V zájmu stručnosti, přesnosti a snad i čitelnosti jsou v zápise jsou použity následující pojmy:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "V zájmu stručnosti, přesnosti a snad i čitelnosti jsou v zápise jsou použity následující pojmy:"

Transkript

1 Zápis o průběhu čtvrtého shromáždění členů Společenství pro dům č.p. 684, Praha-Letňany (dále jen "SVJ"), IČ: zapsané v rejstříku SVJ u MS v Praze, oddíl S, vložka 5187, konané 7.listopadu 2005 v Praze za přítomnosti kompletního výboru SVJ (dále jen Výbor ), členů kontrolní komise SVJ (dále jen Kontrolní komise ) a dalších členů SVJ. Základní údaje V zájmu stručnosti, přesnosti a snad i čitelnosti jsou v zápise jsou použity následující pojmy: Výbor Výbor Společenství pro dům č.p. 684, Praha-Letňany, IČ: SVJ Společenství pro dům č.p. 684, Praha-Letňany, IČ: Čtvrté shromáždění vlastníků se konalo dne 7. listopadu, Schůzi řídila Ing. Lenka Piherová, předsedkyně výboru. Informace prezentovala Olga Trulleyová, místopředsedkyně výboru SVJ. Zápis pořídil Ing. Lukáš Rovenský, člen výboru. Totožnost účastníků ověřil Jiří Kafka, člen výboru a Ing. Barbara Kovalová, náhradnice do výboru. Na správnost hlasování dohlížel Ing. Aleš Pražák, předseda kontrolní komise. Shromáždění se zúčastnili též zástupci SBD Praha (správce SVJ) a to ve složení: Ing. Šítal, a paní Ing. Angelisová. Výsledky hlasování jsou uváděny v procentech přítomných hlasů. Zahájení, volba členky výboru Schůzi shromáždění zahájila v 19:15 předsedkyně výboru a po přivítání vlastníků konstatovala, že přítomní vlastníci mají 56,61% hlasů a shromáždění je tudíž usnášení schopné. (V průběhu shromáždění, ve 20:28, odešel pan Wolf, takže celkové množství přítomných hlasů se snížilo na 55,57%, nicméně i přesto shromáždění zůstalo nadále usnášení schopné.) Místopředsedkyně výboru pak zahájila prezentaci informací pro vlastníky. Prvním bodem bylo hlasování o přijetí nové členky výboru, dosavadní náhradnice, Ing. Barbary Kovalové. Usnesení 1 Shromáždění souhlasí s rozšířením výboru o nového člena - Ing. Barbaru Kovalovou. Pro 90,29% Proti - Zdrželi se 9,71% Výsledek Usnesení číslo 1 bylo přijato Strana 1 (celkem 8)

2 Místopředsedkyně výboru poté vyzvala členy SVJ aby se přihlásili jako další náhradníci do výboru, neboť přijetím Ing. Barbary Kovalové se počet současných náhradníků vyčerpal. Nikdo další se jako náhradník do výboru nepřihlásil. Zpráva o činnosti výboru, odměny členů výboru Shromáždění dále pokračovalo prezentací zprávy o činnosti výboru, viz., příloha 1. V SVJ jsou dva trvalí neplatiči, a to pan Falta a pan Korbel, devět nepravidelných platičů a dva vlastníci platili až do června 2005 na účet firmy AUSTIS. Dále bylo prezentováno hospodaření SVJ, viz., příloha 1. Následně byl předložen návrh na usnesení na výši nákladů na činnost výboru a odměny členům výboru, jehož autorem je MUDr. Michal Synek: Shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p.684, Praha-Letňany stanovuje s účinností od měsíční výši odměny včetně náhrady nákladů výboru Společenství za činnost paušální částkou takto: Předseda výboru: 1500,- Kč Místopředseda výboru: 500,- Kč Člen výboru: 300,- Kč. Vzhledem k tomu, že návrh usnesení MUDr. Synka předpokládá, že náklady SVJ (poštovné, nájem prostor na shromáždění, telefonní poplatky, kolky apod.) budou hradit členové výboru z navržené odměny předložil výbor protinávrh usnesení ve znění: Shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p.684, Praha-Letňany stanovuje s účinností od výši nákladů na činnost výboru na Kč měsíčně (tj Kč ročně) Kč z této částky bude určeno na odměny členům výboru. Uvedené odměny budou splatné ke konci funkčního období nebo ke konci daného kalendářního roku Kč této částky bude určeno na hrazení nákladů (poštovné, telefonní a bankovní poplatky, mimořádné výdaje SVJ). Nevyčerpané prostředky v daném kalendářním roce budou převedeny do Fondu oprav. V následné diskuzi se pan Wolf ptal jak jsou odměny členům výboru rozděleny, předsedkyně výboru vysvětlila, že rozdělení je na vzájemné dohodě členů výboru, neboť čas věnovaný jednotlivými členy práci ve výboru se v průběhu roku mění. Pan MUDr. Michal Synek přirovnal odměny k platu, předsedkyně výboru vysvětlila, že to není srovnatelné, protože činnost ve výboru je především dobrovolná a vykonávána ve volném čase, který lze těžko vyvážit penězi. Poté bylo přikročeno k hlasování: Strana 2 (celkem 8)

3 Usnesení Shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p.684, Praha-Letňany stanovuje s účinností od výši nákladů na činnost výboru na Kč měsíčně (tj Kč ročně) Kč z této částky bude určeno na odmčny členů výboru. Uvedené odměny budou splatné ke konci funkčního období nebo ke konci daného kalendářního roku Kč této částky bude určeno na hrazení nákladů (poštovné, telefonní a bankovní poplatky, mimořádné výdaje SVJ). Nevyčerpané prostředky v daném kalendářním roce budou převedeny do Fondu oprav. Pro 98,16% Proti - Zdrželi se 1,84% Výsledek Usnesení číslo 2 bylo přijato Přehled uzavřených smluv Shromáždění pokračovalo přehledem uzavřených smluv a následnou debatou. Pan MUDr. Michal Synek poukázal na cenu za úklid domu částka, 9600,- Kč vydělena cca 28 hodinami (úklid se koná jednou týdně, strávená doba je ca 6 až 7 hodin) dává ca 342 Kč na hodinu, přičemž podle MUDr. Synka je průměrný plat v Praze cca 150 Kč na hodinu a tudíž se mu tato suma zdá přemrštěná. Pan MUDr. Synek též pravil, že smlouva s se stávající úklidovou firmou je podle něj nevýhodně uzavřena, je v ní prý oslabena odpovědnost za škodu způsobenou při úklidu. Místopředsedkyně výboru vysvětlila, že výbor při uzavírání této smlouvy přijal nabídku od stávající firmy, se kterou jsme spokojeni, co se týče poskytovaných služeb. Ing. Šítal vysvětlil, že do ceny úklidu se též musí započítat úklidové prostředky. Reklamace Pan Ing. Pavel Synek se zeptal na stav reklamace ohledně propadlého chodníku v ulici Terezínská (na chodník prý najel bagr), pan Jiří Kafka vysvětlil, že tato reklamace byla opakovaně podána a zamítnuta a v současné době se řeší. Pan Ing. Pavel Synek se pak zeptal jak je to se zaplacením elektrického proudu, který Skanska využívá během opravy teras. Místopředsedkyně výboru a Ing. Šítal vysvětlili, že tuto spotřebu nelze oddělit od spotřeby elektřiny ve společných prostorách, protože je tam jen jeden elektroměr. Pan Wolf se zeptal, zdali není možné použít externí měřiče. Místopředsedkyně výboru též uvedla, že Skanska použila také vlastní agregáty, tedy ne všechny náklady na takto spotřebovanou elektřinu se platí ze společných prostředků. Pan Ing. Pavel Synek se dále zeptal na opravu garážových vrat, která měla být opravena v rámci záruky, jež Skanska porušila. Předsedkyně výboru vysvětlila, že oprava byla provedena na náklady SVJ a zaplacenou sumu bude výbor vymáhat po Skansce. Je důležité zajistit bezbariérový vstup do domu. Ing. Šítal informoval, že oprava vrat proběhla a tento případ bude předán právníkovi SBD Praha. V další diskuzi pan MUDr. Strana 3 (celkem 8)

4 Michal Synek tvrdil, že SVJ má mít nárok na peníze zaplacené firmě Metalo, která zajišťovala servis garážových vrat. Poté MUDr. Michal Synek navrhoval usnesení na výběr nové úklidové firmy, paní Ing. Barbara Kovalová navrhla nejdříve projít připravený a předem ohlášený program a další body a případná usnesení přesunout až na konec a předseda kontrolní komise ji podpořil. Předsedkyně výboru o tomto sporu dala hlasovat, vlastníci jednotek 237 a 236 byli proti, vlastníci jednotek 152 a 134 se hlasováni zdrželi, ostatní přítomní byli pro, takže návrh pokračovat v připraveném a předem ohlášeném programu schůze byl přijat. Fond oprav Vlastníci byli informováni o tom, že firma AUSTIS zadržuje našemu SVJ část fondu oprav, pohledávka SVJ vůči firmě AUSTIS činí ,- Kč. Dne 10. listopadu, 2005 se bude konat schůzka se zástupci našeho SVJ, SBD Praha a firmou AUSTIS ohledně tohoto problému. V následující diskuzi se pan Čížek ptal, zdali je možné provést zápočet fondu oprav proti případnému dluhu, které má naše SVJ u firmy AUSTIS. Předseda kontrolní komise vysvětlil, že tento postup není výhodný, protože je lepší peníze od AUSTISu získat a zápočet provést stejně nelze. Místopředsedkyně výboru pak dodala, že by to byl i administrativní problém a navíc fond oprav je společný pro všechny členy SVJ, zatímco případné dluhy jednotlivých vlastníků vůči firmě AUSTIS jsou jejich osobní záležitostí. Dále proběhlo hlasování o zvednutí pravidelných příspěvků do fondu oprav a to na 5 Kč na metr čtvereční. Usnesení 3 Zvýšení příspěvků do fondu oprav na částku 5 Kč /m2 měsíčně s účinností od Pro 95,16% Proti 3,50% Zdrželi se 1,34% Výsledek Usnesení číslo 3 bylo přijato Zálohy na služby Místopředsedkyně výboru vysvětlila nové zálohy na služby a demonstrovala je na příkladu bytu o podlahové ploše 50 metrů čtverečních. Poté se rozběhla diskuze o zálohách, například pan Ing. Pavel Synek vlastníkům sdělil, že současné zálohy byly SVJ vnuceny firmou AUSTIS a on je nikdy neuznal. Pan Čížek se ptal na změnu záloh na teplo, místopředsedkyně vysvětlila, že je to proto, že bylo dohodnuto s Pražskou teplárenskou snížení příkonu. Pan Wolf se ptal, co je to snížení příkonu v našem případě a pan Ing. Šítal tuto záležitost odborně vysvětlil. Pan MUDr. Strana 4 (celkem 8)

5 Michal Synek pak sdělil vlastníkům, že si současnou smlouvu o teple pročetl, a že je podle něj nevýhodná a začal číst seznam svých připomínek. Vzhledem k praktické nemožnosti tento seznam zapsat, požádal zapisovatel pana MUDr. Synka o předání jeho poznámek v písemné podobě. Tyto poznámky jsou připojeny k zápisu, jako příloha číslo 2. Pan MUDr. Michal Synek se dále vzhledem k vysoké ceně za teplo ptal, proč nebyl podán podnět Energetickému regulačnímu úřadu (ERU) k prošetření této situace. Pan Ing. Šítal uvedl, že podnět podán byl, a to v srpnu 2005 a ERU tuto kauzu postoupil Státní energetické inspekci (SEI) a nyní se čeká na odpověď. Pan MUDr. Michal Synek znovu poukázal na to, že podle něj je smlouva o teple se SFM nevýhodná. Dále pan MUDr. Michal Synek uvedl, že se jedná o nedbalost a ptal se, kdo dal radu smlouvu podepsat. Místopředsedkyně výboru vysvětlila, že smlouvy výbor uzavírá ve spolupráci s právníky SBD Praha a pan Ing. Šítal podotkl, že právní rozklad právníků SBD Praha se zřejmě liší od rozkladu pana MUDr. Synka. Pan MUDr. Michal Synek pak pravil, že on vlastně dělá za výbor práci. Poté dala předsedkyně výboru hlasovat o nových zálohách, prezentovaný návrh je uveden v příloze 1 a to na stránce s nadpisem Zálohy na služby. Usnesení 4 Zálohy budou upraveny k dle prezentovaného návrhu vycházejícího ze současného stavu dodavatelských smluv. Pro 96,81% Proti - Zdrželi se 3,19% Výsledek Usnesení číslo 4 bylo přijato Provozní doba předzahrádky kavárny Nara Místopředsedkyně výboru předložila návrh ohledně smlouvy na nájem plochy a omezení provozní doby předzahrádky kavárny Nara. Důležitým aspektem této smlouvy je hlavně omezení provozní doby předzahrádky ve večerních a nočních hodinách aby nebyli rušeni obyvatelé okolních bytů. Majitel kavárny pan Gamjyan proti tomu návrhu protestoval a po krátké diskuzi předseda kontrolní komise navrhl tento bod odložit, protože nebyl dostatečně výborem připraven a předjednán s majiteli kavárny Nara. Stejně tak byl vynechán další bod programu a to smlouva s prodejnou jízdních kol. Posilovna v jednotkách pana Voříška Pan Voříšek přednesl vlastníkům svůj plán ohledně zřízení posilovny pro ženy v nebytových jednotkách 411 a 412. Pro tento záměr (jedná se o změnu účelu stavby) je potřeba souhlas všech vlastníků. Mezi vlastníky a panem Voříškem se strhla bouřlivá diskuze, ze které vyplynulo, že zvláště vlastníci přilehlých bytových jednotek tomuto Strana 5 (celkem 8)

6 plánu nakloněni nejsou a svůj souhlas panu Voříškovi nehodlají poskytnout. Hlavním problémem je značná obava z hlučnosti posilovny. Místopředsedkyně výboru sdělila, že případné hlasování o souhlasu s provozem posilovny proběhne podpisovým způsobem. Bylo dohodnuto, že hlasován zajistí pan Voříšek. Pojistná smlouva na dům Místopředsedkyně výboru informovala vlastníky o současné pojistné smlouvě (pojišťovna Kooperativa) na dům SVJ a o faktu, že od 1. ledna 2006 přistoupí SVJ k hromadné smlouvě o pojištění domu, kterou uzavřelo SBD Praha s pojišťovnou Kooperativa. Roční pojistné se tedy sníží se současných ,- Kč na ,- Kč. Dalším předmětem tohoto bodu byla případná možnost vinkulovat pojistnou smlouvu na dům ve prospěch hypotéčních ústavů a ušetřit tak na pojištění jednotky. Výbor toto usnesení vlastníkům nedoporučil přijmout, protože přináší řadu závislostí a znemožňuje v případě potřeby snadnou změnou pojistného ústavu. Pak bylo přikročeno k hlasování: Usnesení 5 Shromáždění souhlasí s možností vinkulace pojistné smlouvy uzavřené s pojišťovnou Kooperativa pro jednotlivé vlastníky ve prospěch třetích stran. Pro 7,63% Proti 70,66% Zdrželi se 21,72% Výsledek Usnesení číslo 5 nebylo přijato Výměna zámků Vzhledem k tomu, že v současné době není jasné, kdo má klíče od domu a společných prostor (stávající zámky přetrvávají od předání domu, klíče pravděpodobně má řada pracovníků Skansky, stejně tak pracovníků firmy AUSTIS) výbor navrhuje vyměnit všechny zámky od společných prostor domu a zajistit tak kontrolu nad vydanými klíči. K dispozici je nabídka firmy Kaltmeyer na výměnu všech zámků za Kč,- bez DPH. Po krátké debatě došlo k hlasování: Usnesení 6 Shromáždění zmocňuje výbor SVJ k zajištění výměny zámků s náklady v maximální výši: Kč + DPH. Pro 70,41% Proti 26,21% Zdrželi se 3,38% Výsledek Usnesení číslo 6 bylo přijato Strana 6 (celkem 8)

7 Někteří vlastníci ještě pokračovali v diskuzi, neboť s tímto usnesením nesouhlasili, celková částka jim připadala zbytečně vysoká a žádali výběrové řízení na dodavatele zámků. Jiní zase poukazovali, že by jim stačila jen výměna zámku od vchodových dveří, což by ovšem vyžadovalo pro některé vlastníky nosit klíč navíc. Po této diskuzi došlo k hlasování o výběrovém řízení na dodavatele zámků: Usnesení 7 Shromáždění pověřuje výbor SVJ k uskutečnění výběrového řízení na firmu, která vymění zámky v domě, minimum jsou tři dodavatelé. Pro 30,17% Proti 42,5% Zdrželi se 27,31% Výsledek Usnesení číslo 7 nebylo přijato Výběrové řízení na úklidovou firmu Pak došlo na diskuzi o návrhu MUDr. Michala Synka a následnému hlasování: Usnesení 8 Pověřit SBD zorganizovat výběrové řízení na úklidovou firmu a vybrat cenově nejvýhodnější nabídku za podmínky zachování rozsahu stávajících služeb. Pro 57,98% Proti 8,69% Zdrželi se 33,33% Výsledek Usnesení číslo 8 bylo přijato Přístup k účtu SVJ Pan MUDr. Michal Synek na závěr přednesl ještě návrh dalšího usnesení (které předtím nedodal výboru jako podklad pro shromáždění) a to ve znění (upraveno na základě diskuze, viz., níže): Výbor SVJ je povinen umožnit vlastníkům na jejich písemnou žádost přístup ke čtení k bankovnímu účtu společenství. O tomto usnesení se rozpoutala krátká debata, a to o účelnosti této možnosti, předseda kontrolní komise požadoval aby se o čtecí právo muselo požádat písemně, předsedkyně výboru a místopředsedkyně výboru konstatovaly, že pro změnu přístupu k účtu musí všichni lidé s podpisovým právem přijít do banky a měnit podpisový vzor, což velmi nepraktické, MUDr. Synek oponoval, že tomu tak není. Ing. Rovenský navrhl zjistit do příštího shromáždění, jak to přesně je a pak hlasovat o tomto usnesení. Konec shromáždění Vzhledem, k tomu, že čas na pronajaté prostory vypršel, ukončila v 21:30 předsedkyně výboru čtvrté shromáždění členů SVJ, poděkovala za účast a vlastníci se vydali ke svým Strana 7 (celkem 8)

8 domovům. Dne 7. listopadu 2005 zapsal a v průběhu prosince 2005 zpracoval, Seznam příloh [1] Prezentace promítaná na shromáždění [2] Stanovisko ke smlouvě o teple od MUDr. Michala Synka [3] Pozvánka na čtvrté shromáždění SVJ [4] Příspěvky pro shromáždění od vlastníků Ing. Lukáš Rovenský Strana 8 (celkem 8)

Zápis ze 6. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany

Zápis ze 6. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany Zápis ze 6. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany konané dne 15.ledna, roku 2007, 19:00 21:00 1. Definice pojmů Tento text pracuje v zájmu stručnosti a přehlednosti

Více

ZÁPIS Z 12. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS Z 12. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS Z 12. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK konaného dne 16.6. 2011 Společenství pro dům čp. 684, Praha - Letňany Na shromáždění bylo přítomno 69,2% všech vlastníků jednotek. Shromáždění bylo usnášení schopné.

Více

Na to bylo hlasováno zdvižením ruky takto: pro.. proti 0. Usnesení bylo přijato.

Na to bylo hlasováno zdvižením ruky takto: pro.. proti 0. Usnesení bylo přijato. Zápis o pokračování 1. schůze shromáždění Společenství pro dům Dřínovská č.p. 4742, Chomutov sídlem Chomutov, Dřínovská č.p. 4742, PSČ 430 01 konaná dne 8. 6. 2010 Po skončení první části schůze za přítomnosti

Více

Program (19,00 21,15 hodin)

Program (19,00 21,15 hodin) Program (19,00 21,15 hodin) Zahájení Volba nového člena výboru - hlasování Volba náhradníků výboru hlasování Zpráva o činnosti výboru a hospodaření SVJ Nová výše záloh - hlasování fond oprav ostatní zálohy

Více

ZÁPIS ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Dvořákova 2847/4A, Plzeň ze dne 29.10.2008

ZÁPIS ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Dvořákova 2847/4A, Plzeň ze dne 29.10.2008 ZÁPIS ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Dvořákova 2847/4A, Plzeň ze dne 29.10.2008 Místo konání: salónek restaurace U Švejka, Dvořákova ul., Plzeň Datum: 29.10.2008 Přítomni: viz. Prezenční

Více

ZÁPIS Z 11. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS Z 11. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS Z 11. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK konaného dne 11. března 2011 Společenství pro dům čp. 684, Praha Letňany Na shromáždění bylo přítomno 56, 92% všech vlastníků jednotek. Shromáždění bylo usnášení

Více

Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10

Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10 Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10 konaného ve Středisku ekologické výchovy Hl. m. Prahy Toulcův dvůr, Kubátova 1/32, Praha 10 dne 4.5.2016

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro budovu Korunní 810

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro budovu Korunní 810 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro budovu Korunní 810 IČ 276 10 993, zapsaného v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeného Městským soudem v Praze v odd. S, vložka 7116 konaného

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK DOMU č.p. 1334/31,33 ul.saturnova, UHŘÍNĚVES, ZE DNE 25.6.2009

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK DOMU č.p. 1334/31,33 ul.saturnova, UHŘÍNĚVES, ZE DNE 25.6.2009 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK DOMU č.p. 1334/31,33 ul.saturnova, UHŘÍNĚVES, ZE DNE 25.6.2009 I. Program: 1. Schválení programu... 1 2. Zpráva o činnosti výboru a kontrolní komise... 2 3. Vyúčtování

Více

Usnesení Shromáždění Společenství vlastníků Arbesova 1-11, konaného dne 20. října 2015 v 17.00 hodin

Usnesení Shromáždění Společenství vlastníků Arbesova 1-11, konaného dne 20. října 2015 v 17.00 hodin Usnesení Shromáždění Společenství vlastníků Arbesova 1-11, konaného dne 20. října 2015 v 17.00 hodin Shromáždění bere na vědomí: Zprávu o činnosti výboru přednesenou předsedou Zprávu o činnosti kontrolní

Více

1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ

1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro dům Jablonecká 698-711, Praha 9 - Prosek konaného dne 3. 10. 2012 ve velkém sále Hotelu DUO, Teplická 492, 190 00 Praha 9 1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ

Více

Zápis o průběhu 9. schůze shromáždění Společenství vlastníků domu Štichova čp. 651-654, Praha 4, se sídlem Praha 4 Háje, Štichova 654, 149 00 Praha 4

Zápis o průběhu 9. schůze shromáždění Společenství vlastníků domu Štichova čp. 651-654, Praha 4, se sídlem Praha 4 Háje, Štichova 654, 149 00 Praha 4 Zápis o průběhu 9. schůze shromáždění Společenství vlastníků domu Štichova čp. 651-654, Praha 4, se sídlem Praha 4 Háje, Štichova 654, 149 00 Praha 4 konaného dne 23. 06. 2011 ve společenské místnosti

Více

Program (19,00 20,45 hodin)

Program (19,00 20,45 hodin) Program (19,00 20,45 hodin) Zahájení Schválení programu schůze Zpráva o činnosti výboru a hospodaření SVJ Zpráva o činnosti kontrolní komise Volby do statutárních orgánů s účinností od 17.9.2007 Roční

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030

Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030 Bytové družstvo SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030 konané dne 17.6. 2015 od 18:30 hodin v kinosále ZŠ Bronzová č.p. 2027,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE Klub chovatelů bišonků

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE Klub chovatelů bišonků ZÁPIS Z JEDNÁNÍ NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE Klub chovatelů bišonků IČ: 02415992, sídlo: zapsané ve spolkovém rejstříku vedeným Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl L, vložka 149 (dále v tomto zápisu též

Více

Zápis. Společenství pro dům č.p. 684, Praha-Letňany, IČ 27189678

Zápis. Společenství pro dům č.p. 684, Praha-Letňany, IČ 27189678 Zápis o průběhu druhého shromáždění členů Společenství pro dům č.p. 684, Praha-Letňany (dále jen "SVJ"), IČ: 27189678 zapsané v rejstříku SVJ u MS v Praze, oddíl S, vložka 5187, konané 21.února 2005 v

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

PROGRAM ZASEDÁNÍ. Přítomni : viz presenční listina Omluveni : Martin Jacko, Martin Frei Neomluveni : -

PROGRAM ZASEDÁNÍ. Přítomni : viz presenční listina Omluveni : Martin Jacko, Martin Frei Neomluveni : - Z Á P I S z 33. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 13. dubna 2011 v 16:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : viz presenční listina Omluveni

Více

OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3.

OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3. OBEC Libějovice Zastupitelstvo obce Libějovice Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Libějovice č. 3/2012 ze dne 9. 3. 2012 Přítomni: Jan Chrt, Zuzana Svatá, Jan Kieweg, Jaroslav Kučera, ing.

Více

Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů - 31. HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín. Zápis č.

Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů - 31. HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín. Zápis č. Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů - 31 HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín Zápis č. 9/2010 z jednání představenstva družstva konaného dne 29. 9.

Více

Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné

Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné Zápis č.7/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 5.11.2014 v 19: 00 hod. v kulturním sále Hostince Na Klokočné Přítomni: Ing. Miloslav Rovný, Martin Pávek, Ing. Blanka Habrmanová

Více

Zápis z 10. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany konané dne 18.ledna 2010

Zápis z 10. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany konané dne 18.ledna 2010 Zápis z 10. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany konané dne 18.ledna 2010 1. Definice pojmů Tento text pracuje v zájmu stručnosti a přehlednosti s následujícími pojmy:

Více

1. Zahájení jednání, kontrola prezence a schválení programu jednání

1. Zahájení jednání, kontrola prezence a schválení programu jednání Stránka č. 1 z 8 Zápis ze 74. mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 19. srpna 2003 v zasedací místnosti obecního úřadu. Jednání svolal pan starosta Václav Petrásek. Přítomno:

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin.

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé : paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Dudek, Macourek, Sedlák L.,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice 15/2012 konaného dne 27. 9. 2012 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé: paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Macourek, Sedlák

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 16.12.2015 od 18.00 hodin Přítomni: Mgr. Petra Bednářová, p. Ladislav Bohuslav, pí. Lenka Boudová, Ing. Taťána Smutná DiS.,

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 11. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 11. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 4. 11. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Radek Frohlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová, Libor Lysák,

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014

Z Á P I S. z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014 Z Á P I S z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014 Sekretariát MSD, Hybernská 7, 110 00 Praha 1 Přítomní členové P MSD: L. Válová, K. Šircová, V. Havlíková, L. Peterová, T. Meisner, V.

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011 I. Technický bod Starosta zahájil veřejné zasedání zastupitelstva obce Veverské Knínice v 19:05 hodin a

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Píškova 1959-1962

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Píškova 1959-1962 Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Píškova 1959-1962 IČ: 24289086, Píškova 1961/42, 155 00 Praha 5 Datum konání: 10. 12. 2014 Místo konání: Fakultní základní škola Brdičkova 1878 Přítomni: prezenční

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Z Á P I S. z 5/2015 mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Lukov, konaného dne 24. června 2015

Z Á P I S. z 5/2015 mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Lukov, konaného dne 24. června 2015 Z Á P I S z 5/2015 mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Lukov, konaného dne 24. června 2015 Řídil: Místo: Zahájení: Přestávka: Ukončení: Přítomni: Omluven: Jiří Jangot, starosta zasedací místnost OÚ

Více

Veřejné zasedání č. 19

Veřejné zasedání č. 19 Veřejné zasedání č. 19 Dne 19.9.2006 se v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu konalo veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni: p.dostalý, p.duda, p.sliacký, p.hošek, p.vašulín,

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Z á p i s. ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice

Z á p i s. ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Z á p i s ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Přítomni: dle prezenční listiny Nepřítomna: Ing. Jana Jersenská

Více

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Obec Dymokury Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Zápis č. 6/2014 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 7. července 2014

Více

Z á p i s. ze 42. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci

Z á p i s. ze 42. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Z á p i s ze 42. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Datum a místo zasedání Dne 20. června 2014 v budově Ministerstva práce a sociálních věcí od 9:30 hod. do 12:30 hod. Přítomni

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 16:00 16:40 hodin přítomni:

Více

Z Á P I S. konaného dne 11. ledna 2012, od 18:00 hodin. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5

Z Á P I S. konaného dne 11. ledna 2012, od 18:00 hodin. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5 Z Á P I S z 10. zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Lysolaje konaného dne 11. ledna 2012, od 18:00 hodin v budově Úřadu městské části Praha-Lysolaje, kancelář starosty (1. patro) Praha-Lysolaje,

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 10. srpna 2015 od 18:00 hodin v místní knihovně.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 10. srpna 2015 od 18:00 hodin v místní knihovně. Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 10. srpna 2015 od

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č. 7/2011 Přítomni: Omluveni: Jitka Leflerová, Petr Sejkora, Miroslava Burešová,

Více

Výsledek: Shromáždění schvaluje vyřezání starých dřevin (thují) před objektem a následnou úpravu plochy nízkým porostem.

Výsledek: Shromáždění schvaluje vyřezání starých dřevin (thují) před objektem a následnou úpravu plochy nízkým porostem. Zápis z jednání na schůzi shromáždění Společenství vlastníků jednotek Jablonecká 420 409, 713, 714 (dále jen SVJ ) se sídlem Praha 9, Jablonecká 412, a členů družstva, která se konala dne 3. prosince 2009

Více

Zápis č. 13. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 5. září 2012 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 13. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 5. září 2012 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 13 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého konaného dne 5. září 2012 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav Janovský, Jaroslav Kopal,

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 450,

Zápis ze Shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 450, Zápis ze Shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 450, ul. Místecká 450, Praha 18 Letňany ze dne 25. června 2013, konaného od 18:15 hodin, v suterénu domu čp. 450 (sušárna) Program: 1. prezence a

Více

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70 Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70 Z á p i s ze shromáždění delegátů SBD Hlubina konaného dne 9. června 2015 od 16:00 hod. v kulturním domě města Ostravy, ul. 28. října 124 Počet

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 11. 1. 2011 Doba konání: od 18.15 hod do 19.35 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, Volba orgánů

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva města Zbiroh, konaného dne 25. března 2015

Zápis. ze zasedání zastupitelstva města Zbiroh, konaného dne 25. března 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Zbiroh, konaného dne 25. března 2015 Přítomni: Čížek, Fišer, Ing. Hobl, Horák, Marková, Muravecký, Bc. Netíková, Ing.Rusek, Seidlová, Mgr. Šístková, Uhlíř, Vinš,

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 5. 2011, od 18:00 hodin.

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 5. 2011, od 18:00 hodin. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 5. 2011, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Butoves (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 14. ČERVNA 2012

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 14. ČERVNA 2012 ZÁPIS A USNESENÍ Z XIV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 14. ČERVNA 2012 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.05 hod. - Jednání bylo řádně

Více

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 19:55. Program:

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 19:55. Program: Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 25. 11. 2015 od 18.00 hod. Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 19:55 Program: Hasičský dům Veltrusy Ing. Marta Baránková,

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Z Á P I S z veřejného projednání posudku a současně dokumentace podle ustanovení 17 zákona č. 100/2001

Více

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009 1 Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, pí Horáková, Ing. Kovařík, Ing. Koţdoň, paní Rozkydalová,

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 3. 8. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále též

Více

Zápis. z řádné schůze shromáždění Společenství Vršovická 1461, 1462, Uzbecká 1463, Moskevská 1464, Praha 10 konané dne 04.06.2015.

Zápis. z řádné schůze shromáždění Společenství Vršovická 1461, 1462, Uzbecká 1463, Moskevská 1464, Praha 10 konané dne 04.06.2015. Zápis z řádné schůze shromáždění Společenství Vršovická 1461, 1462, Uzbecká 1463, Moskevská 1464, Praha 10 konané dne 04.06.2015. Svolavatelem řádné schůze shromáždění byl výbor Společenství Vršovická

Více

Zápis z 5. schůze shromáždění vlastníků jednotek objektu Nad Vltavským údolím, Praha 6. Datum: 16. 4. 2011

Zápis z 5. schůze shromáždění vlastníků jednotek objektu Nad Vltavským údolím, Praha 6. Datum: 16. 4. 2011 S P O L EČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTE K O B J E K T U N A D V L T A V S K Ý M Ú D O L Í M, P R A H A 6 K a m ý c k á 2 4 3 / 4 1 6 0 0 0 P r a h a 6 Zápis z 5. schůze shromáždění vlastníků jednotek objektu

Více

Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov

Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Přítomni: Omluveni: Hosté: T. Bergmann, M. Eichnerová, O. Jakob, J. Klimentová,

Více

Zápis ze schůze Výboru pro legislativu a financování Rady vlády pro nestátní neziskové organizace. Úřad vlády České republiky 28.

Zápis ze schůze Výboru pro legislativu a financování Rady vlády pro nestátní neziskové organizace. Úřad vlády České republiky 28. Zápis ze schůze Výboru pro legislativu a financování Rady vlády pro nestátní neziskové organizace Úřad vlády České republiky 28. listopadu 2013 Přítomni / omluveni viz prezenční listina (Příloha č. 1 k

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Přítomni: Členové ZM Ing. Václav Anděl, Martin Gregor, Ing. Pavel Houdek,

Více

Program zasedání : HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

Program zasedání : HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny: Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Jaroslav Čermák,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací síni obecního úřadu od 18:00 hodin, ukončeno bylo v 19:30 hodin. Přítomni:

Více

Zápis. 1) Zahájení, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu, schválení programu jednání.

Zápis. 1) Zahájení, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu, schválení programu jednání. -1-15. zasedání zastupitelstva města Zápis z 15.veřejného zasedání Zastupitelstva města Tachova, které se konalo dne 18. června 2012 od 18:00 hodin v kinosále areálu Mže v Tachově, Hornické ulici čp. 1695.

Více

Zápis z řádného jednání zastupitelstva obce Spojil ze dne 23. listopadu 2010

Zápis z řádného jednání zastupitelstva obce Spojil ze dne 23. listopadu 2010 Zápis z řádného jednání zastupitelstva obce Spojil ze dne 23. listopadu 2010 Přítomni: Jan Křivka, Miluše Telecká, Libor Kment, Ing. Boris Fukátko, MVDr. Svatopluk Rozsypal, Ing. Tomáš Kučera, Ing. Jan

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Výbor společenství svolává shromáždění vlastníků jednotek domu Nad lesním divadlem 1114/16, Praha 4, IČ: 24135071 a současně Vás tímto jako vlastníka (spoluvlastníky)

Více

M E T O D I C K Ý P O K Y N č. 1/2010

M E T O D I C K Ý P O K Y N č. 1/2010 O B Z O R stavební bytové družstvo, Družstevní 787, SLAVIČÍN, PSČ: 763 21 tel.: 577 341 875, fax: 577 343 833, e-mail: info@obzor-sbd.cz M E T O D I C K Ý P O K Y N č. 1/2010 o jednání a rozhodování ve

Více

International Forum of Social Studies, o. s.

International Forum of Social Studies, o. s. International Forum of Social Studies, o. s. Zápis z ustavující členské schůze International Forum of Social Studies, o. s. (IFSS), se sídlem Písek, Budějovické Předměstí, Budovcova 105/4, PSČ 397 01 Zápis

Více

Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015

Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015 Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Termín konání: 29.5.2015 18.00 hod Navržený program: 1. Zahájení 2. Určení ověřovatelů zápisu

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 9.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou Strana 1/6 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 9.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 25.března 2004 Přítomni: 14

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 15.7.2015

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 15.7.2015 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 15.7.2015 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 15.7.2015 Program: 1. Prodej pozemku parc.č.st. 656 v k.ú. Přezletice - záměr 2. Žádost o odkoupení

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 5.

Více

Navržený program 13. zasedání Zastupitelstva MČ:

Navržený program 13. zasedání Zastupitelstva MČ: Městská část Praha-Dolní Chabry Zastupitelstvo městské části Zápis č. 13/08/ ZMČ ze dne 14.05. 2008 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: - MUDr. Dvořák, PhDr. Doušová, p. Malina Neomluveni: 0 Hosté:

Více

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015.

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry

Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Přítomni dle prezenční listiny: Milan Vácha, Vlasta Málková,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 27.9.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Z á p i s. Přítomni: dle prezenční listiny, PharmDr. Jana Třešňáková. Program jednání:

Z á p i s. Přítomni: dle prezenční listiny, PharmDr. Jana Třešňáková. Program jednání: Z á p i s z 29. jednání výboru zdravotního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 17. 4. 2012 od 14.00 hod., v zasedací místnosti Karla Čapka (N2.903) RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové

Více

Zápis z 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.09.2013 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.00 hod.

Zápis z 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.09.2013 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.00 hod. Zápis z 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.09.2013 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.00 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš, František Ďurčík, Miroslav Hovjacký,

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Jednání

Více

Zápis je upraven dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Zápis je upraven dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis je upraven dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis z jednání Zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 26. 10. 2015 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19.00 hodin. Přítomno:

Více

strana první NZ 56/2013 N 63/2013

strana první NZ 56/2013 N 63/2013 strana první NZ 56/2013 N 63/2013 Třetí stejnopis N o t á ř s k ý z á p i s sepsaný dne osmnáctého června roku dvou tisícího třináctého (18.6.2013) JUDr. Olgou Zavoralovou, notářkou v Chrudimi, se sídlem

Více

Zápis č.9 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 18.12.2015 v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č.9 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 18.12.2015 v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č.9 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 18.12.2015 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

Z á p i s ze 4. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 13.06.2011 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s ze 4. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 13.06.2011 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s ze 4. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 13.06.2011 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 19 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Martin Vaněček,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 11. září 2014 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 11. září 2014 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 11. září 2014 od 18 hodin Přítomní: Milan Elfmark,

Více

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Luděk Tůma, Pavel Říhák, Karel Škraňka, Petr Smejsík Nepřítomni: Ing. Jaroslav

Více

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Výbor společenství svolává shromáždění vlastníků jednotek domu Nad lesním divadlem 1114/16, Praha 4, IČ: 24135071 a současně Vás tímto jako vlastníka (spoluvlastníky)

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Dne 27.1.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz

Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Obec Dymokury Revoluční 97, 289 01 Dymokury, IČ 00239089, obec@dymokury.cz, ID schránky q2fbehi, tel: 325 635 112, www.dymokury.cz Zápis č. 6/2013 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 6. května 2013

Více

Zápis. z XIII. zasedání zastupitelstva obce Vysoká Pec konaného 22. dubna 2016

Zápis. z XIII. zasedání zastupitelstva obce Vysoká Pec konaného 22. dubna 2016 Zápis z XIII. zasedání zastupitelstva obce Vysoká Pec konaného 22. dubna 2016 Přítomno: 7 členů zastupitelstva Omluven: 0 Zapisovatelka: Ilona Káňová Program: 1) zahájení a schválení programu 2) volba

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE PRO ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE PRO ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE PRO ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Den a místo jednání komise: 5. 11. 2015, Libeňský zámeček - místnost č. 2 Zasedání bylo: zahájeno 15:02 ukončeno 17:11 Komisi předsedal: Mgr. Vít Céza Tajemník

Více

Zápis a usnesení č. 3/2014 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 30. června 2014 v zasedací místnosti OÚ od 18:00 hod.

Zápis a usnesení č. 3/2014 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 30. června 2014 v zasedací místnosti OÚ od 18:00 hod. Bod č. 1 Starosta Zdeněk Číţek zahájil zasedání č. 3/2014 Zastupitelstva obce Šebetov (dále jen ZO ) v 18:00 hodin a všechny přivítal. Technický bod Starosta konstatoval, ţe informace o konání zasedání

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 6. 4. 2005, od 20:00 Místo konání: Místnost nad vrátnicí koleje Podolí Prezenční listina: Tomáš Líbenek, předseda klubu Pod-O-Lee Martin Hawelka,

Více

Místo konání: Společenské centrum Lidečko

Místo konání: Společenské centrum Lidečko Zápis z Valné hromady MS Hornolidečska ze dne 25.6.2014 Místo konání: Společenské centrum Lidečko Program jednání: 1. Zahájení 2. Jmenování zapisovatele 3. Volba návrhové a mandátní komise 4. Schválení

Více

Přítomni: Sýkora, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Němec, Ing. Uzlová, Peroutka, Matějka, Hodina. Omluven: JUDr.Vrbecká, Johánková, Strnad

Přítomni: Sýkora, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Němec, Ing. Uzlová, Peroutka, Matějka, Hodina. Omluven: JUDr.Vrbecká, Johánková, Strnad Z Á P I S z 5. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 1. září 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Dolní Tošanovice konaného dne 20. 12. 2010

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Dolní Tošanovice konaného dne 20. 12. 2010 Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Dolní Tošanovice konaného dne 20. 12. 2010 * * * Přítomni členové ZO: Mgr. Honzáková (později), P. Blabla, A. Škuta, V. Pohludka, X. Starobová, Mgr. E. Bartečková,

Více

Zápis č. 1 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 4.3. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 1 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 4.3. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Usnesení R 0360/011. Rada města Úvaly:

Usnesení R 0360/011. Rada města Úvaly: Zápis z jednání Rady města Úvaly č. R- 15/2011 které se konalo ve středu 14. 12. 2011 od 18:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Úvaly. Přítomni: Členové rady města : 5 MUDr. Jan Šťastný JUDr. Ing. Petr Petržílek,

Více

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 Konané v úterý dne 26.8 2014 od 18:00 hod v salonku v restauraci Zvonařka na adrese Šafaříkova 1, Praha 2 Program

Více