Vlastní hodnocení školy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vlastní hodnocení školy"

Transkript

1 Základní škola a mateřská škola Brtnice, příspěvková organizace Školní 725, Brtnice Vlastní hodnocení školy Zpracováno k Vlastní hodnocení školy bylo zpracováno na základě novely vyhlášky č. 225/2009 Sb., kterou se mění vyhláška č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních zpráv a vlastního hodnocení. Toto hodnocení je zpracováno za období školního roku 2015/2016.

2 Úvod: Dne vznikl samostatný právní subjekt sloučením Základní školy Brtnice, Mateřské školy Brtnice a Mateřské školy Střížov. Název právního subjektu: Základní škola a mateřská škola Brtnice, p. o. Zřizovatelem je město Brtnice. Filozofií školy je zaměřovat se na zlepšení tělesné zdatnosti, vedení dětí ke zdravým životním návykům a postojům a k podporování pohybových dovedností. Dětem chybí dostatek pohybu, mají špatné držení těla, kulatá záda, špatnou životosprávu. Pohyb přispívá nejenom ke zlepšování tělesné zdatnosti, pohybové a zdravotní kultuře, ale je jednou ze základních potřeb předškolního dítěte a důležitým prostředkem dětského objevování světa. Je prostředkem seznamování se s prostředím, prvním učením, jak ovládat své tělo a jak si poradit se svým okolím. Napomáhá vyjádřit sebe sama a komunikovat s ostatními. Je také prostředkem získávání sebevědomí, hodnocení sebe samého, vzájemného srovnávání, pomoci si, soupeření a spolupráce. Cíle chceme naplňovat pomocí hry, učení a práce za aktivní spolupráce s rodiči. Pouze tak můžeme dosáhnout kvalitních výsledků.

3 Základní informace o mateřské škole. Název školy Adresa základní školy: Adresa Mateřské školy Brtnice: Adresa Mateřské školy Střížov: Základní škola a mateřská škola Brtnice Školní 725,58832 Brtnice Školní 697, Brtnice Střížov 44, Luka nad Jihlavou IČO IZO Ředitelka: Zástupce ředitele: Vedoucí učitelka MŠ: Spojovatelka: Mgr. Blanka Čerklová Mgr. Alena Cahová Dana Papírníková Daria Dočekalová Mateřská škola Brtnice: Mateřská škola Střížov: Jídelna: základní školy: mateřské školy: Adresa internetové stránky: Právní forma Zařazení do sítě škol Název zřizovatele: Vedoucí pracovníci Koordinátor ŠVP PV: Ingrid Švaříčková skola@zsbrtnice.cz msbrtnice@seznam.cz Příspěvková organizace (jako subjekt) Město Brtnice Ředitelka: Mgr. Blanka Čerklová Zástupkyně: Mgr. Alena Cahová Dana Papírníková

4 Hlavní činnost školy Mateřská škola je vymezena zákona č. 561/ 2004 Sb., školský zákon a vyhláškou 14/2005 Sb., ve znění pozdějších předpisů o předškolním vzdělávání Příspěvková organizace dále zajišťuje školní stravování podle ustanovení vyhlášky č. 107/2005 sb., o školním stravování Kapacita mateřské školy: 140 dětí

5 OBECNÁ CHARAKTERISTIKA MŠ Mateřská škola je ve městě Brtnice jedinou mateřskou školou. Zřizovatelem Základní školy a mateřské školy je Město Brtnice. Mateřská škola byla otevřena v roce Budova mateřské školy se skládá ze dvou pavilonů, které mají samostatné vchody. Do každého pavilonu jsou situovány dvě třídy. Celkem je tedy budova typizovaná pro čtyři třídy. Všechny třídy jsou věkově heterogenní. Dvě třídy jsou zaměřeny na přípravu dětí do základní školy. Třídy jsou s celodenním provozem. Od na časově omezenou dobu, a to do , Krajský úřad Kraje Vysočina rozhodl na základě žádosti Města Brtnice se sídlem Brtnice, nám. Svobody 379, které je zřizovatelem právnické osoby s názvem Základní škola a mateřská škola Brtnice, příspěvková organizace se sídlem Brtnice, Školní 725, o navýšení nejvyššího počtu dětí v mateřské škole na 140 dětí. V budově ZŠ byla otevřena třída pro 20 předškolních dětí, která však vzhledem k nižšímu počtu dětí nebyla ve školním roce 2015/2016 využita. Do Mateřské školy v Brtnici dojíždějí děti z okolních obcí: Jestřebí, Panská Lhota, Malé a Uhřínovice. Provoz zajišťují kvalifikované pedagogické pracovnice a dvě provozní pracovnice. Mateřská škola má pěknou a prostornou zahradu se zelení, hřištěm a pískovišti. V roce 2013 byla na školní zahradě provedena nová výsadba zeleně. V roce 2015 byly na zahradu umístěny nové herní prvky a opravena pískoviště. Zahradu lze využívat po celý rok. Celý objekt je oplocen a uzavřen. Vchody do budov se zamykají. Vhodným prostorem pro vycházky je park s rybníkem, sportovní hřiště, které využíváme. Při delších vycházkách si můžeme prohlédnout i historickou část města, zámecký park a zhlédnout různé výstavy. Mateřská škola ve Střížově je zřízena v budově bývalé fary. Je to jednotřídní mateřská škola, kde jsou děti ve věku 3-6 let, v případě odkladu školní docházky i 7 leté. Menší zahrada navazuje na budovu mateřské školy. Do mateřské školy dojíždějí děti i z okolních obcí: Přímělkov a Svatoslav.

6 Hlavní oblasti vlastního hodnocení školy: 1. věcné podmínky 2. životospráva 3. psychosociální podmínky 4. organizace vzdělávání 5. řízení mateřské školy 6. personální a pedagogické zajištění 7. spoluúčast rodičů 8. výsledky vzdělávání Věcné podmínky Budova Mateřské školy v Brtnici Mateřská škola je v provozu od roku V roce 2011 byla budova zateplena a vyměněná okna. Každá třída má svoji hernu, ložnici, kuchyňku a sociální zařízení. Využívány jsou dvě ložnice pro mladší děti a dvě ložnice se využívají k herním aktivitám. V roce 2012 a 2013 byly postupně zmodernizovány kuchyňky u každé třídy. Ve třídě Motýlků je nový nábytek od roku 2012 a nové PVC. Do ostatních tříd byly v roce 2015 zakoupené nové židličky a stolky. Ostatní nábytek je původní. Ve třídě Berušek bylo v roce 2015 vyměněno PVC v herně, v ložnici i na schodech a zmodernizované sociální zařízení pro děti. Vybavení hračkami a pomůckami odpovídá počtu dětí ve třídě. Hračky se průběžně obnovují a doplňují. Jsou umístěny tak, aby je děti dobře viděly, mohly si je samostatně půjčovat a zároveň uklízet na správné místo. V mateřské škole chybí technické vybavení tříd (interaktivní tabule, počítače, tiskárny, ). Byla by nutná rekonstrukce sociálního zařízení, vybavení tříd novým nábytkem a osvětlení. Budova Mateřské školy ve Střížově Mateřská škola ve Střížově je v budově bývalé fary. Děti mají hernu rozdělenou na dvě části a samostatnou ložnici, kuchyňku, sociální zařízení a šatnu. V roce 2012 bylo zmodernizované sociální zařízení. Strava do mateřské školy se dováží ze školní jídelny při ZŠ Puklice. Je třeba postupně budovu MŠ opravovat a zvelebovat. Životospráva Dětem byla poskytována plnohodnotná a vyvážená strava dle předpisů. Byla zachována vhodná skladba jídelníčků, dodržována zdravá technologie přípravy pokrmů a nápojů. Děti měly stále k dispozici ve třídě dostatek tekutin a mezi jednotlivými podávanými pokrmy byly dodržovány vhodné intervaly. V jednotlivých třídách byl stanovený flexibilní denní program, který umožňoval organizaci činností v průběhu dne přizpůsobit potřebám rodičů - přivádět děti podle svých možností, aby bylo možné reagovat na neplánované události v životě MŠ. V denním programu byly respektovány individuální potřeby různých činností, pohybových aktivit, spánku a odpočinku. Volba činností a denní program umožňoval, že děti měly dostatek volného pohybu nejen na zahradě, ale i v interiéru MŠ. Děti byly každodenně dostatečně dlouho venku.

7 Psychosociální podmínky Naším úsilím bylo, aby se děti i dospělí cítili v prostředí MŠ dobře, spokojeně, jistě a bezpečně. Nově příchozí dítě mělo možnost se postupně adaptovat, v případě potřeby mohli být rodiče s dětmi společně ve třídě. Třídy svým členěním a hracími kouty umožňovaly dětem podle svých potřeb nalézt soukromí a vytvořit pocit zázemí, bezpečí a klidu. Pedagogické pracovnice respektovaly potřeby dětí, jednaly nenásilně a citlivě. Volnost a osobní svoboda dětí byla vyvážená s nezbytnou mírou omezení, vyplývajících z nutnosti dodržovat denní řád a pravidla třídy, které si děti společně vytvářely. Pedagogické pracovnice se plně věnovaly dětem a jejich vzdělávání. Třída byla pro děti kamarádským prostředím, ve kterém si navzájem dokázaly naslouchat a respektovat se. Plánování činností vycházelo z potřeb a zájmů dětí, vyhovovalo individuálním vzdělávacím potřebám a možnostem dětí. Vzdělávací nabídka odpovídala mentalitě předškolního dítěte. Uplatňovali jsme pedagogický styl s nabídkou aktivní spoluúčasti a samostatným rozhodováním dítěte. Organizace vzdělávání Délka provozu školy byla stanovena od 6.00 hodin do hodin. Denní program v jednotlivých třídách odpovídal individuálním potřebám dětí. Spontánní a řízené činnosti byly vyvážené, a to včetně aktivit MŠ nad rámec běžného programu. Byly vytvářeny podmínky pro individuální, skupinové i frontální činnosti, děti měly možnost se realizovat ve velkých i malých skupinách. Plánování činností vycházelo z potřeb a zájmů dětí, vyhovovalo jejich individuálním vzdělávacím potřebám. Byly vytvářeny vhodné podmínky pro plnění třídních vzdělávacích programů v každé třídě. Učitelky se plně věnovaly dětem a jejich vzdělávání, snažily se, aby děti v MŠ nacházely potřebné zázemí, klid a soukromí. Řízení MŠ Škola se při své činnosti řídí základními organizačními směrnicemi, které tvoří směrnice z oblasti: o správy písemností o správy majetku o pracovně právních vztahů, bezpečnosti a hygieny práce o výchovy a vzdělávání Povinnosti, pravomoci a úkoly všech pracovníků byly jasně vymezeny v pracovních náplních. Snažily jsme se vytvářet funkční informační systém, a to jak uvnitř MŠ přesné určení místa uložení dokumentů, nástěnky, tak navenek nástěnky se zprávami pro rodiče a informovanost rodičů učitelkami jednotlivých tříd. V čele školy jako právního subjektu základní a mateřské školy stála ředitelka organizace. Řízení bylo směrováno na kontrolu práce jak pedagogických, tak provozních zaměstnanců, s cílem zajištění plynulého provozu MŠ, sledování úrovně pedagogické práce a všestranného rozvoje osobnosti každého dítěte a jeho přípravu na život Personální a pedagogické zajištění Kapacita Mateřské školy v Brtnici je 120 dětí. Výchovu a vzdělávání zajišťovalo 8 kvalifikovaných pracovnic. Provoz zajišťovaly 2 provozní pracovnice.

8 Kapacita Mateřské školy ve Střížově je 20 dětí. Výchovu a vzdělávání zajišťovaly dvě pedagogické pracovnice, z toho jedna na zkrácený pracovní úvazek, a jedna provozní pracovnice. Přímá práce pedagogů byla organizována tak, aby byla vždy a při všech činnostech zajištěna dětem optimální pedagogická péče a bezpečnost. Pedagogové se chovali a jednali tak, aby byli vždy na profesní úrovni v souladu se společenskými pravidly, pedagogickými a metodickými zásadami předškolního vzdělávání. Spoluúčast rodičů Snažili jsme se, aby ve vztahu mezi pedagogy a rodiči byla oboustranná důvěra a otevřenost, respekt a ochota spolupracovat ne vždy se to dařilo. Pedagogové měli snahu vyhovět konkrétním potřebám rodičů. Nabízeli jsme rodičům podíl na dění v MŠ a účast na různých programech. Spoluúčast rodičů byla však velmi nízká. Pracovní schůzky - individuálně v jednotlivých třídách na základě potřeb a přání rodičů. Rodiče byli pravidelně a dostatečně informováni o všem, co se v MŠ děje, prostřednictvím učitelek a písemných informací na nástěnkách, na webových stránkách školy a facebooku. Výsledky vzdělávání Průběh a výsledky vzdělávání hodnotíme jako uspokojivé, je kladně oceněno i ze strany rodičů. Školní vzdělávací program školy Jsme kamarádi, kteří chtějí spolu poznat svět tvořily společně všechny pedagogické pracovnice MŠ. Vycházely jsme především z manuálu Rámcového vzdělávacího programu, využívaly jsme znalosti z četby odborné a metodické literatury, z různých seminářů v rámci dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků. Učitelky měly sestaveny vlastní třídní vzdělávací programy. Při tvorbě TVP vycházely ze ŠVP PV a RVP PV. Dařilo se vytvářet prostor k rozvoji fantazie a tvořivosti dětí. Třídní plány obsahovaly záměry pro cílenou individuální péči a rozvoj jemné motoriky. Učitelky naplňování TVP průběžně vyhodnocovaly, zaměřily se na efektivní využití podnětů z reálných podmínek školy i jejího okolí. Filozofií školy je zaměřovat se na zlepšení tělesné zdatnosti, vedení dětí ke zdravým životním návykům a postojům a k podporování pohybových dovedností. Proto jsme se ve šk. roce zaměřili na zdravý rozvoj pohybových dovedností dětí. Některé děti navštěvovaly kurz bruslení na stadionu HC Dukla Jihlava, dále jsme jezdili lyžovat s Lyžařskou školou Zajda na kopec Šacberk a v letním období předškolní děti absolvovaly plavecký výcvik na ZŠ Demlova. Dále jsme letos uspořádali spoustu společných akcí pro rodiče a děti, např. Honba za pokladem, společné tvoření, Čarodějnický rej a pasování školáků. Během školního roku nás navštívilo také několik divadelních společností a pan Hořák ze Záchranné stanice savců a sov Chrástov. V dalším školním roce bychom rádi pokračovali v tomto trendu, jelikož je pro nás důležité, co v MŠ dítě získá a odnese si do dalšího života. V Brtnici dne Mgr.Blanka Čerklová Razítko školy ředitelka školy

Výroční zpráva o činnosti mateřské školy

Výroční zpráva o činnosti mateřské školy Základní škola a mateřská škola Brtnice, p. o., Školní 725, 588 32 Brtnice Výroční zpráva o činnosti mateřské školy ve školním roce 2015 2016 Schváleno na pedagogické radě dne 31.8.2016 Vypracovala: Dana

Více

Výroční zpráva o činnosti mateřské školy

Výroční zpráva o činnosti mateřské školy Základní škola a mateřská škola Brtnice, p. o., Školní 725, 588 32 Brtnice Výroční zpráva o činnosti mateřské školy ve školním roce 2014 2015 Schváleno na pedagogické radě dne 25.8.2015 Vypracovala: Bc.

Více

Výroční zpráva o činnosti mateřské školy

Výroční zpráva o činnosti mateřské školy Základní škola a mateřská škola Brtnice, p. o., Školní 725, 588 32 Brtnice Výroční zpráva o činnosti mateřské školy ve školním roce 2013 2014 Schváleno na pedagogické radě dne 28. 8. 2014 Vypracovala:

Více

PROJEKT EVALUACE MATEŘSKÉ ŠKOLY JANSKÉ LÁZNĚ

PROJEKT EVALUACE MATEŘSKÉ ŠKOLY JANSKÉ LÁZNĚ PROJEKT EVALUACE MATEŘSKÉ ŠKOLY JANSKÉ LÁZNĚ Vypracovala: Hana Stránská 30. 6. 2007 ÚVOD: Evaluace je neustálý proces vyhodnocování podmínek vzdělávání a vzdělávacího procesu v MŠ. Jedná se o systematické

Více

Koncepce rozvoje Mateřské školy

Koncepce rozvoje Mateřské školy Základní škola a Mateřská škola Březí, příspěvková organizace, Školní 194, 691 81 Březí Pracoviště Mateřská škola, U Školky 258, Březí 691 81 Koncepce rozvoje Mateřské školy Název mateřské školy Základní

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Olomouc, Řezníčkova 1. Řezníčkova 1, 772 00 Olomouc. Identifikátor školy: 600 140 270

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Olomouc, Řezníčkova 1. Řezníčkova 1, 772 00 Olomouc. Identifikátor školy: 600 140 270 Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Olomouc, Řezníčkova 1 Řezníčkova 1, 772 00 Olomouc Identifikátor školy: 600 140 270 Termín konání inspekce:

Více

Výroční zpráva o činnosti mateřské školy

Výroční zpráva o činnosti mateřské školy Základní škola a mateřská škola Brtnice, p. o., Školní 725, 588 32 Brtnice Výroční zpráva o činnosti mateřské školy ve školním roce 2012 2013 Schváleno na pedagogické radě dne 27. 8. 2013 Vypracovala:

Více

Výroční zpráva. Mateřská škola Hvězdička, Liberec, Gagarinova 788/9, příspěvková organizace. tel.: 482 322 095. e-mail: ms.gagarinova@volny.

Výroční zpráva. Mateřská škola Hvězdička, Liberec, Gagarinova 788/9, příspěvková organizace. tel.: 482 322 095. e-mail: ms.gagarinova@volny. Výroční zpráva Mateřská škola Hvězdička, Liberec, Gagarinova 788/9, příspěvková organizace tel.: 482 322 095 e-mail: ms.gagarinova@volny.cz www.skolkaliberec.cz Provoz zahájen 15. 2. 2011 Školní rok 2012/2013

Více

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY

KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLY Zpracovala: Mgr. Barbora Mrázková, ředitelka školy pro funkční období 2016 2022 VIZE Vhodně doplňovat rodinnou výchovu a v úzké vazbě na ni rozvíjet dítě s ohledem na jeho potřeby,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Český Krumlov, Plešivec II/391. Plešivec II 391, 381 01 Český Krumlov. Identifikátor školy: 600 058 778

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Český Krumlov, Plešivec II/391. Plešivec II 391, 381 01 Český Krumlov. Identifikátor školy: 600 058 778 Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola, Český Krumlov, Plešivec II/391 Plešivec II 391, 381 01 Český Krumlov Identifikátor školy: 600 058 778 Termín konání inspekce:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Česká školní inspekce. Středočeský inspektorát. Mateřská škola Votice. Sadová 565, 259 01 Votice. Identifikátor školy: 600 041 794

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Česká školní inspekce. Středočeský inspektorát. Mateřská škola Votice. Sadová 565, 259 01 Votice. Identifikátor školy: 600 041 794 Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Votice Sadová 565, 259 01 Votice Identifikátor školy: 600 041 794 Termín konání inspekce: 1. a 2. prosinec 2004 Čj.: Signatura:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. 60. mateřská škola Plzeň, Manětínská 37. Manětínská 37, 323 00 Plzeň. Identifikátor školy: 600 069 036

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. 60. mateřská škola Plzeň, Manětínská 37. Manětínská 37, 323 00 Plzeň. Identifikátor školy: 600 069 036 Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA 60. mateřská škola Plzeň, Manětínská 37 Manětínská 37, 323 00 Plzeň Identifikátor školy: 600 069 036 Termín konání inspekce: 8. a 9. března 2006

Více

Dodatek k ŠVP PV č. 2

Dodatek k ŠVP PV č. 2 Dodatek k ŠVP PV č. 2 Název školního vzdělávacího programu: Čas plný her a objevování Škola: Základní a mateřská škola Drnholec, okres Břeclav, příspěvková organizace Ředitelka školy: RNDr. Jana Kalandrová

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Okresní pracoviště Žďár nad Sázavou INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Okresní pracoviště Žďár nad Sázavou INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 115 16/99-11073 Signatura: bk5as108 Oblastní pracoviště č. 11 Jihlava Okresní pracoviště Žďár nad Sázavou INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Mateřská škola Poděšín Poděšín/45,

Více

Program práce MŠ na školní rok

Program práce MŠ na školní rok Základní škola a mateřská škola Brtnice, p. o., Školní 725, 588 32 Brtnice Program práce MŠ na školní rok 2016 2017 Schváleno na pedagogické radě 31.8.2016 Vypracovala: Dana Papírníková Vize Rozvoj osobnosti

Více

Výroční zpráva za školní rok

Výroční zpráva za školní rok Výroční zpráva za školní rok 2015-201 Zpracovala Mgr. Iva Burdová, MBA 31. 8.201 Projednáno se zřizovatelem 31. 8. 201 Projednáno pedagogickou radou 30. 11. 201 Obsah Výroční zpráva... 3 Charakteristika

Více

Program práce MŠ na školní rok

Program práce MŠ na školní rok Základní škola a mateřská škola Brtnice, p. o., Školní 725, 588 32 Brtnice Program práce MŠ na školní rok 2017 2018 Schváleno na pedagogické radě 31. 8. 2017 Vypracovala: Dana Zimolová Vize Rozvoj osobnosti

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Karviná Mizerov Centrum Centrum 2314, Karviná-Mizerov. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Karviná Mizerov Centrum Centrum 2314, Karviná-Mizerov. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Karviná Mizerov Centrum 2314 Centrum 2314, 734 01 Karviná-Mizerov Identifikátor školy: 600 135 764 Termín konání inspekce:

Více

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1091/07-09. Předmět inspekční činnosti:

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-1091/07-09. Předmět inspekční činnosti: Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-1091/07-09 Základní škola a mateřská škola, Voděrady, okres Rychnov nad Kněžnou Adresa: 517 34 Voděrady 2 Identifikátor:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Ostrava-Plesná příspěvková organizace. Dobroslavická 42, Ostrava-Plesná. Identifikátor:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Ostrava-Plesná příspěvková organizace. Dobroslavická 42, Ostrava-Plesná. Identifikátor: Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Ostrava-Plesná příspěvková organizace Dobroslavická 42, 725 27 Ostrava-Plesná Identifikátor: 600 143 775 Termín konání

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Dlouhá Ves, příspěvková organizace. Dlouhá Ves 170, Sušice. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Dlouhá Ves, příspěvková organizace. Dlouhá Ves 170, Sušice. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a mateřská škola Dlouhá Ves, příspěvková organizace Dlouhá Ves 170, 342 01 Sušice Identifikátor školy: 650 032 951 Termín konání

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Brno, Vinařská 4, příspěvková organizace. Vinařská 4/958, Brno. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Brno, Vinařská 4, příspěvková organizace. Vinařská 4/958, Brno. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Brno, Vinařská 4, příspěvková organizace Vinařská 4/958, 603 00 Brno Identifikátor školy: 600 107 213 Termín konání inspekce:

Více

Program práce MŠ na školní rok

Program práce MŠ na školní rok Základní škola a mateřská škola Brtnice, p. o., Školní 725, 588 32 Brtnice Program práce MŠ na školní rok 2015 2016 Schváleno na pedagogické radě 25.8.2015 Vypracovala: Bc. Marie Vaculíková Vize Rozvoj

Více

Výroční zpráva Mateřské školy Krupá, okres Rakovník, školní rok 2016/2017

Výroční zpráva Mateřské školy Krupá, okres Rakovník, školní rok 2016/2017 Výroční zpráva Mateřské školy Krupá, okres Rakovník, školní rok 2016/2017 Vypracovala: ředitelka MŠ Růžena Horáčková I. Identifikační údaje: Název: Mateřská škola Krupá Adresa: Krupá 201, okres Rakovník,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola U Bobříka, Praha 13, Podpěrova Podpěrova/ Praha 5 - Stodůlky. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola U Bobříka, Praha 13, Podpěrova Podpěrova/ Praha 5 - Stodůlky. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola U Bobříka, Praha 13, Podpěrova 1880 Podpěrova/1880 155 00 Praha 5 - Stodůlky Identifikátor školy: 600 038 025 Termín konání inspekce:

Více

Harmonická škola pro život

Harmonická škola pro život Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání Harmonická škola pro život Základní škola a mateřská škola Ostrava - Lhotka, příspěvková organizace Identifikační údaje Předkladatel Základní škola Ostrava

Více

Na budovu mateřské školy bezprostředně navazuje zahrada, která je vybavena pískovištěm a prolézačkami.

Na budovu mateřské školy bezprostředně navazuje zahrada, která je vybavena pískovištěm a prolézačkami. 3. PODMÍNKY VZDĚLÁVÁNÍ 3.1. Věcné (materiální) podmínky Mateřská škola má dostatečné prostory a takové prostorové uspořádání, které vyhovuje skupinovým i individuálním činnostem dětí. Dětský nábytek, tělocvičné

Více

VLASTNÍ HODNOCENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY HUNTÍŘOV ZA ŠKOLNÍ ROK 2011-2012

VLASTNÍ HODNOCENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY HUNTÍŘOV ZA ŠKOLNÍ ROK 2011-2012 VLASTNÍ HODNOCENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY HUNTÍŘOV ZA ŠKOLNÍ ROK 2011-2012 Zpracovala a předkládá: Dana Miřejovská Místo a datum zpracování: Huntířov, 30.8.2012 Základní údaje o škole Název: Sídlo: Právní forma:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Albrechtice v Jizerských horách, okres Jablonec nad Nisou

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola Albrechtice v Jizerských horách, okres Jablonec nad Nisou Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Albrechtice v Jizerských horách, okres Jablonec nad Nisou Adresa: 468 43 Albrechtice v Jizerských horách 226

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008 Základní škola a Mateřská škola Moravské Knínice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 27/28 MORAVSKÉ KNÍNICE Září 28 Zpracovala: Alena Matějíčková

Více

KOMORNÍ LHOTKA. Školní rok 2010-2011

KOMORNÍ LHOTKA. Školní rok 2010-2011 MATEŘSKÁ ŠKOLA PRZEDSZKOLE KOMORNÍ LHOTKA Výroční zpráva o činnosti mateřské školy Školní rok 2010-2011 Mateřská škola przedszkole Komorní Lhotka 153 Základním posláním naší mateřské školy je zdravý tělesný,

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-73/14-J. Mateřská škola Malčín, 68

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-73/14-J. Mateřská škola Malčín, 68 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIJ-73/14-J Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Mateřská škola Malčín, 68 Malčín 68, 582 91 Světlá nad Sázavou msmalcin@seznam.cz

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-304/09-J. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-304/09-J. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-304/09-J Název školy: Mateřská škola Markvartice Adresa: Markvartice 42, 675 22 Stařeč Identifikátor: 600 121 208 IČ: 70995184

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Brno, V Aleji 2, příspěvková organizace. 620 00 Brno. Identifikátor školy: 600 107 299

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Brno, V Aleji 2, příspěvková organizace. 620 00 Brno. Identifikátor školy: 600 107 299 Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Brno, V Aleji 2, příspěvková organizace 620 00 Brno Identifikátor školy: 600 107 299 Termín konání inspekce: 15. a 16. březen

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-361/13-J. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-361/13-J. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIJ-361/13-J Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Mateřská škola Svatoslav Svatoslav 31, 675 07 Čechtín IČO:

Více

Příloha č. 9 Cíle a kritéria evaluace školní a třídní úroveň

Příloha č. 9 Cíle a kritéria evaluace školní a třídní úroveň Příloha č. 9 Cíle a kritéria evaluace školní a třídní úroveň Předmět evaluace Cíle evaluace Podmínky vzdělávání: Věcné podmínky 1. Vhodnost dětského nábytku 2. Struktura v prostoru pro děti s PAS 3. Materiální

Více

Školní vzdělávací program pro školní družinu v Kostelanech nad Moravou

Školní vzdělávací program pro školní družinu v Kostelanech nad Moravou Školní vzdělávací program pro školní družinu v Kostelanech nad Moravou Adresa: MŠ Kostelany nad Moravou č. 151 ŠD:IZO: 173000291 okres Uherské Hradiště příspěvková organizace 686 01 IČO: 70982708 Tel:

Více

Tato oblast by měla ověřit naplňování stanovených záměrů a cílů v dokumentech školy a zároveň soulad školních dokumentů s cíli RVP PV.

Tato oblast by měla ověřit naplňování stanovených záměrů a cílů v dokumentech školy a zároveň soulad školních dokumentů s cíli RVP PV. 9 EVALUAČNÍ (HODNOTÍCÍ) SYSTÉM MATEŘSKÉ ŠKOLY 9.1 DOKUMENTY ŠKOLY ŠVP PV TVP, SOULAD ŠVP PV RVP PV Tato oblast by měla ověřit naplňování stanovených záměrů a cílů v dokumentech školy a zároveň soulad školních

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MATEŘSKÁ ŠKOLA PAPÍRENSKÁ ČESKÉ BUDĚJOVICE Mateřská škola Papírenská ul.23.37007 České Budějovice a odloučené pracoviště Mateřská škola Šafaříkova ul. 14. 37007 České Budějovice.

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIJ-667/10-J. Rantířovská 4375/9, Jihlava. školská právnická osoba

Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIJ-667/10-J. Rantířovská 4375/9, Jihlava. školská právnická osoba Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIJ-667/10-J Název kontrolované osoby: Sídlo: MATEŘSKÁ ŠKOLA KVÍTEK Rantířovská 4375/9, 586 05 Jihlava IČO: 71 341 196 Identifikátor:

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KROK ZA KROKEM CELÝM ROKEM

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KROK ZA KROKEM CELÝM ROKEM ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KROK ZA KROKEM CELÝM ROKEM O B S A H : 1. Identifikační údaje 2. Obecná charakteristika školy 3. Podmínky vzdělávání 3.1. Věcné podmínky 3.2. Ţivotospráva

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ROK V MATEŘSKÉ ŠKOLE

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ROK V MATEŘSKÉ ŠKOLE Mateřská škola Krčmaň, příspěvková organizace Olomoucká 85, Krčmaň, 779 00, IČO 709 844 76 tel. 585 393 030, www.mskrcman.cz, e-mail:,mskrcman@seznam.cz ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

Více

Mateřská škola Sluníčko, Tišnov, Na Rybníčku 1700

Mateřská škola Sluníčko, Tišnov, Na Rybníčku 1700 Mateřská škola Sluníčko, Tišnov, Na Rybníčku 1700 Základní údaje o škole Název: Mateřská škola Sluníčko,Tišnov, Na Rybníčku 1700 Sídlo: Na Rybníčku 1700, 666 01 Tišnov E-mail: slunicko.ms @ volny.cz, slunicko.ms.sj.@seznam.cz

Více

Školní vzdělávací program pro školní družinu

Školní vzdělávací program pro školní družinu 1. základní škola Cheb, Americká 36 Identifikační údaje Název programu: název školy 1. základní škola Cheb, Americká 36 REDIZO IČ 70987211 adresa školy Americká 36, Cheb 350 02 ředitel Mgr. Miroslav Janoušek

Více

Provozní řád mateřské školy

Provozní řád mateřské školy Provozní řád mateřské školy I. Údaje o řízení Ředitelka školy Mgr. Alena Vrbická Vedoucí učitelka školy Ivana Pavlová Telefonní číslo školy a do třídy Motýlků 567 219 316 Mobilní telefon do třídy Berušky

Více

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-1220/13-B

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-1220/13-B Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIB-1220/13-B Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: E-mail právnické osoby: IČO: 70 990 239 Identifikátor: 600 105

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Moravičany. Moravičany 260, 789 82 Moravičany. Identifikátor školy: 600 147 444

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Moravičany. Moravičany 260, 789 82 Moravičany. Identifikátor školy: 600 147 444 Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Moravičany Moravičany 260, 789 82 Moravičany Identifikátor školy: 600 147 444 Termín konání inspekce: 17. 19. květen 2005 Čj:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016 Fakultní základní škola Komenium a Mateřská škola Olomouc, 8. května 29 příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016 Zpracovala: Mgr. Zuzana Arelýová, vedoucí učitelka V Olomouci dne 31.8.2016 1 OBSAH:

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-162/14-J. Mateřská škola Kaliště.

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-162/14-J. Mateřská škola Kaliště. Česká školní inspekce INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIJ-162/14-J Název právnické osoby vykonávající činnost škol a školských zařízení Mateřská škola Kaliště Sídlo 394 51 Kaliště 60 E-mail právnické osoby IČO 75

Více

Základní škola a mateřská škola Palkovice, okres Frýdek Místek, příspěvková organizace. Provozní řád

Základní škola a mateřská škola Palkovice, okres Frýdek Místek, příspěvková organizace. Provozní řád Základní škola a mateřská škola Palkovice, okres Frýdek Místek, příspěvková organizace Provozní řád Č.j.: Účinnost od: 1.9.2015 Spisový znak: Počet příloh: Základní škola a mateřská škola Palkovice, okres

Více

Koncepce rozvoje Základní školy s rozšířenou výukou jazyků

Koncepce rozvoje Základní školy s rozšířenou výukou jazyků Koncepce rozvoje Základní školy s rozšířenou výukou jazyků Ladislava Coňka 40/3, 142 00 Praha 4-Písnice Zpracovala Mgr. Blanka Chýlová Praha, duben 2013 Obsah Úvod Silné stránky Slabé stránky Vize školy

Více

Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2013 2014

Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2013 2014 Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy Školní rok 2013 2014 Mateřská škola Komorní Lhotka 153 Zřizovatel: OÚ Komorní Lhotka Ředitelka: Mgr.

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Hnojice, okres Olomouc, příspěvková organizace Hnojice 59. Identifikátor:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Hnojice, okres Olomouc, příspěvková organizace Hnojice 59. Identifikátor: Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Hnojice, okres Olomouc, příspěvková organizace 783 11 Hnojice 59 Identifikátor: 600 138 941 Termín konání inspekce: 26. září

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Horní Bojanovice, příspěvková organizace. Horní Bojanovice 170, Hustopeče u Brna

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Horní Bojanovice, příspěvková organizace. Horní Bojanovice 170, Hustopeče u Brna Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola, Horní Bojanovice, příspěvková organizace Horní Bojanovice 170, 693 01 Hustopeče u Brna Identifikátor školy: 600 111 504 Termín

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-898/13-U. Mateřská škola Valkeřice

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-898/13-U. Mateřská škola Valkeřice Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIU-898/13-U Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Mateřská škola Valkeřice Sídlo 407 24 Valkeřice 273 E-mail

Více

Č e s k á š k o l n í i n s p e k c e. Č. j / Inspektorát č.03 Praha východ INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č e s k á š k o l n í i n s p e k c e. Č. j / Inspektorát č.03 Praha východ INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č e s k á š k o l n í i n s p e k c e Č. j. 031 161/98-1030 Inspektorát č.03 Praha východ Signatura: vc6as103. doc Okresní pracoviště: Kolín INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola / škol. zařízení: (přesný název, pod

Více

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIB-9/11-B

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIB-9/11-B Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIB-9/11-B Název kontrolované osoby: Mateřská škola PASTELKY, Brno, Jamborova 11 Sídlo: Jamborova 11/3188, 615 00 Brno IČO: 60 55

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti školní družiny za školní rok 2013/2014 1.Základní charakteristika

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Novosedly, okres Břeclav, příspěvková organizace Novosedly 108. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Novosedly, okres Břeclav, příspěvková organizace Novosedly 108. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Novosedly, okres Břeclav, příspěvková organizace 691 82 Novosedly 108 Identifikátor školy: 600 111 636 Termín konání inspekce:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Ostrava - Michálkovice, Sládečkova 28. Adresa: Sládečkova 80, Ostrava-Michálkovice

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Ostrava - Michálkovice, Sládečkova 28. Adresa: Sládečkova 80, Ostrava-Michálkovice Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Ostrava - Michálkovice, Sládečkova 28 Adresa: Sládečkova 80, 715 00 Ostrava-Michálkovice Identifikátor školy: 600 143 732

Více

EVALUAČNÍ SYSTÉM. Systém evaluace a hodnocení v rámci mateřské školy. Vnější evaluace a hodnocení

EVALUAČNÍ SYSTÉM. Systém evaluace a hodnocení v rámci mateřské školy. Vnější evaluace a hodnocení EVALUAČNÍ SYSTÉM Systém evaluace a hodnocení v rámci mateřské školy Cílem evaluace je komplexní zkvalitňování práce mateřské školy a získání zpětné vazby, prospěch a pohoda dítěte, vytváření podmínek k

Více

PROVOZNÍ ŘÁD I. ÚDAJE O ZAŘÍZENÍ

PROVOZNÍ ŘÁD I. ÚDAJE O ZAŘÍZENÍ PROVOZNÍ ŘÁD Základní škola a mateřská škola Aš, Okružní 57, okres Cheb (dle zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů a dalších předpisů v pozdějším znění)

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Krhanice, okres Benešov. U školy 150, 257 42 Krhanice. Identifikátor školy: 600 041 573

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Krhanice, okres Benešov. U školy 150, 257 42 Krhanice. Identifikátor školy: 600 041 573 Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Krhanice, okres Benešov U školy 150, 257 42 Krhanice Identifikátor školy: 600 041 573 Termín konání inspekce: 25. říjen 2004

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Milotice nad Bečvou, okres Přerov. Milotice nad Bečvou 56, 753 67 Milotice nad Bečvou

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Milotice nad Bečvou, okres Přerov. Milotice nad Bečvou 56, 753 67 Milotice nad Bečvou Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Milotice nad Bečvou, okres Přerov Milotice nad Bečvou 56, 753 67 Milotice nad Bečvou Identifikátor školy: 600 146 201 Termín

Více

Koncepce školy 2014/2015

Koncepce školy 2014/2015 Koncepce školy 2014/2015 Mateřská škola s liberálním přístupem respektující jednotlivé osobnosti dětí, s cílem přirozenou formou rozvíjet kladný vztah k přírodě, úctu k životu a ochranu životního prostředí.

Více

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště Jihlava Inspekční zpráva Mateřská škola Juliánka Jihlava, Erbenova 37 Erbenova 37, 586 04 Jihlava Identifikátor zařízení: 600 116 417 Zřizovatel: Městský úřad,

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 044 69/99-1401 Signatura: vd4as107 Oblastní pracoviště č. 04 Plzeň Okresní pracoviště Plzeň-město INSPEKČNÍ ZPRÁVA Školské zařízení: 70. mateřská škola, Waltrova

Více

Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání

Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání Základní škola Rajhradice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Školní družina Obsah I. Identifikační údaje.. 3 II. Charakteristika ŠVP.. 4 Konkrétní

Více

- rozvíjet u žáků schopnosti spolupracovat a respektovat práci a úspěchy vlastní i druhých

- rozvíjet u žáků schopnosti spolupracovat a respektovat práci a úspěchy vlastní i druhých 1. Identifikační údaje Školní družina tvoří se školou jednu právnickou osobu, proto jsou tyto údaje součástí školního vzdělávacího programu pro základní vzdělávání Škola neomezených možností. 2. Konkrétní

Více

Školní vzdělávací program pro školní družinu Školní družina při Základní škole v Mníšku pod Brdy, Komenského 886

Školní vzdělávací program pro školní družinu Školní družina při Základní škole v Mníšku pod Brdy, Komenského 886 Školní vzdělávací program pro školní družinu Školní družina při Základní škole v Mníšku pod Brdy, Komenského 886 Motto: Všichni bez rozdílu jsme součástí přírody Platnost dokumentu: 4 roky od 1.9.2012

Více

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIM-1121/11-M. Evou Vysloužilovou, zástupkyní statutárního orgánu Zřizovatel:

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIM-1121/11-M. Evou Vysloužilovou, zástupkyní statutárního orgánu Zřizovatel: Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIM-1121/11-M Název právnické osoby Mateřská škola Tučín vykonávající činnost školy: Sídlo: Tučín 100, 751 16 Želatovice IČ: 47 184 787

Více

Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7

Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7 Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7 údaje o škole Mateřská škola U Roháčových kasáren 14/1215, Praha 10, příspěvková organizace telefon: 267311073, 267310191 fax 267310190 web. www.rohacovky.cz

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 065 365/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 065 365/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 065 365/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 Signatura: bf6as111 Okresní pracoviště Ústí nad Labem INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: 46. mateřská škola Ústí nad Labem, Vinařská

Více

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát Zarámí 88, 760 01 Zlín INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIZ-477/14-Z

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát Zarámí 88, 760 01 Zlín INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIZ-477/14-Z Zarámí 88, 760 01 Zlín INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIZ-477/14-Z Název právnické osoby vykonávající činnost školy Mateřská škola Uherský Brod Újezdec, Nádražní 282, okres Uherské Hradiště Sídlo Nádražní 282,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Uherský Brod, Mariánské náměstí 16, okres Uherské Hradiště. Mariánské náměstí 16, Uherský Brod

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Uherský Brod, Mariánské náměstí 16, okres Uherské Hradiště. Mariánské náměstí 16, Uherský Brod Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola, Uherský Brod, Mariánské náměstí 16, okres Uherské Hradiště Mariánské náměstí 16, 688 01 Uherský Brod Identifikátor školy: 600

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Dlouhá 35, České Budějovice. Adresa: Dlouhá 35, 370 11 České Budějovice. Identifikátor školy: 600 057 127

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Dlouhá 35, České Budějovice. Adresa: Dlouhá 35, 370 11 České Budějovice. Identifikátor školy: 600 057 127 Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola, Dlouhá 35, České Budějovice Adresa: Dlouhá 35, 370 11 České Budějovice Identifikátor školy: 600 057 127 Termín konání inspekce:

Více

Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání

Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání zpracovaný podle RVP ZV s názvem : Člověk přírodě - příroda člověku ZÁKLADNÍ ŠKOLA okres Praha-východ ODOLENA VODA, Školní 200 Příloha 2 1.1.1 Školní vzdělávací

Více

Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 2006/2007 Mateøská škola Janákova

Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 2006/2007 Mateøská škola Janákova Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 26/27 Mateøská škola Janákova Základní škola a Mateøská škola námìstí Interbrigády, Praha 6, Antonína Èermáka 6 Základní škola a Mateřská škola náměstí Interbrigády,

Více

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Výroční zpráva za školní rok 2010/2011 Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Část I. Základní charakteristika mateřské školy a/ Název školy: ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21, MŠ Mlýnská

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA ČŠIA-560/14-A

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA ČŠIA-560/14-A INSPEKČNÍ ZPRÁVA Název právnické osoby vykonávající činnost školy Mateřská škola Pro Family s. r. o. Sídlo E-mail právnické osoby Novoborská 371, 190 00 Praha 9 - Prosek info@profamily.cz IČO 615 079 62

Více

7. EVALUACE A PEDAGOGICKÁ DIAGNOSTIKA

7. EVALUACE A PEDAGOGICKÁ DIAGNOSTIKA 7. EVALUACE A PEDAGOGICKÁ DIAGNOSTIKA 7. 1. DOKUMENTY ŠKOLY: SOULAD ŠVP RVP Tato oblast by měla ověřit naplňování stanovených záměrů a cílů v dokumentech školy a zároveň soulad školních dokumentů s cíly

Více

3. Charakteristika vzdělávacího programu přípravné třídy

3. Charakteristika vzdělávacího programu přípravné třídy 2. Základní údaje o přípravné třídě V základní škole a mateřské škole Petra Strozziho je od školního roku 2012/2013 nově zřízen přípravný ročník. Je určen pro děti v posledním roce před zahájením povinné

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Jihočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola České Budějovice, Pražská 17

Česká republika Česká školní inspekce. Jihočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola České Budějovice, Pražská 17 Česká republika Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola České Budějovice, Pražská 17 Adresa: Pražská 17, České Budějovice PSČ 370 04 Identifikátor

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Putim 159, okres Písek. Putim 159, 397 01 Písek. Identifikátor školy: 600 061 876

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Putim 159, okres Písek. Putim 159, 397 01 Písek. Identifikátor školy: 600 061 876 Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola, Putim 159, okres Písek Putim 159, 397 01 Písek Identifikátor školy: 600 061 876 Termín konání inspekce: 23. a 24. květen 2006

Více

Základní škola Velký Šenov, okres Děčín. Školní vzdělávací program pro školní družinu. Výňatek (celý dokument je k nahlédnutí ve škole)

Základní škola Velký Šenov, okres Děčín. Školní vzdělávací program pro školní družinu. Výňatek (celý dokument je k nahlédnutí ve škole) Základní škola Velký Šenov, okres Děčín Školní vzdělávací program pro školní družinu Výňatek (celý dokument je k nahlédnutí ve škole) 1. Identifikační údaje 2. Charakteristika zařízení 3. Konkrétní cíle

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Národní, Praha 1, Národní 37/416. Národní 37/416, Praha 1. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Národní, Praha 1, Národní 37/416. Národní 37/416, Praha 1. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Národní, Praha 1, Národní 37/416 Národní 37/416, 110 00 Praha 1 Identifikátor školy: 600 035 191 Termín konání inspekce: 10. 11.

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO ZÁJMOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍHO KLUBU

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO ZÁJMOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍHO KLUBU ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO ZÁJMOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍHO KLUBU ZÁKLADNÍ ŠKOLY J. VOHRADSKÉHO ŠLUKNOV, OKRES DĚČÍN Schváleno školskou radou 30. 8. 2017 2. verze Razítko: Mgr. Renata Sochorová, řed. školy

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Břeclav, Osvobození 1. Osvobození 1, Břeclav Poštorná. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Břeclav, Osvobození 1. Osvobození 1, Břeclav Poštorná. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Břeclav, Osvobození 1 Osvobození 1, 691 41 Břeclav Poštorná Identifikátor školy: 600 111 377 Termín konání inspekce: 3. a

Více

30. Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIK-435/11-K. Sídlo: Náměstí Karla IV. 423, Nejdek,

30. Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIK-435/11-K. Sídlo: Náměstí Karla IV. 423, Nejdek, 30. Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIK-435/11-K Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Základní škola Nejdek, náměstí Karla IV., příspěvková organizace Sídlo:

Více

ŠKOLNÍ KURIKULUM PODPORY ZDRAVÍ

ŠKOLNÍ KURIKULUM PODPORY ZDRAVÍ ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO PŘEDŠKOLNÍVZDĚLÁVÁNÍ na období od 1. 3. 2013 do 31. 8. 2013 Mateřská škola Karviná Ráj U Mateřské školy 2/360 ŠKOLNÍ KURIKULUM PODPORY ZDRAVÍ,, Každý den trochu zpívej, tancuj

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Ostrava-Poruba, V. Makovského 4429, příspěvková organizace. V. Májovského 8/4429, Ostrava-Poruba

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Ostrava-Poruba, V. Makovského 4429, příspěvková organizace. V. Májovského 8/4429, Ostrava-Poruba Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola, Ostrava-Poruba, V. Makovského 4429, příspěvková organizace V. Májovského 8/4429, 708 00 Ostrava-Poruba Identifikátor:

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Drobovice 76. Drobovice 76, 286 01 Čáslav. Identifikátor školy: 600 045 714

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Drobovice 76. Drobovice 76, 286 01 Čáslav. Identifikátor školy: 600 045 714 Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Drobovice 76 Drobovice 76, 286 01 Čáslav Identifikátor školy: 600 045 714 Termín konání inspekce: 8. a 9. září 2004 Čj.: Signatura:

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD mateřské školy

ŠKOLNÍ ŘÁD mateřské školy 1 ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA Radostín nad Oslavou, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD mateřské školy Vydává: Mgr. Jiří Slouka, ředitel školy Vypracovala: Ivana Fabíková, vedoucí učitelka Účinnost od 10.

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA KOMORNÍ LHOTKA. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2012 2013

MATEŘSKÁ ŠKOLA KOMORNÍ LHOTKA. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2012 2013 MATEŘSKÁ ŠKOLA KOMORNÍ LHOTKA Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy Školní rok 2012 2013 Mateřská škola Komorní Lhotka 153 Základním posláním naší mateřské školy je zdravý tělesný, psychický a sociální

Více

Hodnocení školy. Za školní rok 2012 13. Mateřská škola Veltruby, okres Kolín Sportovní 326 280 02 Veltruby Kolín

Hodnocení školy. Za školní rok 2012 13. Mateřská škola Veltruby, okres Kolín Sportovní 326 280 02 Veltruby Kolín Hodnocení školy Za školní rok 2012 13 Mateřská škola Veltruby, okres Kolín Sportovní 326 280 02 Veltruby Kolín Zpracovala : Marcela Tesaříková, ředitelka školy Projednáno na pedagogické radě 30.8.2013

Více

Liberecký inspektorát České školní inspekce. Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Liberecký inspektorát České školní inspekce. Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIL-77/11-L Název právnické osoby Mateřská škola Ohrazenice, okres Semily vykonávající činnost školy: Sídlo: Ohrazenice 92, 511 01 Turnov

Více

PLÁN VÝCHOVY A PÉČE MONTESSORI ŠKOLKA HVĚZDIČKA DS

PLÁN VÝCHOVY A PÉČE MONTESSORI ŠKOLKA HVĚZDIČKA DS PLÁN VÝCHOVY A PÉČE MONTESSORI ŠKOLKA HVĚZDIČKA DS Identifikační údaje: Název zřizovatele: Spolek pro Hvězdičku Právní forma zřizovatele: zapsaný spolek Telefon: +420 604 287 375 Adresa provozovny: Kovářova

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro zájmové vzdělávání ve školním klubu Č.j. 17/8-2014

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro zájmové vzdělávání ve školním klubu Č.j. 17/8-2014 ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM pro zájmové vzdělávání ve školním klubu Č.j. 17/8-2014 Identifikační údaje Základní škola Blatenská 540, Horažďovice Název právnické osoby: Základní škola Horažďovice, příspěvková

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Brno, Brechtova 6, příspěvková organizace. Brechtova 6/815, Brno. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Brno, Brechtova 6, příspěvková organizace. Brechtova 6/815, Brno. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Brno, Brechtova 6, příspěvková organizace Brechtova 6/815, 638 00 Brno Identifikátor školy: 600 107 108 Termín konání inspekce:

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-01085/ Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-01085/ Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-01085/08-06 Název školy: Mateřská škola Pastelka Proboštov Adresa: Krátká 520, 417 12 Proboštov Identifikátor: 600 084 272 IČ: 60 232

Více