Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Společenské a kulturní centrum v Kuřimi

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Společenské a kulturní centrum v Kuřimi"

Transkript

1 Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Společenské a kulturní centrum v Kuřimi Evidenční číslo zakázky ve Věstníku veřejných zakázek: Zadavatel veřejné zakázky: Město Kuřim se sídlem Jungmannova 968, Kuřim IČO: Zastoupený Fiala, Tejkal a partneři, advokátní kancelář, s.r.o., se sídlem Brno, Helfertova 2040/13, PSČ IČO: V souladu s ustanovením 151 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pověřil zadavatel výkonem zadavatelských činností v rámci zadávacího řízení k výše uvedené veřejné zakázce společnost Fiala, Tejkal a partneři, advokátní kancelář, s.r.o. V souladu s ustanovením 49 zákona odpovídá zadavatel na žádost o dodatečné informace vyžádané dodavatelem takto: Dotaz č. 1: V TZ D.1.4i.02 pro MaR je v bodu 1.7 standardy MaR uvedeno: Řídící systém je navržen Amit Praha 4ks,. Je možno použít i jiný systém než Amit? Odpověď zadavatele na dotaz č. 1: Ano. Dotaz č. 2: D1.1.E04 - VÝPIS ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ - výrobek Z/1 dle PD nelze vyrobit. Provedení - A - Pásovina P 10/60, svařována - se prohne vlastní vahou. Provedení- B pásovina P 6/60, svařována - vyhoví ve vnitřních výplních, nevyhoví na krajích. Výplň - D lanko 12 mm je příliš silné, a nebude jej možné dostatečně napnout. Odpověď zadavatele na dotaz č. 2:

2 Pásovina bude použita dle projektové dokumentace pro provádění stavby. Lanko lze ztenčit dle požadavků dodavatele stavby. Veškeré úpravy budou zahrnuty v dílenské dokumentaci zhotovitele stavby. Dotaz č. 3: D1.1.E04 - VÝPIS ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ - výrobek Z/2 stejné jako u Z/1 Chybí výplň dle další PD předpokládáme lanko? Odpověď zadavatele na dotaz č. 3: Z projektové dokumentace pro provádění stavby je zřejmý tvar zábradlí. Jedná se o madlo bez výplně. Dotaz č. 4: D1.1.E04 - VÝPIS ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ - výrobek Z/16 Provedení B pásovina P 8/60, kotevní plech kotvící díry příliš blízko okraje schodiště Výplň - C tyč ø 8 příliš tenké pro žárové zinkování, hrozí deformace Odpověď zadavatele na dotaz č. 4: Kotvící díry budou upřesněny v dílenské dokumentaci zhotovitele stavby. Předepsaná povrchová úprava je komaxit. Žárové zinkování bude upřesněno v dílenské dokumentaci zhotovitele stavby. Dotaz č. 5: D1.1.E04 - VÝPIS ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ - výrobek Z/17 Provedení B pásovina P 8/40, nelze zinkovat Odpověď zadavatele na dotaz č. 5: Předepsaná povrchová úprava je komaxit. Žárové zinkování bude upřesněno v dílenské dokumentaci zhotovitele stavby. Dotaz č. 6: D1.1.E04 - VÝPIS ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ - výrobek Z/18 stejné jako u Z16 Odpověď zadavatele na dotaz č. 6:

3 Předepsaná povrchová úprava je komaxit. Žárové zinkování bude upřesněno v dílenské dokumentaci zhotovitele stavby. Kotvící díry budou upřesněny v dílenské dokumentaci zhotovitele stavby. Dotaz č. 7: D1.1.E04 - VÝPIS ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ - výrobek Z/20 Rozměr 1500 x 3000 mm zřejmě chybná šířka? Odpověď zadavatele na dotaz č. 7: Šířka výrobku platí dle projektové dokumentace pro provádění stavby. Dotaz č. 8: D1.1.E04 - VÝPIS ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ - výrobek Z/21 Rozměr 800 x 5000 mm zřejmě chybná šířka? V celku nelze takto velký výrobek komaxitovat. Odpověď zadavatele na dotaz č. 8: Šířka výrobku platí dle projektové dokumentace pro provádění stavby. Povrchová úprava bude upřesněna v dílenské dokumentaci zhotovitele stavby. Dotaz č. 9: V zadávací dokumentaci zadávacího řízení veřejné zakázky s názvem Společenské a kulturní centrum v Kuřimi, konkrétně v Příloze č. 2 zadávací dokumentace - návrh smlouvy o dílo v čl. VI fakturace a platební podmínky odst. 48 stanovil zadavatel, že : V případě, že Objednatel zjistí, že Zhotovitel neuhradil kterýkoli splatný daňový doklad fakturu svých subdodavatelů za práce související s prováděním Díla, je Objednatel oprávněn uzavřít s takovým subdodavatelem dohodu o postoupení pohledávky subdodavatele za Zhotovitelem na zaplacení dlužné částky na Objednatele. Zhotovitel se zavazuje, že dohodou se subdodavatelem nevyloučí, neomezí ani nijak neztíží postoupení takových pohledávek porušení tohoto ujednání je pak v čl. 252 sankcionováno smluvní pokutou ve výši ,--Kč za každé takovéto porušení. Uchazeč tímto vznáší dotaz, jak to bude v případě, že subdodavatel Zhotovitele vyfakturuje práce související s prováděním díla v nesprávné výši, případně budou vyfakturovány práce, jež subdodavatel neprovedl a fakturace nebude oprávněná a z tohoto důvodu nebude vyfakturovaná částka Zhotovitelem uhrazena. Uchazeč pro vyloučení takové situace navrhuje a žádá, aby byla do odstavce 48 doplněno, že V případě, že Objednatel zjistí, že Zhotovitel neuhradil kterýkoli splatný daňový doklad Zhotovitelem odsouhlasenou fakturu svých subdodavatelů.. nebo obdobná vyhovující formulace, jež by předcházela výše uvedené situaci.

4 Odpověď zadavatele na dotaz č. 9: Zadavatel stanovil zadávací podmínky, v tomto případě obchodní podmínky tak, aby odpovídaly jeho potřebám. Zadavatel nemá důvod zadávací podmínky upravovat. Je věcí Zhotovitele, jakým způsobem bude mít smluvně upraven postup při fakturaci subdodavatele tak, aby splatný daňový doklad byl oprávněn subdodavatel vystavit až po odsouhlasení Zhotovitelem nebo jakýmkoli jiným způsobem tak, aby dostál svým závazkům ze Smlouvy. Dotaz č. 10: Ve výkazu výměr je ve stavební části v položce č. 66 skladba stěny S2a a S2b s jednou celkovou výměrou, přičemž se jedná u skladby S2a o povrch s cementovou stěrkou a u skladby S2b o povrch s MDF deskou. Žádáme zadavatele o určení výměry samostatně u povrchu S2a cementové stěrky a S2b MDF desky. Odpověď zadavatele na dotaz č. 10: Tato položka se týká pouze skladeb s použitím obkladu MDF deskou. Povrchová úprava s cementovou stěrkou je zahrnuta v ostatních položkách rozpočtu. Dotaz č. 11: Ve specifikaci výtahu V1 je popis dveří výtahu teleskopické panely jsou vyrobeny z ocelových plechů a povrchová úprava nerez + sklo. Žádáme zadavatele o upřesnění, zda mají být výtahové dveře prosklené nebo plné. Odpověď zadavatele na dotaz č. 11: Výtahové dveře mají být prosklené. Dotaz č. 12: Žádáme zadavatele o kontrolu výměry hmotnosti likvidace azbestocementové krytiny. Při ploše 145,8m2 a hmotnosti 3625kg počítáte s 25kg/m2, tabulky však uvádějí 13kg/m2. Odpověď zadavatele na dotaz č. 12: Platí příloha č. 9 soupis stavebních prací dodávek a služeb s výkazem výměr (dále také jen soupis prací ).

5 Dotaz č. 13: Ve výkazu výměr měření a regulace je položka č.162 Podružný materiál, s výměrou 3 sady. Žádáme zadavatele o upřesnění obsahu sady a výpočtu výměry 3 nebo o změnu na výměru 1 komplet tak jak je to v rozpočtu elektro. Odpověď zadavatele na dotaz č. 13: Zadavatel v závislosti na tomto dotazu upravil položku č. 162 v soupisu prací na 1 komplet. Dotaz č. 14: V projektové dokumentaci jsme nenašli požadavek na zvukově izolační vlastnosti mobilní posuvné stěny D34. Žádáme zadavatele o upřesnění, zda je posuvná stěna D34 bez požadavku na akustickou odolnost. Odpověď zadavatele na dotaz č. 14: Konstrukce je uvedena v části D1.1.A02 Technické podmínky stavby mobilní posuvná stěna. Dotaz č. 15: Žádáme zadavatele o informaci, zda bud účtovat nájem za plochu zabranou zařízením staveniště. Odpověď zadavatele na dotaz č. 15: Dle vyhlášky města Kuřim č.5/2012 o místních poplatcích za užívání veřejného prostranství se účtuje zábor takto: 7,50 Kč/m2/1 měsíc 50 Kč/m2/1 rok Dotaz č. 16: Ve výkazu výměr jsme zjistili, že v rozpočtu silnoproudé elektroinstalace 1.4d se položka H. Prořez délkového materiálu započítává do celkové ceny dvakrát. Žádáme zadavatele o kontrolu a opravu vzorce. Odpověď zadavatele na dotaz č. 16: Zadavatel v závislosti na tomto dotazu upravil soupis prací.

6 Dotaz č. 17: Ve výpisu repasovaných prvků položka RP 6 má být povrch schodiště zbroušen a vyčištěn. Na základě prohlídky však nebude postačovat jen zbroušení. Hrany schodišťových stupňů jsou ulámány a budou muset být opraveny. Na schodišti je navíc nalepen koberec. Žádáme zadavatele o kontrolu schodiště RP 6 a doplnění stržení koberce a opravy schodišťových hran do výkazu výměr. Odpověď zadavatele na dotaz č. 17: Zadavatel v závislosti na tomto dotazu upravil část D1.1.E08 Výpis repasovaných prvků u všech repasovaných schodišť. Dotaz č. 18: Nám není jasné, která část fasády je tady tato položka: Dod+mont skleněná fasáda - kompletní systém ( část ks 1, ,00 na nástavbě) kompletní systém dle konkrétně nabídnutého(realizovaného)dodavatelem vč. dílenské dokumentace a statického posouzení konkrétního systému vč.nosné konstrukce a roštu vč.kotvení vč.výplní otvorů vč.tepelných izolací vč.všech detailů a systémovách lišt celková plocha 272m2 viz v.č.d1.1.c01-c04 viz v.č.d1.1.d01-d04 Všechny části nám sedí na položky vedlejšího sešitu?? Šlo by nějak zvýraznit na výkrese, o co se jedná?? Odpověď zadavatele na dotaz č. 18: Z názvu položky je patrné, že jde o část fasády na nové nástavbě objektu. Z projektové dokumentace je patrná nástavba objektu. Dotaz č. 19: Nyní dle PD je chybně zakreslena funkčnost tlačítek CENTRAL a TOTAL STOP, aby byl správně zajištěna funkce požárních zařízení při požáru. Prosíme o opravu a vysvětlení, jak je nyní uvažováno? Odpověď zadavatele na dotaz č. 19:

7 Central stop vypíná vše kromě UPS. Total stop vypíná vše včetně UPS. Při vypnutí Central stop musí být zachováno napájení ze dvou zdrojů tj. ze sítě a z UPS. Proto je napojeno před hl. jističem. Dotaz č. 20: Dále CENTRAL STOP a TOTAL STOP nezohledňuje požární rozvaděč RPO, zde není řešeno vůbec. Jak je zde myšleno zachování funkce požárních zařízení při požáru při vypnutí tlačítkem CENTRAL STOP? Odpověď zadavatele na dotaz č. 20: Rozvaděč RPO je napojen z UPS Central stop na RPO nemá vliv, TOTAL STOP vypíná jednotku UPS a tím i RPO. Dotaz č. 21: Dle TZ je uvedeno, že nouzové svítidla budou napájena přes CBS, ale tu jsme v projektu nenalezli. Jak je to myšleno? Prosíme o vysvětlení. Odpověď zadavatele na dotaz č. 21: Budou použita svítidla s vlastním zdrojem - kabely P30-R nebudou. Dotaz č. 22: Dle blokového schématu celkového napájení je uvedeno, že UPS je napojen z rozvaděče RPO, ale dle rozvaděče schéma RH je z něho. Nedává nám to smysl, jak je to myšleno? Odpověď zadavatele na dotaz č. 22: UPS musí být z RH. Dotaz č. 23: Dle TZ je uvedeno, že rozvod pro nouzová svítidla je proveden kabely s funkční integritou P30-R (tedy 30 minut). Funkce NO je 15 minut. Nedává nám to smysl, jak je to myšleno? Odpověď zadavatele na dotaz č. 23: Budou použita svítidla s vlastním zdrojem - kabely P30-R nebudou.

8 Dotaz č. 24: V dodatečných informacích číslo 2. k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce v dotazu č. 3. je uvedeno, že z půdorysů ani VV není zřejmé uložení kabeláže. V reakci zadavatele na tento dotaz je uvedeno, že trasy jsou v půdorysech, kabeláže EZS nad podhledem. Následně byl v dodatečných informacích č. 3 zaslán i revidovaný výkaz-výměr. Bohužel v tomto výkazu v záložce 01 a e uchazeč související elektroinstalační materiál nenalezl. Dále také pro vedení strukturované kabeláže, které má být dle výkresů uloženo nad podhledy a pod omítkou a pro vedení EZS a EKV, který má být taktéž uložen nad podhledy a pod omítkou. V souladu se souborem norem ČSN nelze kabelová vedení vést volně bez jakéhokoliv uchycení nad podhledy. Kabely pro strukturované kabeláže a EZS jsou dle výkazu s izolací PVC, tudíž je nelze přímo ukládat pod omítku, tj. např. bez použití ohebných elektroinstalačních trubek. Uchazeč žádá o bližší specifikaci pro uložení kabeláže a zohlednění této skutečnosti ve výkazu výměr. Odpověď zadavatele na dotaz č. 24: Elektroinstalační materiál byl doplněn do záložky 01 a g Pol. při předchozích úpravách výkazu výměr. Dotaz č. 25: V zadávací dokumentaci na jednotlivých výkresech pohledů jsou u prosklené fasády požadavky na dvojsklo Ug = 0,9 W/m2K. Toto sklo musí být plněno kryptonem. Aby dosáhlo požadovaného součinitele prostupu tepla, používají se úzké distanční rámečky (10, 12, 14 mm). Při strukturálním zasklení se musí skla uchytit do U profilů a z toho důvodu musí mít distanční rámeček 20 mm. Při tomto rámečku se Ug = 1,0 W/m2K, což odpovídá standardním dvojsklům. Z uvedeného tedy vyplývá, že nelze dodržet projektem definované řešení. Nabízí se proto následující tři řešení: A. zadavatel bude trvat na dodání dvojskla, avšak s Ug = 1,0 W/m2K v tomto případě dojde k negativní změně tepelně-technických parametrů objektu. Při tomto řešení požaduje uchazeč příslušnou úpravu zadávací dokumentace ve všech částech, na které bude mít změna řešení dopad; B. zadavatel bude trvat na Ug = 0,9 W/m2K a připustí dodání troskla v tomto případě dojde k pozitivní změně tepelně-technických parametrů objektu, avšak řešení bude mít negativní dopad na kotvení fasády. Při tomto řešení požaduje uchazeč příslušnou úpravu zadávací dokumentace ve všech částech, na které bude mít změna řešení dopad; C. zadavatel bude trvat na dodání dvojskla, avšak s Ug = 1,0 W/m2K - Při tomto řešení požaduje uchazeč poskytnutí kontaktu na dodavatele systému, který by byl schopen zadavatelem požadované řešení dodat.

9 Uchazeč žádá zadavatele o sdělení, kterou variantu řešení požaduje a v této souvislosti dále žádá o poskytnutí informací, které jsou u daného řešení popsány. Odpověď zadavatele na dotaz č. 25: Pro strukturální zasklení může být použit rámeček menších rozměrů než uvedených 20 mm (například 14 mm). Parametry prosklení fasády tedy zůstávají dle projektové dokumentace pro provádění stavby. Dotaz č. 26: V SOD, konkrétně odst. 233 se uvádí: Bankovní záruka za provedení musí být platná a účinná ode dne jejího předání Objednateli nejméně do Opravdu požaduje zadavatel minimální platnost a účinnost k uvedenému datu? Uchazeč si touto cestou dovoluje upozornit zadavatele na evidentní překlep v datu platnosti a účinnosti bankovní záruky za provedení (bankovní záruku nelze vystavit zpětně k datu, které již uplynulo). S ohledem na předpokládaný termín dokončení plnění veřejné zakázky dle čl. 3 zadávací dokumentace, kterým je prosinec 2015, uchazeč předpokládá, že zadavatel měl na mysli termín K jakému datu by měla být vystavena bankovní záruka za provedení? Odpověď zadavatele na dotaz č. 26: Jedná se skutečně o překlep v datu, do kdy má být minimálně bankovní záruka platná a účinná. Správně má odst. 233 Smlouvy znít: Bankovní záruka za provedení musí být platná a účinná ode dne jejího předání Objednateli nejméně do V souladu s odst. 232 Smlouvy je pak Zhotovitel povinen do 14 dnů od uzavření Smlouvy předat Objednateli originál záruční listiny vystavené bankou, přičemž Bankovní záruka za provedení musí být platná a účinná od data předání Objednateli. Zadavatel v souvislosti s touto písařskou chybou upravil návrh smlouvy dle výše uvedeného. Dotaz č. 27: V SOD, konkrétně odst. 252 se uvádí: Poruší-li Zhotovitel povinnost dle odstavce 48 Smlouvy, je povinen uhradit Objednateli smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každé takovéto porušení. Odstavec 48 přitom říká: V případě, že Objednatel zjistí, že Zhotovitel neuhradil kterýkoli splatný daňový doklad fakturu svých subdodavatelů za práce související s prováděním Díla, je Objednatel oprávněn uzavřít s takovým subdodavatelem dohodu o postoupení pohledávky subdodavatele za Zhotovitelem na zaplacení dlužné částky na Objednatele. Zhotovitel se zavazuje, že dohodou se subdodavatelem nevyloučí, neomezí ani nijak neztíží postoupení takových pohledávek. K neuhrazení daňového dokladu zhotovitelem subdodavateli může dojít také z důvodů, neležících na straně zhotovitele. Mezi takovéto důvody může patřit například: prodlení subdodavatele s realizací díla, porušování povinností realizovat dílo řádně a včas, vznik nároků zhotovitele vůči subdodavateli v souvislosti s porušováním povinností subdodavatele vyplývajících ze smlouvy o dílo, uplatnění smluvních pokut zhotovitelem vůči subdodavateli, uplatnění nároků na náhradu škody, postoupení a/nebo započtení vzájemných pohledávek, vyúčtování prací, které nebyly provedeny, případně

10 nebyly odsouhlaseny, vady daňového dokladu, nepřevzetí díla nebo jeho části z důvodů nekvality objednatelem nebo zhotovitelem; probíhající insolvenční řízení, které směřuje k likvidaci subdodavatele a z toho hrozící neschopnost takovéhoto subdodavatele dostát svým závazkům; neoprávněně vystavený či oprávněně zamítnutý daňový doklad apod. Pokud by objednatel postupoval dle odst. 48 a takovýmto postupem by byl zhotovitel objednatelem poškozen, vystavuje se objednatel soudnímu vymáhání vzniklé škody. A dále pokud by zhotovitel uzavřel se subdodavateli smlouvu, která by možnost jednání o přímé úhradě s objednatelem v neoprávněných případech neomezila, vystavovali by se statutární zástupci v případě vzniku škody zhotoviteli trestnímu stíhání za porušování povinností při správě cizího majetku, případně dalších skutkových podstat. Uchazeč si touto cestou dovoluje požádat zadavatele o úpravu odstavce 48 tak, aby za neuhrazený splatný daňový doklad byl považován jen a pouze takový daňový doklad, který byl subdodavatelem řádně a oprávněně vystaven a zhotovitelem odsouhlasen a řádně přijat. Objednatel by přitom byl k takovémuto kroku oprávněn pouze a jenom v případě, že sám nebude v prodlení s úhradou svých závazků vůči zhotoviteli a poté, co zhotovitele na tuto skutečnost písemně upozorní. Dle názoru uchazeče takováto úprava výrazným způsobem ošetří práva všech stran, zrovnoprávní je a výrazným způsobem omezí možnost vzniku žalob. Odpověď zadavatele na dotaz č. 27: Zadavatel stanovil zadávací podmínky, v tomto případě obchodní podmínky tak, aby odpovídaly jeho potřebám. Zadavatel nemá důvod zadávací podmínky upravovat. Je věcí Zhotovitele, jakým způsobem bude mít smluvně upraven postup při fakturaci subdodavatele tak, aby splatný daňový doklad byl oprávněn subdodavatel vystavit až po odsouhlasení Zhotovitelem nebo jakýmkoli jiným způsobem tak, aby dostál svým závazkům ze Smlouvy. Dotaz č. 28: V SOD, konkrétně odst. 200 se uvádí: Objednatel Dílo převezme za předpokladu, že je Dílo dokončené, a že Dílo odpovídá Smlouvě, je plně funkční, a je prosté vad a nedodělků s výjimkou ojedinělých drobných vad a nedodělků, jež nebrání řádnému užívání Díla funkčně ani esteticky, ani jeho užívání podstatným způsobem neomezují, a které nejsou nebo nemohou být překážkou pro vydání kolaudačního souhlasu pro Dílo. Z uvedeného stanovení uchazeč vyvozuje, že objednatel je připraven převzít dílo s drobnými vadami a nedodělky. Nicméně v odst. 213 se uvádí: Dílo bude vadné, nebude-li: při převzetí Objednatelem mít vlastnosti stanovené Smlouvou Dle odstavce lze vyvodit, že objednatel dílo s drobnými vadami nepřijme a navíc se zhotovitel vystavuje dle odst. 243 sankcím. Uchazeč si touto cestou dovoluje požádat zadavatele o uvedení zmíněných odstavců do souladu. Odpověď zadavatele na dotaz č. 28:

11 Dle odst. 200 Smlouvy Objednatel Dílo převezme, pokud bude prosté vad a nedodělků s výjimkou ojedinělých drobných vad a nedodělků, jež nebrání řádnému užívání Díla funkčně ani esteticky, ani jeho užívání podstatným způsobem neomezují, a které nejsou nebo nemohou být překážkou pro vydání kolaudačního souhlasu pro Dílo. Pokud bude mít Dílo drobné vady a nedodělky, které nebrání řádnému užívání Díla funkčně ani esteticky, ani jeho užívání podstatným způsobem neomezují, a které nejsou nebo nemohou být překážkou pro vydání kolaudačního souhlasu pro Dílo, pak Objednatel Dílo převezme, nicméně tyto drobné vady či nedodělky jsou pochopitelně stále vady Díla, které je Zhotovitel povinen odstranit, jak vyplývá z odst Smlouvy a odst. 222 Smlouvy. Z odst Smlouvy nijak nevyplývá, že neplatí ustanovení odst. 200, které jako ustanovení speciální ve vztahu k odst co se převzetí Díla týče, jednoznačně stanoví, kdy Objednatel Dílo převezme. Z výše uvedeného vyplývá, že odst. 200 a Smlouvy nejsou v rozporu a není nutné měnit text Smlouvy. Dotaz č. 29: V SOD, konkrétně odst. 221 se uvádí: Objednatel má právo na náhradu nákladů účelně vynaložených v souvislosti s oznámením vad Zhotoviteli. Uchazeč si touto cestou dovoluje požádat zadavatele o uvedení konkrétních příkladů včetně orientačních částek, případně výčtu nákladů, které by dle názoru zadavatele měly být dle tohoto ustanovení uplatněny vůči zhotoviteli v souvislosti s oznámením vad. Odpověď zadavatele na dotaz č. 29: Jedná se zejména o veškeré náklady Objednatele spojené s popisem a identifikací vady a vypracováním a zasláním reklamace Zhotoviteli. Vzhledem ke skutečnosti, že náklady se budou lišit v závislosti na závažnosti a rozsahu vady, nelze je předem vyčíslit. Dotaz č. 30: V SOD, konkrétně odst. 224 se uvádí: Veškeré náklady vzniklé Objednateli v souvislosti s odstraněním vady způsobem dle předchozího odstavce je Zhotovitel povinen Objednateli uhradit. Uchazeč si touto cestou dovoluje požádat zadavatele o uvedení konkrétních příkladů včetně orientačních částek, případně výčtu nákladů, které by dle názoru zadavatele měly být dle tohoto ustanovení uplatněny vůči zhotoviteli v souvislosti s odstraněním vad. Odpověď zadavatele na dotaz č. 30: Jak je uvedeno v druhé větě odst. 224 Smlouvy, Zhotovitel se zejména zavazuje uhradit cenu účtovanou Objednateli jinou odborně způsobilou osobou dle odstavce Smlouvy za odstranění vady. Vzhledem ke skutečnosti, že náklady se budou lišit v závislosti na závažnosti a rozsahu vady, nelze je předem vyčíslit.

12 Dotaz č. 31: V SOD, konkrétně odst. 225 se uvádí: Veškeré náklady vzniklé Zhotovitele v souvislosti s odstraněním vady způsobem dle tohoto odstavce je Zhotovitel povinen Objednateli uhradit. Uchazeč si touto cestou dovoluje požádat zadavatele o uvedení konkrétních příkladů včetně orientačních částek, případně výčtu nákladů, které by dle názoru zadavatele měly být dle tohoto ustanovení uplatněny vůči zhotoviteli v souvislosti s oznámením havarijních vad. Odpověď zadavatele na dotaz č. 31: Jak je uvedeno v poslední větě odst. 225 Smlouvy, Zhotovitel se zejména zavazuje uhradit cenu účtovanou Objednateli jinou odborně způsobilou osobou za odstranění havárie. Vzhledem ke skutečnosti, že náklady se budou lišit v závislosti na závažnosti a rozsahu havárie, nelze je předem vyčíslit. Dotaz č. 32: V SOD, konkrétně odst. 174 se uvádí: Objednatel je oprávněn v případě svých provozních potřeb dobu, po kterou je Zhotovitel oprávněn provádět Dílo, upravit písemným pokynem Zhotoviteli. Uchazeč zpracoval Harmonogram prací s ohledem na standardní pracovní dobu. Při zachování stávající textace odst. 174 vzniká riziko, že zadavatel bude moci s odvoláním na předmětné ustanovení zásadním způsobem zasahovat do průběhu realizace díla, přičemž smlouva o dílo neřeší důsledky tohoto zásahu zadavatele. Uchazeč si touto cestou dovoluje požádat zadavatele o vypuštění tohoto ustanovení, případně o změnu textace tak, aby byla doplněna o nárok uchazeče na prodloužení milníků a konečného termínu dokončení díla, případně, že omezení se nebude týkat standardní pracovní doby, případně, omezení maximální počtem dnů případného přerušení prací, případně, aby z něj jasně plynula pracovní doba, po kterou je zhotovitel oprávněn dílo realizovat. Existence tohoto ustanovení totiž vytváří v uchazeči značnou nejistotu a omezuje jeho schopnost řádně naplánovat nasazení stavebních kapacit tak, aby mohl dílo řádně a v termínu zrealizovat a objednateli včas předat. Věřím, že tato žádost o dodatečné informace přispěje k odstranění rozporů a nedostatků v zadávací dokumentaci a děkuji za pozornost, kterou vyřízení této žádosti věnujete. Odpověď zadavatele na dotaz č. 32: Objednatel si v odstavci 174 Smlouvy vyhradil oprávnění upravit dobu, po kterou je Zhotovitel oprávněn provádět Dílo, dle svých provozních potřeb. Upozorňujeme, že Smlouva sice neřeší další důsledky zásahu do průběhu realizace Díla, nicméně se Smlouva řídí zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) a jeho zásadami, přičemž z 2 odst. 3 a 8 občanského zákoníku vyplývá, že Objednatel nebude a nemůže zneužívat tohoto ustanovení Smlouvy. Z toho důvodu není nutné měnit text Smlouvy.

13 V souladu s 49 zákona zadavatel dále poskytuje dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky takto: Zadavatel prostřednictvím zástupce informuje dodavatele, že v závislosti na výše uvedených dotazech dodavatelů byla upravena příloha č. 9 soupis stavebních prací dodávek a služeb s výkazem výměr. Úpravy soupisu prací se projeví v soupisu prací aktualizovaném ke dni Aktualizovaný soupis prací je poskytován prostřednictvím profilu zadavatele. Zadavatel prostřednictvím zástupce informuje dodavatele, že v závislosti na výše uvedených dotazech dodavatelů byla upravena příloha č. 2 návrh smlouvy. Úpravy návrhu smlouvy se projeví v jeho aktualizaci ke dni Aktualizovaný návrh smlouvy je poskytován prostřednictvím profilu zadavatele. Zadavatel také upravil Výpis repasovaných výrobků - projektovou dokumentaci pro provedení stavby část D1.1.E08 Výpis repasovaných výrobků. Aktualizovaný Výpis repasovaných výrobků je poskytován jako samostatný soubor ve formátu *.pdf prostřednictvím profilu zadavatele. Vzhledem k tomu, že došlo k úpravě zadávacích podmínek, dává zadavatel na vědomí, že rozhodl o prodloužení lhůty pro podání nabídek u výše uvedené veřejné zakázky takto: Konec lhůty pro podání nabídek: v 10:00 hod. Termín otevírání obálek: v 10:00 hod. Zadavatel uveřejnil aktualizovanou zadávací dokumentaci ke dni na profilu zadavatele. K žádným dalším změnám v zadávacích podmínkách veřejné zakázky nedošlo. V Brně dne Město Kuřim v.z. Fiala, Tejkal a partneři, advokátní kancelář, s.r.o. Mgr. Jan Tejkal, jednatel

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 31. 3.

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 31. 3. Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 31. 3. 2015 PÍSEMNÁ ODPOVĚĎ NA DOTAZY DODAVATELŮ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM (3, 4 a

Více

Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4

Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce s názvem: Mateřská škola Nová Bělá uveřejněné ve Věstníku veřejných zakázek pod Evidenčním číslo zakázky: 346825

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení Odbor veřejných zakázek Č.j PPR-26528-17/ČJ-2014-990656 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Praha 26. listopadu 2014 Počet listů:

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava IČO: 619 72 690

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava IČO: 619 72 690 Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 10. 2. 2016 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (5 a 6) veřejné zakázky na zhotovitele

Více

S M L O U V A O D Í L O - návrh

S M L O U V A O D Í L O - návrh S M L O U V A O D Í L O - návrh ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 Příloha č. 1 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku

Více

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy SML/1804/2015. uzavřená dle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi uvedenými smluvními stranami

SMLOUVA O DÍLO. číslo smlouvy SML/1804/2015. uzavřená dle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi uvedenými smluvními stranami SMLOUVA O DÍLO číslo smlouvy SML/1804/2015 uzavřená dle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi uvedenými smluvními stranami 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Statutární město Přerov

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 23/2014/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 23/2014/OMM Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 23/2014/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing.

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 78527/2015 Naše sp. zn.: 78527/2015 MJP/LESA *MUSPX01IZC59* Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova

Více

SMLOUVA O DÍLO I. SMLUVNÍ STRANY. Mgr. Luďkem Marouskem, jednatelem společnosti IČO: 27485013

SMLOUVA O DÍLO I. SMLUVNÍ STRANY. Mgr. Luďkem Marouskem, jednatelem společnosti IČO: 27485013 SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle občanského zákoníku (89/2012 Sb.), na základě veřejné zakázky malého rozsahu dle 12 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zakázkové číslo objednatele: 01/2016 Zakázkové

Více

Dodatečné informace k veřejné zakázce na výběr zhotovitele stavby s názvem - dostavba objektu základní školy v Roztokách

Dodatečné informace k veřejné zakázce na výběr zhotovitele stavby s názvem - dostavba objektu základní školy v Roztokách Dodatečné informace k veřejné zakázce na výběr zhotovitele stavby s názvem - dostavba objektu základní školy v Roztokách Na základě dotazů z řad evidovaných uchazečů uvádíme následující dodatečné informace

Více

Smlouva o dílo dle 536 a násl. zákona č. 513 / 1991 Sb. v platném znění

Smlouva o dílo dle 536 a násl. zákona č. 513 / 1991 Sb. v platném znění Smlouva o dílo dle 536 a násl. zákona č. 513 / 1991 Sb. v platném znění Smlouva na provedení modernizace čtyř výtahů v Milovicích ( dále jen Smlouva nebo smlouva ) Číslo smlouvy zhotovitele: 12/120 Číslo

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. I Veřejná zakázka: Stavba nové budovy ZZS JmK ve Znojmě spisová značka zadavatele: ZJMKBZN0915 evidenční číslo zakázky ve Věstníku veřejných zakázek: 521775

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku 1 Název veřejné zakázky Pokládka PVC Základní škola, Masarova 11, Brno Líšeň, PSČ

Více

"Rekonstrukce pavilónů KZ a.s., Nemocnice Most, o. z., včetně optimalizace vnitřních prostor",

Rekonstrukce pavilónů KZ a.s., Nemocnice Most, o. z., včetně optimalizace vnitřních prostor, Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12a, 400 11 Ústí nad Labem DPU REVIT s.r.o. 28. října 375/9, 110 00 Praha 1 - Staré Město Evidence dodatečných informací k zadávací dokumentaci v rámci užšího

Více

V. Doba plnění. a) Realizace terénních úprav do 20 dní od nabytí účinnosti smlouvy.

V. Doba plnění. a) Realizace terénních úprav do 20 dní od nabytí účinnosti smlouvy. 1 učebny včetně stolů, lavic a tabule a dále dodávkou pergoly. Podrobná specifikace díla je uvedena v příloze č. 1 této smlouvy, která je její nedílnou součástí (dále jen dílo ). Objednatel se zavazuje

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

IV. Platební podmínky

IV. Platební podmínky návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 jednající: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 bankovní spojení:

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku 1. Smluvní strany Objednatel : Statutární město Brno, městská část Brno-střed Dominikánská 2 601 69 Brno Zastoupený : Martin

Více

Kompletní oprava 2 výtahů KHS MSK se sídlem v Ostravě, v budově územního pracoviště KHS MSK Nový Jičín, Štefánikova 9, 741 01 Nový Jičín

Kompletní oprava 2 výtahů KHS MSK se sídlem v Ostravě, v budově územního pracoviště KHS MSK Nový Jičín, Štefánikova 9, 741 01 Nový Jičín Veřejná zakázka malého rozsahu na akci Kompletní oprava 2 výtahů KHS MSK se sídlem v Ostravě, v budově územního pracoviště KHS MSK Nový Jičín, Štefánikova 9, 741 01 Nový Jičín Zadávací dokumentace je zpracována

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Kontaktní osoba Ing. Drahomíra Witoszová Telefon 595 391 036 Fax 595 391 037 E-mail witoszova.drahomira@dakol-karvina.cz Datum 12. 11. 2010 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje

Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje Krajský úřad Pardubického kraje Smlouva o dílo č. KŘÚ142279 na zhotovení díla Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje Smluvní strany 1. Objednatel: Pardubický kraj Komenského náměstí

Více

Smlouva o dílo (dále SOD)

Smlouva o dílo (dále SOD) Smlouva o dílo (dále SOD) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel: Sídlo: MATEX HK, s.r.o. Statutární orgán: Martin Žítek, jednatel společnosti IČO: 259 68 807 DIČ: CZ259 68 807 Zástupce pověřený jednáním ve

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR SPRÁVY MAJETKU MĚSTA Jablunkovská 160, 739 61 Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR SPRÁVY MAJETKU MĚSTA Jablunkovská 160, 739 61 Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR SPRÁVY MAJETKU MĚSTA Jablunkovská 160, 739 61 Třinec MĚSTO TŘINEC v souladu se směrnici č. 10/2009 (dále jen směrnice ) a zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

zadávací dokumentace Oprava oplocení MŠ Rousínov

zadávací dokumentace Oprava oplocení MŠ Rousínov Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na zakázku malého rozsahu

Více

Město Chrast. Přestavba náměstí v Chrasti, chodníky podél II/358. Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě. Dodatečná informace č. 3

Město Chrast. Přestavba náměstí v Chrasti, chodníky podél II/358. Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě. Dodatečná informace č. 3 Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Město Chrast zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ: 00270

Více

R Á M C OVÁ S M LO U VA N A P ROVÁ D Ě N Í STAV E B N Í C H P R A C Í

R Á M C OVÁ S M LO U VA N A P ROVÁ D Ě N Í STAV E B N Í C H P R A C Í R Á M C OVÁ S M LO U VA N A P ROVÁ D Ě N Í STAV E B N Í C H P R A C Í Smluvní strany: Česká republika Státní pozemkový úřad se sídlem: Husinecká 1024/11a, Praha 3, PSČ: 130 00 IČ: 013 12 774, DIČ: CZ 01312774

Více

Statutární město Karlovy Vary. zastoupené. Zadávací dokumentace

Statutární město Karlovy Vary. zastoupené. Zadávací dokumentace Statutární město Karlovy Vary zastoupené odborem majetku města Magistrátu města Karlovy Vary Moskevská 2035/ 21, 361 20 Karlovy Vary Tel. ústředna 353 118 111, Fax 353 118 400, E-mail: l.pokorny@mmkv.cz

Více

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku ve smyslu 6 zák. č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku 1) Název zakázky Rekonstrukce výukového a školicího střediska pro barmany, baristy a barliery

Více

Smlouva o dílo 2015/0844/0PS.DVZ (č. 67/3224/2015)

Smlouva o dílo 2015/0844/0PS.DVZ (č. 67/3224/2015) Smlouva o dílo 2015/0844/0PS.DVZ (č. 67/3224/2015) "Zpracování studie a projektové dokumentace na revitalizaci parku Pod Plynojemem" 1. článek Smluvní strany 1.1 Objednatel: Městská část Praha 8 se sídlem:

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O uzavřená v souladu s ustanovením 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Číslo smlouvy u objednatele: Číslo smlouvy u zhotovitele:

Více

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby)

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) Platné číslo smlouvy zhotovitel Platné číslo smlouvy objednatel SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Zadavatel: Město Rýmařov, nám. Míru 1, 795 01 Rýmařov zastoupené Ing. Petrem

Více

Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací dokumentace je součástí této výzvy. 1. Identifikační údaje zadavatele

Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací dokumentace je součástí této výzvy. 1. Identifikační údaje zadavatele Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu (dle ust. 9 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů dále jen,,zákon ) Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací

Více

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 zastoupena: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.,

Více

SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění

SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění SMLDEU-24-18/2012 SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění Článek L SMLUVNÍ STRANY Správa Krkonošského národního parku se sídlem: Dobrovského3, 543 01

Více

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany SMLOUVA na zhotovení projektové dokumentace, výkon inženýrské činnosti, výkon funkce koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi po dobu přípravy stavby a autorského dozoru (číslo

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE EVID. Č. NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/ LINKA V ÚSTÍ NAD LABEM Mgr.Mandát/tel. 776882831 27. 5. 2014 Věc: Plavecký areál

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

Město Zubří. U Domoviny 234, 756 54 Zubří

Město Zubří. U Domoviny 234, 756 54 Zubří ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: REKONSTRUKCE VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ MĚSTA ZUBŘÍ III Pro zadávací řízení organizované v zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY na zakázku. FITNESS PARK Sportovní areál Bučiska v Rožnově pod Radhoštěm

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY na zakázku. FITNESS PARK Sportovní areál Bučiska v Rožnově pod Radhoštěm VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY na zakázku FITNESS PARK Sportovní areál Bučiska v Rožnově pod Radhoštěm V Rožnově pod Radhoštěm dne 14.4.2016 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Zadavatel: KOMERČNÍ DOMY ROŽNOV,

Více

Základní škola a Praktická škola, Opava, Slezského odboje 5, příspěvková organizace

Základní škola a Praktická škola, Opava, Slezského odboje 5, příspěvková organizace Základní škola a Praktická škola, Opava, Slezského odboje 5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění www stránkách zadavatele pro zadávání zakázek, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti:

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti: Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 2014/006 Výměna oken v bytových domech ul.družstevní č.p.370, Sokolovská č.p.121 a v budově restaurace na koupališti, Požárníků č.p.195 v Letohradě

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název veřejné zakázky: Rekonstrukce. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Odbor vnitřní správy 12130

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název veřejné zakázky: Rekonstrukce. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Odbor vnitřní správy 12130 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Odbor vnitřní správy 12130 Sídlem: Těšnov 17, 110 00 Praha 1 Nové Město Zastoupený: Ing. Jiří Šlachta, ředitel odboru vnitřní správy Název veřejné zakázky:

Více

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (16 až 18) veřejné zakázky Průmyslová zóna Krnov Červený dvůr II. etapa

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (16 až 18) veřejné zakázky Průmyslová zóna Krnov Červený dvůr II. etapa Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 28. 07. 2015 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (16 až 18) veřejné zakázky Průmyslová

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Název veřejné zakázky: Denní lázně BLISS DAY SPA Evidenční číslo VZ: 344537 Identifikační údaje o zadavateli Název: Město Hodonín Sídlo: Masarykovo náměstí

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zjednodušené podlimitní zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), 38 Veřejná zakázka na stavební práce s názvem: VYUŽITÍ

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

SMLOUVA O DÍLO dle obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů REVITALIZACE KLIMATIZACE V BUDOVĚ MĚSTKÉHO ÚŘADU SOKOLOV

SMLOUVA O DÍLO dle obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů REVITALIZACE KLIMATIZACE V BUDOVĚ MĚSTKÉHO ÚŘADU SOKOLOV SMLOUVA O DÍLO dle obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů REVITALIZACE KLIMATIZACE V BUDOVĚ MĚSTKÉHO ÚŘADU SOKOLOV I. SMLUVNÍ STRANY č. I.1 OBJEDNATEL : MĚSTO SOKOLOV sídlo: Rokycanova

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1) Identifikační údaje veřejné zakázky: Název: " Rozšíření průmyslové zóny

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon či ZVZ, pro zpracování nabídky dle 38 Zákona, ve zjednodušeném podlimitním řízení Název veřejné zakázky: Snížení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU:

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Název veřejné zakázky Energetické úspory Domu Služeb Slavkov Identifikační údaje zadavatele Název Obec Slavkov IČ 00300667 Adresa sídla Osoba oprávněná za zadavatele jednat

Více

Dodatečné informace č. 1 a č. 2

Dodatečné informace č. 1 a č. 2 Dodatečné informace č. 1 a č. 2 Název veřejné zakázky: ZŠ Mladá Vožice výměna oken a zateplení fasády Zadavatel: Zastoupení zadavatele: Město Mladá Vožice Žižkovo náměstí 80 Kněžská 365/22 391 43 Mladá

Více

Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 17. července 2013 Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Rekonstrukce budovy č. p. 120 v k.ú. Malá

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) SKTS 3/11 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce: MŠ Kytička realizace úspor

Více

v užším řízení Městská část Praha 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b, 140 46 IČ 00063584, DIČ CZ00063584

v užším řízení Městská část Praha 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b, 140 46 IČ 00063584, DIČ CZ00063584 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM v užším řízení Relaxační centrum Kosmos stavební úpravy a změna užívání části stavby č.p. 1013, k.ú. Lhotka, Praha podle 21 odst. 1 písm. b) zákona č. 137/2006

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T. G. Masaryka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo jednací HSUL 2239-05/ÚE-2014 Název zakázky: Oprava místnosti č. 26 na ÚO Ústí n. L. Předmět zakázky: Oprava místnosti č. 26 prostor pro osobní

Více

SMLOUVA O DÍLO NAVYPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE

SMLOUVA O DÍLO NAVYPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE SMLOUVA O DÍLO NAVYPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE Č. SMLOUVY : SML/209/2015 UZAVŘENÁ NÍŽE UVEDENÉHO DNE, MĚSÍCE A ROKU MEZI SMLUVNÍMI STRANAMI PODLE USTANOVENÍ 2586 a NÁSL. ZÁKONA Č. 89/2012 SB., OBČANSKÉHO

Více

návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.

návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D. návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 jednající: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 bankovní spojení:

Více

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-040-020-15 ze dne 19.10.2015 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "Výměna podlahové krytiny Písková

Více

MĚSTSKÉ LESY A RYBNÍKY KUTNÁ HORA spol. s r.o. SE SÍDLEM V OPATOVICÍCH I. čp. 43, 286 01 ČÁSLAV

MĚSTSKÉ LESY A RYBNÍKY KUTNÁ HORA spol. s r.o. SE SÍDLEM V OPATOVICÍCH I. čp. 43, 286 01 ČÁSLAV Vyřizuje: Ing. Josef Bárta Tel.: 327 710 218 E-mail: barta@mu.kutnahora.cz Datum: 6.1.2009 VÝZVA VEŘEJNÉHO ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Tato výzva je současně zadávací

Více

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany Příloha č. 5 Výzvy Smlouva - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Tisk výukových materiálů II I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, U Hřiště 527 na adrese: U Hřiště 527

Více

S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2587a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku na

S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2587a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku na Obec Rovensko Číslo zhotovitele.. PŘÍSTAVBA MŠ A ZŠ ROVENSKO Číslo objednatele S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2587a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku na Zpracování projektové dokumentace

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 261 odst.2 a dle 536 a násl. zákona č.513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 261 odst.2 a dle 536 a násl. zákona č.513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 261 odst.2 a dle 536 a násl. zákona č.513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany I.1. Objednatel : Stodská nemocnice a.s. Sídlo : Hradecká 600,333

Více

Položky na montáž zařízení MaR připočtěte do části MaR pod položky za dodávku zařízení MaR.

Položky na montáž zařízení MaR připočtěte do části MaR pod položky za dodávku zařízení MaR. V Ostravě dne 30.11.2011 Oznámení o dodatečných informacích č. 3 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum. Dne 21.10.2011 byla zveřejněná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen

Více

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim IČ: 00232947

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim IČ: 00232947 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1

v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1 Výrobní firma na základě přihlášení Ulice čp. PSČ Město Č.j. Vyřizuje / linka Datum 167/2012 Ing. Jaromír Matocha 13.3.2012 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební

Více

MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU

MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Datum: 20.11.2012 Telefon: 488 880 925 rhellebrand@rychnovjbc.cz. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Věc: Výzva k podání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 840/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 793 ze dne 11.11.2015 Opravu bytů č. 55, 101, 108 a 135 v domě s pečovatelskou službou Roháčova 24, 26 / 268 v Praze 3 Rada městské

Více

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace: Závazný návrh smlouvy o dílo

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace: Závazný návrh smlouvy o dílo Smlouva o dílo (dále SoD) č.. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb. nový občanský zákoník v platném znění (dále též NOZ ), konkrétně ustanoveními 2586 a následujícími I. Smluvní strany Objednatel: Obec

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/obchodní firma..(doplní UCHAZEČ) (DOPLNÍ UCHAZEČ) Jednající/Zastoupený: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Bankovní spojení: (DOPLNÍ UCHAZEČ)

SMLOUVA O DÍLO. název/obchodní firma..(doplní UCHAZEČ) (DOPLNÍ UCHAZEČ) Jednající/Zastoupený: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Bankovní spojení: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O č. 119-Nov-08/13 Lesy České republiky, s.p. sídlem: Hradec Králové, Přemyslova 1106, PSČ 501 68 IČO: 421 96 451 DIČ: CZ42196451 zapsán v obchodním rejstříku u Krajského soudu Hradec

Více

OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN

OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ zákon č. 137/2006 Sb. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN V Berouně dne : 27.5.2011 Zadávací dokumentace Zadavatel tímto stanovuje

Více

Základní škola, Most, U Stadionu 1028, příspěvková organizace

Základní škola, Most, U Stadionu 1028, příspěvková organizace Základní škola, Most, U Stadionu 1028, příspěvková organizace VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Mgr. Klára Janoušková + 420 476 448 285 klara.janouskova@mesto-most.cz 3. 6. 2015 Veřejná zakázka malého

Více

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II Takto označené údaje doplní zadavatel. Takto označené údaje povinně doplní uchazeč. SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II 1 TATO SMLOUVA O DÍLO (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava oprava tepelných izolací,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Str.1 ze 34 Česká republika, Vězeňská služba České republiky se sídlem Soudní 1672/1a, 140 67 Praha 4 tel. 26103 4500, fax. 26103 4503, IČ: 00212423, DIČ: CZ00212423, bankovní spojení ČNB Praha 1 č.ú.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU dle 12, odst. 3, zák. č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, výše uvedená zakázka

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace veřejné zakázky.

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace veřejné zakázky. str.1/7 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI STAROSTKA Váš dopis zn. Č.j. ÚMČP17 004526/2016/OURI/Neu Vyřizuje/linka J. Neubert/ 724509241 Datum 1.4.2016 Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I.

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I. Smlouva o dílo Příloha č. 2 zadávací dokumentace SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších

Více

Příloha č. 2 ZD ZMĚNA STAVBY č. p. 7 JENÍKOV

Příloha č. 2 ZD ZMĚNA STAVBY č. p. 7 JENÍKOV Smlouva o dílo (dále SOD) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel:.. Sídlo:.

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM ! INFORMAČNÍ MEMORANDUM VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK PRO ÚČAST VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA ZHOTOVITELE STAVBY Stavební úpravy objektu čp. 62 Klokočná - II.etapa ( REKONSTRUKCE ) V Klokočné dne 1.6.2016 OBSAH:

Více

Výzva k účasti v elektronické aukci pro Město Bystřice pod Hostýnem Rekonstrukce sociálního zařízení v objektu ZUŠ, Masarykovo náměstí č.p.

Výzva k účasti v elektronické aukci pro Město Bystřice pod Hostýnem Rekonstrukce sociálního zařízení v objektu ZUŠ, Masarykovo náměstí č.p. Pozvánka, IČ: 00287113, Masarykovo nám. 137, 768 61 Bystřice pod Hostýnem, vypisuje podle 12 odst.3 zákona č.137/2006 Sb., - o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o

Více

smlouvu o dílo: Objednatel prohlašuje, že realizace díla sjednaného touto smlouvou byla schválena usnesením zastupitelstva objednatele č. ze dne.

smlouvu o dílo: Objednatel prohlašuje, že realizace díla sjednaného touto smlouvou byla schválena usnesením zastupitelstva objednatele č. ze dne. Dnešního dne uzavřely smluvní strany, IČ,, jehož jménem jedná (jako zhotovitel na straně jedné) a Městys Čachrov, IČ 00255319, Čachrov 55, 339 01 Klatovy, zastoupen starostkou Janou Kocurovou (jako objednatel

Více

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám Veřejná zakázka: Zadavatel: Způsob zadání: Modernizace Vyšší odborné školy a Střední průmyslové školy, Rychnov nad Kněžnou, U Stadionu 1166 v rámci projektu

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 01/2015/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 01/2015/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 01/2015/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

Rekonstrukce prostor prodejny na školní šatnu v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1

Rekonstrukce prostor prodejny na školní šatnu v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1 Stavební firma na základě přihlášení Ulice čp. PSČ Město Č.j. Vyřizuje / linka Datum 166/2012 Ing. Jaromír Matocha 13.3.2012 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku Číslo jednací: MCBS/2015/0115785/JACE Vyřizuje: Eva Jachymiáková SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku 1. Smluvní strany Objednatel : Statutární město Brno,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen

Více

Smlouva o dílo č. 90055/2012/DP-1383

Smlouva o dílo č. 90055/2012/DP-1383 Smlouva o dílo č 90055/2012/DP-1383 Smluvní strany Objednatel: Česká republika - Ministerstvo obrany, Tychonova 1, 160 00 Praha 6, jejímž jménem jedná ředitel Vojenské ubytovací a stavební správy Brno

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Rekonstrukce výměníkové stanice " ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Rekonstrukce výměníkové stanice  ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola zřízená zákonem 111/98

Více

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) RÁMCOVÁ SMLOUVA Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Statutární město Ostrava, Prokešovo nám. 8, 729 29 Ostrava

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodávka vybavení Srdce v domě, příspěvková organizace Transformace

Více

S M L O U V A O D Í L O evid. pod čj. KRPP-63933/ČJ-2011-0300VZ SA-09/11

S M L O U V A O D Í L O evid. pod čj. KRPP-63933/ČJ-2011-0300VZ SA-09/11 S M L O U V A O D Í L O evid. pod čj. KRPP-63933/ČJ-2011-0300VZ SA-09/11 Česká republika Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje se sídlem Nádražní 2, Východní předměstí, Plzeň 3, PSČ 306 28 IČ :

Více