Museums und Bibliothekstechnik. RFID v knihovně

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Museums und Bibliothekstechnik. RFID v knihovně"

Transkript

1 RFID v knihovně

2 Plánování Design Realizace Servis

3 RFID Tags - etikety vhodné pro všechny druhy médií Hromadné (stohové) zpracování médíí aţ do výšky 40 cm. Současné přihlášení a odhlášení různých médií. Média z knihovny nespustí falešný poplach při následné návštěvě obchodů. Identifikace materiálu a zabezpečení v jedné etiketě. Integrovaná přijímací anténa a pasivní čip. Popisování a čtení etiket neomezené. Různé formáty pro všechna média (knihy, CD / DVD / hry). Zabezpečení proti zfalšování díky internímu unikátnímu identifikačnímu číslu (sériové číslo 64 bit). Zpracování vícedílných médií. Vyšší identifikační přesnost. Vysoká kvalita etiket umoţňuje: - hromadné (stohové) zpracování médií aţ do výšky 40 cm - 100% ochranu fondu při procházení bezpečnostními branami - maximálně moţnou přesnost při identifikaci / inventuře médií v regálech. Frekvence MHz. Pruţný polyesterový materiál. Elektronická ochrana zboţí přes EAS bit nebo v ISO standard AFI. Podle ISO / % přezkoušeno na funkci. Moţnost individuálně pojatého, vícebarevného potisku. I-kód SLI nebo SLI-L (výrobce NXP).

4 Konverzní stanice - mobilní převod čárových kódů na RFID Obsluha i provádění - rychlé, jednoduché a ergonomické. Pojízdnou konverzní stanici lze pouţívat i mezi regály. Dávkovače na dva různé druhy etiket. Převod jednodílných a vícedílných médií z čárových kódů na RFID. Proces převodu je podporován piktogramy a akustickým signálem. Optická kontrola přesnosti programování. Konverze můţe probíhat online nebo offline. Různé datové modely (dánský, NBD apod.) 15 laptop s Windows XP a konverzním softwarem. RFID čtecí / popisovací zařízení včetně antény. Integrace na pracovišti personálu. Top skener čárových kódů.

5 Pracoviště personálu - Vaše pracoviště vybavené nejnovější technologií Vybavení Vašeho pracoviště technologií RFID. Ostatní dosavadní vybavení se nemění. Technologie RFID vyuţívá stávajícího hardwaru i softwaru. Plná integrace do Vašeho knihovního systému LMS. Ţádný nový software! Snímá RFID karty a převádí ID uţivatelů přímo do aplikace Vašeho knihovního softwaru. Mění / zobrazuje status zabezpečení média. Knihování médií jak jednotlivě tak hromadně (ve stohu). Pokud není hromadné (stohové) knihování poţadováno, je moţné zpracování transponderů i jednotlivě. Moţnost pouţití zákaznických karet RFID. Čte různé datové formáty. RFID čtecí / popisovací zařízení a antény odpovídají standardům ISO / Systém čárových kódů a RFID. Není nutné dodatečné připojení SIP (licence) nebo jiná licence Vašeho výrobce LMS.

6 Příruční knihovník (ruční čtečka) - inventura snadno a rychle : Ruční čtečka šetří Váš čas. Rychle a přesně vyhledá knihovní jednotky v regále nebo při inventuře. Ergonomická RFID anténa pro rychlou identifikaci více médií RFID. Pomocí různých vyhledávacích funkcí lze simultánně procházet více seznamů knihovních jednotek. Ve spojení s Wi-Fi inventárním systémem nabízíme perfektní řešení pro rychlou a efektivní inventuru. Flexibilní a lehký design usnadňuje přístup k RFID médiím na horních a spodních policích. Souprava je vybavena laptopem a zařízením inventory soft. Lze zapnout akustický a optický alarm. Funkce: inventarizace veškerého knihovního fondu rychlá lokalizace v regále - např. označených či pohřešovaných médií ověření a změna bezpečnostního statutu etikety Přečte aţ 15 médií za vteřinu. Elektrické: frekvence 13,56 MHz bezkabelová Wi-Fi komunikace délka kabelu: 3m, s ferritovým filtrem Mechanické: rozměry (bez kabelu): 588 x 115 x 38mm váha: 0,2kg ISO / standard Inventurní vozík poskytuje místo na laptop i jednotlivá média. hliníková stěna a flexibilní PCB

7 Samoobslužné půjčování médií - varianta I. - volně stojící terminál (věž) Jednotlivé nebo hromadné (stohové) zpracování médíí (aţ do výšky 40 cm). Prodluţování výpůjční doby. Platba po potvrzení. Informace o stávajících rezervacích. Tento terminál lze současně využít pro vracení médií - zapsání knihovních jednotek jednotlivě nebo ve stohu. Manuální vracení. Zákaznická karta není při vracení nutná. Po ukončení transakce obdrţí uţivatel na přání vytištěný doklad, nebo SMS. Dobrý přístup pro děti a tělesně postiţené osoby. Atraktivní volně stojící terminál. K dispozici ve 3 variantách: - volně stojící - volně stojící, výškově nastavitelný - stolní provedení Obrazovky, texty, barvy, logo, zprávy a doklady lze spravovat z jednoho centrálního místa. Rozhraní přes SIP2 nebo NCIP. Identifikace zákaznických karet přes čárový kód a/nebo RFID. Dálková údrţba a diagnostika pomocí bezpečného VPN (Virtual Private Network) spojení. Funkce offline. Rozměry terminálu: celková výška 1430mm, výška odkládací plochy 830mm, rozměry odkládací plochy š. 800 x d. 580mm. Váha cca 80 kg. Integrovaný mechanický otvírač pro AVM zajištění. Rozměry výškově nastavitelného terminálu: výška odkládací plochy nastavitelná mezi 600 a 1000 mm.

8 Samoobslužné půjčování médií - varianta II. - terminál integrovaný do stěny Jednotlivé nebo hromadné (stohové) zpracování médíí (aţ do výšky 40 cm). Prodluţování výpůjční doby. Platba po potvrzení. Informace o stávajících rezervacích. Tento terminál lze současně využít pro vracení médií - zapsání knihovních jednotek jednotlivě nebo ve stohu. Manuální vracení. Zákaznická karta není při vracení nutná. Po ukončení transakce obdrţí uţivatel na přání vytištěný doklad, nebo SMS. Terminál integrovaný do stávající nebo nové stěny. Barva, materiál a rozměry odkládacích ploch - v souladu s designem knihovny. Obrazovky, texty, barvy, logo, zprávy a doklady lze spravovat z jednoho centrálního místa. Rozhraní přes SIP2 nebo NCIP. Identifikace zákaznických karet přes čárový kód a/nebo RFID. Dálková údrţba a diagnostika pomocí bezpečného VPN (Virtual Private Network) spojení. Rozměry terminálu: 120 x 500 x 740mm včetně: PC s dotykovou obrazovkou 17 odolnou proti poškrábání tiskárna dokladů Epson TM88 konfigurační software K dispozici pro RFID, čárový kód/em nebo hybrid (RFID & čárový kód/em). Integrovaný mechanický otvírač pro AVM zajištění. skener zákaznických karet RFID nebo z.k. s čárovým kódem.

9 Bezpečnostní brány - zabezpečení médií RFID - EM - hybrid Maximální šířka průchodu. Ţádná překáţka pro kočárky či invalidní vozíky. Předměty nenáleţející knihovně nespustí falešný poplach. Nenápadné bezpečnostní brány z plexiskla chrání Vaše knihovní jednotky před odcizením. Zabezpečení přes EAS bit výrobce čipu nebo přes ISO 15693/18000 v AFI sektoru. Podle pouţité techniky jsou k dispozici antény s RFID, EM nebo hybridy (RFID <> + EM). Integrovaná červená výstražná kontrolka a akustický signál. Pouze zabezpečovací funkce přes EAS nebo AFI spustí při rozpoznání nezaknihovaného média optický a akustický alarm. Trendem jsou maximálně průhledné, opticky nenápadné brány. Rozměry standardní brány z plexiskla: tl. 30 x š. 450 x v. 1750mm Rozměry řídicí elektroniky: d. 400 x š. 400 x v. 130mm Váha: cca 30kg 2 (aţ max. 6) antény s jednou řídicí elektronikou. Maximální šířka průchodu: 1000mm Certifikováno CE / UL. Integrované počitadlo zákazníků. Identifikace médií na pracovišti personálu. El. napájení: 230V, 16A

10 Samoobslužné vracení médií - interní - uvnitř budovy Ergonomické provedení, vhodné i pro tělesně postiţené osoby. Jednoduchá obsluha s návodem k pouţití pro zákazníky i personál. Proces vracení se spustí vloţením média. Názorná demonstrace a hlášení aktuálního stavu. Zpráva o stavu poplatků s moţností integrace platebního systému. Je moţno dodat v různých jazykových mutacích. Po ukončení transakce obdrţí uţivatel na přání vytištěný doklad, nebo SMS. Dlouhé fronty u vracení jsou minulostí. Signalizace chyby při chybném pouţití. Oplášťování z kartáčované nerezové oceli. Konstrukce z eloxovaného hliníku. Individuální realizace: jsou moţné různé materiály a barvy. Transportní pás šetrný k médiím. Knihování prostřednictvím RFID a / nebo čárového kódu/em a aktivace bezpečnostního bitu. Vícedílná média: Pokud jsou kompletní, budou korektně zaknihována. Pokud kompletní nejsou, zaknihování neproběhne. Tichý chod (hlučnost pod 58 db). Dálková údrţba a diagnostika pomocí bezpečného VPN (Virtual Private Network) spojení. RFID, čárový kód, hybrid (RFID & čárový kód). Rozhraní SIP2 nebo NCIP. Dotyková obrazovka 17 odolná proti poškrábání. Tiskárna Epson Thermo. Rozměry : v x š x d. 880mm (odkládací plocha 400mm). Třídič 3dílný a menší 230V, 4dílný a větší 400V. Rozměry médií: min. 100x60x2 / max. 400x300x100mm. Váha médií: min. 30g / max. 5kg. Integrovaná EM-aktivace a deaktivace. Provedení v různých / několika jazycích. Informace o stavu konta a prodloužení výpůjček. Tiskárna rezervací. Možnost vybavení záložním agregátem el. proudu.

11 Samoobslužné vracení médií - externí - 24 hodin denně Vracení médií 24 hodin denně, nezávisle na provozní době knihovny. Jednoduchá obsluha s návodem k pouţití pro zákazníky i personál. Zpráva o stavu poplatků s moţností integrace platebního systému. Ergonomické provedení, vhodné i pro tělesně postiţené osoby. Otevření vkládacího místa vracení pomocí zákaznické karty či vloţením média. Po ukončení transakce obdrţí uţivatel na přání vytištěný doklad, nebo SMS. Je moţno dodat v různých jazykových mutacích. Terminál vracení chráněný proti vandalismu a povětrnostním podmínkám, s čelní stěnou z nerezové oceli a ochrannou deskou. Klimatizace zabraňuje orosení, zamlţení nebo zamrznutí vkládacího místa. Integrovaná dotyková obrazovka a tiskárna potvrzení. Knihování prostřednictvím RFID a / nebo čárového kódu/em a aktivace bezpečnostního bitu. Transportní pás šetrný k médiím. Samokontrolní komponenty, automatická detekce chyby a zpětné hlášení. Dálková údrţba a diagnostika pomocí bezpečného VPN (Virtual Private Network) spojení. RFID, čárový kód, hybrid (RFID & čárový kód). Komunikace přes SIP2 nebo NCIP. Standardní externí terminal vracení: v x š. 887 x d. 949mm (odkládací plocha 315mm) Dotyková obrazovka 17 odolná proti poškrábání. 230V 1P 3dílný třídič, 400V 3P 4dílný třídič Rozměry médií: min. 100x60x2 / max. 400x300x100mm. Váha médií: min. 30g / max. 5kg. Certifikováno UL / CE. Integrovaná EM-aktivace a deaktivace. Provedení v různých / několika jazycích. Informace o stavu konta a prodloužení výpůjček. Tiskárna rezervací. Aktivní protipožární detekční a hasicí systém.

12 Vracení médií prostřednictvím personálu knihovny Flexibilita a výkonnost pro Vaše spolupracovníky: Nezávisle na samoobsluţném vracení médií zákazníky můţe média vracet i personál knihovny: dodává média přímo automatickému třídicímu systému. Práce s médii je pro pro personál knihovny zredukována, instalovaný třídicí systém je maximálně vytíţen. Plně vybavené PC pracoviště a přístup k LMS (Learning Management System) knihovny. Pracoviště výškově nastavitelné - práce moţná vestoje nebo vsedě. Vizualizace celého zařízení včetně aktuálního stavu a hlášení a analýzy chyby při poruše systému. Individuální realizace: Provedení moţné v různých materiálech a barvách. Všeobecné vlastnosti Můţe být instalováno buď v neveřejném nebo veřejném prostoru knihovny. Ergonomické provedení vhodné i pro tělesně postiţené osoby. Obsluhovací jazyk moţný v různých mutacích Nejjednodušší pouţití uţivatelské plochy pro personál knihovny. Software kompatibilní se všemi knihovními systémy přes SIP2 nebo NCIP. Dálková údrţba a diagnostika pomocí bezpečného VPN (Virtual Private Network) spojení. Dotyková obrazovka 17 odolná proti poškrábání. RFID, čárový kód nebo hybrid (RFID & čárový kód). Nastavitelný monitor. Výškově nastavitelné provedení. Integrovaná tiskárna rezervací. Výškově nastavitelný pracovní stůl.

13 Vracení a třídění médií v mini provedení K dispozici 24 hodin denně. Samoobsluha pro Vaše zákazníky. Plynulý průtok médií. Automatické knihování pomocí RFID ve Vašem knihovním systému. Není nutná identifikace uţivatele. Podpora procesu vracení optickými signály. Kompaktní - flexibilní - finančně dostupné řešení procesu vracení a třídění médií i pro malé knihovny. Můţe být nainstalováno jako interní nebo externí. 24 hodinový provoz. Minitřídič je zcela samostatnou, plně vybavenou jednotkou, kterou lze umístit na kterémkoliv vhodném místě v knihovně. Automatické zpracování (knihování) ve Vašem knihovním systému. Provedení (materiály, barvy) dle poţadavků knihovny. Senzory naplnění kniţních vozíků a hlášení aktuálního stavu. Dálková údrţba a diagnostika pomocí bezpečného VPN spojení. Datová komunikace prostřednictvím SIP2 / NCIP. 230V, 1P a RF45 síť. Rozměry schránky (boxu) vracení: délka 358,5 x šířka 565,2 x výška 520mm. Rozměry minitřídiče: délka 1110 x šířka 2022 x výška 1415mm. Rozměry a kapacita knižních vozíků: 700 x 700 x 800mm ( médií) 700 x 800 x 800mm ( médií) Termotiskárna na potvrzení.

14 Třídění médií Vhodné i pro citlivá a tenká média jako jsou časopisy, magazíny a DVD. Tichý chod (hlučnost pod 58 db). Uživatelé knihovny nejsou rušeni. Celkové zrychlení knihovního procesu: média jsou rychleji k dispozici dalším zákazníkům. Okamžitá aktualizace zákaznického konta. Ochranná zařízení zabraňují zásahu do pohyblivých modulů. Uživatelé i zaměstnanci knihovny jsou chráněni před případným úrazem. Systém zkonstruovaný na základě hliníkových profilů lze nainstalovat ve veřejných i neveřejných prostorách. Kompatibilní se všemi ostatními nabízenými komponenty: terminály interního a externího vracení, dopravním systémem, knižními vozíky, terminály půjčování. Celoplošné pruţné dopravníky zajišťují bezpečný a šetrný transport. Chráněný posuvný system pro šetrné třídění všech druhů médií. Patentovaná třídicí technika. Tichý chod (hlučnost pod 58 db). Zaměstnanci knihovny nejsou rušeni. Realizace každého zařízení individuální, na míru, dle požadavků a přání knihovny. Zařízení vytřídí až 2000 knihovních jednotek za hodinu! Technické detaily Standardní třídicí zařízení se 3 třídicími terminály: RFID, čárový kód nebo hybrid (RFID & čárový kód). Rozměry: š x d x v. 1900mm Váha cca 650kg. 230V, 1P a RF45 síť; 5 terminálů a více: 400V, 3P Možnost rozšíření vždy o 1 dvojmodul. Vizualizace celého zařízení včetně aktuálního stavu, chybového hlášení a analýzy chyb(y) při poruše systému. Světelný signál aktuálního stavu zařízení. VPN spojení pro online podporu. Elektronicky blokované knižní vozíky.

15 Knižní vozík - 3 typy Počet terminálů je moţno díky modulární koncepci zcela přizpůsobit Vašim potřebám. Všechny typy (varianty) vozíků jsou umístěny na konci třídicího místa a zajištěny. Pomocí elektronického zablokování je zabráněno nekontrolovanému vytaţení vozíku. Kdyţ je vozík plný, obsluha je prostřednictvím softwaru informována. Navíc bliká světelný signál. Automatická kontrola přeplnění vozíků. Vozíky mají lehký pojezd, pevně stavitelná kolečka. Jsou vhodné pro všechny povrchy, jak podlahy s kobercem, tak podlahy s tvrdou podloţkou. Všechny 3 typy vozíků lze kombinovat v jednom třídicím systému. Knižní vozík & Regálový vozík Vysoká kapacita naplnění. Podlaha kniţního vozíku je odpruţená a přizpůsobuje se automaticky stavu naplněnosti vozíku. Šetří fyzickou zátěţ obsluhy, redukuje nutnost zohýbání se k vozíku. Vyráběné velikosti a kapacita: 700 x 700 x 800mm ( médií) 700 x 800 x 800mm ( médií) Pro knihovní boxy: 600 x 400 x 220mm (20-25 médií) 600 x 400 x 320mm (25-45 médií) Vyráběné velikosti: 700 x 700 x 800mm 700 x 800 x 800mm Pohodlné posunování díky dodatečnému madlu. Stohovací vozík Ergonomické a jednoduché ovládání. Skládá média hřbetem nahoru a zajišťuje rychlé dodání zpět do regálu. Délka stohování: 700mm (30-50 m.) Technické detaily Snadný pojezd díky 4 vysoce zatížitelným kolečkům. V nabídce jsou kolečka na různé povrchy (koberec, tvrdý povrch), kolečka s brzdou. Provedení (barvy, detaily) dle poţadavků knihovny.

16 Doprava médií Tichý chod (hlučnost pod 58 db). Uživatelé knihovny nejsou rušeni. Další zkvalitnění a zrychlení procesu vracení a třídění médií. Přepravní technika speciálně přizpůsobená podmínkám budovy Vaší knihovny. Přepravní trasy rovné či s ohyby. Díky vysoké kompatibilitě lze přepravní techniku integrovat i do Vašich stávajících systémú. Přepravní systémy s dlouhou ţivotností a s nízkými nároky na údrţbu. V kombinaci s terminály vracení médií umoţňuje plně automatické třídění a usnadňuje práci Vašemu personálu. Spolehlivé a osvědčené komponenty zajišťují promyšlený a efektivní chod Vaší knihovny. Pomocí principu paternoster obsluhuje výtah na média snadno a rychle více pater. Média jsou plně automaticky přemísťována z přepravního pásu do výtahu a dále na příslušném patře na příslušný pás ke třídění. Technická data Rozměry standardního výtahu na média: d. 640 x š. 1500/1700 mm Konstrukce z eloxovaných hliníkových profilů. Realizace dle požadavků a potřeb knihovny.

17 Automat na knihy (média) - knihovna 24 hodin denně Rozšíření knihovních sluţeb v malých obcích, na nádraţích, letištích, v nemocnicích, nákupních centrech, na univerzitách atd. Vyuţívá online katalogu (OPAC) Vašeho knihovního systému. Vhodný pro všechny typy knihovních jednotek (knihy, CD, DVD, časopisy, hry) Identifikace prostřednictvím čárového kódu, RFID, magnetické karty nebo zákaznické karty s biometrickými daty. Snadné, lehce srozumitelné propojení na dotykovou obrazovku. Platba poplatků platební kartou, kreditní kartou nebo v hotovosti. Zákazník si média odnáší jako v běţné knihovně - bez boxů (tyto je třeba vrátit). Do automatu lze vracet rovněţ média z jiných poboček. Nabízí knihovní sluţby tam, kde by zřízení knihovny nebylo moţné, vhodné nebo výhodné. Tam, kde je zkrácená výpůjční doba, nebo prostě rozšiřuje stávající kapacitu. Základní modul má kapacitu 910 médií o tloušťce max. 25mm. Tento základní modul lze rozšířit o dva další moduly, z nichţ kaţdý pojme 420 médií. Kontrolní a administrativní software. Opce Volně stojící interiérová nebo exteriérová verze. Kombinace (vkládací a výdejový terminál vnitřní, vkládací a výdejový terminál vnější) - spojeno kontrolním a administrativním softwarem. Selektor(y) online katalogu po straně čelní stěny. Selektor(y) online katalogu integrované.

18 Muzejní vitríny Výstavní stěny Archivace Osvětlovací systémy Konferenční technika Multi-média Restaurátorské potřeby Zařízení pro knihovny Vybavení depozitářů Expoziční materiál / příslušenství

19 DYTEC GmbH Bereich Museen und Bibliotheken Reuterstrasse 237 D Bonn Telefon: Fax: DYTEC, s.r.o. Praha Na Klášterním 1/1428, CZ Praha 6 Telefon: Fax: info@dytec-praha.eu Váš partner v srdci Evropy

Novinky v RFID produktech. Pavel Zajíček

Novinky v RFID produktech. Pavel Zajíček Novinky v RFID produktech Pavel Zajíček Bezpečnostní brány BiblioGate VI Světelný a akustický poplach Lze propojit se zablokováním automatických dveří Zabudované obousměrné počítadlo Vzdálenost stojanů

Více

Komponenty systému RFID

Komponenty systému RFID Systém RFID Technologie radiofrekvenční identifikace (RFID) je nejrychlejší, nejsnadnější a nejefektivnější způsob pro vyhledávání, identifikaci a správu knihovních položek. Budete překvapeni, co může

Více

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out MAXI nebo MINI? MAXI - vysoký s velkou kapacitou, překvapivě malé rozměry, ergonomický design. MINI - lze umístit kdekoliv, mimořádně kompaktní; můžete ho umístit na stůl nebo na speciální vozík. Oba modely

Více

Payment4U platební automat čerpací stanice s PHM

Payment4U platební automat čerpací stanice s PHM Payment4U platební automat čerpací stanice s PHM Verze NET 1.3 Platné ke dni 1.9.2011 Obchodní jméno Financial Systems Development, s.r.o. Sídlo Sečská 1847 / 7, Praha 10, 100 00 IČO 26181801 DIČ CZ26181801

Více

Systémy SelfCheck. Uvolnění času knihovníků, aby byli skutečnými knihovníky

Systémy SelfCheck. Uvolnění času knihovníků, aby byli skutečnými knihovníky Systémy SelfCheck Uvolnění času knihovníků, aby byli skutečnými knihovníky 3M SelfCheck systémy byly představeny v roce 1992 a jsou neustále zdokonalovány tak, aby splňovaly nejnáročnější požadavky moderních

Více

GP4P VARIANT PARKOVACÍ SYSTÉMY

GP4P VARIANT PARKOVACÍ SYSTÉMY GP4P VARIANT PARKOVACÍ SYSTÉMY PARKOVACÍ SYSTÉM VARIANT Parkovací systém pro výběr poplatků za parkování, vhodný pro veřejná i soukromá parkoviště všech velikostí obchodní střediska, kancelářská centra,

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Jednoduše bezpečný. Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET

Jednoduše bezpečný. Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET Jednoduše bezpečný Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET Bezpečnostní zámek CET CET kombinuje princip mechanického zamykání s elektronicky kódovaným aktuátorem. Všestranný Zámky CET se používají pro

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

MATRIX F82. O jeden dotek napřed

MATRIX F82. O jeden dotek napřed www.xertec.cz MATRIX F82 Díky produkčním komponentům je zajištěna vysoká produktivita. Pro všechny, kteří chtěj í zpracovávat velké množství korespondence rychle a spolehlivě, každý den. O jeden dotek

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

ekey TOCAnet Váš prst je Vašim klíčem

ekey TOCAnet Váš prst je Vašim klíčem ekey TOCAnet Váš prst je Vašim klíčem Biometrická síť SYSTÉM ŘÍZENÍ PŘÍSTUPU Představte si...... nový zaměstnanec nebude potřebovat klíče, karty ani kódy pro vstup do budovy společnosti.... centrální řízení

Více

Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel

Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Ideas that move the world... Automatizované skladové systémy Úspora prostoru, času a nákladů Automatizované skladové

Více

PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY

PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY AUTOMATICKÝ ZÁVOROVÝ PARKOVACÍ SYSTÉM SAMOOBSLUŽNÝ PLATEBNÍ TERMINÁL PARKOVACÍ AUTOMAT Parkovací systém KAMERA LPR NAVIGAČNÍ A INFORMAČNÍ PANEL PARKOVACÍ

Více

ParkOVaCÍ systémy PLatební automaty PLatební terminály

ParkOVaCÍ systémy PLatební automaty PLatební terminály ParkOVaCÍ systémy PLatební automaty PLatební terminály CrOSS aptm CrOSS aptl AUTOMATICKÝ ZÁVOROVÝ PARKOVACÍ SYSTÉM SAMOOBSLUŽNÝ PLATEBNÍ TERMINÁL PARKOVACÍ AUTOMAT Parkovací systém PARKOVACÍ NAVIGAČNÍ

Více

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace Procesní automatizační systém Stručné Strana 2 PC systém se skládá z několika modulů Ovládací jednotka průmyslového počítače Více kontrolních jednotek (momentálně vždy 1x PAS a FEED) Síťová část a nepřetržité

Více

Aplikovaný vývoj RFID technologií

Aplikovaný vývoj RFID technologií Aplikovaný vývoj RFID technologií Aplikovaný vývoj RFID technologií Ing. Jakub Unucka, GABEN Ostrava 21.3.2013 1 2 Gaben, spol. s r.o. Ostravská společnost zabývající se AutoID Snímače čárových kódů Mobilní

Více

MATRIX F42 / F62. O jeden dotek napřed

MATRIX F42 / F62. O jeden dotek napřed www.xertec.cz MATRIX F42 / F62 Flexibilita napříč celou řadou. U středních a velkých objemů korespondence, bez ohledu na to, zda jde o dopisy nebo balíčky. Jednoduchý, bezpečný provoz. O jeden dotek napřed

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii. Galaxy Flex

Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii. Galaxy Flex Galaxy Flex Integrovaný systém zabezpečení a kontroly vstupu výrobce Honeywell Galaxy Flex Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii Spolehlivý zabezpečovací systém

Více

Přístupový a docházkový systém

Přístupový a docházkový systém Přístupový a docházkový systém eseries Nadčasový docházkový a přístupový systém Název eseries označuje novou řadu produktů identifikačního systému Aktion s revoluční technologií ACTIVE DEVICE. Instalace,

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

INFORMAČNÍ KIOSKY AUTOCONT

INFORMAČNÍ KIOSKY AUTOCONT INFORMAČNÍ KIOSKY AUTOCONT IAK KIOSEK SCOUT Venkovní informační kiosek se 17 dotykovým displejem 17 LCD s rozlišením 1280 x 1024, 32bitů možnost dotykového ovládání pomocí Through Glass Projected Capacitive

Více

Flash. Zcela průhledná rychlonavíjecí vrata. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS

Flash. Zcela průhledná rychlonavíjecí vrata. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS A U TO M AT I C Série Funkční, spolehlivý a bezpečný. Více světla. Rychlonavíjecí vrata jsou účinná, bezpečná a díky velkému průhlednému závěsu propouští do objektu více světla. Robustní a kompaktní, rovněž

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Klíčem je mobilní smartphone

Klíčem je mobilní smartphone Klíčem je mobilní smartphone AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací

Více

LEO LOCATIVE. Automaticky řízený přepravní systém. JE TO SNADNÉ, PŘIPRAVIT, JEDEM!

LEO LOCATIVE. Automaticky řízený přepravní systém.   JE TO SNADNÉ, PŘIPRAVIT, JEDEM! LEO LOCATIVE Automaticky řízený přepravní systém JE TO SNADNÉ, PŘIPRAVIT, JEDEM! www.leo-locative.com PŘEPRAVA BOXŮ MŮŽE BÝT TAK SNADNÁ 2 OBLAST VYUŽITÍ NEKOMPROMISNÍ ŘEŠENÍ PŘEPRAVY JENODUŠE GENIÁLNÍ

Více

PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY

PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY CrossPark AUTOMATICKÝ ZÁVOROVÝ PARKOVACÍ SYSTÉM SAMOOBSLUŽNÝ PLATEBNÍ TERMINÁL PARKOVACÍ AUTOMAT PARKOVACÍ SYSTÉM KAMERA LPR NAVIGAČNÍ A INFORMAČNÍ

Více

Proč si vybrat nás. Oblasti využití našich platebních automatů. Recyklace. Vlastní vývoj HW i SW. Rozsáhlé reference v EU. Certifikace ČNB, ECB

Proč si vybrat nás. Oblasti využití našich platebních automatů. Recyklace. Vlastní vývoj HW i SW. Rozsáhlé reference v EU. Certifikace ČNB, ECB O firmě Společnost Financial Systems Development, s.r.o. byla založena v roce 2000 a za dobu své existence expandovala z ryze vývojářské firmy až do dnešní podoby společnosti, která je dominantní na poli

Více

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém MADE TO PROTECT zabezpečovací systém zabezpečovací ústředna Váš system může být: drátový bezdrátový hybridní Bezdrátová komunikace na frekvenci 433 MHz: obousměrná s klávesnicí PRF-LCD-WRL a se sirénou

Více

HLINÍKOVÉ OPLOCENÍ ALUPIL REFERENCE VÝROBA DISTRIBUCE PRODEJ MONTÁŽ

HLINÍKOVÉ OPLOCENÍ ALUPIL REFERENCE VÝROBA DISTRIBUCE PRODEJ MONTÁŽ HLINÍKOVÉ OPLOCENÍ ALUPIL REFERENCE VÝROBA DISTRIBUCE PRODEJ MONTÁŽ Pro hliníkové ploty Alfen je příznačné nejen perfektní provedení a jedinečné zaměření pozornosti na detaily, ale rovněž nejvyšší kvalita

Více

CombiStar 7250pro RFID (Radio Frekvenční Identifikace)

CombiStar 7250pro RFID (Radio Frekvenční Identifikace) CombiStar 7250pro RFID (Radio Frekvenční Identifikace) rozšiřující část návodu k obsluze Varianta pro RFID obsahuje všechny funkce zámku CombiStar 7250pro rozšířené o další identifikaci pomocí bezkontaktního

Více

Vrata pro robotická pracoviště. Série MS

Vrata pro robotická pracoviště. Série MS Vrata pro robotická pracoviště Série MS EFA-SRT -MS Výhody EFA-SRT -MS jedním pohledem: Bezpečnostní komponenty schváleny dle směrnice 2006 / 42 / ES Použití jako pohyblivé oddělující ochranné zařízení

Více

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE Firma Trimos jako jedna z mála na světě vyrábí komplexní program kontrolních a nastavovacích přístrojů. Jsou nezbytným pomocníkem při kontrole, seřízení a nastavení nástrojů a jejich

Více

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air 712-580 ErgoPack Air 725-580 ErgoPack Air 740-580 Vaše efektivita, Váš komfort, Vaše bezpečnost. Vaše požadavky pro nás byly hnacím motorem! Děkujeme za ně. All in one? All in AIR ergonomie,

Více

ETX 513/515. Elektrický vysokozdvižný vozík pro třístranné zakládání s bočně sedícím řidičem (1.200/1.250/1.500 kg)

ETX 513/515. Elektrický vysokozdvižný vozík pro třístranné zakládání s bočně sedícím řidičem (1.200/1.250/1.500 kg) Až dvě směny bez nutnosti výměny baterie díky rekuperaci a efektivnímu energetickému managementu Moduly pro procesní integraci: Technika RFID, redundantní měření výšky zdvihu a dráhy pojezdu, logistické

Více

Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou

Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou Řešení MATRIX TM je optimální kombinací: variabilního výdejního automatu nástrojů výkonného řídícího a analytického software Skříň DLS Skříň Mini Skříň Maxi Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou

Více

www.macte.cz www.supplypro.com

www.macte.cz www.supplypro.com AUTOMATIZOVANÉ SKLADOVÉ SYSTÉMY Listopad 2012 Kdo jsme. MACTE, spol. s r.o. Lautnerova 3171/4 787 01 ŠUMPERK CZECH REPUBLIC Naše společnost působí na trhu více než 20 let: Produkty: - distributor ochranných

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97

Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97 Dveřní zavírače s kluznou lištou DORMA TS 97 DORMA TS 97 Dveřní zavírače s kluznou lištou Perfektní spojení tvaru a funkce S TS 97 nabízí DORMA nejmenší dveřní zavírač s kluznou lištou pro oblast technického

Více

Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3. Certifikace G Jmenovitý proud Jmenovité napětí. Teplota okolního prostředí

Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3. Certifikace G Jmenovitý proud Jmenovité napětí. Teplota okolního prostředí LMST 8010 série 3 Příklad zapojení 788012 Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3 Certifikace G 205064 Řídící systém SHZ s integrovanou částí detekce požáru pro jednu oblast hašení dle VdS 2496. Ústředna

Více

S o l u t i o n f o r y o u

S o l u t i o n f o r y o u VYROBENO V ČR M A D E I N C Z E C H S o l u t i o n f o r y o u $ P Chytré řešení městského parkování. ZÁKLADNÍ POPIS KONSTRUKCE A POUŽITÍ CAR TOWER je vertikální rotační parkovací systém, který představuje

Více

SMS farm security. GPS cow tracker

SMS farm security. GPS cow tracker SMS farm security GPS cow tracker Sledovací GPS zařízení přizpůsobené pro monitoring pohybu zvířat na pastvině. Zařízení je umístění na krčním obojku, do kterého je integrováno 8 ks solárních panelů pro

Více

Kompaktní měřič tepla SHARKY 775

Kompaktní měřič tepla SHARKY 775 Držitel certifikátu ISO 9001:2009 Člen Asociace montážních firem Kompaktní měřič tepla SHARKY 775 Použití Kompaktní ultrazvukový měřič tepla SHARKY 775 je moderní mikroprocesorový přístroj určený k fakturačnímu

Více

stravovací systém ceník

stravovací systém ceník Jídelna Přístupy Docházka Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky RON PORTÁL Jídelna Přístupy Docházka Docházka Mini Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky stravovací systém Modularita stravovacího

Více

NAPÁJENÍ A DATA MODERNĚ

NAPÁJENÍ A DATA MODERNĚ NAPÁJENÍ A DATA MODERNĚ ŘEŠENÍ DO NÁBYTKU I DO PODLAHY SVĚTOVÝ SPECIALISTA PRO ELEKTRICKÉ INSTALACE A DATOVÉ ROZVODY KRABICE POP-UP 2 Nové, elegantní, ergonomicky tvarované vysouvací pop-up krabice nabízejí

Více

Knihovní software Evergreen v ČR současný stav a výhled do budoucna

Knihovní software Evergreen v ČR současný stav a výhled do budoucna Knihovní software Evergreen v ČR současný stav a výhled do budoucna Eva Cerniňáková (cernin@jabok.cz) Setkání knihovníků teologických knihoven Vranov u Brna, 13.-14.5.2015 Co je to Evergreen Moderní a

Více

Docházkový a přístupový systém nové generace

Docházkový a přístupový systém nové generace Docházkový a přístupový systém nové generace Moderní a inovativní technologie od slovenské společnosti Innovatrics - světové špičky v oblasti biometrie. VÝHODY DOCHÁZKOVÉHO SYSTÉMU FINGERA Pro správce

Více

Série Paxos advance Redundantní Modulární Spolehlivá. Paxos advance IP

Série Paxos advance Redundantní Modulární Spolehlivá. Paxos advance IP Série Paxos advance Redundantní Modulární Spolehlivá Paxos advance IP Nejvyšší spolehlivost Nejvyšší disponibilita Osvědčená technologie vysoce bezpečnostních zámků systémů Paxos Paxos compact chrání na

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend. leden 2015

A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend.   leden 2015 A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend www.macte.cz leden 2015 Automatizované skladové systémy - výrobce těchto zařízení SupplyPro působí na trhu více než 20let - instalace systémů

Více

SMS platby. pro úhradu poplatků ve zdravotnictví

SMS platby. pro úhradu poplatků ve zdravotnictví SMS platby pro úhradu poplatků ve zdravotnictví Představení společnosti ATS Společnost Advanced Telecom Services působí na trhu hlasových služeb a mobilního marketingu od roku 1997. ATS patří mezi největší

Více

Plošinová nerezová váha

Plošinová nerezová váha Kvalitní německá konstrukce U tohoto produktu se jedná o cejchuschopnou váhu a o německý výrobek a ne o necejchuschopné odhadovací železo z čínské výroby. Plošinová nerezová váha Typ: KPZ 2N V provedení

Více

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz Profesionální management pro každý provoz ŘÍZENÍ JAKOSTI Naše řešení pro dokumentaci, monitorování, vyhodnocení a analýzu Q-Data od strany 92, Q-Sys od strany 96 90 www.lorch.eu www.lorch.eu 91 DOKUMENTACE

Více

Detektory kovů řady Vistus

Detektory kovů řady Vistus Technické údaje Detektory kovů řady Vistus Dotykový displej Multifrekvenční technologie Vyšší vyhledávací citlivost Kratší bezkovová zóna Větší odolnost proti rušení 1 Základní popis zařízení Detektory

Více

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL Vrcholem série 4 je přístroj Sonopuls 492, jenž nabízí aplikaci ultrazvuku, elektroterapie a kombinované terapie za pomoci multifrekvenčních ultrazvukových hlavic o frekvenci 1 a 3 MHz a kompletní nabídky

Více

Plošinová nerezová váha, Typ: KPZ 2N

Plošinová nerezová váha, Typ: KPZ 2N Plošinová nerezová váha, Typ: KPZ 2N V provedení IP 67/68 Pro trvalý provoz - výborná kvalita Dodávaná v technologické i úředně ověřitelné verzi Kvalitní Bezúdržbová Robustní Cenově výhodná výklopná plošina

Více

WÜRTH VÝDEJNÍ AUTOMATY SKLADNÍK NA 7 DNÍ V TÝDNU, 24 HOD DENNĚ

WÜRTH VÝDEJNÍ AUTOMATY SKLADNÍK NA 7 DNÍ V TÝDNU, 24 HOD DENNĚ WÜRTH VÝDEJNÍ AUTOMATY SKLADNÍK NA 7 DNÍ V TÝDNU, 24 HOD DENNĚ Výhody výdejního automatu výdej zboží 7 dní v týdnu, 24hod denně úspora skladníka nebo času mistra jednoduchá obsluha odebrání zboží až v

Více

Uvažujete o změně automatizovaného knihovního systému?

Uvažujete o změně automatizovaného knihovního systému? Uvažujete o změně automatizovaného knihovního systému? Eva Cerniňáková Seminář Regionální funkce knihoven, Pardubice 25.-26. 10. 2017 Knihovní softwary v ČR Komerční S otevřeným zdrojovým kódem (též open

Více

IDENTIFICATION SOLUTIONS.

IDENTIFICATION SOLUTIONS. IDENTIFICATION SOLUTIONS www.safyid.com Společnost Comfis, s.r.o. se specializuje na biometrické systémy a poskytuje nejvhodnější řešení pro identifikaci osob. Patříme k leaderům v oblasti biometrických

Více

Komunikace Sestra-Pacient

Komunikace Sestra-Pacient Komunikace Sestra-Pacient Popis systému Systém Sestra-Pacient ALCAD je řešením pro komunikaci a řízení ošetřoven, který využívá technologii IP, a který pracuje jak po drátovém vedení, tak bezdrátově. Charakteristika

Více

Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU. Chraňte svůj majetek

Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU. Chraňte svůj majetek Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU Chraňte svůj majetek Naprosto bezpečné Hledáte zabezpečovací systém, který je... Vysoce efektivní, ale současně cenově dostupný?

Více

Specifikace vybavení pro výběrové řízení

Specifikace vybavení pro výběrové řízení Specifikace vybavení pro výběrové řízení Část A) MES + xapost server MES CPU platforma x86 dvoujádrový s min. výkonem v BAPCO SYSMark 2004 SE 250 bodů 2x 320 GB SATA, 7200 ot./min., 8MB cache, hw RAID

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Flexibilní řešení pro nářadí. Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání

Flexibilní řešení pro nářadí.   Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání Flexibilní řešení pro nářadí Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání Rozsáhlý sortiment s více než 15 000 položkami Více než 500 položek ergonomického ručního nářadí Velké množství osvědčených

Více

GF Piping Systems Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250

GF Piping Systems   Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250 GF Piping Systems www.titan-plastimex.cz Malé & lehké Elektrické pohony typu EA15-250 Plně utěsněné Hřídel pro integrované nouzové manuální ovládání LED trubice Motor Slot pro příslušenství Displej chybové

Více

ČESKY. hartl-crusher.com NOTHING CAN SUBSTITUTE EXPERIENCE HARTL KNOW-HOW

ČESKY. hartl-crusher.com NOTHING CAN SUBSTITUTE EXPERIENCE HARTL KNOW-HOW ČESKY hartl-crusher.com NOTHING CAN SUBSTITUTE EXPERIENCE HARTL KNOW-HOW HBC 650-1250 JEDINEČNÁ TECHNOLOGIE QUATTRO MOVEMENT Díky jedinečnému uložení vzpěrné desky vzniká unikátní pohyb Quatro drticích

Více

MATRIX F22 / F32

MATRIX F22 / F32 www.xertec.cz MATRIX F22 / F32 Velká barevná obrazovka pro lepší přehled při výběru vhodných poštovních služeb. Dobře promyšlený systém pro širokou škálu korespondence. O jeden dotek napřed ŘADA MATRIX

Více

Kombinované výlevky. Rozměr : 500 x 700 x 850 mm. Rozměr umyvadla: 350/430x280x130 mm Rozměr výlevky: 400 x 400x 200 mm kód: HWB 7IP Kč ,-

Kombinované výlevky. Rozměr : 500 x 700 x 850 mm. Rozměr umyvadla: 350/430x280x130 mm Rozměr výlevky: 400 x 400x 200 mm kód: HWB 7IP Kč ,- Kombinované umyvadlo s výlevkou + sifon /na napojení na zeď/ Z chromniklové oceli, povrch kartáčovaný, částečně leštěný, směsná baterie, sériový sklápěcí rošt, montáž nohou zákazníkem Rozměr : 500 x 600

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

Mobilní skladová evidence v QI

Mobilní skladová evidence v QI Mobilní skladová evidence v QI Vzhledem k potřebám některých zákazníků pracovat se zbožím označeným čárovými kódy v rozlehlých prostorách skladů nebo na cestách, byla firmou Dingo, spol. s r.o. vytvořena

Více

Kaba evolo základ pro bezpečnou budoucnost. Kaba evolo vám nekomplikovaně a flexibilně otevírá svět elektronických uzamykacích systémů.

Kaba evolo základ pro bezpečnou budoucnost. Kaba evolo vám nekomplikovaně a flexibilně otevírá svět elektronických uzamykacích systémů. Kaba evolo základ pro bezpečnou budoucnost Kaba evolo vám nekomplikovaně a flexibilně otevírá svět elektronických uzamykacích systémů. 2 Perspektivní přístupový systém Flexibilita organizace Pro současnou

Více

Mnohostranné bezpečnostní řešení

Mnohostranné bezpečnostní řešení Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Uzamykací systém pro komplexní použití Mnohostranné bezpečnostní řešení pro profesionální použití Systém Xesar je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento

Více

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Logsys, spol. s r.o. Průmyslové aplikace Distribuční centra Letiště MANIPULACE

Více

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace TNÍ MĚŘENÍ PROUDĚNÍ VZDUCHU PRO BÁŇSKÉM PRŮMYSLU Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Studené výdejní stoly s vitrínou

Studené výdejní stoly s vitrínou Nová samoobslužná linka Fit System představuje flexibilní řešení s kompaktními rozměry pro sestavení výdejů jídel v jakémkoliv místě - kavárny, středně velivé závodní jídelny a restaurace. Je všestranná

Více

platební systémy samoobslužné platební terminály

platební systémy samoobslužné platební terminály platební systémy samoobslužné platební terminály CroSS aptm, aptl CroSS Citypoint UNIVERZÁLNÍ PLATEBNÍ TERMINÁLY PLATEBNÍ TERMINÁLY PRO MĚSTSKÉ ÚŘADY A INSTITUCE Parkovné Cross platební terminály Poplatky

Více

Electricity Meters Residential. Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby

Electricity Meters Residential. Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby Electricity Meters Residential Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby Rozšiřitelnost pro budoucí funkce Rozšiřitelnost pro budoucí komunikační

Více

Flexibilní software pro skladovací věže LogiMat

Flexibilní software pro skladovací věže LogiMat Flexibilní software pro skladovací věže LogiMat Úvod Od základní aplikace až po komplexní skladový management: Vše vám obstaráme! Vychystávání zboží s maximální efektivitou LogiSoft BASIC Die einfache

Více

Elektrické zámky Kování a příslušenství Elektrické otvírače Elektromagnety Pohony dveří Panikové hrazdy Aperio Aperio Komponenty pro A Traka 186

Elektrické zámky Kování a příslušenství Elektrické otvírače Elektromagnety Pohony dveří Panikové hrazdy Aperio Aperio Komponenty pro A Traka 186 Elektrické zámky Aperio Aperio HID Global is thebudoucnosti. trusted leader in solutions for jak therozšířit deliveryváš of systém secure identity millions of customers around Aperio - řešení Efektivní

Více

Váhy jsou vybaveny přehlednou tlačítkovou klávesnicí, jejíž rozmezí (24-120 kláves) je ponecháno k variabilnímu rozložení dle přání zákazníka.

Váhy jsou vybaveny přehlednou tlačítkovou klávesnicí, jejíž rozmezí (24-120 kláves) je ponecháno k variabilnímu rozložení dle přání zákazníka. SYSTÉMOVÉ VÁHY SC II, k propojení mezi sebou a na PC Váhy řady SC mají široké spektrum možností použití, výměnu rozsáhlých informací v síti vah nebo pokladen při vážení i placení. Váhy SC lze jednoduše

Více

DOM Tapkey Snadný mobilní přístup

DOM Tapkey Snadný mobilní přístup DOM Tapkey Snadný mobilní přístup DOM Tapkey SNADNÝ MOBILNÍ PŘÍSTUP DOM Tapkey Chytrý telefon je klíč CHYTRÝ TELEFON JE KLÍČ DOM a Tapkey Vám nabízí to nejlepší z obou těchto světů. Široká nabídka digitálních

Více

Klíčem je mobilní telefon

Klíčem je mobilní telefon Klíčem je mobilní telefon AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém,

Více

VÁHY PRO KANCELÁŘ. Váhy pro VAŠI KANCELÁŘ UNIVERZÁLNÍ VÁHY PRO KANCELÁŘE, SKLADY A VÝROBNÍ PROVOZY JEDNODUCHÁ OBSLUHA MOBILNÍ POUŽITÍ

VÁHY PRO KANCELÁŘ. Váhy pro VAŠI KANCELÁŘ UNIVERZÁLNÍ VÁHY PRO KANCELÁŘE, SKLADY A VÝROBNÍ PROVOZY JEDNODUCHÁ OBSLUHA MOBILNÍ POUŽITÍ VÁHY A VÁŽICÍ SYSTÉMY VÁHY PRO KANCELÁŘ UNIVERZÁLNÍ VÁHY PRO KANCELÁŘE, SKLADY A VÝROBNÍ PROVOZY JEDNODUCHÁ OBSLUHA MOBILNÍ POUŽITÍ Cenově výhodné váhy v úředně kalibrovatelném nebo cejchuschopném provedení

Více

Nový typ vláknového laseru HXP 30

Nový typ vláknového laseru HXP 30 Nový typ vláknového laseru HXP 30 Složení laserového systému Tento typ laserového popisovacího a gravírovacího systému HXP 30 se skládá ze tří částí: - Zdrojové jednotky, obsahující: o řídící jednotku

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

E KR20 Hybridní RFID přístupová čtečka

E KR20 Hybridní RFID přístupová čtečka ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI SYSTÉMŮ ENTRY Přístupové systémy slouží k zajištění ochrany vstupu do prostorů s využitím bezkontaktních přístupových karet, číselných kódů nebo biometrických znaků. Využití systémů

Více

Jednoduchý frekvenční měnič ABB ACS55-0,18 až 2,2 kw

Jednoduchý frekvenční měnič ABB ACS55-0,18 až 2,2 kw Jednoduchý frekvenční měnič BB CS55-0,18 až 2,2 k Technický katalog OBCHONÍ PROFIL PRŮMYSL PROUKTY PLIKCE EXPERTIZY PRTNEŘI SERVIS Jednoduchý frekvenční měnič BB Co je jednoduchý frekvenční měnič BB? Jednoduché

Více

Chladicí systémy ke zdroji ORBIMAT

Chladicí systémy ke zdroji ORBIMAT Chladicí systémy ke zdroji ORBIMAT Pojezd ORBICAR W s integrovaným kapalinovým chlazením Pojezd ORBICAR W je z důvodu v něm integrovaného kapalinového chlazení perfektním doplňkem zdrojů proudu Orbitalum

Více

LOGISTIKA + PRŮMYSL. ProGlove MARK. Inteligentní pracovní rukavice pro průmysl 4.0

LOGISTIKA + PRŮMYSL. ProGlove MARK. Inteligentní pracovní rukavice pro průmysl 4.0 LOGISTIKA + PRŮMYSL ProGlove MARK Inteligentní pracovní rukavice pro průmysl 4.0 LOGISTIKA + PRŮMYSL ProGlove MARK Inteligentní pracovní rukavice s integrovanou čtečkou čárových kódů > Připravte své zaměstnance

Více

OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210

OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210 OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210 Vizualizace systému ID 6.2 Typ 94 210 Použití Komplexní ovládací a monitorovací systém ID-6.2 je určen pro ovládání a monitorování: světelných signalizačních

Více

WREM 63. Standardní čtečka s výstupem WIEGAND. Uživatelská příručka

WREM 63. Standardní čtečka s výstupem WIEGAND. Uživatelská příručka WREM 63 Standardní čtečka s výstupem WIEGAND Uživatelská příručka 2004 2012, TECHFASS s.r.o., Věštínská 1611/19, 153 00 Praha 5, www.techfass.cz, techfass@techfass.cz (vydáno dne: 2012/04/24, platné pro

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack "Efektivní při nasazení - jednoduchý při použití" Komfortní a mimořádně kompaktní zametací stroj s místem pro řidiče ve verzi na bateriový pohon

Více

400 Série Automatické testovací systémy

400 Série Automatické testovací systémy Informace o výrobku 400 Série Automatické testovací systémy Mail: sales@encentrum.cz EN-CENTRUM, s.r.o. Telefon: +420 257 322 538 - - Lidická 66 Praha 5 - - Telefax: +420 251 560 202 - Internet: www.etl-

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č. 1 k veřejné zakázce malého rozsahu Technická dokumentace Obsah 1 Předpoklady... 3 1.1 Účel... 3 1.2 Přínosy pro uživatele... 3 2 Popis předmětu plnění... 3 2.1 Funkční specifikace řešení...

Více

BL67 elektronický modul RS485/422 rozhraní BL67-1RS485/422

BL67 elektronický modul RS485/422 rozhraní BL67-1RS485/422 nezávislý na použitém sběrnicovém standardu a použitých konektorech stupeň krytí IP67 LED pro indikaci stavu a diagnostiky elektronika je galvanicky oddělena od sběrnice optočlenem přenos sériového toku

Více