Hiab Multilift Hákový nosič XR Power

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hiab Multilift Hákový nosič XR Power"

Transkript

1 Hiab Multilift Hákový nosič XR Power Prospekt

2

3 Navrženo tak, aby se Vaše kola nepřestala točit Nové hákové nosiče Hiab Multilift XR Power pro vozidla o celkové hmotnosti od 19 do 41 tun nabízí velké množství vylepšených revolučních vlastností. Nové vlastnosti, které byly navrženy a testovány za úzké spolupráce s uživateli, usnadňují každodenní úkoly profesionálů pracujících s nákladem. Co dává hákovým nosičům Hiab Multilift XR Power opravdovou všestrannost a pasuje je tak na odborníky na všechna odnímatelná zařízení pro manipulaci s nákladem? Je to nejnovější technologie ovládacího systému s programovatelnou řídicí jednotkou. Díky této technologii je nyní možné přidávat mnoho nových, jedinečných funkcí hákového nosiče a usnadnit tak každodenní úkoly manipulace s nákladem. Extrémně spolehlivý ovládací systém poskytuje jednoduchost manipulace s odnímatelným kontejnerem pomocí kombinace automatického a ručního ovládání, stejně jako pohodlný a rychlý provoz stroje. Všechny nové možnosti jsou snadno dostupné z kabiny řidiče. Volně programovatelný systém umožňuje snížit časové prostoje, zrychlit manipulaci s kontejnerem a maximálně zvýšit bezpečnost bez ohledu na zatížení. Vestavěná inteligence stroje vede ke zlepšenému výkonu a výnosnosti, a poskytuje obsluhujícímu pracovníkovi nástroje pro údržbu stroje a analízu opotřebení. A také v kabině to vypadá na výborné řešení. Zde nalezneme moderní ergonomický řídicí panel, který byl speciálně navržen a vyvinut profesionály průmyslového designu.

4 Zahákněte se a zvedejte Svoboda volby Nezáleží na tom, jestli vezete neskladný materiál, objemný odpad, štěrk nebo kovový šrot. Vždy si můžete zvolit to správné řešení. Veškeré možnosti lze zvolit nezávisle na sobě a je jen na Vás, jaké vlastnosti bude mít Váš nový Hiab Multilift. Dokonce i v základním vybavení můžete užívat známé přednosti strojů Hiab Multilift, jako například dvourychlostní ovládání a automatické jemné pokládání kontejneru na podvozek. Možnosti řešení Automatické sekvenční řízení Manipulace s hákovým nosičem už nemůže být jednodušší! S novým automatickým sekvenčním řízením se nakládání nebo skládaní kontejneru odehraje jedním ovládacím pohybem. A zde máte znovu možnost přepnutí mezi automatickým nebo ručním ovládáním v situacích, kdy je zapotřebí jednotlivých úkonů. Vysoká rychlost a rychlé sklápění Přepněte v manipulaci s nákladem na nový převod. Vylepšená vysoká rychlost při vykládání prázdných kontejnerů sníží čas využitý ke změně kontejneru. S touto přídavnou rychlostí vylepšíte výkon stroje a udržíte kontrolu nad nákladem, zatímco se kontejner bude pokládat. Možnost rychlého sklápění hákového nosiče vyklopí náklad za třetinu normálního času.

5 Snížení tření Už žádné zvuky drhnutí, když kontejner klouže do přepravní polohy. S pomocí snížení tření na přední straně se kontejner v průběhu horizontálního pohybu lehce nadzvedne. Toto sníží tření mezi naloženým kontejnerem a pomocným rámem hákového nosiče a zajistí tak tišší a hladší manipulaci. Příslušenství přímo z výroby Příslušenství montované přímo ve výrobním závodě zahrnují např. ovládání a vedení hydrauliky pro stabilizační válečky opírané o pera zadní nápravy či stabilizační válec montovaný za zadní nápravou, ovládání zadní hydraulické podjezdové zábrany či hydraulických částí přívěsu, schránky na nářadí nebo olejovou nádrž.

6 Pracujte s nejlepším výkonem Pohodlí pro obsluhu Nechte svou mysl chvíli odpočinout s novým hákovým nosičem XR Power. Klíčové detaily zahrnují maximální pohodlí pro řidiče a bezpečnost při všech operacích. Hladké a přesné ovládání zajišťuje bezproblémovou manipulaci s kontejnerem. Nízká instalační výška a nízko umístěné těžiště poskytují vynikající stabilitu při nakládání, skládání nebo vyklápění kontejneru. Možnost snížení tření dokonce nabízí ještě hladší a tišší provoz stroje i s naloženým kontejnerem. Zjemnění prudkých změn pohybu díky novému volně programovatelnému řídícímu systému je zahrnuto v základním vybavení. Systémy Hiab Multilift XR jsou dobrou investicí do budoucna díky celoživotní spolehlivosti, nízkým nákladům na údržbu a vysoké prodejní hodnotě. Hákové nosiče Hiab Multilift XR Power jsou dostupné se dvěmi různými provozními principy. Součástí hákového nosiče XR S je posuvný mechanismus, který nabízí nízkou provozní výšku v průběhu nakládacího/vykládacího cyklu. Zdvihová kapacita modelů XR S může být od 14 do 30 t. Hiab Multilift XR Z nabízí posuvné i výklopné hákové rameno. Zdvihová kapacita modelů XR Z je 21 nebo 26 t.

7 Ještě větší flexibilita s hákovými nosiči kontejnerů série Z Nové hákové nosiče Hiab Multilift XR21Z a XR26Z, plné nejnovějších průmyslových ovládacích funkcí, jsou navrženy tak, aby maximalizovaly všestrannost vozidla skrze schopnost hákových nosičů manipulovat s odnímatelnými kontejnery různých délek. Hákové nosiče série XR Z mají extrémně nízký zdvihový úhel v průběhu výměny kontejneru, kdy dochází k použití posuvných i sklopných funkcí. Toto z něj činí ideální řešení pro využití v např. při nízkých konstrukčních výškách budov. Hákové nosiče Hiab Multilift XR21Z a 26Z přinášejí pohodlí navíc při operacích s přívěsem a tažnou tyčí, jelikož naložení kontejneru na přívěs s tažnou tyčí nebo vagón se odehrává hladce a bez námahy, téměř bez zvednutí kontejneru. Velmi nízký provozní dosah a optimalizovaný úhel sklápění umožňují využití tohoto systému pro širokou škálu přepravních účelů. S pomocí strojů XR Z práce či výměna kontejnerů už nemůže být snadnější!

8 Stavba a konstrukce Jen to nejsilnější a nejspolehlivější stroj si dokáže poradit s drsnými pracovními podmínkami stavebního průmyslu. Se sadou nových možností se hákové nosiče XR Power dokáží postarat o celou řadu různých úkolů na staveništích. Například, pokud používáte vaše vozidlo jako sklápěč pro přepravu zeminy, využijete výhody Funkce třetí rychlosti a Funkce rychlého sklápění, která zkrátí cyklus o 1/3 času v porovnání se standardní rychlostí. Hákový nosič XR Power je ideálním a cenově dostupným řešením manipulace s nákladem na staveništích.

9 Vyberte správnou možnost pro vaše úkoly při manipulaci s nákladem Odpad a recyklace Přepravu odpadu na skládku nebo do spalovny odpadů, stejně jako přepravu recyklovatelných materiálů k novému využití, lze také provést s využitím XR Power systému hákových nosičů za přijatelnou cenu. Obvykle se při každodenní práci profesionálů v oboru zpracování a recyklace odpadu uskuteční mnoho výměn kontejnerů. Výnosnost v této obchodní oblasti lze zvýšit tak, že si vyberete vyšší rychlost, která sníží čas při výměně kontejneru, a automatické ovládání, které usnadní nakládání a vykládání. Snížení tření se nejvíce hodí pro městské oblasti, kde zaručuje tichý provoz při výměně kontejneru. Usnadněte si své každodenní úkoly a zvyšte jejich efektivitu se systémem hákových nosičů Hiab Multilift. Hasičská a odtahová služba Hákové nosiče Hiab Multilift XR Power představují ověřené, úsporné a flexibilní řešení pro hasičskou a odtahovou logistiku. Jedno základní vozidlo dokáže provádět více úkolů pouhou změnou kontejneru v závislosti na potřebách konkrétní situace. Jedno vozidlo tak může nahradit několik specializovaných vozidel, přičemž investice namísto do vozidel může být vložena do systému hákových nosičů a různých odnímatelných kontejnerů. Dokonce i méně zkušení řidiči dnes mohou snadno pracovat s hákovými nosiči díky možnosti přepnutí na automatické ovládání. Flexibilita je zaručená s nižšími investicemi a provozními náklady.

10

11 Technické údaje Konstrukce Vysokopevnostní ocel Rozsáhlé použití ocelových odlitků k posílení a zjednodušení konstrukce Automatické sklápění a zajištění pomocného rámu Nízká konstrukce pro nové hydraulické zabezpečení kontejneru, snadno měnitelné zevnitř ven nebo naopak 3D design Mnohokrát testováno v terénu proti únavě materiálu, prokázání trvanlivosti a funkčnosti ocelové konstrukce Řízení PLC (programovatelný logický systém) operační řídící systém Jednoduchá struktura řídícího systému Vynikající spolehlivost. Vysoká odolnost proti drsným podmínkám prostředí Dvourychlostní ruční ovládání jako standard, volitelné automatické sekvenční řízení Vestavěná diagnostika ke snadnému určení vadných částí, u nichž příčinou vady bylo mechanické poškození Instalace Vysoce kvalitní nátěr karoserie z výroby jako standard Instalační princip přišroubování k upevnění na vozidlo a k instalaci příslušenství vozidla. Instalace moderní sběrnice CAN pro řídicí systém Vice nákladu k přepravě Mohou nastat situace, kdy se kapacita navíc může opravdu hodit: Když je kontejner na nižší úrovni než vozidlo, to vede k nevýhodnému zdvihovému úhlu pro hlavní válce. Při zvedání těžkých strojů, které jsou umístěny v přední části kontejneru Když je potřeba kontejner posunout na přívěs s tažnou tyčí s větší rezervou užitečného zatížení Nabídkou vyšší kapacity zaručujeme, že nerovnoměrně naložené kontejnery lze také vyzvednout. U několika volitelných zařízení a detailů probíhá patentové řízení. Vybavení řady Hiab Multilift vyhovuje požadavkům vyhlášeným ve směrnici EU týkající se strojních zařízení. Vyhrazujeme si práva na změny. Ilustrace neuvádějí vždy vybavení v jeho standardní verzi.

12 Cargotec zvyšuje efektivitu přepravy zboží na pevnině i na moři kdekoliv se náklad právě nachází. Dceřiné značky společnosti Cargotec Hiab, Kalmar a MacGregor zaujímají v oboru přepravy zboží přední místo na světových trzích. Globální síť společnosti Cargotec je vždy nablízku zákazníkovi a nabízí rozsáhlé služby, které zajišťují nepřetržitou, spolehlivou a udržitelnou funkci zařízení. Cargotec Czech Republic s. r. o. Sezemicka 2757/2 CZ , Praha - Horni Pocernice Czech Republic Tel.: Fax: PB-XRPWR-CS-EU_110809

Hiab 211W Nosnost 21 tm

Hiab 211W Nosnost 21 tm Hiab 211W Nosnost 21 tm Informační brožura o výrobku Další usnadnění recyklace Rychlý a kompaktní Hiab XS 211W HiPro je 21tm jeřáb optimalizovaný pro lehké aplikace při recyklaci materiálů a dokonalá

Více

Hákové nosiče kontejnerů

Hákové nosiče kontejnerů Hákové nosiče kontejnerů 2 Všestranný a flexibilní agroliner Návěs s hákovým nosičem Zjistili jsem, že všestrannost hákového nosiče můžeme také uplatnit v zemědělství, proto jsme vytvořily tento návěs,

Více

TH627. Agilní a efektivní

TH627. Agilní a efektivní TH627 Teleskopy Agilní a efektivní Teleskopický nakladač TH627 je optimálním řešení pro výšky zdvihu okolo 6 metrů. Spojuje v sobě agilní schopnost manévrování a vysoký výkon a zůstává ve stabilní poloze

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Dodávka kontejnerového nákladního automobilu vč. příslušenství pro zadavatele FERRY - cargo s.r.o. (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

b) P- V3S M2 valník P V3S valník

b) P- V3S M2 valník P V3S valník P - V3S a) P-V3S valník Automobil P-V3S je třínápravový střední nákladní terénní automobil 6 x 4 x 2 s polokapotovou valníkovou karosérií. Je určen pro přepravu materiálu nebo osob po komunikacích i v

Více

Poskytujeme prvotřídní péči

Poskytujeme prvotřídní péči Poskytujeme prvotřídní péči Stručný význam nové směrnice o strojních zařízeních pro jeřáby Cargotec Hiab Informace o směrnici o strojních zařízeních Prvním a nejdůležitějším cílem směrnice o strojních

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem č.

Více

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU SKLÁDACÍ POLICE SKLÁDACÍ POLICE Systém je vyroben z vysoce pevné oceli a je lehký i robustní. Systém je ideální pro firmy, které potřebují dobré úložné možnosti,

Více

WL52. Klasika na staveništi: WL 52

WL52. Klasika na staveništi: WL 52 WL52 Kloubové kolové nakladače Klasika na staveništi: WL 52 Kolový nakladač WL52 nesmí chybět na žádné stavbě. Kromě výkonné hydrauliky také nabízí joystick se snadným ovládáním, se kterým může řidič pracovat

Více

Machines. Příkopové válce RW 1503 / RW 1504

Machines. Příkopové válce RW 1503 / RW 1504 Machines Příkopové válce RW 1503 / RW 1504 RW 1503 Výkon v novém provedení s kabelem a/nebo s infračerveným (IR) dálkovým ovládáním RW 1503 Variabilní kontrola stroje Vylepšení Provozní spolehlivost Řízení

Více

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ 80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

WL95. Automatický variabilní pohon

WL95. Automatický variabilní pohon WL95 Kloubové kolové nakladače Nakládání s materiálem v nové dimenzi Nová třída výkonu - překlopné zatížení a trhací síla - to je kolový nakladač WL95. A také pokud jde o pracovní komfort WL95 nabízí maximální

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č.1 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem

Více

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI farmlift farmlift STVOŘEN PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI Navrhli jsme a zkonstruovali teleskopický manipulátor Farmlift pro Vaše každodenní potřeby manipulace na Vašich farmách a zemědělských podnicích. Jakýkoliv

Více

Jednoramenné nosiče kontejnerů RS, RL. Inovativně a efektivně v každém detailu. meiller.com

Jednoramenné nosiče kontejnerů RS, RL. Inovativně a efektivně v každém detailu. meiller.com Jednoramenné nosiče kontejnerů RS, RL Inovativně a efektivně v každém detailu meiller.com Jednoramenné nosiče kontejnerů RS a R Inovativně a efektivně v každém detailu Přeprava pojízdných kontejnerů tak

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Dodávka jednoramenného nosiče kontejnerů včetně podvozku (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Stahováky pneumatik. T500 a T1000. Doporučené pro servisní stanice a dílny s nízkým nebo středně vysokým množstvím prováděného servisu pneumatik

Stahováky pneumatik. T500 a T1000. Doporučené pro servisní stanice a dílny s nízkým nebo středně vysokým množstvím prováděného servisu pneumatik T500 a T1000 Doporučené pro servisní stanice a dílny s nízkým nebo středně vysokým množstvím prováděného servisu pneumatik T500: Snadná a rychlá manipulace se všemi konvenčními pneumatikami na trhu. Pevné

Více

BalanceLift Manipulace s břemeny bez námahy ve zcela přirozených pohybech

BalanceLift Manipulace s břemeny bez námahy ve zcela přirozených pohybech BalanceLift Manipulace s břemeny bez námahy ve zcela přirozených pohybech IN MADE GERMANY 25 50 75 100 150 300 BalanceLift Vám nabízí jedinečné výhody: Manipulace zavěšeného zboží bez použití proudu Manipulace

Více

Vyvažovací výbava. Montáž vyvažovacích článků

Vyvažovací výbava. Montáž vyvažovacích článků Obecné informace o vyvažovací výbavě Obecné informace o vyvažovací výbavě Vyvažování nákladu vozidla lze provádět různými způsoby v závislosti (mimo jiné) na použití a typu nástavby nebo typu pérování.

Více

DUMPERY

DUMPERY DUMPERY WWW.DUMPER.CZ AUSA D100 AHA, AHG nosnost 1000 kg, objem korby 505 l přední vyklápění (AHA), otočná korba (AHG) výkon 16,8 kw D100AHA/AHG jsou nejmenší modely v oblasti kloubových nakladačů s nosností

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

300.9D. Hydraulické minirýpadlo

300.9D. Hydraulické minirýpadlo 300.9D Hydraulické minirýpadlo Motor Celkový výkon (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Čistý výkon 9,6 kw 13 hp Hmotnost Provozní hmotnost bez bezpečnostního rámu 935 kg Provozní hmotnost s bezpečnostním rámem 985

Více

Rychlořezací stroje Schneider Senator E-line 78 & 92

Rychlořezací stroje Schneider Senator E-line 78 & 92 E-Line 92 Rychlořezací stroje Schneider Senator E-line 78 & 92 Vysoký výkon pro malé velikosti Kdo řeže malé formáty, neměl by být nucen vzdávat se absolutní přesnosti a spolehlivosti. Nyní existují stroje

Více

REVOLUCE. První jedinečná převodovka 2 v 1 na světě, (Hydrostatické a Powershift řazení), navržená speciálně pro zemědělské teleskopické manipulátory.

REVOLUCE. První jedinečná převodovka 2 v 1 na světě, (Hydrostatické a Powershift řazení), navržená speciálně pro zemědělské teleskopické manipulátory. První jedinečná převodovka 2 v 1 na světě, (Hydrostatické a Powershift řazení), navržená speciálně pro zemědělské teleskopické manipulátory. REVOLUCE Kombinuje se vysoká efektivita JCB powershift převodovky

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

HEYMAN ve zdravotnické technice. V této prezentaci najdete přehled našich řešení ve zdravotnické technice.

HEYMAN ve zdravotnické technice. V této prezentaci najdete přehled našich řešení ve zdravotnické technice. HEYMAN ve zdravotnické technice V této prezentaci najdete přehled našich řešení ve zdravotnické technice. Elektronické uzávěry E-Keeper Hodí se velmi dobře pro použití do skříní na léky, takže léky může

Více

Vozidla s výměnnými nástavbami. Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou

Vozidla s výměnnými nástavbami. Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Obecné informace o vozidlech s výměnnou nástavbou Nákladní vozidla s výměnnou nástavbou jsou považovány za torzně pružné. Nákladní vozidla s výměnnou nástavbou

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com Během dvou

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Všestranný silák. Volitelně s ochrannou stříškou řidiče nebo s kabinou.

Všestranný silák. Volitelně s ochrannou stříškou řidiče nebo s kabinou. 1880 Všestranný silák. Volitelně s ochrannou stříškou řidiče nebo s kabinou. Náš nejvýkonnější Hoftrac Nový Hoftrac 1880 je spojovacím prvkem mezi malými multifunkčními nakladači Hoftrac a výkonnými kolovými

Více

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann.

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. NOVÁ DIMENZE VÝKONU. V tomto materiálu jsou zčásti vyobrazeny také prvky výbavy, které nejsou součástí sériového vybavení. 2. Fahrerhaus Fahrerhaus.

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

301.7D. Hydraulické minirýpadlo. Motor Celkový výkon (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp

301.7D. Hydraulické minirýpadlo. Motor Celkový výkon (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Hydraulické minirýpadlo 301.7D Motor Celkový výkon (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Hmotnost Přepravní hmotnost s přístřeškem Přepravní hmotnost s kabinou Přepravní hmotnost s přístřeškem a výsuvným podvozkem

Více

TRAKTORY MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce:

TRAKTORY MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce: SORTIMENT ZEMĚDĚLSKÝCH RADIÁLNÍCH PNEUMATIK 2016 TRAKTORY MAXI TRACTION IF Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce: Až o 20 % těžší náklad. Mimořádný jízdní komfort,

Více

WL54. Přesvědčí na každém staveništi

WL54. Přesvědčí na každém staveništi WL54 Kloubové kolové nakladače Přesvědčí na každém staveništi Výkonný kolový nakladač WL54 přesvědčí ekonomickou účinností a výkonem na staveništi. Reaguje rychle, v krátkém čase a se špičkovým výkonem.

Více

PŘEPRAVA NADROZMĚRNÝCH (SPECIÁLNÍCH) NÁKLADŮ

PŘEPRAVA NADROZMĚRNÝCH (SPECIÁLNÍCH) NÁKLADŮ VÝROBCE SPECIÁLNÍ DOPRAVNÍ TECHNIKY www.umikov.cz SPECIÁLNÍ TECHNIKA PRO PŘEVOZ NADMĚRNÝCH NÁKLADŮ * SPECIÁLNÍ NÁVĚSOVÁ A DOPRAVNÍ TECHNIKA NA KLÍČ SPECIÁLNÍ DOPRAVNÍ SYSTÉMY PŘEPRAVA NADROZMĚRNÝCH (SPECIÁLNÍCH)

Více

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70

WL 70 Kloubové kolové nakladače. Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 WL 70 Kloubové kolové nakladače Výkonný stroj: Kolový nakladač WL 70 Díky nejnovější motorové technologii, splňující nejnovější emisní normy, je motor nakladače WL 70 nejen mimořádně účinný, ale také výkonný.

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D Probírky ještě efektivněji - s harvestorem John Deere 770D Technické parametry a pracovní charakteristiky harvestoru John Deere 770D předurčují jeho nasazení zejména

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

ET16. Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem

ET16. Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem ET16 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny Kompaktní rozměry a přitom nejlepší ve své třídě ve velikosti kabiny. To dokáže jen model ET16. Špičkových

Více

KATALOG TRAKTOROVÝCH NÁVĚSŮ

KATALOG TRAKTOROVÝCH NÁVĚSŮ verze 1.1/2015 CHARVÁT CTS a.s. Okřínek 53 290 01 Poděbrady CZ tel. : 00420 325 608111 fax : 00420 325 653097 E-mail:info@charvat-cts.cz http: //www.charvat-cts.cz verze 1.1/2015 1 CELKOVÁ HMOTNOST NÁVĚSU:

Více

Objevte výhody zemědělských pneumatik Firestone.

Objevte výhody zemědělských pneumatik Firestone. SORTIMENT ZEMĚDĚLSKÝCH RADIÁLNÍCH PNEUMATIK 2015 INFORMACE Objevte výhody zemědělských pneumatik Firestone. Zemědělské pneumatiky Firestone jsou vyvinuty v Itálii a vyrobeny ve Španělsku a díky tomu plně

Více

Acvatix vynikající kombiventily s vysokou energetickou účinností

Acvatix vynikající kombiventily s vysokou energetickou účinností Acvatix vynikající kombiventily s vysokou energetickou účinností Zvýšená flexibilita a jednoduchost pro projektování, montáž a uvedení HVAC zařízení do provozu Answers for infrastructure. Acvatix kombiventily

Více

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové tradice a kvalita čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové AKU zet Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít

Více

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ELEMENTS PŘIZPŮSOBENÉ PLÁNY ÚDRŽBY ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO DÍKY SVÉ EXTRÉMNÍ FLEXIBILITĚ JE SLUŽBA ELEMENTS TAK ATRAKTIVNÍ BEZSTAROSTNÁ JÍZDA SE SPOLEČNOSTÍ IVECO

Více

301.7D. Hydraulické minirýpadlo. Motor Celkový výkon (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp

301.7D. Hydraulické minirýpadlo. Motor Celkový výkon (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp 301.7D Hydraulické minirýpadlo Motor Celkový výkon (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp Hmotnost Provozní hmotnost s přístřeškem Provozní hmotnost s kabinou Provozní hmotnost s přístřeškem

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

301.4C. Hydraulické minirýpadlo. Motor Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp Hmotnost Provozní hmotnost s přístřeškem Provozní hmotnost s kabinou

301.4C. Hydraulické minirýpadlo. Motor Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp Hmotnost Provozní hmotnost s přístřeškem Provozní hmotnost s kabinou 301.4C Hydraulické minirýpadlo Motor Čistý výkon 13,2 kw 17,7 hp Hmotnost Provozní hmotnost s přístřeškem 1 380 kg Provozní hmotnost s kabinou 1 470 kg Všestranná využitelnost Snadná přeprava a lepší přístup

Více

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou STROPNÍ STATIVY...kvalita provìøená medicínou Systémy stropních stativů od společnosti TRUMPF Flexibilita a svoboda designu Optimální využití prostoru a individuální poziční nastavitelnost zařízení to

Více

WL 20 Kolové nakladače: kapacita lžíce < 0,65 m³

WL 20 Kolové nakladače: kapacita lžíce < 0,65 m³ WL 20 Kolové nakladače: kapacita lžíce < 0,65 m³ Multitalent na nejužším prostoru Kolový nakladač WL20 od Wacker Neuson je připraven k použití kdekoliv - i v té nejužší uličce A nejen to: Kolový nakladač

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

NABÍDKA ZÁKAZNÍKOVI TATRA PHOENIX

NABÍDKA ZÁKAZNÍKOVI TATRA PHOENIX NABÍDKA ZÁKAZNÍKOVI TATRA PHOENIX Vážený pane, děkujeme za Váš zájem o nové vozidlo TATRA PHOENIX. Na základě naší konzultace ze dne 7. 7. 2015 jsme Vám připravili nabídku, která reflektuje Vaše požadavky.

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné Rotorové shrnovače Řada 9000 Efektivní a výkonné 2 Kompletní produktová nabídka! TerraLink Quattro Naše poslání - kvalita a výkon! TerraLink je veden na rotor a to umožňuje,že ramena prstů shrnovače jsou

Více

PŘEHLED ZNAČEK PRODUKTŮ

PŘEHLED ZNAČEK PRODUKTŮ PŘEHLED ZNAČEK PRODUKTŮ BUILT TO PERFORM Na každé silnici jsou jiné překážky; s každým nákladem jsou jiné starosti. Ale když za vámi stojí Hiab, není nic, co by vám stálo v cestě. Jako přední dodavatel

Více

TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem

TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem TEREX je jedna z nejvlivnějších firem v průmyslu stavebních strojů s vedoucím postavením na trhu s výrobky a ochrannými značkami. Téměř pro každý

Více

Dvoustranná sklápěčová korba AGRO pro podvozek T-815 R25/370 s nosičem výměnných zemědělských nástaveb

Dvoustranná sklápěčová korba AGRO pro podvozek T-815 R25/370 s nosičem výměnných zemědělských nástaveb Dvoustranná sklápěčová korba AGRO pro podvozek T-815 R25/370 s nosičem výměnných zemědělských nástaveb Namontování příčníků s roztečemi AGRO umožňuje všestranné využití zemědělských nástaveb používaných

Více

VÁŠEŇ PRO TRAILERY. Program užitkových vozidel.

VÁŠEŇ PRO TRAILERY. Program užitkových vozidel. VÁŠEŇ PRO TRAILERY Program užitkových vozidel www.fliegl.com CZ Plachtové a valníkové návěsy Výkonné. Úsporné. S dlouhou životností. Standartní plachtové návěsy Plachtové návěsy Mega Plachtové návěsy Jumbo

Více

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ.

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. CZ 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. Některá data představují milníky v historii - některé produkty přetváří trh. MAF, nejpokročilejší samojízdný postřikovač byl vytvořen, aby zvýšil standardy. 2 roky

Více

Hydraulické minirýpadlo 302.7D

Hydraulické minirýpadlo 302.7D Hydraulické minirýpadlo 302.7D Motor Čistý výkon 15,2 kw 20,7 k Celkový výkon 17,9 kw 24,3 k Hmotnost Přepravní hmotnost 2670 kg Kompaktní rozměry Snížené riziko poškození jistota obsluhy zvýšená produktivita

Více

NAKLADAČE HITACHI ZW a ZW-5

NAKLADAČE HITACHI ZW a ZW-5 NAKLADAČE HITACHI ZW a ZW-5 ---------------------------------------------------- Japonská společnost HITACHI uvádí na trh novou řadu čelních nakladačů s označením ZW-5. Produktová paleta kloubových nakladačů

Více

Geniální přepravní řešení

Geniální přepravní řešení Geniální přepravní řešení IN MADE GERMANY s jedinečným pohonným systémem Jednoduše uchopte a jede se! touchmove Chytrý Přepravní přístroje, které jsou již v provozu nebo které jsou koncipovány ve spolupráci

Více

Výpočty zatížení náprav. Obecné informace o výpočtech zatížení náprav

Výpočty zatížení náprav. Obecné informace o výpočtech zatížení náprav Obecné informace o výpočtech zatížení náprav Všechny typy přeprav pomocí nákladních vozidel vyžadují doplnění podvozku nákladního vozidla o nějakou formu nástavby. Účelem výpočtů zatížení náprav je optimalizovat

Více

Ruční přepravní přístroje ve značkové kvalitě

Ruční přepravní přístroje ve značkové kvalitě Ruční přepravní přístroje ve značkové kvalitě Značková kvalita Made in Germany Nekonvenční individuální řešení! Vzhled a funkčnost Vašeho profesionálního přístroje neurčuje standardní vozík pro všechny

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

Obsah. Legenda. Ruční pásové pily: Gravitační pásové pily: Poloautomatické pásové pily: Automatické pásové pily:

Obsah. Legenda. Ruční pásové pily: Gravitační pásové pily: Poloautomatické pásové pily: Automatické pásové pily: PÁSOVÉ PILY NA KOV Obsah Ruční pásové pily: Ruční pásové pily jsou vhodné do menších dílen nebo na stavbu. Jejich výhodou je nízká hmotnost a tím vysoká mobilita. Rameno pily je ovládáno manuálně nebo

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

ANTIVIBRAČNÍ PNEUMATICKÉ NÁSTROJE

ANTIVIBRAČNÍ PNEUMATICKÉ NÁSTROJE ANTIVIBRAČNÍ PNEUMATICKÉ NÁSTROJE Rádi bychom Vám představili novou řadu pneumatického nářadí pro průmysl. Tyto nástroje a principy konstrukce se velmi osvědčily. Jsou spolehlivé a účinné již mnoho let

Více

Unikátní souprava nůžkových zapuštěných zvedáků ECOLIFT o nosnosti 27 40,5 54 t

Unikátní souprava nůžkových zapuštěných zvedáků ECOLIFT o nosnosti 27 40,5 54 t Autorizovaný zástupce prodeje a oprav autoservisní techniky Ivanovické nám. 3, 620 00 BRNO Tel./Fax 545 219 254, Tel. 545 229 728-9, 545 229 679 602 724 620, e-mail: smejkalova@miteral.cz www.miteral.cz

Více

301.7D CR. Hydraulické minirýpadlo. Motor Celkový výkon (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Jmenovitý čistý výkon při ot/min (ISO 9249) 13,2 kw 17,7 hp

301.7D CR. Hydraulické minirýpadlo. Motor Celkový výkon (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Jmenovitý čistý výkon při ot/min (ISO 9249) 13,2 kw 17,7 hp 301.7D CR Hydraulické minirýpadlo Motor Celkový výkon (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 hp Jmenovitý čistý výkon při 2 200 ot/min (ISO 9249) 13,2 kw 17,7 hp Hmotnost Přepravní hmotnost s přístřeškem Provozní hmotnost

Více

Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu. Odborný výcvik ve 3. tisíciletí

Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu. Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Odborný výcvik ve 3. tisíciletí 2.3 Manipulační prostředky-typy vozíků Obor: Operátor skladování Ročník: 3. Vypracoval: Bc.

Více

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.EUROM.CZ WWW.ROMBV.COM EUROM... VÍCE NEŽ JEN STROJE Používáno vice jak 1350 uživateli denně Velmi snadná obsluha díky ergonomii Vyčištění

Více

Thinking Ace Parking Smart

Thinking Ace Parking Smart Thinking Ace Parking Smart ACE PARKING řešení pro rozmístění střední velikosti ACE PARKING vícerozměrný mechanický systém typu výtahu, který rychle a bezpečně zaparkuje co nejvyšší počet vozidel na minimální

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Vermeer S S S CTX TX TX TX

Vermeer S S S CTX TX TX TX Smykové nakladače Vermeer S S S CTX 450 725 800 100 TX TX TX S 450 TX Kompaktní a praktický Ve skutečnosti kompaktní velikost Vermeer S450TX dává tomuto stroji velikou výhodu. Ať už se jedná o komerční

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

Přívěsy na přepravu vozidel

Přívěsy na přepravu vozidel Přívěsy na přepravu vozidel 02 Produktová nabídka Přívěsy na přepravu vozidel Spektrum přívěsů na přepravu vozidel značky Pongratz se pohybuje v rozmezí od nebrzděných přívěsů na přepravu motocyklů až

Více

Smykem řízené nakladače S450TX / S725TX / S800TX. Transtechnik CS, spol. s.r.o. Průběžná 80b Praha 10 - Strašnice IČ: DIČ:CZ

Smykem řízené nakladače S450TX / S725TX / S800TX. Transtechnik CS, spol. s.r.o. Průběžná 80b Praha 10 - Strašnice IČ: DIČ:CZ Smykem řízené nakladače S450TX / S725TX / S800TX Transtechnik CS, spol. s.r.o. Průběžná 80b 100 00 Praha 10 - Strašnice IČ:45275718 DIČ:CZ45275718 Tel.: +420 274 812 280 Fax: +420 274 814 287 www.transtechnik.cz

Více

NOVÉ A PŘITOM NEJNIŽŠÍ CENY NA NEJLEPŠÍ NAKLADAČE QUICKE

NOVÉ A PŘITOM NEJNIŽŠÍ CENY NA NEJLEPŠÍ NAKLADAČE QUICKE AKCE 2014 NAKLADAČE QUICKE PRO TRAKTORY CASE PLATNOST od 20.11.2013 do 30.04.2014 NOVÉ A PŘITOM NEJNIŽŠÍ CENY NA NEJLEPŠÍ NAKLADAČE QUICKE Nabízíme Vám čelní nakladače, které přispějí ke zvýšení užitné

Více

Zadní sklápěč MEILLER

Zadní sklápěč MEILLER Zadní sklápěč MEILLER www.meiller.com MEILLER - úspěch a kultura podnikání s tradicí Závod Karlsruhe Mnichovský rodinný podnik F. X. MEILLER GmbH & Co. se těší mimořádně dobré pověsti už více než 160 let.

Více

Teleskopické mechanismy CTS traktorových nosičů kontejnerů. Dodatek návodu na obsluhu a údržbu

Teleskopické mechanismy CTS traktorových nosičů kontejnerů. Dodatek návodu na obsluhu a údržbu Teleskopické mechanismy CTS traktorových nosičů kontejnerů Dodatek návodu na obsluhu a údržbu Úvodní poznámka: Tento dodatek k návodu na obsluhu a údržbu platí pro teleskopické mechanismy CTS (-S) namontované

Více

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost Titan UW Výkony přesahující běžnou zkušenost MICHAEL HORSCH: Na rozdíl od dovozu z USA před 10 roky, je aktuální Titan 34 UW kompletně navržen a vyráběn našim týmem spolupracovníků a tím tak těžíme z našich

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

KONTEJNEROVÉ LISY Velkoobjemová zařízení pro lisování velkého množství materiálu

KONTEJNEROVÉ LISY Velkoobjemová zařízení pro lisování velkého množství materiálu KONTEJNEROVÉ LISY Velkoobjemová zařízení pro lisování velkého množství materiálu BALÍKOVACÍ LISY do 5 t BALÍKOVACÍ LISY až 50 t LOGISTIKA ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ HORIZONTÁLNÍ BALÍKOVACÍ LISY TŘÍDÍCÍ LINKY

Více

Jeřáby. Obecné informace o jeřábech

Jeřáby. Obecné informace o jeřábech Obecné informace o jeřábech Umístění jeřábu má velký vliv na provedení upevnění. Zde naleznete několik doporučení pro umístění za kabinou, umístění vzadu montovaných jeřábů a uprostřed montovaných jeřábů.

Více

302.7D CR. Hydraulické minirýpadlo. Motor Čistý výkon 15,2 kw 20,7 hp Celkový výkon 17,9 kw 24,3 hp Hmotnost

302.7D CR. Hydraulické minirýpadlo. Motor Čistý výkon 15,2 kw 20,7 hp Celkový výkon 17,9 kw 24,3 hp Hmotnost 302.7D CR Hydraulické minirýpadlo Motor Čistý výkon 15,2 kw 20,7 hp Celkový výkon 17,9 kw 24,3 hp Hmotnost Provozní hmotnost 2 670 kg Kompaktní rozměry Snížené riziko poškození jistota obsluhy zvýšená

Více

T30 11/14 Bar. Pístové vzduchové kompresory

T30 11/14 Bar. Pístové vzduchové kompresory T30 11/14 Bar Pístové vzduchové kompresory Ingersoll Rand T30 je tím nejlepším ve své třídě již od založení společnosti v roce 1929. Z hlediska spolehlivosti, efektivity, mechanické flexibility nebo udržovatelnosti

Více

Krycí list nabídky. Uchazeč Název:.. Sídlo:.. Zápis v obchodním rejstříku:. Zastoupený:. Tel./fax: Cena bez DPH

Krycí list nabídky. Uchazeč Název:.. Sídlo:.. Zápis v obchodním rejstříku:. Zastoupený:. Tel./fax: Cena bez DPH Krycí list nabídky 1. Zakázka na dodávku Název: Svozová technika na bioodpad Ždírec 2. Základní identifikační údaje Zadavatel Název: Obec Ždírec Sídlo: Ždírec 25, 588 13 Polná IČ: 00287008 Zastoupený:

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Síťový provoz.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Síťový provoz. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na síťový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění a

Více