Platební karta v mobilu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Platební karta v mobilu"

Transkript

1 Platební karta v mobilu

2 Jak funguje platební karta v mobilu? Platební karta v mobilu od GE Money Bank je novinka na trhu platebních karet a zcela průlomovým způsobem propojuje svět mobilních telefonů se světem platebních technologií. Funkce bezkontaktní platební karty je nainstalována přímo na SIM kartu do mobilního telefonu. Platební karta v mobilu od GE Money Bank je vydávána jako debetní platební karta MasterCard Standard k běžnému účtu vedenému u GE Money Bank. Placením platební kartou v mobilu čerpáte peníze přímo ze svého běžného účtu u GE Money Bank. Platební karta v mobilu (v angličtině Mobile NFC) funguje na principu tzv. NFC (z anglického Near Field Communication) technologie, která zabezpečuje bezpečný bezdrátový přenos dat na krátké vzdálenosti (do 5 cm). Na rozdíl od Bluetooth nebo Wi-Fi komunikace neprobíhá přenos dat prostřednictvím rádiového vysílání, ale na základě elektromagnetické indukce, což minimalizuje riziko odposlechu komunikace. Spojení NFC technologie a nahrané platební karty na SIM kartě mobilního telefonu umožňuje přiložením mobilního telefonu zaplatit v obchodě vybaveném bezkontaktním platebním terminálem. PODMÍNKY potřebné pro fungování platební karty v mobilu 1. aktivní telefonní číslo (tzn. alespoň jeden přijatý či provedený hovor nebo SMS) u mobilního operátora Telefónica Czech Republic, a.s. (dále jen O2 ). GE Money Bank dočasně vydává platební kartu v mobilu pouze ve spolupráci s mobilním operátorem O2. 2. Mobilní telefon, který podporuje NFC technologii. Ne všechny telefony uváděné výrobci či prodejci jako mobilní telefony s NFC mohou být plně funkční pro placení v obchodech na bezkontaktních terminálech. V zájmu vyšší bezpečnosti je nutné mít tyto telefony certifikované nejen od výrobců, ale i od karetní asociace MasterCard. Vybraný typ telefonu musí být dále podporován mobilním operátorem. Proto doporučujeme pořídit si mobilní telefon pouze s těmito certifikacemi. Seznam naleznete na nebo přímo v O2 Prodejnách. 3. nahraná platební karta na SIM kartě, která podporuje NFC technologii. Nahrání platební karty na SIM kartu zajišťuje GE Money Bank. 4. nainstalovaná aplikace O2 Peněženka, která slouží pro správu platební karty v mobilu a zobrazování provedených transakcí. S instalací Vám poradí na O2 Prodejnách. Nebo si ji stáhněte jednoduše přes Obchod Play.

3 + PIN Co je třeba udělat před prvním nákupem Co Vám platební karta v mobilu umožní? PÍÍÍP! Pokud již máte potřebné vybavení pro fungování platební karty v mobilu a byla Vám řádně doručena obálka s PIN a PUK kódy od GE Money Bank, postupujte dle následujících kroků. 310,80 310,80 I. Platit za nákupy v obchodech Těšíte se, až poprvé vyzkoušíte, jak Váš mobil platí za Vaše nákupy? Teď již můžete. 1. vložte SIM kartu do mobilního telefonu. Při prvním vložení SIM karty budete potřebovat PIN k telefonu, který najdete na zadní straně SIM karty. S tímto krokem Vám poradí v O2 Prodejně. 2. Stáhněte si aplikaci O2 Peněženka přes Obchod Play nebo požádejte o pomoc v O2 Prodejně. Pro zobrazení detailů platební karty a pro potvrzení transakcí s kartou Vám slouží PIN zaslaný v obálce od GE Money Bank. 3. Zkontrolujte ve svém mobilním telefonu v části Nastavení, zda máte povoleny NFC platby. 4. aktivujte platební kartu jedním z následujících způsobů: V Internet Bance (máte-li ji zřízenou) v části Karty zvolte detail Platební karty v mobilu a jednoduše Vaši platební kartu v mobilu zaktivujte. Na obchodním místě GE Money Bank. Telefonicky nonstop na Zákaznickém servisu na čísle Při telefonické aktivaci budete potřebovat aktivační heslo, které jste si zvolil/a při žádosti o platební kartu v mobilu a naleznete ho i v Dispozicích ke smlouvě. Dále si připravte 16místné číslo platební karty. Číslo platební karty v mobilu a další údaje o kartě v mobilu zjistíte jednoduše přímo v O2 Peněžence. Jelikož se jedná o údaje, které je zapotřebí chránit, zobrazí se Vám až po správném zadání PIN od GE Money Bank. Platební karta v mobilu bude aktivní nejpozději do 24 hodin od aktivace. Po úspěšné aktivaci můžete s mobilním telefonem poprvé zaplatit. a) kde všude zaplatíte? U všech obchodníků, kteří jsou vybaveni bezkontaktním platebním terminálem. Jsou to stejné platební terminály, na kterých lze zaplatit s bezkontaktní platební kartou. Platební terminály nebo obchodníci jimi vybavení jsou zpravidla označeni symboly pro bezkontaktní placení: Ne všude jsou tyto symboly viditelné, proto se raději zeptejte. Počet těchto obchodů se velice rychle rozšiřuje. b) Jak probíhá placení? zde plaťte bezkontaktně Placení si můžete v aplikaci O2 Peněženka nastavit ve dvou režimech: 1. manuální režim aplikace je přednastavena na tento režim. Znamená to, že před každou platbou je zapotřebí otevřít aplikaci O2 Peněženka a stisknout ikonu Platit pro zahájení autorizace transakce. Pro ještě vyšší bezpečnost si můžete v tomto režimu zapnout funkci Vždy zadejte PIN. Pak budete zadávat PIN i při částkách do 500 Kč. V manuálním režimu máte placení s kartou v mobilu zcela pod kontrolou.

4 2. automatický režim při tomto režimu není třeba při placení otevřít aplikaci O2 Peněženka. Stačí přiložit telefon k terminálu a platba je provedena. Při částkách do 500 Kč zpravidla nezadáváte PIN, při vyšších částkách je platba potvrzována PIN kódem. Výhodou tohoto režimu je rychlost placení. Mezi automatickým a manuálním režimem či funkcí Vždy zadejte PIN je možné kdykoliv přepínat po zadání PIN kódu. Kompletní manuál pro obsluhu aplikace O2 Peněženka naleznete na stránkách , ,30 PIN Průběh bezkontaktního placení Při nákupu do 500 Kč zpravidla nezadáváte PIN. 310,80 310,80 II. Platit na internetu Platební kartu v mobilu můžete využít i pro placení na internetu. Platební karty GE Money Bank jsou z bezpečnostních důvodů vydávány jako neaktivní pro platby na internetu. Před placením kartou na internetu je nutné internetové platby nejprve aktivovat. Po dokončení platby doporučujeme opět internetové platby vypnout. Zapínání/vypínání internetových plateb je možné: v Internet Bance nebo telefonicky na Zákaznickém servisu nonstop na telefonním čísle Platba probíhá stejně jako při placení klasickou plastovou platební kartou. Při placení kartou na internetu budete potřebovat: 16místné číslo platební karty v mobilu, CVC kód, datum platnosti platební karty v mobilu. Obchodník zadá částku za nákup, která se objeví na platebním terminálu. Přiložíte mobil ke čtečce terminálu, který Vám vzápětí viditelně i zvukem potvrdí provedení platby. Hotovo. Nákup je zaplacen. Údaje o platební kartě v mobilu potřebné pro platby na internetu zjistíte jednoduše přímo v O2 Peněžence. Jelikož se jedná o údaje, které je zapotřebí chránit, zobrazí se Vám po správném zadání PIN k platební kartě v mobilu. Při nákupu nad 500 Kč částku potvrzujete PINem. 1237, ,30 PIN III. Sledovat transakce přímo ve Vašem mobilním telefonu Všechny transakce s kartou v mobilu provedené na terminálu u obchodníka i neúspěšné pokusy o ně si můžete zkontrolovat přímo v mobilním telefonu. Obchodník zadá částku za nákup, která se objeví na platebním terminálu. 310,80 Přiložíte mobil ke čtečce terminálu, který Vás vzápětí viditelně i zvukem vyzve k zadání PINu. 310,80 Hotovo. Nákup je zaplacen. Záznam transakcí provedených platební kartou v mobilu, včetně internetových transakcí, je součástí standardního výpisu z Vašeho běžného účtu založeného u GE Money Bank. Záznam o provedených transakcích najdete také ve Vaší Internet Bance.

5 Věrnostní program bene+ Příklady partnerů gold bene+ a jejich odměny: Získáte peníze zpět na Váš účet až do výše 5 % z hodnoty všech nákupů provedených platební kartou v mobilu u partnerů věrnostního programu bene+. Peníze jsou automaticky připisovány na Váš běžný účet a uvidíte je na výpise z účtu nebo v Internet Bance. Do programu jsou automaticky zařazeny všechny platební karty vydané ke kontu Genius Gratis, Genius Plus, Genius Benefit, Genius Active, Genius Silver a Genius Dual. Klienti s kontem Genius Gold získávají peníze zpět až ve výši 12,5 % z hodnoty nákupů u partnerů věrnostního programu gold bene+. Věrnostní program bene+ platí pouze pro nákupy na území ČR. 2 % 5% 4 % Odměna i na e-shopu PANTONE 464 C 7, 7, 2 % 7 % 2, 6 % 3% PANTONE 476 C Odměna i na e-shopu 1 % 1 % 6 % Příklady partnerů bene+ a jejich odměny: 2 % 12, 2, 2, 1, Aktuální přehled všech partnerů, jejich odměn a mimořádných akcí najdete na Odměny partnerů bene+ a gold bene+ platí pouze na území ČR.

6 Bezpečnost platební karty v mobilu Jak je ošetřena bezpečnost Bezpečnost platební karty v mobilu je pro nás vždy na prvním místě. Platební karta v mobilu je nahrána na SIM kartu vysoce zabezpečenou formou. Platební kartu v mobilu spravuje výhradně GE Money Bank. Mobilní operátor k těmto údajům nemá přístup. Platby nad 500 Kč jsou vždy ověřovány PIN, platby do 500 Kč zpravidla nemusí být ověřovány PIN, ale v některých případech můžete být k zadání PIN vyzváni. Nesdělujte PIN jiné osobě ani ho nezaznamenávejte do mobilního telefonu. Pro ještě vyšší bezpečnost si můžete v mobilní aplikaci nastavit zadávání PIN při každé platbě. Údaje o platební kartě v mobilu i provedené transakce jsou chráněny a jsou zobrazeny pouze po zadání PIN. Pokud si přístup do platební aplikace zablokujete, použijte PUK, který jsme Vám zaslali spolu s PIN. nezapomeňte, že Váš mobilní telefon už umí i platit! Hlídejte si ho ještě mnohem obezřetněji než doposud. Stává se Vaší druhou peněženkou! Další informace o bezpečném používání platebních karet obecně naleznete na v části Karty. Oznámení ztráty, odcizení telefonu nebo zablokování SIM karty mobilnímu operátorovi není považováno za zablokování platební karty v mobilu bankou. Mobilní operátor nemá oprávnění platební kartu v mobilu blokovat. Pro blokaci platební karty v mobilu se vždy obracejte přímo na GE Money Bank! Denní limit Je důležitý bezpečnostní prvek Vaší platební karty v mobilu a snižuje riziko jejího zneužití. Nastavujete si ho při žádosti o platební kartu v mobilu a můžete si ho kdykoliv změnit v Internet Bance nebo na pobočce GE Money Bank. Denní limit se obnovuje mezi 21 hod. až 3 hod. SEČ. Blokace karty Pokud došlo ke ztrátě, odcizení nebo máte podezření na zneužití platební karty v mobilu, neprodleně požádejte o její zablokování. Karta bude zablokována ihned. volejte na nonstop linky: Blokaci můžete provést též v Internet Bance, část Karty. Nebo se dostavte co nejdříve na pobočku GE Money Bank.

7 Co dělat, když Proto, abyste mohli s mobilem zaplatit v obchodě, je nutná spolupráce GE Money Bank a příslušného mobilního operátora. Ne se všemi oblastmi jsme Vám, jako banka poskytující finanční služby, schopni poradit, proto přikládáme přehled pro základní orientaci. Máte dotaz k některé z uvedených oblastí? Oblast Nainstalování platební karty na SIM kartu Fungování mobilních hlasových a datových služeb Nastavení a servis platební karty (např. aktivace, blokace, obnovení, zrušení, změna denních limitů apod.) SIM karta Koho kontaktovat Transakce s platební kartou v mobilu Reklamace transakcí GE Money Bank, a.s Aplikace pro správu platební karty v mobilu O2 Peněženka Mobilní telefon Telefónica Czech Republic, a.s. *88, *11, Zkuste si snadno a rychle zkontrolovat nebo změnit nastavení platební karty v mobilu sami v Internet Bance. K dispozici jsou tyto služby: aktivace platební karty, blokace platební karty, změna denního limitu pro platbu u obchodníka, zapínání a vypínání internetových transakcí, přehled o transakcích, přehled o připsaných odměnách zpět na Váš účet za nákupy u partnerů věrnostního programu bene+. Další důležité informace / Povinnosti držitele oznamte neprodleně bance, pokud obálka s PIN a PUK byla doručena v poškozeném stavu. oznamte neprodleně bance, pokud nebyla platební karta na SIM kartu nahrána nebo byla nahrána chybně či je jinak technicky nefunkční. Neumožněte platit s platební kartou v mobilu jiné osobě. Chraňte PIN a PUK kódy (nesdělujte je nikomu dalšímu, nenoste je spolu s mobilním telefonem ani je nezapisujte do mobilního telefonu). Chraňte platební kartu v mobilu před poškozením (jak před fyzickým poškozením, tak i před možným softwarovým zneužitím) a předcházejte ztrátě, odcizení nebo zneužití SIM karty s nahranou platební kartou. kontrolujte pravidelně výpisy z běžného účtu. Internetové platby si aktivujte, pouze pokud zamýšlíte s platební kartou zaplatit na internetu. Poté doporučujeme internetové platby opět vypnout. Informujte nás o každé změně kontaktních údajů. Vaše aktuální telefonní číslo je nezbytné pro správné fungování platební karty v mobilu a je také důležité pro včasný kontakt s Vámi při případných potížích s platební kartou v mobilu. Pozorně si prostudujte zejména Zvláštní produktové podmínky karty v mobilu a Produktové podmínky platebních karet na

8 Otázky a odpovědi Jak bude prakticky fungovat platba kartou v mobilu? Budu muset dát telefon při platbě kartou v mobilu z ruky? Platba kartou v mobilu je jednoduchá. Mobilní telefon s platební kartou v mobilu stačí přiložit k platebnímu terminálu. Nákupy do 500 Kč zaplatíte zpravidla bez zadání PIN, v případě nákupu nad 500 Kč budete vyzváni k zadání PIN. Mobilní telefon nemusíte dát při platbě z ruky, sami ho přikládáte k platebnímu terminálu a máte jej tak po celou dobu placení pod kontrolou. Kolik karet v mobilu si mohu pořídit do svého mobilního telefonu? Na jednu SIM kartu v mobilním telefonu (na jedno telefonní číslo) je možné si pořídit pouze jednu kartu v mobilu. Jednu kartu v mobilu tak nevyužijete na více mobilních telefonech zároveň. Stačí, když ztrátu/zcizení mobilního telefonu nahlásím u svého operátora? Zajistí mi blokaci karty v mobilu? Pokud budete chtít blokovat platební kartu v mobilu z důvodu ztráty/odcizení mobilního telefonu, kontaktujte vždy GE Money Bank kdykoliv na lince Zákaznického servisu , případně si platební kartu zablokujte ve své Internet Bance nebo navštivte kteroukoliv pobočku GE Money Bank. Hlášením ztráty/zcizení platební karty v mobilu u mobilního operátora není zajištěno její zablokování. Co se stane, když si platební kartu v mobilu zablokuji? Budu moct i nadále používat telefon k volání? Mobilní telefon můžete v takovém případě k volání i nadále používat. Blokace platební karty v mobilu nemá na mobilní služby žádný vliv. Když mi bude vyměněna SIM karta, zůstane mi stejné telefonní číslo? Ano, telefonní číslo zůstává stejné. Stejné zůstávají i všechny parametry služeb, které na mobilním telefonu využíváte (výjimkou je služba GSM Banking, která není na nových SIM kartách podporována). S výměnou SIM karty za novou Vám pomůže specialista v O2 Prodejně. Co mám dělat, když mi nejde s kartou v mobilu zaplatit? Doporučujeme vyzkoušet postupně následující kroky. Po každém kroku můžete zkusit provést platbu. Máte-li nastaven Automatický režim placení, zkuste přesto stisknout ikonu Platit v O2 Peněžence pro spuštění autorizace transakce. Přepněte mezi Automatickým a Manuálním režimem placení v O2 Peněžence. vypněte a znovu zapněte NFC platby v části Nastavení Vašeho mobilního telefonu. restartujte mobilní telefon, před platbou otevřete O2 Peněženku. odinstalujte a znovu nainstalujte O2 Peněženku. Co se stane, když se zpozdím s platbou u operátora? Bude mi karta v mobilu fungovat? V případě, že ze strany mobilního operátora nedojde k zablokování mobilních hlasových/datových služeb, nebude platební funkce karty v mobilu ovlivněna. V případě, že k omezení služeb operátora dojde, banka negarantuje plnou funkčnost karty v mobilu.

9 Více informací naleznete také na: infolinka: Podle Vašich představ GE Money Bank, a.s., Vyskočilova 1422/1a, Praha 4-Michle, zapsáno u MS v Praze, odd. B, vl. 5403, IČ , tel

MANUÁL PRO PLATEBNÍ KARTU V MOBILU

MANUÁL PRO PLATEBNÍ KARTU V MOBILU MANUÁL PRO PLATEBNÍ KARTU V MOBILU www.gemoney.cz infolinka: 844 844 844 Jak funguje platební karta v mobilu? Platební karta v mobilu od GE Money Bank je novinkou na trhu platebních karet a zcela průlomovým

Více

PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET

PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET www.gemoney.cz zákaznická linka: 224 443 636 Podle Vašich představ 082012 GE Money Bank, a.s., Vyskočilova 1422/1a, 140 28 Praha 4-Michle, zapsáno u MS v Praze,

Více

PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET

PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET MAESTRO MASTERCARD Maestro Dětské Maestro MasterCard Standard MasterCard stříbrná MasterCard Gold Mezinárodní akceptace ANO ANO ANO ANO ANO PLATBY ZA ZBOŽÍ A

Více

Internet Banka v mobilu

Internet Banka v mobilu Internet Banka v mobilu Obsah Co je Internet Banka v mobilu?... 3 Co umí Internet Banka v mobilu?... 3 Kdo může používat Internet Banku v mobilu?... 3 Na jakých telefonech Internet Banka v mobilu funguje?...

Více

Průvodce světem výhod kreditních karet

Průvodce světem výhod kreditních karet Průvodce světem výhod kreditních karet K prvnímu nákupu Vám stačí 3 kroky! AKTIVACE KREDITNÍ KARTY 1. PODPIS Kartu podepište na zadní straně plastu. Podepište se tak, jak jste zvyklí, aby se podpis na

Více

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ DIGITÁLNÍ PENĚŽENKY MASTERCARD MOBILE

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ DIGITÁLNÍ PENĚŽENKY MASTERCARD MOBILE 1 Podporované platformy Aplikace MC Mobile je podporovaná na zařízeních: iphone (iphone 3GS, iphone 4, iphone 4S, iphone 5) ipad (ipad, ipad 2, ipad 3rd generation) Android. Pozn.: minimální podporované

Více

Uživatelská příručka aplikace George klíč

Uživatelská příručka aplikace George klíč Uživatelská příručka aplikace George klíč OS, 3-3651 02/2019 1/19 Obsah: 1. Co je to aplikace George klíč?... 3 1.1. Co všechno vám George klíč umožní... 3 1.2. Denní finanční limity pro transakce autorizované

Více

Nastavení zařízení Samsung P1000 Galaxy Tab

Nastavení zařízení Samsung P1000 Galaxy Tab Nastavení zařízení Samsung P1000 Galaxy Tab Zařízení Samsung P1000 Galaxy Tab, zakoupené v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již

Více

Nastavení telefonu Samsung S5570 Galaxy Mini

Nastavení telefonu Samsung S5570 Galaxy Mini Nastavení telefonu Samsung S5570 Galaxy Mini Telefon Samsung S5570 Galaxy Mini, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již

Více

PLATBY KARTOU NA INTERNETU

PLATBY KARTOU NA INTERNETU PLATBY KARTOU NA INTERNETU Chcete rychle, pohodlně a bezpečně nakupovat z pohodlí domova či kanceláře? Není nic jednoduššího, než nakupovat přes internet kartou. Karta šetří Váš čas i peníze S kartou můžete

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S

Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S Nastavení telefonu Sony Ericsson Xperia Arc S Telefon Sony Ericsson Xperia Arc S, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již

Více

MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY. Gastro Pass CARD

MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY. Gastro Pass CARD MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY Gastro Pass CARD Co je Gastro Pass CARD? Gastro Pass CARD je elektronickou verzí papírových stravenek. Funguje stejně jako standardní platební karta a slouží k úhradě jídla a

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X10

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X10 Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X10 Telefon Sony Ericsson XPERIA X10, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu LG P500 Optimus One

Nastavení telefonu LG P500 Optimus One Nastavení telefonu LG P500 Optimus One Telefon LG P500 Optimus One, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8

Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8 Nastavení telefonu Sony Ericsson XPERIA X8 Telefon Sony Ericsson XPERIA X8, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Jak nejlépe využít kartu Exclusive

Jak nejlépe využít kartu Exclusive Podrobné informace o kartě Generali a programu Exclusive naleznete na www.rb.cz a www.exclusiveprogram.cz. Jak nejlépe využít kartu Exclusive Příručka pro členy programu Exclusive Příručka pro držitele

Více

Nastavení telefonu Sony Xperia E

Nastavení telefonu Sony Xperia E Nastavení telefonu Sony Xperia E Telefon Sony Xperia E, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

Expresní linka. První kroky se službou Expresní linka

Expresní linka. První kroky se službou Expresní linka Expresní linka První kroky se službou Expresní linka OBSAH Co Vám Expresní linka nabízí? 3 Možnost zabezpečení přístupu k Expresní lince 4 První kroky Registrace čísla Vašeho mobilního telefonu 4 První

Více

Nastavení tabletu Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1

Nastavení tabletu Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 Nastavení tabletu Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 Tablet Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile

Více

Nastavení telefonu Samsung S5610

Nastavení telefonu Samsung S5610 Nastavení telefonu Samsung S5610 Telefon Samsung S5610, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

Nastavení telefonu HTC Desire

Nastavení telefonu HTC Desire Nastavení telefonu HTC Desire Telefon HTC Desire, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Nastavení telefonu LG E400 Optimus L3

Nastavení telefonu LG E400 Optimus L3 Nastavení telefonu LG E400 Optimus L3 Telefon LG E400 Optimus L3, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu HTC One S

Nastavení telefonu HTC One S Nastavení telefonu HTC One S Telefon HTC One S, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Nastavení telefonu HTC Sensation

Nastavení telefonu HTC Sensation Nastavení telefonu HTC Sensation Telefon HTC Sensation, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

Nastavení telefonu Samsung I9300 Galaxy S III

Nastavení telefonu Samsung I9300 Galaxy S III Nastavení telefonu Samsung I9300 Galaxy S III Telefon Samsung I9300 Galaxy S III, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již

Více

Katalog karet DEBETNÍ KARTY

Katalog karet DEBETNÍ KARTY Katalog karet Katalog karet DEBETNÍ KARTY Visa Electron elektronická osobní i služební - celkový denní limit až 50 000 - denní limit pro výběr v bankomatu až 50 000 - denní limit pro platbu u obchodníka

Více

Nastavení telefonu T-Mobile move

Nastavení telefonu T-Mobile move Nastavení telefonu T-Mobile move Telefon T-Mobile move, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

Nastavení telefonu LG G2 D802

Nastavení telefonu LG G2 D802 Nastavení telefonu LG G2 D802 Telefon LG G2 D802, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Nastavení telefonu LG E460 Optimus L5 II

Nastavení telefonu LG E460 Optimus L5 II Nastavení telefonu LG E460 Optimus L5 II Telefon LG E460 Optimus L5 II, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu LG P880 Optimus 4X HD

Nastavení telefonu LG P880 Optimus 4X HD Nastavení telefonu LG P880 Optimus 4X HD Telefon LG P880 Optimus 4X HD, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu LG D605 Optimus L9 II

Nastavení telefonu LG D605 Optimus L9 II Nastavení telefonu LG D605 Optimus L9 II Telefon LG D605 Optimus L9 II, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu Alcatel OT-991

Nastavení telefonu Alcatel OT-991 Nastavení telefonu Alcatel OT-991 Telefon Alcatel OT-991, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud

Více

manuál PRO uživatele karty Gastro Pass CARD

manuál PRO uživatele karty Gastro Pass CARD manuál PRO uživatele karty Gastro Pass CARD Co je Gastro Pass CARD? Gastro Pass CARD je elektronickou verzí papírových stravenek. Funguje stejně jako standardní platební karta a slouží k úhradě jídla a

Více

Nastavení telefonu Alcatel One Touch 2001X

Nastavení telefonu Alcatel One Touch 2001X Nastavení telefonu Alcatel One Touch 2001X Telefon Alcatel One Touch 2001X, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu LG P970 Optimus Black

Nastavení telefonu LG P970 Optimus Black Nastavení telefonu LG P970 Optimus Black Telefon LG P970 Optimus Black, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Vaše nová Vodafone kreditní karta. Jaké výhody a možnosti použití vám karta nabízí Více na www.vodafone.cz/rb a www.rb.cz

Vaše nová Vodafone kreditní karta. Jaké výhody a možnosti použití vám karta nabízí Více na www.vodafone.cz/rb a www.rb.cz Vaše nová Vodafone kreditní karta Jaké výhody a možnosti použití vám karta nabízí Více na www.vodafone.cz/rb a www.rb.cz Děkujeme vám, že jste si vybrali právě Vodafone kreditní kartu, a přejeme, ať se

Více

Nastavení telefonu Samsung N9005 Galaxy Note 3

Nastavení telefonu Samsung N9005 Galaxy Note 3 Nastavení telefonu Samsung N9005 Galaxy Note 3 Telefon Samsung N9005 Galaxy Note 3, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb

Více

Nastavení tabletu Huawei MediaPad 7 Lite

Nastavení tabletu Huawei MediaPad 7 Lite Nastavení tabletu Huawei MediaPad 7 Lite Tablet Huawei MediaPad 7 Lite, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III Nastavení telefonu T-Mobile MDA Compact III Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Compact III, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry

Více

Nastavení telefonu Sony Xperia L

Nastavení telefonu Sony Xperia L Nastavení telefonu Sony Xperia L Telefon Sony Xperia L, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

Nastavení telefonu HTC Desire HD

Nastavení telefonu HTC Desire HD Nastavení telefonu HTC Desire HD Telefon HTC Desire HD, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

Nastavení tabletu Samsung P5200 Galaxy Tab 3 10.1

Nastavení tabletu Samsung P5200 Galaxy Tab 3 10.1 Nastavení tabletu Samsung P5200 Galaxy Tab 3 10.1 Tablet Samsung P5200 Galaxy Tab 3 10.1, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile

Více

Nastavení telefonu Samsung N7100 Galaxy Note II

Nastavení telefonu Samsung N7100 Galaxy Note II Nastavení telefonu Samsung N7100 Galaxy Note II Telefon Samsung N7100 Galaxy Note II, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb

Více

Nastavení telefonu Samsung S7710 Galaxy Xcover 2

Nastavení telefonu Samsung S7710 Galaxy Xcover 2 Nastavení telefonu Samsung S7710 Galaxy Xcover 2 Telefon Samsung S7710 Galaxy Xcover 2, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb

Více

Nastavení telefonu Motorola Motoluxe

Nastavení telefonu Motorola Motoluxe Nastavení telefonu Motorola Motoluxe Telefon Motorola Motoluxe, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

PLATEBNÍ KARTY PPF banky a.s.

PLATEBNÍ KARTY PPF banky a.s. PLATEBNÍ KARTY PPF banky a.s. PPF banka a.s., Evropská 2690/17, P.O. Box 177, 160 41 Praha 6 1/14 Obsah: 1. Všeobecné informace...3 2. Placení prostřednictvím Karty na internetu...3 3. 3D Secure...4 3.1.

Více

Connection Manager - Uživatelská příručka

Connection Manager - Uživatelská příručka Connection Manager - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Obsah Aplikace Správce připojení 3 Začínáme 3 Spuštění Správce připojení 3 Zobrazení stavu aktuálního připojení 3 Připojení k internetu 3 Připojení

Více

Visa Electron. Debetní karty. Typ karty. elektronická osobní i služební. Limity

Visa Electron. Debetní karty. Typ karty. elektronická osobní i služební. Limity Katalog karet 2 Visa Electron elektronická osobní i služební - celkový denní limit až 50 000 - denní limit pro výběr v bankomatu až 50 000 - denní limit pro platbu u obchodníka až 50 000 - denní limit

Více

Nastavení telefonu Huawei Ascend Y300

Nastavení telefonu Huawei Ascend Y300 Nastavení telefonu Huawei Ascend Y300 Telefon Huawei Ascend Y300, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu Nokia N9

Nastavení telefonu Nokia N9 Nastavení telefonu Nokia N9 Telefon Nokia N9, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Některé položky v

Více

Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil

Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil 1 Obsah Užitečné informace... 3 Získání SIM s novým číslem... 3 Získání SIM se svým současným číslem... 3 Aktivace SIM... 3 ČVOP... 4 Jak získat ČVOP...

Více

Nastavení telefonu Samsung S5220 Star 3

Nastavení telefonu Samsung S5220 Star 3 Nastavení telefonu Samsung S5220 Star 3 Telefon Samsung S5220 Star 3, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu LG P700 Optimus L7

Nastavení telefonu LG P700 Optimus L7 Nastavení telefonu LG P700 Optimus L7 Telefon LG P700 Optimus L7, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

GE Money Manager pro platební karty

GE Money Manager pro platební karty GE Money Manager pro platební karty Obsah Dokonalý přehled o Vašich příjmech a výdajích...3 Přehled transakcí v sekci Karty...3 Zatříděné vs. nezatříděné transakce...4 Ruční třídění karetních transakcí...4

Více

Nastavení telefonu HTC Explorer

Nastavení telefonu HTC Explorer Nastavení telefonu HTC Explorer Telefon HTC Explorer, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Nastavení tabletu Samsung P605 Galaxy Note 10.1 (2014 edition)

Nastavení tabletu Samsung P605 Galaxy Note 10.1 (2014 edition) Nastavení tabletu Samsung P605 Galaxy Note 10.1 (2014 edition) Tablet Samsung P605 Galaxy Note 10.1. (2014 edition), zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry

Více

Nastavení telefonu BlackBerry Bold 9900

Nastavení telefonu BlackBerry Bold 9900 Nastavení telefonu BlackBerry Bold 9900 Telefon BlackBerry Bold 9900, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení tabletu Prestigio MultiTab 4 ULTRA QUAD 8.0 3G

Nastavení tabletu Prestigio MultiTab 4 ULTRA QUAD 8.0 3G Nastavení tabletu Prestigio MultiTab 4 ULTRA QUAD 8.0 3G Tablet Prestigio MultiTab 4 ULTRA QUAD 8.0 3G, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití

Více

Nastavení MDA Compact V

Nastavení MDA Compact V Nastavení MDA Compact V Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Compact V, zakoupený v prodejní síti společnosti T- Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile

Více

Podmínky používání aplikace ČSOB NaNákupy

Podmínky používání aplikace ČSOB NaNákupy Podmínky používání aplikace ČSOB NaNákupy F Všeobecná ustanovení 1., se sídlem Radlická 333/150, 150 57 Praha 5, IČO 00001350, (dále jen ČSOB ) vydává tyto Podmínky používání aplikace ČSOB NaNákupy (dále

Více

Nastavení telefonu Nokia Lumia 925

Nastavení telefonu Nokia Lumia 925 Nastavení telefonu Nokia Lumia 925 Telefon Nokia Lumia 925, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Některé

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario IV

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario IV Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario IV Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Vario IV, zakoupený v prodejní síti společnosti T- Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro

Více

Nastavení telefonu Sagem my721x

Nastavení telefonu Sagem my721x Nastavení telefonu Sagem my721x Telefon Sagem my721x, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Nastavení telefonu HTC HD2

Nastavení telefonu HTC HD2 Nastavení telefonu HTC HD2 Telefon HTC HD2, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba nastavení

Více

Nastavení telefonu Windows Phone 8S by HTC

Nastavení telefonu Windows Phone 8S by HTC Nastavení telefonu Windows Phone 8S by HTC Telefon Windows Phone 8S by HTC, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení tabletu Apple ipad

Nastavení tabletu Apple ipad Nastavení tabletu Apple ipad Tablet Apple ipad, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví

Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví Obsah KLIENTSKÁ LINKA POŠTOVNÍ SPOŘITELNY 2 1 1.1 Základní navigace pro výběr služby 2 1.2 Úvodní menu Telefonního bankovnictví 2 AUTOMATICKÉ SLUŽBY 2 2

Více

Nastavení telefonu Samsung GT-C3050

Nastavení telefonu Samsung GT-C3050 Nastavení telefonu Samsung GT-C3050 Telefon Samsung GT-C3050, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud

Více

Nastavení telefonu Samsung Galaxy Nexus

Nastavení telefonu Samsung Galaxy Nexus Nastavení telefonu Samsung Galaxy Nexus Telefon Samsung Galaxy Nexus, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu Nokia 206

Nastavení telefonu Nokia 206 Nastavení telefonu Nokia 206 Telefon Nokia 206, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Nastavení telefonu Nokia G

Nastavení telefonu Nokia G Nastavení telefonu Nokia 8110 4G Telefon Nokia 8110 4G, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

Vítejte ve světě platebních karet

Vítejte ve světě platebních karet Vítejte ve světě platebních karet Vážení klienti, KARTA ZBLÍZKA rádi bychom vám poděkovali, že využíváte našich služeb. S mezinárodní platební kartou získáváte jednoduchý přístup ke svým financím. Věříme,

Více

Kreditní karta Odměna České spořitelny Odměna za každý nákup

Kreditní karta Odměna České spořitelny Odměna za každý nákup Kreditní karta Odměna České spořitelny Odměna za každý nákup Úvod Vážená klientko, vážený kliente, děkujeme Vám, že jste si vybrali Kreditní kartu Odměna České spořitelny. Plaťte své nákupy kreditní kartou

Více

Nastavení telefonu Nokia Asha 311

Nastavení telefonu Nokia Asha 311 Nastavení telefonu Nokia Asha 311 Telefon Nokia Asha 311, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud

Více

Nastavení telefonu Nokia 113

Nastavení telefonu Nokia 113 Nastavení telefonu Nokia 113 Telefon Nokia 113, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

CO JE VODAFONE EPOKLADNA?

CO JE VODAFONE EPOKLADNA? CO JE VODAFONE EPOKLADNA? Elektronický prodejní systém využívající různé platební metody. Řešení pro živnostníky, drobné obchodníky a prodejny. Vodafone epokladna : Hlavní strana VÝHODY V KOSTCE: Elektronicky

Více

Užitečné informace o vaší O 2 kartě

Užitečné informace o vaší O 2 kartě Užitečné informace o vaší O 2 kartě Obsah Informace o aktuálních tarifech...3 Odměníme vás za každé dobití...4 Internet v mobilu...5 Užitečné služby k vaší O 2 kartě...6 Bezpečnost vaší O 2 karty...8 Dobíjení

Více

Nastavení telefonu Alcatel One Touch IDOL

Nastavení telefonu Alcatel One Touch IDOL Nastavení telefonu Alcatel One Touch IDOL Telefon Alcatel One Touch IDOL, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson T230

Nastavení telefonu Sony Ericsson T230 Nastavení telefonu Sony Ericsson T230 Telefon Sony Ericsson T230, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu CAT B35

Nastavení telefonu CAT B35 Nastavení telefonu CAT B35 Telefon CAT B35, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba nastavení

Více

Rychlá půjčka z Tesca je opravdová pecka

Rychlá půjčka z Tesca je opravdová pecka Rychlá půjčka z Tesca je opravdová pecka Když k nám rádi chodíte, rádi vám i půjčíme. Úvěrová karta Tesco Příručka ke kartě Jak funguje Úvěrová karta Tesco? Jaké jsou výhody karty? Blahopřejeme vám k získání

Více

Nastavení telefonu Sony Ericsson T300

Nastavení telefonu Sony Ericsson T300 Nastavení telefonu Sony Ericsson T300 Telefon Sony Ericsson T300, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car

Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Zákaznická linka: +420 840 181 181 Uživatelský manuál mobilní aplikace My Connected Car Datum: 1.11.2015 Verze: 1.00 1. OBSAH 1. OBSAH...2 2. APLIKACE MY CONNECTED CAR...3 3. OVLÁDÁNÍ APLIKACE...4 3.1

Více

Nastavení telefonu LG Shine (KE970)

Nastavení telefonu LG Shine (KE970) Nastavení telefonu LG Shine (KE970) Telefon LG KE970 Shine, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud

Více

Nastavení telefonu Nokia Asha 300

Nastavení telefonu Nokia Asha 300 Nastavení telefonu Nokia Asha 300 Telefon Nokia Asha 300, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud

Více

Nastavení telefonu Nokia 3310

Nastavení telefonu Nokia 3310 Nastavení telefonu Nokia 3310 Telefon Nokia 3310 (TA-1008), zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud

Více

Nastavení telefonu Nokia C2-01

Nastavení telefonu Nokia C2-01 Nastavení telefonu Nokia C2-01 Telefon Nokia C2-01, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Objevte způsob, jak získat naše služby výhodněji

Objevte způsob, jak získat naše služby výhodněji Objevte způsob, jak získat naše služby výhodněji Výhody Extra karty Úspora až 40 % na služby od O 2 Nastavte si ze své Extra karty inkaso pro platbu vyúčtování za služby od O 2 a plaťte s ní všechny své

Více

Nastavení telefonu Nokia 515

Nastavení telefonu Nokia 515 Nastavení telefonu Nokia 515 Telefon Nokia 515, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba

Více

Manuál pro majitele Korporátní karty. Manuál pro majitele Korporátní karty

Manuál pro majitele Korporátní karty. Manuál pro majitele Korporátní karty Manuál pro majitele Korporátní karty Obsah příručky 1 MojeBanka Business...3 1.1 Přihlášení do aplikace MojeBanka Business...3 1.2 Elektronické výpisy v sekci evýpisy...3 1.3 Výpisy v sekci Výpisy transakcí...4

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario III

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario III Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario III Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Vario III, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Podporovaná zařízení 04 Požadavky na HW a SW 05 Instalace SW a nastavení přístupu 05 Hlavní okno 06 SMS 06 Nastavení 07 Přidání

Více

Telefon Banka. První kroky

Telefon Banka. První kroky Telefon Banka První kroky Obsah Co Vám Telefon Banka nabízí... 3 Zabezpečení Telefon Banky... 3 Výhody Telefon Banky... 3 Telefon Banka Vám umožní... 3 Rychlý start... 4 První přihlášení do Telefon Banky...

Více

Nastavení telefonu BlackBerry Z10

Nastavení telefonu BlackBerry Z10 Nastavení telefonu BlackBerry Z10 Telefon BlackBerry Z10, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Některé

Více

Nastavení telefonu Motorola V300

Nastavení telefonu Motorola V300 Nastavení telefonu Motorola V300 Telefon Motorola V300, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

Nastavení telefonu Nokia 6303 Classic

Nastavení telefonu Nokia 6303 Classic Nastavení telefonu Nokia 6303 Classic Telefon Nokia 6303 Classic, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

Nastavení telefonu Samsung P7300 Galaxy Tab 8.9

Nastavení telefonu Samsung P7300 Galaxy Tab 8.9 Nastavení telefonu Samsung P7300 Galaxy Tab 8.9 Telefon Samsung P7300 Galaxy Tab 8.9, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: VI/2 Sada: 1 Číslo

Více

Nastavení telefonu Samsung i9000 Galaxy S

Nastavení telefonu Samsung i9000 Galaxy S Nastavení telefonu Samsung i9000 Galaxy S Telefon Samsung i9000 Galaxy S, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny.

Více

XENGO. nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

XENGO. nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA XENGO nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Obsah 1. Jak zapnout/vypnout terminál XENGO? 3 2. Jak nabíjet terminál XENGO? 4 3. Jak uskutečnit prodej s čipovou platební kartou? 5 4. Jak zrušit prodej

Více