Protahovací nástroje Protahovací stroje

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Protahovací nástroje Protahovací stroje"

Transkript

1

2 Tel. (07231) Fax. (07231) Protahovací nástroje Protahovací stroje Ostřičky TiN-povlakování Protahování na zakázku Steinenlandstraße Pforzheim - Eutingen Tel. (07231) Fax. (07231) Historie společnosti Výrobní program + Stroje na protahování vnitřních profilů + Stroje na protahování vnějších profilů + Protahovací nástroje + RWZG ostřičky + Profilové brusky + Bruska na ozubená kola + Protahování na zakázku + Kalení na zakázku + Povlakování + Ostření na zakázku + Použité stroje + Generální opravy strojů + Stroje k pronajmutí Kontakty / Jak se k nám dostanete

3 Historie společnosti Firma KLINK WERKZEUGE UND MASCHINENFABRIK byla založena v roce 1920 bratry Arthurem a Karlem Klinkem. V roce 1948 se firma rozdělila a byla založena firma ARTHUR KLINK. Frma ARTHUR KLINK se nachází ve městě PFORZHEIM Eutingen (BADEN WÜRTTEMBERG). Počet zaměstnanců: cca. 220 V roce 1991 převzala společnost ARTHUR KLINK firmu SPEZIALWERKZEUG-FABRIK ZELLA MEHLIS (SWZ) v Thüringenu z důvodu rozšíření výroby protahovacích nástrojů. Počet zaměstnanců: cca. 100 V říjnu 1999 byly převzaty závody OSWALD v Linci (Rakousko). Závody OSWALD se zabývají výrobou protahovacích nástrojů. Počet zaměstnanců: cca. 30 V březnu 2000 byla převzata firma VARINELLI v Miláně (Itálie). Zde jsou vyráběny protahovací stroje a protahovací nástroje. Počet zaměstnanců: cca. 50. V roce 2005 byly převzaty 50 - ti procentní podíly firem HOFFMANN RÄUMTECHNIK a LAPOINTE. Výrobní program zahrnuje stroje a nástroje pro výrobu turbínových lopatek a třmenů brzd. Počet zaměstnanců: cca V listopadu 2006 byla založena firma SCHLEIFMASCHINENWERKE EICHENZELL ( SMF ) ve Fuldě. Zde se vyrábí profilové brusky a brusky na ozubená kola. Počet zaměstnanců: cca. 40. Jako jeden z největších výrobců protahovacích nástrojů máme dnes stálou mezinárodní klientelu, která poptává naše služby v následujících oblastech: 1. Všechny typy a varianty protahovacích nástrojů vnitřních i vnějších profilů ve standardním nebo speciálním provedení. 2. Protahovací stroje v horizontálním vnějším - nebo speciálním provedení ve všech normou daných velikostech. 3. Brusky pro výrobu a přeostření protahovacích nástrojů v ručním nebo i plně automatickém CNC-provedení. 4. Povlakování. 5. Obrábění na zakázku, tj. ostření a údržba protahovacích nástrojů, kalení a protahování na zakázku. 6. Generální opravy ostřiček a protahovacích strojů. Jedna z nejdůležitějších výrobních skupin naší společnosti je výroba protahovacích nástrojů vnitřních profilů na protahování kol s průchozím vnitřním ozubením až do Ø 600 mm, k tomu náležejících protahovacích strojů a brusek, stejně jako protahování těchto dílů na zakázku.

4 Vertikální protahovací stroje vnitřních profilů - V provedení se 2 vodicími sloupy nebo v provedení se zvedacím stolem - Hydraulický nebo elektromechanický pohon - Tažná síla: kn - Pracovní zdvih: mm - Rychlost protahování: 1-60 m/min - Ručně ovládané nebo plně automatizované - Protahování kalených nebo/a nekalených dílů - Protahování na sucho - CNC-řízené stroje na protahování závitů - Dodatečné operace jako značení, odebrání obrobku, měření a srážení hran Mechanicky poháněný protahovací stroj vnitřních profilů RISH- M 25 x 1600 x 500 v provedení se zvedacím stolem se zařízením pro automatické zakládání a odebírání obrobků Pohled do pracovního prostoru protahovacího stroje s kalením dílů v provedení se zvedacím stolem se 4 protahovacími místy Zařízení pro chlazení olejovou mlhou pro 3 stanice, integrované do pracovního chodu stroje.

5 Räuminformation Hydraulicky poháněný protahovací stroj vnitřních profilů RISZ 100 x 2750 x 800 v tradičním provedení se 2 vodicími sloupy. Hydraulicky poháněný protahovací stroj vnitřních profilů RISH 10 x 1000 x 400 v provedení se zvedacím stolem se zařízením pro automatické zakládání a odebírání obrobků. Mechanicky poháněný protahovací stroj vnitřních profilů RISH-M 25 x 2000 x 500/ HG v provedení se zvedacím stolem, se zařízením pro automatické zakládání a odebírání obrobků pro výrobu matic kuličkových šroubů.

6 Protahovací stroje vnějších profilů R ä u m i n f o r m a t i o n Horizontální nebo vertikální provedení Hydraulický nebo elektromechanický pohon Tažná síla: kn Pracovní zdvih: mm Rychlost protahování: 1-40 m/min Pro použití HSS- a tvrdokovových nástrojů Ručně ovládané nebo plně automatizované Dodatečné operace jako orovnávání, vrtání, frézování, značení, měření Horizontální protahovací stroj vnějších profilů RAWX-M 16 x 4250 x 500 k protahování předobrobeného ozubení v pístech řízení s modulem 6 11,5. Automatické zakládání a odebírání obrobků. Doba výrobního taktu s. Horizontální protahovací stroj vnějších profilů RAWA-M 16 x 2500 x 500/HG pro výrobu vodicích ozubených tyčí. Délka obrobku mm, úhel ozubení ± 25. Automatické zakládání a odebírání obrobků. Doba výrobního taktu s.

7 Horizontální protahovací stroj vnějších profilů RAWX 16 x 2500 x 400 pro kalibraci šálků upnutí ložisek klikových hřídelí v motorových blocích nákladních vozů. Automatické zakládání a odebírání obrobků. Protahovací trn se 2 vedeními a tvrdokovovými nástroji pro dokončování ložiskových vík klikových hřídelí. Na jedno upnutí lze provést srážení hran, obrábění dělicích, bočních a styčných ploch. Vertikální protahovací stroj vnějších profilů RASA 16 x 2500 x 630/HG, se 4 vedeními k protahovaní 6 vnějších drážek v homokinetických kloubech. Automatické zakládání a odebírání obrobků. Doba výrobního taktu 35 s Vertikální protahovací stroj vnějších profilů RASFX 10 x 2500 x 400/HG k protahování řadicích tyčí v nejrůznějším provedení. Stroj vybaven dodatečnými funkcemi jako frézování, vrtání, vystružování a srážení hran. Automatické zakládání a odebírání obrobků. Doba výrobního taktu s. Horizontální protahovací stroj vnějších profilů RAWT-M 16 x 4250 x 400/HG k protahování ložiskových vík klikových hřídelí na 2 protahovacích místech. Automatické zakládání a odebírání obrobků s měřicím zařízením. Doba výrobního taktu 24 s. S HM-nástroji s výměnnými destičkami.

8 Räuminformation Protahovací trny Nástroje pro protahování vnitřních profilů Pro všechny vnitřní profily, které je možné protahovat a které vycházejí z otvorů nebo jiných průchozích tvarů, jako např. kruhové otvory, polygony, mnohoúhelníky, vroubkování a evolventní ozubení, vnitřní ozubení až do Ø 500 mm, profily s vnitřní spirálou atd... Nástroje pro protahování vnějších profilů Pro všechny vnější profily, které je možné protahovat jako např. ojnice a víka, ozubení na ozubených řídících tyčích a maticích, řadicích tyčích, šálcích ložisek ve skříních motoru. und Speciální protahovací trny Tubusové protahovací trny a protahovací tubusy k protahování vnějších profilů, trny na protahování stromečkovitých a rybinových profilů turbín Tvrdokovové nástroje pro vysokorychlostní protahování kalených dílů atd... Velký protahovací trn v provedení jako monoblok Profil 449 x 417,1 H7 z = 60 m = 7 602

9 Räuminformation Ostřičky protahovacích nástrojů Oblasti použití Všechny druhy protahovacích nástrojů Ploché a tvarové protahovací nástroje Kruhové protahovací nástroje s prstencovitými nebo šroubovitými mezerami Tvrdokovová pouzdra Dokončovací kroužky tubusových nástrojů HSS-ocel PM-ocel tvrdokov jiné druhy oceli

10 Profilové brusky Oblasti použití Kombinovaná nástrojová bruska (ostření a broušení profilů) Profilová bruska protahovacích nástrojů Profilová bruska ozubených kol a ozubených hřebenů Přímá a spirálová ozubení Pro protahovací nástroje o max. délce 3000 mm Podbrušování protahovacích kroužků Podbrušování každého tvaru ozubení Nejmodernější lineární technika

11 Protahování na zakázku K dispozici jsou stroje všech velikostí a provedení s max. pracovním zdvihem 2750 mm a max. tažnou silou 1250 mm, CNC stroj na protahování drážek ve šroubovici ( zdvih 2750 mm, tažná síla 1000 kn ) a mechanicky poháněný protahovací stroj s max. rychlostí protahovámní 60 m/min pro protahování kalených dílů i protahování na sucho. Několik set obráběcích nástrojů s běžnými profily jsou pro Vás připraveny u nás na skladě. Přehled profilů, které jsou Vám k dispozici, naleznete na naší internetové stránce

12 Kalení na zakázku K dispozici jsou dvě elektricky vyhřívané vakuové kalicí pece s chlazením inertními plyny, stejně jako dodatečná popouštěcí pec. Užitečný prostor pece: Ø 610 mm, délka 3000 mm Hmotnost vsázky: max kg Teplota kalení max C Průběh teploty u procesu kalení je libovolně programovatelný a dokumentovatelný.

13 Povlakování Povlakování je realizováno metodou PVD (vakuové napařování) Mohou být nanášeny vrstvy titan-nitridové ( TIN ) a titan-karbon-nitridové (TICN ). Teplota při povlakování se pohybuje mezi cca C. Max. rozměry povlakovaných součástek jsou následující: Ø 500 mm, délka 3000 mm a hmotnost vsázky 1000 kg.

14 Další služby firmy ARTHUR KLINK prováděné v rámci kompletního servisu pro oblast Protahování Ostření a údržba protahovacích nástrojů V našem servisním oddělení jsou protahovací nástroje jakéhokoliv provedení odborně přeostřeny a v případě poškození zrekonstruovány. Použité stroje U nás na skladě se nachází velké množství neustále se měnících protahovacích strojů nejrůznějších velikostí stejně jako ruční ostřičky protahovacích nástrojů. Na přání zákazníka je možné provést kompletní generální opravu stroje. Rychlost dodávky závisí na momentální dostupnosti použitých strojů. Generální opravy strojů Firma ARTHUR KLINK provádí odborné generální opravy protahovacích strojů všech typů. Po objednání technika a prohlídce stroje obdržíte detailní cenovou nabídku. Generální opravy jsou prováděny řádně a v dohodnutém termínu. Stroje k pronajmutí K překokání krátkodobých problémů nebo při déletrvajících generálních opravách stávajících strojů může téměř ve všech případech firma ARTHUR KLINK zapůjčit vhodný stroj.

15 Kontakty / Kde nás najdete? ARTHUR KLINK GmbH Steinenlandstraße 1 7 D Pforzheim Ust-ID-Nr. DE Tel.: Fax: info@arthur-klink.de

16 Výhradní zastoupení pro ČR a SR: SK Technik, spol. s r.o. Merhautova 20, CZ BRNO tel.: , fax: info@sktechnik.cz,

PROTAHOVÁNÍ. Protahovací stroje vnitřních profilů

PROTAHOVÁNÍ. Protahovací stroje vnitřních profilů PROTAHOVÁNÍ Protahovací stroje vnitřních Vertikální protahovací stroje vnitřních - V provedení se 2 vodicími sloupy nebo v provedení se zvedacím stolem - Hydraulický nebo pohon - Tažná síla: 63-1200 kn

Více

Polohovací a upínací válce

Polohovací a upínací válce Polohovací a upínací válce Válce s mechanickou multiplikací Ploché válce Pneumatické středící trny 59 Ploché válce Ploché válce Pneumatické válce s oválným průřezem. Ideální do omezených prostorových poměrů

Více

Katalogová novinka bruska na kulato PBK-1000. (více na straně 68). Kovo obráběcí stroje

Katalogová novinka bruska na kulato PBK-1000. (více na straně 68). Kovo obráběcí stroje Kovo obráběcí stroje Srážeč hran, univerzální frézky Univerzální frézky Nástrojářská frézka Univerzální frézka Kombi soustruh Stolní a univerzální soustruh Univerzální soustruhy Univerzální soustruhy s

Více

Hydraulické a ruční lisy. Hydraulické lisy Unicraft Hydraulické lisy Metallkraft Ruční lisy quantum

Hydraulické a ruční lisy. Hydraulické lisy Unicraft Hydraulické lisy Metallkraft Ruční lisy quantum 10 Hydraulické a ruční lisy Hydraulické lisy Unicraft Hydraulické lisy Metallkraft Ruční lisy quantum 10 Manipulační technika Hydraulické lisy Unicraft s dobrým poměrem cena/výkon pro mnohostrané použití

Více

Katalog strojů. září 2009

Katalog strojů. září 2009 Katalog strojů září 2009 Stolní a sloupové vrtačky Převodové vrtačky Magnetické vrtačky Jádrové vrtáky Karnasch Tváření otvorů Thermdrill Stolní vrtačko-frézky Převodové vrtačko-frézky Univerzální frézky

Více

SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.91

SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.91 SIGMA PUMPY HRANICE LEHKÁ DIAGONÁLNÍ ÈERPADLA DE SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98 11.91 Použití Èerpadla

Více

200-HQV SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.92

200-HQV SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.92 SIGMA PUMPY HRANICE SPIRÁLNÍ ÈERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 200-HQV 426 2.98 11.92 Použití Èerpadla 200-HQV

Více

CNC ostrící centrum model UW I D s 5 soucasne rízenými osami

CNC ostrící centrum model UW I D s 5 soucasne rízenými osami 13 CNC ostrící centrum model UW I D s 5 soucasne rízenými osami Plne automatizovaný zásobník brusných kotoucu a ostrených nástroju Kompaktní a flexibilní stroj 2 Saacke-produkt pro 21. století... Optimální

Více

SCHMIDT HydroPneumaticPress

SCHMIDT HydroPneumaticPress Maximální rozsah síly od 1 kn do 220 kn Produktová rodina SCHMIDT HydroPneumaticPress představuje modulární systém, který v rozsahu lisovací síly 1 220 kn optimálně splňuje požadavky v oblasti tváření,

Více

drylin Lineární posuvné stoly SLW

drylin Lineární posuvné stoly SLW drylin drylin posuvné stoly Postaveno na lineárním kluzném vedení drylin W Vysoká torzní tuhost díky profilu drylin W Různé délky vozíků Trapézový, metrický nebo high-helix pohybový šroub Vhodné pro ruční

Více

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Spolehlivé, špičkové erozivní stroje pro mnohostranné použití Vysoká výkonnost i u

Více

RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost

RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost MODULÁRNÍ SYSTÉM BEZPEČNOST PROCESU SILNY VYKON VYSOKÁ ŽIVOTNOST HOSPODÁRNOST Vysoce výkonné pily, které se přizpůsobí budoucnosti. Vysoká životnost

Více

Ruční hydraulický prostřihovač přímý

Ruční hydraulický prostřihovač přímý Ruční hydraulický prostřihovač přímý Prostřihovací zařízení k prostřihování otvorů do plechu. COMPACT - ruční hydraulická pumpa přímá bez použití externího hydraulického pohonu Technické údaje: kruhové

Více

Ing. Petra Cihlářová. Odborný garant: Doc. Ing. Miroslav Píška, CSc.

Ing. Petra Cihlářová. Odborný garant: Doc. Ing. Miroslav Píška, CSc. Vysoké učení technické v Brně Fakulta strojního inženýrství Ústav strojírenské technologie Odbor obrábění Téma: 10. cvičení - Broušení Okruhy: Druhy brusek, účel a využití Základní druhy brousicích materiálů

Více

Katalog strojů. září 2009

Katalog strojů. září 2009 Katalog strojů září 2009 Stolní a sloupové vrtačky Převodové vrtačky Magnetické vrtačky Jádrové vrtáky Karnasch Tváření otvorů Thermdrill Stolní vrtačko-frézky Převodové vrtačko-frézky Univerzální frézky

Více

18. Kinematické mechanismy

18. Kinematické mechanismy zapis_kinematicke_mechanismy_108/2012 STR Cc 1 z 6 18. Kinematické mechanismy Přenáší pohyb a zároveň mění jeho a #1 #2 18.1. Hřebenové ozubení mění pohyb pastorku na #3 #4 pohyb hřebenu nebo naopak vznikne

Více

NOVINKA! Strana 3 PŘESNÉ MODULÁRNÍ SVĚRÁKY. Upínací systém s nejširší škálou aplikací dostupný na světě

NOVINKA! Strana 3 PŘESNÉ MODULÁRNÍ SVĚRÁKY. Upínací systém s nejširší škálou aplikací dostupný na světě NOVINKA! Strana 3 PŘESNÉ MODULÁRNÍ SVĚRÁKY Upínací systém s nejširší škálou aplikací dostupný na světě PŘESNÉ MODULÁRNÍ SVĚRÁKY SÉRIE STANDARD STANDARDNÍ VYBAVENÍ Každý kompletní svěrák se dodává s následujícím

Více

SILOVÁ POWER CHUCKS SKLÍČIDLA A HYDRAULICKÉ VÁLCE

SILOVÁ POWER CHUCKS SKLÍČIDLA A HYDRAULICKÉ VÁLCE SILOVÁ SKLÍČIDLA A HYDRAULICKÉ UPÍNACÍ VÁLCE SILOVÁ POWER CHUCKS SKLÍČIDLA A HYDRAULICKÉ VÁLCE POWER CHUCKS http://www.zjp.cz, e-mail: zjp@zjp.cz, tel.+40 583 41 057, fax +40 583 450 364 95 SILOVÁ SKLÍČIDLA

Více

Katalog strojů. září 2009

Katalog strojů. září 2009 Katalog strojů září 2009 Stolní a sloupové vrtačky Převodové vrtačky Magnetické vrtačky Jádrové vrtáky Karnasch Tváření otvorů Thermdrill Stolní vrtačko-frézky Převodové vrtačko-frézky Univerzální frézky

Více

Protahování, protlačování

Protahování, protlačování Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Název: Téma: Autor: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Obrábění Protahování, protlačování Ing. Kubíček Miroslav

Více

Horizontální obráběcí centra

Horizontální obráběcí centra Horizontální obráběcí centra MDH 65 MDH 80 MDH 65 MDH 80 MDH 100 Jde o přesná horizontální obráběcí centra ze společné dílny našeho čínského partnera společnosti DMTG a předního světového výrobce obráběcích

Více

Pohony otevíracích křídel, Série RAK Úhel otáčení: 30-270 Otočný křídlový pohon, dvojčinný Typ hřídele: Jediný

Pohony otevíracích křídel, Série RAK Úhel otáčení: 30-270 Otočný křídlový pohon, dvojčinný Typ hřídele: Jediný Otočné pohony Pohony otevíracích křídel 1 Provozní tlak min/max Viz tabulka níže Teplota okolí min./max. Viz tabulka níže Teplota média min./max. + - C / +60 C Médium Stlačený vzduch Max. velikost částic

Více

Stojánky pro úchylkoměry z kalené ocele

Stojánky pro úchylkoměry z kalené ocele Série 7 Standardní provedení Chromovaný ocelový sloupek. Tři výměnné měřicí stoly: plochý, konvexní a drážkovaný. Jemné dostavění 1 mm 1.3 µm Kolmost a upínacího otvoru 0.4/100 µm/mm Popis 101461 Plochý

Více

Dodávané příslušenství Obj. č.

Dodávané příslušenství Obj. č. 3706 3901 3709 Ideální k rychlým, čistým řezům do suchých stavebních desek Ke zhotovení výřezů, např. při elektrické instalaci, k dokončování nebo lícování Jednoduché nastavení hloubky řezu Průměr tělesa

Více

Návod k použití. ALFRA KFV zařízení k frézování hran. Příslušenství a seznam náhradních dílů pro. Č. výrobku 25260. Č. výrobku Rok výroby 25260

Návod k použití. ALFRA KFV zařízení k frézování hran. Příslušenství a seznam náhradních dílů pro. Č. výrobku 25260. Č. výrobku Rok výroby 25260 Červenec 2010 Návod k použití Příslušenství a seznam náhradních dílů pro ALFRA KFV zařízení k frézování hran Č. výrobku 25260 Č. výrobku Rok výroby 25260 Stav v červenci 2010 Změny vyhrazeny. 1 Obsah Všeobecné

Více

PROTAHOVÁNÍ. Protahovací stroje vnějších profilů

PROTAHOVÁNÍ. Protahovací stroje vnějších profilů PROTAHOVÁNÍ Protahovací stroje vnějších Protahovací stroje vnějších Horizontální nebo vertikální provedení Hydraulický nebo pohon Tažná síla: 63-630 kn Pracovní zdvih: 1000-6.300 mm Rychlost protahování:

Více

TMV-1350A/ 1600A CNC vertikální obráběcí centrum

TMV-1350A/ 1600A CNC vertikální obráběcí centrum TMV-1350A/ 1600A CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro přesné a silové obrábění - Tuhá konstrukce, kluzné vodící plochy - Ergonomický design a komfortní obsluha - Systém upínání BT50 nebo HSK- A100

Více

Katalog strojů. září 2009

Katalog strojů. září 2009 Katalog strojů září 2009 Stolní a sloupové vrtačky Převodové vrtačky Magnetické vrtačky Jádrové vrtáky Karnasch Tváření otvorů Thermdrill Stolní vrtačko-frézky Převodové vrtačko-frézky Univerzální frézky

Více

Ceník Transportní technika 2009

Ceník Transportní technika 2009 Ceník Transportní technika 2009 Důležité informace k ceníku 2009 Všechny ceny jsou nezávaznými doporučenými cenami. Rozumí se, pokud není uvedeno jinak,. Ceny jsou uvedeny bez DPH. Při nasazení našich

Více

Obráběcí stroje. Nabízíme Vám tyto služby: Obráběcí stroje. Schönfeld Oto Sládkovičova 1266 Praha 4 142 00

Obráběcí stroje. Nabízíme Vám tyto služby: Obráběcí stroje. Schönfeld Oto Sládkovičova 1266 Praha 4 142 00 Kombi brusky Srážeč hran Hoblovky, dlabačka Truhlářské frézky Soustruhy na dřevo Pily kotoučové a formátovací s předřezem Pásové pily na dřevo Odsavače prachu Pásové pily na kov Sukovací vrtačky Stolní

Více

Vrtačky na kov pro profesionály.

Vrtačky na kov pro profesionály. KOV Vrtačky na kov pro profesionály. Program vrtaček FEIN pro řemeslníky a průmysl. PŘEDMLUVA Kompetence v oblasti vrtání od vynálezce vrtačky. V roce 1895 společnost FEIN jako první na světě vynalezla

Více

OTOČNÉ UPÍNACÍ HROTY 24 3319

OTOČNÉ UPÍNACÍ HROTY 24 3319 OTOČNÉ UPÍNACÍ HROTY 24 3319 pro upínání dutých obrobků s vrcholovým úhlem 60, 90 Hroty jsou určeny pro soustružnické operace k rychlému a jednoduchému upínání obrobků s dutinami velkých průměrů, které

Více

Charakteristiky výrobku a přehled NV 5 - NV 6. Otáčkové pohony

Charakteristiky výrobku a přehled NV 5 - NV 6. Otáčkové pohony 52 Charakteristiky výrobku a přehled NV 5 - NV 6 NV 5 - NV 6 Charakteristiky výrobku Široký rozsah krouticích momentů Možné hřídele na míru Široký rozsah polohovacích časů Pevný kovový plášť Konstantní

Více

Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360. Ergonomie a síla

Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360. Ergonomie a síla Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360 Ergonomie a síla STATKOVÉ, KOLOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE... s výkonem od 14 kw (20 k) do 132 kw (180 k). Již 50 let vyvíjíme nakladače pro individuální potřeby. Spokojenost

Více

VENTILÁTORY RADIÁLNÍ RVI/2 1600 až 2500 oboustranně sací

VENTILÁTORY RADIÁLNÍ RVI/2 1600 až 2500 oboustranně sací Katalogový list Strana: 1/9 VENTILÁTORY RADIÁLNÍ RVI/2 1600 až 2500 oboustranně sací Hlavní části: 1. Spirální skříň 6. Spojka 2. Oběžné kolo 7. Chladící kotouč 3. Sací komora 8. Elektromotor 4. Hřídel

Více

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 SYNKRO PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 Půda je život Podmítače a kypřiče SYNKRO Pracovní záběr od 2,50 m do 6 m Klasickým nástrojem půdoochranného obdělávání

Více

FIBROPLAN Classic. NC otočné stoly v modulární konstrukci

FIBROPLAN Classic. NC otočné stoly v modulární konstrukci FIBROPLAN Classic NC otočné stoly v modulární konstrukci FIBROPLAN modulární standard... Vysoká flexibilita s modulárními NC otočnými stoly FIBRO pro průmyslové obrábění. Je jedno, zda jste producent obráběcích

Více

SCHMIDT ManualPress. Od 1,6 kn do 22 kn

SCHMIDT ManualPress. Od 1,6 kn do 22 kn SCHMIDT ManualPress Od 1,6 kn do 22 kn Vyrábět ekonomicky znamená používat přiměřené výrobní prostředky a ne automatizaci za každou cenu. Právě u malých sérií je ruční pracoviště s mechanickými lisy často

Více

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU STAVEBNÍ VRÁTKY /00 KG TATO PŘÍRUČKA JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZAŘÍZENÍ Důležité upozornění: Před začátkem používání zařízení si tuto příručku důkladně prostudujte. Všechny činnosti se vztahem k zařízení včetně

Více

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedené Easy 18, Easy 21, Easy Big, WH-K

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedené Easy 18, Easy 21, Easy Big, WH-K Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedené Easy 18, Easy 21, Easy Big, WH-K Základní technické parametry Ceny bez DPH 20% Platnost ceníku od 1.1.2010 Výroba: Hermann Paus Maschinenfabrik GmbH, Siemensstrasse

Více

Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN.

Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN. KOV Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN. Pro skvělé výsledky. OBSAH Ušlechtilá ocel nabízí netušené perspektivy. Se znalostmi a nářadím FEIN toho využijete. Ušlechtilá ocel je

Více

TMV 720A. CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 720A. CNC vertikální obráběcí centrum TMV-720 A CNC vertikální obráběcí centrum Typ Pracovní stůl (D x Š) TMV 720A 800 x 480 mm - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů Rychlá výměna nástroje 3 sec, s řezu do řezu 4

Více

Vřetenová frézka. tfe 30. Návod k obsluze

Vřetenová frézka. tfe 30. Návod k obsluze Vřetenová frézka tfe 30 Číslo zařízení 6323 0000 Návod k obsluze Výrobce: Scheppach Maschinen-fabrik GmbH & Co. KG D-89335 Ichenhausen/FRG Obecné informace: Když stroj vybalíte z jeho obalu, zkontrolujte,

Více

Dodávka CNC frézky s vysokofrekvenčním vřetenem pro projekt CENTEM

Dodávka CNC frézky s vysokofrekvenčním vřetenem pro projekt CENTEM Název veřejné zakázky: Dodávka CNC frézky s vysokofrekvenčním vřetenem pro projekt CENTEM Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c)zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

RED LINE KOMPLETNÍ STROJE PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM

RED LINE KOMPLETNÍ STROJE PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM KOMPLETNÍ STROJE PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM CNC stoly Red Line jsou špičková řada, která umožňuje nejširší možnou konfiguraci splňující potřeby zákazníků a zároveň nabízí možnost veškerých

Více

PVA SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 25.31

PVA SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 25.31 SIGMA PUMPY HRANICE VYSOKOTLAKÉ HORIZONTÁLNÍ PÍSTOVÉ ÈERPADLO PVA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98 25.31

Více

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče Obraceče HIT se vyznačují především dokonalým kopírováním nerovností. To umožňuje šetrnou manipulaci se sklízeným materiálem při minimalizaci znečištění.

Více

VODOKRUŽNÉ VÝVEVY SE ZÁKLADOVOU DESKOU

VODOKRUŽNÉ VÝVEVY SE ZÁKLADOVOU DESKOU VODOKRUŽNÉ VÝVEVY SE ZÁKLADOVOU DESKOU Øada: VU, VH, VZ VU VU 351/51 VH VZ R VU / VH / VZ - stavební řady Stavební řady - rozdělení Stavební řada VU robustní a osvědčená technologie pro velké vakuum -

Více

Základy stavby výrobních strojů Tvářecí stroje I ROZDĚLENÍ TVÁŘECÍCH STROJŮ

Základy stavby výrobních strojů Tvářecí stroje I ROZDĚLENÍ TVÁŘECÍCH STROJŮ ROZDĚLENÍ TVÁŘECÍCH STROJŮ ROZDĚLENÍ TVÁŘECÍCH STROJŮ Podle způsobu práce -lisy ( na materiál je působeno silou na určité dráze) -buchary (na materiál působí rázovou silou) -rotační stroje (působí na materiál

Více

399, E 99, E. Spojky SAC. V2306, EAN 4047728023061 Sada nářadí pro spojky SAC. V2308, EAN 4047728023085 Rozšířený sortiment pro nářadí na spojky

399, E 99, E. Spojky SAC. V2306, EAN 4047728023061 Sada nářadí pro spojky SAC. V2308, EAN 4047728023085 Rozšířený sortiment pro nářadí na spojky Spojky SAC V2306, EAN 4047728023061 Sada nářadí pro spojky SAC Pro téměř všechny samonastavitelné SAC-spojky se tříděrovým dělením Pro rychlou a odbornou demontáž a montáž SAC-spojek Korektní montáž je

Více

Ložiska INA a FAG. Úvod» Ložiska INA a FAG

Ložiska INA a FAG. Úvod» Ložiska INA a FAG Ložiska INA a FAG Úvod» Ložiska INA a FAG Společnost PK SERVIS technické součásti s.r.o. nabízí zboží skupiny Schaeffler Technologies GmbH & Co. KG v České republice. Zboží je nakupováno výhradně z autorizovaných

Více

Nové a inovované výrobky. News. Výroba stopkových fréz s diamantovými řeznými břity (PKD) Rozumíme Vaší práci BŘEZEN 2008

Nové a inovované výrobky. News. Výroba stopkových fréz s diamantovými řeznými břity (PKD) Rozumíme Vaší práci BŘEZEN 2008 BŘEZEN 2008 Rozumíme Vaší práci Vážení zákazníci, do rukou se Vám dostává druhé číslo našeho informačního občasníku. Informujeme Vás v něm o rozšíření sortimentního portfolia, inovacích a změnách. V posledních

Více

Výrobní stroje pro obrábění. Soustruhy Vrtačky Frézy Brusky

Výrobní stroje pro obrábění. Soustruhy Vrtačky Frézy Brusky Výrobní stroje pro obrábění Soustruhy Vrtačky Frézy Brusky Typy soustruhů a práce s nimi (soustružení) Soustruhy jsou obráběcí stroje, na kterých se metodou soustružení obrábí výrobek (obrobek) do potřebného

Více

Metabo rychloupínací sklíčidlo Futuro Top

Metabo rychloupínací sklíčidlo Futuro Top Příslušenství vrtaček a příklepových vrtaček Sklíčidla na vrtáky KVALITA BEZ OMEZENÍ Sklíčidla Metabo jsou k dispozici pro všechny běžné vrtačky, i stacionární, a příklepové vrtačky a pro každé pracovní

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA NBP VB TV. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA NBP VB TV. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC VERTIKÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA NBP VB TV www.feeler-cnc.cz CNC vertikální obráběcí centra řady NBP NBP-1300A Robustní základ stroje (u modelů NBP-1000/1300 se 4 lineárními vedeními)

Více

Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009. Základy frézování

Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009. Základy frézování Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009 Základy frézování Podstata frézování - při frézování se nástroj otáčí, zatímco obrobek se obvykle pohybuje

Více

CZ 2/2016 PLATNOST OD 15.04.2016 30.06.2016 KDYŽ MUSÍ BÝT VŠECHNO VČAS DOKONČENO.

CZ 2/2016 PLATNOST OD 15.04.2016 30.06.2016 KDYŽ MUSÍ BÝT VŠECHNO VČAS DOKONČENO. CZ 2/2016 PLATNOST OD 15.04.2016 30.06.2016 KDYŽ MUSÍ BÝT VŠECHNO VČAS DOKONČENO. KOLIK ČASU MÁTE? Společnost Siegmund vám nabízí ty správné produkty k rychlému a efektivnímu upínání. Od rychloupínacích

Více

Speciální velkoobjemové vydání

Speciální velkoobjemové vydání Katalog č. 123 G/HV řezání vnitřních závitů Speciální velkoobjemové vydání Výběr z hlavního katalogu č. 123 G firmy Schumacher Výrobky Použití Služby Developed by Podnik Propojení (sítě) & kooperace (po

Více

ENERGETIKA SERVIS s.r.o.

ENERGETIKA SERVIS s.r.o. ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Křižíkova 1690 370 49 České Budějovice OBJÍMKY, TŘMEN, KONZOLY, SVORNÍKY A DRŽÁKY PRO MONTÁŽ ZÁVĚSNÝCH IZOLOVANÝCH VODIČŮ DO 35 kv NA TRUBKY STŘEŠNÍKOVÉ, SLOUPY BETONOVÉ A DŘEVĚNÉ

Více

Rychloupínače ruční a pneumatické

Rychloupínače ruční a pneumatické Šroubovací nářadí Katalog 2007/9CZ Hydraulické upínací prvky Rychloupínače ruční a pneumatické Zero-Point Systems NAROS spol. s r. o. areál HESPO č.p. 974 763 02 ZLÍN MALENOVICE tel.: +420 577 213 175

Více

2015 BLUE RAY a.s. All rights reserved

2015 BLUE RAY a.s. All rights reserved BR A L SPECIÁLNÍ ŘEŠENÍ PRO OBRÁBĚNÍ HLINÍKOVÝCH PROFILŮ MODULÁRNÍ KONSTRUKCE FLEXIBILITA kompaktní portálové 5osé CNC centrum se dvěma řízenými motory na ose X (gantry) obrábění velkých hliníkových profilů

Více

Výbava Svislé markýzy

Výbava Svislé markýzy Výbava Svislé markýzy Svislé markýzy Typ 470 Typ 490 Typ 499 Typ 0 Pohon a ovládání Motorový pohon (včetně ovládacího spínače) Dálkově ovládaný motor (včetně 1- kanálového rádiového ručního vysílače) O

Více

201 E. Kvalitní nástroje od jednoho výrobce. Katalog 201 E. Katalog 205. Katalog 202. Katalog 206. Katalog 203. Katalog 208. Katalog 209.

201 E. Kvalitní nástroje od jednoho výrobce. Katalog 201 E. Katalog 205. Katalog 202. Katalog 206. Katalog 203. Katalog 208. Katalog 209. Kvalitní nástroje od jednoho výrobce Katalog 201 E Katalog 205 Dílenské pilníky, ostřicí pilníky, rašple a precizní pilníky Diamantové a CBN nástroje na pilování, broušení a řezání Katalog 202 Katalog

Více

Tiskové chyby vyhrazeny. Obrázky mají informativní charakter.

Tiskové chyby vyhrazeny. Obrázky mají informativní charakter. Technický přehled Čelní převodovky ROBUS Snadná kontrola a údržba. Minimální nároky na údržbu. Převodovky všech rozměrů jsou dodávány se syntetickým olejem s dlouhou životností. IEC příruba a dutá hřídel.

Více

Lanové navijáky. Ruční lanové navijáky. Elektrické lanové navijáky. Pneumatické lanové navijáky

Lanové navijáky. Ruční lanové navijáky. Elektrické lanové navijáky. Pneumatické lanové navijáky Zařízení určené pro zdvihání nebo tahání nevedených břemen. Jeho základní součástí je navíjecí buben poháněný přes převody ručním pohonem () nebo motorem (zpravidla elektromotorem) a doplněný o nějaký

Více

Technické podmínky výběrové řízení Pořízení obráběcích strojů

Technické podmínky výběrové řízení Pořízení obráběcích strojů Střední škola technická a zemědělská, Nový Jičín, příspěvková organizace Technické podmínky výběrové řízení Pořízení obráběcích strojů Univerzální hrotový soustruh dodávka 5 kusů Technické parametry stroje

Více

EcoCBelt. Průchozí čistící Beltwasher zařízení

EcoCBelt. Průchozí čistící Beltwasher zařízení EcoCBelt Průchozí čistící Beltwasher zařízení Tak jednoduché. Tak čisté. Nové čistící zařízení EcoCBelt. Individuálně přizpůsobitelné, za krátkou dobu k dispozici, za výhodnou cenu: Čistící zařízení EcoCBelt

Více

Stojánky pro úchylkoměry Strany 326 až 332. Magnetické stojánky Strany 333 až 338. Univerzální úhloměry Strany 340 až 342, 358

Stojánky pro úchylkoměry Strany 326 až 332. Magnetické stojánky Strany 333 až 338. Univerzální úhloměry Strany 340 až 342, 358 Stojánky pro úchylkoměry a úhloměry Stojánky pro úchylkoměry Strany 326 až 332 Magnetické stojánky Strany 333 až 338 Přístroje na kontrolu obvodového házení Strana 339 Univerzální úhloměry Strany 340 až

Více

Třmenové šoupátko S38 PN 40-100, DN 40 400, T max : 540 C

Třmenové šoupátko S38 PN 40-100, DN 40 400, T max : 540 C Třmenové šoupátko S38 40-100, DN 40 400, T max : 540 C Uzavírací třmenové šoupátko, netočivé stoupající vřeteno, nestoupající ruční kolo, vnější závit vřetene, pružný nebo deskový klín, v přírubovém nebo

Více

PERMON A NÝTOVACÍ TECHNIKA

PERMON A NÝTOVACÍ TECHNIKA PERMON A NÝTOVACÍ TECHNIKA PERMON Sbíjecí a bourací kladiva Sbíjecí a bourací kladiva se používají k rozpojování méně až středně pevných hornin a obdobných materiálů (betonů, zdiva, živičných vozovek,

Více

Frézování. Frézování válcovými frézami: Kinematika řezného pohybu:

Frézování. Frézování válcovými frézami: Kinematika řezného pohybu: Frézování Použití a kinematika řezného pohybu Používá se pro obrábění především ploch rovinných, ale frézování obrábíme i tvarové plochy jako jsou ozubená kola, závity a různé tvarové plochy. Kinematika

Více

HSS. 44002 Technické frézy z HSS (Ø stopky 6 mm)

HSS. 44002 Technické frézy z HSS (Ø stopky 6 mm) ß Pily, pilníky, brousící nástroje a kartáče 441 Sada technických fréz z HSS (Ø stopky 6 mm) HSS Ozubení 3. 1 dílů: po 1 tech. fréze tvar válec 6 x 16 mm / 12 x 25 mm, zaoblený válec 12 x 25 mm, koule

Více

Sukovací vrtačky, stolní a sloupové vrtačky

Sukovací vrtačky, stolní a sloupové vrtačky Sukovací vrtačky, stolní a sloupové vrtačky R-8616F/400 obj. číslo 25408603 Truhláři jistě ocení vysoký výkon stroje při vykružovaní děr velkých průměrů pilovým děrovačem Sukování je možné lehce vykonávat

Více

PRECIZNÍ NÁŘADÍ.» ruko pneumatické nářadí

PRECIZNÍ NÁŘADÍ.» ruko pneumatické nářadí PRECIZNÍ NÁŘADÍ» ruko pneumatické nářadí Pneumatické nářadí RUKO Výhody stlačeného vzduchu Síly a rychlosti válců jsou plynule nastavitelné. Vysoké dosažitelné pracovní rychlosti. Pneumatické nástroje

Více

OBSAH KATALOGU. List è. 1

OBSAH KATALOGU. List è. 1 OBSAH KATALOGU Skupina Obsah Strana Úvod - o firmì, zpùsob objednání a dodání zboží, platební podmínky,... GRAF - volba velikosti posuvu GRAF - volba otáèek høídele Základní sortiment fréz 01 Drážkovací

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ. Brno - tel.: +420 549 246 454, fax: +420 549 241 332 / Bratislava - tel.: +421 263 812 934, fax: +421 263 812 813

PŘÍSLUŠENSTVÍ. Brno - tel.: +420 549 246 454, fax: +420 549 241 332 / Bratislava - tel.: +421 263 812 934, fax: +421 263 812 813 PŘÍSLUŠENSTVÍ Všechna kontrolní a kalibrační střediska a laboratoře potřebují ke své práci příslušenství jako jsou měřící základny, stoly a stolky, nastavovací normály, měrky, kalibry, kroužky apod. I

Více

LOCATELLI ATC20 CITY

LOCATELLI ATC20 CITY Jeřáb do města LOCATELLI ATC20 CITY Výrobce Locatelli Crane Typ Locatelli ATC20 Kategorie Pracovní stroj samohybný Maximální nosnost 20 t Technický popis Standardní a volitelné příslušenství Locatelli

Více

A U T O R : I N G. J A N N O Ž I Č K A S O Š A S O U Č E S K Á L Í P A V Y _ 3 2 _ I N O V A C E _ 1 3 1 5 _ T Ř Í S K O V É O B R Á B Ě N Í O S T A

A U T O R : I N G. J A N N O Ž I Č K A S O Š A S O U Č E S K Á L Í P A V Y _ 3 2 _ I N O V A C E _ 1 3 1 5 _ T Ř Í S K O V É O B R Á B Ě N Í O S T A A U T O R : I N G. J A N N O Ž I Č K A S O Š A S O U Č E S K Á L Í P A V Y _ 3 2 _ I N O V A C E _ 1 3 1 5 _ T Ř Í S K O V É O B R Á B Ě N Í O S T A T N Í Z P Ů S O B Y _ P W P Název školy: Číslo a název

Více

Moderní způsoby vrtání, vrtání magnetickou vrtačkou, nové typy vrtáků

Moderní způsoby vrtání, vrtání magnetickou vrtačkou, nové typy vrtáků Moderní způsoby vrtání, vrtání magnetickou vrtačkou, nové typy vrtáků Obsah... 1 Vrtání... 2 1. Moderní vrtačky... 2 1.1 Moderní stolní vrtačky... 2 1.2 Moderní sloupové vrtačky... 2 1.3 Magnetická vrtačka...

Více

MULTICUT Line. 500i / 630. Multifunkční soustružnicko-frézovací obráběcí centrum. www.kovosvit.cz

MULTICUT Line. 500i / 630. Multifunkční soustružnicko-frézovací obráběcí centrum. www.kovosvit.cz MULTICUT Line Multifunkční soustružnicko-frézovací obráběcí centrum 500i / 630 www.kovosvit.cz Zvýšení vaší produktivity právě startuje... 02 03 MULTICUT Line 500i / 630 Produktivita Unašeč Náhonový mechanismus

Více

Tiskové chyby vyhrazeny. Obrázky mají informativní charakter.

Tiskové chyby vyhrazeny. Obrázky mají informativní charakter. Lineární jednotky MTV s pohonem kuličkovým šroubem Charakteristika Lineární jednotky (moduly) MTV s pohonem kuličkovým šroubem a integrovaným kolejnicovým vedením umožňují díky své kompaktní konstrukci

Více

Registrovaná ochranná známka skupiny SNA Europe NÁRADÍ V AKCI. Best of Bahco 2013. Nejvyšší kvalita za nepřekonatelné ceny

Registrovaná ochranná známka skupiny SNA Europe NÁRADÍ V AKCI. Best of Bahco 2013. Nejvyšší kvalita za nepřekonatelné ceny Registrovaná ochranná známka skupiny SNA Europe NÁRADÍ V AKCI Best of Bahco 2013 Nejvyšší kvalita za nepřekonatelné ceny Nejnovější výrobky a akční ceny: Akce platí do 31.03.2014 Ukládání Nářadí 1470K

Více

ASX445 NÁSTROJE NOVINKY. Stabilní čelní frézování při vysokém zatížení B017CZ. Čelní fréza. 2014.01 Aktualizace

ASX445 NÁSTROJE NOVINKY. Stabilní čelní frézování při vysokém zatížení B017CZ. Čelní fréza. 2014.01 Aktualizace NÁSTROJE NOVINKY 2014.01 Aktualizace B017CZ Čelní fréza Stabilní čelní frézování při vysokém zatížení Mechanismus destičky AFI (Anti Fly Insert) ze slinutého karbidu. Výkonný řez pro lepší účinnost. Těleso

Více

HCR1325 Obrábění oceli zapichováním a upichováním. Nové produkty pro obráběcí techniky. Březen 2015

HCR1325 Obrábění oceli zapichováním a upichováním. Nové produkty pro obráběcí techniky. Březen 2015 New Březen 2015 Nové produkty pro obráběcí techniky Obrábění oceli zapichováním a upichováním WNT Česká republika s.r.o. Sokolovská 250 594 01 Velké Meziříčí Tel. +420 566 522 411 Fax +420 566 522 414

Více

VÝROBKY PRÁŠKOVÉ METALURGIE

VÝROBKY PRÁŠKOVÉ METALURGIE 1 VÝROBKY PRÁŠKOVÉ METALURGIE Použití práškové metalurgie Prášková metalurgie umožňuje výrobu součástí z práškových směsí kovů navzájem neslévatelných (W-Cu, W-Ag), tj. v tekutém stavu nemísitelných nebo

Více

TM3 OBSAH. Katalog zubových motorů Obsah

TM3 OBSAH. Katalog zubových motorů Obsah OBSAH Obsah POPIS... 2 ZÁKADNÍ DÍY MOTOU... 2 TABUKA PAAMETŮ... 3 VZOCE POUŽITÉ PO VÝPOČET... 4 ÚČINNOSTI MOTOU... 4 PACOVNÍ KAPAINA... 5 TAKOVÉ ZATÍŽENÍ... 5 SMĚ OTÁČENÍ... 6 EVEZNÍ POVEDENÍ... 6 MOTO

Více

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU STAVEBNÍ VRÁTKY MINOR MILLENNIUM PORTICO 35/500 KG Tato zařízení jsou určena výhradně ke zvedání materiálu. TATO PŘÍRUČKA JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZAŘÍZENÍ Důležité upozornění: Před začátkem používání zařízení

Více

Firma Neskan s. r. o. je ryze česká firma, jejímž 100 % - vlastníkem je jednatel společnosti ing. Vojtěch Průša.

Firma Neskan s. r. o. je ryze česká firma, jejímž 100 % - vlastníkem je jednatel společnosti ing. Vojtěch Průša. P R O F I L F I R M Y P r o g r a m f r é z o v á n í - v r t á n í - v y v r t á v á n í Firma Neskan s. r. o. je ryze česká firma, jejímž 100 % - vlastníkem je jednatel společnosti ing. Vojtěch Průša.

Více

BR A XL. 2015 BLUE RAY a.s. All rights reserved

BR A XL. 2015 BLUE RAY a.s. All rights reserved BR A XL BR A XL PŘESNOST DYNAMIKA RYCHLOST 5osé CNC obráběcí centrum s dvojitým gantry obrábění velkých dílů z kompozitních materiálů plastů hliníku polystyrenu dřeva automobilový průmysl letecký průmysl

Více

Přehledový katalog stroje. ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Přehledový katalog stroje. ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E. Přehledový katalog stroje ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PE, PE-C Ohraňovací lisy G.A.D.E. ELETTRICA série PE, PE-C

Více

Naše stroje. splní vaše přání.

Naše stroje. splní vaše přání. a k d í b a n í n č k A 4 Váš svět strojů... 1 0 2. 2 1. 1 3. 9. 0 1 Naše stroje splní vaše přání. Volejte zdarma: 800 100 709 0800 004 203 60 strojů v akční nabídce >> Šeky Cadhoc váš vysněný dárek Pravidla

Více

ZÁKLA L DY Y OB O RÁBĚNÍ Te T o e r o ie e ob o r b áb á ě b n ě í n, z ák á lad a n d í n d r d uh u y h třísko k v o éh é o h o obrábění

ZÁKLA L DY Y OB O RÁBĚNÍ Te T o e r o ie e ob o r b áb á ě b n ě í n, z ák á lad a n d í n d r d uh u y h třísko k v o éh é o h o obrábění ZÁKLADY OBRÁBĚNÍ Teorie obrábění, základní druhy třískového Teorie obrábění, základní druhy třískového obrábění Z historie obrábění 5000 př.n.l. obrábění nežel. kovů (měď a její slitiny). 2000 př.n.l.

Více

Tr idic e s lineárními kmity Tr idic e s kruhovy mi kmity

Tr idic e s lineárními kmity Tr idic e s kruhovy mi kmity Rezonanc ní tr idic e Tr idic e s lineárními kmity Tr idic e s kruhovy mi kmity we process the future Úpravnická technika REZONANČNI TŘIDIČE ÚLOHA Rezonanční třidiče se používají zejména pro zpracovávání

Více

Lanové navijáky. v provozech s požadavkem na vysokou kvalitu funkčnost navijáku ve vnějších i vnitřních provozech PARAMETRY POUŽÍVANÝCH LAN

Lanové navijáky. v provozech s požadavkem na vysokou kvalitu funkčnost navijáku ve vnějších i vnitřních provozech PARAMETRY POUŽÍVANÝCH LAN Zařízení určené pro zdvihání nebo tahání nevedených břemen. Jeho základní součástí je navíjecí buben poháněný přes převody ručním pohonem () nebo motorem (zpravidla elektromotorem) a doplněný o nějaký

Více

45.5 kw / 62 Ks. pøi 2800 min nosnost na vidlích 2100 kg zapojitelná 100% uzávìra diferenciálu v pøední i zadní nápravì

45.5 kw / 62 Ks. pøi 2800 min nosnost na vidlích 2100 kg zapojitelná 100% uzávìra diferenciálu v pøední i zadní nápravì 3 45.5 kw / 62 Ks -1 pøi 2800 min nosnost na vidlích 2100 kg zapojitelná 100% uzávìra diferenciálu v pøední i zadní nápravì Výložník Mono-Boom s výkonnou chránìnou Z - kinematikou a paralelním vedením

Více

70 350 x 110 10H7 6,5 4622260 70 500 x 110 10H7 9,5 4622261 120 700 x 180 12H7 30 4622262

70 350 x 110 10H7 6,5 4622260 70 500 x 110 10H7 9,5 4622261 120 700 x 180 12H7 30 4622262 8-6 Zařízení pro kontrolu obvodového házení 818 Pro rychlou a jednoduchou kontrolu obvodového házení Měřicí deska: Rovinnost dosedací plochy dle DIN 876/1 2 T-drážky pro upevnění upínacích koníků popř.

Více

Vytvořeno dne: 29.8.2012. Metodický popis, (anotace):

Vytvořeno dne: 29.8.2012. Metodický popis, (anotace): Ročník: Typ šablony Vzdělávací obor: 2. ročník Opravář zemědělských strojů III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Opravárenství Téma: Jméno autora: Ojnice a pístní čep Ing. Milan Axman Vytvořeno

Více

Promyšlené, výkonné a spolehlivé.

Promyšlené, výkonné a spolehlivé. KOV Promyšlené, výkonné a spolehlivé. Úhlové brusky FEIN. Pro Vás v nepřetržitém nasazení již po celé století: specialisté na broušení z produkce FEIN. Zkušenosti nejsou všechno. Ale znamenají velice mnoho.

Více

Lehčeji a lépe jako nikdy předtím. Toplift. www.topkarmoto.cz

Lehčeji a lépe jako nikdy předtím. Toplift. www.topkarmoto.cz Lehčeji a lépe jako nikdy předtím Toplift Víceúčelový Toplift od Böcker Bezkonkurenčně flexibilní! Toplift Böcker nabízí lehké a flexibilní transportní řešení. Díky různým přepravním adaptérům a příslušenství

Více

Technická specifikace předmětu plnění

Technická specifikace předmětu plnění Příloha č. 2 Technická specifikace předmětu plnění k výběrovému řízení na Dodávku strojů a zařízení, včetně dopravy, instalace a zaškolení Název programu: OPPK Registrační číslo projektu: CZ.2.16/3.3.00/25019

Více