perfektní shoda... PŘEHLED ČERPADEL GRUNDFOS UP

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "perfektní shoda... PŘEHLED ČERPADEL GRUNDFOS UP"

Transkript

1 erfektní shoda... PŘL ČRPL GRUNFOS UP

2 Grundfos má ten oslední segment mozaiky, který ještě otřebujete... Když vyměňujete oběhové čeradlo, musíte myslet nejen na instalační rozměry. Stejně jako u dětské skládačky, jejíž jednotlivé segmenty do sebe musí erfektně zaadat, aby vytvořily konečný obrázek, tak i instalace nového oběhového čeradla vyžaduje oužití mnoha navzájem dokonale sladěných rvků. Soluráce s námi vám otevírá cestu k jednomu z ředních světových výrobců oběhových čeradel. Některá naše čeradla nesou v rámci systému energetického štítkování hrdé označení nejleší energetické třídy. Věříme, že naše rozsáhlé know-how, mnohaleté raktické zkušenosti, stejně tak jako komletní výrobní rogram a atraktivní cenové relace nám umožní stát se rávě oním osledním segmentem mozaiky, který ještě otřebujete. Srávný tvar a nedostižné výhody ezucávková čeradla Grundfos vám řinášejí nesčetné výhody, řičemž se všechna vyznačují narosto solehlivým a energeticky úsorným rovozem. Žádné riziko růsaku Tichý chod Označení energetické náročnosti ezúdržbový rovoz Jak číst v tabulce Tabulka na ravé straně obsahuje stručný řehled různých tyů bezucávkových čeradel Grundfos. Na jeho základě můžete stanovit obecná dooručení založená na některých jednoduchých kritériích. Přečtěte si technické informace uvedené na dalších stranách této ublikace, které vám oskytnou bližší údaje ro řesnější volbu a dimenzování čeradel.

3 standardní výběr, oužitelné leší výběr nejleší výběr Ty instalace LP Pro LP+ UP MGN MGN UP UPS UPS Profesionální oužití v R Vysoký uživatelský komfort v R Vysoký uživatelský komfort v budovách s komerčním využitím Profesionální oužití v budovách s komerčním využitím Standardní čeradla světové třídy Jedno a dvougenerační rodinné domy udovy s komerčním využitím Třída energetické náročnosti XX- XX- - - XX-/ XX- XX- Třída energetické náročnosti & & & Motor s ermanentními magnety X X X Provozní rozsah Průtok v m /h max.,,, 9 9 oravní výška v m max. Možnost záměny ez otřeby nastavení díky UTOPT* X X l. řiojení omocí nástrčného konektoru X X X Komunikace GNIbus volitelné volitelné volitelné X LONworks volitelné volitelné volitelné volitelné IČ dálkové ovládání (R) X X X X Režim start/sto volitelné volitelné X X volitelné xterní analogový signál - V volitelné volitelné volitelné X Relé: alarm/řiravenost/rovoz volitelné volitelné X X volitelné (alarm) Provozní režim Inteligentní systém otáčkové regulace X X X X X X otáčkové stuně X X X X Zůsoby regulace rovozu UTOPT X X Řízení na roorcionální tlak X X X X X X Řízení na konstantní tlak X X X X X X Provoz odle konstantní křivky X X X X Noční redukovaný rovoz X X volitelné X X X alší charakteristické vlastnosti lternativa k litinovému rovedení bronz bronz bronz korozivzdorná ocel korozivzdorná ocel bronz bronz/korozivzdorná ocel bronz Těleso čeradla s odlučovačem vzduchu volitelné volitelné volitelné volitelné Teelně-izolační ouzdra volitelné volitelné volitelné X volitelné volitelné volitelné volitelné islej energetické sotřeby na svorkovnici * Odhadem % všech říadů X

4 Překonala naše očekávání Komlexní služby Solehlivé čerání tvoří ouze část komlexního ortfolia služeb, které získáte, když zvolíte některé bezucávkové čeradlo značky Grundfos. Rozsah tohoto ortfolia se rozrostírá od nízké energetické sotřeby až o služby naší ambiciózní distribuční sítě. nergetické označení : nejleší možné hodnocení energetické náročnosti v systému energetického štítkování. Vyjímečně nízká energetická sotřeba. Úsory energie až % ve srovnání s jinými čeradly této kategorie. Funkce UTOPT: utomatické řizůsobování čeradla aktuální charakteristice soustavy je zárukou jeho otimálního rovozu. Výhoda ro všechny: Prodej energeticky úsorných čeradel staví velkoobchodníka i instalatéra do role rofesionálů. Nízká energetická sotřeba řináší konečnému uživateli finanční úsory a zajišťuje mu krátkou dobu návratnosti vložených investičních rostředků. Snadná dostunost: Prostřednictvím rozsáhlé distribuční sítě firmy Grundfos jsou denně zajišťovány dodávky čeradel dle ožadavků zákazníků. Pracovníci nemocnice v dánském městě rhus jsou si lně vědomi své odovědnosti vůči životnímu rostředí. by bylo možno snížit sotřebu elektrické energie, ušetřit eníze a řisět k ochraně životního rostředí, instalovali nedávno sedm čeradel značky Grundfos Magna. Inženýr René Kjelleru se rozhodl zjistit, o kolik se o instalaci těchto čeradel snížila sotřeba elektrické energie. Zočátku jsem si myslel, že s novými čeradly je něco v neořádku, rotože můj měřicí řístroj vůbec nic nezaregistroval. Později jsem si uvědomil, že energetická sotřeba těchto čeradel byla nižší než kolik mohl řístroj naměřit, tj. byla nižší než wattů. Partnerskou soluráci s firmou Grundfos vnímám s velkým usokojením a jsem řesvědčen, že čeradla Grundfos ro nás budou klíčem k nalezení dalších zdrojů energetických úsor, říká inženýr René Kjelleru. Srávné nástroje ro daný úkol Grundfos vytvořil systém záměny čeradel založený na zasílání SMS, který je k disozici zájemcům hodin denně. Stačí jednoduše zaslat ožadavek na záměnu čeradla omocí SMS zrávy na říslušné číslo daného mobilního oerátora a během několika sekund je zasláno dooručení ro záměnu čeradla. Rozsáhlé technické secifikace tisíců verzí čeradel jsou k disozici v rogramu Grundfos WebPS, který je naším vlastním nástrojem ro navrhování a záměnu čeradel fungujícím na bázi internetu. Umožňuje rovněž řístu k technické dokumentaci, obrázkům atd. Tento rogram je rovněž dostuný na ROM od názvem WinPS.

5 Podívejte se na věc zblízka ezucávková čeradla Grundfos jsou výsledkem vývojových rací zaměřených na vytvoření skutečně účinného oběhového čeradla. Konstrukce čeradla je otimalizována se zřetelem na snížení energetické sotřeby a získání maximálně elegantního a uživatelsky řívětivého designu. Některé základní charakteristické vlastnosti jsou osány níže. Přístu firmy Grundfos Když si zvolíte čeradla Grundfos, můžete si být jisti, že jste si vybrali artnera, který na servisní ráce ohlíží z mnohem širší ersektivy než jen jako na ráce sojené s oravami a údržbou čeradel. Ve firmě Grundfos získáváte servisního artnera, který vytváří hodnoty ro vaši firmu tím, že s vámi a vašimi čeradly úzce soluracuje na rofesionální a interaktivní úrovni. ) Těleso čeradla K disozici máte četné možnosti očínaje materiálovým rovedením (litina, bronz nebo korozivzdorná ocel) řes říojky (závitové nebo řírubové) až o čerací hlavy (rovedení s jednou nebo dvěma čeracími hlavami). ) Oběžné kolo Všechna oběžná kola jsou navržena omocí softwarového rogramu a roto se vyznačují vysokou účinností. ) Rotor Rotory s ermanentními magnety jsou oužity u čeradel LP Pro a MGN, nesoucích označení energetické náročnosti. Systém regulace otáček rotoru je založen na současných nejnovějších technologických oznatcích. ) Oddělovací vložka rotoru z korozivzdorné oceli Také toto unikátní komaktní řešení v sobě nezaře tyickou jedinečnost výrobků, které vycházejí z dílen firmy Grundfos. Toto řešení rakticky vylučuje jakýkoliv růsak čerané kaaliny. ) Stator Flexibilní konstrukce statoru, která umožňuje oužití vinutí ro tři otáčkové stuně i ro otáčkovou regulaci čeradla. ) Těleso statoru elohliníková konstrukce včetně ovládací skříňky, oř. svorkovnice.

6 Technické secifikace inteligentní čeradla Grundfos s otáčkovou regulací Technické secifikace standardní čeradla Grundfos Příojka Stavební délka [mm] Klasifikace energetické sotřeby Síťové naájecí naětí [V] Maximální výkon Jmenovitý tlak Objednací číslo LP Pro - G X V PN 99 Pozn. Příojka Stavební délka [mm] Klasifikace energetické sotřeby Síťové naájecí naětí [V] Maximální výkon Jmenovitý tlak Objednací číslo UP - F Příruba N X V PN 9 Pozn. LP Pro LP Pro - G X V PN 99 LP Pro - G X V PN 99 LP Pro - G X V PN 999 LP Pro - G X V PN LP Pro - G X V PN LP PRo - G X V PN 99 LP Pro - G x V PN 99 LP Pro - G X V PN 99 LP Pro - G X V PN 99 LP Pro - G X V PN 9 + LP Pro - G X V PN 9 + LP+ - G X V PN 99 ~ VLKÁ ČRPL UP UP - F Příruba N X V PN 9 UP - F Příruba N X V PN 9 UP - F Příruba N X V PN 9 UP - F Příruba N X V PN 99 + UP - F Příruba N X V PN 9 + UP - F Příruba N X V PN 9 + UP - F Příruba N X V PN 9 + Zdvojená čeradla UP - F Příruba N X V PN 9 UP - F Příruba N x V PN 9 UP - F Příruba N X V PN 9 UP - F Příruba N X V PN 9 LP+ - G X V PN 99 LP+ - G X V PN 99 LP+ - G X V PN 99 LP+ LP+ - G X V PN LP+ - G X V PN LP+ - G X V PN 99 LP+ - G X V PN 99 Technické secifikace standardní čeradla Grundfos POZNÁMKY ~ MGN ~ MLÁ ČRP. UP LP+ - G X V PN 99 LP+ - G X V PN 99 LP+ - G X V PN LP+ - G X V PN 99 + UP - G X V PN 99 UP - G X V PN 9 UP - G X V PN 9 UP - G X V PN 9 UP - G X V PN UP - G X V PN UP - G X V PN 99 UP - G X V PN 99 UP - G X V PN 9 UP - G X V PN 9 UP - G X V PN 99 + UP - G X V PN 9 + MGN - G X V PN 9 MGN - G X V PN 9 MGN - G X V PN 9 MGN - G X V PN 9 MGN - F Příruba N X V PN / 9 MGN - F Příruba N X V PN / 9 MGN - F Příruba N X V PN / 99 + MGN - F Příruba N X V PN / 9 MGN - F Příruba N X V PN / 9 MGN - F Příruba N X V PN / 9 + MGN - F Příruba N X V PN / 9 MGN - F Příruba N X V PN / 9 MGN - F Příruba N X V 9 PN / 9 MGN - N G X V PN 9 + MGN - F N Příruba N X V PN / 9 + MGN - F N Příruba N X V PN / 9 + MGN - F N Příruba N X V PN / 9 + MGN - F N Příruba N X V PN / 9 + MGN - F N Příruba N X V PN / 9 + MGN - F N Příruba N X V 9 PN / 9 + Zdvojená čeradla MGN - F Příruba N X V 9 PN / 99 MGN - F Příruba N X V PN / 9 MGN - F Příruba N X V PN / 9 MGN - F Příruba N X V PN / 9 MGN - F Příruba N X V PN / 9 MGN - F Příruba N X V PN / 9 MGN - F Příruba N X V 9 PN / 9 ) Integrovaná motorová ochrana (není otřeba žádná další motorová ochrana) ) ronzové těleso čeradla ) Imedanční ochrana (není otřeba žádná další motorová ochrana) ) Těleso čeradla z korozivzdorné oceli ) Motor je chráněn integrovaným termosínačem (není otřeba žádná další motorová ochrana) 9) Těleso čeradla s odlučovačem vzduchu ) Integrovaný termosínač (nutný modul motorové ochrany) ) Nutná nadroudová motorová ochrana odáváme rovněž jiné velikosti a modely. ) Pro výměnu stávajícího čeradla je nutné oužití adatéru (vyrovnávacího kusu) ližší informace najdete v našem rogramu WebPS res. WinPS. ~ MLÁ STŘNÍ ČRPL UPS ~ MLÁ STŘNÍ ČRPL UPS Příojka Stavební délka [mm] Klasifikace energetické sotřeby Síťové naájecí naětí [V] Maximální výkon Jmenovitý tlak Objednací číslo UPS - G X V -- PN UPS - G X V -- PN 9 UPS - G X V -- PN 9 UPS - G X V -- PN 9 UPS - G X V -- PN 9 UPS - G X V 9-- PN UPS - G X V -- PN UPS - G X V -- PN 9 UPS - G X V -- PN 99 UPS - G X V -- PN 9 UPS - G X V -- PN UPS - G X V -- PN 99 UPS - G X V -- PN UPS - F Příruba N X V -- PN / UPS - F Příruba N X V -- PN / UPS - F Příruba N X V -- PN / UPS - G X V -- PN UPS - G X V -- PN UPS - G X V -- PN UPS - G X V -- PN 9 UPS - G X V -- PN 9 UPS - G X V -- PN 9 UPS - G X V -- PN 9 UPS - G X V -- PN 9 UPS - G X V -- PN 9 UPS - G X V -- PN 9 UPS - G X V -- PN 99 + UPS - G X V -- PN 99 + UPS - G X V 9-- PN + UPS - G X V -- PN + UPS - F Příruba N X V -- PN / + UPS - G X V --9 PN 9 UPS - G X V --9 PN 9 UPS - G X V --9 PN 9 UPS - G F X V -- PN UPS - G X V -- PN UP - G X V PN UPS - G X V 9- PN 9 UPS - G X V - PN 9 UP - G X V PN 9 UP - G X V PN UPS - G X V 9- PN 9 UP - G X V PN 9 UPS - G X V - PN 9 UP - G X V PN 9 UP - F Příruba N X V PN / 9 UP - G X V PN 9 + UP - F Příruba N X V PN / 9 + Pozn.

7 Technické secifikace standardní čeradla Grundfos Technické secifikace standardní čeradla Grundfos ~ VLKÁ ČRPL UPS ~ VLKÁ ČRPL UPS Příojka Stavební délka [mm] Klasifikace energetické sotřeby Síťové naájecí naětí [V] Maximální výkon Jmenovitý tlak Objednací číslo UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 UPS - F Příruba N X V 9-9- PN / 9 UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 UPS - F Příruba N X V -9- PN / 9 UPS -/ F Příruba N X V 9-- PN / 99 UPS -/ F Příruba N X V -9- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V --9 PN / 99 UPS - F Příruba N X V --9 PN / 999 UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 9 UPS -/ F Příruba N X V --9 PN / 9 UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 UPS - F Příruba N X V -9- PN / 9 UPS - F Příruba N X V -9- PN / 9 UPS - F Příruba N X V -9- PN / 9 UPS -/ F Příruba N X V - PN / 9 UPS -/ F Příruba N X V PN / 9 UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 + UPS - F Příruba N X V 9-9- PN / 99 + UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS - F Příruba N X V -9- PN / 9 + UPS -/ F Příruba N X V 9-- PN / 99 + UPS -/ F Příruba N X V -9- PN / 99 + UPS - F Příruba N X V -- PN / UPS - F Příruba N X V --9 PN / 99 + UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS -/ F Příruba N X V --9 PN / 9 + UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS - F Příruba N X V -9- PN / 9 + UPS - F Příruba N X V -9- PN / 9 + UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 + Zdvojená čeradla UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V --9 PN / 99 UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -9- PN / 99 UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS -/ F Příruba N F X V -- PN / 99 UPS -/ F Příruba N X V --9 PN / 999 UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -9- PN / 99 UPS - F Příruba N F X V -9- PN / 99 UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 99 UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -9- PN / 9 UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 999 UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V 9-- PN / 99 UPS - F Příruba N X V 9-- PN / 999 UPS - F Příruba N X V --9 PN / 99 UPS - F Příruba N X V 9-- PN / 9 UPS -/ F Příruba N X V -9- PN / 9 UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 9 UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 UPS - F Příruba N X V -9- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 99 UPS -/ F Příruba N X V --9 PN / 9 UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 Pozn. ~ VLKÁ ČRPL UPS POZNÁMKY Příojka Stavební délka [mm] Klasifikace energetické sotřeby Síťové naájecí naětí [V] Maximální výkon Jmenovitý tlak Objednací číslo UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -- PN 9 UPS - F Příruba N X V -- PN 9 UPS - F Příruba N X V -- PN 99 UPS - F Příruba N X V -- PN 99 UPS - F Příruba N X V -- PN 9 UPS - F Příruba N X V -- PN 9 UPS - F Příruba N X V -- PN 9 UPS - F Příruba N X V -- PN 9 UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS - F Příruba N X V -9- PN / 9 + UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 99 + UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 99 + UPS - F Příruba N X V 9-- PN / 99 + UPS - F Příruba N X V 9-- PN / 99 + UPS - F Příruba N X V 9-- PN / 9 + UPS -/ F Příruba N X V -9- PN / 9 + UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS -/ F Příruba N X V PN / 9 + UPS -/ F Příruba N X V --9 PN / 9 + UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS - F Příruba N X V -- PN / 9 + UPS - F Příruba N X V -- PN 99 + UPS - F Příruba N X V -- PN 9 + UPS - F Příruba N X V -- PN 99 + UPS - F Příruba N X V -- PN 9 + UPS - F Příruba N X V -- PN 99 + UPS - F Příruba N X V -- PN 9 + UPS - F Příruba N X V -- PN 99 + UPS - F Příruba N X V -- PN 9 + Zdvojená čeradla UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -9- PN / 99 UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 999 UPS - F Příruba N X V 9-- PN / 99 UPS - F Příruba N X V 9-- PN / 99 UPS -/ F Příruba N X V -9- PN / 99 UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -- PN / 99 UPS -/ F Příruba N X V -- PN / 99 UPS -/ F Příruba N X V --9 PN / 99 UPS - F Příruba N X V -9- PN / 99 UPS - F Příruba N X V -- PN / 999 UPS - F Příruba N X V -- PN 99 UPS - F Příruba N X V -- PN 99 UPS - F Příruba N X V -- PN 99 UPS - F Příruba N X V -- PN 99 UPS - F Příruba N X V -- PN 99 UPS - F Příruba N X V -- PN 99 UPS - F Příruba N X V -- PN 99 UPS - F Příruba N X V -- PN 99 ) Integrovaná motorová ochrana (není otřeba žádná další motorová ochrana) ) ronzové těleso čeradla ) Imedanční ochrana (není otřeba žádná další motorová ochrana) ) Těleso čeradla z korozivzdorné oceli ) Motor je chráněn integrovaným termosínačem (není otřeba žádná další motorová ochrana) 9) Těleso čeradla s odlučovačem vzduchu ) Integrovaný termosínač (nutný modul motorové ochrany) ) Nutná nadroudová motorová ochrana odáváme rovněž jiné velikosti a modely. ) Pro výměnu stávajícího čeradla je nutné oužití adatéru (vyrovnávacího kusu) ližší informace najdete v našem rogramu WebPS res. WinPS. Pozn.

8 Inteligentní čeradla Grundfos s otáčkovou regulací Průtok v rozsahu - m /h ~ Průtok v rozsahu m /h ~ Průtok v rozsahu m /h ~ Průtok v rozsahu m /h ~ LP Pro -/-/ Q [m³/h] I II III MGN - 9 Q [m³/h] MGN () - F 9 Q [m³/h] Q [m³/h] MGN () - F Q [m³/h] Q [m³/h] Průtok v rozsahu m /h Průtok v rozsahu m /h LP+ -/-/- UP -/-/ Q [m³/h] I LP Pro -/-/- I Q [m³/h] II II III III Q [m³/h] LP+ -/-/- UP -/-/ Q [m³/h] I II III MGN - Q [m³/h] ~ Q [m³/h] ~ MGN - Q [m³/h] Q [m³/h] Q [m³/h] [kp a] Q [m³/h] MGN - (F) Q [m³/h] Q [m³/h] Q [m³/h] MGN - F 9 Q [m³/h] MGN - F 9 Q [m³/h] MGN - F Průtok v rozsahu m /h MGN () - F? Q [m³/h] Q [m³/h] MGN () - F MGN () - F ~ 9 Průtok v rozsahu m Q [m³/h] /h ~ 9 Q [m³/h] Q [m³/h] Q [m³/h] Q [m³/h] MGN () - F Průtok v rozsahu m /h ~ Q [m³/h] P [h] UP () - F. Průtok v rozsahu m /h ~... Q [m³/h]. Q [m³/h]. P Q [m³/h] Q [m³/h]. m. m. m. m UP () - F Q [l/s] Q [m³/h] P P [h]. Q [m³/h].... m. m. m. m P P. m

9 Malá a střední čeradla Grundfos UPS Průtok v rozsahu m /h.... UPS - ~ Průtok v rozsahu m /h ~.... UPS - Flow in the range of -m /h ~.... UP - Průtok v rozsahu m /h ~ UP Q [m³/h]. Q [m³/h] Q [m³/h] 9 Q [m³/h] Průtok v rozsahu m /h ~ Q [m³/h] UPS / Q [m³/h] UPS /- UPS - Q [m³/h] UPS - 9 Q [m³/h] Průtok v rozsahu m /h ~.... UPS Q [m³/h] Q [m³/h] UPS - UP - 9 Q [m³/h] Q [m³/h] UPS /- UPS /- UPS /- (F) 9 Q [m³/h] UPS - F..... UPS Q [m³/h] Průtok v rozsahu m /h ~.. UP - Průtok v rozsahu m /h ~ UP - Q [m³/h] Q [m³/h] 9 Q [m³/h] Q [l/s]... Q [m³/h] 9

10 Velká čeradla Grundfos UPS Průtok v rozsahu m /h ~ Průtok v rozsahu m /h ~ Průtok v rozsahu m /h ~ UPS - F Q [m³/h] UPS -/ F Q [m³/h] UPS -/ F Q [m³/h] UPS - F 9 Q [m³/h] UPS - F Q [m³/h] Průtok v rozsahu m /h ~ UPS - F Q [m³/h] Q [m³/h] UPS - F UPS - F Q [m³/h] UPS - F Q [m³/h] Průtok v rozsahu m /h ~ Průtok v rozsahu m /h ~ UPS - F Q [m³/h] UPS -/ F Q [m³/h] UPS -/ F Q [m³/h] 9 Q [m³/h] UPS - F UPS - F Q [m³/h] Průtok v rozsahu m /h ~ 9 Q [m³/h] UPS - F UPS - F Q [m³/h] UPS - F Q [m³/h] UPS - F Q [m³/h] UPS - F 9 Q [m³/h] Průtok v rozsahu m /h ~ Průtok v rozsahu m /h ~ UPS -/ F Q [m³/h] UPS -/ F Q [m³/h] UPS - F Q [m³/h] Flow in the range of m /h ~ UPS - F Q [m³/h]

11 Velká čeradla Grundfos UPS Průtok v rozsahu m /h ~ Průtok v rozsahu m /h ~ Průtok v rozsahu m /h ~ Průtok v rozsahu m /h ~ Průtok v rozsahu m /h ~ UPS -/ F Q [m³/h] Q [m³/h] UPS - F UPS - F Q [m³/h] UPS -/ F Q [m³/h] UPS - F Q [m³/h] UPS -/ F Q [m³/h] UPS -/ F Q [m³/h] UPS - F Q [m³/h] UPS - F Q [m³/h] UPS - F Q [m³/h] UPS - F 9 Q [m³/h] UPS -/ F Q [m³/h] UPS -/ F Q [m³/h] UPS - F Q [m³/h] UPS - F Q [m³/h] UPS - F Q [m³/h] UPS - F 9 Q [m³/h] UPS - F Q [m³/h] UPS - F Q [m³/h] Q [m³/h] UPS - F UPS - F Q [m³/h]

12 Naším krédem je odovědnost Toto krédo nalňujeme myšlením doředu Podstatou myšlení doředu jsou inovace ČR - NTRÁL: ČR - OONĚ TNIKÉ KNLÁŘ: SK - NTRÁL: SK - OONĚ TNIKÉ KNLÁŘ: GRUNFOS s.r.o. Čajkovského 9 Olomouc Tel.: Fax: 99 GZ@grundfos.com Praha aarova a Praha - Michle Tel.: Fax: 9 homutov Školní homutov Tel.: Fax: Pardubice Masarykovo nám. Pardubice Tel.: Fax: 9 České udějovice Vrbenská /a České udějovice Tel.: 9 Fax: ratislava Kutlíkova ratislava Tel.: Fax: GSK@grundfos.com Košice Letná Košice Tel.: 9 Fax: 9 rezno Novomeského 99 rezno Tel.: Fax: GZ -.

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Série 100. Oběhová a cirkulační čerpadla 50 Hz 2.1

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Série 100. Oběhová a cirkulační čerpadla 50 Hz 2.1 TECNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Série. Oběhová a cirkulační čeradla z Obsah Obecné informace strana Výkonový rozsah Výrobní rogram Tyové klíče 7 Použití 8 Otoné systémy 8 Systémy cirkulace telé (užitkové) vody

Více

Obecné informace. Oběhová čerpadla. Typový identifikační klíč. Výkonové křivky GRUNDFOS ALPHA+ GRUNDFOS ALPHA+ Oběhová čerpadla.

Obecné informace. Oběhová čerpadla. Typový identifikační klíč. Výkonové křivky GRUNDFOS ALPHA+ GRUNDFOS ALPHA+ Oběhová čerpadla. Čeradla ředstavují komletní konstrukční řadu oběhových čeradel s integrovaným systémem řízení odle diferenčního tlaku, který umožňuje řizůsobení výkonu čeradla aktuálním rovozním ožadavkům dané soustavy.

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Série 100. Oběhová čerpadla série 100 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Série 100. Oběhová čerpadla série 100 50 Hz TECNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Série Oběhová čeradla série z Obsah Všeobecné údaje Výkonový rozsah Výrobní rogram, x V, z Tyové klíče 6 GRUNDFOS ALPA 6 GRUNDFOS ALPA+ 6 UP, UPS 6 GRUNDFOS COMFORT 6 Použití

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. UPS, UPSD série 200 2.2

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. UPS, UPSD série 200 2.2 TECNICKÝ KATALOG GRUNDFOS UPS, UPSD série. Oběhová bezucávková čeradla (mokroběžná) ro toná zařízení Obsah UPS, UPSD série Obecné informace strana Výkonový rozsah Výrobní rogram Tyový klíč Použití 5 Otoné

Více

BUĎTE NEJLEPŠÍ S TĚMI NEJLEPŠÍMI ALPHA3 SYSTÉM HYDRONICKÉHO VYVÁŽENÍ

BUĎTE NEJLEPŠÍ S TĚMI NEJLEPŠÍMI ALPHA3 SYSTÉM HYDRONICKÉHO VYVÁŽENÍ ALPHA3 SYSTÉM HYDRONICKÉHO BUĎTE NEJLEPŠÍ S TĚMI NEJLEPŠÍMI CO JE HYDRONICKÉ?...a k čemu je dobré? Ve správně vyvážené otopné soustavě je dokonale optimalizován průtok topné vody otopnými tělesy v jednotlivých

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. UPS série

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. UPS série TECNICKÝ KATALO RUNDFOS Oběhová bezucávková čeradla (mokroběžná). Obsah strana Obecné údaje 6 Elektrická říojka Údaje ro objednávku 4 Příslušenství 5 Srovnávací tabulky čeradel Obecné údaje Provozní rozsah

Více

Název společnosti: - Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: -

Název společnosti: - Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 8-1 F Výrobní č.: 9792439 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku MAGNA3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými

Více

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: +421557895701 Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 40-60 F. Výrobní č.

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: +421557895701 Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 40-60 F. Výrobní č. Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 - F Výrobní č.: 97924267 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku MAGNA3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č.: MAGNA3 více než čerpadlo.

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č.: MAGNA3 více než čerpadlo. Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 4-12 F Výrobní č.: 9792427 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku MAGNA3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými

Více

Název společnosti: - Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: -

Název společnosti: - Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 ALPHA2 32-60 180 Výrobní č.: 97993205 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Vysoce účinné oběhové čerpadlo s motorem s trvalými magnety (ECM-technologie) a integrovaným

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 ALPHA Výrobní č.:

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 ALPHA Výrobní č.: Pozice Počet Popis 1 ALPHA2 25-6 13 Výrobní č.: 97993197 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Vysoce účinné oběhové čerpadlo s motorem s trvalými magnety (ECM-technologie) a integrovaným

Více

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 ALPHA Výrobní č.

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 ALPHA Výrobní č. Pozice Počet Popis 1 ALPHA2-6 18 Výrobní č.: 979931 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Vysoce účinné oběhové čerpadlo s motorem s trvalými magnety (ECM-technologie) a integrovaným elektronickým

Více

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 ALPHA Výrobní č.

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 ALPHA Výrobní č. Pozice Počet Popis 1 ALPHA2 25-4 18 Výrobní č.: 977499 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Vysoce účinné oběhové čerpadlo s motorem s trvalými magnety (ECM-technologie) a integrovaným

Více

Název společnosti: - Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: -

Název společnosti: - Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 25- Výrobní č.: 97924245 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku MAGNA3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými

Více

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA Výrobní č.

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA Výrobní č. Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 25-8 Výrobní č.: 97924246 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku MAGNA3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými

Více

MARCOMPLET - +420 274 781 551 - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96513626

MARCOMPLET - +420 274 781 551 - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96513626 1 MAGNA 40120 F Na vyžádání Výrobní č.: 96513626 Čerpadlo je v provedení se zapouzdřeným rotorem, tj. čerpadlo a motor tvoří kompaktní jednotku bez hřídelové ucpávky, pouze se dvěma těsnicími kroužky.

Více

MAGNA3 Více než čerpadlo

MAGNA3 Více než čerpadlo MAGNA3 Více než čerpadlo Kompletní řada inteligentních, vysoce účinných oběhových čerpadel určených pro použití v otopných a chladicích soustavách, v systémech geotermálního vytápění a aplikacích spojených

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA Výrobní č.: MAGNA3 více než čerpadlo.

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA Výrobní č.: MAGNA3 více než čerpadlo. Pozice Počet Popis 1 MAGA3 25-6 Výrobní č.: 97924245 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku MAGA3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými

Více

Technický katalog Grundfos. Série 100 Oběhová a cirkulační čerpadla 50 Hz

Technický katalog Grundfos. Série 100 Oběhová a cirkulační čerpadla 50 Hz Technický katalog Grundfos Série 100 Oběhová a cirkulační čerpadla 0 Hz Obecné informace Série 100 Výkonový rozsah p [kpa] 60 H [m] 6 GRUNDFOS ALPHA2 0 40 4 30 3 20 2 ALPHA2 XX-60 10 1 ALPHA2 XX-40 0 0

Více

MARCOMPLET - +420 274 781 551 - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96817952

MARCOMPLET - +420 274 781 551 - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96817952 1 MAGNA 3240 Na vyžádání Výrobní č.: 96817952 Čerpadlo s obtékaným rotorem, tj. čerpadlo a motor tvoří integrální jednotku bez ucpávky hřídele, pouze s dvěma plochými těsněními pro utěsnění. Čerpaná kapalina

Více

NOVÁ ALPHA2 NOVÁ DEFINICE SPOLEHLIVOSTI A ÚČINNOSTI. Oběhové čerpadlo pro soustavy vytápění, chlazení a klimatizace

NOVÁ ALPHA2 NOVÁ DEFINICE SPOLEHLIVOSTI A ÚČINNOSTI. Oběhové čerpadlo pro soustavy vytápění, chlazení a klimatizace NOVÁ ALPHA NOVÁ DEFINICE SPOLEHLIVOSTI A ÚČINNOSTI Oběhové čerpadlo pro soustavy vytápění, chlazení a klimatizace ALPHA ROZLOŽENÝ POHLED od všeho ještě více Kompaktní provedení Menší rozměry - pro ještě

Více

Datum: GRUNDFOS ALPHA2 Další generace malých oběhových čerpadel v nejvyšší energetické třídě "A".

Datum: GRUNDFOS ALPHA2 Další generace malých oběhových čerpadel v nejvyšší energetické třídě A. Pozice Počet Popis 1 ALPHA2 2-4 N 15 Výrobní č.: 9766453 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku GRUNDFOS ALPHA2 Další generace malých oběhových čerpadel v nejvyšší energetické třídě "A".

Více

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno kým: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum:

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno kým: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGA3 3-8 Datum:.7.17 Výrobní č.: 9794343 MAGA3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými komunikačními možnostmi a funkcionalitami,

Více

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno kým: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum:

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno kým: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGA3 32- Výrobní č.: 97924255 MAGA3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými komunikačními možnostmi a funkcionalitami, které

Více

Název výrobku Fáze U f [Hz] Potrubní p max Vzdálenost sací-výtlač. Energetický štítek ALPHA G A

Název výrobku Fáze U f [Hz] Potrubní p max Vzdálenost sací-výtlač. Energetický štítek ALPHA G A Název výrobku Fáze U f [Hz] Potrubní p max Vzdálenost sací-výtlač. Energetický [V] přípojka [bar] hrdlo [mm] štítek ALPHA2 15-40 130 1 230 50 G 1 10 130 A 1/10 Pozice Počet Popis Cena položky 1 ALPHA2

Více

Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 65-150 F. Výrobní č.: 97924299. MAGNA3 více než čerpadlo.

Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 65-150 F. Výrobní č.: 97924299. MAGNA3 více než čerpadlo. Pozice Počet Popis 1 GN3 65-15 F Výrobní č.: 97924299 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku GN3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými

Více

GRUNDFOS SOLOLIFT+ SOLOLIFT+ NOVÁ ŘADA KOMPAKTNÍCH PŘEČERPÁVACÍCH STANIC

GRUNDFOS SOLOLIFT+ SOLOLIFT+ NOVÁ ŘADA KOMPAKTNÍCH PŘEČERPÁVACÍCH STANIC GRUNDFOS SOLOLIFT+ SOLOLIFT+ NOVÁ ŘADA KOMPAKTNÍCH PŘEČERPÁVACÍCH STANIC SOLOLIFT+ JE VŠUDE TAM, KDE JE ZAPOTŘEBÍ Představujeme kompaktní čerpací stanice nové řady Sololift+ od firmy Grundfos. Čerpací

Více

Oxiperm 164 D / 30 až 2000 g/h

Oxiperm 164 D / 30 až 2000 g/h GRUNDFOS alldos INFORMACE O VÝROBKU Příprava chlórdioxidu ze zředěných pracovních roztoků Rozměry Rozměry Standardní systém Systém s čelní instalací 164-xxxDFI A B C2 C1 C A B M H G M D E F E F C C1 K

Více

Výpočet svislé únosnosti osamělé piloty

Výpočet svislé únosnosti osamělé piloty Inženýrský manuál č. 13 Aktualizace: 04/2016 Výočet svislé únosnosti osamělé iloty Program: Soubor: Pilota Demo_manual_13.gi Cílem tohoto inženýrského manuálu je vysvětlit oužití rogramu GEO 5 PILOTA ro

Více

Oběhová čerpadla R2CE(D) - R4CE(D) s frekvenčním měničem

Oběhová čerpadla R2CE(D) - R4CE(D) s frekvenčním měničem Oběhová čerpadla R2CE(D) - R4CE(D) s frekvenčním měničem Samostatná a zdvojená elektronicky řízená oběhová čerpadla vhodná do topných systémů. Čerpadla jsou dalším krokem v inovativní technologii CPS,

Více

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Rio-Eco Therm N. Typový list

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Rio-Eco Therm N. Typový list Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu Rio-Eco Therm N Typový list Impressum Typový list Rio-Eco Therm N Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat,

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Hydro MPC. Automatické tlakové stanice se 2 až 6 čerpadly 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Hydro MPC. Automatické tlakové stanice se 2 až 6 čerpadly 50 Hz ydrompc0.book Page 1 Monday, August 1, 0 11:02 AM TECNICKÝ KATAOG GRUNDFOS ydro MPC Automatické tlakové stanice se 2 až čeradly 0 z Obsah Údaje o výrobku Úvod Výkonový rozsah Výrobní rogram Tyové označení

Více

Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění. Calio S. Typový list

Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění. Calio S. Typový list Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění Calio S Typový list Impressum Typový list Calio S KSB Aktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti KSB nesmí

Více

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Calio-Therm S. Typový list

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Calio-Therm S. Typový list Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu Calio-Therm S Typový list Impressum Typový list Calio-Therm S Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat,

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS GRUNDFOS ALPHA2. Oběhová čerpadla 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS GRUNDFOS ALPHA2. Oběhová čerpadla 50 Hz TECHNCKÝ KATALOG GRUNDFOS Oběhová čerpadla 5 Hz Obsah Všeobecné údaje Oběhová čerpadla 3 Typové označení 3 Výkonový rozsah 3 Použití 4 Čerpané kapaliny 4 Řízení otopných soustav 5 AUTOADAPT 5 Provoz 5

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č.:

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č.: Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 4-1 F Výrobní č.: 97924177 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Oběhové čerpadlo MAGNA1 s jednoduchou volbou možností nastavení. Toto čerpadlo má zapouzdřený

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Hydro Multi-E. Automatické tlakové stanice se dvěma nebo třemi čerpadly CRE

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Hydro Multi-E. Automatické tlakové stanice se dvěma nebo třemi čerpadly CRE TECNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Automatické tlakové stanice se dvěma nebo třemi čeradly CRE 19 Obsah Údaje o výrobku Výkonový rozsah 3 4 Provozní odmínky 4 Nátoková výška 4 Výrobní rogram 5 Tyové označování

Více

Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu. Calio-Therm S. Typový list

Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu. Calio-Therm S. Typový list Vysoce efektivní čerpadlo na užitkovou vodu Calio-Therm S Typový list Impressum Typový list Calio-Therm S KSB Aktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti

Více

ELEKTRONICKÁ MOKROBĚŽNÁ OBĚHOVÁ ČERPADLA. Technický katalog

ELEKTRONICKÁ MOKROBĚŽNÁ OBĚHOVÁ ČERPADLA.  Technický katalog ELEKTRONICKÁ MOKROBĚŽNÁ OBĚHOVÁ ČERPADLA Technický katalog OBSAH EVOTRON... pro vytápění a klimatizace... EVOTRON SAN... pro teplovodní systémy... 10 EVOTRON SOL... pro solární kolektory a geotermální

Více

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: +421557895701 Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 50-60 F. Výrobní č.

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: +421557895701 Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 50-60 F. Výrobní č. Pozice Počet Popis 1 MAGNA1-6 F Výrobní č.: 97924189 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Oběhové čerpadlo MAGNA1 s jednoduchou volbou možností nastavení. Toto čerpadlo má zapouzdřený rotor,

Více

Základní konvenční technologie obrábění SOUSTRUŽENÍ

Základní konvenční technologie obrábění SOUSTRUŽENÍ Tento materiál vznikl jako součást rojektu, který je solufinancován Evroským sociálním fondem a státním rozočtem ČR. Základní konvenční technologie obrábění SOUSTRUŽENÍ Technická univerzita v Liberci Technologie

Více

Pozice Počet Popis Cena položky. 1 Cirkulační čerpadlo pro cirkulaci teplé vody v domácnostech UP BA 180 Na vyžádání

Pozice Počet Popis Cena položky. 1 Cirkulační čerpadlo pro cirkulaci teplé vody v domácnostech UP BA 180 Na vyžádání Pozice Počet Popis Cena položky Cirkulační čerpadlo pro cirkulaci teplé vody v domácnostech UP 54 BA 80 Na vyžádání Výrobní č.: 97680069 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Čerpadlo se

Více

Pozice Počet Popis 1 UP 20-14 BX PM. Výrobní č.: 97916772

Pozice Počet Popis 1 UP 20-14 BX PM. Výrobní č.: 97916772 Pozice Počet Popis 1 UP 20-14 BX PM Výrobní č.: 97916772 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Čerpadlo se sférickým rotorem konstruované pro oběh teplé vody v rámci distribučního systému

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 UP B PM. Výrobní č.: Na vyžádání

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 UP B PM. Výrobní č.: Na vyžádání Pozice Počet Popis 1 UP 15-1 B PM Výrobní č.: Na vyžádání Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Čerpadlo se sférickým rotorem konstruované pro oběh teplé vody v rámci distribučního systému

Více

ELEKTRONICKÁ OBĚHOVÁ ČERPADLA. SMALL

ELEKTRONICKÁ OBĚHOVÁ ČERPADLA.   SMALL ELEKTRONICKÁ OBĚHOVÁ ČERPADLA SMALL 27 DAB GRUNDFOS DAB WILO KÓD MODEL ELEKTRONICKÝ MAGNA MAGNA 1 MAGNA 3 EVOPLUS 40/180 M MAGNA 25-40 MAGNA 1 25-40 - - EVOPLUS 60/180 M MAGNA 25-60 MAGNA 1 25-60 - UPS

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 UP BA PM. Výrobní č.: Na vyžádání

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 UP BA PM. Výrobní č.: Na vyžádání Pozice Počet Popis 1 UP 15-1 BA PM Výrobní č.: Na vyžádání Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Čerpadlo se sférickým rotorem konstruované pro oběh teplé vody v rámci distribučního systému

Více

kritéria nového ecodesignu

kritéria nového ecodesignu Nejsme na startu směrnici ujete vědět o dov Vše, co potřeb pro obsluhu bu EuP Ecodesign 137386_EuP_Brochure_GCZ.indd 1 17/06/10 16:00:41 Jsme o kus napřed V roce 2013 změní směrnice EuP evropský trh oběhových

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 UP BXA PM. Výrobní č.:

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 UP BXA PM. Výrobní č.: Pozice Počet Popis 1 UP -1 BXA PM Výrobní č.: 979179 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Čerpadlo se sférickým rotorem konstruované pro oběh teplé vody v rámci distribučního systému teplé

Více

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno kým: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum:

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno kým: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 ALPHA2 L 25-6 1 Výrobní č.: 9547563 GRUNDFOS ALPHA2 L Příští generace malých oběhových čerpadel s energetickým štítkem A ALPHA2 L je poslední člen výrobního programu vysoce jakostních

Více

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno kým: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum:

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno kým: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum: Počet Popis 1 ALPHA2 L 25-4 18 Výrobní č.: 9547562 GRUNDFOS ALPHA2 L Příští generace malých oběhových čerpadel s energetickým štítkem A ALPHA2 L je poslední člen výrobního programu vysoce jakostních oběhových

Více

Výpočet svislé únosnosti osamělé piloty

Výpočet svislé únosnosti osamělé piloty Inženýrský manuál č. 13 Aktualizace: 06/2018 Výočet svislé únosnosti osamělé iloty Program: Soubor: Pilota Demo_manual_13.gi Cílem tohoto inženýrského manuálu je vysvětlit oužití rogramu GEO 5 PILOTA ro

Více

Čerpadlo pro pitnou vodu. Rio-Therm N. Typový list

Čerpadlo pro pitnou vodu. Rio-Therm N. Typový list Čerpadlo pro pitnou vodu RioTherm N Typový list Impressum Typový list RioTherm N Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat, upravovat ani poskytovat

Více

Název společnosti: - Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: -

Název společnosti: - Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA3 65-8 F Výrobní č.: 97924296 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku MAGNA3 více než čerpadlo. Se svou bezkonkurenční účinností, obsáhlým výrobním programem, zabudovanými

Více

NOVÁ ALPHA2 NOVÁ DEFINICE SPOLEHLIVOSTI A ÚČINNOSTI. Oběhové čerpadlo pro soustavy vytápění, chlazení a klimatizace

NOVÁ ALPHA2 NOVÁ DEFINICE SPOLEHLIVOSTI A ÚČINNOSTI. Oběhové čerpadlo pro soustavy vytápění, chlazení a klimatizace NOVÁ ALPA NOVÁ DEFINICE SPOLELIVOSTI A ÚČINNOSTI Oběhové čerpadlo pro soustavy vytápění, chlazení a klimatizace ALPA ROZLOŽENÝ POLED od všeho ještě více Kompaktní provedení poskytuje nadstandardní výkon

Více

Způsob určení množství elektřiny z kombinované výroby vázané na výrobu tepelné energie

Způsob určení množství elektřiny z kombinované výroby vázané na výrobu tepelné energie Příloha č. 2 k vyhlášce č. 439/2005 Sb. Zůsob určení množství elektřiny z kombinované výroby vázané na výrobu teelné energie Maximální množství elektřiny z kombinované výroby se stanoví zůsobem odle následujícího

Více

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Calio-Therm S. Typový list

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Calio-Therm S. Typový list Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu Calio-Therm S Typový list Impressum Typový list Calio-Therm S Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat,

Více

Datová centra a úložiště. Jaroslav G. Křemének g.j.kremenek@gmail.com

Datová centra a úložiště. Jaroslav G. Křemének g.j.kremenek@gmail.com Datová centra a úložiště Jaroslav G. Křemének g.j.kremenek@gmail.com České národní datové úložiště Součást rojektu CESNET Rozšíření národní informační infrastruktury ro VaV v regionech (eiger) Náklady

Více

MYCÍ ZAŘÍZENÍ PRO UŽITKOVÁ VOZIDLA SÍLA A VÝKON. MaxiWash

MYCÍ ZAŘÍZENÍ PRO UŽITKOVÁ VOZIDLA SÍLA A VÝKON. MaxiWash MYCÍ ZAŘÍZENÍ PRO UŽITKOVÁ VOZIDLA SÍLA A VÝKON MaxiWash Mycí linky určené ro mytí a ošetřování všech užitkových vozidel MaxiWash WashTec nabízí linku ro mytí užitkových vozidel odle vašich otřeb. Pro

Více

Mycí linka WashTec má vše pro váš úspěch v podnikání.

Mycí linka WashTec má vše pro váš úspěch v podnikání. Mycí linka WashTec má vše ro váš úsěch v odnikání. ROZSÁHLÝ SORTIMENT: Vždy srávné řešení ro odnikání v oboru mytí vozidel: PORTÁLOVÁ MYCÍ ZAŘÍZENÍ ro kaacitně nízké, střední a vysoké mycí rovozy, MYCÍ

Více

Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění. Calio S. Typový list

Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění. Calio S. Typový list Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění Typový list Impressum Typový list Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat, upravovat ani poskytovat

Více

GRUNDFOS MAGNA3 HLAVNÍ VÝHODY A PRODEJNÍ ARGUMENTY

GRUNDFOS MAGNA3 HLAVNÍ VÝHODY A PRODEJNÍ ARGUMENTY GRUNDFOS MAGNA3 HLAVNÍ VÝHODY A PRODEJNÍ ARGUMENTY Skvělé argumenty k prodeji Když doporučujete čerpadla Grundfos MAGNA3 svým zákazníkům, ujistěte se, že vědí, co všechno jim může nabídnout! Následující

Více

Způsobilost. Data a parametry. Menu: QCExpert Způsobilost

Způsobilost. Data a parametry. Menu: QCExpert Způsobilost Zůsobilost Menu: QExert Zůsobilost Modul očítá na základě dat a zadaných secifikačních mezí hodnoty různých indexů zůsobilosti (caability index, ) a výkonnosti (erformance index, ). Dále jsou vyočítány

Více

MĚŘENÍ VÝKONU V SOUSTAVĚ MĚNIČ - MOTOR. Petr BERNAT VŠB - TU Ostrava, katedra elektrických strojů a přístrojů

MĚŘENÍ VÝKONU V SOUSTAVĚ MĚNIČ - MOTOR. Petr BERNAT VŠB - TU Ostrava, katedra elektrických strojů a přístrojů MĚŘENÍ VÝKONU V SOUSAVĚ MĚNIČ - MOOR Petr BERNA VŠB - U Ostrava, katedra elektrických strojů a řístrojů Nástu regulovaných ohonů s asynchronními motory naájenými z měničů frekvence řináší kromě nesorných

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS MAGNA, UPE. Oběhová čerpadla série 2000

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS MAGNA, UPE. Oběhová čerpadla série 2000 TECNICKÝ KATALOG GRUNDFOS MAGNA, UPE Oběhová čerpadla série Obsah Údaje o výrobku MAGNA a UPE 3 Výkonové parametry 3 Charakteristické vlastnosti 3 Výhody 3 Oblasti použití Otopné soustavy Čerpané kapaliny

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. GRUNDFOS ALPHA Pro. Oběhová čerpadla 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. GRUNDFOS ALPHA Pro. Oběhová čerpadla 50 Hz TECNCKÝ KATALOG GRUNDFOS 5 z Obsah Údaje o výrobku Typový identifikační klíč Výkonový rozsah Oblasti použití Řízení otopných soustav Výhody regulace čerpadel 5 Automatický redukovaný noční provoz 5 Elektrické

Více

Pozice Počet Popis Cena položky

Pozice Počet Popis Cena položky Pozice Počet Popis Cena položky 1 ALPHA+ 25-40 180 4,190.00CZK Výrobní č.: 59544203 Čerpadlo se zapouzdřeným rotorem, tj. čerpadlo a motor tvoří kompaktní jednotku bez ucpávky, pouze se dvěma těsnicími

Více

Pozice Počet Popis 1 UP 15-14 BA PM. Výrobní č.: 97916757

Pozice Počet Popis 1 UP 15-14 BA PM. Výrobní č.: 97916757 Pozice Počet Popis 1 UP 15-14 BA PM Výrobní č.: 97916757 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Čerpadlo se sférickým rotorem konstruované pro oběh teplé vody v rámci distribučního systému

Více

ELEKTRONICKÁ OBĚHOVÁ ČERPADLA Naší prioritou je účinnost

ELEKTRONICKÁ OBĚHOVÁ ČERPADLA Naší prioritou je účinnost ELEKTRONICKÁ OBĚHOVÁ ČERPADLA Naší prioritou je účinnost AKCE 2014 platná od 1. 4. ELEKTRONICKÁ OBĚHOVÁ ČERPADLA DAB.EVOSTA stavební délka OTOPNÉ A KLIMATIZAČNÍ SYSTÉMY Q max Akční cena DAB.EVOSTA 40-70/130

Více

ze dne 2016, Nejlepší dostupné technologie v oblasti zneškodňování odpadních vod a podmínky jejich použití

ze dne 2016, Nejlepší dostupné technologie v oblasti zneškodňování odpadních vod a podmínky jejich použití I I I. N á v r h N A Ř Í Z E N Í V L Á D Y ze dne 2016, kterým se mění nařízení vlády č. 401/2015 Sb., o ukazatelích a hodnotách říustného znečištění ovrchových vod a odadních vod, náležitech ovolení k

Více

Směšovací uzly FHM-Cx pro podlahové vytápění

Směšovací uzly FHM-Cx pro podlahové vytápění Použití Směšovací uzel FHM-C5 (oběhové čerpadlo UPS) Směšovací uzel FHM-C6 (oběhové čerpadlo UPS) Směšovací uzel FHM-C7 (oběhové čerpadlo Alpha2) Kompaktní směšovací uzly Danfoss se používají k regulaci

Více

HYDROPNEUMATICKÝ VAKOVÝ AKUMULÁTOR

HYDROPNEUMATICKÝ VAKOVÝ AKUMULÁTOR HYDROPNEUMATICKÝ AKOÝ AKUMULÁTOR OSP 050 ŠEOBECNÉ INFORMACE ýočet hydroneumatického akumulátoru ZÁKLADNÍ INFORMACE Při výočtu hydroneumatického akumulátoru se vychází ze stavové změny lynu v akumulátoru.

Více

MACHINE OF THE YEAR 2014 COMPACT

MACHINE OF THE YEAR 2014 COMPACT MERLO 1964-2014 MACHINE OF THE YEAR 2014 COMACT CZ 2 3 SKUINA MERLO SKUINA MERLO růlomové technologie Bezečnost, ohodlí a maximální výkon Značka Merlo je od samého zrodu synonymem okročilých technologií

Více

6. Vliv způsobu provozu uzlu transformátoru na zemní poruchy

6. Vliv způsobu provozu uzlu transformátoru na zemní poruchy 6. Vliv zůsobu rovozu uzlu transformátoru na zemní oruchy Zemní oruchou se rozumí sojení jedné nebo více fází se zemí. Zemní orucha může být zůsobena řeskokem na izolátoru, růrazem evné izolace, ádem řetrženého

Více

GRUNDFOS ODPADNÍ VODY. Ponorná recirkulační čerpadla SRP

GRUNDFOS ODPADNÍ VODY. Ponorná recirkulační čerpadla SRP GRUNDFOS ODPADNÍ VODY Ponorná recirkulační čerpadla SRP Ponorná recirkulační čerpadla Grundfos Řada výkonných a spolehlivých ponorných recirkulačních čerpadel pro čistírny odpadních vod Grundfos nabízí

Více

Čerpadlo na užitkovou vodu. Rio-Therm N. Typový list

Čerpadlo na užitkovou vodu. Rio-Therm N. Typový list Čerpadlo na užitkovou vodu RioTherm N Typový list Impressum Typový list RioTherm N KSB Aktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti KSB nesmí dále šířit,

Více

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č.

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č. Pozice Počet Popis 1 MAGA1-6 F Výrobní č.: 97924175 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Oběhové čerpadlo MAGA1 s jednoduchou volbou možností nastavení. Toto čerpadlo má zapouzdřený rotor,

Více

Směšovací uzly FHM-Cx pro podlahové vytápění

Směšovací uzly FHM-Cx pro podlahové vytápění Datový list Použití Obr. 1: Směšovací uzel FHM-C5 (oběhové čerpadlo UPS) Obr. 2: Směšovací uzel FHM-C6 (oběhové čerpadlo UPS) Obr. 3: Směšovací uzel FHM-C7 (oběhové čerpadlo Alpha2) Obr. 4: Směšovací uzel

Více

Propojení regulátorů RDG a Synco 700 do systému

Propojení regulátorů RDG a Synco 700 do systému Regulátory řady Synco Proojení regulátorů RDG a Synco 700 do systému Autor: René Kaemfer - ichal Bassy Verze: 0., 04-0-00 Dokument číslo: 53_VVS_RDG_HQ_CZ Coyright Siemens, s.r.o. 00 . Příklad: Regulace

Více

7. VÝROBNÍ ČINNOST PODNIKU

7. VÝROBNÍ ČINNOST PODNIKU 7. Výrobní činnost odniku Ekonomika odniku - 2009 7. VÝROBNÍ ČINNOST PODNIKU 7.1. Produkční funkce teoretický základ ekonomiky výroby 7.2. Výrobní kaacita Výrobní činnost je tou činností odniku, která

Více

Platnost od Ceny bez DPH EVOLUCE V ELEKTRONICE

Platnost od Ceny bez DPH EVOLUCE V ELEKTRONICE 2019 Platnost od 1. 4. 2019 Ceny bez DPH EVOLUCE V ELEKTRONICE 2019 platná od 1. 4. 2019 Elektronická oběhová čerpadla DAB.EVOSTA2 Jednofázová elektronická oběhová čerpadla s evropskou směrnicí Max. výtlačná

Více

Calio S / Calio S BMS Typový list

Calio S / Calio S BMS Typový list Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění Typový list Impressum Typový list Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat, upravovat ani poskytovat

Více

Hledáte dokonalé řešení pro zajištění potřebného tlaku?

Hledáte dokonalé řešení pro zajištění potřebného tlaku? GRUNDFOS PRESSURE MANAGER PM1 a PM2 Tlakové řídicí jednotky Pressure Manager PM1 a PM2 Hledáte dokonalé řešení pro zajištění potřebného tlaku? 2 / ÚVOD Kontrolu nad dodávkou vody může převzít výjimečná

Více

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum:

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum: Počet Popis 1 ALPHA2 25-6 1 Výrobní č.: 97993197 funkce AUTOADAPT automaticky vyhledá optimální provozní bod, čímž se sníží spotřeba energie a dosáhne požadovaného komfortu izolační pouzdra jsou dodávána

Více

Vypracováno kým: COMFORT BXA PM. Výrobní č.:

Vypracováno kým: COMFORT BXA PM. Výrobní č.: Název společnosti: Telefon: Datum: Pozice a-kotle.cz 6467215 1.1.218 Počet Popis 1 COMFORT 15-14 BXA PM Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Výrobní č.: 97916749 Cirkulační čerpadla Grundfos

Více

Extero IP X4. Instalační rozměry: Rozměry, mm H Extero 100. Typ D. 138 Extero 125. 138 Extero 150. 138,2 Extero 160. 138,2 Extero 200 138,2

Extero IP X4. Instalační rozměry: Rozměry, mm H Extero 100. Typ D. 138 Extero 125. 138 Extero 150. 138,2 Extero 160. 138,2 Extero 200 138,2 Extero Popis: Ventilátory Extero jsou speciálně navrženy na vertikální montáž. Jsou dokonale použitelné pro střední a velké zařízení. Ventilátory mají po dobu provozu velmi dobrou ventilační schopnost

Více

Small system. Big solution.

Small system. Big solution. GRUNDFOS multilift Small system. Big solution. Malé systémy - skvělá Grundfos Liftingřešení Stations Čerpací stanice Grundfos Multilift Centrální odvádění odpadních vod - žádný problém pro čerpací stanici

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS GRUNDFOS ALPHA2. Oběhová čerpadla. 50/60 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS GRUNDFOS ALPHA2. Oběhová čerpadla. 50/60 Hz TECHNCKÝ KATALOG GRUNDFOS GRUNDFOS ALPHA2 Oběhová čerpadla /6 Hz GRUNDFOS ALPHA2 Obsah 1. Všeobecný popis 3 Typový klíč 3 Výkonový rozsah 4 2. Použití Čerpané kapaliny 6 Řízení otopných soustav 7 Výhody

Více

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Rio-Eco Therm N. Typový list

Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu. Rio-Eco Therm N. Typový list Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu Rio-Eco Therm N Typový list Impressum Typový list Rio-Eco Therm N Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat,

Více

Tepelná čerpadla voda / voda POPIS

Tepelná čerpadla voda / voda POPIS Chladící výkon: 5 až 18 kw Topný výkon: 6 až 20 kw Úspory energie Využití obnovitelné přírodní energie Jediná investice pro vytápění i chlazení Jednoduchá, spolehlivá a ověřená technologie POUŽITÍ Reverzní

Více

Čerpadlo pro pitnou vodu. Rio-Therm N. Typový list

Čerpadlo pro pitnou vodu. Rio-Therm N. Typový list Čerpadlo pro pitnou vodu RioTherm N Typový list Impressum Typový list RioTherm N Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat, upravovat ani poskytovat

Více

Nařízení pro elektrické radiátory na EcoDesign od

Nařízení pro elektrické radiátory na EcoDesign od Nařízení pro elektrické radiátory na EcoDesign od 1.1.2018 V souladu s trendem snižování energetické náročnosti budov a dopadů na životní prostředí platí od 1.1. 2018 nové nařízení Evropské unie, stanovující

Více

INOVACE 2015 ROZDĚLOVAČE ENGINE NEREZ. Vysoce efektivní rozdělovače pro podlahové topení

INOVACE 2015 ROZDĚLOVAČE ENGINE NEREZ. Vysoce efektivní rozdělovače pro podlahové topení INOVACE 2015 ROZDĚLOVAČE ENGINE NEREZ Vysoce efektivní rozdělovače pro podlahové topení Kořeny špičkové kvality Top heating tkví v uplatňování nových myšlenek a v neustálém vývoji, avšak s neustálým ohledem

Více

Název společnosti: a-kotle.cz Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 COMFORT BA PM. Výrobní č.

Název společnosti: a-kotle.cz Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 COMFORT BA PM. Výrobní č. Pozice Počet Popis 1 COMFORT 15-1 BA PM Výrobní č.: 9791757 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Cirkulační čerpadla Grundfos Comfort PM s bezolovnatým tělesem čerpadla vhodným pro pitnou

Více

Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění. Calio S. Typový list

Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění. Calio S. Typový list Vysoce efektivní oběhové čerpadlo pro vytápění Typový list Impressum Typový list Všechna práva vyhrazena. Obsah ceníku se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, kopírovat, upravovat ani poskytovat

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis. 1 Čerpadlo má rotor zapouzdřený izolační membránou,

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis. 1 Čerpadlo má rotor zapouzdřený izolační membránou, Pozice Počet Popis 1 Čerpadlo má rotor zapouzdřený izolační membránou, Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Výrobní č.: 9691385 tj. čerpadlo a motor tvoří kompaktní jednotku bez ucpávky

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA Výrobní č.:

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA Výrobní č.: Pozice Počet Popis 1 MAGA1 25-8 Výrobní č.: 97924144 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Oběhové čerpadlo MAGA1 s jednoduchou volbou možností nastavení. Toto čerpadlo má zapouzdřený rotor,

Více

Šroubové kompresory ALBERT

Šroubové kompresory ALBERT Šroubové kompresory ALBERT enough air for everyone EUROPEAN UNION European Regional Development Fund Operational Programme Enterprise and Innovations for Competitiveness Tradice ve výrobě Průmyslová tradice

Více

Xesar. Jednoduše všestranný

Xesar. Jednoduše všestranný Xesar Jednoduše všestranný Xesar. Jednoduše všestranný Kontrola, bezpečnost a flexibilita spojené v jediném inovativním elektronickém uzamykacím systému to je Xesar. Ať už v bytových komplexech, ve vzdělávacím

Více

DIAGNOSTICKÁ MĚŘENÍ V SOUSTAVĚ MĚNIČ - MOTOR

DIAGNOSTICKÁ MĚŘENÍ V SOUSTAVĚ MĚNIČ - MOTOR Ing. PER BERNA VŠB - U Ostrava, FEI, katedra elektrických strojů a řístrojů, ul. 17. listoadu 15, 78 33 Ostrava Poruba, tel. 69/699 4468, E-Mail: etr.bernat@vsb.cz DIAGNOSICKÁ MĚŘENÍ V SOUSAVĚ MĚNIČ -

Více