Stručná příručka. HUAWEI Ascend Y300. Vítá vás společnost HUAWEI

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Stručná příručka. HUAWEI Ascend Y300. Vítá vás společnost HUAWEI"

Transkript

1 Stručná příručka HUAWEI Ascend Y300 Vítá vás společnost HUAWEI

2 První pohled na telefon Všechny obrázky v této příručce jsou pouze informativní. Skutečné funkce telefonu pro zobrazení se mohou lišit od zde popsaných, neboť závisí na verzi softwaru. Sluchátko Přední fotoaparát Zadní fotoaparát Ovládání hlasitosti Konektor náhlavní soupravy Napájení Port Nabíječka /Datové rozhraní Zpět Nabídka Domů Klíčové funkce stále po ruce Stisknutím a podržením zapnete mobilní telefon. Pokud je mobilní telefon zapnutý, stiskněte a podržte toto tlačítko, aby se zobrazila nabídka s možnostmi. Pak můžete zvolit vypnutí telefonu, nebo provádět zástupné operace. Pokud je telefon aktivní, stisknutím zamknete obrazovku. Dotykem otevřete nabídku na aktivní obrazovce.

3 Dotykem se vrátíte na plochu. Dotkněte se a podržte, aby se zobrazily naposledy použité aplikace. Dotykem se vrátíte na předchozí obrazovku, nebo ukončíte běžící aplikaci. Dotykem skryjete klávesnici. Instalace SIM karty Při instalaci SIM karty musíte provést dva kroky: 1. Sejměte kryt baterie. 2. Vložte SIM kartu. Instalace karty microsd Chcete-li paměť telefonu dále rozšířit, můžete do přístroje vložit kartu microsd. 1. Sejměte kryt baterie. 2. Zasuňte kartu microsd do příslušného otvoru podle obrázku.

4 Vyjmutí paměťové karty microsd 1. Sejměte kryt baterie. 2. Vytáhněte kartu microsd ven. 3. Otáčejte telefonem, dokud karta microsd nevypadne. Instalace baterie b a 1. Hranu označenou štítkem a (s kontakty) nakloňte do dolního konce prostoru pro baterii. 2. Hranu označenou štítkem b zatlačte do prostoru pro baterii, až baterie zapadne bezpečně na své místo. Nabíjení baterie Před nabíjením baterie zkontrolujte, zda byla baterie řádně do telefonu nainstalována.

5 1. Připojte do nabíječky kabel USB, který je součástí balení vašeho telefonu. 2. Druhý konec kabelu USB zapojte do mobilního telefonu. Nabíjení je zahájeno po zapojení nabíječky do elektrické zásuvky. Pokud nabíjíte zapnutý telefon, na stavovém řádku je zobrazena ikona baterie indikující stav nabíjení. Jakmile se ikona baterie změní na, znamená to, že je mobilní telefon plně nabitý. Indikátor stavu Barva indikátoru ukazuje stav baterie vašeho mobilního telefonu. Indikátor stavu Zelený: Plně nabito (při připojení k nabíječce). Oranžový: Probíhá nabíjení (při připojení k nabíječce). Červený: Slabě nabitá baterie.

6 Akce na dotykové obrazovce Pohybem prstu po dotykové obrazovce můžete pohodlně ovládat svůj telefon. Dotyk a podržení Dotyk Poklepání Otočení Rychlý pohyb prstu Tažení Obrazovka Plocha Obrazovku Plocha lze nastavit podle vlastních preferencí, například přidáním zástupce nebo widgetu na obrazovku Plocha, změnou tapety, nebo nastavením počtu rozšíření obrazovky Plocha. Stisknutím je možné se vrátit na obrazovku Plocha z kterékoliv další obrazovky. 10:23 Rychle táhněte prstem vlevo nebo vpravo po obrazovce Plocha. Jakmile se na stavovém řádku objeví nová ikona upozornění, dotkněte se jí a položte prst na stavový řádek, následně otevřete panel oznámení rychlým tahem prstu dolů.

7 Přesun ikony aplikace 1. Na domovské obrazovce podržte prst na ikoně, kterou chcete přesunout. 2. Přetáhněte ikonu na požadované místo a uvolněte ji. Chcete-li přesunout další ikony, opakujte předchozí kroky. Import kontaktů ze SIM karty 1. V seznamu kontaktů se dotkněte > Správa kontaktů. 2. Dotkněte se Kopírovat ze SIM karty. 3. Vyčkejte, až bude obsah SIM karty načten. Dotkněte se jednoho kontaktu, který má být samostatně importován do vašeho mobilního telefonu, nebo se dotkněte VŠECHNO, aby do mobilního telefonu byly importovány všechny kontakty. 4. Dotkněte se KOPÍROVAT. 5. Máte-li v telefonu k dispozici více než jeden účet s kontakty, vyberte dotykem účet, jehož kontakty chcete importovat. Přidání kontaktu 1. V seznamu kontaktů se dotkněte. 2. Na obrazovce, která se objeví, vytvořte kontakt v mobilním telefonu, na SIM kartě nebo účtu. Přidejte nový účet, pokud žádný nemáte. 3. Zadejte jméno kontaktu a potom přidejte další informace, jako např. telefonní číslo nebo adresu. 4. Informace o kontaktu uložíte dotykem na volbu HOTOVO. Chcete-li uložit kontakt z protokolu volání, podržte prst na požadovaném telefonním čísle, aby se zobrazila nabídka s možnostmi, a pak se dotkněte Přidat do kontaktů.

8 Volání pomocí aplikace Telefon 1. Na ploše se dotkněte. Pokud není číselník zobrazen, dotkněte se. 2. Zadejte telefonní číslo. 3. Zahajte hovor dotykem na ikonu. Vytvoření a odeslání multimediální zprávy Pomocí multimediálních zpráv můžete výrazně oživit každodenní komunikaci. Například můžete zprávu namluvit a zaslat ji jako zvukový soubor, nazpívat "Hodně štěstí zdraví" a zaslat takové přání kamarádovi, nebo odeslat prezentaci fotografií z významné akce. Možnosti jsou ohromné. 1. Do pole Komu zadejte telefonní číslo, nebo dotykem na vyberte kontaktu. 2. Pokud chcete začít psát zprávu, dotkněte se pole pro zadávání textu. 3. Jakmile jste připraveni k odeslání zprávy, dotkněte se. MMS 10:23

9 Připojení k Internetu Buďte online a připojte se k síti Wi-Fi, ušetříte tak peníze. Zapnutí Wi-Fi 1. Dotkněte se Nastavení > Vše. 2. V části BEZDRÁTOVÁ PŘIPOJENÍ A SÍTĚ se dotkněte tlačítka vedle Wi-Fi. Základní operace Domovskou stránku otevřete dotykem na. Pokud jsou k dispozici známé nebo otevřené sítě Wi-Fi a zároveň i mobilní datové sítě, telefon pro připojení k Internetu přednostně využije síť Wi-Fi. V horní části obrazovky se dotkněte, zobrazí se všechny právě otevřené webové stránky. Můžete provést: Zvětšení stránky proveďte dotykem na stránku. Stránku zavřete dotykem na křížek ( ). Nové okno prohlížeče otevřete dotykem na znaménko plus (+). Otevření webové stránky 1. V okně prohlížeče se v horní části obrazovky dotkněte pole pro adresu URL. 2. Klávesnicí zadejte adresu webové stránky. 3. Během zadávání adresy se na obrazovce zobrazí odpovídající adresy webových stránek. Jakmile uvidíte požadovanou adresu, dotkněte se jí a přejdete přímo na webovou stránku, nebo zadejte celou adresu požadované webové stránky.

10 Vypnutí datové služby Pokud nepoužíváte datovou službu, eliminujte nežádoucí přenos dat a rychlým způsobem službu vypněte. 1. Otevřete panel nabídky. 2. Dotkněte se v horní části obrazovky, jestliže chcete zapnout nebo vypnout datové služby. Obchod Play Služba Android Obchod Play umožňuje přístup k aplikacím a hrám, které si můžete stáhnout a nainstalovat do svého telefonu. Otevření Obchod Play 1. Na obrazovce Plocha se dotkněte Obchod Play. 2. Při prvním otevírání Obchod Play se zobrazí okno Smluvní podmínky služby Google Play. Pokračujte dotykem na Přijmout. Instalace aplikace 1. V Obchod Play vyberte kategorii a poté se dotkněte aplikace, kterou chcete stáhnout. 2. Chcete-li nainstalovat aplikaci, dotkněte se Instalovat (pokud je zdarma) nebo se dotkněte tlačítka s jeho cenou (pokud není zdarma) a potvrďte stahování nebo nákup. Po stažení a instalaci aplikace do mobilního telefonu se na stavovém řádku objeví ikona staženého obsahu. Pokud chcete nainstalovat aplikaci, která není z webu Play Store, dotkněte se Nastavení > Vše > Zabezpečení a zaškrtnutím políčka Neznámé zdroje povolte instalaci tohoto typu aplikace.

11 Odinstalace aplikace Aplikace, které jsou v telefonu předem nainstalovány, nelze odinstalovat. 1. Na obrazovce Nastavení se dotkněte Vše. 2. Dotkněte Spravovat aplikace. 3. Dotkněte se aplikace a poté se dotkněte Odinstalovat. Otevření aplikace Fotoaparát Snímky pořízené fotoaparátem lze také i sdílet. Fotoaparát podporuje více režimů záznamů a různé fotografické efekty. Jakmile je snímek pořízen, otevřete aplikaci Galerie, kde si jej můžete prohlédnout. Informace sdílení fotografií a videí naleznete v uživatelské příručce. Obrazovka pro snímání obrazu A Přetáhněte nahoru 3 pro pořízení snímku, přetáhněte dolů pro záznam videa. Dotykem pořídíte Auto fotografii. Miniatura poslední fotografie. Dotykem zobrazíte náhled 5 snímků nebo videí. Dotykem přizpůsobíte nastavení fotoaparátu. Použití karty microsd jako velkokapacitního paměťového zařízení USB 1. Mobilní telefon k počítači připojte přiloženým kabelem USB. Počítač detekuje kartu microsd jako vyjímatelný disk.

12 2. Otevřete stavový řádek a poté se dotkněte Připojeno jako instalátor. 3. Otevře se dialogové okno, ve kterém potvrďte přenos souborů volbou možnosti Velkokapacitní paměťové zařízení USB. Nyní můžete přenést soubory z počítače na kartu microsd v mobilním telefonu. Přehrávání hudby Hudbu, uloženou na kartě microsd, lze poslouchat pomocí hudebního přehrávače. Hudební přehrávač automaticky vyhledá na kartě microsd jakoukoliv hudbu, setříděnou do alb a seznamů skladeb. Zpět Obrazovka Seznam skladeb Lišta průběhu Synchronizace informací Ovladače hudebního přehrávače Některé aplikace v mobilním telefonu umožňují přístup k jistým osobním informacím, které můžete přidávat, prohlížet a upravovat z počítače. Máte-li přidat, změnit, nebo odstranit údaje v některé z těchto aplikací na webu, aktualizované informace se také objeví i v mobilním telefonu. Synchronizaci dat lze rovněž provádět pomocí bezdrátového připojení. Tento proces probíhá na pozadí a nikterak neruší používání mobilního telefonu. Na probíhající synchronizaci telefonu budete upozorněni zobrazením ikony synchronizace dat na liště upozornění.

13 Další informace naleznete v uživatelské příručce. Časté otázky Jak mohu použít kartu microsd pro import kontaktů do telefonu z jiného telefonu? Váš mobilní telefon podporuje pouze soubory s kontakty ve formátu.vcf. 1. Uložte kontakty určené k importu do vašeho telefonu na kartu microsd jako soubor.vcf. 2. Vložte kartu microsd do mobilního telefonu a pomocí Správce souborů vyhledejte soubor.vcf. 3. Dotkněte se souboru.vcf. Telefon zobrazí dotaz, zda chcete importovat kontakty. 4. Dotykem na OK kontakty importujte. U souborů.vcf vytvořených v jiných mobilních telefonech mohou nastat problémy s kompatibilitou a po importu kontaktů může dojít ke ztrátě určitých kontaktních informací. Jak nastavím určitou melodii jako vyzvánění? V Hudba aplikaci podržte prst na skladbě, kterou chcete nastavit jako vyzvánění, a poté se dotkněte Nastavit jako vyzvánění. Jak zabráním automatické změně orientace displeje při otočení telefonu? Na ploše se dotkněte Nastavení > Vše > Obrazovka a zrušte zaškrtnutí políčka Autom. otočení obrazovky, chcete-li tuto funkci vypnout. Jak nastavím gesto pro odemknutí? Na ploše se dotkněte Nastavení > Vše > Zabezpečení > Zámek obrazovky > Gesto.

14 Jak změním způsob zadávání textu? Po zobrazení klávesnice se ikona klávesnice objeví na stavovém řádku. Rychle stáhněte prstem stavový řádek dolů a dotykem na Vybrat metodu zadávání vyberte způsob zadávání textu. Jak zastavím přehrávání skladby na pozadí? Rychlým pohybem prstu dolů otevřete panel upozornění, dotkněte se upozornění o přehrávání hudby a přejděte na obrazovku pro přehrávání hudby, poté zastavte přehrávání. Jak vrátím zpět obrazovku pro volání? Pokud jste během hovoru přešli na jinou obrazovku, rychlým pohybem prstu dolů otevřete panel upozornění a poté se dotkněte upozornění na aktuální hovor, chcete-li se vrátit na obrazovku pro volání. Jak skryji klávesnici? Dotkněte se, chcete-li skrýt klávesnici. Jak přepošlu zprávu? Na obrazovce pro sledování zpráv podržte prst na zprávě a pak ze zobrazené nabídky vyberte Předat dál. Proč nemůžu používat funkci Navigace? Navigace není v některých zemích či oblastech k dispozici. Výstrahy a bezpečnostní opatření Tato část obsahuje důležité informace týkající se správného používání vašeho přístroje. Najdete zde též informace o bezpečném používání přístroje. Před použitím přístroje si tyto informace pečlivě přečtěte. Elektronické zařízení Je zakázáno vypínat zařízení během používání přístroje. Přístroj nepoužívejte v případě, že by mohl ohrozit nebo rušit elektronická zařízení.

15 Lékařské přístroje Řiďte se nařízeními vydanými nemocnicemi a lékařskými zařízeními. Toto zařízení nepoužívejte, pokud je jeho používání zakázáno. Výrobci kardiostimulátorů doporučují udržovat vzdálenost minimálně 15 cm mezi zařízením a kardiostimulátorem, aby se zabránilo vzájemnému rušení těchto dvou přístrojů. Pokud používáte kardiostimulátor, používejte zařízení na opačné straně než kardiostimulátor a nenoste zařízení v přední kapse. Potencionálně výbušná atmosféra Vypínejte přístroj všude tam, kde hrozí nebezpečí výbuchu; dodržuje veškerá příkazová značení a pokyny. K prostorám, které mají potencionálně výbušnou atmosféru patří oblasti kde by bylo obvykle doporučeno vypnout motor vozidla. Zažehnutí jiskry v těchto místech může způsobit výbuch nebo požár, což může mít za následek zranění osob, v krajním případě i usmrcení. Zařízení nezapínejte na místech, kde se doplňuje palivo, jako jsou např. čerpací stanice. Ve skladech paliva, skladech, logistických provozech a chemických závodech se řiďte omezeními v souvislosti s používáním rádiových zařízení. Dále dodržujte nařízení v oblastech, kde probíhá odstřel trhavinou. Před použitím zařízení dejte pozor na prostory, které mají potencionálně výbušnou atmosféru a které jsou často, ale ne vždy jasně označné. Jedná se například o podpalubí lodí, místa uskladnění nebo přepravy chemických látek, příp. takové oblasti, kde jsou ve vzduchu obsaženy chemické látky a pevné částice, např. obilí, prachu nebo kovu. Informujte se u výrobce vozidel poháněných zkapalněným plynem (např. propanem nebo butanem), zda lze tento přístroj používat v jejich bezprostředním okolí. Bezpečnost dopravy Při používání tohoto přístroje dodržujte místní zákony a předpisy. Pokud přístroj používáte během řízení vozidla, dodržujte dále tyto pokyny: Věnujte se řízení. Vaší odpovědností je řídit bezpečně.

16 Během řízení nemluvte do přístroje. Použijte příslušenství hands-free. Pokud potřebujete volat nebo přijmout hovor, zastavte vozidlo na okraji vozovky a teprve poté přístroj použijte. Vysokofrekvenční radiové signály mohou ovlivňovat činnost elektronických systémů vozidla. Další informace vám poskytne výrobce vozidla. V motorovém vozidle neumisťujte tento přístroj nad airbag ani do oblasti rozvinutí airbagu. Přístroj by vás mohl ohrozit v důsledku síly, která jej vymrští při nafouknutí airbagu. Zařízení nepoužívejte v letadle během letu. Přístroj vypněte ještě před nástupem do letadla. Použití tohoto přístroje v letadle může ohrožovat funkce ovládání letadla a rušit bezdrátovou telefonní síť. Může to být také považováno za nezákonné. Pracovní prostředí Nepoužívejte ani nenabíjejte přístroj v prašných, vlhkých a špinavých místech či místech s magnetickým polem. V takových případech by mohlo dojít k poruše obvodů. Přístroj splňuje požadavky na vysokofrekvenční zařízení při použití v blízkosti ucha nebo ve vzdálenosti 1,5 cm od těla. Příslušenství tohoto přístroje, jako např. obal nebo pouzdro, se nesmí skládat z kovových součástí. Přístroj udržujte ve vzdálenosti 1,5 cm od těla, aby byly splněny výše uvedené požadavky. Za bouřky s blesky přístroj nepoužívejte kvůli nebezpečí úrazu bleskem. Během telefonování se nedotýkejte antény. Dotýkání se antény má vliv na kvalitu hovoru a je příčinou zvýšené spotřeby To může způsobit zkrácení maximální možné délky hovoru nebo doby pohotovostního režimu. Při používání přístroje dodržujte zákony i místní předpisy a respektujte soukromí a práva ostatních.

17 Při nabíjení uchovávejte přístroj při pokojové teplotě v rozmezí 0 C až 45 C. Pokud se přístroj napájí z baterie, uchovávejte jej při okolní teplotě v rozsahu od 0 C do 45 C. Předcházení poškození sluchu Používání příliš hlasitě nastavené náhlavní soupravy může vést k poškození sluchu. Aby se předešlo možnému poškození sluchu, snižte hlasitost náhlavní soupravy na bezpečnou a příjemnou úroveň. Bezpečnost dětí S ohledem na bezpečnost dětí se řiďte všemi upozorněními. Necháváte-li děti hrát si s přístrojem nebo jeho příslušenstvím, které může obsahovat součásti oddělitelné od přístroje, vystavujete děti riziku udušení v případě spolknutí některé ze součástí. Zajistěte, aby se malé děti nedostaly k zařízení ani k jeho příslušenství. Příslušenství Volte pouze baterie, nabíječky a příslušenství, které výrobce zařízení schválil k použití s tímto modelem. Použitím jiného typu baterie, nabíječky nebo příslušenství můžete zrušit záruku na zařízení, můžete porušit místní předpisy a zákony a může to být nebezpečné. Informace o dostupnosti schválených baterií, nabíječek a příslušenství ve vašem okolí získáte od vašeho prodejce. Používejte pouze tyto uvedené síťové adaptéry či napájecí zdroje: HUAWEI: HW U1W, HW E1W, HW B1W, HW E1W, HW B1W. Baterie a nabíječka Pokud nabíječku nepoužíváte, odpojte ji od síťové zásuvky a ze zařízení. Baterii lze nabíjet a vybíjet několiksetkrát, než dojde k jejímu opotřebení. Jakmile se doba pohotovostního režimu a doba hovorů začne krátit v porovnání s normální dobou, vyměňte baterii.

18 Používejte pouze zdroj střídavého napětí, který je uveden ve specifikaci nabíječky. Nesprávné napětí může způsobit vznícení nebo nefunkčnost nabíječky. Póly baterie nepřikládejte k vodičům, jako jsou např. kovové předměty, klíče a šperky. V opačném případě může dojít ke zkratování baterie, které může způsobit poranění a popálení na těle. V případě úniku elektrolytu z baterie zajistěte, aby nepřišel do styku s pokožkou a nevnikl do očí. Pokud elektrolyt přijde do styku s pokožkou nebo stříkne do očí, postižené místo neprodleně omyjte čistou vodou a konzultujte stav s lékařem. Pokud během nabíjení nebo skladování baterie dojde k její deformaci, změně barvy nebo nadměrnému zahřívání, neprodleně baterii vyjměte a dále ji nepoužívejte. V opačném případě může dojít k úniku z baterie, přehřátí, vznícení nebo požáru. Je-li napájecí kabel poškozen (např. jsou obnaženy vodiče nebo je kabel zlomen), nebo je-li zástrčka uvolněná, přestaňte neprodleně kabel používat. Jinak může dojít k úrazu elektrickým proudem, zkratování nabíječky nebo požáru. Baterii neodhazujte do ohně, neboť může explodovat. Baterie může rovněž explodovat, je li poškozená. Neupravujte, nepřepracovávejte, nepokoušejte se vkládat cizí předměty do baterie, neponořujte do vody, nevystavujte účinkům vody ani jiných tekutin, nevystavujte ohni, výbušnému prostředí ani jiným rizikům. Zabraňte upadnutí přístroje či baterie. Pokud vám přístroj nebo baterie upadne (zejména na tvrdý povrch) a máte podezření, že došlo k poškození, přineste přístroj do autorizovaného servisního střediska ke kontrole. Nesprávné použití baterie může mít za následek požár, výbuch nebo jiné nebezpečí.

19 S použitými bateriemi naložte neprodleně v souladu s místními předpisy. Přístroj by se měl připojovat pouze k výrobkům nesoucím logo USB-IF, nebo k takovým výrobkům, které splnily ověřovací zkoušku kompatibility s USB-IF. Čištění a údržba Zařízení, baterie ani jeho příslušenství není voděodolné. Udržujte je v suchu. Zařízení, baterii a nabíječku chraňte před vodou a párou. Nedotýkejte se zařízení ani nabíječky vlhkou rukou. Jinak může dojít ke zkratu, poruše přístroje nebo úrazu uživatele elektrickým proudem. Přístroj, baterii ani nabíječku nestavte do míst, kde o ně můžete zavadit a poškodit je. Jinak může dojít k úniku látek z baterie, poruše přístroje, přehřátí, vznícení nebo k výbuchu. Neumísťujte do blízkosti přístroje magnetická paměťová média, jako jsou např. magnetické karty a diskety. Radiace z něj by mohla smazat v nich uložené informace. Přístroj, baterii ani nabíječku nenechávejte na místě s extrémně nízkými nebo vysokými teplotami. Jinak nemusí přístroj správně fungovat a může dojít ke vznícení nebo výbuchu. Pokud poklesne teplota pod 0 C, výkon baterie bude ovlivněn. Do blízkosti sluchátka neodkládejte ostré kovové předměty, jako např. špendlíky. Sluchátko může tyto předměty přitáhnout a při následném použití přístroje se můžete zranit. Před čištěním nebo prováděním údržby přístroje jej vypněte a odpojte od nabíječky. K čištění přístroje a nabíječky nepoužívejte žádná chemická rozpouštědla, prášky či jiné chemické látky (jako alkohol a benzen). V opačném případě může dojít k poškození částí zařízení nebo ke vzniku požáru. Zařízení a nabíječku můžete čistit kouskem vlhké a měkké antistatické látky.

20 Přístroj ani jeho příslušenství nerozebírejte. V opačném případě dochází k porušení záruky na přístroj i příslušenství a výrobce není vázán k náhradě škod. Pokud došlo k poškození displeje zařízení v důsledku kolize s tvrdými předměty, nedotýkejte se ho a nesnažte se díl nahradit. V tomto případě přestaňte okamžitě zařízení používat a poté včas kontaktujte autorizované servisní centrum. Nouzové volání V oblastech s pokrytím můžete zařízení použít k nouzovému volání. Spojení však nelze zaručit za všech okolností. Pro případy nezbytně nutné komunikace byste neměli spoléhat výhradně na toto zařízení. Informace o certifikátech (SAR) Toto zařízení splňuje směrnice pro vystavení rádiovým vlnám. Toto zařízení je nízkonapěťový rádiový přijímač a vysílač. Dle doporučení mezinárodních směrnic je zařízení navrženo tak, aby nepřekračovalo limity pro vystavení rádiovým vlnám. Tyto směrnice vytvořila nezávislá věděcká organizace Mezinárodní komise pro ochranu před neionizujícím zářením (ICNIRP) a obsahuje bezpečnostní opatření navržená k tomu, aby zajistila bezpečnost pro všechny uživatele bez ohledu na věk a zdraví. Jednotkou měření pro množství energie rádiové frekvence absorbované tělem při používání zařízení je specifická míra absorpce (SAR). Hodnota SAR je určena na nejvyšší certifikované úrovni napájení v laboratorních podmínkách, ale skutečná hodnota SAR spuštěného telefonu může být menší, než je tato hodnota. Důvodem je to, že zařízení je nastaveno na používání minimální energie potřebné k dosažení sítě. Hodnota absorpce SAR byla také v Evropě stanovena na 2,0 W/kg v průměru na 10 g tkáně. Nejvyšší hodnota SAR pro tento typ zařízení v rámci zkoušek pro použití v blízkosti ucha je 0,712 W/kg, resp. 0,712 W/kg při správném nošení na těle.

21 Informace o likvidaci a recyklaci Tento symbol (též bez plné čáry) na zařízení, na jeho obalu a případně na bateriích znamená, že zařízení, jeho elektrické příslušenství (jako jsou náhlavní souprava, adaptér nebo kabel) a baterie nepatří do běžného domovního odpadu. Uvedené předměty se nesmí likvidovat jako netříděný komunální odpad a po skončení jejich životnosti je třeba je odevzdat na určeném sběrném místě k recyklaci nebo řádné likvidaci. Podrobnější informace o recyklaci zařízení nebo baterií vám poskytne místní obecní úřad, společnost zajišťující svoz domovního odpadu nebo prodejna, kde jste zařízení zakoupili. Likvidace zařízení a případných přibalených baterií se řídí přepracovanou směrnicí WEEE (směrnice 2012/19/EU) a směrnicí o bateriích (směrnice 2006/66/EC). Důvodem k oddělování elektroodpadu (WEEE) a baterií od ostatního odpadu je co nejvíce omezit možné negativní dopady nebezpečných látek, které se v elektroodpadu a bateriích mohou nacházet, na životní prostředí a lidské zdraví. Omezení nebezpečných látek Toto zařízení splňuje požadavky nařízení REACH (nařízení (EC) č. 1907/2006) a přepracované směrnice RoHS (směrnice 2011/65/ EU). Baterie, pokud jsou přibaleny, splňují požadavky směrnice o bateriích (směrnice 2006/66/EC). Více informací o shodě zařízení s předpisy REACH a RoHS najdete na webu Tuto stránku doporučujeme navštěvovat pravidelně z důvodu aktualizace informací.

22 Prohlášení o shodě s předpisy EU Společnost Huawei Technologies Co., Ltd. tímto potvrzuje, že je toto zařízení v souladu s hlavními požadavky a dalšími relevantními předpisy směrnice 1999/5/EC. Prohlášení o shodě je vystaveno na webové stránkce Dodržujte národní předpisy týkající se použití zařízení v daném místě. Použití zařízení může být omezeno v některých nebo ve všech zemích Evropské unie (EU). Norsko: Tato část nežádá o zeměpisnou plochu o poloměru 20 km od středu Ny-Ålesund. Chcete-li chránit svůj sluch, neposlouchejte zvukovou reprodukci příliš hlasitě po delší dobu. Osobní údaje a bezpečnost dat Používání některých funkcí nebo aplikací třetích stran ve vašem zařízení může mít za následek ztrátu vašich osobních údajů a dat nebo jejich zpřístupnění jiným osobám. K ochraně osobních a důvěrných údajů je doporučeno několik opatření. Umístěte zařízení na bezpečné místo, aby bylo zabráněno neoprávněnému použití zařízení. Nastavte zamykání obrazovky a vytvořte pro její odemknutí heslo nebo odemykací vzor.

23 Pravidelně zálohujte osobní údaje na kartě SIM/UIM, paměťové kartě nebo v paměti zařízení. Pokud začnete používat jiné zařízení, přesuňte nebo odstraňte veškeré osobní údaje ve starém zařízení. Pokud máte obavu, že by příchozí zprávy nebo y od neznámých osob mohly obsahovat viry, můžete je odstranit bez jejich otevření. Pokud pomocí zařízení prohlížíte Internet, vyhýbejte se webovým stránkám, které mohou představovat bezpečnostní riziko. Pomůže vám to vyhnout se krádeži osobních údajů. Pokud používáte služby jako Wi-Fi tether nebo Bluetooth, nastavte pro tyto služby hesla, abyste zabránili neoprávněnému přístupu. Pokud tyto služby nepoužíváte, vypněte je. Nainstalujte a upgradujte bezpečnostní software a pravidelně kontrolujte přítomnost virů. Aplikace třetích stran získávejte z legitimních zdrojů. Kontrolujte, zda stažené aplikace třetích stran neobsahují viry. Nainstalujte bezpečnostní software a aktualizace vydané společností Huawei nebo poskytovateli třetích stran. Některé aplikace vyžadují a přenášejí informace o pozici. Díky tomu může být třetí strana schopná sdílet informace o vaší pozici. Vaše zařízení může poskytovat detekční a diagnostické informace nezávislým poskytovatelům aplikací. Nezávislý dodavatelé tyto informace využívají k vylepšení svých produktů a služeb. Pokud máte obavy v souvislosti s bezpečností osobních údajů a dat, zašlete zprávu na adresu mobile@huawei.com.

24 Právní upozornění Copyright Huawei Technologies Co., Ltd Všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky nesmí být reprodukována ani přenášena v jakékoli formě a jakýmikoli prostředky bez předchozího písemného souhlasu společnosti Huawei Technologies Co., Ltd. a jejích přidružených společností (dále jen společnost Huawei ). Produkt popsaný v této příručce může obsahovat software společnosti Huawei a případných poskytovatelů licencí, který je chráněn autorskými právy. Zákazníci nesmí uvedený software žádným způsobem reprodukovat, šířit, upravovat, dekompilovat, disasemblovat, dešifrovat, extrahovat, zpětně analyzovat, pronajímat, postupovat nebo sublicencovat, pokud nejsou takováto omezení zakázána použitelnými právními předpisy nebo pokud nejsou takovéto akce schváleny příslušnými držiteli autorských práv. Ochranné známky a oprávnění, a jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Huawei Technologies Co., Ltd. Android je ochranná známka společnosti Google Inc. Označení Bluetooth a související loga jsou registrovanými ochrannými známkami vlastněnými společností Bluetooth SIG, Inc., společnost Huawei Technologies Co., Ltd. tyto ochranné známky používá na základě licence. Jiné uváděné ochranné známky, produkty, služby a názvy společností mohou být majetkem příslušných vlastníků. Upozornění Některé funkce tohoto produktu a jeho příslušenství popsané v této příručce jsou závislé na nainstalovaném softwaru a na kapacitě a nastavení místní sítě, a proto nemusí být aktivní nebo mohou být omezeny místními operátory či poskytovateli služeb sítě.

25 Z toho důvodu zde uvedený popis nemusí plně odpovídat produktu a jeho příslušenství, které jste zakoupili. Společnost Huawei si vyhrazuje právo na změnu nebo úpravu jakýchkoli informací nebo technických údajů uvedených v této příručce, a to bez předchozího upozornění a bez jakékoli odpovědnosti. Prohlášení o softwaru třetích stran Společnost Huawei není majitelem duševního vlastnictví, pokud jde o software a aplikace třetích stran, které jsou dodány s tímto produktem. Z tohoto důvodu společnost Huawei neposkytuje žádné záruky jakéhokoli druhu na software a aplikace třetích stran. Společnost Huawei rovněž neposkytuje podporu zákazníkům, kteří využívají software a aplikace třetích stran, ani nenese odpovědnost za funkčnost a vlastnosti softwaru a aplikací třetích stran. Služby softwaru a aplikací třetích stran mohou být kdykoli přerušeny nebo ukončeny a společnost Huawei nezaručuje dostupnost žádného obsahu a služby. Třetí strany poskytují obsah a služby prostřednictvím síťových nebo přenosových nástrojů, nad kterými nemá společnost Huawei kontrolu. V maximálním rozsahu přípustném použitelnými právními předpisy společnost Huawei výslovně prohlašuje, že neposkytuje odškodnění a nenese odpovědnost za služby poskytované třetími stranami ani za přerušení či ukončení poskytování obsahu či služeb třetích stran. Společnost Huawei neodpovídá za legálnost, kvalitu ani jakékoli jiné aspekty jakéhokoli softwaru, který je v tomto produktu nainstalovaný, ani za jakákoli odeslaná či stažená díla třetích stran v jakékoli podobě, včetně textu, obrázků, videí, softwaru apod. Riziko veškerých následků instalace softwaru nebo odesílání či stahování děl třetích stran, včetně nekompatibility softwaru a tohoto produktu, nesou zákazníci. Tento produkt je založen na platformě Android s otevřeným zdrojovým kódem. Společnost Huawei provedla v této platformě nezbytné změny. Z tohoto důvodu nemusí tento produkt podporovat veškeré funkce, které podporuje standardní platforma Android, případně nemusí být tento produkt kompatibilní se softwarem třetích stran. Pokud jde o veškerou takovou kompatibilitu, neposkytuje

26 společnost Huawei žádné záruky, nečiní žádná prohlášení a v těchto věcech výslovně vylučuje veškerou svou odpovědnost. VYLOUČENÍ ZÁRUK VEŠKERÝ OBSAH TÉTO PŘÍRUČKY SE POSKYTUJE TAK, JAK JE. POKUD JDE O PŘESNOST, SPOLEHLIVOST A OBSAH TÉTO PŘÍRUČKY, S VÝHRADOU POUŽITELNÝCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ SE NEPOSKYTUJÍ ŽÁDNÉ ZÁRUKY JAKÉHOKOLI DRUHU, VÝSLOVNĚ UVEDENÉ ANI MLČKY PŘEDPOKLÁDANÉ, ZEJMÉNA PŘEDPOKLÁDANÉ ZÁRUKY PRODEJNOSTI A VHODNOSTI PRO KONKRÉTNÍ ÚČEL. V NEJŠIRŠÍ MOŽNÉ MÍŘE PŘÍPUSTNÉ PODLE POUŽITELNÝCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ NENESE SPOLEČNOST HUAWEI ODPOVĚDNOST ZA ŽÁDNÉ ZVLÁŠTNÍ, NÁHODNÉ, NEPŘÍMÉ NEBO NÁSLEDNÉ ŠKODY ANI ZA UŠLÝ ZISK, UŠLÉ OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI, UŠLÉ TRŽBY, ZTRÁTU DAT, ZTRÁTU DOBRÉ POVĚSTI NEBO ZTRÁTU OČEKÁVANÝCH ÚSPOR, BEZ OHLEDU NA TO, ZDA JSOU TAKOVÉ ZTRÁTY PŘEDVÍDATELNÉ ČI NEPŘEDVÍDATELNÉ. MAXIMÁLNÍ ODPOVĚDNOST (TOTO OMEZENÍ SE NEVZTAHUJE NA ODPOVĚDNOST ZA ŠKODY NA ZDRAVÍ V ROZSAHU, V NĚMŽ TAKOVÉTO OMEZENÍ ZAKAZUJÍ POUŽITELNÉ PRÁVNÍ PŘEDPISY) SPOLEČNOSTI HUAWEI PLYNOUCÍ Z POUŽÍVÁNÍ PRODUKTŮ POPSANÝCH V TÉTO PŘÍRUČCE JE OMEZENA NA ČÁSTKU ZAPLACENOU ZÁKAZNÍKEM PŘI KOUPI TOHOTO PRODUKTU. Dovozní a vývozní omezení Zákazníci musí dodržovat veškeré použitelné právní předpisy o dovozu nebo vývozu. K vývozu, opětovnému vývozu nebo dovozu produktu zmíněného v této příručce, včetně obsaženého softwaru a technických dat, si musí opatřit veškerá potřebná povolení a licence. Zásady ochrany osobních údajů Informace o ochraně vašich osobních údajů naleznete na našich webových stránkách.

27 Další informace Uživatelskou příručku naleznete na webové stránce Navštivte webovou stránku kde je uvedena nejnovější informační linka a ová adresa pro vaší zemi či region.

28 HUAWEI Y MKG_01

HUAWEI SONIC. Stručná příručka MODEL: U8650-1

HUAWEI SONIC. Stručná příručka MODEL: U8650-1 HUAWEI SONIC Stručná příručka MODEL: U8650-1 Právní upozornění Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Všechna práva vyhrazena. Žádnou část tohoto dokumentu nelze reprodukovat ani přenášet žádnou

Více

Právní upozornění. Ochranné známky

Právní upozornění. Ochranné známky Právní upozornění Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Všechna práva vyhrazena. Žádnou část tohoto dokumentu nelze reprodukovat ani přenášet žádnou formou a žádnými prostředky bez předchozího

Více

Obsah. Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů

Obsah. Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů Obsah Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů 2 3 6 10 12 14 16 Český Další informace naleznete v části

Více

Gladiator RG300 - Uživatelský manuál

Gladiator RG300 - Uživatelský manuál Gladiator RG300 - Uživatelský manuál Důležité upozornění! Přečtěte si důkladně tyto informace, abyste mohli používat telefon správným a bezpečným způsobem: mobilní telefon EVOLVE Gladiator RG300 získal

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka HUAWEI Ascend Y 200 Model U8655-1 Obsah 1 Před použitím čtěte...1 1.1 Bezpečnostní opatření... 1 1.2 Osobní údaje a bezpečnost dat... 2 1.3 Právní upozornění... 3 2 Začínáme...6 2.1

Více

Mobilní telefon s funkcí určení polohy a možností vzdálené správy a ovládání.

Mobilní telefon s funkcí určení polohy a možností vzdálené správy a ovládání. Mobilní telefon s funkcí určení polohy a možností vzdálené správy a ovládání. C100 Rychlý návod k použití Česky Děkujeme Vám za zakoupení mobilního telefonu ALIGATOR. Prosíme, prostudujte si tento rychlý

Více

Představení telefonu

Představení telefonu Český manuál Představení telefonu Mobilní telefon CUBE 1 je představitelem rodiny chytrých mobilních telefonů vybavených operačním systémem Android, který patří mezi nejrozšířenější systémy pro mobilní

Více

Můžete si prohlédnout prohlášení o shodě: přejděte na stránku www.archos.com, klikněte na možnost Podpora > Ke stažení >

Můžete si prohlédnout prohlášení o shodě: přejděte na stránku www.archos.com, klikněte na možnost Podpora > Ke stažení > Vítejte Český Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití zařízení,

Více

Vaše uživatelský manuál NOKIA 1200 http://cs.yourpdfguides.com/dref/820847

Vaše uživatelský manuál NOKIA 1200 http://cs.yourpdfguides.com/dref/820847 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Printed in Korea Code No.:GH68-08133A Czech. 03/2006. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com

Printed in Korea Code No.:GH68-08133A Czech. 03/2006. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com * Některé části této příručky se mohou lišit od provedení vašeho telefonu, v závislosti na instalovaném softwaru, poskytovateli služeb a zemi. * V závislosti na zemi se může provedení telefonu a příslušenství

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

Sada do auta Nokia CK-200 Struèná pøíruèka a bezpeènostní informace

Sada do auta Nokia CK-200 Struèná pøíruèka a bezpeènostní informace Sada do auta Nokia CK-200 Struèná pøíruèka a bezpeènostní informace 9220823 1. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ Spoleènost NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek CK-200 je ve shodì se základními

Více

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC Čeština Obsah Obecné pokyny pro užívání zařízení... 2 Doplňující informace... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace... 3 1.1 Tlačítka a konektory...

Více

2DIN multimediální přehrávač 80810A

2DIN multimediální přehrávač 80810A 2DIN multimediální přehrávač 80810A Předtím než začnete rádio používat, si přečtěte tento návod. 1 Obsah Úvodní informace...3 Důležitá upozornění...3 Hlavní funkce...4 Úvodní obrazovka...4 Uspořádání ikon

Více

Point of View Mobii 5045- Android 4.0 Mobile Phone. Obecné pokyny pro používání... 2 Prohlášení... 2 Obsah balení... 2

Point of View Mobii 5045- Android 4.0 Mobile Phone. Obecné pokyny pro používání... 2 Prohlášení... 2 Obsah balení... 2 Point of View Mobii 5045- Android 4.0 Mobile Phone Czech Obsah Obecné pokyny pro používání... 2 Prohlášení... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace o produktu... 3 1.1 Tlačítka a připojení... 3 1.2

Více

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U Bezpečnostní pokyny V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U VÝSTRAHA 1. Ke snížení rizika úrazu elektrickým proudem neodstraňujte kryt výrobku ani jeho zadní část.

Více

Návod k Vašemu mobilnímu telefonu. www.prodejnamobilu.cz

Návod k Vašemu mobilnímu telefonu. www.prodejnamobilu.cz Návod k Vašemu mobilnímu telefonu www.prodejnamobilu.cz Uživatelská příručka Nokia 105 1.0. vydání CS Psst... Tato příručka není všechno... Informace o podmínkách používání služeb Nokia a zásadách ochrany

Více

GT-E2121B. Uživatelská příručka

GT-E2121B. Uživatelská příručka GT-E2121B Uživatelská příručka Používání této příručky Tato uživatelská příručka je určena k tomu, aby vás seznámila s funkcemi a vlastnostmi vašeho mobilního telefonu. Stručné pokyny naleznete v částech

Více

Digitální fotoaparát s vyměnitelným objektivem

Digitální fotoaparát s vyměnitelným objektivem 4-546-411-12(1) (CZ) CZ Digitální fotoaparát s vyměnitelným objektivem Návod k obsluze E-mount ILCE-QX1 2 Použití poutka na zápěstí (součást dodávky) Omezení hmotnosti: 850 g Návod k obsluze CZ Z následující

Více

HTC Desire 620. Uživatelská příručka

HTC Desire 620. Uživatelská příručka HTC Desire 620 Uživatelská příručka 2 Obsah Obsah Prvky, které si budete užívat Funkce telefonu HTC Desire 620 9 Rozbalení HTC Desire 620 11 Zadní kryt 12 Karta micro SIM 14 Paměťová karta 15 Baterie 16

Více

Lenovo A7010a48. Uživatelská příručka V1.0

Lenovo A7010a48. Uživatelská příručka V1.0 Lenovo A7010a48 Uživatelská příručka V1.0 Základy Před použitím produktu a těchto informací si přečtěte tyto dokumenty: Stručná úvodní příručka Regulatorní prohlášení Příloha Na webových stránkách http://support.lenovo.com

Více

PRIV. Verze:: 5.1. Uživatelská příručka

PRIV. Verze:: 5.1. Uživatelská příručka PRIV Verze:: 5.1 Uživatelská příručka Vydáno: 2015-10-22 SWD-20151022082555622 Obsah Nastavení a základní informace...5 Rychlé seznámení se zařízením... 5 Vložení karty SIM... 6 Vložení paměťové karty...

Více

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka 9211132 2. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HF-23 je ve shodì se základními po¾adavky

Více

Vasco Traveler NÁVOD K POUŽITÍ ČESKÝ

Vasco Traveler NÁVOD K POUŽITÍ ČESKÝ Vasco Traveler NÁVOD K POUŽITÍ ČESKÝ Copyright 2016 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Obsah 1. Ovládání přístroje 4 1.1. Funkční tlačítka 4 1.2. Nabíjení baterie 5 1.3. Paměťová karta 6 1.4.

Více

SM-G531F. Uživatelská příručka. Czech. 08/2015. Rev.1.1. www.samsung.com

SM-G531F. Uživatelská příručka. Czech. 08/2015. Rev.1.1. www.samsung.com SM-G531F Uživatelská příručka Czech. 08/2015. Rev.1.1 www.samsung.com Obsah Nejdříve si přečtěte Úvodní informace 6 Obsah balení 7 Rozvržení zařízení 9 Používání SIM nebo USIM karty a baterie 14 Používání

Více

SM-J100H/DS SM-J100H. Uživatelská příručka. Czech. 03/2015. Rev.1.0. www.samsung.com

SM-J100H/DS SM-J100H. Uživatelská příručka. Czech. 03/2015. Rev.1.0. www.samsung.com SM-J100H/DS SM-J100H Uživatelská příručka Czech. 03/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Obsah Nejdříve si přečtěte Úvodní informace 6 Obsah balení 7 Rozvržení zařízení 9 Používání SIM nebo USIM karty a baterie

Více

Nokia 100 - Uživatelská příručka

Nokia 100 - Uživatelská příručka Nokia 00 - Uživatelská příručka.0. vydánícs Tlačítka a části telefonu 8 3 7 4 6 5 Sluchátko Displej 3 Tlačítko Konec/vypínač 4 Klávesnice 5 Mikrofon 6 Navigační tlačítko 7 Tlačítko Volat 8 Výběrová tlačítka

Více

Point of View Mobii 3515- Android 4.0 Mobile Phone

Point of View Mobii 3515- Android 4.0 Mobile Phone Point of View Mobii 3515- Android 4.0 Mobile Phone Czech Obsah Obecné pokyny pro používání... Error! Bookmark not defined. Prohlášení... Error! Bookmark not defined. Obsah balení... Error! Bookmark not

Více

Sada do auta Nokia CK-200 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka

Sada do auta Nokia CK-200 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka Sada do auta Nokia CK-200 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka 9220821 1. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ Spoleènost NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek CK-200 je ve shodì se základními po¾adavky

Více

SM-G361F. Uživatelská příručka. Czech. 06/2015. Rev.1.0. www.samsung.com

SM-G361F. Uživatelská příručka. Czech. 06/2015. Rev.1.0. www.samsung.com SM-G361F Uživatelská příručka Czech. 06/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Obsah Nejdříve si přečtěte Úvodní informace 6 Obsah balení 7 Rozvržení zařízení 9 Používání SIM nebo USIM karty a baterie 14 Používání

Více

Nokia 701 - Uživatelská příručka

Nokia 701 - Uživatelská příručka Nokia 701 - Uživatelská příručka 2.0. vydání 2 Obsah Obsah Bezpečnost 5 Začínáme 7 Tlačítka a části 7 Vložení SIM karty a baterie 9 Vložení paměťové karty 11 Nabíjení 12 Zapnutí a vypnutí telefonu 14 První

Více

SGH-D880 Uživatelská příručka

SGH-D880 Uživatelská příručka SGH-D880 Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění Pokud je nebudete dodržovat, může to být nebezpečné, nebo dokonce nezákonné. Informace o autorských právech Bluetooth je registrovaná ochranná

Více

Samsung Portable SSD T3

Samsung Portable SSD T3 Rev. 1.0 MU-PT250B / MU-PT500B / MU-PT1T0B / MU-PT2T0B ZÁKONNÁ USTANOVENÍ VYLOUČENÍ ODPOVĚDNOSTI SPOLEČNOST SAMSUNG ELECTRONICS SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNU PRODUKTŮ, INFORMACÍ A TECHNICKÝCH ÚDAJŮ BEZ PŘEDCHOZÍHO

Více

Nokia 101 - Uživatelská příručka

Nokia 101 - Uživatelská příručka Nokia 0 - Uživatelská příručka.. vydánícs Tlačítka a části telefonu 8 3 7 4 6 5 Sluchátko Displej 3 Tlačítko Konec/vypínač 4 Klávesnice 5 Mikrofon 6 Navigační tlačítko 7 Tlačítko Volat 8 Výběrová tlačítka

Více

Stručná příručka. Čeština - CJB60F0ALASA

Stručná příručka. Čeština - CJB60F0ALASA EASY 8000D Stručná příručka Důležité: Telefon představuje celistvé zařízení, tudíž zadní kryt a baterii nelze vyjmout. Neoprávněným osobám je přísně zakázáno provádět demontáž telefonu. Pokud telefon nepracuje

Více

HTC Desire 610. Uživatelská příručka

HTC Desire 610. Uživatelská příručka HTC Desire 610 Uživatelská příručka 2 Obsah Obsah Rozbalení HTC Desire 610 9 Karta nano SIM 10 Paměťová karta 11 Nabíjení baterie 12 Zapínání a vypínání 13 Chcete nějaké rychlé pokyny k tomu, jak váš telefon

Více

Printed in Korea Code No.:GH68-10939A Czech. 08/2006. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com

Printed in Korea Code No.:GH68-10939A Czech. 08/2006. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com * Některé části této příručky se mohou lišit od provedení vašeho telefonu, v závislosti na instalovaném softwaru, poskytovateli služeb a zemi. * V závislosti na zemi se může provedení telefonu a příslušenství

Více

Uživatelská příručka Nokia 108 Dual SIM RM-944

Uživatelská příručka Nokia 108 Dual SIM RM-944 Uživatelská příručka Nokia 108 Dual SIM RM-944 1.1. vydání CS Uživatelská příručka Nokia 108 Dual SIM Obsah Bezpečnost 3 Začínáme 4 Tlačítka a části 4 Instalace karty SIM a baterie 4 Vložení paměťové karty

Více

Uživatelská User manual příručka

Uživatelská User manual příručka Uživatelská User manual příručka Tab speed VF-1397 Obsah 1 Vaše zařízení...1 1.1 Tlačítka a konektory...1 1.2 Začínáme...4 1.3 Úvodní obrazovka...7 2 Zadávání textu... 17 2.1 Používání klávesnice na obrazovce...

Více

Uživatelská příručka. Xperia J. ST26i

Uživatelská příručka. Xperia J. ST26i Uživatelská příručka Xperia J ST26i Obsah Xperia J Uživatelská příručka...6 Začínáme...7 Co je platforma Android?...7 Přehled telefonu...7 Uvedení do provozu...8 Zapnutí a vypnutí telefonu...10 Zámek obrazovky...11

Více

NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC

NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC NÁVOD K POUŽITÍ 12V/2,5A DC Obsah Úvod... 1 Příslušenství... 1 Základní vlastnosti... 1 Základní složení/montáž... 2 Montážní postup... 2 Bezpečnost... 5 Ilustrace funkcí panelu... 7 Ilustrace funkcí zadní

Více

Xiaomi Redmi 3. uživatelská příručka

Xiaomi Redmi 3. uživatelská příručka Xiaomi Redmi 3 uživatelská příručka 2016 Bezpečnostní pokyny a informace Baterie Baterie v modelu Redmi 3 není uživatelsky vyměnitelná. Pokud si přejete baterii vyměnit, kontaktujte servis Xiaomi-Store.cz

Více

UMAX. VisionBook 10Wi. Uživatelská příručka

UMAX. VisionBook 10Wi. Uživatelská příručka UMAX VisionBook 10Wi Uživatelská příručka Součásti balení Součástí balení jsou: Tablet USB kabel Napájecí adaptér Klávesnice Uživatelská příručka Popis tabletu Horní pohled Pohled zleva Přední pohled Spodní

Více

Zaèínáme. Nokia N81-3 1. vydání CS

Zaèínáme. Nokia N81-3 1. vydání CS Zaèínáme Nokia N81-3 1. vydání CS Tlaèítka a èásti (zepøedu) Èíslo modelu: Nokia N81-3. Dále jen Nokia N81. 1 Tlaèítka her a 2 Slot pamì»ové karty 3 Výbìrová tlaèítka 4 Tlaèítka médií: Tlaèítko Dal¹í Tlaèítko

Více

Obsah. O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4

Obsah. O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4 Obsah O této příručce... 3 Prohlášení o OEEZ... 3 Prohlášení o CE certifikaci... 3 Poznámky k instalaci... 3 Varování... 4 1 Úvod... 5 1.1 Přednosti výrobku... 5 1.2 Obsah balení... 5 1.3 Souhrnný popis

Více

Váš HTC Legend Stručná referenční příručka

Váš HTC Legend Stručná referenční příručka Váš HTC Legend Stručná referenční příručka Stručná referenční příručka Než provedete cokoliv jiného, učiňte následující: Dobijte baterii Baterie vašeho telefonu ještě nebyla dobita Během dobíjení baterie

Více

Doro Liberto 820 Mini. Čeština

Doro Liberto 820 Mini. Čeština Doro Liberto 820 Mini Čeština 2 3 1 12 11 14 13 15 16 17 4 10 5 6 7 9 8 Poznámka: Veškerá vyobrazení slouží výhradně k ilustrativním účelům a nemusí zcela přesně odpovídat podobě konkrétního přístroje.

Více

ë ohlášení čekajícího volání zapnuté

ë ohlášení čekajícího volání zapnuté Stručný přehled Gigaset 5015 * 8 7 6 Tlačítka 1 Tlačítka cílové volby 2 Tlačítko opakování volby 3 Tlačítko zpětného dotazu 4 Tlačítko vypnutí zvuku (Mute) 5 Tlačítko Shift 6 Tlačítko snížení hlasitosti

Více

User Uživatelská manual příručka Smart speed

User Uživatelská manual příručka Smart speed User Uživatelská manual příručka Smart speed Vodafone Group 2015. Vodafone a loga Vodafone jsou ochranné známky skupiny Vodafone Group. Uvedené názvy všech produktů a společností jsou ochrannými známkami

Více

SM-A310F. Uživatelská příručka. Czech. 06/2016. Rev.1.0. www.samsung.com

SM-A310F. Uživatelská příručka. Czech. 06/2016. Rev.1.0. www.samsung.com SM-A310F Uživatelská příručka Czech. 06/2016. Rev.1.0 www.samsung.com Obsah Základy 4 Nejdříve si přečtěte 5 Obsah balení 6 Rozvržení zařízení 8 Baterie 11 Karta SIM nebo USIM 13 Paměťová karta 15 Zapínání

Více

Uživatelská příručka Nokia 108

Uživatelská příručka Nokia 108 Uživatelská příručka Nokia 108 1.3. vydání CS Uživatelská příručka Nokia 108 Obsah Pro vaši bezpečnost 3 Začínáme 4 Tlačítka a části 4 Instalace karty SIM a baterie 4 Vložení paměťové karty 6 Nabíjení

Více

GT-C3510. Uživatelská příručka

GT-C3510. Uživatelská příručka GT-C3510 Uživatelská příručka Používání této příručky Tato uživatelská příručka je určena k tomu, aby vás seznámila s funkcemi a vlastnostmi vašeho mobilního telefonu. Stručné pokyny naleznete, v částech

Více

Uživatelská příručka Lumia se systémem Windows 10 Mobile

Uživatelská příručka Lumia se systémem Windows 10 Mobile Uživatelská příručka Lumia se systémem Windows 10 Mobile 1.1. vydání CS Informace o uživatelské příručce Toto je uživatelská příručka k aktuální verzi softwaru. Důležité: Než začnete zařízení používat,

Více

SM-A300FU. Uživatelská příručka. Czech. 12/2014. Rev.1.0. www.samsung.com

SM-A300FU. Uživatelská příručka. Czech. 12/2014. Rev.1.0. www.samsung.com SM-A300FU Uživatelská příručka Czech. 12/2014. Rev.1.0 www.samsung.com Obsah Nejdříve si přečtěte Úvodní informace 7 Obsah balení 8 Rozvržení zařízení 10 Používání SIM nebo USIM karty a baterie 15 Používání

Více

Návod k použití. Český

Návod k použití. Český Návod k použití Český PAMATUJTE 1. Aby bylo možné použít externí USB paměť, musí paměť podporovat standard USB 2.0. Chcete-li zajistit stabilní nahrávání a přehrávání, musíte použít paměti s rychlostí

Více

MULTIPAD WIZE 3777 3G

MULTIPAD WIZE 3777 3G MULTIPAD WIZE 3777 3G PMT3777_3G Tablet PC Uživatelská příručka Verze 1.0 Společné informace Vážení zákazníci, děkujeme, že jste si zvolili produkt Prestigio MultiPad Tablet PC. Než začnete svůj nový tablet

Více

MeMO Pad Uživatelská příručka

MeMO Pad Uživatelská příručka CZ8254 MeMO Pad Uživatelská příručka Cílem společnosti ASUS je vytvářet ekologické produkty/ obaly, které chrání zdraví spotřebitelů a zároveň minimalizují dopady na životní prostředí. Snížení počtu stránek

Více

Pohotovostní režim: vstup do Audio přehrávače. V menu: pohyb nahoru. Pohotovostní režim: vstup do Zpráv. V menu: pohyb doprava.

Pohotovostní režim: vstup do Audio přehrávače. V menu: pohyb nahoru. Pohotovostní režim: vstup do Zpráv. V menu: pohyb doprava. myphone HAMMER 2 Návod Pozice Popis 1 Micro USB konektor Funkce Slouží k nabíjení a připojení datového kabelu. Krytka musí být vždy řádně upevněna a nepoškozena, aby byl telefon vodě a prachu odolný. 2

Více

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava myphone 3300 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Svítilna Lze zapnout/vypnout dlouhým stiskem tlačítka svítilny (11). 4a Navigační tlačítko

Více

Informace o autorských právech

Informace o autorských právech Uživatelská příručka Informace o autorských právech Bluetooth je registrovaná ochranná známka společnosti Bluetooth SIG, Inc. na celém světě. Bluetooth QD ID: B012968 Picsel a Picsel Viewer TM jsou ochranné

Více

Stereoheadset Nokia Essence Bluetooth (BH-610)

Stereoheadset Nokia Essence Bluetooth (BH-610) Stereoheadset Nokia Essence Bluetooth (BH-610) 1.0. vydání 2 Úvod Informace o headsetu Stereoheadset Nokia Essence Bluetooth BH-610 slouží k vyřizování hovorů bez pomoci rukou a poslechu hudby na cestách.

Více

GT-P3100. Uživatelská příručka

GT-P3100. Uživatelská příručka GT-P3100 Uživatelská příručka www.sar-tick.com Tento výrobek splňuje příslušné národní limity SAR o hodnotě 2,0 W/kg. Specifické maximální hodnoty SAR naleznete v části s informacemi o SAR této příručky.

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka P8 Uživatelská příručka Obsah Předmluva Nejdůležitější položky Začínáme Hlasové probuzení 2 Nové režimy fotoaparátu 3 Režim režisér 4 Wi-Fi+ 4 Režim palce 5 Touchplus 6 Sejf 8 Hovory a kontakty Zamknutí

Více

Přečtěte si před použitím zařízení. Právní omezení

Přečtěte si před použitím zařízení. Právní omezení Rychlý průvodce Přečtěte si před použitím zařízení BATERIE NEBUDE PO VYBALENÍ NABITÁ. NEVYJÍMEJTE MODUL BATERIE, POKUD SE PŘÍSTROJ NABÍJÍ. POKUD OTEVŘETE VNĚJŠÍ OBAL PŘÍSTROJE NEBO DO NĚJ JAKKOLI ZASÁHNETE,

Více

Uživatelská příručka. HTC One (M8)

Uživatelská příručka. HTC One (M8) Uživatelská příručka HTC One (M8) 2 Obsah Obsah Co je nového Aktualizace Android 5.0 Lollipop 9 Rozbalení HTC One 10 Sloty s přihrádkami na karty 11 Karta nano SIM 12 Paměťová karta 13 Nabíjení baterie

Více

Řízení spotřeby Uživatelská příručka

Řízení spotřeby Uživatelská příručka Řízení spotřeby Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio 1. Obsah balení Digitální videokamera do auta Prestigio Přísavný držák Autonabíječka 3,6m napájecí kabel 15cm datový kabel Stručný návod k obsluze Záruční list 2. Přehled zařízení 1 LED osvětlení (Noční

Více

Řízení spotřeby Uživatelská příručka

Řízení spotřeby Uživatelská příručka Řízení spotřeby Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

SGH-F250 Uživatelská příručka

SGH-F250 Uživatelská příručka SGH-F250 Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění Pokud je nebudete dodržovat, může to být nebezpečné, nebo dokonce nezákonné. Informace o autorských právech Bluetooth je registrovaná ochranná

Více

SM-T713 SM-T813. Uživatelská příručka. Czech. 05/2016. Rev.1.0. www.samsung.com

SM-T713 SM-T813. Uživatelská příručka. Czech. 05/2016. Rev.1.0. www.samsung.com SM-T713 SM-T813 Uživatelská příručka Czech. 05/2016. Rev.1.0 www.samsung.com Obsah Základy 4 Nejdříve si přečtěte 5 Obsah balení 6 Rozvržení zařízení 8 Baterie 11 Paměťová karta (micro SD karta) 13 Zapínání

Více

ë ohlášení čekajícího volání zapnuté š anonymní volání zapnuté

ë ohlášení čekajícího volání zapnuté š anonymní volání zapnuté Stručný přehled Euroset 5020 8 7 6 9 10 11 12 1 1 u tlačítko zpětného dotazu stisknuté P pauza z pamět' neobsahuje žádná data { telefon uzamčený zzzz při pokusu o spojení: telefon uzamčený 0 9 telefonní

Více

Uživatelská příručka. BlackBerry 8700 Smartphone

Uživatelská příručka. BlackBerry 8700 Smartphone Uživatelská příručka BlackBerry 8700 Smartphone SWD-280428-0212105034-010 Obsah Základní informace o řadě BlackBerry...9 Přepínání aplikací...9 Přiřazení aplikace tlačítku Komfort...9 Nastavení informací

Více

DIGITAL MEDIA PORT adaptér

DIGITAL MEDIA PORT adaptér 3-294-581-12(1) DIGITAL MEDIA PORT adaptér Návod k obsluze TDM-MP10 2008 Sony Corporation VAROVÁNÍ Neinstalujte přístroj do stísněného prostoru, jako např. do knihovny, vestavěné skříně a na podobná místa.

Více

Copyright. Ochranné známky

Copyright. Ochranné známky Copyright 2015 Sanford, L.P. Všechna práva vyhrazena. Žádná část tohoto dokumentu ani software nesmí být reprodukovány nebo přenášeny v žádné formě nebo žádným způsobem a ani nesmí být překládány do jiného

Více

www.kovopolotovary.cz

www.kovopolotovary.cz GotU+ 5140 CHYTRÉ DIGITÁLNÍ DVEŘNÍ KUKÁTKO NÁVOD K POUŽITÍ Všechna práva vyhrazena, včetně jakýchkoliv změn vzhledu, technické funkce a použití produktu bez předchozího oznámení uživatelům. Jiné používání

Více

SGH-U800 Uživatelská příručka

SGH-U800 Uživatelská příručka SGH-U800 Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění Pokud je nebudete dodržovat, může to být nebezpečné, nebo dokonce nezákonné. Informace o autorských právech Bluetooth je registrovaná ochranná

Více

BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH. Návod k použití. Radiobudík s projektorem a USB nabíjením. Důležité informace

BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH. Návod k použití. Radiobudík s projektorem a USB nabíjením. Důležité informace BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH Návod k použití Radiobudík s projektorem a USB nabíjením Důležité informace Uschovejte tento návod a bezpečnostní informace pro jejich použití v budoucnu. Nedovolte, aby na přístroj

Více

CZ 118 1 0 18 tutti t

CZ 118 1 0 18 tutti t CZ 1180 tutti Návod k telefonu myphone 1180 CZ Děkujeme Vám za nákup mobilního telefonu myphone. Abyste zakoupený telefon využili co nejlépe, doporučujeme Vám přečtení tohoto návodu k obsluze. Tento telefon

Více

Bezpečnostní instrukce

Bezpečnostní instrukce Bezpečnostní instrukce P O Z O R! NEBEZPEČÍ ÚRAZU EL. PROUDEM NEOTEVÍREJTE! Symbol vykřičníku uvnitř rovnostranného trojúhelníku upozorňuje uživatele na existenci důležitých provozních a bezpečnostních

Více

Jednotky Uživatelská příručka

Jednotky Uživatelská příručka Jednotky Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informace uvedené v této příručce se mohou změnit bez předchozího upozornění. Jediné záruky na produkty a služby společnosti

Více

Řízení spotřeby Uživatelská příručka

Řízení spotřeby Uživatelská příručka Řízení spotřeby Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

HTC Gratia Stručná referenční příručka

HTC Gratia Stručná referenční příručka HTC Gratia Stručná referenční příručka Stručná referenční příručka Než provedete cokoliv jiného, učiňte následující: Dobijte baterii Baterie vašeho telefonu ještě nebyla dobita. Během dobíjení baterie

Více

Bezdrátová stereo sluchátka s mikrofonem Instrukční příručka

Bezdrátová stereo sluchátka s mikrofonem Instrukční příručka Bezdrátová stereo sluchátka s mikrofonem Instrukční příručka CECHYA-0080 7018062 Upozornění Než tento produkt začnete používat, pečlivě si přečtěte tuto instrukční příručku. Přečtěte si také pokyny k používání

Více

Printed in Korea Code No.: GH68-18258A Czech. 03/2008. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com

Printed in Korea Code No.: GH68-18258A Czech. 03/2008. Rev. 1.0. World Wide Web http://www.samsungmobile.com * Některé části této příručky se mohou lišit od provedení vašeho telefonu v závislosti na softwaru telefonu nebo poskytovateli služeb. World Wide Web http://www.samsungmobile.com Printed in Korea Code

Více

Uživatelská příručka Nokia Treasure Tag (WS-2)

Uživatelská příručka Nokia Treasure Tag (WS-2) Uživatelská příručka Nokia Treasure Tag (WS-2) 2.4. vydání CS Uživatelská příručka Nokia Treasure Tag (WS-2) Obsah Začínáme 3 Párování a připojení 5 Nastavení čidla 7 Nalezení čidla 7 Nastavení čidla na

Více

(CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro

(CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro (CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro Vážený uživateli: Děkujeme za zakoupení našeho produktu. Držíte v rukou uživatelskou příručku, prosíme o pečlivé přečtení před prvním použitím. 0 Obsah

Více

1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Levá funkční klávesa

1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Levá funkční klávesa CPA Halo 13 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Levá funkční klávesa Pohotovostní režim: vstup do Menu. V menu: stiskněte pro potvrzení

Více

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Prosíme o důkladné přečteni manuálu instrukce obsluhy.

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Prosíme o důkladné přečteni manuálu instrukce obsluhy. Čeština BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Prosíme o důkladné přečteni manuálu instrukce obsluhy. Nikdy neotvírejte kryt sami! Veškeré opravy by měl provádět pouze vyškolený pracovník firmy Ferguson. Udržujte zařízení

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Bluetooth je ochranná známka příslušného vlastníka a je užívána společností Hewlett- Packard v souladu s licencí. Corel je registrovaná

Více

Uživatelská příručka. Xperia M4 Aqua E2303/E2306/E2353

Uživatelská příručka. Xperia M4 Aqua E2303/E2306/E2353 Uživatelská příručka Xperia M4 Aqua E2303/E2306/E2353 Obsah Začínáme...6 Informace o této uživatelské příručce... 6 Základy práce...7 Používání dotykového displeje...7 Zamknutí a odemknutí obrazovky...9

Více

V menu: pohyb nahoru.

V menu: pohyb nahoru. myphone HAMMER Návod Pozice Popis Funkce 1 Micro USB konektor Slouží k nabíjení a připojení datového kabelu. Krytka musí být vždy řádně upevněna a nepoškozena, aby byl telefon vodě a prachu odolný. 2 HF

Více

NÁVOD K OBSLUZE CZECH. 1 x 9 V bloková baterie. Frekvenční rozsah rádia FM

NÁVOD K OBSLUZE CZECH. 1 x 9 V bloková baterie. Frekvenční rozsah rádia FM Rádio s budíkem Model Síťové napětí Příkon Elektr. třída ochrany Baterie NÁVOD K OBSLUZE CZECH Frekvenční rozsah rádia AM Frekvenční rozsah rádia FM Netto váha CR-2747 230-240 V ~ 50 Hz 3 Watt II 1 x 9

Více

SM-T700. Uživatelská příručka. Czech. 07/2014. Rev.1.1. www.samsung.com

SM-T700. Uživatelská příručka. Czech. 07/2014. Rev.1.1. www.samsung.com SM-T700 Uživatelská příručka Czech. 07/2014. Rev.1.1 www.samsung.com Obsah Nejdříve si přečtěte Úvodní informace 7 Obsah balení 8 Rozvržení zařízení 10 Nabíjení baterie 12 Používání paměťové karty 14 Zapínání

Více

HP-1V HEADPHONES UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

HP-1V HEADPHONES UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA HP-1V HEADPHONES UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA VERTU SLUCHÁTKA HP-1V UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1.0 Čeština 1 2 Čeština UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA K UZAVŘENÝM (OVER-EAR) SLUCHÁTKŮM HP-1V VERTU Děkujeme, že jste si zakoupili

Více

Stručná příručka. Česky CJB34D0ALASA 6039Y

Stručná příručka. Česky CJB34D0ALASA 6039Y 6039Y Stručná příručka Děkujeme, že jste se rozhodli pro mobilní telefon ALCATEL ONETOUCH 6039Y. Doufáme, že budete při mobilní komunikaci prostřednictvím tohoto telefonu maximálně spokojeni. Další informace

Více

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Únor 2016 Podporovaná mobilní zařízení Aplikace Novell Filr je podporována v následujících mobilních zařízeních: Telefony a tablety se systémem ios 8 novějším

Více

Napájení. Uživatelská příručka

Napájení. Uživatelská příručka Napájení Uživatelská příručka Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA. Bluetooth je ochranná

Více

Inspiron 20. Servisní příručka. 3000 Series. Model počítače: Inspiron 20 3052 Regulační model: W15B Regulační typ: W15B002

Inspiron 20. Servisní příručka. 3000 Series. Model počítače: Inspiron 20 3052 Regulační model: W15B Regulační typ: W15B002 Inspiron 20 3000 Series Servisní příručka Model počítače: Inspiron 20 3052 Regulační model: W15B Regulační typ: W15B002 Poznámky, upozornění a varování POZNÁMKA: POZNÁMKA označuje důležité informace, které

Více

Nokia 500 - Uživatelská příručka

Nokia 500 - Uživatelská příručka Nokia 500 - Uživatelská příručka 1.1. vydání 2 Obsah Obsah Bezpečnost 5 Začínáme 7 Tlačítka a části 7 Vložení SIM karty 9 Vložení paměťové karty 10 Nabíjení 12 Zapnutí a vypnutí telefonu 13 První použití

Více

Uživatelská příručka. Xperia Tablet Z SGP311/SGP312

Uživatelská příručka. Xperia Tablet Z SGP311/SGP312 Uživatelská příručka Xperia Tablet Z SGP311/SGP312 Obsah Začínáme...6 Informace o této uživatelské příručce... 6 Přehled zařízení...6 Uvedení do provozu... 7 První zapnutí zařízení...8 K čemu potřebuji

Více