Město Trutnov - městský úřad

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Trutnov - městský úřad"

Transkript

1 Město Trutnov - městský úřad NÁVRH NA USNESENÍ 4b3 Jednání porady vedení : Odbor rozvoje Zpracoval : Ing. Miroslava Šormová a majetku města Pro jednání rady města dne : Jed.zastupitelstva města dne : Předkládá : Mgr. Tomáš Hendrych Název materiálu : P o z e m k y PV4, RM 4, ZM Stanovisko komise : Předchozí usnesení : Porada vedení : Návrh na usnesení RM : Návrh na usnesení ZM : Důvodová zpráva : Datum : Podpis vedoucího odboru : Ing. Miroslav Franc *1) (ž. ORMM) Pozemky - směna =================================================================== Město Trutnov požádalo Pozemkový fond ČR o prodej části p.p. 1157/1 k.ú. Babí za účelem plánované výstavby odstavného parkoviště Babí v rámci projektu Zatraktivnění vojenských památek na Trutnovsku. Usnesením ZM č /3 ze dne byl dán souhlas s výkupem části p.p. 1157/1 (cca 1850 m 2 ) v k.ú. Babí za cenu dle znaleckého posudku. Kupní smlouva byla vypracována. V listopadu 2014 jsme obdrželi níže uvedené sdělení Státního pozemkového úřadu (SPU).

2 Po osobním jednání na pracovišti v Hradci Králové jsme nabídli SPU ke směně p.p k.ú. Babí. Dle sdělení Bc. Kordové by mohl tento pozemek ke směně vyhovovat. Oddělení pozemků: - Město musí nyní podat žádost o směnu pozemků. Již k žádosti je nutné doložit souhlas zastupitelstva města. Žádost projde na SPU předběžným projednáním. V případě schválení, budeme vyzváni k doložení znaleckého posudku a následně bude smlouva vypracovaná Krajským pozemkovým úřadem pro Královéhradecký kraj zaslána ke schválení na Státní pozemkový úřad v Praze. - Nabízená p.p navazuje na pozemek státu č k.ú. Babí. Parcela není pronajata. - Dle znaleckého posudku Ing. Josefa Faifra ze dne byla stanovena kupní cena pozemku č.1157/5 (dle vyhlášky č. 441/2013 Sb.) ve výši Kč. - Při oceňování pozemků určených ke směně postupuje SPU následovně:

3 - Ze strany města bude nutný doplatek. - Navrhovatel dále nese náklady spojené s přípravou a realizací směny, a to i v případě, že směna nemovitostí nebude realizována. (Tyto náklady jsou zejména posouzení doloženého znaleckého posudku znaleckým ústavem, vyhotovení geometrických plánů, příp. poplatky příslušných správních orgánů za vyhotovení požadovaných potvrzení apod.) - Směna nemovitostí podle ust. 17 odst. 3 písm. d) zákona č. 229/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů, není nárokovým převodem. Záměr dle usnesením RM č /2 ze dne byl zveřejněn od do V době zveřejnění nebyly doručeny žádné námitky k záměru. Usnesením RM č /4 ze dne bylo doporučeno ZM schválit směnu p.p (1834 m 2 ) v k.ú. Babí ve vlastnictví města Trutnova za část p.p. 1157/1 (dle GP p.p. 1157/5) o výměře 1850 m 2 v k.ú. Babí ve vlastnictví ČR s příslušností hospodařit s majetkem státu pro Státní pozemkový úřad. Směna bude realizována za účelem vybudování odstavného parkoviště Babí v rámci stavby Zatraktivnění vojenských památek na Trutnovsku s tím, že veškeré náklady spojené s převodem hradí město Trutnov (doplatek ceny ze strany města za rozdíl cen stanovený znaleckými posudky, znalecké posudky, posouzení cen znaleckým ústavem, geometrický plán, aj.). Návrh na usnesení: ZM schvaluje směnu p.p (1834 m 2 ) v k.ú. Babí ve vlastnictví města Trutnova za část p.p. 1157/1 (dle GP p.p. 1157/5) o výměře 1850 m 2 v k.ú. Babí ve vlastnictví ČR s příslušností hospodařit s majetkem státu pro Státní pozemkový úřad. Směna bude realizována za účelem vybudování odstavného parkoviště Babí v rámci stavby Zatraktivnění vojenských památek na Trutnovsku s tím, že veškeré náklady spojené s převodem hradí město Trutnov (doplatek ceny ze strany města za rozdíl cen stanovený znaleckými posudky, znalecké posudky, posouzení cen znaleckým ústavem, geometrický plán, aj.).

4 *2) Pozemky výkup pozemku Žádost odboru rozvoje a majetku města o výkup části p.p. 56 (cca 67m 2 ) k.ú. Oblanov od pana Stanislava Friedricha. Pozemky: - Pan Friedrich vlastní p.p. 56 k.ú. Oblanov. Na části (cca 67m 2 ) této parcely se dlouhodobě nachází cesta, která prochází obcí. Jedná se o jedinou přístupovou hlavní komunikaci. Na základě stížností občanů na havarijní stav vozovky byla městem provedena její oprava. Také došlo k vyčištění příkopů. Pan Friedrich podal na MěÚ Trutnov, odbor výstavby oddělení silničního hospodářství a dopravy podnět na neoprávněné provedení stavební úpravy na jeho pozemku. - Dne byl zahájen státní dozor na komunikaci Oblanovská za přítomnosti zástupce odboru výstavby a majetkového odboru. - Oddělení pozemků následně požádalo pana Friedricha o prodej části p.p. 56 v k.ú. Oblanov dopisem ze dne s tím, že předchozí výkupy byly realizovány za kupní cenu 50 Kč/m 2. Mimo jiné vyzvalo i paní Kollertovou a manžele Jezdinské. Od manželů Jezdinských město pozemek vykoupilo v tomto roce za kupní cenu 50 Kč/m 2. S paní Kollertovou byla uzavřena směnná smlouva. Pan Friedrich na výzvu nereagoval. - Druhá výzva byla zaslána s tím, aby nám pan Friedrich sdělil, za jakých podmínek by byl ochoten zastavěnou část pozemku prodat. Opět na výzvu nereagoval odbor výstavby zahájil řízení o odstranění stavebních úprav na komunikaci, které byly provedeny v 11/2010. Úpravami nedošlo k rozšíření jízdních pruhů či navýšení nivelety. Došlo k rozfrézování stávajícího krytu, provedení recyklace s doplněním doroportu a hutnění. Na takto upravenou konstrukci byl proveden podklad. - dne město zastoupené vedoucím odboru rozvoje a majetku města podalo žádost o dodatečné povolení stavby - dne pan Friedrich zaslal OV dopis v němž nesouhlasí s žádostí o dodatečném povolení stavby do doby, než si město Trutnov vyřeší vlastnické a majetkové vztahy k pozemkům pod komunikací odbor výstavby přerušil řízení o nařízení odstranění stavby.

5 - Třetí žádost o odkoupení části p.p. 56 a p.p. 576 k.ú. Oblanov byla zaslána Na základě této žádosti se pan Friedrich dostavil dne na MěÚ Trutnov. Sdělil nám, že nesouhlasí s prodejem části p.p. 576 (cca 318m 2 ) k.ú. Oblanov (o odkoupení jsme poprvé žádali v roce 2002). Pan Friedrich souhlasí s prodejem části p.p. 56 k.ú. Oblanov za kupní cenu 1500 Kč/m byla na ORMM doručena Výzva odboru výstavby aby nejpozději do doložil doklad prokazující jeho vlastnické právo nebo právo založené smlouvou provést stavbu nebo právo odpovídající věcnému břemenu k pozemku nebo stavbě. - Město prodává stavební pozemky v Oblanově za kupní cenu 250 Kč/m 2. em byl dne pan Friedrich vyzván ke zvážení cenové nabídky ve výši 240 Kč/m 2. Na výzvu opět nereagoval. V této cenové relaci byly nabízeny pozemky na výstavbu RD v Oblanově i v Trutnovském Poslu. - Znaleckým posudkem pana ing. Faifra, ze dne , byly oceněny srovnatelné pozemky 104/9 a 104/10 k.ú. Oblanov ve výši 325 Kč/m 2 s tím, že obvyklá cena pro výkup městem je 50 Kč/m 2. Minimální cena je v posudku uvedena ve výši 240 Kč/m 2. - Dne jsme obdrželi sdělení Ing. Bartoše, že administrativní cena pozemku 280/3 k.ú. Oblanov (sousední parcela) podle aktuální vyhlášky je 222 Kč/m 2. - Další možností vyřešení majetkoprávního vztahu je zřízení věcného břemene. Město nemá také vyřešen právní vztah k p.p. 280/3 k.ú. Oblanov. Jedná se o parcelu v majetku Lesů ČR, s.p. Vlastnictví k pozemku mělo být vypořádáno v rámci plánované směny mezi městem Trutnovem a Lesy ČR, s.p. Dopisem ze dne nám bylo Ing. Hellermannem oznámeno, že do dojednané směny pozemků zásadním způsobem zasáhlo schválení zákona o církevních restitucích. Z důvodů urychlení převodu p.p. 280/3 k.ú. Oblanov zařadí Lesy ČR parcelu do plánu prodejů pro rok odst. 1 a 2 Zákona č. 184/2006 Sb., o vyvlastnění: Z tohoto ustanovení vychází navržená kupní cena v usnesení ve výši 222 Kč/m 2.

6 Část p.p. 56 k.ú. Oblanov, ul. Oblanovská Vyjádření právníka (Mgr. Smek) Výkup za Kč/m 2 neschvaluji. Cena musí být sjednána ve výši ceny obvyklé v daném místě a čase ( 39 odst. 2 zákona o obcích). Odchylka od ceny obvyklé musí být zdůvodněna. Zdůvodnění si však lze obtížně představit, neboť stavební zákon a zákon o vyvlastnění umožňují mnohem ekonomičtější postup než výkup za přemrštěnou cenu. Usnesením RM č /4 ze dne bylo doporučeno ZM neschválit výkup části p.p. 56 (cca 67m 2 ) v k.ú. Oblanov (pozemek pod komunikací) od pana Stanislava Friedricha za požadovanou kupní cenu 1500 Kč/m 2 a doporučeno schválit výkup části p.p. 56 (cca 67m 2 ) v k.ú. Oblanov (pozemek pod komunikací) od pana Stanislava Friedricha za kupní cenu ve výši 222 Kč/m 2 s tím, že veškeré náklady spojené s převodem uhradí kupující. Návrh na usnesení: Aa) ZM neschvuje výkup části p.p. 56 (cca 67m 2 ) v k.ú. Oblanov (pozemek pod komunikací) od pana Stanislava Friedricha za požadovanou kupní cenu 1500 Kč/m 2. Ab) ZM schváluje výkup části p.p. 56 (cca 67m 2 ) v k.ú. Oblanov (pozemek pod komunikací) od pana Stanislava Friedricha za kupní cenu ve výši 222 Kč/m 2 s tím, že veškeré náklady spojené s převodem uhradí kupující.

ZM_05_M4b3 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD

ZM_05_M4b3 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD A ZM_05_M4b3 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD Datum projednání v PV 19.09.2016 17.10.2016 Datum projednání v RM 26.09.2016 24.10.2016 Datum projednání v ZM 12.12.2016 Název materiálu Vyjádření komise Předchozí

Více

Město Trutnov - městský úřad 4b1

Město Trutnov - městský úřad 4b1 Město Trutnov - městský úřad 4b1 NÁVRH NA USNESENÍ Jednání porady vedení 8.12.2014 Odbor rozvoje a Zpracoval : Blanka Možíšová 2.2.2015 majetku města Pro jednání rady města dne : 22.12.2014 9.2.2015 Jed.zastupitelstva

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Výkup pozemků k.ú. Drahotuše - lokalita Rybáře

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Výkup pozemků k.ú. Drahotuše - lokalita Rybáře MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 2. 2018 Bod programu: 24 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

Důvodová zpráva: K výkupu domu se vyjadřovaly dotčené odbory následovně: OF: Věcně k uvedenému výkupu nemáme námitek. Zpracovala: Ing.

Důvodová zpráva: K výkupu domu se vyjadřovaly dotčené odbory následovně: OF: Věcně k uvedenému výkupu nemáme námitek. Zpracovala: Ing. Důvodová zpráva: Dům čp. 70 na pozemku p.č. 699/1 a částečně na městském pozemku p.č. 699/2, vše v k.ú. Těšov, ul. Pod Rubanisky je ve velmi špatném technickém stavu a okolí domu je neudržované a silně

Více

Pracovní materiál č.4.0.

Pracovní materiál č.4.0. Pracovní materiál č.4.0. MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY Pracovní materiál pro 28. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 20.09.2017 Zpracovala: Ivana Šůsová, referentka HIO MěÚ Předkládá: Bc. Karel Lukeš, starosta

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Komunikace Havlíčkova ulice - majetkoprávní vztahy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Komunikace Havlíčkova ulice - majetkoprávní vztahy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 21 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

OSM 4. Název materiálu: Prodej zbytkového pozemku parc.č. 3579/2, k.ú. Turnov (VYVA PLAST s.r.o., Technické služby Turnov, s.r.o.)

OSM 4. Název materiálu: Prodej zbytkového pozemku parc.č. 3579/2, k.ú. Turnov (VYVA PLAST s.r.o., Technické služby Turnov, s.r.o.) Podklady na zasedání ZM dne: 27.11.2014 OSM 4. Název materiálu: Prodej zbytkového pozemku parc.č. 3579/2, k.ú. Turnov (VYVA PLAST s.r.o., Technické služby Turnov, s.r.o.) Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval:

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 9. 2018 Bod programu: 42 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 10. 10. 2013 Bod programu: 4 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 20

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 20 Určeno pro: Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 20 Konané dne: 02.02.2017 Materiál číslo: 20/6/2 Název materiálu a návrh usnesení: 20/6/2 Prodej pozemku parc. č. 3289/11 k. ú. Příbor Povodí Odry

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Směna pozemků k.ú. Velká u Hranic a k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Směna pozemků k.ú. Velká u Hranic a k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 36 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc.

Více

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Ing. Jitka Píšová. Bc. David Novotný, vedoucí odboru technické právy veřejného majetku

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Ing. Jitka Píšová. Bc. David Novotný, vedoucí odboru technické právy veřejného majetku S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C 14. zasedání zastupitelstva města dne: 4. 9. 2012 Bod pořadu jednání: Věc: Cyklostezka Jungmannova - majetkoprávní vypořádání Zpracoval: odbor, oddělení: Ing. Jitka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

Město Žatec V Žatci dne Městský úřad Odbor rozvoje a majetku města MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE DNE

Město Žatec V Žatci dne Městský úřad Odbor rozvoje a majetku města MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE DNE Město Žatec V Žatci dne 14.6.2018 Městský úřad Odbor rozvoje a majetku města MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE DNE 21. 06. 2018 Věc: Předkládá: Vypracovala: Obsah: Prodej budovy č.p. 1925

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 34 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc.

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konaného dne 16.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/XIV/16: ZM schvaluje program

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 5. 2014 Bod programu: 6 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 2/1 v k. ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 2/1 v k. ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 35 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc.

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Dořešení majetkoprávních vztahů k pozemkům v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Dořešení majetkoprávních vztahů k pozemkům v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 9. 2018 Bod programu: 37 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 6. 9. 2012 Bod programu: 14 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč, vedoucí odboru

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Komunikace Pod Bílým kamenem - majetkoprávní vztahy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Komunikace Pod Bílým kamenem - majetkoprávní vztahy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 6. 2018 Bod programu: 22 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

zastupitelstvu města zveřejnit záměr města prodat část pozemku p.č. 425/15 o výměře dle geometrického plánu, který bude vyhotoven, k.ú.

zastupitelstvu města zveřejnit záměr města prodat část pozemku p.č. 425/15 o výměře dle geometrického plánu, který bude vyhotoven, k.ú. Konané dne: 8. 12. 2015 RM 15 21 37 30-V Název: Prodej části pozemku p.č. 425/15 v k.ú. Podmokly záměr N Mimořádný materiál: Návrh usnesení: Varianta 1 Rada města projednala návrh na prodej části pozemku

Více

MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 4

MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 4 MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 4 DNE: 14. 3. 2019 JEDNACÍ ČÍSLO: 4/2019/OP/6 NÁZEV: Majetkoprávní jednání ANOTACE: Dle předložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Zastupitelstvo města po projednání schvaluje

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM:

Více

Příloha oddělení územního plánování - platný územní plán:

Příloha oddělení územního plánování - platný územní plán: Důvodová zpráva A) 1. výkup části p.p.č. 813/1, geometrickým plánem označená jako p.p.č. 813/3 o výměře 9 m 2, části p.p.č. 822/1, geometrickým plánem označená jako p.p.č. 822/3 o výměře 192 m 2, části

Více

Starosta. 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: Lukáš Pohanka, starosta.

Starosta. 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: Lukáš Pohanka, starosta. Starosta 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 10.04.2019 Bod pořadu jednání: 11. PRODEJ P.P.Č. 1147/3 A 1149/1 Věc: Prodej p.p.č. 1147/3 a 1149/1 při ul. Tanvaldská

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracovala: 12.12.2017 Rada města Klatov Ing. Daniela Pleskotová Předmět zprávy: Návrhy na majetkoprávní úkony Odůvodnění:

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 29.11.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 31. 1. 2013 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace Zpracoval: odbor, oddělení: Odbor ekonomiky a majetku Oddělení majetkové

Více

Bod č. 15. Do zastupitelstva města dne: Majetkové záležitosti

Bod č. 15. Do zastupitelstva města dne: Majetkové záležitosti MÚ LOUNY Zasedání Zastupitelstva města Loun č. 25/2014 str. 1 / 5 Do zastupitelstva města dne: 16.6.2014 Bod č. 15 Okruh: Majetkové záležitosti Věc: Směna pozemku p.č. 271/1 a části pozemku p.č. 324/1

Více

Důvodová zpráva. Předmět výkupu vlastní M. P.

Důvodová zpráva. Předmět výkupu vlastní M. P. Důvodová zpráva A) 1. výkup části st.p.č. 222/11 a části p.p.č. 814/17, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 814/20 o výměře 52 m 2 v k.ú. Jablonecké Paseky Oddělení správy komunikací podalo podnět

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor správy majetku. Směna pozemků v k.ú. Hranice ( lokalita Pod Bílým kamenem)

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor správy majetku. Směna pozemků v k.ú. Hranice ( lokalita Pod Bílým kamenem) MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015 Bod programu: 10 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Radka Ondriášová Odbor správy majetku Ing Radomír Bradáč Bc.

Více

Zápis č. 38/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne

Zápis č. 38/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne Zápis č. 38/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne 14.12. 2015 Přítomni: Ing. Jiří Kahoun, MVDr. Jan Černý, Miroslav Zámostný, Tomáš Král, Ing. Jiří Čvančara Omluven: - Hosté: Ing. Havelková

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 5. 2014 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace Směna pozemků Zpracoval: odbor, oddělení: Odbor majetkové správy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.09.2013 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Směna pozemků s Českou poštou s.p. NÁVRH USNESENÍ

Více

MMB2015000000277. Název: Návrh směny části pozemku p.č. 3465/41 v ul. Karásek za pozemek p.č. 2988/4 v ul. Gromešova, vše v k.ú. Rečkovice.

MMB2015000000277. Název: Návrh směny části pozemku p.č. 3465/41 v ul. Karásek za pozemek p.č. 2988/4 v ul. Gromešova, vše v k.ú. Rečkovice. Rada města Brna MMB2015000000277 ZM7/ OM% Z7/05. zasedání Zastupitelstva města Brna 0 konané dne 14. 4. 2015 Název: Návrh směny části pozemku p.č. 3465/41 v ul. Karásek za pozemek p.č. 2988/4 v ul. Gromešova,

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Rekonstrukce domu čp čp v ulici Husitská

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Rekonstrukce domu čp čp v ulici Husitská MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 6. 2018 Bod programu: 20 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc Ludmila

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 6. 2018 Bod programu: 23 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

Zrušení usnesení zastupitelstva města č. 22/10/2015 ze dne odkup pozemků parc. č. 1510/8, 1510/11 a 1510/12 v k. ú.

Zrušení usnesení zastupitelstva města č. 22/10/2015 ze dne odkup pozemků parc. č. 1510/8, 1510/11 a 1510/12 v k. ú. V Odrách 24.01.2018 Návrh k projednání na 27. zasedání Zastupitelstva města Odry konaném dne 31.01.2018 Zrušení usnesení zastupitelstva města č. 22/10/2015 ze dne 16.12.2015 odkup pozemků parc. č. 1510/8,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 21.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemků a staveb U Honzíčka v k.ú. Písek NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

ZM_05_M4b4 NÁVRH NA USNESENÍ. Datum projednání v PV Zpracovala Ing. Miroslava Šormová

ZM_05_M4b4 NÁVRH NA USNESENÍ. Datum projednání v PV Zpracovala Ing. Miroslava Šormová A ZM_05_M4b4 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD NÁVRH NA USNESENÍ Datum projednání v PV 23.11.2015 Zpracovala Ing. Miroslava Šormová Datum projednání v RM 02.11.2015 odbor 30.11.2015 majetku města Mgr. Michal

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej a výkup pozemků v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej a výkup pozemků v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 7 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor správy majetku Radomír Bradáč Martina Križanová

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 9

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 9 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 9 DNE: 25. 2. 2019 JEDNACÍ ČÍSLO: 122/2019/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání ZM ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 11. 2013 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 854/1 v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 854/1 v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 3. 2019 Bod programu: 19 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

Komentář: Město Broumov určeno Radě města č. 51. Majetkové záležitosti k jednání: předloženo RM dne:

Komentář: Město Broumov určeno Radě města č. 51. Majetkové záležitosti k jednání: předloženo RM dne: Město Broumov určeno Radě města č. 51 Majetkové záležitosti k jednání: 15.08.2016 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno Mgr.Špůr, starosta 08.08.2016,12.08.2016 předloženo RM dne: 10.08.2016

Více

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje

Město Vimperk. Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: zveřejňuje a usnesením č. 447 Rady města Vimperk ze dne 23.05.2011 záměr č. 39/19/11 pronajmout nebytové prostory č. 2 v bloku AB v 1. pp v čp. 199 v ulici Nad Stadionem ve Vimperku, o celkové výměře 11,4 m 2 za

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Směna pozemků - Ministerstvo obrany

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Směna pozemků - Ministerstvo obrany MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 9. 2017 Bod programu: 19 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel.a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax:325577203,325577403, email: meu@mesto-milovice.cz Zápis

Více

11I111I1111I11111 MMB2015000000246. Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková. Návrh usnesení:

11I111I1111I11111 MMB2015000000246. Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková. Návrh usnesení: Rada města Brna Z7/05. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 14. 4. 2015 11I111I1111I11111 MMB2015000000246 TMllOZSf j Název: Návrh prodeje pozemku p.č. 387/3 v k.ú. Kohoutovice v ul. Desátková.

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013 Bod programu: 13 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč, vedoucí

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 7/2017 ze dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 7/2017 ze dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 7/2017 ze dne 20. 9. 2017 Návrh ZM č. 69/2017 - Nabídky koupi nemovitosti pozemku p. č. 1810/1 v k. ú. Kosmonosy na základě zveřejnění záměru prodeje

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Staré Křečany, dne

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Staré Křečany, dne Obec Staré Křečany 407 61 Staré Křečany čp. 38, tel. 412 336291 Staré Křečany, dne 20.03.2018 ŽÁDOSTI O OBECNÍ POZEMKY k projednání na 38. veřejném zasedání Zastupitelstva obce Staré Křečany, konaného

Více

Zásady. stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá

Zásady. stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá Zásady stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá Zastupitelstvo města Planá schválilo dne 21. 03. 2018 tyto zásady, kterými se stanovuje postup při prodeji nemovitostí ve vlastnictví

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Město Broumov určeno Radě města č. 13

Město Broumov určeno Radě města č. 13 Město Broumov určeno Radě města č. 13 Majetkové záležitosti k jednání dne: 13.4.2015 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno MK dne: 8.4.2015 předloženo RM dne: 9.4. 2015 Komentář: 1) Výběrové

Více

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO:

Město Vimperk Steinbrenerova 6, Vimperk, IČO: a usnesením č. 832 Rady města Vimperk ze dne 15.08.2018 záměr č. 36/20/2018 označeného jako část parcely parc. č. 2522/74 ostatní plocha, jiná plocha oddělená geometrickým plánem č. 2486-186/2018 a nově

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 26.09.2013 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace MO Liberec - Vratislavice nad Nisou Zpracoval: odbor, oddělení: Městský

Více

USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne

USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 18.11.2009 1/23/ZM/2009 - I. návrh rozpočtu na rok 2010. I. návrh rozpočtu na rok 2010. 2/23/ZM/2009 - Rozpočtová opatření č. 31-43 I. rozpočtová

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 5. 9. 2013 Bod programu: 10 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč,

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18.7.2016 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová Jitka Zahájení zasedání zastupitelstva:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 329/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 298 ze dne 13.05.2015 Zrušení usnesení Zastupitelstva městské části Prahy 3 č. 455 ze dne 18.3.2014, ke schválení směny pozemku

Více

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 5. 2015 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - směna pozemků Zpracoval: odbor, oddělení: Odbor majetkové správy

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 29. 11. 2018 Bod programu: 24 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor správy majetku Ing Radomír Bradáč Bc.

Více

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 17

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 17 Určeno pro: Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 17 Konané dne: 22.09.2016 Materiál číslo: 17/6/11 Název materiálu a návrh usnesení: 17/6/11 Výkup pozemku parc. č. 3291/25 k. ú. Příbor Povodí Odry

Více

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. Bod programu: 23. Předkládá: Rada města. Okruh zpracovatelů : Odbor správy majetku. Zpracoval:

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. Bod programu: 23. Předkládá: Rada města. Okruh zpracovatelů : Odbor správy majetku. Zpracoval: MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, 22. 2. 2018 dne Bod programu: 23 Předkládá: Rada města Okruh zpracovatelů : Odbor správy majetku Zpracoval: Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko

Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení materiálu

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

N Á V R H U S N E S E N Í

N Á V R H U S N E S E N Í Město Uherské Hradiště N Á V R H U S N E S E N Í 8. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 7.12.2015 Záměry města podle 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů I.

Více

OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice

OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice Podklady na zasedání ZM dne: 30.11.2017 OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení

Více

Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 13.12.2018 Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 11. zasedání zastupitelstva města dne: 10.12.2015 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace MO Liberec - Vratislavice nad Nisou Zpracoval: Městský obvod Liberec

Více

OSM 03. Název materiálu: Prodej bytových jednotek v domě čp. 81 Turnov, ul. Žižkova

OSM 03. Název materiálu: Prodej bytových jednotek v domě čp. 81 Turnov, ul. Žižkova Podklady na zasedání ZM dne: 28.01.2016 OSM 03. Název materiálu: Prodej bytových jednotek v domě čp. 81 Turnov, ul. Žižkova Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Růžena Jarošová Zúčastní se projednávání

Více

Prodej pozemku parc. č. 139 v k.ú. Odry, jehož součástí je budova č.p. 26 v Odrách

Prodej pozemku parc. č. 139 v k.ú. Odry, jehož součástí je budova č.p. 26 v Odrách V Odrách 20.03.2018 Návrh k projednání na 28. zasedání Zastupitelstva města Odry konaném dne 28.03.2018 Prodej pozemku parc. č. 139 v k.ú. Odry, jehož součástí je budova č.p. 26 v Odrách Předkládá: rada

Více

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. Bod programu: 25. Předkládá: Jiří Kudláček. Okruh zpracovatelů : Odbor správy majetku. Zpracoval:

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. Bod programu: 25. Předkládá: Jiří Kudláček. Okruh zpracovatelů : Odbor správy majetku. Zpracoval: MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, 21. 6. 2018 dne Bod programu: 25 Předkládá: Jiří Kudláček Okruh zpracovatelů : Odbor správy majetku Zpracoval: Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 5. 2015. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 5. 2015. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 5. 2015 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 27. 4. 2017 Bod programu: 11 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

Příloha č. 1. Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: I. ZÁMĚR PRODEJE POZEMKŮ: 2.

Příloha č. 1. Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: I. ZÁMĚR PRODEJE POZEMKŮ: 2. Příloha č. 1 usnesení z 26. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 4. března 2013 Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: 3. 4. stav.p.č. 387 o výměře 15m 2 kat.území Butov kupní cena 200,-Kč/m 2 s

Více

Usnesení 29. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne

Usnesení 29. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne - 1 - Usnesení 29. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne 15.3.2010 Zastupitelstvo města : 29/805 Bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města Tachova za uplynulé období od veřejného zasedání zastupitelstva

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015 Bod programu: 11 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Radka Ondriášová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 61. zasedání Rady města Bučovice ze dne

PŘEHLED USNESENÍ. 61. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 61. zasedání Rady města Bučovice ze dne 9.10.2017 1317/61/RM/2017 OSV 01 - Návrh smlouvy o poskytnutí účelového příspěvku z rozpočtu obce ke spolufinancování sociálních služeb v rámci

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 14. zasedání dne 20.09.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Směna pozemků v k.ú. Tišnov (přednádražní prostor)

Směna pozemků v k.ú. Tišnov (přednádražní prostor) Materiál číslo: 8 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

usnesení ZM č. 735/9/09 ze dne Hlasování: pro 11 proti 0 zdržel se 0 Schváleno

usnesení ZM č. 735/9/09 ze dne Hlasování: pro 11 proti 0 zdržel se 0 Schváleno Město Kraslice Nám. 28. října 1438, 358 20 Kraslice USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Kraslic, které se uskutečnilo dne 22.10.2009 v 15:00 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor správy majetku. Záměr na prodej parc. č. 1174/1 v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor správy majetku. Záměr na prodej parc. č. 1174/1 v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014 Bod programu: 7 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina Križanová

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Výkup pozemků v k.ú. Drahotuše - manželé

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Výkup pozemků v k.ú. Drahotuše - manželé MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 2. 2019 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina Križanová

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 2. 2015 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace - bezúplatný převod pozemku Zpracoval: odbor, oddělení: Odbor majetkové

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 627/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 126 ze dne 22.09.2015 Zrušení usnesení Zastupitelstva městské části Praha 3 č. 455 ze dne 18.3.2014, ke směně pozemku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 02.08.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 06.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů, záměry prodeje bytů, žádosti o udělení výjimky,

Více