HOTEL JESENICE HOTEL LIONS ŠKOLICÍ STŘEDISKO NESUCHYNĚ PARKHOTEL SKALNÍ MĚSTO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HOTEL JESENICE HOTEL LIONS ŠKOLICÍ STŘEDISKO NESUCHYNĚ PARKHOTEL SKALNÍ MĚSTO"

Transkript

1 HOTEL JESENICE HOTEL LIONS ŠKOLICÍ STŘEDISKO NESUCHYNĚ PARKHOTEL SKALNÍ MĚSTO

2 Vítáme Vás v LIONS HOTELS Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné a klidné krajině s velkými možnostmi sportovního a turistického vyžití. Areály Hotelů LIONS jsme pro vás vybudovali s láskou a vkusem s využitím tradičních regionálních materiálů. V roce 2014 jsme pro Vás zrekonstruovali Hotel Jesenice v krásné přírodní scenérii křivoklátských lesů. V roce 2015 jsme rozšířili hotelovou společnost o romantický Parkhotel Skalní město v samém srdci Českého ráje uprostřed Prachovských skal. Těšíme se na Vás Lucie a Václav Holečkovi, majitelé LIONS HOTELS

3 Ubytování Pokoje Standart KOMFORT Kapacita Hotelu LIONS je 107 pokojů s celkem 270 lůžky. Rozdělení pokojů: 1x V.I.P. apartmán 1x jednolůžkový pokoj 1x konferenční apartmán 56x dvoulůžkový pokoj 1x třílůžkový apartmán 22x třílůžkový pokoj 4x čtyřlůžkový apartmán 2x čtyřlůžkový Superior LUX 18x třílůžkový Superior LUX 1x rodinný apartmán Superior (3 ložnice, 6 lůžek) Pro Váš klidný spánek jsou naše komfortní pokoje vybaveny zdravotními matracemi a velmi kvalitním ložním prádlem. Samozřejmostí jsou útulně zařízené koupelny se sprchovými kouty a toaletou, LCD televizory a bezdrátový přístup na internet.

4 Restaurace, Vinotéka a V.I.P. salonek Restaurace a přilehlá zimní zahrada nabízí našim klientům příjemné posezení a kvalitní gastronomické služby. Kulinářské umění našich kuchařů v české i zahraniční kuchyni jistě uspokojí i velmi náročné labužníky. Silnou stránkou kreativního týmu gastronomů Hotelu LIONS je také uspořádání svateb, firemních akcí, rautů či jiných slavnostních příležitostí a rodinných oslav. V letních měsících nelze opomenout možnost velmi příjemného posezení na zastřešené hotelové terase. Zde zajišťujeme také rauty s venkovním grilováním a různé garden party. Není příjemného místa, kde by nebylo dobrého vína, tímto pořekadlem se také řídí vedení hotelu při výběru kvalitních vín, která naše vinotéka v hojném množství nabízí. Řízené degustace a vinné prezentace patří k další nabídce služeb Hotelu LIONS. Pro tyto účely slouží velmi stylově zařízené prostory vinotéky společně s V.I.P. salonkem.

5 Sál Přímo v srdci Hotelu LIONS jsme pro Vás vybudovali prostorný a velmi útulný sál. Svou zámeckou atmosférou nabízí nádherný prostor pro svatební slavnosti, plesy a jiné společenské události. Rádi pro Vás připravíme slavnostní posezení u kulatých stolů, odpovídající Vašim požadavkům. Naleznete zde také prostorný bar a taneční parket. Sál lze také využít pro kongresové a prezentační události. Veškeré potřebné vybavení a techniku rádi poskytneme.

6 Sport a zábava Zábavné prostory a sportoviště nabízejí vyžití pro všechny věkové kategorie. Naleznete zde možnosti aktivního sportování, stejně jako zábavy pro uvolnění. Sportovní hala: badminton squash stolní tenis možnost aerobiku Zábavná část: bowling stolní fotbálky šipky kulečník jukebox Venkovní vyžití: plážový volejbal víceúčelové hřiště nohejbal tenis skákací hrad pro děti petanque jízdní kola koloběžky Krušovický Adventure golf V současné době je rozlohou a převýšením největším hřištěm v České republice. Skvělá zábava pro jednotlivce, páry, rodiny i skupiny.

7 Wellness Soukromí a pohoda, romantické chvilky a odpočinek, relax a uvolnění. Stálá klientela a následné opakované pobyty zůstanou vždy prvotním cílem našeho hotelu. Tomuto poslání dopomáhají také příjemné prostory hotelového wellness. To vše pod jednou střechou. hotelový bazén se slanou vodou a vířivým schodištěm (5 x 10m) whirpool (až 8 osob) parní aroma sauna

8 Balneo Moderně zařízené balneo v Hotelu LIONS nabízí: hydromasážní koupele hřejivé zábaly oxygenoterapie pestrou nabídku masáží a dalších procedur privátní vířivka pro 2 osoby

9 Školení, semináře, konference Areál Hotelu LIONS disponuje vícero školicími a konferenčními sektory. Pro uskutečnění školení, výjezdních porad, prezentací, team buildingů a firemních oslav jsme tím pravým místem. Příjemné a kvalitně zařízené učebny o různých kapacitách nabízí klidnou atmosféru pro Vaši práci a vzdělavání se. Školicí sektory Hotelu LIONS: Hlavní sál v srdci areálu - s kapacitou 300 osob při školním posazu, dále možnost využití kulatých stolů Koloseum sektor - Učebna K1. s kapacitou 80 osob * - Učebna K2. s kapacitou 120 osob * - Učebna K3. s kapacitou 60 osob * - Učebna K4. s kapacitou 200 osob * Školicí sektor 500 Učebna B. s kapacitou 18 osob * Učebna C. s kapacitou 25 osob * Učebna D. s kapacitou 55 osob * Školicí sektor 400 Učebna XL. s kapacitou 110 osob * Školicí sektor Hlavní část Učebna A. s kapacitou 50 osob * Učebna Konferenční apartmán s kapacitou 17 osob a pracovnou Učebna U Tygra s kapacitou 40 osob * Salónek Zimní zahrada s kapacitou 38 osob * Salonek Zuj prosklenná zimní zahrada u jezírka s kapacitou 80 osob *při školním posazu, v případě využítí divadelního uspořádání se navyšuje kapacita posazu jednotlivých učeben o 50%

10 Zárukou úspěšného školení jsou: dostatečně prostorné učebny s denním světlem s možností zatemnění u každé učebny možnost občerstvení formou Coffeebreaku možnost zapůjčení techniky dataprojektory plátna ozvučení flipcharty TV Tradice, bohaté zkušenosti a individuální přístup.

11 HOTEL JESENICE Ubytování Kapacita hotelu je 46 pokojů s celkem 115 lůžky. 1x V.I.P. apartmán 6x jednolůžkový pokoj 1x bezbariérový dvoulůžkový 1x svatební apartmán 18x dvoulůžkový pokoj pokoj 4x třílůžkový apartmán 5x třílůžkový pokoj 1x čtyřlůžkový apartmán 3x čtyřlůžkový pokoj Každý pokoj je vybavený útulnou koupelnou se sprchovým koutem a televizorem. VIP apartmán a svatební apartmán je navíc vybaven rohovou vanou. V hotelu se můžete připojit k internetu pomocí sítě WIFI. Celkovou ubytovací kapacitu Hotelu Jesenice zvyšuje 6 venkovních apartmánů, které se nachází v těsné blízkosti hlavní budovy hotelového areálu. Každý venkovní apartmán má ložnici s manželskou postelí a druhou ložnici s oddělenými lůžky (v obou ložnicích je televize), sociální zařízení, chodbičku se stolem a lednicí. Vždy 2 venkovní apartmány jsou v samostatné budově s venkovním posezením. 6x čtyřlůžkový apartmán

12 Restaurace Naše restaurace nabízí speciality z klasické české i mezinárodní kuchyně. Pro výjimečné události a stolování skupin rádi připravíme reprezentativní slavnostní tabule, jejichž gastronomický zážitek umocní posezení na zasklené, zateplené hotelové terase. Je z ní fantastický výhled do okolní krajiny, které vévodí velký rybník. Pro hostinu a pobavení s přáteli se nejvíce hodí kryté griloviště s kruhovým grilem. Skutečný gastronomický zážitek zajistí i nabídka vynikajících vín. Firemní akce Hotel disponuje velmi dobrým vybavením a zázemím pro konání konferencí, vedení obchodních jednání, firemních školení, vzdělávacích akcí, seminářů, prezentací firem, ale také společenských událostí, večírků, rodinných oslav a rautů. K dispozici je 5 učeben, od komorní VIP pro malou skupinu 7 osob až po velký sál s kapacitou 70 míst při školním uspořádání.

13 Sport a relax Hotel je ideálním místem pro trávení volného času a dovolené a nabízí: venkovní tenisový kurt s umělým osvětlením venkovní multifunkční hřiště na volejbal, fotbálek, basketbal nebo badminton venkovní bazén - v ceně ubytování vnitřní i venkovní stolní tenis kulečník (pool), stolní fotbálek, petanque venkovní vířivka pro 2 až 4 osoby solná jeskyně z pravé soli z mrtvého moře - jedna z mála v ČR perličkové masážní koupele tepelné rašelinové zábaly oxygenoterapie relaxační masáže solárium A nechte se zlákat krásami našeho okolí, které nabízí širokou škálu turistických a cyklistických výletů, jejichž cílem může být řada zámků, hradů a pamětihodností. Ráz Rakovnické pahorkatiny, ve které je hotel umístěn, Vás jistě uchvátí.

14 PARKHOTEL SKALNÍ MĚSTO Český ráj patří k nejkrásnějším koutům České republiky. Mimo romantických zámků a hradů nabízí i malebné přírodní scenerie, jejichž východní branou jsou často navštěvované Prachovské skály. Přímo v srdci Prachovských skal se nachází překrásný rodinný hotel PARKHOTEL SKALNÍ MĚSTO. Ubytování Kapacita hotelu je 30 pokojů s celkem 63 lůžky. 2x dvoulůžkový pokoj LUX 26x dvoulůžkových pokojů 1x třílůžkový pokoj 1x čtyřlůžkové apartmá Každý pokoj vybaven vlastním sociálním zařízením, televizí a Wi-Fi připojením. Restaurace V hotelové restauraci zajistíme celodenní stravování podle přání klientů. Pro naše hosty je připraveno až 80 míst v restauraci a 20 míst v odděleném salonku. To skýtá ideální příležitost k pořádání společenských a firemních akcí, společných obědů a večeří. Za slunečných dnů je otevřena i hotelová terasa.

15 Firemní akce Hotel disponuje několika školícími prostory - hotelovým klubem o 48 místech, školící místností v přilehlé budově o 50 místech v divadelním uspořádání a využít lze také restauraci a salonek. Samozřejmostí je zapůjčení flipchartů, promítacího plátna a dataprojektoru. Sport a zábava V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází tříhektarový park, který nabízí možnost sportovního vyžití. K dispozici je antukové hřiště i travnatá plocha s brankami. Je možné též využít pingpongový stůl, míče a badmintonové sety. Hotel je v sousedství Prachovských skal, které jsou ideálním cílem pro outdoorové aktivity. Český ráj je svým územím nevelký, avšak jeho pamětihodnosti i krásy přírodní rezervace vybízejí k četným výletům a vycházkám po okolí, které mají co nabídnout jak pěším turistům, tak cyklistům, z nichž mnozí opakovaně využívají hotelové nabídky.

16 KONTAKTY: HOTEL LIONS Nesuchyně pošta Mutějovice 30 minut od letiště Václava Havla 30 minut od kraje Prahy Tel.: HOTEL JESENICE U Velkého rybníka Jesenice Tel.: recepce@hotel-jesenice.cz PARKHOTEL SKALNÍ MĚSTO Pařezská Lhota Jičín Tel.: parkhotel@skalnimesto.cz

Pro Váš klid a bezpečí disponuje uzavřený areál Hotelu LIONS vnitřním parkovištěm s více než 150 parkovacími místy.

Pro Váš klid a bezpečí disponuje uzavřený areál Hotelu LIONS vnitřním parkovištěm s více než 150 parkovacími místy. Vítáme Vás v Hotelu Lions Nesuchyne Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné

Více

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás O nás Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné a klidné krajině s velkými možnostmi

Více

1045 CZK / 1 osoba, 1 noc

1045 CZK / 1 osoba, 1 noc REKONDIČNÍ VÍKENDOVÝ BALÍČEK 1045 CZK / 1 osoba, 1 noc Zahrnuje: Ubytování v pokoji First Class bufetová snídaně 2 hodinová relaxace ve vířivce polopenzi relaxační masáž (požitková masáž) Parkování na

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace. Slevy se

Více

HOTEL INFORMAČNÍ CENTRUM. www.hotel-manes-svratka.cz

HOTEL INFORMAČNÍ CENTRUM. www.hotel-manes-svratka.cz INFORMAČNÍ CENTRUM Historie a současnost Hotelu Mánes Hotel Mánes začal stavět v letech 1941 svratecký velkoobchodník Jindřich Bureš, ale v důsledku válečných událostí a nedostatku stavebního materiálu

Více

ULCINJ - HOTEL OLYMPIC CLUB ***

ULCINJ - HOTEL OLYMPIC CLUB *** ULCINJ - HOTEL OLYMPIC CLUB *** - denní zájezd Skvělým tipem pro turisty, kteří chtějí strávit léto na Balkáně, je pobyt v Černé Hoře. Příjemné zázemí Vám poskytne hotel Olympic, který je obklopen zelení

Více

POZNÁVACÍ ZÁJEZD MORAVA A SLOVENSKO 2014 Bystřicko Slovenský ráj - Vysoké Tatry (po stopách UNESCO) ve dnech 3.7. 12.7.2014

POZNÁVACÍ ZÁJEZD MORAVA A SLOVENSKO 2014 Bystřicko Slovenský ráj - Vysoké Tatry (po stopách UNESCO) ve dnech 3.7. 12.7.2014 POZNÁVACÍ ZÁJEZD MORAVA A SLOVENSKO 2014 Bystřicko Slovenský ráj - Vysoké Tatry (po stopách UNESCO) ve dnech 3.7. 12.7.2014 Datum Program Poznámka 3.7. čtvrtek 4.7. pátek Odjezd autobusu: 7:00 hod. z Děčína

Více

MICE NABÍDKA. Jaro / Léto 2016. www.orea.cz

MICE NABÍDKA. Jaro / Léto 2016. www.orea.cz MICE NABÍDKA Jaro / Léto 2016 www.orea.cz Orea Hotel Pyramida****, Praha Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Rezervujte si na léto (1.7. 31.8. 2016) některý z 11

Více

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ SLOVENSKO TRENČIANSKE TEPLICE - Park hotel na Baračke**** Hotel leží v krásné přírodě lázeňského města Trenčianské

Více

Svatba podle Vašich představ

Svatba podle Vašich představ Svatba podle Vašich představ SVATEBNÍ NABÍDKA SVATBA PODLE VAŠICH PŘEDSTAV Svatba je bezesporu výjimečnou životní událostí, kterou chce mít každý dle svých představ. Svoji polohou a romantickou atmosférou

Více

Severní Kypr ... ... poprvé v České republice...

Severní Kypr ... ... poprvé v České republice... Po třech desítkách let se českým cestovatelům opět otevírá možnost navštívit severní část Kypru a objevit tak místa, která jsou téměř nedotčena turistickým ruchem a zachovávají si tak neopakovatelnou atmosféru.

Více

Vila Dubrovnik 2 VILA DUBROVNIK 2. Typ ubytování: vila Místo: Dubrovnik - Chorvatsko

Vila Dubrovnik 2 VILA DUBROVNIK 2. Typ ubytování: vila Místo: Dubrovnik - Chorvatsko Vila Dubrovnik 2 VILA DUBROVNIK 2 Typ ubytování: vila Místo: Dubrovnik - Chorvatsko 1 / 6 Počet pokojů: 4 Max hosté: 8 Koupelny: 4 Bazén: Ano Vzdálenost od moře: 150 m Cena od: 5,530 {gallery}vfr/dubrovnik2{/gallery}

Více

SVATEBNÍ NABÍDKA. Orea Hotel Atrium**** nám. 3. května 1877 765 02 Otrokovice

SVATEBNÍ NABÍDKA. Orea Hotel Atrium**** nám. 3. května 1877 765 02 Otrokovice SVATEBNÍ NABÍDKA O svatbě se říká, že je to spojení dvou lidských osudů v jeden. Proč tedy neprožít tak významnou událost s pocitem naplnění a lásky? Přemýšlíte nad tím, kde svoji svatbu strávit, aby tomu

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v okolí

Více

REKONDICE 2015 PODZIM

REKONDICE 2015 PODZIM REKONDICE 2015 PODZIM Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků Jáchymov (neděle sobota) TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Termín: 15. 21. listopadu, 22. 28. listopadu, 29. 11. 5. prosince

Více

ZIMNÍ NABÍDKA ŠUMAVA

ZIMNÍ NABÍDKA ŠUMAVA ČESKÁ REPUBLIKA ŠUMAVA Šumava, jako jedno s nejstarších pohoří Evropy, je tvořena horninami prvohorního stáří, zejména žulami, rulami a svory. Je to lesnaté kopcovité pohoří s rozsáhlými náhorními plošinami

Více

Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016

Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016 Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016 Ceník platný 03. 01. 2016 18. 12. 2016 obsah Pobyty pro dospělé Léčebný lázeňský pobyt Léčebný lázeňský pobyt SPECIÁL Program proti bolesti zad Lázeňská

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb TOREAL, spol. s r. o. Pobytová sociální služba domov pro seniory Lázeňská čp. 173 a 174 Královské Poříčí 356 01 Jaroslav Pokorný jednatel Ing. Petr Mašek jednatel

Více

Sportovní kempy V SRDCI EVROPY. výstavní, sportovně Kulturní a KongresovÉ centrum Karlovy vary

Sportovní kempy V SRDCI EVROPY. výstavní, sportovně Kulturní a KongresovÉ centrum Karlovy vary výstavní, sportovně Kulturní a KongresovÉ centrum Karlovy vary Vícedenní tréninkové kempy a soustředění pro lední sporty v jednom z nejnovějších a nejmodernějších multifunkčních komplexů v Evropě. Sportovní

Více

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ KATEGORIE 3* LÁZEŇSKÝCH ZAŘÍZENÍ O PORTÁLU SPA.cz Portál Spa.cz již od roku 2008 poskytuje svým klientům nejsnadnější

Více

Ceník podzim 2011/jaro 2012

Ceník podzim 2011/jaro 2012 ostrov Kypr Paphos Hotel Aquamare Beach and Spa www.aquamarehotel.com POLOHA: tento moderní a velmi vkusně vybavený hotel, kde se budete cítit opravdu velmi příjemně, se nachází v klidném prostředí na

Více

Popis stávajícího objektu

Popis stávajícího objektu Identifikační údaje Název stavby : REKONSTRUKCE OBJEKTU Č.P. 77 V RYBNIŠTI K U L T U R N Í D Ů M Místo stavby : st.p.č.k. 497, k.ú. Rybniště Stavební úřad : Varnsdorf Kraj : Ústecký Charakter stavby :

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA EA Hotel Embassy Prague ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA EA Hotel Embassy Prague **** KONFERENČNÍ NABÍDKA **** Adresa: Telefon: +420 221 871 111 Fax: +420 221 871 189 E-mail: embassy@eahotels.cz www: Lokalita a dopravní spojení GPS: 50 5'30.75"N 14 26'08.46"E **** je umístěný přímo v centru

Více

Termín: 03. 10. - 10. 10. 2016

Termín: 03. 10. - 10. 10. 2016 ŠPANĚLSKO 2016 MAR MENOR Termín: 03. 10. - 10. 10. 2016 Průměrná teplota vody v Mar Menor v říjnu - 24 stupňů!!! Klidná, teplá (teplota vody je až o 5 C vyšší než teplota Středozemního moře) a velmi slaná

Více

Nabídka služeb. Hotel Restaurace Wellness Gondola Pallova 12, 301 00 / T: +420 377 994 215 / E: henzlova@lukrecius.cz www.hotelgondola.

Nabídka služeb. Hotel Restaurace Wellness Gondola Pallova 12, 301 00 / T: +420 377 994 215 / E: henzlova@lukrecius.cz www.hotelgondola. Nabídka služeb Poloha hotelu je faktorem významně ovlivňujícím cílovou skupinu zájemců. I my si uvědomujeme výhody a hrozby umístění našeho hotelu do samého srdce Plzně. Bezesporu největším plusem zůstává

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. v Mariánských Lázních. CENÍK 2016 v Kč

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. v Mariánských Lázních. CENÍK 2016 v Kč MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2016 v Kč PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE 2016 Léčebné lázně Mariánské Lázně a.s. navazují na více jak 200letou léčebnou tradici.

Více

62. konference vojenských internistů

62. konference vojenských internistů 62. konference vojenských internistů I. o z n á m e n í 26. 27. října 2016 Organizační pokyny Místo: Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakulní nemocnice, Datum: 26. 27. října 2016 Program: středa 26.

Více

ÚVODEM. Zadavatelem projektu Obytného souboru Drásov Trávnické je společnost ANICOM TRADE, a.s.

ÚVODEM. Zadavatelem projektu Obytného souboru Drásov Trávnické je společnost ANICOM TRADE, a.s. ÚVODEM Obytný soubor navržený a realizovaný spolupracujícími brněnskými firmami ATX Architekti a ATX Realizace Staveb je na současném realitním trhu nabízejícím spíše malé a střední pozemky se zahuštěnou

Více

037ncj - NOVÁ CIHELNA JIH, PARDUBICE. S STUDIo. CIHELNA SPORTOVNÍ AREÁL Prů vodní zpráva. Územní studie Leden 2015

037ncj - NOVÁ CIHELNA JIH, PARDUBICE. S STUDIo. CIHELNA SPORTOVNÍ AREÁL Prů vodní zpráva. Územní studie Leden 2015 CIHELNA SPORTOVNÍ AREÁL Prů vodní zpráva Územní studie Leden 2015 Obsah dokumentace Textová část : Průvodní zpráva 1. Vymezení území 2. Rozvoj území 3. Uspořádání území 4. Ochrana a rozvoj hodnot v území

Více

MÍSTNÍ VZDÁLENOSTI: Ortisei Santa Cristina: 4 km Selva Val Gardena: 7 km Castelrotto: 10 km Siusi: 14 km Fié: 20 km dálnice: 17 km

MÍSTNÍ VZDÁLENOSTI: Ortisei Santa Cristina: 4 km Selva Val Gardena: 7 km Castelrotto: 10 km Siusi: 14 km Fié: 20 km dálnice: 17 km str. 26 12 142 49 589 39 469 1200 km Sella Ronda info viz str. 27 1 7 5 10 2 6 2.518 m 1.458 m 1.060 m 17,5 101 56,5 km km km % % % 10 58 32 komplexně 12 41 28 81 159 km 91 % os./ hod. 119.500 2x 135 km

Více

UHERSKOHRADIŠŤSKO UBYTOVÁNÍ

UHERSKOHRADIŠŤSKO UBYTOVÁNÍ UHERSKOHRADIŠŤSKO UBYTOVÁNÍ BUCHLOVICE HOTELY HOTEL BUCHLOVICE *** Náměstí Svobody 426 687 08 Buchlovice tel.: 572 596 021-8, fax: 572 596 028 www.hotelbuchlovice.cz e-mail: info@hotelbuchlovice.cz 44

Více

KORUTANSKÁ JEZERA. Doporučené turistické cíle [RAKOUSKO]

KORUTANSKÁ JEZERA. Doporučené turistické cíle [RAKOUSKO] [RAKOUSKO] KORUTANSKÁ JEZERA Vzdálenost z Prahy/Brna: 520 / 440 km Mnohem blíž, než břehy Jadranu je nádherné koupání na jižní straně Alp, chráněné z jižní strany vysokými hřebeny Dolomit. Tato oblast

Více

SOLNÁ KOMORA. Doporučené turistické cíle. Pobyty v níže uvedených ubytovacích kapacitách: [RAKOUSKO] Vzdálenost z Prahy/Brna: 350 / 400 km

SOLNÁ KOMORA. Doporučené turistické cíle. Pobyty v níže uvedených ubytovacích kapacitách: [RAKOUSKO] Vzdálenost z Prahy/Brna: 350 / 400 km [RAKOUSKO] SOLNÁ KOMORA Vzdálenost z Prahy/Brna: 350 / 400 km Solná Komora se sedmdesátišesti jezery a oblast kolem Hallstattského jezera (na seznamu UNESCO), z jihu ohraničená masívem Dachstein s nejvyšší

Více

2014 ITÁLIE OSTROV SICÍLIE

2014 ITÁLIE OSTROV SICÍLIE 2014 ITÁLIE OSTROV SICÍLIE Sicílie PERLA STŘEDOMOŘÍ - ostrov Slunce, ostrov v samém srdci Středozemního moře. Sicílie je úplně jiná než ostatní oblasti Itálie, pestřejší a plná protikladů, má odlišnou

Více

Víkendový jarní balíček 3 dny/2 noci

Víkendový jarní balíček 3 dny/2 noci Víkendový jarní balíček 3 dny/2 noci Balíček pro 2 osoby na 2 noci s polopenzí ( platí v termínech 1.5.-26.6. a 1.9.-31.10.2016 ) (ceny balíčku se mění dle aktuální obsazenosti, neplatí v období svátků

Více

Prohlídka zámeckých interiérů

Prohlídka zámeckých interiérů Malebný barokní zámek, který byl postaven hrabětem Janem Ludvíkem Harbuval Chamaré v roce 1749, je ideálním místem pro malé i velké, pro jednotlivce i skupiny, pro ty co hledají historii a kulturu, ale

Více

Veřejná podpora v příkladech

Veřejná podpora v příkladech Veřejná podpora v příkladech Ing. Milena Smeliková Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko Úřad Regionální rady Prioritní osa 1 Projekt výstavby silnice, která napojuje obec na nadřazenou silniční

Více

Stubaiské Alpy - Axamer Lizum, hotel ****lux Grauer Bär s wellness, skipas v ceně / č.2387

Stubaiské Alpy - Axamer Lizum, hotel ****lux Grauer Bär s wellness, skipas v ceně / č.2387 CK TURISTA Stubaiské Alpy - Axamer Lizum, hotel ****lux Grauer Bär s wellness, skipas v ceně / č.2387 3,4,6 - denní zájezd Stubaiské Alpy nabízejí úžasné vysokohorské lyžování v Alpách. Zejména olympijská

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Termální lázně Yverdon, pět smyslů v architektuře. Zadání: Údaje o území: Údaje o stavbě: Popis území stavby: Urbanismus:

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Termální lázně Yverdon, pět smyslů v architektuře. Zadání: Údaje o území: Údaje o stavbě: Popis území stavby: Urbanismus: PRŮVODNÍ ZPRÁVA Projekt: Termální lázně Yverdon, pět smyslů v architektuře. Zadání: Kvalita prostředí, funkční náplň ani kapacita stávajícího lázeňského souboru již nevyhovuje dnešním potřebám ani předpokládanému

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA soutěžní návrh konceptu zástavby pozemku a arch. návrh budovy MŠ v Černošicích, ul. Husově ÚPRAVA NÁVRHU» leden 2015

MATEŘSKÁ ŠKOLA soutěžní návrh konceptu zástavby pozemku a arch. návrh budovy MŠ v Černošicích, ul. Husově ÚPRAVA NÁVRHU» leden 2015 zadavatel datum soutěžní návrh konceptu zástavby pozemku a onický návrh budovy mateřské školy v Černošicích, ul. Husově Město Černošice Riegrova 1209 252 28 Černošice Identifikace 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Více

Luxusní penthouse 505,7 m2 Rezidence Kavčí Hory

Luxusní penthouse 505,7 m2 Rezidence Kavčí Hory Luxusní penthouse 505,7 m2 Rezidence Kavčí Hory Ev. č. 092-101-295769 Cena Poznámka k ceně 61 140 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Luxusní penthouse, označený

Více

PREZENTAČNÍ PŘEHLED OBSAH: BYTOVÉ PROSTORY

PREZENTAČNÍ PŘEHLED OBSAH: BYTOVÉ PROSTORY PREZENTAČNÍ PŘEHLED OBSAH: BYTOVÉ PROSTORY OBÝVACÍ POKOJE Úloţné prostory Sedací soupravy a křesla Konferenční stolky JÍDELNY Jídelní stoly Jídelní ţidle LOŢNICE Postele, noční stolky, komody Šatní skříně,

Více

Když klient ví, co chce

Když klient ví, co chce NÁVŠTĚVA Když klient ví, co chce Některé zkušenosti jsou těžko přenositelné, musí se odžít. Bydlet v bytě je jiné než bydlet v domě, žít ve městě je něco jiného než žít na vsi. Navíc, s věkem se obvykle

Více

Základní informace o škole

Základní informace o škole ZŠ Otokara Březiny, Jihlava 20.6.2011 Základní informace o škole Počet žáků 517 Počet tříd 22 Počet učitelů 31 Počet vychovatelek 8 Zaměření školy Rozšířená výuka jazyků Od 1. ročníku Aj Od 6. ročníku

Více

Katalog školního nábytku

Katalog školního nábytku Katalog školního nábytku Vám přináší 7:59 Rychle do lavic, zvoní! 8:00 8:50 9:40 10:00 12:00 12:30 13:15 14:00 15:00 15:30 16:00 17:00 rozvrh hodin chemie angličtina hudební výchova výtvarná výchova oběd

Více

Počty žáků v MŠ a ZŠ zřizovaných Městem Valašské Meziříčí ve školním roce 2004/2005

Počty žáků v MŠ a ZŠ zřizovaných Městem Valašské Meziříčí ve školním roce 2004/2005 3. ŠKOLSTVÍ, KULTURA, SPORT, CESTOVNÍ RUCH 3.1 Školství Počet mateřských škol 8 + 2 (sloučená pracoviště) Počet základních škol 7 + 1 církevní základní škola Salvátor Počet středních škol 5 Počet VOŠ 1

Více

BERTINY LÁZNĚ TŘEBOŇ. Komorní a romantické...

BERTINY LÁZNĚ TŘEBOŇ. Komorní a romantické... BERTINY LÁZNĚ TŘEBOŇ Komorní a romantické... Vítejte v Bertiných lázních Třeboň 2 BERTINY LÁZNĚ KOMORNÍ A ROMANTICKÉ... 3 Ubytování Romantika starobylého městečka Zažijete atmosféru naprosté pohody uprostřed

Více

1. Mateřská škola Karlovy Vary, Komenského 7, příspěvková organizace, 360 07, Karlovy Vary. Odloučené pracoviště: MŠ Krymská 12

1. Mateřská škola Karlovy Vary, Komenského 7, příspěvková organizace, 360 07, Karlovy Vary. Odloučené pracoviště: MŠ Krymská 12 1. Mateřská škola Karlovy Vary, Komenského 7, příspěvková organizace, 360 07, Karlovy Vary Odloučené pracoviště: MŠ Krymská 12 Vypracovala: Bc. Kateřina Kalinová, Vedoucí učitelka odloučeného pracoviště

Více

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2013. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2013. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Pracovní návrh VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí ze dne.2013 o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Ministerstvo práce a sociálních věcí stanoví podle 26

Více

Fascinující orientální krajina s nejslavnějšími stavbami a památkami dávno minulých časů, kdy sláva pyramid a faraonů sahala až ke hvězdám.

Fascinující orientální krajina s nejslavnějšími stavbami a památkami dávno minulých časů, kdy sláva pyramid a faraonů sahala až ke hvězdám. Egypt Brána orientu, země dvou divů světa Taba Fascinující orientální krajina s nejslavnějšími stavbami a památkami dávno minulých časů, kdy sláva pyramid a faraonů sahala až ke hvězdám. Země obestřená

Více

MÍSTNÍ VZDÁLENOSTI: Tröpolach Hermagor: 8 km Nassfeld: 9 km Villach / dálnice Brno: 37 km Paternion / dálnice Praha: 38 km

MÍSTNÍ VZDÁLENOSTI: Tröpolach Hermagor: 8 km Nassfeld: 9 km Villach / dálnice Brno: 37 km Paternion / dálnice Praha: 38 km 3 1 6 2.020 m 1.410 m 610 m 11 69 30 km km km % % % 10 63 27 110 km 100 % komplexně 5 8 15 28 os./ hod. 46.986 3x 80 km DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 4x skinabídka 110 km TYPY SKIPASŮ: Nassfeld: platí pro skiareál

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2016 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2016 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2016 LÁZEŇSKÉ

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0811-247/2014 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům s příslušenstvím a pozemky Katastrální údaje : Kraj Hl.m. Praha, okres Hl.m. Praha, obec Praha, k.ú. Klánovice Adresa nemovité

Více

Vytváření malých komunit pro specifické skupiny obyvatel. Sociální ZAČLENĚNÍ

Vytváření malých komunit pro specifické skupiny obyvatel. Sociální ZAČLENĚNÍ Vytváření malých komunit pro specifické skupiny obyvatel Sociální ZAČLENĚNÍ INTEGROVANÉ FORMY BYDLENÍ Podpora vazeb k rodině Možnost získávat vazby nové Uspokojení základních potřeb Různé formy bydlení

Více

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS www.orea.cz 1 Český hotelový řetězec 15 hotelů v těch nejatraktivnějších lokalitách České republiky hory, lázně, města téměř 4 000

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4031-331/2014

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4031-331/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4031-331/2014 O ceně bytové jednotky č.47/6 v obci Vavřinec, Chmeliště č.p.47, vč.příslušenství a podílu o velikosti 5558/31900 na společných částech domu a pozemcích p.č.st.60, zastavěná

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Provozní řád domova mládeže. domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou

PROVOZNÍ ŘÁD. Provozní řád domova mládeže. domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou strana: 1/6 PROVOZNÍ ŘÁD domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou dle zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících

Více

Školní družina Lanškroun, Dobrovského 630, okr. Ústí nad Orlicí Školní vzdělávací program ZÁKLADNÍ ŠKOLA

Školní družina Lanškroun, Dobrovského 630, okr. Ústí nad Orlicí Školní vzdělávací program ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro školní družinu ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŠKOLNÍ DRUŽINA KDO CO DĚLÁ S CHUTÍ, MILE, PRÁCE JEST MU KRATOCHVÍLE ZÁKLADNÍ ŠKOLA LANŠKROUN, DOBROVSKÉHO 6 30, OKR. ÚSTÍ NAD ORLICÍ 1 Identifikační

Více

V blízkosti centra v přízemí činžovního

V blízkosti centra v přízemí činžovního V blízkosti centra v přízemí činžovního OL2470 84489 Burghausen Altoetting (okres) Bavorsko Obývací pokoj Vaše kontaktní osoba : Pan Olav Lenk Lenk Nemovitost intramakler - Real-Estate-Business-Network

Více

Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova, příspěvková organizace Provozní řád školy

Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova, příspěvková organizace Provozní řád školy Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova, příspěvková organizace Provozní řád školy Číslo dokumentu: SPŠEIT 34 _ 2015 _ 1.01 Platnost od: 1. 9. 2015 Nahrazuje: SPŠEIT 34 _ 2012 _ 1.01 Počet listů: 12 Obsah

Více

Skutečnou perlou nemovitostí v Alanyi!

Skutečnou perlou nemovitostí v Alanyi! Skutečnou perlou nemovitostí v Alanyi! OL3040-101 07400 Kestel Alanya Antalya S bazénem Vaše kontaktní osoba : Pan Olav Lenk Lenk Nemovitost intramakler - Real-Estate-Business-Network +49 (0) 8679 / 91

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0861-039/2015 NEMOVITÁ VĚC: Bytová jednotka č. 1359/9 s příslušenstvím pozemky Katastrální údaje : Kraj Plzeňský, okres Plzeň-město, obec Plzeň, k.ú. Bolevec Adresa

Více

Úvodní slovo Vážení přátelé, Seniorský dům Písek a.s. předkládá svou první výroční zprávu od zahájení provozu hlavní činnostidomova

Úvodní slovo Vážení přátelé, Seniorský dům Písek a.s. předkládá svou první výroční zprávu od zahájení provozu hlavní činnostidomova 2009 Výroční zpráva Úvodní slovo Vážení přátelé, Seniorský dům Písek a.s. předkládá svou první výroční zprávu od zahájení provozu hlavní činnostidomova pro seniory. Byl to pro nás velký okamžik, po několika

Více

Výroční zpráva za rok 2008

Výroční zpráva za rok 2008 Penzion pro důchodce Loštice, příspěvková organizace, IČO 75004020 Hradská 113, 789 83 Loštice Výroční zpráva za rok 2008 V Lošticích dne 7. března 2009 Zpracovala a předkládá: Bc. Jana Fričerová, ředitelka

Více

VÍTEJTE DOMA - DOBRODOŠLI KUĆI. RABAC NO NAME 2* - možné ubytování: htl. GIRANDELLA, LANTERNA, dep.mediteran, htl. MARINA

VÍTEJTE DOMA - DOBRODOŠLI KUĆI. RABAC NO NAME 2* - možné ubytování: htl. GIRANDELLA, LANTERNA, dep.mediteran, htl. MARINA nabídka 2009 pro kolektivy CROATIAtravel VÍTEJTE DOMA - DOBRODOŠLI KUĆI RABAC NO NAME 3* - možné ubytování: htl. CASTOR, POLLUX, MIMOSA, HEDERA, NARCIS, AMFORA,AL- BONA zařízením, některé s možností přistýlky.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3924-47/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3924-47/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3924-47/2014 O ceně nemovitostí, tj. budovy če.58 rod.rekr stojící na parcel č. 161/10 (LV č.412), zapsané na LV č.399 pro obec Lipoltice, k.ú.sovoluská Lhota, část obce Sovoluská Lhota

Více

I. Tento provozní řád stanovuje základní podmínky provozování sportovního areálu:

I. Tento provozní řád stanovuje základní podmínky provozování sportovního areálu: PROVOZNÍ ŘÁD SPORTOVNÍHO AREÁLU ERPET GOLF CENTRUM I. Tento provozní řád stanovuje základní podmínky provozování sportovního areálu: Provozovna: ERPET GOLF CENTRUM Strakonická 2860/4 150 00 Praha 5 Tel.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4040-56/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4040-56/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4040-56/2015 O ceně bytu č.1152/8 zapsaného v KN na LV č.4585, vymezeném dle bytového zákona v bytovém domě čp.1152,1153,1154 stojícím na pozemích p.č.528/174 zastavěná plocha a nádvoří

Více

Katalog dárků. Svět wellness Infinit WWW.SVET-WELLNESS.CZ. Majdalenky 10, Brno Lesná tel.: +420 739 500 252

Katalog dárků. Svět wellness Infinit WWW.SVET-WELLNESS.CZ. Majdalenky 10, Brno Lesná tel.: +420 739 500 252 Katalog dárků Svět wellness Infinit WWW.SVET-WELLNESS.CZ Majdalenky 10, Brno Lesná tel.: +420 739 500 252 FITNESS PRO JEDNU OSOBU ČASOVĚ NEOMEZENO V Infinit na vás čeká moderní, plně klimatizované fitness

Více

LEVNÝ DVOULŮŽKOVÝ «BUDGET DOUBLE ROOM» S 1 LŮŽKEM

LEVNÝ DVOULŮŽKOVÝ «BUDGET DOUBLE ROOM» S 1 LŮŽKEM O NÁS Na jaře roku 2015 Hotel St. Michael utrpěl drastický výsledkových proměnných. ro komfort našich hostů byly vyrobeny ve vnitřním fungování pokojů, které zahrnují kosmetické opravy a kompletní výměnu

Více

multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz

multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz trasa C stanice Letňany V areálu PVA EXPO PRAHA se v roce 2015 uskutečnilo 88 akcí s účastí přes 6000 fi rem z více než 30 zemí světa a návštěvností

Více

ZIMNÍ SEZÓNA 2012/2013

ZIMNÍ SEZÓNA 2012/2013 ZIMNÍ SEZÓNA 2012/2013 Sport areál Klíny - Krušné hory Základní info Nadmořská výška 580 720 m. n. m. Počet lanovek/vleků 1/3 Sjezdové tratě 2,8 km Běžecké tratě 55 km (Mračný vrch, Nová Ves Fláje) Přepravní

Více

269/2015 Sb. VYHLÁŠKA

269/2015 Sb. VYHLÁŠKA 269/2015 Sb. - rozúčtování nákladů na vytápění a příprava teplé vody pro dům - poslední stav textu 269/2015 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 30. září 2015 o rozúčtování nákladů na vytápění a společnou přípravu teplé

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0792-228/2014 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům včetně příslušenství a pozemku Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Kladno, obec Libušín, k.ú. Libušín Adresa nemovité

Více

váš architekt - služby a ceník 2012 Životní situace aneb kdo může mít užitek z našich služeb?

váš architekt - služby a ceník 2012 Životní situace aneb kdo může mít užitek z našich služeb? De sign golík váš architekt - služby a ceník 2012 Životní situace aneb kdo může mít užitek z našich služeb? Kupujete stavební pozemek pro bydlení / pro komerci Kupujete projekt typového RD na klíč Kupujete

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2011 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

,, Školka plná pohody

,, Školka plná pohody ,, Školka plná pohody 1. Identifikační údaje o mateřské škole Název: Základní škola a Mateřská škola Horní Moštěnice Adresa: ZŠ a MŠ Horní Moštěnice, Pod Vinohrady 30, 751 17 Zřizovatel školy: OÚ Horní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 0462-151/2013

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 0462-151/2013 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 0462-151/2013 NEMOVITOST: Katastrální údaje : Adresa nemovitosti: Vlastníci stavby: Vlastníci pozemku: Rodinný dům Dolní Bezděkov č.p. 5 včetně příslušenství a pozemku Kraj Středočeský,

Více

Oddíl 1. Údaje o nemovité věci

Oddíl 1. Údaje o nemovité věci Bytové družstvo Doubravická 1301 a 1302 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl Dr, vložka 5827, se sídlem Praha 4, Chodov, Doubravická 1301/2, PSČ 149 00, zastoupené: Ing.

Více

Velmi dobře udržovaný dva-rodinný dům

Velmi dobře udržovaný dva-rodinný dům Velmi dobře udržovaný dva-rodinný dům OL1618 84547 Emmerting Altoetting (kruh) Bavorsko Vnější pohled Vaše kontaktní osoba : Pan Olav Lenk Lenk Nemovitost intramakler - Real-Estate-Business-Network Eichendorffstrasse

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVANÉ SLUŽBY

POPIS REALIZACE POSKYTOVANÉ SLUŽBY POPIS REALIZACE POSKYTOVANÉ SLUŽBY Název zřizovatele: Název zařízení: Ruprechtický farní spolek Denní stacionář U Antonína Místo poskytovaní služby: Markova 1186, Liberec 14, 460 14 Forma služby: Kapacita

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Městský dům dětí a mládeže, Mariánské Lázně, Ke Kostelu 4. Ke Kostelu 4, 353 01 Mariánské Lázně

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Městský dům dětí a mládeže, Mariánské Lázně, Ke Kostelu 4. Ke Kostelu 4, 353 01 Mariánské Lázně Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Městský dům dětí a mládeže, Mariánské Lázně, Ke Kostelu 4 Ke Kostelu 4, 353 01 Mariánské Lázně Identifikátor školského zařízení: 600 066 649

Více

Klinikum Passau 1.6. - 31. 8. 2010

Klinikum Passau 1.6. - 31. 8. 2010 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Závěrečná zpráva ze zahraniční stáže Klinikum Passau 1.6. - 31. 8. 2010 Eva Paťhová, obor Všeobecná sestra Pasov Pasov je malebné

Více

na Krkonoše Výhled NÁVŠTĚVA

na Krkonoše Výhled NÁVŠTĚVA NÁVŠTĚVA Splnění snu o moderním domě trvalo stavebníkům několik let. Když v roce 2007 vznikla první studie, byli klienti přesvědčení, že si na vesnici kvůli reakci okolí nemohou dovolit jinou střechu než

Více

Mimořádný informátor

Mimořádný informátor Mimořádný informátor leden 2014 Vydala: Oblastní odbočka SONS ČR Ostrava náměstí Msgre Šrámka 1760/4, 702 00 Moravská Ostrava tel.: 596 783 083; 776 305 022 ostrava-odbocka@sons.cz www.sons-ostrava.cz

Více

Vypracoval: STADION spol. s r.o.

Vypracoval: STADION spol. s r.o. Vypracoval: Obsah Název a logo akce...3 Představení akce...3 Cíle akce...4 Základní údaje o akci...4 Vymezení jednotlivých povinností organizačních a partnerských složek...5 Specifikace výstavních prostor,

Více

3. Ostatní služby jsou hrazeny ze zbývajících finančních prostředků (50 500,- Kč s DPH) a

3. Ostatní služby jsou hrazeny ze zbývajících finančních prostředků (50 500,- Kč s DPH) a Příloha č. 1 k č.j. SLZ-2547-3/ČJ-2011-009HVZ Specifikace předmětu plnění 2. ŘÍDÍCÍ VÝBOR Termín: 2. 4. listopadu 2011 Pravidla a limity k dílčímu financování: 1. Dílčí limit na stravu a coffee breaky

Více

Moderní usedlost NÁVŠTĚVA

Moderní usedlost NÁVŠTĚVA NÁVŠTĚVA Moderní usedlost Majitelé navštíveného domu se rozhodli splnit si sen přestěhovat se z města na venkov, hospodařit a postavit dům, který bude nejen jejich domovem, ale i oblíbeným místem pro setkání

Více

ATHÉNSKÁ CHARTA CIAM (1933) Zásady plánování měst, zrevidovaná verze charty vypracovaná v roce 2002 Evropskou radou urbanistů.

ATHÉNSKÁ CHARTA CIAM (1933) Zásady plánování měst, zrevidovaná verze charty vypracovaná v roce 2002 Evropskou radou urbanistů. ATHÉNSKÁ CHARTA CIAM (1933) Zásady plánování měst, zrevidovaná verze charty vypracovaná v roce 2002 Evropskou radou urbanistů. Prvá část: VŠEOBECNĚ MĚSTO A JEHO REGIONY 1. Město je pouze součástí ekonomického,

Více

ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI. 1. Identifikace nemovitosti. 2. Nález

ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI. 1. Identifikace nemovitosti. 2. Nález ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI číslo odhadu 023 11 Ex PZ objednávka odhadu ze dne 20.4.2011 místní šetření proběhlo dne 27.4.2011 za účasti bez účasti povinného jméno a adresa objednatele odhadu Mgr. Ing.

Více

Sen! OL3153 84561 Mehring Altoetting (kruh) Bavorsko

Sen! OL3153 84561 Mehring Altoetting (kruh) Bavorsko Sen! OL3153 84561 Mehring Altoetting (kruh) Bavorsko Střešní Truss Vaše kontaktní osoba : Pan Olav Lenk Lenk Nemovitost intramakler - Real-Estate-Business-Network +49 (0) 8679 / 91 15 11 +49 (0) 1522 /

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4270-69/2015

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4270-69/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4270-69/2015 O ceně bytové jednotky č.466/4 v Ústí nad Labem, místní část Neštěmice, Opletalova č.p.466, vč.příslušenství a podílu o velikosti 577/35888 na společných částech domu a

Více

Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV

Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV Směrnice pro vyúčtování služeb spojených s bydlením Platnost směrnice: - tato směrnice je platná pro městské byty ve správě OSBD, Děčín IV

Více

Plavba. aneb dovolená na lodi

Plavba. aneb dovolená na lodi Plavba aneb dovolená na lodi PLAVBA aneb dovolená na lodi Chcete zažít nevšední dobrodružství, poznat nové exotické země a pestrobarevná města a přitom zapomenout na každodenní stereotyp? Vydejte se s

Více

Zodpovědné podniky Dotazník pro zvýšení informovanosti

Zodpovědné podniky Dotazník pro zvýšení informovanosti Zodpovědné podniky Dotazník pro zvýšení informovanosti 1. Úvod Tento dotazník vám pomůže zamyslet se nad tím, jak se vaše společnost může stát zodpovědným podnikem, a to za pomoci otázek zaměřených na

Více

Univerzita dopřeje sport i postiženým 22.4.2014 Právo str. 16 Severovýchodní Čechy

Univerzita dopřeje sport i postiženým 22.4.2014 Právo str. 16 Severovýchodní Čechy Právo Univerzita dopřeje sport i postiženým 22.4.2014 Právo str. 16 Severovýchodní Čechy Zdeněk Seiner Univerzita Pardubice Univerzita Pardubice otevře ve středu nově vybudovaná venkovní sportoviště v

Více

Ceník wellness služeb

Ceník wellness služeb Ceník wellness služeb AROMA KOUPEL Z KAČENČINÝCH HOR voňavá lázeň v přírodní dřevěné vaně, při svíčkách a se zdravým občerstvením 20 minut.. 250 Kč HORSKÁ KOZÍ SAUNA Pro ubytované v Kozím chlívku 60 minut

Více

8. ZŠ. Správná škola pro Vaše dítě. Slovo úvodem. Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614

8. ZŠ. Správná škola pro Vaše dítě. Slovo úvodem. Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614 Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614 8. ZŠ Slovo úvodem 8. základní škola má již více jak padesátiletou tradici. Během let poskytla vzdělání tisícům žáků z města i okolí. Přesto není školou, která

Více

Vnitřní pravidla stanovená poskytovatelem pro poskytování služby denní stacionáře

Vnitřní pravidla stanovená poskytovatelem pro poskytování služby denní stacionáře Sociální služby města Nový Bor, příspěvková organizace B.Egermanna 950, 473 01 Nový Bor Vnitřní pravidla stanovená poskytovatelem pro poskytování služby denní stacionáře Služba: Denní stacionáře Aktualizace:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1004-182/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rekreační objekt včetně příslušenství a pozemků Katastrální údaje : Kraj Karlovarský, okres Sokolov, obec Jindřichovice, k.ú. Hradecká

Více