INFORMÁCIE O POPLATKOCH SPOJENÝCH S INVESTIČNÝMI SLUŽBAMI

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INFORMÁCIE O POPLATKOCH SPOJENÝCH S INVESTIČNÝMI SLUŽBAMI"

Transkript

1 SLÁVIA CAPITAL, a.s., obchodník s cennými papiermi, so sídlom Mostová 2, , Bratislava, IČO: , zapísaná v obchodnom registri vedenom Okresným súdom Bratislava 1, oddiel Sa, vložka 837/B, (ďalej len Obchodník ) INFORMÁCIE O POPLATKOCH SPOJENÝCH S INVESTIČNÝMI SLUŽBAMI Vzhľadom na fakt, že poplatky Obchodníka za poskytnuté služby sa počítajú ako určité percento z objemu, chceli by sme Vás informovať, že v poplatku Obchodníka sú okrem vlastnej provízie, zahrnuté aj všetky náklady Obchodníka spojené s poskytnutím investičnej služby. Niektoré z týchto nákladov môžu byť provízie iných obchodníkov s cennými papiermi, bánk, custodiánov, príp. iných inštitúcií. V prípade vysporiadania pokynov na obstaranie nákupu alebo predaja tuzemských finančných nástrojov (ďalej len FN ) prostredníctvom Burzy cenných papierov v Bratislave, a.s. (ďalej aj BCPB ) alebo Mnohostranného obchodného systému môže poplatok Obchodníka obsahovať BCPB - 0,8% z objemu obchodu 1, min. 0,33 EUR max 331,94 EUR Poštová banka, a.s. FN obchodované na hlavnom trhu v zrealizovanom objeme do = 5 FN obchodované na hlavnom trhu v zrealizovanom objeme od do = 0,4% z objemu min. 5 ; FN obchodované na hlavnom trhu v zrealizovanom objeme od do = 0,3% z objemu, min. 40 ; FN obchodované na hlavnom trhu v zrealizovanom objeme nad = individuálne dohodnutý poplatok FN obchodované na inom ako hlavnom trhu v zrealizovanom objeme do = 0,8% z objemu, min. 10 FN obchod. na inom ako hlavnom trhu v zrealizov. objeme od do = 0,6% z objemu, min. 80 FN obchod. na inom ako hlavnom trhu v zrealizovanom objeme nad = individuálne dohodnutý poplatok V prípade vysporiadania pokynov na obstaranie nákupu alebo predaja tuzemských finančných nástrojov mimo Burzy cenných papierov v Bratislave, a.s. alebo Mnohostranného obchodného systému môže poplatok Obchodníka obsahovať CD 2,5 V prípade vysporiadania pokynov na obstaranie nákupu alebo predaja finančných nástrojov prostredníctvom Burzy cenných papiru Praha, a.s., ktoré Obchodník realizuje prostredníctvom ATLANTIK finanční trhy, a.s., môže poplatok Obchodníka obsahovať obstaranie akcií - 0,3% z objemu obchodu pre ATLANTIK f.t., a.s., min. 200,- CZK obstaranie dlhopisov 0,05% z objemu obchodu 1 ATLANTIK f.t., a.s., min. 2000,- CZK V prípade vysporiadania pokynov na obstaranie nákupu alebo predaja finančných nástrojov, ktoré Obchodník realizuje prostredníctvom Československá obchodná banka, a.s., môže poplatok Obchodníka obsahovať CSOB 10 V prípade len vysporiadania pokynu na prevod tuzemských finančných nástrojov prostredníctvom Burzy cenných papierov v Bratislave, a.s. alebo Mnohostranného obchodného systému môže poplatok Obchodníka obsahovať BCPB 0,8% z objemu obchodu, min. 0,33 EUR max 331,94 EUR Poštová banka, a.s. 11

2 V prípade len vysporiadania pokynu na prevod tuzemských finančných nástrojov mimo Burzy cenných papierov v Bratislave, a.s. alebo Mnohostranného obchodného systému môže poplatok Obchodníka obsahovať V prípade správy listinných finančných nástrojov môže poplatok Obchodníka obsahovať nasledovné náklady, resp. provízie: predloženie zmenky na inkaso 6 protest na zmenke 7 V prípade správy zaknihovaných tuzemských finančných nástrojov môže poplatok Obchodníka obsahovať V prípade správy zaknihovaných finančných nástrojov, ktorý má sídlo emitenta v Českej republike ktorú Obchodník realizuje prostredníctvom ATLANTIK finanční trhy, a.s., môže poplatok Obchodníka obsahovať Kótované akcie 0,06% p.a. z trhovej hodnoty v celkovom objeme do CZK vrátane 0,035 x hodnota -0,27 p.a. z trhovej hodnoty v objeme nad CZK Nekótované akcie a podielové listy 0,12% p.a. z menovitej hodnoty v objeme do CZK vrátane 0,12 x hodnota -0,27 p.a. z menovitej hodnoty nad CZK Dlhopisy 0,006% p.a. z menovitej hodnoty v objeme do CZK vrátane 0,0024 x hodnota -0,226 p.a. z menovitej hodnoty nad CZK V prípade správy zaknihovaných finančných nástrojov, ktorý má sídlo emitenta iné ako v Slovenskej alebo v Českej republike, môže poplatok Obchodníka obsahovať ČSOB 0.1% p.a. z trhovej hodnoty finačného nástroja bez alikvótneho úrokového výnosu (báza 30/360) V prípade držiteľskej správy finančných nástrojov môže poplatok Obchodníka obsahovať nasledovné náklady, resp. provízie: Kótované akcie českých emitenov 0,06% p.a. z trhovej hodnoty v celkovom objeme do CZK vrátane 0,035 x hodnota -0,27 p.a. z trhovej hodnoty v objeme nad CZK Nekótované akcie a podielové listy českých emitentov 0,12% p.a. z menovitej hodnoty v objeme do CZK vrátane 0,12 x hodnota -0,27 p.a. z menovitej hodnoty nad CZK Dlhopisy českých emitentov 0,006% p.a. z menovitej hodnoty v objeme do CZK vrátane 0,0024 x hodnota -0,226 p.a. z menovitej hodnoty nad CZK Finančné nástroje slovenských a zahraničných emitenov (okrem českých emitentov) CD 5 + ČSOB 0.1% p.a. z trhovej hodnoty finačného nástroja bez alikvótneho úrokového výnosu (báza 30/360) Ďalej by sme Vás chceli informovať, že v prípade Vášho záujmu, sme pripravení poskytnúť Vám ďalšie podrobnejšie informácie. Príloha č. 1 Legenda č. 2 Vedenie cenných papierov na účte majiteľa v Centálním depozitáři cenných papíru, a.s. č. 3 Poplatky za vyporiadanie obchodov so zahraničnými cennými papiermi, ich úschovu a správu č. 4 Vedenie účtu cenných papierov v spoločnosti Centrálny depozitár cenných papierov SR, a.s.

3 Príloha č. 1 Legenda 1 do objemu obchodu sa započítava aj alikvótny úrokový výnos prislúchajúci finančným nástrojom ku dňu vysporiadania 2 Centrálny depozitár cenných papierov SR, a.s. 3 PN a PPN Obchodník pri realizovaní obchodu nemusí využiť 4 báza pre výpočet poplatku je 360/aktual 5 súčasťou ceny je poplatok CD za zriadenie a vedenie klientského účtu, účtu majiteľa člena a držiteľského účtu člena, metodika výpočtu ceny je priložená v Prílohe č. 4 6 ceny pri predložení zmenky sa môžu líšiť. Pre porovnanie uvádzame výšku poplatku pri predložení zmenky na inkaso ČSOB: 0,25 % zo zmenkovej sumy, min. 49,79 EUR, max. 995,82 EUR. 7 ceny pri realizácii výkonu protestu na zmenke sa môžu líšiť. Pre porovnanie uvádzame výšku poplatku pri realizácii výkonu protestu prostrednictvom ČSOB: 66,39 EUR + skutočné náklady 8 metodika výpočtu ceny za vedenie účtu majiteľa, ktorý má Obchodník zriadený v Centrálním depozitáři cenných papíru, a.s. je priložená v Prílohe č. 2 9 cena bankového poplatku sa môže líšiť podľa banky, prostredníctvom ktorej Obchodník platbu realizuje, príp. sa môže navýšiť o poplatok za urgentnú platbu (od 6,64 EUR do 66,39 EUR) alebo v prípade zahraničných úhrad, o náklady zahraničných bánk (dopln...) 10 poplatok pre ČSOB je závislý od trhu vysporiadania (viď tabuľka v Prílohe č. 3) 11 poplatky za burzový obchod zrealizovaný prostredníctvom Poštová banka, a.s.: finančné nástroje obchodované na hlavnom trhu do 1.000,- EUR = 5,- EUR; finančné nástroje obchodované na hlavnom trhu v objeme od 1.000,- EUR do ,- EUR = 0,4% zo zrealizovaného objemu min. 5,- EUR; finančné nástroje obchodované na hlavnom trhu v objeme od ,- EUR do ,- EUR = 0,3% zo zrelizovaného objemu min. 40,- EUR; finančné nástroje obchodované na hlavnom trhu v objeme nad ,- EUR = poplatok stanovený individuálne; finančné nástroje obchodované na inom ako hlavnom trhu v objeme do ,- EUR = 0,8% zo zrealizovaného objemu min. 10,- EUR; finančné nástroje obchodované na inom ako hlavnom trhu v objeme od ,- EUR do ,- EUR = 0,6% zo zrealizovaného objemu min. 80 EUR; finančné nástroje obchodované na inom ako hlavnom trhu v objeme nad ,- EUR = poplatok stanovený individuálne.

4 Príloha č. 2 Vedení cenných papírů na účtu majitele v Centálním depozitáři cenných papíru, a.s. 3.1 Zápis osoby do evidence osob CDCP, změna evidovaných údajů, výmaz osoby zdarma 3.2 Přidělení NID 40 Kč 3.3 Zřízení účtu vlastníka nebo zákazníka 40 Kč 3.4 Zařazení účtu zřízeného v SCP pod účastníka CDCP zdarma 3.5 Zápis správce na majetkový účet zdarma 3.6 Záznam v evidenci podílníků (cena za podílníka) 40 Kč 3.7 Vedení cenných papírů na účtu majitele v centrální evidenci (měsíční poplatek) a) kótované akcie (O= objem kótovaných CP na účtu v tržní hodnotě) (pro majitele CP, kteří na účtu vlastníka v centrální evidenci CDCP drží 98% a více z objemu příslušné emise, je parametr O max. 600 mil. Kč limit se netýká účtu zákazníků a účtů vedených v evidencích navazujících na centrální evidenci) b) nekótované akcie a podílové listy uzavřených podílových fondů (O = objem nekótovaných CP na účtu v nominální hodnotě) (pro majitele CP, kteří na účtu vlastníka v centrální evidenci CDCP drží 98% a více z objemu příslušné emise, je parametr O max. 600 mil. Kč limit se netýká účtu zákazníků a účtů vedených v evidencích navazujících na centrální evidenci) O 0,75 * 0,0216 p.a. O 0,75 * 0,051 p.a. c) dluhopisy (O= objem CP na účtu v nominální hodnotě) (O/100) 0,75 *0,07 p.a. 3.8 Vedení investičních nástrojů na účtu majitele v samostatné evidenci CDCP (měsíční poplatek) a) zahraniční akcie a cenné papíry derivátového typu ( z objemu CP na účtu v tržní hodnotě) 0,03% p.a. b) zahraniční dluhopisy (z objemu CP na účtu v nominální hodnotě) 0,02% p.a. c) podíly na sběrných listinách (O= objem CP v tržní ceně pokud se jedná o investiční nástroje kótované na BCPP, jinak v nominální hodnotě) O 0,75 * 0,0216 p.a. 3.9 Úschova a správa listinných investičních nástrojů (měsíční poplatek z objemu CP na účtu v nominální hodnotě) 0,045% p.a.

5 Príloha č. 3 I. Poplatky za vyporiadanie obchodov so zahraničnými cennými papiermi, ich správu a úschovu Trh Poplatok za Poplatok za Druh zahr.cp Pozn. Vyporiadanie Správu a úschovu bez platby a proti (bázické body)* platbe v EUR Argentína 116,18 30 Všetky Austrália 142,73 40 Všetky Belgicko 56,43 13 Všetky Bulharsko 119,50 35 Všetky Česká republika 49,79 12 Všetky Dánsko 96,26 11 Všetky Estónsko 76,35 10 Všetky Euroobligácie 56,43 9 Euroobligácie Fínsko 106,22 10 Všetky Francúzsko 89,62 10 Všetky Grécko 245,63 35 Všetky Holandsko 89,62 10 Všetky Indonézia 56,43 20 Všetky DTC Irsko 56,43 10 Všetky Japonsko 89,62 10 Všetky Juhoafrická republika 89,62 50 Všetky Južná Kórea 106,22 25 Akcie Kanada 56,43 10 Všetky DTC Luxembursko 56,43 10 Všetky Maďarsko 89,62 35 Všetky ** Mexiko 89,62 12 Všetky Nemecko 56,43 10 Všetky Nórsko 156,01 10 Všetky Nový Zéland 89,62 10 Všetky Poľsko 106,22 10 Všetky BH Poľsko 33,19 10 T bills Portugalsko 116,18 10 Všetky Rakúsko 89,62 7 Všetky Rumunsko 185,89 60 Všetky Slovinsko 82,98 30 Všetky *** Španielsko 96,26 10 Všetky Švajčiarsko 116,18 10 Všetky Švédsko 106,22 10 Všetky Taliansko 89,62 10 Všetky Turecko 116,18 22 Všetky USA 69,71 10 GDR/ADR Clearstream USA 56,43 10 Všetky DTC Veľká Británia 39,83 10 Všetky Poplatok za inštrukciu k vnútornému prevodu Poplatok za zrušenie alebo opravu inštrukcie proti plateb Poplatok za zrušenie alebo opravu inštrukcie bez platby * bázický bod = 0,01% p.a. ** výplata dividend 0,1 %, hlasovanie na valnom zhromaždení 200 USD ***poplatok za preregistrovanie 0,050 % z obchodovanej čiastky 9,96 EUR 21,58 EUR 4,98 EUR V cenách za vyporiadanie sú zahrnuté peňažné prevody spojené s vyporiadaním zahraničných CP a FX operáciami. V cenách nie sú zahrnuté poplatky za preregistrovanie, stamp duty a.i., ktoré sa v niektorých prípadoch môžu vyskytovať, vrátane konverzií zahraničných CP. Poplatky iné ako za vyporiadanie alebo za správu a úschovu sú uvedené v pravidlách pre jednotlivé trhy zahraničných CP. Banka si vyhradzuje právo úpravy poplatkov pri zmene kurzu USD/EUR o viac ako 10%, prípadne zmene právnych predpisov ovplyvňujúcich poplatky.

6 Príloha č Vedenie účtov cenných papierov v spoločnosti Centrálny depozitár cenných papierov SR, a.s. (výťah z cenníka)

INFORMÁCIE O POPLATKOCH SPOJENÝCH S INVESTIČNÝMI SLUŽBAMI

INFORMÁCIE O POPLATKOCH SPOJENÝCH S INVESTIČNÝMI SLUŽBAMI SLÁVIA CAPITAL, a.s., obchodník s cennými papiermi, so sídlom Mostová 2, 811 02, Bratislava, IČO: 31395554, zapísaná v Obchodnom registri vedenom Okresným súdom Bratislava I., oddiel Sa, vložka 837/B,

Více

Ceník investičních služeb ATLANTIK FT

Ceník investičních služeb ATLANTIK FT Ceník investičních služeb ATLANTIK FT 1. Podání pokynu k s investičními nástroji Podání pokynu k obchodům se všemi v tomto ceníku uvedenými investičními nástroji je. 2. Obstarání obchodů s investičními

Více

Ceník investičních služeb ATLANTIK FT

Ceník investičních služeb ATLANTIK FT Ceník investičních služeb ATLANTIK FT 1. Podání pokynu k obchodu s investičními nástroji Podání pokynu k obchodům se všemi v tomto ceníku uvedenými investičními nástroji je v případě podání pokynu nebo

Více

Ceník investičních služeb J&T BANKY, a. s.

Ceník investičních služeb J&T BANKY, a. s. Ceník investičních služeb J&T BANKY, a. s. Platnost od 2.7.2018 1. Podání pokynu k s investičními nástroji Podání pokynu k obchodům se všemi v tomto ceníku uvedenými investičními nástroji je. 2. Obstarání

Více

Ceník investičních služeb ATLANTIK FT

Ceník investičních služeb ATLANTIK FT Ceník investičních služeb ATLANTIK FT 1. Podání pokynu k s investičními nástroji Podání pokynu k obchodům se všemi v tomto ceníku uvedenými investičními nástroji je. 2. Obstarání obchodů s investičními

Více

Ceník investičních služeb J&T BANKY, a. s.

Ceník investičních služeb J&T BANKY, a. s. Ceník investičních služeb J&T BANKY, a. s. Platnost od 1. 8. 20192.7.2018 1. Podání pokynu k s investičními nástroji Podání pokynu k obchodům se všemi v tomto ceníku uvedenými investičními nástroji je.

Více

Xetra Praha. RM Systém. Repo / Reverzní repo. Certifikáty, futures, waranty, obligace. Obchodování v zahraničí USD. Obchodování v zahraničí EUR

Xetra Praha. RM Systém. Repo / Reverzní repo. Certifikáty, futures, waranty, obligace. Obchodování v zahraničí USD. Obchodování v zahraničí EUR SAZEBNÍK POPLATKŮ BH SECURITIES A.S. Xetra Praha Xetra Praha telefonicky 0.40 % z objemu obchodu min.100.00 CZK Xetra Praha telefonicky 2000.00 + 0.150 % z objemu obchodu min.100.00 CZK nad 500000.00 objemu

Více

Xetra Praha. RM Systém. Repo / Reverzní repo. Certifikáty, futures, waranty, obligace. Obchodování v zahraničí USD. Obchodování v zahraničí EUR

Xetra Praha. RM Systém. Repo / Reverzní repo. Certifikáty, futures, waranty, obligace. Obchodování v zahraničí USD. Obchodování v zahraničí EUR SAZEBNÍK POPLATKŮ BH SECURITIES A.S. Xetra Praha Xetra Praha telefonicky 0.40 % z objemu obchodu min.100.00 CZK Xetra Praha telefonicky 2000.00 + 0.150 % z objemu obchodu min.100.00 CZK nad 500000.00 objemu

Více

Xetra Praha. RM Systém. Repo / Reverzní repo. Certifikáty, futures, waranty, obligace. Obchodování v zahraničí USD. Obchodování v zahraničí EUR

Xetra Praha. RM Systém. Repo / Reverzní repo. Certifikáty, futures, waranty, obligace. Obchodování v zahraničí USD. Obchodování v zahraničí EUR SAZEBNÍK POPLATKŮ BH SECURITIES A.S. Xetra Praha Xetra Praha telefonicky 0.50 % z objemu obchodu min.100.00 CZK Xetra Praha telefonicky 2500.00 + 0.180 % z objemu obchodu min.100.00 CZK nad 500000.00 objemu

Více

Hlasovanie o návrhu uznesenia č.1 mimoriadneho valného zhromaždenia :

Hlasovanie o návrhu uznesenia č.1 mimoriadneho valného zhromaždenia : Uverejnenie výsledkov hlasovania na mimoriadnom valnom zhromaždení akciovej spoločnosti Tatry mountain resorts, a.s. konanom dňa 22.08.2013 podľa 188 ods.5 Obchodného zákonníka Hlasovanie o návrhu uznesenia

Více

SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY

SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY A. Obchodní poplatky tuzemský trh 1. Burzovní Obchody s akciemi a ostatními majetkovými Cennými papíry (mimo systém SPAD a blokové Obchody) Objem 1 25 000 Kč 1,00 % z objemu, min.

Více

Sazebník pro Smlouvu o obstarávání koupě nebo prodeje n prodeje investičních nástrojů

Sazebník pro Smlouvu o obstarávání koupě nebo prodeje n prodeje investičních nástrojů A. Obchodní poplatky 1. Burzovní Obchody na BCPP Objem 1 100 000 Kč 0,90 % z objemu, min. 100 Kč 100 001 1 000 000 Kč 600 Kč + 0,30 % z objemu 1 000 001 2 000 000 Kč 1 900 Kč + 0,17 % z objemu 2 000 001

Více

CENÍK PLATNÝ OD

CENÍK PLATNÝ OD CENÍK PLATNÝ OD 2.8.2013 I. OBCHODOVÁNÍ S INVESTI?NÍMI NÁSTROJI I.1 AKCIE, CERTIFIKÁTY NA BCPP Burza cenných papírů Praha a.s. (BCPP) AKCIE, CERTIFIKÁTY, WARRANTY XETRA PRAHA XETRA PRAHA Klient ze Smlouvy

Více

Xetra Praha. RM Systém. Repo / Reverzní repo. Certifikáty, futures, waranty, obligace. Obchodování v zahraničí USD. Obchodování v zahraničí EUR

Xetra Praha. RM Systém. Repo / Reverzní repo. Certifikáty, futures, waranty, obligace. Obchodování v zahraničí USD. Obchodování v zahraničí EUR SAZEBNÍK POPLATKŮ BH SECURITIES A.S. Xetra Praha Xetra Praha telefonicky 0.40 % z objemu obchodu min.100.00 CZK Xetra Praha telefonicky 2000.00 + 0.150 % z objemu obchodu nad min.100.00 CZK 500000.00 objemu

Více

Cenník služieb JELLYFISH Finport Professional (poplatky JELLYFISH o.c.p., a.s. Ostatné poplatky tretích strán sú uvedené v prílohách cenníka služieb.

Cenník služieb JELLYFISH Finport Professional (poplatky JELLYFISH o.c.p., a.s. Ostatné poplatky tretích strán sú uvedené v prílohách cenníka služieb. Cenník služieb JELLYFISH Finport Professional (poplatky JELLYFISH o.c.p., a.s. Ostatné poplatky tretích strán sú uvedené v prílohách cenníka služieb.) 1) za realizáciu pokynu - Akcie, ETF a Warranty Maximálny

Více

SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY

SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY A. Obchodní poplatky tuzemský trh 1. Burzovní Obchody s akciemi a ostatními majetkovými Cennými papíry (mimo systém SPAD a blokové Obchody) 1 25 000 Kč 1,00 % z u, min. 100 Kč 25

Více

Další poskytované online služby:

Další poskytované online služby: SAZEBNÍK I. OBCHODOVÁNÍ S INVESTIČNÍMI NÁSTROJI I.0 AKCIE, CERTIFIKÁTY, ETF a další Investiční nástroje obchodované na zahraničních burzách a OTC pokyny realizované přes RBROKER Burza Burza Velká Británie

Více

Ceník pro investování do akcií

Ceník pro investování do akcií Ceník pro investování do akcií Stejné ceny se uplatní i pro investiční certifikáty, warranty, ETF, ADR, GDR a další produkty, které mají povahu akcií. 1. Smluvní dokumentace 2. Zřízení a vedení majetkových

Více

Stejné ceny se uplatní i pro investiční certifikáty, warranty, ETF, ADR, GDR a další produkty, které mají povahu akcií.

Stejné ceny se uplatní i pro investiční certifikáty, warranty, ETF, ADR, GDR a další produkty, které mají povahu akcií. Investování infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/5 Ceník pro investování do akcií Stejné ceny se uplatní i pro investiční certifikáty, warranty, ETF, ADR, GDR a další produkty, které mají povahu

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Obsah: 1. Obstarání obchodu na Burze cenných papírů Praha a související služby

Více

Sazebník poplatků platný od 1. 7. 2015

Sazebník poplatků platný od 1. 7. 2015 Patria Finance, a.s., Jungmannova 745/24, 110 00 Praha 1, IČ 26455064 zapsaná v obchodním rejstříku odd. B, vložka 7215 vedeném Městským soudem v Praze Tel.: (+420) 221 424 240, Fax: (+420) 221 424 179

Více

SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY

SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY SAZEBNÍK PRO C-KLIENTY A. Obchodní poplatky 1. Burzovní Obchody na BCPP objem 1 100 000 Kč 0,90 % z objemu, min. 100 Kč 100 001 1 000 000 Kč 600 Kč + 0,30 % z objemu 1 000 001 2 000 000 Kč 1 900 Kč + 0,17

Více

Príklady k Sadzobníku poplatkov klientov privátneho bankovníctva Tatra banky, a.s.

Príklady k Sadzobníku poplatkov klientov privátneho bankovníctva Tatra banky, a.s. Príklady k Sadzobníku poplatkov klientov privátneho bankovníctva Tatra Platné a účinné od 3.1.2018 1. príklad typ investičnej služby prijatie a postúpenie pokynu klienta týkajúceho sa jedného alebo viacerých

Více

Platné a účinné medzinárodné zmluvy podľa 2 písm. x) zákona č. 595/2003 Z. z. v znení neskorších predpisov

Platné a účinné medzinárodné zmluvy podľa 2 písm. x) zákona č. 595/2003 Z. z. v znení neskorších predpisov Platné a účinné medzinárodné zmluvy podľa 2 písm. x) zákona č. 595/2003 Z. z. v znení neskorších predpisov Platí od 01.01.2015 Ministerstvo financií Slovenskej republiky podľa 2 písm. x) zákona č. 595/2003

Více

Ceník Erste Premier pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník Erste Premier pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník Erste Premier pro bankovní obchody (dále jen Ceník) VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Obsah: 1. Obstarání obchodu na burze cenných papírů a související služby 2. Obstarání obchodu

Více

Služby poskytované v oblasti cenných papírů

Služby poskytované v oblasti cenných papírů CENÍK ERSTE PREMIER Infoline 956 777 569 www.erstepremier.cz Strana 1/7 Služby poskytované v oblasti cenných papírů 1. Smluvní dokumentace 2. Majetkové účty 3. Investiční účty 4. Správa aktiv 5. Podílové

Více

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Sazebník České spořitelny, as, pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: Obsah: 1 OBSTARÁNÍ OBCHODU NA BURZE CENNÝCH PAPÍRŮ A SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY 2 OBSTARÁNÍ OBCHODU NA MIMOBURZOVNÍM TRHU A NA ZAHRANIČNÍCH

Více

NÁŠ DRUHÝ REALITNÝ o. p. f. - PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY, správ. spol., a.s. Počet podielov podielového fondu v obehu

NÁŠ DRUHÝ REALITNÝ o. p. f. - PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY, správ. spol., a.s. Počet podielov podielového fondu v obehu NÁŠ DRUHÝ REALITNÝ o. p. p f. PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY, správ. spol., a.s. Polročná správa o hospodáreníí správcovskej spoločnosti s majetkom v podielovom fonde k 3.6.216 NÁŠ

Více

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: 1. OBSTARÁNÍ OBCHODU NA BURZE CENNÝCH PAPÍRŮ A SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY 2. OBSTARÁNÍ OBCHODU NA MIMOBURZOVNÍM TRHU A NA ZAHRANIČNÍCH

Více

Platba z jiné banky. Platba do jiné banky zadaná na základě trvalého. Urgentní platba do jiné banky (po předchozí dohodě s J&T BANKOU)

Platba z jiné banky. Platba do jiné banky zadaná na základě trvalého. Urgentní platba do jiné banky (po předchozí dohodě s J&T BANKOU) Prémiové bankovnictví Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od 15.2.2017 Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T BANKY, a. s. Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví se vztahuje na

Více

Ceník pro investování

Ceník pro investování INVESTOVÁNÍ infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/14 Ceník pro investování Investování do podílových fondů 1. Smluvní dokumentace 2. Zřízení a vedení majetkových účtů 3. Zřízení a vedení investičního

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Soukromá klientela Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Obsah: 1. Obstarání obchodu na Burze cenných papírů Praha a

Více

Ceník Erste Premier pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník Erste Premier pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník Erste Premier pro bankovní obchody (dále jen Ceník) VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Obsah: 1. Obstarání obchodu na burze cenných papírů a související služby 2. Obstarání obchodu

Více

Prémiové bankovnictví. Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T BANKY, a. s.

Prémiové bankovnictví. Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T BANKY, a. s. Prémiové bankovnictví Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od 2.7.2018 Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T BANKY, a. s. Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví se vztahuje na

Více

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: 1. OBSTARÁNÍ OBCHODU NA BURZE CENNÝCH PAPÍRŮ A SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY 2. OBSTARÁNÍ OBCHODU NA MIMOBURZOVNÍM TRHU A NA ZAHRANIČNÍCH

Více

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: Obsah: 1. OBSTARÁNÍ OBCHODU NA BURZE CENNÝCH PAPÍRŮ A SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY 2. OBSTARÁNÍ OBCHODU NA MIMOBURZOVNÍM TRHU A NA

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Obsah: 1. Smluvní dokumentace 2. Majetkové účty 3. Investiční účty 4. Správa aktiv

Více

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: Obsah: 1. OBSTARÁNÍ OBCHODU NA BURZE CENNÝCH PAPÍRŮ A SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY 2. OBSTARÁNÍ OBCHODU NA MIMOBURZOVNÍM TRHU A NA

Více

Další poskytované online služby:

Další poskytované online služby: I. OBCHODOVÁNÍ S INVESTIČNÍMI NÁSTROJI I.0 AKCIE, CERTIFIKÁTY, ETF a další Investiční nástroje obchodované na zahraničních burzách a OTC pokyny realizované přes RBROKER Burza Burza XETRA PRAHA 0,11% min.

Více

Sazebník poplatků platný od

Sazebník poplatků platný od Patria Finance, a.s., Jungmannova 745/24, 110 00 Praha 1, IČ 26455064 zapsaná v obchodním rejstříku odd. B, vložka 7215 vedeném Městským soudem v Praze Tel.: (+420) 221 424 240, Fax: (+420) 221 424 179

Více

e) futures (BCPP - SPAD) 1 kontrakt 100,-- CZK

e) futures (BCPP - SPAD) 1 kontrakt 100,-- CZK 1. Podání k obchodu s investičními nástroji Podání k obchodům se všemi v tomto ceníku uvedenými investičními nástroji je ZDARMA. 2. Zprostředkování obchodů s investičními nástroji obchodovanými v ČR a)

Více

Uzavření Smlouvy o investičních službách (SIS) a otevření majetkového účtu MUIN před první investicí zdarma

Uzavření Smlouvy o investičních službách (SIS) a otevření majetkového účtu MUIN před první investicí zdarma Investování infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/5 Ceník pro investování při poskytování služby Investiční makléř 1. Smluvní dokumentace 2. Zřízení a vedení majetkových účtů 3. Obstarání koupě a

Více

Prémiové bankovnictví. Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od 01.05.2013. Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T BANKY, a. s.

Prémiové bankovnictví. Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od 01.05.2013. Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T BANKY, a. s. Prémiové bankovnictví Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od 01.05.2013 Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T BANKY, a. s. Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví se vztahuje na

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Obsah: 1. Smluvní dokumentace 2. Majetkové účty 3. Investiční účty 4. Správa aktiv

Více

Sadzobník poplatkov. IV. časť - produkty a služby mimo ponuky. Súčasťou Sadzobníka poplatkov sú Zásady spoplatňovania - Prima banka Slovensko, a.s.

Sadzobník poplatkov. IV. časť - produkty a služby mimo ponuky. Súčasťou Sadzobníka poplatkov sú Zásady spoplatňovania - Prima banka Slovensko, a.s. Sadzobník poplatkov IV. časť produkty a služby mimo ponuky Súčasťou Sadzobníka poplatkov sú Zásady spoplatňovania Prima banka Slovensko, a.s. 1. Občania Depozitné produkty Balíky služieb Axion účet Balík

Více

Odchozí úhrada do zahraničí v CZK nebo v cizí měně a do tuzemska v cizí měně z účtu Klienta. Odchozí úhrada SEPA z účtu Klienta

Odchozí úhrada do zahraničí v CZK nebo v cizí měně a do tuzemska v cizí měně z účtu Klienta. Odchozí úhrada SEPA z účtu Klienta Prémiové bankovnictví Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od 1. 8. 2019 Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T BANKY, a. s. Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví se vztahuje na

Více

Vývoj priemerných indexov HICP potravín celkom podľa klasifikácie COICOP v krajinách EÚ 28 za január až november 2016

Vývoj priemerných indexov HICP potravín celkom podľa klasifikácie COICOP v krajinách EÚ 28 za január až november 2016 tabuľka č. 1 Európska únia 28 99,98 100,09 100,23 100,44 100,61 100,36 100,29 100,22 99,82 99,91 100,35 Euro zóna 19 100,24 100,26 100,53 100,76 101,00 100,82 100,84 100,81 100,40 100,44 100,87 Belgicko

Více

Další poskytované online služby:

Další poskytované online služby: Příloha č. 3 I. OBCHODOVÁNÍ S INVESTIČNÍMI NÁSTROJI I.0 AKCIE, CERTIFIKÁTY, ETF a další Investiční nástroje obchodované na zahraničních burzách a OTC pokyny realizované přes RBROKER Burza Burza XETRA PRAHA

Více

Citibank Europe plc, pobočka zahraničnej banky

Citibank Europe plc, pobočka zahraničnej banky pobočka zahraničnej banky Informácie podľa Opatrenia NBS č. 16/2014 o uverejňovaní informácií bankami a pobočkami zahraničných bank Informácie k 31. 12. 2014 Citibank Europe plc so sídlom 1 North Wall

Více

Príjem v zahraničí. povinnosť podať daňové priznanie

Príjem v zahraničí. povinnosť podať daňové priznanie Príjem v zahraničí povinnosť podať daňové priznanie KEDY SA MUSÍ PODAŤ DAŇOVÉ PRIZNANIE? Podľa 32 zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov, občan, ktorý je daňový rezident Slovenskej republiky a mal príjmy

Více

Erasmus+ Medzinárodná mobilita 2015/16. Eva Bikárová Bratislava,

Erasmus+ Medzinárodná mobilita 2015/16. Eva Bikárová Bratislava, Erasmus+ Medzinárodná mobilita 2015/16 Eva Bikárová Bratislava, 28.1.2015 Medzinárodná mobilita - mobilita medzi krajinami programu a partnerskými krajinami Kvalitatívny rámec: ECHE, medziinštitucionálna

Více

Citibank Europe plc, pobočka zahraničnej banky

Citibank Europe plc, pobočka zahraničnej banky pobočka zahraničnej banky Informácie podľa Opatrenia NBS č. 15/2010 o uverejňovaní informácií bankami a pobočkami zahraničných bank Informácie k 31. 3. 2014 Citibank Europe plc so sídlom 1 North Wall Quay,

Více

Burza cenných papierov v Bratislave

Burza cenných papierov v Bratislave Príloha č. 1 Burza cenných papierov v Bratislave Sadzobník burzových poplatkov Poplatky za členstvo a) Jednorázový burzový poplatok za udelenie riadneho členstva 33 200 EUR b) Jednorázový burzový poplatok

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Obsah: 1. Obstarání obchodu na burze cenných papírů a související služby 2. Obstarání

Více

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů

Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Obsah: Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: 1. OBSTARÁNÍ OBCHODU NA BURZE CENNÝCH PAPÍRŮ A SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY 2. OBSTARÁNÍ OBCHODU NA MIMOBURZOVNÍM TRHU A NA

Více

ING Bank N.V., pobočka zahraničnej banky. Informácie o činnosti, opatreniach na nápravu a pokutách k

ING Bank N.V., pobočka zahraničnej banky. Informácie o činnosti, opatreniach na nápravu a pokutách k ING Bank N.V., pobočka zahraničnej banky Informácie o činnosti, opatreniach na nápravu a pokutách ING Bank N.V., pobočka zahraničnej banky, so sídlom na Jesenského 4/C, 811 02 Bratislava, IČO: 30 844 754,

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část VIII. Služby poskytované v oblasti cenných papírů Obsah: 1. Obstarání obchodu na burze cenných papírů a související služby 2. Obstarání obchodu na zahraničních trzích 3. Obstarání obchodů s podílovými

Více

Platba z jiné banky. Platba do jiné banky zadaná na základě trvalého. Urgentní platba do jiné banky (po předchozí dohodě s J&T BANKOU)

Platba z jiné banky. Platba do jiné banky zadaná na základě trvalého. Urgentní platba do jiné banky (po předchozí dohodě s J&T BANKOU) Prémiové bankovnictví Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od 11.10.2016 Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T BANKY, a. s. Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví se vztahuje na

Více

Další poskytované online služby:

Další poskytované online služby: I. OBCHODOVÁNÍ S INVESTIČNÍMI NÁSTROJI I.0 AKCIE, CERTIFIKÁTY, ETF a další Investiční nástroje obchodované na zahraničních burzách a OTC pokyny realizované přes RBROKER Burza Burza XETRA PRAHA 0,11% min.

Více

ZMLUVA O PREVODE AKCIÍ

ZMLUVA O PREVODE AKCIÍ ZMLUVA O PREVODE AKCIÍ (ďalej len Zmluva ) uzavretá v súlade s 19 a nasl. zákona č. 566/2001 Z. z. o cenných papieroch a investičných službách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších

Více

Správa o hospodárení správcovskej spoločnosti s majetkom v podielovom fonde za kalendárny rok 2014

Správa o hospodárení správcovskej spoločnosti s majetkom v podielovom fonde za kalendárny rok 2014 Správa o hospodárení správcovskej spoločnosti s majetkom v podielovom fonde za kalendárny rok 2014 podľa 187 zákona č. 203/2011 Z.z. o kolektívnom investovaní v znení neskorších predpisov (ZKI) Správcovská

Více

Ceník služeb Roklen360 účinný od

Ceník služeb Roklen360 účinný od Měnové konverze a platební služby A. Měnové konverze Měnová konverze (směna měn) Zrušení měnové konverze 950 Kč + náklady třetích stran 1) 1) Náklady rozdílu mezi kurzem, za který byla měnová konverze

Více

Prémiové bankovnictví. Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od 01.12.2014. Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T BANKY, a. s.

Prémiové bankovnictví. Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od 01.12.2014. Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T BANKY, a. s. Prémiové bankovnictví Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od 01.12.2014 Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T BANKY, a. s. Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví se vztahuje na

Více

Elektronická verejná správa v Slovenskej republike 24. október 2012 ITAPA kongres

Elektronická verejná správa v Slovenskej republike 24. október 2012 ITAPA kongres Elektronická verejná správa v Slovenskej republike 24. október 2012 ITAPA kongres Pavel Bojňanský Ministerstvo financií SR -1- -2- -3- Základné stavebné kamene slovenského egovernmentu Elektronická identifikačná

Více

Základné ukazovatele vývoja národného hospodárstva

Základné ukazovatele vývoja národného hospodárstva Základné ukazovatele vývoja národného hospodárstva Národné hospodárstvo (NH) komplex jednotlivých oblastí ekonomických činností v danej krajine tvoria ho všetky subjekty trhu všetkých odvetví a sfér hospodárskeho

Více

Sazebník poplatků. platný od I. OBCHODOVÁNÍ S CENNÝMI PAPÍRY 1. AKCIE. Zdarma Zrušení pokynu. Podání pokynu

Sazebník poplatků. platný od I. OBCHODOVÁNÍ S CENNÝMI PAPÍRY 1. AKCIE. Zdarma Zrušení pokynu. Podání pokynu Patria Finance, a.s., Výmolova 353/3, 150 27 Praha 5, IČO 26455064, zapsaná v obchodním rejstříku odd. B, vložka 7215, vedeném Městským soudem v Praze platný od 10. 6. 2019 I. OBCHODOVÁNÍ S CENNÝMI PAPÍRY

Více

CENÍK ZÁKLADNÍCH SLUŽEB

CENÍK ZÁKLADNÍCH SLUŽEB CENÍK ZÁKLADNÍCH SLUŽEB Část I. Poplatky za anonymní obchody s investičními nástroji (A) Burza cenných papírů Praha, a.s. Podání pokynu elektronicky Podání pokynu osobně Poplatek za obchod 100,- Kč Akční

Více

Další poskytované online služby:

Další poskytované online služby: I. OBCHODOVÁNÍ S INVESTIČNÍMI NÁSTROJI I.0 AKCIE, CERTIFIKÁTY, ETF a další Investiční nástroje obchodované na zahraničních burzách a OTC pokyny realizované přes RBROKER Burza Burza XETRA PRAHA 0,11% min.

Více

ROZHODOVANIE O VÝBERE TRHU

ROZHODOVANIE O VÝBERE TRHU ROZHODOVANIE O VÝBERE TRHU (Prípadová štúdia č. ). CIEĽ: Mojim cieľom v tejto prípadovej štúdii je vybrať najatraktívnejšie zahraničné trhy, a to na základe činiteľov, ktoré sú pre firmu ID relevantné..

Více

Prémiové bankovnictví. Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od 01.07.2014. Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T Banky, a. s.

Prémiové bankovnictví. Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od 01.07.2014. Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T Banky, a. s. Prémiové bankovnictví Fyzické osoby Nepodnikatelé Platnost od 01.07.2014 Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví J&T Banky, a. s. Sazebník poplatků služeb prémiového bankovnictví se vztahuje na

Více

Privatbanka Wealth konto (bežný účet pre klientov privátneho bankovníctva v rámci Privatbanka Wealth Management) Nepovolený debet (% p.a.

Privatbanka Wealth konto (bežný účet pre klientov privátneho bankovníctva v rámci Privatbanka Wealth Management) Nepovolený debet (% p.a. 1 / 6 Aktuálne úrokové sadzby platné od 18. 9. 2018 Bežné účty Bežné účty pre individuálnych klientov Privatbanka Wealth konto (bežný účet pre klientov privátneho bankovníctva v rámci Privatbanka Wealth

Více

Správa o hospodárení správcovskej spoločnosti s majetkom v podielovom fonde za kalendárny rok 2015

Správa o hospodárení správcovskej spoločnosti s majetkom v podielovom fonde za kalendárny rok 2015 Správa o hospodárení správcovskej spoločnosti s majetkom v podielovom fonde za kalendárny rok 2015 podľa 187 zákona č. 203/2011 Z.z. o kolektívnom investovaní v znení neskorších predpisov (ZKI) Správcovská

Více

Ceník služeb Roklen360 účinný od

Ceník služeb Roklen360 účinný od Měnové konverze a platební služby A. Měnové konverze Měnová konverze (směna měn) Zrušení měnové konverze 950 Kč + náklady třetích stran (kurzové rozdíly) B. Platební služby provedené v přímé návaznosti

Více

Ceník služeb Roklen360 účinný od 1. 8. 2015

Ceník služeb Roklen360 účinný od 1. 8. 2015 Vedení majetkového účtu, peněžní a evidenční služby Vedení majetkového účtu A. Peněžní služby Kreditní úročení peněžních prostředků Debetní úročení záporného zůstatku peněžních prostředků Připsání úroků

Více

Analýza možností zvýšenia príjmovej stránky rozpočtu verejných financií. Radko Kuruc Manažér sekcie finančného trhu IHP

Analýza možností zvýšenia príjmovej stránky rozpočtu verejných financií. Radko Kuruc Manažér sekcie finančného trhu IHP Analýza možností zvýšenia príjmovej stránky rozpočtu verejných financií Radko Kuruc Manažér sekcie finančného trhu IHP Príjem VF z daní a odvodov ako % HDP DK BE SE FR AT IT FI EA-17 EU-27 DE NL SI LU

Více

Tisková konference. 21. února 2007

Tisková konference. 21. února 2007 Tisková konference 21. února 2007 Účastníci tiskové konference Jan D. Kabelka předseda představenstva AKAT Josef Beneš předseda předsednictva AFAM ČR Jan Barta člen představenstva AKAT, sekce kolektivního

Více

Ak si plánujete založiť účet, tento článok je určený pre Vás. Pozrite sa na prehľad služieb a ceny všetkých bánk na slovenskom trhu.

Ak si plánujete založiť účet, tento článok je určený pre Vás. Pozrite sa na prehľad služieb a ceny všetkých bánk na slovenskom trhu. Ak si plánujete založiť účet, tento článok je určený pre Vás Pozrite sa na prehľad služieb a ceny všetkých bánk na slovenskom trhu // Dôležité je rozhodnutie, či operácie budete realizovať cez internet,

Více

Erasmus Počas štúdia - možnosť zúčastniť sa Erasmus+ počas každého stupňa vzdelávania po dobu 12 mesiacov (Bc., Ing., PhD.

Erasmus Počas štúdia - možnosť zúčastniť sa Erasmus+ počas každého stupňa vzdelávania po dobu 12 mesiacov (Bc., Ing., PhD. Mobilita jednotlivcov ( credit mobility ) ŠTUDENTI + ABSOLVENTI - štúdium 3-12 mesiacov - stáž (traineeship) 2-12 mesiacov Erasmus + 2014-2020 Počas štúdia - možnosť zúčastniť sa Erasmus+ počas každého

Více

Príklady výpočtu úrokov a poplatkov produktov a služieb Prima banka Slovensko, a.s. (všetky príklady majú iba ilustratívny charakter)

Príklady výpočtu úrokov a poplatkov produktov a služieb Prima banka Slovensko, a.s. (všetky príklady majú iba ilustratívny charakter) Príklady výpočtu úrokov a poplatkov produktov a služieb Prima banka Slovensko, a.s. (všetky príklady majú iba ilustratívny charakter) 1) Depozitné produkty Termínované vklady (TV) Termínované vklady umožňujú

Více

ROZHODNUTIE Národnej banky Slovenska zo 14. februára 2006,

ROZHODNUTIE Národnej banky Slovenska zo 14. februára 2006, čiastka 4/2006 Vestník NBS rozhodnutie NBS č. 2/2006 8 2 ROZHODNUTIE Národnej banky Slovenska zo 14. februára 2006, ktorým sa mení a dopĺňa rozhodnutie Národnej banky Slovenska z 24. januára 2003 č. 1/2003,

Více

Príklady k bodu 1. Informácií o nákladoch a poplatkoch 1. príklad

Príklady k bodu 1. Informácií o nákladoch a poplatkoch 1. príklad Príklady k Informáciám o nákladoch a pridružených poplatkoch za investičné a vedľajšie služby poskytované vo vzťahu k derivátovým finančným nástrojom a cenným papierom na Capital Markets Tatra banky, a.s.

Více

Podielový fond: Global Index o.p.f., IAD Investments, správ. spol., a.s.

Podielový fond: Global Index o.p.f., IAD Investments, správ. spol., a.s. Správa o hospodárení správcovskej spoločnosti s majetkom v podielovom fonde za kalendárny rok 2014 podľa 187 zákona č. 203/2011 Z.z. o kolektívnom investovaní v znení neskorších predpisov (ZKI) Správcovská

Více

Pravidlá marketingovej akcie Tablety

Pravidlá marketingovej akcie Tablety Pravidlá marketingovej akcie Tablety I. Organizátor Usporiadateľom súťaže je mbank SPÒŁKA AKCYJNA, akciová spoločnosť so sídlom Senatorska 18, Varšava, 00-950, Identifikačné číslo: 001254524, zapísaná

Více

Finančný trh. Podstata a funkcie finančného trhu. Členenie finančných trhov. Subjekty finančného trhu. Nástroje finančného trhu

Finančný trh. Podstata a funkcie finančného trhu. Členenie finančných trhov. Subjekty finančného trhu. Nástroje finančného trhu Finančný trh Podstata a funkcie finančného trhu Členenie finančných trhov Subjekty finančného trhu Nástroje finančného trhu Literatúra Dufala, V. a kol. 2006. Financie a mena. OZE Banská Bystrica Borzová,

Více

Röntgenova 26, Bratislava IČO: , DIČ: IČ DPH: SK

Röntgenova 26, Bratislava IČO: , DIČ: IČ DPH: SK Röntgenova 26, 851 01 Bratislava IČO: 35701722, DIČ: 2020356503 IČ DPH: SK2020356503 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I Oddiel: Sro, Vložka č.: 24813/B Podmienky kampane SATELIT

Více

Xetra Praha. RM Systém. Repo / Reverzní repo. Certifikáty, futures, waranty, obligace. Obchodování v zahraničí USD. Obchodování v zahraničí EUR

Xetra Praha. RM Systém. Repo / Reverzní repo. Certifikáty, futures, waranty, obligace. Obchodování v zahraničí USD. Obchodování v zahraničí EUR SAZEBNÍK POPLATKŮ BH SECURITIES A.S. Xetra Praha Xetra Praha telefonicky 0.50 % z objemu obchodu min.100.00 CZK Xetra Praha telefonicky 2500.00 + 0.180 % z objemu obchodu nad min.100.00 CZK 500000.00 objemu

Více

Ceník služeb PPF banky a.s. pro komunální sféru (města, obce, kraje, sdružení a příspěvkové organizace)

Ceník služeb PPF banky a.s. pro komunální sféru (města, obce, kraje, sdružení a příspěvkové organizace) Ceník služeb PPF banky a.s. pro komunální sféru (města, obce, kraje, sdružení a příspěvkové organizace) Obsah Strana 1. Běžné účty v CZK 2. Běžné účty v cizí měně 2 2 3. Termínované vklady a Depozitní

Více

Zverejnenie prvých výsledkov

Zverejnenie prvých výsledkov Zverejnenie prvých výsledkov 3. 12. 213 medzinárodná štúdia OECD zameraná na hodnotenie výsledkov vzdelávania 15-ročných žiakov čitateľská gramotnosť matematická gramotnosť prírodovedná gramotnosť definované

Více

Vstup nových krajín Bulharska a Rumunska do Európskej únie

Vstup nových krajín Bulharska a Rumunska do Európskej únie Vstup nových krajín Bulharska a Rumunska do Európskej únie Predpokladaný vstup Bulharska a Rumunska do EÚ Európska komisia vníma ekonomický vývoj Rumunska a Bulharska pomerne kladne a ak sa štatút trhovej

Více

7 OPATRENIE Národnej banky Slovenska z 29. apríla 2008, ktorým sa ustanovujú limity umiestnenia prostriedkov technických rezerv v poisťovníctve

7 OPATRENIE Národnej banky Slovenska z 29. apríla 2008, ktorým sa ustanovujú limity umiestnenia prostriedkov technických rezerv v poisťovníctve čiastka 15/2008 Vestník NBS opatrenie NBS č. 7/2008 427 7 OPATRENIE Národnej banky Slovenska z 29. apríla 2008, ktorým sa ustanovujú limity umiestnenia prostriedkov technických rezerv v poisťovníctve Národná

Více

Privatbanka Wealth konto (bežný účet pre klientov privátneho bankovníctva v rámci Privatbanka Wealth Management) Nepovolený debet (% p.a.

Privatbanka Wealth konto (bežný účet pre klientov privátneho bankovníctva v rámci Privatbanka Wealth Management) Nepovolený debet (% p.a. 1 / 6 Aktuálne úrokové sadzby platné od 26. 6. 2018 Bežné účty Bežné účty pre individuálnych klientov Privatbanka Wealth konto (bežný účet pre klientov privátneho bankovníctva v rámci Privatbanka Wealth

Více

CENÍK ZÁKLADNÍCH SLUŽEB

CENÍK ZÁKLADNÍCH SLUŽEB CENÍK ZÁKLADNÍCH SLUŽEB Část I. Poplatky za anonymní obchody s investičními nástroji (A) Burza cenných papírů Praha, a.s. Podání pokynu elektronicky Podání pokynu osobně Poplatek za obchod Akční zvýhodněná

Více

Správa o hospodárení správcovskej spoločnosti s majetkom v podielovom fonde za kalendárny rok 2015

Správa o hospodárení správcovskej spoločnosti s majetkom v podielovom fonde za kalendárny rok 2015 Správa o hospodárení správcovskej spoločnosti s majetkom v podielovom fonde za kalendárny rok 2015 podľa 187 zákona č. 203/2011 Z.z. o kolektívnom investovaní v znení neskorších predpisov (ZKI) Správcovská

Více

Oceňovanie finančných nástrojov amortizovanou hodnotou a efektívnou úrokovou mierou. Ing. Martin Svitek

Oceňovanie finančných nástrojov amortizovanou hodnotou a efektívnou úrokovou mierou. Ing. Martin Svitek Oceňovanie finančných nástrojov amortizovanou hodnotou a efektívnou úrokovou mierou Ing. Martin Svitek Používanie amortizovanej hodnoty pri oceňovaní Amortizovaná hodnota sa používa pri oceňovaní nasledujúcich

Více

USA TOP FOND o. p. f. PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY, správ. spol., a.s.

USA TOP FOND o. p. f. PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY, správ. spol., a.s. USA TOP FOND o. p. f. PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY, správ. spol., a.s. Polročná správa o hospodárení správcovskej spoločnosti s majetkom v podielovom fonde k 3.6.217 USA TOP FOND

Více

Sadzobník poplatkov. IV. časť - produkty a služby mimo ponuky. Súčasťou Sadzobníka poplatkov sú zásady spoplatňovania - Prima banka Slovensko, a.s.

Sadzobník poplatkov. IV. časť - produkty a služby mimo ponuky. Súčasťou Sadzobníka poplatkov sú zásady spoplatňovania - Prima banka Slovensko, a.s. Sadzobník poplatkov IV. časť produkty a služby mimo ponuky Súčasťou Sadzobníka poplatkov sú zásady spoplatňovania Prima banka Slovensko, a.s. 1. Občania Depozitné produkty Balíky služieb Axion účet Balík

Více

BKS Bank AG, pobočka zahraničnej banky v SR. Firemní klienti. Sadzobník poplatkov platný od Výška poplatku

BKS Bank AG, pobočka zahraničnej banky v SR. Firemní klienti. Sadzobník poplatkov platný od Výška poplatku Sadzobník poplatkov platný od 15.03.2012 Firemní klienti BEŽNÉ ÚČTY (ŠTANDARDNÉ FIREMNÉ ÚČTY) Výška poplatku Otvorenie účtu 1) Vedenie účtu Zmena dispozície s účtom Zrušenie účtu Vyhotovenie výpisu a zaslanie

Více

Ceník pro investování do akcií

Ceník pro investování do akcií Ceník pro investování do akcií Stejné ceny se uplatní i pro investiční certifikáty, warranty, ETF, ADR, GDR a další produkty, které mají povahu akcií. 1. Smluvní dokumentace 2. Zřízení a vedení majetkových

Více

Trh Typ Objem obchodu Cena Cena za telefonický pokyn 1 0 250 000 CZK 0,35 %, min. 40 CZK. Trh Typ Objem obchodu Cena Cena za telefonický

Trh Typ Objem obchodu Cena Cena za telefonický pokyn 1 0 250 000 CZK 0,35 %, min. 40 CZK. Trh Typ Objem obchodu Cena Cena za telefonický STANDARDNÍ CENÍK brokerjet České spořitelny, a.s. platný od 1.10.2015 01 k obchodu s investičními nástroji Česká republika Trh Objem obchodu za telefonický 0 250 000 CZK 0,35 %, min. 40 CZK XETRA Praha,

Více

Druhy cenných papírů: - majetkové (akcie, podílové listy) - dlužné (dluhopisy, hyp.zástavní listy, směnky, ad.)

Druhy cenných papírů: - majetkové (akcie, podílové listy) - dlužné (dluhopisy, hyp.zástavní listy, směnky, ad.) 4. Účtování cenných papírů Druhy cenných papírů: - majetkové (akcie, podílové listy) - dlužné (dluhopisy, hyp.zástavní listy, směnky, ad.) Cenné papíry členění (v souladu s IAS 39) : k prodeji k obchodování

Více