázky s Who, What, Where.

Metodický list. Anotace materiálu: Pracovní list pro žáky přítomný čas průběhový, otázky s Who, What, Where. Sportovní 300, 789 63 Ruda nad Moravou Zařazení materiálu: Metodický list Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji výuky cizích jazyků (II/2) Sada: 2 Číslo: EU-OPVK-CJ-A1ST-64 Předmět:

Více

VY_32_INOVACE_5 Anglický jazyk Vypracovala: Mgr. Marcela Minaříková Téma: 5.40 Test 4-4 Opakování Theme 4 Vznik: leden 2013 Číslo projektu:

VY_32_INOVACE_5 Anglický jazyk Vypracovala: Mgr. Marcela Minaříková Téma: 5.40 Test 4-4 Opakování Theme 4 Vznik: leden 2013 Číslo projektu: VY_32_INOVACE_5 Anglický jazyk Vypracovala: Mgr. Marcela Minaříková Téma: 5.40 Test 4-4 Opakování Theme 4 Vznik: leden 2013 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2787 ANOTACE: test pro ověření znalosti učiva

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze do škol. Test

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze do škol. Test Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze do škol ZŠ Litoměřice, Ladova Ladova 5 412 01 Litoměřice www.zsladovaltm.cz vedeni@zsladovaltm.cz Pořadové číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.0948

Více

Anglický jazyk 5. ročník

Anglický jazyk 5. ročník nglický jazyk 5. ročník Pátá třída (Testovací klíč: PESYF) Počet správně zodpovězených otázek Počet nesprávně zodpovězených otázek 9 14 Poslech Čtení s porozuměním Slovní zásoba Gramatika Konverzace 40

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC

ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 e-mail: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Výukový materiál. zpracovaný v rámci projektu. Pořadové číslo projektu:* Sada:* Šablona:* Ověření ve výuce: (nutno poznamenat v TK) Třída: Datum:

Výukový materiál. zpracovaný v rámci projektu. Pořadové číslo projektu:* Sada:* Šablona:* Ověření ve výuce: (nutno poznamenat v TK) Třída: Datum: Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové číslo projektu:* CZ.1.07/1.4.00/21.0268 Šablona:* III/2 Sada:* 2 Jazyk a jazyková komunikace Ověření ve výuce: (nutno poznamenat v TK) Třída: Datum:

Více

VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL. Závěrečná písemná práce pro 5. ročník z anglického jazyka Mgr. Iveta Milostná VY_32_INOVACE_A19 Pořadové číslo: 19.

VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL. Závěrečná písemná práce pro 5. ročník z anglického jazyka Mgr. Iveta Milostná VY_32_INOVACE_A19 Pořadové číslo: 19. VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL Název: Závěrečná písemná práce pro 5. ročník z anglického jazyka Autor: Mgr. Iveta Milostná Sada: VY_32_INOVACE_A19 Pořadové číslo: 19. Ročník: 5. ročník Datum vytvoření: 10. června

Více

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3688 EU PENÍZE ŠKOLÁM

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3688 EU PENÍZE ŠKOLÁM ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 email: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Present simple přítomný čas prostý

Present simple přítomný čas prostý Present simple přítomný čas prostý Autor: Gabriela Vašátová Datum: 7. září 2014 Cílový ročník: 6. Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/21.3763 Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 e-mail: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Kód: Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup. Present simple "to have, to be"

Kód: Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup. Present simple to have, to be Kód: Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup Název vzdělávacího materiálu Present simple "to have, to be" Anotace Pracovní list k procvičování tvarů přítomného času prostého sloves

Více

Chit Chat 2 - Lekce 4

Chit Chat 2 - Lekce 4 www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA NÁHLED souboru / titulu Chit Chat - Lekce (ch_unit.jbb) Chit Chat - Lekce Lekce: STRANA Cvičení: SLOVÍČKA naučit next to vedle, u opposite naproti supermarket supermarket

Více

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 email: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 e-mail: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

CZ.1.07/1.5.00/ Zefektivnění výuky prostřednictvím ICT technologií III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

CZ.1.07/1.5.00/ Zefektivnění výuky prostřednictvím ICT technologií III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Autor: Sylva Máčalová Tematický celek: Gramatika Cílová skupina: začátečník mírně pokročilý Anotace Materiál má podobu pracovního listu, který obsahuje celkem 5 různých cvičení a závěrečný překlad, pomocí

Více

Přítomný čas prostý a průběhový v angličtině

Přítomný čas prostý a průběhový v angličtině Přítomný čas prostý a průběhový v angličtině Přítomné časy v angličtině jsou: Present simple Přítomný čas prostý Present continuous Přítomný čas průběhový Present perfect Předpřítomný čas Present perfect

Více

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY II. termín

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY II. termín ANGLICKÝ JAZYK Obor: 79-41-K/81 Součet bodů: Opravil: Kontroloval: 1. Vyškrtni v každém sloupci jedno slovo ze tří, které se liší výslovností samohlásky. bank place hat road feet sit tall safe bath no

Více

Anglický jazyk 5. ročník

Anglický jazyk 5. ročník nglický jazyk 5. ročník Pátá třída (Testovací klíč: PESYF) Počet správně zodpovězených otázek Počet nesprávně zodpovězených otázek 0 37 Poslech / Čtení s porozuměním Slovní zásoba / Gramatika / Konverzace

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3149 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_140 Jméno autora: Marina Hozmanová Třída/ročník:

Více

Chit Chat 2 - Unit 7. Lekce: STRANA 34. www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA. Cvičení: SLOVÍČKA naučit. Cvičení: SLOVÍČKA rozumět

Chit Chat 2 - Unit 7. Lekce: STRANA 34. www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA. Cvičení: SLOVÍČKA naučit. Cvičení: SLOVÍČKA rozumět www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA NÁHLED souboru / titulu Chit Chat - Unit 7 (ch_unit7.jbb) Chit Chat - Unit 7 Lekce: STRANA Cvičení: SLOVÍČKA naučit English angličtina Maths matematika It s nine o clock.

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC

ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 e-mail: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 email: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: III/2 Anglický jazyk

Více

VY_22_INOVACE_60 MODAL VERBS CAN, MUST

VY_22_INOVACE_60 MODAL VERBS CAN, MUST VY_22_INOVACE_60 MODAL VERBS CAN, MUST Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Anglický jazyk Ročník: 9. MODAL VERBS CAN, MUST, SHOULD 1/ Connect the verbs to their future forms.

Více

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY I. termín

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY I. termín ANGLICKÝ JAZYK Obor: 79-41-K/81 Součet bodů: Opravil: Kontroloval: 1. Vyškrtni v každém sloupci jedno slovo ze tří, které se liší výslovností samohlásky. bag gate rat sum little shoe ball eight card plus

Více

ČÁST I. SLOVNÍ ZÁSOBA

ČÁST I. SLOVNÍ ZÁSOBA ANGLICKÝ JAZYK Obor: 79-41-K/808 Součet bodů: Opravil: Kontroloval: PEČLIVĚ PŘEČTĚTE NÁSLEDUJÍCÍ POKYNY, PAK PODLE NICH JEDNOTLIVÁ CVIČENÍ VYPRACUJTE ČÁST I. SLOVNÍ ZÁSOBA 1) DOPLŇ DO KAŽDÉ ŘÁDKY 1 SLOVO,

Více

Present Simple and Continuous Přítomný čas prostý a průběhový Pracovní list

Present Simple and Continuous Přítomný čas prostý a průběhový Pracovní list VY_32_INOVACE_AJ_131 Present Simple and Continuous Přítomný čas prostý a průběhový Pracovní list PhDr. Zuzana Žantovská Období vytvoření: květen 2013 Ročník: 1. 4. ročník SŠ Tematická oblast: Gramatika

Více

Chit Chat 2 - Unit 9. Lekce: STRANA 42. www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA. Cvičení: SLOVÍČKA naučit. Cvičení: SLOVÍČKA rozumět

Chit Chat 2 - Unit 9. Lekce: STRANA 42. www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA. Cvičení: SLOVÍČKA naučit. Cvičení: SLOVÍČKA rozumět www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA NÁHLED souboru / titulu Chit Chat - Unit 9 (ch_unit9.jbb) Chit Chat - Unit 9 Lekce: STRANA Cvičení: SLOVÍČKA naučit free time volný čas (I) watch TV dívám se na televizi

Více

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY II. termín

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY II. termín ANGLICKÝ JAZYK Obor: 79-41-K/81 Součet bodů: Opravil: Kontroloval: V každém sloupečku vyškrtni slovo, které se liší výslovností samohlásky. blue box eight head shirt clock who home my red work hall two

Více

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 email: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Zjistit, jak žáci zvládli učivo prvního pololetí. Pomůcky: Psací potřeby Zdroje: vlastní. III_2-05_54 Half term test, 6yr - řešení

Zjistit, jak žáci zvládli učivo prvního pololetí. Pomůcky: Psací potřeby Zdroje: vlastní. III_2-05_54 Half term test, 6yr - řešení Název školy: ZŠ Brno, Měšťanská 21, Brno-Tuřany Název práce: Half term test, 6yr Pořadové číslo: III_2-05_54 Předmět: Anglický jazyk Třída: 6. B Téma hodiny: Pololetní písemná práce Vyučující: Ing. Olga

Více

Věty k překladu From Unit 1 part A, Project 2

Věty k překladu From Unit 1 part A, Project 2 Věty k překladu From Unit 1 part A, Project 2 Unit 1 part A - translation practice 1. Jmenuji se Jessica Poole. Mám dvanáct let a žiji v Londýně. My name's Jessica Poole. I'm twelve years old and I live

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC

ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 e-mail: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Kód DUM : VY_22_INOVACE_CJ_III/2. 19 Základní škola a Mateřská škola Dobronín, příspěvková organizace, Polenská 162 / 4, Dobronín

Kód DUM : VY_22_INOVACE_CJ_III/2. 19 Základní škola a Mateřská škola Dobronín, příspěvková organizace, Polenská 162 / 4, Dobronín Kód DUM : VY_22_INOVACE_CJ_III/2. 19 Škola: Číslo projektu: Název projektu: Název šablony: Název materiálu: Autor materiálu: Základní škola a Mateřská škola Dobronín, příspěvková organizace, Polenská 162

Více

PSANÍ. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u : My family, my hobbies Present simple and continuous, Wh- questions

PSANÍ. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u : My family, my hobbies Present simple and continuous, Wh- questions PSNÍ Jazyk Úroveň utor Kód materiálu nglický jazyk 5. třída Eva Prokšová j5-doc-pro-psa-01 Z á k l a d o v ý t e x t : Dear Johny, My name s Pavel Novák and I m twelve years old. I m from Prague which

Více

Přítomný čas prostý/ průběhový. Present simple/ present continuous. Výhradní výukový materiál portálu onlinejazyky.cz

Přítomný čas prostý/ průběhový. Present simple/ present continuous. Výhradní výukový materiál portálu onlinejazyky.cz Přítomný čas prostý/ průběhový Present simple/ present continuous Výhradní výukový materiál portálu onlinejazyky.cz Present continuous Přítomný čas průběhový použijeme pro situace, které: 1) Probíhají

Více

VY_22_INOVACE_90 Project 3 U5 Revision

VY_22_INOVACE_90 Project 3 U5 Revision VY_22_INOVACE_90 Project 3 U5 Revision Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Anglický jazyk Ročník: 7. 1. THE? Bank of England London Palladium Cambridge Theatre Greenwich Park

Více

Mut goes shopping VY_22_INOVACE_27. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace. Vzdělávací obor: Anglický jazyk. Ročník: 6

Mut goes shopping VY_22_INOVACE_27. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace. Vzdělávací obor: Anglický jazyk. Ročník: 6 Mut goes shopping VY_22_INOVACE_27 Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Anglický jazyk Ročník: 6 1.Find the hidden words in the word search and write their meaning: A O U P T

Více

Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost.

Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČR Číslo projektu Název projektu školy Klíčová aktivita III/2 EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.4.00/21.2146

Více

VY_INOVACE_61 MODAL VERBS

VY_INOVACE_61 MODAL VERBS VY_INOVACE_61 MODAL VERBS Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Anglický jazyk Ročník:8. 1. Choose the correct pronunciation and translate MUST /must/ /moust/ /mast/ /most/ MUSTN

Více

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY 2015 - I. termín

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY 2015 - I. termín ANGLICKÝ JAZYK Obor: 79-41-K/81 Součet bodů: Opravil: Kontroloval: 1. Vyškrtni jedno slovo ze tří v každém sloupci, které se liší výslovností samohlásky. four father sister add tailor badge watch brother

Více

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY 2010 - I. termín

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY 2010 - I. termín ANGLICKÝ JAZYK Obor: 79-41-K/81 Součet bodů: Opravil: Kontroloval: 1) K obrázkům přiřaďte následující číslovky, členy nebo ukazovací zájmena tak, aby dvojice dávaly věcný smysl a byly zároveň mluvnicky

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: III/2 Anglický jazyk

Více

POSLECH. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u :

POSLECH. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u : POSLECH Jazyk Úroveň Autor Kód materiálu Anglický jazyk 5. třída Kamila Hejlíková aj5-usk-hej-pos-03.doc Z á k l a d o v ý t e x t : Mum is coming home and she is talking with her son Jack: Mum: Hello,

Více

TEMATICKÝ PLÁN. Literatura: Happy House 1 autoři Maidment S., Roberts L., nakl. Oxford

TEMATICKÝ PLÁN. Literatura: Happy House 1 autoři Maidment S., Roberts L., nakl. Oxford Happy House 1 autoři Maidment S., Roberts L., nakl. Oxford 1. Introduction - cassrooms comands - Why do we study english? 2. Unit 1 Welcome to Happy House! - greetings - introduction of book and members

Více

VÝCHOVA K MYŠLENÍ V EVROPSKÝCH A GLOBÁLNÍCH SOUVISLOSTECH

VÝCHOVA K MYŠLENÍ V EVROPSKÝCH A GLOBÁLNÍCH SOUVISLOSTECH 2. ROČNÍK - DOTACE: 1, POVINNÝ KID S BOX 1: CONVERSATION přirozeně konverzuje používá běžné konverzační obraty porozumí jednoduchému dialogu What s your name? My name is... How are you? I m fine, thank

Více

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 email: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

PSANÍ. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u :

PSANÍ. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u : PSANÍ Jazyk Úroveň Autor Kód materiálu Anglický jazyk 5. třída Kamila Hejlíková Aj5-usk-hej-psa-05.doc Z á k l a d o v ý t e x t : Mike is describing his holiday in the Czech Republic. M e t o d i c k

Více

Chit Chat 2 - Unit 6. Lekce: STRANA KNIHOVNA. Cvičení: SLOVÍČKA naučit. Cvičení: SLOVÍČKA rozumět

Chit Chat 2 - Unit 6. Lekce: STRANA KNIHOVNA. Cvičení: SLOVÍČKA naučit. Cvičení: SLOVÍČKA rozumět www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA NÁHLED souboru / titulu Chit Chat - Unit 6 (chch_unit_6.jbb) Chit Chat - Unit 6 Lekce: STRANA 8 Cvičení: SLOVÍČKA naučit It s sunny. Svítí slunce. (It s) hot. (Je) horko.

Více

TEMATICKÝ PLÁN 1. ročník

TEMATICKÝ PLÁN 1. ročník TEMATICKÝ PLÁN 1. ročník Happy House 1 autoři Maidment S., Roberts L., nakl. Oxford 1. Introduction - cassrooms comands - Why do we study english? 2. Unit 1 Welcome to Happy House! - greetings - introduction

Více

CZ.1.07/1.5.00/ Zefektivnění výuky prostřednictvím ICT technologií III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

CZ.1.07/1.5.00/ Zefektivnění výuky prostřednictvím ICT technologií III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Autor: Sylva Máčalová Tematický celek : Gramatika Cílová skupina : začátečník mírně pokročilý Anotace Materiál má podobu pracovního listu, který obsahuje 6 různých cvičení včetně krátkého překladu, pomocí

Více

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY 2015 - II. termín

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY 2015 - II. termín ANGLICKÝ JAZYK Obor: 79-41-K/81 Součet bodů: Opravil: Kontroloval: 1. Vyškrtni jedno slovo ze tří v každém sloupci, které se liší výslovností samohlásky. draw son slim hat bike dad long class finish best

Více

Metodický list. Anotace materiálu: Pracovní list pro žáky slovní zásoba (obchody, budovy), předložky (next to, opposite), otázka Where is the?.

Metodický list. Anotace materiálu: Pracovní list pro žáky slovní zásoba (obchody, budovy), předložky (next to, opposite), otázka Where is the?. Sportovní 300, 789 63 Ruda nad Moravou Zařazení materiálu: Metodický list Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji výuky cizích jazyků (II/2) Sada: 2 Číslo: EU-OPVK-CJ-A1ST-61 Předmět:

Více

VY_32_INOVACE_AJ0518 Yesterday,today,tomorrow.notebook. July 08, Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu

VY_32_INOVACE_AJ0518 Yesterday,today,tomorrow.notebook. July 08, Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové číslo projektu: cz.1.07/1.4.00/21.1936 č. šablony: III/2 č.sady:5.sada Ověřeno ve výuce:11.5.2012 Třída:5. Datum:5.5.2012 1 YESTERDAY-TODAY-TOMORROW

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Název projektu školy: Výuka s ICT na SŠ obchodní České Budějovice Šablona

Více

Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 29/05. Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/

Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 29/05. Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: Název materiálu: Tenses Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.1486 Zpracoval: Mgr. Petra Březinová PRESENT SIMPLE/PRESENT CONTINUOUS WORKSHEET 1. Use present simple or present continuous tense:

Více

VY_32_INOVACE_5 Anglický jazyk Vypracovala: Mgr. Marcela Minaříková Téma: 5.39 Test 4-3 Opakování Theme 2 Vznik: prosinec 2012 Číslo projektu:

VY_32_INOVACE_5 Anglický jazyk Vypracovala: Mgr. Marcela Minaříková Téma: 5.39 Test 4-3 Opakování Theme 2 Vznik: prosinec 2012 Číslo projektu: VY_32_INOVACE_5 Anglický jazyk Vypracovala: Mgr. Marcela Minaříková Téma: 5.39 Test 4-3 Opakování Theme 2 Vznik: prosinec 2012 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2787 ANOTACE: test pro ověření znalosti

Více

Náhradník Náhradník 5.A

Náhradník Náhradník 5.A 5. (Testovací klíč: GSZUTIZ) Počet správně zodpovězených otázek Počet nesprávně zodpovězených otázek 0 23 Poslech Čtení s porozuměním Slovní zásoba Gramatika Konverzace 04 02 07 08 02 Obecná škola Otázka

Více

MY DICTIONARY 2. Name: Class:

MY DICTIONARY 2. Name: Class: MY DICTIONARY 2 Name: Class: Slovníček k učebnici Chit Chat 1, OXFORD UNIVERSITY PRESS Ve spolupráci s OUP Mgr. Ivana Nohlová, ZŠ Frýdek-Místek Komenského MUSIC TIME PIANO DRUM VIOLIN TRUMPET klavír buben

Více

Metodický list. EU-OPVK-CJ-A1ST-46 strana 1. Zařazení materiálu:

Metodický list. EU-OPVK-CJ-A1ST-46 strana 1. Zařazení materiálu: Sportovní 300, 789 63 Ruda nad Moravou Zařazení materiálu: Metodický list Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji výuky cizích jazyků (II/2) Sada: 2 Číslo: EU-OPVK-CJ-A1ST-46 Předmět:

Více

Název projektu: Multimédia na Ukrajinské

Název projektu: Multimédia na Ukrajinské Základní škola, Ostrava Poruba, Ukrajinská 1533, příspěvková organizace Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Multimédia na Ukrajinské číslo projektu: CZ1.07/1.4.00/21.3759

Více

PŘEDPŘÍTOMNÝ průběhový ČAS (PRESENT PERFECT continuous TENSE) - cvičení

PŘEDPŘÍTOMNÝ průběhový ČAS (PRESENT PERFECT continuous TENSE) - cvičení PŘEDPŘÍTOMNÝ průběhový ČAS (PRESENT PERFECT continuous TENSE) - cvičení Předmět Ročník a obor Kód sady Kód DUM Autor Anglický jazyk Všechny ročníky střední školy všech oborů AJ/ZA+SC+OS/01+02+03+04/01

Více

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY II. termín

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY II. termín ANGLICKÝ JAZYK Obor: 79-1-K/81 Součet bodů: Opravil: Kontroloval: 1. Doplň křížovku. Tajenka: anglicky - počítač 2. Přiřaď slova z rámečku k následujícím slovesům. Každé slovo můžeš použít jen jednou.

Více

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY I. termín

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY I. termín ANGLICKÝ JAZYK Obor: 79-41-K/81 Součet bodů: Opravil: Kontroloval: V každém sloupečku vyškrtni slovo, které se liší výslovností samohlásky. six home ball time phone dog three don t wall prize school no

Více

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 email: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

materiál - č. šablony/č. sady/č. materiálu: Autor:

materiál - č. šablony/č. sady/č. materiálu: Autor: Masarykova základní škola Klatovy, tř. Národních mučedníků 185, 339 01 Klatovy; 376312154, fax 376326089 E-mail: skola@maszskt.investtel.cz; internet: www.maszskt.investtel.cz Kód přílohy vzdělávací VY_32_INOVACE_AJ35ZI_12_02_18

Více

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 ZŠ Určeno pro Sekce Předmět Téma Slovenská 2. stupeň základní Angličtina Překladová

Více

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY I. termín

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY I. termín ANGLICKÝ JAZYK Obor: 79-1-K/81 Součet bodů: Opravil: Kontroloval: 1. Doplň křížovku. tajenka: anglicky - přezdívka 2. Přiřaď slova z rámečku k následujícím slovesům. Každé slovo můžeš použít jen jednou.

Více

POSLECH. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u :

POSLECH. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u : POSLECH Jazyk Úroveň Autor Kód materiálu Anglický jazyk 5. třída Mgr. Milena Kašová aj5-mas-kas-pos-16 Z á k l a d o v ý t e x t : David: Hi, Kate. Would you like a chocolate? Kate: No, thanks David. I

Více

Příjemce: Základní škola, Základní umělecká škola a Mateřská škola Lipnice nad Sázavou č. 213, 582 32 Lipnice nad Sázavou

Příjemce: Základní škola, Základní umělecká škola a Mateřská škola Lipnice nad Sázavou č. 213, 582 32 Lipnice nad Sázavou Od dotace EU k proměně vyučovací hodiny registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.0196 Příjemce: Základní škola, Základní umělecká škola a Mateřská škola Lipnice nad Sázavou č. 213, 582 32 Lipnice

Více

Přeložit věty v přítomném čase prostém Pomůcky: Kartičky s větami Zdroje: Vlastní Počet příloh: 2 Název příloh:

Přeložit věty v přítomném čase prostém Pomůcky: Kartičky s větami Zdroje: Vlastní Počet příloh: 2 Název příloh: Název školy: ZŠ Brno, Měšťanská 21, Brno -Tuřany Název práce: Test your English Pořadové číslo: III_2-05-46 Předmět: Anglický jazyk Třída: 6. AC Téma hodiny: Přítomný čas prostý Vyučující: Mgr. Milena

Více

Anglický jazyk 5. ročník

Anglický jazyk 5. ročník nglický jazyk 5. ročník Pátá třída (Testovací klíč: ZLZJOGGV) Počet správně zodpovězených otázek Počet nesprávně zodpovězených otázek 9 14 Poslech Čtení s porozuměním Slovní zásoba Gramatika Konverzace

Více

Present Perfect x Past Simple Předpřítomný čas x Minulý čas Pracovní list

Present Perfect x Past Simple Předpřítomný čas x Minulý čas Pracovní list VY_32_INOVACE_AJ_133 Present Perfect x Past Simple Předpřítomný čas x Minulý čas Pracovní list PhDr. Zuzana Žantovská Období vytvoření: květen 2013 Ročník: 1. 4. ročník SŠ Tematická oblast: Gramatika slovesa

Více

Chit Chat 2 - Lekce 8

Chit Chat 2 - Lekce 8 www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA NÁHLED souboru / titulu Chit Chat - Lekce 8 (ch_unit8.jbb) Chit Chat - Lekce 8 Lekce: STRANA 8 Cvičení: SLOVÍČKA naučit TV programme televizní pořad science fiction

Více

Unit 3 podle učebnice Chit Chat II - zpracováno pro děti s dyslexií

Unit 3 podle učebnice Chit Chat II - zpracováno pro děti s dyslexií www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA NÁHLED souboru / titulu Unit podle učebnice Chit Chat II - zpracováno pro děti s dyslexií (II_UNIT _namluveno.jbb) Unit podle učebnice Chit Chat II - zpracováno pro

Více

VÝCHOVA K MYŠLENÍ V EVROPSKÝCH A GLOBÁLNÍCH SOUVISLOSTECH

VÝCHOVA K MYŠLENÍ V EVROPSKÝCH A GLOBÁLNÍCH SOUVISLOSTECH 1. ROČNÍK - DOTACE: 1, POVINNÝ KID S BOX 1: CONVERSATION Výstupy: audio-orálně přirozeně konverzuje používá běžné obraty a fráze porozumí jednoduchému rozhovoru a sám jej zvládá What s your name? My name

Více

Tabulka vypracovaných DUM

Tabulka vypracovaných DUM Tabulka vypracovaných DUM Číslo Zkratka Název Předmět 1 EUPŠ-Z4-BU III--Aj-001 Halloween AJ EUPŠ-Z4-BU III--Aj-00 A brave little dog AJ EUPŠ-Z4-BU III--Aj-00 Vampires AJ 4 EUPŠ-Z4-BU III--Aj-004 An alien

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 e-mail: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 e-mail: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3665 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_30 Jméno autora: Lenka Korenová Vestková Třída/ročník:

Více

Project 1, 3.vydání, 4.lekce Time

Project 1, 3.vydání, 4.lekce Time www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA NÁHLED souboru / titulu Project,.vydání,.lekce Time (time_cas.jbb) Project,.vydání,.lekce Time Lekce: A What s the time, please? clock hodiny concert koncert dance tancovat;

Více

PSANÍ. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u :

PSANÍ. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u : a PSNÍ Jazyk Úroveň utor Kód materiálu nglický jazyk 5. třída Mgr. Milena Kašová aj5-mas-kas-psa-04 Z á k l a d o v ý t e x t : Facebook My friends M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é

Více

Základní škola Nový Bor,

Základní škola Nový Bor, Základní škola Nový Bor, náměstí Míru 128, okres Česká Lípa, příspěvková organizace e-mail: info@zsnamesti.cz; www.zsnamesti.cz; telefon: 487 722 010; fax: 487 722 378 Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/21.3267

Více

ANGLICKÝ JAZYK 5. TŘÍDA

ANGLICKÝ JAZYK 5. TŘÍDA NEOTVÍREJ ZADÁNÍ, DOKUD NEDOSTANEŠ POKYN ANGLICKÝ JAZYK 5. TŘÍDA jméno: (Napiš své jméno ČITELNĚ TISKACÍM PÍSMEM.) OTÁZKY PŘED TESTEM. Vybranou odpověď dej celou do kroužku. 1. Jak dobře podle tvého názoru

Více

Test žáka. Zdroj testu: Celoplošná zkouška 2. Školní rok 2012/2013 ANGLICKÝ JAZYK. Jméno: Třída: Škola: Termín provedení testu:

Test žáka. Zdroj testu: Celoplošná zkouška 2. Školní rok 2012/2013 ANGLICKÝ JAZYK. Jméno: Třída: Škola: Termín provedení testu: Test žáka Zdroj testu: Celoplošná zkouška 2 Školní rok 2012/2013 ANGLICKÝ JAZYK Jméno: Třída: Škola: Termín provedení testu: Datum vytvoření: 14. 10. 2013 Obtížnost 1 Úloha 1 Boy: Can I speak to Oliver?

Více

Metodický list. Radmila Válková

Metodický list. Radmila Válková Projekt: Zlepšení podmínek pro vzdělávání Příjemce: Základní škola Integra Vsetín Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/21.3764 Název materiálu Autor Klíčová slova Šablona Metodický list Datum vytvoření 9.

Více

Are you a healthy eater?

Are you a healthy eater? Are you a healthy eater? VY_32_INOVACE_97 Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Anglický jazyk Ročník: 8. 9.roč. 1. What does a nutrition expert tell four teenagers about their

Více

VY_32_INOVACE_5 Anglický jazyk Vypracovala: Mgr. Marcela Minaříková Téma: 5.37 Test 4-1 Opakování Theme 1 Vznik: září 2012 Číslo projektu:

VY_32_INOVACE_5 Anglický jazyk Vypracovala: Mgr. Marcela Minaříková Téma: 5.37 Test 4-1 Opakování Theme 1 Vznik: září 2012 Číslo projektu: VY_32_INOVACE_5 Anglický jazyk Vypracovala: Mgr. Marcela Minaříková Téma: 5.37 Test 4-1 Opakování Theme 1 Vznik: září 2012 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2787 ANOTACE: test pro ověření znalosti učiva

Více

Chit Chat 2 - Lekce 1

Chit Chat 2 - Lekce 1 www.jazyky-bez-barier.cz - KNIHOVNA NÁHLED souboru / titulu Chit Chat - Lekce (ch_lekce.jbb) Chit Chat - Lekce Lekce: STRANA Cvičení: SLOVÍČKA naučit I can / can t. Já umím / neumím. ski lyžovat skate

Více

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY I. termín

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY I. termín ANGLICKÝ JAZYK Obor: 79-41-K/81 Součet bodů: Opravil: Kontroloval: 1. Vyškrtni jedno slovo ze tří, které do skupiny nepatří na základě jiné výslovnosti samohlásky. catch show find long sink foot badge

Více

I N F O R M A T I O N about T H E P E O P L E

I N F O R M A T I O N about T H E P E O P L E VY_22_INOVACE_AJ5_2_27 Šablona II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji výuky cizích jazyků I N F O R M A T I O N about T H E P E O P L E VY_22_INOVACE_AJ5_2_27 Základní škola Moravany,okres

Více

Náhradník Náhradník 5.A

Náhradník Náhradník 5.A 5. (Testovací klíč: XVUFOKXS) Počet správně zodpovězených otázek Počet nesprávně zodpovězených otázek 0 23 Poslech Čtení s porozuměním Slovní zásoba Gramatika Konverzace 04 02 08 07 02 Obecná škola Otázka

Více

POSLECH. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u :

POSLECH. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u : POSLECH Jazyk Úroveň Autor Kód materiálu Anglický jazyk 5. třída Hana Stryalová Aj5-kap-str-pos-02 Z á k l a d o v ý t e x t : O n t h e p h o n e : Annie: Hello. 892356. Who is it? Jack: Hello. It s Jack.

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Název projektu školy: Výuka s ICT na SŠ obchodní České Budějovice Šablona

Více

EU peníze středním školám digitální učební materiál

EU peníze středním školám digitální učební materiál EU peníze středním školám digitální učební materiál Číslo projektu: Číslo a název šablony klíčové aktivity: Tematická oblast, název DUMu: Autor: CZ.1.07/1.5.00/34.0515 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky

Více

ČTENÍ. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u :

ČTENÍ. M e t o d i c k é p o z n á m k y k z á k l a d o v é m u t e x t u : ČTENÍ Jazyk Úroveň utor Kód materiálu nglický jazyk 5. třída Eva Řebíčková aj5-doc-pro-cte-03 Z á k l a d o v ý t e x t ( 1 5 0 2 5 0 s l o v ) : M y f a v o u r i t e d a y My name is Peter Johnson and

Více

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY II. termín

PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY II. termín ANGLICKÝ JAZYK Obor: 79-41-K/81 Součet bodů: Opravil: Kontroloval: 1. Vyškrtni jedno slovo ze tří, které do skupiny nepatří na základě jiné výslovnosti samohlásky. mad short find long six good bad sport

Více

Vzdělávací oblast: Inovace a zkvalitnění Vzdělávací obor: žáci SOU všechny obory výuky cizích jazyků na středních školách

Vzdělávací oblast: Inovace a zkvalitnění Vzdělávací obor: žáci SOU všechny obory výuky cizích jazyků na středních školách STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, 277 11 Neratovice, tel.: 315 682 314, IČO: 683 834 95, IZO: 110 450 639 Ředitelství školy: Spojovací 632, 277 11 Neratovice tel.:

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0415 Inovujeme, inovujeme Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT (DUM) DUM č. VY_32_INOVAC ŠVP Fotograf, Kosmetička-vizážistka,

Více