Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel"

Transkript

1 Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Ideas that move the world...

2 Automatizované skladové systémy Úspora prostoru, času a nákladů Automatizované skladové systémy jsou optimálním stavebním prvkem moderních logistických systémů. `Minimalizace časů nutných k provádění skladových manipulací. `V praxi až 60% úspora prostoru proti klasickým způsobům skladování. `Zajištění trvalého přehledu o skladových zásobách a možnost přímé komunikace s centrálním informačním systémem. `Vysoký stupeň ochrany před působením vnějších vlivů prostředí a zároveň zajištění proti nepovolanému přístupu k uloženému zboží. `Možnost přímého napojení na další automatizační nebo manipulační prvky logistického řetězce. `Obsluha v optimální ergonomické poloze se zajištěním maximálního stupně bezpečnosti práce. Hänel Rotomat je stavebním prvkem logistického systému, který umožňuje vytvoření komplexního skladového systému přímo ve výrobě. Hlavní předností je značná úspora prostoru a rychlost provádění skladových manipulací. Obrázek ukazuje vytvoření materiálového zázemí přímo v oblasti elektronické výroby. Veškeré potřebné součástky a díly jsou trvale k dispozici bez nutnosti opuštění prostoru se zajištěnými klimatickými parametry. V případě rozsáhlejších logistických celků je možné propojení systému Hänel Lean-Lift do větších monolitických skupin, případně je možno využít výhod kompaktního systému Hänel Multi-Space. Jednotlivá výdejní místa mohou být v různých podlažích dle vnitřní organizace skladu a jeden systém může být vybaven více výdejními místy. Řídící jednotky mají možnost připojení periferních zařízení a umožňují komunikaci s centrálním informačním systémem. Obsluha probíhá vždy v optimálních ergonomických podmínkách. Elektronické systémy ve výdejním místě zajišťují maximální bezpečnost nejen pro obsluhu, ale i ochranu uloženého materiálu a zboží proti poškození. Použití `Komplexní řešení pro výdejny nářadí a měřidel, včetně možnosti samoobslužných systémů. `Operativní sklady, sklady náhradních dílů nebo mezioperační sklady vytvářené přímo ve výrobě. `Distribuční sklady s požadavkem operativního přístupu a zajištění rychlosti expedice zboží po jeho objednání. Na minimálním prostoru je realizováno zázemí pro NC výrobu. Uloženy jsou nejen nástroje, ale i náhradní díly pro případ poruchy. Hänel Lean-Lift maximálně využívá výškové možnosti bez jakéhokoli omezení pro obsluhu. Hänel Rotomat v provedení Hänel Lockomat umožňuje vytvoření zcela samoobslužných systémů. Přístup je řízen heslem nebo identifikačním průkazem a umožňuje obsluhu pouze definovaných skladových pozic.

3 Hänel Lean-Lift Flexibilita, efektivita a hospodárnost Hänel Lean-Lift představuje automatizovaný skladový systém té nejvyšší technické úrovně. `Rychlý přístup k uloženému zboží a materiálu. `Maximální využití skladové kapacity i při různorodých výškách materiálu představuje až 60% úsporu prostoru. `Ne obsluha ke zboží, ale zboží se pohybuje k obsluze - to je úspora času. `Zvýšení rychlosti vyskladňování dílů pro výrobu a expedici. `Vyšší hospodárnost skladování a snížení nákladů. `Ochrana uloženého zboží a materiálu. `Možnost uložení a manipulace s těžkými a objemnými díly. `Zatížení kontejneru až kg. `Celková nosnost až kg. `Integrovaný systém správy skladu a komunikace s centrálními systémy. 1 Extraktor zajišťuje manipulaci s kontejnery a obsluhu jednotlivých skladovacích pozic v přední a zadní části 2 Systém 4 řetězů je garancí stability extraktoru 3 Výkonný pohon Hänel pro plně spolehlivý chod i u systémů v provedení High-Speed 4 Frekvenční měnič řídí rychlost rozjezdu a zastavení 5 Integrovaný rastrový profil pro maximální využití výšky 6 Výdejní místo v ergonomicky optimální poloze 7 Výškový měřící systém optimalizuje zaskladnění kontejneru do rastrové stěny 8 Stěna světelných závor pro bezpečnost obsluhy 9 Řídící jednotka Hänel s řídícím software a interface 10 Transportní vozík Hänel Měřící systém světelných závor zjišťuje výšku uloženého materiálu a řídící jednotka určí po vyhodnocení optimální pozici pro uložení kontejneru v přední nebo zadní části systému s ohledem na velikost rastru a typ kontejneru. Výdejní místo je vybaveno systémem světelných závor a senzorů pro zajištění bezpečnosti obsluhy a zároveň kladkami ve speciálním provedení pro rychlou a jednoduchou manipulaci s kontejnery. Použití `Skladování těžkých a objemných dílů s různorodou výškou. `Vyskladňování nebo zaskladňování celých kontejnerů s výrobními sestavami nebo soubory. `Skladování těžkých dílů s nutností využití mechanizace pro manipulaci mimo skladový systém. `Uložení nářadí, měřidel nebo forem. Rastrová stěna slouží pro uložení kontejnerů. Dle typu a provedení je vybavena rastrem v odstupu 75 mm, 90 mm nebo 125 mm. Multifunkční kontejner umožňuje další dělení tohoto rastru pro optimální využití výšky. Multifunkční kontejner s rastrem 25 mm vytváří společně s rastrovou stěnou další výškové kroky pro skladovaný materiál. Celý proces uskladnění je zcela automatický a při změně výšky není nutná žádná mechanická úprava.

4 Hänel Rotomat Optimalizace procesů a snížení nákladů Hänel Rotomat představuje flexibilní automatizovaný skladový systém pracující na principu paternosteru. `Optimální využití prostoru. Výškově je Hänel Rotomat prakticky neomezen. `Možnost provedení přes více podlaží a s využitím více výdejních míst. `Značná úspora času při provádění skladových manipulací díky principu zboží k obsluze a ne naopak. `Výkonná řídící jednotka Hänel s integrovaným skladovým systémem. `Výdejní místo je řešeno s ohledem na ergonomické požadavky pro optimální obsluhu systému. `Ochrana uloženého zboží a materiálu. `Široká paleta typů a provedení, včetně různorodosti vnitřního vybavení polic. `Zatížení police dle typu až 750 kg. `Celková nosnost až kg. `Moderní design a provedení. 1 Nosný systém řetězu zajišťuje stabilitu a pohyb polic na principu paternosteru 2 Držáky polic řídí pozici polic při otáčení systému 3 Výkonný pohon Hänel se 2 motory s řízenou rychlostí rozjezdu a zastavení 4 Výdejní místo v ergonomicky optimální poloze pro obsluhu 5 Stěna světelných závor pro bezpečnost obsluhy a ochranu uloženého materiálu a zboží 6 Hänel řídící jednotka s řídícím software, interface pro periferie a možností komunikace s centrálním systémem 7 Multifunkční police 8 Kontrola vyvážení UL2 (UL3) 9 Navigační lišta pro snadnou orientaci obsluhy 10 Snímač čárového kódu Navigační lišta je integrována v pracovní ploše výdejního místa. Zajišťuje světelnou indikaci pozice uložení požadovaného dílu na základě povelu řídící jednotky po najetí příslušné police do pracovní polohy. Hänel Rotomat je vyráběn rovněž v řadě provedení pro oblast administrativy. Využití je nejen v administrativních systémech, ale rovněž v dalších oblastech např. pro uložení technické dokumentace, projektů nebo plánů. Použití `Skladování drobných dílů pro výrobu, servis nebo distribuci. Police je možno vybavit zásobníky, krabičkami nebo teleskopickými zásuvkami. `Vytvoření mezioperačních nebo distribučních skladů přímo ve výrobě. `Uložení a správa nářadí a měřidel v policích, které jsou vybaveny odpovídajícími držáky. Hänel Rotomat představuje univerzální skladový systém pro širokou řadu aplikací nejen v oblastech strojírenství nebo elektrotechnického průmyslu, ale rovněž např. v chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Drobné díly jsou uloženy ve vyjímatelných zásobnících nebo v krabičkách, které jsou uloženy v teleskopických zásuvkách. Systém dělení umožňují přizpůsobit vnitřní prostor plně dle potřeb uživatele.

5 Řídící jednotka Hänel a software Zajištění přehledu a optimalizace skladu Řídící jednotka umožňuje nejen řízení skladových manipulací, ale rovněž komunikaci s nadřízenými systémy. `Trvalý přehled o stavu skladových zásob a pohybech jednotlivých položek. `Optimalizace procesu vyskladňování většího množství různých položek. `Možnost operativního provádění inventur bez nutnosti uzavření skladu. `Řízení přístupu pomocí kódů nebo osobních průkazů s ohledem na přidělená oprávnění. `Připojení periferních jednotek jako např. čtečky čárového kódu, kusové váhy nebo tiskárny. `V případě samostatných systémů možnost vytvoření celkového řešení skladové evidence využitím některého z integrovaných modulů. `Řízení navigačních systémů pro zjednodušení orientace obsluhy. Jednotlivé řídící jednotky lze integrovat do celkového autonomního systému jejich připojením k řízení MP 100D. Následně je k dispozici na všech jednotkách skladového systému informace ze všech připojených řídících jednotek. Vzniká komplexní skladový systém s autonomní vnitřní strukturou, kterou lze přizpůsobit nastavením příslušných parametrů. Centrální řízení umožňuje rovněž výměnu dat s nadřízenými systémy. Základním typem řídící jednotky pro průmyslové aplikace je řízení MP 12. Alfanumerická klávesnice v kombinaci s několika typy zobrazovacích jednotek představuje bezproblémovou obsluhu ve všech aplikacích. Integrované moduly `Správa externích kontejnerů a skladových míst mimo systém. `Kontrola oprávněnosti přístupu. `Podkročení minimálního množství. `Vedení žurnálu skladových pohybů. `Kontrola uložení na určenou pozici. `Organizace vyskladňování dle definice FIFO nebo LIFO. `Rozšířená správa kmenových dat. Řídící jednotka je umístěna vždy v ergonomicky optimální poloze v závislosti na typu a provedení systému. Jsou možná i speciální provedení nebo umístění dle volby uživatele nebo způsobu obsluhy. Přístup je možno řídit nutností osobní identifikace. Řídící jednotka povoluje následně obsluhu pouze takových skladových pozic, které jsou definovány v kmenových datech oprávněných osob.

6 Hänel - přehled produktů a prospektů Odpovídající řešení ke každému požadavku Centrála a hlavní výrobní závod: Hänel Büro- und Lagersysteme GmbH Postfach 1161 D Bad Friedrichshall tel / fax / info@haenel.de Generální zastoupení pro Českou republiku: KASYS s.r.o. Guldenerova Plzeň tel fax kasys@kasys.cz Hänel Rotomat Hänel Rotomat je konstruován na principu oběžných polic a zajišťuje pohyb zboží k obsluze a ne naopak. Provedení umožňuje plné využití výšky prostoru a tím značné navýšení skladové kapacity. Příkladem aplikací jsou výdejny nářadí, operativní sklady... Hänel Lean-Lift V centru systému se pohybuje extraktor, který zajišťuje obsluhu jednotlivých skladových pozic. Měřící systém předává při zaskladnění informaci o výšce materiálu a řídící jednotka rozhodne o pozici uložení. Na rozdíl od klasického regálu je zajištěno plné využití výšky. Generální zastoupení pro Slovenskou republiku: KASYS s.r.o. Rozmarínová Bratislava tel fax kasys@kasys.sk Hänel Multi-Space Extraktor se může pohybovat ve všech třech osách a přináší tak další možnosti pro technologii Hänel Lean-Lift. Díky kompaktní konstrukci je možno dosáhnout šířky přes 9 metrů. Počet výdejních míst je variabilní a přizpůsobený konkrétní aplikaci a požadavkům. Hänel Lockomat Hänel Lockomat rozšiřuje možnosti systému Hänel Rotomat. Přístup k jednotlivým skladovým položkám může být chráněn různými stupni zabezpečení. Hlavní předností je možnost samoobslužného provozu se zajištěným komplexním systémem evidence. KASYS-MSV-09/2014 Změna obsahu vyhrazena Hänel řízení a software Řídící jednotka je srdcem celého systému a dodává mu jeho inteligenci. Integrovaná přípojná místa umožňují připojení řady periferních jednotek a karta interface zajišťuje možnost komunikace s řídícím počítačem nebo informačním systémem. Hänel pro administrativu Variabilnost provedení polic umožňuje využít Hänel Rotomat pro uložení prakticky všech typů dokumentů. Vytváří optimální systém pro kartotéky, archivy nebo spisovny. Zajišťuje rychlý přístup k požadovanému spisu. Hänel Rotomat - úspora prostoru a času.

Automatizované sklady pro hutní materiál

Automatizované sklady pro hutní materiál Automatizované sklady pro hutní materiál schwab TLI Páternosterový sklad pro hutní a tyčový materiál Systémy schwab představují moderní a technicky dokonalé řešení logistických celků v oblasti skladování

Více

Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží

Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží Standard Solution Vertical

Více

Technologie pro automatizaci procesů skladování

Technologie pro automatizaci procesů skladování Konference Logistika Technologie pro automatizaci procesů skladování Bratislava, 28.2.2012 www.kredit.cz 1 AUTOMATIZACE PROCESŮ SKLADOVÁNÍ Obsah prezentace : automatizace - trend módní nebo trhem vynucený

Více

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Logsys, spol. s r.o. Průmyslové aplikace Distribuční centra Letiště MANIPULACE

Více

Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou

Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou Řešení MATRIX TM je optimální kombinací: variabilního výdejního automatu nástrojů výkonného řídícího a analytického software Skříň DLS Skříň Mini Skříň Maxi Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou

Více

Jak efektivněji řídit skladové procesy

Jak efektivněji řídit skladové procesy Jak efektivněji řídit skladové procesy Josef Černý, ICZ a. s. 9.10.2012 www.i.cz 1 Agenda Logistické náklady a možnosti jejich snižování Evidovaný sklad Řízený sklad WMS OSIRIS Příklad z praxe www.i.cz

Více

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám.

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. STOW MOBILE Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. MOBILNÍ PALETOVÉ REGÁLY Stow Mobile je vysokokapacitní skladovací systém navržený tak, že paletové regálové systémy jsou

Více

Možnosti perspektivních skladových technologií

Možnosti perspektivních skladových technologií Mendelova univerzita v Brně Provozně-ekonomická fakulta program: B-II Inženýrská informatika obor: Automatizace řízení a informatika [prezenční] III. ročník / semestr 1. Možnosti perspektivních skladových

Více

DRIVE IN. optimální využití skladovacích prostorů.

DRIVE IN. optimální využití skladovacích prostorů. DRIVE IN Utilisation Vysoce kvalitní optimale systém de pro l espace skladování palet umožňující optimální využití skladovacích prostorů. VJEZDOVÝ REGÁL Vjezdové regály jsou konstruované pro skladování

Více

Hamé s.r.o. logistika v praxi. Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ

Hamé s.r.o. logistika v praxi. Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ Hamé s.r.o. logistika v praxi Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ Centrální distribuční sklad Hamé a.s. Centrální distribuční sklad Staré Město u Uherského Hradiště

Více

Autorizovaný distributor. DrawerVend 5.0+

Autorizovaný distributor. DrawerVend 5.0+ Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m DrawerVend 5.0+ updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než

Více

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů.

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Miroslav Opát SKLADOVÁNÍ CELNÍ SLUŽBY PŘEPRAVA O NÁS PST CLC (ČLEN MITSUI-SOKO GROUP) JE SPOLEHLIVÝ DODAVATEL SKLADOVACÍCH, CELNÍCH A PŘEPRAVNÍCH

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO. Radim Špidlen, Martin Hynčica

AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO. Radim Špidlen, Martin Hynčica AUTOMATICKÝ TRANSPORTNÍ SYSTÉM LEO Radim Špidlen, Martin Hynčica AUTOMATIZACE AUTOMATIZOVANÁ PŘEPRAVA DŮVODY PRO IMPLEMENTACI VÝHODY Z NASAZENÍ ZVÝŠENÍ EFEKTIVITY STÁVAJÍCÍCH PROCESŮ V LOGISTICE REDUKCE

Více

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out MAXI nebo MINI? MAXI - vysoký s velkou kapacitou, překvapivě malé rozměry, ergonomický design. MINI - lze umístit kdekoliv, mimořádně kompaktní; můžete ho umístit na stůl nebo na speciální vozík. Oba modely

Více

Vysoký výkon při vychystávání

Vysoký výkon při vychystávání Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Energetická účinnost Jednoduchá integrace Vysoký výkon při vychystávání Intralogistické trendy budoucnosti Na co byste měli být připraveni: Podstatné

Více

Autorizovaný distributor

Autorizovaný distributor Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m y updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než 60+ zemích světa

Více

Skladová řešení. Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním

Skladová řešení. Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním Skladová řešení Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním Skladování palet Paletové regály 3 Optimální řešení pro sklady, ve kterých jsou uskladňovány rozmanité výrobky na paletách. 3 Bezprostřední

Více

Skladová řešení. Nabízíme nejlepší řešení pro uskladnění jakéhokoli vašeho výrobku

Skladová řešení. Nabízíme nejlepší řešení pro uskladnění jakéhokoli vašeho výrobku Skladová řešení Nabízíme nejlepší řešení pro uskladnění jakéhokoli vašeho výrobku 50 let nabízíme Skladová řešení 3 Působnost ve více než 70 zemích 3 11 výrobních závodů 3 4 technologická centra Maximální

Více

Flexibilní řešení pro nářadí. Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání

Flexibilní řešení pro nářadí.   Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání Flexibilní řešení pro nářadí Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání Rozsáhlý sortiment s více než 15 000 položkami Více než 500 položek ergonomického ručního nářadí Velké množství osvědčených

Více

LOGI. Instalační balíček 2. CID International, a.s. Informační systém pro správu logistických skladů

LOGI. Instalační balíček 2. CID International, a.s. Informační systém pro správu logistických skladů LOGI Informační systém pro správu logistických skladů Instalační balíček 2 CID International, a.s. SKLADOVÁ KARTA Modul Skladová karta slouží k popisu a evidenci skladovaného zboží. Je možno je pořizovat

Více

trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante

trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante Motive Power Systems Reserve Power Systems Special Power Systems Service trak Xchange Zařízení na výměnu baterií pro nabíjecí stanice illustration ressemblante trak Xchange trak Xchange Zařízení na výměnu

Více

Kardex Remstar Shuttle XP Vertikální výtahový systém Maximální skladová kapacita na minimální zastavěné ploše

Kardex Remstar Shuttle XP Vertikální výtahový systém Maximální skladová kapacita na minimální zastavěné ploše Material Handling Solutions Kardex Remstar Shuttle XP Vertikální výtahový systém Maximální skladová kapacita na minimální zastavěné ploše Kardex Remstar Shuttle XP Kardex Remstar Shuttle XP: Skladujte

Více

Machines. HELLER Obráběcí centra. Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F.

Machines. HELLER Obráběcí centra. Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F. Machines HELLER Obráběcí centra Měřítko pro obrábění v 5 -ti osách. Nová řada F. V krátkosti FT 2000/4000 Dvě velikosti strojů s různými pracovními prostory: FT 2000 (630/630/830) a FT 4000(800/800/1000)

Více

Zdravotnické vozíky Metal line Eco

Zdravotnické vozíky Metal line Eco Zdravotnické vozíky Metal line Eco www.klaro.cz Zdravotnické vozíky Metal line ECO úvodní informace výhodou řady Metal Line ECO je cenová dostupnost při zachování kvality a funkčnosti vozíků řada Metal

Více

Vertical Buffer Module. Scale Your Intralogistics.

Vertical Buffer Module. Scale Your Intralogistics. Vertical Buffer Module. Scale Your Intralogistics. Vertical Buffer Module: přesně podle vašich požadavků Vždy správné řešení: Kategorie produktů Vertical Buffer Module od společnosti Kardex Remstar se

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

NOVINKA: Megamat RS NOVINKA

NOVINKA: Megamat RS NOVINKA Standard Solutions Vertical Carousel NOVINKA: Megamat RS Objevte inovaci: Automatizovaný páternosterový skladovací systém Vysoce komprimované skladování: šetří prostor, čas a peníze NOVINKA MODERNÍ DESIGN

Více

2 POLICOVÉ O REGÁLY REGÁL

2 POLICOVÉ O REGÁLY REGÁL POLICOVÉ REGÁLY 2 POLICOVÉ REGÁLY 3 POLICOVÉ REGÁLY Všeobecně slouží konstrukce policového regálu k ukládání různých druhů zboží a materiálů přímo na police (drobné zboží, krabice, plastové přepravky,

Více

SKLAD KTERÝ ZAČAL MYSLET LUDĚK LHOTKA

SKLAD KTERÝ ZAČAL MYSLET LUDĚK LHOTKA SKLAD KTERÝ ZAČAL MYSLET LUDĚK LHOTKA OBSAH 1. EFAFLEX a nejrychlejší vrata světa 2. EFAFLEX CZ hlavní výrobní závod a expediční centrum 3. Expediční centrum (případová studie) Balení a skladování finálních

Více

LOGISTIKA. Ing. Eva Skalická. Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou

LOGISTIKA. Ing. Eva Skalická. Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou LOGISTIKA Ing. Eva Skalická Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou SKLADY VY_32_INOVACE_07_2_13_EK Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou SKLADY Sklad byl dlouho považován za pouhý pasivní, podřízený prvek

Více

Skladová řešení. Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním

Skladová řešení. Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním Skladová řešení Odpověď na všechny potřeby související s uskladněním Skladování palet Paletové regály Optimální řešení pro sklady, ve kterých jsou uskladňovány rozmanité výrobky na paletách. Bezprostřední

Více

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport Transit Connect Transit FORD s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air 712-580 ErgoPack Air 725-580 ErgoPack Air 740-580 Vaše efektivita, Váš komfort, Vaše bezpečnost. Vaše požadavky pro nás byly hnacím motorem! Děkujeme za ně. All in one? All in AIR ergonomie,

Více

NOVINKA KARDEX MEGAMAT RS NOVINKA

NOVINKA KARDEX MEGAMAT RS NOVINKA NOVINKA MODERNÍ DESIGN AUTOMATICKÉ NAPÍNÁNÍ ŘETĚZU NIŽŠÍ SPOTŘEBA E N E R G I E ULTRALEHKÉ UZA MYKATELNÉ DVEŘE STANDARD SOLUTIONS VERTICAL CAROUSEL NOVINKA KARDEX MEGAMAT RS Objevte inovaci. Nový KARDEX

Více

DFG/TFG 425s/430s/435s

DFG/TFG 425s/430s/435s Vysoký jízdní komfort a vysoký výkon překládky díky systému Hydrostatic Drive Nízká spotřeba Velká jízdní stabilita díky extrémně nízkému těžišti a kyvné nápravě s vysokým uložením Asistenční systémy pro

Více

ARO robotické svařování správná volba

ARO robotické svařování správná volba Robotické svařování ARO robotické svařování správná volba Odbornost ve svařování Kleště Kompletní rada pneumatických kleští a kleští s elektrickým pohonem pro 50/60 Hz, nebo střední frekvenci MF Skříňka

Více

Logistika bez starostí od roku skladování doprava VAS E-commerce

Logistika bez starostí od roku skladování doprava VAS E-commerce Logistika bez starostí od roku 1990 skladování doprava VAS E-commerce Kdo jsme Založeno 1990 Rodinná společnost Sídlo ve vlastním logistickém areálu v Hořovicích (u dálnice D5) Dceřiná společnost na Slovensku

Více

META BASIC program. Základní program. policových regálů. Nahlédněte do našeho prospektu!

META BASIC program. Základní program. policových regálů. Nahlédněte do našeho prospektu! META BASIC program Základní program ových regálů Nahlédněte do našeho prospektu META FIX šroubované regály Příklady objednávek regálových kompletů. 80 Pro malé zatížení e. Police jsou přestavitelné ve

Více

Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu. Odborný výcvik ve 3. tisíciletí

Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu. Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Odborný výcvik ve 3. tisíciletí 2.3 Manipulační prostředky-typy vozíků Obor: Operátor skladování Ročník: 3. Vypracoval: Bc.

Více

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport Doblò Scudo Ducato FIAT s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro optimální

Více

Představení společnosti Použití dopravníků v oblasti nakládky/vykládky Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr

Představení společnosti Použití dopravníků v oblasti nakládky/vykládky Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Představení společnosti Použití dopravníků v oblasti nakládky/vykládky Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Logsys, spol. s r.o. Průmyslové aplikace Distribuční centra Letiště MANIPULACE

Více

Řešení Vašeho nástrojového managementu

Řešení Vašeho nástrojového managementu Řešení Vašeho nástrojového managementu TDM Systems komp TDM Systems profesionálové pro správu nástrojových dat Již více než 20 let vyvíjí a prodává společnost TDM Systems GmbH software pro organizaci nástrojů

Více

UNIVERZÁLNÍ LINEÁRNÍ LED SYSTÉM LT

UNIVERZÁLNÍ LINEÁRNÍ LED SYSTÉM LT UNIVERZÁLNÍ LINEÁRNÍ LED SYSTÉM LT LT LT360 LT60 UNIVERZÁLNÍ LINEÁRNÍ LED SYSTÉM LT UNIVERZÁLNOST A FLEXIBILITA Univerzální lištový LED systém LT je speciálně novou sérií produktů vyvinut pro maloobchodní

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

AUTOMATIZOVANÝ SKLADOVÝ SYSTÉM DrawerVend.

AUTOMATIZOVANÝ SKLADOVÝ SYSTÉM DrawerVend. AUTOMATIZOVANÝ SKLADOVÝ SYSTÉM DrawerVend leden 2016 Produktová řada typové řešení Point-of-Use DrawerVend zásuvkové systémy SBD- Maxx DrawerScaleVend zásuvkový systém s integrovanou váhou DrawerVend SupplyLink

Více

KREDITCUS. centrální úhradový systém

KREDITCUS. centrální úhradový systém centrální úhradový KREDITCUS návrh řešení centralizovaného informačního a identifikačního u pro zajištění úhrad za služby poskytované univerzitou... požadované cíle projektu Základním cílem projektu je

Více

Nabídka POS pokladen. Selva váhy s.r.o.

Nabídka POS pokladen. Selva váhy s.r.o. Nabídka POS pokladen od provozovna: tel.: 573351740, 573351742, 573352830, fax.: 573352831 zpracoval: 775 111 583 strana 1 z 7 Úvod I. Základní charakteristika dodavatele Společnost byla založena v březnu

Více

Případová studie Distribuční sklad DLC Napajedla a.s.

Případová studie Distribuční sklad DLC Napajedla a.s. Vítězné řešení soutěže IT PROJEKT ROKU 2006 Případová studie Distribuční sklad Tibor Szekeres 14.3.2013 Kongres Samoška, Košice U&SLUNO a.s., SADOVÁ 28, 702 00 OSTRAVA, ČESKÁ REPUBLIKA TEL.: +420 596 101

Více

SPÁDOVÉ REGÁLY PRO KARTONY SKLADOVÁNÍ

SPÁDOVÉ REGÁLY PRO KARTONY SKLADOVÁNÍ CARTON LIVE STORAGE SPÁDOVÉ REGÁLY PRO KARTONY SKLADOVÁNÍ Spádové regály pro kartony od Stow nabízí mnoho výhod při vychystávání zboží proces: Zkrácení tras pro skladníky Spádové regály pro kartony zaručují

Více

Najděte si, prosím, všechny obchodní kontakty a adresy na stránce interroll.cz

Najděte si, prosím, všechny obchodní kontakty a adresy na stránce interroll.cz Firma Interroll je celosvětově působícím dodavatelem klíčových produktů pro řešení manipulace s materiálem. Naše firma se sídlem v Sant Antonino (Švýcarsko) má zastoupení ve více než 29 zemích. Najděte

Více

Přizpůsobivé vnitřní uspořádání

Přizpůsobivé vnitřní uspořádání Dílenské skříně Přizpůsobivé vnitřní uspořádání Pevná ocelová konstrukce Různé provedení pro každé použití Dobrá stabilita dveří díky středovému vyztužení Zvýšené povolené zatížení polic (70 kg).80,- Skříně

Více

Horizontální karuselový systém Kardex Remstar Efektivní řešení pro dynamické skladování a vychystávání zboží

Horizontální karuselový systém Kardex Remstar Efektivní řešení pro dynamické skladování a vychystávání zboží Horizontal Carousel Module Horizontální karuselový systém Kardex Remstar Efektivní řešení pro dynamické skladování a vychystávání zboží Horizontal Carousel Module Horizontální karusel Kardex Remstar: Šetřete

Více

Návrh vhodných logistických technologií pro distribuční centrum společnosti Internet Mall a.s. Distribuční Centrum Internet Mall, a.s.

Návrh vhodných logistických technologií pro distribuční centrum společnosti Internet Mall a.s. Distribuční Centrum Internet Mall, a.s. Návrh vhodných logistických technologií pro distribuční centrum společnosti Internet Mall a.s. Autor bakalářské práce: Vedoucí bakalářské práce: Bc. Tomáš Hofer doc. Ing. Karel Jeřábek, CSc. Blokovaná

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

ARCHIVY SKLADY SPISOVNY DEPOZITÁŘE KNIHOVNY VELKOSKLADY MUZEA REGÁLOVÉ SYSTÉMY MANIPULAČNÍ TECHNIKA

ARCHIVY SKLADY SPISOVNY DEPOZITÁŘE KNIHOVNY VELKOSKLADY MUZEA REGÁLOVÉ SYSTÉMY MANIPULAČNÍ TECHNIKA ARCHIVY SKLADY SPISOVNY DEPOZITÁŘE KNIHOVNY VELKOSKLADY MUZEA REGÁLOVÉ SYSTÉMY MANIPULAČNÍ TECHNIKA Na českém trhu od roku 1996 www.beg.cz Projekty Dodávka Servis Revize Vlastní montážní týmy Poradenství

Více

Epipack. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111. www.petruzalek.cz

Epipack. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111. www.petruzalek.cz Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111 www.petruzalek.cz Epipack - paletizační stroje Společnost Epipack je výrobcem ovinovacích strojů, které zjednodušují práci nejen velkovýrobcům

Více

RECA DRŽÍ.PŮSOBÍ.HÝBE. RECA regálové řešení. www.reca.cz

RECA DRŽÍ.PŮSOBÍ.HÝBE. RECA regálové řešení. www.reca.cz RECA DRŽÍ.PŮSOBÍ.HÝBE. RECA regálové řešení www.reca.cz Zásuvný systém pro sklad, dílny, provozy jednostranně použitelné, nastavitelné díky příčnému vyztužení Závěsné konzole pro rohové řešení zástrčný

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

TRANSPORTATION & TECHNOLOGIE

TRANSPORTATION & TECHNOLOGIE www.tratec.cz TRANSPORTATION & TECHNOLOGIE OUR SOLUTION 4 YOUR VISION Mise a vize OUR SOLUTION 4 YOUR VISION Design Vytváříme aplikacím jejich vzhled a vnášíme jim jejich krásu. Inteligence Podporujeme

Více

Průmyslová automatizace, vývoj a výroba strojů a zařízení

Průmyslová automatizace, vývoj a výroba strojů a zařízení Průmyslová automatizace, vývoj a výroba strojů a zařízení 1. Automatizace: Automatizace je silným prostředkem ke zvýšení produktivity výroby (zrychlení procesu, průběžná kontrola výrobku, vysoká kvalita,

Více

Kardex Remstar Shuttle XP Vertikální výtahové systémy pro maximální skladovou kapacitu na minimální zastavěné ploše

Kardex Remstar Shuttle XP Vertikální výtahové systémy pro maximální skladovou kapacitu na minimální zastavěné ploše Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Shuttle XP Vertikální výtahové systémy pro maximální skladovou kapacitu na minimální zastavěné ploše Standard Solution Vertical Lift System Kardex

Více

ETX 513/515. Elektrický vysokozdvižný vozík pro třístranné zakládání s bočně sedícím řidičem (1.200/1.250/1.500 kg)

ETX 513/515. Elektrický vysokozdvižný vozík pro třístranné zakládání s bočně sedícím řidičem (1.200/1.250/1.500 kg) Až dvě směny bez nutnosti výměny baterie díky rekuperaci a efektivnímu energetickému managementu Moduly pro procesní integraci: Technika RFID, redundantní měření výšky zdvihu a dráhy pojezdu, logistické

Více

Vrata pro robotická pracoviště. Série MS

Vrata pro robotická pracoviště. Série MS Vrata pro robotická pracoviště Série MS EFA-SRT -MS Výhody EFA-SRT -MS jedním pohledem: Bezpečnostní komponenty schváleny dle směrnice 2006 / 42 / ES Použití jako pohyblivé oddělující ochranné zařízení

Více

Praktické využití výstupů z logistického auditu ve společnosti UNILEVER ČR spol. s r.o.

Praktické využití výstupů z logistického auditu ve společnosti UNILEVER ČR spol. s r.o. 31.5. 1.6.2007 Praktické využití výstupů z logistického auditu ve společnosti UNILEVER ČR spol. s r.o. Jan Šlajer, Petr Jalůvka DYNAMIC FUTURE s.r.o. Setkání uživatelů programu WITNESS a příznivců simulace

Více

CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky

CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky Jednopásková elektronická registrační pokladna s rychlou a kvalitní termotiskárnou. Jedná se o spolehlivou pokladnu, vhodnou do méně náročných provozů, jako například

Více

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu.

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Logistická řešení _SYSTÉM VYDÁVÁNÍ NÁSTROJŮ Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Systémy vydávání nástrojů Walter Multiply _NETWORKLINE Tvář moderní správy nástrojů. INDIVIDUÁLNÍ.

Více

LOGI. Instalační balíček 1. CID International, a.s. Informační systém pro správu logistických skladů

LOGI. Instalační balíček 1. CID International, a.s. Informační systém pro správu logistických skladů LOGI Informační systém pro správu logistických skladů Instalační balíček 1 CID International, a.s. MAPA SKLADU Modul Mapa skladu slouží k popisu, definici a evidenci skladovacích prostor a prvků ve skladě.

Více

EUROcounter EC-1. Položka č.: 4.10.01020 Váha: 3,10 kg Materiál: laminovaná dřevotříska, 18 mm Poznámka: možnost jedné nebo dvou polic.

EUROcounter EC-1. Položka č.: 4.10.01020 Váha: 3,10 kg Materiál: laminovaná dřevotříska, 18 mm Poznámka: možnost jedné nebo dvou polic. EUROcounter EC-1 700 30/ kg 2205 700 455 Položka č.: 4.10.01000 Váha: 9,2 Max. zatížení stolku: kg Max. zatížení stolku s kolečky: 30 kg Položka č.: 4.10.01010 Váha: 2,30 kg 10 kg Položka č.: 4.10.01020

Více

Helios Orange. www.helios.eu

Helios Orange. www.helios.eu 45685696362545563221245896533661123695887878123456856963625455632212458965336611236958878781 23 568569636254556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568 556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568

Více

Zdravotnické vozíky Metal line Basic

Zdravotnické vozíky Metal line Basic Zdravotnické vozíky Metal line Basic www.klaro.cz Zdravotnické vozíky Metal line basic úvodní informace Řada Metal Line BASIC je nejžádanější varianta vozíku včetně příslušenství a doplňků, která ideálně

Více

STORAGE FACILITIES FOR THE MODERN LOGISTICS CENTERS

STORAGE FACILITIES FOR THE MODERN LOGISTICS CENTERS STORAGE FACILITIES FOR THE MODERN LOGISTICS CENTERS Ján Ližbetin 1 ABSTRACT The article deals with the modern trends of storage and warehouse facilities used in modern logistics centers. The article concisely

Více

CESAB P t. Elektrický ručně vedený nízkozdvižný vozík. Kompaktní velikost, vysoký výkon

CESAB P t. Elektrický ručně vedený nízkozdvižný vozík. Kompaktní velikost, vysoký výkon CESAB P320 2.0 t Elektrický ručně vedený nízkozdvižný vozík Kompaktní velikost, vysoký výkon Skvělá manévrovatelnost a produktivita Kompaktní provedení poskytuje mimořádné manévrovací schopnosti Vhodný

Více

Drtiče dřeva, kartonu a jiného odpadu německé firmy GROSS GmbH

Drtiče dřeva, kartonu a jiného odpadu německé firmy GROSS GmbH Eurotooling s.r.o. Kostelní 988, Hulín 768 24 tel. 573 352091 info@eurotooling.cz www.eurotooling.cz Drtiče dřeva, kartonu a jiného odpadu německé firmy GROSS GmbH Drtiče GROSS představují špičkové řešení

Více

ECOLED ALPHA PCB LED PRŮMYSLOVÉ SVÍTIDLO LETÁ ZÁRUKA

ECOLED ALPHA PCB LED PRŮMYSLOVÉ SVÍTIDLO LETÁ ZÁRUKA 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů LED PRŮMYSLOVÉ SVÍTIDLO 5 LETÁ ZÁRUKA LED průmyslové svítidlo Nejvýkonnější LED svítidlo IP65 pro průmyslové prostory Výrobní haly Logistické areály a sklady

Více

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM 5 LETÁ ZÁRUKA ALPHA LED LINEAR SYSTEM Výrobní haly Logistické areály a sklady ECO FRIENDLY PR O D U C T lineární modulový osvětlovací

Více

www.macte.cz www.supplypro.com

www.macte.cz www.supplypro.com AUTOMATIZOVANÉ SKLADOVÉ SYSTÉMY Listopad 2012 Kdo jsme. MACTE, spol. s r.o. Lautnerova 3171/4 787 01 ŠUMPERK CZECH REPUBLIC Naše společnost působí na trhu více než 20 let: Produkty: - distributor ochranných

Více

Storage meets intelligence Nedcon Storage Systems

Storage meets intelligence Nedcon Storage Systems Storage meets intelligence Nedcon Storage Systems Nedcon je mezinárodní společnost zabývající se navrhováním, výrobou a instalací průmyslových regálových systémů. Slogan Storage meets inteligence, neboli

Více

Zajišťujeme komplexní logistické služby v oblasti skladování a dalších logistických služeb s přidanou hodnotou. S našimi zákazníky spolupracujeme na

Zajišťujeme komplexní logistické služby v oblasti skladování a dalších logistických služeb s přidanou hodnotou. S našimi zákazníky spolupracujeme na S K L A D O V A C Í A L O G I S T I C K É S L U Ž B Y Zajišťujeme komplexní logistické služby v oblasti skladování a dalších logistických služeb s přidanou hodnotou. S našimi zákazníky spolupracujeme na

Více

Zdravotnické vozíky Metal line Profi

Zdravotnické vozíky Metal line Profi Zdravotnické vozíky Metal line Profi www.klaro.cz Zdravotnické vozíky Metal line Profi úvodní informace Řada Metal Line PROFI jsou vozíky s nejvyšší kvalitou a zpracováním za použití špičkových materiálů

Více

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové tradice a kvalita čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové AKU zet Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít

Více

VÁHY PRO KANCELÁŘ. Váhy pro VAŠI KANCELÁŘ UNIVERZÁLNÍ VÁHY PRO KANCELÁŘE, SKLADY A VÝROBNÍ PROVOZY JEDNODUCHÁ OBSLUHA MOBILNÍ POUŽITÍ

VÁHY PRO KANCELÁŘ. Váhy pro VAŠI KANCELÁŘ UNIVERZÁLNÍ VÁHY PRO KANCELÁŘE, SKLADY A VÝROBNÍ PROVOZY JEDNODUCHÁ OBSLUHA MOBILNÍ POUŽITÍ VÁHY A VÁŽICÍ SYSTÉMY VÁHY PRO KANCELÁŘ UNIVERZÁLNÍ VÁHY PRO KANCELÁŘE, SKLADY A VÝROBNÍ PROVOZY JEDNODUCHÁ OBSLUHA MOBILNÍ POUŽITÍ Cenově výhodné váhy v úředně kalibrovatelném nebo cejchuschopném provedení

Více

UKB-Skříně pro ohraňovací nástroje a UKB-Příslušenství

UKB-Skříně pro ohraňovací nástroje a UKB-Příslušenství UKB-Skříně pro ohraňovací nástroje a UKB-Příslušenství 12 www.ukb-gmbh.cz KVALITNÍ NÁSTROJE VELMI DOBŘE SKLADOVANÉ Skladování, zabezpečení a uspořádání s UKB-skříněmi pro ohraňovací nástroje..........

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

VÝVOJ VÝROBA MONTÁŽE SERVIS PRODEJ NA SPLÁTKY

VÝVOJ VÝROBA MONTÁŽE SERVIS PRODEJ NA SPLÁTKY Výtahy VOTO Plzeň s.r.o. VÝVOJ VÝROBA MONTÁŽE SERVIS PRODEJ NA SPLÁTKY Vážená paní Věra Květoňová kvetonova31@seznam.cz V Plzni 30. září 2009 Nabídka č. 10064 Na základě Vaší poptávky Vám v příloze zasílám

Více

KATALOG. Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání. Přepravky přímo od výrobce. prepravky.cz MADE IN CZ

KATALOG. Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání. Přepravky přímo od výrobce. prepravky.cz MADE IN CZ KATALOG Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání. Přepravky přímo od výrobce. prepravky.cz MADE IN CZ O TBA PLASTOVÉ OBALY OBSAH OBSAH NEJLEPŠÍ KVALITA Naše vysoce kvalitní a

Více

Duální systém počítacích vah

Duální systém počítacích vah Průmyslové provedení Duální systém počítacích vah Typ : KPZ 2-08-2 Vnitřní dělení až 1/ 600.000 Rozlišení na displeji až 1/ 60.000 dílků Jednoduchá obsluha Příznivá cena Robustní provedení Nulování Vestavěný

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER D-18884-2010 Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER 02 STATIVY FIRMY DRÄGER D-1204-2011 Díky stativům firmy Dräger máte vše, co potřebujete, abyste mohli efektivně pracovat, neustále na

Více

Horizontální oběhové regály

Horizontální oběhové regály Horizontální oběhové regály Horizontální oběhové regály Spinblock jsou automatizovaným systémem skladování pracujícím na principu zboží k obsluze. Tento systém má široké použití, především v případě potřeby

Více

Montážní automat Pick-o-mat. Technika, která Vás nadchne

Montážní automat Pick-o-mat. Technika, která Vás nadchne Montážní automat Pick-o-mat Technika, která Vás nadchne Technika, která Vás nadchne Modulární manipulátor Volné uspořádání až 24 modulů, jednoduché polohování s T-drážkou Manipulační modul (str. 8) Zdvihový

Více

Technické parametry: rozměr (š,h,v) 43 x 45 x 29 cm - včetně pokladní zásuvky, hmotnost: 12 kg, příkon 20W (klid) 50W (tisk), 230V / 50Hz

Technické parametry: rozměr (š,h,v) 43 x 45 x 29 cm - včetně pokladní zásuvky, hmotnost: 12 kg, příkon 20W (klid) 50W (tisk), 230V / 50Hz Serd ECR 360 TF - 1.500 PLU - 64 zbožních skupin - 100 otevřených účtů (otevření, zavření, náhled detailů položek, rekapitulace, oddělení, - alfanumerická termo tiskárna (šíře - 57 mm, 10 řádků / sek.),

Více

PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE REGULOVANÉ POHONY ROBOTICKÁ PRACOVIŠTĚ KAMEROVÉ SYSTÉMY OBCHOD

PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE REGULOVANÉ POHONY ROBOTICKÁ PRACOVIŠTĚ KAMEROVÉ SYSTÉMY OBCHOD PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE REGULOVANÉ POHONY ROBOTICKÁ PRACOVIŠTĚ KAMEROVÉ SYSTÉMY OBCHOD ӏ Svařování ӏ Manipulace ӏ Broušení, frézování, řezání ӏ Lepení ӏ Robotické buňky ӏ Jednotlivá pracoviště ӏ Robotické

Více

Manipulační technika. Dřevo je samovolně se obnovující zdroj

Manipulační technika. Dřevo je samovolně se obnovující zdroj Manipulační technika Dřevo je samovolně se obnovující zdroj surovin s mnohostrannými možnostmi využití a s mnoha přednostmi pro naše životní prostředí. Proto jsou efektivita a flexibilita důležitými argumenty

Více

PREMIUM Heavy RHF CONTEG DATASHEET. Všechna práva vyhrazena, CONTEG 2014 STOJANOVÉ ROZVADĚČE. CONTEG, spol. s r.o. version:

PREMIUM Heavy RHF CONTEG DATASHEET.   Všechna práva vyhrazena, CONTEG 2014 STOJANOVÉ ROZVADĚČE. CONTEG, spol. s r.o. version: version: 0-0-0 CONTEG DATASHEET STOJANOVÉ ROZVADĚČE PREMIUM Heavy RHF CONTEG, spol. s r.o. Centrála Česká republika: Na Vítězné pláni / 0 00 Praha Tel.: +0 Fax: +0 Výrobní závod Česká republika: K Silu

Více

Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko technologický. Racionalizace logistických procesů ve vybraném podniku

Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko technologický. Racionalizace logistických procesů ve vybraném podniku Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko technologický Racionalizace logistických procesů ve vybraném podniku Autor diplomové práce: Vedoucí diplomové práce: Bc. Barbara Škarvadová Ing. Ondrej

Více

Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ. www.simplesystem.cz. Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C

Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ. www.simplesystem.cz. Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ www.simplesystem.cz Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C 2 Nakupujte zboží kategorie C snadno rychle & transparentně 3 Fakta, která vás přesvědčí: Nákupní

Více

To je ] Trénink při skutečné práci. Concept MILL 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem

To je ] Trénink při skutečné práci. Concept MILL 450. CNC výcvik s průmyslovým výkonem [ To je ] E[M]CONOMy: Trénink při skutečné práci. Concept MILL 450 CNC výcvik s průmyslovým výkonem Concept MILL 450 Zažijte bezkonkurenční obrábění. Concept Mill 450 je kompletní průmyslový stroj pro

Více

STROJE NA PROFESIONÁLNÍ PRANÍ KOBERCŮ. technologie pro profesionálové. www.carpetwashing.com

STROJE NA PROFESIONÁLNÍ PRANÍ KOBERCŮ. technologie pro profesionálové. www.carpetwashing.com STROJE NA PROFESIONÁLNÍ PRANÍ KOBERCŮ technologie pro profesionálové CATINET #1 NA SVĚTĚ Španělský výrobce strojů na praní koberců Catinet vyvinul první stroje na praní koberců na světě v roce 1992. Dnes

Více