Zápis z 10. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany konané dne 18.ledna 2010

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 10. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany konané dne 18.ledna 2010"

Transkript

1 Zápis z 10. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany konané dne 18.ledna Definice pojmů Tento text pracuje v zájmu stručnosti a přehlednosti s následujícími pojmy: Společenství Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 - Letňany Shromáždění 10. schůze shromáždění Společenství pro dům č.p. 684, Praha - Letňany Výbor Společenství výbor Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany Kontrolní komise kontrolní komise výbor Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany 2. Zahájení Schůzi shromáždění zahájila před osmou hodinou večerní (přesně v 19:45) místopředsedkyně výboru Společenství, Mgr. Olga Trulleyová. Předsedkyně výboru Společenství Ing. Lenka Piherová konstatovala, že je přítomno 58,3% všech vlastníků a Shromáždění je tudíž schopné usnášení. Poté předala slovo opět Olze Trulleyové, která prezentovala jednotlivé body, viz. prezentace v příloze [1]. 3. Program shromáždění Prvním bodem programu bylo hlasování o programu shromáždění. Schválení programu schůze: Zahájení Schválení programu schůze hlasování Volba náhradníků výboru hlasování Roční závěrka hlasování Zpráva o činnosti výboru Zpráva o činnosti kontrolní komise Hospodaření za rok 2009 hlasování Změna záloh na služby - hlasování Žaloby a penále za neplatiči - hlasování Výměny vodoměrů - hlasování Plán oprav a údržby na rok 2010 Teplo Diskuse Pro: 96,9% Proti:0 Zdrželi se hlasování:3,1% (237, 236) Strana č.1 (celkem 7)

2 4. Náhradníci do výboru Společenství a do kontrolní komise Na výzvu Mgr. Olgy Trulleyové se nikdo z přítomných nepřihlásil jako náhradník do výboru Společenství ani do kontrolní komise. 5. Roční závěrka za rok 2008, výsledek hospodaření Mgr. Olga Trulleyová prezentovala základní fakta týkající se účetní závěrky za r (příloha [2]). Vlastníci taktéž obdrželi roční závěrku v podkladech ke Shromáždění ve formě rozvahy, výkazu zisků a ztrát a přílohy k účetní závěrce. Před vlastním hlasováním o roční závěrce za rok 2008 se rozeběhla krátká debata: Pan MUDr. Michal Synek se zeptal kde je zaúčtována cena za nové kalorimetry a proč je cena tepla 737 Kč za GJ. Paní Mgr. Olga Trulleyová odpověděla, že cena je zahrnuta v ceně tepla, a že o teple se bude hovořit dále. Pan MUDr. Michal Synek se zeptal proč nebyly kalorimetry zaplaceny z fondu oprav. Paní Ing. Lenka Piherová odpověděla, že není možné kalorimetry platit z fondu oprav. Pan MUDr. Michal Synek se zeptal proč není cena za kalorimetry uvedena jako samostatná položka. Paní Ing. Lenka Piherová odpověděla, že toto budeme probírat v diskusi o ceně tepla, Pan MUDr. Michal Synek oznámil, že dovozuje, že cena za jeden kalorimetr byla cca Kč. Paní Ing. Lenka Piherová odpověděla, že tomu tak není, neboť cena za jeden kalorimetr byla cca 3000,- Kč. Cena za dodávku a výměnu bytových měřičů tepla (kalorimetrů) byla 3230,-Kč/měřák bez DPH. Celkem Společenství zaplatilo za výměnu měřáků ,90 Kč. Shromáždění vlastníků schvaluje roční závěrku za rok 2008 Pro: 96,9% Proti:3,1% (237,236) Zdrželi se hlasování:0 Shromáždění vlastníků schvaluje vypořádat výsledek hospodaření za rok 2008 následovně: převést zisk ve výši 6663,49Kč na rezervní fond. Pro: 100% Zdrželi se hlasování: 0 Potřebné kvórum:>=75% přítomných Pan Ing. Aleš Pražák se zeptal, zdali rezervní fond a fond oprav jsou skutečně dva různé fondy a zdali Strana č.2 (celkem 7)

3 jsou tedy vedeny zvlášť. Paní Ing. Lenka Piherová odpověděla, že tomu tak je. 6. Zpráva o činnosti výboru Paní Mgr. Olga Trulleyová přednesla Shromáždění Zprávu o činnosti výboru za rok 2009 (příloha [3]). Tuto zprávu měli zúčastnění vlastníci k dispozici taktéž v podkladech, které obdrželi po příchodu na schůzi Shromáždění. Paní Toumiaová chtěla znát podrobnosti ohledně podaného trestního oznámení. Paní Ing. Lenka Piherová informovala vlastníky o tom, že na ní bylo podáno na Policii ČR podání pro porušení povinnosti při správě cizího majetku, které podal jeden z vlastníků. K podání vysvětlení Ing. L. Piherovou doprovázela Mgr. O. Trulleyová. Na jednání s sebou donesly vyžádané dokumenty: smlouvy týkající se Společenství vlastníků, správcovské smlouvy, smlouvy o dodávce médií, korespondenci s vlastníkem a dále korespondenci s institucemi a písemnosti týkající se dodávek a vyúčtování tepla, TÚV a další písemnosti. Celkem se jednalo o cca 7 kg papíru. V rámci vysvětlení byly řešeny zejména tyto body: vlastnictví výměníku cena tepla výbor je špatný hospodář Jednání trvalo přibližně 2,5 h. O dalším vývoji nemá výbor zatím žádné informace. Pan Ing. Lukáš Rovenský pak vyzval přítomné ať se přihlásí, kdo oznámení podal. Pan MUDr. Michal Synek se po chvíli k tomuto činu přihlásil. Poté se rozeběhla debata ohledně řešení stížností na hluk z předzahrádky kavárny NARA a ohledně zápachu v prvním patře ve vchodě 2. Paní Mgr. Olga Trulleyová upozornila přítomné na chybu v letopočtu u informace o stavu hospodaření (správně měl být uveden rok 2009 a ne 2010). V podkladech byla také chyba ohledně čerpání pojištění, která byla na popud jednoho z vlastníků opravena. Faktura za teplo zatím nepřišla, obvykle je k dispozici na přelomu března a dubna. Dále se rozeběhla debata o neplatičích a tom jak proti nim postupovat. Paní Mgr. Olga Trulleyová vysvětlila jak výbor Společenství postupuje jsou zasílány upomínky a posléze předžalobní upomínky, na které neplatiči obvykle již reagují. Paní Toumiaová se ptala na polovinu nákladů za soudní řízení zmíněné v prezentaci, Mgr. Olga Trulleyová vysvětlila, že se takto dohodly obě strany při řešení. Pan MUDr. Michal Synek se zeptal přítomných zdali jim nevadí předražené ceny za teplo. Paní Mgr. Olga Trulleyová upozornila, že o teple se dle programu bude jednat později. 7. Zpráva o činnosti kontrolní komise Zprávu o činnosti kontrolní komise přednesl pan Ing. Aleš Pražák, viz. příloha [4]. Strana č.3 (celkem 7)

4 8. Hospodaření za rok 2009 Paní Mgr. Olga Trulleyová informovala vlastníky o hospodaření Společenství za rok 2009 (příloha [3]). 9. Změna záloh na služby Paní Mgr. Olga Trulleyová prezentovala návrh změn záloh na služby, kolem kterého se rozproudila diskuze: Pan MUDr. Michal Synek se ptal jestli s vyšším poplatkem za správu došlo k rozšíření služeb. Paní Mgr. Olga Trulleyová vysvětlila, že správce postupuje v souladu se smlouvou poplatek se navyšuje o inflaci a také vyšší sazbu DPH. Pan Ing. Polášek informoval, že v inflace za rok 2008 byla 6,3 % a za rok 2009 ještě není známa. Pan. Ing. Lukáš Rovenský upozornil, že se jedná o zálohy na služby, které budou následně vyúčtovány. Pí Toumiaová požádala, aby ve vyúčtování bylo jasně napsáno jaké zálohy se platí za správu. Paní Ing. Lenka Piherová sdělila, že by se tato informace měla objevit již ve vyúčtování za rok Pan MUDr. Michal Synek požadoval usnesení, aby výše uvedené bylo ve vyúčtování. Obecně vlastníci nejsou spokojeni s přehledností vyúčtování za služby. Pan MUDr. Michal Synek požadoval usnesení o lepším vyúčtování. Pan. Ing. Lukáš Rovenský jej vyzval, ať zformuluje příslušné usnesení. Zálohy na služby budou od upraveny dle prezentovaného návrhu vycházejícího z provedené analýzy a ze současného stavu dodavatelských smluv. Služba Navrhované zálohy v roce 2010 (Kč) Pojištění objektu Poplatek za správu Odvoz odpadu Úklid Provoz výtahu El. energie Servis spol. prostor Teplo Vodné, stočné Voda pro ohřev TUV Provozní náklady Dlouhodobá záloha Pro: 92,4% Proti: 3,1% (236,237) Zdrželi se hlasování: 4,5% (222, 113) Strana č.4 (celkem 7)

5 10. Žaloby a penále za neplacení záloh Paní Mgr. Olga Trulleyová informovala vlastníky o stavu pohledávek a o ukončeném soudním sporu s jedním vlastníkem, který neplatil zálohy. Na základě stanov Společenství požádal výbor Shromáždění o zplnomocnění k vymáhání pohledávek. Pan Ing. Aleš Pražák podal protinávrh (příloha [5]) Shromáždění vlastníků jednotek na základě stanov čl. VII. odstavec 3 písm. i) zplnomocňuje výbor k vymáhání plnění povinností uložených členům společenství k tomu příslušným orgánem společenství podle zákona o vlastnictví bytů a podle stanov Společenství vlastníků jednotek. Pro: 96,9% Zdrželi se hlasování: 3,1% (236, 237) Pan MUDr. Michal Synek připravil návrh usnesení k vyúčtování záloh. Schůze shromáždění ukládá výboru, aby zajistil, že následující vyúčtování záloh bude obsahovat informace o stavu dlouhodobé zálohy (fondu oprav), provozních nákladech a informace o zaplacených zálohách za účtované období. Pro: 73,0% Zdrželi se hlasování: 27% (263,253,262,264,251,254,312,252,243) Výbor Společenství zvažuje zavedení úroku z prodlení pro vlastníky, kteří neplatí včas zálohy. V rámci diskuze proběhla výměna názorů ohledně placení penále, ukázalo se, že zatím nepřevládá jednotný názor jak postupovat. Pan Ing. Aleš Pražák navrhl úkol pro výbor Společenství zpracovat návrh usnesení jak uplatňovat úroky z prodlení. 11. Výměny vodoměrů Mgr. Olga Trulleyová informovala, že výbor Společenství vybral nejlevnější nabídku. Pan MUDr. Michal Synek požadoval, aby cena za vodoměr bylo uvedena za vyúčtování jako samostatná položka. Paní Ing. Lenka Piherová komentovala, že je na tuto výměnu škoda využít dlouhodobé zálohy (fondu oprav). Strana č.5 (celkem 7)

6 Shromáždění schvaluje provedení výměny 72 ks měřidel studené vody PICOFLUX od firmy ULIMEX za 366,50 Kč/měřák. Pro: 100,0% Zdrželi se hlasování: 0 Úhrada měřidel studené vody bude zahrnuta v následujícím vyúčtování po provedené výměně. Pro: 96,70% Zdrželi se hlasování: 3,3% (242) Ve 21:14 odešel jeden vlastník, počet přítomných hlasů 57,3% 12. Plán oprav Paní Mgr. Olga Trulleyová prezentovala plán oprav (příloha [4]). Pan Ing. Brabenec navrhl jednorázové strojové umytí podlahových ploch společných prostor. Pan Ing. Aleš Pražák navrhl oplechování vvstupních dveří do domu v místě zámku. Proběhla krátká diskuze na téma zavírání dveří mnozí tak nečinní. 13. Teplo Paní Mgr. Olga Trulleyová vysvětlila způsob tvorby cen za teplo (příloha [1]) a informovala o analýze zásobování teplem, kterou nechal výbor Společenství vypracovat (příloha [6]). Poté se rozeběhla diskuze. Paní Mgr. Olga Trulleyová vysvětlila, že současná smlouva mezi SFM a PT platí do roku 2013, pak lze případně vstoupit do jednání o nové smlouvě a že se zároveň předpokládá jiná konstrukce ceny za teplo. Pan MUDr. Michal Synek se zeptal jestli má výbor Společenství k dispozici písemné stanovisko z PT ohledně toho, že nemá zájem spravovat výměník v našem domě. Paní Mgr. Olga Trulleyová odpověděla, že takové písemné stanovisko výbor Společenství k dispozici nemá. Pan MUDr. Michal Synek prohlásil, že výměník patří vlastníkům. Pan Ing. Aleš Pražák doporučil aby se pan MUDr. Michal Synek podíval do kupní smlouvy ke své bytové jednotce. Pan MUDr. Michal Synek sdělil přítomným, že nejsou na jeho odborné úrovni, tudíž nebude nic Strana č.6 (celkem 7)

7 vysvětlovat, ale že výměník patří vlastníkům. Pan Ing. Aleš Pražák se zeptal kdo by měl výměník provozovat a vyzval pana MUDr. Michala Synka ať poradí jak máme tedy postupovat. Pan MUDr. Michala Synek nevěděl jak dál postupovat a tímto byla diskuze ukončena. 14. Diskuze Paní Mgr. Olga Trulleyová upozornila vlastníky na povinnost placení daně z nemovitosti. Po opětovné výzvě se přihlásil pan Radek Pešek jako náhradník do kontrolní komise. Volby náhradníků do kontrolní komise: kandidát Ing. Radek Pešek Pro: 100% Zdrželi se hlasování: 0 Potřebné kvórum:>50% všech Ve 21:30 paní Ing. Lenka Piherová schůzi Shromáždění ukončila a vlastníci se pozvolna rozešli ke svým domovům. Zapsal: Ing. Lukáš Rovenský Přílohy [1] Prezentace pro 10. schůzi shromáždění Společenství pro dům č.p. 684, Praha Letňany. [2] Roční závěrka za r ve formě rozvahy, výkazu zisků a ztrát a přílohy k účetní závěrce. [3] Zpráva o činnosti výboru za rok 2009 včetně hospodaření Společenství za rok [4] Zpráva o činnosti kontrolní komise za rok [5] Protinávrh pana Ing. Aleše Pražáka k navrženému usnesení. [6] Analýza zásobování teplem. [7] Prezence vlastníků. Strana č.7 (celkem 7)

Zápis ze 6. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany

Zápis ze 6. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany Zápis ze 6. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 684, Praha 9 Letňany konané dne 15.ledna, roku 2007, 19:00 21:00 1. Definice pojmů Tento text pracuje v zájmu stručnosti a přehlednosti

Více

Program (19,30 21,15 hodin)

Program (19,30 21,15 hodin) Program (19,30 21,15 hodin) Zahájení Schválení programu schůze hlasování Volba náhradníků výboru hlasování Roční závěrka 2008 - hlasování Zpráva o činnosti výboru Zpráva o činnosti kontrolní komise Hospodaření

Více

Společenství pro dům čp. 684, Praha Letňany Zpráva o činnosti výboru 1-12/2009 http://kostomlatska684.czweb.org/

Společenství pro dům čp. 684, Praha Letňany Zpráva o činnosti výboru 1-12/2009 http://kostomlatska684.czweb.org/ Výbor: Správce: Lenka Piherová předseda Olga Trulleyová místopředseda Jiří Kafka Lukáš Rovenský Barbara Kovalová / Martina Šináglová SBD Praha Na schůzi výboru konané dne 20. května 2009 rezignovala paní

Více

Program (19,00 20,45 hodin)

Program (19,00 20,45 hodin) Program (19,00 20,45 hodin) Zahájení Schválení programu schůze Zpráva o činnosti výboru a hospodaření SVJ Zpráva o činnosti kontrolní komise Volby do statutárních orgánů s účinností od 17.9.2007 Roční

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 konaného dne 17.6. 2015 od 19:45: hodin v kinosále

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství domu Breitcetlova čp , dne 7. dubna 2016

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství domu Breitcetlova čp , dne 7. dubna 2016 Shromáždění vlastníků je svoláno výborem v souladu s čl. VII odst. 4 stanov Společenství domu Breitcetlova čp. 876 880. Přítomni: vlastníci bytových jednotek dle prezenční listiny (příloha č. 1) a jejich

Více

ZÁPIS Z 11. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS Z 11. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS Z 11. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK konaného dne 11. března 2011 Společenství pro dům čp. 684, Praha Letňany Na shromáždění bylo přítomno 56, 92% všech vlastníků jednotek. Shromáždění bylo usnášení

Více

Program (19,00 21,15 hodin)

Program (19,00 21,15 hodin) Program (19,00 21,15 hodin) Zahájení Volba nového člena výboru - hlasování Volba náhradníků výboru hlasování Zpráva o činnosti výboru a hospodaření SVJ Nová výše záloh - hlasování fond oprav ostatní zálohy

Více

Výsledek : Změna stanov byla přijata. Následně byly předsedající Lucií Šimkovou představeny změny v programu SVJ Rižská 1492 (záměna pořadí bodů).

Výsledek : Změna stanov byla přijata. Následně byly předsedající Lucií Šimkovou představeny změny v programu SVJ Rižská 1492 (záměna pořadí bodů). Zápis ze členské schůze Společenství vlastníků jednotek Rižská 1492, Praha 15, konané dne 21.8.2008 Datum konání : 21.8.2008 Místo : Toulcův Dvůr, Praha 15 Předsedající schůze : Lucie Šimková Zapisovatel

Více

ZÁPIS Z 12. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS Z 12. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS Z 12. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK konaného dne 16.6. 2011 Společenství pro dům čp. 684, Praha - Letňany Na shromáždění bylo přítomno 69,2% všech vlastníků jednotek. Shromáždění bylo usnášení schopné.

Více

Přítomno Pro Proti Zdržel se 54882 54882 0 0

Přítomno Pro Proti Zdržel se 54882 54882 0 0 1 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu čp. 2136, Jabloňová 11, Praha 10 Záběhlice, konaného dne 20. května 2013 od 18.30 h v Kulturním domě Barikádníků, Saratovská 20, Praha 10 Strašnice

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu č.1 tohoto

Více

Společenství vlastníků jednotek domu Bazalková č.p. 831, Praha 10

Společenství vlastníků jednotek domu Bazalková č.p. 831, Praha 10 Zápis ze schůze shromáždění Místo konání: Termín konání: Bytový dům Kolovrátek (garáž) Bazalková 831/1, Praha 10, 103 00 20. května 2011 (pátek) od 19:00 hod.. Za první Schůze shromáždění Společenství

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 1. 12. 2015 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne 17.10.2016 V 17.30 hod. byla zahájena prezence účastníků za účelem součtu hlasů. Přizvaní účastníci: Veronika Šmejkalová

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 které se konalo dne 24. června 2014 od 18 hodin v kinosále ZŠ Bronzová č.p. 2027, 155 00 Praha 5. Bod 1) programu Prezence členů a kontrola

Více

Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek (dále jen SVJ )

Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek (dále jen SVJ ) Společenství vlastníků jednotek Ortenovo nám. 928/30, 929/31, 930/32, 931/33 se sídlem Praha 7, Holešovice, Ortenovo nám. 929/31 IČO: 289 11 458 Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek

Více

ZÁPIS ZE 14. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM Č.P. 703, PRAHA 9 LETŇANY KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE 14. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM Č.P. 703, PRAHA 9 LETŇANY KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE 14. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM Č.P. 703, PRAHA 9 LETŇANY KONANÉHO DNE 20.11.2014 1. MÍSTO SCHŮZE SPOLEČENSTVÍ Schůze Společenství pro dům č.p. 703, Praha 9 Letňany se sídlem Zlonická

Více

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 28. 05. 2014 od 18:40 hodin ve sportovním centru EDEN, Pod Homolkou 1482, 266 01 Beroun. 1. PREZENCE

Více

SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ TRUTNOV IČ: , DIČ: CZ Zápis č

SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ TRUTNOV IČ: , DIČ: CZ Zápis č SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV IČ: 287 95 741, DIČ: CZ 287 95 741 Zápis č. 2011-01 Ze shromáždění konaného dne 28. dubna 2011 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod.

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560, 561, 562, 563 a 564 se sídlem Praha 5, Jinonice, Bochovská 564/7 konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. v posluchárně č.

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin Společenství vlastníků jednotek domu Křivoklátská čp. 302, 199 00 Praha Letňany IČO: 26718499, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl S, vložka 2623

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK KODYMOVA 2537-2539, Praha 5, společenství (Společenství)

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK KODYMOVA 2537-2539, Praha 5, společenství (Společenství) Kodymova 2537-2539, Praha 5, společenství Kodymova 2538/10 158 00 Praha 5 Česká republika e-mail: svj.kodymova@seznam.cz ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK KODYMOVA 2537-2539, Praha 5, společenství

Více

V zájmu stručnosti, přesnosti a snad i čitelnosti jsou v zápise jsou použity následující pojmy:

V zájmu stručnosti, přesnosti a snad i čitelnosti jsou v zápise jsou použity následující pojmy: Zápis o průběhu čtvrtého shromáždění členů Společenství pro dům č.p. 684, Praha-Letňany (dále jen "SVJ"), IČ: 27189678 zapsané v rejstříku SVJ u MS v Praze, oddíl S, vložka 5187, konané 7.listopadu 2005

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p , Praha 9

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p , Praha 9 Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p. 930-938, Praha 9 Datum a místo konání: 9. 9. 2014, Galerie Praha 14 Předsedající: Ing. Václav Toman Zapsala: Adéla Pieschová Účastníci:

Více

Zápis. Společenství pro dům č.p. 684, Praha-Letňany, IČ 27189678

Zápis. Společenství pro dům č.p. 684, Praha-Letňany, IČ 27189678 Zápis o průběhu druhého shromáždění členů Společenství pro dům č.p. 684, Praha-Letňany (dále jen "SVJ"), IČ: 27189678 zapsané v rejstříku SVJ u MS v Praze, oddíl S, vložka 5187, konané 21.února 2005 v

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 20.5.2015

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 20.5.2015 Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 20.5.2015 Schůze byla zahájena v 18:15 předsedou výboru Davidem Vlčkem. Před zahájením byla provedena evidence přítomných vlastníků a jejich podílů na objektu na základě

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 10. června 2014, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod. Obsah: 1 Přivítání účastníků, předložení programu, seznámení s pravidly

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, Praha 5 konaného dne od 19:30 hod.

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, Praha 5 konaného dne od 19:30 hod. Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 konaného dne 12.12.2016 od 19:30 hod. Program shromáždění : 1) Prezence a kontrola usnášení schopnosti

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9, Prosek

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9, Prosek Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9, Prosek Datum a místo konání: 29. 5. 2013, Litoměřická 405/9, vestibul domu, 19:00 hodin Předsedající: Ing.

Více

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 27. 05. 2015 od 18:00 hodin v restauraci sportovního centra EDEN,Pod Homolkou 1482,

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 2. 12. 2014 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK domu č.p. 497, 498, 499, 500, 501, ul. J.A.Komenského, v Mostě konané dne 18. 9. 2006 od 17. 00 hod. Program shromáždění: 1. Zahájení 2. Kontrola usnášení

Více

Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha

Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha Konání schůze: 29.11.2006 od 19 hod. v Gymnáziu Českolipská 373, Praha 9. Zápis

Více

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno Datum: 5. června 2013 Místo: Konferenční sál nadačního fondu Maják, Dusíkova 824/5 Přítomni: za výbor - Ing. Martin Lisý předseda

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

ZÁPIS ze shromáždění Společenství vlastníků domu Zakšínská č.p. 608

ZÁPIS ze shromáždění Společenství vlastníků domu Zakšínská č.p. 608 ZÁPIS ze shromáždění Datum a místo konání: 14. 10. 2014, Poliklinika Prosek, Lovosická 440/40, Praha 9 Předsedající: Ing. Pavel Rejchrt Zapsal: JUDr. Jitka Mokrá Program zasedání: 1) Zahájení (schválení

Více

N o t á ř s k ý z á p i s

N o t á ř s k ý z á p i s Stejnopis notářského zápisu strana první NZ 138/2013 N 167/2013 N o t á ř s k ý z á p i s sepsaný v notářské kanceláři na adrese Kladno, Tyršova 1020, dne 19. 3. 2013 devatenáctého března roku dvoutisícího

Více

Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne

Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne 17. 3. 2016 Datum 17. 3. 2016 Místo Toulcův dvůr, Kubátova, P10 Účastníci Členové SVJ pro dům Rižská 1580

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v hodin Společenství vlastníků jednotek NOVÁ HARFA I Podkovářská čp. 933 Sídlo: Praha 9, Podkovářská 933, PSČ 190 00 IČ: 283 82 986 Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne 23.1.2013

Více

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice IČO 24271730, sídlem U Hostavického potoka 735/31, 198 00 Praha 9, konané dne 27. 3. 2013 od 18 hod. v Hotelu

Více

Schůzi zahájila předsedající schůze, předsedkyně výboru Ing.Michaela Holá. Na úvod přivítala všechny přítomné.

Schůzi zahájila předsedající schůze, předsedkyně výboru Ing.Michaela Holá. Na úvod přivítala všechny přítomné. Zápis z 8. schůze shromáždění Společenství pro dům Habartická 496-503, Praha 9, konané dne 20. 11. 2014 od 18:00 v jídelně Gymnázia Litoměřická 726, Praha 9. Program : 1. Zahájení, zpráva o účasti na Shromáždění

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ:

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ: Zápis ze shromáždění Společenství jednotek Hnězdenská 583-585, Hnězdenská 583, 181 00 Praha 8, IČ: 29003997 Místo konání: Základní škola Glowackého, Glowackého 6/655, Praha 8Datum konání: 18. 3. 2015 od

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu Společenství vlastníků jednotek pro dům čp. 588, ulice Malkovského, Praha 18 - Letňany Identifikační číslo: 271 93 110 Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ NA STEZCE 489, PRAHA 10 SE SÍDLEM NA STEZCE 489/6, 100 00 PRAHA 10 - STRAŠNICE KONANÉHO DNE 18. 3. 2010 OD 17:30 VE ŠKOLNÍ JIDELNĚ GYMNÁZIA OMSKÁ, OMSKÁ

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu č.p.472 v Milovicích, IČ 264 28750, konaného dne 31.5.2005 vchod A vchod B vchod C vchod D vchod E

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu č.p.472 v Milovicích, IČ 264 28750, konaného dne 31.5.2005 vchod A vchod B vchod C vchod D vchod E Přítomni: dle prezenční listiny Ve 20:10 po provedení prezence zahájil předsedající Radek Wenzl shromáždění Společenství vlastníků domu č.p. 472 v Milovicích. Oznámil, že shromáždění bylo shledáno usnášeníschopným,

Více

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele Zápis z členské schůze SBD Rybníčky II družstvo IČ: 26265940, se sídlem: Kroměříž, Talichova 3272/33, konané dne 22.6.2017 v prostorách domu č.p. 3271, Kroměříž Začátek schůze v 18,00hod.; Přítomni: dle

Více

ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE

ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE 30. 11. 2005 Z důvodu neusnášeníschopnosti řádné členské schůze A+B družstva, se sídlem Jabloňová 2136/11, Praha 10 (dále jen družstvo), konané dne 15.11.2005,

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 30. 5. 2016 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 11 delegátů z celkového počtu 13 delegátů, 9

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Výroční zpráva za rok 2014 Zpráva o hospodaření Zajištění a financování služeb Veškeré platby členů SVJ související s úhradou předpisů a záloh na zajišťované služby byly řádně vedeny a za rok 2014 jsou

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Zápis ze Shromáždění společenství vlastníků Vlnařská

Zápis ze Shromáždění společenství vlastníků Vlnařská SV Vlnařská 688-693 Vlnařská 688/20 460 06 Liberec VI - Rochlice Zápis ze Shromáždění společenství vlastníků Vlnařská 688-693 Datum konání : 6.5.2014 Hodina konání : 18.oo hod ve společenské místnosti

Více

Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 20. 6. 2017 od 18:00 hodin v restauraci sportovního centra EDEN, Pod Homolkou

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne 5.4. 2017 Přítomni: viz. příloha 1 - prezenční listiny a plné moci Začátek Shromáždění: 19:00 hod Program Shromáždění: 1.)

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 22. 3. 2011 Doba konání: od 18.15 hod do 19.40 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p. 903 911, Praha 9 konaného dne 9.10.2012 od 19,00 hodin ve společných prostorách domu č.p. 908, ulice Františkova, Praha 9

Více

ZÁPIS. z 11. Shromáždění SVJ Padovská 585, Praha 10. konaném dne v prostorách jídelny ZŠ Veronské náměstí

ZÁPIS. z 11. Shromáždění SVJ Padovská 585, Praha 10. konaném dne v prostorách jídelny ZŠ Veronské náměstí ZÁPIS z 11. Shromáždění SVJ Padovská 585, Praha 10 konaném dne 16.04.2013 v prostorách jídelny ZŠ Veronské náměstí Předsedající: Jarka valová Skrutátor: Tomáš Mach Zapisovatel: Irena Křivánková 1) Zahájení

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků Sulova 1356 Sulova 1356 156 00 Praha 5 Datum konání: 8. června 2006, 18:00 20:00 hodin Místo konání: Základní škola, ulice Nad parkem č.p. 1180, 156 00

Více

SVJ Tererova Tererova 1356/6, Chodov, Praha 11

SVJ Tererova Tererova 1356/6, Chodov, Praha 11 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Tererova 1355-1356 se sídlem Tererova 1356/6a, 149 00 Praha 4 Chodov, IČO 291131316 konané dne 1.11.2018 v Komunitním centru Matky Terezy od 18:30 hodin Program

Více

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění:

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění: Předseda výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům č. p. 478, 479 ulice Mazovská, Praha 8, svolává v souladu s 1207 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ): shromáždění vlastníků jednotek

Více

Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne..

Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne.. Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne.. 1) Shromáždění zahájil/a v hod předseda výboru/pověřený vlastník společenství pan/paní. Ten/ta konstatoval/a,

Více

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne 24.4.2018 1. Zahájení procedurální záležitosti Schůzi zahájil předseda výboru SVJ ing. Beránek, který přivítal přítomné

Více

Ing. Čermák podal návrh, aby se jednání mimořádného shromáždění řídilo programem uvedeným v pozvánce, tedy:

Ing. Čermák podal návrh, aby se jednání mimořádného shromáždění řídilo programem uvedeným v pozvánce, tedy: Z Á P I S z mimořádného shromáždění Společenství vlastníků domu Roškotova 1737/6 Praha 4, IČ 71225315 (dále také SVD ) konaného dne 9.10.2014 v salonku Sporthotelu OAZA, Jeremenkova 106, Praha 4 Přítomni:

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze:

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze: Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 20.04.2011 Doba konání: od 18.00 hod do 20.30 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Komentář k vyúčtování zálohových plateb hrazených Společenstvím vlastníků jednotek domu čp.1701/55 v období od 1.1.2004 do 31.12.

Komentář k vyúčtování zálohových plateb hrazených Společenstvím vlastníků jednotek domu čp.1701/55 v období od 1.1.2004 do 31.12. Komentář k vyúčtování zálohových plateb hrazených Společenstvím vlastníků jednotek domu čp.1701/55 v období od 1.1.2004 do 31.12.2004 Skutečné náklady na provoz celé budovy činily v roce 2004 celkem 13

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 14.5.2014

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 14.5.2014 Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 14.5.2014 Schůze byla zahájena v 18:15 předsedou výboru Davidem Vlčkem. Před zahájením byla provedena evidence přítomných vlastníků a jejich podílů na objektu na základě

Více

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 v prostorách Literárního salonu - II. patro Regionální knihovny Karviná, ul. Centrum 2296/16 Přítomni dle presenční listiny Ad 1/

Více

Počet bytů: 26 NS: 5621

Počet bytů: 26 NS: 5621 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků bytů Kubíkova 18, 20, Brno, se sídlem Kubíkova č. pop. 2294/18, PSČ 628 00 konané dne 9. 11. 2016 v sušárně domu Kubíkova 20 Počet bytů: 26 NS: 5621 Na Shromáždění

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV Oblastní stavební bytové družstvo Děčín se sídlem v Děčíně IV, Jeronýmova 425, PSČ 405 63 zapsáno v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr XXVI, vložka 302 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 99

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 99 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 19. května 2015 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, 747 05 Opava 553 780 700 epodatelna@rozvojsbd.cz www.rozvojsbd.cz Obsah: ZPRAVODAJ 1. Úvodní slovo předsedy

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek domu čp. 1701, Štúrova 55, Praha 4 Štúrova 1701/55, 142 00 Praha 4 IČ: 26762579 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ za ROK 2006 Zpracoval: Správní firma Předkládá: Výbor společenství BUSSMARK,

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků domu Na Košince 2200/6, konaného v 18:00 hodin

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků domu Na Košince 2200/6, konaného v 18:00 hodin Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků domu Na Košince 2200/6, konaného 10. 2. 2015 v 18:00 hodin Program: 1) Zahájení, kontrola prezence, ověření schopnosti usnášet se v souladu se stanovami SVJ

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ

1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro dům Jablonecká 698-711, Praha 9 - Prosek konaného dne 31. 10. 2013 ve velkém sále Hotelu DUO, Teplická 492, 190 00 Praha 9 1. PREZENCE, ÚČAST A

Více

Zápis ze schůze Společenství konané dne 19.5.2015

Zápis ze schůze Společenství konané dne 19.5.2015 Společenství vlastníků bytů Vila Elza, Rakouská 543, Milovice Rakouská 543 289 24 Milovice IČO: 247 10 733 Zápis ze schůze Společenství konané dne 19.5.2015 Schůzi zahájil v 19:10 hodin pan Jan Vaněk,

Více

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek Plickova , Praha 4

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek Plickova , Praha 4 PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ kterými se stanoví způsob a režim záloh a příspěvků na správu domu a na služby spojené s užíváním bytových jednotek a jejich vyúčtování dále jen Pravidla Dům: Bytové domy na adrese

Více

Metodika zpracování ročního vyúčtování nákladů Společenství a Stezce 489/6, Praha 10

Metodika zpracování ročního vyúčtování nákladů Společenství a Stezce 489/6, Praha 10 Metodika zpracování ročního vyúčtování nákladů Společenství a Stezce 489/6, Praha 10 1 / 6 Obsah Obecný přehled... 3 Metodika rozúčtování jednotlivých nákladových položek... 4 Zkrácený přehled metodiky

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 114

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 114 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo Blansko, Pražská 66, konaného dne 17. května 2016 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek domu Starobylá 1006, 1007, 1008, Praha 11 PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ kterými se stanoví způsob a režim příspěvků správu domu a služeb spojených s užíváním jednotek a jejich vyúčtování

Více

Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období / 2015

Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období / 2015 Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období 01-12 / 2015 polyfunkčního domu na adrese Kurta Konráda č.p. 2457/6,2457/8 a Ocelářská 2457/7 Praha 9 -

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p konaného 14. června 2016 v 19,30 hod

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p konaného 14. června 2016 v 19,30 hod ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p. 1556 konaného 14. června 2016 v 19,30 hod v prostorách 2. podzemního podlaží v sídle společenství Praha 5, Tachovská Josefa

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

Zápis ze schůze Shromáždění Společenství pro dům č. p. 1472, Praha 10 Uhříněves konané dne 10. října 2012 od hod.

Zápis ze schůze Shromáždění Společenství pro dům č. p. 1472, Praha 10 Uhříněves konané dne 10. října 2012 od hod. Zápis ze schůze Shromáždění Společenství pro dům č. p. 1472, Praha 10 Uhříněves konané dne 10. října 2012 od 18.00 hod. Předsedající: RNDr. Martin Vlach, Ph.D. (člen Výboru SVJ) Zpracování výsledků hlasování

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne 12. 12. 2012 Přítomni: Na začátku jednání 12 členů zastupitelstva, omluveni Bc. Jiří Hora a Ladislav Racek. Zasedání zahájil předsedající starosta Mgr.

Více

ZÁPIS Z 16. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, PRAHA 9 KONANÉHO DNE

ZÁPIS Z 16. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, PRAHA 9 KONANÉHO DNE ZÁPIS Z 16. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, 190 00 PRAHA 9 KONANÉHO DNE 02.11.2016 1. MÍSTO SCHŮZE SPOLEČENSTVÍ Schůze Společenství vlastníků Zlonická 703/2, 190 00 Praha 9 se

Více

Zápis z první ustavující schůze Společenství vlastníků Litoměřická 405/9, Praha 9 Prosek, ze dne

Zápis z první ustavující schůze Společenství vlastníků Litoměřická 405/9, Praha 9 Prosek, ze dne Zápis z první ustavující schůze Společenství vlastníků Litoměřická 405/9, Praha 9 Prosek, ze dne 16. 05. 2001 První schůze Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9 - Prosek byla

Více

Zápis z jednání Shromáždění SVJ

Zápis z jednání Shromáždění SVJ Zápis z jednání Shromáždění SVJ Společenství vlastníků Nechvílova 1853-1855, Praha 4,Chodov se sídlem Praha 4-Chodov, Nechvílova 1854, PSČ 14800 konané dne 20.10. 2015 od 19,30 hodin v místnosti představenstva

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství

Více

Z á p i s. Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 108

Z á p i s. Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 108 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 19. května 2009 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

ZÁPIS. ze shromáždění Společenství vlastníků domu Sušilova 1507, Praha-Uhříněves se sídlem Praha, Uhříněves, Sušilova 1507, PSČ , IČ:

ZÁPIS. ze shromáždění Společenství vlastníků domu Sušilova 1507, Praha-Uhříněves se sídlem Praha, Uhříněves, Sušilova 1507, PSČ , IČ: ZÁPIS ze shromáždění Společenství vlastníků domu Sušilova 1507, Praha-Uhříněves se sídlem Praha, Uhříněves, Sušilova 1507, PSČ 104 00, IČ: 725 47 171 Datum konání: 27. června 2016 od 20:00 hod. Místo konání:

Více

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04. Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.2008 Zápis z členské schůze družstva ze dne 16.07.2008

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Den konání: 14. června 2006 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Předseda družstva:

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030

Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030 Bytové družstvo SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030 konané dne 17.6. 2015 od 18:30 hodin v kinosále ZŠ Bronzová č.p. 2027,

Více

Z á p i s. prezenční listina je přílohou č. 4/VI/SD/2013

Z á p i s. prezenční listina je přílohou č. 4/VI/SD/2013 Z á p i s ze schůze náhradního Shromáždění delegátů NOVÝ ŽIVOT, stavební bytové družstvo se sídlem Bučovice, Slovenská 910, okres Vyškov, PSČ 685 01, IČ: 00 05 03 18, která se konala dne 5. června 2013

Více

Zápis z členské schůze ze dne 23. 5. 2012

Zápis z členské schůze ze dne 23. 5. 2012 Zápis z členské schůze ze dne 23. 5. 2012 Členská schůze Bytového družstva Ostružinová Medlánky se sídlem Brno, Ostružinová 497/5, 621 00 Brno, IČ 293 00 070, konaná dne 23. 5. 2012 v 18:30 hodin ve Společenském

Více