Příloha č. 1: Dotazník pro písemné dotazování

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příloha č. 1: Dotazník pro písemné dotazování"

Transkript

1 Příloha č. 1: Dotazník pro písemné dotazování Dotazník Vážený respondente/respondentko, dovoluji si Vás požádat o vyplnění následujícího dotazníku, který se týká výzkumu hodnoty značky Nike. Vámi vyplněný dotazník je zcela anonymní a informace od Vás získané považuji za důvěrné. Vaše odpovědi použiji na zpracování mé bakalářské práce. Předem děkuji za Vaše odpovědi a za Váš čas. 1. Jakým způsobem se sportu věnujete? a) Aktivně (trénuji pravidelně, jsem členem sportovního klubu, připravuji se na soutěže, sport mě neživí) b) Profesionálně (cílem mého snažení jsou vrcholné soutěže, sport je moje živnost) 2. Jste: a) Muž b) Žena 3. Kolik Vám je let? a) let b) let c) let 4. Jak moc je pro Vás při nákupu sportovních potřeb a vybavení důležitá značka? a) Nejdůležitější b) Velmi důležitá c) Trochu důležitá d) Skoro nedůležitá e) Nedůležitá

2 5. Vyjmenujte 3 značky, které si vybavíte v souvislosti s atletikou. Prosím seřaďte je dle popularity. (první nejpopulárnější, druhá méně, třetí nejméně populární ze tří uvedených): 6. Používáte značku Nike? a) Ano b) Ne 7. Znáte zemi původu značky Nike? a) Ano, Uveďte: b) Ne 8. Co si vybavíte jako první, když se řekne Nike? 9. Jakými nejvýstižnějšími slovy byste charakterizovali značku Nike? (napište prosím max. tři slova) 10. Víte, jakým logem se prezentuje značka Nike? (Pokud ano, odpovězte prosím na otázku č. 11. Pokud ne, postupte na otázku č. 12) : a) Ano (11) b) Ne 11. Nakreslete logo značky:

3 12. Znáte slogan (motto) značky Nike? (Pokud ano, věnujte se prosím i otázce č. 13. Pokud ne, pokračujte na otázku č. 14) : a) Ano (13) b) Ne 13. Vepište znění sloganu značky Nike: 14. Jakého slavného českého sportovce spojeného se značkou Nike si vybavíte jako první? (Pokud žádného, přikročte k otázce č. 15): 15. Jakého slavného zahraničního sportovce spojeného se značkou Nike si vybavíte jako první?(pokud žádného, přikročte k otázce č. 16):

4 16. Jak byste ohodnotili dané vlastnosti produktů značky Nike: (Oznámkujte jako ve škole od 1-5; pokud vlastnost ohodnotit nemůžete, řádek vynechte) a) Design b) Kvalita c) Cena d) Dostupnost e) Originalita 17. Co je u Vás č. 1 při výběru značkového produktu? a) Design b) Kvalita produktu c) Cena produktu d) Dostupnost e) Značka f) Jiné:

5 Příloha č. 2: Osobní rozhovor č. 1 Osobní rozhovor č. 1 Dotazovaný je muž, který se atletice věnuje profesionálně. Je mu 23 let. Atletice se věnuje již od 12 let, ale na profesionální úrovni od roku Působí v klubu TJ Dukla Praha. Osobní rozhovor byl realizován na ME družstev v řeckém Iraklionu. V příjemném prostředí hotelu Athina Palace dne Dotazovaný byl seznámen s průběhem hovoru, s pravidly a jeho zaznamenáváním, které bylo učiněno formou poznámek a průběžného písemného zapisování. 1. Jak moc je pro Vás při nákupu sportovních potřeb a vybavení důležitá značka? Pokud si kupuji sportovní oblečení, tak je pro mě značka na prvním místě. Pokud si kupuji sportovní boty, tak je pro mě důležitější kvalita bot než značka. Značkové boty ještě neznamenají, že jsou to boty kvalitní. 2. Vyjmenujte 3 značky, které si vybavíte v souvislosti s atletikou. Jako první si vybavím značku Nike, protože je pro mě nejvíce populární z hlediska široké nabídky sportovních produktů. Na Nike se mi líbí design oblečení a taky jeho kvalita. Jako druhou bych řekl značku Adidas. Líbí se mi svou kvalitou produktů stejně jako Nike. Dřív byl pro mě Adidas lepší než Nike, ale postupem času jsem si vytvořil větší vztah ke značce Nike. Poslední dobou mě přijdou však srovnatelné. Třetí Under Armour. Nová nastupující značka v atletice, která se začíná více prosazovat. Vidím kolem sebe, že kamarádi ji začínají používat víc a víc. 3. Používáte značku Nike? Značku Nike používám, protože mi je ze všech značek nejbližší. Mám rád její oblečení, ale boty jsem vyměnil za značku jinou. 4. Znáte zemi původu značky Nike? Řekl bych, že Amerika.

6 5. Co si vybavíte jako první, když se řekne Nike? Vybavím si logo, protože ho vidím všude. 6. Jakými nejvýstižnějšími slovy byste charakterizoval značku Nike? Image. Samotná značka je součástí mojí image a cítím se v ní IN. 7. Jaký máte vztah ke značce Nike? Řekl bych, že kladný, ale nijak zvlášť to neprožívám. 8. Víte, jakým logem se prezentuje značka Nike? Ano vím, fajfkou. 9. Znáte slogan (motto) značky Nike? Just do it. 10. Jakého slavného českého sportovce spojeného se značkou Nike si vybavíte jako první? Pavla Masláka. Je můj tréninkový kolega a je pro mě jeden z nejvýznamnějších českých sportovců. 11. Jakého slavného zahraničního sportovce spojeného se značkou Nike si vybavíte jako první? Felix Sanchez. Od malinka je můj vzor. 12. V ČR se začínají objevovat stále nové značky, které na trh uvádí své sportovní kolekce. Jaké nejen nové značky ale i stálé značky považujete za největší konkurenty značky Nike? Under Armour, více se u nás poslední dobou prosazuje.

7 13. Jak nejvýstižněji byste popsal vlastnosti produktů značky Nike, pokud se zaměříme na design, originalitu, cenu, dostupnost a kvalitu? Design je jedinečný, občas mi přijde, že je nadčasový. Produkty jsou i právě díky designu originální. Cena mě přijde někdy pochopitelná, třeba vzhledem k technologiím. Používám na trénink trička s technologií Dri-Fit a jsem s ní spokojen. Ale u některých věcí mi přijde cena přehnaná. Je super, že Nike věci najdu skoro v každém sportovním obchodě. Ale například sportovní kolekce není možné sehnat nikde. Taky se mi úplně nelíbí, že u nás jsou jiný věci než třeba v Německu, kde jsou mnohem hezčí a je jich tam více. Celkově bych řekl, že kvalita je dobrá, ale poslední dobou mám pocit, že dělají horší boty. 14. Jaké silné a slabé stránky podle Vás mají produkty Nike? Silnou stránkou je určitě dostupnost, a jak už jsem říkal, tak určitě design. Slabou stránkou je bohužel většinou vysoká cena. 15. Co je u Vás č. 1 při výběru značkového produktu? Nejdříve určitě značka. Taky je pro mě ale důležitý si nejdřív říct, co si vůbec chci koupit. Pokud to je triko, jdu rovnou do Nike, ale pokud boty, tak do Nike určitě nejdu. Takže první je pro mě vlastně produkt samotný a pak až značka. 16. Co si myslíte o propagaci značky Nike v ČR? Myslím si, že by tu mohla být více propagována. Vlastně si uvědomuji, že značka Nike kromě spojení s velkým závodem jako We Run Prague mě ani v žádném jiném spojení nenapadá. 17. Jste spokojen se způsobem sponzorování českých sportovců firmy Nike? Spokojen nejsem. Myslím si, že bychom na tom mohli být lépe. Protože v ČR máme spoustu výborných sportovců. Mohli bychom být více sponzorovaní. Myslím si, že by se měli zaměřit i na sportovce, kteří zatím nemají tak velké úspěchy a nemohou se pro to řadit mezi TOP sportovce, ale právě díky sponzoringu by jimi mohli brzo být.

8 18. Existují nějaká doporučení, která byste značce Nike popsal? Např. v oblasti propagace, nabídky produktů, konkurenční pozice či v oblasti působení Nike v ČR? Rozhodně si myslím, že by měli dělat víc propagačních a sportovních akcí. Přijde mi, že na to jak velkou a známou značkou Nike je, tak její propagace je dost malá. Kdybych atletiku nedělal a neviděl ji kolem sebe na lidech, tak jsem ani neměl možnost ji kdekoli vidět. 19. Doporučil byste značku Nike svým známým? Značku bych doporučil, protože ji sám používám. Ale jak říkám, boty ne, protože si myslím, že nejsou kvalitní, a že právě v těchto botech jsem začal mít zdravotní problémy. Bohužel jsem to slyšel už od více lidí. Taky si nemyslím, že jsou úplně kvalitní. Oblečení ale ano. S tím nemám nejmenší problém.

9 Příloha č. 3: Osobní rozhovor č. 2 Osobní rozhovor č. 2 Dotazovaná je žena, která se atletice věnuje profesionálně. Je jí 28 let. Atletice se věnuje již od 13 let, ale na profesionální úrovni od svých 17. Působí v klubu TJ Dukla Praha. Osobní rozhovor byl realizován na ME družstev v řeckém Iraklionu. V příjemném prostředí hotelu Athina Palace dne Dotazovaná byla seznámena s průběhem hovoru, s pravidly a jeho zaznamenáváním, které bylo učiněno formou poznámek a průběžného písemného zapisování. 1. Jak moc je pro Vás při nákupu sportovních potřeb a vybavení důležitá značka? Většinou si sportovní vybavení nekupuji. Když už si nějaké jdu koupit, tak se na značku dívám, ale není pro mě prioritní. Dívám se na kvalitu i vzhled. 2. Vyjmenujte 3 značky, které si vybavíte v souvislosti s atletikou. Jednoznačně jako první se mi vybaví značka Nike. Jako další určitě Adidas a další Lining. Tyto značky vidím nejčastěji kolem sebe. 3. Používáte značku Nike? Ano, používám. Je to můj sponzor. 4. Znáte zemi původu značky Nike? Ano, Amerika. 5. Co si vybavíte jako první, když se řekne Nike? Drahá, kvalitní značka, kterou má většina lidí rádo a je nejrozšířenější na trhu v ČR i ve světě. 6. Jakými nejvýstižnějšími slovy byste charakterizovala značku Nike? Kvalita, design, vysoká cena.

10 7. Jaký máte vztah ke značce Nike? Kladný, jelikož je firma Nike můj sponzor již několik let. Vyhovuje mi ve všech směrech. Podporují mě ve sportu. 8. Víte, jakým logem se prezentuje značka Nike? Ano vím, fajfkou. 9. Znáte slogan značky Nike? Just do it. 10. Jakého slavného českého sportovce spojeného se značkou Nike si vybavíte jako první? Báru Špotákovou. Byla u nás jedna z prvních atletek, na které jsem začala Nike vnímat. 11. Jakého slavného zahraniční sportovce spojeného se značkou Nike si vybavíte jako první? Allyson Felix. Je to můj vzor. 12. V ČR se začínají objevovat stále nové značky, které na trh uvádí své sportovní kolekce. Jaké nejen nové značky ale i stálé značky považujete za největší konkurenty značky Nike? Jako stálou značku považuji Adidas za největšího konkurenta. V poslední době se zase více a více objevuje. Jako novou značku bych připomněla H&M. Začali vyrábět pěkné sportovní oblečení, za rozumnou cenu. 13. Jak nejvýstižněji byste popsala vlastnosti produktů značky Nike, pokud se zaměříme na design, originalitu, cenu, dostupnost a kvalitu? Myslím si, že na designu si tato značka dává hodně záležet. Vychází většinou s novinkami, které ostatní značky později,,opisují. Produkty jsou originální, veselé. Cena je logicky vyšší, jelikož věci od značky Nike jsou kvalitní a za tu se platí. Někdy je ale až přehnaně vysoká. Dostupnost si myslím, že je výborná. Nike produkty lze koupit téměř v každém sportovním obchodě.

11 14. Jaké silné a slabé stránky podle Vás mají produkty Nike? Silná stránka je určitě kvalita, design a slabá je vysoká cena. 15. Co je u Vás č. 1 při výběru značkového produktu? Na prvním místě je u mě vzhled spojený s kvalitou a následně cena. Když si chci koupit něco kvalitního, tak se určitě nedívám jen na značku, i když některé značky zaručují kvalitu. Není tomu tak ale vždy. Musí se mi produkt líbit a být kvalitní. Někdy si koupím i dražší produkt, když je kvalitní. Ne nadarmo se říká, nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci :-). 16. Co si myslíte o propagaci značky Nike v ČR? Myslím si, že Nike je již tak silná značka, že přílišnou propagaci nepotřebuje. Přesto mi připadá, že ji má silnou a nenásilnou. Ať už tím, že podporují sportovce a ti Nike propagují nebo tím, že pořádají různé běžecké akce nebo tréninkové seriály pro lidi. 17. Jste spokojena se způsobem sponzorování českých sportovců firmy Nike? Já jsem jednoznačně spokojená. Nike mě podporuje již od 17 let a nemohu si na nic stěžovat. Když něco potřebuji, vždycky mi vyjdou vstříc a mám takřka vše, co potřebuji. Když bych to měla shrnout obecně, tak je Nike skoro jediná sportovní značka, která v ČR sportovce podporuje a to i tehdy, když nejsou úplně na vrcholné úrovni nebo se jim v danou chvíli tolik nedaří. 18. Existují nějaká doporučení, která byste značce Nike popsala? Např. v oblasti propagace, nabídky produktů, konkurenční pozice či v oblasti působení Nike v ČR? Nic moc mě nenapadá, připadá mi, že Nike má tyto věci hodně propracované. Propagace je dostatečná, lidi o značce vědí, vidí ji všude kolem sebe, mohou se účastnit společných tréninků, běhů atd. Jediné co by možná bylo vhodné, se pokusit nějak zkusit snížit cenu. Mohly by se do obchodů dodávat i produkty z týmových kolekcí, které nejsou třeba tolik designové, ale stále jsou kvalitní a za rozumné ceny. Lidé by to ocenili.

12 19. Doporučila byste značku Nike svým známým? Kdykoli se mě někdo zeptá na produkty Nike, vřele je doporučuji. Jsou samozřejmě lepší kusy a trochu horší. Ale to už je na individuálních zkušenostech a názoru. Já si nemohu stěžovat na oblečení na sport, na civilní nošení, na outdoorové či volnočasové sporty ani na boty. Všechno mi vyhovuje.

13 Příloha č. 4: Osobní rozhovor č. 3 Osobní rozhovor č. 3 Dotazovaný je muž, který se atletice věnuje profesionálně. Je mu 24 let. Atletice se věnuje již od 9 let, ale na profesionální úrovni od roku Působí v klubu TJ Dukla Praha. Osobní rozhovor byl realizován na ME družstev v řeckém Iraklionu. V příjemném prostředí hotelu Athina Palace dne Dotazovaný byl seznámen s průběhem hovoru, s pravidly a jeho zaznamenáváním, které bylo učiněno formou poznámek a průběžného písemného zapisování. 1. Jak moc je pro Vás při nákupu sportovních potřeb a vybavení důležitá značka? Značka pro mě není příliš důležitá, protože si vybírám sportovní potřeby podle kvality a také vzhledu. 2. Vyjmenujte 3 značky, které si vybavíte v souvislosti s atletikou. Nike, Adidas, Asics. Vybavím si je, protože kolem sebe tyto značky nejvíce sponzorují atlety. 3. Používáte značku Nike? Ano, používám. Je to můj sponzor. 4. Znáte zemi původu značky Nike? Ano, Amerika. 5. Co si vybavíte jako první, když se řekne Nike? Vybavím si značku oblečení. Je to pro mě nejznámější firma, co vyrábí sportovní oblečení.

14 6. Jakými nejvýstižnějšími slovy byste charakterizoval značku Nike? Kvalitní a designové oblečení s nálepkou vyšší ceny. 7. Jaký máte vztah ke značce Nike? Kladný, jelikož je firma Nike můj sponzor již několik let. Vyhovuje mi ve všech směrech. Podporují mě ve sportu. 8. Víte, jakým logem se prezentuje značka Nike? Ano vím, fajfkou. 9. Znáte slogan (motto) značky Nike? Just do it. 10. Jakého slavného českého sportovce spojeného se značkou Nike si vybavíte jako první? Báru Špotákovou. Je to pro mě jedna z nejslavnější českých sportovkyň. 11. Jakého slavného zahraničního sportovce spojeného se značkou Nike si vybavíte jako první? Allyson Felix. Líbí se mi, krásně běhá. 12. V ČR se začínají objevovat stále nové značky, které na trh uvádí své sportovní kolekce. Jaké nejen nové značky ale i stálé značky považujete za největší konkurenty značky Nike? Největší konkurent je pro mě Adidas. Začíná znovu sponzorovat sportovce a tím se vrývá do paměti lidí. 13. Jak nejvýstižněji byste popsal vlastnosti produktů značky Nike, pokud se zaměříme na design, originalitu, cenu, dostupnost a kvalitu? Design je čistý, jednoduchý a veselý. Originální jsou hlavně v používání materiálu, které ostatní firmy nemají a jsou velice příjemné. Cena je vyšší, ale to je pochopitelné díky kvalitě zpracování a dobrému materiálu. Dostupnost je na velké úrovní. Oblečení Nike jde koupit skoro kdekoli.

15 14. Jaké silné a slabé stránky podle Vás mají produkty Nike? Určitě je to kvalita a design. Slabá stránka je někdy vysoká cena. 15. Co je u Vás č. 1 při výběru značkového produktu? 100% kvalita. Na vzhledu mi příliš nezáleží. Nechci si kupovat produkty, které nic nevydrží. 16. Co si myslíte o propagaci značky Nike v ČR? Propagace v ČR je podle mě málo. Je to vlastně jenom pomocí sportovců, které sponzorují a pomocí různých běhů a závodů konané pod záštitou firmy Nike, nebo jenom jako sponzor. Propagace je málo, protože si myslím, že firma sází na internetovou a televizní reklamu, které se dá použít v celém světě a tuhle část má Nike dle mého dobře zmáknutou. 17. Jste spokojen se způsobem sponzorování českých sportovců firmy Nike? Já určitě spokojený jsem. Nike mě sponzoruje od roku 2012 a před tím jsem měl Pumu. Nedá se to vůbec srovnávat. Cokoliv potřebuji, tak mi to seženou, nebo pro to udělají cokoliv, aby to sehnali. Je sice pravda, že američtí sportovci jsou na tom lépe a mají lepší věci, ale to je tím, že to je jejich domácí firma. 18. Existují nějaká doporučení, která byste značce Nike popsal? Např. v oblasti propagace, nabídky produktů, konkurenční pozice či v oblasti působení Nike v ČR? Ohledně propagace bych nedoporučil nic jiného, než jsem zmínil. Co se týče produktů, tak bych jim doporučil trochu snížit cenu, ale zas kdybych byl majitel, tak bych to stejně neudělal, protože ty produkty se prodávají, i když jsou drahé, tím pádem na tom více vydělá. A ještě mě napadá, že by třeba mohli udělat nějaký věrnostní program, protože v dnešní době na to hodně lidí slyší. 19. Doporučil byste značku Nike svým známým? Já bych značku Nike určitě doporučil. Je to kvalitní značka s velkou škálou produktů, kde si každý vybere to svoje.

16

Průzkum spokojenosti zaměstnanců

Průzkum spokojenosti zaměstnanců Vážení zaměstnanci,vyplněním tohoto dotazníku nám můžete pomoci získat objektivní pohled naspokojenost zaměstnanců v naší společnosti a následně zlepšit pracovní podmínky.odpovědi, které uvedete jsou zcela

Více

Příloha č. I SEZNAM TABULEK

Příloha č. I SEZNAM TABULEK Příloha č. I SEZNAM TABULEK Tabulka 1 SWOT Analýza Tabulka 2 Realizační etapa Tabulka 3 Komunikační mix Tabulka 4 Časový harmonogram výzkumu Tabulka 5 Preference značek obuvi do fitness Tabulka 6 Preference

Více

Zdroj:

Zdroj: Přílohy Příloha č. 1: Olympijská kolekce Alpine Pro ZOH Vancouver 2010 Zdroj: http://strategie.e15.cz/zurnal/dalsi-cesky-vitez-olympiady-alpine-pro-409760/galerie?id=26774 Příloha č. 2: Olympijská kolekce

Více

VÝZKUM VNÍMÁNÍ CAUSE RELATED MARKETINGU ČESKOU VEŘEJNOSTÍ FORMOU DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ

VÝZKUM VNÍMÁNÍ CAUSE RELATED MARKETINGU ČESKOU VEŘEJNOSTÍ FORMOU DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Příloha č. 1 VÝZKUM VNÍMÁNÍ CAUSE RELATED MARKETINGU ČESKOU VEŘEJNOSTÍ FORMOU DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Na následující otázky vyberte pouze jednu odpověď z uvedené nabídky. Dotazník byl sestaven pro účely

Více

Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci

Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 1. Chodí Vaše dítě do MŠ: a) velmi rádo 7x b) rádo 7x c) nerado 1x d) nevím Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 2. O dění v MŠ s Vámi dítě hovoří: a) každý den 10x b) občas 5x 3. MŠ

Více

Dotazník - pro uživatele

Dotazník - pro uživatele Dotazník - pro uživatele Vážení uživatelé, připravili jsme pro Vás dotazník, abychom zjistili, zda plníme Veřejný závazek (poslání organizace, cíle organizace, zásady práce), který jsme si stanovili a

Více

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny.

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny. VI SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 Fotografie Fotografie 1 Třída Motýlci (dostupné z http://raduska.kadan.cz/fotogalerie) Fotografie 2 Pískovnice (vlastní) Fotografie 3 Dílna (vlastní) Fotografie 4 Knihy a

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče. Příloha č. 2 : Dotazník pro děti. Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče. Příloha č. 2 : Dotazník pro děti. Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče Příloha č. 2 : Dotazník pro děti Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi Příloha č. 4 : Žádost o souhlas s vyplněním dotazníku Příloha č. 1 - Dotazník

Více

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?...

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... Obsah 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... 5 4. Nechejte si poradit od odborníka... 6 www.anekamickova.cz 1 Zdravím

Více

na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče a) určitě ano 67,5 % b) spíše ano 30 % c) nevím, nedokážu posoudit 0 % d) spíše ne 2,5 %

na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče a) určitě ano 67,5 % b) spíše ano 30 % c) nevím, nedokážu posoudit 0 % d) spíše ne 2,5 % Vyhodnocení dotazníků: rozdáno 100% dotazníků, vráceno 95% dotazníků na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče Je atmosféra školy, když ji navštívíte, podle vás pozitivní? a) určitě ano

Více

První spontánně jmenovaná škola. Nezná ani s nápovědou 1. Vysoká škola ekonomická v Praze 1 2 3 4. 9. Jiná: (uveďte celý název a město)...

První spontánně jmenovaná škola. Nezná ani s nápovědou 1. Vysoká škola ekonomická v Praze 1 2 3 4. 9. Jiná: (uveďte celý název a město)... Dobrý den, zastupuji výzkumnou agenturu Brand Brothers. Momentálně provádíme výzkum na téma: jak studenti středních škol vnímají vysoké školy s ekonomickým zaměřením. Chtěl bych Vás požádat o zodpovězení

Více

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17 ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17 Úvod Cílem tohoto dotazníkového šetření bylo zjistit, jak rodiče žáků ZŠ Stoliňská vnímají vybavení školy, její fungování a přístupy v různých oblastech. Díky opakování

Více

Chtěla bych Vás tedy požádat o pár minut Vašeho času k vyplnění tohoto dotazníku. Dotazník je naprosto anonymní a dobrovolný.

Chtěla bych Vás tedy požádat o pár minut Vašeho času k vyplnění tohoto dotazníku. Dotazník je naprosto anonymní a dobrovolný. Efektivita propagace a vnímání reklamy zákazníky Dobrý den, jsem studentkou Fakulty informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové a tento dotazník doplňuje mou bakalářskou práci na téma Nové trendy

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1: Seznam respondentů (tabulka) Příloha č. 2: Ukázka rozhovorů a pozorování (přepis)

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1: Seznam respondentů (tabulka) Příloha č. 2: Ukázka rozhovorů a pozorování (přepis) SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Seznam respondentů (tabulka) Příloha č. 2: Ukázka rozhovorů a pozorování (přepis) 2 Příloha č. 1: Seznam všech respondentů a jejich základních charakteristik (tabulka) Jméno

Více

ETICKÝ KOMPAS 2016/2017

ETICKÝ KOMPAS 2016/2017 Bylo to super! Skvělá lektorka, skvělé aktivity. Doporučuji. Velmi se mi líbily obě etické dílny. Přidala bych tam ještě nějaké hry. Paní Dana byla velmi sympatická a legrační. Nejvíce mě zaujaly Předsudky.

Více

Campaign months comparison in retail, sold nos, ex-factory, ketchups overall

Campaign months comparison in retail, sold nos, ex-factory, ketchups overall KAMPAŇ EVENT 140000 2015 2016 2017 Campaign months comparison in retail, sold nos, ex-factory, ketchups overall 105000 70000 35000 0 March April May June July August Spak Ex-Factory Sales, Ketchup /across

Více

Dotazník k bakalářské práci na téma Popularita a postoje k házené v České republice

Dotazník k bakalářské práci na téma Popularita a postoje k házené v České republice Dotazník k bakalářské práci na téma Popularita a postoje k házené v České republice - Vážení respondenti, Obracím se na Vás s prosbou o vyplnění krátkého dotazníku zaměřeného na popularitu házené v České

Více

Seznam příloh. Příloha 1: Dotazník pro učitele. Příloha 2: Dotazník pro žáky

Seznam příloh. Příloha 1: Dotazník pro učitele. Příloha 2: Dotazník pro žáky Seznam příloh Příloha 1: Dotazník pro učitele Příloha 2: Dotazník pro žáky 1 Příloha 1: Dotazník pro učitele Milé kolegyně, milí kolegové, ráda bych Vás touto cestou požádala o vyplnění tohoto dotazníku.

Více

Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 2017

Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 2017 Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 217 Rozdaných dotazníků: 83 Odevzdaných dotazníků: 64 Z toho : Třída 1. třída 2.

Více

DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ

DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ 2. ČÁST ÚDAJE PŘI VÝSTUPU Z PROJEKTU Tento dotazník slouží ke zjištění přínosů účasti v projektech financovaných z Operačního programu Zaměstnanost, které

Více

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ Benešova základní škola a mateřská škola Plzeň Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ Školní rok 1-17 Úvod: Vážení rodiče, děkujeme Vám za vyplnění dotazníků, které jsme pro Vás připravili. Rozdali jsme

Více

Školní rok 2013/2014 2. číslo Reklama

Školní rok 2013/2014 2. číslo Reklama Školní rok 2013/2014 2. číslo Reklama Toto číslo časopisu je věnováno reklamám, protože reklamy nás doprovázejí téměř všude a to například v televizi, v časopisech, nebo na internetu. Reklamy jsou velice

Více

1) Setkali jste se někdy s pojmem mediální gramotnost? 1. ano 2. ne 2) Co si pod tímto pojmem, mediální gramotnost, představujete?

1) Setkali jste se někdy s pojmem mediální gramotnost? 1. ano 2. ne 2) Co si pod tímto pojmem, mediální gramotnost, představujete? Vybranou odpověď vždy, prosím, zakroužkujte. Otevřené otázky (tedy ty, do kterých budete psát vlastní rukou) prosím, vyplňujte co nejčitelněji. Děkuji, B.K. 1) Setkali jste se někdy s pojmem mediální gramotnost?

Více

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče.

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. mladé plody rostou na starých stromech Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. Ale kdo tvoří budoucnost těch osamělých, které rodiče nemají? Nebo těch, které rodiče opustili, ať z vlastní vůle

Více

Dotazník ke zjištění spokojenosti rodinných příslušníků s péčí SENIORu, p.o. o jejich blízké budova B, domov pro seniory /DPS ke dni

Dotazník ke zjištění spokojenosti rodinných příslušníků s péčí SENIORu, p.o. o jejich blízké budova B, domov pro seniory /DPS ke dni Dotazník ke zjištění spokojenosti rodinných příslušníků s péčí SENIORu, p.o. o jejich blízké budova B, domov pro seniory /DPS ke dni..07 Na dotazník odpovědělo celkem rodinných příslušníků /RP/ ze 70 oslovených.

Více

1. Chodí Vaše dítě do MŠ:

1. Chodí Vaše dítě do MŠ: Výsledky dotazníkového šetření: Hodnocení mateřské školy Husinec pohledem rodičů - školní rok 2016/2017 Jako jeden z hlavních cílů své práce si vytyčila naše Mateřská škola vytváření tzv. pozitivního klimatu.

Více

Pohlaví. Věková struktura

Pohlaví. Věková struktura Vyhodnocení dotazníku dle výsledků výzkumu Základní informace o výzkumu: Dotazníkového šetření se celkem zúčastnilo 80 občanů Syrovic, což postačuje pro statistickou průkaznost dotazníku. Otázky byly kladeny

Více

Kulturně-společenský život v Polici nad Metují. VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ jaro 2015

Kulturně-společenský život v Polici nad Metují. VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ jaro 2015 Kulturně-společenský život v Polici nad Metují VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ jaro Kulturně-společenský život v Polici nad Metují VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ jaro ZÁKLADNÍ INFORMACE Sběr dat: únor březen Forma distribuce:

Více

Spokojenost s péčí v DS

Spokojenost s péčí v DS Denní stacionář Kopretina, Vlčovice, Kopřivnice Hodnocení kvality služby a spokojenosti u rodinných příslušníků/opatrovníků a dalších osob v DS Kopretina (rok ) Počet odevzdaných dotazníků: 9 Období sběru

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012 ANIMA VIVA o. s. 1/14 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012 1. METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového

Více

AKVIZICE A FÚZE MENŠÍCH A STŘEDNÍCH FIREM

AKVIZICE A FÚZE MENŠÍCH A STŘEDNÍCH FIREM AKVIZICE A FÚZE MENŠÍCH A STŘEDNÍCH FIREM ze série: ODHALENÁ PRAVDA O RIZICÍCH PODNIKÁNÍ ISBN 978-1-910435-63-2 (mobi) ISBN 978-1-910435-64-9 (epub) ISBN 978-1-910435-65-6 (PDF) Copyright 2015 Meriglobe

Více

BADMINTON Club Kladno

BADMINTON Club Kladno BADMINTON Club Kladno Badminton Club Kladno byl založen v roce 1969. Z jeho řad vyšli hráči a hráčky, kteří v průběhu jeho osmatřicetiletého působení získali řadu domácích i zahraničních mistrovských titulů.

Více

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Ve webovém prohlížeči by měla být načtení nějaká neutrální stránka, například Google. Dobrý den. Jmenuji se a budu

Více

Monika Ferdová Radka Hejzlarová Petra Stádníková Kristýna Voborníková. VSRR, 3. ročník, cvičení středa 15:45

Monika Ferdová Radka Hejzlarová Petra Stádníková Kristýna Voborníková. VSRR, 3. ročník, cvičení středa 15:45 Marketingový výzkum tabákových výrobků Monika Ferdová Radka Hejzlarová Petra Stádníková Kristýna Voborníková VSRR, 3. ročník, cvičení středa 15:45 Obsah Charakteristika zvoleného produktu... 3 Cena...

Více

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007 Úvod Zdravím vás všechny a vítám vás. Jsem moc rád, že jste dnes dorazili. Dnes začneme spolu mluvit o penězích. Vím, že je to velice kontroverzní téma. Ne jenom z pohledu lidí mimo církev. Nedávno zveřejnili

Více

6. Jaký s vidíte největší problém s s italským managementem? " # Jazyková bariéra Odlišná mentalita Rozdílná koncepce zaměření firmy Malý vliv zaměstn

6. Jaký s vidíte největší problém s s italským managementem?  # Jazyková bariéra Odlišná mentalita Rozdílná koncepce zaměření firmy Malý vliv zaměstn Tento dotazník slouží účelu vypracování mé diplomové práce na téma: Vnímání vybraných hledisek kvality života pracovníky podniku střední velikosti ve vztahu k podnikové kultuře. Dotazník je anonymní, nebude

Více

TISKOVÁ KONFERENCE KVALITA Z EVROPY chutě s příběhem

TISKOVÁ KONFERENCE KVALITA Z EVROPY chutě s příběhem TISKOVÁ KONFERENCE 5. 9. 2017 KVALITA Z EVROPY chutě s příběhem Ing. Miroslav Toman, CSc. Prezident Potravinářské komory ČR Ing. Miroslav Koberna, CSc. Ředitel pro programování a strategii PK ČR Ivana

Více

Příloha č. 1 Kvalitativní rozhovor s organizátory soutěže Jiřím Haisem a Mgr. Evou Pačesovou. Jaké byly silné stránky soutěže podle vašeho názoru?

Příloha č. 1 Kvalitativní rozhovor s organizátory soutěže Jiřím Haisem a Mgr. Evou Pačesovou. Jaké byly silné stránky soutěže podle vašeho názoru? Příloha č. 1 Kvalitativní rozhovor s organizátory soutěže Jiřím Haisem a Mgr. Evou Pačesovou Jaké byly silné stránky soutěže podle vašeho názoru? Co se týká organizace soutěže, bych nejvíce vyzdvihl práci

Více

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově I. Metoda zjišťování a zpracování získaných údajů Pro zjišťování spokojenosti klientů s naší pečovatelskou službou jsme zvolili metodu

Více

AUTOEVALUACE 2008/2009. DOTAZNÍK PRO RODIČE žáků 2. stupně. květen 2009. Celkem na 2. stupni: 152 žáků. Dotazník vyplnilo: 97 rodičů

AUTOEVALUACE 2008/2009. DOTAZNÍK PRO RODIČE žáků 2. stupně. květen 2009. Celkem na 2. stupni: 152 žáků. Dotazník vyplnilo: 97 rodičů AUTOEVALUACE 28/29 DOTAZNÍK PRO RODIČE žáků 2. stupně květen 29 Celkem na 2. stupni: 152 žáků Dotazník vyplnilo: 97 rodičů Počet vyplněných dotazníků. 1 8 6 4 2 97 55 vyplnilo nevyplnilo 1. Jak hodnotíte

Více

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017 ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017 Úvod Cílem tohoto dotazníkového šetření bylo zjistit, jak rodiče žáků ZŠ Stoliňská vnímají vybavení školy, její fungování a přístupy v různých oblastech. Díky opakování

Více

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka.

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka. Firmy investují nemalé prostředky do posílení loajality zákazníků, zjišťování jejich spokojenosti a vnímání značky. Další prostředky směřují do výběru a motivace zaměstnanců, tréninků a školení, do průzkumů

Více

Dotazníkové šetření pro bakalářskou práci

Dotazníkové šetření pro bakalářskou práci Dotazníkové šetření pro bakalářskou práci Dobrý den, jmenuji se Markéta Jurkovič, jsem studentkou 3. ročníku VŠ Bankovní institut v Praze. V současné době pracuji na bakalářské práci na téma "Metody přesvědčování,

Více

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro rodinné příslušníky Domova důchodců Horní Planá (dále jen Domov) Dotazník pro rodinné příslušníky

Více

Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil

Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze ( https://www.lf2.cuni.cz) Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil seriál rozhovorů s našimi úspěšnými sportovci Vracíme se s dalším pokračováním

Více

Základní škola Olomouc, příspěvková org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Listopad 2014

Základní škola Olomouc, příspěvková org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Listopad 2014 Základní škola Olomouc, příspěvková org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Listopad 214 Rozdaných dotazníků: 76 Odevzdaných dotazníků: 7 Z toho: Počet odevzdaných dotazníků

Více

Pracovní listy. Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové

Pracovní listy. Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové Pracovní listy Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové Zadání: Zapiš si všechna negativní přesvědčení, která máš nebo si myslíš, že máš o sebevědomí, v oblasti dosahování

Více

Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací

Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací Zde naleznete první dotazník průběhu procesu vyhledávání informací ve verzi pro MS Word. Původní dotazník byl vytvořen v aplikaci Google Form

Více

AUTOEVALUACE 2011 STUDENTI

AUTOEVALUACE 2011 STUDENTI AUTOEVALUACE 2011 STUDENTI Seznam otázek: 1. Učitelé jednají se studenty povýšeně. 2. Všem žákům ve třídě je věnována stejná pozornost. 3. Učitelé věnují více času nadaným studentům ž těm průměrným. 4.

Více

Nemáte Žádné Reference?

Nemáte Žádné Reference? Nemáte Žádné Reference? Pak mám pro vás dobrou zprávu. Každý začíná s tím, že žádné nemá. Všichni ale musíme odněkud začít. Z vlastní zkušenosti se mi nesčetněkrát potvrdilo, že když umístíte reference,

Více

Dotazník pro (sebe)posouzení

Dotazník pro (sebe)posouzení 1 Dotazník pro (sebe)posouzení Kontaktní informace Jméno (stačí křestní) E-mail Tel. Věk Aktuálně využívaná podpora Aktuálně mi poskytuje podporu: Neplacená péče rodiny, přátel nebo sousedů Placená (z

Více

V součinnosti se zřizovatelem školní jídelny realizujeme průzkum za účelem zvýšení kvality a komfortu stravovaní ve školních jídelnách.

V součinnosti se zřizovatelem školní jídelny realizujeme průzkum za účelem zvýšení kvality a komfortu stravovaní ve školních jídelnách. V součinnosti se zřizovatelem školní jídelny realizujeme průzkum za účelem zvýšení kvality a komfortu stravovaní ve školních jídelnách. První stranu vyplní rodič, další část vyplní dítě společně s rodičem

Více

Příloha č. 4 Dotazník analýza výsledku průzkumu u Komerční banky, a.s.

Příloha č. 4 Dotazník analýza výsledku průzkumu u Komerční banky, a.s. Příloha č. 4 Dotazník analýza výsledku průzkumu u Komerční banky, a.s. Spokojenost zákazníka 1 Obsah 1 Základní údaje Náhled dotazníku 3 Statistika respondentů 4 Přehled odpovědí 1. Je pro Vás využití

Více

I. JAK SI MYSLÍM, ŽE MOHU BÝT PRO TÝM PROSPĚŠNÝ:

I. JAK SI MYSLÍM, ŽE MOHU BÝT PRO TÝM PROSPĚŠNÝ: Test týmových rolí Pokyny: U každé otázky (I - VII), rozdělte 10 bodů mezi jednotlivé věty podle toho, do jaké míry vystihují vaše chování. V krajním případě můžete rozdělit těchto 10 bodů mezi všechny

Více

Zvyšování obchodní výkonnosti webových stránek. nejen e-shopů

Zvyšování obchodní výkonnosti webových stránek. nejen e-shopů Zvyšování obchodní výkonnosti webových stránek nejen e-shopů Jihočeská hospodářská komora, 20. 5. 2015 nejsme agentura Jsme tým nezávislých & kreativních lidí pro Váš web Martin Laudát Creative director

Více

Označte, který stupeň Vaše dítě/ děti navštěvuje/ navštěvují:

Označte, který stupeň Vaše dítě/ děti navštěvuje/ navštěvují: Počet odpovědí: 296 v.voltr@zs-jestedska.cz Upravit formulář Zobrazit všechny odpovědi Publikovat analýzu Souhrn Označte, který stupeň Vaše dítě/ děti navštěvuje/ navštěvují: I. 172 58 % II. 84 28 % I.

Více

Byznys trip. V obchodě nosí mnoho lidí obleky a kravaty. Je to prostě jistota. Obzvlášť, když jdou k zákazníkovi, se málokdo odváží jít v kraťasech

Byznys trip. V obchodě nosí mnoho lidí obleky a kravaty. Je to prostě jistota. Obzvlášť, když jdou k zákazníkovi, se málokdo odváží jít v kraťasech Šaty dělají člověka Paní učitelka o sebe musí dbát, protože se na ni dívají žáci či již vyspělí puberťáci a ti nenechají na super ulítlém ohozu ani nit suchou. Pan majitel malé firmy chodí, jak se mu chce,

Více

Bylo rozdáno celkem 7 dotazníků pro rodinné příslušníky, opatrovníky a blízké osoby uživatelů služeb chráněného bydlení, 2 se vrátily vyplněné.

Bylo rozdáno celkem 7 dotazníků pro rodinné příslušníky, opatrovníky a blízké osoby uživatelů služeb chráněného bydlení, 2 se vrátily vyplněné. Dotazníkové šetření V průběhu měsíce dubna 2018 proběhlo v našem středisku dotazníkové šetření týkající se všech služeb, a to Domova pro osoby se zdravotním postižením, Chráněného bydlení a Centra denních

Více

DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ

DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ 2. ČÁST ÚDAJE PŘI VÝSTUPU Z PROJEKTU Tento dotazník slouží k zjištění přínosů účasti v projektech financovaných z Operačního programu Zaměstnanost, které jsou

Více

KDO SE VÍC PTÁ, VÍC SE DOZVÍ

KDO SE VÍC PTÁ, VÍC SE DOZVÍ KDO SE VÍC PTÁ, VÍC SE DOZVÍ PRACOVNÍ LISTY To, co u nás uvidíte, vás může nadchnout, zaujmout, líbit se a inspirovat. Může vás to přimět přemýšlet o věcech, o kterých jste dosud nepřemýšleli. Může se

Více

Jak to je s tím druhem? Rozdělme si to jednoduše na dva druhy.

Jak to je s tím druhem? Rozdělme si to jednoduše na dva druhy. Odvážné, ale jednoduché Psychopati, sociopati, deprivanti atd. (dále jen predátoři), jsou podle mého nový druh člověka. Slovem nový ve skutečnosti myslím jiný druh, protože predátoři se vyskytuji mezi

Více

Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje obce Seloutky

Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje obce Seloutky Dotazníkové šetření občané obce Seloutky Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje obce Seloutky Vážení občané, dovolujeme si Vás oslovit a požádat o vyplnění dotazníku, který hodnotí názor

Více

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Vrátilo se

Více

PŘÍLOHY Seznam příloh:

PŘÍLOHY Seznam příloh: PŘÍLOHY Seznam příloh: 1. Scénář fokusových skupin s žáky 2. Pokyny k transkripci fokusových skupin 3. Přepisy fokusových skupin 4. Dotazník pro žáky 1. a 2. ročníků základních škol 5. Dotazník pro rodiče

Více

Proč děláme práci, která nás nebaví?

Proč děláme práci, která nás nebaví? Proč děláme práci, která nás nebaví? Podle průzkumů se věnuje až 70% lidí zaměstnání, které je nenaplňuje a někdy i doslova sere. V poslední době nad touto otázkou hodně přemýšlím. Sám jsem vlastně dlouho

Více

STAŇTE SE EXCELENTNÍM MASÉREM

STAŇTE SE EXCELENTNÍM MASÉREM STAŇTE SE EXCELENTNÍM MASÉREM 2 Co Vás odliší od průměru tisíců? Masérů je opravdu hodně. Těch opravdu dobrých je málo. Co patří k základním věcem, bez kterých se z průměru nedostanete? Co dělat, abyste

Více

Dobrý den, vážení neslyšící

Dobrý den, vážení neslyšící Dobrý den, vážení neslyšící Dovolte mi přivítat Vás dnes na našem setkání Co Vás čeká? Chceme Vám dát informace o TLUMOČNICKÝCH SLUŽBÁCH, tak aby jste všemu rozuměli CO TO JSOU TLUMOČNICKÉ SLUŽBY? Jsou

Více

Máte podle Vás v našem zařízení vše, co ke svému životu a spokojenosti potřebujete?

Máte podle Vás v našem zařízení vše, co ke svému životu a spokojenosti potřebujete? Dotazníkové šetření V průběhu měsíce dubna 2018 proběhlo v našem středisku dotazníkové šetření týkající se všech služeb, a to Domova pro osoby se zdravotním postižením, Chráněného bydlení a Centra denních

Více

zpracování Strategického plánu rozvoje města Šternberka

zpracování Strategického plánu rozvoje města Šternberka Dotazníkové šetření pro potřeby zpracování Strategického plánu rozvoje města Šternberka Vážení spoluobčané, dovolujeme si Vás oslovit a požádat o vyplnění dotazníku, který hodnotí názor občanů na kvalitu

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

Příloha č. 1. Předem Vám velice děkuji za vyplnění dotazníku. Dotazník pro lékaře PRACOVIŠTĚ: Jste: žena muž

Příloha č. 1. Předem Vám velice děkuji za vyplnění dotazníku. Dotazník pro lékaře PRACOVIŠTĚ: Jste: žena muž Příloha č. 1 Dobrý den, Jmenuji se Hana Kneřová a studuji ve 3. ročníku Lékařské fakulty v Hradci Králové, Karlovy Univerzity v Praze, studijního programu Ošetřovatelství, studijního oboru Všeobecná sestra,

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření mezi klienty Centra sociálních služeb Kojetín, p. o.

Vyhodnocení dotazníkového šetření mezi klienty Centra sociálních služeb Kojetín, p. o. Vyhodnocení dotazníkového šetření mezi klienty Centra sociálních služeb Kojetín, p. o. V prosinci 2016 se naše organizace zabývala dotazníkovým šetřením mezi klienty Centra sociálních služeb Kojetín, p.

Více

Rezerva = 1. zadní vrátka

Rezerva = 1. zadní vrátka Rezerva = 1. zadní vrátka Mnoha lidmi podceňovaná, mnoha přeceňovaná, ale všeobecně se ví, že je potřebná. Rezerva. Troufám si říct, že bez kvalitně vybudované rezervy není možné tvořit mnohem větší a

Více

Hodnocení spokojenosti klientů s projektem Brutal Kruháč Ústí nad Labem

Hodnocení spokojenosti klientů s projektem Brutal Kruháč Ústí nad Labem www.survio.com Hodnocení spokojenosti klientů s projektem Brutal Kruháč Ústí nad Labem Obsah 1 Základní údaje 3 2 Náhled dotazníku 4 3 Statistika respondentů 8 4 Přehled odpovědí 9 1. Jak často navštěvujete

Více

VÝBAVA. I druhá půlka života může být plná barev

VÝBAVA. I druhá půlka života může být plná barev VÝBAVA I druhá půlka života může být plná barev Barev je v letošních sportovních kolekcích opravdu dostatek. Už dávno není pravdou, že byste od určitého věku měli volit barvy decentnější a méně výrazné.

Více

PŘÍLOHY. Příloha I.- Dotazník. Diplomová práce: Sport ve volném čase studentů středních škol Valentová Milí studenti,

PŘÍLOHY. Příloha I.- Dotazník. Diplomová práce: Sport ve volném čase studentů středních škol Valentová Milí studenti, PŘÍLOHY Příloha I.- Dotazník Milí studenti, dovoluji si Vás požádat o spolupráci na diplomové práci s názvem Sport ve volném čase studentů středních škol. V tomto pojetí pojímáme sport za organizovanou

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

Program rozvoje města Nový Bor. ANKETA určena obyvatelům města

Program rozvoje města Nový Bor. ANKETA určena obyvatelům města Program rozvoje města Nový Bor ANKETA určena obyvatelům města Vážení obyvatelé našeho města, dovolte nám, abychom se na Vás obrátili s prosbou o pomoc. Město připravuje zpracování zásadní rozvojové koncepce

Více

VÝZNAM A DOSTUPNOST ODLEHČOVACÍCH SLUŽEB POHLEDEM PEČUJÍCÍCH O DĚTI S POSTIŽENÍM. Vybraná data z výzkumu pro Pardubický kraj

VÝZNAM A DOSTUPNOST ODLEHČOVACÍCH SLUŽEB POHLEDEM PEČUJÍCÍCH O DĚTI S POSTIŽENÍM. Vybraná data z výzkumu pro Pardubický kraj VÝZNAM A DOSTUPNOST ODLEHČOVACÍCH SLUŽEB POHLEDEM PEČUJÍCÍCH O DĚTI S POSTIŽENÍM Vybraná data z výzkumu pro Pardubický kraj Péče bez překážek, z. s. Praha 2019 PARDUBICKÝ KRAJ 1853 4 příjemců příspěvku

Více

Příloha č Vyučuji na: - základní škole - střední škole / střední odborné škole - gymnáziu

Příloha č Vyučuji na: - základní škole - střední škole / střední odborné škole - gymnáziu SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Využití tabletů ve vyučování (dotazník podoba před vložením na webové stránky) pro učitele, kteří tablet mají k dispozici a ve výuce ho využívají Příloha č. 2: Využití tabletů

Více

Téma C. - Komunikace. Soutěž Sami o sobě. Dostatečné množství propagačních materiálů. 1. Soutěž sami o sobě

Téma C. - Komunikace. Soutěž Sami o sobě. Dostatečné množství propagačních materiálů. 1. Soutěž sami o sobě 1/7 Téma C. - Komunikace 1. Soutěž sami o sobě Svou činnost propagujeme a do soutěže se zapojujeme Svou činnost propagujeme, ale nezapojujeme se 27 41 Svou činnost nepropagujeme 14 Soutěž Sami o sobě nás

Více

ČTENÍ NEJMENŠÍM V pondělí 26. 3. 2012 navštívili žáci třídy 5.A s paní učitelkou Hanou Houškovou MŠ v Mechové ulici, kde v rámci Měsíce knihy zábavnou formou seznámili budoucí prvňáčky se známými i méně

Více

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice JÁ A FOTBAL Jméno a příjmení: Matěj Malý Třída: 5. A Školní rok: 2014/2015 Garant / konzultant: Mgr. Jana Červenková Datum odevzdání: 23. 3. 2015

Více

Faily při tvorbě e-shopů,

Faily při tvorbě e-shopů, Faily při tvorbě e-shopů, za které zaplatíte víc, než za celý e-shop Marek Čevelíček Twitter: @mcevel Nefunkční weby a e-shopy Proč existuje tolik nefunkčních webů a e-shopů? 1/ nevím, jak udělat funkční

Více

NEHNOJTE ZAHRÁDKY KYSELINOU

NEHNOJTE ZAHRÁDKY KYSELINOU 1 Jiří Glet NEHNOJTE ZAHRÁDKY KYSELINOU 2 COPYRIGHT Autor: Jiří Glet Vydal: Martin Koláček - E-knihy jedou 2015 ISBN: 978-80-7512-340-4 (epub) 978-80-7512-341-1 (mobipocket) 978-80-7512-342-8 (pdf) 3 1.

Více

GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015

GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015 GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015 Zpracovala: Mgr. Veronika Vitošková, Ph.D., školní psycholožka, červen 2015 Pasport vzorku (kdo vyplňoval?): Na třídních schůzkách v dubnu byli rodiče požádáni,

Více

1. Kolik domácích zápasů průměrně za sezonu navštívíte? a) 1-5 b) 6-10 c) 11 a více

1. Kolik domácích zápasů průměrně za sezonu navštívíte? a) 1-5 b) 6-10 c) 11 a více PŘÍLOHY Příloha č. 1: Dotazník 1. Kolik domácích zápasů průměrně za sezonu navštívíte? a) 1-5 b) 6-10 c) 11 a více 2. Vlastníte permanentní vstupenku na probíhající sezónu? a) Ano přesun k 5 b) Ne 3. Jakým

Více

Volba střední školy jak to vidí osmáci

Volba střední školy jak to vidí osmáci Volba střední školy jak to vidí osmáci Studie občanského sdružení Než zazvoní 2. června 2014 Studie o výběru školy Tento dokument je veřejnou součástí širší dlouhodobé studie občanského sdružení Než zazvoní,

Více

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Afirmace s Empatií Prvek - Dřevo Na každý týden jedna afirmace Pro období prvku Dřevo. www.empatia.cz www.akademiecelostnihozdravi.cz 2014 Věnování a poděkování Tuto

Více

2017/18. Vyhodnocení evaluačních dotazníků VYSOKÁ ŠKOLA APLIKOVANÉ PSYCHOLOGIE

2017/18. Vyhodnocení evaluačních dotazníků VYSOKÁ ŠKOLA APLIKOVANÉ PSYCHOLOGIE 2017/18 Vyhodnocení evaluačních dotazníků VYSOKÁ ŠKOLA APLIKOVANÉ PSYCHOLOGIE Způsob hodnocené dotazníků U každého předmětu byli studenti tázáni na 5 otázek, které hodnotili stupeň souhlasu čísly 1-4.

Více

Obrázek č. 9 reklamní plakát

Obrázek č. 9 reklamní plakát Obrázek č. 9 reklamní plakát MĚSTO MÍSTO Dotazník - Řezané květiny Prosím o vyplnění, Vaše odpovědi budou podkladem k diplomové práci. 1) Vaše nejčastější důvody nákupu řezaných květin: vyberte minimálně

Více

Dotazník pro uživatele občanského sdružení FOKUS-Písek o.s., Pobočka STRAKONICE

Dotazník pro uživatele občanského sdružení FOKUS-Písek o.s., Pobočka STRAKONICE Vyhodnocení dotazníku Dotazník pro uživatele občanského sdružení FOKUS-Písek o.s., Pobočka STRAKONICE Projekt: Komunitní plán sociálních služeb ORP Strakonice Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.1.03/45.00079

Více

Děkuji za Váš čas a ochotu při vyplňování tohoto dotazníku. Kateryna Tokar, studentka 3 lékařské fakulty Karlovy Univerzity v Praze.

Děkuji za Váš čas a ochotu při vyplňování tohoto dotazníku. Kateryna Tokar, studentka 3 lékařské fakulty Karlovy Univerzity v Praze. DOTAZNÍK Dobrý den, ráda bych Vás požádala o vyplnění dotazníku, který je součástí mé bakalářské práce. Cílem práce je zjistit a popsat kvalitu života HIV pozitivních pacientů a posoudit vliv práce všeobecných

Více

4. Studujete nebo jste absolvoval/la studium manažerského zaměření? (můžete označit i více možností)

4. Studujete nebo jste absolvoval/la studium manažerského zaměření? (můžete označit i více možností) Podpora profesního rozvoje učitelů ze strany ředitele Dobrý den, jsem studentka PedF UK obor Školský management.věnujte prosím několik minut svého času vyplnění následujícího dotazníku, který se týká šetření

Více

Projekt: Dotazník o sportu a volném čase. Šetření na základních školách a gymnáziích v Teplicích a okolí.

Projekt: Dotazník o sportu a volném čase. Šetření na základních školách a gymnáziích v Teplicích a okolí. Projekt: Dotazník o sportu a volném čase Šetření na základních školách a gymnáziích v Teplicích a okolí. Brno 2011 Obsah: 1. Zadání.. 3 2. Dotazník.. 4 3. Výsledky šetření.. 5 4. Demografická struktura

Více

VODNÍ VÝZVA. Identifikace a řešení problému životního prostředí v okolí školy v oblasti HYDROLOGIE

VODNÍ VÝZVA. Identifikace a řešení problému životního prostředí v okolí školy v oblasti HYDROLOGIE VODNÍ VÝZVA Identifikace a řešení problému životního prostředí v okolí školy v oblasti HYDROLOGIE Program GLOBE - Téma roku 2013/14 GLOBE Téma roku 2013/2014 V průběhu nadcházejícího školního roku se v

Více

Příloha č. 1: Dotazník

Příloha č. 1: Dotazník Příloha č. 1: Dotazník Dobrý den, dostal se Vám do ruky dotazník k diplomové práci s názvem Sociální média v Gambrinus lize. Jmenuji se Daniel Matějka a jsem studentem posledního ročníku oboru Management

Více

DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ

DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro obyvatele Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY r.2016 Vážení obyvatelé našeho Domova! Velmi pěkně

Více

PC, POWER POINT, dataprojektor

PC, POWER POINT, dataprojektor Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Vzdělávací okruh Druh učebního materiálu Cílová skupina Anotace Speciální vzdělávací

Více

Cambridžská škála depersonalizace

Cambridžská škála depersonalizace Cambridžská škála depersonalizace JMÉNO: VĚK: DOSAŽENÉ VZDĚLÁNÍ: ZÁKLADNÍ / VYUČENA / STŘEDOŠKOLSKÉ / VYŠSÍ NEBO VYSOKÉ (prosím vyplňte a zakroužkujte) PROSÍME VÁS, ABYSTE SI POZORNĚ PŘEČETLA INSTRUKCE:

Více