Montáž krok za krokem SLOVINYL SIDING. Brandýs nad Labem

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Montáž krok za krokem SLOVINYL SIDING. Brandýs nad Labem"

Transkript

1 Montáž krok za krokem SLOVINYL SIDING CIUR a.s. Brandýs nad Labem 1. Vodorovný obklad a) příslušenství b) horizontální obkladové lamely Vodorovný obklad Vodorovný obklad je nejoblíbenějším způsobem použití materiálu SLOVINYL SIDING. Při vhodném kombinování barev je jeho použití vhodné jak pro rodinné domy tak i pro průmyslové objekty a) Příslušenství Krok č. 1: Před samotným zahájením montáže jakéhokoli prvku je nutné si objekt respektive startovací čáru obkladu správně zaměřit. To se provádí tak, že se najde nejnižší bod objektu a od něho se odvíjí montáž startovací lišty po celém obvodu objektu, tak aby byla zajištěna vzájemná návaznost jednotlivých řad lamel ze stěny na stěnu. Krok č. 2: Startovací lišta se instaluje vodorovně, tak aby první řada lamel byla pod nejnižším bodem cca o 12,5 mm. Na nárožích se vynechá prostor pro rohové prvky, J kanálky apod. Mezi

2 startovacími lištami vzájemně se ponechá prostor 7-13 mm. Startovací lišty se upevňují na nosný rošt ve středu otvorů stejně jako ostatní prvky systému. Krok č. 3: Rohové prvky vnitřní a venkovní se instalují tak aby sahaly až po horní kraj stěny s mezerou cca 7 mm. Každá strana rohového prvku se připevní tak, aby se prvek nedeformoval. Přibíjení probíhá galvanizovanými hřeby do středu oválných otvorů s výjimkou horních hřebíků, které se zatloukají na horní kraj oválného otvoru aby na nich prvek v období montáže mohl viset ve stabilní pozici. Vzdálenost pro přibíjení rohových prvků by neměla být větší než 300 mm mezi hřeby na délku.

3 Pokud výška objektu pro správnou aplikaci vyžaduje použití více než jednoho kusu rohu, je možno rohy na sebe nastavovat a to zásadně tak že horní roh překrývá spodní. Roh se upraví tak, že se horní část rohu zkracuje o 25 mm v obou upevňovacích oblastech jak ukazuje obrázek výše. Profil vnitřní roh lze rovněž nahradit stykem dvou J profilů.tento styk však není tak pevný a odolný vůči případné zatékající vlhkosti. Lemování nezapuštěných otvorů lze rovněž provádět J profily a pro tuto aplikaci jsou velmi vhodné jak ukazuje obrázek výše. Krok č. 4: Lemování otvorů dveří a oken - případ nezapuštěných otvorů - se provádí za následujícího sledu. Nainstaluje se J profil po obou stranách okenního otvoru - rámu, který v případě dveří končí u prahu a v případě oken přesahuje parapet o tloušťku profilu J, který bude pod parapetem, to znamená 22 mm. Nad takto umístěné J profily se umístí okapnička (drip cap), u které se vystřihnou kraje zároveň s postranními J profily. Takto připravená se okapnička nainstaluje. Přes okapničku se nainstaluje horní J profil který se na krajích vykrojí a uvolněný jazýček délky cca 20 mm se zahne do postranních J profilů. Celé provedení znázorňuje vedlejší obrázek.

4 Krok č. 5: Lemování otvorů dveří a oken - případ zapuštěných otvorů se provádí následovně: prvním krokem musí být instalace nového parapetu, který překryje stávající šířku parapetu včetně nárůstu o tloušťku obkladu. U krajů musí být parapet ohnut vzhůru, aby nemohlo dojít k zatékání pod něj bokem. Okolo všech okenních a dveřních otvorů se pak instalují venkovní rohy tak aby na horní straně sahaly až po okraj čelní strany a na dolní straně až k parapetu. Z vnitřní strany ostění okna se vnější roh nařízne na potřebnou délku. U parapetu se přebytek zcela odřízne a u horního ostění se odstřihne připevňovací zámek a zbytek plochy se ohne dovnitř do později instalovaného horního vnějšího rohu. Na horní okraj - nadpraží- otvoru se instaluje horní díl venkovního rohu tak,aby sahal po venkovní okraje rohů instalovaných po stranách otvoru. Z horních konců boční venkovních rohů se vyříznou dna zachytávacích kanálků na jejich výšku cca 20 mm tak, aby bylo možno provlíknout jazýček vytvořený vyříznutím dna zachytávacího kanálku horního rohového prvku. Oba konce horního rohového prvku se seříznou pod úhlem 45 stupňů. Horní rohy bočních prvků se ponechají v původním pravoúhlém tvaru a zasunou se pod horní venkovní roh b) Horizontální obkladové lamely Krok č. 1: Před samotným zahájením montáže panelů SLOVINYL SIDING je třeba si nejprve uvědomit z které strany je na objekt častější pohled. Lamely se v místech vzájemných spojů překrývají a spoj je patrný především ze strany, kde obklad končí. Je teda třeba vždy instalaci začít ze strany odkud se méně díváme. Příkladem může být klasický rodinný dům se vchodovými dveřmi směrem do zahrady k ulici. Začínat s obkladem se bude na opačném konci a končit se bude u vchodových dveří a pod. Nikdy nepoužívejte pro obklad plochy zbytky kratší než 60 cm, které by nepřecházely minimálně přes dvě podložné latě. Tyto zbytky lze s úspěchem použít například pro obklad ostění oken nebo na podhledech.

5 Ponechávejte originální tovární konce vždy jako překrývající. Mají lepší vzhled než ty, které opracujete. Nad spojem lamel musí být vždy minimálně dvě řady nepřerušených lamel z důvodu zachování pevnosti systému. Spoje by měly být od sebe vzdálené vždy minimálně 60 cm. Krok č. 2: Obklad začínáme zasunutím první lamely do startovacího profilu. Panel se dobře připevní a v rohových prvcích se ponechá vůle cca 7 mm pro zachování dilatace systému. Panely se vždy kotví pouze kvalitními galvanizovanými hřebíky o průměru hlavy cca 8 mm a délce alespoň mm. Průměr dříku hřebu by měl být alespoň 3 mm. Krok č. 3: Následující panel překrývá předešlý o cca 20 mm. Je to zhruba polovina výřezu připraveného v továrně. Lamely, které se v průběhu montáže zkracují je třeba na koncích upravit na dilataci stejně jako byly z továrny. Znamená to odstřihnout horní zámek v délce cca 40 mm.

6 Krok č. 4: Na spodní straně okna v rozích pod parapetem by se měly umístit ze zbytků vinylu nebo hliníkového plochu destičky v rozměru cca x 320 mm,které po montáži zabrání případně zateklé vodě zatéci do izolační vrstvy. Pak se pod parapet umístí J profil, který se vyměří přesně na délku mezi boční profily okna (J profil nebo vnější roh. Vnitřek J profilu se dále vyloží profilem undersil trim. Protože obkladový panel bude nutno proříznout tak, aby obešel otvor okna, je nutno profil undersil trim podložit na patřičnou výšku, aby nebyl panel v prostoru pod oknem propadlý. Krok č. 5: Na spodní straně okna je nutno obkladový panel přizpůsobit podle tvaru okna tak, aby se pod okenní otvor vešel. Tento panel musí být přes celou délku okna a přesahovat minimálně přes krajní latě nosného roštu nejbližší oknu. Na panel se při přiložení poznačí šířka okna. Na obou okrajích se ponechá vůle cca 7 mm pro případnou dilataci. Panel by měl být zasunut do ukončujícího prvku Undersil trim cca o 15 mm. Před konečnou montáží panelu si vyzkoušíme jeho polohu zda dostatečně zachytává spodní lamelu. Pak se upravená lamela znovu vyjme a proštípe se kleštěmi tak, aby se vytvořené zobáčky dobře zasekly do ukončujícího prvku undersil trim. Dokončete instalaci obvyklým způsobem. Při montáži obkladových panelů nad otvorem se postupuje stejně jako pod otvorem. Panel se přiloží k otvoru a vystřihne se nepotřebná část. Horní J profil se rovněž vyloží ukončujícím profilem undersil trim, aby obkladové panely nevibrovaly ve větru.

7 Krok č. 6: Při instalaci SLOVINYL SIDINGu na štíty objektů se nainstaluje J profil podél šikmých okrajů. Pokud je to potřebné vystřihnou se vnitřní části profilů v délce cca 26 mm a ponechá se pouze čelní strana profilů. Ta se pak v koutě překryje cca o 20 mm a oba konce se zakrátí do šikma, tak aby vzniknul úhledný styk. Při zasouvání šikmo zaříznutých obkladových lamel se vždy musí dbát na zachování dilatační mezery cca 7 mm mezi koncem obkladové lamely a zadní stěnou J profilu. Krok č. 7: Připevnění poslední obkladové lamely v ve špičce štítu tvoří jedinou výjimku, kdy se může lamela připevnit přes čelní plochu. Otvor pro připevnění je vhodné si na zemi předvrtat. Pro zjednodušení práce je možno zhotovit si šablonu, která kopíruje sklon střechy a lze ji následně používat pro přípravu lamel bez složitého vyměřování.

8 Krok č. 8: Ukončení obkladu pod okapem se provádí stejně jako ukončení pod oknem. Na vrchol stěny se přibije Jprofil, který se vyloží profilem undersil trim, popřípadě se použije pouze ukončovací profil undersil trim. Nastavení délky ukončovacího profilu ukazuje obrázek. Krok č. 9: Výška úseku, který je nutno odříznout z posledního panelu se určí tak, že se měří od spodního okraje čelní strany koncové lišty po spodní okraj S zámku na poslední celistvé lamele a přidá se 15 mm pro správné uchycení v ukončovací liště undersil trim. Připravený panel se nejprve vyzkouší nasadit před provedením perforace a pak se nasadí. Zabezpečující zobáčky perforace se připraví minimálně po vzdálenosti každých 15 cm.

CIUR a.s. Montáž krok za krokem SLOVINYL SIDING. Brandýs nad Labem. 2. Svislý obklad. Krok č. 1:

CIUR a.s. Montáž krok za krokem SLOVINYL SIDING. Brandýs nad Labem. 2. Svislý obklad. Krok č. 1: Montáž krok za krokem SLOVINYL SIDING CIUR a.s. Brandýs nad Labem 2. Svislý obklad Krok č. 1: U svislých obkladů vinyl siding se na místo startovacích lišt používá profil okapničky. Postupuje se obdobně

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ. prostavbu.cz. ww.prostavbu. profesionální špaletový systém pro obložení ostění oken a dveří. prostavbu.cz. www.prostavbu. www.

NÁVOD NA MONTÁŽ. prostavbu.cz. ww.prostavbu. profesionální špaletový systém pro obložení ostění oken a dveří. prostavbu.cz. www.prostavbu. www. profesionální špaletový systém pro obložení ostění oken a dveří NÁVOD NA MONTÁŽ www. ww.prostavbu 1 S t r á n k a Špaletový systém vinycom pro obložení ostění oken a dveří je vhodný nejen k fasádním systémům

Více

Montážní návod Vinyl siding

Montážní návod Vinyl siding Kantech spol. s r.o. strana 1 Montážní návod Vinyl siding Naše montážní příručka obsahuje pokyny pro montáž obkladu. Celý systém Vinyl siding je složen z několika prvků, které se variabilně v různých kombinacích

Více

WWW.HALOVESYSTEMY.CZ Strana č. 1

WWW.HALOVESYSTEMY.CZ Strana č. 1 WWW.HALOVESYSTEMY.CZ Strana č. 1 KLEMPÍŘSKÉ VÝROBKY PRO STĚNOVÉ PANELY Klempířské lemování 001 - Zakládací okapnice, typizovaná Typizované lemování z plechu tl. 0,5 mm označení/ tl. panelu A B délka rozvinutá

Více

Název a nákres prvku Info r.š.

Název a nákres prvku Info r.š. vnitřní hřebenáč vystřihovaná lišta dle profilu panelu 46 Název a nákres prvku Info r.š. 110 110 34 121 vystřiženo podle tvaru střešního panelu Výrobní délka do 6 000 mm. Výrobní délka 1 000 mm. - počet

Více

DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky :

DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky : Vertikální instalace obkladu na stěny (lamely svisle) : DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky : 1. Ke stěně přišroubujte vodorovně dřevěné latě (rozměru cca. 30 x 25 mm) nebo latě z PVC (P9050, o rozměru 32 x

Více

1. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING DECO SIDING WOOD SIDING. (typ 2015) NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému. Verze 2017/07-01 CZ

1. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING DECO SIDING WOOD SIDING. (typ 2015) NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému. Verze 2017/07-01 CZ 1. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING DECO SIDING WOOD SIDING (typ 2015) NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému 2. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING Základní prvky fasádního systému

Více

DECO SIDING. NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému NOVÝ. 1. stránka Návod na montáž DECO SIDING

DECO SIDING. NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému NOVÝ. 1. stránka Návod na montáž DECO SIDING 1. stránka Návod na montáž DECO SIDING NOVÝ DECO SIDING 2015 NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému www.prostavbu.cz 2. stránka Návod na montáž DECO SIDING Základní prvky fasádního systému DECO

Více

ZATEPLENÍ OBVODOVÉ STĚNY PROVĚTRÁVANÝM ZPŮSOBEM VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASADNÍ DESKY PREFA. PS = posuvný bod NÁZEV VÝKRESU NÁZEV STAVBY INVESTOR

ZATEPLENÍ OBVODOVÉ STĚNY PROVĚTRÁVANÝM ZPŮSOBEM VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASADNÍ DESKY PREFA. PS = posuvný bod NÁZEV VÝKRESU NÁZEV STAVBY INVESTOR PS = posuvný bod VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASADNÍ DESKY PREFA ZDIVO TERMSTOP L - KONZOLA SPOJOVACÍ ŠROUB L- PROFIL 60/40/1,8mm VERTIKÁLNÍ FASÁDNÍ OBKLAD PREFA VZDUCHOVÁ MEZERA PREFA 4.1.1.01 ZODP. NOSNÝ ROŠT - VERTIKÁLNÍ

Více

Montáž. Čelní pohled horizontální orientace desek. vertikální orientace desek. 400 mm. 800 mm. 50 mm. 400 mm 300 mm. 350 mm.

Montáž. Čelní pohled horizontální orientace desek. vertikální orientace desek. 400 mm. 800 mm. 50 mm. 400 mm 300 mm. 350 mm. Montáž Poznámka! Pokud bude montáž dle níže uvedených obrázků buď vertikálně nebo horizontálně, tak Cembrit Express může být montován do výšky 2 pater. V případě vyšších budov musí být zatížení větrem

Více

Montážní návod pro obklady stěn

Montážní návod pro obklady stěn Montážní návod pro obklady stěn 1. Základní údaje Instalace plastových palubek není složitá a zvládne ji každý zdatný kutil (nebo se m ůžete obrátit na autorizované partnery společnosti ). Jednotlivé plastové

Více

Pro montáž obkladu z plastových lamel je nutné připravit dostatečně rovný, pevný a únosný podklad.

Pro montáž obkladu z plastových lamel je nutné připravit dostatečně rovný, pevný a únosný podklad. www.renol.cz 1. Základní údaje Instalace plastových palubek není složitá a zvládne ji každý zdatný kutil (nebo se můžete obrátit na autorizované partnery společnosti RENOL CZ). Jednotlivé plastové palubky

Více

Technický list Sto-Anputzleiste Bravo

Technický list Sto-Anputzleiste Bravo Profil pro ostění se zabudovanou těsnicí páskou Charakteristika Použití do exteriéru pro trvalé utěsnění napojovacích spár (rámy oken a dveří, vodicí kolejničky žaluzií) u fasádních zateplovacích systémů

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému

NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému 1. stránka Návod na montáž SOLID BRICK + SOLID STONE NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému www.prostavbu.cz 2. stránka Návod na montáž SOLID BRICK + SOLID STONE Základní prvky fasádního systému

Více

Návod k montáži pro profesionály. NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 www.nmc-czech.cz

Návod k montáži pro profesionály. NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 www.nmc-czech.cz Návod k montáži pro profesionály NMC Czech, s.r.o. Spořická 4949, 430 01 Chomutov, Tel: +420 474 63 87 81-83 INDEX Spodní část stavby Výběr materiálu Pokládka spodní konstrukce Pokládka spodní konstrukce

Více

Rádce Střešní plechy

Rádce Střešní plechy Rádce Střešní plechy 1 Okrajový plech bez vodní drážky postranní ukončení šikmých a plochých střech s použitím asfaltových šindelů vzdálenost okapnice/zeď min. 20 mm připevnění těsnícími šrouby A2/A2 Pomocí

Více

NÁVOD PRO INSTALACI STŘEŠNÍHO OKNA ONDULINE TERMO DO STŘEŠNÍ KONSTRUKCE

NÁVOD PRO INSTALACI STŘEŠNÍHO OKNA ONDULINE TERMO DO STŘEŠNÍ KONSTRUKCE NÁVOD PRO INSTALACI STŘEŠNÍHO OKNA ONDULINE TERMO DO STŘEŠNÍ KONSTRUKCE 1. Střešní okna je možné instalovat do střech se sklonem v rozmezí od 20 do 90 stupňů. Střešní okno může být umístěno v jakémkoliv

Více

Zateplovací systémy Baumit. Požární bezpečnost staveb PKO PKO PKO PKO PKO PKO

Zateplovací systémy Baumit. Požární bezpečnost staveb PKO PKO PKO PKO PKO PKO Zateplovací systémy Baumit Požární bezpečnost staveb PKO - 16-008 PKO - 16-012 PKO - 16-013 PKO - 17-004 PKO - 17-006 PKO - 17-007 www.baumit.cz duben 2017 Při provádění zateplovacích systémů je nutno

Více

CENÍK Kolekce WOOD DESIGN:

CENÍK Kolekce WOOD DESIGN: CENÍK Kolekce WOOD DESIGN: Délka jedné desky fasádního obkladu je 6 m a celková šířka desky je 220 mm. Skladebná šířka desek je 180 mm (po zasunutí do sebe). Tloušťka stěny desky fasádního obkladu je 6

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ Obsah 1a) Zateplení soklové oblasti se stávající tepelnou izolací... 3 1b) Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné izolace... 4 2) Zateplení soklové oblasti

Více

Tabulka 5 Specifické prvky

Tabulka 5 Specifické prvky Tabulka 5 Specifické prvky 1 Podhledy (s působením požáru ze spodní strany) 1.1 Podhled s přídavnou izolací vloženou mezi dřevěné stropní nosníky, druh DP2 1 - stropní záklop 2 - dřevěné nosníky (vzdálené

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ Obsah 1a) Zateplení soklové oblasti se stávající tepelnou izolací... 3 1b) Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné izolace... 4 2) Zateplení soklové oblasti

Více

ZOBRAZENÍ SESTAVY A SEZNAM DÍLŮ

ZOBRAZENÍ SESTAVY A SEZNAM DÍLŮ 70 mm 30 mm http://www.silvadec.com / info@silvadec.com tél. :+33(0).97.45.09.00 NÁVOD K INSTALACI KOEXTRUDOVANÝCH OBKLADOVÝCH PRKEN PŘED INSTALACÍ SI POZORNĚ PŘEČTĚTE Před zahájením instalace doporučujeme,

Více

SKLENÍK KIN SV-2 OBSAH:

SKLENÍK KIN SV-2 OBSAH: SKLENÍK KIN SV-2 OBSAH: 1. ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ VLASTNOSTI................................... 2 2. OBSAH BALENÍ................................................... 2 3. MONTÁŽ SKLENÍKU..................................................

Více

Certain Teed Montáž vinylového obkladu

Certain Teed Montáž vinylového obkladu Certain Teed Montáž vinylového obkladu Dovoz a Distribuce v ČR: EKOCELL CZ s.r.o. Kunín 255, 742 53 Kunín Tel. 773400186 info@ekocell.cz www.ekocell.cz Obsah 1) Montáž lamel 2) STUDfinder instalační systém

Více

CENÍK Kolekce Classic:

CENÍK Kolekce Classic: CENÍK Kolekce Classic: Délka jedné desky fasádního obkladu je 6 m a celková šířka desky je 370 mm. Skladebná šířka desek je 330 mm (po zasunutí do sebe). Tloušťka stěny desky fasádního obkladu je 6 mm

Více

Technický list Sto-Anputzleiste Perfekt

Technický list Sto-Anputzleiste Perfekt Profil pro ostění s teleskopickým mechanismem Charakteristika Použití do exteriéru pro trvalé utěsnění napojovacích spár (rámy oken a dveří, vodicí kolejničky žaluzií) u fasádních zateplovacích systémů

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ STX.THERM SANA Zdvojení ETICS

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ STX.THERM SANA Zdvojení ETICS TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ STX.THERM SANA Zdvojení ETICS Obsah 1) Výpočet celkové délky kotvy Spiral Anksys... 3 2) Zdvojení ETICS - založení s odskokem soklové izolace... 4 3a) Zdvojení ETICS - napojení

Více

ZÁZNAM O PREVENTIVNÍ KONTROLE STAVU KONTAKTNÍHO TEPELNĚ IZOLAČNÍHO SYSTÉMU

ZÁZNAM O PREVENTIVNÍ KONTROLE STAVU KONTAKTNÍHO TEPELNĚ IZOLAČNÍHO SYSTÉMU ZÁZNAM O PREVENTIVNÍ KONTROLE STAVU KONTAKTNÍHO TEPELNĚ IZOLAČNÍHO SYSTÉMU Investor/majitel objektu: Místo stavby (obec, ulice a číslo objektu): Nákres půdorysu objektu s označení stran objektu: Povětrnostní

Více

Vápenná jímka opláštění budovy a střecha

Vápenná jímka opláštění budovy a střecha Vápenná jímka opláštění budovy a střecha Jirkov, Jindřiššká - Šerchov POPIS Projekt Rekonstrukce úpravny vody Jirkov řeší novostavbu budovy vápenného hospodářství a objekt vápenné jímky. Společnost HIPOS

Více

POPIS HODNOTA JEDNOTKA PRÁVNÍ PŘEDPIS 3x Ekopanel E60 rozměry: tloušťka šířka délka. 58 (tolerance +2 mm) 1200,

POPIS HODNOTA JEDNOTKA PRÁVNÍ PŘEDPIS 3x Ekopanel E60 rozměry: tloušťka šířka délka. 58 (tolerance +2 mm) 1200, Popis OBVODOVÁ STĚNA EKO3 - obklad obvodové nosné dřevěné rámové konstrukce Skladba tl. 380 - dřevovláknitá deska tl. 20 - KVH hranoly + tepelná izolace tl. 140 - dřevěný rošt tl. 40 Doporučené použití

Více

Montážní návod. Gardentec Standard

Montážní návod. Gardentec Standard Montážní návod Gardentec Standard Přejeme Vám bohatou úrodu! Instrukce k montáži Vážení zákazníci! Děkujeme Vám za nákup tohoto skleníku. Jeho konstrukce je z profilů širokých 78 mm z galvanizované oceli,

Více

Technologie pokládky šindelů VEDAFORM

Technologie pokládky šindelů VEDAFORM Technická informace Asfaltový šindel tvar bobrovka (17.8.2006) Technologie pokládky šindelů VEDAFORM Pokládka živičných šindelů vyžaduje vždy čistý, rovný a suchý spojitý podklad. Ten může být tvořen dřevěným

Více

Instalace střešního okna VELUX do masivní střechy Ytong Komfort

Instalace střešního okna VELUX do masivní střechy Ytong Komfort Instalace střešního okna VELUX do masivní střechy Ytong Komfort Denní světlo je nenahraditelné a s pomocí střešních oken ho přivedeme dovnitř interiéru. Střešní okno VELUX můžeme osadit i do masivní těžké

Více

Zateplovací systémy Baumit. Požární bezpečnost staveb PKO č. 10-024 PKO č. 11-003

Zateplovací systémy Baumit. Požární bezpečnost staveb PKO č. 10-024 PKO č. 11-003 Zateplovací systémy Baumit Požární bezpečnost staveb PKO č. 10-024 PKO č. 11-003 www.baumit.cz duben 2011 Při provádění zateplovacích systémů je nutno dodržovat požadavky požárních norem, mimo jiné ČSN

Více

Technologie pokládky šindelů VEDAFORM

Technologie pokládky šindelů VEDAFORM Technická informace Asfaltový šindel tvar trapézový (SHADOW) (21.10.2004) Technologie pokládky šindelů VEDAFORM Pokládka živičných šindelů vyžaduje vždy čistý, rovný a suchý spojitý podklad. Ten může být

Více

www.palubky-online.cz

www.palubky-online.cz Montážní návod pro použití v exteriéru 1. Základní pravidla a doporučení pro montáž plastové palubky Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže

Více

Odvodnění a dekomprese PRESTIGE

Odvodnění a dekomprese PRESTIGE INCON 5.11.2010 1 Odvodnění a dekomprese PRESTIGE 2 Odvodnění rámů Prestige 3 Dekomprese rámů Prestige 4 Odvodnění křídel Prestige 5 Dekomprese křídel Prestige 6 Odvodnění sloupků Prestige 7 Dekomprese

Více

Baumit Zateplovací systémy

Baumit Zateplovací systémy Baumit Zateplovací systémy Technické detaily Kapitola H Technické detaily pro provádění zateplovacích systémů Baumit Listopad 2014 www.baumit.cz H.Technické detaily Obsah H. Technické detaily... 3 H.1

Více

RENOL!!! MONTÁŽNÍ ŘÁD!

RENOL!!! MONTÁŽNÍ ŘÁD! RENOL MONTÁŽNÍ ŘÁD 1. Základní pravidla a doporučení Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže střešního podbití (příp. fasádních systémů)

Více

Upevňovací systém. Certifikovaný v ČR - jednoduchý - spolehlivý

Upevňovací systém. Certifikovaný v ČR - jednoduchý - spolehlivý Upevňovací systém Certifikovaný v ČR - jednoduchý - spolehlivý "snadné ohýbání" 2 LEIFELD lišta 1200 Základem systému je pozinkovaná lišta LEIFELD 1200 umožňuje zhotovení široké škály instalací použitím

Více

Montáţní návod na Nářaďový Panelový Domek TYP NPD 5,6,7 (bez podlahy)

Montáţní návod na Nářaďový Panelový Domek TYP NPD 5,6,7 (bez podlahy) 24.3.2011 DELTA Svratka s.r.o., Partyzánská 411, 592 02 Svratka tel.: +420 566662215, fax: +420 566662554 e-mail: info@deltasvratka.cz, http://www.deltasvratka.cz/ IČ: 150 50 611 DIČ: 351-150 50 611 Společnost

Více

ZATEPLENÍ OBVODOVÉ STĚNY PROVĚTRÁVANÝM ZPŮSOBEM VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASÁDNÍ HLINÍKOVÉ DESKY NÁZEV VÝKRESU NÁZEV STAVBY INVESTOR

ZATEPLENÍ OBVODOVÉ STĚNY PROVĚTRÁVANÝM ZPŮSOBEM VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASÁDNÍ HLINÍKOVÉ DESKY NÁZEV VÝKRESU NÁZEV STAVBY INVESTOR VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASÁDNÍ HLINÍKOVÉ DESKY TERMSTOP min. 10mm SPOJOVACÍ ŠROUB PŘÍPONKA FASÁDNÍ HLINÍKOVÝ OBKLAD L- PROFIL 60/40/1,8mm VERTIKÁLNÍ L - KONZOLA WENTIROCK, VENTI MAX F, - TLOUŠŤKA IZOLANTŮ DLE

Více

Specialista na plastové materiály. Polykarbonátové zámkové panely. Montážní návod zámkový panel 40mm. Stand 09/2012

Specialista na plastové materiály. Polykarbonátové zámkové panely. Montážní návod zámkový panel 40mm. Stand 09/2012 Specialista na plastové materiály Polykarbonátové zámkové panely Montážní návod zámkový panel mm Stand 09/2012 zámkový panel mm 1. Polykarbonátový panel mm 2. Hliníkový boční a horní profil 3. Vnitřní

Více

Konstrukční skladby 1-4 Balkony a terasy

Konstrukční skladby 1-4 Balkony a terasy Konstrukční skladby 1-4 Balkony a terasy IZOLACE, SEPARACE A VYROVNÁNÍ PŘETLAKU VODNÍ PÁRY KONSTRUKČNÍ SKLADBA 1 Konstrukce balkonů se Schlüter -DITRA Kontaktní izolace - separace - vyrovnání přetlaku

Více

Od 1. 9. 2009. Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma!

Od 1. 9. 2009. Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma! Od 1. 9. 2009 2009 Ceny jsou uvedeny bez DPH.! Smluvním firmám dovoz zdarma! Veškeré uvedené rozměry vrat jsou skutečným rozměrem dodaných výrobků! ( není to rozměr stavebního otvoru ) V případě, že dojde

Více

Vnější obložení montážní pokyny

Vnější obložení montážní pokyny Vnější obložení montážní pokyny Obecně Předpoklady pro funkční a dlouhodobé vnější obložení: použijte obkladové palubky s dostatečnou tloušťkou, doporučovaná tloušťka 19 mm palubky montujte jádrovou stranou

Více

MANUÁL MONTÁŽE PŘÍSTŘEŠEK PRO ZVÍŘATA LT

MANUÁL MONTÁŽE PŘÍSTŘEŠEK PRO ZVÍŘATA LT Základní technické informace Šířka: 8 m Délka: 8 m Výška: 4 m Šířka vrat: 1,88 m Rozteč oblouků: 2 m Příprava k montáži Pro montáž je nutné vybrat takový terén, jehož sklon v délce i šířce haly nepřevyšuje

Více

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata ISO & ALU ALU Hliníková sekční vrata jsou klasická průmyslová vrata s nejvyšší schopností prosvětlení. Vodorovné sekce navzájem spojené panty se vysouvají nahoru pomocí

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ETICS

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ETICS TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ ETICS OBSAH: 1a Zateplení soklové oblasti se stávající tepelnou izolací 1b Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné izolace 2 Zateplení soklové oblasti v rovině ETICS

Více

MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA PLASTOVÁ OKNA DVEŘE. www.rehau.cz. Stavebnictví Automotive Průmysl

MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA PLASTOVÁ OKNA DVEŘE. www.rehau.cz. Stavebnictví Automotive Průmysl MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA PLASTOVÁ OKNA DVEŘE www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl Provedení montáže Kvalita vysoce kvalitních oken stojí a padá s provedením jejich připojení k obvodové konstrukci. Odborně

Více

INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA. zahradní domek SCOOT ČR: SK:

INSTALAČNÍ PŘÍRUČKA. zahradní domek SCOOT ČR: SK: Číslo Rozměr Počet Grafické znázorn ění Profil Název části Použití Podkladová lať Stěna A, B, E Stěna E1 Stěna D Stěna A, B, E, E1 Stěna A Stěna A, B Stěna A Stěna A Stěna B Stěna D Stěna D Stěna C, D

Více

WINDEK MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA - 1 -

WINDEK MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA - 1 - WINDEK MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA - 1 - O B S A H 1 Úvod...3 2 Než začnete s montáží...3 3 Montáž samostatných oken...16 3.1 Přípravné práce...16 3.2 Vyměření polohy střešního okna...16 3.3 Střešní okno na laťování...23

Více

MANUÁL MONTÁŽE PLACHTOVÁ HALA P

MANUÁL MONTÁŽE PLACHTOVÁ HALA P Základní technické informace Šířka: 9,76 m Délka: 26 m Výška: 4,58 m Šířka vrat: 3,5 m Výška vrat: 3,8 m Rozteč oblouků: 2 m Příprava k montáži Pro montáž je nutné vybrat takový terén, jehož sklon v délce

Více

Plochá střešní taška NIBRA F 7

Plochá střešní taška NIBRA F 7 Plochá střešní taška NIBRA F 7 Technická data Plochá střešní taška NIBRA F7 Výrobce Nelskamp (D) Celková délka ~ 57, cm Celková šířka ~ 5,7 cm Střed. krycí délka Střed. krycí šířka ~ 0, cm Spotřeba na

Více

Art. no. 3711120 ABSCO REGENT NÁVOD K MONTÁŽI. Přední strana: PŘÍPRAVA TERÉNU

Art. no. 3711120 ABSCO REGENT NÁVOD K MONTÁŽI. Přední strana: PŘÍPRAVA TERÉNU ABSCO REGENT NÁVOD K MONTÁŽI Art. no. 3711120 Přední strana: bok: výška: 3,0 m 2,18 m 2,1 m 2280 PŘÍPRAVA TERÉNU - TERÉN PRO KŮLNU MUSÍ BÝT ROVNÝ. DOPORUČUJEME, ABY KŮLNA BYLA POSTAVENA NA BETONOVOU DESKU

Více

Výpis řeziva. Stavební řezivo smrk. Novostavba RD, Bratkovice

Výpis řeziva. Stavební řezivo smrk. Novostavba RD, Bratkovice Novostavba RD, Bratkovice Výpis řeziva Stavební řezivo smrk Sloupy kruhového průřezu průměr délka ks kubatura(m3) popis poznámka 200 2500 3 0,24 sloup vnitřní_1np pohledový, vč.50mm na čep 160 3580 2 0,22

Více

Stojanové rozvaděče ECO a TELCO Montážní návod

Stojanové rozvaděče ECO a TELCO Montážní návod Stojanové rozvaděče ECO a TELCO Montážní návod 1. Schéma a pojmenování částí: horní kryt vertikální montážní lišty horizontální montážní úhelníky zámek čelních dveře 2 nosná kolečka rám boční dveře s ručními

Více

POZEMNÍ STAVITELSTVÍ PS3B - OKNA VÝPLNĚ OTVORŮ OKNA

POZEMNÍ STAVITELSTVÍ PS3B - OKNA VÝPLNĚ OTVORŮ OKNA VÝPLNĚ OTVORŮ OKNA Ing.Jaroslava Babánková Strana 1 (celkem 19) říjen 2016 VÝPLNĚ OTVORŮ ( v TOP ) okna denní osvětlení, větrání vnitřních prostor dveře vstup osob, bezpečnost, ( denní osvětlení ) vrata

Více

pro montáž na rám okna nebo stěnu se zapuštěným vodícím profilem Obr. 2

pro montáž na rám okna nebo stěnu se zapuštěným vodícím profilem Obr. 2 Produktový list Název produktu: Samonosný systém - STF 2 Použití: pro montáž na rám okna nebo stěnu se zapuštěným vodícím profilem Přednosti: - rychlá montáž žaluzií a nižší náklady na montáž - možnost

Více

Technologie pokládky šindelů VEDAFORM

Technologie pokládky šindelů VEDAFORM Technická informace Asfaltový šindel tvar trojúhelník (21.10.2004) Technologie pokládky šindelů VEDAFORM Pokládka živičných šindelů vyžaduje vždy čistý, rovný a suchý spojitý podklad. Ten může být tvořen

Více

Montážní návod dutinkové desky

Montážní návod dutinkové desky Montážní návod dutinkové desky Příprava konstrukce Před pokládkou dutinkových desek doporučujeme připravit nosnou dřevěnou konstrukci. Krokve musí být kvůli montáži široké min. 60 mm (doporučujeme 80 mm).

Více

VENKOVNÍ HLINÍKOVÝ PARAPET PROTLAČOVANÝ. R.S.P. s.r.o. Týn nad Vltavou 28-40

VENKOVNÍ HLINÍKOVÝ PARAPET PROTLAČOVANÝ. R.S.P. s.r.o. Týn nad Vltavou 28-40 VENKOVNÍ HLINÍKOVÝ PARAPET PROTLAČOVANÝ VENKOVNÍ HLINÍKOVÝ PARAPET PROTLAČOVANÝ R.S.P. s.r.o. Týn nad Vltavou 28 28-40 Verze: PA-13.0.18 Platnost od: 15.11.2018 Technické změny vyhrazeny! HLINÍKOVÝ PARAPET

Více

ČÁSTEČNÉ ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU čp. 72, ul. Revoluční, Dvůr Králové n. L.

ČÁSTEČNÉ ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU čp. 72, ul. Revoluční, Dvůr Králové n. L. spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY ČÁSTEČNÉ ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU čp. 72, ul. Revoluční, Dvůr Králové n. L. STAVEBNÍ ŘEŠENÍ TECHNOLOGICKÝ POSTUP PROVÁDĚNÍ ZATEPLENÍ

Více

Montáž a manipulace se střešní krytinou WECKMAN STEEL CR, spol. s.r.o.

Montáž a manipulace se střešní krytinou WECKMAN STEEL CR, spol. s.r.o. Montáž a manipulace se střešní krytinou WECKMAN STEEL CR, spol. s.r.o. Jihlavská 2134 594 01 Velké Meziříčí Risto Mäki tel. (+420) 602 719 510 Jarmila Denková tel. (+420) 725 031 562 e-mail: weckman@seznam.cz

Více

0. LEPENÍ / KOTVENÍ. 0.1 Lepení celoplošné. 0.2 Lepení rámeček a body

0. LEPENÍ / KOTVENÍ. 0.1 Lepení celoplošné. 0.2 Lepení rámeček a body CAD DETAILY Systémové řešení 1.sokl 2.parapet 3.Okení/dveře -ostění 4.nadokení a naddveřní ostění 5.Balkony/terasy 6.Podhledy 7.Atika 8.Střecha 9.Spáry 10.Spoje 11.Konzoly 0. LEPENÍ / KOTVENÍ 0.1 Lepení

Více

Uvnitř ukončovacích profilů je nutné vždy ponechat cca 10 mm dilatační mezeru od konců obkladových lamel (při montáži za teplot nad 25 C zmenšíme

Uvnitř ukončovacích profilů je nutné vždy ponechat cca 10 mm dilatační mezeru od konců obkladových lamel (při montáži za teplot nad 25 C zmenšíme Obklady podhledů krovů lamelami z PVC Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže střešního podbití z PVC lamel a profilů při běžné praxi.

Více

KOMÍNOVÁ LÁVKA UNI 100 MONTÁŽNÍ NÁVOD

KOMÍNOVÁ LÁVKA UNI 100 MONTÁŽNÍ NÁVOD KOMÍNOVÁ LÁVKA UNI 100 MONTÁŽNÍ NÁVOD Člen MONIER GROUP POPIS PRODUKTU je určena pro zajištění bezpečného pohybu po střeše. Skládá se ze dvou závěsných háků, dvou držáků, stoupací lávky délky 1,0 m a zábradlí.

Více

prostavbu.cz bezúdržbové fasádní obklady s povrchem z přírodního kamene NÁVOD NA MONTÁŽ prostavbu.

prostavbu.cz  bezúdržbové fasádní obklady s povrchem z přírodního kamene NÁVOD NA MONTÁŽ  prostavbu. bezúdržbové fasádní obklady s povrchem z přírodního kamene NÁVOD NA MONTÁŽ www.prostavbu 1 S t r á n k a Fasádní desky vinytherm se extrudují z vypěněných termoplastů, které neobsahují žádné škodlivé látky.

Více

Domovní rozvodnice povrchová montáž

Domovní rozvodnice povrchová montáž Domovní rozvodnice povrchová montáž Ekinoxe rozvodnice 1-6 modulů na povrch (str. 361) Rozměry (mm) Počet modulů š. 17,5 mm 140 x 52 x 68 1-2 013 56 140 x 87 x 68 3-4 013 57 140 x 130 x 68 5-6 013 58 Nedbox

Více

xxxxxxx Ekinoxe Ekinoxe rozvodnice pro povrchovou montáž 1-6 modulů rozvodnice pro povrchovou montáž 1-6 modulů Rozměry 1 2 moduly 3 4 moduly

xxxxxxx Ekinoxe Ekinoxe rozvodnice pro povrchovou montáž 1-6 modulů rozvodnice pro povrchovou montáž 1-6 modulů Rozměry 1 2 moduly 3 4 moduly Ekinoxe xxxxxxx rozvodnice pro povrchovou montáž 1-6 modulů 013 56 013 57 013 58 Bal. Obj. č. Rozvodnice s IP 30, IK 05 Rozvodnice třídy II 0. Kryt se připevní na skřínku zaklapnutím. Možnost plombování

Více

RUMBURK A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA U NEMOCNICE - IV. ETAPA VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ NA ST.P.Č.K. 2903/2 A 2903/3

RUMBURK A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA U NEMOCNICE - IV. ETAPA VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ NA ST.P.Č.K. 2903/2 A 2903/3 A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA U NEMOCNICE - IV. ETAPA VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ NA ST.P.Č.K. 2903/2 A 2903/3 RUMBURK Investor : Základní škola U Nemocnice Rumburk U Nemocnice 1132/5 408 01 Rumburk

Více

instalační příručka ČR: SK:

instalační příručka ČR: SK: instalační příručka Délka Tloušťka Šířka Počet Grafické znázornění Stěna C A Stěna C Stěna C Stěna A B Stěna A Stěna E Stěna B Stěna D Stěna D Stěna D Stěna B D Stěna B Stěna D Stěna E Stěna E Stěna E

Více

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ. -Zdvojení ETICS-

TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ. -Zdvojení ETICS- TECHNICKÉ DETAILY PROVÁDĚNÍ STX.THERM SANA MW -Zdvojení ETICS- Obsah 1a) Založení ETICS s odskokem soklové izolace na stávající izolaci základů... 3 1b) Zateplení soklové oblasti bez stávající tepelné

Více

MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA SIDINGS SVISLE SIDINGS VODOROVNĚ

MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA SIDINGS SVISLE SIDINGS VODOROVNĚ MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA SIDINGS SVISLE SIDINGS VODOROVNĚ STŘECHY FASÁDY SOLAR WWW.PREFA.COM OBSAH 1. Všeobecné pokyny 4 1.1 Pokyny pro zavěšené provětrávané fasády 4 1.2 Statické pokyny 6 1.3 Stavebně fyzikální

Více

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine 35. 4.18 www.hettich.com

Kování pro posuvné dveře s horním nosným profilem TopLine 35. 4.18 www.hettich.com 4.18 www.hettich.com Tvůrčí volnost pro návrhy velkých skříní Trend skříní s posuvnými dveřmi nepolevuje, protože vedle čistě funkčních aspektů přesvědčuje také jako designový prvek. nabízí atraktivní

Více

R 240 R 240 R 200 25 1) R 200 150 20 1) 270 / krytí hlavní výztuže c [mm]

R 240 R 240 R 200 25 1) R 200 150 20 1) 270 / krytí hlavní výztuže c [mm] Tabulka 4 Sloupy ázev konstrukce 1 Sloupy zděné (s ustálenou vlhkostí), druh DP1 1.1 1.2 Ze zdicích prvků, odpovídající položkám 1.1 nebo 1.2 tabulky 1, bez omítky Stejné provedení - vystavené vlivu požáru

Více

FSC AL V-11-1, V-11-2, V-11-3

FSC AL V-11-1, V-11-2, V-11-3 Návod pro montáž termických kolektorů FSC 21-2013 AL na rovnou střechu / volnou montáž V-11-1, V-11-2, V-11-3 Platný od 1.1.2011 OBSAH 1. 2. 3. 4. VŠEOBECNÉ INFORMACE BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ DÍLY KONSTRUKCE

Více

ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek

ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek ABUS TSS550 rozvorový dveřní zámek Montáž a obsluha dveřního zámku ABUS TSS550 I. Obsah balení II. Všeobecná upozornění III. Možnosti použití TSS550 IV. Nářadí pro montáž V. Nastavení směru uzamykání VI.

Více

5 Instalační detaily. 5. Instalační detaily

5 Instalační detaily. 5. Instalační detaily 5 Instalační detaily 5.1 Spojování plachet................................................................ 3 5.2 Připevnění po obvodu............................................................. 9 5.3

Více

, Brno Připravil: Ing. Zdeněk Holouš, Ph.D. Konstrukce nábytku I. Klasické konstrukce

, Brno Připravil: Ing. Zdeněk Holouš, Ph.D. Konstrukce nábytku I. Klasické konstrukce 27. 3. 2012, Brno Připravil: Ing. Zdeněk Holouš, Ph.D. Konstrukce nábytku I Klasické konstrukce 1 Základní konstrukce strana 2 Spojení na šířku, spojení do plochy Spojení na tupou spáru Spojení zubovou

Více

FAÇALU LR 110 MONTÁŽNÍ NÁVOD. Systém hliníkové nosné konstrukce pro předvěšené odvětrávané fasády

FAÇALU LR 110 MONTÁŽNÍ NÁVOD. Systém hliníkové nosné konstrukce pro předvěšené odvětrávané fasády MONTÁŽNÍ NÁVOD FAÇALU LR 110 Systém hliníkové nosné konstrukce pro předvěšené odvětrávané fasády Pražská 686 500 04 HRADEC KRÁLOVÉ Tel : 495 535 671 Fax : 495 535 672 Montážní návod hliníkové nosné konstukce

Více

DELTA Svratka s.r.o., Partyzánská 411, 592 02 Svratka tel: +420 566662215, fax: +420 566662554 IČ: 150 50 611 DIČ: 351-150 50 611 Obchodní oddělení:

DELTA Svratka s.r.o., Partyzánská 411, 592 02 Svratka tel: +420 566662215, fax: +420 566662554 IČ: 150 50 611 DIČ: 351-150 50 611 Obchodní oddělení: DELTA Svratka s.r.o., Partyzánská 411, 592 02 Svratka tel: +420 566662215, fax: +420 566662554 e-mail: info@deltasvratka.cz, http://www.deltasvratka.cz/ IČ: 150 50 611 DIČ: 351-150 50 611 Společnost je

Více

obr. 4 obr. 5 obr. 6. obr. 7 obr. 8 obr. 9

obr. 4 obr. 5 obr. 6. obr. 7 obr. 8 obr. 9 24.3.2011 DELTA Svratka s.r.o., Partyzánská 411, 592 02 Svratka tel: +420 566662215, fax: +420 566662554 e-mail: info@deltasvratka.cz, http://www.deltasvratka.cz/ IČ: 150 50 611 DIČ: 351-150 50 611 Společnost

Více

ODHAD NÁKLADŮ SANACE - OCENĚNÝ VÝKAZ VÝMĚR

ODHAD NÁKLADŮ SANACE - OCENĚNÝ VÝKAZ VÝMĚR ODHAD NÁKLADŮ SANACE - OCENĚNÝ VÝKAZ VÝMĚR A. ÚDAJE O STAVBĚ Název akce : Místo stavby : SANACE PANELOVÉHO DOMU Štúrova 1701, Praha 4 - Krč. B. STATICKÉ SANACE Objekt A Sanace vnějších vrstev obvodových

Více

Montážní návod Hliníkový teleskopický rám do okna se sítí proti hmyzu

Montážní návod Hliníkový teleskopický rám do okna se sítí proti hmyzu Popis dílů Obsah balení 2 x vnitřní profil krátký A1 a vnější profil krátký B1 2 x vnitřní profil dlouhý A1 a vnější profil dlouhý B1 4 x rohové spojky C 2 x zavěšovací háčky krátké D 2 x zavěšovací háčky

Více

Pohled zvenku. Půdorysný pohled

Pohled zvenku. Půdorysný pohled ŠESTIDÍLNÁ SESTAVA PLASTOVÝCH OKEN S ROHOVÝM SPOJEM 9790 (9040+750)x2150mm Horní nadvětlíky zaskleny hladkou izolační výplní 24mm ovládané jednotlivě pákovými ovladači umístěnými na rámu. Konstrukce profilů

Více

OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY P E N D I N G TECHNICKÁ SLOŽKA. Cintralux alu 25 mm. Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní

OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY P E N D I N G TECHNICKÁ SLOŽKA. Cintralux alu 25 mm. Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní OBLOUKOVÉ SVĚTLÍKY PATENT TECHNICKÁ SLOŽKA P E N D I N G Cintralux alu 25 mm Hliníkový obloukový světlík s vícestěnnou polykarbonátovou výplní 01-02-2018 Obecný popis výrobku Obloukový světlík je vyroben

Více

Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09, Karlovy Vary Autor: BOHUSLAV VINTER Název materiálu:

Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09, Karlovy Vary Autor: BOHUSLAV VINTER Název materiálu: Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09, Karlovy Vary Autor: BOHUSLAV VINTER Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_KONSTRUKČNÍ SPOJOVÁNÍ DÍLCŮ A SOUČÁSTÍ_T1 Číslo

Více

Žaluzie jsou převážně určeny k montáži do okenního křídla plastových a dřevěných eurooken.

Žaluzie jsou převážně určeny k montáži do okenního křídla plastových a dřevěných eurooken. NEOISOLITE Pravoúhlé okno 1. VYMĚŘENÍ Žaluzie jsou převážně určeny k montáži do okenního křídla plastových a dřevěných eurooken. ŠÍŘKU A VÝŠKU ŽALUZIE MĚŘÍME TÍMTO ZPŮSOBEM: š... (šířka) Měříme těsně u

Více

Diagnostika staveb Termografická kontrola stavební konstrukce

Diagnostika staveb Termografická kontrola stavební konstrukce Miloslav Hrdý Kunčice p.ondř. 686, PSČ 739 13 IČO 45161364 tel: 721 828 353 Diagnostika staveb Termografická kontrola stavební konstrukce Připraveno pro: Nábřeží kpt.nálepky 471 339 01 Klatovy 732766276

Více

A) Technická specifikace stánek 6 m 2

A) Technická specifikace stánek 6 m 2 A) Technická specifikace stánek 6 m 2 Vizualizace stánku: Rozměry stánku: šířka 3,0 m až 3,1 m hloubka 2,0 m až 2,1 m výška bočních stěn 2,0 až 2,2 m výška hřebene 2,6 až 2,7 m prodejní okno výška 0,85m

Více

*MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO OBLOŽENÍ FASÁD A SOKLŮ

*MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO OBLOŽENÍ FASÁD A SOKLŮ *MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO OBLOŽENÍ FASÁD A SOKLŮ BRICK STONE Obkladové panely BRICK se připevňují na nosný rošt vytvořený z dřevěných, plastových nebo plechových profilů. V případě rovného podkladu lze panely

Více

pro montáž na rám okna nebo stěnu s přiznaným (vyjímatelným) vodícím profilem Obr. 2

pro montáž na rám okna nebo stěnu s přiznaným (vyjímatelným) vodícím profilem Obr. 2 Produktový list Název produktu: Samonosný systém - STF 1 Použití: pro montáž na rám okna nebo stěnu s přiznaným (vyjímatelným) vodícím profilem Přednosti: - rychlá montáž žaluzií a nižší náklady na montáž

Více

Technický list lamelový obklad, podhled Atena

Technický list lamelový obklad, podhled Atena Technický list Lamelový obklad, podhled Atena List č.1/6 Technický list lamelový obklad, podhled Atena Fasádní a podhledové obklady z hliníku, oceli Atena série,,c ( typ P 100C, P 150C, P 200C, P 300C),

Více

MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA FASÁDNÍ PANEL FX.12

MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA FASÁDNÍ PANEL FX.12 MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA FASÁDNÍ PANEL FX.12 STŘECHY FASÁDY SOLAR www.prefa.com MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA FASÁDNÍ PANEL FX.12 OBSAH 1. Všeobecné pokyny 4 1.1 Pokyny pro zavěšené provětrávané fasády 4 1.2 Technické údaje

Více

objem 24 litrů objem 17 litrů MIKROVLNNÉ TROUBY 17 LITRŮ S INTEGROVANÝM VESTAVNÝM RÁMEČKEM ZÁVĚSNÝ NÁBYTEK

objem 24 litrů objem 17 litrů MIKROVLNNÉ TROUBY 17 LITRŮ S INTEGROVANÝM VESTAVNÝM RÁMEČKEM ZÁVĚSNÝ NÁBYTEK 570 570 Mikrovlnné trouby MIKROVLNKY KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA objem 40 litrů, výška 45 cm 50 365 MIKROVLNNÁ TROUBA S VLASTNÍM RÁMEČKEM objem 24 litrů 4,5 min. 380 570 100 23 547 544 560 550 458 458

Více

TECHNOLOGICKÝ LIST. Přehled konstrukcí. Technologie montáže. 1. Kovová konstrukce: 600 (625) 400 (417) 300 (313)

TECHNOLOGICKÝ LIST. Přehled konstrukcí. Technologie montáže. 1. Kovová konstrukce: 600 (625) 400 (417) 300 (313) Konstrukce: Sádrokartonové stěny na CW 150 - Požární odolnost EI 60 - konstrukční výška v závislosti na roztečích CW profilů a druhu opláštění až 15,5 metru Přehled konstrukcí Kód Konstr. Opláštění Tloušťka

Více