ELEKTRONICKÉHO PRŮVODCE V AREÁLU PRAŽSKÉHO HRADU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ELEKTRONICKÉHO PRŮVODCE V AREÁLU PRAŽSKÉHO HRADU"

Transkript

1 Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování ELEKTRONICKÉHO PRŮVODCE V AREÁLU PRAŽSKÉHO HRADU PODKLADOVÁ DOKUMENTACE

2 OBSAH STRANA 1. ÚVOD 3 2. PŘEDMĚT NÁJMU VYMEZENÍ PŘEDMĚTU NÁJMU 2.2. ÚČEL NÁJMU A VYMEZENÍ SPOLUPRÁCE S SPH 2.3. PŘEDMĚT NÁJMU JAKO NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKA 2.4. OTEVŘENÍ PRAŽSKÉHO HRADU PRO NÁVŠTĚVNÍKY 2.5. INFORMACE O NÁVŠTĚVNOSTI PRAŽSKÉHO HRADU 3. ZÁKLADNÍ BODY SOUTĚŽNÍHO NÁVRHU 8-10 A JEJICH USPOŘÁDÁNÍ 3.1. ÚDAJE O UCHAZEČI 3.2. OBSAH 3.3. DOKLADY O PROKÁZÁNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ 3.4. REFERENCE 3.5. PODROBNÝ POPIS VLASTNÍHO PROJEKTU 3.6. EKONOMICKÁ KALKULACE 3.7. SPOLUPRÁCE S SPH 3.8. VZOR SLOUVY O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR 4. ČASOVÝ ROZVRH SOUTĚŽE PROHLÍDKA PROSTOR 4.2. PŘIHLAŠOVÁNÍ UCHAZEČŮ 4.3. HODNOCENÍ PŘEDLOŽENÝCH NÁVRHŮ 4.4. OZNÁMENÍ VÝSLEDKŮ SOUTĚŽE 5. FORMA PŘEDLOŽENÉHO SOUTĚŽNÍHO NÁVRHU OSTATNÍ USTANOVENÍ PODKLADY A DOKUMENTACE 13 Strana 2 (celkem 13)

3 1. ÚVOD Správa Pražského hradu příspěvková organizace Kanceláře prezidenta republiky sídlem: Praha 1 Hrad IČ: DIČ: CZ zastoupena: Ing. Ivo Velíškem, CSc., ředitelem bankovní spojení: Komerční banka, a.s., č.účtu: /0100 (dále také SPH nebo vyhlašovatel ) s příslušností k hospodaření s nemovitostmi: čp Nový palác, na pozemku č. parcelní 1 v katastrálním území Hradčany, vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž (dále jen soutěž) dle 281 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování služby ELEKTRONICKÉHO PRŮVODCE. Smluvní vztah bude uzavřen na dobu určitou, a sice 3 let, počínaje lednem 2011 (předpokládaný termín). Vzhledem k nutnosti technické přípravy zprovoznění průvodce ve všech požadovaných jazycích a rozsahu, předpokládá vyhlašovatel spuštění plného provozu od PŘEDMĚT NÁJMU 2.1. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU NÁJMU Vyhlašovatel nabízí do nájmu část nebytových prostor v informačních střediscích Pražského hradu, a to dvě prodejní místa včetně vybavení k provozování služby elektronického průvodce v areálu Pražského hradu. Předmět nájmu se sestává z jednoho prodejního místa v informačním středisku na II. nádvoří Pražského hradu a jednoho prodejního místa v informačním středisku na III. nádvoří Pražského hradu. Přehled ploch a plánované dispoziční využití prostor, včetně přípojných míst elektrické energie a strukturované kabeláže, je uvedeno v nedílné příloze č.1 vzoru smlouvy. Prostory informačních středisek byly v předchozích letech (2007 a 2010) kompletně zrekonstruovány, jedná se tedy o nová moderně vybavená informační střediska pro návštěvníky Pražského hradu. Informační střediska jsou vybavena zejména centrálním vytápěním, rozvody elektrické energie, včetně slaboproudých rozvodů a přilehlým sociálním zázemím s kuchyňkou. K dispozici jsou dvě telefonní linky včetně služby Veřejný internet Pražského hradu. Pronajímatel upozorňuje, že společné přilehlé prostory sociálního a personálního zázemí informačních středisek jsou užívány spolu se zaměstnanci Odboru turistického ruchu vyhlašovatele (pokladní a průvodci). Informační střediska jsou umístěna v místech směru příchodu většiny návštěvníků areálu Pražského hradu. V dalších místech jsou již jen jednotlivé pokladny pro prodej vstupenek provozované vyhlašovatelem či jeho smluvními partnery. Strana 3 (celkem 13)

4 2.2. ÚČEL NÁJMU A POPIS SPOLUPRÁCE S SPH Vyhlašovatel nabízí předmět nájmu za účelem provozování služby elektronického průvodce návštěvnickými objekty Pražského hradu, tj. Katedrála sv. Víta, Velká jižní věž katedrály, Starý královský palác, Bazilika sv. Jiří, Jiřský klášter Národní galerie, Příběh Pražského hradu, Obrazárna Pražského hradu, Rožmberský palác, Zlatá ulička s věží Daliborkou a Prašná věž. Průvodcovské texty k těmto návštěvnickým objektům poskytne vyhlašovatel uchazeči na základě licenční smlouvy. Vyhlašovatel v rámci zadávacích podmínek poskytne uchazečům text pro prohlídku objektu katedrály sv. Víta, a to pro potřeby zpracování ukázkové nahrávky v českém a anglickém jazyce (viz. Příloha č. 6) a předvedení funkčního vzorku elektronického zařízení, se všemi jeho funkcemi. Všechny ostatní texty (do zbylých návštěvnických objektů) budou předány pouze vítěznému uchazeči. Rámcový rozsah prohlídek: Doby prohlídek návštěvnických objektů Pražského hradu Poř.č. Objekt Délka prohlídky v min. maximální minimální 1 Katedrála sv. Víta bez Jižní věže Jižní věž katedrály 30 3 Starý královský palác Bazilika sv. Jiří Zlatá ulička s věží Daliborkou Obrazárna Rožmberský palác Prašná věž Příběh Pražského hradu Jiřský klášter (výstava NG) Celkem Prohlídka tzv. velkého okruhu trvá tedy max. 6 hodin (min. 4,5), prohlídka malého okruhu max. 2,5 hodiny (min.1,6). Provozování služby elektronického průvodce bude doplňkovou službou pro návštěvníky Pražského hradu a alternativou průvodců vyhlašovatele. Služba elektronického průvodce bude zařazena do kompletní nabídky služeb Správy Pražského hradu pro návštěvníky Pražského hradu, a to zařazením do jednotných ceníků vyhlašovatele používaných v prodejních místech vstupenek, webových stránkách a dalších materiálech vyhlašovatele distribuovaných vyhlašovatelem k návštěvnickým objektům a okruhům. Součástí činností uchazeče jako nájemce prodejního místa bude spolupráce s vyhlašovatelem při prodeji vstupenek do návštěvnických objektů a okruhů v rámci nabídky svých služeb. Strana 4 (celkem 13)

5 Provozovatel služby elektronického průvodce je povinen zajišťovat pro zlepšení komfortu návštěvníků Pražského hradu k půjčovnému i prodej vstupenek v plném rozsahu dle ceníku vyhlašovatele a informační servis pro návštěvníky Pražského hradu. Prodej vstupenek bude provádět bez nároku na odměnu či provizi ze strany vyhlašovatele. Vyhlašovatel poskytne bezplatně technické i programové vybavení pro prodej vstupenek a elektronických průvodců, včetně platebního terminálu, veškerého servisu poskytnuté techniky a proškolení obsluhy. V rámci spolupráce při prodeji vstupenek, přehledného a snadného účtování spojených služeb zákazníkům, jakož i kontroly vyhlašovatele pro účtování provize z prodeje elektronických průvodců bude odvod tržeb za prodej vstupenek a půjčovného prováděn denně v hotovosti systémem stanoveným v manuálu pokladní služby vyhlašovatele. Nájemce bude využívat platební terminály vyhlašovatele, úhrada za bezhotovostní platby půjčovného a vstupenek bude realizována na účet vyhlašovatele, přičemž bankovní poplatky za tyto transakce půjdou k tíži vyhlašovatele. Veškeré platební transakce spojené s prodejem vstupenek i elektronických průvodců budou realizovány prostřednictvím pokladního systému a platebních terminálů vyhlašovatele. Hotovostní tržby z prodeje vstupenek, jakož i hotovostní tržby z prodeje elektronických průvodců, budou denně odváděny vyhlašovateli. Bezhotovostní tržby z prodeje vstupenek, jakož i bezhotovostní tržby z prodeje elektronických průvodců, budou připisovány na bankovní účet vyhlašovatele. Vyúčtování transakcí bude provedeno vždy první den v pracovním týdnu a tržby z půjčovného elektronických přístrojů budou poníženy o podíly z půjčovného pro vyhlašovatele a výsledná částka bude poukázána na účet nájemce. Platba bude odepsána z účtu pronajímatele do 3 dnů po termínu vyúčtování. Vyhlašovatel pro prodej vstupenek stanovuje jednotný kurs EUR, tento směnný kurs bude účtován i při prodeji elektronického průvodce. Nájemce je oprávněn používat pouze propagační materiály schválené vyhlašovatelem, stejně tak jako inzerci v médiích a dalších sdělovacích prostředcích. Nájemce je dále povinen spolupracovat na jednotlivých výstavních projektech vyhlašovatele (např. stálé expozice a krátkodobé výstavy) poskytnutím samostatných služeb elektronického průvodce. Průvodcovské texty zajistí vyhlašovatel, prodej služby bude realizován pokladní ve výstavě. Tyto jednotlivé projekty budou řešeny samostatnou smlouvou mezi vyhlašovatelem a nájemcem. Rozsah elektronicky průvodcovaných objektů, jakož i jazykové mutace lze po dohodě s vyhlašovatelem rozšířit. Jiné činnosti než výše uvedené není uchazeč/nájemce v předmětu nájmu oprávněn provádět. Po prvním roce nájmu bude provedeno vyhodnocení provozu a případně upraveno v dodatku k nájemní smlouvě. Strana 5 (celkem 13)

6 2.3. PŘEDMĚT NÁJMU JAKO NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKA Nemovitost, v níž se nachází předmět nájmu, je součástí národní kulturní památky Pražský hrad. Veškeré úpravy v a na předmětu nájmu se proto řídí, kromě ustanovení jiných obecně závazných právních předpisů, také předpisy vztahujícími se k památkově chráněným objektům, zejména zákonem č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči, v platném znění. K provedení jakýchkoliv interiérových (označení služby) a exteriérových úprav (venkovní poutače, značení zastávek apod.) je rovněž potřeba vydání předchozího písemného souhlasu vyhlašovatele a Odboru památkové péče Kanceláře prezidenta republiky OTEVŘENÍ PRAŽSKÉHO HRADU PRO NÁVŠTĚVNÍKY Areál Pražského hradu je pro návštěvníky přístupný dle Návštěvního řádu Pražského hradu od 1. dubna do 31. října 5,00 24,00 hod. (letní provoz) od 1. listopadu do 31. března 6,00 23,00 hod. (zimní provoz) Otevírací doby v roce 2010)* Návštěvnické objekty letní provoz zimní provoz Katedrála sv. Víta Starý královský palác Bazilika sv. Jiří Prašná věž Jiřský klášter Národní galerie Příběh Pražského hradu Obrazárna Pražského hradu Rožmberský palác Zlatá ulička s věží Daliborka)** )*Vyhlašovatel si vyhrazuje právo úpravy otevírací doby. )** do 06/2011 probíhá rekonstrukce tohoto objektu Informační středisko a pokladny Provozní doba obou prodejních míst bude shodná s otevírací dobou informačních středisek, přičemž nájemci bude umožněn přístup na pracoviště maximálně jednu hodinu před otevírací dobou a dvě hodiny po jejich uzavírací době. Za tímto účelem budou pracovníkům nájemce vydány klíče a to prostřednictvím centrální klíčnice Pražského hradu na základě karty externího pracovníka, vydané dle seznamu oprávněných osob nájemce předaného vyhlašovateli. Kategorie a ceník vstupenek Druh vstupenky Pražský hrad - velký okruh Katedrála, SKP, Bazilika sv. Jiří, Rožmberský palác, Zlatá ulička, Obrazárna, Jiřský klášter, Příběh Pražského hradu, Prašná věž Plné vstupné Sleva (*) Rodinné vstupné (*) 350 Kč 175 Kč 700 Kč Strana 6 (celkem 13)

7 Druh vstupenky Plné vstupné Sleva (*) Rodinné vstupné (*) Pražský hrad - malý okruh Katedrála, SKP, Bazilika sv. Jiří, Rožmberský palác, Zlatá ulička 250 Kč 125 Kč 500 Kč Expozice Příběh Pražského hradu 140 Kč 70 Kč 280 Kč Obrazárna Pražského hradu 150 Kč 80 Kč 300 Kč Prašná věž 70 Kč 40 Kč 140 Kč Velká jižní věž katedrály 100 Kč - - * Slevy vstupného mládež od 6 do 16 let studenti středních a vysokých škol v denním studiu do 26 let rodinné vstupné (1 až 5 dětí do 16 let a max. 2 dospělé osoby) senioři starší 65 let Slevy jsou poskytovány po předložení platného průkazu nebo dokladu o denním studiu. Vstupné je osvobozeno od DPH, tudíž se jedná o ceny konečné. Vstupenky jsou platné dva dny (v den zakoupení a následující den). Hodinová prohlídka s průvodcem zahrnuje návštěvu následujících objektů: Katedrála sv. Víta, Starý královský palác.průvodcovský výklad je možno rozšířit o stálou expozici Příběh Pražského hradu, Baziliku sv. Jiří, Obrazárnu Pražského hradu a Rožmberský palác. český jazyk: 50 Kč na osobu a každou započatou hodinu prohlídky (min. 4 osoby) jiný jazyk: 100 Kč na osobu a každou započatou hodinu prohlídky (min. 4 osoby) Uvedené ceny jsou včetně DPH INFORMACE O NÁVŠTĚVNOSTI PRAŽSKÉHO HRADU Za jeden rok projde Pražským hradem přibližně návštěvníků. Historické objekty navštívilo: V roce 2008 cca 1,25 miliónů platících turistů V roce 2009 cca 1,1 miliónů platících turistů V letošním roce (od do ) historické objekty navštívilo cca 0,6 miliónů platících turistů. Podíl návštěvníků (r. 2009) v měsících, vyjádřeno v %: leden 3,67 únor 3,87 březen 7,81 duben 9,08 květen 11,20 Strana 7 (celkem 13)

8 červen 9,73 červenec 10,56 srpen 13,39 září 10,60 říjen 10,00 listopad 5,05 prosinec - 5,04 Zhruba 70 % návštěvníků je zahraničních turistů. 3. ZÁKLADNÍ BODY SOUTĚŽNÍHO NÁVRHU A JEJICH USPOŘÁDÁNÍ Uchazeč předloží svůj návrh v tomto členění: 3.1. Údaje o uchazeči 3.2. Obsah 3.3. Doklady k prokázání kvalifikačních předpokladů 3.4. Reference 3.5. Podrobný popis vlastního projektu 3.6. Nabídnutá cena nájmu a ekonomická kalkulace 3.7. Návrh spolupráce s SPH 3.8. Vzor smlouvy o nájmu nebytových prostor AD ÚDAJE O UCHAZEČI Zejména: U právnické osoby název či obchodní firma, sídlo, IČ, údaj o zápisu v obchodním rejstříku {označení soudu, oddíl, vložka}, osoba oprávněná za právnickou osobu jednat, bankovní spojení, telefonní spojení včetně kontaktní osoby. U fyzické osoby jméno a příjmení, bydliště {trvalé dle OP}, případně místo podnikání, IČ, bankovní spojení, telefonní spojení včetně kontaktní osoby (viz příloha č. 4) AD DOKLADY K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ Účastník soutěže je povinen doložit příslušné oprávnění k podnikání, tj.. živnostenský list na poskytování služeb: výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů, údajů a záznamů, a dále provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu, včetně výpisu z obchodního rejstříku v případě, že je do něj zapsán. Oprávnění k podnikání musí korespondovat s účelem, za kterým má být předmět nájmu nájemci k nájmu přenechán. Zmíněné doklady je účastník soutěže povinen předložit v originálu nebo v úředně ověřené kopii. AD REFERENCE představení účastníka Strana 8 (celkem 13)

9 dosavadní zkušenosti účastníka s provozováním těchto služeb reference, doporučení jiných organizací, společností, obchodních partnerů doložení vyrovnání závazků vůči státní správě (čestné prohlášení příloha č.5) AD PODROBNÝ POPIS VLASTNÍHO PROJEKTU Nabídka uchazeče do výběrového řízení musí splňovat výše uvedené požadavky a dále specifikovat: návrh ceny půjčovného přístrojů, v maximálně třech cenových kategoriích, maximální doba půjčovného musí být rovna době platnosti vstupenky do objektů a okruhů Pražského hradu, návrh podílu z jeho prodeje pro vyhlašovatele, návrh nájemného ze dvou pokladních míst (minimální výše je stanovena na ,- Kč/rok), návrh hodnoty kauce za zapůjčený přístroj (vždy finanční částka - její výše bude definována v ceníku vyhlašovatele) není možné akceptovat osobní doklady nebo platební karty zákazníků, úroveň personálu odpovídající prestižní lokalitě Pražského hradu, především jeho jazyková vybavenost pro styk se zahraničními návštěvníky, aktivní znalost alespoň anglického jazyka, nahrávky minimálně v 7 jazycích (čeština, angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština, ruština), překlad musí zajistit překladatel tlumočník a nahrávku musí namluvit rodilý mluvčí, kvalita nahrávek zajištěná profesionálním nahrávacím studiem, ukázka služby v čj a aj, popis technického vybavení (typ přístroje, funkce přístroje) včetně fotografií, technická úroveň těchto zařízení musí odpovídat současným standardům na taková zařízení, požadavky na vybavení prodejních míst v souvislosti s provozováním služby (příkon reků, parametry připojení k elektrické síti, požadavky na instalaci výpočetní techniky), popis návrhu organizace provozování služby, systém půjčování a vracení, přijímání a vracení záloh, budou-li požadovány, propojení s označením zastávkových bodů prohlídky, návrh způsobu označení těchto bodů, návrh možností zprovoznění ad hoc elektronických průvodců na výstavy či další prohlídky, požadovaný čas na přípravu, cena, provize pro vyhlašovatele. AD EKONOMICKÁ KALKULACE Nabídka výše nájemného v Kč/za celý předmět nájmu za každý jednotlivý rok, přičemž minimální výše nájmu je ,- Kč/rok za obě pokladní místa. (Úhrada za služby, jejichž poskytování je spojeno s nájmem se účtuje zvlášť.) Nabídka podílu z půjčovného pro vyhlašovatele v Kč (a vyjádřeno % z ceny půjčovného)/za jeden zapůjčený přístroj. Strana 9 (celkem 13)

10 Ekonomická kalkulace při maximální ceně půjčovného, kterou by měla být cena vstupenky na velký okruh vyhlašovatele. Cenová politika náklady na provoz, zprovoznění služby, investice do technického vybavení, personální a související náklady. AD SPOLUPRÁCE S SPH Akceptace spolupráce s vyhlašovatelem v rámci zadaných podmínek při prodeji vstupenek, tj. prodej vstupenek dle pokynů vyhlašovatele, bezplatně bez nároku na odměnu, podíl či provizi. Propagace v rámci činnosti uchazeče, zařazení do ceníků vyhlašovatele umístěných v pokladních místech a infostřediscích, na webových stránkách vyhlašovatele či dalších materiálech souvisejících s prodejem vstupenek do návštěvnických objektů Pražského hradu. Možnost umístění plakátů či jiných propagačních materiálů v prostorách infostřediska. Návrh uchazeče na další způsoby spolupráce nad rámec povinných činností. AD VZOR SMLOUVY O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR Nedílnou přílohou tohoto zadání veřejné obchodní soutěže je vzor smlouvy o nájmu nebytových prostor, která by měla být uzavřena s vyhlašovatelem. Návrh smlouvy v paragrafovém znění (členěním na články, odstavce, písmena) musí být podepsán statutárním orgánem účastníka soutěže nebo osobou výslovně k tomu zmocněnou plnou mocí (nutno přiložit). Účastník je povinen do návrhu smlouvy zahrnout všechna ustanovení obsažená ve vzoru smlouvy. (Poznámka: kurzívou jsou označeny části, které účastník soutěže doplní a vysvětlující informace. Účastník rovněž doplní chybějící údaje, které jsou vytečkované. Vzor smlouvy o nájmu nebytových prostor je po předchozí telefonické domluvě za poplatek k vyzvednutí dle bodu 7 ) 4. ČASOVÝ ROZVRH SOUTĚŽE 4.1. PROHLÍDKA PROSTOR Prohlídka prostor nabízených k nájmu je možná v těchto dvou termínech: 1. úterý 9. listopadu 2010 v 10 hodin 2. úterý 16. listopadu 2010 ve 14 hodin Sraz je v určený čas před Kohlovou kašnou na II. nádvoří Pražského hradu 4.2. PŘIHLAŠOVÁNÍ ZÁJEMCŮ Písemné soutěžní návrhy, 1x originál + 4x kopie (originály či úředně ověřené kopie dokladů dle bodu 3.3. Doklady k prokázání kvalifikačních předpokladů podkladové dokumentace stačí předložit pouze v rámci originálu soutěžního návrhu, v rámci kopií soutěžních návrhů postačí kopie zmíněných dokladů) zašlete poštou Strana 10 (celkem 13)

11 nebo osobně předejte do podatelny Správy Pražského hradu, která se nachází na III. nádvoří Pražského hradu (hlavní vstup do Kanceláře prezidenta republiky a Správy Pražského hradu, podatelna je otevřená v po-pá v době mezi hodinou) tak, aby byly vyhlašovateli doručeny nejpozději do 29. listopadu 2010 do 14 hodin s označením této adresy: Správa Pražského hradu Odbor nemovitého majetku Marta Průšová Praha 1 Hrad Zalepenou obálku označte: Obchodní veřejná soutěž, PROVOZOVÁNÍ SLUŽBY ELEKTRONICKÝ PRŮVODCE, neotevírat! a uzavření obálky opatřete podpisy účastníka soutěže, je-li fyzickou osobou, či statutárního orgánu, je-li právnickou osobou, případně razítky účastníka soutěže. Za určující pro posouzení dodržení stanovené lhůty je považován údaj potvrzující příchod soutěžního návrhu do podatelny. Soutěžní návrhy, které budou předloženy po uplynutí stanovené lhůty, nebudou do soutěže zahrnuty. Soutěžní návrhy nelze po jejich předložení odvolat HODNOCENÍ PŘEDLOŽENÝCH SOUTĚŽNÍCH NÁVRHŮ Předložené soutěžní návrhy budou posouzeny a hodnoceny výběrovou komisí jmenovanou vyhlašovatelem, která v užším kole soutěže vyzve jednotlivé účastníky soutěže k osobní prezentaci. Účastníci soutěže jsou povinni se případné osobní prezentace zúčastnit. Předložené návrhy budou hodnoceny z hlediska úplnosti nabídky a splnění zadaných kvalifikačních a technických požadavků a vybavení. V soutěži budou preferovány soutěžní návrhy, které budou splňovat v zadávací dokumentaci uvedené požadavky a budou zárukou kvality poskytovaných služeb. Kritéria hodnocení tvoří: - nabídka podílu z půjčovného pro vyhlašovatele - nabídka ceny půjčovného 4.4. OZNÁMENÍ VÝSLEDKŮ SOUTĚŽE Všichni účastníci soutěže budou s výsledky soutěže písemně seznámeni nejpozději do 31. prosince Strana 11 (celkem 13)

12 5. FORMA PŘEDLOŽENÉHO SOUTĚŽNÍHO NÁVRHU Soutěžní návrh bude zpracován v českém jazyce. Každé vyhotovení soutěžního návrhu bude svázáno do jednoho svazku a zajištěno proti manipulaci s jednotlivými listy. V případě vazby soutěžního návrhu v kroužkovém podavači či vazbě bude soutěžní návrh dále zabezpečen proti nakládání s jednotlivými listy pomocí provázku a pečeti nebo nálepkami opatřenými podpisem, případně razítkem účastníka. Originál soutěžního návrhu bude na titulní straně označen jako originál, kopie budou na titulních stranách označeny kopie č... Kopie soutěžních návrhů slouží vyhlašovateli pro efektivní posouzení a hodnocení předložených návrhů. V případě rozporů mezi jednotlivými výtisky soutěžních návrhů se považuje za rozhodující text originálního vyhotovení. Součástí nabídky bude nahrávka prohlídky katedrály sv. Víta v českém a anglickém jazyce na CD či DVD. Ukázka přístroje (včetně nahrávky v čj a aj) bude předmětem osobní prezentace v rámci hodnocení návrhů. Uchazeč bude hodnotící komisí vyzván k prezentaci, nejpozději tři pracovní dny předem. Prezentace se bude konat v sídle zadavatele. 6. OSTATNÍ USTANOVENÍ a) Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nezahrnout do soutěže návrh, který nebude splňovat podmínky obchodní veřejné soutěže. b) Dle ust. 283 zák.č. 513/1991 Sb., v platném znění, si vyhlašovatel vyhrazuje právo uveřejněnou soutěž změnit či zrušit do uplynutí lhůty pro výběr nejvhodnějšího soutěžního návrhu. c) Dle ust. 284 odst. 3 zák.č. 513/1991 Sb., nemají navrhovatelé nárok na náhradu nákladů spojených s účastí na soutěži. d) Dle ust. 287 odst. 2 zák.č. 513/1991 Sb., je vyhlašovatel oprávněn odmítnout všechny předložené soutěžní návrhy, přičemž není povinen sdělovat důvody rozhodnutí. e) Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nevracet předložené soutěžní návrhy. f) Vyhlašovatel bude získané informace od uchazeče během celého procesu považovat za důvěrné a neposkytne je žádné třetí osobě bez souhlasu uchazeče. g) Uchazeč musí formou souhlasu se soutěžními podmínkami (viz příloha č. 3 kompletu podkladové dokumentace) potvrdit, že akceptuje důvěrnost obsahu poptávky a neposkytne tyto dokumenty ani jeho části osobám, které se neúčastní vypracování soutěžního návrhu bez svolení vyhlašovatele. Strana 12 (celkem 13)

13 h) Vyhlašovatel si vyhrazuje právo jednat s uchazečem o předloženém návrhu smlouvy a jím nabídnutých smluvních podmínkách, a tím jejich případnou úpravu. 7. PODKLADY A DOKUMENTACE Tato podkladová dokumentace včetně vzoru smlouvy o nájmu nebytových prostor a interních předpisů pronajímatele je po předchozí telefonické dohodě k vyzvednutí v době vyhlášení obchodní veřejné soutěže v Odboru nemovitého majetku Správy Pražského hradu na telefonním čísle u referenta dlouhodobých pronájmů, Marty Průšové. Vydání těchto podkladů pro zpracování soutěžního návrhu je zpoplatněno částkou 1000,-- Kč (slovy jeden tisíc korun českých) za jeden komplet. V Praze dne 1. listopadu 2010 Za Správu Pražského hradu Ing. Ivo Velíšek, CSc. ředitel Správy Pražského hradu Strana 13 (celkem 13)

KAVÁRNY S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ PRAŽSKÉHO HRADU

KAVÁRNY S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ PRAŽSKÉHO HRADU Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor, které jsou určeny k podnikání, v areálu Pražského hradu za účelem provozování

Více

VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 7

VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 7 Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování O B C H O D U VE ZLATÉ ULIČCE

Více

OBCHODU VE SLÉVÁRENSKÉM DVOŘE

OBCHODU VE SLÉVÁRENSKÉM DVOŘE Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování OBCHODU VE SLÉVÁRENSKÉM DVOŘE

Více

K A V Á R N Y VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 30/31

K A V Á R N Y VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 30/31 Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování K A V Á R N Y VE ZLATÉ ULIČCE

Více

ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) zadávanou dle 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené podlimitní řízení

ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) zadávanou dle 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené podlimitní řízení KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ č. j. 362/SZ/11 ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu s Pravidly, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova na období 2014 2020, č.j. 40495/2015-MZE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikace zadavatele Název: Klastr českých nábytkářů, družstvo Sídlo: Kozí 26/4, 602 00 Brno Zastoupený: Ing. Radek Brychta zmocněnec k výkonu práv a povinností spojených s funkcí předsedy Klastru

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky PR služby pro Zahraniční zastoupení 1. stupně ČCCR CzechTourism v Německu

Více

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Ing. Hanzlová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: hanzlova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116055 v Hradci Králové

Více

Dodávka axiálně-torzního zkušebního systému - CEITEC

Dodávka axiálně-torzního zkušebního systému - CEITEC ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Dodávka axiálně-torzního zkušebního systému - CEITEC Evidenční číslo

Více

Teletník mléčné a rostlinné výživy

Teletník mléčné a rostlinné výživy Zemědělská společnost Ostřetín, a.s. Ostřetín č.p. 273 534 01 Ostřetín Věc: OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ- ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na zakázku: Teletník mléčné a rostlinné výživy Zakázka částečně financovaná

Více

Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o.

Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce na stavební práce s názvem: Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ev. č. 27002/2012 č. j. MUCL/22308/2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen ZVZ ) NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: NÁKUP 26 ks AUTOBUSŮ PRO VEOLIA TRANSPORT MORAVA A.S. ZADAVATEL: Veolia

Více

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem VÝZVA K PŘEDLOŢENÍ NABÍDKY ve smyslu metodického pokynu ROP NUTS II Moravskoslezsko pro zadávání veřejných zakázek verze 5.02 pro Ostatní veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby: VZ 001: Pořízení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZNAMNÉ NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA SLUŽBY BEZPEČNÉ MĚSTO - MĚŘENÍ RYCHLOSTI VOZIDEL A DODRŽOVÁNÍ PRAVIDEL SILNIČNÍHO PROVOZU V OBCI S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ SOKOLOV zadávané dle

Více

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadavatel: Obec Pazderna Pazderna 65 739 51 Dobrá Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Udržovací práce kaple sv. Jana Nepomuckého v Pazderně etapa 1- Obnova střechy

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci otevřeného nadlimitního

Více

Zajištění vyhotovení propagačních brožur

Zajištění vyhotovení propagačních brožur Zadávací dokumentace k otevřenému zadávacímu řízení na nadlimitní veřejnou zakázku v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), Směrnicí č.3

Více

Město Moravský Krumlov V 000488 Refinancování stávajícího hypotečního úvěru Města Moravský Krumlov

Město Moravský Krumlov V 000488 Refinancování stávajícího hypotečního úvěru Města Moravský Krumlov Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: úvěru Města Moravský Krumlov

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce s názvem Dodávka elektrocentrál podlimitní veřejná zakázka na dodávky zadaná v zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Městská nemocnice Ostrava příspěvková organizace Zadávací dokumentace ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) k nadlimitní veřejné zakázce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. KRPZ-35352-14/CJ-2015-1500VZ-STA Počet listů: 7 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání nadlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení v souladu s 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu (dále jen jako Výzva nebo případně Zadávací dokumentace )

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu (dále jen jako Výzva nebo případně Zadávací dokumentace ) Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu (dále jen jako Výzva nebo případně Zadávací dokumentace ) 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/330/18

Více

DENNÍHO BISTRA S PŘEDZAHRÁDKOU

DENNÍHO BISTRA S PŘEDZAHRÁDKOU Správa Pražského hradu vyhlašuje veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku na uzavření smlouvy o nájmu prostoru a pozemku určených k podnikání, v areálu Pražského hradu za účelem provozování DENNÍHO BISTRA

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Dodávka učebnic pro ZŠVD 2015 II. část Identifikační údaje veřejného zadavatele Název: Základní škola Přerov, Velká Dlážka 5 IČ: 47858354

Více

Přírodě blízká zahrada MŠ Balzacova - Havířov nové vyhlášení

Přírodě blízká zahrada MŠ Balzacova - Havířov nové vyhlášení Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby zadanou dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v Operačním programu Životní prostředí. Přírodě blízká zahrada

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel, Město Rokytnice nad Jizerou, si Vás dovoluje vyzvat k prokázání kvalifikace a k podání nabídky na veřejnou zakázku č. 20140008 Zajištění provozu a servisu VKR Rokytnice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Základní škola a Mateřská škola Zákupy, příspěvková organizace, se sídlem Školní 347, 471 23 Zákupy jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE DNE: NAŠE Č.j.: OPS/92443/Kle/11 POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Bc. Kleinbauerová TEL: 596 803 344 FAX: 596

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ PODMÍNKY NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA SLUŽBY dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: UK-PF -

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Pro veřejnou zakázku malého rozsahu zadanou dle pravidel ROP NUTS II Severovýchod VZMR III. kategorie Veřejná zakázka Tvorba předmětů určených pro

Více

Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky Inovace ve výrobním procesu společnosti LAUB- Zadavatel LAUB-KOVOVÝROBA, s.r.o. Sídlo: Vidonín 21, PSČ 59457 IČ 26231131 Zastoupen: Milošem Laubem, jednatelem

Více

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE je nedílnou součástí zadávací dokumentace jednotlivých částí veřejné zakázky (dále jen ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení včetně poskytnutí zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení včetně poskytnutí zadávací dokumentace Evropská unie Program Cíl 3 Královské Poříčí Spolufinancováno Evropskou Unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj - Investice do vaší budoucnosti Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním

Více

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Oráčov poštovní přihrádka 3, 270 32 Oráčov Tel.: 313 593 111, Fax: 313 594 245, ISDS: zgxd4z3

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Oráčov poštovní přihrádka 3, 270 32 Oráčov Tel.: 313 593 111, Fax: 313 594 245, ISDS: zgxd4z3 VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Oráčov poštovní přihrádka 3, 270 32 Oráčov Tel.: 313 593 111, Fax: 313 594 245, ISDS: zgxd4z3 VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS 88/010/013/2014-26/LOG/515 VYŘIZUJE:

Více

Propagační předměty OPŽP látkové a skládací tašky

Propagační předměty OPŽP látkové a skládací tašky Kontaktní osoba: Michaela Hošková, Kristína Miedzgová Telefon: 267 994 103 267 994 421 Fax: 272 936 597 272 936 597 E-mail: zakazky@sfzp.cz zakazky@sfzp.cz Č.j.: SFZP 156041/2015 Č.VZ: 41/2015 Systém.

Více

Zadávací dokumentace. veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p.

Zadávací dokumentace. veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p. Zadávací dokumentace veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p. 372/36, Praha 4 Zadávací řízení na zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební

Více

HUBRU - síťová a SAN infrastruktura, serverová infrastruktura, datové úložiště, slaboproudé rozvody

HUBRU - síťová a SAN infrastruktura, serverová infrastruktura, datové úložiště, slaboproudé rozvody Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: HUBRU - síťová

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) Tento dokument včetně příloh a projektové dokumentace (dále jen PD) tvoří zároveň kompletní zadávací dokumentaci. Název zakázky: 113D31300-7707 Dorozumívací

Více

Výzva k předložení nabídek

Výzva k předložení nabídek Výzva k předložení nabídek Tato veřejná zakázka je zadána v souladu se Směrnicí upravující zadávání zakázek malého rozsahu (vydané MŠMT pod č.j.: 2371/2009-14) a Dodatky č. 1 a 2 této směrnice pod názvem:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČ: 72080043 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou

Více

K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Zásahové obleky 1. Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem VŠPJ - Oprava střechy ostatní vyhlášené v rámci akce VŠPJ - Oprava střechy, včetně rekonstrukce jímací soustavy, rozmrazování

Více

#14368/Υ/2015 ΗΜΣΟ σ 14368/U/2015-HMSO Č.j.: UZSVM/U/10848/2015-HMSO

#14368/Υ/2015 ΗΜΣΟ σ 14368/U/2015-HMSO Č.j.: UZSVM/U/10848/2015-HMSO #14368/Υ/2015 ΗΜΣΟ σ 14368/U/2015-HMSO Č.j.: UZSVM/U/10848/2015-HMSO Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název zakázky: CENTRÁLNÍ

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Slovanské gymnázium Olomouc tř. Jiřího z Poděbrad 13 771 11 Olomouc tel.: +420 585 231 532 fax: +420 585 220 448 e-mail: sgo@sgo.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Identifikace projektu: Program: Operační program

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDEK PRO PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDEK PRO PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU ZADAVATEL Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a. s. (dále VÚAnCh) Se sídlem: Revoluční 84, 400 01 Ústí nad Labem Jednající: Ing. Milanem Petrákem, místopředsedou představenstva a Ing. Lubomírem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Petra Danningerová Telefon: 267 994 203 Fax: 272 936 597 E-mail: Petra.danningerova@sfzp.cz č.j. SFZP 072274/2012 Datum: 28. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006

Více

Příloha I. č.16.1. 1(celkem 5)

Příloha I. č.16.1. 1(celkem 5) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Odbor krajská agentura pro zemědělství a venkov OIomoucký kraj Sídlem: Blanická 383/1, 772 00 Olomouc Zastoupený: Ing. Kateřinou Mračkovou, ředitelkou

Více

Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací v areálu výzkumných ústavů AV ČR Praha 4 - Krč

Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací v areálu výzkumných ústavů AV ČR Praha 4 - Krč ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Veřejná zakázka malého rozsahu na zajištění Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu zadávané v souladu s ustanoveními 18 odst. 5 a 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se směrnicí

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice v souladu s ustanovením 6 a 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Chodník podél silnice II/320, Voděrady

Chodník podél silnice II/320, Voděrady Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu, zadávané v souladu se směrnicí obce Voděrady č. 1/2015 Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky V Pardubicích dne 16. 3. 2016 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu na služby Vážení, obracíme se na Vás jakožto zadavatel s výzvou k podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu tato veřejná zakázka je zadávána jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona

Více

BYTOVÝ DŮM PRO SENIORY, HOVORANY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

BYTOVÝ DŮM PRO SENIORY, HOVORANY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE OBEC HOVORANY BYTOVÝ DŮM PRO SENIORY, HOVORANY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zpracoval: PMC Stránský 11/2012 www.pmcs.cz TENTO DOKUMENT OBSAHUJE 5 STRAN VČETNĚ TITULNÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, pro zpracování nabídky k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 27

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ke zjednodušenému podlimitnímu zadávacímu řízení veřejné

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Vybavení přírodovědné učebny Masarykovy ZŠ v Českém

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky Dodávka vybavení pro sociální služby - opakování

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky Dodávka vybavení pro sociální služby - opakování ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky Dodávka vybavení pro sociální služby - opakování zadávané v režimu ostatních zakázek malého rozsahu dle Metodického pokynu pro zadávání

Více

Evropská unie Program Cíl 3 Královské Poříčí Spolufinancováno Evropskou Unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj - Investice do vaší budoucnosti Uveřejněno: 17. 6. 2011 Sejmuto: 24. 6. 2011 Výzva

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (POŽADAVKY A PODMÍNKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (POŽADAVKY A PODMÍNKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (POŽADAVKY A PODMÍNKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY) Název zakázky: Přístroj pro měření vrtného odporu Zadavatel se sídlem: Ústav geoniky AV ČR, v. v.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Dodávka ICT

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Dodávka ICT ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY Dodávka ICT 1 OBSAH: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE... 3 2 PŘEDMĚT PLNĚNÍ ZAKÁZKY... 3 3 PŘEDPOKLÁDANÁ HODNOTA ZAKÁZKY...

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava FVHE 4/2015-6/2015 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX00193QB* HZSPX00193QB Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) ev.č. 18685/2015 č.j. MUCL/15189 /2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle Příručky pro žadatele a příjemce Integrovaného operačního programu a dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných

Více

1.4. Zveřejnění zadávací dokumentace Zadávací dokumentaci lze získat na webových stránkách poskytovatele www.soaplzen.cz

1.4. Zveřejnění zadávací dokumentace Zadávací dokumentaci lze získat na webových stránkách poskytovatele www.soaplzen.cz Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-1747/2010 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 22.7.2010 Dle rozdělovníku

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 64397/2015 MUCL/53711/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup domácích kompostérů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup domácích kompostérů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu se závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP verze ke dni 27. 1. 2012 k veřejné zakázce na dodávky s názvem: zadávané v souladu s ustanovením 18 odst.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ podle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM Snížení

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, směrnice Ministerstva školství, mládeže

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů - dále jen zákon

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů - dále jen zákon ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů - dále jen zákon Podrobné podmínky zadávací dokumentace Zadávací řízení: Podlimitní veřejná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zjednodušené podlimitní zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), 38 Veřejná zakázka na stavební práce s názvem: VYUŽITÍ

Více

HZ Huť opravy a odstranění stavebních závad

HZ Huť opravy a odstranění stavebních závad VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 12 odst. 3 a 18odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou

Více

Čj. ORRI/17005-16/vark ORRI/2615-2016 V Rumburku dne 20.05.2016. Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1. Stupeň, Rumburk

Čj. ORRI/17005-16/vark ORRI/2615-2016 V Rumburku dne 20.05.2016. Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1. Stupeň, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a v souladu se směrnicí č. 2/2015, o zásadách a postupech při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

TAMERO INVEST s.r.o. Zadávací dokumentace Snížení emisí kotlů K3, K4. Název projektu: Snížení emisí kotlů K3, K4. Zadávací dokumentace STRANA 1 Z 18

TAMERO INVEST s.r.o. Zadávací dokumentace Snížení emisí kotlů K3, K4. Název projektu: Snížení emisí kotlů K3, K4. Zadávací dokumentace STRANA 1 Z 18 Zadavatel Místo stavby: TAMERO Kralupy nad Vltavou Název projektu: STRANA 1 Z 18 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE A POVĚŘENÉ OSOBY 4 2. DEFINICE ZÁKLADNÍCH POJMŮ 5 3. ZÁKLADNÍ ZKRATKY 5 4. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU

Více

Kontaktní osoba zadavatele PhDr. Alena Vajnerová, vedoucí oddělení poradenství a rekvalifikací

Kontaktní osoba zadavatele PhDr. Alena Vajnerová, vedoucí oddělení poradenství a rekvalifikací VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU v rámci Národního individuálního projektu "Poradenství a rekvalifikace" pro zakázku "Rekvalifikační kurzy pro obsluhu osobního počítače"

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE v rámci zakázky malého rozsahu na stavební práce zadané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pod názvem: Běžná údržba komunikací

Více

5. Klasifikace předmětu veřejné zakázky 5.1. Kódy CPV hlavních souvisejících plnění předmětu veřejné zakázky jsou:

5. Klasifikace předmětu veřejné zakázky 5.1. Kódy CPV hlavních souvisejících plnění předmětu veřejné zakázky jsou: 1. Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Löw-Beerova vila osvětlení fasády a pořízení informačního pylonu 2. Druh zadávacího řízení Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce. 3. Údaje o zadavateli

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Nákup Vozidla - Hákový nosič kontejnerů Zpracovala: Ing. Roučková Olga Městské technické služby města Bílina Zadávací dokumentace 1) Předmět zakázky a předmět plnění Jedná se o veřejnou

Více

OBEC KLOKOČNÁ. Obecně závazná vyhláška obce Klokočná

OBEC KLOKOČNÁ. Obecně závazná vyhláška obce Klokočná OBEC KLOKOČNÁ Obecně závazná vyhláška obce Klokočná č.4/2009, O místních poplatcích Zastupitelstvo obce Klokočná schválilo na svém zasedání dne 22. 6. 2009, na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb.,

Více

Zadávací dokumentace zakázky na dodávku a montáž nábytku a dalších zařizovacích předmětů. Výzva k podání nabídek

Zadávací dokumentace zakázky na dodávku a montáž nábytku a dalších zařizovacích předmětů. Výzva k podání nabídek Zadávací dokumentace zakázky na dodávku a montáž nábytku a dalších zařizovacích předmětů 1. Identifikační údaje zadavatele Výzva k podání nabídek název: Charita Zábřeh sídlo: Žižkova 7/15, 789 01 Zábřeh

Více

Zadávací podmínky pro zadávací řízení v režimu veřejné zakázky malého rozsahu na služby

Zadávací podmínky pro zadávací řízení v režimu veřejné zakázky malého rozsahu na služby 1 Název veřejné zakázky pro zadávací řízení v režimu veřejné zakázky malého rozsahu na služby TEXTOVÁ ČÁST NPMK Jeruzalémská 12, Praha 1 rekonstrukce projektová a inženýrská činnost a autorský dozor 2

Více

Zadávací dokumentace. Poskytnutí revolvingového úvěru na financování investiční akce Cyklostezka Z údolí Jizery do údolí Bobru I.

Zadávací dokumentace. Poskytnutí revolvingového úvěru na financování investiční akce Cyklostezka Z údolí Jizery do údolí Bobru I. Zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na služby (dále jen VZ) (zakázka není zadávána dle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) Poskytnutí revolvingového úvěru na financování investiční

Více

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUDO/../2015 - UCHAZEČ VYŘIZUJE: Václav Rejnart TELEFON: 487 882 422 734 233 041 E-MAIL: rejnart@doksy.com

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce: DODÁVKA OSOBNÍHO AUTOMOBILU PRO CHARITU OLOMOUC zadávaná v režimu zakázek malého rozsahu dle pravidel Programu švýcarsko-české

Více

ČÁST II VYMEZENÍ PŘEDMĚTU ZAKÁZKY

ČÁST II VYMEZENÍ PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle ust. 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PR/MSSO 4/15 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce nejedná se o zadávací řízení dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) ZŠ

Více

Správce stavby pro projekt:

Správce stavby pro projekt: Strana 1 (celkem 28) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Správce stavby pro projekt:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu:

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Sp. zn.: CN/156/CN/15 Č.j.: 6918/15/CN Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Zajištění pronájmu softwarových licencí a souvisejících služeb pro osobní počítače a servery SŠZP Klatovy

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Hotovostní placení vybraných daní prostřednictvím zprostředkovatele hotovostních plateb

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Hotovostní placení vybraných daní prostřednictvím zprostředkovatele hotovostních plateb ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) k nadlimitní veřejné zakázce na služby Hotovostní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ORBIT MERRET, spol. s r. o. Klánova 81/141, 140 00 Praha 4 * IČ: 00551309 Č.j.: VZ-07/04-2015 Praha, 17. července 2015 Počet listů: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení

Více

Město Zlaté Hory náměstí Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory

Město Zlaté Hory náměstí Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory Město Zlaté Hory náměstí Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory č. j.: Maj.1572/2008-91/2 Zlaté Hory dne 1. října 2008 Veřejná zakázka malého rozsahu č. 28/2008 Výzva k podání cenové nabídky Město Zlaté Hory Vás

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 15 - ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Boloňská 478/1, 109 00 Praha 10 Odbor životního prostředí

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 15 - ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Boloňská 478/1, 109 00 Praha 10 Odbor životního prostředí MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 15 - ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Boloňská 478/1, 109 00 Praha 10 Odbor životního prostředí VÁŠ DOPIS ZN.: SPISOVÁ ZNAČKA: 09 567/2016 ČJ.: ÚMČ P15 09 567/2016/OŽP/VVa VYŘIZUJE: Mgr. Zuzana Venclíková

Více

ZMĚNA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZMĚNA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZMĚNA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (textová část) Pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávku: "Inovace výuky prostřednictvím šablon pro SŠ, Moderní strojařina pro dospělé, Modernizace výuky biologie a chemie

Více

O Z N Á M E N Í. o 1. kole výběrového řízení čís. P/PL/2009/3818 a jeho podmínkách

O Z N Á M E N Í. o 1. kole výběrového řízení čís. P/PL/2009/3818 a jeho podmínkách Č.j.: UZSVM/P/23310/2010-HMSO O Z N Á M E N Í o 1. kole výběrového řízení čís. P/PL/2009/3818 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitostí v katastrálním území Řesanice Úřad pro zastupování

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Bezbariérová SŠGaO Zlín

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Bezbariérová SŠGaO Zlín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Bezbariérová SŠGaO Zlín VZ/2015/2/01 veřejná zakázka malého rozsahu dle metodického pokynu SM/25/02/13 Krajského úřadu Zlínského kraje,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE DNE: NAŠE Č.j.: OPS/115618/Kle/10 POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Bc. Kleinbauerová TEL: 596 803 344 FAX:

Více