wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení * bezdrátová lokální bezpečnostní síť

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení * bezdrátová lokální bezpečnostní síť"

Transkript

1 wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení * bezdrátová lokální bezpečnostní síť

2 2 Co je to wlsn? Bezdrátová lokální bezpečnostní síť wlsn společnosti Bosch Security Systems je nejmodernější zabezpečovací systém. Místo kabelů využívá ke komunikaci obousměrný bezdrátový přenos (rádiová frekvence). To přináší důležité výhody: Systém se skládá z ústředny EZS a rozbočovače RF, bezdrátových detektorů, přívěsků na klíče a výstupních modulů. Součásti systému mohou být snadno umístěny tak, aby maximalizovaly jeho výkon a spolehlivost. Protože se nepoužívají žádné kabely, je instalace mnohem rychlejší a méně náročná. Obousměrná komunikace zajišťuje, že se všechny signály od bezdrátových součástí dostávají k rozbočovači a ústředně. Tyto signály zůstávají aktivní, dokud nejsou potvrzeny. Následující funkce zlepšují bezpečnost systému a usnadňují instalaci: automatická detekce zařízení a automatická konfigurace systému instalační měřák wlsn vícekanálová technologie s kmitočtovým přelaďováním nosné vlny detektory se zabudovanými indikátory síly signálu RF používání evropského pásma zabezpečení 868 MHz v mnoha zařízeních jsou předem nainstalované baterie s izolační vložkou kontaktu

3 3 Rychlá a snadná instalace Díky bezdrátové technologii je možné umístit všechna tato zařízení téměř kdekoli bez nutnosti vedení kabelů. Tím ušetříte jak čas, tak i peníze. Není to o nic složitější než počítat do tří: 1. Nejprve umístěte řídicí zařízení (ústřednu, rozbočovač). Můžete je umístit téměř kdekoli - tak, abyste dosáhli optimálního pokrytí a výkonu systému. 2. Poté umístěte detektory a výstražná zařízení. V režimu ověření síly signálu se na každém zařízení rozsvítí indikátory LED, aby vám ukázaly, kde je signál dostatečně silný, a zajistily tak spolehlivou komunikaci mezi zařízením a rozbočovačem RF. Díky instalačnímu měřáku wlsn to jde dokonce ještě snadněji: kromě indikace v provozu/mimo provoz ukazuje rovněž relativní sílu signálu, hladinu hluku RF a poměr signál - šum. Výhody bezdrátové lokální bezpečnostní sítě pro vás a vaše zákazníky: Rychlejší instalace znamená, že můžete obsloužit více zákazníků, aniž byste potřebovali další personál. Mimořádná odolnost a spolehlivost systému přináší klid vám i vašim zaměstnancům. Vzdálený servis instalovaných systémů vám umožní pracovat ještě efektivněji. Obousměrná komunikace s dohlížením v evropském pásmu zabezpečení 868 MHz zajišťuje spolehlivost. 3. Poté dochází k detekci zařízení a automatické konfiguraci. Během detekce systém sestavuje seznam existujících zařízení a automaticky k nim přiřazuje adresy. Zatím všechna zařízení na svých místech určí používání místní frekvence a tuto informaci ohlásí rozbočovači, který si poté vybere nejlepší frekvenci pro celý systém. Navíc můžete také provádět vzdálenou konfiguraci a programování sítě. To znamená, že již nemusíte tak často osobně provádět kontrolu zařízení přímo na místě, ale můžete se spolehnout na rychlou vzdálenou podporu.

4 4 Spolehlivost a klid pro vaše zákazníky Bezdrátová lokální bezpečnostní síť nabízí mnoho výhod. Její četné inovativní funkce přispívají k mimořádné spolehlivosti a odolnosti systému. Vaši zákazníci i vy tak můžete být bez obav. Komunikace v obousměrné síti Skutečně oboustranná bezdrátová komunikace znamená větší bezpečnost, odolnost a spolehlivost, a tím i méně servisních volání. Poskytuje větší odolnost vůči přetížení, prodlužuje životnost baterie a umožňuje úsporu času při identifikaci zařízení. Hlavní předností je, že se poplašné signály spolehlivě dostanou k ústředně. Například hlásič bude neustále vysílat poplašný signál, dokud nebude jeho příjem potvrzen rozbočovačem nebo ústřednou. Veškerá komunikace mezi vzdálenými zařízeními a rozbočovačem nebo ústřednou je skutečně plynule sledována a potvrzována. Přerušované časové světelné signály Rozbočovač systému a vzdálená zařízení spolu krátce komunikují ve stanovených časových intervalech. Ovšem zařízení nemusejí čekat, aby ohlásila detekovanou událost. K tomu jsou určeny další časové položky mezi časovými signály. Výsledkem je vysoce přesná časová základna a synchronizovaný komunikační protokol. Tím se zabraňuje kolizím rádiového signálu mezi zařízeními sítě wlsn a přitom se značně prodlužuje životnost baterie. wlsn tvoří uzavřenou síť Rozbočovač wlsn komunikuje pouze se zařízeními, která detekoval a potvrdil jako součást systému. Tak je bez jakýchkoli kolizí umožněna instalace více systémů wlsn (např. v nájemních domech). Technologie FSK* poskytuje lepší odolnost proti rušení a široký frekvenční rozsah Frekvenční pásmo Poznámky 868, ,600 otevřené pásmo Typické systémy AM Technologie Bosch FSK* Signál - šum 868, ,700 pásmo zabezpečení 868, ,200 otevřené pásmo 869, ,250 nouzová volání 869, ,300 pásmo zabezpečení 869, ,400 otevřené pásmo 869, ,650 otevřené pásmo Frekvence 869, ,700 pásmo zabezpečení 869, ,00 otevřené pásmo *Klíč frekvenčního posuvu Používání evropského pásma zabezpečení 868 MHz značně snižuje riziko rušení rádiových frekvencí a systém se tak stává ještě spolehlivějším.

5 5 Vysoká bezpečnost vůči sabotážím Vedle ochrany vůči neoprávněné manipulaci se zařízením používá protokol také šifrování a ověřování. Chrání tak přenášená data před jejich zneužitím. Evropské pásmo zabezpečení Veškeré přenosy probíhají v rámci evropského pásma zabezpečení při 868 MHz. Toto pásmo může být používáno pouze pro poplachy při narušení a požární poplachy, takže je menší pravděpodobnost rušení mohou být bez problémů použity systémy jiné rádiové frekvence (např. bezdrátové telefony a dětské monitory). Jednotlivé kanály jsou jen 25 khz široké a čas vysílání on-air je silně omezen. To zabraňuje kolizím s jinými zabezpečovacími systémy. Vícekanálový provoz Odolnost vůči rušení rádiových frekvencí se zvyšuje dynamickou změnou provozní frekvence. Podle síly signálu a poměru signál - šum systém automaticky přepíná mezi několika možnými kanály, aby optimalizoval kvalitu přenosu. Mimořádný rozsah možností pro instalaci Rozbočovač wlsn je velmi citlivý a používá důmyslnou detekci chyb a algoritmy oprav pro lepší příjem mezních signálů. Rovněž mimořádná je jeho schopnost dekódovat přenosy s nízkým poměrem signál - šum. To znamená mimořádný rozsah možností pro instalaci.

6 6 Hlavní výhody pro vás a vaše zákazníky: Nenápadná instalace Kabeláž není nutná a tím odpadá i nepříjemné vyvrtávání otvorů do stěn a stropů. Instalace je proto rychlejší a náklady na ni jsou nižší. Další výhodou je delší životnost baterie (většinou až 5 let). Spotřeba energie se snižuje, protože se nepřenášejí plané signály, pokud je systém deaktivován, a používají se pouze krátké signální pulzy synchronizované s přerušovanými časovými výstražnými signály pro dohled nad zařízením. Další úspory nákladů vyplývají z mimořádné spolehlivosti bezdrátové lokální bezpečnostní sítě: spojení nebude tak často přerušováno a omezí se počet servisních volání. Snadné používání Indikátory LED na praktickém přívěsku na klíče ukazují, zda je systém aktivován nebo deaktivován další výhoda obousměrné bezdrátové komunikace. Přívěsek na klíče se může rovněž používat ke kontrole celé řady zařízení pomocí bezdrátových výstupů systému. K pohodlí zákazníků přispěje otvírání a zavírání garážových vrat, manipulace s okenicemi, zapínání nebo vypínání světel. Další užitečnou funkcí je vestavěná LED - kapesní svítilna, která umožňuje uživateli snadnou orientaci ve tmě. Výhody pro vás: Výhody pro vaše zákazníky: Rychlejší a méně náročná instalace Vysoká spolehlivost systému Rychlá a snadná konfigurace Nižší náklady na instalaci a servis Snadné testování Žádné vrtání otvorů pro kabely do stropu nebo na stěnu Méně servisních volání Vzdálená podpora pro techniky na místě Nenápadná instalace Vizuální kontrola na přívěsku na klíče a kapesní svítilna Další využití aplikací bezdrátových výstupů (ovládání garážových vrat pomocí přívěsku na klíče, osvětlení atd.) Díky používání mnoha kanálů v evropském pásmu zabezpečení 868 MHz mohou být použity jiné systémy rádiové frekvence, aniž by docházelo k rušení Baterie zahrnuté v rozsahu dodávky a předem nainstalované v mnoha zařízeních Dlouhá životnost baterie (až 5 let)

7 7 Velký výběr bezdrátového příslušenství Rozbočovač wlsn Přívěsek na klíče wlsn s 5 tlačítky instalační měřák wlsn Detektor tříštění skla wlsn Detektor PIR wlsn Duální detektor wlsn Vnitřní siréna wlsn Reléový modul wlsn Hlásič kouře wlsn Otřesový detektor wlsn Dveřní a okenní kontakt wlsn: standardní, miniaturní, zapuštěný Mnoho pádných důvodů pro volbu bezdrátové lokální bezpečnostní sítě Bezdrátová lokální bezpečnostní síť wlsn má všechny nezbytné přednost. Jedná se o mimořádně spolehlivý systém založený na nejmodernější technologii a vytvořený pro přesnou detekci narušení a spolehlivou komunikaci v případě poplachu. Vaši zákazníci budou mít více klidu, když budou vědět, že jim systém poskytuje bezpečnou ochranu. Velmi rychlá a snadná instalace a programování bude znamenat časovou úsporu, která se opravdu vyplatí. Připočteme-li k tomu ještě vysokou kvalitu, dokonalé provedení a spolehlivost, které charakterizují značku Bosch, je systém jasnou výhrou pro vás i pro vaše zákazníky. Bezdrátová lokální bezpečnostní síť nabízí podstatné výhody jak pro vás, tak i pro vaše zákazníky.

8 Tradice kvality a inovace Jméno Bosch je už více než 100 let synonymem kvality a spolehlivosti. S tímto vědomím nabízí společnost Bosch Security Systems rozsáhlou řadu protipožárních a zabezpečovacích systémů, systémů přivolání pomoci, systémů průmyslové televize, ozvučovacích systémů a konferenčních kongresových a tlumočnických systémů, které Vám pomohou nalézt řešení pro jakékoli použití. Všechny výrobky Bosch Security Systems jsou dodávány na český a slovenský trh prostřednictvím autorizovaných partnerů, kteří Vám nejen dodají zařízení, ale i pomohou při návrhu systému, přípravě a zpracování projektu, provedou instalaci a oživení systému a zajistí případný servis. Jsme globálním dodavatelem inovativní technologie. Naše produkty mají nejvyšší úroveň podpory a služeb. Hledáte-li spolehlivá řešení, zvolte společnost Bosch. Bosch Security Systems Pro více informací navšivte naše webové stránky nebo napište na adresu cz.securitysystems@bosch.com Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2006 Změny vyhrazeny Vytištěno v Německu 01/06 Printer AS-OT-cz-01_F01U517555_01

wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení

wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení * bezdrátová lokální bezpečnostní síť 2 Co je to wlsn? Bezdrátová lokální bezpečnostní síť wlsn společnosti Bosch Security Systems

Více

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Systém je deaktivován Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Zabezpečení je nejdůležitější Samozřejmě chcete své domácnosti nebo malému podniku zajistit nejlepší možné zabezpečení. 2 Ústředna EZS

Více

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu.

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu. Prvotřídní požární ochrana luxusního hotelu Hotel Kempinski Hotel The Dome v Turecku je kompletně vybaven systémem elektrické požární signalizace od společnosti Bosch. Kempinski 2 Komplexní špičkový systém

Více

Systém je deaktivován. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť

Systém je deaktivován. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť Systém je deaktivován Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť 2 Zabezpečení je nejdůležitější Samozřejmě chcete své domácnosti nebo malému podniku

Více

Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t

Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t Nepřekonatelné technologie společnosti Bosch zvyšují schopnost detekce a omezují vznik falešných poplachů Tradiční detektory

Více

Ústředna EZS Easy Series. Referenční příručka

Ústředna EZS Easy Series. Referenční příručka Ústředna EZS Easy Series Referenční příručka Obsah 3 1. Základní informace 2. Přehled systému 5 2.1 Klávesnice Easy Series 6 Stavy displeje Easy Series: 7 2.2 Ústředna a zařízení 10 2.3 Bezdrátová zařízení

Více

Ústředna EZS Easy Series. Referenční příručka

Ústředna EZS Easy Series. Referenční příručka Ústředna EZS Easy Series Referenční příručka Obsah 3 1. Základní informace 2. Přehled systému 5 2.1 Klávesnice řady Easy Series 6 Stavy displeje Easy Series: 7 2.2 Ústředna a zařízení 10 2.3 Bezdrátová

Více

Vše otestováno. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť

Vše otestováno. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť Vše otestováno Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť 2 Výkonná a přesto jednoduchá Ústředna EZS Výkonná ústředna EZS nemusí být složitá. Vynikajícím

Více

Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace...

Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace... Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace... 2 Konferenční systém CCS 800 Ultro...s využitím flexibilního řešení pro konference Jedinečná funkce digitálního záznamu a přehrávání ve formátu

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC

Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC 2 Ústředna EPS, kterou lze snadno instalovat, konfigurovat, udržovat a používat. Obrazovka LCD s indikací stavu pro všechny detekční zóny Barevné kódování

Více

Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu

Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu 2 Modulární stropní reproduktor Navrženo s ohledem na montážní pracovníky Skvěle se hodí do prakticky libovolného stropu Inovativní

Více

Představení technologie

Představení technologie Technologie pro život Představení technologie Představení V dnešní době je bezdrátová komunikace součástí každodenního života používá se ve spoustě zařízení, usnadňuje nám to jejich používání. Počet zařízení

Více

Ústředna EZS Easy Series Referenční příručka

Ústředna EZS Easy Series Referenční příručka Ústředna EZS Easy Series Referenční příručka Obsah 1. Klíčové údaje Tato revoluční ústředna spojuje výhody výjimečně snadné instalace a mimořádně snadné obsluhy. 1. Klíčové údaje 3 2. Klávesnice 6 3. Kapesní

Více

Divar. Aplikační průvodce. Divar application guide

Divar. Aplikační průvodce. Divar application guide Divar Aplikační průvodce Bosch Divar application Divar Digitální guide univerzální rekordér Bosch Divar Digitální univerzální rekordér Divar je zkratka pro digitální univerzální rekordér přibližující digitální

Více

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností.

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO boschsecurity.cz Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO

Více

Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii. Galaxy Flex

Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii. Galaxy Flex Galaxy Flex Integrovaný systém zabezpečení a kontroly vstupu výrobce Honeywell Galaxy Flex Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii Spolehlivý zabezpečovací systém

Více

Výhody kamery Bosch Megapixel

Výhody kamery Bosch Megapixel Výhody kamery Bosch Megapixel Výhody Ostrý, jasný obraz Zvětšení obrazu (zoom) bez ztráty detailu Sledování několika různých prostor Pohyb v obrázku a pohled zblízka na určitá místa Kamery Megapixel a

Více

Automatické hlásiče požáru řady 420 Inteligentní detekce. Mimořádné zabezpečení.

Automatické hlásiče požáru řady 420 Inteligentní detekce. Mimořádné zabezpečení. Maximální přesnost s dvoupaprskovou technologií Automatické hlásiče požáru řady 420 Inteligentní detekce. Mimořádné zabezpečení. 2 Automatické hlásiče požáru řady 420 Inteligentní detekce pro mimořádné

Více

APD-200 Pet. Bezdrátový pasivní infračervený detektor s imunitou vůči zvířatům do 20 kg. Firmware verze 1.00 apd-200_pet_cz 01/19

APD-200 Pet. Bezdrátový pasivní infračervený detektor s imunitou vůči zvířatům do 20 kg. Firmware verze 1.00 apd-200_pet_cz 01/19 APD-200 Pet Bezdrátový pasivní infračervený detektor s imunitou vůči zvířatům do 20 kg Firmware verze 1.00 apd-200_pet_cz 01/19 SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel. +48 58 320

Více

Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU. Chraňte svůj majetek

Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU. Chraňte svůj majetek Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU Chraňte svůj majetek Naprosto bezpečné Hledáte zabezpečovací systém, který je... Vysoce efektivní, ale současně cenově dostupný?

Více

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel 2 Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel REG-Sentry od společnosti Bosch Systém REG-Sentry je řešení řízení přístupu

Více

Wi-Fi aplikace v důlním prostředí. Robert Sztabla

Wi-Fi aplikace v důlním prostředí. Robert Sztabla Robert Sztabla Robert Sztabla Program Páteřní síť Lokalizace objektů Hlasové přenosy Datové přenosy v reálném čase Bezpečnost Shrnutí Páteřní síť Wi-Fi aplikace v důlním prostředí Spolehlivé zasíťování

Více

RF 868 MHz Elektro-Praga Systém bezdrátového ovládání Flexibilita, komfort a životní pohoda

RF 868 MHz Elektro-Praga Systém bezdrátového ovládání Flexibilita, komfort a životní pohoda RF 868 MHz Elektro-Praga Systém bezdrátového ovládání Flexibilita, komfort a životní pohoda RF 868 MHz Systém bezdrátového dálkového ovládání Flexibilita, komfort a životní pohoda. Řešení rozvodů elektroinstalace

Více

multitone.cz Více času a prostoru na Vaše pacienty D-SERVER Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení výhradní distributor

multitone.cz Více času a prostoru na Vaše pacienty D-SERVER Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení výhradní distributor multitone.cz výhradní distributor Více času a prostoru na Vaše pacienty Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení Výhody systému : Snadné použití: Konfigurace systému a vzdálená

Více

Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy

Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy 2 Osvětlovací jednotky AEGIS Osvětlovací jednotky AEGIS Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy

Více

Jistota detekce. Záruka spolehlivosti. Detektory pohybu Commercial Series

Jistota detekce. Záruka spolehlivosti. Detektory pohybu Commercial Series Jistota detekce. Záruka spolehlivosti. Detektory pohybu Commercial Series Detekce představuje první krok pro ochranu domácností nebo podniků a lidí a majetku uvnitř jejich zdí. Okamžitá odezva na narušitele

Více

Building Technologies. Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens.

Building Technologies. Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens. Building Technologies Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens.com/homesecurity Podléhá změnám bez předchozího upozornění. Vytištěno v České

Více

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém MADE TO PROTECT zabezpečovací systém zabezpečovací ústředna Váš system může být: drátový bezdrátový hybridní Bezdrátová komunikace na frekvenci 433 MHz: obousměrná s klávesnicí PRF-LCD-WRL a se sirénou

Více

je zvoleným způsobem (po telefonu nebo internetu) o situaci

je zvoleným způsobem (po telefonu nebo internetu) o situaci Elektronické zabezpečení bytů a domů zpracoval: Tomáš Petřík MU PdF EZS-elektronické zabezpečovací systémy EZS jsou významným pomocníkem při ochraně majetku. Hlavní funkcí EZS je vyhlášení poplachu v případě

Více

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Řada výrobků systému veřejného ozvučení a

Více

Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah.

Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah. Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah. 2 Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Kompaktní, kvalitní a nepřekonatelné pokrytí Špičkový

Více

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému 2 Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Skutečná cesta ke kvalitnímu veřejnému ozvučení Snadné používání díky označení zón

Více

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11 SCK Vzduchové kompresory SCK 3-40 & Allegro 8-11 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY (EZS) JSOU FINANČNĚ MNOHEM DOSTUPNĚJŠÍ, NEŽ SI ŘADA LIDÍ MYSLÍ.

ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY (EZS) JSOU FINANČNĚ MNOHEM DOSTUPNĚJŠÍ, NEŽ SI ŘADA LIDÍ MYSLÍ. ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY (EZS) JSOU FINANČNĚ MNOHEM DOSTUPNĚJŠÍ, NEŽ SI ŘADA LIDÍ MYSLÍ. Cenově jsou srovnatelné například s běžnými elektrickými spotřebiči, které jsou v každé domácnosti samozřejmostí.

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

ROČNÍKOVÝ PROJEKT: ZABEZPEČENÍ OBJEKTU: (Zabezpečení libovolného objektu)

ROČNÍKOVÝ PROJEKT: ZABEZPEČENÍ OBJEKTU: (Zabezpečení libovolného objektu) Střední průmyslová škola elektrotechnická a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků v Žatci ROČNÍKOVÝ PROJEKT: ZABEZPEČENÍ OBJEKTU: (Zabezpečení libovolného objektu) Datum vypracování: 18.5.2011

Více

Zabezpečovací systém pro rodinný dům

Zabezpečovací systém pro rodinný dům Zabezpečovací systém pro rodinný dům Společnost ALARMOVÉ SYSTÉMY CZ ve spolupráci s NACONI s.r.o. Vám nabízí možnost zabezpečení Vašeho nového bytu či domu. Denně dojde v České republice v průměru ke 140

Více

NAM technology. Uživatelský manuál. REGGAE alarm verze: 1.01 07/2011

NAM technology. Uživatelský manuál. REGGAE alarm verze: 1.01 07/2011 NAM technology Uživatelský manuál REGGAE alarm verze: 1.01 07/2011 NAM system, a.s. Petra Cingra 840, 735 11 Orlová, Obchodní oddìlení divize PCO: Tel.: +420 596 531 140, GSM: +420 603 479 095, e-mail:

Více

Komunikace KNX. Building Technologies HVAC Products. Synco 900. Přístrojů sytému Synco 900

Komunikace KNX. Building Technologies HVAC Products. Synco 900. Přístrojů sytému Synco 900 2 708 2708Z01 Synco 900 Komunikace KNX Přístrojů sytému Synco 900 Rádiová komunikace KNX RF (868 MHz) Kommunikace po sběrnici KNX TP1 Komunikace Konnex Pro ovládání technických zařízení a dalších systémů

Více

FlexiDome s Dinion systémovým modulem

FlexiDome s Dinion systémovým modulem FlexiDome s Dinion systémovým modulem FlexiDome FlexiDome Funkce VF XT+ XF DN Zvýšení citlivosti - obrazová integrace Sens Up Bilinx Rozlišení 540 barevných TV řádků XF-dynamika Programovatelná kompenzace

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení ZLEPŠENÍ SYSTÉMU PROTIPOVODŇOVÉ OCHRANY MĚSTA TŘINEC (OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky: Zlepšení

Více

Kamery FlexiDome Dokonalý obraz na libovolném místě. Řešení Bosch FlexiDome s výkonem kamer Dinion

Kamery FlexiDome Dokonalý obraz na libovolném místě. Řešení Bosch FlexiDome s výkonem kamer Dinion Kamery FlexiDome Dokonalý obraz na libovolném místě Řešení Bosch FlexiDome s výkonem kamer Dinion Žádná aplikace není příliš obtížná Myslíte si, že Vaše aplikace je pro kameru v kopulovém krytu příliš

Více

Detektor musí být umístěn v přímé viditelnosti na chráněnou skleněnou plochu.

Detektor musí být umístěn v přímé viditelnosti na chráněnou skleněnou plochu. FlexGuard Duální detektory tříštění skla FG - 715, FG - 730 Uživatelský návod Verze 1.1-1/2005 1. Úvod FG-715 a FG730 jsou duální detektory, které detekují tříštění skla na základě změn tlaku vzduchu (flex

Více

VÝHODY systému. - bezdrátový řídicí stmívatelný systém. - řízení přes CU a PC. a grafické rozhraní SmartPhonu/Tabletu

VÝHODY systému. - bezdrátový řídicí stmívatelný systém. - řízení přes CU a PC. a grafické rozhraní SmartPhonu/Tabletu w w w. b e g h e l l i. i t / c s - c z w w w. s m a r t a g o. s k 1 VÝHODY systému - bezdrátový řídicí stmívatelný systém - řízení přes CU a PC a grafické rozhraní SmartPhonu/Tabletu - řízení standardních

Více

Detektory pohybu řady Blue Line V detekci je síla

Detektory pohybu řady Blue Line V detekci je síla Detektory pohybu řady Blue Line V detekci je síla Zabezpečení, na které se můžete spolehnout Detektory pohybu Blue Line Gen 2 Bez ohledu na to, zda zabezpečujete domov, obchod nebo jiné komerční prostory,

Více

Technická specifikace zakázky. Příloha č.4. Požadavek zadavatele. Vyplní uchazeč. 10. Dle zadavatele

Technická specifikace zakázky. Příloha č.4. Požadavek zadavatele. Vyplní uchazeč. 10. Dle zadavatele Příloha č. Technická specifikace zakázky Položka KS Technický popis minimální požadované parametry Deska na panely PZTS 10 Požadavek zadavatele Deska bude umožňovat grafický pohled na prvek v sestavě zabezpečovacího

Více

Detektory narušení řady Professional Ví, kdy spustit poplach. Ví, kdy poplach nespustit.

Detektory narušení řady Professional Ví, kdy spustit poplach. Ví, kdy poplach nespustit. Detektory narušení řady Professional Ví, kdy spustit poplach. Ví, kdy poplach nespustit. Nyní také mnohabodový antimasking s detekcí zastříkání sprejem Nepřekonatelné technologie společnosti Bosch zvyšují

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (obj. č. ovladače: )

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (obj. č. ovladače: ) NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 13 03 98 (obj. č. ovladače: 13 04 10) Pomocí tohoto zařízení můžete jedním stisknutím tlačítka bezdrátově zapínat a vypínat na vzdálenost až 20 metrů různé spotřebiče, například

Více

PMD2P. Analogový bezdrátový PIR detektor pohybu s imunitou vůči zvířatům do 18kg. Instalační návod

PMD2P. Analogový bezdrátový PIR detektor pohybu s imunitou vůči zvířatům do 18kg. Instalační návod PMD2P Analogový bezdrátový PIR detektor pohybu s imunitou vůči zvířatům do 18kg Instalační návod Obsah 1 Popis...3 2 Instalace...3 3 Dvojitý ochranný mechanismus - zeď a kryt...3 4 Napájení bezdrátového

Více

Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti

Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti 2 Udáváme směr v akustické dokonalosti Rozsáhlé odborné znalosti z akustiky Společnost Bosch má více než 60leté zkušenosti v navrhování

Více

ZVUKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM SX-2000

ZVUKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM SX-2000 ZVUKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM SX-2000 Systém pro rozsáhlé instalace efektivně řízený a kontrolovaný po síti umožňuje propojení vzdálených lokalit. SX-2000 představuje nový standard pro vysoce výkonné systémy bez

Více

Stručný manuál ohledně podrobnějších informací odkazujeme na instruktážní manuál k řídicí jednotce

Stručný manuál ohledně podrobnějších informací odkazujeme na instruktážní manuál k řídicí jednotce Stručný manuál ohledně podrobnějších informací odkazujeme na instruktážní manuál k řídicí jednotce Bezdrátový detektor jemných povrchových částic vzniklých při hoření detektor kouře Optimálního výkonu

Více

Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO

Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO Konferenční systémy Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK PAVIRO www.boschsecurity.cz Stavebnice stanice hlasatele PVA-CSK je deska s tištěnými obvody (PCB) stanice

Více

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Zabezpečení videodat přes síť IP Spojení všech součástí Systém Bosch Video Management System (VMS) slouží ke správě IP a digitálních

Více

0 100 o za 1 sekundu!

0 100 o za 1 sekundu! Vysokorychlostní polohovací systém Bosch 0 100 o za 1 sekundu! Sledované objekty za všech okolností na obrazovce a zaostřené Vysokorychlostní polohovací systém 0 až 100º za 1sekundu! Použití kamer pro

Více

Modelový příklad zabezpečení domu

Modelový příklad zabezpečení domu Modelový příklad zabezpečení domu V tomto případě se jedná o přízemní vesnický domek se sedlovou střechou (zemědělská usedlost) z počátku 20.století. Okna jsou orientována směrem do ulice (zleva: koupelna,

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

SR150. Bezdrátová siréna. Instalační návod

SR150. Bezdrátová siréna. Instalační návod SR150 Bezdrátová siréna Instalační návod Popis : Bezdrátová siréna SR150 je odolná proti povětrnostním vlivům a v plném rozsahu bezdrátově kontrolována s vestavěnou světelnou signalizací a bezdrátovým

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

Průvodce Bosch IP síťovými video produkty. Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize.

Průvodce Bosch IP síťovými video produkty. Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize. Průvodce Bosch IP síťovými video produkty Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize. Motivací vývoje technologie průmyslové televize jsou tři hlavní požadavky. Prvním je požadavek na

Více

Nejrychlejší varování pred požárem

Nejrychlejší varování pred požárem Nejrychlejší varování pred požárem Produkty FireAngel Wi-Safe 2 Profesionální a sofistikované rešení pro komplexní protipožární ochranu Špicková technologie Inteligentní způsob detekce Dlouhá životnost

Více

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic...

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... S novou výkonnou softwarovou sadou! 2 Systém DCN Next Generation Osobitý systém Systém Digital Congress Network (DCN) Next Generation od společnosti

Více

Nová generace zabezpečovací elektroniky

Nová generace zabezpečovací elektroniky ARGUS Kouřové hlásiče Nová generace zabezpečovací elektroniky www.schneider-electric.com Nové nadstandardní funkce Hlásiče kouře ARGUS mají inovované funkce, které byly speciálně navrženy pro různé oblasti

Více

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly Uživatelská příručka Obsah Tlačítka dálkového ovladače... 2 Funkce zabezpečovacího systému... 2 Spuštění a vypnutí zabezpečení...2 Dálkové nastartování a zhasnutí

Více

GF Piping Systems Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250

GF Piping Systems   Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250 GF Piping Systems www.titan-plastimex.cz Malé & lehké Elektrické pohony typu EA15-250 Plně utěsněné Hřídel pro integrované nouzové manuální ovládání LED trubice Motor Slot pro příslušenství Displej chybové

Více

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC TELEFONNÍ SYSTÉM DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC, ZALOŽENÝ NA PROTOKOLU SIP Komunikační systémy, založené na protokolu SIP, přinesly

Více

www.somfy.com Lighting Receiver io Montážní příručka

www.somfy.com Lighting Receiver io Montážní příručka www.somfy.com Lighting Receiver io CZ Montážní příručka ČESKY Společnost Somfy tímto prohlašuje, že výrobek odpovídá všem zásadním požadavkům a jiným relevantním ustanovením směrnice 1999/5/CE. Prohlášení

Více

FDCW221, DOW1171, SMF6120, SMF121 Bezdrátové prvky elektrické požární signalizace

FDCW221, DOW1171, SMF6120, SMF121 Bezdrátové prvky elektrické požární signalizace FDCW221, DOW1171, SMF6120, SMF121 Bezdrátové prvky elektrické požární signalizace adresovatelné (FDnet) Sinteso TM Úplná integrace do systému elektrické požární signalizace FS20 Společný provoz drátových

Více

Domácí automatizace. Bezdrátově ovládané systémy

Domácí automatizace. Bezdrátově ovládané systémy Domácí automatizace Bezdrátově ovládané systémy Systémy s bezdrátovým ovládáním Domácí automatizace nabízí řešení zjednodušeného ovládání a automatizaci elektrických spotřebičů přináší pohodlí, bezpečnost

Více

Alarmové sety Smart Home Smart Living vám umožní plnou kontrolu. Chytrý způsob ochrany vašeho domova.

Alarmové sety Smart Home Smart Living vám umožní plnou kontrolu. Chytrý způsob ochrany vašeho domova. Alarmové sety Smart Home Smart Living vám umožní plnou kontrolu Chytrý způsob ochrany vašeho domova. Smart Living. Inteligentní zabezpečovací systém pro chytré bydlení, který vám zajistí naprostý klid.

Více

PIR technologie US technologie

PIR technologie US technologie Jednoduché a úsporné senzory Legrand nabízí moderní senzory pro efektivní řešení řízení osvětlení. Samostatné autonomní senzory 1 výstup: Autonomní pohybové senzory (str. 134 a 136) Autonomní přítomnostní

Více

RADOM, s.r.o. Pardubice Czech Republic

RADOM, s.r.o. Pardubice Czech Republic Member of AŽD Group RADOM, s.r.o. Pardubice Czech Republic RADOM, s.r.o., Jiřího Potůčka 259, 530 09 Pardubice, Czech Republic Jaroslav Hokeš jaroslav.hokes@radom.eu Komunikační část systému MAV s podporou

Více

Příloha 1 Půdorys 1. PP

Příloha 1 Půdorys 1. PP Příloha 1 Půdorys 1. PP Legenda místností Legenda stávajícího zabezpečení Číslo Účel místnosti 01.01 Sklep včetně tech. zázemí kamer 01.02 Domácí potřeby a železářství 01.03 Chodba 01.04 Denní místnost

Více

Ceny typových instalací

Ceny typových instalací Ceny typových instalací Bezplatná zákaznická linka 800 800 522 www.jablotron.cz Alarm Jablotron 100 Vážený zákazníku, instalace elektronického zabezpečovacího systému JABLOTRON 100 je odbornou záležitostí,

Více

Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory

Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory Kamera PTZ splňující veškeré požadavky Pokud pevná kamera minidome nesplňuje vaše požadavky a tradiční kamera PTZ je více než

Více

Inteligentní technika pohonu a řídicí jednotky U firmy Hörmann standardně

Inteligentní technika pohonu a řídicí jednotky U firmy Hörmann standardně Inteligentní technika pohonu a řídicí jednotky U firmy Hörmann standardně 38 O V L Á DÁ N Í F U standardně Snadno montovatelné barevným kódem Spolehlivá díky inovační výbavě Rychloběžná vrata Hörmann jsou

Více

BT-M6Z02-RF 230V/24V

BT-M6Z02-RF 230V/24V 230V/24V NÁVOD K OBSLUZE BEZDRÁTOVÁ PŘIPOJOVACÍ LIŠTA MASTER 6ZONOVÝ CZ Wolf Česká republika s.r.o.. Rybnická 92. 634 00 Brno. tel. +420 547 429 311. info@wolfcr.cz. www.czech.wolf.eu 1 NÁVOD K OBSLUZE

Více

Ceny typových instalací. Alarm Jablotron 100

Ceny typových instalací. Alarm Jablotron 100 Ceny typových instalací Alarm Jablotron 100 Vážený zákazníku, instalace elektronického zabezpečovacího systému JABLOTRON 100 je odbornou záležitostí, kterou by měly provádět pouze proškolené montážní

Více

Návrh systému služeb pro inteligentní dům s využitím bezdrátové sběrnice KNX

Návrh systému služeb pro inteligentní dům s využitím bezdrátové sběrnice KNX 1 Portál pre odborné publikovanie ISSN 1338-0087 Návrh systému služeb pro inteligentní dům s využitím bezdrátové sběrnice KNX Vávra David Elektrotechnika 17.08.2012 1. Co je inteligentní dům Tento článek

Více

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Komunikační systém Acti 9 poskytuje vašim obchodním partnerům úplnou kontrolu nad jejich elektroinstalací 100% Pouze od Schneider Electric exclusive

Více

Register your product and get support at SDV5118P/12. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at   SDV5118P/12. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome SDV5118P/12 Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace 4 Bezpečnost 4 Recyklace 4 2 Vaše zařízení SDV5118P 5 Přehled 5 3 Začínáme

Více

Modulární ústředna EPS řady 5000 Flexibilní právě jako vaše plány

Modulární ústředna EPS řady 5000 Flexibilní právě jako vaše plány Modulární ústředna EPS řady 5000 Flexibilní právě jako vaše plány 2 Jeden modulární systém zvládne vše Nepřekonatelná flexibilita Modulární ústřednou EPS řady 5000 společnost Bosch znovu definuje trh:

Více

POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB

POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB POŽÁRNÍ BEZPEČNOST STAVEB Radek Procházka (prochazka@fel.cvut.cz) Projektování v elektroenergetice ZS 2010/11 PRÁVNÍ RÁMEC ( požární kodex ) Zákon č. 133/1985 Sb. o požární ochraně (ve znění 186/2006 Sb.)

Více

EMPEMONT s.r.o. Produkty a služby. Produkty a služby. Empemont s.r.o. Empemont s.r.o., Valašské Meziříčí, Česká Republika

EMPEMONT s.r.o. Produkty a služby. Produkty a služby. Empemont s.r.o. Empemont s.r.o., Valašské Meziříčí, Česká Republika EMPEMONT s.r.o. Produkty a služby Produkty a služby Empemont s.r.o. Empemont s.r.o., Valašské Meziříčí, Česká Republika Profil společnosti Empemont s.r.o. Výrobce vlastní technologie pro ozvučení měst

Více

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití 2 Řada MIC 550 Nastavení standardu pro sledování Atraktivní, kompaktní provedení pro nenápadné začlenění do prostředí sledování Robustní konstrukce

Více

Invio-868. Návod k použití

Invio-868. Návod k použití Invio-868 Návod k použití 1 Bezpečnostní pokyny Dodržování návodu je předpokladem pro bezpečný a bezporuchový provoz a pro dosažení požadovaných vlastností výrobku. Uživatel si musí celý návod přečíst

Více

SMS farm security. GPS cow tracker

SMS farm security. GPS cow tracker SMS farm security GPS cow tracker Sledovací GPS zařízení přizpůsobené pro monitoring pohybu zvířat na pastvině. Zařízení je umístění na krčním obojku, do kterého je integrováno 8 ks solárních panelů pro

Více

Nouzové osvětlení. Jakub Drbohlav / Schrack Technik spol. s r.o.

Nouzové osvětlení. Jakub Drbohlav / Schrack Technik spol. s r.o. Nouzové osvětlení Jakub Drbohlav / Schrack Technik spol. s r.o. Program - workshopu Nouzové osvětlení zákl. principy Centrální bateriové systémy + postřehy z realizací Ukázka adresného dohledování a spínání

Více

verze 2.2 Trade FIDES, a.s., Dornych 57, Brno tel ,

verze 2.2 Trade FIDES, a.s., Dornych 57, Brno tel , verze 2.2 Integrace bezpečnostních systémů do jednoho celku Pro efektivní správu budov nebo areálů jako celku je důležité zajistit integraci všech systémů do jednotného, pro obsluhu přehledného a srozumitelného

Více

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení technologie starlight 2 technologie starlight Dokonalé kamery pro nepřetržité snímání Nebylo by skvělé, kdybyste měli jistotu, že za jakýchkoli

Více

Dealerský ceník zboží

Dealerský ceník zboží Dealerský ceník zboží Dealerské ceny zboží bez DPH. Všechny ceny jsou udávány včetně recyklačního příspěvku na likvidaci historického elektrospotřebiče. Stav skladových zásob a termín dodání zboží lze

Více

RDD100../RDE100.. Prostorové termostaty pro maximální komfort a úspory energie

RDD100../RDE100.. Prostorové termostaty pro maximální komfort a úspory energie RDD100../RDE100.. Prostorové termostaty pro maximální komfort a úspory energie Nová generace prostorových termostatů pro vytápění kombinující jednoduché ovládání a moderní design. Answers for infrastructure.

Více

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome SDV6222/12 CS Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace 4 Bezpečnost 4 Recyklace 4 2 Vaše zařízení SDV6222 5 Přehled 5 3 Začínáme

Více

KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600

KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600 KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600 ÚPLNÉ ŘEŠENÍ BEZDRÁTOVÉ KOMUNIKACE KX-TGP600 Chcete-li dosáhnout vysoké kvality a snížit náklady,

Více

Programovatelný domovní zesilovač

Programovatelný domovní zesilovač Programovatelný domovní zesilovač ref. 532740 Programovatelný zesilovač AVANT3 ref. 532740 je určen ke zpracování a zesílení digitálního nebo analogového TV a FM signálu pro domovní rozvody ITA a STA.

Více

O V L Á D A C Í A A U T O M A T I Z A Č N Í T E C H N I K A

O V L Á D A C Í A A U T O M A T I Z A Č N Í T E C H N I K A O V L Á D A C Í A A U T O M A T I Z A Č N Í T E C H N I K A UC-216 přijímač UC-222 přijímač UC-01/RC-01 přijímač/vysílač UC-01 RC-01 UC-216 je modul tříkanálového přijímače kódovaného rádiového signálu.

Více

Clino Guard Bezpečnost bez omezení

Clino Guard Bezpečnost bez omezení Clino Guard Bezpečnost bez omezení Systémy péče o osoby se ztrátou orientace 02 03 Ochrana osob se ztrátou orientace Systém péče o osoby se ztrátou orientace Clino Guard od firmy Ackermann podstatně usnadňuje

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

E35C. Komunikační modul Pro domácnosti. AD-FU/CU/GU verze 4.0. Technické údaje

E35C. Komunikační modul Pro domácnosti. AD-FU/CU/GU verze 4.0. Technické údaje Komunikační modul Pro domácnosti AD-FU/CU/GU verze 4.0 E35C Technické údaje Komunikační moduly E35C AD-xU verze 4.0 zajišťují komunikaci TCP/IP prostřednictvím mobilní sítě 2G/3G mezi měřidly E350 a centrálním

Více