ŠKOLÍCÍ A DEMONSTRAČNÍ CENTRUM. nabídka praktických kurzů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ŠKOLÍCÍ A DEMONSTRAČNÍ CENTRUM. nabídka praktických kurzů"

Transkript

1 ŠKOLÍCÍ A DEMONSTRAČNÍ CENTRUM nabídka praktických kurzů

2 Vážení zákazníci, díky Vašemu zájmu o naše školení jsme pro Vás připravili další praktické kurzy u nás v našem Školícím a demonstračním centru v Kladně. Všechny kurzy jsou pro ty zubní techniky, kteří se chtějí vzdělávat, dozvědět se něco o zirkonové frézovací technologii MAD/MAM i CAD/CAM, zirkonové keramice, ale také pro ty z Vás, kteří již máte tento systém a chcete si rozšířit znalosti a zdokonalit se v této technologii. Některé typy kurzů jsou určeny pouze pro začátečníky a některé pro pokročilé, tedy pro ty zubní techniky, kteří již mají zkušenosti s touto technologií. U každého typu kurzu je doporučení: označení písmenem Z (začátečník) nebo P (pokročilý). Všechny kurzy jsou praktikovány na reálných modelech. Je velmi důležité, aby model s protiskusem odpovídal standartním požadavkům na dělený model pro fixní protetiku. Každý zubní technik si za vlastní model odpovídá sám. Zubní technik (P) si může také předpřipravit plastový model práce a pak si jej upravit na kurzu. Veškeré kurzy, které naše firma pořádá, se platí dvěma formami: zálohovou fakturou na 100% částky nebo zálohovou fakturou na 50% částky a druhou polovinu hotově před zahájením kurzu. Pro doprovodnou osobu je cena kurzu za poloviční cenu a je možno ji zaplatit zálohovou fakturou nebo hotově před zahájením kurzu. Termíny kurzů jsou vypsány na našich webových stránkách. Tyto praktické kurzy jsou určeny maximálně pro 3 zubní techniky, ale zaškolíme i jednotlivce. Každý účastník školení dostává dle příslušného kurzu daný počet kreditů do indexu a certifikát po skončení daného kurzu. Některé typy kurzů jsou dvoudenní. Můžete si zamluvit ubytování v penzionu: Penzion Ponte, Nučická 1500, Kladno , tel: , mobil: , info@ penzionponte.cz, cena: dvoulůžkový pokoj - 500,-Kč/os., jednolůžkový pokoj - 650,-Kč/os., snídaně 80,-Kč/os. Těším se na setkání s Vámi a věřím, že také strávíte svůj čas, jak doufám, v příjemném prostředí našeho školícího centra. Za firmu Váš školící zubní technik Hanka Urbanová DiS. POZOR NOVÁ ADRESA: Dukelských hrdinů 1640, Kladno

3 Prettau zirkon základní kurz Z, P Tento kurz je určen pro všechny, kteří již se zirkonem klasickým způsobem pracují, nebo i pro začátečníky, kteří si tuto novou technologii chtějí vyzkoušet. Frézování probíhá na manuálním frézovacím přístroji ZIRKOGRAPH 025 ECO od firmy ZIRKONZAHN. Účastnící kurzu si zhotoví 100% zirkonový 3členný můstek (nebo i 1-3 korunky) v laterárním úseku. První den Druhý den Cena: 9 500,-Kč/os. V ceně je zahrnuto: občerstvení, 1x oběd, zirkonový Prettau bloček + doprovodný materiál. Po absolvování kurzu každý účastník obdrží certifikát a 8 kreditů za školení a malý dárek. Prezentace frézovacího systému Technologický postup zhotovení 100% celozirkonové práce Způsob použití Prettau barvících tekutin (klasické + intenzivní) Způsob použití Prettau dobarvov.barev a Prettau Glazury + Zhotovení konstrukce z pryskyřice na modelu Frézování práce Úprava Prettau práce Barvení Prettau barvícími tekutinami + Prettau Intenziv.tek. Sintrovací pálení (přes noc) Nasazení a opracování Prettau práce Nanesení Prettau dobarvovacích barev a Prettau Glazury + Model 3čl. můstku nebo 1-3 sólo korunky s protiskusem v laterárním úseku Pomůcky, se kterými jste zvyklí pracovat (štětce, pean,...)

4 Prettau zirkon kombinovaný P Tento kurz je určen pro všechny, kteří již se zirkonem klasickým způsobem pracují, nebo i pro ty, kteří si tento nový materiál chtějí vyzkoušet. Frézování probíhá na manuálním frézovacím přístroji ZIRKOGRAPH 025 ECO od firmy ZIRKONZAHN. Účastnící kurzu si zhotoví kombinovaný Prettau zirkonový 4-6členný můstek zasahující zčásti do FÚ a zčásti do DÚ. První den Druhý den Cena: ,-Kč/os. V ceně je zahrnuto: občerstvení, 2x oběd, zirkonový Prettau bloček + keramický a doprovodný materiál Zirkonzahn. Po absolvování kurzu každý účastník obdrží certifikát a 8 kreditů za školení a malý dárek. Prezentace frézovacího systému Technologický postup zhotovení Prettau práce zčásti vrstvené Způsob použití Prettau barvících tekutin (klasické + intenzivní) Způsob použití Prettau dobarvov.barev a Prettau Glazury + Zhotovení konstrukce z pryskyřice na modelu Frézování Prettau práce Úprava Prettau práce Barvení Prettau barvícími tekutinami + Prettau Intenziv.tek. Sintrovací pálení (přes noc) Co je keramika ICE a jak se s ní pracuje? Nasazení a opracování Prettau práce Vrstvení zirkonové keramiky ICE Zirkonzahn ve FÚ Nanesení Prettau dobarvovacích barev a Prettau Glazury + Model 4-6čl. můstku zasahujícího zčásti do FÚ a LÚ s protiskusem Pomůcky, se kterými jste zvyklí pracovat (štětce, pean,...)

5 Komplexní základní kurz zirkonové technologie Z (frézovací technologie a zirkonová keramika ICE) Tento kurz je určen pro ty z Vás, kteří se chcete něco doz vědět o této technologii a na vlastní oči se přesvědčit, jak se s tímto systémem pracuje. Frézuje se na manuálním přístroji ZIRKOGRAPH 025 ECO firmy ZIRKONZAHN. 2 dny od Cena na osobu: 8 500,-Kč/ os. V ceně je zahrnuto: občerstvení, 2x oběd, zirk.bloček, keramický materiál, doprovodný materiál. Po absolvování kurzu každý účastník obdrží 2 certifikáty (Zirkonová technologie, ICE keramika) a 8 kreditů za školení a malý dárek. Teorerická část: Prezentace frézovacího systému Technologický postup zhotovení zirkonové práce Zhotovení konstrukce z pryskyřice na modelu Frézování zirkonu Vyhlazení konstrukce Barvení Sintrovací pálení (přes noc) Co je ICE keramika a jak se s ním pracuje Nasazení a opracování konstrukce Wash vrstvení Dentinové vrstvení Opracování Glazura, dobarvovací barvy Standartní dělený model na 3čl. můstek s protiskusem Osobní pomůcky, se kterými jste zvyklí pracovat (pean,štětce, )

6 Kurz zirkonové technologie pro pokročilé P Tento kurz je určen ty z Vás, kteří již základní znalosti s touto technologii mají a chtěli by se naučit zhotovení můstku velkého rozsahu. První den Druhý den Cena: ,-Kč/ os. V ceně je zahrnuto: občerstvení, 1x oběd, zirkonový bloček č.12 + doprovodný materiál Po absolvování kurzu každý účastník obdrží certifikát a 8 kreditů za školení a malý dárek. Zhotovení konstrukce z pryskyřice na modelu Frézování zirkonu Vyhlazení konstrukce Barvení barvícími tekutinami Sintrovací pálení (přes noc) Nasazení a opracování konstrukce Praktické tipy Model 10-12čl. můstku s protiskusem Pomůcky, se kterými jste zvyklí pracovat Termín tohoto typu kurzu je třeba domluvit nejméně 4 týdny dopředu o zažádání kreditů.

7 Kurz frézování abutmentů P Tento kurz je určen ty z Vás, kteří již základní znalosti s touto technologii mají a chtěli by se naučit zhotovování zirkonových abutmentů. První den Druhý den Cena: 6 000,-Kč/ os. V ceně je zahrnuto: občerstvení, zirkonový bloček + doprovodný materiál Po absolvování kurzu každý účastník obdrží certifikát a 8 kreditů za školení a malý dárek. Správné umístění abutmentu do frézovacího přístroje Frézování abutmentu Barvení a sušení Sintrovací pálení (přes noc) Co je abutment a jaké jsou typy abutmentů Technologický postup zhotovení abutmentu Dosazení a úprava abutmentu Model abutmentu na šroubek (např. Straumann, Lasak,..) Pomůcky, se kterými jste zvyklí pracovat

8 Kurz zirkonové keramiky Vision Zirkon Z, P Tento kurz je určen pro ty z vás, kteří se chtějí naučit a dozvědět něco více o této zirkonové keramice od firmy WOHLWEND z Lichtensteinu. Jeden den Cena: 4 000,-Kč/ os. V ceně je zahrnuto: občerstvení, 1x oběd, keramický + doprovodný materiál Po absolvování kurzu každý účastník obdrží certifikát a 4 kredity za školení a malý dárek. Co je keramika Vision Zirkon a jak se s ním pracuje Technologický postup fazetování na zirkonovou konstrukci Příprava konstrukce na nanášení zirkonové keramiky Vrstvení zirkonové keramiky Použití dobarvovacích barev a glazura Model se zirkonovou konstrukcí na 3-5členný můstek s protiskusem Pomůcky, se kterými jste zvyklí pracovat (štětce, pean,.)

9 Kurz zirkonové keramiky ICE Zirkonzahn Z, P Tento kurz je určen pro ty z vás, kteří se chtějí naučit a dozvědět něco více o této jedinečné zirkonové keramice firmy ZIRKONZAHN. Jeden den Cena: 5 500,-Kč/ os. V ceně je zahrnuto: občerstvení, 1x oběd, ICE keramika + doprovodný materiál Po absolvování kurzu každý účastník obdrží certifikát a 4 kredity za školení a malý dárek. Co je keramika ICE a jak se s ní pracuje Technologický postup fazetování na zirkonovou konstrukci Příprava konstrukce na nanášení keramiky Vrstvení zirkonové keramiky Opracování, korekce Glazura a dobarvovací barvy Model se zirkonovou konstrukcí na 3-5členný můstek Pomůcky, se kterými jste zvyklí pracovat (štětce, pean,.)

10 Základní kurz CAD/CAM Zirkonzahn Z, P Během kurzu účastníci budou seznámeni s použitím nového CAD/CAM 5-Tec systému. Naučí se základy, jak skenovat, jak modelovat na PC a jak programovat frézovací jednotku na základě vlastního modelu. Po ukončení kurzu každý účastník odchází s kompletní hotovou prací. 1. den: den: Cena kurzu: ,-Kč/os. V ceně kurzu je občerstvení, 2x oběd, zirkonový a keramický materiál. Po ukončení kurzu každý účastník obdrží 2 certifikáty (CAD/CAM, Zirkonová keramika ICE), 8 kreditů a malý dárek. Představení CAD/CAM 5-Tec systému (teoretické základy a vysvětlení obecných zásad základů počítačového systému) Skenování pilíře a antagonisty Virtuální modelace sólo kapen nebo konstrukce můstku Modelace na PC Programování frézovacího systému Příprava konstrukce na barvení Barvení konstrukce Sintrování (přes noc) Kontrola dosazení přesnosti Zirkonová keramika a jak se s ní pracuje Vrstvení zirkonové keramiky na vyfrézovanou konstrukci Glazura Otázky Jeden reálný model pro pacienta včetně antagonistů (skusovou šablonu). Může být model sólo korunek (max.3) nebo 3čl. můstek. Model musí být plně dělený, tedy i ozubená část. Pahýly by měly být neopracované, tzn. bez laku a bez označené hranice preparace. Podsekřiviny je třeba zakrýt opákním scanning voskem. Vytvoření silikonové skusové šablony. Kameny na opracování zirkonu, diamanty, pean, štětce,

11 Prettau kurz CAD/CAM Zirkonzahn Z, P Během kurzu účastníci budou seznámeni s použitím nového CAD/CAM 5-Tec systému. Naučí se základy, jak skenovat, jak modelovat na PC a jak programovat frézovací jednotku na základě vlastního modelu. Po ukončení kurzu každý účastník odchází s kompletní hotovou Prettau prací. 1.den: den: Cena kurzu: ,-Kč/os. V ceně kurzu je občerstvení, 1x oběd, zirkonový a keramický materiál. Po ukončení kurzu každý účastník obdrží certifikát, 8 kreditů a malý dárek. Představení CAD/CAM 5-Tec systému (teoretické základy a vysvětlení obecných zásad základů počítačového systému) Skenování pilíře a antagonisty Virtuální modelace sólo korunky nebo Prettau můstku Modelace na PC Programování frézovacího systému Příprava Prettau práce na barvení Barvení Prettau práce Sintrování (přes noc) Kontrola dosazení přesnosti Barvení Prettau barvičkama Speciální Glazura Plus Otázky Jeden reálný model pro pacienta včetně antagonistů (skusovou šablonu). Může být model sólo korunek (max.3) nebo 3čl. můstek. Model musí být plně dělený, tedy i ozubená část. Pahýly by měly být neopracované, tzn. bez laku a bez označené hranice preparace. Podsekřiviny je třeba zakrýt opákním scanning voskem. Vytvoření silikonové skusové šablony. Kameny na opracování zirkonu, diamanty, pean, štětce,

12 Školící a demonstrační centrum Dukelských hrdinů Kladno, Česká republika telefon: mobil: skoleni@dentack.cz

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_630 Jméno autora: Miroslava Hnízdilová Třída/ročník:

Více

Straumann CARES Visual 9

Straumann CARES Visual 9 Straumann CARES Visual 9 Aktualizace softwaru Co je nového? Verze softwaru 9.0 Datum vydání 15. října 2014 Nejdůležitější novinky Nová grafika uživatelského rozhraní Nové typy třmenů Nové typy abutmentů

Více

Plastické hmoty. Základní informace

Plastické hmoty. Základní informace Plastické hmoty Základní informace Plastické hmoty Je to hlavní protetický materiál Lze se z toho vyrobit fixní i snímatelné náhrady Také je i pomocný materiál co z toho vyrábí? David Jorda - PT2 Plastické

Více

MyCrown. špičková protetika během jedné návštěvy

MyCrown. špičková protetika během jedné návštěvy MyCrown špičková protetika během jedné návštěvy MyCrown KRÁSNÉ KORUNKY BĚHEM JEDNÉ NÁVŠTĚVY MyCrown je kompletní ordinační CAD/CAM systém umožňující realizaci korunek a další protetiky během jedné návštěvy

Více

DUOTEC S.R.O. zubní laboratoř. Laboratorní ceník (ceník platný od 1.1.20011) Obecné: Inlaye, onlaye, fasety:

DUOTEC S.R.O. zubní laboratoř. Laboratorní ceník (ceník platný od 1.1.20011) Obecné: Inlaye, onlaye, fasety: DUOTEC S.R.O zubní laboratoř Laboratorní ceník (ceník platný od 1.1.20011) Obecné: Kód Cena Název 80001 49.00 STUDIJNÍ MODEL S OTISKEM 80002 65.00 ANALÝZA MODELŮ V OKLUDORU 80003 350.00 KONZULTACE MEZIČELISTNÍCH

Více

Ceník stomatologických výrobků

Ceník stomatologických výrobků KÓD NÁZEV GRAMÁŽ CENA 62857 Duceralloy C 1 g 30,0 Kč 60082 Remanium Gweich 1 g 30,0 Kč 60059 Colado CC - Ivoclar 1 g 30,0 Kč Kov počítán paušálně 3g na 1 člen Kov počítán paušálně 4g na člen u implantátů

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_633 Jméno autora: Miroslava Hnízdilová Třída/ročník:

Více

Zhotovení zirkonové kořenové nástavby a Prettau korunky

Zhotovení zirkonové kořenové nástavby a Prettau korunky Zhotovení zirkonové kořenové nástavby a Prettau korunky kombinace technologie MAD/MAM a CAD/CAM Hanka Urbanová DiS. odborná sdělení V tomto článku bych Vás chtěla seznámit s konkrétním příkladem zhotovení

Více

Straumann CARES Visual 11

Straumann CARES Visual 11 Straumann CARES Visual 11 Aktualizace programu Co je nového v CARES Visual Verze software 11.0 Vydání Duben 2017 Straumann CARES Visual 11 Strana 1 z 19 Obsah Nové funkce a výrobky... 3 1.1 Nová plocha

Více

Straumann CARES Visual 9

Straumann CARES Visual 9 Straumann CARES Visual 9 Aktualizace software Co je nového? Verze Softwaru 9.5 Datum vydání 16. března 2015 1. Nové funkce a vylepšení v programu Straumann CARES Visual... 2 1.1 Standardní a individuální

Více

100% Akční nabídka Laboratoř. ušetříte. S výrobky M+W Dental stoprocentně ušetříte oproti obdobným výrobkům. platnost do 30.4.

100% Akční nabídka Laboratoř. ušetříte. S výrobky M+W Dental stoprocentně ušetříte oproti obdobným výrobkům. platnost do 30.4. Akční nabídka Laboratoř platnost do 30.4.2015 100% ušetříte S výrobky M+W Dental stoprocentně ušetříte oproti obdobným výrobkům. Martina Grabmüllerová, e-mail: martina.grabmullerova@dentamed.cz, tel.:

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_623 Jméno autora: Miroslava Hnízdilová Třída/ročník:

Více

Lava Scan ST. Satelitní skener pro zubní laboratoře. Absolutní. kontrola vzhledu. na dosah ruky

Lava Scan ST. Satelitní skener pro zubní laboratoře. Absolutní. kontrola vzhledu. na dosah ruky Lava Scan ST Satelitní skener pro zubní laboratoře Absolutní kontrola vzhledu na dosah ruky Vaše umění. Naše technologie. Sami si kontrolujte vzhled a vytvářejte mistrovské práce Obnovení přirozené krásy

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_692 Jméno autora: Blanka Nováková Třída/ročník:

Více

Návod k použití pro protetické komponenty CONELOG Instruction manual for Conelog prosthetic component

Návod k použití pro protetické komponenty CONELOG Instruction manual for Conelog prosthetic component Návod k použití pro protetické komponenty CONELOG Instruction manual for Conelog prosthetic component 1 Popis výrobku 1.1 Implantáty CONELOG SCREW-LINE Implantáty CONELOG SCREW-LINE jsou enoseální implantáty

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_684 Jméno autora: Blanka Nováková Třída/ročník:

Více

ZIRKONOVÁ FRÉZOVACÍ TECHNOLOGIE

ZIRKONOVÁ FRÉZOVACÍ TECHNOLOGIE ZIRKONOVÁ FRÉZOVACÍ TECHNOLOGIE Move the world with your hands ČESKÁ Patentovaný systém Vynálezce. Vážení kolegové, dovolte mi malý pohled do minulosti na vznik našeho frézovacího systému. Před 5 lety

Více

ICE ZIRKONOVÁ KERAMIKA. Láska k dokonalosti DEUTSCH

ICE ZIRKONOVÁ KERAMIKA. Láska k dokonalosti DEUTSCH ICE ZIRKONOVÁ KERAMIKA Láska k dokonalosti DEUTSCH Láska k dokonalosti Kopírování přírody k dokonalosti je vždy vzrušující. Ingredience pro úspěch jsou talent, neúnavná práce a osobní ambice, ve snaze

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_637 Jméno autora: Miroslava Hnízdilová Třída/ročník:

Více

Ceník stomatologických výrobků

Ceník stomatologických výrobků 62857 Duceralloy C 1 g 30,0 Kč Kov počítán paušálně 3g na 1 člen Kov počítán paušálně 4g na člen u implantátů Kov počítán paušálně 5g u celokovových mezičlenů 60001 Mistrovský dělený model (účtováno ve

Více

Straumann CARES Visual 10.2

Straumann CARES Visual 10.2 Straumann CARES Visual 10.2 Verze softwaru 10.2 Datum vydání Říjen 2016 Nové probarvené materiály... 2 Rychlé použití waxupu pro můstek na zubech... 4 Zadání zakázky Jednoduchá kapna s waxupem... 4 Skenování...

Více

Straumann CARES Visual 9

Straumann CARES Visual 9 Straumann CARES Visual 9 Aktualizace programu Co je nového? Software verze 9.0.1 Datum 18. listopadu 2014 1. Nové funkce v programu Straumann CARES Visual... 2 1.1 Nový sken skenovacího tělíska pro lepší

Více

PŘESNOST GARANTOVÁNA*, VÍCE MOŽNOSTÍ ZARUČENO!

PŘESNOST GARANTOVÁNA*, VÍCE MOŽNOSTÍ ZARUČENO! PŘESNOST GARANTOVÁNA*, VÍCE MOŽNOSTÍ ZARUČENO! STRAUMANN CARES SYSTÉM 7.0 *Jen pro validovaný proces. Přesnost znamená soulad vyfrézované náhrady s údaji o designu poskytnuté zubním technikem. DIGITALIZACE

Více

Komplexní vyšetření stomatologem při první návštěvě ná stomatologie. Cílem každého zubního lékaře je ne-

Komplexní vyšetření stomatologem při první návštěvě ná stomatologie. Cílem každého zubního lékaře je ne- STOMATOLOGIE CENÍK Vážení klienti, připravili jsme pro vás ceník základních stomatologických úkonů poskytovaných v našem zdravotnickém zařízení. Podrobnější informace o cenách vám poskytne ošetřující zubní

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_681 Jméno autora: Blanka Nováková Třída/ročník:

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_640 Jméno autora: Miroslava Hnízdilová Třída/ročník:

Více

Projekt Studijní portál pro pedagogy a studenty vyšší odborné školy, číslo CZ.2.17/3.1.00/33259

Projekt Studijní portál pro pedagogy a studenty vyšší odborné školy, číslo CZ.2.17/3.1.00/33259 4. MODELOVACÍ PRYSKYŘICE (PRO ŠTĚTEČKOVOU TECHNIKU) Chceme-li zhotovit přesnou kovovou konstrukci pro metalokeramiku, fazetované můstky či korunky pomocí licí techniky, je vhodné ji vymodelovat ze samopolymerující

Více

Straumann DentaI Implant System. Více než protetika. Naše nejlepší řešení pro každou indikaci.

Straumann DentaI Implant System. Více než protetika. Naše nejlepší řešení pro každou indikaci. Straumann DentaI Implant System Více než protetika. Naše nejlepší řešení pro každou indikaci. Obsah Tissue Level Korunkové náhrady Podmíněně snímatelné 2 Tissue Level Korunkové náhrady Cementovatelné

Více

Í Č ú Č Š Í Á É Č Č ú š š Ž ž š Ť Ť Ž ž Ó ó Ž ž ž Í ú ž Ť ž ž š ň ž š š Í ž Í ň Ž ň š ó š Ž Ž Í Š ú Í ž ž Í š ž ž Ť š š Ž Ž Á ž ó ž Ť š ž ť š Í ň ť ž Ž ž Ž ž Ť ž šť š ž Ž ň ú ž š ž ú ú ť Ž ň ú š ú ž Ž

Více

ISCD certifikovaní CEREC trenéři:

ISCD certifikovaní CEREC trenéři: MEDIMADE stomatologické vzdělávací středisko Digital Dentistry Association JANDA-DENTAL CEREC basic Dvoudenní teoreticko-praktický seminář pro začátečníky a středně pokročilé v ordinační výrobě CAD/CAM

Více

Pozvánka na 18. ročník. Mezinárodní rychnovský šachový festival a Mistrovství ČR seniorů 20. 28. srpna 2016

Pozvánka na 18. ročník. Mezinárodní rychnovský šachový festival a Mistrovství ČR seniorů 20. 28. srpna 2016 Pozvánka na 18. ročník Mezinárodní rychnovský šachový festival a Mistrovství ČR seniorů 20. 28. srpna 2016 1) Mistrovství ČR seniorů nad 50 let 2) Mistrovství ČR seniorů nad 60 let 3) Mistrovství ČR seniorů

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_621 Jméno autora: Miroslava Hnízdilová Třída/ročník:

Více

Ceník zubní laboratoře Ludmila Štajnerová

Ceník zubní laboratoře Ludmila Štajnerová Ceník zubní laboratoře Ludmila Štajnerová Termíny zhotovení: Fixní práce - do 3. členů maximálně 5 pracovních dní - ochranné korunky, můstky, opravy dle dohody Snímací náhrady - při individuální domluvě

Více

Planmeca řešení pro CAD/CAM Skenování. Design. Výroba.

Planmeca řešení pro CAD/CAM Skenování. Design. Výroba. Planmeca řešení pro CAD/CAM Skenování. Design. Výroba. ČEŠTINA Pracovní postupy v zubní ordinaci V naší nabídce naleznete širokou škálu otevřených řešení pro CAD/ CAM ve stomatologii. Ať už vaše ordinace

Více

Zubní technik pro fixní a snímatelné náhrady

Zubní technik pro fixní a snímatelné náhrady Okruh otázek k atestační zkoušce pro obor specializačního vzdělávání Fixní a snímatelné náhrady Zubní technik pro fixní a snímatelné náhrady I. FIXNÍ NÁHRADY 1. Jaké jsou požadavky a způsoby zhotovení

Více

Straumann CARES Visual 8.9

Straumann CARES Visual 8.9 Straumann CARES Visual 8.9 Aktualizace software Co je nového? Verze softwaru 8.9.0. Datum vydání 01. 07. 2014 1. Vylepšení programu Straumann CARES Visual... 2 1.1 Vyhlazení všech protetických indikací...

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_625 Jméno autora: Miroslava Hnízdilová Třída/ročník:

Více

Straumann CARES Visual 10

Straumann CARES Visual 10 Straumann CARES Visual 10 Aktualizace softwaru Co je nového Verze softwaru 10.0 Datum vydání 1. dubna 2016 Contents 1. Nové funkce a výrobky... 2 1.1 Korunky s frézováním... 2 1.2 Kombinace skeletů s ostatními

Více

Digitální stomatologie

Digitální stomatologie Digitální stomatologie Ordinace 100 % pacientů preferuje digitální otisk* Rychle a snadno komunikovat Komfort pro mé pacienty a pro mne Produkce ve vlastní ordinaci * University of Bern, School of Dental

Více

Kompozity SUPER-COR. Univerzální světlem polymerující mikrohybridní kompozitní systém 1.2. Standardní balení: Kit (souprava)

Kompozity SUPER-COR. Univerzální světlem polymerující mikrohybridní kompozitní systém 1.2. Standardní balení: Kit (souprava) Výplňové materiály 1 SUPER-COR 1.2 OPTICOR FLOW 1.3 EVICROL 1.3 RETENSIN PLUS 1.4 ADHESOR 1.5 ADHESOR FINE 1.5 ADHESOR CARBOFINE 1.5 KAVITAN LC 1.6 KAVITAN PRO 1.6 KAVITAN PLUS 1.7 KAVITAN CEM 1.7 CARYOSAN

Více

Vzdělávací program specializačního vzdělávání v oboru FIXNÍ A SNÍMATELNÉ NÁHRADY

Vzdělávací program specializačního vzdělávání v oboru FIXNÍ A SNÍMATELNÉ NÁHRADY Vzdělávací program specializačního vzdělávání v oboru 1 Cíl specializačního vzdělávání... 2 2 Vstupní podmínky a průběh specializačního vzdělávání... 2 3 Učební plán... 3 3.1 Učební osnova základního modulu...

Více

kurzy INTERDENT pro zubní techniky CZ-100 00 PRAHA 10, FOERSTROVA 12

kurzy INTERDENT pro zubní techniky CZ-100 00 PRAHA 10, FOERSTROVA 12 kurzy pro zubní techniky 2 0 1 2 CZ-100 00 PRAHA 10, FOERSTROVA 12 Vita ro(c)kování Firma interdent s.r.o. Vám předkládá i letos ročenku odborných kurzů pro zubní techniky. Školení probíhají již tradičně

Více

Co by Vás mohlo zajímat

Co by Vás mohlo zajímat Co by Vás mohlo zajímat Jak začne první školní den? V pondělí 2. září 2013 se sejdeme v 8 hodin před školou. Rádi přivítáme rodiče a další příbuzné našich prvňáčků. Nezapomeňte na fotoaparát nebo kameru.

Více

Obsah. Fazetový můstek

Obsah. Fazetový můstek Fazetový můstek Obsah 1.1. Indikace:...1 1.2. Ordinace:...1 2. Vytvoření modelu z otisku a usazení do artikulátoru...1 2.1. Laboratoř:...1 3. Zhotovení fazetového můstku...2 4. Zpracování voskového modelu...2

Více

Určeno pro. Datum Místo. Název

Určeno pro. Datum Místo. Název Datum Místo 1.3. 9:15 U radnice 2. patro 1.3. 9:00-20:00 SEV Švagrov 3.3. 3.3. 4.3. 5.3. 5.3. 6.3. Určeno pro Název Keramika pro každého. Keramika pro děti i dospělé. Volná tvorba z keramické hlíny. Keramická

Více

LABORATOŘ modelování MOLDASTONE CN FUJIROCK EP ELITE ROCK VODICÍ ČEPY STŘEDNÍ A SLABÉ GIROFORM

LABORATOŘ modelování MOLDASTONE CN FUJIROCK EP ELITE ROCK VODICÍ ČEPY STŘEDNÍ A SLABÉ GIROFORM modelování MOLDASTONE CN Velmi tvrdá tixotropní syntetická sádra v barvách slonová kost, šedá, světle hnědá, světle zelená, růžová, světle růžová. Tvrdost 220 N/mm2 po 1 hodině. Balení: 4,5 kg, různé barvy

Více

STRAUMANN CARES VISUAL 8.0 MANUÁL PRO POUŽÍVÁNÍ SOFTWARU COMMITED TO SIMPLY DOING MORE FOR DENTAL PROFESSIONALS

STRAUMANN CARES VISUAL 8.0 MANUÁL PRO POUŽÍVÁNÍ SOFTWARU COMMITED TO SIMPLY DOING MORE FOR DENTAL PROFESSIONALS STRAUMANN CARES VISUAL 8.0 MANUÁL PRO POUŽÍVÁNÍ SOFTWARU COMMITED TO SIMPLY DOING MORE FOR DENTAL PROFESSIONALS OBSAH 1. ÚVOD 7 1.1 Předmluva 7 1.2 O tomto manuálu 7 1.3 Validovaný proces 7 1.4 Externí

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_698 Jméno autora: Blanka Nováková Třída/ročník:

Více

14. ročník školení. 5. 6. červen 2012. Provozní bezpečnost odběrných plynových a plynárenských zařízení TICR. Vás srdečně zvou na

14. ročník školení. 5. 6. červen 2012. Provozní bezpečnost odběrných plynových a plynárenských zařízení TICR. Vás srdečně zvou na Vás srdečně zvou na 14. ročník školení Provozní bezpečnost odběrných plynových a plynárenských zařízení 5. 6. červen 2012 Hradec Králové, hotel Černigov TICR Mediální partner: 8:30 9:30 Registrace účastníků

Více

MOZAIKOVÁNÍ. mozaika pro každého. Kateřina Konířová

MOZAIKOVÁNÍ. mozaika pro každého. Kateřina Konířová MOZAIKOVÁNÍ mozaika pro každého Kateřina Konířová Kateřina Konířová Mozaikování/mozaika pro každého Vydala Grada Publishing, a.s. U Průhonu 22, Praha 7 obchod@grada.cz, www.grada.cz tel.: +420 234 264

Více

Péče o fixní protetické náhrady How to care about fixed prosthodontics UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE 3. LÉKAŘSKÁ FAKULTA.

Péče o fixní protetické náhrady How to care about fixed prosthodontics UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE 3. LÉKAŘSKÁ FAKULTA. UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE 3. LÉKAŘSKÁ FAKULTA Stomatologická klinika Dominika Klapková Péče o fixní protetické náhrady How to care about fixed prosthodontics Bakalářská práce Praha, květen 2012 Autor

Více

Celokeramika IPS e.max 81115-11 Korunka monolitická 2500 81115-12 Korunka fasetovaná keramikou 2900

Celokeramika IPS e.max 81115-11 Korunka monolitická 2500 81115-12 Korunka fasetovaná keramikou 2900 Ceník stomatologických výrobků Platný od 1.4. 2012 do 1.4. 2015 KÓD NÁZEV CENA 50001 Gingivální epitéza velká, první 6 a více mezer... 2700 50002 Gingivální epitéza velká, druhá 6 a více mezer... 2300

Více

z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás po roce dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou ke spolupráci.

z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás po roce dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou ke spolupráci. WELLNESS-JESENIKY.cz Branná Dobrý den Vážení kolegové, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás po roce dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou ke spolupráci. Věřím, že Vás letos

Více

D E N TÁ L N Í S Á D R Y F I R M Y H I N R I C H S 2 010

D E N TÁ L N Í S Á D R Y F I R M Y H I N R I C H S 2 010 D E N TÁ L N Í S Á D R Y F I R M Y H I N R I C H S 2 010 zalozěno 1888 Dentální a sádrové materiály Přehled využití Strana 3 Otiskovací sádry třídy I. Strana 4 Modelovací alabastrové sádry třídy II. Strana

Více

VAKUOVÉ TVAROVÁNÍ PŘÍSTROJE A POMŮCKY PROFORM ESSIX HOTKNIFE NŮŽKY LC BLOCK-OUT RESIN. Hu-Fa linka Otrokovice 577 926 226 (8)

VAKUOVÉ TVAROVÁNÍ PŘÍSTROJE A POMŮCKY PROFORM ESSIX HOTKNIFE NŮŽKY LC BLOCK-OUT RESIN. Hu-Fa linka Otrokovice 577 926 226 (8) PROFORM Přístroj pro vakuové tvarování fólií s vestavěnou vývěvou pro tvorbu vakua. Vhodný pro výrobu bělících forem, chráničů pro sportovce, provizorních korunek a můstků, individuálních otiskovacích

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_699 Jméno autora: Blanka Nováková Třída/ročník:

Více

Straumann CARES Visual 11.2

Straumann CARES Visual 11.2 Straumann CARES Visual 11.2 Aktualizace programu Co je nového v CARES Visual Verze software 11.2 Datum zveřejnění 15. leden 2018 Obsah 1. Nové výrobky a funkce v CARES centrální frézování... 2 1.1 3M ESPE

Více

2006/2007. Řezání / broušení. ... příslušenství k profesionálnímu použití. Diamantové řezné kotouče. Řezné kotouče. Brusné kotouče

2006/2007. Řezání / broušení. ... příslušenství k profesionálnímu použití. Diamantové řezné kotouče. Řezné kotouče. Brusné kotouče Řezání / broušení 2006/2007 Diamantové řezné kotouče Řezné kotouče Brusné kotouče Lamelové brusné kotouče Fíbrové brusné kotouče Kartáče z ocelového drátu... příslušenství k profesionálnímu použití Přehled

Více

Prezentace Odborové organizace Celní správy ČR Sekce Odborového svazu státních orgánů a organizací

Prezentace Odborové organizace Celní správy ČR Sekce Odborového svazu státních orgánů a organizací Prezentace Odborové organizace Celní správy ČR Sekce Odborového svazu státních orgánů a organizací Vážené kolegyně a vážení kolegové, příslušníci a občanští zaměstnanci Celní správy ČR, dovolte mi, abych

Více

ŽÁDOST O PŘIJETÍ KLIENTA DO ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

ŽÁDOST O PŘIJETÍ KLIENTA DO ODLEHČOVACÍ SLUŽBY ŽADATEL Kdo převezme péči o klienta po jeho propuštění NEJBLIŽŠÍ OSOBA ŽADATEL ŽÁDOST O PŘIJETÍ KLIENTA DO ODLEHČOVACÍ SLUŽBY Příjmení: Jméno: Titul: Datum narození: Zdravotní pojišťovna: Příspěvek na

Více

Příklad dobré praxe na téma TVOŘIVÉ VELIKONOČNÍ DÍLNY

Příklad dobré praxe na téma TVOŘIVÉ VELIKONOČNÍ DÍLNY Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina projekt číslo CZ.1.07/1.1. 00/02.0014 Příklad dobré praxe na téma TVOŘIVÉ VELIKONOČNÍ DÍLNY Jméno autora Mgr. Jana Žáková Název příkladu dobré

Více

Průvodce administrací opatřeními 20. kola příjmu žádostí OP Rybářství

Průvodce administrací opatřeními 20. kola příjmu žádostí OP Rybářství Oddělení metodiky OP Rybářství V Praze dne 15. 8 2014 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 871 fax: 222 871 764 e-mail: info@szif.cz Průvodce administrací opatřeními 20. kola příjmu žádostí OP

Více

Změňte čas strávený sintrováním na čas strávený usmíváním.

Změňte čas strávený sintrováním na čas strávený usmíváním. Rychlý průvodce Straumann n!ce Plně krystalizovaný estetický materiál pro mnoho Vašich indikací. Změňte čas strávený sintrováním na čas strávený usmíváním. Co je materiál n!ce? n!ce je lithiumaluminosilikátová

Více

Implantát a keramický abutment

Implantát a keramický abutment Implantát a keramický abutment Petr Šimůnek, MUDr.*, René Foltán, MUDr.**, Taťjana Dostálová, prof., MUDr., DrSc., MBA* Ztráta zubu v nepřerušeném zubním oblouku ve frontálním úseku chrupu vzniká na podkladě

Více

Zubní laboratoř Ceník

Zubní laboratoř Ceník Zubní laboratoř Ceník Kontakt: Maxi DENTAL s.r.o Žerotínova 895/5a 690 02 Břeclav IČ: 29281377, DIČ : CZ29281377 č. účtu: 2287959399/0800 web: www.maxidental.cz e-mail: ekonom@maxidental.cz mob: +420 608

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní): Datum narození: Trvalý pobyt: Bydliště: Rodné číslo: Domov pro seniory, Pražská

Více

kurzy INTERDENT pro zubní techniky CZ PRAHA 10, FOERSTROVA 12

kurzy INTERDENT pro zubní techniky CZ PRAHA 10, FOERSTROVA 12 kurzy pro zubní techniky 2 0 11 CZ-100 00 PRAHA 10, FOERSTROVA 12 Firma INTERDENT s.r.o. Vám předkládá i letos ročenku odborných kurzů pro zubní techniky. Školení probíhají již tradičně v Milevsku u Tábora.

Více

Vnitřní řád školní družiny

Vnitřní řád školní družiny 1. kladenská soukromá střední škola a základní škola (1.KŠPA), s. r. o. Holandská 2531, 272 01 Kladno Vnitřní řád školní družiny čl. 1 Obecná ustanovení školní družiny 1. Školní družina je školské zařízení

Více

OPATŘENÍ PŘEDSTAVENSTVA ČESKÉ STOMATOLOGICKÉ KOMORY

OPATŘENÍ PŘEDSTAVENSTVA ČESKÉ STOMATOLOGICKÉ KOMORY OPATŘENÍ PŘEDSTAVENSTVA ČESKÉ STOMATOLOGICKÉ KOMORY OP 1/2009 Základní odborná příprava a profesní zkouška pro získání Osvědčení odbornosti praktický zubní lékař... 1 OP 2/2009 Rozšířená odborná příprava

Více

JIROUT REKLAMY s.r.o. BLOČKY VE STANDARDNÍCH BARVÁCH. velikost 51 x 74 mm / 1 barva tisku. velikost - 68 x 74 mm / 1 barva tisku

JIROUT REKLAMY s.r.o. BLOČKY VE STANDARDNÍCH BARVÁCH. velikost 51 x 74 mm / 1 barva tisku. velikost - 68 x 74 mm / 1 barva tisku SAMOLEPICÍ BLOČKY BLOČKY VE STANDARDNÍCH BARVÁCH Počet lístků v bločku Rozměry bločků: 25 / 50 / 100 lístků v bločku 51 x 74 mm 68 x 74 mm 102 x 74 mm min. počet bločků do výroby barvy bločků: tisk: 500

Více

CENÍK OD OptiDent s.r.o. Kód Název výrobku Doplatek VÝZTUŽNÁ MŘÍŽKA LITÁ VÝZTUŽ OTISK A SILIKON HTP, DOP

CENÍK OD OptiDent s.r.o. Kód Název výrobku Doplatek VÝZTUŽNÁ MŘÍŽKA LITÁ VÝZTUŽ OTISK A SILIKON HTP, DOP Kód Název výrobku Doplatek 60299 VÝZTUŽNÁ MŘÍŽKA 850 60300 LITÁ VÝZTUŽ 700 60302 OTISK A SILIKON 450 61001 HTP, DOPLATEK -ČIRÉ PATRO 550 61002 SNÍMACÍ PROTÉZA, VÝZTUŽ, INDIVIDUALIZACE 4500 61003 ZUBNÍ

Více

Zpěvník 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64

Více

Návod na obsluhu. Obr. 1. Litinová kamna Wien

Návod na obsluhu. Obr. 1. Litinová kamna Wien Návod na obsluhu Obr. 1 Litinová kamna Wien 1 Obr. 1 sekundární vzduch zapnuto - vypnuto Obr. 2 Zapnuto - vypnuto Regulace vzduchu (primární vzduch / sekundární vzduch) Obsah: 1. Techn. údaje str. 1 2.

Více

Smlouva o nájmu movité věci č.

Smlouva o nájmu movité věci č. Smlouva o nájmu movité věci č. uzavřená podle příslušných ustanovení občanského zákoníku, níže uvedeného data, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami: Poskytovatel: Asociace rodičů a přátel zdravotně

Více

ČERVENÝ MLÝN VŠESTUDY, POSKYTOVATEL SOCIÁLNÍCH SLUŽEB JEDNÁNÍ SE ZÁJEMCEM O SOCIÁLNÍ SLUŽBU

ČERVENÝ MLÝN VŠESTUDY, POSKYTOVATEL SOCIÁLNÍCH SLUŽEB JEDNÁNÍ SE ZÁJEMCEM O SOCIÁLNÍ SLUŽBU ČERVENÝ MLÝN VŠESTUDY, POSKYTOVATEL SOCIÁLNÍCH SLUŽEB JEDNÁNÍ SE ZÁJEMCEM O SOCIÁLNÍ SLUŽBU ZÁKLADNÍ POJMY Zájemce = může být budoucí uživatel, jeho rodina, obec, sociální odbor města, zdravotnické zařízení

Více

OBLASTNÍ STUDIJNÍ STŘEDISKO v roce 2016 aneb MLADÝ ZDRAVOTNÍK

OBLASTNÍ STUDIJNÍ STŘEDISKO v roce 2016 aneb MLADÝ ZDRAVOTNÍK ČESKÝ ČERVENÝ KŘÍŽ OBLASTNÍ SPOLEK PRACHATICE Vážení rodiče, OBLASTNÍ STUDIJNÍ STŘEDISKO v roce 2016 aneb MLADÝ ZDRAVOTNÍK V Prachaticích dne 14.3.2016 dovolujeme si pozvat Vaše dítě na Oblastní studijní

Více

Příprava a zpracování uměleckořemeslného záměru, studium podkladů, zpracování výtvarného návrhu řezbářského výrobku

Příprava a zpracování uměleckořemeslného záměru, studium podkladů, zpracování výtvarného návrhu řezbářského výrobku Umělecký řezbář (kód: 82-002-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Umění a užité umění (kód: 82) Týká se povolání: Umělecký řezbář Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 3 Odborná

Více

OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010. ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm

OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010. ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010 ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm Gartenbauprogramm OBSAH Obsah Úvod 3 Pokládací malty na dlažby řada GB 100 4 Spárovací malty na dlažby řada GB 200

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2012

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2012 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ

Více

NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNÍ WORKSHOP (DÍLNY: DIVADELNÍ, FOTO, HUDEBNÍ, VIDEO) FESTIVAL SCÉNICKÉ DIVADELNÍ TVORBY PLUMLOV, 09. 23.

NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNÍ WORKSHOP (DÍLNY: DIVADELNÍ, FOTO, HUDEBNÍ, VIDEO) FESTIVAL SCÉNICKÉ DIVADELNÍ TVORBY PLUMLOV, 09. 23. NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNÍ WORKSHOP (DÍLNY: DIVADELNÍ, FOTO, HUDEBNÍ, VIDEO) FESTIVAL SCÉNICKÉ DIVADELNÍ TVORBY PLUMLOV, 09. 23. ČERVENCE 2006 Za finanční podpory: TAITO, spol. s r. o. 2006 Plumlov

Více

Protetika na implantáty - jednoduchá, nekomplikovaná a estetická?

Protetika na implantáty - jednoduchá, nekomplikovaná a estetická? Protetika na implantáty - Praktický dvoudenní kurz Lektor: Dr. Daniel Hess Knittelfeld, Rakousko, 23. 24.10. 2015 V Praze dne, 2.července 2015 Protetika na implantáty - Vážená paní doktorko, vážený pane

Více

Přehled kurzů, seminářů, školení

Přehled kurzů, seminářů, školení SPŠ, Hronov, Hostovského 910 NABÍDKA KURZŮ, SEMINÁŘŮ, ŠKOLENÍ: Kontakt: Sedláčková Věra tel. 491485048 e mail: sedlackova@spshronov.cz Přehled kurzů, seminářů, školení 1. ECDL Evropský průkaz počítačové

Více

pro zubní techniky INTERDENT CZ-100 00 Praha 10, Foerstrova 12

pro zubní techniky INTERDENT CZ-100 00 Praha 10, Foerstrova 12 KURZY pro zubní techniky 2 0 1 0 CZ-100 00 Praha 10, Foerstrova 12 Š k o l i c í l a b o r a t o ř Školicí laboratoř vybavená špičkovou přístrojovou technikou od firem Schick, Bego, Vita, Erkodent a dalších.

Více

Tepelné Tvarování fólií

Tepelné Tvarování fólií Tepelné Tvarování fólií TERMOPLASTICKÉ FÓLIE ERKODENT PRYSKYŘICE PRO TERMOPLASTICKÉ FÓLIE PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO ZPRACOVÁNÍ FÓLIÍ NÁSTROJE NA OPRACOVÁNÍ FÓLIÍ SILENSOR POMŮCKA PROTI CHRÁPÁNÍ OZDOBY NA TERMOPLASTICKÉ

Více

STOMATOLOGIE ENÍK CENÍK CENÍK STOMATOLOGIE STOMATOLOGIE STOMATOLOGIE CENÍK CENÍK CENÍK CENÍK STOMATOLOGIE STOMATOLOGIE CENÍK STOMATOLOGIE

STOMATOLOGIE ENÍK CENÍK CENÍK STOMATOLOGIE STOMATOLOGIE STOMATOLOGIE CENÍK CENÍK CENÍK CENÍK STOMATOLOGIE STOMATOLOGIE CENÍK STOMATOLOGIE ENÍK TOMATOLOGIE 2013 Vážení klienti, připravili jsme pro Vás ceník základních stomatologických úkonů poskytovaných na naší klinice. Podrobnější informace Vám o cenách poskytne ošetřující zubní lékař nebo

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0456 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_688 Jméno autora: Blanka Nováková Třída/ročník:

Více

SLOŽENÍ Stroncium-aluminium-sodium-fluoro-fosforo silikátové sklo Titan dioxid (pouze v opákní verzi) Koiniciátor polymerace

SLOŽENÍ Stroncium-aluminium-sodium-fluoro-fosforo silikátové sklo Titan dioxid (pouze v opákní verzi) Koiniciátor polymerace Návod k použití Dyract Cem Plus Chemicky tuhnoucí kompomerní fixační cement Dyract Cem Plus - fixační cement pro použití ve stomatologii - spojuje hlavní výhody skloionomerních cementů - vazbu k zubní

Více

3Shape TRIOS. Ohromte své pacienty

3Shape TRIOS. Ohromte své pacienty 3Shape TRIOS Ohromte své pacienty Nové možnosti pro Vaši ordinaci s 3Shape TRIOS S 3Shape TRIOS můžete zlepšit zážitek pacienta, zkrátit dobu návštěvy a otevřít mnoho nových možností ošetření. TRIOS je

Více

v bavlnce jako SuperPeg II 4. 4. - 1. 7. 2016 Zubní technici 1 799,- Kč 4 x 12 ml Obj. kód: 968510 549,- Kč 12 ml Obj. kód: 968505

v bavlnce jako SuperPeg II 4. 4. - 1. 7. 2016 Zubní technici 1 799,- Kč 4 x 12 ml Obj. kód: 968510 549,- Kč 12 ml Obj. kód: 968505 jako 2 4. 4. - 1. 7. 2016 Zubní technici v bavlnce SuperPeg II Keramická pasta na pálení. Stabilizuje keramické náhrady během pálení. Nulové čištění, jednoduše vytáhněte náhradu na stůl a očistěte párou.

Více

Zubní laboratoř Ceník

Zubní laboratoř Ceník Zubní laboratoř Ceník Kontakt: Maxi DENTAL s.r.o Žerotínova 895/5a 690 02 Břeclav IČ: 29281377, DIČ : CZ29281377 č.účtu: 2287959399/0800 web: www.maxidental.cz e-mail: laborator@maxidental.cz mob: +420

Více

Charakteristika zájmového kroužku: Charakteristika zájmového kroužku:

Charakteristika zájmového kroužku: Charakteristika zájmového kroužku: Název: ŠPANĚLŠTINA I. HABLA USTED ESPŇOL? Vedoucí kroužku: Ing. Filip Máčaj (specialista na španělský jazyk) Určeno pro žáky: 3., 4. a 5. tříd (maximální počet žáků 10) Termín a místo konání: úterý od

Více

Cenové rozhodnutí 1/2016/FAR Ministerstva zdravotnictví ze dne 1. dubna 2016,

Cenové rozhodnutí 1/2016/FAR Ministerstva zdravotnictví ze dne 1. dubna 2016, Cenové rozhodnutí 1/2016/FAR Ministerstva zdravotnictví ze dne 1. dubna 2016, kterým se stanoví maximální ceny stomatologických výrobků plně hrazených z veřejného zdravotního pojištění Toto rozhodnutí

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Výzva k podání nabídek Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.3.06/03.0033

Více

Zpráva o sčítání osob bez domova na území města Kadaň. únor 2015

Zpráva o sčítání osob bez domova na území města Kadaň. únor 2015 Zpráva o sčítání osob bez domova na území města Kadaň únor 2015 Úvod Bezdomovectví je složitým, dynamickým a diferencovaným procesem. Má různé body vstupu a výstupu či trajektorie. Bezdomovectví je výsledkem

Více

Vytisknout PDF Jahorina / Sarajevo / Chorvatsko

Vytisknout PDF Jahorina / Sarajevo / Chorvatsko Penzion Ski Vytisknout PDF Jahorina / Sarajevo / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny fotografie,

Více

Katalog poskytovatelů služeb města Aše

Katalog poskytovatelů služeb města Aše Kontakty: Infocentrum Aš Neumannova 1 352 01 Aš Tel.: +420 354 525 714 Tel./fax: +420 354 525 492 e-mail: infocentrumas@tiscali.cz www.mestoas.cz template.cz 2006 (777296092) Katalog poskytovatelů služeb

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Pracovní postup pro importování výrobních souborů pro Straumann Inhouse výrobní proces

Pracovní postup pro importování výrobních souborů pro Straumann Inhouse výrobní proces Pracovní postup pro importování výrobních souborů pro Straumann Inhouse výrobní proces Software Version CARES Visual 12 Obsah Zákazníci Straumann s Inhouse výrobou mají možnost importu kompletně namodelovaných

Více

PROTETICKÁ TECHNOLOGIE

PROTETICKÁ TECHNOLOGIE PROTETICKÁ TECHNOLOGIE Upravená vizuální učebnice pro studenty se sluchovou vadou Střední škola, Základní škola a Mateřská škola pro sluchově postiţené, Praha 5, Výmolova 169, 2007 Zpracoval: David Jorda

Více