Zadávací dokumentace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zadávací dokumentace"

Transkript

1 Městská nemocnice Ostrava příspěvková organizace Zadávací dokumentace ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) k podlimitní veřejné zakázce na dodávky, zadané v otevřeném řízení podle 27 zákona, vyhlášené uveřejněním ve Věstníku veřejných zakázek. Název veřejné zakázky Dodávky staplerů

2 Identifikační údaje veřejného zadavatele Městská nemocnice Ostrava, příspěvková organizace je ve smyslu ustanovení 2 odst. 2 písm. c) zákona veřejným zadavatelem. Zadavatel: Městská nemocnice Ostrava, příspěvková organizace Ostrava-Moravská Ostrava, Nemocniční 898/20A IČ: DIČ: CZ Zastoupená: Bc. Josefem Grocholem, MBA, pověřený řízením MNO Tel: Bank. spojení: Československá obchodní banka Číslo účtu: /0300 KONTAKTNÍ OSOBA Ing. Hana Hodulová, referent veřejných zakázek, telefon , hana.hodulova@mnof.cz. Veškeré dotazy týkající se veřejné zakázky je třeba směřovat na kontaktní osobu, blíže uvedenou v předchozím odstavci, která zajistí poskytnutí kvalifikovaných odpovědí. 1. Obecná ustanovení o zadávací dokumentaci Zadávací dokumentace je souhrnem požadavků zadavatele a nikoli konečným souhrnem veškerých požadavků vyplývajících z obecně závazných právních předpisů. Dodavatelé jsou proto povinni při zpracování své nabídky postupovat nejen podle požadavků obsažených v zadávací dokumentaci, ale rovněž podle požadavků stanovených příslušnými obecně závaznými právními předpisy, zejména zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZÁKLADNÍ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Předběžné oznámení k veřejné zakázce ve smyslu 86 zákona bylo uveřejněno ve Věstníku veřejných zakázek dne pod ev.č Dodavatel je oprávněn požadovat po zadavateli dodatečné informace k zadávacím podmínkám dle 49 odst. 1 zákona. Žádost musí být písemná Za písemnou žádost zadavatel připouští formu doručení osobně, prostřednictvím osoby, která provádí přepravu zásilek, prostřednictvím držitele poštovní licence nebo elektronickými prostředky. V případě elektronické žádosti musí být v souladu s 4 vyhlášky č. 9/2011 Sb. žádost opatřena elektronickým podpisem. Za doručení elektronické žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám nese odpovědnost odesílatel. V případě, že el.žádost nebude opatřena el.podpisem, nebude zadavatelem považována za doručenou Zadavatel poskytne informace o dodatečných informacích k zadávací dokumentaci mimo jiné zveřejněním na profilu zadavatele Strana 2 (celkem 13)

3 2. Vymezení předmětu, technická specifikace a předpokládaná hodnota veřejné zakázky 2.1. POPIS PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem plnění veřejné zakázky jsou celoroční průběžné dodávky zdravotnického materiálu ve stanoveném rozsahu touto zadávací dokumentací Předmětem plnění veřejné zakázky jsou po dobu 2 let celoroční dodávky kruhových staplerů, kruhových staplerů na operaci hemeroidů, lineárních staplerů bez nože, lineárních staplerů s nožem a endoskopických staplerů s nožem pro potřebu klinických oddělení MNO. Veřejná zakázka je rozdělena na 27. části (na jednotlivé druhy staplerů). Bližší informace o částech naleznete v bodě 4 této zadávací dokumentace Specifikace technických parametrů jednotlivých druhů staplerů (jednotlivých částí): Část Název stapleru Specifikace parametrů Předpokládaná spotřeba za 2 roky 1 Kruhový stapler 21mm - cirkulární sterilní instrument, pomocí kterého se sešívá tkáň - dvě řady střídavě uspořádaných titanových svorek 2 Kruhový stapler 25mm 6 složených do kruhu - instrument zadavatel požaduje pouze pro jednorázové použití - snadná manipulovatelnost instrumentů - zahnuté tělo instrumentů s cm značením - použitelnost pro otevřené i laparoskopické operace - prodloužená verze ke každé velikosti na laparoskopickou optativu - akustická i hmatová zpětná kontrola - indikátor správného odpálení - sklopný úzkoprofilový klobouček pro, snadné vyjmutí 3 Kruhový stapler 28mm 8 4 Kruhový stapler 29mm 3 5 Kruhový stapler 31mm 3 6 Kruhový stapler 33mm 30 7 Kruhový stapler na operaci hemoroidů 33mm 8 Lineární stapler bez nože 30mm 9 Zásobník k lineárnímu stapleru bez nože 30mm 10 Zásobník k lineárnímu stapleru bez nože - velikost staplerů s tolerancí ± 5% - velikosti svorek 3,5 a 4,8mm, s tolerancí ± 5% - pogumované úchopy pro snadnou manipulaci v operačních rukavicích - cirkulární sterilní instrument - dvě řady střídavě uspořádaných titanových svorek složených do kruhu - instrument zadavatel požaduje pouze pro jednorázové použití - snadná manipulovatelnost instrumentů - zahnuté tělo instrumentů s cm značením - velikost staplerů s tolerancí ± 5% - indikátor správného odpálení - oddělitelná hlavice staplerů pro snadné zavedení a fixaci tabákového stehu - možnost regulace velkosti resekovaného tkáňového prolapsu na hřídeli kloboučku - zásobník- velikost svorek 3,5/ 4,8mm, s tolerancí ±5% - pogumované úchopy pro snadnou manipulaci v operačních rukavicích - maximální obsah zásobníku hlavice na resektát nad 19cc - akustická a hmatová zpětná kontrola sterilní instrument, který umožňuje sešít tkáň dvě řady střídavě uspořádaných titanových svorek vybavení instrumentu tak, aby umožňoval násobné nabití a odpálení svorek během jednoho zákroku snadná manipulovatelnost s instrumenty automatické nebo mechanické zasunutí bezpečnostního kolíku Strana 3 (celkem 13)

4 55mm 11 Lineární stapler bez nože 60mm 12 Zásobník k lineárnímu stapleru bez nože 60mm 13 Lineární stapler bez nože 90mm 14 Lineární stapler s nožem 60mm 15 Zásobník k lineárnímu stapleru s nožem 60mm 16 Lineární stapler s nožem 80mm 17 Zásobník k lineárnímu stapleru s nožem 80mm 18 Lineární stapler s nožem 100mm 19 Zásobník k lineárnímu stapleru s nožem 100mm 20 Endostaplery s nožem 30mm 21 Zásobník k endostapleru s nožem 30mm 22 Endostaplery s nožem 45mm 23 Zásobník k endostapleru s nožem 45mm 24 Endostaplery s nožem 60mm 25 Zásobník k endostapleru s nožem 60mm 26 Endostaplery s nožem od 30 do 60mm 27 Rotikulátor otočný bez nože 55mm paralelní sevření čelistí po celé délce sutury zaměnitelnost jednotlivých typů tloušťky zásobníků během jednoho výkonu velikost staplerů s tolerancí ± 5% zásobník - délka svorek 2,5/ 3,5/ 4,8mm, s tolerancí ±5% pogumované úchopy pro snadnou manipulaci v operačních rukavicích sterilní instrument, který umožňuje sešití tkání a následné proříznutí tkáně dvě řady střídavě uspořádaných titanových svorek na obou stranách řezné linie vybavení instrumentu tak, aby umožňoval násobné nabití a odpálení během jednoho zákroku snadná manipulovatelnost instrumentů-dostatečná bezpečnost vačkový mechanismus vylučující branží zaměnitelnost zásobníků ve stejné délce pro různé tloušťky tkáně velikost staplerů s tolerancí ±5% zásobník - délka svorek 2,5/ 3,8/ 4,8mm, s tolerancí ±5% nový nůž v každém zásobníku zásobník bez pojistného kolíku nastavitelný odpalovací knoflík pro oboustranné použití (levá/pravák) pogumované úchopy pro snadnou manipulaci v operačních rukavicích paralelní sevření čelistí a váčkový mechanismus středová pozice, umožňuje sevření čelistí nůž je součást instrumentů střídavé uspořádání titanových svorek na obou stranách řezné linie s požadavkem násobného nabití a odpálení během jednoho zákroku snadná manipulovatelnost instrumentů bezpečnost proti odpálení použití náboje rotační tělo instrumentu rysky pro rozlišení svorkové a řezné linie 3 řady titanových svorek na každé straně řezné linie prodloužení a zkrácená verze nástroje zásobník velikosti 30,45,60mm, s tolerancí ±5% náboje přímé i rotikulační nový nůž v každém zásobníku pogumované úchyty pro snadnou manipulaci v operačních rukavicích speciální náboje se zahnutou špičkou speciální náboje na extra tlustou tkáň (3mm)při zavřeném náboji Ve specifikaci jsou uvedeny minimální požadavky zadavatele na technické parametry staplerů, které musí být splněny, jinak bude nabídka vyřazena ve fázi posuzování a nebude dále hodnocena Zadavatel má právo měnit objem dodávek v jednotlivých položkách ve vazbě na konkrétní potřeby bez penalizace či jiného postihu ze strany dodavatele a v rámci smluvních podmínek ve sjednaných položkách odebírat inovované či nové staplery, pokud budou svými charakteristikami odpovídat zadání této veřejné zakázky. Strana 4 (celkem 13)

5 Průběžné dodávky budou realizovány po dobu 2 let ode dne uzavření kupní smlouvy s vítězným dodavatelem na jednotlivé části. Jednotlivé dodávky budou realizované na základě telefonických, písemných nebo elektronických objednávek (modem, ) Předmět veřejné zakázky je dále specifikován takto: Dodávka zboží do skladu ZM nejpozději do 3 dnů od doby objednávky, včetně uložení do skladu a předání dokladů (faktura s dodacím listem). Objednávky budou probíhat v intervalech podle potřeb jednotlivých klinických oddělení. U mimořádných objednávek dodání zboží maximálně do 24 hodin od doby objednání. Zajištění dopravy zboží do místa určení. Doprava musí být realizována dopravním prostředkem s čelem, umožňující nájezd k rampě Kvalitativní a technické vlastnosti dodávaného zboží budou v souladu s normami platnými na území ČR Dodávané zboží bude dále odpovídat požadavkům stanovených obecně závaznými právními předpisy, zejména pak zákonem č. 268/2014 Sb., o zdravotních prostředcích, ve znění pozdějších předpisů, zákonem č. 102/2001 Sb., o obecné bezpečnosti výrobků, ve znění pozdějších předpisů, zákonem č. 22/1997 Sb., o technických požadavcích na výrobky, ve znění pozdějších předpisů, a příslušnými prováděcími nařízeními vlády ke zdravotním prostředkům, harmonizovanými českými technickými normami a ostatními ČSN Dodávané zboží bude označeno značkou CE ve smyslu zákona č. 22/1997 Sb PŘEDPOKLÁDANÁ HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Celková předpokládaná hodnota veřejné zakázky je ,00 Kč bez DPH. Předpokládaná hodnota byla stanovena na základě spotřeby předcházejících období ke dni zahájení zadávacího řízení Předpokládaná hodnota jednotlivých částí je pro 1. část ,00 Kč bez DPH, pro 2. část ,00 Kč bez DPH, pro 3. část ,00 Kč bez DPH, pro 4. část ,- Kč bez DPH, pro 5. část ,00 Kč bez DPH, pro 6. část ,00 Kč bez DPH, pro 7. část ,00 Kč bez DPH, pro 8. část ,00 Kč bez DPH, pro 9. část 6 087,00 Kč bez DPH, pro 10. část ,00 Kč bez DPH, pro 11. část ,00 Kč bez DPH, pro 12. část 6 526,- Kč bez DPH, pro 13. část ,00 Kč bez DPH, pro 14. část ,00 Kč bez DPH, pro 15. část ,00 Kč bez DPH, pro 16. část 7 300,- Kč bez DPH, pro 17. část ,00 Kč bez DPH, pro 18. část ,00 Kč bez DPH, pro 19. část ,00 Kč bez DPH, pro 20. část ,- Kč bez DPH, pro 21. část ,00 Kč bez DPH, pro 22. část ,00 Kč bez DPH, pro 23. část ,00 Kč bez DPH, pro 24. část ,- Kč bez DPH, pro 25. část ,00 Kč bez DPH, pro 26. část ,00 Kč bez DPH a pro 27. část 8 979,00 Kč bez DPH KLASIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Klasifikační kód předmětu veřejné zakázky (Common Procurement Vocabulary - CPV) Zdravotnický spotřební materiál Operační technika Nástroje pro operační sály Strana 5 (celkem 13)

6 3. Ostatní požadavky na plnění veřejné zakázky 3.1. Uchazeč ve své nabídce předloží technické listy nebo obdobné dokumenty, ze kterých bude možno posoudit splnění všech technických parametrů stanovených v ZD. Předložené doklady budou v českém jazyce. V případě použití dokumentů v jiném jazyce bude předložen překlad Uchazeč v nabídce předloží v elektronické podobě na CD nosiči katalog s popisem a ceníkem nabízeného zboží shodného s předmětem plnění V případě podání nabídky podle 101 odst. 4 a 5 zákona, zadavatel požaduj předložení dokladu o garanci objemu na dodávky, závazek dodavatele, že bude dodávat zboží k naplnění povinného podílu ve smyslu 81 odst. 2 písm. b) zákona č. 435/2004 Sb., minimálně v objemu dodávek po celou dobu platnosti smlouvy. Dodavatel tento závazek doplní do textu Kupní smlouvy. 4. Doba a místo plnění 4.1. Zahájení plnění zakázky: bezprostředně po podpisu smlouvy. Dokončení plnění: 2 roky od podpisu smlouvy Místo plnění: Městská nemocnice Ostrava, příspěvková organizace, Nemocniční 898/20A, Ostrava-Moravská Ostrava, sklad zdravotnického materiálu. 5. Způsob zadání veřejné zakázky 5.1. ROZDĚLENÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA ČÁSTI ( 98 ZÁKONA) Veřejná zakázka je rozdělena na 27 části v předmětu plnění= jednotlivé položky Zadavatel zadal jednotlivé části veřejné zakázky v rámci jedné veřejné zakázky, které bude posuzovat zcela samostatně jako samostatné zadávací řízení. Zadavatel tak vybere nejvhodnější nabídku podanou vždy na příslušnou část veřejné zakázky. Jednotlivé části veřejné zakázky je možné zrušit za podmínek stanovených v zákoně bez dopadu na jiné části veřejné zakázky Dodavatel je oprávněn podat nabídku na všechny nebo některé části veřejné zakázky Zadavatel stanovil shodné požadavky na kvalifikaci pro všechny části veřejné zakázky VARIANTY NABÍDEK ( 70 ZÁKONA) Zadavatel nepřipouští varianty nabídek OPČNÍ PRÁVO ( 99 ZÁKONA) Zadavatel si nevyhradil opční právo v souladu s ustanovením 99 zákona JISTOTA ( 67 ZÁKONA) Zadavatel nepožaduje poskytnutí jistoty podle ustanovení 67 odst. 1 zákona. Strana 6 (celkem 13)

7 6. Kvalifikační předpoklady VYMEZENÍ KVALIFIKACE Předpokladem účasti dodavatele v otevřeném podlimitním zadávacím řízení je splnění kvalifikace v rozsahu stanoveném zadavatelem. Splnění kvalifikace je dodavatel povinen prokázat ve lhůtě pro podání nabídky. Zadavatel v souladu s ustanovením 62 odst. 1 a 2 zákona požaduje prokázání splnění kvalifikace v rozsahu stanoveném ustanovením 50 odst. 1 písm. c), 53 odst. 1, 54 písm. a), b) a 56 odst. 1 písm. a), e) a f) zákona ZÁKLADNÍ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY K prokázání základních kvalifikačních předpokladů podle 53 odst. 1 písm. a) až k) zákona, dodavatel předloží čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů, podepsané osobou oprávněnou jednat jménem nebo za dodavatele (dodavatel může využít čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů, které je přílohou č. 3 této zadávací dokumentace) PROFESNÍ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY Splnění profesních kvalifikačních předpokladů podle 54 zákona prokáže dodavatel, který předloží v prosté kopii: a) výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán (ne starší 90 dnů ke dni podání nabídky), b) doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů (živnostenský zákon apod.) v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky. Pozn.: Základní a profesní kvalifikační předpoklady lze prokázat také Výpisem ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů dle ustanovení 125 a násl. zákona nebo Certifikátem vydaným akreditovanou osobou v rámci systému certifikovaných dodavatelů podle ustanovení 133 a násl. zákona v rozsahu údajů v něm uvedených PROHLÁŠENÍ O EKONOMICKÉ A FINANČNÍ ZPŮSOBILOSTI Dodavatel předloží čestné prohlášení, podepsané osobou oprávněnou jednat jménem nebo za dodavatele, o své ekonomické a finanční způsobilosti splnit předmět veřejné zakázky (dodavatel může využít čestné prohlášení o ekonomické a finanční způsobilosti, které je přílohou č. 3 této zadávací dokumentace) TECHNICKÉ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY Splnění technických kvalifikačních předpokladů prokáže dodavatel, který předloží níže uvedené doklady prokazující dále popsané skutečnosti: a) seznam minimálně 2 významných dodávek, které dodavatel realizoval v posledních třech letech s uvedením rozsahu a doby plnění. Za významné dodávky jsou považovány dodávky staplerů obdobného charakteru s předmětem veřejné zakázky s minimálním celkovým plněním ve výši Kč bez DPH zrealizovaná dodavatelem jednorázově na základě jedné smlouvy či objednávky. Přílohou uvedeného seznamu musí být: osvědčení vydané veřejným zadavatelem, pokud bylo zboží dodáno veřejnému zadavateli, nebo osvědčení vydané jinou osobou, pokud bylo zboží dodáno jiné osobě než veřejnému zadavateli, nebo Strana 7 (celkem 13)

8 smlouva s jinou osobou a doklad o uskutečnění plnění dodavatele, není-li současně možné osvědčení podle předchozího bodu od této osoby získat z důvodů na její straně. Z předložených osvědčení, případně prohlášení, smlouvy, musí vyplývat název a rozsah uvedené zakázky, doba a místo plnění, zda byly dodávky provedeny řádně, tj. v požadované kvalitě, rozsahu a v dohodnutých termínech. b) vzorky, popisy nebo fotografie zboží určeného k dodání Dodavatel předloží vzorky zboží určeného k dodání včetně technických listů a fotografie. Z technických listů nebo obdobného dokumentu bude vyplývat splnění podmínek specifikace předmětu (technické parametry). Dodavatel dále předloží katalog s popisem a ceníkem nabízeného zboží shodného s předmětem veřejné zakázky, který předloží v elektronické podobě na CD. Zadavatel požaduje předložení vzorků v množství 1 ks na každou část veřejné zakázky, na kterou podá nabídku. Vzorky musí být zabaleny samostatně mimo dokumenty nabídky a musí být viditelně a čitelně označeno názvem dodavatele, názvem veřejné zakázky a označením VZORKY- NEOTVÍRAT. Součástí balení vzorků musí být seznam vzorků, podepsaný oprávněnou osobou (příloha č. 4 zadávací dokumentace). Každý jednotlivý vzorek musí být viditelně a čitelně označen číslem části veřejné zakázky. Dodané vzorky musí být zabaleny obvyklým způsobem a způsobem potřebným pro zachování sterility pro daný druh zboží. Vzorky budou použity za účelem posouzení splnění technických parametrů. c) doklady prokazující shodu všech nabízených výrobků (příslušná prohlášení o shodě nebo jiné zákonem stanovené doklady vystavené příslušnými orgány), vydaný příslušným orgánem. FORMA PŘEDLOŽENÍ KVALIFIKACE DODAVATELEM Dodavatel je povinen při prokázání kvalifikace postupovat v souladu se zákonem a touto zadávací dokumentací. Veškeré informace a doklady o kvalifikaci (mimo čestných prohlášení) dodavatel předloží v prosté kopii. Dodavatel odpovídá za jejich správnost. Vybraný uchazeč, se kterým má být uzavřena smlouva, je v souladu s ustanovením 57 odst. 1 zákona povinen před uzavřením smlouvy předložit (pouze na základě výzvy zadavatele) originály nebo úředně ověřené kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace (Výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, nebo výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán, přičemž výpis nesmí být ke dni podání nabídky starší 90 kalendářních dnů + Doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky). Nesplnění této povinnosti se považuje za neposkytnutí součinnosti k uzavření smlouvy ve smyslu ustanovení 82 odst. 4 zákona. Ve smyslu 147a odst. 5 zákona je vybraný uchazeč povinen předložit zadavateli po ukončení plnění v zákonem stanovené lhůtě seznam subdodavatelů, jímž dodavatel za plnění subdodávky k předmětné veřejné zakázce uhradil více než 10% z ceny této veřejné zakázky. 7. Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny, překročení výše nabídkové ceny, obchodní a platební podmínky 7.1. ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY Nabídková cena bude zpracována v souladu se zadávacími podmínkami. Strana 8 (celkem 13)

9 Jednotková nabídková cena (1 ks) bude ve smlouvě stanovena jako cena nejvýše přípustná Jednotková nabídková cena bude uvedena v české měně v členění jako cena bez DPH, samostatně DPH a cena včetně DPH pro jednotlivé části (druhy staplerů), jako součást smlouvy nebo jako její příloha. Dodavatel vyplní nabídkovou tabulku - přílohu č. 5 této zadávací dokumentace Zadavatel v příloze č. 5 této zadávací dokumentaci uvádí předpokládaný objem dodávek pro daný druh zboží za období 2 let. Uchazeč proto v jednotkové nabídkové ceně zohlední případné množstevní slevy či rabaty Zadavatel si na základě uzavřené kupní smlouvy s vybranými uchazeči vyhrazuje právo objednávat zboží v množství odpovídajícím jeho skutečným potřebám, bez penalizace či jiného postihu. Množství uváděné zadavatelem v Příloze č. 5 představuje předpokládanou spotřebu, resp. kvalifikovaný odhad budoucí spotřeby na 2 roky a v žádném případě neznamená závazek zadavatele uvedené množství odebrat. Skutečný objem odebraného zboží se může od zadavatelem předpokládaného množství lišit Nabídková cena uchazeče bude stanovena pro danou dobu plnění jako cena nejvýše přípustná se započtením veškerých nákladů, uložení zboží do skladu, balné, rizik, zisku a finančních vlivů (např. inflace, dopravy zboží do místa dodání, rabaty a případné množstevní slevy) a ostatních nákladů spojených s předmětem veřejné zakázky po celou dobu trvání kupní smlouvy v souladu s podmínkami uvedenými v této zadávací dokumentaci Nabídkovou cenu je možno překročit pouze v případě legislativních změn, které mají prokazatelný vliv na výši nabídkové ceny. Navýšení ceny musí být se zadavatelem projednáno minimálně s měsíčním předstihem Uchazeč se zavazuje přiměřeně ceny snížit, pokud dojde k jejich plošnému snížení na trhu PLATEBNÍ PODMÍNKY Zadavatel stanovil obchodní a platební podmínky formou závazného textu Kupní smlouvy, který je uveden v příloze 1 této zadávací dokumentace. Uchazeč doplní do textu Kupní smlouvy údaje určené k doplnění a tutéž Kupní smlouvu podepsanou za uchazeče, vrátí jako součást nabídky. Ve vzorovém návrhu kupní smlouvy lze provést pouze úpravy, které slouží ke specifikaci předmětu veřejné zakázky. Návrh Kupní smlouvy musí být podepsán statutárním orgánem uchazeče v souladu s oprávněním jednat jménem uchazeče uvedeným v obchodním rejstříku, popř. jiné evidence, ve které je uchazeč zapsán. V případě, že nebude návrh Smlouvy podepsán, bude nabídka uchazeče vyřazena a uchazeč vyloučen ze zadávacího řízení Dodavatel je oprávněn v návrhu Kupní smlouvy nabídnout výhodnější platební podmínky pro zadavatele OBCHODNÍ PODMÍNKY NÁVRH SMLOUVY Zadavatel požaduje současně s cenovou nabídkou odsouhlasení a vyplnění návrhu Kupní smlouvy příloha č. 1 zadávací dokumentace. V návrhu Kupní smlouvy možno provést opravy, které slouží ke specifikaci předmětu veřejné zakázky nebo jsou výhodnější pro zadavatele. Návrh Kupní smlouvy zašlete jako součást nabídky v písemné podobě, s originálem podpisu osoby oprávněné za dodavatele jednat a v elektronické podobě na CD. Soubor s obsahem návrhu Kupní smlouvy včetně všech příloh musí být dodán v editovatelném tvaru (tzn. např. typu "DOC" a ne "PDF"). Toto je zadavatelem požadováno z důvodu možného provádění korekcí a doplnění Strana 9 (celkem 13)

10 předložené návrhu smlouvy zadavatelem před jejím podpisem po ukončení výběrového řízení Návrh smlouvy obsažený v nabídce musí být ze strany dodavatele podepsán oprávněnou osobu tj. nejčastěji statutárním orgánem nebo osobou k tomu statutárním orgánem zmocněnou v souladu se způsobem jednání jménem dodavatele; kopie zmocnění a aktuální výpis z obchodního rejstříku musí být v takovém případě součástí návrhu smlouvy dodavatele. Předložení nepodepsaného návrhu smlouvy není předložením řádného návrhu požadované smlouvy a nabídka uchazeče je v takovém případě neúplná a zadavatel vyloučí takového uchazeče z další účasti na veřejné zakázce V případě rozporu mezi elektronickou a písemnou formou Kupní smlouvy v nabídce, platí písemná podoba smlouvy Dodavatel v nabídce předloží pouze jeden podepsaný návrh kupní smlouvy. Rozdělení veřejné zakázky na jednotlivé části se projeví pouze v příloze smlouvy - v nabídkové ceně, popřípadě v předložených dokladech ve vztahu k jednotlivé části, na kterou dodavatel podává nabídku Zadavatel požaduje dobu použitelnosti při převzetí zboží minimálně 24 měsíců (max. sníženou o 1/6 z požadované záruky 2 roky, pouze po vzájemné dohodě) Zadavatel požaduje záruční dobu u dodávaného zboží minimálně 2 roky V případě nemožnosti plnění ze strany uchazeče (prodávajícího) je tento povinen neprodleně písemně uvědomit zadavatele (kupujícího) o přerušení dodávek. Zadavatel (kupující) je oprávněn po dobu přerušení dodávek nakupovat předmět plnění od jiného dodavatele za ceny obvyklé. Rozdíl v nákupních cenách, jež vznikne mezi cenami sjednanými touto smlouvou a cenami alternativního dodavatele, uhradí uchazeč (prodávající) zadavateli (kupujícímu) do 14 dnů po obnovení dodávek formou dle dohody se zadavatelem (kupujícím) Zadavatel (kupující) si vyhrazuje právo v rámci smluvních podmínek ve sjednaných položkách odebírat inovované či nové výrobky, pokud budou svými charakteristikami odpovídat tomuto zadání. 8. Podmínky a požadavky na zpracování nabídek, poskytování informací, nesoulad údajů, prohlídka místa plnění 8.1. POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Nabídka v listinné podobě musí být podána v řádně uzavřené obálce opatřené na uzavření razítkem, případně podpisem uchazeče je-li fyzickou osobou, či jeho statutárním zástupcem je-li právnickou osobou a označené názvem veřejné zakázky VEŘEJNÁ ZAKÁZKA č. VZ/32/2015 Dodávky staplerů... část - NEOTVÍRAT, na které musí být uvedena adresa, na niž je možno poslat oznámení podle 71 odst. 6 zákona. Nebude-li na této adrese doporučená zásilka převzata, bude považována za doručenou Nabídka musí být zadavateli doručena prostřednictvím osoby, která provádí přepravu zásilek (kurýrní služba), prostřednictvím držitele poštovní licence podle zvláštního právního předpisu nebo osobně do konce lhůty pro podání nabídek tj. do 30. září 2015 do 12:45 hodin. Strana 10 (celkem 13)

11 Prostřednictvím osoby, která provádí přepravu zásilek (kurýrní služba) nebo prostřednictvím držitele poštovní licence podle zvláštního právního předpisu se nabídka zasílá zadavateli na adresu (podatelna MNO): Městská nemocnice Ostrava, příspěvková organizace Ing. Hana Hodulová, referát veřejných zakázek Nemocniční 898/20A Ostrava-Moravská Ostrava V případě doručení nabídky prostřednictvím osoby, která provádí přepravu zásilek (kurýrní služba) nebo prostřednictvím držitele poštovní licence podle zvláštního právního předpisu je za okamžik předání považováno převzetí nabídky podatelnou zadavatele. Riziko pozdního doručení při odeslání nabídky poštou nese plně uchazeč. Osobně se nabídka zadavateli podává na adresu: Městská nemocnice Ostrava, příspěvková organizace Ing. Hana Hodulová, referát veřejných zakázek Hornopolní 1392/ Ostrava-Moravská Ostrava a to v pracovních dnech od 8:00 hodin do 14:00 hodin, nejpozději dne do 12:45 hodin. Rozhodující je čas předání. Osobní předání nabídky doporučujeme předem ohlásit na kontaktním místě. V případě, že dodavatel při osobním předání nabídky požaduje potvrzení převzetí, je povinen si zajistit předávací protokol, který mu zástupce zadavatele potvrdí. Pro osobní doručení se poskytuje dodavatelům informace o umístění referátu veřejných zakázek: v budově ředitelství nemocnice, 3.NP. Na nabídky zaslané na jinou adresu nebo předané jiným osobám v rámci MNO nebude brán při otevírání obálek zřetel Nabídka bude předložena v jednom originále, v písemné formě ve formátu A4, v českém jazyce Dodavatel v nabídce výslovně uvede kontaktní adresu pro písemný styk mezi uchazečem a zadavatelem. Pokud podává nabídku více dodavatelů společně (společná nabídka), uvedou v nabídce kromě kontaktní adresy dle předchozí věty též osobu, která bude zmocněna zastupovat tyto dodavatele při styku se zadavatelem v průběhu zadávacího řízení Nabídka musí být datována a na titulním listu (příloha č. 2) podepsána uchazečem, osobou oprávněnou k zastupování statutárního orgánu uchazeče v souladu se způsobem podepisování za společnost uvedeném v obchodním rejstříku, popř. osobou zmocněnou k takovému úkonu, v takovém případě doloží uchazeč v nabídce kopii plné moci Nabídka nesmí obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl Doporučujeme jednotlivé listy nabídky svázat k vylučující manipulace s jednotlivými listy, a řádně očíslovat Nabídka bude opatřena obsahem s uvedením čísla stránky u jednotlivých oddílů Nabídka se skládá z následujících dokumentů, které je dodavatel povinen doložit zadavateli ve lhůtě pro podání nabídek: Titulní list nabídky s identifikačními údaji dodavatele (obchodní firma, sídlo, kontaktní adresa pro písemný styk, liší-li se od adresy sídla, jméno osoby pověřeného věcným jednáním ohledně této veřejné zakázky, IČ, DIČ, telefon, e- mail); Strana 11 (celkem 13)

12 Obsah nabídky; Návrh kupní smlouvy, v písemné podobě, podepsaný oprávněnou osobou v originále; dále je dodavatel povinen předložit kupní smlouvu v elektronické podobě na CD v editovatelném tvaru (tzn. např. typu "DOC" a ne "PDF"); Tabulku nabídkových cen; Doklady prokazující kvalifikační předpoklady, dle bodu 5 této zadávací dokumentace; Čestné prohlášení dle 50 odst. 1, písm. c), 53 odst. 1 a 68 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách, podepsané oprávněnou osobou jednat jménem nebo za dodavatele (jeho znění je přílohou č. 3 zadávací dokumentace), a to v originále; Seznam vzorků, podepsaný oprávněnou osobou jednat jménem nebo za dodavatele (jeho znění je přílohou č. 4 zadávací dokumentace), a to v originále; Technické listy nebo obdobné dokumenty prokazující splnění technických parametrů v českém jazyce; Katalog s popisem a ceníkem nabízeného zboží shodného s předmětem veřejné zakázky (v elektronické podobě na CD); Vzorky samostatně zabalené mimo nabídku; Případně další dokumenty vyplývající z této zadávací dokumentace PROHLÍDKA MÍSTA PLNĚNÍ ( 49) S ohledem na předmět zadávacího řízení nepředpokládá zadavatel prohlídku místa plnění. 9. Lhůta pro podání nabídky, datum otevírání obálek 9.1. LHŮTA PRO PODÁNÍ NABÍDEK Lhůta pro podání nabídek končí dne: do 12:45 hodin DATUM A MÍSTO OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK Otevírání obálek je veřejně přístupné uchazečům a bude se konat dne: v 13:00 hodin. Místo konání: zasedací místnost č. 4014, 4 patro, budova ředitelství MNO. U otevírání obálek má právo být přítomen jeden, plnou mocí zmocněný zástupce každého z uchazečů o veřejnou zakázku, jejichž nabídka byla doručena v zadavatelem stanovené lhůtě pro podání nabídky. 10. Způsob hodnocení nabídek podle hodnotících kritérií Základním hodnotícím kritériem veřejné zakázky je nejnižší celková nabídková cena včetně DPH pro konkrétní část veřejné zakázky, hodnocení nabídek bude provedeno v souladu s 79 odst. 4 zákona. Po vyhodnocení bude stanoveno pořadí nabídek podle výše nabídkové ceny vč. DPH. Strana 12 (celkem 13)

13 V případě absolutní rovnosti výše nabídkové ceny vyhodnotí zadavatel jako nejlepší nabídku tu, která byla podána dřív. Veškeré číselné hodnoty při hodnocení nabídek budou zaokrouhleny na 2 desetinná místa. 11. Zadávací lhůty Uchazeči jsou svými nabídkami vázáni po dobu zadávací lhůty, která činí 60 kalendářních dnů ode dne následujícího po skončení lhůty pro podání nabídek, případně končí dříve dnem doručení oznámení o výběru nejvhodnější nabídky. 12. Závěrečná ustanovení Veřejná zakázka je vypsána dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel nehradí náklady spojené s účasti v zadávacím řízení Zadavatel zaslané nabídky nevrací Zadavatel si vyhrazuje právo před rozhodnutím o přidělení zakázky ověřit případně vyjasnit informace a skutečnosti deklarované uchazečem v jeho nabídce u třetích osob. 13. Přílohy zadávací dokumentace Návrh kupní smlouvy Titulní list Čestné prohlášení kvalifikace Seznam vzorků Nabídková tabulka V Ostravě, Bc. Josef Grochol, MBA pověřen řízením MNO Strana 13 (celkem 13)

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Městská nemocnice Ostrava příspěvková organizace Zadávací dokumentace ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) k nadlimitní veřejné zakázce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Hotovostní placení vybraných daní prostřednictvím zprostředkovatele hotovostních plateb

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Hotovostní placení vybraných daní prostřednictvím zprostředkovatele hotovostních plateb ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) k nadlimitní veřejné zakázce na služby Hotovostní

Více

Ostraha objektů FS ČR

Ostraha objektů FS ČR SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE je nedílnou součástí zadávací dokumentace jednotlivých částí veřejné zakázky (dále též ZD ) Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu III. kategorie na stavební práce a dodávky Modernizace turistické infrastruktury ve Šluknově rekonstrukce sociálního zařízení strana 1 Výzva k podání

Více

1. Identifikační údaje zadavatele. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Předmět veřejné zakázky

1. Identifikační údaje zadavatele. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Předmět veřejné zakázky 2 1. Identifikační údaje zadavatele Veřejný zadavatel ve smyslu ustanovení 2 odst. 2 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Správa silnic

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název zakázky: CENTRÁLNÍ

Více

NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE Boženy Němcové 585/54, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE Boženy Němcové 585/54, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE Boženy Němcové 585/54, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY na zpracovatele projektové dokumentace ke stavbě Stavební úpravy a přístavba pavilonu CH Nemocnice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČ: 72080043 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou

Více

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE je nedílnou součástí zadávací dokumentace jednotlivých částí veřejné zakázky (dále jen ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Stroje do truhlářské dílny do Dřevařského pavilonu FLD ČZU

Stroje do truhlářské dílny do Dřevařského pavilonu FLD ČZU Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Stroje do truhlářské

Více

Svislé dopravní značky pro SÚSPK (2015)

Svislé dopravní značky pro SÚSPK (2015) č.j.: 3682/15/SÚSPK-P Zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ). Veřejná

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, k otevřenému podlimitnímu řízení dle 27 zákona veřejné zakázky

Více

2016_52 Dodání a instalace WIFI na poliklinice Horníkova 34, Brno-Líšeň"

2016_52 Dodání a instalace WIFI na poliklinice Horníkova 34, Brno-Líšeň Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů na níže specifikovanou veřejnou zakázku. 1 Název veřejné

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen ZVZ ) NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: NÁKUP 26 ks AUTOBUSŮ PRO VEOLIA TRANSPORT MORAVA A.S. ZADAVATEL: Veolia

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ke zjednodušenému podlimitnímu zadávacímu řízení veřejné

Více

Zajištění překladů pro MŽP a OPŽP 2014 2020

Zajištění překladů pro MŽP a OPŽP 2014 2020 Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, k otevřenému nadlimitnímu řízení dle 27 zákona veřejné zakázky

Více

HUBRU - síťová a SAN infrastruktura, serverová infrastruktura, datové úložiště, slaboproudé rozvody

HUBRU - síťová a SAN infrastruktura, serverová infrastruktura, datové úložiště, slaboproudé rozvody Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: HUBRU - síťová

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Č. 21108 zakázka zadávaná v otevřeném řízení dle 27 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon s názvem Mateřská škola Proseč zateplení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Statutární město Děčín Statutární zástupce: Mgr. Marie Blažková, primátorka města Sídlo: Mírové náměstí 1175/5, 405 38 Děčín IV IČ: 00261238 DIČ: CZ00261238 nezapsáno

Více

Rekonstrukce elektroinstalace silnoproudu a slaboproudu budovy TF III.

Rekonstrukce elektroinstalace silnoproudu a slaboproudu budovy TF III. Výzva/Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Rekonstrukce

Více

Zadávací řízení na dodávku: Dodávka komunální techniky pro projekt OPŽP. "Omezení prašnosti z plošných zdrojů v obci Slavkov" ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Zadávací řízení na dodávku: Dodávka komunální techniky pro projekt OPŽP. Omezení prašnosti z plošných zdrojů v obci Slavkov ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací řízení na dodávku: Dodávka komunální techniky pro projekt OPŽP - "Omezení prašnosti z plošných zdrojů v obci Slavkov" ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu 12 zákona č. 137/2006

Více

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle Příručky pro žadatele a příjemce Integrovaného operačního programu a dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Vybavení interiérů knihovny a DDM

Vybavení interiérů knihovny a DDM ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Město Nová Role, Chodovská 236, 362 25 Nová Role, IČ00254819, vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou v řízení mimo zákon č. 137/2006 Sb.,

Více

Služby pro přípravu tiskových podkladů - informační panely a pamětní desky pro projekty OPŽP v letech 2016 2017

Služby pro přípravu tiskových podkladů - informační panely a pamětní desky pro projekty OPŽP v letech 2016 2017 Kontaktní osoba: Markéta Bursíková, Tomáš Vontor Tel.: 267 994 551, 267 994 657 Fax: 272 936 585 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 199450/2015 Č. zakázky: 47/2015 Systémové č. VZ P15V00002090 Název veřejné

Více

BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE

BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE OBEC RAKVICE BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na podlimitní veřejnou zakázku zadanou ve zjednodušeném podlimitní řízení podle ustanovení 21 odst. 1 písm. f), 25 a 38 zákona č.

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje podlimitní

Více

MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov

MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zadané v zadávacím řízení dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejné zakázky malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné ejné zakázce zadávané podle zákona č.. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů na stavební práce - nadlimitní zakázka Druh zadávacího řízení: otevřené

Více

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX00193QB* HZSPX00193QB Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

5. Klasifikace předmětu veřejné zakázky 5.1. Kódy CPV hlavních souvisejících plnění předmětu veřejné zakázky jsou:

5. Klasifikace předmětu veřejné zakázky 5.1. Kódy CPV hlavních souvisejících plnění předmětu veřejné zakázky jsou: 1. Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Löw-Beerova vila osvětlení fasády a pořízení informačního pylonu 2. Druh zadávacího řízení Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce. 3. Údaje o zadavateli

Více

HZ Huť opravy a odstranění stavebních závad

HZ Huť opravy a odstranění stavebních závad VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 12 odst. 3 a 18odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou

Více

Město Moravský Krumlov V 000488 Refinancování stávajícího hypotečního úvěru Města Moravský Krumlov

Město Moravský Krumlov V 000488 Refinancování stávajícího hypotečního úvěru Města Moravský Krumlov Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: úvěru Města Moravský Krumlov

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky s názvem: Dodávka praček pro DS Bohnice tato veřejná zakázka na dodávky není zadávána dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

ZADAVATEL - MĚSTO LITVÍNOV

ZADAVATEL - MĚSTO LITVÍNOV Zadávací dokumentace ZADAVATEL - MĚSTO LITVÍNOV adresa: Městský úřad Litvínov; Náměstí Míru 11; 436 01 Litvínov; Tel.: 476 767 600; fax: 476 767 601 zastoupené starostkou města Bc. Kamilou Bláhovou dle

Více

Chodník podél silnice II/320, Voděrady

Chodník podél silnice II/320, Voděrady Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu, zadávané v souladu se směrnicí obce Voděrady č. 1/2015 Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, k otevřenému nadlimitnímu řízení dle 27 zákona veřejné zakázky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen zákon ) k nadlimitní veřejné zakázce Pojištění vozidel

Více

Město Zubří. U Domoviny 234, 756 54 Zubří

Město Zubří. U Domoviny 234, 756 54 Zubří ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: REKONSTRUKCE VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ MĚSTA ZUBŘÍ III Pro zadávací řízení organizované v zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ke zjednodušenému podlimitnímu zadávacímu řízení veřejné

Více

PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM. Snížení imisní zátěže z dopravy

PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM. Snížení imisní zátěže z dopravy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM Snížení imisní zátěže z dopravy zadávaná dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zjednodušeného

Více

Křižanov kanalizační přípojky

Křižanov kanalizační přípojky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro výběr zhotovitele stavby Veřejná zakázka malého rozsahu zadaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon), na akci: Křižanov kanalizační

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci otevřeného nadlimitního

Více

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429 Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Dodávka technologie

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí opakování

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí opakování ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace ZADAVATEL - MĚSTO LITVÍNOV adresa: Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov IČ: 00266027 tel.: 476 767 600; fax: 476 767 601 zastoupené starostou města Mgr. Milanem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ev. č. 27002/2012 č. j. MUCL/22308/2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů - dále jen zákon

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů - dále jen zákon ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů - dále jen zákon Podrobné podmínky zadávací dokumentace Zadávací řízení: Podlimitní veřejná

Více

Nemocnice České Budějovice, a.s. České Budějovice, B. Němcové 585/54, PSČ 370 01

Nemocnice České Budějovice, a.s. České Budějovice, B. Němcové 585/54, PSČ 370 01 Nemocnice České Budějovice, a.s. České Budějovice, B. Němcové 585/54, PSČ 370 01 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dodávka pracích prostředků pro Prádelenské služby Nemocnice České Budějovice, a.s. Zadávací

Více

ADMINISTRÁTOR VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

ADMINISTRÁTOR VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK ADMINISTRÁTOR VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu 2016 Č.j.: 279047/2016-ČRA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na poskytnutí služeb Česká rozvojová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky s názvem: Dodávka setů stolních PC včetně základního SW pro DS Bohnice tato veřejná zakázka na dodávky není zadávána dle zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku Posuzování projektové dokumentace - podkladů žádostí o dotace MPSV na roky 2014 a 2015 zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení dle 27

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu s Pravidly, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova na období 2014 2020, č.j. 40495/2015-MZE

Více

Identifikační údaje zadavatele. Věžná 85, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem. 801 - Obec nebo městská část hlavního města Prahy

Identifikační údaje zadavatele. Věžná 85, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem. 801 - Obec nebo městská část hlavního města Prahy PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky podle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP Název veřejné zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) podle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Č. j.: VZ060/2012 na akci: Výměna oken ve fasádě dvorního křídla objektu studia

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu III. kategorie na stavební práce Výměna oken na objektu ZŠ J. Vohradského, Šluknov 55 ks strana 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PR/HA 5/14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů PRŮKAZ ENERGETICKÉ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) podle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Č. j.: VZ009/2012 - II na akci: Software pro antivirovou a antispamovou ochranu

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky na dodávky Inovace oblasti dokončovacího zpracování tiskovin Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zjednodušeného podlimitního

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem veřejné zakázky: Komplexní služba nakládání s komunálními odpady pro obec Kateřinice zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE v rámci zakázky malého rozsahu na stavební práce zadané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pod názvem: Běžná údržba komunikací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ev. č.: 40278/2013 č. j.: MUCL/28255/2013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v užším řízení dle 28 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění

Více

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace, včetně zadávací dokumentace Obec Malý Újezd, jako veřejný zadavatel ve smyslu ust. 2 odst. 1) písm. c)

Více

Azylový dům v Rumburku - stavební práce

Azylový dům v Rumburku - stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE CEDR komunitní centrum, občanské sdružení Sídlem: Křižíkova 918/32, 407 46 Krásná Lípa IČO: 26590735 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Základní škola a Mateřská škola Zákupy, příspěvková organizace, se sídlem Školní 347, 471 23 Zákupy jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele

Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Česká republika Generální ředitelství cel Se sídlem: Budějovická 7, 140 96 Praha 4 IČ: 71214011

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Č.j. KRPS-240617-11 ČJ-2014-0100MN-VZ Praha 21. října 2014 Počet listů: 10 Přílohy: 6 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: ČR - Krajské ředitelství

Více

Zakázka na dodávky. s názvem. HD záznamové stroje. ve vztahu k Zákonu se jedná o veřejnou zakázku nadlimitní otevřené řízení ZADÁVACÍ PODMÍNKY

Zakázka na dodávky. s názvem. HD záznamové stroje. ve vztahu k Zákonu se jedná o veřejnou zakázku nadlimitní otevřené řízení ZADÁVACÍ PODMÍNKY Zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (1), 14, 21 odstavec (1) písmeno a) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon)

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen ZVZ ) NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: NÁKUP AUTOBUSŮ PRO ARRIVA VÝCHODNÍ ČECHY ZADAVATEL: ARRIVA VÝCHODNÍ ČECHY

Více

Sběrný dvůr odpadů Starovice

Sběrný dvůr odpadů Starovice Výzva a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Sběrný dvůr odpadů Starovice Zadavatel: Obec Starovice,

Více

Zateplení a stavební úpravy ZŠ a MŠ Brankovice

Zateplení a stavební úpravy ZŠ a MŠ Brankovice Výzva více zájemcům k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace. V souladu s ustanovením 25 a 38 Zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů, zahajuje veřejný zadavatel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE M Ě S T O B Y S T Ř I C E Dr. E. Beneše 25, 257 51 Bystřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzva číslo 06/2012 Pro výběr zhotovitele stavby mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., - veřejná zakázka malého rozsahu na

Více

Výzva více zájemcům k podání nabídek

Výzva více zájemcům k podání nabídek Výzva více zájemcům k podání nabídek PREAMBULE Tato veřejná zakázka je spolufinancována z Evropské Unie v rámci Operačního programu Životní prostředí, kdy tato je zadávána v souladu se zásadami transparentnosti,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na dynamický nákupní systém Dynamický nákupní systém na tiskařské služby ZADAVATEL: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI UNIVERZITNÍ 2732/8 306 14 PLZEŇ Obsah 1 Základní informace... 1 2

Více

Zadávací dokumentace. Veřejná zakázka

Zadávací dokumentace. Veřejná zakázka Zadávací dokumentace dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Veřejná zakázka Rámcová smlouva - tonery, náplně a další spotřební materiál Zadavatel veřejné zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE l ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zakázku malého rozsahu na služby podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), kdy se nejedná o zadávací řízení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE. A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE. A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona Město Hrádek nad Nisou Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v souladu s 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Pracovní postup pro návrhy a realizaci revitalizačních opatření na vodních cestách

Pracovní postup pro návrhy a realizaci revitalizačních opatření na vodních cestách V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, ke zjednodušenému

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Zadávací dokumentace Pro zadání nadlimitní veřejné zakázky na dodávky, rozdělené na sedm částí a zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona

Více

Název veřejné zakázky: Kancelářský papír

Název veřejné zakázky: Kancelářský papír Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění na uzavření rámcové smlouvy na dodávku. Název veřejné

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce ZADÁVACÍDOKUMENTACE

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce ZADÁVACÍDOKUMENTACE " Územní plán Šimonovice" ZADÁVACÍDOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen "zákon") v rámci zjednodušeného podlimitního řízení na služby pro veřejnou

Více

REKONSTRUKCE OBJEKTU 1, LÉKÁRNA FN BRNO, PMDV

REKONSTRUKCE OBJEKTU 1, LÉKÁRNA FN BRNO, PMDV FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel veřejné zakázky MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU se sídlem, vydává dokument: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu SKLAD

Více

Kód CPV pro hlavní předmět plnění veřejné zakázky: 45112000-5 Výkopové a zemní práce.

Kód CPV pro hlavní předmět plnění veřejné zakázky: 45112000-5 Výkopové a zemní práce. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor ochrany prostředí Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) k veřejné zakázce

Více

3-komorový hrudní drenážní systém

3-komorový hrudní drenážní systém Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění, na uzavření rámcové smlouvy na dodávku: 3-komorový

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PR/MSSO 4/15 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce nejedná se o zadávací řízení dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) ZŠ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ podle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM Snížení

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zjednodušeného

Více

Veřejná zakázka na stavební práce Aerace na ČOV Písek

Veřejná zakázka na stavební práce Aerace na ČOV Písek Příloha č. 1 Zadávací dokumentace stavby (ZD) bez příloh ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zpracovaná v rozsahu ustanovení zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU změna ze dne 31.3.2014

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU změna ze dne 31.3.2014 Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Obec Tlumačov 76362 Tlumačov, Nádražní 440 Ing. Antonín Jonášek, starosta 00284572 všem dodavatelům Ve Zlíně dne 31.3.2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ

Více

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. SMILOVICE - Rekonstrukce mostu ev. č. 2c-M1 /SM-M-01/

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. SMILOVICE - Rekonstrukce mostu ev. č. 2c-M1 /SM-M-01/ Zadavatel: Obec Smilovice Smilovice 13 739 55 Smilovice u Třince Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce SMILOVICE - Rekonstrukce mostu ev. č. 2c-M1 /SM-M-01/ 1 Obsah

Více

Datový sklad Finanční správy České republiky

Datový sklad Finanční správy České republiky Česká republika Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 Č. j.: 123163/15/7500-40175-050417 Vyřizuje: Telefon: E-mail: Nikola Hozáková 296 854 436 Nikola.Hozakova@fs.mfcr.cz VÝZVA K

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Povodňové škody v roce 2013 k. ú. Prostřední Dolní Žleb" zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. HD Objektivy druh zadávacího řízení: název veřejné zakázky:

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. HD Objektivy druh zadávacího řízení: název veřejné zakázky: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) název veřejné zakázky: HD Objektivy druh zadávacího řízení: Otevřené

Více

Úřad vlády České republiky Odbor technicko-hospodářský

Úřad vlády České republiky Odbor technicko-hospodářský Úřad vlády České republiky Odbor technicko-hospodářský VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Č.j.: 6290/2015-OTH včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Oprava terasy Hrzánského paláce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ORBIT MERRET, spol. s r. o. Klánova 81/141, 140 00 Praha 4 * IČ: 00551309 Č.j.: VZ-07/04-2015 Praha, 17. července 2015 Počet listů: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka)

Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka) Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky s názvem Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka) O B S A H: 1. Informace

Více