Vysoce výkonné žací vály pro sklízecí mlátičky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vysoce výkonné žací vály pro sklízecí mlátičky"

Transkript

1 Vysoce výkonné žací vály pro sklízecí mlátičky Maximální výnosy zrna. Minimální doba sklizně. NOTHING RUNS LIKE A DEERE

2 2 VÍTEJTE. Zde je počátek vašeho úspěchu. Malé zlepšení výnosů přináší velké navýšení zisku. Proto je tak důležité zvolit správný žací vál. Sklízecí mlátičky John Deere sklízejí více než polovinu světové produkce obilovin. Na základě našich zkušeností a zpětné vazby od zákazníků naše produkty neustále upravujeme a vyvíjíme. Naše rozsáhlá paleta vysoce výkonných žacích válů nabízí vše od univerzální flexibility přes speciální vlastnosti pro náročné podmínky a záběry žacích válů od 4,80 do 13,70 m. Pokud k tomu přidáte naši profesionální prodejní síť, prodlouženou provozní dobu během sklizně a logistickou síť náhradních dílů, představuje John Deere skutečného partnera pro sklizeň, na kterého se můžete spolehnout.

3 3 Obsah Přehled typů... 4 Klasické vkládání 600R X F Aktivní vkládání 700PF D FD D Specifické žací vály a podvozky Kukuřičné adaptéry P...30 Podvozek Zürn Technické údaje X univerzální žací vál s výjimečným rozsahem Nový žací vál 600X je ideálním řešením pro měnící se podmínky nebo pokud potřebujete často přecházet z obilovin na řepku. Přestavba trvá méně než 3 minuty a díky rozsahu nastavení stolu 800 mm a maximální délce stolu až 1200 mm vám neunikne ani zrnko.

4 4 VYBERTE SI PŘESNĚ TO, CO POTŘEBUJETE Klasické VKLÁDÁNÍ R Jednoduchý žací vál pro sklizeň obilovin s rozsáhlou prémiovou výbavou ve standardu X Vysoce všestranný vál pro všechny druhy plodin se šnekem a přizpůsobitelným stolem F Žací vál se šnekem a flexibilní kosou pro sklizeň plodin rostoucích blízko u země jako hrách nebo sója. Aktivní VKLÁDÁNÍ 70 0 D 70 0 P F F D D Žací vál s pásy pro nízké a středně vysoké plodiny. Žací vál se šnekem a vkládacím pásem. Náš partner Zürn nabízí široké portfolio nářadí. Žací vál s pásy a flexibilní kosou pro sklizeň plodin rostoucích blízko u země jako hrách a sója.

5 5 Klasické vkládání U žacích válů 600R s mechanicky nastavitelnou žací lištou, 600X s hydraulicky nastavitelnou žací lištou a 600F s flexibilním přizpůsobení žací lišty je proces vkládání pasivní. Hmota padá na žací stůl v důsledku působení gravitace. Vkládací plechy z nerezové oceli zajišťují plynulý tok hmoty k průběžnému šneku, který ji pak dopravuje ke středu a dovnitř sklízecí mlátičky. Aktivní vkládání Hmota je aktivně posunována pásem, takže není nutné dělat žádné kompromisy, pokud jde o správnou délku stolu. U žacího válu PremiumFlow posunuje pás hmotu směrem ke šneku, který ji přepravuje ke středu. U pásové lišty padá hmota na pás, který ji posunuje do středového vkládacího bubnu a poté klasy napřed do sklízecí mlátičky, aniž by ji zamotal. SPECIFICKÉ ŽACÍ VÁLY A PODVOZKY Kukuřičný adaptér Pro sklizeň kukuřice nebo slunečnice nabízíme širokou řadu řádkových adaptérů s různými systémy zpracování rostlinných zbytků, rozměry žacích válů a záběry. 615P Pro sběr řádků s co nejnižšími ztrátami. Podvozek pro žací vál Nabízíme široké portfolio podvozků pro bezpečnou a jednoduchou přepravu všech námi nabízených žacích válů.

6 6 600R EKONOMICKÉ ŘEŠENÍ S PRÉMIOVÝMI VLASTNOSTMI VE STANDARDU Žacího válu 600R se od roku 1996 po celém světe vyrobilo více než kusů. Jeho konstrukce byla pro dosažení vynikající spolehlivosti v minulých letech testována a neustále zdokonalována. Nabízí užitečné funkce jako možnost upravit mechanicky délku stolu dle sklízené plodiny. Ovládání žacího válu je integrováno v pojezdové páce a zajišťuje automatické řízení výšky strniště, bočního náklonu a režim přítlaku na povrch. Pomocí tlačítek na pojezdové páce je možno uložit až tři různé polohy žacího válu. Změna plodiny za 20 minut Žací vál 600R lze přizpůsobitt pro sklizeň řepky i slunečnice. Přestavba trvá 20 minut, je snadná a jednoduchá. * Technická analýza různých typů žacích válů, Michel Allmrodt, Univerzita Martina Luthera, Halle-Wittenberg

7 7 Řepkový adaptér Sada řepkového adaptéru Raps-Profi II vám umožní účinně sklízet řepku s velmi nízkými ztrátami ~1%*. Mechanicky poháněné děliče minimalizují vibrace a plně uzavřená boční stěna zajistí, že zrna spadnou na prodloužení stolu. Adaptér nechte n a p o dvo z k u Pokud chcete rychle přejít ze sklizně obilovin na řepku, aniž byste jeli dlouhou cestu zpět do dílny, může být řešením podvozek Zürn Vario Support. Nasaďte žací vál společně s adaptérem pro sklizeň řepky, nebo nechte při sklizni obilí řepkový adaptér na podvozku.

8 8 Prémiová výbava ve standardu 600R od 4,8 do 10,7 m Nerezové vkládací desky Nerezové vkládací desky zajišťují plynulé a rovnoměrné klouzání materiálu a nikdy nezrezaví. Tři manuálně nastavitelné polohy žací lišty Polohu žací lišty lze mechanicky nastavit, aby vyhovovala převládajícím podmínkám sklizně. Slaďte kapacitu svého žacího válu s výnosem plodiny a obvyklou délkou slámy. Spodní ochranné desky Spodní ochranné desky zaručují ochranu proti poškození kameny a omezují nabagrování v mokrém nebo měkkém terénu. Pokud ve vaší oblasti převládají abrazivní podmínky a poléhavé plodiny, zvolte místo běžných desek desky robustní. Kopírování p ov r c h u Až tři hmatače se snímači pro optimální automatické vedení žacího válu.

9 9 Plynulé vkládání Zasouvací palce jsou pro hladké a rovnoměrné vkládání umístěny po celé šířce šneku. Pojistky zabraňují proniknutí ulomených palců do sklízecí mlátičky. VYSOKÁ RYCHLOST SEČENÍ Šroubované žabky mají speciální tvar a umožňují vysokou rychlost sečení. Rostlinné zbytky z předchozí plodiny nebo zelené stonky již nejsou problémem. Přišroubované žabky se snadno vymění a díky speciálnímu tvrzení se méně lámou. Díky dvojité ochraně z legované oceli se speciálním vytvrzením se méně ohýbají a déle vydrží. Vysoká průchodnost Velký průměr 660 mm v kombinaci se šnekem o výšce závitu 125 mm umožňuje vkládat do sklízecí mlátičky konstantně vysoké objemy hmoty. Hmota je vkládána při nižším počtu otáček, čímž se snižuje zamotávání a uchovává se kvalita zrna a slámy. Robustní pohon Šnek je poháněn odolným řetězem s kluznou spojkou, která chrání pohon v případě vzniku ucpávky. Převodová skříň kosy je poháněna řemenem pro plynulý řez bez vibrací. Ochrana proti ztrátám zrna Volitelný deflektor horní části pomáhá minimalizovat ztráty zrna a brání hromadění hmoty ve vkládacím ústrojí, zejména při sklizni řepky. Volba děličů Krátká, sklopná verze umožňuje rychlý přechod do přepravní polohy bez použití nářadí. Dostupné jsou také další volby určené pro sklizeň vysokého nebo nízkého porostu. Převodovka pohonu kosy Epicyklický pohon kosy zajišťuje lineární pohyb kosy, což znamená menší opotřebení kosy díky absenci předozadních pohybů. Vysoká frekvence střihu znamená nižší točivý moment a menší namáhání komponentů a také čistý řez při vysokých pojezdových rychlostech. Převodovka je bezúdržbová.

10 10 600X ŹACÍ VÁL s výjimečným rozsahem PRO VÍCE DRUHŮ PLODIN Nízké zhutňování půdy I přes svoji šířku až 12,20 m má žací vál díky použití kompozitních materiálů hmotnost jen o něco málo vyšší než 4 tuny. Díky své inteligentní konstrukci je zároveň pevnější a má delší životnost. Byl testován více než hodin. Inovativní model 600X stanovuje nové standardy pro žací vály určené pro sklizeň více druhů malých zrn ve všech důležitých oblastech: přechod mezi plodinami lze realizovat do 3 minut bez použití nářadí. Díky nejdelšímu nastavitelnému stolu na trhu jsou ztráty při sklizni řepky* typicky menší než 1%. A všechny ovládací prvky jsou pro snadné nastavení plně integrovány do automatických funkcí. Jedná se o perfektní žací vál pro ty, kteří potřebují často přecházet mezi plodinami. Přechod na jinou plodinu za méně než t ř i m i n u t y Rychlonastavitelné stěrky Zadní stěrky průběžného šneku lze nastavit během několika sekund. Za účelem povolení šroubů není nutné šplhat dovnitř válu a posouvat stěrku. Vše je možné udělat ze zadní části válu pouze pomocí ručního klíče. Jelikož není nutné dodatečně montovat žádné pásy ani výplňové desky, je přechod na řepku velmi rychlý. Stačí demontovat pevné děliče a namontovat mechanické boční kosy. * Technická analýza různých typů žacích válů, Michel Allmrodt, Univerzita Martina Luthera, Halle-Wittenberg

11 11 Tlačítka pojezdové páky Na tlačítka 1, 2 a 3 na pojezdové páce lze uložit různé výšky a úhly sečení, polohy přihaněče a délku stolu pro stojatý porost, polehlou plodinu a otáčení na souvrati s ohledem na typ sklízené plodiny. Řešení zelená na zelené Délku stolu lze nastavit pomocí pojezdové páky. Ukazatel délky stolu udává ideální délku stolu pro sklízenou plodinu v závislosti na výšce strniště a výšce plodiny. Tím je zajištěn jednoduchý začátek se správným nastavením.

12 12 JASNÉ VÝHODY 600X Jasné výhody plynoucí z jedinečných vlastností Nízké ztráty Integrovaná ochrana proti ztrátám zrna a volitelný horní deflektor minimalizují ztráty přes zadní stěnu a díky svému speciálnímu tvaru zároveň neomezují výhled do žacího válu. Plynulý a přímý pohyb kos Místo řemenů nebo řetězů jsou kosy poháněny teleskopickými kardany. Díky nižšímu opotřebení se prodlužuje životnost. U žacího válu o šířce 10,70 a 12,2 m je kosa synchronizovaně poháněna z obou stran, což znamená menší opotřebení a zachování rychlosti sečení díky méně častým ucpávkám. Vysoce výkonný šnek U žacích válů o šířce 10,70 m a větších se pro plynulejší tok hmoty při sklizni vysoce výnosových plodin šnek uprostřed dělí.

13 13 Zachycení většího počtu zrn Prodloužení stolu o 800 mm znamená skutečné zvýšení produktivity: polehlý porost často leží jedním směrem a je obtížné ho sklidit. S modelem 600X sklízíte pole sem a tam a délku stolu měníte za chodu. Výsledkem jsou méně časté ucpávky a více sebraného zrna, neboť velmi dobře vysečete i bez nutnosti vyhrabávání pomocí přiháněk, které vede k vyšším ztrátám. Prodloužení až na 1200 mm se rovná délce profesionálního řepkového adaptéru a zajišťuje velmi nízké ztráty. Vynikající výhled z a t m y Pokud se sklizeň protáhne do noci, není důvod, proč byste měli zpomalit. S volitelnými světlomety pro osvětlení strniště můžete pohodlně sekat i za tmy. Integrovaný box s nářadím Do volitelného boxu na nářadí si pohodlně uschováte žabky, palce, dvojprsty, abyste je měli v případě potřeby vždy při ruce. Lehké boční kosičky Se svou hmotností pouhých 15 kg jsou boční kosičky o 1/3 lehčí než jakékoli jiné kosičky na trhu. Jelikož jsou poháněné mechanicky, není nahoře namontován žádný velký motor, což snižuje vibrace a opotřebení. Díky úložným držákům v zadní části žacího válu máte boční kosičky v případě potřeby vždy s sebou. A nejlepší na tom je, že při jejich montáži na místo děličů nepotřebujete žádné nářadí. Vynikající kopírování terénu Se snímači pro automatické řízení výšky umístěnými co nejblíže kose (4 na malých žacích válech a 6 snímačů na žacích válech o šířce 9,15 m a širších) kopíruje model 600X každou nerovnost a sklízí i v těch nejnáročnějších podmínkách. Volba prstů přiháněče Kompozitní konstrukce má v porovnání s ocelovými prsty o 52 mm větší dosah pro zachycení plodin. Jejich odlišný úhel umožňuje lepší sběr v polehlém porostu.

14 14 600F * Vynikající pro hrách a soju Nízké ztráty Sada kluzných desek v minimální výšce sečení 38 mm zaručuje menší tření a přilnavost, jakož i nižší riziko požáru v suchých, kamenitých podmínkách. Žací vál 600F s plovoucí kosou běhá rychleji a seče čistěji na nerovném terénu za účelem nižších ztrát v polehlých nebo nízkorostoucích porostech. Žací vál 600F je dostupný v šířce od 6,10 do 10,70 m. Zatímco konstrukce rámu, pohonů, šneku a nerezových vkládacích plechů je podobná jako u 600R, technologie je zcela odlišná. Není to jen upravený žací vál s vyšší flexibilitou kosy. Celý žací vál je výsledkem desítek let zkušeností se sklizní sóji, fazolí a hrachu. Vysoce účinné sečení Volitelný lapač kamenů snižuje riziko proniknutí kamene do sklízecí mlátičky. Vedení lze rychle nastavit tak, aby byla vůle sekce kosy minimální. To vede k nižšímu ucpávání a čistějšímu řezu. Ošetření sekcí kosy prodlužuje životnost komponentů vystavených velkému množství nečistot, což je při sklizni sóji a hrachu časté. Sekce kosy mají speciální krátké prsty, které na rozdíl od prstů určených pro malé zrno umožňují sečení blízko povrchu bez přílišného pronikání do půdy a ucpávání kosy.

15 15 Seče těsně nad nerovným povrchem Flexibilní přizpůsobení žací lišty 152 mm nahoru a dolů pro sběr většího množství hmoty napříč celou šířkou žací lišty. Přítlak nastavitelný z kabiny zaručuje rychlé přizpůsobení se a omezuje nahrnutí v mokrém a měkkém terénu. Tajemství: speciální kosa Dvě krátké kosy zaručují dva řezy na jeden zdvih pro vyšší rychlost sečení při nízké světlé výšce. Jako volitelné náhradní kosy doporučujeme kosy s jemnými zuby na obilniny. Hrubá kosa je standard pro sklizeň soji a hrachu. V případě výskytu velkého množství kukuřičných posklizňových zbytků v porostu zvolte kosu s dlouhými a krátkými hrubými sekcemi. Plná adaptace na malé zrno a řepku Volitelné snímače výšky žacího válu a blokovací mechanismus pro flexibilní žací lištu přemění flexibilní žací vál ve standardní žací vál na obilniny. Žací vál lze rovněž vybavit volitelným řepkovým adaptérem, čímž se tento žací vál stává univerzálním a nejsou potřebné další žací vály pro sklizeň všech různých plodin. * Není k dispozici v UK a Irsku

16 16 700PF Všestranný žací vál na obilniny Model 700PF je vybaven aktivním posunem materiálu od kosy směrem k vkládacímu šneku klasy napřed, čímž je zajištěn velmi konstantní tok materiálu do sklízecí mlátičky a téměř využita její maximální průchodnost. To umožňuje nízký maximální točivý moment hnacího ústrojí a tím nižší opotřebení a vyšší spolehlivost. Aktivní tok materiálu u tohoto žacího válu je skutečnou výhodou v náročných podmínkách jako polehlé obiloviny a při sklizni hrachu a travního semene, neboť na vkládací šnek je materiál aktivně a rovnoměrně posouván pásem bez hromadění hmoty vpředu. Model 700PF je navíc vybaven novým 760 mm šnekem, který do šikmého dopravníku dopraví o 20% více objemu. Dokonce i krátký materiál jako sladovnický ječmen je k průběžnému šneku dopravován konstantním tokem. Vzdálenost mezi kosou a vkládacím šnekem je 1000 mm při sklizni řepky je použití přihaněče díky aktivnímu vkládání pásy minimální, což se projevuje v nižších ztrátách, neboť je zachycena všechna hmota. Mechanické boční kosičky Bez hydrauliky a elektriky jednoduché, robustní, spolehlivé. Žádný těžký motor nahoře, což znamená méně vibrací a menší ztráty. Změna plodiny za 3 minuty Práce je hotová za pouhé 3 minuty. Stačí nacvaknout kosičky, zvednout šnek a jste připravení sklízet. Snadné a jednoduché, bez použití nářadí.

17 17 Jednoduchá a nenáročná údržba Individuálně zavěšené sekce pásu lze pro snadný přístup zvednout. Kryty z nerez oceli jsou utěsněné a zabraňují pronikání nečistot a kamenů pod pás. Prach lze odstranit pomocí zásuvek uvnitř sekce pásu při přechodu ze sklizně řepky na malé zrno nebo na konci sklizně. Systém automatického napínání pásů zajišťuje permanentní maximální výkon v různých podmínkách a teplotách. Tato konstrukce minimalizuje údržbu a opotřebení. Účinný tok hmoty Nový tok hmoty je výsledkem integrování pásů do rámu. Byly sníženy, takže plodina přichází ke šneku pod jeho středem, kam je vkládána přímo v bodě, kde ji mohou šnekovnice snadno uchopit a přepravit ji směrem k šikmému dopravníku. Při sklizni řepky je možné pro zvětšení prostoru šnek zvednout pomocí hydraulického ručního čerpadla. Není nutné napínat žádné řetězy vše probíhá bez použití nářadí.

18 18 700D BUDOUCNOST V TECHNOLOGII SKLIZNĚ MALÝCH ZRN Žací vál 700D je vybaven aktivním tokem materiálu pomocí pásu bez průběžného šneku. Tím se snižuje hmotnost a zhutnění půdy. Pás nemísí hmotu jako šnek a vkládá ji klasy napřed do šikmého dopravníku. Tím se zlepšuje výkonnost zejména u rotorových sklízecích mlátiček řady S.* Hydraulické naklánění Úhel sečení lze u modelu 700D nastavit z kabiny, což velmi usnadňuje změnu výšky sečení za chodu, např. při sklizni polehlého porostu. Můžete sekat na výšku strniště pouhých 38 mm a kopírovat terén a zanechat za sebou čisté pole nebo sbírat například hrách a sóju nebo polehlé plodiny těsně nad povrchem. Integrovaný systém odpružení Integrovaný systém odpružení HydraFloat v kombinaci se stavěcími koly umožňuje hydraulicky nastavit citlivost velkých stavěcích kol z kabiny pro konzistentní výšku sečení. Kluzné desky zaručují menší tření a přilnavost k půdě. Vynikající vkládání hmoty do šikmého dopravníku Široký středový vkládací buben zlepšuje pohyb hmoty do šikmého dopravníku zejména při sklizni objemných plodin, jakými jsou žito, ječmen nebo řepka, za účelem optimálního plnění sklízecí mlátičky.

19 19 Rychlejší sklizeň Kombinace systému dvou kos a dvojího střihu zaručuje velmi rychlý a čistý řez, proto můžete sklízet při vyšších pojezdových rychlostech. Nižší provozní náklady Díky pásovému podávání místo průběžného šneku dochází za vlhka, jako například ráno nebo večer, k méně častým ucpávkám nebo vkládání stonky napřed. To znamená vyšší kapacitu během období sklizně. Méně pohyblivých dílů (žádný průběžný šnek nebo podávací prsty) znamená menší náklady v důsledku opotřebení. Schopnost sklízet řepku Pro sklizeň husté řepky byl pro hladkou přepravu hmoty dovnitř sklízecí mlátičky zvětšen průměr šneku z 300 na 450 mm. Řádné vkládání hmoty rovněž zajišťuje nová převodová skříň s pojistným momentem kluzné spojky 1650 Nm. * Není k dispozici pro sklízecí mlátičky Hillmaster řady W a T

20 20 důsledný vývoj Žací vál 700D byl vyvinut z modelu 600D a nyní je vhodný rovněž pro evropské podmínky. Celý trik spočívá v pásu širokém 1016 mm s lamelami vysokými 25 mm a umístěnými ve správném úhlu v kombinaci s velkým horním šnekem, silnou převodovou skříní a speciálním tvarem a konstrukcí prstů u středového vkládacího bubnu. To vše doplňuje speciální sada utěsnění pro sklizeň řepky, díky které jsou ztráty pod kontrolou. Čistější sběr materiálu Velká přídavná kola montovaná v zadní části válu umožňují dobré kopírování terénu. Pro ještě přesnější kopírování terénu zejména při sečení blízko povrchu terénu (například u polehlých plodin) slouží snímač HeadSight instalovaný v blízkosti kosy. Vyšší průchodnost Shazovací pásy s variabilní rychlostí lze nastavit v závislosti na pojezdové rychlosti sklízecí mlátičky pro dosažení maximální průchodnosti.

21 21 Integrovaná sada pro přepravu po pozemních komunikacích Přídavná kopírovací kola lze po rychlé přestavbě použít i jako transportní podvozek. Rozměry a nosnost kol umožňují bezpečnou a spolehlivou přepravu po pozemních komunikacích. Zejména pokud není přestavba za účelem přepravy potřebná příliš často a homologace to dovoluje, není nutné investovat do samostatného podvozku pro žací vál. Delší doba sklizně Dv ě ko s y Obsluha zjistila, že se doba sklizně prodloužila a značně se navýšila produktivita v náročných podmínkách. Dvě krátké kosy zaručují dva řezy na jeden zdvih při nízké světlé výšce pro vyšší rychlost sečení a lepší sběr. Žací lišta je rozdělena do dvou částí poháněných z obou stran, čímž je omezeno namáhání komponentů. Synchronizovaný pohon snižuje vibrace.

22 22 600FD Vynikající kopírování povrchu Pásové vály řady 600FD jsou vybaveny funkcí HydraFlex, hydraulickým plovoucím systémem umožňujícím vynikající kopírování terénu v široké řadě plodin a podmínek se zaměřením na sóju a hrách. Žací lišta se skutečným záběrem v plné šíři Nové vály 635FD a 640FD HydraFlex s pásovým dopravníkem se pohybují 19 cm (7,5 palce) nahoru a dolů napříč celou šířkou žací lišty a umožňují pásu obejmout povrch a zachytit více hmoty při každém průjezdu. Během sečení můžete měnit přítlak žací lišty v souladu s půdními podmínkami.

23 23 široká střední sekce vkládacího bubnu 410 mm vkládací buben zlepšuje tok hmoty ze shazovacích pásů pro plynulejší vkládání a lepší celkový výkon sklízecí mlátičky, zatímco nerezová podlaha pod vkládacím bubnem prodlužuje životnost a zlepšuje odolnost. Vyšší výkon stroje se zasouvacími palci vkládacího bubnu zlepšuje vkládání hmoty v rozích vkládacího bubnu pro lepší nasměrování materiálu do šikmého dopravníku Lepší tok materiálu a vyšší produktivita přes jedinečnou, vysoce kapacitní středovou vkládací sekci s o 20 procent vyšší rychlostí pásu a navýšením pojistného momentu kluzné spojky vkládacího bubnu o 35 procent oproti předchozím modelům (nyní 1650 Nm). Skutečný výhled na celý záběr Nový žací vál řady 600FD jsme zkonstruovali se zadními panely směřujícími dozadu pro ničím neomezený výhled na celý záběr žacího válu. Můžete vidět probíhající řez plodiny, vkládání hmoty klasem napřed nejdříve na boční dopravníkové pásy, následně na středový pás a poté plynule dopravované do sklízecí mlátičky. 410 mm vysoce kapacitní vkládací b u b e n Velký vkládací buben se zúženými konci vkládá hmotu ze středového vkládacího pásu do šikmého dopravníku pro hladký, plynulý tok hmoty. Pro zpětný chod přihaněče, vkládacího bubnu a středového vkládacího pásu zapněte reverzní spínač šikmého dopravníku na loketní opěrce. Dvojdílný přihaněč (pouze 640FD) Dvojdílný přihaněč u žacích válů 640FD a 645FD je vybaven pětiválcovým zvedacím systémem, který zaručuje konzistentně vyrovnanou výšku přihaněče napříč celou šířkou žacího válu. To umožňuje rovnoměrné vládání hmoty na dopravníkové pásy. Systém ochrany Snímače rychlosti monitorují rychlost napínacích kladek a v případě většího prokluzu se pásy vypnou pro omezení poškození postranního pásu. Tím je umožněno rovnoměrné vkládání hmoty na dopravníkové pásy.

24 24 900D * Vynikající pro středně vysokou slámu Tento pásový vál je zkonstruován pro nízké a střední výnosy a je vybaven úzkým pásem umístěným více naplocho. Vkládání klasem napřed zajišťuje u vytřásadlových i rotačních sklízecích mlátiček lepší plnění, zejména pak v oblastech s nízkými a středními výnosy. Vynikající kopírování terénu umožňuje vysoké pojezdové rychlosti i v nerovném terénu. Žací vál 900D je dostupný v šířce 9,15 a 11,00 m. Vzduchem odpružená stavěcí kola zajišťují vynikající kopírování terénu.

25 25 Dvě kosy Dvě krátké kosy zaručují dva řezy na jeden zdvih při nízké světlé výšce pro vyšší rychlost sečení a lepší sběr. Žací lištu lze za účelem změny výšky sečení mechanicky naklonit. Konstrukce nenáročná na údržbu Mechanicky poháněné, vysoce kapacitní hydraulické čerpadlo zachovává systémový tlak. Není potřebná žádná přídavná nádrž, chladič nebo olejový filtr. 936D nabízí alternativu tvorby řádků k pravému konci lišty nebo pravému hnanému kolu. Systém pro přepravu po pozemních komunikacích Je dostupný volitelně, přepravní konfigurace se nastavuje přemístěním platformy stavěcích kol, prodloužením závěsu na levé straně pásového válu za cca 10 min (platí i pro 700D). * Není k dispozici v UK a Irsku

26 26 Kukuřičné adaptéry Naše kukuřičné adaptéry jsou vyráběny v Německu firmou Geringhoff jedním z nejstarších výrobců zemědělské techniky v Evropě. Jsou dostupné v celé řadě záběrů a roztečí řádků v souladu s kapacitou vaší sklízecí mlátičky. Jsou schopné pracovat při vysokých pojezdových rychlostech ve všech podmínkách pro dosažení maximální průchodnosti sklízecí mlátičky. Jsou vyvinuté pro minimální údržbu. Tajemstvím legendární odolnosti techniky značky Geringhoff jsou přesně zkonstruované skříně převodovky vybavené interní samonastavovací kluznou spojkou chránící pohyblivé díly jednotky. Geringhoff je symbolem vysoce kvalitních a odolných dílů. Našim zákazníkům dodává spolehlivé, robustní a vysoce výkonné kukuřičné adaptéry za účelem maximalizace výkonu našich sklízecích mlátiček. Jednoduché ovládání Díky intuitivnímu ovládání adaptérů Geringhoff vybavených standardním ovládacím terminálem, který řidiči zobrazuje důležité informace může obsluha sklízecí mlátičky jednoduše nastavit adaptér tak, aby stroj dosahoval 100% výkonu. Vkládání Velké děliče vysokého porostu plynule vkládají do stroje i polehlé kukuřičné klasy. Díky těmto velkým děličům nedochází k nárazům a rozmačkání vtahovacími řetězy. Vtahovací řetězy jsou napínány automaticky pomocí speciálního řetězového kola s integrovanou kluznou spojkou a nevyžadují nastavování. Rotory posunují materiál dolů pomocí osmi ostrých a odolných hran potažených wolframkarbidovou vrstvou, snadno likvidují stonky kukuřice a šetří práci nožům za účelem nízké spotřeby paliva a nízkého požadavku na výkon. Rotor má po celé šířce stejný průměr a stejné otáčky pro plynulé vkládání a nižší ztráty, zatímco velké, nastavitelné vkládací šneky navyšují u stroje Geringhoff výkon vkládání.

27 27 Odolnost a nenáročná údržba Kukuřičný adaptér Geringhoff, nenáročný na údržbu, je vybaven modulárním systémem pohonu, který nevyžaduje řetězy ani pásy. Tato hnací ústrojí vyrobená v Německu a nenáročná na výkon jsou poháněná robustními, hliníkovými převodovými skříněmi, což vám pomůže ušetřit palivo a navýšit účinnost. Inovativní hnací ústrojí Skříň převodovky s integrovanými nezávislými kluznými spojkami chrání drtič, řezací válce, vtahovací řetězy a vkládací šnek proti přetížení. Tento jedinečný ochranný systém s více než čtyřmi spojkami na řádek zaručuje zákazníkům vysokou spolehlivost stroje během sklizně. Vynikající sklopný systém Spolehlivá mechanika hydraulického sklápění a automatický systém připojení hnacího ústrojí s vývodovým hřídelem bez nutnosti manuálního připojení hnacích komponentů (pro všechny sklízecí mlátičky John Deere, až 24 řádek, včetně sklízecích mlátiček HillMaster). Rychlý přechod na jinou plodinu Adaptér Geringhoff se během několika sekund přizpůsobí potřebám různých plodin. Vezměme si například konstrukci děliče, která umožňuje nastavení bez použití nářadí (stačí otočit ručním kolečkem). Rychle nastavit lze také vzdálenost mezi řetězy a vkládacím šnekem. Napnutí vkládacích řetězů se mění automaticky a zároveň je jednoduché přejít z kukuřice na slunečnici. Pro změnu otáček adaptéru lze objednat volitelnou 2- nebo 4rychlostí převodovou skříň. Spolehlivé, kompletní řešení v základu Geringhoff používá pouze vysoce kvalitní díly. Namísto spojení svých řádkových jednotek s průběžným hnacím hřídelem jsou tyto adaptéry vybaveny převodovými skříněmi řádkových jednotek propojenými mezi sebou pomocí spojek Centaflex a ozubeného kola Zerol. Snižují namáhání hnacího ústrojí a zaručují spolehlivou sklizeň. Geringhoff chrání své rotory a nože pomocí karbidu wolframu pro nižší opotřebení a delší životnost. Osvědčená konstrukce se speciální povrchovou vrstvou značně snižuje náklady spojené s opotřebením dílů. Všechny kukuřičné adaptéry Geringhoff mají tyto prvky ve standardní výbavě.

28 28 Široký výběr z řádkových jednotek Geringhoff nabízí pro uspokojení potřeb zákazníků jednu z nejširších řad řádkových jednotek a řezacích systémů. Kukuřičný adaptér Mais Star* Dvouválcový systém s česacími noži zanechává na povrchu dlouhý, částečně narušený materiál, který na jaře udržuje v půdě vlhkost. Sběrací kukuřičný adaptér Mais Star* Dvouválcový systém s česacími noži a horizontálním drtičem. Šnekový dopravník posunuje nařezanou biomasu ke středu. Zde je z ní formován řádek, který může snadno sebrat lis nebo řezačka pro její následné využití na výrobu obnovitelné energie, siláž nebo podestýlku.

29 29 Kukuřičný adaptér Mais Star* SC Dvouválcový systém s česacími noži a horizontálním drtičem uprostřed řádkové jednotky. Tento základní model nabízí dobrou kvalitu řezání a rozhození. Kukuřičný adaptér Mais Star* Horizon Dvouválcový systém s česacími noži a horizontálním drtičem vedle řádkové jednotky. Jelikož odřezává blíže k rostlině, výsledkem jsou menší a rovnoměrnější rostlinné zbytky. Kukuřičný adaptér Rota Disc Tříválcový systém s integrovaným systémem pro zpracování strniště. Tato inovativní konstrukce sbírá a řeže současně, výsledkem je nakrátko nařezaný materiál při nízké spotřebě výkonu a paliva. Kukuřičný adaptér Horizon S ta r * I I Tříválcový systém s integrovaným systémem pro zpracování strniště a horizontálním drtičem. Tato kombinace přináší vynikající výsledky, pokud jde o délku řezu a rozhoz, a splní nejvyšší očekávání.

30 30 615P * Nejlepší volba pro dvoufázovou sklizeň Ten pravý žací vál pro regiony, kde není možná přímí sklizeň kvůli klimatickým podmínkám a citlivým plodinám. Podávací systém se dvěma pásy, systém odpružení FieldGlide a velký šnek s vylepšeným rozmístěním podávacích prstů pro lepší manipulaci s materiálem. Dvoupásová konstrukce Sběrací pás je optimalizován na sběr plodiny a přepravuje ji k druhému pásu, který se pohybuje horizontálně a plošně pod velkým vkládacím bubnem. To znamená plynulé vkládání rovnoměrného množství materiálu. Rychlost pásu lze nastavit z kabiny na m/min.

31 31 * Není k dispozici v UK a Irsku Rychlejší sklizeň Pneumatické odpružení FieldGuide eliminuje houpání lišty dokonce i při vyšších rychlostech a zlepšuje celkovou spolehlivost sběrače. Tlak lze upravit z kabiny. široké vkládání Otvor široký 915 mm umožňuje přizpůsobení jakékoliv šířce řádku. Dvojčinné hydraulické válce zajišťují rychlejší reakci a umožňují zachovat tlak na řádek pro rychlejší vkládání. Velký šnek Velký průměr 660 mm umožňuje zvládnout velké objemy hmoty. Plovoucí rozsah 57 mm výšky šneku se snadno přizpůsobí i vysoce objemových plodinám a umožní plynulé vkládání pro využití maximální průchodnosti sklízecí mlátičky.

32 32 Podvozky Zürn pro žací vály Jednonápravové podvozky Volitelně ruční brzda pro jednonápravové podvozky Volitelně 40 km/h Dobrý podvozek je základem pro rychlé přejezdy bez poškození sklízecí mlátičky nebo žacího válu. Rychlá a jednoduchá nakládka a konstrukce kompatibilní se sklízecí mlátičkou jsou výsledkem spolupráce mezi společnostmi Zürn a John Deere. Všechny podvozky nabízejí: Německé nebo francouzské homologační doklady z výroby Přepravní box nebo držáky pro řepkové kosy a/nebo zvedače plodin (volitelně) 40 km/h jako volbu s blatníky a brzdami všech kol (volitelně) Rozměry pneumatik odpovídající hmotnosti žacího válu pro spolehlivou a plynulou jízdu Žací vál lze naložit s instalovaným řepkovým nebo slunečnicovým adaptérem nebo nasazenými aktivními děliči Brzdy jako volba dle zákonného požadavku, bez brzd, se setrvačným brzděním 2 nebo 4 kol. Podpěrné držáky žacího válu Množství dle velikosti žacího válu na jeho ochranu před poškozením i na nerovné vozovce Umístěny tak, aby chránily zejména snímače výšky žacího válu Velké nadrozměrné podpěry pro snadné nakládání Rychle nastavitelný úhel a velké plochy pro snadné nakládání i v nerovném terénu Podpůrné držáky dostupné pro žací vály R, D, PF, X, F, FD a kukuřičné a slunečnicové adaptéry Geringhoff Zámek žacího válu: Uzamykací mechanismus pro žací vály R/PF Uzamykací mechanismus II pro žací vály X: během vykládky žacího válu vždy sklouzne do upevnění a sám se vystředí, aby bylo možné rychle a bezpečně zasunout čep, a to i v případě pokud není sklízecí mlátička přesně umístěná v úhlu 90 vzhledem k podvozku žacího válu nebo stojí na nerovném terénu. Podvozky s řízením všech ko l Podvozky pro žací vály s řízením všech kol věrně kopírují stopu tažného vozidla. Volba otočného řízení (X2) nebo kloubového řízení (X6) Zatížení uprostřed mezi nápravami: nízké těžiště, rovnoměrné rozložení hmotnosti a stabilní jízda Mechanické řízení: všechna kola jsou vždy 100% vyrovnána

33 33 Tandemové podvozky Nízká výška rámu umožňuje bezpečné nalištování sklízecích mlátiček s malými koly nebo pásy Volitelná verze s extra vysokou světlou výškou pro kopcovitý terén (v kombinaci se sklízecími mlátičkami Hillmaster) Dvounápravové podvozky Velký rozchod kol přední nápravy a spolehlivé otočné řízení nabízí vynikající stabilitu na polních cestách s vyjetými kolejemi Otočné řízení umožňuje velký úhel natočení kol. Speciálně výhodné pro ostré zatáčení na poli nebo úzké příjezdové cesty do areálů nebo na statku Kloubová náprava snižuje namáhání středového rámu Velký rozvor zabraňuje nárazu a poškození šikmého dopravníku během nakládky a vykládky žacího válu K dispozici různé délky pro různé celkové délky v kombinaci se sklízecí mlátičkou X2: OTOČNÉ ŘÍZENÍ VŠECH KOL X6: KLOUBOVÉ ŘÍZENÍ VŠECH KOL Nehrozí poškození žacího válu nebo sklízecí mlátičky ani v ostrých zatáčkách, neboť nápravy se nepohybují dopředu a dozadu Kloubové řízení umožňuje úhel natočení kol 70 stupňů pro ostré zatáčení Robustní dvojitý rám pro nerovné silnice je flexibilní a je schopný kopírovat povrch terénu Extra nízká nakládací výška pro kolové i pásové sklízecí mlátičky dokonce i s velkými koly a bez systému Hillmaster Kompatibilní se všemi typy žacích válů a sklízecích mlátiček Rozměry žacího válu 2nápravové otočné řízení umožňuje úhel natočení kol 45 stupňů pro jízdu na úzkých silnicích a v ostrých zatáčkách Nízká výška nakládky pro všechny kolové sklízecí mlátičky Vhodné pro žací vály řady R a PF v kombinaci s rovinnými kolovými sklízecími mlátičkami nebo vybavenými systémem Hillmaster Vhodné pro žací vály řady X v kombinaci se sklízecími mlátičkami Hillmaster 1nápravový podvozek pro žací vál 5,50 m 6,10 m Tandemový podvozek pro žací vál 6,70 m 2nápravový podvozek pro žací vál 7,60 m 2nápravový podvozek pro žací vál s řízením všech kol 9,15 m 10,70 m 12,20 m

34 34 Technické údaje Řada 600R 616R 618R 620R 622R 625R 630R 635R + Heterogenní malé zrno + Odrůdy s dlouhou slámou (např. žito) + Nízké plodiny + Polehlý porost + (+++ s řepkovým adaptérem) řepka + Přechod mezi plodinami Záběr, m 4,90 5,50 6,10 6,70 7,60 9,15 10,70 Šnek Ø, mm 660 Délka stolu (od hrany šneku ke špičce kosy), mm 400 až 570 (ručně nastavitelné) Rychlost kosy, zdvihy/min 1144 Zdvih žací lišty, mm 89 Horní deflektor na zadní stěně Volitelně Volby děliče Pevný (krátký), sklopný (krátký nebo dlouhý), nástavec děliče Řepkový adaptér Volitelně (od Zürn Harvesting) Volby náhradních kos Jemné zuby Snímače pro automatické řízení výšky, základ/volba / 3 3 Hmotnost, kg Doporučený podvozek SWW100 SWW200 SWW250 SWW350 SWW500 SWW550 SWW-X2 Volba podvozku SWW450 SWW450 SWW-X2 SWW550 Řada 600F 620F 622F 625F 630F 635F + Heterogenní malé zrno + Odrůdy s dlouhou slámou (např. žito) +++ Nízké plodiny ++ Polehlý porost + (+++ s řepkovým adaptérem) řepkové semeno + Přechod mezi plodinami Záběr, m 6,10 6,70 7,60 9,15 10,70 Rozsah pohybu, mm 152,4 Šnek Ø, mm 660 Minimální výška sečení, mm 38 Výška sečení s volitelnými kluznými deskami, mm 63 Délka stolu (od hrany šneku ke špičce kosy), mm 400 Kosa, střihy/min 1024 Kopírovací senzory Volitelně Řepkový adaptér Volitelně pro lapač malých kamenů (od Zürn Harvesting) Kompozitní palce Volitelně Přepážka proti kamenům Krátká 23 mm v základu / vysoká 57 mm jako volba Volby kosy Jemné, hrubé nebo dlouhé/krátké hrubé sekce Volby náhradních kos Jemné, hrubé nebo dlouhé/krátké hrubé kosy pro vysoké rostlinné zbytky Hmotnost, kg Doporučený podvozek SWW350 SWW350 SWW500 SWW550 SWW-X2 Volba podvozku (* Není k dispozici v Německu) SWW350 SWW550* Řada 600PF/700PF 618 PF 620 PF 722 PF 725 PF 730 PF 735 PF 740 PF +++ Heterogenní malé zrno Záběr, m 5,50 6,10 6,70 7,60 9,15 10,70 12, Odrůdy s dlouhou slámou Dělený přihaněč Standard (např. žito) Dělený šnek Standard Standard ++ Nízké plodiny (např. fazole) Duální pohon kosy Standard Standard +++ Polehlý porost Šnek Ø, mm řepka Počet pásů Přechod mezi plodinami Délka pásů, mm Délka stolu (od hrany šneku ke špičce kosy), mm Pohon pásů Mechanický Plynulé hydraulické nastavení rychlosti pásu Konfigurace pro řepku Dvě mechanicky poháněné boční kosy, proti sobě, délka 135 cm, standard Rychlost kosy, zdvihy/min 1144 Zdvih kosy, mm 89 Horní deflektor na zadní stěně Standard Děliče Krátké sklopné ve standardu Náhradní kosa Jemné ozubení ve standardu Prsty přihaněče Pružné prty Kompozitní prsty Snímače pro automatické řízení výšky Hmotnost, kg Doporučený podvozek SWW250 SWW250 SWW350 SWW500 SWW550 SWW-X2 SWW-X6 Volba podvozku SWW450 SWW450 SWW-X2 SWW-X6 Řada 600X 622X 625X 630X 635X 640X ++ Heterogenní malé zrno +++ Odrůdy s dlouhou slámou (např. žito) + Nízké plodiny + Polehlý porost +++ řepka +++ Přechod mezi plodinami Záběr, m 6,70 7,60 9,15 10,70 12,20 Dělený přihaněč Standard Dělený šnek Standard Standard Duální pohon kosy Standard Standard Šnek Ø, mm 660 Délka stolu (od hrany šneku ke špičce kosy), mm Rychlost kosy, zdvihy/min 1144 Zdvih kosy, mm 89 Konfigurace pro řepku Volitelně 0, 1, 2 mech. kosy, proti sobě, délka 135 cm Kompozitní prsty přihaněče Volitelně Horní deflektor na zadní stěně Volitelně Volby děliče Pevný (krátký), sklopný (krátký nebo dlouhý), nástavec děliče Snímače pro automatické řízení výšky Hmotnost, kg Doporučený podvozek SWW350 SWW500 SWW550XN SWW-X6 SWW-X6 Volba podvozku (* Není k dispozici v Německu) SWW450/500 SWW350/450 SWW550* Řada 600P 615P +++ Sklizeň posečených plodin Záběr, m 4,55 Přepravní šířka, mm 5438 Rychlost pásů, m/min Počet pásů na sběrač 4 sběr, 4 přeprava Šnek Ø, mm 662 Plovoucí rozsah šneku, mm 57 Hmotnost, kg 1520

35 35 Technické údaje Řada 700D 725D 730D 735D 740D +++ Heterogenní malé zrno +++ Odrůdy s dlouhou slámou (např. žito) ++ Nízké plodiny +++ Polehlý porost ++ řepka + Přechod mezi plodinami Záběr, m 7,60 9,15 10,70 12,20 Duální pohon kosy Volitelně Standard Standard Standard Dělený přihaněč Standard Rychlost podávacího pásu, m/min Kosa, střihy/min 2080 Šířka podávacího pásu, mm Vkládací buben Ø, mm 406 standard / 355 volba pro řepkové semeno Otáčky vkládacího bubnu, ot./min 195 Kluzná spojka v hlavní převodové skříni, Nm 1650 Horní šnekový dopravník, průměr 457 mm Volitelně Snímač výšky žacího válu Volitelně Boční kosa pro sklizeň řepky Volitelně Sada krytů pro sklizeň řepky Volitelně Kompozitní palce šneku Standard Systém pro konverzi přihaněče na vysoké plodiny Volitelně Volba kosy Kosa s jemným profilem Volba náhradní kosy Jemná Dvojitá stavěcí kola Volitelně Volitelně Volitelně Integrovaný systém pro přepravu po pozemních komunikacích Volitelně Volitelně Volitelně Hmotnost, kg Doporučený podvozek SWW550 SWW-X6 SWW-X6 SWW-X6 Volba podvozku (* Není k dispozici v Německu) SWW550* SWW550* Řada 600FD 630FD 635FD 640FD 645FD +++ Heterogenní malé zrno +++ Odrůdy s dlouhou slámou (např. žito) +++ Nízké plodiny +++ Polehlý porost + řepka + Přechod mezi plodinami Kukuřičné adaptéry Geringhoff Záběr, m 9,15 10,70 12,20 13,70 Duální pohon kosy Volitelně Standard Dělený přihaněč Standard Standard Rychlost podávacího pásu, m/min Kosa, střihy/min 2080 Šířka podávacího pásu, mm 1016 Vkládací buben Ø, mm 414 Otáčky vkládacího bubnu, ot./min 234 Kluzná spojka v hlavní převodové skříni, Nm 1650 Horní šnekový dopravník, průměr 304 mm Volitelně Snímač výšky žacího válu Volitelně Boční kosa pro sklizeň řepky Volitelně Sada krytů pro sklizeň řepky Není k dispozici Kompozitní palce šneku Standard Systém pro konverzi přihaněče na vysoké plodiny Volitelně Volby kosy Jemné nebo dlouhé/krátké hrubé sekce Volby náhradních kos Jemné, hrubé nebo dlouhé/krátké hrubé kosy pro vysoké rostlinné zbytky Hmotnost, kg Doporučený podvozek SWW-X6 SWW-X6 SWW-X6 SWW-X6 Volba podvozku (* Není k dispozici v Německu) SWW550 SWW550* Počet řádků Rozteč řádků, cm Horizontální drtič Mais Star SC, Mais Star Horizon, Horizon Star II Vertikální drtič Rota Disc, Horizon Star II Šířka záběru, m 2,8 3 3,2 4,2 4,5 4,8 5,6 6 6,4 8,4 9 9,6 11, ,8 Pevná přepravní šířka, m 3,2 4,4 4,65 4,9 5,8 6,15 6,5 8,6 9,15 9,7 11,4 12,15 12,9 Sklopná přepravní šířka, m 3,3 3,3 4,75 6,35 Snímače pro automatické řízení výšky (volba), doporučeno pro velký záběr 2 2 / 3 3 Kompatibilita s John Deere SPFH (obraťte se prosím na svého prodejce) x x x x x x x x x Hmotnost (v závislosti na volitelném vybavení), kg Základní příslušenství: spojka pro odpojení horizontálního drtiče (pouze Mais Star Horizon), drtič strniště (u modelu Rota Disc není potřebný díky intenzivnějšímu drcení), hydraulické nastavení desky, monitor v kabině pro nastavení desky a sledování otáček, výměnný montážní rám pro různé značky sklízecích mlátiček Volby: Autotrac Row Sense, šnek pro polehlý porost vpravo nebo vlevo i vpravo, 2- nebo 4rychlostní převodová skříň, aktivní nebo pasivní sada pro slunečnici (s rotačním nožem nebo bez něj), přídavný drtič strniště pro dvojmontáž kol nebo široké jednoduché pneumatiky, kryty na ochranu zrna na řádkových jednotkách, vyšší zadní a boční stěna, zadní ochrana proti odstřikující vodě Jsou dostupné vhodné podvozky pro žací vály Typ podvozku SWW100 SWW200 SWW300 SWW400 SWW500 SWW-X2 SWW-X6 Záběr žacího válu, ft Záběr žacího válu, m 4,90 5,50 6,10 6,70 7,60 6,70 7,60 6,70 9,15 7,60 9,15 9,15 13,7 Počet podpěr * VarioSupport Volitelně Volitelně Volitelně Volitelně Volitelně Počet náprav Tandemová Řízení Otočná jedna Otočné 2 nápravy Kloub 4 kol náprava Pneumatiky 15,3" 15,3" 15,3" 12" (15,3" volitelně) 12" (vpředu), 15,3" 15,3" 15,3" (vzadu) Ruční parkovací brzda Volitelně Volitelně Volitelně Volitelně Standard Standard Standard Nájezdová brzda Volitelně Volitelně Volitelně Standard Standard Standard Typové schválení (km/h) ** 25 25/40 25/40 25/40 25/ Maximální přípustná hmotnost (nebrzděný), kg Maximální přípustná hmotnost (brzděný), kg Volitelná výbava Přepravní box, úložné držáky pro děliče a boční kosy, otočný maják * V závislosti na typu a rozměru žacího válu ** Dostupnost volby 40 km/h závisí na maximální rychlosti povolené v jednotlivých zemích

36 nothing runs like a deere Pokud investujete do žacího válu John Deere, nezískáte pouze vysoce výkonnou sklizňovou mechanizaci. Získáte rovněž podpůrnou síť, která je zaměřena na pomoc při sklizni. Během sezóny, kdy je to potřeba, mají naši prodejci John Deere delší provozní dobu. Rovněž mají skladem velký počet sezónních dílů a, pokud nejsou náhradní díly, které potřebujete, dostupné ve skladu, mohou je pro vás rychle objednat. Naše evropská distribuční síť má skladem více než náhradních dílů od šneku sklízecí mlátičky až po sadu podložek. Vše je připraveno k dodání do následujícího dne. Jejich práce nekončí ani s koncem sezóny. Nabízejí komplexní zimní prohlídku 143 bodů, díky které bude vaše sklízecí mlátička ve stejném stavu, jako když opouštěla výrobní závod, takže když nastane čas další sklizně, budete připraveni. Tento dokument byl vytvořen pro celosvětové účely. Ačkoli jsou zde uvedeny všeobecné informace, obrázky a popisy, některé obrázky a údaje mohou obsahovat nabídky z oblasti financí, úvěru, pojištění a výrobků a příslušenství, které ve všech regionech nejsou k dispozici. Podrobné informace získáte u svého místního prodejce. Společnost John Deere si vyhrazuje právo na změnu parametrů a provedení výrobků popsaných v tomto dokumentu bez předchozího upozornění. Zelenožlutá barva, logo jelena ve výskoku a nápis JOHN DEERE jsou obchodní značkou společnosti Deere & Company. YY CZE_CZ 10/17

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

;4EI8FG FG4E I4E<B FG4E ;4EI8FG FG4E I4E<B

;4EI8FG FG4E I4E<B FG4E ;4EI8FG FG4E I4E<B ;IIF;II"6M"4 A¾^gXey hixwxay buewm^l ]fbh fx fcxv\w_az i UTibh! ;4EI8FG FG4E I4E

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI NOVA RADA ˇ CK KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI CK3510/CK3510H/CK4010/CK4010H Osvětlení palubní desky Podsvícená palubní deska zaručuje velkou viditelnost při práci v jasném denním světle nebo v noci. HST

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

Technické údaje standardní verze

Technické údaje standardní verze 28 www.masseyferguson.com Technické údaje standardní verze 8910-9100 mm 3645-3758 mm Žací lišta a šikmý dopravník ACTIVA S 7345 ACTIVA S 7345 MCS ACTIVA S 7347 ACTIVA S 7347 MCS Pracovní šířka FreeFlow

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

117,5 117,5 Pouze Centora Průměr zadního odmítacího bubnu - mm

117,5 117,5 Pouze Centora Průměr zadního odmítacího bubnu - mm 50 www.masseyferguson.com Technické údaje Žací lišta PowerFlow Delta 9380 Delta 9380 AL Centora 7382 Centora 7382 AL Centora 7380 Centora 7380 AL Pracovní šířka záběru 7,7m, 9.2m, 10,7 7,7m, 9,2m 6,8m,

Více

Prodejní příručka. Vario Star

Prodejní příručka. Vario Star Prodejní příručka Vario Star Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Gersteinstr. 18, 59227 Ahlen, Telefon 0049-2382-98140, Fax.0049-2382-981440 E-Mail: info@geringhoff.de Internet: www.geringhoff.de

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Sklizňová technika budoucnosti od specialistů

Sklizňová technika budoucnosti od specialistů Sklizňová technika budoucnosti od specialistů SCHRATTENECKER s k l i z ň o v á t e c h n i k a H A R V E S T I N G T E C H N I C S vždy o krok vpředu - Vždy o krok vpředu! 4-5 Moderní zemědělství vyžaduje

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ Brno MSMSH/FR Změny vyhrazeny. Obrázky zobrazují částečně speciální výbavu. Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Allemagne Tel. +49 (0) 2382 9814-0 Fax

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE DISKOVÉ ŽACÍ STROJE ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE Bellon vyvíjí a vyrábí žací stroje a kondicionéry pro různé potřeby.

Více

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m Jednorotorové shrnovače Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m R 365 DS Shrnovače JF-STOLL se spolehlivými rotory Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze

Více

b) P- V3S M2 valník P V3S valník

b) P- V3S M2 valník P V3S valník P - V3S a) P-V3S valník Automobil P-V3S je třínápravový střední nákladní terénní automobil 6 x 4 x 2 s polokapotovou valníkovou karosérií. Je určen pro přepravu materiálu nebo osob po komunikacích i v

Více

Traktory série 1000 zadní výhoz

Traktory série 1000 zadní výhoz Traktory série 1000 zadní výhoz Traktory série 1000 nový rám Zcela nový rám: - zvětšená tloušťka ocelového plechu na 3,5 mm - výrazně zvýšená tuhost - dramatické omezení vibrací díky novým technologiím

Více

Vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem. Aperion

Vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem. Aperion Aperion Nekonečné možnosti využití -vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem Strautmann Nástavby jako volitelné vybavení pro zvýšení přepravního objemu Aperion od firmy Strautmann z řeckého slova apeiros,

Více

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA G Síla, G23/G26 Profesionální žací technika s integrovaným sběrným košem ovladatelnost a výdrž vysoce výkonné traktorové sekačky s integrovaným systémem vyprazdňování

Více

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání lanem Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání diamantovým lanem je nejjednodušší a nejúčinnější způsob práce s velkými betonovými konstrukcemi, například

Více

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D Probírky ještě efektivněji - s harvestorem John Deere 770D Technické parametry a pracovní charakteristiky harvestoru John Deere 770D předurčují jeho nasazení zejména

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Vozidla s výměnnými nástavbami. Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou

Vozidla s výměnnými nástavbami. Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Nákladní vozidla s výměnnou nástavbou jsou považovány za torzně pružné. Nákladní vozidla s výměnnou nástavbou

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ Brno RD-HSII/FR Změny vyhrazeny. Obrázky zobrazují částečně speciální výbavu. Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Allemagne Tel. +49 (0) 2382 9814-0 Fax

Více

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače Tonutti Nízké náklady na údržbu jednoduchá konstrukce žádný hnací hřídel žádné mechanické převody Vysoká

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

TH627. Agilní a efektivní

TH627. Agilní a efektivní TH627 Teleskopy Agilní a efektivní Teleskopický nakladač TH627 je optimálním řešení pro výšky zdvihu okolo 6 metrů. Spojuje v sobě agilní schopnost manévrování a vysoký výkon a zůstává ve stabilní poloze

Více

Prekládací vuz Interbenne

Prekládací vuz Interbenne www.perard.fr Prekládací vuz 19 m³ 25 m³ 38 m³ Žne Hnojení Setí .Tento stroj lze využívat pro manipulaci s obilím i s průmyslovými hnojivy. Tři důležité funkce: PŘEKLÁDÁNÍ 3 různé kapacity pro všechny

Více

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče Lehký kultivátor Obr. s širokými radličkami... jednoduchá technika setí do mulče Terrakan Vysoký výkon při použití malé síly vytváří ekonomicky zajímavý stroj. Univerzální kultivátor má více způsobů využití.

Více

Swadro 807, 809, 810. Stranový shrnovač se dvěma rotory

Swadro 807, 809, 810. Stranový shrnovač se dvěma rotory Swadro 807, 809, 810 Stranový shrnovač se dvěma rotory Swadro 810: Jednoa dvouřádkové odkládání Kardanové připojení rotoru Širokorozchodný podvozek s vedením nápravy ramenem Následné polohování mezi předním

Více

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Variabilní pracovní záběr od 10,00 do 19,00 m Variabilní šířka řádku od 1,60 do 2,80 m Šest bezúdržbových rotorů s malým průměrem 3.300 mm pro čistou práci Nastavení

Více

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9 4080 Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min. Objem válců 3,4 cm³ Kühlmitteltyp voda /

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

KUKUŘIČNÉ ADAPTÉRY MADE IN ITALY

KUKUŘIČNÉ ADAPTÉRY MADE IN ITALY KUKUŘIČNÉ ADAPTÉRY MADE IN ITALY SPOLEČNOST Společnost FANTINI je dlouholetým lídrem v produkci kukuřičných a slunečnicových adaptérů, použitelných na jakékoliv značky sklízecích mlátiček. Exponenciální

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

Technika v detailech. Zvláštní výbava. Mechanicky poháněný dělič stébel Podporuje dopravu materiálu za obtížných podmínek.

Technika v detailech. Zvláštní výbava. Mechanicky poháněný dělič stébel Podporuje dopravu materiálu za obtížných podmínek. Zvláštní výbava Technika v detailech Sériová výbava: 330 345 360 375 Mechanicky poháněný dělič stébel Podporuje dopravu materiálu za obtížných podmínek. Mechanické řádkové navádění Snímá řady prostřednictvím

Více

Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy

Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy Řada X700. Nic vám nebude bližší. Stálý pohon všech kol Mezi nové vlastnosti modelu X748 patří i stálý pohon všech kol. To zaručuje nejvyšší trakci

Více

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem. Aperion

Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem. Aperion Aperion Absolutní univerzál Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem od firmy Strautmann Nástavba na přání pro zvýšení přepravního objemu Robustní bočnice z plastu garantují šetrnou přepravu materiálu Aperion

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103 Rozmetadla statkových hnojiv Pöttinger TWIST 97+570.08.0103 Pro rovnoměrný rozhoz Praxe požaduje přesné dávkování a rovnoměrný příčný a podélný rozhoz statkových hnojiv. Rozmetadla TWIST jsou určena pro

Více

Kvalita pro budoucnost

Kvalita pro budoucnost Kvalita pro budoucnost Stroje označené čtyřlístkem jsou spojeny s výkonností, spolehlivostí a kvalitním servisem. Obraceče a shrnovače EUROHIT / EUROTOP elastický otěruvzdorný s dlouhou životností Moderní

Více

ISEKI- AGRO modely 2013

ISEKI- AGRO modely 2013 Škýz s.r.o. Orlice 130, 56151 Letohrad Tel./Fax: 465 622 189 E-mail: skyz@orlice.cz ISEKI- AGRO modely 2013 Platnost od 1.3. 2013 do 31.9. 2013. Na požádání Vás rádi seznámíme s dalšími možnostmi výbavy

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

Ceník kotoučových štěpkovačů A530 / A540 (150 mm / 190 mm)

Ceník kotoučových štěpkovačů A530 / A540 (150 mm / 190 mm) Ceník kotoučových štěpkovačů A530 / A540 (150 mm / 190 mm) 01.04.2019 Ceny jsou uvedeny v Kč bez 21% DPH, spol. AGROCAR s.r.o. si vyhrazuje právo veškerých změn včetně vyobrazení. Platnost od 01.04.2019.

Více

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018 Ceník 218_1 Platný od ledna 218 NABÍDKA MULTIFUNKČNÍHO STROJE MA.TRA. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DODAVATELE: MALCOM CZ s.r.o. Jiráskovo předměstí 635/III 377 1 Jindřichův Hradec ZPRACOVÁNO PRO: Typ stroje Ma.Tra.

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 Naše široká nabídka řezaček spár zahrnuje výkonné pily na podlahy, příjezdové

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F WWW.BRANSONTRACTORS.CZ OBSAH O SPOLEČNOSTI STRANA 4 6 7 8 9 Přehled série F Čelní nakladač Tažné zařízení Čelní závěs Technická data KUKJE MACHINERY

Více

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz

EasyCut F/R. Nesené diskové žací stroje. www.krone.cz EasyCut F/R Nesené diskové žací stroje www.krone.cz EasyCut Více než pouhé sečení Rychloupínací nože SafeCut INSIDE: samostatné pojistky žacích disků Díky optimálnímu překrývání drah nožů nezůstávají žádné

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích.

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích. LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN Shrnování v nových dimenzích. Vše se otáčí. 2 Obsah LINER 2600...18 6,20 m 6,80 m LINER 2700... 20 6,80 m 7,40 m LINER 2800... 22 7,40 m 8,20 m LINER 2900...

Více

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné Rotorové shrnovače Řada 9000 Efektivní a výkonné 2 Kompletní produktová nabídka! TerraLink Quattro Naše poslání - kvalita a výkon! TerraLink je veden na rotor a to umožňuje,že ramena prstů shrnovače jsou

Více

Rotorové shrnovače Dvourotorové

Rotorové shrnovače Dvourotorové GA Rotorové shrnovače Dvourotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA DVOUROTOROVÁ TECHNOLOGIE Shrnovače KUHN se středovým ukládáním hmoty Výhody tohoto řešení Výborná kvalita práce Zdvojnásobuje výkonnost

Více

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

Produktiv BasiCut EasyCut

Produktiv BasiCut EasyCut P BasiCut EasyCut RUČNÍ PÁSOVÁ PILA BasiCut 275.230 DG BasiCut 275.230 DG je jednoduchá a univerzální ruční pásová pila, která nachází uplatnění zejména v zámečnických dílnách a menších provozech. Rameno

Více

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m Prutové brány Pracovní záběry: 1, m - 7 m Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve výrobě prutových bran pro různé použití. Již 0 let nabízejí tuto alternativu chemické kontroly

Více

Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw)

Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw) Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw) 2 Traktory řady 5E představení Když méně je více Traktor do živočišné výroby, ke koním, do sadů, pro komunální využití nebo

Více

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE 2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE Pokud požadujete snadné ovládání kombinované s robustností a vysokou efektivitou, model FH190 je jasnou volbou, také ve verzi s kondicionérem FH190GM. Snadná a

Více

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače /

KUHN TB KUHN TBE KUHN TBES. Komunální technika / Komunální mulčovače / KUHN TB Stroje obzvlášť přizpůsobené údržbě okrajů pozemků, silničních krajnic a svahů právě tak jako příkopů - otočné zhlaví, plovoucí poloha na drtící a mulčovací jednotce - nárazová pojistka s mechanickým

Více

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260 ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI A B C OVLÁDÁNÍ A Hydraulicky nastavitelná výška sečení od 2 do 12 centimetrů. B Nastavitelné zvedání a spouštění sběrného koše. C Hydraulické ovládaní čelního závěsu.

Více

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min.

Více

1260 Technická data. Hoftrac. Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2

1260 Technická data. Hoftrac. Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2 1260 Hoftrac 1260 Technická data Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2 Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Perkins Typ motoru 404 D-15 404 D-15 404 D-15 Počet válců 4 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 24.6

Více

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Rapid VAREA multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Sečení Sklizeň Mulčování Komunální plochy Úprava a zpracování půdy Zimní údržba Transport Postřik / posyp Platnost od 1.1.2019

Více

FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou

FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou Tento válcový zametač je určen pro zimní i letní údržbu vozovek, místních komunikací, chodníků a pěších zón. Vzhledem k odlišnostem technologie

Více

DUMPERY

DUMPERY DUMPERY WWW.DUMPER.CZ AUSA D100 AHA, AHG nosnost 1000 kg, objem korby 505 l přední vyklápění (AHA), otočná korba (AHG) výkon 16,8 kw D100AHA/AHG jsou nejmenší modely v oblasti kloubových nakladačů s nosností

Více

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH FIPAS pily na kov s.r.o Czech Strojní pásová pila INDIVIDUAL 720.540 DGH 1. Zobrazení stroje Změna technických parametrů vyhrazena BOMAR, spol. s r.o. 2. Krátký popis pily a standardní vybavení Stroj Individual

Více

ACTIVA S OD MASSEY FERGUSON 7345/7347. 243-306 kmf

ACTIVA S OD MASSEY FERGUSON 7345/7347. 243-306 kmf ACTIVA S 7345/7347 243-306 kmf 02 www.masseyferguson.com Strana 08 Zvolte si žací lištu Strana 12 Mlácení a separace Strana 14 Zásobník zrna, vytřásadla a zpracování rostlinných zbytků Strana 20 Ergonomicky

Více

Tiskové chyby vyhrazeny. Obrázky mají informativní charakter.

Tiskové chyby vyhrazeny. Obrázky mají informativní charakter. CTJ Lineární moduly CTJ Charakteristika Lineární jednotky (moduly) řady CTJ jsou moduly s pohonem ozubeným řemenem a se dvěma paralelními kolejnicovými vedeními. Kompaktní konstrukce lineárních jednotek

Více

AGRI Pro Loadall s variabilní převodovkou DualTech

AGRI Pro Loadall s variabilní převodovkou DualTech AGRI Pro Loadall s variabilní převodovkou DualTech JCB představuje nový AGRI Pro Loadall s celosvětově první duální technologií pohonu pojezdu, kombinující hydrostatický pohon a Powershiftovou převodovku.

Více

Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard

Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard 16 Kompaktní traktor, střední šasi Řada 3000 Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina 1770 CX Hoftrac Technická data 1770 CX 1770 CX kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404 D-22 404 D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 35,7 (49*) 35,7 (49*) Při (max.) ot./min. 2.600

Více

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL 35 45 55 OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL NOVÝ DESIGN VYTVOŘENÝ PRO SKUTEČNOU PRÁCI Vývoj traktorů Solaris pokročil a výsledkem je nová řada, která je ještě všestrannější a výkonnější. Skvělý výsledek

Více

Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky

Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky Lisy na kulaté balíky s konstantní komorou na balíky 1250 / 1550 CZ Round Pack perfektní pro senáž, seno a slámu! Pádné argumenty! Konstantní komora na balíky Round Pack 1250: Balíky Ø 1,25 x 1,20 m Round

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D Moderní a komfortní zametací stroj s místem pro řidiče pro profesionální použití v exteriérech a interiérech. Ideální pro plochy od 8.0000 do 10.400

Více

Prvotřídní vlastnosti. Snadné použití jednoduchá údržba RANGER

Prvotřídní vlastnosti. Snadné použití jednoduchá údržba RANGER Prvotřídní vlastnosti Snadné použití jednoduchá údržba RANGER RANGER 2500 Nádrž: Rám: Membránové čerpadlo: Řídící jednotka: 2500 l, vyvinuta pro optimální stabilitu a nižší rezidua. Vysoká průjezdní světlost.

Více

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Bezprašné zametání podlah a koberců S jejich kompaktním ergonomickým designem a snadnou manévrovatelností vám tyto stroje snadno umožní čistit velké plochy

Více

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný.

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. RD 50 Kolové dumpery Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. Kompaktní rozměry poskytují pohyblivost třídy 3-5 t. DW50 může snadno soutěžit s velkými stroji, inovativní koncept

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 - TOP Se souborem komunální techniky a výbavou Chytrý traktor info@zvagro.cz, www.zvagro.cz, www.zvagro/eshop, tel: 775 155 849, 725 311 820 YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ

Více

Žací trojkombinace. Řada GXT, pracovní záběr 12,3 m

Žací trojkombinace. Řada GXT, pracovní záběr 12,3 m Žací trojkombinace Řada GXT, pracovní záběr 12,3 m Žací lišta GXT Velký pracovní záběr zvyšuje výkonnost Díky velkému pracovnímu záběru se dosahuje vysoké výkonnosti proto je o tyto stroje takový zájem.

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P Komfortní a moderní zametací stroj s odsáváním a místem pro řidiče pro profesionální používání ve venkovních i vnitřních prostorech pro plochy 8.000

Více

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit EW 100 Kolová rýpadla S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit 10tunové mobilní rýpadlo EW100 vás přesvědčí velkým výkonem, nízkou spotřebou paliva a mimořádně uživatelsky přívětivými funkcemi.

Více

Samojízdné postřikovače AKP - MAZZOTTI

Samojízdné postřikovače AKP - MAZZOTTI Samojízdné postřikovače AKP MAZZOTTI 300 L 500 LP 000 LP 00 PMAX 00 MMAX 500 LP 3000 LP 300 PMAX 300 MMAX 00 PMAX 00 MMAX 5500 PMAX 6500 PMAX Italská společnost MAZZOTTI má více než šedesátiletou zkušenost

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením tří kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

Zařízení řady VT/VS přicházejí s volbou různé příplatková výbavy sběrné skříně. Vliv na životní prostředí

Zařízení řady VT/VS přicházejí s volbou různé příplatková výbavy sběrné skříně. Vliv na životní prostředí Řada V VT501 VS501 VT651 VS651 VT801 VS801 Výjimečné výsledky s oblíbenými zametači Zametací zařízení JOHNSTON řady V jsou uznávaná jako nejspolehlivější nástavbové zametací stroje. Nejnovější zametače

Více

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ 80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014.

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. Jedině Paldu! Štípačka dřeva 1050 a horizontální štípačka

Více

S T A V Í M E O K O L O V Á S

S T A V Í M E O K O L O V Á S S T A V Í M E O K O L O V Á S W270C W00C Objem lopaty 4.2-9.0 m³ 4.8-10.0 m³ Užitečná nosnost 8 010 8 960 Výkon motoru 29 kw (20 hp) 259 kw (47 hp) Provozní hmotnost 24 600 27 00 NAKLADAČ NABITÝ ČISTOU

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com Během dvou

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Více