KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE"

Transkript

1 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: Spis. zn.: Počet listů: 7 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 ŽP/6777/14 ZN/1306/ŽP/14 Vyřizuje: Ing. Jan Beneš Tel.: Fax: jan.benes@plzensky-kraj.cz Datum: ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování vlivů na životní prostředí), ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Identifikační údaje: Název: Sportovní plocha pro motoristický sport Mýto Pod Vosyčinou Charakter záměru: Předmětem záměru je plocha pro motoristický sport obsahující motokrosovou trať, plochu pro parkování a nový sjezd ze silnice III/1179. Areál navazuje na západní straně na stávající prostor Kompostárny Mýto, na severní straně je ohraničen železniční tratí Praha Plzeň, na jižní straně silnicí III/1179 a na straně východní stávající vodotečí. Trať bude výškově umístěna na reliéfu stávajícího terénu. Prostor pro parkování dopravních prostředků (o rozloze cca 30 x 80 m) bude vymezen na ploše motokrosového areálu bez úprav a bude užíván pro krátkodobé parkování při rekreačních, tréninkových nebo závodních jízdách. Motokrosový areál bude přístupný pro rekreační a tréninkové jízdy, v nepravidelném časovém intervalu bude o víkendovém dni organizována soutěžní řada jízd. Při pořádání občasných víkendových závodních jízd, kdy se předpokládá účast většího počtu závodníků a doprovodu, bude hygienické zázemí řešeno mobilními zařízeními (chemické WC, mobilní sociální buňky apod.). Při normálním týdenním provozu (tréninkovém a rekreačním) se předpokládá krátkodobá návštěvnost uživatelů.

2 2/13 Kapacita (rozsah) záměru: Plocha pro motokrosovou trať a zázemí se navrhuje na ploše 6,44 ha. Kapacita motokrosové trati činí max. 40 strojů/jeden závod/25 minut. Umístění: kraj: Plzeňský obec: Mýto k.ú.: Mýto v Čechách Zahájení: červen 2014 Ukončení: prosinec 2014 Oznamovatel: Motodrom s. r. o. Na Jezerce 1199/ Praha 4 Zpracovatel oznámení: Václav Majer (není autorizovaná osoba) Přemyslova Rokycany Záměr Sportovní plocha pro motoristický sport Mýto Pod Vosyčinou naplňuje dikci bodu 10.8 (Sportovní areály na ploše nad 1 ha, golfová hřiště, motokrosové, cyklokrosové a cyklotrialové areály mimo území chráněná podle zvláštních právních předpisů), kategorie II přílohy č. 1 k zákonu. Dle 7 zákona bylo provedeno zjišťovací řízení, jehož cílem bylo zjištění, zda záměr bude mít významný vliv na životní prostředí a zda bude posuzován podle zákona. Na základě informací uvedených v oznámení, písemných vyjádření dotčených územních samosprávných celků, dotčených správních úřadů, veřejnosti a zjišťovacího řízení provedeného podle zásad uvedených v příloze č. 2 k zákonu dospěl příslušný úřad k závěru, že záměr Sportovní plocha pro motoristický sport Mýto Pod Vosyčinou. nemá významný vliv na životní prostředí a nebude posuzován podle zákona. Podmínky závěru zjišťovacího řízení: I. Podmínky pro fázi přípravy 1. Pro návazná řízení vypracovat Provozní řád sportoviště a do něj zapracovat následující: a) Navrhnout a dodržet provozní opatření týkající se omezení počtu jízd a počtu jezdců tak, že během jednoho dne se uskuteční maximálně 2 soutěžní jízdy (2 x 1 hodina) s tím, že při počtu 30 a více jezdců (nejvýše však 40) může být druhá soutěžní jízda uskutečněna až za 7 hodin po ukončení první soutěžní jízdy, tj. s odstupem startů 8 hodin a při počtu méně než 30 jezdců lze druhou jízdu uskutečnit bez časového omezení, tj. v kratším časovém odstupu. b) V dohodě s dotčenou obcí stanovit provozní dobu trati, avšak s vyloučením provozu motokrosové dráhy o nedělích, státních svátcích a v brzkých ranních a ve večerních hodinách. c) Specifikovat opatření k zamezení prašnosti z činnosti areálu tzn. zajištění vody a skrápění trati v období sucha a kontrolu tohoto opatření.

3 3/13 d) Zpracovat a následně nechat schválit příslušným vodoprávním úřadem havarijní a provozní řád. e) Stanovit zodpovědnou osobu za provoz motokrosové trati (správce sportovního areálu), která bude prokazatelně seznámena s výše uvedenými organizačními opatřeními pro provozování sportovního areálu. 2. V dalším stupni projektové dokumentace: a) Provést přírodovědný průzkum a biologické hodnocení předmětné lokality včetně sousedící bezejmenné vodoteče. b) Uvést původce odpadů a jak bude s odpady nakládáno. c) Požádat o souhlas k odnětí půdy ze zemědělského půdního fondu dle zákona České národní rady č. 334/1992 Sb., o ochraně zemědělského půdního fondu, ve znění pozdějších předpisů. d) V rámci terénních úprav navrhnout a poté realizovat zemní valy tak, aby došlo k maximálnímu hlukovému odstínění nejbližší obytné zástavby. II. Podmínky pro fázi realizace 3. Při provádění stavebních prací za nepříznivých povětrnostních (klimatických) podmínek účinně zamezovat nadměrné prašnosti (např. zkrápěním). III. Podmínky pro fázi provozu 4. Zajistit, aby vlivem provozu nedocházelo ke zhoršování odtokových poměrů, odnosu půdy erozní činností vody vzhledem k svažitosti terénu směrem k bezejmenné vodoteči a dbát o zlepšování retenční schopnosti areálu (krajiny). 5. Účinně zabraňovat prašnosti při provozu trati za špatných klimatických podmínek (např. zkrápěním, popř. omezením počtu motocyklů současně projíždějících trať). 6. Nakládat s veškerými závadnými látkami tak, aby bylo zamezeno možnému úniku těchto látek do vod povrchových nebo podzemních dle 39 odst. 1 zákona č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon), ve znění pozdějších předpisů. 7. Doplnit technické vybavení areálu sportoviště o úkapové a havarijní vany, případně jiné technické či stavební zařízení, které bude sloužit při doplňování PHM do provozovaných motorových vozidel tak, aby nemohlo dojít k jejich úniku na nezpevněný terén. 8. Zabezpečit provoz na motokrosové trati tak, aby v případě úniku ropných látek nedošlo ke kontaminaci spodních ani povrchových vod (např. zajistit havarijní soupravu obsahující sorpční materiál (Vapex), ruční nářadí a nádobu na znečištěnou zeminu pro případ likvidace úniku ropných látek, včetně konkrétního postupu při likvidaci havarijního úniku ropných látek). 9. V případě havarijního úniku ropných látek neprodleně zahájit likvidaci úniku pomocí havarijní soupravy. 10. Neprovádět mytí motocyklů v areálu motokrosové dráhy. 11. Vybavit areál dostupným jednoduchým sociálním zařízením. 12. Provoz trati organizačně zajistit tak, aby nedocházelo k nadbytečnému zatěžování obyvatel nejbližší obytné zástavby nadměrným hlukem. 13. V dohodě s příslušným úřadem ochrany veřejného zdraví provést reálné měření hluku v rámci zahájení provozu trati (zkušebního provozu) u nejbližší obytné zástavby za účelem ověření výsledků akustické studie a v případě nutnosti navrhnout a poté realizovat opatření ke snížení hlukové zátěže.

4 4/ Pro minimalizaci hlukové zátěže pocházející z motokrosové dráhy navrhnout účinná protihluková opatření (např. v krátkodobém horizontu umístění protihlukové stěny z balíků slámy směrem k nejbližší obytné zástavbě, ze střednědobého hlediska pak zajištění výsadby zeleně stromového a keřového patra). 15. Odpady vzniklé v době provozu dráhy třídit a shromažďovat v souladu se zákonem č. 185/2001 Sb., o odpadech a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a související legislativou v označených nádobách umístěných v areálu. Odůvodnění: Ke zveřejněnému oznámení záměru se během zjišťovacího řízení vyjádřili: Město Mýto ze dne ; Krajská hygienická stanice Plzeňského kraje se sídlem v Plzni, Územní pracoviště Rokycany, ze dne ; Česká inspekce životního prostředí, Oblastní inspektorát Plzeň, ze dne ; Společné vyjádření Eriky a Vojtěcha Kleinhamplových ze dne ; Společné vyjádření občanů města Mýta s 34 podpisy ze dne ; Společné vyjádření občanů města Mýta s 22 podpisy ze dne ; Společné vyjádření Karla Hracha a Miroslavy Hrachové ze dne ; Společné vyjádření Ondřeje Tyce a Jitky Malátové ze dne ; Společné vyjádření Jiřího a Marie Loskotových ze dne ; Společné vyjádření Jaroslava Konváře, Jiřího Konváře, Jana Konváře a Jitky Konvářové ze dne ; Společné vyjádření Ing. Lucie Hlavičkové a Karla Hlavičky ze dne ; Vyjádření Mgr. Miloše Dongrese ze dne ; Vyjádření Rút Tůmové ze dne Stručné shrnutí vyjádření a připomínek ke zveřejněnému oznámení: Město Mýto ze dne sděluje, že k předmětnému záměru bylo dne město vyzváno k vydání stanoviska, což bylo k tehdy obdržené písemné dokumentaci záměru učiněno. vzhledem k tomu, že nyní předložená dokumentace však nerespektuje toto stanovisko, vyslovuje nesouhlas a trvá na předložení a projednání dokumentace, která by byla v souladu s předchozím požadavkem na omezení provozní doby areálu. Relevantní požadavky byly zohledněny v podmínkách závěru zjišťovacího řízení, zejména pak požadavek na omezení provozní doby motokrosové trati. Krajská hygienická stanice Plzeňského kraje se sídlem v Plzni, Územní pracoviště Rokycany, ze dne konstatuje, že s předloženou dokumentací (oznámením záměru) se souhlasí. uvádí, že z provedené akustické analýzy vyplývalo, že v obou posuzovaných bodech budou při provozu posuzované stavby dodrženy hlukové limity v souladu s 12 nařízení vlády č. 272/2011 Sb., o ochraně zdraví před nepříznivými účinky

5 5/13 hluku a vibrací, pro chráněný venkovní prostor v denní době za předpokladu dodržení provozních opatření týkajících se omezení počtu jízd a počtu jezdců: a) během jednoho dne se uskuteční maximálně 2 soutěžní jízdy (2 x 1 hodina); b) při počtu 30 a více jezdců (nejvýše však 40) může být druhá soutěžní jízda povolena až za 7 hodin po ukončení první soutěžní jízdy, tj. s odstupem startů 8 hodin; c) při počtu méně než 30 jezdců lze druhou jízdu uskutečnit bez časového omezení, tj. v kratším časovém odstupu. sděluje, že za dodržování provozních opatření pro jednotlivé jízdy a denní režim bude zodpovědný určený správce sportovního areálu, který bude prokazatelně seznámen s výše uvedenými organizačními opatřeními pro provozování sportovního areálu. konstatuje, že z hlediska ovlivnění hlukem a porovnáním se stávajícím stavem nedojde k prokazatelné a z hlediska ovlivnění pohody a zdravotního stavu obyvatel obce ani k významné změně akustické situace. sděluje, že pro proces posuzování vlivů na životní prostředí je postačující toto oznámení a vzhledem k výše uvedeným skutečnostem vydává k předložené dokumentaci kladné vyjádření. Relevantní požadavky a připomínky byly zohledněny v podmínkách závěru zjišťovacího Česká inspekce životního prostředí, OI Plzeň, ze dne oddělení ochrany vod: sděluje, že z oznámení záměru není jasné, jaká je kapacita parkovací plochy. konstatuje, že při parkování vozidel na vodohospodářsky nezabezpečené parkovací ploše je nutné zajistit, aby nedocházelo k ohrožení podzemních a povrchových vod případnými úkapy provozních kapalin stejně jako na motokrosové ploše. uvádí, že s veškerými závadnými látkami musí být nakládáno tak, aby bylo zamezeno možnému úniku těchto látek do vod povrchových nebo podzemních dle 39 odst. 1 zákona č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon), ve znění pozdějších předpisů. uvádí, že v případě, kdy na daném místě bude po celý čas provozní doby přítomna obsluha areálu, je nutné zabezpečit, aby zde bylo zřízeno vhodné sociální zázemí. za předpokladu splnění všech zákonných podmínek pro zacházení se závadnými látkami a nakládání s vodami, a za předpokladu, že vlivem provozu nebude docházet ke zhoršování odtokových poměrů, odnosu půdy erozní činností vody vzhledem k svažitosti terénu směrem k bezejmenné vodoteči a bude se dbát o zlepšování retenční schopnosti krajiny, nepožaduje z hlediska jimi sledovaných vodohospodářských zájmů další posuzování dle zákona. oddělení ochrany ovzduší: uvádí, že realizací záměru nevznikne žádný nový stacionární zdroj znečišťování ovzduší. nemá k oznámení další připomínky a nepožaduje další posuzování záměru dle zákona. oddělení odpadového hospodářství nemá k oznámení záměru připomínky a nepožaduje další posouzení dle zákona.

6 6/13 oddělení ochrany přírody: uvádí, že pokud bude v areálu během nesoutěžních dnů obsluha areálu (kropení tratě,...), požaduje vytvořit sociální zázemí. požaduje provést přírodovědný průzkum a biologické hodnocení předmětné lokality včetně sousedící bezejmenné vodoteče, bez kterého není možné posoudit oznámení záměru z hlediska ochrany přírody. nemá k oznámení záměru připomínky a nepožaduje další posouzení dle zákona. oddělení ochrany lesa: uvádí, že při realizaci záměru nedojde k dotčení 50 m ochranného pásma lesa. sděluje, že z hlediska ochrany lesa nemá k předloženému oznámení námitek a nepožaduje další posuzování záměru dle zákona. Relevantní požadavky a připomínky byly zohledněny v podmínkách závěru zjišťovacího Společné vyjádření Eriky a Vojtěcha Kleinhamplových ze dne uvádí, že motoristická plocha bude v těsné blízkosti zástavby rodinných domů (poslední obydlený dům cca 500 m), bude na otevřeném místě nad úrovní města, tudíž veškerý hluk a samozřejmě i prach bude směřovat na město. sděluje, že město Mýto je již nyní zatíženo nadměrným hlukem i prachem z automobilové dopravy, která projíždí ulicemi, a dále z dálnice, která vede těsně kolem města (kromě dálnice vede Mýtem i železnice). konstatuje, že v blízkosti motokrosové plochy je nově vybudována kompostárna, která je rovněž nad úrovní města, přičemž hluk ze strojů zajišťujících provoz této kompostárny (zejména drtiče pařezů) ztěžuje život nejen občanům bydlícím v její těsné blízkosti, ale i občanům v celém městě. jelikož bydlí v těsném sousedství, jsou zásadně proti tomu, aby zde byla motoristická dráha povolena. Požadavky k eliminaci možných vlivů předmětného záměru na složky životního prostředí a veřejné zdraví byly zohledněny v podmínkách závěru zjišťovacího Společné vyjádření občanů města Mýta s 34 podpisy ze dne tzv. Strašickou a Eugenii, kdy se může jednat přinejmenším o stejný negativní

7 7/13 konstatují, že akustická studie má zcela nečitelnou mapovou přílohu a posuzuje vliv provozu trati se 3 a s 40 jezdci, přičemž u závodů s kapacitou jezdců je omezena možnost užívání tratě na 1 x 40 minut za 8 hodin. dotazují se, zda se tedy trať může užívat denně 80 minut. upozorňují, že ve stanovisku MěÚ Mýto je zmíněn odsouhlasený provozní řád, ale ve zveřejněných dokladech k záměru k nahlédnutí nalezen nebyl. Společné vyjádření občanů města Mýta s 22 podpisy ze dne tzv. Strašickou a Eugenii, kdy se může jednat přinejmenším o stejné negativní konstatují, že akustická studie má zcela nečitelnou mapovou přílohu a posuzuje vliv provozu trati se 3 a s 40 jezdci, přičemž u závodů s kapacitou jezdců je omezena možnost užívání tratě na 1 x 40 minut za 8 hodin. dotazují se, zda se tedy trať může užívat denně 80 minut.

8 8/13 upozorňují, že ve stanovisku MěÚ Mýto je zmíněn odsouhlasený provozní řád, ale ve zveřejněných dokladech k záměru k nahlédnutí nalezen nebyl. Společné vyjádření Karla Hracha a Miroslavy Hrachové ze dne tzv. Strašickou a Eugenii, kdy se může jednat přinejmenším o stejný negativní konstatují, že akustická studie má zcela nečitelnou mapovou přílohu. dotazují se, zda v případě, kdy akustická studie posuzuje vliv provozu trati se 3 a s 40 jezdci, přičemž u závodů s kapacitou jezdců je omezena možnost užívání tratě na 1 x 40 minut za 8 hodin, se tedy trať může užívat denně 80 minut.

9 9/13 Společné vyjádření Ondřeje Tyce a Jitky Malátové ze dne tzv. Strašickou a Eugenii, kdy se může jednat přinejmenším o stejný negativní konstatují, že akustická studie má zcela nečitelnou mapovou přílohu. dotazují se, zda v případě, kdy akustická studie posuzuje vliv provozu trati se 3 a s 40 jezdci, přičemž u závodů s kapacitou jezdců je omezena možnost užívání tratě na 1 x 40 minut za 8 hodin, se tedy trať může užívat denně 80 minut.

10 10/13 Společné vyjádření Jiřího a Marie Loskotových ze dne tzv. Strašickou a Eugenii, kdy se může jednat přinejmenším o stejný negativní konstatují, že akustická studie má zcela nečitelnou mapovou přílohu. dotazují se, zda v případě, kdy akustická studie posuzuje vliv provozu trati se 3 a s 40 jezdci, přičemž u závodů s kapacitou jezdců je omezena možnost užívání tratě na 1 x 40 minut za 8 hodin, se tedy trať může užívat denně 80 minut. Společné vyjádření Jaroslava Konváře, Jiřího Konváře, Jana Konváře a Jitky Konvářové ze dne

11 11/13 tzv. Strašickou a Eugenii, kdy se může jednat přinejmenším o stejný negativní konstatují, že akustická studie má zcela nečitelnou mapovou přílohu. dotazují se, zda v případě, kdy akustická studie posuzuje vliv provozu trati se 3 a s 40 jezdci, přičemž u závodů s kapacitou jezdců je omezena možnost užívání tratě na 1 x 40 minut za 8 hodin, se tedy trať může užívat denně 80 minut. Společné vyjádření Ing. Lucie Hlavičkové a Karla Hlavičky ze dne tzv. Strašickou a Eugenii, kdy se může jednat přinejmenším o stejný negativní konstatují, že akustická studie má zcela nečitelnou mapovou přílohu. dotazují se, zda v případě, kdy akustická studie posuzuje vliv provozu trati se 3 a s 40 jezdci, přičemž u závodů s kapacitou jezdců je omezena možnost užívání tratě na 1 x 40 minut za 8 hodin, se tedy trať může užívat denně 80 minut.

12 12/13 Vyjádření pana Mgr. Miloše Dongrese ze dne nesouhlasí s předmětným záměrem z důvodu, že nejsou učiněna žádná opatření, která by omezila hlučnost takového provozu. ohrazuje se proti v oznámení záměru stanovené provozní době od 9 do 19 hodin. vyslovuje názor na odclonění trati zemním valem podobně jako je to u obytné lokality u Sladovny, dále na provedení měření hlučnosti k ověření závěrů z akustické studie a zredukování provozu v sobotu, neděli a o svátcích.

13 13/13 Vyjádření paní Rút Tůmové ze dne uvádí, že je lokalita zatížena kamionovou dopravou, hlukem i prachem z blízké dálnice a vyslovuje nelibost nad uvažovaným záměrem. vyjadřuje lítost nad nevyužitím příležitosti změny územního plánu, kdy došlo ke změně využití předmětné plochy (nyní v plochách občanského vybavení pro tělovýchovná a sportovní zařízení), k realizaci nějakého zařízení (zázemí) pro děti a mládež, které ve Městě Mýtě absolutně postrádá. Příslušný úřad v závěru zjišťovacího řízení pro předmětný záměr stanovil řadu podmínek k eliminaci negativních vlivů záměru na životní prostředí a veřejné zdraví, zejména na úpravu provozní doby sportovního areálu motokrosové trati a k eliminaci hlukové zátěže. Hodnocení občanské vybavenosti města Mýta, vzhledem k namítané nedostatečnosti odpovídajícího zařízení (zázemí) pro děti a mládež v daném místě, není předmětem posuzování vlivů předkládaného záměru na životní prostředí. Žádný z dotčených územních samosprávných celků, dotčených správních úřadů ani veřejnosti nepožadoval další posuzování záměru dle zákona. Jeden z dotčených územních samosprávných celků (město Mýto) vyjádřil nesouhlas s oznámením z důvodu odlišnosti uvedené provozní doby s dříve projednaným provozním řádem sportoviště. Dále bylo obdrženo celkem 10 vyjádření z řad veřejnosti obsahujících nesouhlas se vznikem plochy, na které nebude provoz nijak regulován, odcloněn či časově omezen. Veškeré relevantní požadavky a připomínky z obdržených vyjádření, směřujících k eliminaci možných vlivů předmětného záměru na složky životního prostředí a veřejné zdraví, byly zahrnuty do podmínek závěru zjišťovacího S ohledem na povahu a rozsah záměru, jeho umístění a charakteristiku předpokládaných vlivů záměru na veřejné zdraví a životní prostředí dospěl příslušný úřad k závěru, že záměr nemá významný vliv na životní prostředí. Kopie výše uvedených vyjádření jsou v elektronické podobě k dispozici v Informačním systému EIA na internetových stránkách CENIA, české informační agentury životního prostředí ( pod kódem záměru PLK1695, v sekci závěr zjišťovacího Závěr zjišťovacího řízení nenahrazuje vyjádření dotčených správních úřadů, ani příslušná povolení podle zvláštních předpisů. Závěr zjišťovacího řízení není rozhodnutím vydaným ve správním řízení a nelze se proti němu odvolat. Mgr. Jaroslav Nálevka vedoucí oddělení IPPC a EIA podepsáno elektronicky Obdrží: - oznamovatel, dotčené správní úřady, dotčené územní samosprávné celky.

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: SPIS. ZN: ŽP/1863/14 ZN/48/ŽP/14 VYŘIZUJE: Ing. Beneš TEL.: 377 195 552 FAX: 377 195

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: SPIS. ZN: ŽP/9934/13 ZN/2486/ŽP/13 VYŘIZUJE: Ing. Beneš TEL.: 377 195 552 FAX: 377 195

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: Spis. zn.: Počet listů: 3 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 ŽP/11773/14 ZN/2308/ŽP/14

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: Spis. zn.: Počet listů: 4 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 ŽP/2444/15 ZN/404/ŽP/15

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 15. 11. 2012 Č.j.: 96007/ENV/12 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 23. 1. 2015 Č.j.: 42/ENV/15 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne: 9. 4. 2013 Číslo jednací: 017464/2013/KUSK Spisová značka SZ_017464/2013/KUSK Vyřizuje: Ing. Jana Hrbková / l. 860 Značka: OŽP / HrJ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb.,

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 12535/ZP/2012-Čr 22.08.2012

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 12535/ZP/2012-Čr 22.08.2012 Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 12535/ZP/2012-Čr 22.08.2012 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

Město Nová Role, Chodovská 236, 362 25 Nová Role

Město Nová Role, Chodovská 236, 362 25 Nová Role Město Nová Role, Chodovská 236, 362 25 Nová Role Telefon: 353176311 ústředna, 353176322 starosta, 353 176323- místostarosta ČÍSLO JEDNACÍ.: 1188/2013/NR/Koh VYŘIZUJE: Kohoutová/linka 320 NOVÁ ROLE DNE

Více

R O Z H O D N U T Í. Závěr zjišťovacího řízení doručovaný veřejnou vyhláškou

R O Z H O D N U T Í. Závěr zjišťovacího řízení doručovaný veřejnou vyhláškou KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/5961/16 Spis. zn.: ZN/1871/ŽP/16 Počet listů: 5 Počet příloh: 4 Počet listů příloh: 4 Vyřizuje: Ing. Jiří

Více

Zborovská 11, 150 21 Praha 5 tel.: 257 280 859 fax: 257 280 170 sefl@kr-s.cz www.kr-stredocesky.cz

Zborovská 11, 150 21 Praha 5 tel.: 257 280 859 fax: 257 280 170 sefl@kr-s.cz www.kr-stredocesky.cz Praha: 2. 11. 2011 Číslo jednací: 182647/2011/KUSK Spisová značka: SZ_182647/2011/KUSK Vyřizuje: Ing. Jan Šefl / l. 859 Značka: OŽP/ŠJ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 13814/ZP/2013- Po 28.08.2013

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 13814/ZP/2013- Po 28.08.2013 Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 13814/ZP/2013- Po 28.08.2013 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 4. 6. 2012 Č. j.: 44228/ENV/12 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

V Praze dne: 05.09.2008 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 117801/2008/KUSK OŽP/Ja Vyřizuje: Ing. Simona Jandurová / l.803

V Praze dne: 05.09.2008 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 117801/2008/KUSK OŽP/Ja Vyřizuje: Ing. Simona Jandurová / l.803 V Praze dne: 05.09.2008 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 117801/2008/KUSK OŽP/Ja Vyřizuje: Ing. Simona Jandurová / l.803 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne 9. 6. 2014 Č. j. 39584/ENV/14 podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: SPIS. ZN: ŽP/4352/13 ZN/906/ŽP/13 VYŘIZUJE: Ing. Beneš TEL.: 377 195 552 FAX: 377 195 393 E-MAIL: jan.benes@plzensky-kraj.cz

Více

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 22348/2014. Michal Fryš/564 602 504 2. 4. 2014 OZP 320/2014 Fr

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 22348/2014. Michal Fryš/564 602 504 2. 4. 2014 OZP 320/2014 Fr KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku : Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne: 7. 1. 2011 Číslo jednací: 189906/2010/KUSK Spisová značka SZ_189906/2010/KUSK Vyřizuje: Mgr. Lucie Tučková / l. 773 Značka OŽP/Tuč ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb.,

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 4. prosince 2014 Ing. Eva Gregušová KUZL 65497/2014 KUSP 65497/2014 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 4. prosince 2014 Ing. Eva Gregušová KUZL 65497/2014 KUSP 65497/2014 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 4. prosince 2014 Ing. Eva Gregušová KUZL 65497/2014 KUSP 65497/2014

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: SPIS. ZN: ŽP/11574/13 ZN/2991/ŽP/13 VYŘIZUJE: Ing. Beneš TEL.: 377 195 552 FAX: 377 195

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 27. 2. 2015 Č.j.: 10243/ENV/15 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 2. 7. 2012 Č.j.: 50394/ENV/12 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/11671/15 Spis. zn.: ZN/2468/ŽP/15 Počet listů: 10 Počet příloh: 7 Počet listů příloh: 8 Vyřizuje: Ing.

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 10. 3. 2015 Č.j.: 11838/ENV/15 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 31. března 2015 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 14771/2014 KUSP 14771/2014 ŽPZE-MJ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 31. března 2015 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 14771/2014 KUSP 14771/2014 ŽPZE-MJ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 31. března 2015 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 14771/2014 KUSP

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ. Identifikační údaje: Název záměru: Neveřejná čerpací stanice pohonných hmot, Dubno (ORP Příbram)

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ. Identifikační údaje: Název záměru: Neveřejná čerpací stanice pohonných hmot, Dubno (ORP Příbram) V Praze dne: 28. 12. 2011 Číslo jednací: 217539/2011/KUSK-OŽP/Más Vyřizuje: Ing. Alexandra Máslová, l. 788 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 143672/2015 Sp. zn.: S-JMK 127055/2015 OŽP/Dan Vyřizuje: Bc. Hana Daňková

Více

STANOVISKO K POSOUZENÍ VLIVU PROVEDENÍ ZÁMĚRU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

STANOVISKO K POSOUZENÍ VLIVU PROVEDENÍ ZÁMĚRU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: V Olomouci dne 10. 1. 2011 Sp. Zn.: KÚOK/68349/2010/OŽPZ/7330 Sp. a skart. znak: 208.1-A/20

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 31. března 2015 Ing. Eva Gregušová KUZL 2260/2015 KUSP 2260/2015 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 31. března 2015 Ing. Eva Gregušová KUZL 2260/2015 KUSP 2260/2015 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 31. března 2015 Ing. Eva Gregušová KUZL 2260/2015 KUSP 2260/2015

Více

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 59365/2011. Bc. Miroslav Janoušek 29. 6.

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 59365/2011. Bc. Miroslav Janoušek 29. 6. KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku : Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 13. června 2012 Ing. Eva Gregušová KUZL 27257/2012 KUSP 27257/2012 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 13. června 2012 Ing. Eva Gregušová KUZL 27257/2012 KUSP 27257/2012 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 13. června 2012 Ing. Eva Gregušová KUZL 27257/2012 KUSP 27257/2012

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.: KUOK 87844/2010 V Olomouci dne 30. 9. 2010 SpZn.: KÚOK/87844/2010/OŽPZ/7411 Sp. a skart. znak:

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne: 6. 1. 2012 Číslo jednací: 223927/2011/KUSK Spisová značka SZ_223927/2011/KUSK Vyřizuje: Ing. Jana Hrbková / l. 860 Značka OŽP/HrJ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb.,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: ŽP/9726/13 SPIS. ZN: ZN/2409/ŽP/13 VYŘIZUJE: Ing. Beneš TEL.: 377 195 552 FAX: 377 195

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 00 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 15. 10. 2010 Č.j.: 79431/ENV/10 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

datum: 4. 8. 2014 vyřizuje: Ing. Pernikářová Kateřina telefon: 386 720 648

datum: 4. 8. 2014 vyřizuje: Ing. Pernikářová Kateřina telefon: 386 720 648 +LVDCY11GV6E:+! KUCBX00FU5D9 O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S TŘEDÍ, ZEMĚDĚLSTVÍ A LESNICTVÍ Čj.: KUJCK 47433/2014/OZZL Sp.zn.: OZZL 42032/2014/kaper datum: 4. 8. 2014 vyřizuje: Ing. Pernikářová Kateřina

Více

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 15023/2013/OZP/Fr Mgr. Fryš/564 602 504 1.3.2013

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 15023/2013/OZP/Fr Mgr. Fryš/564 602 504 1.3.2013 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku : Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01A85I1* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 139439/2013 Sp. zn.: ŽPZ/32791/2013/Kra 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-145521/2004/0lPNI/EIA/111-2Nè Vyøizuje/linka Mgr. Vèislaková /4490 Datum 20.12.2004 ZÁVÌR ZJIŠ OVAcíHO

Více

O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S TŘEDÍ, ZEMĚDĚLSTVÍ A LESNICTVÍ. Věc: Předání závěru zjišťovacího řízení s žádostí o zveřejnění

O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S TŘEDÍ, ZEMĚDĚLSTVÍ A LESNICTVÍ. Věc: Předání závěru zjišťovacího řízení s žádostí o zveřejnění O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S TŘEDÍ, ZEMĚDĚLSTVÍ A LESNICTVÍ číslo jednací: KUJCK 27912/2011 OZZL/15/Hon datum: 15. 8. 2011 vyřizuje: Mgr. Jakub Honetschläger telefon: 386 720 739 Věc: Předání závěru

Více

076484/2014/KUSK SZ_076484/2014/KUSK Ing. Alexandra Máslová, l. 788 OŽP/Más ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

076484/2014/KUSK SZ_076484/2014/KUSK Ing. Alexandra Máslová, l. 788 OŽP/Más ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne: 25. 7. 2014 Číslo jednací: Spisová značka: Vyřizuje: Značka: 076484/2014/KUSK SZ_076484/2014/KUSK Ing. Alexandra Máslová, l. 788 OŽP/Más ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: Spis. zn.: Počet listů: 3 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 ŽP/9977/14 ZN/1982/ŽP/14

Více

Produkční stáj pro dojnice stelivové dojnice 165 600 198. stelivové dojnice 65 600 78. Boudy pro telata stelivové telata 85 75 13

Produkční stáj pro dojnice stelivové dojnice 165 600 198. stelivové dojnice 65 600 78. Boudy pro telata stelivové telata 85 75 13 Praha: 4.3.2014 Dle rozdělovníku Číslo jednací: Spis. značka 008714/2014/KUSK SZ_008714/2014/KUSK/8 Vyřizuje: Ing. Daniela Zemanová/345 Značka: OŽP/Zem ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001

Více

029749/2014/KUSK SZ_029749/2014/KUSK ing. Alexandra Máslová, l. 788 OŽP/Más ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

029749/2014/KUSK SZ_029749/2014/KUSK ing. Alexandra Máslová, l. 788 OŽP/Más ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne: 19. 3. 2014 Číslo jednací: Spisová značka: Vyřizuje: Značka: 029749/2014/KUSK SZ_029749/2014/KUSK ing. Alexandra Máslová, l. 788 OŽP/Más ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001

Více

Mgr. Bc. Miroslav Janoušek 16. 10. 2013 OZP 1931/2013 Jan. nad Sázavou

Mgr. Bc. Miroslav Janoušek 16. 10. 2013 OZP 1931/2013 Jan. nad Sázavou KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku : Váš dopis značky/ze Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

Název záměru: Sklady čtvrtprovozu v areálu Lučební závody Draslovka a.s. Kolín

Název záměru: Sklady čtvrtprovozu v areálu Lučební závody Draslovka a.s. Kolín Praha: 26.5.2014 Dle rozdělovníku Číslo jednací: Spis. značka 065280/2014/KUSK SZ_065280/2014/KUSK/10 Vyřizuje: Ing. Daniela Zemanová/345 Značka: OŽP/Zem ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 78911/2013 Sp. zn.: S-JMK 63208/2013 OŽP/Sme Vyřizuje: Mgr. Mirek Smetana

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 38839/2015 Sp. zn.: S-JMK 22399/2015 OŽP/Sme Vyřizuje: Mgr. Mirek Smetana

Více

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne /26.11.2014 KUJI 82874/2014. Jaroslav Gottfried. 2. 1. 2015 OZPZ 3179/2014 Go

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne /26.11.2014 KUJI 82874/2014. Jaroslav Gottfried. 2. 1. 2015 OZPZ 3179/2014 Go KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 22016/ZP/2013-Čr 07.01.2014

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 22016/ZP/2013-Čr 07.01.2014 Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 22016/ZP/2013-Čr 07.01.2014 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

R O Z H O D N U T Í. vydává v souladu s 7 odst. 6 zákona následující rozhodnutí závěr zjišťovacího řízení:

R O Z H O D N U T Í. vydává v souladu s 7 odst. 6 zákona následující rozhodnutí závěr zjišťovacího řízení: KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/10429/15 Spis. zn.: ZN/2153/ŽP/15 Počet listů: 7 Počet příloh: 3 Počet listů příloh: 4 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

Závěr zjišťovacího řízení

Závěr zjišťovacího řízení HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor ochrany prostředí Váš dopis zn. Č. j. Vyřizuje/linka Datum MHMP 2140893/2015/EIA/986/Nov Ing. Novotný/4278 16.12.2015 Sp. zn. Počet listů/příloh

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 20. června 2012 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 27624/2012 KUSP 27624/2012 ŽPZE-MJ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 20. června 2012 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 27624/2012 KUSP 27624/2012 ŽPZE-MJ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 20. června 2012 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 27624/2012 KUSP

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Praha: 08.01.2015 Číslo jednací: Spis. značka: 150631/2014/KUSK SZ_150631/2014/KUSK Vyřizuje: Bc. Hana Křížová / linka 510 Značka: OŽP/HK ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: Spis. zn.: Počet listů: 3 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 ŽP/11676/14 ZN/2337/ŽP/14

Více

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 77908/2011/OZP/Fr Mgr. Fryš/564 602 504 7.9.2011

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 77908/2011/OZP/Fr Mgr. Fryš/564 602 504 7.9.2011 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku : Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Libereckého kraje odbor životního prostředí a zemědělství Adresátům dle rozdělovníku VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA/E-MAIL LIBEREC 18.12. 2013 KULK 8380/2014 OŽPZ 1626/2013

Více

Přeložka silnice II/286 Jičín Robousy Valdice

Přeložka silnice II/286 Jičín Robousy Valdice Viz. rozdělovník 2138/ZP/2008-Čr 12.03.2008 Odbor životního prostředí a zemědělství Ing. David Černošek / 188 Oddělení EIA a IPPC dcernosek@kr-kralovehradecky.cz Posuzování vlivů na životní prostředí,

Více

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací / sp.zn. Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací / sp.zn. Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku : Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací / sp.zn. Vyřizuje/telefon

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 31. 8. 2012 Č.j.: 73586/ENV/12 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ - ROZHODNUTÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ - ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Čj.: KUOK 79449/2015 Olomouc 4. 9. 2015 SpZn: KÚOK/70147/2015/OŽPZ/7265 vyřizuje: Mgr. Vojtěch Cvek

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 23. února 2015 Ing. Eva Gregušová KUZL 3644/2015 KUSP 3644/2015 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 23. února 2015 Ing. Eva Gregušová KUZL 3644/2015 KUSP 3644/2015 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 23. února 2015 Ing. Eva Gregušová KUZL 3644/2015 KUSP 3644/2015

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 97974/2009 V Olomouci dne 18. 12. 2009 SpZn: KÚOK/97974/2009/OŽPZ/7265 Sp. a skart. znak:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: SPIS. ZN: ŽP/6933/13 ZN/1493/ŽP/13 VYŘIZUJE: Ing. Beneš TEL.: 377 195 552 FAX: 377 195 393 E-MAIL: jan.benes@plzensky-kraj.cz

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX0153MIW* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 146066/2012 Sp. zn.: ŽPZ/35486/2012/Kra 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 17566/ZP/2010-Čr 10.11.2010

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 17566/ZP/2010-Čr 10.11.2010 Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 17566/ZP/2010-Čr 10.11.2010 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor ţivotního

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 18. prosince 2014 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 67049/2014 KUSP 67049/2014 ŽPZE-MJ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 18. prosince 2014 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 67049/2014 KUSP 67049/2014 ŽPZE-MJ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 18. prosince 2014 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 67049/2014 KUSP

Více

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 76226/2012/OZP/Fr Mgr. Fryš/564 602 504 14.11.2012

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 76226/2012/OZP/Fr Mgr. Fryš/564 602 504 14.11.2012 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku : Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 25. 2. 2015 Č. j.: 11354/ENV/15 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 18539/ZP/2013-Čr 13.11.2013 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.: KUOK 49665/2011 V Olomouci dne 20.5.2011 SpZn.: KÚOK/38088/2011/OŽPZ/414 Sp. a skart. znak:

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Praha: 14.12.2012 Číslo jednací: Spis. značka: 160251/2012/KUSK SZ_160251/2012/KUSK ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých

Více

O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S TŘEDÍ, ZEMĚDĚLSTVÍ A LESNICTVÍ. Předání závěru zjišťovacího řízení s žádostí o zveřejnění

O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S TŘEDÍ, ZEMĚDĚLSTVÍ A LESNICTVÍ. Předání závěru zjišťovacího řízení s žádostí o zveřejnění O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S TŘEDÍ, ZEMĚDĚLSTVÍ A LESNICTVÍ číslo jednací: KUJCK 36290/2011 OZZL/10/Lz datum: 27.10.2011 vyřizuje: Ing Petr Láznička telefon: 386 720 770 Předání závěru zjišťovacího

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Brně dne: 18.11.2015 Č. j.: 2302/560/15 81016/ENV/15 Vyřizuje: Ing. Škaloud Tel.: 267 123 705 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zák.č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 00 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 00 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 00 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne 30. 4. 2009 Č.j.: 27565/ENV/09 podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Z J I Š Ť O V A C Í H O Ř Í Z E N Í

Z J I Š Ť O V A C Í H O Ř Í Z E N Í Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.: KUOK 85422/2012 V Olomouci dne 5.10.2012 SpZn.: KÚOK/75591/2012/OŽPZ/414 Sp. a skart. znak:

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 24292/2016 Sp. zn.: S JMK 161623/2015 OŽP/Dah Vyřizuje/linka Bc. Hana Daňková/2292 Brno 16.02.2016

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 8035/ZP/2013-Čr 05.06.2013 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice, tel.: 386 720 111 e e-mail: laznicka@kraj-jihocesky.cz, ID DS: kdib3rr, www.kraj-jihocesky.

U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice, tel.: 386 720 111 e e-mail: laznicka@kraj-jihocesky.cz, ID DS: kdib3rr, www.kraj-jihocesky. +LVDCY11I1YQ2+! KUCBX00H0XP1 O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S TŘEDÍ, ZEMĚDĚLSTVÍ A LESNICTVÍ Čj.: KUJCK 21508/2015 OZZL datum: 18.03.2015 vyřizuje: Ing. Petr Láznička telefon: 386 720 770 Sp. zn.: OZZL

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Brně dne: 9.6.2017 Č. j.: 1315/560/17 39564/ENV/17 Vyřizuje: RNDr. Rokos Tel.: 267 123 705 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zák.č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 20. 1. 2015 Č.j.: 88540/ENV/14 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 4137/ZP/2011 Tm

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 4137/ZP/2011 Tm Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 4137/ZP/2011 Tm 05.04.2011 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: Spis. zn.: Počet listů: 4 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 ŽP/9316/14 ZN/1735/ŽP/14

Více

Praha: 22.1.2014 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 014922/2014/KUSK Spisová značka: SZ_161755/2013/KUSK. Vyřizuje / Linka: Anna Preiszlerová l.

Praha: 22.1.2014 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 014922/2014/KUSK Spisová značka: SZ_161755/2013/KUSK. Vyřizuje / Linka: Anna Preiszlerová l. Praha: 22.1.2014 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 014922/2014/KUSK Spisová značka: SZ_161755/2013/KUSK Vyvěšeno: 12. června 2014 Vyřizuje / Linka: Anna Preiszlerová l. 981 Svěšeno: 30. června 2014 Značka:

Více

Krajský úřad Pardubického kraje

Krajský úřad Pardubického kraje Krajský úřad Pardubického kraje odbor životního prostředí a zemědělství Spisová značka: SpKrÚ 13453/2010/OŽPZ Číslo jednací: KrÚ 46743/2010/OŽPZ/KU Vyřizuje: Ing. Kučera Telefon: 466 026 359 E-mail: j.kucera@pardubickykraj.cz

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno. I Dle rozdělovníku

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno. I Dle rozdělovníku Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno I Dle rozdělovníku Čj.. JMK /37524/2009 Sp.Zn.. s.ru«/22618/2009 OŽPlBd Vyrizuje/linka Bednáiová/2292 I; Brné

Více

Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové KUKHK-17852/ZP/2016-Po 26.05.2016

Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové KUKHK-17852/ZP/2016-Po 26.05.2016 Krajský úřad Královéhradeckého kraje Instalstav s.r.o. Ing. Zdeněk Stolin Volovka 37 552 03 Česká Skalice Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové KUKHK-17852/ZP/2016-Po

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 3077/ZP/2015 - Po 12.03.2015

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 3077/ZP/2015 - Po 12.03.2015 Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 3077/ZP/2015 - Po 12.03.2015 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 31. října 2011 Mgr. Martina Vybíralová KUZL 67414/2011 KUSP 67414/2011 ŽPZE-MV ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 31. října 2011 Mgr. Martina Vybíralová KUZL 67414/2011 KUSP 67414/2011 ŽPZE-MV ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 31. října 2011 Mgr. Martina Vybíralová KUZL 67414/2011 KUSP 67414/2011

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Libereckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Rozdělovník VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA V LIBERCI DNE 2372/09/36012/26.5.2009 OŽPZ/571/2009 RNDr. Šádková/497

Více

Rozhodnutí. 9. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 9. změna IP ) právnické osobě:

Rozhodnutí. 9. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 9. změna IP ) právnické osobě: Spisová zn.: OZPZ 468/2015 Kle KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Rozhodnutí Krajský úřad

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik INTEGRA, a.s. Zemědělská č.p. 53 664 63 ŽABČICE datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 7. září 2010 Ing. et Ing. Ondřej

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 21281/ZP/2011 Tm

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 21281/ZP/2011 Tm Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 21281/ZP/2011 Tm 21.12.2011 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA LIBEREC KULK 47915/2013 OŽPZ 789/2013

VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA LIBEREC KULK 47915/2013 OŽPZ 789/2013 Krajský úřad Libereckého kraje odbor životního prostředí a zemědělství Rozdělovník VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA LIBEREC KULK 47915/2013 OŽPZ 789/2013 Ing. Kozlovská/498 dana.kozlovska@kraj-lbc.cz

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 29. září 2014 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 21996/2014 KUSP 21996/2014 ŽPZE-MJ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 29. září 2014 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 21996/2014 KUSP 21996/2014 ŽPZE-MJ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 29. září 2014 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 21996/2014 KUSP 21996/2014

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 45221/2013 Sp. zn.: S-JMK 45221/2013 OŽP/Bed Vyřizuje: Bc. Hana Bednářová

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne 10. 7. 2012 Č.j. 44940/ENV/12 podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ. Identifikační údaje: Název záměru: Vodovodní přiváděcí řad Jirny PČS Fibichova

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ. Identifikační údaje: Název záměru: Vodovodní přiváděcí řad Jirny PČS Fibichova Praha: 24. 1. 2013 Číslo jednací: 177561/2012/KUSK Spisová značka: SZ_177561/2012/KUSK Vyřizuje: Ing. Jan Šefl / l. 859 Značka: OŽP/ŠJ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 29. 1. 2013 Č.j.: 6457/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více