KAVÁRNY S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ PRAŽSKÉHO HRADU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KAVÁRNY S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ PRAŽSKÉHO HRADU"

Transkript

1 Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor, které jsou určeny k podnikání, v areálu Pražského hradu za účelem provozování KAVÁRNY S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ PRAŽSKÉHO HRADU PODKLADOVÁ DOKUMENTACE

2 OBSAH STRANA 1. ÚVOD 3 2. PŘEDMĚT NÁJMU VYMEZENÍ PŘEDMĚTU NÁJMU 2.2. SOUČASNÝ STAV PŘEDMĚTU NÁJMU 2.3. PŘEDMĚT NÁJMU JAKO NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKA 2.4. OTEVŘENÍ PRAŽSKÉHO HRADU PRO NÁVŠTĚVNÍKY 2.5. INFORMACE O NÁVŠTĚVNOSTI PRAŽSKÉHO HRADU 3. ZÁKLADNÍ BODY SOUTĚŽNÍHO NÁVRHU 6-8 A JEJICH USPOŘÁDÁNÍ 3.1. ÚDAJE O UCHAZEČI 3.2. OBSAH 3.3. DOKLADY O PROKÁZÁNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ 3.4. REFERENCE 3.5. PODROBNÝ POPIS VLASTNÍHO PROJEKTU 3.6. NABÍDNUTÁ CENA NÁJMU A EKONOMICKÁ KALKULACE 3.7. NÁVRH SPOLUPRÁCE S SPH 3.8. VZOR SLOUVY O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR A POZEMKU 4. ČASOVÝ ROZVRH SOUTĚŽE PROHLÍDKA PROSTOR 4.2. PŘIHLAŠOVÁNÍ UCHAZEČŮ 4.3. HODNOCENÍ PŘEDLOŽENÝCH NÁVRHŮ 4.4. OZNÁMENÍ VÝSLEDKŮ SOUTĚŽE 5. FORMA PŘEDLOŽENÉHO SOUTĚŽNÍHO NÁVRHU OSTATNÍ USTANOVENÍ PODKLADY A DOKUMENTACE Strana 2 (celkem 11)

3 1. ÚVOD Správa Pražského hradu příspěvková organizace Kanceláře prezidenta republiky se sídlem: Praha 1 Hrad IČ: DIČ: CZ zastoupena: Ing. Ivo Velíškem, CSc., ředitelem bankovní spojení: Komerční banka, a.s., č.účtu: /0100 (dále také SPH nebo vyhlašovatel ) s příslušností k hospodaření s nemovitostí čp. 53, Jízdárna Pražského hradu, vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž (dále jen soutěž) dle 281 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu prostoru sloužícího podnikání v areálu Pražského hradu za účelem provozování KAVÁRNY S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ PRAŽSKÉHO HRADU. Smluvní vztah bude uzavřen na dobu určitou, a sice 3 let, počínaje 1. lednem 2014 (předpokládaný termín). 2. PŘEDMĚT NÁJMU 2.1. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU NÁJMU Předmět nájmu se nachází v přízemí Jižního křídla Jízdárny Pražského hradu na hlavní turistické trase vedoucí ulicí U Prašného mostu na druhé nádvoří Pražského hradu. V přední části předmětu nájmu je situován bookshop prodejna publikací a upomínkových předmětů, v zadní části pak kavárna s přístupem do restaurační předzahrádky umístěné na terase Jízdárny Pražského hradu. Součástí prostor nabízených k pronájmu jsou i skladovací prostory bookshopu v přízemí a skladovací prostory kavárny se šatnou pro personál v suterénu. Toalety pro návštěvníky jsou umístěny v suterénu Jízdárny vedle informačního střediska Pražského hradu, toalety pro personál bude nájemce užívat společně s pronajímatelem v zázemí suterénu. Velký sál Jízdárny Pražského hradu je využíván jako výstavní prostor, který je přístupný po zakoupení samostatné vstupenky. Pronajímané prostory v Jižním křídle Jízdárny Pražského hradu jsou přístupné bezplatně z vestibulu Jízdárny, dolním vchodem od Garážového dvora nebo dvěmi prosklenými dveřmi z terasy Jízdárny. Vstup do provozovny z vestibulu Jízdárny je otevřen pouze v období výstav, v zimním období pak dochází k uzavření vchodů do provozovny z Jízdárenské terasy z důvodu nepříznivých povětrnostních podmínek. Vstup od Garážového dvora může být využíván bez omezení. Správa Pražského hradu nabízí nebytové prostory sloužící podnikání v prvním podzemním (suterén) a prvním nadzemním (přízemí) podlaží objektu čp. 53, Jízdárna Pražského hradu o výměře 154 m 2 a část terasy Jízdárny č. parcelní 430 o výměře 120 m 2, celkem 274 m 2. Strana 3 (celkem 11)

4 Prostory nabízené k pronájmu se skládají z těchto nebytových prostor: 1. kavárna v přízemí Jižního křídla Jízdárny Pražského hradu 64 m 2 2. prodejna upomínkových předmětů v přízemí Jižního křídla 60 m 2 3. zázemí kavárny v suterénu (sklad občerstvení, šatna pro personál a sklad odpadků) 30 m 2 a části pozemku č. parcelní 430 (terasa Jízdárny Pražského hradu) 4. restaurační předzahrádka kavárny na terase Jízdárny 120 m 2 Přehled ploch a dispoziční využití objektu jsou uvedeny v nedílné příloze č.1 vzoru smlouvy. Plán je v měřítku 1: SOUČASNÝ STAV PŘEDMĚTU NÁJMU Jízdárna Pražského hradu slouží jako výstavní prostor na krátkodobé expozice převážně výtvarného umění a možností konání různých společenských a kulturních událostí (koncerty, rauty apod.). V roce 2006/2007 prošla celkovou rekonstrukcí, při níž byly v jejím Jižním křídle vybudovány prostory bookshopu a kavárny ke komerčnímu využití. V suterénu se nachází veřejné toalety. V nemovitosti se nachází standardní technické vybavení budov: elektroinstalace, vzduchotechnika, zdravotně technické instalace (vnitřní kanalizace, vnitřní vodovod včetně požárního, zařizovací předměty a armatury, přípojky pro pitnou vodu, teplo a chlad), centrální vytápění a chlazení, EPS (elektropožární signalizace) a EZS (elektrozabezpečovací signalizace). Vzhledem k nainstalované elektropožární signalizaci platí v celém objektu Jízdárny zákaz kouření. K dispozici je telefonní linka. Technologie kavárny zahrnující mycí stroj na sklo, dvě pultové chladničky 180 L s prosklenými dveřmi a chlazenou prodejní vitrínu včetně zařízení skladu v suterénu zahrnující dvě chladící skříně o objemu 360 L a dva nerezové regály se 4 policemi je vlastnictvím pronajímatele stejně tak, jako vestavěné vybavení interiéru, včetně barového pultu, zápultí a prodejního pultu bookshopu. Tímto architektonickým řešením je provoz kavárny omezen na podávání sortimentu studené kuchyně a cukrářských výrobků a prodej teplých a studených nápojů. Interiér kavárny je vybaven sedacím nábytkem. Vyhlašovatel předpokládá, že budoucí nájemce vybaví prostor předzahrádky sedacím nábytkem, kavárenskými stolky a slunečníky. Jejich výběr podléhá předchozímu schválení pronajímatelem a Odborem památkové péče Kanceláře prezidenta republiky. Uchazeče výslovně upozorňujeme, že k vybavení prostor předzahrádky na terase Jízdárny jsou požadovány Odborem památkové péče KPR výhradně slunečníky jednobarevné, nelépe krémové barvy, bez reklam, log nebo nápisů. Pokud budou slunečníky sloužit jako ochrana před deštěm, musí být situovány tak, aby voda nestékala na západní zeď Jízdárny nebo k její patě. Nábytek bude dřevěný, případně ratanový nebo kovový. Při návrhu předzahrádky a jejího vybavení je třeba postupovat v duchu aktuální metodiky pro posuzování restauračních zahrádek vydané Odborem památkové péče Magistrátu hl. m. Prahy. Strana 4 (celkem 11)

5 Reklamní poutač může být pouze jeden, nesmí docházet k polepování a popisování okolních zdí a oken, či dveří Jízdárny. Poutač musí být umístěn výhradně tak, aby nepoškodil historickou architekturu, nezakrýval významné architektonické prvky a byl stabilní i za větrného počasí nebo ataku návštěvníka. Jeho grafický vzhled, umístění a osazení podléhá předchozímu schválení pronajímatelem a Odborem památkové péče Kanceláře prezidenta republiky. Při návrhu reklamního poutače a jeho umístění je třeba postupovat v duchu aktuální metodiky pro posuzování firemních označení, reklamních a informačních zařízení v památkově chráněném území hlavního města Prahy vydané Odborem památkové péče Magistrátu hl. m. Prahy. 1. Kavárna v Jižním křídle Jízdárny Pražského hradu, pohled na současný interiér 2 Bookshop, pohled na současný interiér Strana 5 (celkem 11)

6 2.3. PŘEDMĚT NÁJMU JAKO NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKA Nemovitost, v níž se nachází předmět nájmu, je součástí národní kulturní památky Pražský hrad. Veškeré úpravy v a na předmětu nájmu se proto řídí, kromě ustanovení jiných obecně závazných právních předpisů, také předpisy vztahujícími se k památkově chráněným objektům, zejména zákonem č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči, v platném znění. K provedení jakýchkoliv stavebních či interiérových a exteriérových úprav je rovněž potřeba vydání předchozího písemného souhlasu vyhlašovatele a Odboru památkové péče Kanceláře prezidenta republiky OTEVŘENÍ PRAŽSKÉHO HRADU PRO NÁVŠTĚVNÍKY Prostory Pražského hradu jsou pro návštěvníky přístupné dle Návštěvního řádu Pražského hradu od 1. dubna do 31. října 5,00 24,00 hod. od 1. listopadu do 31. března 6,00 23,00 hod INFORMACE O NÁVŠTĚVNOSTI PRAŽSKÉHO HRADU Za jeden rok projde Pražským hradem přibližně návštěvníků. Historické objekty navštívilo v roce 2012 celkem platících návštěvníků. Zhruba 70 % z nich bylo zahraničních turistů. Plánované výstavy v Jízdárně Pražského hradu v letech : Památky staré Číny březen - červen 2014 Zapřažená krása červenec - říjen 2014 Hrady objevované a opěvované listopad 2014 březen 2015 Milan Grygar duben červenec 2015 Umění a sport (ČOV) říjen prosinec 2015 Nicolo Pacassi (Hrad za Marie Terezie) březen červen ZÁKLADNÍ BODY SOUTĚŽNÍHO NÁVRHU A JEJICH USPOŘÁDÁNÍ Uchazeč předloží svůj návrh v tomto členění: 3.1. Údaje o uchazeči 3.2. Obsah 3.3. Doklady k prokázání kvalifikačních předpokladů 3.4. Reference 3.5. Podrobný popis vlastního projektu 3.6. Nabídnutá cena nájmu a ekonomická kalkulace 3.7. Návrh spolupráce s SPH 3.8. Vzor smlouvy o nájmu prostoru sloužícího podnikání Strana 6 (celkem 11)

7 AD ÚDAJE O UCHAZEČI Zejména: U právnické osoby název či obchodní firma, sídlo, IČ, údaj o zápisu v obchodním rejstříku {označení soudu, oddíl, vložka}, osoba oprávněná za právnickou osobu jednat, bankovní spojení, telefonní spojení včetně kontaktní osoby. U fyzické osoby jméno a příjmení, bydliště {trvalé dle OP}, případně místo podnikání, IČ, bankovní spojení, telefonní spojení včetně kontaktní osoby (viz příloha č. 4). AD DOKLADY K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ Účastník soutěže je povinen doložit příslušné oprávnění k podnikání, např. živnostenský list včetně výpisu z obchodního rejstříku v případě, že je do něj zapsán. Oprávnění k podnikání musí korespondovat s účelem, za kterým má být předmět nájmu nájemci k nájmu přenechán (obchodní i hostinská činnost). Zmíněné doklady je účastník soutěže povinen předložit v originálu nebo v úředně ověřené kopii. AD REFERENCE představení účastníka dosavadní zkušenosti účastníka s provozováním především kavárny případně i obchodu (vhodné přiložit též dokumentační materiál, tj. fotografie, CD ROM, popis sortimentu apod.) obchodní partneři reference, doporučení jiných organizací, společností, obchodních partnerů, účast na zajímavých projektech apod. finanční situace uchazeče (viz příloha č. 5) doložení vyrovnání závazků vůči státní správě (čestné prohlášení příl. č.6). AD PODROBNÝ POPIS VLASTNÍHO PROJEKTU Zaměření obchodu prodej upomínkových předmětu zaměřených na prezentaci Pražského hradu ukázky doplňkového sortimentu bookshopu (fotografie, ukázky zboží apod.) kvalifikace personálu odpovídající prestižní lokalitě Pražského hradu. Podnikatelský záměr kavárny charakter nabídky jídel a nápojů (sezónní, večerní či denní nabídky, cenová úroveň těchto nabídek, slevy apod.) personální obsazení (kvalifikace a jazykové vybavení personálu odpovídající prestižní lokalitě Pražského hradu) popis vybavení předzahrádky (viz bod 2.2. této dokumentace) grafické řešení reklamního poutače, jeho osazení a umístění. AD NABÍDNUTÁ CENA NÁJMU A EKONOMICKÁ KALKULACE Nabídka výše nájemného v Kč/za nebytové prostory určené k podnikání za každý jednotlivý rok. Nabídka výše nájemného v Kč/za pozemek (určený pro předzahrádku) za každý jednotlivý rok. (Úhrada za služby, jejichž poskytování je spojeno s nájmem se účtuje zvlášť.) Strana 7 (celkem 11)

8 cenová politika ekonomická kalkulace pro každý provoz zvlášť (kavárna, bookshop). AD NÁVRH SPOLUPRÁCE S SPH Provozovatel oficiálního obchodního místa (bookshop) je povinen zajišťovat prodej produktů vyrobených SPH prodejem dle samostatné komisionářské smlouvy (dle zákona č. 89/2012, popřípadě v závislosti na účinnost zákona č. 89/2012 dle smlouvy o obstarání prodeje věci dle 40/1964 Sb., v platném znění), v níž má pronajímatel právo si vymezit pro tyto produkty samostatnou plochu. AD VZOR SMLOUVY O NÁJMU PROSTORU SLOUŽÍCÍHO PODNIKÁNÍ Nedílnou přílohou tohoto zadání veřejné obchodní soutěže je vzor smlouvy o nájmu prostoru sloužícího podnikání, která by měla být uzavřena s vyhlašovatelem. Návrh smlouvy v paragrafovém znění (členěním na články, odstavce, písmena) musí být v předloženém návrhu podepsán statutárním orgánem účastníka soutěže nebo osobou výslovně k tomu zmocněnou plnou mocí (nutno přiložit). Účastník je povinen do návrhu smlouvy zahrnout všechna ustanovení obsažená ve vzoru smlouvy. (Poznámka: kurzívou jsou označeny části, které účastník soutěže doplní a vysvětlující informace. Účastník rovněž doplní chybějící údaje, které jsou vytečkované. Vzor smlouvy o nájmu nebytových prostor je po předchozí telefonické domluvě za poplatek k vyzvednutí dle bodu 7 ) 4. ČASOVÝ ROZVRH SOUTĚŽE 4.1. PROHLÍDKA PROSTOR Prohlídka prostor nabízených k nájmu je možná v těchto třech termínech: 1. čtvrtek 7. listopadu 2013 v 10 hodin 2. čtvrtek 14. listopadu 2013 ve 14 hodin Sraz je v určený čas před Jízdárnou Pražského hradu na Prašném mostě PŘIHLAŠOVÁNÍ ZÁJEMCŮ Písemné soutěžní návrhy, 1x originál + 4x kopie (originály či úředně ověřené kopie dokladů dle bodu 3.3. Doklady k prokázání kvalifikačních předpokladů podkladové dokumentace stačí předložit pouze v rámci originálu soutěžního návrhu, v rámci kopií soutěžních návrhů postačí kopie zmíněných dokladů) zašlete poštou nebo osobně předejte do podatelny Správy Pražského hradu, která se nachází na III. nádvoří Pražského hradu (hlavní vstup do Kanceláře prezidenta republiky a Správy Pražského hradu, podatelna je otevřená v po-pá v době mezi hodinou) tak, aby byly vyhlašovateli doručeny nejpozději do 26. listopadu 2013 do 14 hodin s označením této adresy: Strana 8 (celkem 11)

9 Správa Pražského hradu Odbor nemovitého majetku Marta Průšová Praha 1 Hrad Zalepenou obálku označte: Obchodní veřejná soutěž, KAVÁRNA S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ PRAŽSKÉHO HRADU, neotevírat! a uzavření obálky opatřete podpisy účastníka soutěže, je-li fyzickou osobou, či statutárního orgánu, je-li právnickou osobou, případně razítky účastníka soutěže. Za určující pro posouzení dodržení stanovené lhůty je považován údaj potvrzující příchod soutěžního návrhu do podatelny. Soutěžní návrhy, které budou předloženy po uplynutí stanovené lhůty, nebudou do soutěže zahrnuty. Soutěžní návrhy nelze po jejich předložení odvolat, měnit či doplňovat HODNOCENÍ PŘEDLOŽENÝCH SOUTĚŽNÍCH NÁVRHŮ Předložené soutěžní návrhy budou posouzeny a hodnoceny výběrovou komisí jmenovanou vyhlašovatelem, která případně v užším kole soutěže vyzve jednotlivé účastníky soutěže k osobní prezentaci. Účastníci soutěže jsou povinni se případné osobní prezentace zúčastnit. V soutěži budou preferovány zejména soutěžní návrhy, které budou přispívat k jedinečnosti historické atmosféry Pražského hradu a budou maximální zárukou kvalitního, nápaditého, přitažlivého, originálního a osobitého sortimentu. Důraz bude kladen na profesionalitu a spolehlivost nájemce. Významná kritéria hodnocení, která nejsou řazena podle hodnotící stupnice, tvoří: 1. podnikatelský záměr 2. nabídka nájemného 3. reference 4. doplňkový sortiment bookshopu 5. charakter nabídky jídel a nápojů kavárny 6. personální obsazení 7. představení účastníka 4.4. OZNÁMENÍ VÝSLEDKŮ SOUTĚŽE Všichni účastníci soutěže budou s výsledky soutěže písemně seznámeni nejpozději do 20. prosince FORMA PŘEDLOŽENÉHO SOUTĚŽNÍHO NÁVRHU Soutěžní návrh bude zpracován v českém jazyce. Každé vyhotovení soutěžního návrhu bude svázáno do jednoho svazku a zajištěno proti manipulaci s jednotlivými listy. V případě vazby soutěžního návrhu v kroužkovém podavači či vazbě bude soutěžní návrh dále zabezpečen proti nakládání s jednotlivými listy pomocí provázku a pečeti nebo nálepkami opatřenými podpisem, případně razítkem účastníka. Strana 9 (celkem 11)

10 Originál soutěžního návrhu bude na titulní straně označen jako originál, kopie budou na titulních stranách označeny kopie č... Kopie soutěžních návrhů slouží vyhlašovateli pro efektivní posouzení a hodnocení předložených návrhů. V případě rozporů mezi jednotlivými výtisky soutěžních návrhů se považuje za rozhodující text originálního vyhotovení. Dokumentační materiál, tj. fotografie, CD ROM, vzorky, ukázky apod. je účastník povinen předložit zvlášť, tj. mimo ucelený svázaný soutěžní návrh, v opačném případě není vyhlašovatel povinen dokumentační materiál na požádání vrátit. 6. OSTATNÍ USTANOVENÍ a) Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nezahrnout do soutěže návrh, který nebude splňovat podmínky obchodní veřejné soutěže. b) Dle ust. 283 zák.č. 513/1991 Sb., v platném znění, si vyhlašovatel vyhrazuje právo uveřejněnou soutěž změnit či zrušit do uplynutí lhůty pro výběr nejvhodnějšího soutěžního návrhu. c) Dle ust. 284 odst. 3 zák.č. 513/1991 Sb., nemají navrhovatelé nárok na náhradu nákladů spojených s účastí na soutěži. d) Dle ust. 287 odst. 2 zák.č. 513/1991 Sb., je vyhlašovatel oprávněn odmítnout všechny předložené soutěžní návrhy, přičemž není povinen sdělovat důvody rozhodnutí. e) Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nevracet předložené soutěžní návrhy s výjimkou dokumentačního materiálu, tj. fotografie, CD ROM, vzorky, ukázky apod. za předpokladu splnění podmínek uvedených v odstavci třetím bodu 5. Forma předloženého soutěžního návrhu. f) Vyhlašovatel bude získané informace od uchazeče během celého procesu považovat za důvěrné a neposkytne je žádné třetí osobě bez souhlasu uchazeče. g) Uchazeč musí formou souhlasu se soutěžními podmínkami (viz příloha č. 3 kompletu podkladové dokumentace) potvrdit, že akceptuje důvěrnost obsahu poptávky a neposkytne tyto dokumenty ani jeho části osobám, které se neúčastní vypracování soutěžního návrhu bez svolení vyhlašovatele. h) Vyhlašovatel si vyhrazuje právo jednat s uchazečem o předloženém návrhu smlouvy a jím nabídnutých smluvních podmínkách, a tím jejich případnou úpravu. 7. PODKLADY A DOKUMENTACE Tato podkladová dokumentace včetně vzoru smlouvy o nájmu prostoru sloužícího podnikání a interních předpisů pronajímatele je po předchozí telefonické dohodě k vyzvednutí v době vyhlášení obchodní veřejné soutěže v Odboru nemovitého majetku Správy Pražského hradu na telefonním čísle u referenta dlouhodobých pronájmů, Marty Průšové. Strana 10 (celkem 11)

11 Vydání těchto podkladů pro zpracování soutěžního návrhu je zpoplatněno částkou 1000,- Kč (slovy jeden tisíc korun českých) za jeden komplet. V Praze dne 29. října 2013 Za Správu Pražského hradu Ing. Ivo Velíšek, CSc. ředitel Správy Pražského hradu Strana 11 (celkem 11)

ELEKTRONICKÉHO PRŮVODCE V AREÁLU PRAŽSKÉHO HRADU

ELEKTRONICKÉHO PRŮVODCE V AREÁLU PRAŽSKÉHO HRADU Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování ELEKTRONICKÉHO PRŮVODCE V AREÁLU

Více

OBCHODU VE SLÉVÁRENSKÉM DVOŘE

OBCHODU VE SLÉVÁRENSKÉM DVOŘE Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování OBCHODU VE SLÉVÁRENSKÉM DVOŘE

Více

VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 7

VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 7 Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování O B C H O D U VE ZLATÉ ULIČCE

Více

K A V Á R N Y VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 30/31

K A V Á R N Y VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 30/31 Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování K A V Á R N Y VE ZLATÉ ULIČCE

Více

KAVÁRNY S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ PRAŽSKÉHO HRADU

KAVÁRNY S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ PRAŽSKÉHO HRADU Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování KAVÁRNY S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ

Více

DENNÍHO BISTRA S PŘEDZAHRÁDKOU

DENNÍHO BISTRA S PŘEDZAHRÁDKOU Správa Pražského hradu vyhlašuje veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku na uzavření smlouvy o nájmu prostoru a pozemku určených k podnikání, v areálu Pražského hradu za účelem provozování DENNÍHO BISTRA

Více

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Ing. Hanzlová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: hanzlova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116055 v Hradci Králové

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikace zadavatele Název: Klastr českých nábytkářů, družstvo Sídlo: Kozí 26/4, 602 00 Brno Zastoupený: Ing. Radek Brychta zmocněnec k výkonu práv a povinností spojených s funkcí předsedy Klastru

Více

ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) zadávanou dle 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené podlimitní řízení

ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) zadávanou dle 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené podlimitní řízení KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ č. j. 362/SZ/11 ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci

Více

OPRAVA CHODNÍKŮ V UL. SEVERNÍ A JIŽNÍ

OPRAVA CHODNÍKŮ V UL. SEVERNÍ A JIŽNÍ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 648 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116053 v Hradci Králové

Více

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona.

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Odbor vnitřní správy Název veřejné zakázky:,, Rekonstrukce a zateplení střechy budovy Mze, Wurmova 2, Přerov Sídlem: Těšnov 17, 117 05 Praha 1 Zastoupený:

Více

ME STO REVNICE, NAMESTI KRALE JIRIHO Z PODEBRAD 74, 252 30 REVNICE IC: 00241636

ME STO REVNICE, NAMESTI KRALE JIRIHO Z PODEBRAD 74, 252 30 REVNICE IC: 00241636 'ti 'ti, 'ti,, 'ti, 'ti ME STO REVNICE, NAMESTI KRALE JIRIHO Z PODEBRAD 74, v v 252 30 REVNICE IC: 00241636 tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou

Více

Evropská unie Program Cíl 3 Královské Poříčí Spolufinancováno Evropskou Unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj - Investice do vaší budoucnosti Uveřejněno: 17. 6. 2011 Sejmuto: 24. 6. 2011 Výzva

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY Odůvodnění zvoleného způsobu zadání Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí 2.200.000,- Kč bez DPH. Dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu tato veřejná zakázka je zadávána jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Základní škola a Mateřská škola Zákupy, příspěvková organizace, se sídlem Školní 347, 471 23 Zákupy jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce s názvem Dodávka elektrocentrál podlimitní veřejná zakázka na dodávky zadaná v zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Oráčov poštovní přihrádka 3, 270 32 Oráčov Tel.: 313 593 111, Fax: 313 594 245, ISDS: zgxd4z3

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Oráčov poštovní přihrádka 3, 270 32 Oráčov Tel.: 313 593 111, Fax: 313 594 245, ISDS: zgxd4z3 VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Oráčov poštovní přihrádka 3, 270 32 Oráčov Tel.: 313 593 111, Fax: 313 594 245, ISDS: zgxd4z3 VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS 88/010/013/2014-26/LOG/515 VYŘIZUJE:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY. Pasport komunikací města Milovice

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY. Pasport komunikací města Milovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY Odůvodnění zvoleného způsobu zadání Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí cca 250.000,00 Kč bez DPH. Dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ PODMÍNKY Město Hodkovice nad Mohelkou nám. T. G. Masaryka 1, 463 42 Hodkovice nad Mohelkou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel: Město Hodkovice nad Mohelkou IČ/DIČ: 00262820 / CZ00262820 Sídlo:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PR/MSSO 4/15 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce nejedná se o zadávací řízení dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) ZŠ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ PODMÍNKY NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA SLUŽBY dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: UK-PF -

Více

Přírodě blízká zahrada MŠ Balzacova - Havířov nové vyhlášení

Přírodě blízká zahrada MŠ Balzacova - Havířov nové vyhlášení Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby zadanou dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v Operačním programu Životní prostředí. Přírodě blízká zahrada

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Sběrný dvůr odpadů Starovice

Sběrný dvůr odpadů Starovice Výzva a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Sběrný dvůr odpadů Starovice Zadavatel: Obec Starovice,

Více

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle Příručky pro žadatele a příjemce Integrovaného operačního programu a dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Tato veřejná zakázka je zadávána v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP a v souladu s dokumentem Ministerstva pro místní rozvoj Závazné postupy pro zadávání

Více

Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka)

Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka) Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky s názvem Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka) O B S A H: 1. Informace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu s Pravidly, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova na období 2014 2020, č.j. 40495/2015-MZE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky Dodávka vybavení pro sociální služby - opakování

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky Dodávka vybavení pro sociální služby - opakování ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky Dodávka vybavení pro sociální služby - opakování zadávané v režimu ostatních zakázek malého rozsahu dle Metodického pokynu pro zadávání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PR/MSSO 12/14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby nejedná se o zadávací řízení dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) DIVADLO

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor sociálních věcí a zdravotnictví VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: TELEFON: E-MAIL: DATUM: Oznámení o zahájení zadávacího řízení veřejná

Více

Chodník podél silnice II/320, Voděrady

Chodník podél silnice II/320, Voděrady Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu, zadávané v souladu se směrnicí obce Voděrady č. 1/2015 Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Petra Danningerová Telefon: 267 994 203 Fax: 272 936 597 E-mail: Petra.danningerova@sfzp.cz č.j. SFZP 072274/2012 Datum: 28. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku Posuzování projektové dokumentace - podkladů žádostí o dotace MPSV na roky 2014 a 2015 zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zjednodušené podlimitní zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), 38 Veřejná zakázka na stavební práce s názvem: VYUŽITÍ

Více

oznámení zadání zakázek zadávaných dle 6 zákona a směrnice MěÚ Rousínov č. 04/2009

oznámení zadání zakázek zadávaných dle 6 zákona a směrnice MěÚ Rousínov č. 04/2009 Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na stavební práce Ve smyslu

Více

NÁZEV AKCE: HAVARIJNÍ STAV ROZVODŮ TEPLÉ A STUDENÉ VODY. Zadavatel: Brno 6. 6. 2013. Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI:

NÁZEV AKCE: HAVARIJNÍ STAV ROZVODŮ TEPLÉ A STUDENÉ VODY. Zadavatel: Brno 6. 6. 2013. Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: Brno 6. 6. 2013 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: HAVARIJNÍ STAV ROZVODŮ TEPLÉ A STUDENÉ VODY Zadavatel: Název: Gymnázium, Brno, Křenová 36 se sídlem: Křenová

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR č. 01N/12/2011. NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ č. 01N/12/2011. prodeje BYTOVÉ JEDNOTKY č. 1054-13 V JABLONSKÉHO ULICI č.p.

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR č. 01N/12/2011. NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ č. 01N/12/2011. prodeje BYTOVÉ JEDNOTKY č. 1054-13 V JABLONSKÉHO ULICI č.p. MĚSTO HOŘICE Strana 1 (celkem 6) Náměstí Jiřího z Poděbrad 342, PSČ: 508 19 Hořice, IČ: 002 71 560 tel: 492 105 411, fax: 493 623 183, e-mail: mesturad@horice.org oznamuje na základě usnesení Zastupitelstva

Více

Propagační předměty OPŽP látkové a skládací tašky

Propagační předměty OPŽP látkové a skládací tašky Kontaktní osoba: Michaela Hošková, Kristína Miedzgová Telefon: 267 994 103 267 994 421 Fax: 272 936 597 272 936 597 E-mail: zakazky@sfzp.cz zakazky@sfzp.cz Č.j.: SFZP 156041/2015 Č.VZ: 41/2015 Systém.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ev. č. 27002/2012 č. j. MUCL/22308/2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci otevřeného nadlimitního

Více

Vybavení interiérů knihovny a DDM

Vybavení interiérů knihovny a DDM ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Město Nová Role, Chodovská 236, 362 25 Nová Role, IČ00254819, vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou v řízení mimo zákon č. 137/2006 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Vybavení přírodovědné učebny Masarykovy ZŠ v Českém

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) Tento dokument včetně příloh a projektové dokumentace (dále jen PD) tvoří zároveň kompletní zadávací dokumentaci. Název zakázky: 113D31300-7707 Dorozumívací

Více

NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ NEMOVITOSTÍ S NÁZVEM KBELY - POZEMKY

NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ NEMOVITOSTÍ S NÁZVEM KBELY - POZEMKY PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NEPODMÍNĚNÉ OTEVŘENÉ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ NEMOVITOSTÍ S NÁZVEM KBELY - POZEMKY KVĚTEN 2013 OMEZENÍ ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ: NE SPOLEČNÁ NABÍDKA VÍCE OSOB: VARIANTY NABÍDEK:

Více

MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, 468 22 Železný Brod, IČ 00262633 zastoupené starostou města Mgr. Františkem Lufinkou veřejný zadavatel

MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, 468 22 Železný Brod, IČ 00262633 zastoupené starostou města Mgr. Františkem Lufinkou veřejný zadavatel MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, 468 22 Železný Brod, IČ 00262633 zastoupené starostou města Mgr. Františkem Lufinkou veřejný zadavatel DATUM ZVEŘEJNĚNÍ 1.6.2015 EVIDENČNÍ ČÍSLO 08-2015 Výzva k podání

Více

TAMERO INVEST s.r.o. Zadávací dokumentace Snížení emisí kotlů K3, K4. Název projektu: Snížení emisí kotlů K3, K4. Zadávací dokumentace STRANA 1 Z 18

TAMERO INVEST s.r.o. Zadávací dokumentace Snížení emisí kotlů K3, K4. Název projektu: Snížení emisí kotlů K3, K4. Zadávací dokumentace STRANA 1 Z 18 Zadavatel Místo stavby: TAMERO Kralupy nad Vltavou Název projektu: STRANA 1 Z 18 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE A POVĚŘENÉ OSOBY 4 2. DEFINICE ZÁKLADNÍCH POJMŮ 5 3. ZÁKLADNÍ ZKRATKY 5 4. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava FVHE 4/2015-6/2015 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Oprava střechy na hasičské zbrojnici Valdov (dále jen zakázka)

Oprava střechy na hasičské zbrojnici Valdov (dále jen zakázka) Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky malého rozsahu Oprava střechy na hasičské zbrojnici Valdov (dále jen zakázka) Zakázka je součástí projektu s názvem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE M A N A Ž E R S K É D O V E D N O S T I V Ř Í Z E N Í P R O J E K T Ů Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost v projektu Vzdělávejte se pro růst v Jihočeském kraji II Registrační

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Společnost SPORTaS s.r.o. vyzývá v souladu se směrnicí o zadávaní veřejných zakázek nabídky na zakázku s názvem:

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Společnost SPORTaS s.r.o. vyzývá v souladu se směrnicí o zadávaní veřejných zakázek nabídky na zakázku s názvem: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Společnost SPORTaS s.r.o. vyzývá v souladu se směrnicí o zadávaní veřejných zakázek nabídky na zakázku s názvem: uchazeče k podání SPORTaS pronájem restaurace v areálu národní házené

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE v rámci zakázky malého rozsahu na stavební práce zadané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pod názvem: Běžná údržba komunikací

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR INVESTIC A GRANTOVÝCH SCHÉMAT ve smyslu 48 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci

Více

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE je nedílnou součástí zadávací dokumentace jednotlivých částí veřejné zakázky (dále jen ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem VŠPJ - Oprava střechy ostatní vyhlášené v rámci akce VŠPJ - Oprava střechy, včetně rekonstrukce jímací soustavy, rozmrazování

Více

Č. j. Vyřizuje / linka Datum 60/03/2016 Sp. zn. SZ 10/2016. Mgr. Bušková/257215181

Č. j. Vyřizuje / linka Datum 60/03/2016 Sp. zn. SZ 10/2016. Mgr. Bušková/257215181 Č. j. Vyřizuje / linka Datum 60/03/2016 Sp. zn. SZ 10/2016 Mgr. Bušková/257215181 Počet listů 3 22.3.2016 Věc: Výzva k předložení cenové nabídky na zakázku malého rozsahu na stavební práce podle 12 odst.

Více

kucharova@stavebnicentrum.cz VYPISUJE Výzvu zájemcům k podávání nabídek

kucharova@stavebnicentrum.cz VYPISUJE Výzvu zájemcům k podávání nabídek Zadavatel: Název organizace: Národní stavební centrum s.r.o. Sídlo společnosti: Bauerova 10, 603 00 Brno Statutární zástupce: Ing. Rudolf Böhm, jednatel společnosti Kontaktní osoba: Ing. Eva Kuchařová

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Čj.: ČŠIG-2412/12-G21 Název programu Registrační číslo projektu Název projektu Zadavatel Kontaktní osoba zadavatele Název zakázky Číslo zakázky 46/12/45 Č. ev. ISVZUS 228067 Druh a typ zakázky Předmět

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Město Telč, zastoupené odborem rozvoje a územního plánování, vyhlašuje dle směrnice rady města č. 1/2007 veřejnou zakázku malého rozsahu na akci: REKONSTRUKCE

Více

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována

Více

PROVEDENÍ REVIZÍ ELEKTRICKÝCH INSTALACÍ V OBJEKTECH ŠKOL

PROVEDENÍ REVIZÍ ELEKTRICKÝCH INSTALACÍ V OBJEKTECH ŠKOL T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 648 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116011 v Hradci Králové

Více

Výzva k předložení nabídek

Výzva k předložení nabídek Výzva k předložení nabídek Tato veřejná zakázka je zadána v souladu se Směrnicí upravující zadávání zakázek malého rozsahu (vydané MŠMT pod č.j.: 2371/2009-14) a Dodatky č. 1 a 2 této směrnice pod názvem:

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SEMILY - PĚŠÍ STEZKA A CYKLOSTEZKA PODÉL JIZERY

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SEMILY - PĚŠÍ STEZKA A CYKLOSTEZKA PODÉL JIZERY SEMILY - PĚŠÍ STEZKA A CYKLOSTEZKA PODÉL JIZERY Vypracoval: Městský úřad Semily Odbor investic A) OBECNÝ ÚVOD POPIS ZÁMĚRU Město Semily je realizátorem projektu Regenerace panelového sídliště Řeky a je

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel, Město Rokytnice nad Jizerou, si Vás dovoluje vyzvat k prokázání kvalifikace a k podání nabídky na veřejnou zakázku č. 20140008 Zajištění provozu a servisu VKR Rokytnice

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Městská nemocnice Ostrava příspěvková organizace Zadávací dokumentace ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) k nadlimitní veřejné zakázce

Více

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Město Králíky VÝZVU K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY. Využití a provoz Vojenského muzea Králíky

Město Králíky VÝZVU K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY. Využití a provoz Vojenského muzea Králíky Město Králíky vyhlašuje VÝZVU K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY Město Králíky vyhlašuje v souladu s usnesením rady města č. RM/2010/30/472 a v souladu s ustanoveními 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k předložení nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k předložení nabídky a zadávací dokumentace Výzva k předložení nabídky a zadávací dokumentace 1. Úvod a název zakázky: Projektová dokumentace Řenče obytná zóna Z66 Z důvodu přípravy realizace projektu Projektová dokumentace Řenče obytná zóna Z66

Více

NÁZEV AKCE: ZMĚNA TOPNÉHO MÉDIA (REKONSTRUKCE VÝMĚNÍKOVÉ STANICE) Zadavatel: Brno dne 4. 7. 2012

NÁZEV AKCE: ZMĚNA TOPNÉHO MÉDIA (REKONSTRUKCE VÝMĚNÍKOVÉ STANICE) Zadavatel: Brno dne 4. 7. 2012 Brno dne 4. 7. 2012 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: ZMĚNA TOPNÉHO MÉDIA (REKONSTRUKCE VÝMĚNÍKOVÉ STANICE) Zadavatel: Název: Obchodní akademie, Střední odborná

Více

VÝMĚNA VÝPLNÍ STAVEBNÍCH OTVORŮ HLAVNÍ BUDOVY

VÝMĚNA VÝPLNÍ STAVEBNÍCH OTVORŮ HLAVNÍ BUDOVY Tišnov 29. 8. 2014 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: VÝMĚNA VÝPLNÍ STAVEBNÍCH OTVORŮ HLAVNÍ BUDOVY Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 000 53 198 bankovní

Více

HZ Huť opravy a odstranění stavebních závad

HZ Huť opravy a odstranění stavebních závad VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 12 odst. 3 a 18odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou

Více

Dětské hřiště Karla Čapka v Sokolově

Dětské hřiště Karla Čapka v Sokolově Město Sokolov Rokycanova 1929, 356 20 SOKOLOV vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Dětské hřiště Karla Čapka v Sokolově Vyzývám Vás k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace

Více

Zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na služby: Programovací práce v rámci projektu cestovního ruchu Komunikační kampaň Jižní Moravy

Zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na služby: Programovací práce v rámci projektu cestovního ruchu Komunikační kampaň Jižní Moravy Zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na služby: Programovací práce v rámci projektu cestovního ruchu Komunikační kampaň Jižní Moravy zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ustanovení

Více

Projekt ordinací všeobecných praktických lékařů 1.NP budovy B v HNsP Bílina 1. a 2. etapa

Projekt ordinací všeobecných praktických lékařů 1.NP budovy B v HNsP Bílina 1. a 2. etapa Město Bílina Břežánká 50/4 418 31 Bílina IČ: 00266230 vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu zadávané ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace, Jana A. Komenského 540, 357 51 Kynšperk nad Ohří ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 64397/2015 MUCL/53711/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ podle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM Snížení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PR/HA 5/14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů PRŮKAZ ENERGETICKÉ

Více

Poptávkové řízení. I. Podrobné požadavky ministerstva na předmět zakázky. 1. Název zakázky: Cestovní ruch v České republice 2007 (odborná brožura)

Poptávkové řízení. I. Podrobné požadavky ministerstva na předmět zakázky. 1. Název zakázky: Cestovní ruch v České republice 2007 (odborná brožura) V Praze dne 4. 7. 2008 Č.j: 23175/2008-15/862 Poptávkové řízení k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Vybavení sálu Kulturního domu v Dobroměřicích stoly a židle

Vybavení sálu Kulturního domu v Dobroměřicích stoly a židle Obec Dobroměřice Pražská 53, 440 01 Dobroměřice tímto VYZÝVÁ K PODÁNÍ NABÍDEK a poskytuje ZADÁVACÍ DOKUMENTACI k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava oprava schodiště IČ : 00262871 Adresa sídla

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Městská nemocnice Ostrava příspěvková organizace Zadávací dokumentace ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) k podlimitní veřejné zakázce

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, směrnice Ministerstva školství, mládeže

Více

Název zakázky: Eliščino nábřeží 842 (plavecký bazén) - oprava sociálního zařízení - dětské šatny

Název zakázky: Eliščino nábřeží 842 (plavecký bazén) - oprava sociálního zařízení - dětské šatny V Hradci Králové dne 15.03.2016 Veřejná zakázka č. 1618 výzva k předložení nabídky Název zakázky: Eliščino nábřeží 842 (plavecký bazén) - oprava sociálního zařízení - dětské šatny Zadavatel zakázky: IČ:

Více

Zlepšení podmínek výuky v oblasti průmyslových řídících systémů na VSPŠG Název zakázky: a jejich ověření ve výuce Služba

Zlepšení podmínek výuky v oblasti průmyslových řídících systémů na VSPŠG Název zakázky: a jejich ověření ve výuce Služba Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název zakázky: CENTRÁLNÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČ: 72080043 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou

Více

Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín

Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín http://www.opzp.cz/ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: www.hlucin.cz VYŘIZUJE: Ing. Lukáš Vlach TEL.:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Nákup 3 autobusů pro příměstskou dopravu Zadavatel: Znojemská dopravní společnost -

Více

Město Moravský Krumlov V 000488 Refinancování stávajícího hypotečního úvěru Města Moravský Krumlov

Město Moravský Krumlov V 000488 Refinancování stávajícího hypotečního úvěru Města Moravský Krumlov Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: úvěru Města Moravský Krumlov

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZNAMNÉ NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA SLUŽBY BEZPEČNÉ MĚSTO - MĚŘENÍ RYCHLOSTI VOZIDEL A DODRŽOVÁNÍ PRAVIDEL SILNIČNÍHO PROVOZU V OBCI S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ SOKOLOV zadávané dle

Více

Zadávací dokumentace zakázky na dodávku stavebních prací Charita Zábřeh vybudování výtahu Valová 9, Zábřeh. Výzva k podání nabídek

Zadávací dokumentace zakázky na dodávku stavebních prací Charita Zábřeh vybudování výtahu Valová 9, Zábřeh. Výzva k podání nabídek Zadávací dokumentace zakázky na dodávku stavebních prací Charita Zábřeh vybudování výtahu Valová 9, Zábřeh 1. Identifikační údaje zadavatele Výzva k podání nabídek název: Charita Zábřeh sídlo: Žižkova

Více

Teletník mléčné a rostlinné výživy

Teletník mléčné a rostlinné výživy Zemědělská společnost Ostřetín, a.s. Ostřetín č.p. 273 534 01 Ostřetín Věc: OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ- ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na zakázku: Teletník mléčné a rostlinné výživy Zakázka částečně financovaná

Více

Azylový dům v Rumburku - stavební práce

Azylový dům v Rumburku - stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE CEDR komunitní centrum, občanské sdružení Sídlem: Křižíkova 918/32, 407 46 Krásná Lípa IČO: 26590735 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném

Více

1.1. Akademie múzických umění v Praze, IČ: 61384984, se sídlem Malostranské nám. 259/12, 118 01 Praha 1 (dále jen Vyhlašovatel nebo AMU )

1.1. Akademie múzických umění v Praze, IČ: 61384984, se sídlem Malostranské nám. 259/12, 118 01 Praha 1 (dále jen Vyhlašovatel nebo AMU ) Výzva k podání návrhů na uzavření nájemní smlouvy na nebytové prostory bistra Hudební a taneční fakulty Akademie múzických umění v Praze, Malostranské náměstí 13, 118 00 Praha 1, a to včetně smlouvy na

Více

Zadávací podmínky pro zadávací řízení v režimu veřejné zakázky malého rozsahu na služby

Zadávací podmínky pro zadávací řízení v režimu veřejné zakázky malého rozsahu na služby 1 Název veřejné zakázky pro zadávací řízení v režimu veřejné zakázky malého rozsahu na služby TEXTOVÁ ČÁST NPMK Jeruzalémská 12, Praha 1 rekonstrukce projektová a inženýrská činnost a autorský dozor 2

Více

Kontaktní osoba zadavatele PhDr. Alena Vajnerová, vedoucí oddělení poradenství a rekvalifikací

Kontaktní osoba zadavatele PhDr. Alena Vajnerová, vedoucí oddělení poradenství a rekvalifikací VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU v rámci Národního individuálního projektu "Poradenství a rekvalifikace" pro zakázku "Rekvalifikační kurzy pro obsluhu osobního počítače"

Více

Modernizace bytových jader a výměna stoupaček Kneslova 4 20

Modernizace bytových jader a výměna stoupaček Kneslova 4 20 Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Modernizace bytových jader a výměna stoupaček

Více