DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )"

Transkript

1 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost Se sídlem: Praha 9, Sokolovská 217/42, PSČ: IČ: Název veřejné zakázky: RTT Vršovická Ev. č. veřejné zakázky: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost jako zadavatel shora uvedené veřejné zakázky obdržel dne níže uvedené žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Na tyto žádosti poskytuje zadavatel následující odpovědi. Dotaz č. 6: Ze smlouvy o dílo není patrné, zda plánuje Objednatel postupné zprovozňování dílčích úseků (etap) tramvajové trati. Chápeme dobře, že objednatel počítá s postupným přebíráním a zprovozňováním jednotlivých úseků a že záruční doba začíná běžet ode dne zahájení zkušebního provozu na úseku? Ano uvažovaná varianta je správná. Dotaz č. 7: Jak bude investor postupovat v případě, kdy dojde k dalšímu posunu termínu pro podání nabídek a souvisejícímu posunu termínu realizace? Realizace posledního úseku by poté připadala na prosinec / leden, kdy bude správné prokořenění travního koberce prakticky nemožné. Pokud nebude možné provést správné prokořenění travního koberce z důvodů nepříznivých klimatických podmínek, bude řešeno formou dodatku k SOD. Dotaz č. 8: SO pol. č.39 (Osazení a dodávka L profilu) Úsek km 1,232-1,342 - zatravněná trať V PD (příloha příčné řezy) je u koleje č.1 nakreslen L profil. Ve výkazu výměr s ním není kalkulováno. Bude provedena změna položky ve výkazu výměr, nebo se L profil v tomto prostoru nebude realizovat? Jedná se chybu ve výkresu Příčné řezy L-profily v prostoru zatravněného úseku nebudou.

2 Dotaz č. 9: SO pol.č.43, pol.č.38, pol.č.35 (Konstrukce podkladních vrstev TT). V celém úseku tramvajové trati na pražcích, kromě úseku v Křižovatce Minská (Asf. povrch s možností pojezdu) je navržena podkladní vrstva štěrkodrti o tl. 100 mm. Na dřívějších obdobných stavbách v Praze, byla tato vrstva tl. min. 200 mm. Není mocnost navržené vrstvy štěrkodrti 100 mm poddimenzována? S ohledem na předpokládaný rozsah a způsob sanace je navržená tloušťka dostatečná. Dotaz č. 10: SO pol.č.18, pol.č.16, pol.č.16 (kolejové lože z kameniva hrubého drceného). Výpočet objemu štěrku je nepřesný. Vzhledem k tomu, že min. vrstva štěrku je =300 mm a zároveň se v této vrstvě srovnají příčné 4% sklony, tak bude průměrná tloušťka cca 370 mm. Výpočet udává 330 mm. Může zadavatel provést nový výpočet a upravit objem těchto položek? Výpočet opraven na průměrnou tloušťku 380 mm. Zadavatel jako součást těchto dodatečných informací zasílá opravený výkaz výměr. Dotaz č. 11: SO pol.č.21 (Odstranění velkoplošných panelů). Ve výpočtu objemu položky je zjevná chyba. Může zadavatel provést nový výpočet? Položka m2, skutečnost cca 6500 m2! Výpočet plochy středních panelů opraven. Zadavatel jako součást těchto dodatečných informací zasílá opravený výkaz výměr. Dotaz č. 12: SO pol.č.27, pol.č.23, (Dodávka kolejnic NT1 ohýbaných. Jednotka 1 T, ve výpočtu 1 m kolejové konstrukce = 2*0,065T ). Vzhledem k tomu, že tyto položky obsahují i kolejová křížení a srdcovky, tak je vyjádření a výpočet hmotnosti kolejnic a kolejové konstrukce nepřesný. Může zadavatel změnit znění položky, nebo zpřesnit výpočet? Do výměry doplněny přibližné hmotnosti srdcovek. Zadavatel jako součást těchto dodatečných informací zasílá opravený výkaz výměr. Dotaz č. 13: Oblouky VB R = 201,5m a VB R=201m jsou navrženy bez pražcových kotev. Je budoucí správce trati s touto skutečností obeznámen?

3 Na základě požadavku správce byly doplněny kotvy v četnosti, která odpovídá ustanovení ČSN tab 1 pro trať s otevřeným kolejovým ložem. Dotaz č. 14: SO pol.č.22, pol.č.20, pol.č.20. (kolej S 49 NT1 na pražcích). Nikde v nabídkové dokumentaci jsme nenašli vzdálenost pražců. Může nám zadavatel toto doplnit? Osová vzdálenost pražců ve smyslu Vzorových listů TT bude 600 mm. Dotaz č. 15: SO pol.č.22 (Dodávka kolejnic 49 E1). Ve výpočtu objemu položky je zjevná aritmetická chyba. Položka 204 T, skutečnost 215 T. Může zadavatel provézt nový výpočet a upravit objem položky? Výpočet výměry opraven. Dotaz č. 16: SO pol.č.26,27,28 (Obalení kolejnice proti bludným proudům). Součet délek jednotlivých systémů nesouhlasí s celkovou délkou koleje. Položky 2420 m, délka koleje dle staničení 2455 m. Může zadavatel provézt nový výpočet a upravit tyto položky? Výpočet výměry pol. č. 26 opraven. Dotaz č. 17: SO pol. č.14 (Deska z betonu - W tram) 637 m3. V PD jsme v tomto objektu desku, ani koleje na betonové desce nenašli. Vyškrtne zadavatel tuto položku z výkazu výměr? Výměra byla opravena (0 m3) Dotaz č. 18: Text položky č. 14 SO 14.3 obsahuje pouze 11 a 5ks. Žádáme o doplnění textu položky, neboť nevíme jakých 5ks a čeho se má ocenit. Text položky: Protahovací kabelová šachta plastová, 600x600 s plastovým nastavitelným uzamykatelným víkem. V popisu položky doplněno.

4 Dotaz č. 19: SO u položek Prolití štěrkového lože pryskyřicí je zřejmě chybně uvedena měrná jednotka M2 místo M3, navíc u všech těchto položek chybí výpočet. Žádáme o prověření správnosti měrné jednotky i množství a v případě M2 o doplnění tlouštěk jednotlivých vrstev prolitých s klesající intenzitou a propenetrováním. Měrná jednotka m2 je správně. Technická specifikace viz Technická zpráva (kap ). Dotaz č. 20: Výkazy výměr tramvajových zastávek Nádraží Vršovice, Bohemians, Koh-i-noor i Kubánské náměstí obsahují dodávku a montáž zábradlí ocelového spojkovaného s výplní, ale zastávka Slavia toto zábradlí neobsahuje. Žádáme o doplnění zábradlí zastávky Slavia včetně případné demontáže stávajícího. Dodávku a osazení nového zábradlí na zast. Slavia provede JC DECAUX na základě speciální smlouvy s hl. m. Praha (viz TZ). Dotaz č. 21: Jakým způsobem bude v rámci záruční lhůty řešena údržba travního koberce tramvajové trati? Výkazy výměr neobsahují zalévání ani sečení (běžná údržba) ani žádný zavlažovací systém! Závlahový systém není uvažován. V rámci prací a dodávky zhotovitele bude i potřebná údržba do doby předání viz specifikace příslušné položky a TZ. Dotaz č. 22: V projektové dokumentaci ani výkazech výměr není uveden typ zastávkových označníků. Není tedy zřejmé, zda se jedná o systém IRCOM (včetně LED zdroje s paticí E27, 3W, studená bílá, pro podsvětlení piktogramu atd ) nebo typ Eltodo s lístečkovým jízdním řádem. Žádáme o určení typu zastávkových označníků včetně počtu kusů, neboť kromě tramvajových zastávek obsahují zastávkové označníky i objekty definitivního dopravního značení. V SO 13 (Zastávky) jsou uvažovány označníky na tramvajových nástupištích., tj. celkem 9 označníků od výrobce Eltodo a.s typ SS Piktogramy označníků budou vybaveny žárovkou LED s paticí E27, 3W, studená bílá (dle popisu v TZ SO 14). Na základě dodatečného upřesnění správce bude 5 označníků bude vybaveno inframáječkem IRCOM (a to na zastávkách Bohemians, Koh-i-noor a Kubánské náměstí z centra). Upřesněno ve specifikaci příslušných položek.

5 V SO 31 (Dopravní značení) jsou vykázány označníky na zastávkách náhradní automobilové dopravy, které zůstanou i po dokončení stavby (nebudou však napojeny na el. rozvod). Dotaz č. 23: PD v rámci DIO obsahuje samostatnou složku úprav SSZ značného rozsahu, avšak výkazy výměr tyto úpravy vůbec neobsahují. Jedná se o úpravy SSZ jednotlivých dotčených křižovatek daných úseků po jednotlivých fázích. Žádáme o doplnění výkazů výměr samostatných SO po jednotlivých úsecích Úpravy SSZ v rámci DIO dle PD. Do soupisu prací doplněno. Zároveň v úseku Moskevská Kubánské nám byly doplněny provizorní úpravy vozovky (ul. Bělocerkevská: provizorní rozšíření jízd. pásu směr Vinohrady o 0,25 v délce 30 m, ul. U Slavie: provizorní přejezd střed. dělícího pásu v délce 25 m). Dotaz č. 24: SO položky: Kryt TT ve složení: žulová dlažba 160 mm; betonové lože položka obsahuje zřízení chodníčku ze dvou řad velkých dlažebních kostek do cementové malty a lože z betonu s boční opěrou, položka obsahuje veškerý potřebný materiál. Položka uvažována jako obruba ze dvou řad velkých kostek do lože z betonu s boční opěrou (dvojlinka). Měrná jednotka 1 m = 1 m jedné řady kostek. Jsou uvedená množství v M ( = 1933m) opravdu 1m jedné řady kostek nebo, jak výpočty naznačují, se jedná o 1m dvojlinky, tedy 2 řad kostek? Uvažováno 1 m dvojlinky (2 řady kostek). Následující dotazy se týkají objektů SO 21.01; SO 21.02; SO Dotaz č. 25: Nesouhlasí počet trakčních stožárů v jednotlivých výkazech proti stavební tabulce. Platí počty a typy stožárů ze stavební tabulky nebo z VV? Počty a typy stožárů platí ze stavební tabulky, chyba je pouze v etapě III, kdy ve VV je udáván počet Co10/16 27ks a Co11/16 1ks ve skutečnosti bude Co10/16 26ks a Co11/16 2ks. V soupisu prací opraveno. Dotaz č. 26: V souvislosti s dotazem č. 6 (výše) bychom chtěli upřesnit návaznost jednotlivých VV (1,2,3) na situace TV, které jsou celkem 4. V současném stavu není patrné, kde na jednotlivých situacích začínají a končí jednotlivé VV. Žádáme o upřesnění, odkud kam sahají jednotlivé VV, nejlépe ve vztahu k pracovnímu číslování stožárů.

6 Otakarova Minská: st. č Minská Moskevská: st. č Mosekvská Kubánské nám.: st. č až 98 Dotaz č. 27: U stožárů typu HEB320 není v dokumentaci specifikován požadovaný vrcholový tah, pouze v některých případech je uvedena poznámka se zesílením. Žádáme o doplnění údajů o vrcholovém tahu na stožáry typu HEB 320 s/bez zesílení? HEB N ve výšce 8m při celkové délce 10m HEB 320 zesílený N ve výšce 8m při celkové délce 10m Dotaz č. 28: V situacích TV je průběžně zakreslována tzv. Trolejová propojka. V mezipolí má tato propojka smysl, ale současně se vyskytuje v těsné blízkosti NB a ÚD (např. NB 174a nebo ÚD 187), kde se předpokládá realizace proudového propojení trolejí dané kabelovým propojením mezi trolejovým drátem a odpojovačem na stožáru. Má se tato trolejová propojka realizovat i v blízkosti NB a ÚD nad rámec vlastní kabeláže NB a ÚD (propoj TD a odpojovače)? U NB 174b bude realizována proudová propojka, u úsekových děličů nejsou žádné propojky navíc, pouze standartní provedení propojení odpojovač TD a TD-TD z obou stran Dotaz č. 29: V TZ je uveden finální odstín vrchní barvy stožárů RAL Jedná se o poměrně neobvyklé barevné provedení. Platí RAL 7021 pro vrchní nátěr trakčních stožárů? Platí RAL 7021 pro vrchní nátěr trakčních stožárů dle požadavku IPR. Dotaz č. 30: V TZ v čl je uvedeno že se bude využívat pouze část stávajících závěsů na budovách. Dále je popsán způsob využití respektive opravy použitých závěsů na budovách formou nového ukotvení do stávajících míst pomocí chemických kotev. Co s nevyužitými závěsy na budovách, budou se demontovat, případně zednicky zpravovat? Budou se popsaným způsobem (chem. maltou) upravovat paušálně všechny použité závěsy nebo jen nevyhovující? Kdo určí rozsah takovýchto oprav?

7 Budou se upravovat všechny použité závěsy, nevyužité budou zachovány pro případ nutného použití bez vlastní opravy. Změna zadávacích podmínek: S ohledem na shora provedené úpravy zadávacích podmínek zadavatel ve smyslu 40 odst. 3 ZVZ přistoupil k prodloužení lhůty pro podání nabídek následovně: Lhůta pro podání nabídek končí dne v hodin. Otevírání obálek se uskuteční dne v hodin. V ostatním zůstává oznámení o zakázce a zadávací dokumentace beze změn. Informace o provedených úpravách v oznámení o zakázce uveřejněném ve Věstníku veřejných zakázek: Zadavatel v souladu s 147 ZVZ informuje známé uchazeče o úpravách provedených v souladu s 6 odst. 1 ZVZ v oznámení o zakázce uveřejněném ve Věstníku veřejných zakázek, ke kterým přistoupil v souvislosti se shora uvedenou úpravou zadávacích podmínek. Přílohy: Příloha č. 1 Opravený výkaz výměr V Praze dne

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Třinec, sídlem Jablunkovská 160, 739

Více

SOUPIS PRACÍ. Stavba: RTT Plzeňská II (Tomáškova - Jinonická) Objekt: SO11 Tramvajová trať. Objednatel: JKSO: 824 85 Datum: 6.3.2015.

SOUPIS PRACÍ. Stavba: RTT Plzeňská II (Tomáškova - Jinonická) Objekt: SO11 Tramvajová trať. Objednatel: JKSO: 824 85 Datum: 6.3.2015. SOUPIS PRACÍ Stavba: (Tomáškova - Jinonická) Objekt: SO11 Tramvajová trať Objednatel: Část: Zhotovitel: JKSO: 824 85 Datum: 6.3.2015 P.Č. Kód položky Popis MJ 1 Zemní práce 0,00 1 113100009 Odstranění

Více

Město Chrast. Přestavba náměstí v Chrasti, chodníky podél II/358. Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě. Dodatečná informace č. 3

Město Chrast. Přestavba náměstí v Chrasti, chodníky podél II/358. Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě. Dodatečná informace č. 3 Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Město Chrast zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ: 00270

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 dle 49 odst. 2 a 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název zadavatele: Dopravní podnik hl. m.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM I

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM I DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM I ZADAVATEL: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje Sídlem: Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Zastoupený: Ing. Janem Zouharem,

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: II/19018 Nýrsko Chodská ulice

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: II/19018 Nýrsko Chodská ulice naše č.j..: 5206/14/SÚSPK-P vyřizuje: Mgr. Štěpán Mátl tel.: 377 172 413 e-mail: stepan.matl@suspk.eu datum: 30.07.2014 dle rozdělovníku DODATEČNÉ INFORMACE č. 1 Změna zadávacích podmínek ZADAVATEL: Správa

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY MK UL. MÍROVÁ A NA KOPANINÁCH, ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU C.1-01 Technická zpráva SO 101

STAVEBNÍ ÚPRAVY MK UL. MÍROVÁ A NA KOPANINÁCH, ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU C.1-01 Technická zpráva SO 101 1 OBSAH 1.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEKTU... 3 OZNAČENÍ STAVBY... 3 1.2 INVESTOR... 3 INVESTOR... 3 1.3 ZPRACOVATEL DOKUMENTACE... 3 1.4 STRUČNÝ TECHNICKÝ POPIS... 4 1.4.a Současný stav... 4 1.4.b Navržený

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2, Liberec IČ: 467 47 885 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Mgr. Marie Křelinová DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 Zadavatel veřejné zakázky tímto podává podle

Více

Rekonstrukce II/189 Draženov, kruhový objezd Klenčí

Rekonstrukce II/189 Draženov, kruhový objezd Klenčí Rekonstrukce II/189 Draženov, kruhový objezd Klenčí Dokumentace pro provádění stavby 02. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Objednatel: Správa a údržba silnic Plzeňského kraje, p.o. Škroupova 18 306 13 Plzeň 03/2014

Více

REKAPITULACE STAVBY. Stavba: Rekonstrukce polní cesty C5, k.ú. Helvíkovice CZK 0,00. Cena s DPH. Strana 1 z 31 0,00. Cena bez DPH.

REKAPITULACE STAVBY. Stavba: Rekonstrukce polní cesty C5, k.ú. Helvíkovice CZK 0,00. Cena s DPH. Strana 1 z 31 0,00. Cena bez DPH. REKAPITULACE STAVBY Kód: Stavba: M15/29 Rekonstrukce polní cesty C5, k.ú. Helvíkovice KSO: Místo: Helvíkovice Datum: 20.10.2015 CC-CZ: Zadavatel: Státní pozemkový úřad IČ: DIČ: Uchazeč: IČ: Vyplň údaj

Více

KANALIZACE A ČOV HŘIBOJEDY, DOSTAVBA VODOVODU HŘIBOJEDY

KANALIZACE A ČOV HŘIBOJEDY, DOSTAVBA VODOVODU HŘIBOJEDY DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 1 Veřejná zakázka KANALIZACE A ČOV HŘIBOJEDY, DOSTAVBA VODOVODU HŘIBOJEDY Tato veřejná zakázka je zadávána v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2012 Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 5.12.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení provedených víceprací a méněprací na stavbě Povrchová úprava

Více

Rekonstrukce místních komunikací v Kojetíně -2.etapa

Rekonstrukce místních komunikací v Kojetíně -2.etapa Rekonstrukce místních komunikací v Kojetíně -2.etapa STUDIE Obsah: Přílohy: 1. Identifikační údaje stavby 2. Základní údaje o stavbě 3. Zhodnocení stávajícího stavu 4. Zdůvodnění stavby a jejího umístění

Více

Transformace pobytových sociálních služeb Zašová, V. etapa - Chráněné bydlení, Vsetín - Rokytnice

Transformace pobytových sociálních služeb Zašová, V. etapa - Chráněné bydlení, Vsetín - Rokytnice Objekty : SO 03 - Hrubé terénní úpravy SO 04 - Zpevněné plochy SO 08 - Sadové úpravy SO 09 - Oplocení Stavba : Transformace pobytových sociálních služeb Zašová, V. etapa - Chráněné bydlení, Vsetín - Rokytnice

Více

kraj: Ing. Jan Fiala vypracoval: kontroloval: datum: 08 2013 Ing. Jan Fiala DSP + VD-ZDS

kraj: Ing. Jan Fiala vypracoval: kontroloval: datum: 08 2013 Ing. Jan Fiala DSP + VD-ZDS - Souřadnicový systém S-JTSK - Výškový systém Bpv 03 02 01 ZMĚNA POPIS DATUM objednatel: PARDUBICKÝ KRAJ Komenského náměstí 125, 532 11 Pardubice kraj: Pardubický MÚ/OU: Králíky stupeň utajení: bez utajení

Více

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (16 až 18) veřejné zakázky Průmyslová zóna Krnov Červený dvůr II. etapa

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (16 až 18) veřejné zakázky Průmyslová zóna Krnov Červený dvůr II. etapa Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 28. 07. 2015 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (16 až 18) veřejné zakázky Průmyslová

Více

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim IČ: 00232947

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim IČ: 00232947 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE HRÁDEK NAD NISOU CYKLOSTEZKA V ÚSEKU OKRUŽNÍ KŘIŽOVATKA SE SIL. I/35 TROJZEMÍ

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE HRÁDEK NAD NISOU CYKLOSTEZKA V ÚSEKU OKRUŽNÍ KŘIŽOVATKA SE SIL. I/35 TROJZEMÍ Město Hrádek nad Nisou Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou IČ: 00262854 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE v rámci veřejné zakázky malého rozsahu HRÁDEK NAD NISOU CYKLOSTEZKA V ÚSEKU OKRUŽNÍ KŘIŽOVATKA SE SIL.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Středočeský kraj vyzývá k předložení nabídky pro níže specifikovanou veřejnou

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 13

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 13 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 13 Identifikace zadavatele Obchodní firma/název: MEDIST zdravotní materiál s.r.o. Sídlo: Nemilská 2165/34, 789 01 Zábřeh IČ: 28566467 Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Josef

Více

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky. Stavební úpravy a dostavby kulturního domu Horní Valy,

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky. Stavební úpravy a dostavby kulturního domu Horní Valy, Dodatečná informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Stavební úpravy a dostavby kulturního domu Horní Valy, Hodonín Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Město Hodonín Adresa: Národní třída 373/25,

Více

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace sídlo : Sokolov, Chebská 282, PSČ 356 04

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace sídlo : Sokolov, Chebská 282, PSČ 356 04 / Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje sídlo : Sokolov,, PSČ 356 04 VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA SOKOLOV 5/KS/2005 Taťána Havrdová/352 356 131 24.03.2005 Věc : Výzva

Více

Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz

Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Vladimír KECEK IČ: 744 01 122 Majdalena 17 tel.: 728 225 565 378 03 Majdalena e-mail: v.kecek@seznam.cz Chodníky podél sil. III / 15523 k.ú. Vidov - 1. část V. a VI. ETAPA Dokumentace pro zadání stavby

Více

REKAPITULACE STAVBY. POSP052-2012 - Litovel-autobusová zastávka Tři Dvory. Stavba: CZK 1 686 172,90. Cena s DPH 1 393 531,30.

REKAPITULACE STAVBY. POSP052-2012 - Litovel-autobusová zastávka Tři Dvory. Stavba: CZK 1 686 172,90. Cena s DPH 1 393 531,30. REKAPITULACE STAVBY Stavba: POSP052-2012 - Litovel-autobusová zastávka Tři Dvory Místo: Datum: 06.03.2013 Zadavatel: IČ: 00299138 Město Litovel DIČ: CZ 00299138 Uchazeč: IČ: Vyplň údaj Vyplň údaj DIČ:

Více

PČ Typ Kód Popis MJ Množství. D 1 Zemní práce 1 K 113106121 Rozebrání dlažeb komunikací pro pěší z betonových nebo kamenných dlaždic m2 67.

PČ Typ Kód Popis MJ Množství. D 1 Zemní práce 1 K 113106121 Rozebrání dlažeb komunikací pro pěší z betonových nebo kamenných dlaždic m2 67. SOUPIS PRACÍ Stavba: Objekt: Soupis: Místo: Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28.října SO 01 - Oprava komunikace v ulicích Ke Stromečkům, Kmochova a 28.října SO 01 - Oprava komunikace

Více

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Společenské a kulturní centrum v Kuřimi

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Společenské a kulturní centrum v Kuřimi Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Společenské a kulturní centrum v Kuřimi Evidenční číslo zakázky ve Věstníku veřejných zakázek: 492242 Zadavatel veřejné

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 190/PJ/OVZ/2014 dne: 09. dubna 2014 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 K nadlimitní veřejné

Více

OPRAVA CHODNÍKŮ V UL. SEVERNÍ A JIŽNÍ

OPRAVA CHODNÍKŮ V UL. SEVERNÍ A JIŽNÍ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 648 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116053 v Hradci Králové

Více

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 700 30 Ostrava-Zábřeh, Výškovická 40

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 700 30 Ostrava-Zábřeh, Výškovická 40 HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 700 30 Ostrava-Zábřeh, Výškovická 40 Č.j. HSOS- 11611-13/2015 Ostrava 21. ledna 2016 Vyřizuje: Ing. Ivana Řeháčková Tel.: 950 730 416 Přílohy: - E-mail:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

C.2.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA - Autobusové stanoviště. Regenerace a revitalizace středu města a přemístění stanovišť autobusové dopravy - Libáň

C.2.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA - Autobusové stanoviště. Regenerace a revitalizace středu města a přemístění stanovišť autobusové dopravy - Libáň Dokumentace ke stavebnímu povolení PROIS a.s. Veverkova 1343, Hradec Králové, 500 02 IČ 259 43022, DIČ CZ 259 43022 Akce : Investor : Regenerace a revitalizace středu města a přemístění stanovišť autobusové

Více

1 Identifikační údaje

1 Identifikační údaje T E C H N I C K Á Z P R Á V A 1 Identifikační údaje Stavba Název stavby: Chodník v ulici Věncova, Český Krumlov Místo stavby: Český Krumlov Katastrální území: Český Krumlov Kraj: Jihočeský Druh stavby:

Více

Kateřinská - Podpolí

Kateřinská - Podpolí Lesní cesta Kateřinská - Podpolí VLS ČR, s. p. divize Plumlov ZHOTOVITEL: MSS projekt s. r. o. OBJEDNATEL: VLS ČR, s. p. divize Plumlov DATUM: 07/2013 VYHOTOVIL: Petr Jeřábek ČÍSLO PARÉ: Obsah A. Průvodní

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám #9

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám #9 Advokátní kancelář Brož, Sedlatý s.r.o. Atrium Flora Budova A, Vinohradská 2828/151, 130 00 Praha 3, Česká republika NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: RTT Průběžná Švehlova EVIDENČNÍ ČÍSLO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: 345542

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Název veřejné zakázky: Denní lázně BLISS DAY SPA Evidenční číslo VZ: 344537 Identifikační údaje o zadavateli Název: Město Hodonín Sídlo: Masarykovo náměstí

Více

1. PODMÍNKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY

1. PODMÍNKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY 1. PODMÍNKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY Preambule Tento soupis stavebních prací, dodávek a služeb je sestaven jako podklad pro zpracování nabídek dodavatelů na veřejnou zakázku na stavební práce a obsahuje

Více

REKAPITULACE Sazby DPH Rekapitulace cen stavebních objektů nízká vysoká 15% 21%

REKAPITULACE Sazby DPH Rekapitulace cen stavebních objektů nízká vysoká 15% 21% REKAPITULACE Sazby DPH Rekapitulace cen stavebních objektů nízká vysoká 15% 21% P.č. Typ Kód objektu Název objektu JKSO Cena celkem DPH nízká DPH vysoká Cena celkem s DPH 1 S 716030 Rekonstrukce vybraných

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU. 2-1 - SO 102- Chodníky a vjezdy-soupis prací. Soupis: 3 463 994,14. Cena s DPH v CZK 4 191 432,91.

KRYCÍ LIST SOUPISU. 2-1 - SO 102- Chodníky a vjezdy-soupis prací. Soupis: 3 463 994,14. Cena s DPH v CZK 4 191 432,91. KRYCÍ LIST SOUPISU Stavba: Objekt: Soupis: POSP050-2012 - Silnice II-447-Tři Dvory 2 - SO 102- Chodníky a vjezdy 2-1 - SO 102- Chodníky a vjezdy-soupis prací KSO: 822 29 Místo: Datum: 22.02.2013 Zadavatel:

Více

CENÍK 824-2 DRÁHY KOLEJOVÉ-MĚSTSKÉ

CENÍK 824-2 DRÁHY KOLEJOVÉ-MĚSTSKÉ CENOVÉ PODMÍNKY 2016/ I. CENÍK 824-2 DRÁHY KOLEJOVÉ-MĚSTSKÉ I. OBECNÉ PODMÍNKY CENÍKU 1. ČLENĚNÍ A PLATNOST CENÍKU 11. Členění 111. Ceník obsahuje položky stavebních prací (dále jen položky ) pro: Část

Více

Obsah. 1 Všeobecné údaje:...2. 1.4 Základní údaje charakterizující stavbu:...3. 1.4.1 Druh komunikace a její funkce:...3. 1.4.5 Celkový rozsah:...

Obsah. 1 Všeobecné údaje:...2. 1.4 Základní údaje charakterizující stavbu:...3. 1.4.1 Druh komunikace a její funkce:...3. 1.4.5 Celkový rozsah:... Obsah 1 Všeobecné údaje:...2 1.1 Identifikační údaje mostu...2 1.2 Údaje o křížení...2 1.3 Základní údaje o mostě:...2 1.4 Základní údaje charakterizující stavbu:...3 1.4.1 Druh komunikace a její funkce:...3

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám GRANTIKA České spořitelny, a.s. Jakubské nám. 127/5 60200 Brno Tel.: +420 542210148 Fax: +420 542210242 E-mail: bielak@grantikacs.com Vyřizuje: Ing. Roman Bielak Projekt je spolufinancován ERDF prostřednictvím

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 7.11.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 7.11.2013 Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 29.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 7.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení provedených víceprací a méněprací na stavbě Písek, Žižkova

Více

1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA. Projekt cest u Litovického potoka

1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA. Projekt cest u Litovického potoka 1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 1) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEKTU a) označení stavby, Identifikační údaje stavby: Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Kraj: Charakter stav. objektu: Stupeň PD SO: Projekt cest

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 3

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 3 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 3 Veřejná zakázka Přístavba pracoviště pro remotorizaci Zadavatel: AEROSERVIS, s.r.o. sídlem: Letiště Brno, Tuřany, 62700 IČ: 48533408 jehož jménem jedná: Ing.

Více

DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, 779 00 OLOMOUC stavební sekce - oblast Olomouc

DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, 779 00 OLOMOUC stavební sekce - oblast Olomouc *crdux008mga3* CRDUX008MGA3 DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, 779 00 OLOMOUC stavební sekce - oblast Olomouc Sp. Zn.: MO-SDO0266/15-5/Km V Olomouci dne 2. června 2015 Č. j.: DUCR-31370/15/Km Telefon: +420 972 741

Více

PROJEKTANT: REVIZE: ODP.PROJEKTANT: tel. 602 76 78 77, 724 272 382 DSP+DPS OBJEDNATEL: G.2

PROJEKTANT: REVIZE: ODP.PROJEKTANT: tel. 602 76 78 77, 724 272 382 DSP+DPS OBJEDNATEL: G.2 K.ú. Svatá OBJEDNATEL: lesnická a zemědělská projekční kancelář tel. 602 76 78 77, 724 272 382 OKRES: MZe-ČR, Pozemkový úřad Beroun Projektová dokumentace na ZP1 a VPC6 v k. ú. Svatá Výkaz výměr Beroun

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 424/PJ/OVZ/2015 dne: 11. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 K nadlimitní veřejné

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 425/PJ/OVZ/2015 dne: 12. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 5 K nadlimitní veřejné

Více

Magistrát města. ODBOR INVESTIC A ÚDRŢBY Oddělení investic a údržby. MmM Z_OIAU_05

Magistrát města. ODBOR INVESTIC A ÚDRŢBY Oddělení investic a údržby. MmM Z_OIAU_05 Magistrát města ODBOR INVESTIC A ÚDRŢBY Oddělení investic a údržby VYŘIZUJE: Miluše Laštovková, DiS. TEL.: 476 448 354 E-MAIL: miluse.lastovkova@mesto-most.cz MOST DNE: 21. 3. 2011 Veřejná zakázka malého

Více

V Olomouci Dodatečné informace č. 2 k zakázce

V Olomouci Dodatečné informace č. 2 k zakázce V Olomouci 9. 9. 2013 Dodatečné informace č. 2 k zakázce Cyklistická stezka Olomouc Šternberk, poslední etapa Bohuňovice - Štarnov 1. Identifikační údaje veřejného zadavatele / 38, odst. 5, písm. a) Zákona/

Více

Město Frýdlant nad Ostravicí odbor majetku a investic

Město Frýdlant nad Ostravicí odbor majetku a investic odbor majetku a investic Vyřizuje: Ing. Antonín Kaňák Telefon : 558 604 198 Náměstí 9, Frýdlant nad Ostravicí e-mail : akanak@frydlantno.cz 739 11 Frýdlant nad Ostravicí Ve Frýdlantě nad Ostravicí dne

Více

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Stavba : Zadavatel: Pojektant: Chodník směr Dubné - Čakov, Dubné Obec Dubné Dubné 60 373 84 Dubné AP2projekt s.r.o. Zátkovo nábřeží 448/7 370 01 České Budějovice

Více

Položky na montáž zařízení MaR připočtěte do části MaR pod položky za dodávku zařízení MaR.

Položky na montáž zařízení MaR připočtěte do části MaR pod položky za dodávku zařízení MaR. V Ostravě dne 30.11.2011 Oznámení o dodatečných informacích č. 3 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum. Dne 21.10.2011 byla zveřejněná

Více

REKAPITULACE STAVBY. Cena s DPH v CZK 0.00 0.00. Cena bez DPH. 2013-AV-016 Chodník k Pazderné. Kód: Stavba: Místo: Datum: 04.11.

REKAPITULACE STAVBY. Cena s DPH v CZK 0.00 0.00. Cena bez DPH. 2013-AV-016 Chodník k Pazderné. Kód: Stavba: Místo: Datum: 04.11. Kód: 2013-AV-016 REKAPITULACE STAVBY KSO: CC-CZ: Zadavatel: Obec Dobrá Vyplň údaj Vyplň údaj Vyplň údaj Projektant: 60779594 A-VITAL Ing.Zdenka Makohuzová, spol. s r.o. CZ 60779594 Poznámka: Cena bez DPH

Více

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace, včetně zadávací dokumentace Obec Malý Újezd, jako veřejný zadavatel ve smyslu ust. 2 odst. 1) písm. c)

Více

A. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Leoš Kučeřík 671 64 BOŽICE 441 TEL. 606 225 031 A. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA DSP MÍSTNÍ KOMUNIKACE VÝSTAVBA RD V OBCI ŽELETICE INVESTOR: OBEC ŽELETICE ŽELETICE 49 671 34 DATUM: LISTOPAD

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 ZE DNE 18.6.2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 ZE DNE 18.6.2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 ZE DNE 18.6.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, CSc., rektor

Více

PPU spol.s r.o., inženýrský atelier

PPU spol.s r.o., inženýrský atelier spol. s.r.o. I N Ž E N Ý R S K Ý A T E L I E R PORADENSTVÍ - PROJEKCE - URBANISMUS VYŽLOVSKÁ 2243 / 36, 100 00 PRAHA 10 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název akce: Zřízení parkovacích stání v ulici Vlčkova Praha 14

Více

Příloha č. 1 výzvy (Příloha č. 1 smlouvy o dílo) Specifikace prací a rozsah díla Městský stadion Česká Lípa Workoutové hřiště. 1.

Příloha č. 1 výzvy (Příloha č. 1 smlouvy o dílo) Specifikace prací a rozsah díla Městský stadion Česká Lípa Workoutové hřiště. 1. Příloha č. 1 výzvy (Příloha č. 1 smlouvy o dílo) Specifikace prací a rozsah díla Městský stadion Česká Lípa Workoutové hřiště 1. Předmět díla Předmětem zakázky je dodávka a montáž street-workoutového hřiště

Více

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Stavba : Zadavatel: Pojektant: Město Český Krumlov Náměstí Svornosti 1 381 18 Český Krumlov AP2projekt s.r.o. Zátkovo nábřeží 448/7 370 01 České Budějovice Rekapitulace

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411

ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411 ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411 Veřejná zakázka malého rozsahu podle 12 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných

Více

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám ve VZ. Nástavba a přístavba budovy 2. stupně ZŠ Velké Přílepy

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám ve VZ. Nástavba a přístavba budovy 2. stupně ZŠ Velké Přílepy Veřejný zadavatel: Obec Velké Přílepy Pražská 162, 252 64 Velké Přílepy IČ: 00241806 DIČ: CZ00241806 Telefon: (+420) 220 930 535 E-mail: podatelna@velke-prilepy.cz www: http://www.velke-prilepy.cz/ Zastoupený:

Více

ODBOR DOPRAVY V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A SDĚLENÍ SEZNÁMENÍ S PODKLADY ROZHODNUTÍ

ODBOR DOPRAVY V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A SDĚLENÍ SEZNÁMENÍ S PODKLADY ROZHODNUTÍ ODBOR DOPRAVY VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 17.2.2014 SPIS. ZN.: SZ MMHK/031805/2014 OD1/Vla MMHK/043528/2016 OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TEL.: E-MAIL: Ing. Kateřina Vlachá 495 707 815 Katerina.Vlacha@mmhk.cz DLE

Více

Studie přeložky silnice II/141 Číčenice

Studie přeložky silnice II/141 Číčenice Studie přeložky silnice II/141 Číčenice Územně plánovací podklad Zadavatel: : Jihočeský kraj, U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice Zhotovitel: Ing. Lumír Zenkl, ZESA Dopravně - inženýrská

Více

zadávací dokumentace Oprava oplocení MŠ Rousínov

zadávací dokumentace Oprava oplocení MŠ Rousínov Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na zakázku malého rozsahu

Více

DODATEK Č.i KE SMLOUVĚ O DÍLO

DODATEK Č.i KE SMLOUVĚ O DÍLO Dodatek č. I Stavební úpravy náměstí Svobody ve Starém Bohumíně DODATEK Č.i KE SMLOUVĚ O DÍLO (dále jen dodatek č. 1 ) Článek č. I SMLUVNÍ STRANY Objednatel: Město Bohumín Sídlo: Masarykova 158, 735 81

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 Vodárenská správa Písek V Písku dne: 2.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 0003/15/1506/DS na akci Rekonstrukce

Více

O B E C B R U M O V I C E

O B E C B R U M O V I C E O B E C B R U M O V I C E PSČ 691 11 V ý z v a zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu k podání nabídky 691 11 Brumovice 26 zastoupená starostou, Ing. Vavřincem Charvátem jako z a d a v a t e l vás

Více

Obec Chožov. 439 22 Chožov čp.154 tel.+ fax: 415674117, 724 179 911

Obec Chožov. 439 22 Chožov čp.154 tel.+ fax: 415674117, 724 179 911 IČO: 00265004 Obec Chožov 439 22 Chožov čp.154 tel.+ fax: 415674117, 724 179 911 e-mail: chozov@seznam.cz Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na plnění zakázky malého rozsahu na stavební práce

Více

Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4

Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce s názvem: Mateřská škola Nová Bělá uveřejněné ve Věstníku veřejných zakázek pod Evidenčním číslo zakázky: 346825

Více

REVITALIZACE KOMENSKÉHO NÁMĚSTÍ A ULICE TYRŠOVA V NOVÉM MĚSTĚ NA MORAVĚ

REVITALIZACE KOMENSKÉHO NÁMĚSTÍ A ULICE TYRŠOVA V NOVÉM MĚSTĚ NA MORAVĚ ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Název veřejné zakázky: REVITALIZACE KOMENSKÉHO NÁMĚSTÍ A ULICE TYRŠOVA

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 1.1. Název veřejné zakázky: Tělocvična, ZŠ Dolní Břežany 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: VZ 512860 1.3. Identifikační údaje o zadavateli Název: Obec Dolní Břežany Sídlo:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XIV.

DODATEČNÉ INFORMACE XIV. V Praze dne 14. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XIV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

SOUPIS PRACÍ. ASPE 9 Strana: 1 3.6.1.7. Stavba: 236. Hradec Králové oprava chodníku na Dukelské třídě. Objekt: 0. Všeobecné a předběžné položky

SOUPIS PRACÍ. ASPE 9 Strana: 1 3.6.1.7. Stavba: 236. Hradec Králové oprava chodníku na Dukelské třídě. Objekt: 0. Všeobecné a předběžné položky ASPE 9 Strana: 1 SOUPIS PRACÍ Objednavatel: Zhotovitel dokumentace: Základní cena: Cena celková: DPH: Cena s daní: Měrné jednotky: Počet měrných jednotek: Náklad na měrnou jednotku: M2 28, Vypracoval zadání:

Více

B 1.0 - TECHNICKÁ ZPRÁVA

B 1.0 - TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavební úpravy parkoviště a chodníků mezi ulicemi Luční a Dašická v Pardubicích strana 1/7 B1.1. OBECNĚ B 1.0 - TECHNICKÁ ZPRÁVA Předmětem řešení je rozšíření parkoviště, nové uspořádání parkovacích míst,

Více

Bezpečné cesty do školy 2015 -ZŠ a MŠ Praha 8 Ďáblice, U Parkánu 17

Bezpečné cesty do školy 2015 -ZŠ a MŠ Praha 8 Ďáblice, U Parkánu 17 Bezpečné cesty do školy 2015 STUDIE Zodp. projektant: Profese: Vypracovala: Kontroloval: Ing. P. Novotný, Ph.D., MBA doprava Dita Zemanová Ing. P. Novotný, Ph.D., MBA Umístění stavby: Praha 8 - Ďáblice

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu s názvem OPRAVA PLOCH A SCHODŮ NA HŘBITOVĚ, OPRAVA SCHODŮ A NÁJEZDU V KRUŠNOHORSKÉ ULICI U č. p. 250, ZHOTOVENÍ NÁJEZDU V ULICI CYRILSKÁ,

Více

REKONSTRUKCE VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI PASEKA I.ETAPA

REKONSTRUKCE VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI PASEKA I.ETAPA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA STAVEBNÍ PRÁCE V POPTÁVKOVÉM ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU, REKONSTRUKCE VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI PASEKA I.ETAPA Zadávací podmínky 1. Identifikační údaje zadavatele Název

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 64397/2015 MUCL/53711/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Ř Í Z E N Í. Stavba VII. etapy a dokončení IV. b) etapy zpevněných chodníků po obci Výrava

Ř Í Z E N Í. Stavba VII. etapy a dokončení IV. b) etapy zpevněných chodníků po obci Výrava V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Výzva zadávací dokumentace k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro zakázku malého rozsahu ( 12, odst.(3)) ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) na stavební práce

Více

A-VITAL Ing. Zdenka Makohuzová, spol. s r. o. Bohumínská 61, 710 00 Ostrava, tel/fax: 595 626 167, 724 907 556

A-VITAL Ing. Zdenka Makohuzová, spol. s r. o. Bohumínská 61, 710 00 Ostrava, tel/fax: 595 626 167, 724 907 556 A-VITAL Ing. Zdenka Makohuzová, spol. s r. o. Bohumínská 61, 710 00 Ostrava, tel/fax: 595 626 167, 724 907 556 e-mail: a-vital@seznam.cz, http: www.a-vital.cz C. STAVEBNÍ ČÁST SO 101 Cyklostezka Technická

Více

Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 17. července 2013 Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Rekonstrukce budovy č. p. 120 v k.ú. Malá

Více

Ulice Jasmínová Dolní Břežany

Ulice Jasmínová Dolní Břežany Ulice Jasmínová Textová část Srpen 2015 Projektant: Zenkl CB, spol. s r.o. Jírovcova 2, 370 01, České Budějovice Zpracoval: Libuše Šulková Vedoucí projektant: Ing. Ondřej Zenkl Zodpovědný projektant: Autorizace

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ č. 13. Název veřejné zakázky: Centrum komplexní rehabilitace PN Horní Beřkovice

DODATEČNÉ INFORMACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ č. 13. Název veřejné zakázky: Centrum komplexní rehabilitace PN Horní Beřkovice Zadavatel: Psychiatrická nemocnice Horní Beřkovice Sídlo: Podřipská 1, Horní Beřkovice, PSČ: 411 85 IČ: 00673552 DIČ: CZ00673552 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: MUDr. Jiří Tomeček, MBA, ředitel profil

Více

Oprava mostku Velké Březno Vítov

Oprava mostku Velké Březno Vítov OZNÁMENÍ O VYPSÁNÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: OBEC VELKÉ BŘEZNO Adresa: Děčínská 211, 403 23 Velké Březno Zastoupená: Mgr. Michalem Kulhánkem starostou obce IČ: 00267139 tel: +420

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA C 101.1

TECHNICKÁ ZPRÁVA C 101.1 ZPRACOVAL ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT INDESING s.r.o. Jezbořice 110, 530 02 Pardubice mobil: 777 886 889 Ing. Jiří Šejnoha Ing. Jiří Šejnoha e-mail: indesing@email.cz okres: Pardubice katastrální území: Pardubice

Více

Dodatečné informace k veřejné zakázce na výběr zhotovitele stavby s názvem - dostavba objektu základní školy v Roztokách

Dodatečné informace k veřejné zakázce na výběr zhotovitele stavby s názvem - dostavba objektu základní školy v Roztokách Dodatečné informace k veřejné zakázce na výběr zhotovitele stavby s názvem - dostavba objektu základní školy v Roztokách Na základě dotazů z řad evidovaných uchazečů uvádíme následující dodatečné informace

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Zajišťování komplexního úklidu budov užívaných Městským úřadem Třinec

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Zajišťování komplexního úklidu budov užívaných Městským úřadem Třinec Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Zajišťování komplexního úklidu budov užívaných Městským úřadem Třinec zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012

Více

MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU

MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou, tel.: 488 880 921 Datum: 22. dubna 2013 Telefon: 488 880 930 Výzva k podání cenové nabídky opravy chodníků 2013 Tímto

Více

VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu váš dopis zn.: ze dne: naše zn.: 1768/14/SUSPK-PSP vyřizuje: Ing. Nosková tel.: 737 285 601 fax.: 377 320 873 e-mail: eva.noskova@suspk.eu datum: 19.11..2014 VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu

Více

OPRAVA MÍSTNÍ KOMUNIKACE NA P.P.Č. 1486/1 U UL. LIBERECKÁ, CHRASTAVA

OPRAVA MÍSTNÍ KOMUNIKACE NA P.P.Č. 1486/1 U UL. LIBERECKÁ, CHRASTAVA OPRAVA MÍSTNÍ KOMUNIKACE NA P.P.Č. 1486/1 U UL. LIBERECKÁ, CHRASTAVA Dokumentace pro stavební povolení SEZNAM PŘÍLOH: 1. Technická zpráva 2. Přehledná situace 3. Situace 1 : 200 4. Situace výškopisu a

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 78527/2015 Naše sp. zn.: 78527/2015 MJP/LESA *MUSPX01IZC59* Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova

Více

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. A Základní rozp. náklady B Doplňkové náklady C Náklady na umístění stavby. Měrné a účelové jednotky 0 0,00 0 0,00 0 0,00

KRYCÍ LIST ROZPOČTU. A Základní rozp. náklady B Doplňkové náklady C Náklady na umístění stavby. Měrné a účelové jednotky 0 0,00 0 0,00 0 0,00 KRYCÍ LIST ROZPOČTU Název stavby Sedlčany parkoviště na Severním sídlišti JKSO Název objektu Název části EČO Místo IČ DIČ Objednatel Projektant Zhotovitel Rozpočet číslo Zpracoval Dne 24.04.2014 Měrné

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET. CENA Název položky č. pol. soustava položky jednotka jednotek jednotková celkem 1 2 3 4 5 6 7 8

POLOŽKOVÝ ROZPOČET. CENA Název položky č. pol. soustava položky jednotka jednotek jednotková celkem 1 2 3 4 5 6 7 8 Název objektu : Oprava komunikace v ul. 5. května v České Lípě Název stavby : ZŘ - Základní řešení POLOŽKOVÝ ROZPOČET Poř. Cenová Kód Měrná Počet CENA Název položky č. pol. soustava položky jednotka jednotek

Více

C.5.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

C.5.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA C.5.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA KOMUNIKACE ČERVENÁ VODA - MLÝNICKÝ DVŮR 2.ETAPA Část: : C. STAVEBNÍ ČÁST Objekt : SO 05 5.ÚSEK INVESTOR : OBEC ČERVENÁ VODA PROJEKTANT : Vladislavova 29/I, 566 01 Vysoké Mýto Zak.

Více

ODEHNAL PROJEKT s.r.o. projektová a inženýrská činnost, 9. května 11, Blansko

ODEHNAL PROJEKT s.r.o. projektová a inženýrská činnost, 9. května 11, Blansko ODEHNAL PROJEKT s.r.o. projektová a inženýrská činnost, 9. května 11, Blansko 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Rekonstrukce místní komunikace ul. Olšovecká JEDOVNICE KVĚTEN 2015 Obsah str. a) Identifikační údaje objektu......

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚPRAVA CHODNÍKŮ PODÉL I/43 KRÁLÍKY, PRŮTAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE : 2. ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA STAVBY: Název akce :

TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚPRAVA CHODNÍKŮ PODÉL I/43 KRÁLÍKY, PRŮTAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE : 2. ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA STAVBY: Název akce : 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA STRANA 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE : Název akce : Stavební objekt: Místo stavby: ÚPRAVA CHODNÍKŮ PODÉL I/43 KRÁLÍKY, PRŮTAH Chodníky Chodníky podél sil.i/43 průtah Králíky

Více

Akce: SO01 oprava opěrné zdi na parcele č.2582/1-tábor Ústecká ulice G.VÝKAZ VÝMĚR. Poznámka:

Akce: SO01 oprava opěrné zdi na parcele č.2582/1-tábor Ústecká ulice G.VÝKAZ VÝMĚR. Poznámka: Akce: SO01 oprava opěrné zdi na parcele č.2582/1-tábor Ústecká ulice G.VÝKAZ VÝMĚR Obsah: Stavební výkaz prací a materiálů Poznámka: Uvedené požky daného výkazu výměr je nutné ocenit včetně dodávky a montáže

Více