STAVEBNÍ ÚPRAVY PRO ZMĚNU UŽÍVÁNÍ STAVBY rozšíření spisovny v objektu ÚMČ Praha 12. Místo: Hausmannova 3014, k.ú.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STAVEBNÍ ÚPRAVY PRO ZMĚNU UŽÍVÁNÍ STAVBY rozšíření spisovny v objektu ÚMČ Praha 12. Místo: Hausmannova 3014, k.ú."

Transkript

1 Stavba: STAVEBNÍ ÚPRAVY PRO ZMĚNU UŽÍVÁNÍ STAVBY rozšíření spisovny v objektu ÚMČ Praha 12 Místo: Hausmannova 3014, k.ú. Modřany - Praha 4 Investor: MČ Praha 12 Písková 830/ Praha 4 - Modřany Seznam dokumentace: Stavební část 1. Technická zpráva A. Průvodní zpráva B. Souhrnná technická zpráva C. Situace stavby D. Dokladová část E. Zásady organizace výstavby F. Dokumentace objektu 2. Snímek KM 3. Půdorys - původní stav měř.: 1 : 100 Půdorys - nový stav měř.: 1 : 100 Podélný řez A - A' měř.: 1: Požárně bezpečnostní řešení Statická část

2 A. Průvodní zpráva: a) Identifikační údaje Název stavby: Stavební úpravy pro změnu užívání stavby - rozšíření spisovny v objektu ÚMČ Praha 12 Místo stavby: Hausmannova 3014, k.ú. Modřany - Praha 4 č.par. 4117/37 Investor: MČ Praha 12 Písková 830/ Praha 4 - Modřany b) Údaje o dosavadním využití a zastavěnosti území, o stavebním pozemku a o majetkoprávních vztazích Předmětný objekt č.p.3014 i pozemek č.par.4117/37 je ve vlastnictví Hl.m. Prahy svěřený do správy nemovitostí obce MČ Praha 12, Písková 830/25, Praha 4 - Modřany. c) Údaje o provedených průzkumech a o napojení na dopravní a technickou infrastrukturu Podklady pro vypracování projektu - dílčí původní dokumentace objektu a rozsah úprav vycházející z požadavku investora stavby - vizuální prohlídka předmětných konstrukcí - napojení na dopravní a technickou infrastrukturu zůstává stávající d) Informace o splnění požadavků dotčených orgánů V průběhu projektových prací nebylo vyžadováno e) Informace o dodržení obecných požadavků na výstavbu Dokumentace stavby byla vypracována v souladu s obecnými požadavky na výstavbu dle zákona č.183/2006 Sb. a Vyhl.č. 26/1999 Sb. f) Údaje o splnění podmínek regulačního plánu, územního rozhodnutí, popř.územně plánovací informace Umístění stavby je dle Vyhl.č. 26/1999 Sb a Vyhl.č. 501/2006 Sb. g) Věcné a časové vazby stavby na související a podmiňující stavby a jiná opatření v dotčeném území Úpravy budou provedeny za provozu ÚMČ, součinnost s investorem a zaměstnanci bude řešena s dodavatelem stavby při realizaci.

3 h) Předpokládaná lhůta výstavby včetně popisu postupu výstavby Zahájení prací: 06/2012 Ukončení prací: 08/2012 i) Statistické údaje o orientačních nákladech stavby Předpokládané náklady stavby 200 tis. Kč B. Souhrnná technická zpráva: 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení a) Charakteristika staveniště Upravované prostory se nacházejí v předmětném objektu. Příjezd a přístup k objektu je z ulice Hausmannovy. Vzhledem k malému rozsahu stavebních úprav ZS nebude budováno, k uskladnění potřebného materiálu bude sloužit přilehlý mezisklad. b) Urbanistické a architektonické řešení stavby tohoto záměru c) Technické řešení stavby Stavba je navržena dle příslušných norem a požadavků dle Vyhl.č.26/1999 Sb. a ostatních předpisů s nimi souvisejících. d) Napojení stavby na dopravní a technickou infrastrukturu Nemění se e) Řešení technické a dopravní infrastruktury Není řešeno f) Vliv stavby na životní prostředí a řešení jeho ochrany Vlastní stavba nebude mít negativní vliv na ŽP. V době úprav budou negativní vlivy maximálně eliminovány navrženými opatřeními, popř. stanovenými podmínkami pro výstavbu: - minimalizace provozu nákladní dopravy - omezení skladování volně ložených prašných materiálů - používání hlučných mechanizmů nebo technologií pouze v určené době - omezení prašnosti kropením - čištění komunikací a chodníků Během stavby bude s odpady nakládáno v souladu s příslušnými ustanoveními Zák.č. 185/2001 Sb. a příslušnými prováděcími předpisy, zejména Vyhl. MŽP ČR č.381 Sb. o podrobnostech nakládání s odpady. Vybouraný stavební materiál bude z hlediska požadavků zákona o odpadech roztříděn a následně uložen na řádně provozovanou skládku.

4 Při předání stavby předloží dodavatel stavby doklady o způsobu likvidace odpadů! g) Řešení bezbariérového užívání Není řešeno h) Průzkumy a měření Před zahájením projektových prací byl proveden stavebně technický průzkum zaměřený na zjištění skutečného stavu konstrukcí. Z hlediska statiky bude provedena nová konstrukce podlahy vyhovující pro daný záměr - viz samostatná část. Materiály kategorie N (nebezpečné) nebyly zjištěny. i) Údaje o podkladech pro vytýčení stavby Byly použity podklady získané při prohlídce stavby a původní PD. j) Členění stavby na jednotlivé objekty tohoto záměru k) Vliv stavby na okolní pozemky a stavby, ochrana okolí před negativními vlivy stavby tohoto záměru l) Způsob zajištění ochrany zdraví a bezpečnosti pracovníků Veškeré stavební práce musí být prováděny v souladu s platnými technologickými, bezpečnostními předpisy a ustanoveními ČSN.(Vyhl.ČÚBP č. 363/2005 Sb. O bezpečnosti práce). V průběhu prací musí být prováděny příslušné prohlídky pohyblivých zařízení a používány předepsané ochranné pomůcky. Obsluhy strojů a zařízení musí být prokazatelně seznámeny s návodem na obsluhu a údržbu, bezpečnostními a technologickými předpisy platnými pro daný typ zařízení (zajišťuje dodavatel stavby). 2. Mechanická odolnost a stabilita Viz samostatná část 3. Požární bezpečnost Viz samostatná část 4. Hygiena, ochrana zdraví a ŽP Při provádění prací budou v prostoru staveniště umístěna mobilní hygienická zařízení, popř. vyčleněny prostory v objektu pro pracovníky provádějící stavební práce.

5 5. Bezpečnost při užívání 6. Ochrana proti hluku Při úpravách budou používány ochranné pomůcky dle.vyhl.čúbp č. 363/2005 Sb. O bezpečnosti práce. 7. Úspora energie a ochrana tepla 8. Řešení přístupu a užívání stavby osobami s omezenou schopností pohybu a orientace Vzhledem k předmětným stavebním úpravám není řešeno. Pro posouzení se vychází z Vyhl.č. 369/2001 Sb. 9. Ochrana stavby před škodlivými vlivy vnějšího prostředí 10. Ochrana obyvatelstva tohoto záměru 11. Inženýrské stavby tohoto záměru C. Situace stavby: viz přiložená dokumentace - snímek katastrální mapy D. Dokladová část: viz samostatná příloha - Stanovisko HZS hl.m.prahy - Stanovisko MěH hl.m.prahy - Vyjádření OŽP E. Zásady organizace výstavby: 1. Technická zpráva a) Informace o rozsahu a stavu staveniště viz odd. B.1.a)

6 b) Významné sítě technické infrastruktury nejsou c) Napojení staveniště na zdroje vody, elektřiny, odvodnění staveniště apod. Zdroje vody a elektřiny budou napojeny ze stávajícího objektu. d) Úpravy z hlediska bezpečnosti a ochrany zdraví třetích osob Při provádění prací musí být dodrženy veškeré zákony a předpisy, zejména zákon, kterým se upravují další požadavky bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (309/2006 Sb.) a s ním související předpisy (591/2006 Sb. o požadavcích na bezpečnost a ochranu zdraví při práci na staveništích, 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví, 378/2006 Sb., bližší požadavky na bezpečný provoz a používání strojů, technických zařízení, přístrojů a nářadí. Pracovní podmínky musí odpovídat bezpečnostním a hygienickým požadavkům. Práce mohou být zahájeny pouze tehdy, pokud je pracoviště náležitě zajištěno a vybaveno. Strojní a technická zařízení, dopravní prostředky a nářadí musí být vybaveny ochrannými zařízeními a musí být pravidelně a řádně udržovány a kontrolovány. e) Uspořádání a bezpečnost staveniště z hlediska ochrany veřejných zájmů Dodavatel při uspořádání staveniště dbá, aby byly dodrženy požadavky na pracoviště stanovené zvláštním právním předpisem č. 101/2005 Sb., o podrobnějších požadavcích na pracoviště a pracovní prostředí a aby staveniště vyhovovalo obecným požadavkům na výstavbu podle zvláštního předpisu č. 205/2006 Sb., o obecných technických požadavcích na výstavbu f) Řešení ZS Není řešeno g) Popis staveb ZS vyžadujících ohlášení h) Stanovení podmínek pro provádění stavby, plán bezpečnosti a ochrany zdraví Zadavatel stavby je povinen doručit oznámení o zahájení prací, jehož náležitosti stanoví prováděcí právní předpis zákona č. 251/2005 Sb. Plán bezpečnosti není třeba zpracovat. viz odd.b i) Podmínky pro ochranu ŽP

7 F. Dokumentace objektu 1. Technická zpráva a) Technické a konstrukční řešení objektu 1. zhotovení nové podlahy vyhovující zatížení pro daný záměr. 2. vybourání dveřního otvoru uvnitř objektu z místnosti stávající spisovny do nové spisovny, vybourání dveřního otvoru v dělící příčce mezi oběma místnostmi 3. demontáž stávajících ocelových vrat 2700/2700 mm a následné zazdění vybouraných otvorů 4. oprava stěn, úprava elektroinstalace a další "kosmetické" úpravy. Od nejvyšší úrovně stávající podlahy budou do příčných nosných zdí vsazeny ocelové nosníky Ič.160, v osové vzdálenosti 1,00 m, které budou vyplněny ŽB deskou. Stávající podlaha zůstane nedotčena. Pro temperování bude v každé místnosti osazen radiátor ÚT (Radik) napojen na stávající rozvod. Osvětlení místností nové spisovny denním světlem je částečné, proto bude doplněno o umělé osvětlení dle ČSN EN Osvětlení vnitřních pracovních prostorů. Dle požadavku na osvětlení předmětných prostorů 500 lx odpovídají 4 ks zářivkových těles 2x80 W. Tato tělesa budou připojena na stávající rozvody. b) Tepelně technické vlastnosti stavebních konstrukcí a výplní otvorů c) Navržené výrobky, materiály a hlavní konstrukční prvky Budou použity pouze certifikované materiály a systémy. Při předání hotového díla předá dodavatel investorovi certifikáty od jednotlivých výrobků a systémů. V Praze - duben 2012 Vypracoval: Zdeněk Derka

8 VÝKAZ VÝMĚR

DRUPOS HB, s.r.o. Příčná 260, Havlíčkův Brod Tel./fax.: , B. Souhrnná technická zpráva

DRUPOS HB, s.r.o. Příčná 260, Havlíčkův Brod Tel./fax.: ,   B. Souhrnná technická zpráva DRUPOS HB, s.r.o. Příčná 260, 580 01 Havlíčkův Brod Tel./fax.: 569 429 432, e-mail: drupos@iol.cz A. Průvodní zpráva B. Souhrnná technická zpráva C. Přehledná mapa E. Zásady organizace výstavby Název akce:

Více

(11 vchod 2643 a 8 ) z

(11 vchod 2643 a 8 ) z Okresn stavebn bytov dru stvo esk L pa I 605 271 602 11.2.2013 roce 1985 2 vchody, celkem 46. -4 sam 264. Na 2 ks konstrukce A. 1) konstrukc 43 a 2644 2) by na podest 43 a 2644-4 3) u 4) (11 vchod 2643

Více

A+B PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A+B PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA AKCE ZAHRADNÍ DŮM OPRAVA PLOCHÉ STŘECHY STUPEŇ Projektová dokumentace pro stavební povolení INVESTOR Dům kultury Teplice, Mírové náměstí 2950, Teplice A+B PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA V Teplicích:

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva str. 1/6 B. Souhrnná technická zpráva Identifikace stavby : Název akce: Úpravy hlediště kinosálu Místo akce: Chotěboř, Tyršova 256, 583 01, Chotěboř Objednatel : CEKUS Chotěboř, Tyršova 256, 583 01 Chotěboř

Více

DŘEVĚNÉ POVALOVÉ CHODNÍKY V LESE NA PARCELE parc.č. 2465 VE SVATOBOŘICÍCH - MISTŘÍNĚ

DŘEVĚNÉ POVALOVÉ CHODNÍKY V LESE NA PARCELE parc.č. 2465 VE SVATOBOŘICÍCH - MISTŘÍNĚ Ing.Vladimír Divácký, 696 04 Svatobořice Mistřín, Na Zelničkách 1254 tel.: 776 599 195, e-mail: vladimirdivacky@centrum.cz Akce: DŘEVĚNÉ POVALOVÉ CHODNÍKY V LESE NA PARCELE parc.č. 2465 VE SVATOBOŘICÍCH

Více

A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva

A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva Stavba : Stavebník : Rekonstrukce autobusové zastávky Na pozemku č.st. parc. 198 v k.ú. Mezouň Obec Mezouň Mezouň 72 267 18 Karlštejn Datum: říjen 2008 A.

Více

B. Souhrnná technická zpráva. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu.

B. Souhrnná technická zpráva. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu. B. Souhrnná technická zpráva 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou

Více

E. Zásady organizace výstavby

E. Zásady organizace výstavby 1.ZŠ v Sokolově, ul. Pionýrů 1614 Stavební úpravy a změna v užívání v části stavby školní družina E. Zásady organizace výstavby Projektant: Jana Heidlerová, Atletická 1997, Sokolov Investor: Město Sokolov,

Více

Obsah dokumentace: B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ZATEPLENÍ DOMU, HRDLOVSKÁ 651, OSEK B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

Obsah dokumentace: B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ZATEPLENÍ DOMU, HRDLOVSKÁ 651, OSEK B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUACE STAVBY D. DOKLADOVÁ ČÁST E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY F. DOKUMENTACE STAVBY (OBJEKTŮ) 1. Urbanistické, architektonické a stavebně

Více

Vyřizuje : Jana Mrázková/ 487 809 844 V České Lípě dne 21.1.2013 605 271 602

Vyřizuje : Jana Mrázková/ 487 809 844 V České Lípě dne 21.1.2013 605 271 602 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Vyřizuje : Jana Mrázková/ 487 809 844 V České Lípě dne 21.1.2013

Více

DOKUMENTACE STAVEBNÍCH OBJEKTŮ

DOKUMENTACE STAVEBNÍCH OBJEKTŮ Pozemní stavitelství DOKUMENTACE STAVEBNÍCH OBJEKTŮ - dle stavebního zákona a prováděcích vyhlášek Ing. Jana Pexová 01/2009 Doporučená a použitá literatura Normy ČSN: ČSN 73 4301 Obytné budovy Zákony:

Více

ZUŠ TRNKOVA STAVEBNÍ ÚPRAVY Výměna otvorových výplní za plastové

ZUŠ TRNKOVA STAVEBNÍ ÚPRAVY Výměna otvorových výplní za plastové 1 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A./a1 Identifikace stavby : ZUŠ TRNKOVA STAVEBNÍ ÚPRAVY Výměna otvorových výplní za plastové Brno Líšeň, ul. Trnkova 81/1784, PSČ 628 00 A./a2 Odběratel : Statutární město Brno, Dominikánské

Více

Barvířská 738, Česká Lípa IČ: , zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320

Barvířská 738, Česká Lípa IČ: , zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa je vlastníkem

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ Identifikace stavby Účel stavby : REKONSTRUKCE VÝTAHU v objektu MěÚ Třebíč Místo stavby: Kraj: Charakter stavby: Stupeň: Investor: Projektant:

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva Ladislav Dobiáš PROJEKČNÍ KANCELÁŘ 434 01 MOST Jana Kubelíka 1472/7 Tel.: 723 413 292 (mobil) e-mail : lada.dobias@seznam.cz B. Souhrnná technická zpráva Stavba : Vybudování sklepních kojí laťových J.Dobrovského

Více

A PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÍCEÚČELOVÉ SPORTOVIŠTĚ SO 101 BĚŽECKÁ DRÁHA UMĚLÝ POVRCH. PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE pro provádění stavby

A PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÍCEÚČELOVÉ SPORTOVIŠTĚ SO 101 BĚŽECKÁ DRÁHA UMĚLÝ POVRCH. PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE pro provádění stavby projektování a realizace staveb Sídlo: Na Luhách 14, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 273 05 350, DIČ: CZ27305350 Tel.: 475 511 441, Fax: 475 511 443 Email: info@specta.cz, Web: www.specta.cz AKCE: VÍCEÚČELOVÉ

Více

ᆷ勗 a pa. č. ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗 a ᆷ勗ᆷ勗ᆷ勗 ᆷ南, p. č. ᆷ南ᆷ南ᆷ南ᆷ南,ᆷ南ᆷ南ᆷ南ᆷ南 ᆷ南ᆷ南ᆷ南 ᆷ南 ᆷ南 p ᆷ南 ᆷ南 ᆷ南,ᆷ南 ᆷ南 ᆷ南ᆷ南ᆷ南, ᆷ南 ᆷ南, ᆷ南ᆷ南ᆷ南 ᆷ南ᆷ南 ᆷ南 ᆷ南p ᒇ咷 p j ᆷ南 ᆷ南 D ᆷ南ᆷ南 p p l Z p.p j ᆷ南 ᆷ南 g. ᆷ南 l N ᆷ南, Čᆷ南ᒇ咷ᆷ南ᒇ咷 ᆷ南ᆷ南ᆷ南ᆷ南ᒇ咷ᆷ南ᆷ南

Více

REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ, DOLNÍ PODLUŽÍ

REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ, DOLNÍ PODLUŽÍ A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA... REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ, DOLNÍ PODLUŽÍ... PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY Investor Zodp. projektant Vypracoval Obec Dolní Podluží

Více

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY Dle vyhlášky 405/2017 Sb. Objednatel: Se sídlem: Zhotovitel: Místo podnikání (provozovna):

Více

Ing. Jaromír Havlíček PROJKA, Nádražní 1936, Písek. Oprava obvodové zdi DPL Opařany na p.č. 29/1 k.ú. Opařany

Ing. Jaromír Havlíček PROJKA, Nádražní 1936, Písek. Oprava obvodové zdi DPL Opařany na p.č. 29/1 k.ú. Opařany Ing. Jaromír Havlíček PROJKA, Nádražní 1936, Písek Název akce: Oprava obvodové zdi DPL Opařany na p.č. 29/1 k.ú. Opařany Investor: Dětská psychiatrická léčebna Opařany, 391 61 Opařany 121 Stupeň: projekt

Více

Město Bílina- Nové toalety ve 2.NP, Bílina- radnice

Město Bílina- Nové toalety ve 2.NP, Bílina- radnice Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST A.1 Identifikační údaje A.2 Seznam

Více

1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a

1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a Obsah: Strana: 1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a architektonické řešení... 4 2.2.1 Urbanismus...

Více

OPRAVA FASÁDY OSSZ V PARDUBICÍCH U Stadionu 2729, Pardubice. ±0,000 = 218,25 m n.m. Bpv D1- DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU PRŮVODNÍ ZPRÁVA

OPRAVA FASÁDY OSSZ V PARDUBICÍCH U Stadionu 2729, Pardubice. ±0,000 = 218,25 m n.m. Bpv D1- DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU PRŮVODNÍ ZPRÁVA ±0,000 = 218,25 m n.m. Bpv OBJEDNATEL ČSSZ Hradec Králové Slezská 839 502 00 Hradec Králové tel.: 495 076 291 e-mail: iva.smolikova@cssz.cz SCHÉMA AUTORIZACE STAVEBNÍK ČSSZ Hradec Králové Slezská 839 502

Více

KAMENNÝ KŘÍŽ p.č. st. 476 Bánov

KAMENNÝ KŘÍŽ p.č. st. 476 Bánov Ing. Josef Pivoda Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby Na Vrchovici 159 Zlín-Kudlov 760 01 tel. 606 109289 DOKUMENTACE OPRAV KAMENNÝ KŘÍŽ p.č. st. 476 Bánov Investor : Obec Bánov A.č. 08a/15 Květen

Více

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY Stavba : Prodloužení kanalizace v k.ú. Střítež u Milevska ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY Stupeň: DSP Datum : 01/2019 1 OBSAH ÚVOD 3 PODKLADY 3 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA 3 1.A ROZSAH A USPOŘÁDÁNÍ STAVENIŠTĚ 3 1.B

Více

B. - SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. - SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. - SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA K DOKUMENTACI PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ OPRAVY SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ SOKOL ČESKÁ SKALICE ST.P.Č. 793/1 A 792/3 V K.Ú. ČESKÁ SKALICE 1 SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA K DOKUMENTACI PRO

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: 2 2. SEZNAM STUPNÍCH PODKLADŮ: 2 3. ÚDAJE O ÚZEMÍ 3 4. ÚDAJE O STAVBĚ: 5

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: 2 2. SEZNAM STUPNÍCH PODKLADŮ: 2 3. ÚDAJE O ÚZEMÍ 3 4. ÚDAJE O STAVBĚ: 5 Obsah 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: 2 1.1. ÚDAJE O STAVBĚ: 2 1.1.1. NÁZEV STAVBY: 2 1.1.2. MÍSTO STAVBY: 2 1.2. PŘEDMĚT DOKUMENTACE: 2 1.3. ÚDAJE O ŽADATELI: 2 1.4. ÚDAJE O ZPRACOVATELI PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE:

Více

Těrlicko parc.č. 983/1,13, 1115/1,2 k.ú. Horní Těrlicko. Obec Těrlicko Májová 474/ Těrlicko IČ:

Těrlicko parc.č. 983/1,13, 1115/1,2 k.ú. Horní Těrlicko. Obec Těrlicko Májová 474/ Těrlicko IČ: Zak. č. 176/13/14 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Modernizace a revitalizace víceúčelového hřiště Místo stavby: Investor: Zhotovitel projektových prací: Těrlicko

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení : a) zhodnocení staveniště, u změny dokončené stavby též vyhodnocení současného stavu konstrukcí, stavebně historický

Více

A. - Průvodní zpráva

A. - Průvodní zpráva A. - Obsah: A.1. A.2. A.3. A.4. A.5. Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě A.1.2. Údaje o stavebníkovi A.1.3. Údaje o zpracovateli projektové dokumentace Seznam vstupních podkladů Údaje o území Údaje

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb.

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D

Více

Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje, p.o. výjezdové stanoviště Vsetín - přístavba garáží

Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje, p.o. výjezdové stanoviště Vsetín - přístavba garáží Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje, p.o. výjezdové stanoviště Vsetín - přístavba garáží Projekt pro realizaci stavby USPOŘÁDÁNÍ DOKUMENTACE A - Průvodní zpráva B - Souhrnná technická zpráva

Více

datum tisku Pavel Brambora Přemyslova 153, KRALUPY nad VLTAVOU Pavel Brambora

datum tisku Pavel Brambora Přemyslova 153, KRALUPY nad VLTAVOU Pavel Brambora změna. identifikace datum tisku Přemyslova 153, 278 01 KRALUPY nad VLTAVOU Přemyslova 153, 278 01 KRALUPY nad VLTAVOU Servisní středisko pro správu svěřeného majetku MČ Praha 8 příspěvková organizace,

Více

NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU OHLÁŠENÍ STAVBY NEBO STAVEBNÍ POVOLENÍ? ZKUŠENOSTI S JEDNÁNÍM S ÚŘADY

NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU OHLÁŠENÍ STAVBY NEBO STAVEBNÍ POVOLENÍ? ZKUŠENOSTI S JEDNÁNÍM S ÚŘADY NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU OHLÁŠENÍ STAVBY NEBO STAVEBNÍ POVOLENÍ? ZKUŠENOSTI S JEDNÁNÍM S ÚŘADY Ing. Jiří Veselý energetický poradce, Energy Centre Č. Budějovice projektant OBSAH PŘEDNÁŠKY: ZÁKLADNÍ LEGISLATIVA

Více

OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ. MěÚ Horní Slavkov, odbor výstavby a ŽP Dlouhá 634/ Horní Slavkov. V... dne... Věc:

OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ. MěÚ Horní Slavkov, odbor výstavby a ŽP Dlouhá 634/ Horní Slavkov. V... dne... Věc: Příloha č. 15 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. MěÚ Horní Slavkov, odbor výstavby a ŽP Dlouhá 634/12 357 31 Horní Slavkov V... dne...... Věc: OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ podle ustanovení 128 zákona č. 183/2006 Sb., o

Více

DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ

DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ NÁZEV STAVBY; Odvodněni teras objektů č.p. 1324, 1325, Praha, Chodov MÍSTO STAVBY: K. Ü. Chodov, Č. P. 1324, 1325 STAVEBNÍK: Městská část Praha 11, Ocelfkova 672/1, 149

Více

REGENERACE PANELOVÉHO BYTOVÉHO DOMU BERLÍNSKÁ ul., č.p. 2748, TÁBOR

REGENERACE PANELOVÉHO BYTOVÉHO DOMU BERLÍNSKÁ ul., č.p. 2748, TÁBOR REGENERACE PANELOVÉHO BYTOVÉHO DOMU BERLÍNSKÁ ul., č.p. 2748, TÁBOR PROJEKT STAVBY PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ A PROVEDENÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Datum: 12/2009 Vyhotovení: Vypracoval: Ing. Miloslav Bílek OBSAH

Více

A, B. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A, B. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Roman HAVLAN Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě Dolní Žďár 31, 363 01 OSTROV Mobil: 721 780 797 E-mail: roman.havlan@volny.cz REKONSTRUKCE VÝMĚNÍKOVÉ STANICE, KRUŠNOHORSKÁ 304, OSTROV A,

Více

Komplexní zateplení mateřské školky PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Komplexní zateplení mateřské školky PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Počet stran: 8 INVESTOR : STAVBA : Komplexní zateplení mateřské školky k.ú. Hlinsko, p.č.st. 1826 a 1879/5 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Hlinsko, duben 2013 OBSAH A.2.

Více

CENTRUM KARDIOVASKULÁRNÍ A TRANSPLANTAČNÍ CHIRURGIE BRNO STAVEBNÍ ÚPRAVY ČÁSTI 1.NP BUDOVY R

CENTRUM KARDIOVASKULÁRNÍ A TRANSPLANTAČNÍ CHIRURGIE BRNO STAVEBNÍ ÚPRAVY ČÁSTI 1.NP BUDOVY R CENTRUM KARDIOVASKULÁRNÍ A TRANSPLANTAČNÍ CHIRURGIE BRNO STAVEBNÍ ÚPRAVY ČÁSTI 1.NP BUDOVY R JEDNOSTUPŇOVÁ DOKUMENTACE STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: a. Identifikační údaje stavby a investora, základní

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Jaromír Benka Krnovská 27, 746 01 Opava B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Název Investor : Vnitřní stavební úpravy 2.NP pavilonu E - hematologické ambulance : Slezská nemocnice v Opavě, příspěvková organizace

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ VRCHLABÍ, UL. DĚLNICKÁ B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Vypracoval: Lukáš Jirásek str. 1 OBSAH 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení 3 a) zhodnocení staveniště, u změny

Více

PŘÍPOJKA NN A STOŽÁR PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI V ULICI BRNĚNSKÁ, ŠLAPANICE DÚR + DSP

PŘÍPOJKA NN A STOŽÁR PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI V ULICI BRNĚNSKÁ, ŠLAPANICE DÚR + DSP PŘÍPOJKA NN A STOŽÁR PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI V ULICI BRNĚNSKÁ, ŠLAPANICE DÚR + DSP Průvodní zpráva byla zpracována v souladu s Přílohou č.1 k vyhlášce č.499/2006 Sb. a zákonem č.183/2006 Sb. (Stavební zákon).

Více

MCT - RR spol. s r.o., Pražská 16, 102 21 Praha 10 - Hostivař, tel./fax 272 651 899

MCT - RR spol. s r.o., Pražská 16, 102 21 Praha 10 - Hostivař, tel./fax 272 651 899 Obsah 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. URBANISTICKÉ, ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ... 3 2.1 STÁVAJÍCÍ ŘEŠENÍ STAVBY... 3 2.2 NOVÉ URBANISTICKÉ A ARCHITEKTONICKÉ ŘEŠENÍ STAVBY... 3 2.3 NOVÉ

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA ZODP. PROJEKTANT: MĚŘÍTKO: Ing. V. Kubeš. VYPRACOVAL: Jiří Jůzko DATUM: BŘEZEN 2012 STUPEŇ: POČET A4: 5 NÁZEV AKCE: ČÍSLO ZAKÁZKY:

PRŮVODNÍ ZPRÁVA ZODP. PROJEKTANT: MĚŘÍTKO: Ing. V. Kubeš. VYPRACOVAL: Jiří Jůzko DATUM: BŘEZEN 2012 STUPEŇ: POČET A4: 5 NÁZEV AKCE: ČÍSLO ZAKÁZKY: ZODP. PROJEKTANT: Ing. V. Kubeš MĚŘÍTKO: VYPRACOVAL: Jiří Jůzko DATUM: BŘEZEN 2012 STUPEŇ: POČET A4: 5 NÁZEV AKCE: INVESTOR: Město Nové Hrady, nám. Republiky 46, Nové Hrady, 373 33 OBSAH: PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Více

FHJ SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. ±0,000 = 394,850 B. p. v. FHJ Building spol.s.r.o. kolektiv Prosinec 2013 780/13. info@fhj-building.cz. Tel.

FHJ SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. ±0,000 = 394,850 B. p. v. FHJ Building spol.s.r.o. kolektiv Prosinec 2013 780/13. info@fhj-building.cz. Tel. ±0,000 = 394,850 B. p. v. FHJ Building spol.s.r.o. 106 00 Tel.: e-mail: 64576183 272 769 786 info@fhj-building.cz FHJ building Investor : Místo stavby : Stavba : Vypracoval : Datum : kolektiv Prosinec

Více

Přístavba rekreačního objektu k.č. 587, k.ú. Líšnice

Přístavba rekreačního objektu k.č. 587, k.ú. Líšnice INVESTOR MÍSTO STAVBY STAVBA Líšnice k.č. 587,433/18 K Hrušovu 2/293, 10203, Praha 10, 281004688 Ing. Pavla Bohunová OKRES Wassermannova 1145/13, Praha 5 Praha - Západ Přístavba rekreačního objektu k.č.

Více

E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY Název akce: STAVEBNÍ ÚPRAVY VSTUPNÍCH PROSTORŮ Řešovská 515-519, Praha 8 - Bohnice Investor: Bytové družstvo Řešovská Praha 8 - Bohnice, Řešovská 516/7 IČ: 24720500 Zhotovitel projektové dokumentace: CERTIGO

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA 171/12/13. Název stavby: Energetické úspory objektu č.p. 154 ve Staré Bělé

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA 171/12/13. Název stavby: Energetické úspory objektu č.p. 154 ve Staré Bělé 171/12/13 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Energetické úspory objektu č.p. 154 ve Staré Bělé Místo stavby: Blanická 154/180 Zhotovitel projektových prací: ASA

Více

A.3 ÚDAJE O ÚZEMÍ a) rozsah řešeného území Jedná se o vnitřní stavební úpravy uvnitř stávajícího objektu.

A.3 ÚDAJE O ÚZEMÍ a) rozsah řešeného území Jedná se o vnitřní stavební úpravy uvnitř stávajícího objektu. Část A Průvodní zpráva A. 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A. 1.1 ÚDAJE O STAVBĚ a) Název stavby: Stavební úpravy sociálního zázemí v 1.NP a 1.PP b) Místo stavby: ZŠ prof. Švejcara v Praze 12, Mráčkova 3090/2, Praha

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Psáry kanalizace a vodovod v ulici Nad Cihelnou DSP

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Psáry kanalizace a vodovod v ulici Nad Cihelnou DSP A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Psáry kanalizace a vodovod v ulici Nad Cihelnou DSP Obsah: A.1 Identifikační údaje... 2 A.2 Seznam vstupních podkladů...2 A.3 Údaje o území... 2 A.3.a) Rozsah řešeného území...2 A.3.b)

Více

REKONSTRUKCE ZDROJE TEPLA, ZŠ MĚŠŤANSKÁ, BRNO, TUŘANY

REKONSTRUKCE ZDROJE TEPLA, ZŠ MĚŠŤANSKÁ, BRNO, TUŘANY Ing. Ondřej Pavlica Ing. Ondřej Pavlica 03/2017 DPS Statutární město Brno, městská část Brno-Tuřany REKONSTRUKCE ZDROJE TEPLA, ZŠ MĚŠŤANSKÁ, BRNO, TUŘANY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - PDM

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - PDM FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - PDM AMBULANCE KDO A KDN V 1.PP BUDOVY G DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ, DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: A.1 Identifikační údaje... 2 A.1.1 Údaje o

Více

A,B, D PRŮVODNÍ, SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A,B, D PRŮVODNÍ, SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 Arch. č. : 27/2015 Název stavby: Stavební a krajinářské úpravy zatáčky u mravenců Stupeň dokumentace: Jednostupňová projektová dokumentace ( DPS) Místo stavby: ZOO Praha, U Trojského zámku 120/3, Praha

Více

VÍCEÚČELOVÉ HŘIŠTĚ V OBCI HOSTAŠOVICE

VÍCEÚČELOVÉ HŘIŠTĚ V OBCI HOSTAŠOVICE VÍCEÚČELOVÉ HŘIŠTĚ V OBCI HOSTAŠOVICE PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Objekt: VÍCEÚČELOVÉ HŘIŠTĚ V OBCI HOSTAŠOVICE Vypracoval: Ing. ŠAFÁŘ Václav Hostašovice 117 741 01 NJ Datum: 20.9.2013 Investor: Obec Hostašovice

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - REDUNDATNÍ SERVEROVNA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - REDUNDATNÍ SERVEROVNA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - REDUNDATNÍ SERVEROVNA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: A.1 Identifikační údaje... 2 A.1.1 Údaje o stavbě... 2 A.1.2 Údaje o žadateli... 2 A.1.3 Údaje

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ZATEPLENÍ A STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU Č.P. 148 BEDŘICHOV B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Vypracoval: ing. Miroslav Moţíš Počet stran dokumentu: 6 Jméno dokumentu: B.Souhrnná technická zpráva Špindlerův Mlýn

Více

B.Souhrnná technická zpráva

B.Souhrnná technická zpráva B.Souhrnná technická zpráva B.1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení B.1.1. Zhodnocení staveniště Jedná se o stávající objekt zámku obklopeného parkem, který se nachází v severní

Více

INVESTOR: OBEC VŠESTARY, VŠESTARY 35, VŠESTARY ČÍSLO PARÉ: STAVBA: SYSTÉM NAKLÁDÁNÍ S ODPADY V OBCI VŠESTARY - SBĚRNÝ DVŮR VŠESTARY

INVESTOR: OBEC VŠESTARY, VŠESTARY 35, VŠESTARY ČÍSLO PARÉ: STAVBA: SYSTÉM NAKLÁDÁNÍ S ODPADY V OBCI VŠESTARY - SBĚRNÝ DVŮR VŠESTARY INVESTOR: OBEC VŠESTARY, VŠESTARY 35, 503 12 VŠESTARY ČÍSLO PARÉ: STAVBA: SYSTÉM NAKLÁDÁNÍ S ODPADY V OBCI VŠESTARY - SBĚRNÝ DVŮR VŠESTARY OBEC: VŠESTARY KATASTR. ÚZEMÍ: VŠESTARY 787434 PARCELA: st.42,st.43,

Více

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU DDM MOZAIKA V ŽELEZNÉM BRODĚ na st.p.č. 708 v k.ú. Železný Brod A PRŮVODNÍ ZPRÁVA

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU DDM MOZAIKA V ŽELEZNÉM BRODĚ na st.p.č. 708 v k.ú. Železný Brod A PRŮVODNÍ ZPRÁVA SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU DDM MOZAIKA V ŽELEZNÉM BRODĚ na st.p.č. 708 v k.ú. A PRŮVODNÍ ZPRÁVA PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ A PROVEDENÍ STAVBY Investor: Město Náměstí 3. května

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení 1.1 ZHODNOCENÍ STAVENIŠTĚ: staveniště je vhodné pro uvažované rozšíření hřbitova. Stavební pozemek je rovinatý,

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva PROJEKTOVÝ ATELIÉR, KOPÍROVACÍ SLUŽBY HAVLÍČKŮV BROD TEL. 569 430 547 FAX 569 430 547 B. Souhrnná technická zpráva Zakázka č. : 13 028 Název akce : Oplocení u školy Wolkerova, Havlíčkův Brod Místo akce

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části:

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části: Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí Hlinsko KOMPLEXNÍ ZATEPLENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLKY. k.ú. Hlinsko v Čechách , p.č. st.

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí Hlinsko KOMPLEXNÍ ZATEPLENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLKY. k.ú. Hlinsko v Čechách , p.č. st. Počet stran: 7 INVESTOR : Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1 STAVBA : KOMPLEXNÍ ZATEPLENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLKY k.ú. Hlinsko v Čechách 639303, p.č. st. 2375 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ING. MILADA VLČKOVÁ KANCELÁŘ: DOLNÍ BRÁNA 47, 741 01 NOVÝ JIČÍN LUČNÍ 5, 741 01 NOVÝ JIČÍN IČ 06351409 MOBIL: 775 711 416 / E-MAIL: MILADAVLCKOVA@GMAIL.COM B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : Dětské hřiště

Více

A Průvodní zpráva. Dokumentace pro provádění stavby. Zateplení ZŠ J. V. Sticha-Punta Žehušice č.p. 190

A Průvodní zpráva. Dokumentace pro provádění stavby. Zateplení ZŠ J. V. Sticha-Punta Žehušice č.p. 190 A Průvodní zpráva Dokumentace pro provádění stavby Zateplení ZŠ J. V. Sticha-Punta Žehušice č.p. 190 Odpovědný projektant: Vypracoval: Miloslav Goll Ing. Tomáš Srb Datum zhotovení: srpen 2014 Obsah dokumentace

Více

OBSAH. E.1. Technická zpráva. Žatčany, ul. K Nesvačilce oprava chodníků

OBSAH. E.1. Technická zpráva. Žatčany, ul. K Nesvačilce oprava chodníků OBSAH 1. Základní identifikační údaje. 2 2. Informace o rozsahu a stavu staveniště... 3 3. Významné sítě technické infrastruktury... 3 4. Společné objekty a zařízení... 3 5. Zajištění přívodu vody a energií..

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Renata Novotná, projektová a inženýrská kancelář Blahoslavova 93/17, 360 09 Karlovy Vary Mob.: 605 210 771, e-mail: rena.novotna@email.cz IČ: 61792829 PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zpracovatel

Více

Sběrný dvůr - Velký Karlov

Sběrný dvůr - Velký Karlov Ing. Vladislav Škarek, projekční kancelář, Komenského 242, Šanov Sběrný dvůr - A Průvodní zpráva Dokumentace pro výběr dodavatele Investor: Vypracoval: Obec 68, 671 28 Jaroslavice IČ: 00637076 Ing. Vladislav

Více

Přístavba šaten a zázemí pro venkovní hřiště ZŠ Poličná PD pro vydání společného územního souhlasu a stavebního povolení. A - Průvodní zpráva

Přístavba šaten a zázemí pro venkovní hřiště ZŠ Poličná PD pro vydání společného územního souhlasu a stavebního povolení. A - Průvodní zpráva A - Průvodní zpráva 16. 1. 2018 Stránka 1 Ing. Petr Šebesta Obsah A.1 Identifikační údaje... 3 A.1.1 Údaje o stavbě... 3 a) název stavby... 3 b) místo stavby... 3 c) předmět projektové dokumentace... 3

Více

Rekonstrukce částí B, C a suterénních prostor části A2. objektu v Klášteru u Nepomuka. Lobezská 53 326 00 Plzeň DIČ : CZ61171344

Rekonstrukce částí B, C a suterénních prostor části A2. objektu v Klášteru u Nepomuka. Lobezská 53 326 00 Plzeň DIČ : CZ61171344 A. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název akce : Rekonstrukce částí B, C a suterénních prostor části A2 objektu v Klášteru u Nepomuka Investor : Projektant : Odpovědný projektant : ČR Státní oblastní archiv v Plzni

Více

OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ. stavby terénních úprav zařízení. Věc:

OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ. stavby terénních úprav zařízení. Věc: Příloha č. 7 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:. Městský úřad Lipník nad Bečvou stavební úřad Ulice: náměstí T.G.Masaryka 89 (sídlo Bratrská 358-zámek) PSČ, obec: 751 31 Lipník nad

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA REKSTRUKCE PŘEDÍ ČÁSTI PLCEÍ AREÁLU 3.MATEŘSKÉ ŠKLY TŘEBŇ, JERÝMVA 183 V K.Ú. TŘEBŇ B. SUHRÁ TECHICKÁ ZPRÁVA DKUMETACE PR ÚZEMÍ SUHLAS Investor : Město Třeboň, Palackého nám.46, 379 01 Třeboň Zpracoval

Více

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU Zakázka číslo: 2010-01981-Zr A. Průvodní zpráva PROJEKT SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU Bytový dům 250 01 Zpracováno v období: březen 2010 Zpracoval: Ing. Petr Zrník Zodpovědný projektant: Ing.

Více

A. průvodní zpráva. Stavební úpravy hygienického zařízení a předsálí v 2.NP na radnici v Jablunkově. Dukelská 144, 739 91 Jablunkov 739 91 Jablunkov

A. průvodní zpráva. Stavební úpravy hygienického zařízení a předsálí v 2.NP na radnici v Jablunkově. Dukelská 144, 739 91 Jablunkov 739 91 Jablunkov A. průvodní zpráva Název stavby: Stupeň PD: Investor: Stavební úpravy hygienického zařízení a předsálí v 2.NP na radnici v Jablunkově Dokumentace pro provádění stavby Město Jablunkov Dukelská 144, Vypracoval:

Více

Řešení bezbariérového vstupu do ZŠ ve Skálově ulici, čp.600, Turnov DOKUMENTACE PRO REALIZACI STAVEBNÍCH ÚPRAV

Řešení bezbariérového vstupu do ZŠ ve Skálově ulici, čp.600, Turnov DOKUMENTACE PRO REALIZACI STAVEBNÍCH ÚPRAV Řešení bezbariérového vstupu do ZŠ ve Skálově ulici, čp.600, Turnov DOKUMENTACE PRO REALIZACI STAVEBNÍCH ÚPRAV A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ - Textová část str.

Více

B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3. B.2.4 Bezbariérové užívání stavby... 4

B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3. B.2.4 Bezbariérové užívání stavby... 4 Obsah B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3 B.2.1 Účel užívání stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 3 B.2.2 Celkové urbanistické a architektonické řešení... 3 B.2.3 Celkové

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory areálu Městské střední odborné školy v Kloboukách u Brna Místo stavby: nám. Míru 102/6a Klobouky u Brna

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory areálu Městské střední odborné školy v Kloboukách u Brna Místo stavby: nám. Míru 102/6a Klobouky u Brna Zak. č. 56/04/2014 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Energetické úspory areálu Městské střední odborné školy v Kloboukách u Brna Místo stavby: nám. Míru 102/6a

Více

TENET ŠPINDLERŮV MLÝN - BEDŘICHOV PRŮVODNÍ ZPRÁVA VEDOUCÍ PROJEKTANT ING. MILAN MARX ING. MILAN MARX

TENET ŠPINDLERŮV MLÝN - BEDŘICHOV PRŮVODNÍ ZPRÁVA VEDOUCÍ PROJEKTANT ING. MILAN MARX ING. MILAN MARX VEDOUCÍ PROJEKTANT ING. MILAN MARX ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT ING. MILAN MARX VYPRACOVAL ING. MILAN MARX TENET spol. s r.o. ARCHITEKTONICKÝ ATELIÉR Horská 64 541 01 TRUTNOV Č.ZAKÁZKY 150085 DATUM 04. 2015 FORMÁT

Více

ČÁST: A PRŮVODNÍ ZPRÁVA

ČÁST: A PRŮVODNÍ ZPRÁVA EUROPROJEKT build and technology s.r.o. Hasičská 52, 700 30 Ostrava - Hrabůvka Tel.: 596 789 480 Fax: 596 783 302 www.europrojekt.cz ČÁST: A PRŮVODNÍ ZPRÁVA NÁZEV AKCE: STUPEŇ: REKONSTRUKCE STŘECHY HLAVNÍ

Více

ČÁST A DSP -A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA

ČÁST A DSP -A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA DSP -A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název akce : Stavební úpravy MS,,,Eliška,, Fáze : Dokumentace pro ohlášení stavby (DSP) Vypracoval : Ing. Libor Macháček Kontroloval (schválil) : Ing. Lubomír Hradil Datum

Více

Ing. Martin Kohout IMK projekt; Klínovecká 998; PS 23; Ostrov; tel. a fax volny.cz NEJDEK

Ing. Martin Kohout IMK projekt; Klínovecká 998; PS 23; Ostrov; tel. a fax volny.cz NEJDEK archivní číslo: 1203036b stupeň: DUR datum: duben 2012 objednal: MěÚ Nejdek zpracoval: ing. Martin Kohout NEJDEK Chodník směr Pozorka podél II/220 Dopravně - stavební řešení A/ PRŮVODNÍ ZPRÁVA B/ SOUHRNNÁ

Více

S T A V E B N Í Ú P R A V Y

S T A V E B N Í Ú P R A V Y 1 Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Okresní stavební bytové družstvo, Barvířská 738, Česká Lípa. A. Průvodní zpráva. S T A V E B N Í Ú P R A V Y ROZŠÍŘENÍ LÁVEK U ZADNÍCH VCHODŮ DO DOMU Č.P. 2658

Více

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA projektování a realizace staveb Sídlo: Na Luhách 14, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 273 05 350, DIČ: CZ27305350 Tel.: 475 511 441, Fax: 475 511 443 Email: info@specta.cz, Web: www.specta.cz AKCE: VÍCEÚČELOVÉ

Více

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb.

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006., o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A

Více

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ Akce : INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ NA FARÁCH, NOVÝ HRÁDEK Investor : MĚSTYS NOVÝ HRÁDEK, Náměstí 28, 549 22 NOVÝ HRÁDEK Stupeň : Dokumentace k provedení stavby Číslo zak.: 4571 A. PRŮVODNÍ

Více

ZŠ Na Líše 936/16, P4, k.ú. Michle -

ZŠ Na Líše 936/16, P4, k.ú. Michle - DESIGN BY ing.arch. Stojan D. PROJEKT - SERVIS Ing.Stojan STAVEBNÍ PROJEKCE INVESTOR MČ Praha 4 Táborská 350/32, Praha 4 KONTROLOVAL ODP.PROJEKTANT Ing. Stojan Z. Ing. Stojan Z. MÍSTO STAVBY Na Líše 936/16,

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje:

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje: PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: a) Označení stavby Čerčany-bezbarierové chodníky podél sil.ii/109 a III/1094 b) Stavebník Obec Čerčany,Václavská 36 257 22 Čerčany, IČ 00231584 c) Projektant Ing.Pavel

Více

SMĚRNICE č. 3 / 2018

SMĚRNICE č. 3 / 2018 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA SMĚRNICE č. 3 / 2018 pro zpracování investičního záměru v procesu investiční výstavby statutárního města Ostravy Ostrava, říjen 2018 Zpracoval odbor investiční Magistrátu města

Více

Zastínění jihozápadní fasády budovy ÚMČ P14 Bratří Venclíků 1073 198 21 Praha 9

Zastínění jihozápadní fasády budovy ÚMČ P14 Bratří Venclíků 1073 198 21 Praha 9 P14 Bratří Venclíků 1073 198 21 Praha 9 Dokumentace pro provedení stavby Paré D Dokumentace objektu D.1 Technická zpráva Dokument: 179-5.D1 Razítko Datum: 4/2014 Obsah zprávy A Účel objektu 3 B Zásady

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY DOMOV PRO SENIORY ROŽNOV POD RADHOŠTĚM A. č. : C6F / A / 001 HUMANIZACE POBYTOVÝCH SLUŽEB Z. č. : 130322 Počet stran : 5 DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY Stavebník : Zlínský kraj, tř, T. Bati 21, 761 90

Více

00 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA. DÍLČÍ REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA Klausova 2448/6 Praha 13. Razítko: Číslo paré: Název:

00 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA. DÍLČÍ REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA Klausova 2448/6 Praha 13. Razítko: Číslo paré: Název: Razítko: Číslo paré: Název: DÍLČÍ REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA Klausova 2448/6 Praha 13 NPROSAN s.r.o - Inženýrské a projektové služby - Provádění a sanace staveb Investor: Odpovědný

Více

CHODNÍKY V ŽELEZNÉM BRODĚ

CHODNÍKY V ŽELEZNÉM BRODĚ O B J E D N A T E L : Město Železný Brod náměstí 3.května 1 468 22 Žlezený Brod CHODNÍKY V ŽELEZNÉM BRODĚ Z H O T O V I T E L : Valbek, spol s.r.o. Vaňurova 505/17 460 02 Liberec 3 STŘEDISKO ÚSTÍ NAD LABEM

Více

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT 60. B - souhrnná technická zpráva Souhrnná

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory objektu Mateřské školy na ul. Sokolská v obci Mikulovice Místo stavby: Sokolská Mikulovice

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory objektu Mateřské školy na ul. Sokolská v obci Mikulovice Místo stavby: Sokolská Mikulovice Zak. č. 23/02/2014 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Energetické úspory objektu Mateřské školy na ul. Sokolská v obci Mikulovice Místo stavby: Sokolská 475 Investor:

Více

NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ

NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ 158 SZ Vybrané činnosti ve výstavbě Vybrané činnosti ve výstavbě (1) Vybrané činnosti, jejichž výsledek ovlivňuje

Více

A Průvodní zpráva. 1. Identifikační údaje. Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD:

A Průvodní zpráva. 1. Identifikační údaje. Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD: A Průvodní zpráva 1. Identifikační údaje Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Stupeň PD: Město Modřice ulice Chrlická Účelová komunikace podél Mlýnského náhonu, lávka a chodník pro pěší ulice

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY STAVEBNÍ ÚPRAVY CHODNÍKŮ NA ULICI VŘESINSKÁ V OSTRAVĚ-PORUBĚ

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY STAVEBNÍ ÚPRAVY CHODNÍKŮ NA ULICI VŘESINSKÁ V OSTRAVĚ-PORUBĚ A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY Název stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY CHODNÍKŮ NA ULICI VŘESINSKÁ V OSTRAVĚ-PORUBĚ Místo stavby: k.ú. Poruba, p.č. 2953/14, 2953/15, 2953/25, 2953/37 Investor:

Více

Objednatel projektu: Zodp. projektant: Zpracoval: DSP 018 04/2015 12 x A4 - Akce: Datum: Obsah: tel.: (+420) 605 169 968 email: petr.projekt@gmail.

Objednatel projektu: Zodp. projektant: Zpracoval: DSP 018 04/2015 12 x A4 - Akce: Datum: Obsah: tel.: (+420) 605 169 968 email: petr.projekt@gmail. Objednatel projektu: Zodp. projektant: Zpracoval: Akce: Obsah: tel.: (+420) 605 169 968 email: petr.projekt@gmail.com Datum: A DSP 018 04/2015 12 x A4 - REKONSTRUKCE KOMUNIKACE NA VÝSLUNÍ V CHOTĚBOŘI PRŮVODNÍ

Více

Projektová dokumentace pro územní souhlas A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Projektová dokumentace pro územní souhlas A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Projektová dokumentace pro územní souhlas A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA SANACE VLHKÉHO ZDIVA V GARÁŽÍCH OBJEKTU OP TÁBOR Zpracoval: Bc. Moudrý Vojtěch Datum: duben 2016 A. Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje

Více