TEXTOVÁ ČÁST VČETNĚ ODŮVODNĚNÍ + SEZNAM PŘÍLOH

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TEXTOVÁ ČÁST VČETNĚ ODŮVODNĚNÍ + SEZNAM PŘÍLOH"

Transkript

1 A B.1 B.2 B.3 B.4 B.5 TEXTOVÁ ČÁST VČETNĚ ODŮVODNĚNÍ + SEZNAM PŘÍLOH SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ V ÚZEMÍ 1:50000 PŘEHLEDNÁ SITUACE DLE ÚP PRASKAČKA 1:5000 SITUACE-NÁVRH 1:1000 KOORDINAČNÍ SITUACE-TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA 1:500 GEODETICKÉ ZAMĚŘENÍ POZEMKU 1:250 NÁZEV AKCE, UMÍSTĚNÍ: ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY Z27 PRASKAČKA INVESTOR: ING. J. MALÝ OBJEDNATEL: OBEC PRASKAČKA POŘIZOVATEL: MAGISTRÁT MĚSTA HRADEC KRÁLOVÉ ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: ING. ARCH. PAVEL KRAMÁŘ DATUM: STUPEŇ: VÝKRES: Č.ZAKÁZKY: ÚZEMNÍ STUDIE i n g. a r c h. p a v e l k r a m á ř Pod Zahrady 1305 Třebechovice p.orebem PSČ IČ: ČÍSLO VÝKRESU: ČÁST DOKUMENTACE: TEXTOVÁ ČÁST , www. PT-ATELIER.CZ kramar@pt-atelier.cz Pouchovská 533/25a HRADEC KRÁLOVÉ A TEXTOVÁ ČÁST VČETNĚ ODŮVODNĚNÍ + SEZNAM PŘÍLOH

2 TEXTOVÁ ČÁST US Z27 1. identifikační údaje, hlavní cíle řešení, zhodnocení vztahu k ÚPD obce, soulad se zadáním ÚS Název akce: Lokalita: Zadavatel: Projektant: Územní studie lokality Z27 Praskačka Územní studie je řešena v rozsahu lokality č. Z27 platné územní plánovací dokumentace obce Praskačka Magistrát města Hradec Králové Odbor hlavního architekta Hradec Králové Ing. arch. Pavel Kramář Pod zahrady 1305, Třebechovice pod Orebem atelier: Pouchovská ul. ( BAK ), Hradec Králové 3 IČO: Datum: říjen Důvody pro pořízení územní studie Obec Praskačka má pro své území platný Územní plán Praskačka (dále jen UP Praskačka) vydaný Zastupitelstvem obce Praskačka, (datum nabytí účinnosti UP Praskačka ) a Změnu č. 1 UP Praskačka s nabytím účinnosti dne V této územně plánovací dokumentaci obce Praskačka je stanovena podmínka zpracování územní studie pro zastavitelné lokality. V seznamu ploch, pro které je nutno zpracovat územní studii (podle které se bude postupovat při rozhodování o výstavbě) je, mimo jiné, i lokalita Z27. V souladu s ustanovením 6 odst. 1 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů, požádala obec Praskačka dopisem ze dne Magistrát města Hradec Králové o pořízení této územní studie. 2. Vymezení rozsahu řešeného území Územní studie bude řešit území lokality Z27, vymezené v územně plánovací dokumentaci obce Praskačka, v katastrálním území Praskačka. Plocha je určena pro občanskou vybavenost se specifickým využitím areál koní s jezdeckou halou a plochou zatravnění. Vymezení řešeného území je znázorněno v grafické příloze - rozloha cca 1,58 ha. V územní studii bude zpřesněn výčet dotčených parcel. Strana 1 (celkem 6)

3 3. Stanovení účelu a cílů Cílem a účelem ÚS Z27 Praskačka je podrobnější vyřešení zájmového území, zejména se zaměřením na následující úkoly: - stanovení podrobnějších regulativů pro danou lokalitu (při respektování platné územně plánovací dokumentace) - požadavky na umístění a prostorové uspořádání staveb, včetně stanovení plošných a prostorových regulativů - požadavky na dopravní a technickou infrastrukturu, vč. dopravního napojení na stávající komunikace - požadavky na řešení veřejné infrastruktury v zájmovém území - požadavky na ochranu a rozvoj hodnot zájmového území Územní studie zajistí optimální koordinaci rozvoje území, vazby na veřejnou infrastrukturu a okolní zástavbu a také řešení zeleně dle platných právních předpisů. Územní studie prověří architektonické a urbanistické působení celků ve vztahu k okolní zástavbě, ochranu hodnot v území, dále prověří základní dopravní vztahy, napojení na sítě technické infrastruktury, odtokové poměry apod., přičemž bude respektován stávající charakter sídla a hladina okolní zástavby. Účelem územní studie je získání kvalifikovaného podkladu pro rozhodování v území s cílem umožnit budoucí rozvoj obce za současného respektování jeho urbanistických, civilizačních a přírodních hodnot a zdrojů. 3.Způsob zpracování a projednání územní studie: Územní studie bude zpracována autorizovanou osobou s autorizací pro obor architektura nebo pro obor územní plánování nebo s autorizací se všeobecnou působností. Dle 158 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb. (stavební zákon) je zpracování územní stude vybranou činností ve výstavbě, kterou mohou vykonávat pouze fyzické osoby, které získaly oprávnění k jejich výkonu podle zákona č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů. Mapovým podkladem pro zpracování územní studie bude aktuální katastrální mapa. Navrhované řešení územní studie bude v rozpracovanosti projednáno, resp. o navrhovaném řešení bude informováno Zastupitelstvo obce. (Následně tuto informaci vezme Zastupitelstvo obce na vědomí.) Pro ověření reálnosti navrhovaného řešení bude návrh územní studie před dokončením projednán se správci technické a dopravní infrastruktury. Územní studie bude předána pořizovateli v počtu 3 paré v tištěném vyhotovení (+2CD), pořizovatel schválí možnost jejího využití a následně budou data o územní studii vložena do evidence územně plánovací činnosti. Územní studie bude sloužit jako územně plánovací podklad pro rozhodování v daném území. Strana 2 (celkem 6)

4 4.Obsah územní studie Územní studie lokality Z27 Praskačka bude obsahovat tyto části: A. Textová část včetně odůvodnění B. Výkresová část 1. Situace - širší vztahy dle ÚP Praskačka 1 : Přehledná situace dle ÚP Praskačka 1 : Situace - návrh 1 : Koordinační situace - technická infrastruktura 1 : Návrh řešení Širší vazby Lokalita je součástí zastavitelného území a navazuje na okolní zástavbu. Ze severní, západní a jižní strany je ohraničena stávající zástavbou rodinných domů. Ze strany východní jsou pole. Přístup do lokality je nyní zajištěn po stávající cestě napojené kolmo na hlavní páteřní komunikaci. Vymezení řešeného území Předmětem řešení jsou pozemky: p.č a 1217 v k.ú. Praskačka. Charakteristika řešeného území, základní podmínky ochrany jeho hodnot Území leží v centrální části Praskačky, jedná se o mírně svažitý pozemek vedoucí od stávající zástavby podél hlavní silnice směrem k písníku na východní straně území. Ze severní, západní a jižní stany je chráněno zástavbou rodinných domů. Lokalita byla v původním územním plánu určena pro výstavbu rodinných domů, ve změně byla rozdělena na část pro občanskou vybavenost specifickou a větší část byla ponechána pro výstavbu rodinných domů. Vzhledem k blízkosti umístění hospodářského statku se stájemi koní a odpovídajícím hygienickým zázemím včetně parkovacích ploch ve vlastním areálu, se rozhodl investor využít svůj pozemek pro účely výběhu koní a stavbu dočasné přízemní jezdecké haly. Pro tento úkol se jevil pozemek příhodný, má vlastní přístupovou cestu dostatečně širokou 4,8m pro obsluhu a příjezd nezbytné požární techniky. Pro dočasnou stavbu lehké haly nebude třeba velkých stavebních zásahů do pozemku, který by se měl po ukončení dočasnosti uvést do původního stavu. Z inženýrských sítí musí nezbytně být přivedena na pozemek elektřina pro osvětlení a údržbu stavby. Hala bude tvořena lehkou ocelovou konstrukcí se zastřešením plachtovinou. Boky haly budou kvůli provozu koní zakryty dřevěnými deskami. Založení stavby se provede bodově na jednotlivých patkách pod podpůrnými konstrukcemi obloukových rámů. Vnitřek haly musí být proveden z jílovitě písčitého materiálu, který se nedaleko v písníku těží z povrchové části jako skrývka. Zemina ornice se využije pro terénní úpravy kolem stavby. Srážkové vody budou svedeny ze střechy haly do koryta a odváděny řízeně do vsakovacích galerií vedle stavby tak, aby vody neohrozily negativně sousední nemovitosti a voda tímto způsobem má schopnost se zadržet a vsáknout na vlastní pozemku. Příjezdová komunikace musí mít parametry Strana 3 (celkem 6)

5 pro obsluhu požárních vozidel, tzn. Šíře pojezdné komunikace bude 3,5m, šíře průjezdného profilu uličkou 4,8m. Odvod srážkové vody z komunikace zpevněné na přístupové cestě bude napojen do stávající kanalizační odbočky srážkové obecní kanalizace. Napojení na elektro se provede ze stávajících nadzemních rozvodů vedení nn tak, že ze sloupu se provede přípojka kabelem s ukončením v elektroměrném pilíři na hranici pozemku. Vlastní stavba má obdélníkový půdorys 22 x 50m, orientace je severojižním směrem. Hala má profil obloukový s rovnými podélnými stěnami, ve štítech jsou umístěny vrata pro pojezd techniky a vstup. Výška haly nepřesahuje 10m. Urbanisticky je hala umístěna v dostatečné vzdálenosti od stávajících staveb rodinných domů. Tímto nebude narušen charakter ani kompozice vesnické zástavby. Výška hřebene nepřesáhne nadměrně výšku hřebenů okolních staveb, rozdíl může být 1,0 až 2,0m. Plošné regulativy nebyly prozatím uvedeny, ale vzhledem k velikosti pozemku a zastavěné ploše haly včetně zpevněných ploch lze konstatovat, že nepřesáhneme 20% zastavěnosti celkové velikosti řešené lokality. Oplocení lokality bude odpovídat charakteru oplocení okolní zástavby a nebude narušovat soužití občanů. Požadavky vyplývající z územního plánu (resp. splnění požadavků) Dle přehledu vybraných ploch zastavitelného území je lokalita č. Z27 vymezena Plocha je určena pro občanskou vybavenost se specifickým využitím areál koní s jezdeckou halou a plochou zatravnění ( OX ). Předpoklad byl naplněn. Návrh urbanistické koncepce včetně regulačních prvků, limity využití území (hranice funkčních ploch, hranice navržených pozemků, čára hranice zástavby, uliční čára, zastavěnost pozemků, výška zástavby) Územní studie je zpracována s takovou podrobností, aby umožnila nejen dělení plochy na jednotlivé zóny, ale i umístění inženýrských sítí. Regulace se soustředila na podstatné záležitosti ovlivňující budoucí výstavbu v této lokalitě: REGULAČNÍ PRVKY FUNKČNÍHO USPOŘÁDÁNÍ ÚZEMÍ: Dle funkčního využití zde budou umístěny: STAVBA JEZDECKÉ HALY - Stavby pro sportovní využití - jezdecká hala 50m x 22m x 10m výšky PLOCHA VYHRAZENÉ ZELENĚ A OKRASNÝCH ZAHRAD K UŽÍVÁNÍ V RÁMCI AREÁLU - parková úprava v okolí haly s výsadbou keřů a stromů PLOCHA TRAVNATÁ V RÁMCI AREÁLU URČENÁ PRO ZEMĚDĚLSKÉ ÚČELY A MOŽNÝ VÝBĚH KONÍ zbytek pole s travnatým povrchem PLOCHA PRO DOPRAVU SILNIČNÍ OBSLUŽNÁ KOMUNIKACE - přístupová zpevněná cesta pro příjezd požárních vozidel PLOCHA ZASAKOVACÍ GALERIE PRO SRÁŽKOVOU VODU ta je překryvná a souvisí s plochou zeleně vyhrazené Strana 4 (celkem 6)

6 Stavby a zařízení technického vybavení pro obsluhu řešeného území, elektropřípojka nn, přípojka srážkové kanalizace z plochy komunikací u sjezdu, srážková kanalizace s odvodem do vsakovací galerie REGULAČNÍ PRVKY PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ ÚZEMÍ: stavby a zařízení pro areál jezdectví koně koeficient zastavění KZP 0,2 výška zástavby max. 10m oplocení nové výšky 1,6m směrem do pole oplocení u přístupové cesty mezi stávající výstavbou RD nové výšky 1,8m šíře komunikace příjezdové 3,5m šíře mezi ploty při vjezdu do areálu 4,8m Celková zastavěnost včetně zpevněných ploch nepřesáhne 20% z celé plochy pozemku, tzn., že volné plochy zatravněné budou činit nejméně 80% plochy původní parcely. Návrh řešení dopravy, včetně dopravy v klidu Dopravně je lokalita napojena upraveným novým sjezdem napojeným na silnici 3. třídy v Praskačce. Komunikace je navržena jako účelová. Minimální šíře je stanovena na 3,5m, na konci je navrženo obratiště pro požární vozidla. Parkovací stání jsou řešena v rámci stávajícího rodinného domu investora, kde jsou mimo nich i stáje pro koně a odpovídající hygienické zázemí (WC). Návrh řešení technického vybavení, nakládání s odpady, požární zabezpečení Lokalita bude napojena na rozvody elektro a srážkové kanalizace. Řešení zeleně, ochrana životního prostředí, návrh plochy veřejné zeleně, veřejné prostranství Stávající území je pole. Zeleň bude zastoupena zejména v rámci volných travnatých ploch a okrasných keřů. Vyhodnocení předpokládaných důsledků navrhovaného řešení na ZPF Podle platného územního plánu je lokalita určena pro obytnou výstavbu. Pozemky jsou vedeny jako orná půda a byla zpracována dokumentace na vynětí ze ZPF. Vymezení pozemků pro veřejně prospěšné stavby Pozemky pro veřejně prospěšné stavby nebyly vymezeny. Strana 5 (celkem 6)

7 Vyhodnocení reálnosti navrženého řešení, stanoviska DO Územní studie byla zpracovávána na základě požadavku soukromého investora a obce Praskačky proto, aby byla vyjasněna koncepce v této části území. Územní studie vznikla na objednávku soukromého investora. Obec Praskačka byla s tímto záměrem seznámena od počátku a vyslovila s ním souhlas. Ihned po schválení bude pokračovat práce na projektech tak, aby stavba dočasné haly na 20 let mohla být na jaře zrealizována. Návrh etapizace realizace Podle místní situace a malé velikosti území se nepředpokládá etapizace výstavby. VÝKRESOVÁ ČÁST B. Výkresová část 1. Situace - širší vztahů v území dle ÚP Praskačka 1 : Přehledná situace dle ÚP Praskačka 1 : Situace návrhu 1 : Koordinační situace-technická infrastuktura 1 : Geodetické zaměření pozemku 1 : 250 Počet stran textové části 6 Počet výkresů 5 V Hradci Králové Ing. arch. Pavel Kramář Strana 6 (celkem 6)

ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT ZHOTOVITEL

ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT ZHOTOVITEL ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU 3 V OBCI RADENICE ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT POŘIZOVATEL MÚ VELKÉ MEZIŘÍČÍ, odbor výstavby a regionálního rozvoje tel: 566 781 111 Radnická 29/1, 594 13, Velké Meziříčí

Více

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 Zpracovatel: Ing. arch. Martin Fröml 2 arch s.r.o., Česká 824/31, 796 01 Prostějov, IČ 277 30 221 Datum: leden 2018 ÚZEMNÍ STUDIE

Více

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Identifikační údaje Místo: Pořizovatel: pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Obecní úřad Přišimasy, (na základě spolupráce s osobou splňující kvalifikační předpoklady pro výkon územně plánovací

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE. Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část. Průhonice

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE. Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část. Průhonice ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část Průhonice Pořizovatel: Obecní úřad Průhonice Květnové nám. 14/1, 252 43 Průhonice Pořizování na základě splnění kvalifikačních

Více

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH Závazná část Regulačního plánu Slatiňany jih se mění v souladu se Stavebním zákonem č. 183/2006 Sb., včetně jeho prováděcích předpisů takto: 1. Změny II.

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Územní studie 4 plocha Z14 Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Základní identifikační údaje: Název akce: Územní studie 4, Stará Lysá jih 1 Místo: k.ú. Stará Lysá Pozemky: 249/1, 220/7, 232, 231, 221/1, 221/2

Více

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y Místo: Katastrální území: Objednatel: Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) Louňovice lokalita Y Louňovice obec Louňovice, Horní náves 6, 25162

Více

ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1

ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1 ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1 MÍSTO STAVBY : Rusava, plocha SO.3 1 ZADAVATEL : obec Rusava Rusava 248 768 45 Rusava STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo P 16-17 Měsíc/rok 09/2017 Počet

Více

ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky

ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky Příloha č.3 ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky a) Vymezení řešeného území Lokalita zahrnuje zastavitelnou plochu a.11. vymezenou územním plánem pro bydlení, plochu b.3.

Více

OBSAH A. TEXTOVÁ ČÁST A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Údaje o objednateli: Obec Librantice, 503 46 Třebechovice p.o.

OBSAH A. TEXTOVÁ ČÁST A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Údaje o objednateli: Obec Librantice, 503 46 Třebechovice p.o. OBSAH A. Textová část B. Výkresová část: 1. Situace 1:10000 2. Situace 1:1000 A. TEXTOVÁ ČÁST A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Údaje o objednateli: Obec Librantice, 503 46 Třebechovice p.o. Údaje o zpracovateli

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A Územní studie pro zástavbu ploch Z1 a Z22 v obci Hořice - textová část strana 1 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. CHARAKTER STUDIE Studie

Více

Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa

Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa Pořizovatel: Městský úřad Česká Lípa, stavební úřad, úřad územního plánování, náměstí T.G. Masaryka 1, 470 35 Česká Lípa, vyřizuje

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ. HAVLÍČKŮV BROD lokality Z96, Z103, Z105, Z173, K13 ORP HAVLÍČKŮV BROD

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ. HAVLÍČKŮV BROD lokality Z96, Z103, Z105, Z173, K13 ORP HAVLÍČKŮV BROD O D B O R R O Z V O J E M Ě S T A Ú S E K Ú Z E M N Í H O P L Á N O V Á N Í A G I S ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ HAVLÍČKŮV BROD lokality Z96, Z103, Z105, Z173, K13 ORP HAVLÍČKŮV BROD Základní

Více

PT-ATELIER s.r.o. Ing. arch. Pavel Kramář web: TEL: OBSAH DOKUMENTACE:

PT-ATELIER s.r.o. Ing. arch. Pavel Kramář web:   TEL: OBSAH DOKUMENTACE: PT-ATELIER s.r.o. Ing. arch. Pavel Kramář web: www.pt-atelier.cz TEL: 603219407 OBSAH DOKUMENTACE: A. TEXTOVÁ ČÁST B. VÝKRESOVÁ ČÁST B1. Situace s přehledným vymezením ploch v mapě KN B2. Koordinační situace

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30 ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30 MÍSTO STAVBY : Lukov, Nade Mlýnem SO.3 29 a 30 ZADAVATEL : obec Lukov K Lůčkám 350 Lukov STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo Měsíc/rok 08/2017

Více

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA TEXTOVÁ ČÁST A Brno 9 / 2015 Strana 2 POŘIZOVATEL Úřad architektury a územního plánování Magistrát města Kladna Náměstí starosty Pavla 44 272 52

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMÍ STUDIE

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMÍ STUDIE NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMÍ STUDIE Lokalita Z.BO.21, ÚP Struhařov, k. ú. Bořeňovice (podle 30 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů, dále jen stavební zákon )

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A Územní studie pro zástavbu ploch Z1 a Z22 v obci Hořice - textová část strana 1 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. CHARAKTER STUDIE Studie

Více

ZMĚNA č. 5 ÚPNSÚ KOSOŘ. srpen 2015 pro společné jednání

ZMĚNA č. 5 ÚPNSÚ KOSOŘ. srpen 2015 pro společné jednání ZMĚNA č. 5 ÚPNSÚ KOSOŘ srpen 2015 pro společné jednání Záznam o účinnosti Změny č. 5 ÚPNSÚ Kosoř vydávající správní orgán: datum vydání: číslo usnesení: datum nabytí účinnosti: pořizovatel: jméno oprávněné

Více

Územní studie na zastavitelné plochy Z28, obec Soběšovice

Územní studie na zastavitelné plochy Z28, obec Soběšovice Územní studie na zastavitelné plochy Z28, obec Soběšovice POŘIZOVATEL: Magistrát města Frýdku-Místku, odbor územního rozvoje a stavebního řádu, Radniční 1148, 738 22 Frýdek-Místek ŽADATEL: územní studie

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU Z3 V OBCI HERÁLEC I. ETAPA

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU Z3 V OBCI HERÁLEC I. ETAPA Ulipová Radana, Humpolecká 209, Havlíčkův Brod Tel., fax. : 569429432 e-mail: ulipova.drupos@tiscali.cz ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU Z3 V OBCI HERÁLEC I. ETAPA Pořizovatel: MÚ Havlíčkův Brod,

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE J A V Ů R E K. okr. Brno - venkov I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE J A V Ů R E K. okr. Brno - venkov I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE J A V Ů R E K okr. Brno - venkov I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Obecní úřad Javůrek Obec Javůrek AR projekt s.r.o., Hviezdoslavova 1183/29a,

Více

I. Změna územního plánu

I. Změna územního plánu I. Změna územního plánu A. TEXTOVÁ ČÁST I. Změna územního plánu... 3 I.1 Vymezení zastavěného území... 3 I.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 3 I.2.1 Koncepce rozvoje území

Více

Regulační plán Přišimasy lokalita Kbelka Příloha návrhu regulačního plánu

Regulační plán Přišimasy lokalita Kbelka Příloha návrhu regulačního plánu Zadání regulačního plánu Regulační plán Přišimasy lokalita Kbelka Příloha návrhu regulačního plánu (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) str.1/9 Identifikační údaje Místo: Pořizovatel: pozemky

Více

OBSAH A. TEXTOVÁ ČÁST A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A2. NÁVRH ŘEŠENÍ. Údaje o objednateli: Obec Librantice, 503 46 Třebechovice p.o.

OBSAH A. TEXTOVÁ ČÁST A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A2. NÁVRH ŘEŠENÍ. Údaje o objednateli: Obec Librantice, 503 46 Třebechovice p.o. OBSAH A. Textová část B. Výkresová část: 1. Situace 1:10000 2. Situace 1:500 A. TEXTOVÁ ČÁST A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Údaje o objednateli: Obec Librantice, 503 46 Třebechovice p.o. Údaje o zpracovateli

Více

NÁVRH ZADÁNí. ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU HODEJICE ÚNOR 2013

NÁVRH ZADÁNí. ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU HODEJICE ÚNOR 2013 NÁVRH ZADÁNí ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU " HODEJICE ÚNOR 2013 Na základě návrhu vlastníků pozemků schválilo zastupitelstvo obce na svém zasedání dne 6.8.2012 a dále dne 24.9.2012 rozhodnutí o pořízení Změny

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LUČNÍ POLNÍ

ÚZEMNÍ STUDIE LUČNÍ POLNÍ ÚZEMNÍ STUDIE LUČNÍ POLNÍ v katastrálním území České Budějovice 6 /U 1.2.3.01/ Datum zpracování zadání: červenec 2017 ZADÁNÍ Základní identifikační údaje Název akce: územní studie Luční - Polní v katastrálním

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ. HAVLÍČKŮV BROD lokality Reynkova, Cihlář ORP HAVLÍČKŮV BROD

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ. HAVLÍČKŮV BROD lokality Reynkova, Cihlář ORP HAVLÍČKŮV BROD O D B O R R O Z V O J E M Ě S T A Ú S E K Ú Z E M N Í H O P L Á N O V Á N Í A G I S ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ HAVLÍČKŮV BROD lokality Reynkova, Cihlář ORP HAVLÍČKŮV BROD Základní identifikační

Více

Změna č. 1 územního plánu. Návrh

Změna č. 1 územního plánu. Návrh Změna č. 1 územního plánu HARTMANICE Návrh Změna č.1 ÚP Hartmanice Tato změna č. 1 územního plánu byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Hartmanice Změna územního plánu nabyla účinnosti dne: Pořizovatel:

Více

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod Zpracovatel : Ing. arch. Milič Maryška, Letohradská 3/369, 170 00 Praha 7 datum : leden 2015 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název akce : Zpracovatel : PTICE - ÚZEMNÍ STUDIE

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, Praha 4 Autorizace ČKA

NÁVRH ZMĚNY Č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, Praha 4 Autorizace ČKA LOKET NÁVRH ZMĚNY Č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258

Více

U S N E S E N Í Rada obce Zdiby

U S N E S E N Í Rada obce Zdiby Obec Zdiby Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ 250 66 e-mail: podatelna@obeczdiby.cz, identifikátor datové schránky: vt2b6m8 Rada obce Zdiby tímto, RADA OBCE ZDIBY U S N E S E N Í Rada obce Zdiby číslo 73/11/2019

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.4A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103

NÁVRH ZMĚNY Č.4A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 LOKET NÁVRH ZMĚNY Č.4A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258

Více

LUTÍN ÚZEMNÍ STUDIE NA ZÁHUMENNÍ ZPRACOVATEL: POŘIZOVATEL: Ing. arch. Ladislav Koukal. Magistrát města Olomouce Odbor koncepce a rozvoje

LUTÍN ÚZEMNÍ STUDIE NA ZÁHUMENNÍ ZPRACOVATEL: POŘIZOVATEL: Ing. arch. Ladislav Koukal. Magistrát města Olomouce Odbor koncepce a rozvoje LUTÍN ÚZEMNÍ STUDIE NA ZÁHUMENNÍ ZPRACOVATEL: Ing. arch. Ladislav Koukal POŘIZOVATEL: Magistrát města Olomouce Odbor koncepce a rozvoje DATUM: 10/2018 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 1.1. ÚDAJE O ÚZEMÍ Název dokumentace

Více

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č. 7 ÚPO Chlum u Třeboně místní část Lutová, k.ú. Lutová NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č. 7 územního plánu obce byla vydána usnesením Zastupitelstva městyse Chlum u Třeboně

Více

ÚZEMNÍ STUDIE. HORNÍ LITVÍNOV HORNÍ LOM Pro Horní Lom část A I. TEXTOVÁ ČÁST

ÚZEMNÍ STUDIE. HORNÍ LITVÍNOV HORNÍ LOM Pro Horní Lom část A I. TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ STUDIE HORNÍ LITVÍNOV HORNÍ LOM Pro Horní Lom část A I. TEXTOVÁ ČÁST POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD LITVÍNOV PROJEKTANT: ING.ARCH. JAN HASÍK MOST 06/2013 1 - Identifikační údaje územní studie 1. Obec

Více

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, Jihlava

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, Jihlava URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava -------------------------------------------------------------------- ZMĚNA Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ zakázkové

Více

Změna č.1. Územní plán Stružinec. POŘIZOVATEL : Vladimír Mařan

Změna č.1. Územní plán Stružinec. POŘIZOVATEL : Vladimír Mařan Změna č.1 Územní plán Stružinec POŘIZOVATEL : Vladimír Mařan 1 VEDOUCÍ PROJEKTANT: ZODPOVĚDNÍ PROJEKTANT: w Září 2016 W V ZAZNAM 0 ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydal: Oprávněná úřední osoba

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103

NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 MIŘETICE NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim

Více

NEMANICE ÚZEMNÍ PLÁN

NEMANICE ÚZEMNÍ PLÁN NEMANICE ÚZEMNÍ PLÁN ZMĚNA Č.1 - NÁVRH VYDÁNÍ ZMĚNY - NÁVRH ZÁZNAMU O ÚČINNOSTI - Z M Ě N A ÚP Č.1 - O D Ů V O D N Ě N Í Dokumentace ke společnému jednání - 05 / 2010 Nemanice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBEC KYŠKOVICE. Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování. Pořizovatel:

OBEC KYŠKOVICE. Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování. Pořizovatel: OBEC KYŠKOVICE ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHY Z5 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování, 28. října 909, 277 11, Neratovice 06 / 2017 Název dokumentace:

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU Z2 V OBCI KYJOV A

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU Z2 V OBCI KYJOV A ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU Z2 V OBCI KYJOV.. A T e x t o v á č á s t Z Á Z N A M O S C H V Á L E N Í Ú Z E M Í S T U D I E Objednatel: Pořizovatel: Obec Kyjov Městský úřad Havlíčkův Br usnesení

Více

Návrh Zadání změny č. 9. územního plánu obce Jirny

Návrh Zadání změny č. 9. územního plánu obce Jirny Návrh Zadání změny č. 9 územního plánu obce Jirny Pořizovatel: Určený zastupitel: Výkonný pořizovatel: OÚ OBCE JIRNY Stanislav Skořepa Ing. Renata Perglerová Zpracovatel změny č. 9: Ing. arch. Jiří Danda,

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU PRÁDLO

ÚZEMNÍHO PLÁNU PRÁDLO NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU PRÁDLO Pořizovatel: Městský úřad Nepomuk úřad územního plánování Datum: leden 2017 1 Kompetence Objednatel: Pořizovatel ÚP: Zpracovatel ÚP: Název akce: Etapa: Obec

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE POŘIZOVATEL Magistrát města Prostějova

ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE POŘIZOVATEL Magistrát města Prostějova ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje 1.1. Identifikační údaje stavby Název akce Pozemky Místo stavby Kraj : : p.č. 230 a 232/1 k.ú. Krasice : ulice Krasická a její okolí

Více

Územní studie Brná nad Labem P24-2

Územní studie Brná nad Labem P24-2 Územní studie Brná nad Labem P24-2 Pořizovatel: Magistrát města Ústí nad Labem Velká Hradební 8 Ústí nad Labem Zpracovatel: Ing. arch. Vladimír Charvát Dukelských hrdinů 20 Praha 7 02/2016 1 Obsah studie:

Více

Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B

Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B Základní identifikační údaje Název akce: Mutěnice L9-B Místo: k.ú. Mutěnice u Strakonic Zadavatel: Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV HRADSKÁ

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV HRADSKÁ ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV HRADSKÁ MÍSTO STAVBY : Lukov, ulice Hradská a Hrušoví ZADAVATEL : obec Lukov K Lůčkám 350 Lukov STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo P 9-14 Měsíc/rok 07/2015 Počet vyhotovení

Více

Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA. NÁVRH pro společné jednání

Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA. NÁVRH pro společné jednání Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA NÁVRH pro společné jednání TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydá: Zastupitelstvo obce Kutná Hora Datum nabytí účinnosti: Oprávněná úřední

Více

POŘÍZENÍ NOVÉHO ÚZEMNÍHO PLÁNU PSÁRY

POŘÍZENÍ NOVÉHO ÚZEMNÍHO PLÁNU PSÁRY POŘÍZENÍ NOVÉHO ÚZEMNÍHO PLÁNU PSÁRY Odbor územního plání, MěÚ Černošice vedoucí: Ing. Helena Ušiaková referent: Ing. arch. Kristýna Jirsová ÚZEMNÍ PLÁNOVÁNÍ vytváří předpoklady pro výstavbu a pro udržitelný

Více

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE I. TEXTOVÁ ČÁST Závazná část Územního plánu obce Tršice se mění takto: Označení plochy Kód navrhované funkce Lokalizace Výměra (ha) Specifické podmínky, k koeficient

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM Příloha č. 2 Odbor rozvoje města Vyřizuje: Mgr. Adamčík / tel.:475271624 ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE Územní studie Nová Ves Z19-3, Z19-106

Více

BR4 KLECANY U BÍLÉ ZDI

BR4 KLECANY U BÍLÉ ZDI ZADÁNÍ regulačního plánu BR4 KLECANY U BÍLÉ ZDI zpracované podle 64 odst. 2 stavebního zákona č. 183/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů a 17 odst. 2 vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech,

Více

C. Odůvodnění Změny č.1 regulačního plánu

C. Odůvodnění Změny č.1 regulačního plánu C. Odůvodnění Změny č.1 regulačního plánu Obsah textové části odůvodnění regulačního plánu: C.1. Posouzení změny RP dle 68 zákona 183/2006 Sb. C.1.a. Posouzení souladu změny RP dle odst. (4): a) Posouzení

Více

Územní studie Jamné nad Orlicí IIA Pod Kaplí

Územní studie Jamné nad Orlicí IIA Pod Kaplí Územní studie Jamné nad Orlicí IIA Pod Kaplí 2 0 1 0 1 Územní studie Jamné nad Orlicí II řeší problematiku požadovanou v kapitole 2B územního plánu pro zástavbové skupiny zastavitelných ploch: VI Jih,

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PODHRADÍ NAD DYJÍ. říjen Zadání Změny č.2 územního plánu obce Podhradí nad Dyjí 1

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PODHRADÍ NAD DYJÍ. říjen Zadání Změny č.2 územního plánu obce Podhradí nad Dyjí 1 NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PODHRADÍ NAD DYJÍ říjen 2011 Zadání Změny č.2 územního plánu obce Podhradí nad Dyjí 1 Městský úřad ve Znojmě, odbor výstavby (dále jen úřad územního plánování),

Více

Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov

Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov 1 Na základě návrhu vlastníka pozemku (občana obce) schválilo zastupitelstvo obce na svém zasedání rozhodnutí o pořízení Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov.

Více

A. TEXTOVÁ ČÁST. Obsah

A. TEXTOVÁ ČÁST. Obsah A. TEXTOVÁ ČÁST Obsah I. Územní plán... 2 I.1 Vymezení zastavěného území... 2 I.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 2 I.2.1 Koncepce rozvoje území obce... 2 I.2.2 Koncepce ochrany

Více

ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2

ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2 ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2 A. TEXTOVÁ ČÁST Obsah textové části: A1. ÚVOD 1.1. Základní údaje, zadání úkolu 1.2. Vazby na územně plánovací dokumentaci 1.3. Použité podklady 1.4. Vymezení řešeného

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DOLNÍ KRALOVICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103

NÁVRH ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DOLNÍ KRALOVICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 DOLNÍ KRALOVICE NÁVRH ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DOLNÍ KRALOVICE Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302,

Více

o o - - - - - - - Příloha č.3 Obsah OOP I. VÝROK 2 1. Vymezení zastavěného území 2 2. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrana

Více

Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx

Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx 20.6.2017 Magistrát města Ostravy, Útvar hlavního architekta a stavebního řádu Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx Pořizovatel: Magistrát města Ostravy Útvar hlavního architekta

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HŘEBEČ. pro projednání podle 47 stavebního zákona

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HŘEBEČ. pro projednání podle 47 stavebního zákona NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HŘEBEČ pro projednání podle 47 stavebního zákona POŘIZOVATEL OBECNÍ ÚŘAD HŘEBEČ SRPEN 2012 O pořízení změny č. 3 ÚPO Hřebeč rozhodlo zastupitelstvo obce dne 28.6.2012

Více

Zadání ÚZEMNÍ STUDIE pro lokalitu Na Homoli v k. ú. Lštění (okres Benešov); ÚZEMNÍHO PLÁNU LŠTĚNÍ

Zadání ÚZEMNÍ STUDIE pro lokalitu Na Homoli v k. ú. Lštění (okres Benešov); ÚZEMNÍHO PLÁNU LŠTĚNÍ Zadání ÚZEMNÍ STUDIE pro lokalitu Na Homoli v k. ú. Lštění (okres Benešov);624357 ÚZEMNÍHO PLÁNU LŠTĚNÍ (podle 30 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů,

Více

ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ

ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: OBECNÍ ÚŘAD VÍTĚZNÁ ING. RENATA PERGLEROVÁ, DENISOVA 827, 250 82 ÚVALY OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA NA ZÁKLADĚ MANDÁTNÍ SMLOUVY ZPRACOVATEL:

Více

LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU

LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU Ú Z E M N Í S T U D I E LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘÍBRAM ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD A ÚZEMNÍ PLÁNOVÁNÍ ODDĚLENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ ZPRACOVATEL: IVAN PLICKA STUDIO s.r.o. ČERVEN

Více

ÚZEMNÍ PLÁN DAMNICE ZMĚNA Č. 1

ÚZEMNÍ PLÁN DAMNICE ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍ PLÁN DAMNICE ZMĚNA Č. 1 okr. Znojmo I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DAMNICE BYLA SPOLUFINANCOVÁNA Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Pořizovatel: Objednatel: Projektant: MÚ

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ROVENSKO POD TROSKAMI Zastupitelstvo města Rovensko pod Troskami, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006

Více

Územní studie U LESA - STĚŽÍRKY, LOKALITA Č. 31

Územní studie U LESA - STĚŽÍRKY, LOKALITA Č. 31 Územní studie U LESA - STĚŽÍRKY, LOKALITA Č. 31 Strana 1 (celkem 13) TEXTOVÁ ČÁST 1. identifikační údaje, hlavní cíle řešení, zhodnocení vztahu k ÚPD obce, soulad se zadáním ÚS Název akce: Územní studie

Více

Ú Z E M N Í S T U D I E B A R C H O V lokality I, J, ZM1

Ú Z E M N Í S T U D I E B A R C H O V lokality I, J, ZM1 Ú Z E M N Í S T U D I E B A R C H O V lokality I, J, ZM1 SEZNAM PŘÍLOH: A - TEXTOVÁ ČÁST - obsah: a) vymezení řešeného území b) podmínky pro vymezení a využití pozemků c) podmínky pro umístění a prostorové

Více

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LODĚNICE ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU POŘIZOVATEL: Městský úřad Beroun - odbor územního plánování a regionálního rozvoje PROJEKTANT: Ing. arch. Václava Dandová ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: Ing. Stanislav Zeman listopad

Více

Změna č. 1 územního plánu. obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Změna č. 1 územního plánu. obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Změna č. 1 územního plánu obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydává: Zastupitelstvo obce Svéradice Datum nabytí účinnosti: 17. 3. 2015 Oprávněná úřední osoba

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování, 28. října 909, 277 11, Neratovice září 2014 Název

Více

Územní studie Jamné nad Orlicí IIB Pod Jamenskou a.s

Územní studie Jamné nad Orlicí IIB Pod Jamenskou a.s Územní studie Jamné nad Orlicí IIB Pod Jamenskou a.s. 2 0 1 0 1 Územní studie Jamné nad Orlicí II řeší problematiku požadovanou v kapitole 2B územního plánu pro zástavbové skupiny zastavitelných ploch:

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDE PLOCH P8, Z9 a Z12 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČEČELOVICE

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČEČELOVICE ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČEČELOVICE TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ Projektant: Ing.arch. Štěpánka Ťukalová, UA PROJEKCE, Boleslavova 30, 370 06 České Budějovice Pořizovatel: Městský úřad Blatná, odbor výstavby

Více

Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í 4. ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU PASEKA

Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í 4. ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU PASEKA Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í 4. ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PASEKA Uničov, leden 2009 1 Zadání je zpracované na základě rozhodnutí zastupitelstva

Více

ZADÁNÍ. MĚSTO JANSKÉ LÁZNĚ Náměstí Svobody 273, Janské Lázně REGULAČNÍHO PLÁNU JANSKÉ LÁZNĚ - PROTĚŽ

ZADÁNÍ. MĚSTO JANSKÉ LÁZNĚ Náměstí Svobody 273, Janské Lázně REGULAČNÍHO PLÁNU JANSKÉ LÁZNĚ - PROTĚŽ MĚSTO Náměstí Svobody 273, 542 25 Janské Lázně ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU - PROTĚŽ Zadání Regulačního plánu Janské Lázně - Protěž bylo schváleno Zastupitelstvem města Janské Lázně dne pod číslem usnesení

Více

Regulační plán Litvínov - Osada

Regulační plán Litvínov - Osada Regulační plán Litvínov - Osada Návrh zadání změny č. 1 Regulačního plánu Litvínov - Osada červen 2005 Obsah zadání: a) důvody pro pořízení regulačního plánu a stanovení hlavních cílů rozvoje území b)

Více

změna č. 1 územní plán KRUPÉ

změna č. 1 územní plán KRUPÉ změna č. 1 územní plán KRUPÉ srpen 2011 Změna č. 1 - Územní plán Krupé srpen 2011 POŘIZOVATEL: Obec Krupá 281 63 Kostelec nad Černými Lesy v zastoupení: Martin Mokroš, starosta VÝKONNÝ POŘIZOVATEL: Ing.

Více

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV ING.ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELÁŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA, ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, ROZVOJE

Více

B O R O V A N Y. Návrh zadání. ZMĚNY č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU. Zadání změny č.4 ÚP Borovany

B O R O V A N Y. Návrh zadání. ZMĚNY č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU. Zadání změny č.4 ÚP Borovany Návrh zadání ZMĚNY č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU B O R O V A N Y Podle vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 500/2006 Sb o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně

Více

Územní studie veřejných prostranství Čisovice. Zadání

Územní studie veřejných prostranství Čisovice. Zadání Územní studie veřejných prostranství Čisovice Zadání 01/2017 Obsah: 1. Úvod 3 2. Cíle a účel pořízení studie 3 3. Rozsah řešeného území 3 4. Podmínky vyplývající z územně analytických podkladů a platné

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Přišimasy změna č. 2

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Přišimasy změna č. 2 Návrh Zadání ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Přišimasy změna č. 2 Zpracovaný v souladu s 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, v platném znění, a v souladu s 11 a s přílohou č. 6 vyhlášky č.

Více

ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘÁSLAVICE

ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘÁSLAVICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘÁSLAVICE Zpracován v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů a dle vyhlášky č. 500/2006

Více

změny č. 1 regulačního plánu RP3 LIBEŇ

změny č. 1 regulačního plánu RP3 LIBEŇ ZADÁNÍ změny č. 1 regulačního plánu RP3 LIBEŇ zpracované přiměřeně podle 64 odst. 1 a 2 ve spojení s 71 odst. 3 stavebního zákona č. 183/2006 Sb. v platném znění a 17 a přílohy č. 9 vyhlášky č. 500/2006

Více

Změna Z1 ÚPN SÚ NÝROV (soubor dílčích změn Z1/1- Z1/5)

Změna Z1 ÚPN SÚ NÝROV (soubor dílčích změn Z1/1- Z1/5) Změna Z1 ÚPN SÚ Nýrov, odůvodnění Strana 1 (celkem 18) Změna Z1 ÚPN SÚ NÝROV (soubor dílčích změn Z1/1- Z1/5) B. Odůvodnění Odůvodnění Změny Z1 ÚPN SÚ je zpracováno v souladu s 53, odst.4 a 5 zákona č.183/2006

Více

ZMĚNA Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VELKÝ KARLOV. leden 2012

ZMĚNA Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VELKÝ KARLOV. leden 2012 ZMĚNA Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VELKÝ KARLOV leden 2012 ZMĚNU ÚZEMNÍHO PLÁNU VYDAL : ZASTUPITELSTVO OBCE VELKÝ KARLOV Velký Karlov 68, 671 28 Jaroslavice POŘIZOVATEL : MĚSTSKÝ ÚŘAD ZNOJMO Odbor výstavby,

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO LOKALITU NA NOVÝCH DVORECH V OBCI ROZSOCHATEC

ÚZEMNÍ STUDIE PRO LOKALITU NA NOVÝCH DVORECH V OBCI ROZSOCHATEC A ÚZEMNÍ STUDIE PRO LOKALITU NA NOVÝCH DVORECH V OBCI ROZSOCHATEC T E X T O V Á Č Á S T Z Á Z N A M O P R O J E D N Á N Í A S C H V Á L E N Í Ú Z E M Í S T U D I E Územní studie byla dne. projednána Zastupitelstvem

Více

ZADÁNÍ. Územní studie US 7 US přestavbového území jižního centra (veřejné prostranství) Města Česká Lípa

ZADÁNÍ. Územní studie US 7 US přestavbového území jižního centra (veřejné prostranství) Města Česká Lípa ZADÁNÍ Územní studie US 7 US přestavbového území jižního centra (veřejné prostranství) město Česká Lípa Pořizovatel: Městský úřad Česká Lípa, úřad územního plánování, náměstí T.G. Masaryka 1, 470 35 Česká

Více

lokalita 6A změna funkčního využití z plochy výroby na plochu smíšenou komerční

lokalita 6A změna funkčního využití z plochy výroby na plochu smíšenou komerční ZMĚNA č. 6 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BŘEZNICE Návrh zadání lokalita 6A změna funkčního využití z plochy výroby na plochu smíšenou komerční lokalita 6B změna plochy stávajícího veřejného prostranství na plochu

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z21 a P21 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

A k t u a l i z a c e č. 1. Ú z e m n í s t u d i e H u s t o p e č e S 5

A k t u a l i z a c e č. 1. Ú z e m n í s t u d i e H u s t o p e č e S 5 A k t u a l i z a c e č. 1 Ú z e m n í s t u d i e H u s t o p e č e S 5 Obsah Textová část 1. Identifikační údaje 3 2. Vymezení řešené plochy 4 3. Urbanistické a architektonické řešení 5 Podmínky pro

Více

ZADÁNÍ změny č. 1 územního plánu obce MAŠOVICE duben 2007

ZADÁNÍ změny č. 1 územního plánu obce MAŠOVICE duben 2007 Městský úřad ve Znojmě, odbor rozvoje (dále jen úřad územního plánování), který na žádost obce Mašovice pořizuje v souladu s ust. 6 odst. 1 písm. c) zák.č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

NÁVRH. územního plánu Velké Všelisy

NÁVRH. územního plánu Velké Všelisy NÁVRH ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY 3A územního plánu Velké Všelisy Schvalující orgán Zastupitelstvo obce Velké Všelisy Určený člen zastupitelstva Jaromír Bečka, starosta Pořizovatel Obecní úřad Velké

Více

Návrh Zadání změny č.2

Návrh Zadání změny č.2 Návrh Zadání změny č.2 územního plánu obce LÁZNĚ TOUŠEŇ Pořizovatel: Spolupracující zastupitel: Výkonný pořizovatel: OÚ MĚSTYSE LÁZNĚ TOUŠEŇ Hlavní 56, 250 89 Lázně Toušeň tel. 326 992 302 Ing. František

Více

Ú J E Z D U B O S K O V I C

Ú J E Z D U B O S K O V I C Ú J E Z D U B O S K O V I C ZMĚNA č. 4 ÚPO návrh Dílčí změna : Z1 - návrh plochy dopravy Brno, 11/2010 Jarmila Haluzová ATELIÉR PROJEKTIS BRNO, Příční 32, 602 00 Brno pracoviště: Ponávka 2, 602 00 Brno,

Více

KELČANY NÁVRH ZADÁNÍ. změny č. 1 územního plánu obce

KELČANY NÁVRH ZADÁNÍ. změny č. 1 územního plánu obce NÁVRH ZADÁNÍ změny č. 1 územního plánu obce KELČANY Pořizovatelem změny č.1 územního plánu obce (ÚPO) Kelčany je Městský úřad Kyjov, odbor územního plánu a rozvoje, a to ve smyslu 6 odst. 1, písm. c) zákona

Více