DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )"

Transkript

1 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost Se sídlem: Praha 9, Sokolovská 217/42, PSČ: IČ: Název veřejné zakázky: RTT Evropská II Ev. č. veřejné zakázky: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost jako zadavatel shora uvedené veřejné zakázky obdržel dne a dne níže uvedené žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Na tyto žádosti poskytuje zadavatel následující odpovědi. Dotaz č. 1: Žádáme zadavatele o vysvětlení bodu Smlouvy o dílo - zajištění koordinace s návaznými akcemi celoměstského významu (zejména výstavba prodloužení metra V.A), zejména vyjmenování činností, kterými by měl uchazeč koordinaci zajišťovat Jedná se pouze o případnou potřebu koordinace s akcemi, které probíhají ve stejné lokalitě. Uchazeč musí počítat s případnými jednáními a drobnými koordinačními úpravami svých prací z hlediska místního nebo časového. Dotaz č. 2: V Zadávací dokumentaci je uvedeno v části H jako podklad pro zpracování harmonogramu: Předmět VZ bude proveden ve lhůtě 73 kal. Dní ode dne předání staveniště. Úplná výluka pro zahájení hlavních stavebních prací bude zajištěna pouze po dobu 59 kalendářních dní po ukončení přípravných prací. V SOD je pak ve článku 4.1. uvedeno provedení díla ve lhůtě 63 kal. Dní ode dne předání staveniště a úplná výluka ve čl. 4.2 po dobu 49 kalendářních dní po ukončení přípravných prací Žádáme zadavatele o sjednocení podmínek jednotlivých dokumentů a úpravu SOD dle Zadávací dokumentace. Pro přípravu harmonogramu použijí dodavatelé údaje uvedené v návrhu smlouvy na plnění veřejné zakázky, který tvoří přílohu zadávací dokumentace. Tedy závazné požadavky na harmonogram jsou následujícího znění: Předmět veřejné zakázky bude proveden ve lhůtě 63 kalendářních dní ode dne předání staveniště. V této lhůtě je zahrnuta i přiměřená doba nezbytná pro provedení technickobezpečnostní zkoušky a zavedení zkušebního provozu ze strany příslušného úřadu.

2 Stavební práce budou zahájeny bez zbytečného odkladu po předání staveniště zhotoviteli dle smlouvy o dílo, nejpozději však ve lhůtě 7 dnů, přičemž prvních 14 kalendářních dní této lhůty však budou probíhat pouze přípravné práce a nebude zajištěna výluka tramvajového provozu. Úplná výluka pro zahájení hlavních stavebních prací bude zajištěna pouze po dobu 49 kalendářních dní po ukončení přípravných prací. Dodavatelé v rámci nabídky na plnění veřejné zakázky a v souladu s ní doplní jako součást návrhu smlouvy harmonogram výstavby, který bude odpovídat harmonogramu obsaženému v projektové dokumentaci. Dotaz č. 3 Dle článku 9.4 Zadávací dokumentace požaduje zadavatel po uchazeči Čestné prohlášení o disponování automatickou svařovnou pro odporové svařování kolejnic 49E1. Požaduje zadavatel opravdu automatickou (robotickou) svařovnu nebo poloautomatickou? Dle našich informací nedisponuje automatickou svařovnou žádný dodavatel v ČR. Jednalo by se tudíž o diskriminační požadavek. Zadavatel požaduje zařízení, které realizuje sváry Technologií odtavovacího stykového svařování. Odtavovací stykové svařování kolejnic se realizuje jako programem řízený automatický technologický cyklus, z něhož je kontinuálně vytvářen písemný a grafický záznam. V České republice je několik podobných zařízení, která realizují svár pomocí výše uvedené definice. Dotaz č. 4 V bodě 6.2 Smlouvy o dílo předložené zadavatelem jako součást zadávacích podmínek je uvedeno: Cena je konečná a nepřekročitelná a zahrnuje jakékoliv případné dodatečné náklady Zhotovitele. Zhotovitel zejména není oprávněn požadovat zvýšení ceny za Dílo v žádné z těchto situací: pokud si Dílo vyžádalo jiné úsilí nebo jiné náklady, než bylo předpokládáno; mají-li rozsah nebo nákladnost práce za následek překročení výkazu výměr; objeví-li se potřeba dalších prací k dokončení Díla. Dle obecních zásad i rozhodovací praxe soudů obchodní podmínky nesmějí být v rozporu se zákonem nebo ho obcházet, nesmějí odporovat dobrým mravům a nesmějí zhoršovat postavení dodavatelů jako druhé smluvní strany. Shora uvedené ustanovení nesplňuje tyto zásady a ze strany zadavatele dochází k přenosu veškerých rizik na dodavatele - i těch vzniklých nezávislé na jednání dodavatele, či těch, které nelze předpokládat ani při vynaložení veškeré odborné péče. Upozorňujeme, že takto stanovenými obchodními podmínkami dochází ke skryté diskriminaci uchazečů, kdy za skrytou formu nepřípustné diskriminace v zadávacích řízeních je třeba považovat i takový postup, pokud zadavatel znemožní některým dodavatelům ucházet se o veřejnou zakázku nastavením jednostranných a nevyvážených obchodních podmínek. Zodpovědně a racionálně

3 jednající dodavatelé nemohou takové podmínky akceptovat pro právní nejistotu z nich plynoucí, ačkoli by jinak byli k plnění předmětu veřejné zakázky objektivně způsobilými. Postup zadavatele je proto diskriminační, neboť někteří z dodavatelů mají v takovém případě a priori znemožněnu účast v zadávacím řízení, byť by předmět veřejné zakázky mohli realizovat stejně úspěšně jako dodavatelé ostatní. Žádáme o vypuštění shora citovaného ustanovení, event. o jejich úpravu v souladu se zásadami poctivého obchodního styku a dobrých mravů, zejména o přesnou konkretizaci jaké práce a za jakých podmínek jsou tyto součástí ceny díla. Cena dle smlouvy o dílo je s odkazem na 2620 zákona 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen o.z. ) ujednána jako pevná částka dle úplného a závazného rozpočtu. V daném případě se jedná o jeden ze základních způsobu určení ceny předpokládaný zákonem dle 2620 a 2621 o.z. s převzetím nebezpečí změny okolností ze strany dodavatele. K přenosu veškerých rizik na dodavatele však nedochází, neboť v odst. 6.2 smlouvy o dílo je odkazem na 2627 o.z. definován postup v případě zjištění skrytých překážek týkajících se místa, kde má být dílo prováděno a znemožňujících provést dílo dohodnutým způsobem. S ohledem na výše uvedené je nepochybné, že zadavatel nastavil zadávací podmínky veřejné zakázky pro všechny dodavatele shodně, tedy v souladu se základními zásadami definovanými v 6 ZVZ, a uvedl své požadavky na určení ceny dle rozpočtu v souladu s platným a účinným o.z. Všichni uchazeči mají od zahájení zadávacího řízení stejné podmínky účasti v zadávacím řízení a žádný shora uvedeným požadavkem smlouvy o dílo definovaným v souladu s o.z. nemůže být a ani není nijak znevýhodněn. Na okraj zadavatel uvádí, že v případě smlouvy o dílo se nejedná o obchodní podmínky ve smyslu o.z. Dotaz č. 5: Odpadkové koše na zastávkách (celkem 6 ks) mají být JCDecaux, Městský mobiliář, nebo je možno uvažovat s obyčejnými plastovými odpadkovými koši? Nebo jsou tím myšleny odpadkové koše umístěné v těle zastávkového označníku? Na zastávce TRAM je povinnost instalace odpadkového koše. V případě osazení přístřešku JCD je součástí i koš, pokud není osazen přístřešek, je nutno instalovat koš do označníku zastávky v tomto případě požadujeme osazení košů do označníků ve všech zastávkách. Dotaz č. 6: V soupisu prací jsme nenalezli položku zpětná montáž 2 ks přístřešků JCDecaux. Doplní zadavatel položku do výkazu výměr? Montáž není součástí prací zhotovitele, provádí ji správce městského mobiliáře.

4 Dotaz č. 7: Dle našeho názoru by mělo být pod ŽB deskou upevnění W-tram umístěno akustické opatření (vložka z antivibrační rohože). Pokud ji zadavatel bude požadovat, žádáme o doplnění do výkazu výměr Osazení rohoží mimo stropní desku zadavatel nepožaduje. Dotaz č. 8: Dle našeho názoru by mělo být tramvajové těleso v zastávce Thákurova řešeno jako eventuálně pojížděné, tzn. těžký živičný kryt. Pokud jej zadavatel bude požadovat, žádáme o doplnění do výkazu výměr. V řezu PD pro zastávku je uvedeno složení pro tzv. těžký živičný kryt umožňující pojezd vozidel. Upřesnění části A čl. 5 zadávací dokumentace: Zadavatel pro vyloučení všech pochyb upřesňuje znění uvedeného článku, a to následovně: Předpokládaný termín plnění veřejné zakázky: Zadavatel předpokládá zahájení výstavby v měsíci červenci Dokončení výstavby bude provedeno ve lhůtě uvedené v čl. 4 návrhu smlouvy o dílo (tedy ve lhůtě 63 kalendářních dní ode dne předání staveniště). Zadavatel předpokládá ukončení plnění do konce měsíce srpna Celková doba plnění veřejné zakázky je uvedena v návrhu smlouvy o dílo, který je obsažen v části F této zadávací dokumentace. Upřesněné znění zadávací dokumentace zadavatel poskytuje jako přílohu těchto dodatečných informací. Upřesnění odst závazného návrhu smlouvy o dílo tvořícího část F zadávací dokumentace: Zadavatel pro vyloučení všech pochyb upřesňuje znění odst smlouvy o dílo, a to následovně: je povinen po dobu deseti let od ukončení realizace projektu (tj. od provedení Díla) uchovávat originál této Smlouvy, včetně jejích případných dodatků, veškeré originály účetních a dalších dokumentů souvisejících s výkonem této Smlouvy a poskytovat požadované informace a dokumentaci za účelem ověřování plnění Podmínek usnesení/smlouvy o financování zaměstnancům pověřených orgánů: Hlavního města Prahy, Ministerstva financí ČR, Evropské komise, Evropského účetního dvora, Nejvyššího kontrolního úřadu, příslušného finančního úřadu, a dalších oprávněných orgánů státní správy. Doklady musí být uchovány způsobem uvedeným v zákoně č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů a souvisejícími prováděcími právními předpisy. Zároveň jsou smluvní strany povinny se řídit Nařízením rady (ES) č. 1083/2006 ze dne o obecných ustanoveních o Evropském fondu pro regionální rozvoj, Evropském sociálním fondu a Fondu soudržnosti a o zrušení nařízení

5 (ES) č. 1260/1999 (dále jen Nařízení ) v oblasti uchovávání dokumentace týkající se projektů podpořených z Operačního programu Praha Konkurenceschopnost. Na základě ustanovení článku č. 90 Nařízení, má Zhotovitel povinnost uchovávat originální dokumentaci související s realizací projektu a jeho financováním po dobu tří let od uzavření Operačního programu Praha - Konkurenceschopnost. Upřesněné znění smlouvy o dílo zadavatel poskytuje jako přílohu těchto dodatečných informací. Změna zadávacích podmínek: S ohledem na shora provedené úpravy zadávacích podmínek zadavatel ve smyslu 40 odst. 3 ZVZ přistoupil k prodloužení lhůty pro podání nabídek následovně (zároveň v této souvislosti dochází k úpravě části A bodu 13. zadávací dokumentace): Lhůta pro podání nabídek končí dne v hodin. Otevírání obálek se uskuteční dne v hodin. V ostatním zůstává oznámení o zakázce a zadávací dokumentace beze změn. Informace o provedených úpravách v oznámení o zakázce uveřejněném ve Věstníku veřejných zakázek: Zadavatel v souladu s 147 ZVZ informuje známé uchazeče o úpravách provedených v souladu s 6 odst. 1 ZVZ v oznámení o zakázce uveřejněném ve Věstníku veřejných zakázek, ke kterým přistoupil v souvislosti se shora uvedenou úpravou zadávacích podmínek. Přílohy: Příloha č. 1 Zadávací dokumentace upřesněna dle dodatečných informací Příloha č. 2 Návrh smlouvy o dílo upřesněn dle dodatečných informací V Praze dne

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4. dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám #9

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám #9 Advokátní kancelář Brož, Sedlatý s.r.o. Atrium Flora Budova A, Vinohradská 2828/151, 130 00 Praha 3, Česká republika NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: RTT Průběžná Švehlova EVIDENČNÍ ČÍSLO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: 345542

Více

2016_52 Dodání a instalace WIFI na poliklinice Horníkova 34, Brno-Líšeň"

2016_52 Dodání a instalace WIFI na poliklinice Horníkova 34, Brno-Líšeň Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů na níže specifikovanou veřejnou zakázku. 1 Název veřejné

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 64397/2015 MUCL/53711/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

dle 7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami:

dle 7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: Domov důchodců V Podzámčí Říhova 365, Chlumec nad Cidlinou 503 51 vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla DD v Chlumci nad Cidlinou Stavební úpravy objektu

Více

Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529 včetně statiky balkónů v ul. Rudé armády, Borohrádek

Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529 včetně statiky balkónů v ul. Rudé armády, Borohrádek Domov důchodců Borohrádek, Rudé armády 1, 517 24 Borohrádek vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Zateplení a izolace nové budovy DD Borohrádek č.p. 529

Více

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov

MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zadané v zadávacím řízení dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejné zakázky malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Společenské a kulturní centrum v Kuřimi

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Společenské a kulturní centrum v Kuřimi Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Společenské a kulturní centrum v Kuřimi Evidenční číslo zakázky ve Věstníku veřejných zakázek: 492242 Zadavatel veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Statutární město Děčín Statutární zástupce: Sídlo: IČ: 00261238 DIČ: Mgr. Marie Blažková, primátorka města Mírové náměstí 1175/5, 405 38 Děčín IV CZ00261238 nezapsáno

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Město Telč, zastoupené odborem rozvoje a územního plánování, vyhlašuje dle směrnice rady města č. 1/2007 veřejnou zakázku malého rozsahu na akci: REKONSTRUKCE

Více

Zadávací dokumentace. veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p.

Zadávací dokumentace. veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p. Zadávací dokumentace veřejné zakázky s názvem Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p. 372/36, Praha 4 Zadávací řízení na zadání podlimitní veřejné zakázky na stavební

Více

Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4

Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce s názvem: Mateřská škola Nová Bělá uveřejněné ve Věstníku veřejných zakázek pod Evidenčním číslo zakázky: 346825

Více

Statutární město Karlovy Vary. zastoupené. Zadávací dokumentace

Statutární město Karlovy Vary. zastoupené. Zadávací dokumentace Statutární město Karlovy Vary zastoupené odborem majetku města Magistrátu města Karlovy Vary Moskevská 2035/ 21, 361 20 Karlovy Vary Tel. ústředna 353 118 111, Fax 353 118 400, E-mail: l.pokorny@mmkv.cz

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO / NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel Bankovní spojení: Číslo účtu IČ DIČ Statutární zástupce: Osoba pověřená jednáním ve věcech realizace stavby (stavbyvedoucí): Zapsán v obchodním rejstříku

Více

Jasné definování dodávky / služby / stavebních prací tzn. jasný popis, specifikace toho, co se má v rámci zakázky realizovat.

Jasné definování dodávky / služby / stavebních prací tzn. jasný popis, specifikace toho, co se má v rámci zakázky realizovat. Asociace pro rozvoj regionů o.s. VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ Říčany Veřejná zakázka Jedná se o nákup zboží, služby, zadání práce apod. ze strany veřejného subjektu (např. obec, kraj, stát), ale i případně jiné subjekty,

Více

Všem zájemcům o veřejnou zakázku

Všem zájemcům o veřejnou zakázku komplexní inženýrská činnost v investiční výstavbě zadávání veřejných zakázek, pořádání obchodních soutěží S Invest CZ s. r. o., Kaštanová 496/123a, 620 00 Brno, E mail: kudelkova@s-investcz.cz IČ: 25526171,

Více

Číslo vydání/ aktualizace: 8/0

Číslo vydání/ aktualizace: 8/0 PODMÍNKY dotace v rámci prioritní osy 4. Inovace, oblasti podpory 4.1 Zvyšování inovační výkonnosti podniků, programu INOVACE, podporované aktivity Projekty na ochranu práv průmyslového vlastnictví Číslo

Více

Kód CPV pro hlavní předmět plnění veřejné zakázky: 45112000-5 Výkopové a zemní práce.

Kód CPV pro hlavní předmět plnění veřejné zakázky: 45112000-5 Výkopové a zemní práce. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor ochrany prostředí Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) k veřejné zakázce

Více

Oprava mostku Velké Březno Vítov

Oprava mostku Velké Březno Vítov OZNÁMENÍ O VYPSÁNÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: OBEC VELKÉ BŘEZNO Adresa: Děčínská 211, 403 23 Velké Březno Zastoupená: Mgr. Michalem Kulhánkem starostou obce IČ: 00267139 tel: +420

Více

zadávací dokumentace Oprava oplocení MŠ Rousínov

zadávací dokumentace Oprava oplocení MŠ Rousínov Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na zakázku malého rozsahu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE jednacího řízení bez uveřejnění ve smyslu ustanovení 34 odst. 2 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČ: 72080043 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou

Více

Zubačka - unikátní živé kulturní dědictví Jizerských hor a Krkonoš

Zubačka - unikátní živé kulturní dědictví Jizerských hor a Krkonoš ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zpracované v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) a vyhláškou č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Podrobné podmínky zadávací dokumentace Zadávací řízení: Zjednodušené podlimitní zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění Podlimitní

Více

Veřejná zakázka na stavební práce Aerace na ČOV Písek

Veřejná zakázka na stavební práce Aerace na ČOV Písek Příloha č. 1 Zadávací dokumentace stavby (ZD) bez příloh ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zpracovaná v rozsahu ustanovení zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Zadavatel: Město Rýmařov, nám. Míru 1, 795 01 Rýmařov zastoupené Ing. Petrem

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 12/2012 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

DOTAZ č. 1: V bodě čl. III. Návrhu smlouvy o dílo jsou uvedeny v bodech 3.1.-3.4. tyto základní požadavky zadavatele ohledně termínu realizace:

DOTAZ č. 1: V bodě čl. III. Návrhu smlouvy o dílo jsou uvedeny v bodech 3.1.-3.4. tyto základní požadavky zadavatele ohledně termínu realizace: Zadavatel: Organizátor veřejné zakázky: Obec Vendolí Allo Tender s.r.o. Vendolí 103 Radlická 2000/3 PSČ 569 14, Svitavy 150 00 Praha 5 - Smíchov IČ: 00277541 IČ: 24658031 ODPOVĚĎ ZADAVATELE NA ŽÁDOST UCHAZEČE

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Rekvalifikace pro Moravskoslezský kraj

DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Rekvalifikace pro Moravskoslezský kraj DODATEČNÉ INFORMACE č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ve smyslu 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Veřejná zakázka: Rekvalifikace pro Moravskoslezský

Více

v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1

v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1 Výrobní firma na základě přihlášení Ulice čp. PSČ Město Č.j. Vyřizuje / linka Datum 167/2012 Ing. Jaromír Matocha 13.3.2012 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Městská nemocnice Ostrava příspěvková organizace Zadávací dokumentace ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) k nadlimitní veřejné zakázce

Více

Věc: Dodatečné informace č. 1 ze dne 29. 5. 2015

Věc: Dodatečné informace č. 1 ze dne 29. 5. 2015 VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: SPISOVÁ ZN.: CN/125/CN/15 VYŘIZUJE: Ing. Petr Stehlík TEL.: +420 377 224 260 MOB.: +420 777 357 964 EMAIL: petr.stehlik@cnpk.cz DATUM: 29.5.2015 Věc: Dodatečné informace č. 1 ze

Více

KANALIZACE A ČOV HŘIBOJEDY, DOSTAVBA VODOVODU HŘIBOJEDY

KANALIZACE A ČOV HŘIBOJEDY, DOSTAVBA VODOVODU HŘIBOJEDY DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 1 Veřejná zakázka KANALIZACE A ČOV HŘIBOJEDY, DOSTAVBA VODOVODU HŘIBOJEDY Tato veřejná zakázka je zadávána v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce

Výzva a zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce Statutární město Brno, MČ Brno-Kohoutovice Výzva a zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce dle 38 a v souladu 44 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ev. č. 27002/2012 č. j. MUCL/22308/2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 dle 49 odst. 2 a 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název zadavatele: Dopravní podnik hl. m.

Více

Část A Obecné podmínky pro poskytnutí pomoci na základě OP Zemědělství

Část A Obecné podmínky pro poskytnutí pomoci na základě OP Zemědělství Pravidla pro žadatele o finanční pomoc z OP Zemědělství - Opatření 2.1. Posílení přizpůsobivosti a rozvoje venkovských oblastí, podopatření 2.1.2. a 2.1.3. investiční záměr a) se zapracovaným zpřesněním

Více

OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN

OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ zákon č. 137/2006 Sb. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN V Berouně dne : 27.5.2011 Zadávací dokumentace Zadavatel tímto stanovuje

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Čj.: ČŠIG-3218/15-G21 Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Zakázka je zadána podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 6/2014 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky s názvem: Dodávka zkracovací pily Veřejná zakázka je (potenciálně) spolufinancována z Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OPPIK) Identifikace

Více

Infrastruktura pro virtuální servery.

Infrastruktura pro virtuální servery. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zjednodušeného podlimitního řízení ve smyslu ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, veřejné zakázky na dodávku s názvem:. Zdravotnická

Více

Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 17. července 2013 Dodatečná informace č. 33 až 42 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Rekonstrukce budovy č. p. 120 v k.ú. Malá

Více

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Ing. Hanzlová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: hanzlova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116055 v Hradci Králové

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU HLUBOKOMRAZÍCÍHO BOXU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU HLUBOKOMRAZÍCÍHO BOXU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU HLUBOKOMRAZÍCÍHO BOXU I. ZADAVATEL 1) Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i., se sídlem Strnady 136, 252 02 Jíloviště, IČ: 00020702,

Více

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace, včetně zadávací dokumentace Obec Malý Újezd, jako veřejný zadavatel ve smyslu ust. 2 odst. 1) písm. c)

Více

BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE

BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE OBEC RAKVICE BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na podlimitní veřejnou zakázku zadanou ve zjednodušeném podlimitní řízení podle ustanovení 21 odst. 1 písm. f), 25 a 38 zákona č.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Chráněné bydlení pro zdravotně postižené Olešnice opakované řízení zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28. 4. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh určení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce kotelny

Více

Příloha č. 1. Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek)

Příloha č. 1. Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek) Praha 18. 6. 2015 Příloha č. 1 Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek) Výměna osvětlení v kancelářích objektu Na Perštýně 9/346, Praha 1 Předmět plnění: Výměna osvětlení v prostorách

Více

CZ.1.07/1.1.00/56.0572

CZ.1.07/1.1.00/56.0572 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 zastoupena: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.,

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, k otevřenému podlimitnímu řízení dle 27 zákona veřejné zakázky

Více

1. Název zakázky: SLCL vypracování tendrové dokumentace, dopracování projektu pro provedení stavby a práce spojené s prováděním stavby

1. Název zakázky: SLCL vypracování tendrové dokumentace, dopracování projektu pro provedení stavby a práce spojené s prováděním stavby Výzva k podání nabídky, základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpl a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Číslo vydání/ aktualizace: 7/1

Číslo vydání/ aktualizace: 7/1 PODMÍNKY v rámci prioritní osy 5. Prostředí pro podnikání a inovace, oblast podpory 5.1 Platformy spolupráce, programu PROSPERITA - Výzva II část I. Číslo projektu Částka dotace Název projektu Místo realizace

Více

Čj.: ČŠIG-3222/15-G21 Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů čl. 1 Smluvní strany Česká republika Česká školní inspekce sídlo:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Regionální rada regionu soudržnosti Severozápad IČO: 75082136 Sídlo/místo podnikání:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky Integrovaná střední škola Nová Paka, Kumburská 846, 509 31 Nová Paka vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Nové napojení kanalizace, Kumburská 1136, 509

Více

Dodatečné informace k veřejné zakázce na výběr zhotovitele stavby s názvem - dostavba objektu základní školy v Roztokách

Dodatečné informace k veřejné zakázce na výběr zhotovitele stavby s názvem - dostavba objektu základní školy v Roztokách Dodatečné informace k veřejné zakázce na výběr zhotovitele stavby s názvem - dostavba objektu základní školy v Roztokách Na základě dotazů z řad evidovaných uchazečů uvádíme následující dodatečné informace

Více

Veřejné zakázky na stavební práce /Veřejné zakázky/

Veřejné zakázky na stavební práce /Veřejné zakázky/ Obchodní partneři - Veřejné zakázky - Veřejné zakázky na stavební práce - Lesy ČR Veřejné zakázky na stavební práce /Veřejné zakázky/ Břehové porosty Josefínský potok; břehové porosty Klimentský potok

Více

Smlouva o poskytování servisních služeb

Smlouva o poskytování servisních služeb Smlouva o poskytování servisních služeb na údržbu elektrorozvodů v areálu AV Praha 4 - Krč uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění (dále "Obchodní zákoník")

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: II/19018 Nýrsko Chodská ulice

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: II/19018 Nýrsko Chodská ulice naše č.j..: 5206/14/SÚSPK-P vyřizuje: Mgr. Štěpán Mátl tel.: 377 172 413 e-mail: stepan.matl@suspk.eu datum: 30.07.2014 dle rozdělovníku DODATEČNÉ INFORMACE č. 1 Změna zadávacích podmínek ZADAVATEL: Správa

Více

Č.j. KRPS-213863-8/ČJ-2015-0100MN-VZ Praha 9. července 2015. V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Č.j. KRPS-213863-8/ČJ-2015-0100MN-VZ Praha 9. července 2015. V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Č.j. KRPS-213863-8/ČJ-2015-0100MN-VZ Praha 9. července 2015 Počet listů: 6 Přílohy: 5 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1. Název

Více

Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum. ZŠMŠ 2015/79-1 Mgr. Libuše Renová 27. 8. 2015

Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum. ZŠMŠ 2015/79-1 Mgr. Libuše Renová 27. 8. 2015 adresa dodavatele Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum ZŠMŠ 2015/79-1 Mgr. Libuše Renová 27. 8. 2015 Výzva k podání nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané mimo působnost zákona

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení. Energetické úspory KD ve Stříteži

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení. Energetické úspory KD ve Stříteži ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Střítež, Střítež 118, PSČ: 739 59, Střítež u Českého Těšína, IČ: 00576913, si Vás dovoluji vyzvat

Více

C152047 15.7.2015. Základní škola Želiv, okres Pelhřimov. Mgr. Marie Dolejšová, ředitelka ZŠ, tel.: 565 581 128, e- mail: zszeliv@seznam.

C152047 15.7.2015. Základní škola Želiv, okres Pelhřimov. Mgr. Marie Dolejšová, ředitelka ZŠ, tel.: 565 581 128, e- mail: zszeliv@seznam. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE / VÝZVA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE / VÝZVA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE / VÝZVA zadaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon) pro zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem Revitalizace centra obce

Více

vyzývá uchazeče k podání nabídky na:

vyzývá uchazeče k podání nabídky na: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY 1. Zadavatel zakázky: Obchodní firma: Společenství vlastníků domu Gočárova 1225-1229 IČ : 288 52 036 Sídlo: Hradec Králové, Gočárova třída 1225 PSČ: 500 02 Zapsán v rejstříku společenství

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Č. 4 Zadavatel: Statutární město Chomutov se sídlem Zborovská 4602, PSČ: 430 28, IČ: 00261891 Veřejná zakázka: Správa decentralizovaných zařízení a poskytování služeb centrální reprografie Evidenční číslo VZ:

Více

Název zakázky: Dodávka tabletů pro rozvoj využití ICT pedagogy, 2

Název zakázky: Dodávka tabletů pro rozvoj využití ICT pedagogy, 2 Příloha Výzvy k podávání nabídek zakázky Dodávka tabletů pro rozvoj využití ICT pedagogy, 2 Zada vací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU:

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Název veřejné zakázky Energetické úspory Domu Služeb Slavkov Identifikační údaje zadavatele Název Obec Slavkov IČ 00300667 Adresa sídla Osoba oprávněná za zadavatele jednat

Více

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem VÝZVA K PŘEDLOŢENÍ NABÍDKY ve smyslu metodického pokynu ROP NUTS II Moravskoslezsko pro zadávání veřejných zakázek verze 5.02 pro Ostatní veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby: VZ 001: Pořízení

Více

Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o.

Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce na stavební práce s názvem: Energetické úspory v areálu společnosti GLOBE SERVIS CZ s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

REKONSTRUKCE A OBNOVA VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI PRŽNO

REKONSTRUKCE A OBNOVA VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI PRŽNO Veřejná zakázka: Rekonstrukce a obnova veřejného osvětlení v obci Pržno Zadavatel: Obec Pržno Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE REKONSTRUKCE A OBNOVA

Více

Zadávací dokumentace. Zajištění spotřebního materiálu a servisu tiskáren používaných SFŽP

Zadávací dokumentace. Zajištění spotřebního materiálu a servisu tiskáren používaných SFŽP Kontaktní osoba: Jan Rambousek Tel.: 267 994 559 Fax: 272 936 695 E-mail: Jan.rambousek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název

Více

Bc. Magdalena Raszková Telefon: +420 734 654 811 Email: xbarm20@post.cz, tria@tria-tr.cz. zadavatel není plátcem DPH. Email: jarituri1@seznam.

Bc. Magdalena Raszková Telefon: +420 734 654 811 Email: xbarm20@post.cz, tria@tria-tr.cz. zadavatel není plátcem DPH. Email: jarituri1@seznam. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. Speciální ZŠ Svitavy stavební úpravy objektu, oprava venkovní omítky, rekonstrukce střechy

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. Speciální ZŠ Svitavy stavební úpravy objektu, oprava venkovní omítky, rekonstrukce střechy Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Speciální ZŠ Svitavy stavební úpravy objektu, oprava venkovní omítky, rekonstrukce střechy Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky,

Více

Inteligentní zastávky Ústí nad Labem

Inteligentní zastávky Ústí nad Labem Textová část zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku Inteligentní zastávky Ústí nad Labem nadlimitní veřejná zakázka na dodávku inteligentních zastávek zadávaná v otevřeném řízení, dle zákona o veřejných

Více

Příloha č. 2 ZD MÍSTO U ŘEKY - RADOTÍN Návrh smlouvy o dílo

Příloha č. 2 ZD MÍSTO U ŘEKY - RADOTÍN Návrh smlouvy o dílo Smlouva o dílo (dále SOD) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel:.. Sídlo:.

Více

TAMERO INVEST s.r.o. Zadávací dokumentace Snížení emisí kotlů K3, K4. Název projektu: Snížení emisí kotlů K3, K4. Zadávací dokumentace STRANA 1 Z 18

TAMERO INVEST s.r.o. Zadávací dokumentace Snížení emisí kotlů K3, K4. Název projektu: Snížení emisí kotlů K3, K4. Zadávací dokumentace STRANA 1 Z 18 Zadavatel Místo stavby: TAMERO Kralupy nad Vltavou Název projektu: STRANA 1 Z 18 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE A POVĚŘENÉ OSOBY 4 2. DEFINICE ZÁKLADNÍCH POJMŮ 5 3. ZÁKLADNÍ ZKRATKY 5 4. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 6 v návaznosti na 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 6 v návaznosti na 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 6 v návaznosti na 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ) pro veřejnou zakázku malého rozsahu: Zateplení a výměna otvorových

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ podle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM Snížení

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Regionální rada regionu soudržnosti Severozápad IČO: 75082136 Sídlo/místo podnikání:

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0062SOE* UOHSX0062SOE ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S149/2014/VZ-13985/2014/524/MKd Brno 2. července 2014 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112 zákona

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ke zjednodušenému podlimitnímu zadávacímu řízení veřejné

Více

1/7 STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU OBECNÍHO ÚŘADU V LUDGEŘOVICÍCH

1/7 STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU OBECNÍHO ÚŘADU V LUDGEŘOVICÍCH Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce podhledů chodeb v Poliklinice Prosek

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce podhledů chodeb v Poliklinice Prosek ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů

Více

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky. Stavební úpravy a dostavby kulturního domu Horní Valy,

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky. Stavební úpravy a dostavby kulturního domu Horní Valy, Dodatečná informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Stavební úpravy a dostavby kulturního domu Horní Valy, Hodonín Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Město Hodonín Adresa: Národní třída 373/25,

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále i VZ ) na dodávky

Více

Rozhodnutí o námitkách

Rozhodnutí o námitkách Veřejná zakázka Dodávka vozidel pro městskou policii a magistrát hlavního města Prahy Zadávaná v otevřeném řízení zahájeném dne 19. 09. 2014 ev. č. Věstníku veřejných zakázek 487282 (dále jen zakázka )

Více

Městská část Praha 22. Nové náměstí 1250/10, 104 00, Praha 114. Ing. Martin Turnovský, starosta

Městská část Praha 22. Nové náměstí 1250/10, 104 00, Praha 114. Ing. Martin Turnovský, starosta Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu na služby v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Č. j.: S080/2007-14022/2007/510-jl V Brně dne 30. července 2007

Č. j.: S080/2007-14022/2007/510-jl V Brně dne 30. července 2007 Č. j.: S080/2007-14022/2007/510-jl V Brně dne 30. července 2007 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve správním řízení zahájeném dne

Více

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I.

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. Veřejná zakázka Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. zadávaná v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

2.1.4. 2004-2006 PRAVIDLA LEADER+

2.1.4. 2004-2006 PRAVIDLA LEADER+ PRAVIDLA, kterými se stanovují podmínky pro poskytování finanční pomoci na projekty z podopatření 2.1.4. Rozvoj venkova (podopatření typu LEADER+) v rámci Operačního programu Rozvoj venkova a multifunkční

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBLASTI

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBLASTI SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBLASTI SPRÁVA, LUSTRACE A ZPENĚŽOVÁNÍ MAJETKU dle ustanovení 262 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, dále jen Obchodní zákoník evid č..

Více