Manuál GSM-01 Alarmu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Manuál GSM-01 Alarmu"

Transkript

1 Manuál GSM-01 Alarmu 1. Vložení SIM karty do alarmu Stiskněte jemně žlutý bod špičkou propisovačky a vyjměte držák SIM karty. Vložte do něj SIM a zasuňte zpět. UPOZORNĚNÍ! Kovové kontakty SIM karty musí být dole. Zkontrolujte, zda je SIM karta správně umístěna. Před vložením SIM karty do alarmu, použijte SIM kartu v normálním mobilním telefonu k následujícím krokům: Odstraňte PIN Vymažte všechna uložena čísla (pokud SIM karta nějaké obsahuje) Uložte tel. čísla určena pouze pro alarm (max. 5) Pořadí čísel musí být zvoleno dle pořadí volání, tzn. první vložené číslo bude voláno jako první, druhé uložené bude voláno jako druhé atd. 1. Připojení antény 2. UPOZORNĚNÍ! Neutahujte příliš matičku antény ani ji nenechávejte uvolněnou. 3. Připojení sirény k alarmu Připojte červený (Red) vodič k zemi a černý (Black) k výstupy sirény. 4. Jak rozlišit LED diody na hlavním panelu OUT1 a OUT2 ukazují stav výstupy 1 a 2. Mohou být použity pro ovládání dvou světel nebo jiných domácích zařízení. SPEAK třetí LED dioda ukazuje stav obousměrní komunikace v případě alarmu. RELAY čtvrtá LED dioda ukazuje stav relé. Na desce je pouze jedno relé. Dioda LED se rozsvítí, pokud oba kontakty relé budou sepnuty. ALARM pátá LED dioda ukazuje stav sirény. Pokud je sirény spuštěna, LED dioda alarmu bude svítit.

2 MONITOR pokud LED dioda svítí, znamená to, že alarm je v poslechovém modu. LISTEN IN šestí LED dioda ukazuje stav poslechu. STATUS ukazuje stav signálu. Na počátku je červená, což znamená, že systém vyhledává GSM síť, a jakmile najde síť, změní barvu na zelenou. V tomto okamžiku je GSM alarm připraven k činnosti. POWER ELD dioda ukazuje stav napájecího napětí. Svítí, jakmile je systém zapnut. Senzory a dílkové ovládače doručeny ve stavebnici jsou již přeprogramovány ve výrobě. Stačí k alarmu připojit napájecí napětí 12 V. Další vysvětlení k deseti konektorům na zadní části desky První z levé strany GND uzemnění Druhý z levé strany napájení +12V Třetí z levé strany siréna, audio výstup, velká bezdrátová siréna Čtvrtý a pátý vstup vnitřního relé. Běžně je otevřen. V případě alarmu bude sepnut po dobu 3 minut. Šestý výstup na reproduktor, obousměrná komunikace O1 a O2 řízení výstupu I1 a I2 vstupy pro drátové detektory UPOZORNĚNÍ! Vestavěná záložní baterie, zálohuje alarm v případě výpadku síťového napětí. Ovládání systému Použití dálkového ovládače Po stisknutí tlačítka ARM uvedete system do pohotovosti. Siréna vydá krátké é pípnutí. Pokud stisknete tlačítko DISARM, systém bude deaktivován. Siréna vydá dvě krátká pípnutí. Při stisknutí tlačítka PANIC bude siréna zapnuta kontinuálně k upozornění ostatních sousedů. Použití telefonu nebo mobilního telefonu k aktivaci či deaktivaci systému Zavolejte na alarm systém. Po jednom zazvonění alarm systém odpoví tím, že uslyšíte pípnutí.

3 Musíte vložit PIN a křížek (#) na konci. Běžný PIN je Při prvním přihlášení, vytočte 1234# POZNÁMKA! Tento PIN kod je pro alarm systém a nikoli pro SIM kartu. Systém odpoví pípnutím a nyní můžete odeslat několik příkazů a změnit tak nastavení alarmu. Příkazy systému: 1# - zapne výstup 1 (otevřený kolektor) 1* - vypne výstup 1 2# - zapne výstup 2 (otevřený kolektor) 2* - vypne výstup 2 3# - zapne funkci reproduktoru 3* - vypne funkci reproduktoru 4# - zapne výstup 4 relé (osazené na desce) 4* - vypne výstup 4 relé 5# - zapne textové zprávy SMS 5* - vypne textové zprávy SMS 6# - zapne hlas 6* - vypne hlas 7# - zapne sirénu 7* - vypne sirénu 8#abcd# - nastaví nový PIN, příklad 8#8686# nastaví nový PIN kod na Je doporučeno změnit PIN kod při prvním použití systému. 9* - vypne sirénu a zapne interní mikrofon alarm systému pro odposlouchávání daného místa 9#- vypne odposlouchávání a zapne sirénu 0# - aktivuje systém 0* - deaktivuje systém Podrobnější instrukce POZNÁMKA! Resetováním systému budou všechna data a zprávy vymazány. Systém přejde do továrního nastavení. Heslo se vrátí zpět k původní hodnotě, tj po resetu musíte opět nakodovat všechny bezdrátové senzory. Resetování - systém musí být deaktivován - stlačte a držte reset tlačítko - odpojte napájecí napětí z alarmu - připojte opět napájecí napětí, alarm LED dioda krátce problikne - uvolněte reset tlačítko a počkejte k zezelenání LED diody systému Nyní je systém resetován a nastaven na tovární nastavení.!heslo je 1234) Kódování bezdrátových senzorů (Přiřazení nových bezdrátových senzorů k centrální jednotce) Procedura přidání nového bezdrátového senzoru (bezdrátové PIR čidlo, bezdrátový magnetický kontakt, bezdrátová klíčenka atd.) k centrální jednotce se provede následovně: - odpojte napájecí napětí 12 V z alarmu

4 - zapojte napájecí napětí 12 V do alarmu STATUS led bude od oranžové k zelené (vyhledává síť). Stiskněte reset tlačítko po dobu 1 vteřiny (světlo se změní ze zelené na červené). Během této doby aktivujte přidávaný senzor, např. stiskněte jakékoli tlačítko na dálkovém ovládači, spusťte PIR senzor pohybem ruky či oddalte kontakty u bezdrátové magnetické kontaktu, čímž dojde k odeslání alarm signálu do centrální jednotky. Ta tyto signály rozpozná a uloží do paměti. Pokud STATUS led dioda jednou problikne, znamená to, že systém pracuje správně. Po 20 vteřinách, kdy se barva led diody změní na zelenou, je celý systém připraven k činnosti. Otestujte daný senzor a opakujte tento postup pro všechny senzory. Maximální počet uložených senzorů je 10. můžete však uložit neomezený počet senzorů změnou ID senzorů. Přiřazení bezdrátové klávesnice k GSM-01 Alarmu Upozornění: klávesnice je již od dodavatele naprogramována (aktivována) a je tudíž plně funkční s GSM-01 alarmem. Můžete si tedy jej změnit heslo. 1. Aktivace klávesnice Přepněte přepínač POWER na dolní straně klávesnice do pozice ON. Přepněte ústřednu do režimu programování a poté stiskněte libovolné tlačítko klávesnice. Klávesnice pípne a blikne LED, což je signál, že klávesnice byla přidána k ústředně a lze ji nyní používat. Dále na klávesnici přepněte přepínač S1 do pozice ON, což Vám umožní používat nouzové tlačítko (na klávesnici v levé dolní části označeno zvonkem). Tlačítka stiskněte silněji do doby pokud neuslyšíte krátké pípnutí, tzn. že u každého stisknutí jakékoli číslice je nutno slyšet pípnutí jenž signalizuje, že byl mikrospínač pod tlačítkem sepnut a tudíž vyslán signál k ústředně. Tlačítka někdy zůstanou napůl zasunuta, což však nemá žádný vliv na funkci a lze je kdykoli dostat zpět do výchozí polohy. 2. Použití klávesnice 1.Aktivovat: stiskněte postupně tlačítka pro heslo a pak hvězdičku * krátké pípnutí a LED se rozsvítí na cca 1 vteřinu. Znamená to, že operace proběhla v pořádku. Pokud však pípne dvakrát dlouze a LED svítí cca 3 vteřiny, značí to, že operace neproběhla správně. 2.Deaktivovat: Stiskněte postupně tlačítka pro heslo a pak křížek ozve se dvojí krátké pípnutí a LED se rozsvítí na cca 1 vteřinu. Znamená to, že operace proběhla v pořádku. Pokud však pípne dvakrát dlouze a LED svítí cca 3 vteřiny, značí to, že operace neproběhla správně.

5 Upozornění: originální heslo je V případě aktivace/deaktivace se také může ozvat 4x pípnutí, což znamená, že operace neproběhla v pořádku a je nutné ji zopakovat. 3. Nouzové tlačítko: Stiskněte na klávesnici Nouzové tlačítko označené zvonkem, LED blikne na cca 1 vteřinu a spustí se alarm. Můžete si vybrat, zda chcete mít tuto funkci aktivní nebo neaktivní. Pokud pomoci tužky nebo péra nepřepnete přepínač S1 do polohy ON, tzn. Bude v poloze OFF, Nouzové tlačítko bud neaktivní a nebudete jej moci použít. 4 Změna hesla : Stiskněte tlačítko s hvězdičkou * po dobu cca 3 vteřin a poté uslyšíte dvě pípnutí a rozsvítí se LED, což značí, že je vše připraveno pro změnu hesla. Vyťukejte staré heslo a pak stiskněte křížek, pokud změna hesla proběhla v pořádku, uslyšíte uslyšíte dvě pípnutí. Poté naťukejte nové heslo a pak stiskněte křížek,a poté znovu naťukejte nové heslo a pak stiskněte křížek k potvrzení nového hesla. 5 Technology parametry: Přenosová vzdálenost: 80 metrů (přímá viditelnost) Frekvence:315/ MHz Pracovní napětí: AC 220V 10% DC 9V Klidový odběr: 9mA Pracovní teplota: Relativní vlhkost : 90 Připojení drátových senzorů K připojení drátových senzorů jsou určeny 3 vstupy. Vstupy jsou nezávislé, nejsou však kódovány jako nezávislé zóny. Pokud odešle SMS, objeví se WIRED ACTIVATED (drátové senzory aktivovány). Senzory musí být NC typu ( v normálním stavu sepnuté). Na jeden vstup můžete připojit více než jeden senzor a to zapojením jejich kontaktů do série. Může nýt použit neomezený počet senzorů. Pokud jejich celkový odpor je pod 220 ohmů.

6 Připojení a řízení domácích spotřebičů Tři výstupy s otevřeným kolektorem a jedno interní relé je možno ovládat telefonem. Interní relé je aktivováno, pokud se objeví alarm a může být deaktivováno/znovu aktivováno prostřednictvím telefonních příkazů. Lze je použít např. k rozsvícení elektrické lampy. Výstupy s otevřeným kolektorem mohou být použity přímo, pokud to zařízení dovolí, nebo mohou řídit relé. Připojte antipararelní diodu k cívce relé. Tyto tři výstupy mohou být řízeny pouze telefonními příkazy. Nastavení telefonních čísel Vymažte všechna telefonní čísla na SIM kartě a uložte 5 telefonních čísel. Každé číslo může mít až 16 znaků. Nastavení obsahu hlášení Tento systém má 2 drátové zóny a 1 bezdrátovou zónu (tj. může uložit do paměti až 10 bezdrátových čidel). Pokud chcete upravit obsah zprávy, vymažte všechny zprávy v telefonu a upravte 3 zprávy na SIM kartě. První a druhá zpráva znamená, že byly aktivovány vstupy I1 a I2, třetí zpráva znamená, že byly aktivovány bezdrátová čidla. Žádná zpráva nesmí mít víc než 40 znaků, jinak bude automaticky vymazána. Původní tovární nastavení zpráv je uvedeno níže: I1 alarming: ZONE1 Activated (Zóna 1 aktivována) I2 alarming: ZONE2 Activated (Zóna 2 aktivována) Wireles detectors alarming : Wireless Activated (Aktivována bezdrátová čidla) Programování systémových funkcí Zavolejte na telefonní číslo alarmu a vyťukejte heslo, zvuk di znamená, že systém přešel do programovacího režimu. A: Povolí nebo zakáže zprávu v případě alarmu Můžete si zvolit, zda chcete odeslat zprávu v případě alarmu nebo ne. Povolit: 5# (originál) Zakázat: 5* B: Povolit/zakázat telefonování v případě alarmu Můžete si vybrat, zda má systém v případě alarmu telefonovat či nikoli. Povolit: 6# (originál) Zakázat: 6* C: Povolit/zakázat zapnutí sirény v případě alarmu

7 Můžete si vybrat,, zda má v případě alarmu dojít k zapnutí sirény či nikoli Povolit: 7# (originál) Zakázat: 7* D: Upravit heslo Je možno změnit heslo telefonem na dálku Příkaz: 8#...# (4 číslice hesla) Použití systému Aktivace: Pokud stisknete (uzamknutý zámek), signální LED dioda centrální jednotky začne zeleně blikat. Tím označuje, že je systém v aktivačním stavu a v tomto okamžiku, pokud dojde k aktivací čidla, vytočí nastavená telefonní čísla nebo spustí alarm. Barva LED diody se změní na červenou, což označuje alarm. Deaktivace Pokud stisknete (odemknutý zámek), signální LED dioda centrální jednotky zezelená, ale nebude blikat. V tomto stavu nespustí alarm, ani nezačne vytáčet. Nouzový stav Pokud stisknete (horní tlačítko na dálkovém ovládači), signální LED dioda zčervená, což znamená alarm. Příkazy Je-li alarm Pokud se objeví alarm, bude zapnuta siréna a začne vytáčení přednastavených tel. čísel či odesílání SMS zpráv. Pokud přijmete hovor a ozve se di, což znamená, že operace je v pořádku, stiskněte heslo# a poté následující: 0# aktivace 0* deaktivace 1# Zapnout O1 1* Vypnout O1 2# Zapnout O2 2* Vypnout O2 3# Zapnout funkci reproduktoru 3* vypnout funkci reproduktoru Poznámka: hlasitější reproduktor by měl být umístěn co nejdál od centrální jednotky, jinak může dojít k jejímu ovlivnění echo efektem. 4# Vypne relé 4* zapne relé 9* Zapnutí odposlechu 9# Vypnutí odposlechu Obsah balení alarmu 1 ks Centrální jednotka 1 ks bezdrátové PIR čidlo (senzor) 1 ks bezdrátový magnetický kontakt 2 ks dálkový ovládač 1 ks anténa 1 ks mini siréna 110dB/0,3 m 1 ks síťový adaptér

8 Technické parametry GSM alarm module Napájecí napětí: 6V Vzdálenost bezdrátových čidel: 100m Frekvence: 433 MHz a 900/1800 MHz Pracovní napětí: 220/12V Vnější siréna: 110 db Pracovní teplota: 10 až + 40 C Vlhkost: pod 90%

Domácí GSM poplachový systém GSM - 02

Domácí GSM poplachový systém GSM - 02 Domácí GSM poplachový systém GSM - 02 Instalace a uživatelská příručka Krátký úvod: GSM 900/1800 pásma,můžou být použity ve vetšině části světa. Plně duplexní (obousměrná) komunikace s ústřednou (Volitelné)

Více

GSM ALARM - základní sada Návod k použití

GSM ALARM - základní sada Návod k použití GSM ALARM - základní sada Návod k použití První spuštění a základní nastavení: Před vložením SIM karty do GSM alarmu, je potřeba ji připravit v mobilním telefonu: 1. Odstraňte PIN 2. Vymažte všechny telefonní

Více

GSM-01. Pro lepší pochopení tohoto výrobku, přečtěte si uživatelská příručka důkladně před použitím.

GSM-01. Pro lepší pochopení tohoto výrobku, přečtěte si uživatelská příručka důkladně před použitím. GSM-01 Pro lepší pochopení tohoto výrobku, přečtěte si uživatelská příručka důkladně před použitím. Dovozce a prodejce: www.alarmy-zabezpeceni.cz Hanse Ledwinky 200 742 21 Kopřivnice Česká republika Tel:

Více

Bezpečnostní GSM alarm systém. Zkrácený UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Bezpečnostní GSM alarm systém. Zkrácený UŽIVATELSKÝ MANUÁL Bezpečnostní GSM alarm systém Zkrácený UŽIVATELSKÝ MANUÁL První zapnutí Vložte kartu SIM do hlavní jednotky, zapojte kabely a správně namontujte GSM anténu. Potom zapojte napájecí adapter do napájení.

Více

Návod k obsluze. Kompletní sada GSM bezdrátového zabezpečovacího systému secufi

Návod k obsluze. Kompletní sada GSM bezdrátového zabezpečovacího systému secufi Návod k obsluze Kompletní sada GSM bezdrátového zabezpečovacího systému secufi Popis produktu: Bezdrátový GSM alarm secufi je určený k ochraně majetku a osob. Hodí se jak pro byty, chaty, garáže, kanceláře,

Více

Návod k základní instalaci alarmu GSM02

Návod k základní instalaci alarmu GSM02 Návod k základní instalaci alarmu GSM02 Technické parametry Vstup napětí: Standby odběr: Alarm odběr: Frekvence bezdrát. čidel: GSM Frekvence: Záložní baterie: Hlasitost alarmu: Výstup napětí DC9V~12V

Více

Bezdrátový GSM Alarm Systém HF-GSM01 Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme za nákup našeho produktu. Tato uživatelská příručka Vás provede instalací systému a seznámí Vás s funkcemi a ovládáním

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ A OBSLUHU SXS 20

NÁVOD NA MONTÁŽ A OBSLUHU SXS 20 Vydání březen 2003. 2003, RADOM s.r.o. Jiřího Potůčka 259 530 09 Pardubice tel./fax: +420466414211 email: info@radom-cz.cz Autor: Z.Krčil Počet stran: 11 Číslo dokumentu: KD 800 98 Určení GSM hlásič SXS

Více

Modulární autoalarm www.levnealarmy.cz

Modulární autoalarm www.levnealarmy.cz Modulární autoalarm www.levnealarmy.cz DÁLKOVÝ OVLADAČ Tlačítko Obrázek Funkce Podmínka zapnutí a uzamknutí dveří alarm je vypnutý 1 vyhledání auta se zvukem alarm je zapnutý ukončení poplachu je spuštěný

Více

Podrobný uživatelský manuál. EVOLVE Sonix. Bezdrátový GSM alarm

Podrobný uživatelský manuál. EVOLVE Sonix. Bezdrátový GSM alarm Podrobný uživatelský manuál EVOLVE Sonix Bezdrátový GSM alarm Děkujeme vám za zakoupení GSM alarm systému EVOLVE Sonix. UPOZORNĚNÍ! Tento produkt využívá nejmodernější technologie, přesto však nelze při

Více

GSM alarm s displejem SE200

GSM alarm s displejem SE200 GSM alarm s displejem SE200 Obsah: Přehled funkcí... 2 Popis ústředny... 2 Nastavení funkcí... 5 Tovární resetování... 6 Kódování dálkového ovládače... 6 Kódování chráněné zóny... 6 Změna hesla... 7 Nastavení

Více

Bezdrátový GSM alarm systém HF-GSM02 Uživatelská příručka

Bezdrátový GSM alarm systém HF-GSM02 Uživatelská příručka Bezdrátový GSM alarm systém HF-GSM02 Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme za nákup našeho produktu. Tato uživatelská příručka Vás provede instalací systému a seznámí Vás s funkcemi a ovládáním

Více

Popis a funkce klávesnice K3

Popis a funkce klávesnice K3 Popis a funkce klávesnice K3 originální anglický manuál je nedílnou součástí tohoto českého překladu Klávesnice K3 používá nejnovější mikroprocesorovou technologii k otevírání dveří, ovládání zabezpečovacích

Více

SEL01 GSM alarm. Firmy Selax Electronics s.r.o. Návod k použití

SEL01 GSM alarm. Firmy Selax Electronics s.r.o. Návod k použití SEL01 GSM alarm Firmy Selax Electronics s.r.o. Návod k použití I. Hlavní vlastnosti: 1. Používá SimCom průmyslový modul. 2. Oboustranná komunikace, poslech střeženého prostoru i hovor k lidem, kteří jsou

Více

POKYNY K OBSLUZE. Bezpečnostní systém MODEL: VOYAGER. Vlastnosti systému :

POKYNY K OBSLUZE. Bezpečnostní systém MODEL: VOYAGER. Vlastnosti systému : Bezpečnostní systém POKYNY K OBSLUZE MODEL: VOYAGER Vlastnosti systému : 1. Dva 4-tlačítkové ovladače s plovoucím kódem a funkcí antiscan 2. Aktivace / deaktivace systému 3. Tichá aktivace / deaktivace

Více

Bezpečnostní GSM poplašný systém. Návod k použití. Schéma zapojení hlavní jednotky. 4 drátová a 6 bezdrátových ochranných zón;

Bezpečnostní GSM poplašný systém. Návod k použití. Schéma zapojení hlavní jednotky. 4 drátová a 6 bezdrátových ochranných zón; Schéma zapojení hlavní jednotky SP + SP- připojený reproduktor SP- uzemnění (GND) Drátové zóny: L1 až L4 jsou vodiči připojované zóny, od příslušného vstupu a země. Na svorkách není napětí, ale jsou uzpůsobeny

Více

Domácí zabezpečovací ústředna YL-007M2B

Domácí zabezpečovací ústředna YL-007M2B Domácí zabezpečovací ústředna YL-007M2B Uživatelský manuál Pro lepší pochopení tohoto výrobku si přečtěte tento uživatelský manuál dříve, než výrobek použijete. Funkce - 7 kabelových a 99 bezdrátových

Více

Bezdrátový GSM Alarm Systém HF-GSM01 Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme za nákup našeho produktu. Tato uživatelská příručka Vás provede instalací systému a seznámí Vás s funkcemi a ovládáním

Více

Popis a funkce čtečky otisku prstu

Popis a funkce čtečky otisku prstu Popis a funkce čtečky otisku prstu Čtečka používá nejnovější mikroprocesorovou technologii k otevírání dveří a zabezpečovacích systémů které využívaí časové nebo bistabilní kontakty. Programování se provádí

Více

GSM Alarm System s LED displejem GSM-01A

GSM Alarm System s LED displejem GSM-01A GSM Alarm System s LED displejem GSM-01A Přehled GSM inteligentní alarm má všechny funkce tradičního telefonního systému plus navíc využívá výhod GSM sítě a SMS pro pohodlnější, výkonnější a spolehlivější

Více

Motorola MC35 stručný návod k použití

Motorola MC35 stručný návod k použití Motorola MC35 stručný návod k použití Obecný popis Obr.1 obecný popis 1. LCD Dotykový displej 2. GSM Stav/Signalizace LED 3. Tlačítko ovládání hlasitosti 4. Přepínač Kamera/Čárový kód 5. Tlačítko Reset

Více

Bezpečnostní GSM poplachový systém. Uživatelský manuál

Bezpečnostní GSM poplachový systém. Uživatelský manuál Bezpečnostní GSM poplachový systém Uživatelský manuál 1. Představení systému Bezdrátový inteligentní elektronický GSM poplachový systém. Jako přidávek je tento poplachový system vysoce automatický, automatický

Více

0201601050 Ksenia auxi wls. Instalační a programovací manuál. Ksenia: Bezpečnost on-line. 1 www.ksenia.cz

0201601050 Ksenia auxi wls. Instalační a programovací manuál. Ksenia: Bezpečnost on-line. 1 www.ksenia.cz 0201601050 Ksenia auxi wls Instalační a programovací manuál Ksenia: Bezpečnost on-line 1 www.ksenia.cz Obsah Obsah... 2 PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY... 3 POPIS ČÁSTÍ EXPANDÉRU... 3 PŘÍKLADY

Více

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití Hands free sada do auta U&I-04 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 3 NÁHLAVNÍ SADA... 3 REPRODUKTOR HANDSFREE... 4 ZÁKLADNÍ OPERACE... 4 NABÍJENÍ... 5 NABÍJENÍ HEADSETU... 6 NABÍJENÍ

Více

KODÉR PRO 18 ÚČASTNÍKŮ S INTEGROVANOU HLASOVOU JEDNOTKOU 1072/5

KODÉR PRO 18 ÚČASTNÍKŮ S INTEGROVANOU HLASOVOU JEDNOTKOU 1072/5 KODÉR PRO 18 ÚČASTNÍKŮ S INTEGROVANOU HLASOVOU JEDNOTKOU 1072/5 VLASTNOSTI Modul řady 1155 Svorkovnice pro připojení 18 tlačítek (dvě tlačítka přímo na modulu) Konektor pro připojení rozšiřujícího modulu

Více

POKROČILÉ PROGRAMOVÁNÍ. Pípání / Poplach

POKROČILÉ PROGRAMOVÁNÍ. Pípání / Poplach POKROČILÉ PROGRAMOVÁNÍ Pokročilé programování umožňuje uživateli uživatelsky přizpůsobit řídící panel, aby reagoval různě při různých okolnostech. Hlavními rysy jsou: Jestliže je vybuzen senzor, řídící

Více

Sebury BC verze 2.0. Instalační manuál

Sebury BC verze 2.0. Instalační manuál Sebury BC-2000 verze 2.0 Instalační manuál BC-2000 Obsah 1. POPIS... 3 1.1 ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI... 3 1.2 TECHNICKÉ PARAMETRY... 3 2. MONTÁŽ... 4 2.1 ZAPOJENÍ... 5 2.2 RESET NA TOVÁRNÍ NASTAVENÍ... 5 3.

Více

SPY 11. Automobilový zabezpečovací systém

SPY 11. Automobilový zabezpečovací systém SPY 11 Automobilový zabezpečovací systém Uživatelská příručka Před prvním použitím zabezpečovacího systému si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Tlačítka

Více

Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel

Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel SE545 Zabezpečovací systém určený k montáži do nákladních vozidel Montážní příručka 1. Shéma zapojení 1.2 Popis vodičů Pin Barva vodiče Popis 1 Červený Napájení +24 V (pojistka 15 A) 2 Černý Zem 3 Černý

Více

manuál Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1

manuál Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Sebury W1-B Manuál Kód + karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 26.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Popis Kódová klávesnice, se čtečkou karet. Je možné zapojit do větších

Více

Návod na použití E KR11

Návod na použití E KR11 Návod na použití E KR11 Popis Kódová klávesnice a zároveň i čtečka karet je určena pro venkovní / vnitřní použití. Zařízení lze provozovat samostatně nebo jej lze zapojit do větších systémů pomocí výstupu

Více

Návod na použití Dveřní jednotka DJ 1T KEY Stránka 1

Návod na použití Dveřní jednotka DJ 1T KEY Stránka 1 Návod na použití Dveřní jednotka DJ 1T KEY Stránka 1 1.1 Mechanické časti a jejich funkce Připojení kabelů Hlavní port pro připojení DJ: BUS: Připojení k nepolarizované sběrnici PL: Vstup externího napájení

Více

Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO. uživatelský manuál

Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO. uživatelský manuál Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO uživatelský manuál 1 1. LCD displej dálkového ovladače 2. Popis ikonek LCD displeje 1. Vypnutí systému 2. Tiché zapnutí 3. Zapnutí se zvukem

Více

Popis a funkce klávesnice BC-2018

Popis a funkce klávesnice BC-2018 Popis a funkce klávesnice BC-2018 originální anglický manuál je nedílnou součástí tohoto českého překladu Klávesnice s čtečkou otisků prstů používá nejnovější mikroprocesorovou technologii k otevírání

Více

GSM SMS alarm - zabezpečovací systém

GSM SMS alarm - zabezpečovací systém CZ GSM SMS alarm - zabezpečovací systém Uživatelská příručka LYD-111 Pro lepší pochopení tohoto výrobku, si před jeho použitím důkladně prostudujte tuto uživatelskou příručku. Příslušenství: Centrální

Více

Digitální bezdrátový GSM alarm. Návod k použití SA-GSM. Před instalací a uvedením zařízení do provozu si pozorně přečtěte

Digitální bezdrátový GSM alarm. Návod k použití SA-GSM. Před instalací a uvedením zařízení do provozu si pozorně přečtěte Digitální bezdrátový GSM alarm CZ Návod k použití SA-GSM Před instalací a uvedením zařízení do provozu si pozorně přečtěte 1 následující informace! Děkujeme, že jste si zakoupili námi distribuovaný výrobek!

Více

VIDEOTELEFONY 1750/5 a 1750/6

VIDEOTELEFONY 1750/5 a 1750/6 VIDEOTELEFONY 1750/5 a 1750/6 POPIS A FUNKCE 1.Nastavení hlasitosti vyzvánění (MAX, MEDIUM, MUTE) 2. Reproduktor 3. Nastavení jasu (MAX - MIN) 4. Nastavení intenzity barev displeje (MAX - MIN) 5. Displej

Více

SPY18 - RFID MOTO ALARM

SPY18 - RFID MOTO ALARM SPY18 - RFID MOTO ALARM Obsah RFID MOTO ALARM...1 HANDS FREE CHYTRÁ RFID TECHNOLOGIE...2 FUNKCE SYSTÉMU...3 Varování před nízkou kapacitou baterie...4 Režim úspory energie (režim spánku)...4 Ruční aktivace

Více

Bezdrátový šestizónový alarm. Číslo produktu: TR981

Bezdrátový šestizónový alarm. Číslo produktu: TR981 CZ Bezdrátový šestizónový alarm Číslo produktu: TR981 Instalační a uživatelský manuál Důležité bezpečnostní funkce Původní heslo je stejné pro každé zařízení, z bezpečnostních důvodů si ho tedy hned změňte!

Více

INTERFACE GSM VT-GSM-007

INTERFACE GSM VT-GSM-007 Popis zařízení INTERFACE GSM VT-GSM-007 Zařízení VT-GSM-007 je GSM interface s hlasovým kanálem a 2 vstupy a 2 výstupy (NO,NC). Vstupy se aktivují připojením na záporný potenciál napájení 0V. Doba pro

Více

Kódová klávesnice s RFID čtečkou. ekey Strong OBRÁZEK KLÁVESNICE

Kódová klávesnice s RFID čtečkou. ekey Strong OBRÁZEK KLÁVESNICE Kódová klávesnice s RFID čtečkou ekey Strong OBRÁZEK KLÁVESNICE Autonomní kódová klávesnice s čtečkou RFID čipů pro ovládání elektrického zámku. Klávesnici je možné používat k vnitřnímu i venkovnímu použití.

Více

Návod na obsluhu a programování kódové klávesnice Comelit 3348B

Návod na obsluhu a programování kódové klávesnice Comelit 3348B Návod na obsluhu a programování kódové klávesnice Comelit 3348B Blahopřejeme, koupili jste vysoce kvalitní produkt firmy Comelit. Tento produkt odpovídá všem právním úpravám a normám evropské unie. Děkujeme

Více

Návod na použití Dveřní jednotka DJ 1T KEY Stránka 1

Návod na použití Dveřní jednotka DJ 1T KEY Stránka 1 Návod na použití Dveřní jednotka DJ 1T KEY Stránka 1 1.1 Mechanické časti a jejich funkce Připojení kabelů Hlavní port pro připojení DJ: BUS: Připojení k nepolarizované sběrnici PL: Vstup externího napájení

Více

Bezpečnostní poplašný systém GSM-01LED T505. Návod k použití

Bezpečnostní poplašný systém GSM-01LED T505. Návod k použití Bezpečnostní poplašný systém GSM-01LED T505 Návod k použití 16 1 Instalace systému Stručný popis systému Tento GSM poplašný a dohledový systém se skládá z hlavní jednotky a bezdrátového příslušenství jako

Více

Vstupní jednotka E10 Návod na použití

Vstupní jednotka E10 Návod na použití Návod na použití Přístupový systém Vstupní jednotka E 10 Strana 1 Obsah 1 Úvod:... 3 2 Specifikace:... 3 3 Vnitřní obvod:... 3 4 Montáž:... 3 5 Zapojení:... 4 6 Programovací menu... 5 6.1 Vstup do programovacího

Více

Návod na použití. Návod na použití. Dveřní jednotka PC-D244-K. Stránka 1

Návod na použití. Návod na použití. Dveřní jednotka PC-D244-K. Stránka 1 Dveřní jednotka PCD244K Stránka 1 1.1 Mechanické časti a jejich funkce Připojení kabelů Hlavní port pro připojení: BUS: Připojení k nepolarizované sběrnici PL: Vstup externího napájení zámku. Připojte

Více

GSM mms alarm SW-8388x

GSM mms alarm SW-8388x GSM mms alarm SW-8388x Technické parametry: GSM frekvence: 850,900,1800,1900 MHz Maximální proud: 500-800mA AV výstupní impedance: 75ohm AV výstupní napětí: 1V š-š TV režim: PAL/NTSC Vnitřní kamera: SONY

Více

Bezpečnostní poplašný systém GSM-03 T511. Návod k použití

Bezpečnostní poplašný systém GSM-03 T511. Návod k použití Bezpečnostní poplašný systém GSM-03 T511 Návod k použití 16 1 Instalace systému Stručný popis systému Tento GSM poplašný a dohledový systém se skládá z hlavní jednotky a bezdrátového příslušenství jako

Více

DJ 1T ID ver 1.2 Návod na použití. Návod na použití. Dveřní jednotka DJ 1T ID. Strana 1

DJ 1T ID ver 1.2 Návod na použití. Návod na použití. Dveřní jednotka DJ 1T ID. Strana 1 Návod na použití Dveřní jednotka DJ 1T ID Strana 1 Mechanické časti a jejich funkce 1 Montáž 1.1 Připojení kabelů JP/LK: Přepínač typu ovládaní zámku, interním napájením/ ovládacím relé (kapitola 1.5.1,

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNA PRO FIRMU A DOMÁCNOST YL-007M3DX

UŽIVATELSKÝ MANUÁL ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNA PRO FIRMU A DOMÁCNOST YL-007M3DX UŽIVATELSKÝ MANUÁL ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNA PRO FIRMU A DOMÁCNOST YL-007M3DX Několik informací na úvod Správné používání: Před používáním přístroje si pečlivě pročtěte tento manuál. Voděodolnost: Ústředna

Více

Sebury W1-A Instalační manuál

Sebury W1-A Instalační manuál Sebury W1-A Dokumentace vytvořena dne 29.7.2011 Poslední korekce dne: 17.5.2013 VARIANT plus s.r.o. W1-A Obsah 1. POPIS... 3 1.1 ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI... 3 1.2 TECHNICKÉ PARAMETRY... 3 2. MONTÁŽ... 4 2.1

Více

Kódová klávesnice DPA-CODE

Kódová klávesnice DPA-CODE Kódová klávesnice DPA-CODE Manuál v2.00 250 kodů samostatný provoz Dokumentace vytvořena dne: 10.5.2010 poslední korekce dne: Popis Autonomní kódová klávesnice v masivním kovovém provedení pro vnitřní

Více

Instalační a uživatelský manuál

Instalační a uživatelský manuál Instalační a uživatelský manuál - 2 - FUNKCE A MOŽNOSTI ALARMU: Dálkové ovládání centrálního zamykání 30 100m (záleží na umístění řídící jednotky alarmu) Hlasitá/Tichá aktivace alarmu Funkce Panic Vyhledání

Více

Copyright 2010 Shenzhen C2S Technology Co., Ltd. Dovozce pro ČR: http://www.parkujeme.cz, info@parkujeme.cz, tel: +420 608 27 26 25

Copyright 2010 Shenzhen C2S Technology Co., Ltd. Dovozce pro ČR: http://www.parkujeme.cz, info@parkujeme.cz, tel: +420 608 27 26 25 GSM/GPS Alarm GPS-1200 Instalační a uživatelský manuál Obsah GSM/GPS Alarm GPS-1200...1 Instalační a uživatelský manuál...1 Obsah...2 1. Úvod...3 1.1. Vlastnosti a specifikace...3 1.2. Implicitní (tovární)

Více

rádiové přijímače Instrukce a upozornění pro montéry

rádiové přijímače Instrukce a upozornění pro montéry rádiové přijímače Instrukce a upozornění pro montéry 1 Popis produktu SMX2 a SMX2R jsou dvoukanálové rádiové přijímače konstruované pro různé typy vysílačů SMX2 SMX2R SMILO FLOR a VERY VR Instalace Výběr

Více

MODULÁRNÍ AUTOALARM UŽIVATELSKÝ MANUÁL.

MODULÁRNÍ AUTOALARM UŽIVATELSKÝ MANUÁL. MODULÁRNÍ AUTOALARM UŽIVATELSKÝ MANUÁL www..levnealarmy.cz Tlačítko č. 1 Tlačítko č.2 Dálkový ovladač Tlačítko Zapnuté Vypnuté Zapnuté zapalování I - krátký stisk Vypnutí alarmu Zapnutí alarmu I - delší

Více

QC300 3fáze 400V řídící jednotka / QC300R 3fáze 230V / QC301 1fáze

QC300 3fáze 400V řídící jednotka / QC300R 3fáze 230V / QC301 1fáze QC300 3fáze 400V řídící jednotka / QC300R 3fáze 230V / QC301 1fáze Technická specifikace Dodávka energie Dodávka energie pro externí příslušenství Síla motoru Ochranná pojistka Ochrana Pracovní teplota

Více

Sebury BC verze 2.0. Instalační manuál

Sebury BC verze 2.0. Instalační manuál Sebury BC-2000 verze 2.0 VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 635 (pracovní doba 7:30 15:30) www.variant.cz evs@variant.cz Tato dokumentace je

Více

Kódová klávesnice a čtečka čipů CP1000 Čtečka RFID čipů 125 khz

Kódová klávesnice a čtečka čipů CP1000 Čtečka RFID čipů 125 khz UŽIVATELSKÝ NÁVOD Kódová klávesnice a čtečka čipů CP1000 Čtečka RFID čipů 125 khz 1. OBSAH 1. Obsah... 1 2. Úvod... 2 3. Instalace... 2 4. Uložení uživatelských čipů (karet)... 2 4.1. Uživatelská pozice

Více

PŘIJÍMAČ DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ FLOXR

PŘIJÍMAČ DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ FLOXR PŘIJÍMAČ DÁLKOVÉHO OVLÁDÁNÍ FLOXR Technické údaje Pracovní frekvence 433,92 MHz Vstupní impedance 52 Ω Citlivost 0,5 µv Napájení 10-28 V st/ss Klidová spotřeba 15 ma Spotřeba při 1 sepnutém relé 35 ma

Více

BC-2000 KLÁVESNICE SE ČTEČKOU RFID Uživatelská příručka doplněk k originálnímu návodu (verze )

BC-2000 KLÁVESNICE SE ČTEČKOU RFID Uživatelská příručka doplněk k originálnímu návodu (verze ) BC-2000 KLÁVESNICE SE ČTEČKOU RFID Uživatelská příručka doplněk k originálnímu návodu (verze 3.3.2018) Specifikace: Napájecí napětí: 12V DC Klidový proud:

Více

CLASSE 100 V12E Handsfree video telefon s indukční smyčkou

CLASSE 100 V12E Handsfree video telefon s indukční smyčkou J J N P CLASSE 00 VE 5 Popis Přední pohled vodičový handsfree video telefon s indukční smyčkou je přednastaven na různé typy instalace v závislosti na použité příslušenství: instalace na zeď, zapuštěná

Více

manuál Sebury W2 Manuál Karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 12.8.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1

manuál Sebury W2 Manuál Karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 12.8.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Sebury W2 Manuál Karta samostatný provoz / Wiegand 26 Dokumentace vytvořena dne 12.8.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Popis Čtečka karet pro venkovní / vnitřní použití. Čtečku je možné čtečku provozovat

Více

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly Uživatelská příručka Obsah Tlačítka dálkového ovladače... 2 Funkce zabezpečovacího systému... 2 Spuštění a vypnutí zabezpečení...2 Dálkové nastartování a zhasnutí

Více

CCTV-PRODEJCE.CZ. Uživatelský manuál pro GSM SMS alarm GSM500 / SA120 Stránka 1

CCTV-PRODEJCE.CZ. Uživatelský manuál pro GSM SMS alarm GSM500 / SA120 Stránka 1 Uživatelský manuál pro GSM SMS alarm GSM500 / SA120 Stránka 1 Základní informace: GSM SMS alarm GSM500 je bezpečnostní sytém určený pro ochranu objektů. GSM500 Je určen pro objekty s nízkými riziky, jako

Více

Diktafon se vzdáleným odposlechem a výdrží až 100 dní

Diktafon se vzdáleným odposlechem a výdrží až 100 dní Diktafon se vzdáleným odposlechem a výdrží až 100 dní Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka

Více

Návod pro instalaci jednotky 1083/78, 1083/77 a 1083/62 (jednotka 1083/77 je bez funkce připojení externích kamer)

Návod pro instalaci jednotky 1083/78, 1083/77 a 1083/62 (jednotka 1083/77 je bez funkce připojení externích kamer) Návod pro instalaci jednotky 1083/78, 1083/77 a 1083/62 (jednotka 1083/77 je bez funkce připojení externích kamer) Popis 1 - kamera 2 LED pro signalizaci sběrnice 3 mikrofon 4 integrovaná tlačítka 5 jmenovky

Více

Příručka k zařízení Sebury K3-3

Příručka k zařízení Sebury K3-3 Příručka k zařízení Sebury K3-3 Určeno k odborné montáži. Jednotlivé obrázky a překlad se může drobně lišit. Obsah 1 Úvod... 2 1.1 Úvod... 2 1.2 Funkce... 2 1.3 Specifikace... 2 2 Instalace - schéma...

Více

Instalační manuál PC-D250A-4-ID. Venkovní audio jednotka se čtečkou karet

Instalační manuál PC-D250A-4-ID. Venkovní audio jednotka se čtečkou karet Instalační manuál PC-D250A-4-ID Venkovní audio jednotka se čtečkou karet Obsah OBSAH...2 POPIS...3 1 1.1 2 3 TECHNICKÉ PARAMETRY... 3 MONTÁŽ...4 ZAPOJENÍ...5 3.1 ZAPOJENÍ ZÁMKŮ... 5 3.1.1 Napájení zámku

Více

PGM-03C. Economy ( C = Controller ) www.gsm-moduly.cz. GSM klíč & dálkové ovládání. Montážní a uživatelská příručka

PGM-03C. Economy ( C = Controller ) www.gsm-moduly.cz. GSM klíč & dálkové ovládání. Montážní a uživatelská příručka PGM-03C Economy ( C = Controller ) GSM klíč & dálkové ovládání Montážní a uživatelská příručka www.gsm-moduly.cz 1 GSM dálkové ovládání PGM-03C Eco Montážní manuál v.3-1.10.2011 pro verzi fw. 1.2 Zařízení

Více

Bezdrátový GSM Alarm Systém HF-GSM03 Uživatelská příručka

Bezdrátový GSM Alarm Systém HF-GSM03 Uživatelská příručka Bezdrátový GSM Alarm Systém HF-GSM03 Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme za nákup našeho produktu. Tato uživatelská příručka Vás provede instalací systému a seznámí Vás s funkcemi a ovládáním

Více

Sebury Q3. Instalační manuál

Sebury Q3. Instalační manuál Sebury Q3 VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 635 (pracovní doba 7:30 15:30) www.variant.cz evs@variant.cz Tato dokumentace je vytvořena pro

Více

Návod na použití GSM spínače

Návod na použití GSM spínače Návod na použití GSM spínače Obj. č: 3242 Krátký popis dálkového spínače GSM: umožňuje zapínání a vypínání přístrojů přes síť GSM (i pro více uživatelů) Funkce časového zpoždění (zapínání a vypínání přístrojů

Více

BEZDRÁTOVÁ KÓDOVÁ KLÁVESNICE 868 SLH

BEZDRÁTOVÁ KÓDOVÁ KLÁVESNICE 868 SLH BEZDRÁTOVÁ KÓDOVÁ KLÁVESNICE 868 SLH 1 2 BEZDRÁTOVÁ KÓDOVÁ KLÁVESNICE 868 SLH Tento produkt splňuje normu 99/05/EEC Využití: jako ovladač pro vrata a brány Produkt je schválen pro země EU. 1. Základní

Více

EX3262C Instalační a uživatelský manuál

EX3262C Instalační a uživatelský manuál EX3262C Instalační a uživatelský manuál Technická data: Napájení telefonu je prováděno pomocí sběrnice Klidový odběr: Odběr při provozu: 8 ma 0,4 A Obrazovka: Barevné LCD 4 Pracovní teplota: 0 50 C Maximální

Více

TM servis the technical motion s.r.o. GSM Pager V1.3 GSM PAGER V1.3

TM servis the technical motion s.r.o. GSM Pager V1.3 GSM PAGER V1.3 GSM PAGER V1.3 Funkce zařízení: Modul je schopen vysílat informace o aktivaci kontaktů napojených na jeho vstupy prostřednictvím sítě GSM. Informace může být podána prostřednictvím SMS nebo telefonního

Více

Systém RADOM SECURITY pro zabezpečení objektů

Systém RADOM SECURITY pro zabezpečení objektů Systém RADOM SECURITY pro zabezpečení objektů Vydání: leden 2009 Návod na obsluhu signalizačního zařízení 2009, RADOM s.r.o. Jiřího Potůčka 259 530 09 Pardubice tel.: +420 466 414 211 fax: +420 466 413

Více

SE560. Dvoucestný zabezpečovací systém do automobilu. Uživatelská příručka

SE560. Dvoucestný zabezpečovací systém do automobilu. Uživatelská příručka SE560 Dvoucestný zabezpečovací systém do automobilu Uživatelská příručka Obsah Funkce a možnosti zabezpečovacího systému... 3 Nastavitelné parametry zabezpečovacího systému... 4 Funkce tlačítek dálkového

Více

SECURITY M2B Víceúčelový bezdrátový GSM zabezpečovací systém Uživatelská příručka

SECURITY M2B Víceúčelový bezdrátový GSM zabezpečovací systém Uživatelská příručka SECURITY M2B Víceúčelový bezdrátový GSM zabezpečovací systém Uživatelská příručka Před použitím produktu si důkladně přečtěte tento manuál Obsah Popis funkcí (3) Základní instalace (4) Inicializace (7)

Více

VCODE100 Autonomní kódová klávesnice Uživatelský manuál

VCODE100 Autonomní kódová klávesnice Uživatelský manuál VCODE100 Autonomní kódová klávesnice 1. 2. 3. Uživatelský manuál Verze: 1.0, 7/2008 1. Základní programovací funkce 1.1. Přidání uživatele Abyste mohli do klávesnice Vantage VCODE100 přidat uživatele,

Více

Inteligentní bezdrátový GSM Alarm. GSM GUARD v.2.0. Uživatelská příručka

Inteligentní bezdrátový GSM Alarm. GSM GUARD v.2.0. Uživatelská příručka Inteligentní bezdrátový GSM Alarm GSM GUARD v.2.0 Uživatelská příručka Verze 2.1 24.2.2009 OBSAH Základní popis... 2 Obsah balení... 2 Volitelné příslušenství... 2 Popis zařízení... 3 Funkce a vlastnosti...

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání MI-1250 Video rozhraní pro vozidla Renault Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video signál z kamery při

Více

Bezpečnostní GSM poplašný systém. Návod k použití. Schéma zapojení hlavní jednotky. 4 drátová a 6 bezdrátových ochranných zón;

Bezpečnostní GSM poplašný systém. Návod k použití. Schéma zapojení hlavní jednotky. 4 drátová a 6 bezdrátových ochranných zón; zvonění podle nastavení. Pokud volané telefonní číslo je obsazeno, nebe se s ním nelze spojit, systém vytočí další nastavené telefonní číslo a tak pokračuje dokud se s volaným číslem nespojí a neohlásí

Více

W1-A manuál Sebury W1-A Manuál Kód + karta samostatný provoz 2 samostatné reléové výstupy

W1-A manuál Sebury W1-A Manuál Kód + karta samostatný provoz 2 samostatné reléové výstupy Sebury W1-A Manuál Kód + karta samostatný provoz 2 samostatné reléové výstupy Dokumentace vytvořena dne 29.7.2011 JM VARIANT plus s.r.o. strana 1 Popis Kódová klávesnice, se čtečkou karet. Autorizace Počet

Více

INSTRUKCE A UPOZORNĚNÍ PRO MONTÉRY

INSTRUKCE A UPOZORNĚNÍ PRO MONTÉRY Litvínovská 609/3, 190 21 Praha 9 Prosek, IČO: 25351851, DIČ: CZ25351851 tel.: 284 810 498, fax: 284 818 196, e-mail: obchod@olymps-door.cz, www.olymps-door.cz INSTRUKCE A UPOZORNĚNÍ PRO MONTÉRY rádiové

Více

PC-D250A-4-ID. Dveřní stanice. Návod k instalaci

PC-D250A-4-ID. Dveřní stanice. Návod k instalaci PC-D250A-4-ID Dveřní stanice Návod k instalaci 2 Obsah 1. Popis...4 1.1 Technické parametry...4 2. Montáž...5 3. Zapojení...6 3.1 Zapojení zámků...6 3.1.1 Napájení zámku z dveřní stanice...6 3.1.2 Napájení

Více

Hamletovygumy.net HPS 840 NEW (H) Uživatelský návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti

Hamletovygumy.net HPS 840 NEW (H) Uživatelský návod CZ. PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti HPS 840 NEW (H) Uživatelský návod CZ PATROL LINE - CAN BUS Budoucnost v současnosti popis systému HPS 840 je autoalarm určený pro motorová vozidla s dálkově ovládaným centrálním zamykáním a s 12V napájecím

Více

SE528. Zabezpečovací systém do automobilu. Instalační a uživatelská příručka

SE528. Zabezpečovací systém do automobilu. Instalační a uživatelská příručka SE528 Zabezpečovací systém do automobilu Instalační a uživatelská příručka Funkce systému: Dálkové ovládání s plovoucím kódem Nastavitelná délka impulsu pro odemknutí a zamknutí dveří Nastavitelné automatické

Více

Sfera Keypad Module. Instalační manuál 07/12-01 PC

Sfera Keypad Module. Instalační manuál 07/12-01 PC 353000 Sfera Keypad Module Instalační manuál 07/12-01 PC 2 Obsah Numerická klávesnice 1 Úvod 4 1.1 Varování a doporučení 4 2 Popis 5 2.1 Hlavní funkce 5 2.2 Čelní pohled 6 2.3 Zadní pohled 7 3 Konfigurace

Více

Bezdrátový GSM Alarm Systém HF-GSM03 Uživatelská příručka

Bezdrátový GSM Alarm Systém HF-GSM03 Uživatelská příručka Bezdrátový GSM Alarm Systém HF-GSM03 Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme za nákup našeho produktu. Tato uživatelská příručka Vás provede instalací systému a seznámí Vás s funkcemi a ovládáním

Více

Dětské hodinky s GPS. Návod k obsluze. Hlavní výhody přístroje: Jednoduché ovládání Malé rozměry Online mapový podklad

Dětské hodinky s GPS. Návod k obsluze. Hlavní výhody přístroje: Jednoduché ovládání Malé rozměry Online mapový podklad Dětské hodinky s GPS Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Jednoduché ovládání Malé rozměry Online mapový podklad www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1 Specifikace a obsah balení 1.1 Specifikace Popis

Více

Diktafon se vzdáleným odposlechem a výdrží až 100 dní

Diktafon se vzdáleným odposlechem a výdrží až 100 dní Diktafon se vzdáleným odposlechem a výdrží až 100 dní Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka

Více

DÁLKOVÝ OVLADAČ (SADA) RXH-1K

DÁLKOVÝ OVLADAČ (SADA) RXH-1K DÁLKOVÝ OVLADAČ (SADA) RXH-1K rxh1k_cz 06/17 Přijímač RXH-1K umožňuje dálkové ovládání elektrických zařízení pomocí radiových vysílačů (bezdrátových klíčenek). Dálkové ovladače, mohou pracovat až s 40

Více

GSM 077 MODULÁRNÍ GSM AUTOALARM S ROZHRANÍM PRO CAN BUS MODUL. Montážní manuál

GSM 077 MODULÁRNÍ GSM AUTOALARM S ROZHRANÍM PRO CAN BUS MODUL. Montážní manuál GSM 077 MODULÁRNÍ GSM AUTOALARM S ROZHRANÍM PRO CAN BUS MODUL CZ Montážní manuál OBSAH 1 NASTAVENÍ ALARMU... 3 1.1 Programování ovladačů...3 1.2 Nouzové vypnutí alarmu...3 1.3 Změna počtu stisknutí servisního

Více

MODULÁRNÍ AUTOALARM UŽIVATELSKÝ MANUÁL. www.levnealarmy.cz

MODULÁRNÍ AUTOALARM UŽIVATELSKÝ MANUÁL. www.levnealarmy.cz MODULÁRNÍ AUTOALARM UŽIVATELSKÝ MANUÁL www.levnealarmy.cz Dálkový ovladač Tlačítko Alarm zapnutý Alarm vypnutý Zapnuté zapalování I - krátký stisk Zapnutí alarmu Zapnutí alarmu II - krátký stisk Vypnutí

Více

HX9801 / HX9802 / 9803 Návod k instalaci

HX9801 / HX9802 / 9803 Návod k instalaci ROZMĚRY: 120*80*225 CM ROZMĚRY: 100*80*225 CM ROZMĚRY: 95*95*225 CM 1 Potřebné nástroje (nejsou součástí dodávky) Zkontrolujte, máte-li připravené následující nástroje, k dispozici dostatek suchého místa

Více

Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO. uživatelský manuál. www.autoalarmy.cz

Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO. uživatelský manuál. www.autoalarmy.cz Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO uživatelský manuál www.autoalarmy.cz 1. LCD displej dálkového ovladače 2. Popis ikonek LCD displeje 1. Vypnutí systému 2. Tiché zapnutí 3. Zapnutí

Více

GSM modul na ovládání sauny

GSM modul na ovládání sauny GSM modul na ovládání sauny GSM modul je určený ke vzdálenému ovládání sauny. Umožní vám například zapnout saunu pomocí sms zprávy, zatímco vy budete teprve na cestě domů. Pokud se rozmyslíte, pomocí vašeho

Více

Vstupní panely LITHOS

Vstupní panely LITHOS PROGRAMOVACÍ MANUÁL Vstupní panely LITHOS Likvidace Ujistěte se, že obalový materiál nebude volně zanechán v prostředí, ale že dojde k jeho likvidaci v souladu s právními předpisy platnými v zemi použití

Více

Uživatelský manuál pro GSM ovládání RTU 5024

Uživatelský manuál pro GSM ovládání RTU 5024 Uživatelský manuál pro GSM ovládání RTU 5024 Instalace a nastavení Základní heslo je 1234 toto heslo doporučujeme před používáním změnit. Změna hesla a další nastavení se provádí pomocí SMS příkazů. Všechny

Více