Město Trutnov - městský úřad 4b1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Trutnov - městský úřad 4b1"

Transkript

1 Město Trutnov - městský úřad 4b1 NÁVRH NA USNESENÍ Jednání porady vedení Odbor rozvoje a Zpracoval : Blanka Možíšová majetku města Pro jednání rady města dne : Jed.zastupitelstva města dne : Předkládá : Mgr. Tomáš Hendrych Název materiálu : P o z e m k y ZM 1 Stanovisko komise : Předchozí usnesení : Porada vedení : Návrh na usnesení RM : Návrh na usnesení ZM : Důvodová zpráva : Datum : Podpis vedoucího odboru : Ing. Miroslav Franc 1)* (ž.č. 215/14) Pozemky - prodej ================================================= Žádost manželů Ericha Trejbala a Lenky Trejbalové DiS. o prodej části p.p. 37 (cca 215 m 2 ) v k.ú. Babí, k rozšíření vlastních pozemků za kupní cenu ve výši 50 Kč.

2 Vyjádření ORMM: Odbor rozvoje a majetku města oddělení územního plánování oddělení investic Vyjádření Odůvodnění Vyřizuje z hlediska územního plánu s předloženým záměrem z hlediska údržby komunikací a zeleně s předloženým záměrem Z hlediska připravovaných investic města pozemek je dle ÚP Trutnov vymezen pro funkční využití RI - rekreace, stavby pro rekreaci Bc. Hlíza Ing. Jelínek Usnesením RM /19 ze dne byla schválena úvodní cena pro jednání při prodeji pozemků v integrovaných obcích k rozšíření vlastních pozemků ve výši 150 Kč/m 2. odd. pozemků: - požadovanou část pozemku mají v pronájmu manž. Wondráčkovi na základě nájemní smlouvy č k zahrádkářským účelům a k sečení. Pozemek je neudržovaný a neposečený. Žadatelé dne odsouhlasili kupní cenu ve výši 150 Kč/m 2. Záměr dle usnesení RM č /20 ze dne 3. listopadu 2014 byl zveřejněn od do Zveřejnění bylo zasláno manž. Wondráčkovým, kteří mají p.p. 37 v pronájmu. Dne došla na oddělení pozemků námitka manž. Wondráčkových proti prodeji uvedené části pozemku žadatelům s tím, že chtěli na vlastním pozemku postavit rodinný dům a přikoupit sousední pozemky p.p. 38 a p.p. 37, které jsou ve vlastnictví města Trutnov. Manž. Wondráčkovi mají obavu, že se zamýšleným prodejem části p.p. 37 stane pro ně zbývající pozemek bezcenným. Celková výměra p.p. 37 je 2281 m 2. Usnesením RM /23 ze dne bylo ZM doporučeno souhlasit s prodejem pozemku. Návrh na usnesení : ZM souhlasí s prodejem části p.p. 37 (cca 215 m 2 ) v k.ú. Babí manž. Erichu Trejbalovi a Lence Trejbalové DiS. k rozšíření vlastních pozemků, za kupní cenu ve výši 150 Kč/m 2. Kupující uhradí veškeré náklady spojené s převodem.

3 2)* (ž.č. 227/14) Pozemky - prodej ================================================= Žádost manželů MUDr. Lubomíra a Aleny Kudlejových o prodej p.p. 149/4 (312 m 2 ) v k.ú. Trutnov, k rozšíření vlastních pozemků za kupní cenu ve výši 500 Kč/m 2.

4 Usnesením RM /19 ze dne byla schválena úvodní cena pro jednání při prodeji pozemků v k.ú. Trutnov k rozšíření vlastních pozemků ve výši 300 Kč/m 2 a k výstavbě RD a garáží ve výši 700 Kč/m 2. odd. pozemků - požadovaný pozemek má v nájmu na základě nájemní smlouvy č paní Lenka Barvínková na dobu neurčitou, k zahrádkářským účelům. Nájemní vztah může být převeden na nového vlastníka. Vyjádření ORMM: Odbor rozvoje a majetku města oddělení územního plánování oddělení investic Vyjádření Odůvodnění Vyřizuje z hlediska územního plánu s předloženým záměrem z hlediska údržby komunikací a zeleně s předloženým záměrem Z hlediska připravovaných investic města BI - bydlení v rodinných domech - městské a příměstské Bc. Hlíza Ing. Jelínek Záměr dle usnesení RM č /22 ze dne 1. prosince 2014 byl zveřejněn od do V době zveřejnění nebyly doručeny žádné námitky k záměru. Usnesením RM /1 ze dne bylo ZM doporučeno souhlasit s prodejem pozemku. Návrh na usnesení: ZM souhlasí s prodejem p.p. 149/4 (312 m 2 ) v k.ú. Trutnov manželům MUDr. Lubomíru a Aleně Kudlejovým k rozšíření vlastních pozemků za kupní cenu ve výši 500 Kč/m 2. Kupující uhradí veškeré náklady spojené s převodem.

5 3)* (ž.č. 247/14) Pozemky - prodej ========================================================= Žádost firmy ELMONT-CH, spol. s r. o. o prodej části p.p. 722/3 (cca 1400 m 2 ) v k.ú. Trutnov, za účelem vybudování skladovací haly (prodejního a výdejního místa) za navrženou kupní cenu ve výši Kč/m 2. Usnesením RM /19 ze dne byla schválena úvodní cena pro jednání při prodeji pozemků v k.ú. Trutnov k podnikatelským účelům ve výši Kč/m 2. odd. pozemků - dle znaleckého posudku Ing. Holmana je obvyklá cena u daného pozemku určená: - metodou srovnávací ve výši 521 Kč/m 2, - metodou nákladovou ve výši 500 Kč/m 2. Kupní cena Kč, nabízená firmou ELMONT-CH, spol. s r. o. je vyšší, než cena dle znaleckého posudku.

6 vyjádření ORMM: Odbor rozvoje a majetku města oddělení územního plánování oddělení investic Vyjádření Odůvodnění Vyřizuje z hlediska územního plánu předloženým záměrem z hlediska údržby komunikací a zeleně s předloženým záměrem Z hlediska připravovaných investic města Bc. Hlíza Ing. Jelínek Záměr dle usnesení RM č /22 ze dne 1. prosince 2014 byl zveřejněn od do V době zveřejnění nebyly doručeny žádné námitky k záměru. Se zástupcem firmy ELMONT-CH, spol. s r. o. p. Chroustovským bylo jednáno o případném odkoupení celé p.p. 722/3 a st.p v k.ú. Trutnov a o výši kupní ceny. P. Chroustovský nemá zájem o celé pozemky a nabízená kupní cena 800 Kč/m 2 je maximální, kterou je schopen zaplatit. Usnesením RM /1 ze dne bylo ZM doporučeno souhlasit s prodejem pozemku. Návrh na usnesení: ZM souhlasí s prodejem části p.p. 722/3 (cca 1400 m 2 ) včetně příslušenství pozemku v k.ú. Trutnov, firmě ELMONT-CH, spol. s r. o., za účelem vybudování skladovací haly (prodejního a výdejního místa) za navrženou kupní cenu ve výši 800 Kč/m 2. Kupující uhradí veškeré náklady spojené s převodem (daně, poplatek KÚ, atd.).

7 4)* (ž.č. 253/14) Pozemky - zamítnutí ===================================================== Žádost Pionýrské skupiny Podskalák zastoupené p. Martinem Nohejlem o darování či prodej p.p. 462/1 (3133 m 2 ) a p.p. 462/2 (224 m 2 ) v k.ú. Studnice u Jívky: Vyjádření ORMM: Odbor rozvoje a majetku města oddělení územního plánování oddělení investic Vyjádření Odůvodnění Vyřizuje z hlediska územního plánu s předloženým záměrem z hlediska údržby komunikací a zeleně s předloženým záměrem Z hlediska připravovaných investic města Bc. Hlíza Ing. Jelínek Usnesením RM /19 ze dne byla schválena úvodní cena pro jednání při prodeji pozemků v integrovaných obcích jako zahrádky a k rozšíření pozemků u domu 150 Kč/m 2 a k podnikatelským účelům 300 Kč/m 2. odd. pozemků: - Pionýrská skupina Podskalák má požadované pozemky v nájmu za účelem provozování letního tábora pro děti a k umístění objektů (kuchyně, umývárny, koupelny, klubovny, chatek a WC) za nájemné ve výši 150 Kč/rok na dobu neurčitou. - zástupce Pionýrské skupiny Podskalák p. Nohejl zaslal po výzvě k doplnění kupní ceny následující vyjádření a nabídl kupní cenu 1 Kč/m 2. - jedná se o rekreační oblast blízko Teplických skal - dle vyjádření p. Nohejla tábor neslouží pouze dětem z Trutnovska, ale může se na něj přihlásit kdokoliv z celé republiky.

8 rekonstrukce kuchyně Vyjádření právního oddělení (Mgr. Smek): Vzhledem k tomu, že jde o nepodnikatelský subjekt, nejedná se o veřejnou podporu ve smyslu unijního práva. Nicméně prodej za nižší než obvyklou cenu bez dostatečného odůvodnění je v rozporu s ustanovením 39 odst. 2 Zákona o obcích. Proto nesouhlasím s variantou B). Odůvodnění by mělo zahrnovat přínos pro město. Usnesením RM /1 ze dne bylo ZM doporučeno nesouhlasit s variantou B), tj. s prodejem ani s darováním pozemků. Návrh na usnesení: Aa) ZM nesouhlasí s prodejem p.p. 462/1 (3133 m 2 ) a p.p. 462/2 (224 m 2 ) v k.ú. Studnice u Jívky Pionýrské skupině Podskalák za kupní cenu 1 Kč/m 2. Ab) ZM nesouhlasí s darováním p.p. 462/1 (3133 m 2 ) a p.p. 462/2 (224 m 2 ) v k.ú. Studnice u Jívky Pionýrské skupině Podskalák.

9 5)* (ž.č. 220/14) Pozemky - prodej ================================================= Žádost manželů Jana a Hany Hlaváčkových o prodej další části p.p. 39/2 (cca 60 m 2 ) v k.ú. Studenec u Trutnova, k rozšíření vlastních pozemků za kupní cenu ve výši 150 Kč/m 2.

10 Vyjádření ORMM: Odbor rozvoje a majetku města oddělení územního plánování oddělení investic Vyjádření Odůvodnění Vyřizuje z hlediska územního plánu s předloženým záměrem z hlediska údržby komunikací a zeleně s předloženým záměrem Z hlediska připravovaných investic města Dle ÚP Trutnov je pozemek určen pro bydlení - BV Bc. Hlíza Ing. Jelínek odd. pozemků : manž. Hlaváčkovi mají požadovanou část p.p. 39/2 v k.ú. Studenec, v pronájmu na základě nájemní smlouvy č , k sečení na dobu neurčitou. V r koupili manž. Hlaváčkovi, na základě usnesení ZM č /5 dne , část p.p. 39/2 (498 m 2 ) v k.ú. Studenec u Trutnova, nově zaměřenou jako p.p. 39/3, k rozšíření vlastních pozemků. RM usnesením č /20 ze dne souhlasila se zveřejněním záměru města prodat manž. Hlaváčkovým část p.p. 39/2 (cca 60 m 2 ) v k.ú. Studenec u Trutnova. Manž. Hlaváčkovi požádali dne o další část uvedené parcely o výměře cca 60 m 2 s tím, že potřebují větší část pozemku. P.p. 39/2 je určena k výstavbě, usnesením RM /19 ze dne byla schválena úvodní cena pro jednání při prodeji pozemků v integrovaných obcích k výstavbě ve výši 250 Kč/m 2 a k rozšíření vlastních pozemků ve výši 150 Kč/m 2. Vzhledem k tomu, že je pozemek určen dle ÚP pro bydlení, měla by být kupní cena ve výši 250 Kč/m 2. Žadatelé kupní cenu ve výši 250 Kč odsouhlasili. Usnesením RM /3 ze dne bylo ZM doporučeno souhlasit s prodejem pozemku. Návrh na usnesení: ZM souhlasí s prodejem části p.p. 39/2 (cca 60 m 2 ) v k.ú. Studenec u Trutnova, manž. Janu a Haně Hlaváčkovým k rozšíření vlastních pozemků, za kupní cenu ve výši 250 Kč/m 2. Kupující uhradí veškeré náklady spojené s převodem.

Město Trutnov - městský úřad

Město Trutnov - městský úřad Město Trutnov - městský úřad NÁVRH NA USNESENÍ 4b3 Jednání porady vedení : 19.1.2015 Odbor rozvoje Zpracoval : Ing. Miroslava Šormová 16.2.2015 a majetku města Pro jednání rady města dne : 26.1.2015 23.2.2015

Více

U s n e s e n í z 22. schůze rady města ze dne 11. listopadu 2013

U s n e s e n í z 22. schůze rady města ze dne 11. listopadu 2013 Město Trutnov Zpracováno dne : 11.11.2013 U s n e s e n í z 22. schůze rady města ze dne 11. listopadu 2013 OBSAH Majetek města Nemovitosti - doporučení pro ZM 2013-1214/22 Horská čp. 142 Nebytové prostory

Více

ZM_05_M4b3 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD

ZM_05_M4b3 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD A ZM_05_M4b3 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD Datum projednání v PV 19.09.2016 17.10.2016 Datum projednání v RM 26.09.2016 24.10.2016 Datum projednání v ZM 12.12.2016 Název materiálu Vyjádření komise Předchozí

Více

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 447 Rady města Vimperk ze dne 23.05.2011 záměr č. 39/19/11 pronajmout nebytové prostory č. 2 v bloku AB v 1. pp v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku, o celkové výměře 11,4 m 2 za

Více

ZM_05_M4b4 NÁVRH NA USNESENÍ. Datum projednání v PV Zpracovala Ing. Miroslava Šormová

ZM_05_M4b4 NÁVRH NA USNESENÍ. Datum projednání v PV Zpracovala Ing. Miroslava Šormová A ZM_05_M4b4 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD NÁVRH NA USNESENÍ Datum projednání v PV 23.11.2015 Zpracovala Ing. Miroslava Šormová Datum projednání v RM 02.11.2015 odbor 30.11.2015 majetku města Mgr. Michal

Více

Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 20 Zastupitelstva města Vimperk ze dne 13.12.2010 záměr č. 1/1/11 prodeje nemovitostí zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Pozemek sousedí s nemovitostmi ve vlastnictví žadatele. Pozemek má v nájmu Zemědělské družstvo Jeseník za účelem kosení a sečení.

Pozemek sousedí s nemovitostmi ve vlastnictví žadatele. Pozemek má v nájmu Zemědělské družstvo Jeseník za účelem kosení a sečení. Zápis č. 2 ze zasedání komise pro stanovení prodejní ceny pozemků, konané dne 10.03.2011, v zasedací místnosti MěÚ Jeseník, Tovární 1287/4 Přítomni: Ivo Trsťan, Ing. Stanislav Peša, Roman Peša, Lubomír

Více

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel.a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax:325577203,325577403, email: meu@mesto-milovice.cz Zápis

Více

U s n e s e n í z 2. schůze rady města ze dne 26. ledna 2015

U s n e s e n í z 2. schůze rady města ze dne 26. ledna 2015 Město Trutnov Zpracováno dne : 26.01.2015 U s n e s e n í z 2. schůze rady města ze dne 26. ledna 2015 Majetek města Nemovitosti - doporučení pro ZM 2015-48/2 Polská čp. 367 Nebytové prostory - záměr města

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Výkup pozemků k.ú. Drahotuše - lokalita Rybáře

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Výkup pozemků k.ú. Drahotuše - lokalita Rybáře MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 2. 2018 Bod programu: 24 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 20

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 20 Určeno pro: Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 20 Konané dne: 02.02.2017 Materiál číslo: 20/6/2 Název materiálu a návrh usnesení: 20/6/2 Prodej pozemku parc. č. 3289/11 k. ú. Příbor Povodí Odry

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 Ve Starých Křečanech dne

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 Ve Starých Křečanech dne Obec Staré Křečany 407 61 Staré Křečany 38 Ve Starých Křečanech dne 19.06.2019. MATERIÁLY k projednání Zastupitelstva obce Staré Křečany na 9. veřejném zasedání, dne 27.06.2019 Číslo bodu: 1/1 1/7 Předmět:

Více

Starosta. 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: Lukáš Pohanka, starosta.

Starosta. 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: Lukáš Pohanka, starosta. Starosta 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 10.04.2019 Bod pořadu jednání: 11. PRODEJ P.P.Č. 1147/3 A 1149/1 Věc: Prodej p.p.č. 1147/3 a 1149/1 při ul. Tanvaldská

Více

rozhodnutí samosprávných orgánů ve věci žádosti konkrétních fyz. osob o odkoupení pozemku pod stavbou zahrádkářské chaty I.

rozhodnutí samosprávných orgánů ve věci žádosti konkrétních fyz. osob o odkoupení pozemku pod stavbou zahrádkářské chaty I. Prodej pozemků st.p.č. 453, 420 a 423 vše v k.ú. Vyšný- pozemky pod stavbou zahr.chatky rozhodnutí samosprávných orgánů ve věci žádosti konkrétních fyz. osob o odkoupení pozemku pod stavbou zahrádkářské

Více

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná schválené v souladu s ust. 38, 39, 85 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, Zastupitelstvem obce Ostružná

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 26. řádné jednání rady městské části, konané dne 4. 9. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, F. Toušek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Záměry na prodeje pozemků v k. ú. Velká u Hranic - žadatel

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Záměry na prodeje pozemků v k. ú. Velká u Hranic - žadatel MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 35 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

U S N E S E N Í z 15. schůze rady města Žacléř, konané dne 27. května 2015

U S N E S E N Í z 15. schůze rady města Žacléř, konané dne 27. května 2015 U S N E S E N Í z 15. schůze rady města Žacléř, konané dne 27. května 2015 Program: 1. Studie proveditelnosti. 2. Oprava usnesení č. 2015*14*325. 3. Nabídka portálu cestujeme.cz. 4. Vypořádání územního

Více

2. Návrh řešení RM doporučená varianta je uvedena v návrhu na usnesení, znění usnesení varianty A je v důvodové zprávě

2. Návrh řešení RM doporučená varianta je uvedena v návrhu na usnesení, znění usnesení varianty A je v důvodové zprávě Prodej části pozemku parc.č. 1333/2 v k.ú. Český Krumlov rozhodnutí samosprávných orgánů ve věci žádosti konkrétní fyz. osoby o odkoupení pozemku I. Důvodová zpráva 1. Úvodní část Konkrétní fyzická osoba

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 9. 2018 Bod programu: 42 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 832 Rady města Vimperk ze dne 15.08.2018 záměr č. 36/20/2018 označeného jako část parcely parc. č. 2522/74 ostatní plocha, jiná plocha oddělená geometrickým plánem č. 2486-186/2018 a nově

Více

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r.

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r. a usnesením č. 825 Rady města Vimperk ze dne 19.09.2011 záměr č. 67/30/11 pronájmu pozemků zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí

Více

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 19

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 19 Určeno pro: Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 19 Konané dne: 15.12.2016 Materiál číslo: 19/6/3 Název materiálu a návrh usnesení: 19/6/3 Prodej části pozemku parc. č. 188 k. ú. Příbor ČEZ Distribuce

Více

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Byty a prostory sloužící podnikání

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Byty a prostory sloužící podnikání Á I I f6ár NAO SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 DNE: 15. 1. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 6. 12. 2017 věc: Prodej pozemků v k. ú. Předlice důvod předložení: Prodej pozemků zpracoval: Michal Fišer referent Oddělení evidence majetku

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.05.2008 Usnesení č. 490 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 12.05.2008. Usnesení č. 491 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 5. 2014 Bod programu: 6 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit.

záměr č. 42/16/10 Město Vimperk si vyhrazuje právo od svého záměru odstoupit. a usnesením č. 394 Rady města Vimperk ze dne 19.4. 2010 záměr č. 41/16/10 pronájmu a případně i budoucího prodeje nemovitostí zapsaných u KÚ v Prachaticích, v katastru nemovitostí pro obec a katastrální

Více

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice. (Majetková komise)

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice. (Majetková komise) Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise) Záznam z majetkové komise konané dne 14.10.2013 od 15:30 hod. v kanceláři vedoucího OSMM Přítomni: Mgr. Josef Hrstka František Kadeřábek

Více

Město Broumov určeno Radě města č.: 4

Město Broumov určeno Radě města č.: 4 Město Broumov určeno Radě města č.: 4 Majetkové záležitosti k jednání dne: 22.12.2010 předkladatel SMM Ing. Marie Mikulenková projednáno MK dne: 6.12.2010 předloženo RM dne: 17.12.2010 Komentář: 1) Žádost

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 11. 2. 2016 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina Križanová

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 1683/7 v k. ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 1683/7 v k. ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 12. 2017 Bod programu: 15 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

U s n e s e n í z 1. schůze rady města ze dne 11. ledna 2016

U s n e s e n í z 1. schůze rady města ze dne 11. ledna 2016 Město Trutnov Zpracováno dne: 11.01.2016 U s n e s e n í z 1. schůze rady města ze dne 11. ledna 2016 OBSAH Majetek města Nebytové prostory - záměr města 2016-1/1 Krakonošovo nám. 72 (TIC) Pozemky - záměr

Více

Podklady odboru výstavby, rozvoje a majetku města pro zasedání zastupitelstva města konané dne 15. 9. 2011

Podklady odboru výstavby, rozvoje a majetku města pro zasedání zastupitelstva města konané dne 15. 9. 2011 Podklady odboru výstavby, rozvoje a majetku města pro zasedání zastupitelstva města konané dne 15. 9. 2011 1. prodej bytové jednotky ve Štětí nájemcům Na základě podané žádostí RM dne 26. 5. 2011 schválila

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45 KONANÉ DNE 21. 3. 2017 od 16.00 hod. POČET PŘÍTOMNÝCH ČLENŮ RADY OBCE KRHOVÁ Ing. Kateřina Halaštová - přítomna

Více

Město Broumov určeno Radě města č. 13

Město Broumov určeno Radě města č. 13 Město Broumov určeno Radě města č. 13 Majetkové záležitosti k jednání dne: 13.4.2015 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno MK dne: 8.4.2015 předloženo RM dne: 9.4. 2015 Komentář: 1) Výběrové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 10 konané dne

USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 10 konané dne USNESENÍ Rady města Brtnice číslo 10 konané dne 13. 4. 2015 Usnesení č.98/15 RM žádost pana Jindřicha Šťávy, bytem Brtnice, na pronájem pozemku p. č. 1410/36 v k. ú. Brtnice, o výměře cca 80 m2. Usnesení

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 421 Rada města Vimperk ze dne 4.5.2009 záměr č. 43/18/09 prodeje pozemku zapsaného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí pro

Více

MMB Název: Návrh na zrušení usnesení ZMB č. Z7/24, bod č. 61, ve věci prodeje pozemku p.č v k.ú. Bystrc. Obsah: Návrh usnesení:

MMB Název: Návrh na zrušení usnesení ZMB č. Z7/24, bod č. 61, ve věci prodeje pozemku p.č v k.ú. Bystrc. Obsah: Návrh usnesení: Rada města Brna Z7/31. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 5.9.2017 MMB2017000001124 lil ZM7/ r^m Název: Návrh na zrušení usnesení ZMB č. Z7/24, bod č. 61, ve věci deje pozemku p.č. 3836 v k.ú.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠTĚTÍ. ODBOR SPRÁVY A INVESTIC Podklady pro jednání ZM dne:

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠTĚTÍ. ODBOR SPRÁVY A INVESTIC Podklady pro jednání ZM dne: MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠTĚTÍ ODBOR SPRÁVY A INVESTIC Podklady pro jednání ZM dne: 23. 2. 2012 Podklady do jednání ZM: 1. Mapová příloha k prodeji částí pozemku parc. č. 1/1, označených dle GP č. 217-654/2011 jako

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 26.6.2014 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace MO Liberec - Vratislavice nad Nisou Zpracoval: odbor, oddělení: Městský

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise)

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise) Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise) Záznam z majetkové komise konané dne 23.11.2015 od 15:30 hod. v kanceláři vedoucího OSNMM a LH: Přítomni: František Kadeřábek Ing. Zdeněk

Více

Stanovisko odboru: OMH doporučuje zveřejnit záměr města pronajmout část pozemku dle návrhu na usnesení. Důvodová zpráva: Důvodová zpráva:

Stanovisko odboru: OMH doporučuje zveřejnit záměr města pronajmout část pozemku dle návrhu na usnesení. Důvodová zpráva: Důvodová zpráva: Konané dne: 8. 12. 2015 RM 15 21 37 09 Název: Pronájem části pozemku p.č. 877/28 k.ú. Boletice nad Labem - záměr Mimořádný materiál: Návrh usnesení: Rada města projednala návrh na pronájem části pozemku

Více

Město Broumov Majetkové záležitosti

Město Broumov Majetkové záležitosti Město Broumov Majetkové záležitosti Předkladatel SMM Mikulenková Marie,Ing. Projednáno se určeno RM č. 8 k jednání dne 21.2. 2011 Předloženo RM dne 18.2.2011 MK 14.2.2011 1) Prodej pozemkových parcel v

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 15. 11. 2012 Bod programu: 13 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč, vedoucí

Více

Příloha č. 1. Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: I. ZÁMĚR PRODEJE POZEMKŮ: 2.

Příloha č. 1. Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: I. ZÁMĚR PRODEJE POZEMKŮ: 2. Příloha č. 1 usnesení z 26. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 4. března 2013 Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: 3. 4. stav.p.č. 387 o výměře 15m 2 kat.území Butov kupní cena 200,-Kč/m 2 s

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uspořádání vnitrobloku Gregorova ulice NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Pracovní materiál č.3.0.

Pracovní materiál č.3.0. Pracovní materiál č.3.0. MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY Pracovní materiál pro 4. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 30.01.2019 Zpracovala: Ivana Šůsová, referentka HIO MěÚ Předkládá: Martin Záhoř, místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 22. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 19.4.2018 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 1044. Zastupitelstvo města v souladu

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014 Bod programu: 11 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Město Žatec V Žatci dne Městský úřad Odbor rozvoje a majetku města MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE DNE

Město Žatec V Žatci dne Městský úřad Odbor rozvoje a majetku města MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE DNE Město Žatec V Žatci dne 14.6.2018 Městský úřad Odbor rozvoje a majetku města MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE DNE 21. 06. 2018 Věc: Předkládá: Vypracovala: Obsah: Prodej budovy č.p. 1925

Více

MMB2012000000504. Návrh usnesení:

MMB2012000000504. Návrh usnesení: MMB2012000000504 tt Rada města Brna ZM6/ /$/ Z6/016. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 19.6.2012 Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 3630 v k.ú. Černá Pole Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 854/1 v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 854/1 v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 3. 2019 Bod programu: 19 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor správy majetku. Záměr na prodej parc. č. 1174/1 v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor správy majetku. Záměr na prodej parc. č. 1174/1 v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014 Bod programu: 7 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina Križanová

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 722 ze dne 31.10.2018 Pronájem pozemku parc. č. 976 v k. ú. Křesanov, obec Vimperk, odděleného geometrickým plánem č. 179-271/2017 ze dne 5.1.2018

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

11I111I1111I11111 MMB2015000000246. Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková. Návrh usnesení:

11I111I1111I11111 MMB2015000000246. Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková. Návrh usnesení: Rada města Brna Z7/05. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 14. 4. 2015 11I111I1111I11111 MMB2015000000246 TMllOZSf j Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková.

Více

MATERIÁL DO JEDNÁNÍ ZM. Konané dne: ZM Název: Prodej pozemků p.č. 3466/25, 3466/16 v k.ú. Podmokly Mimořádný materiál:

MATERIÁL DO JEDNÁNÍ ZM. Konané dne: ZM Název: Prodej pozemků p.č. 3466/25, 3466/16 v k.ú. Podmokly Mimořádný materiál: MATERIÁL DO JEDNÁNÍ ZM Konané dne: 15. 12. 2016 ZM 16 10 05 08 Název: Prodej pozemků p.č. 3466/25, 3466/16 v k.ú. Podmokly Mimořádný materiál: Návrh usnesení: Zastupitelstvo města projednalo návrh na prodej

Více

Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012

Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012 Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012 Přítomni: 8 členů: Ing. Karel Souček - předseda, Ing. arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová, Petr

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 10. 10. 2013 Bod programu: 4 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Starosta. Návrh usnesení. 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne:

Starosta. Návrh usnesení. 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: Starosta 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 10.04.2019 Bod pořadu jednání: 13. PRODEJ P.P.Č. 2773 Věc: Prodej p.p.č. 2773 při ul. Tanvaldská Důvod předložení:

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM:

Více

Město Vimperk. záměr č. 117/36/06

Město Vimperk. záměr č. 117/36/06 usnesením č. 1282 Rady města Vimperk ze dne 27.11.2006 záměr č. 117/36/06 pronajmout nebytové prostory č. 117 o celkové výměře 17,70 m 2 v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku, zapsané u Katastrálního

Více

Příloha oddělení územního plánování - platný územní plán:

Příloha oddělení územního plánování - platný územní plán: Důvodová zpráva A) 1. výkup části p.p.č. 813/1, geometrickým plánem označená jako p.p.č. 813/3 o výměře 9 m 2, části p.p.č. 822/1, geometrickým plánem označená jako p.p.č. 822/3 o výměře 192 m 2, části

Více

MMB ZM7/ 2&f

MMB ZM7/ 2&f Rada města Brna MMB2017000001108 ZM7/ 2&f Z7/31. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 5.9.2017 Název: Návrh deje pozemku p.č.3090/36 v k.u. Líšeň. Důvodová zpráva Stanoviska dotčených orgánů Podmínky

Více

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Č.j.: MUOS/02112/2017 Upravený zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 21.06.2017 v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Majetek

Více

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N.N.

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N.N. MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N.N. S T A R O S T A 7. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 16. 9. 2009 Bod pořadu jednání: 12. PRODEJ POZEMKŮ - INVESTIČNÍ

Více

Komentář: Město Broumov určeno Radě města č. 51. Majetkové záležitosti k jednání: předloženo RM dne:

Komentář: Město Broumov určeno Radě města č. 51. Majetkové záležitosti k jednání: předloženo RM dne: Město Broumov určeno Radě města č. 51 Majetkové záležitosti k jednání: 15.08.2016 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno Mgr.Špůr, starosta 08.08.2016,12.08.2016 předloženo RM dne: 10.08.2016

Více

Město Broumov. Majetkové záležitosti. určeno RM č. 10 k jednání dne Předloženo RM dne Předkladatel SMM Mikulenková Marie,Ing.

Město Broumov. Majetkové záležitosti. určeno RM č. 10 k jednání dne Předloženo RM dne Předkladatel SMM Mikulenková Marie,Ing. Město Broumov Majetkové záležitosti Předkladatel SMM Mikulenková Marie,Ing. Projednáno se MK 7.3.2011 určeno RM č. 10 k jednání dne 16.3.2011 Předloženo RM dne 11.3.2011 1) Prodej pozemkových parcel v

Více

U s n e s e n í z 2. schůze rady města ze dne 31. ledna 2011

U s n e s e n í z 2. schůze rady města ze dne 31. ledna 2011 Město Trutnov Zpracováno dne : 31.01.2011 U s n e s e n í z 2. schůze rady města ze dne 31. ledna 2011 OBSAH Majetek města Nemovitosti - doporučení pro ZM 2011-102/2 Lípové náměstí čp. 374 2011-103/2 Pražská

Více

Starosta. Návrh usnesení. 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne:

Starosta. Návrh usnesení. 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: Starosta 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 10.04.2019 Bod pořadu jednání: 16. PRODEJ P.P.Č. 395/50 Věc: Prodej p.p.č. 395/50 při ul. Svornosti Důvod předložení:

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 5. 2015. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 5. 2015. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 5. 2015 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Zastupitelstvo města 4. jednání datum konání:

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Zastupitelstvo města 4. jednání datum konání: PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ 4. jednání datum konání: 27.04.2017 Přehled přijatých usnesení ze dne: 27.04.2017 Číslo usnesení Název Předkladatel 0024/ZM4/2017 Zpráva o plnění usnesení zastupitelstva města

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Komunikace Pod Bílým kamenem - majetkoprávní vztahy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Komunikace Pod Bílým kamenem - majetkoprávní vztahy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 6. 2018 Bod programu: 22 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 28. řádné jednání rady městské části, konané dne 25. 9. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klimová, F. Toušek

Více

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/9731/2016 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor majetkový oddělení majetkoprávní Kubušová Šárka Materiál pro 11. zasedání Zastupitelstva

Více

Usnesení. Z 5. jednání ZO Koloveč konaného dne 23.11.2007 od 18.00 hod. v kulturním domě na Zichově

Usnesení. Z 5. jednání ZO Koloveč konaného dne 23.11.2007 od 18.00 hod. v kulturním domě na Zichově Usnesení Z 5. jednání ZO Koloveč konaného dne 23.11.2007 od 18.00 hod. v kulturním domě na Zichově Zastupitelstvo obce Koloveč: Schvaluje: 1. navržený program jednání 2. zápis a usnesení ze 4. jednání

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej a výkup pozemků v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej a výkup pozemků v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 7 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor správy majetku Radomír Bradáč Martina Križanová

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 29. řádné jednání rady městské části, konané dne 2. 10. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová (příchod v 16.30 h), T. Verner, F. Toušek Dále

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 9. zasedání zastupitelstva města dne: 29.10. 2009 Bod pořadu jednání: Věc: Majetkoprávní operace Odbor rozvojových projektů Zpracoval: odbor, oddělení: Dagmar

Více

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise)

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise) Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice (Majetková komise) Záznam z majetkové komise konané dne 15.1.2018 od 15:30 hod. v kanceláři vedoucího OSNMM Přítomni: František Kadeřábek Ing. Zdeněk Černý

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 DNE: 24. 9. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 16872018/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje majetkoprávní jednání

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 1031 Rady města Vimperk ze dne 15.10.2018 záměr č. 50/24/2018 prodeje části pozemku vedeného u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice v katastru nemovitostí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010 Usnesení č. 512 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 10.05.2010. Usnesení č. 513 Rada města rozhodla uzavřít Pojistnou smlouvu na pojištění

Více

SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE

SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE Obec : Džbánice Adresa : Džbánice 50, 671 71 Hostěradice IČ : 00600334 Směrnici zpracoval : Roman Suttr - starosta

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Nabídka k odkupu nemovitostí v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Nabídka k odkupu nemovitostí v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 12. 2018 Bod programu: 4 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 22

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 22 Určeno pro: Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 22 Konané dne: 18.05.2017 Materiál číslo: 22/6/4 Název materiálu a návrh usnesení: 22/6/4 Prodej pozemku parc. č. 17/2 k. ú. Klokočov u Příbora 22/6/4/1

Více