Tiskárny - provozy pro velkonákladový tisk. Jana Malimánková Peter Fabuľa

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tiskárny - provozy pro velkonákladový tisk. Jana Malimánková Peter Fabuľa"

Transkript

1 - provozy pro velkoná Jana Malimánková Peter Fabuľa

2 Úvod Tiskárny v dnešní době patří neodmyslitelně ke každodennímu životu každého z nás. I přesto, že nenahraditelné místo si zabral internet, bez tisku se neobejde nikdo z nás. Ať už se jedná o denní tisk, časopisy, knihy, či obyčejné reklamní letáky bez tiskáren by tyto věci nemohly existovat. Za vznik tohoto úžasného stroje vděčíme Johannesu Guttenbergovi, který tento vynález vymyslel již v roce Knihy se tak staly přístupné pro více lidí a nemusely být složitě přepisovány, každý kus měl neocenitelný význam a mniši si při přepisování ničili oči. S vynálezem knihtisku se začala zvyšovat vzdělanost a šířit informace o mnoha věcech což do té doby bylo nepředstavitelné.

3 Ofsetový tisk Ofset patří do kategorie tisku z plochy, neboť jeho tisknoucí a netisknoucí místa na rozdíl od ostatních principů tisku jsou v jedné výškové úrovni. Zároveň klasický ofset zachovává základní princip kamenotisku a to je vzájemná odpudivost mastných tiskových barev (TB) a vody. Ofset je tisk nepřímý, protože z tiskové formy (TF) se nejprve tiskne na pryží potažený válec a z něho teprve na papír. Barva se tedy přenáší dvakrát a předloha na tiskové formě není stranově převrácená. Zároveň umožňuje tisknout jemné detaily a i na méně kvalitní papír na rozdíl od knihtisku. To je dáno pryžovým válcem, který je schopen přilnout i na ne zcela hladký povrch. TF je podle druhu ofsetového stroje buď rovinná nebo válcová a to z hliníku, zinku a později i bimetalu. Pojmenování ofsetu vzniklo z anglického pojmu off-set, neboli v překladu tisk přenosný, nepřímý, anebo také z pojmu set-off, což znamená obtah.

4 Digitální tisk Computer to plate (CTP) je technologie pro přímý osvit tiskových desek laserem.tiskové předlohy jsou digitalizovány a uloženy jako datový soubor v paměti počítače. U této technologie se tedy nepoužívají hmotné kopírovací podklady.využívá se nejen pro ofset, ale také pro knihtisk, flexotisk, hlubotisk i sítotisk. Je známářada CTP technologií využívajících různých typů desek (podložek), světlocitlivých vrstev i způsobu přenosů. Pro přenos a záznam obrazu (tvorbu tisknoucích a netisknoucích prvků na tiskové formě) se využívá laserových paprsků z různých oblastí spektra. TF je většinou tvořena hliníkovou podložkou, která je pokryta různými typy vrstev a jejich kombinací. Tiskové prvky jsou tvořeny následným osvitem.výhodou této technologie je rychlost zhotovení TF, úspora práce i materiálu. Nevýhodou je vyšší pořizovací cena celého zařízení i tiskové desky.

5 Nízkoná S nízkonákladovým tiskem se setkává každý z nás. U studentů to patří již k nepostradatelné službě. Hojně je to také využíváno na úřadech, v obchodech a v nejrůznějších odvětvích našich služeb. Několik stránek nám vytiskne jakákoliv reklamní agentura, či copy centru. Nebo každý z nás doma vlastní malou tiskárnu. Větší problém nastává když potřebujeme vytisknout mnoho kusů, jinak řečeno velkoná. V tomto případě je nutné se obrátit již na specializovaný podnik či agenturu.

6 Velkoná I v tomto případě je trh velice rozmanitý. Pomocí internetu si můžeme vyhledat to co zrovna potřebujeme. Pro příklad bude uvedeno několik velkých tiskařských závodů, které se na českém trhu vyskytují. Stručně také bude popsáno jejich vybavení a nové technologie a služby, které nabízejí.

7 Typos Impression S.A. Reproprint Svoboda Press Europrint

8 Typos Jedna z velkých a známých firem se jmenuje Typos. Její služby jsou rozděleny na ofsetový a digitální tisk. Větev firmy s digitálním tiskem se objevila až později na rozdíl od ofsetového tisku. Je to bezpochybně způsobeno velkým rozvojem digitální technologie.

9 Digitální tisk Typos Černobílý tisk publikací na kotoučový papír Rozlišení 600 Dpi Maximální formát tiskového archu 18,25" x 28" Tisk na papír 40g/m2-110g / m2 nenatíraný i natíraný, volumen 1,1-1,8 Jednobarevný tisk na archový papír Rozlišení 600 Dpi Maximální formát tiskového archu 305 x 440mm Tisk na papír 70g /m2 250g/m2 nenatíraný i natíraný, volumen 1,1-1,8 Plnobarevný tisk na archový papír Rozlišení 400Dpi ( pouze stochastický rastr ) Maximální formát tiskového archu 305x 440mm Tisk na papír 70g /m2-250g/m2 nenatíraný i natíraný, volumen 1,1-1,8

10 Ofsetový tisk Typos Heidelberg Speedmaster CD 102-5LX

11 Ofsetový tisk Typos KBA Rapida 142-5

12 Impression S.A. Impression S.A. je největší evropskou společností zaměřenou na tisk a výrobu velkoplošné reklamní grafiky. Holdingová firma zastřešuje tradiční značky v tomto oboru na evropském trhu - Affiche Eurepeenne, Hecht, Eclipse a Kingsway. Produkty ze čtrnácti výrobních závodů ve Francii, Belgii, České republice, Anglii, Polsku, Maďarsku, Slovinsku, Rumunsku, Portugalsku a na Ukrajině distribuuje v téměř všech evropských zemích třicet obchodních poboček zaměstnanců zajišťuje obchod, výrobu a distribuci billboardů, abribusů, megaboardů, POS produkce, samolepící grafiky, vlajek a dalších produktů velkoplošné reklamy pro široké spektrum zákazníků.

13 Digitální tisk Impression S.A. Zakázky menších nákladů, extra rozměrů anebo ze speciálních materiálů zpracovává především digitálními tiskovými technologiemi. K dispozici je celá škála digitálních strojů: rolové ředidlové a UV tiskárny v pracovní šíři až 5 m, archové tiskárny s produktivitou až 400 m2 za hodinu, UV ploché tiskárny pro potisk deskových materiálů, tiskové plotry pro zakázky vyžadující vysoké rozlišení, speciální technologie pro sublimační transferový tisk. Dodavatelé digitálních tiskových strojů: Scitex, NUR, Vutek, Durst, Inca, HP, Roland

14 Ofsetový tisk Impression S.A. Ofset je pro ně primární tiskovou technologií pro střední a především velké náklady billboardů a abribusů. Ofset využívá rovněž pro výrobu POS produktů, obalů, pro plakáty všech velikostí obecně a i pro běžný ofsetový tisk. Používá nejmodernější CTP systémy pro přípravu ofsetových desek. Tiskne na čtyř, pěti a šestibarvových velkoformátových archových ofsetových strojích. Maximální tisková rychlost archů za hodinu, maximální tiskový formát 205 x 149 cm. Dodavatelé ofsetových technologií: Kodak Creo, KBA, MAN Roland, Rossitech, Harris, Michle

15 Sítotisk Impression S.A. Sítotisk používá jako speciální technologii pro menší tiskové náklady, vyšší životnost plakátů, pro tisk na velmi široké spektrum různých materiálů od plakátového papíru přes kartony, vlnité lepenky, samolepící fólie a vinyly až po plastové, pěnokartonové, akrylátové nebo kovové desky. Různé typy laků vč. parciálních, metalické, fluorescentví, roztažné a jine typy speciálních barev jsou též tištěny sítotiskem. Dodavatelé sítotiskových strojů: Luescher, CST, Sias, Svecia, Thieme, SPS

16 Sítotisk Impression S.A.

17 Sítotisk Impression S.A. Thieme

18 Reproprint Tiskárna Reproprint patří v České republice dlouhodobě mezi nejvýznamnější firmy ve svém oboru. Firma byla založena v roce 1991 na Moravě a zpočátku se soustředila na dvoubarevný tisk, který jsme ve svých počátcích realizovali na strojích Adast Dominant. V roce 1994 rozšířila významným způsobem služby. Navázala obchodní partnerství s výrobcem nejkvalitnějších zahraničních strojů, firmou Heidelberg

19 Archový tisk Reproprint Na archových strojích nabízí tisk ve čtyřech základních soutiskových barvách s jednou až dvěma Pantone přímými barvami. Archový tisk umožňuje potisknout papír s gramáží od 50 až do 730 g/m2, a to až do formátu 720 x 1020 mm, v nákladu od 100 tiskových archů.

20 Archový tisk Reproprint Heidelberg Speedmaster CD LX

21 Rotační tisk Reproprint Na archových strojích nabízí tisk ve čtyřech základních soutiskových barvách s jednou až dvěma Pantone přímými barvami. Archový tisk umožňuje potisknout papír s gramáží od 50 až do 730 g/m2, a to až do formátu 720 x 1020 mm, v nákladu od 100 tiskových archů.

22 Rotační tisk Reproprint 1996 Used Heidelberg Harris M600

23 Knihařské zpracovaní Reproprint Tiskárna Reproprint nabízí kompletní možnosti knihařského zpracování. Z vazeb lze nabídnout jak šitou tak lepenou vazbu s neustálou průběžnou kontrolou kvality, zajištěnou tzv. časovým razítkem. Disponuje skládacími stroji, které zvládnou i ty nejmodernější technologie mapového skládání. Největší důraz je kladen na kvalitu provedených prací a rychlost dodávky.

24 Svoboda Press Svoboda Press s.r.o. je v současnosti největší tiskárna v České republice s více než padesátiletou nepřetržitou tradicí. Byla založena v roce 1953, kdy vznikla sloučením několika, především pražských polygrafických firem. Za dobu své existence vychovala mnoho vynikajících tiskařů, typografů, litografů a dalších odborníků z oblasti polygrafie. Od samého počátku byla průkopníkem v zavádění nejmodernějších technologií. Během své historie prošla dynamickým vývojem, a namísto hlubotisku a knihtisku se postupem doby stal těžištěm výroby rotační ofsetový tisk.

25 Archový ofset Svoboda Press Archový ofsetový tisk zajišťuje pro Svobodu v rámci skupiny EDS tiskárna TYPOS.

26 Rotační ofset Svoboda Press Dominantní technologií ve společnosti je rotační ofset, jehož strojový park se neustále inovuje a kapacita se rok od roku zvyšuje. Lithoman IV Man Roland, Rotoman M Man Roland, Polyman Man Roland, Rotoman N Man Roland, Rotoman 50 Man Roland, Heidelberg WEB 8, Lithoman III Man Roland

27 Rotační ofset Svoboda Press 1982 Used Heidelberg Web-8

28 Ostatní Allen trade Praha, Blahopřání, bloky, brožury, časopisy, diplomy, firemní desky, firemní noviny, lístky, kalendáře, katalogy, krabičky, letáky, manuály, obálky, personalizace, pfka, plakáty, pohlednice, pozvánky, samolepky, vizitky, výroční zprávy. Digitální tisk do šíře 5 metrů. Ofsetový tisk do formátu B1 i 205 x 150 cm. Old Print Brno, Tiskárna OLD PRINT, s.r.o. poskytuje kvalitní polygrafické služby. Vyrábí a dodává veškeré tiskoviny - jednoduché vizitky, obálky, tiskopisy i exkluzivní publikace a plakáty. Ofsetový tisk - do formátu 480 x 650 mm. Digitální tisk do formátu 1067 x 2500 mm

29 Ostatní Moraviapress a.s. Břeclav Významným mezníkem ve vývoji firmy byl příchod strategického partnera r Goldmann Druck International, sídlícího v rakouském Tullnu. MORAVIAPRESS, a.s. se tak v roce 1991 stala součástí koncernu GOLDMANN, který je jednou z největších skupin pro polygrafickou výrobu ve střední Evropě. ČSN EN 9001:2001 V červnu 2004 získali certifikát osvědčující soulad s požadavky normy ISO 14001:2004 Obchodní zastoupení má i v Praze i v Bratislavě Digitální, ofsetový tisk. KBA Compacta 618, 48 stran zmenšené A4, max. šířka role je 1450 mm Heidelberg M600, 16 stran A4 Heidelberg M600, 16 stran A4 KBA Compacta S60, 32 stran A4 KBA Rapida 105-5L.

30 Ostatní Také velkonákladové, ale menší: Tiskárna irbis Liberec (ofset, sítotisk) ISO 9001:2000, v 1991,A0 A6, B0 B6, Knihtisk - Měkké vazby, Polotuhé vazby, Tuhé vazby Triangl tiskárna Praha, v 1992, ofset, formát papíru 280 x 420 mm 720 x 1020 mm Aramis 1993, Praha,ofsetový tisk a sítotisk, zajišťujeme však také složitější zakázky s využitím netradičních technologií. Vizitky,katalogy, knihy včetně vazeb V2 nebo V8, letáky, transparenty, billboardy Tiskárna 3P Která je součástí grafického studia 3P,

31 Zdroje [1] Gooooogle ( [2] Tiskárna Typos ( [3] Inpression S.A. ( [4] Reproprint ( [5] Svoboda Press ( [6] Europrint ( [7] Allez ( [8] Oldprint ( [9] Moraviapress ( [10] Tiskarna Hugo ( [11] Tiskarna Irbis ( [12] Tisk- tirangl ( [13] Aramis ( [14] 3P tiskarna (

Tiskárny - provozy pro velkonákladový tisk (přehled trhu, technologie, vybavení)

Tiskárny - provozy pro velkonákladový tisk (přehled trhu, technologie, vybavení) ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE Tiskárny - provozy pro velkonákladový tisk (přehled trhu, technologie, vybavení) semestrální

Více

Úvod Co je to ofset? Výroba tiskových desek a princip tisku Ofsetový potisk plastů Závěr Literatura Konec. Ofset

Úvod Co je to ofset? Výroba tiskových desek a princip tisku Ofsetový potisk plastů Závěr Literatura Konec. Ofset Semestrální práce z předmětu Kartografická polygrafie a reprografie Ofset Autor: Jan Štokr, David Legner Editor: Eliška Housarová, Pavel Hradec Praha, duben 2010 Katedra mapování a kartografie Fakulta

Více

představujeme se Dobrý den, rád bych Vám představil Tiskárnu Osík. Jsme rodinnou firmou a základy našeho vzniku sahají do roku 1993.

představujeme se Dobrý den, rád bych Vám představil Tiskárnu Osík. Jsme rodinnou firmou a základy našeho vzniku sahají do roku 1993. představujeme se Dobrý den, rád bych Vám představil Tiskárnu Osík. Jsme rodinnou firmou a základy našeho vzniku sahají do roku 1993. Pracujeme s moderní předtiskovou, tiskovou a dokončovací technikou na

Více

Systémy tisku CTP a CTF

Systémy tisku CTP a CTF České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební Obor Geodézie a kartografie Katedra mapování a kartografie Systémy tisku CTP a CTF Semestrální práce Petr Pleyer, Tomáš Robb Kartografická polygrafie

Více

www.eclipse-print.cz PLAKÁTY POS VLAJKY TISK VE VELKÉM FORMÁTU Lidé v pohybu.

www.eclipse-print.cz PLAKÁTY POS VLAJKY TISK VE VELKÉM FORMÁTU Lidé v pohybu. PLAKÁTY POS VLAJKY TISK VE VELKÉM FORMÁTU Lidé v pohybu. KONTAKTY ECLIPSE GROUP je výrobce velkoplošné grafiky se špičkovým servisem pro každého klienta. Vyškolený a profesionální tým využívá moderní technologické

Více

Á TECHNOLOGIE KOVˇ PICˇS

Á TECHNOLOGIE KOVˇ PICˇS TRADICE SPOLEHLIVOST KVALITA ŠPIČKOVÁ TECHNOLOGIE VYNIKAJÍCÍ ODBORNÍCI FLEXIBILITA SPOLEHLIVOST KVALITA ŠPIČKOVÁ TECHNOLOGIE VYNIKAJÍCÍ ODBORNÍCI FLEXIBILITA SPOLEHLIVOST KVALITA ŠPIČKOVÁ TECHNOLOGIE VYNIKAJÍCÍ

Více

TISKÁRNA PRÉMIOVÝCH ZNAČEK

TISKÁRNA PRÉMIOVÝCH ZNAČEK TISKÁRNA PRÉMIOVÝCH ZNAČEK OBSAH NAŠE MOŽNOSTI CHTĚJTE VÍC OD SVÉ TISKÁRNY NAŠE MOŽNOSTI 3 TISKOVINY 4 POP MATERIÁLY 18 OBALY 26 JAK TO DĚLÁME 30 KONTAKTY 32 VYTISKNEME COKOLIV Skupina LOGIK patří mezi

Více

...v každém bodu s vámi. tiskárna a grafické studio

...v každém bodu s vámi. tiskárna a grafické studio tiskárna PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI přes 20 let na trhu, desítky tisíc zhotovených zakázek moderní vybavení a technologie špičkoví odborníci spolehlivý a odpovědný tisk (FSC, CO 2, ISO 9001/14001 ) Pomáháme

Více

Metody tisku CTP a CTF

Metody tisku CTP a CTF ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE Metody tisku CTP a CTF semestrální práce Marie Fialová Martina Hulanová Editor:Ludvika Fialova

Více

MATURITNÍ OKRUHY Školní rok: 2014/2015 Reprodukční grafik pro média zaměření propagace a reklama

MATURITNÍ OKRUHY Školní rok: 2014/2015 Reprodukční grafik pro média zaměření propagace a reklama MATURITNÍ OKRUHY Školní rok: 2014/2015 Reprodukční grafik pro média zaměření propagace a reklama 1. Corporate Identity a) Corporate Idenity jako nástroj budování image. b) Subsystémy Corporate Identity

Více

Úvod Ofset Závěr Konec Ofset

Úvod Ofset Závěr Konec Ofset Semestrální práce z předmětu Kartografická polygrafie a reprografie Ofset Autor: Adéla Seberová, Kateřina Turková Editor: Jan Ďoubal Praha, Březen 2010 Katedra mapování a kartografie Fakulta stavební ČVUT

Více

... v každém bodu s vámi. tiskárna a grafické studio

... v každém bodu s vámi. tiskárna a grafické studio tiskárna PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI přes 20 let na trhu, desítky tisíc zhotovených zakázek moderní vybavení a technologie špičkoví odborníci spolehlivý a odpovědný tisk certifikace: ISO 9001 a 14001 integrovaný

Více

Systémy tisku CTP a CTF

Systémy tisku CTP a CTF České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební Obor Geodézie a kartografie Katedra mapování a kartografie Kartografické polygrafie a reprografie Systémy tisku CTP a CTF semestrální práce Fialová

Více

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz Plocha 2014 KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz OBSAH GRAFICKÉ A DTP STUDIO 3 DIGITÁLNÍ TISK 4 OFSETOVÝ TISK 4 REKLAMNÍ PŘEDMĚTY 5 FOTOBANKA

Více

Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. IV. Příprava tisku a tisk

Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. IV. Příprava tisku a tisk Číslo projektu: Název projektu: Subjekt: Označení materiálu (přílohy): CZ.1.07/1.1.24/02.0118 Polygrafie v praxi Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. IV. Příprava tisku a tisk ofsetový tisk Autor:

Více

Offset, Bezvodý ofset, Osvit, Digitální tisk. Jan Dudek (dud138), LN180

Offset, Bezvodý ofset, Osvit, Digitální tisk. Jan Dudek (dud138), LN180 Historie, Knihtisk, Flexografie, Hlubotisk, Sítotisk, Offset, Bezvodý ofset, Osvit, Digitální tisk Jan Dudek (dud138), LN180 Obsah prezentace Technologie tisku (rozčlenění do skupin) Předchůdci knihtisku

Více

Úvod Digitální tisk Firma Xeikon Společnost Hewlett-Packard Literatura Konec. Digitální tisk

Úvod Digitální tisk Firma Xeikon Společnost Hewlett-Packard Literatura Konec. Digitální tisk Semestrální práce z předmětu Kartografická polygrafie a reprografie Digitální tisk Autor: Milan Přilkryl, Lenka Mezníková Editor: Alena Voráčková Praha, duben 2011 Katedra mapování a kartografie Fakulta

Více

CENÍK PRODUKTŮ platný od 01/2015

CENÍK PRODUKTŮ platný od 01/2015 CENÍK PRODUKTŮ platný od 01/2015 OBSAH: 1. LETÁKY... strana 4 1.1 LETÁKY A6 strana 4 1.2 LETÁKY A5 strana 4 1.3 LETÁKY A4 strana 5 1.4 LETÁKY A3 strana 5 1.5 LETÁKY DL strana 5 1.6 PŘÍPLATKY ZA PAPÍR

Více

Praha - obchod Ruská 593/40 101 00 Praha - Vršovice tel.: 608 712 812 fax: 267 310 151 e-mail: praha@sevendesign.cz www. sevendesign.

Praha - obchod Ruská 593/40 101 00 Praha - Vršovice tel.: 608 712 812 fax: 267 310 151 e-mail: praha@sevendesign.cz www. sevendesign. Ostrava - výroba Ruská 2974 703 00 Ostrava - Vítkovice tel. objednávky: 774 712 816 tel. dílna: 775 712 825 e-mail: firma@sevendesign.cz www. sevendesign.cz Praha - obchod Ruská 593/40 101 00 Praha - Vršovice

Více

Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5

Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5 Název a adresa školy: Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5 Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA RUČNÍ VÝROBA PAPÍROVÝCH TAŠEK VÝROBA VYSOKÝCH NÁKLADŮ TECHNOLOGIE TISKU MATERIÁLY DOPLŇKOVÉ TECHNOLOGIE REFERENCE

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA RUČNÍ VÝROBA PAPÍROVÝCH TAŠEK VÝROBA VYSOKÝCH NÁKLADŮ TECHNOLOGIE TISKU MATERIÁLY DOPLŇKOVÉ TECHNOLOGIE REFERENCE nejen papírové tašky... Výrobou papírových tašek se naše firma zabývá od konce 90. let. Během let se naše nabídka rozšířila nejen na výrobu papírových tašek, ale i na vlastní výrobu šanonů, krabic na víno

Více

Technologie tisku. Radek Fiala. Podpořeno z projektu FRVŠ 584/2011

Technologie tisku. Radek Fiala. Podpořeno z projektu FRVŠ 584/2011 fialar@kma.zcu.cz Podpořeno z projektu FRVŠ 584/2011 Příprava tisku Montáž Rozlišujeme dva typy montáže předlohová montáž skládání stránky/archu z předloh (např. obrázky, text na papíře... ) výsledkem

Více

PROMO AKCE PROMO DNES VEČER ODBOČ ZDE OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ

PROMO AKCE PROMO DNES VEČER ODBOČ ZDE OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ ODBOČ ZDE PROMO AKCE PROMO DNES VEČER OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ platný od 06/2018 OBSAH: 1. LETÁKY...strana 4 1.1 LETÁKY A6 strana 4 1.2 LETÁKY DL strana 4 1.3 LETÁKY A5 strana 5 1.4 LETÁKY A4 strana 5

Více

KodPr edcho zihore zimu. KodPozadov anehorezim u. DatumCasVystup uzbozidozahranic i. Fakturovana Castka. StatistickaHo dnota

KodPr edcho zihore zimu. KodPozadov anehorezim u. DatumCasVystup uzbozidozahranic i. Fakturovana Castka. StatistickaHo dnota CuVyvozu DatumCasVystup uzbozidozahranic i EvidencniCislo DatumPrijeti DatumPropusteni Fakturovana Castka KodPozadov anehorezim u KodPr edcho zihore zimu StatistickaHo dnota KodZbozi PopisZboziKn PopisZbozi

Více

DOKUMENTAČNÍ CENTRA. TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu Olomouc Olomouc tel.: tel.:

DOKUMENTAČNÍ CENTRA. TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu Olomouc Olomouc tel.: tel.: DOKUMENTAČNÍ CENTRA TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu 10 772 00 Olomouc 772 00 Olomouc tel.: 585225119 tel.: 585204827 copy3@taran.cz Tř.Svobody 4 772 00 Olomouc tel.: 585242678 copy5@taran.cz

Více

PROMO AKCE PROMO DNES VEČER ODBOČ ZDE OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ

PROMO AKCE PROMO DNES VEČER ODBOČ ZDE OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ ODBOČ ZDE PROMO AKCE PROMO DNES VEČER OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ platný od 08/2016 OBSAH: 1. LETÁKY... strana 4 1.1 LETÁKY A6 strana 4 1.2 LETÁKY DL strana 4 1.3 LETÁKY A5 strana 5 1.4 LETÁKY A4 strana 5

Více

PROMO AKCE PROMO DNES VEČER ODBOČ ZDE OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ

PROMO AKCE PROMO DNES VEČER ODBOČ ZDE OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ ODBOČ ZDE PROMO AKCE PROMO DNES VEČER OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ platný od 09/2016 OBSAH: 1. LETÁKY...strana 4 1.1 LETÁKY A6 strana 4 1.2 LETÁKY DL strana 4 1.3 LETÁKY A5 strana 5 1.4 LETÁKY A4 strana 5

Více

Durst Rho P10 250HS NOVÉ MOŽNOSTI TISKU VE SPOLEČNOSTI LOGIK

Durst Rho P10 250HS NOVÉ MOŽNOSTI TISKU VE SPOLEČNOSTI LOGIK Durst Rho P10 250HS NOVÉ MOŽNOSTI TISKU VE SPOLEČNOSTI LOGIK ÚVOD DURST RHO P10 250HS Na počátku roku 2016 rozšířila početné řady našich tiskových strojů první velkoplošná digitální tiskárna Durst Rho

Více

Podle 79 odst. 3 zákona 561/2004 Sb. v platném znění stanovuji pro školní rok 2017/2018 následující zkoušky profilové části maturitní zkoušky:

Podle 79 odst. 3 zákona 561/2004 Sb. v platném znění stanovuji pro školní rok 2017/2018 následující zkoušky profilové části maturitní zkoušky: Podle 79 odst. 3 zákona 561/2004 Sb. v platném znění stanovuji pro školní rok 2017/2018 následující zkoušky profilové části maturitní zkoušky: Třída 4.S Povinné zkoušky: Odborné předměty forma: ústní zkouška

Více

Trendy ve vývoji podílů tiskových technik v polygrafickém průmyslu. Studie www.paseka5p.com

Trendy ve vývoji podílů tiskových technik v polygrafickém průmyslu. Studie www.paseka5p.com Trendy ve vývoji podílů tiskových technik v polygrafickém průmyslu Studie www.paseka5p.com Struktura tiskových technik dle ISO 12637 1 platné od roku 2006 Průmyslové tiskové techniky 2010 Zaměření průmyslových

Více

Povinné zkoušky: Odborné předměty. Praktická zkouška z odborného výcviku. Nepovinné zkoušky: Výtvarná kultura

Povinné zkoušky: Odborné předměty. Praktická zkouška z odborného výcviku. Nepovinné zkoušky: Výtvarná kultura Podle 79, odst. 3 školského zákona stanovuji pro školní rok 2015/2016 následující zkoušky profilové části maturitní zkoušky: Povinné zkoušky: Odborné předměty forma: ústní zkouška Praktická zkouška z odborného

Více

Několik praktických informací

Několik praktických informací 1. formát Několik praktických informací označuje konečnou velikost knihy, dovolím si uvést ty nejběžnější. Nic není nemožné, a tak si můžete zvolit jakýkoliv vlastní formát knihy, vše je otázkou financí

Více

Co Tiskové je to POLYGRAFIE

Co Tiskové je to POLYGRAFIE TISKOVÉ TECHNIKY Kotoučový tisk Co Tiskové je to POLYGRAFIE techniky 8. Kotoučový 1. tisk V. www.isspolygr.cz 1 Co je to polygrafie Vytvořila: Vytvořil: Zuzana Jan Dvořáková Doležal DUM číslo: 1 Co je

Více

PŘEDTISKOVÁ PŘÍPRAVA A TISK

PŘEDTISKOVÁ PŘÍPRAVA A TISK STŘEDNÍ ŠKOLA GRAFICKÁ BRNO, ŠMAHOVA 110, 627 00 BRNO Maturitní okruhy Obor vzdělání: 34-41-M/01 Polygrafie PŘEDTISKOVÁ PŘÍPRAVA A TISK Třída: P4 2013/2014 Polygrafická produkce. Obecné rozdělení polygrafických

Více

MALOFORMÁT tisk a kopírování (do formátu A3)

MALOFORMÁT tisk a kopírování (do formátu A3) CENÍK MALOFORMÁT tisk a kopírování (do formátu A3) Černobílý tisk a kopírování A4 A3 Jednostranně (1-9 ks) kopie 3,00 Kč 4,00 Kč Oboustranně (1-9 ks) kopie 4,00 Kč 6,00 Kč Jednostranně (1-99 ks) tisk 2,00

Více

DOKUMENTAČNÍ CENTRA. TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu Olomouc Olomouc tel.: tel.:

DOKUMENTAČNÍ CENTRA. TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu Olomouc Olomouc tel.: tel.: DOKUMENTAČNÍ CENTRA TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu 10 772 00 Olomouc 772 00 Olomouc tel.: 585225119 tel.: 585204827 copy3@taran.cz Tř.Svobody 4 772 00 Olomouc tel.: 585242678 copy5@taran.cz

Více

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz OBSAH GRAFICKÉ A DTP STUDIO 3 DIGITÁLNÍ TISK 4 OFSETOVÝ TISK 4 REKLAMNÍ PŘEDMĚTY 5 FOTOBANKA 5 KALENDÁŘE

Více

Základní pojmy v počítačové grafice

Základní pojmy v počítačové grafice Základní pojmy v počítačové grafice Grafika na počítači 16. 9. 2008 Veronika Tomsová 1 Barevný výtažek = Color separation. Černobílý obraz, který po vytištění danou výtažkovou barvou společně s ostatními

Více

Pro opravdové znalce máme vyzrálé technologie

Pro opravdové znalce máme vyzrálé technologie WWW.GRAFICO.CZ Historie Tiskárna GRAFICO byla založena v roce 1995. V roce 1996 jsme se přestěhovali do vlastních prostor na Mařádkově ulici v Opavě. Díky rychlému růstu firmy mohly projít radikálními

Více

Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5

Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5 Název a adresa školy: Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5 Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

PROMO AKCE PROMO DNES VEČER ODBOČ ZDE OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ

PROMO AKCE PROMO DNES VEČER ODBOČ ZDE OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ ODBOČ ZDE PROMO AKCE PROMO DNES VEČER OTEVŘENO CENÍK PRODUKTŮ platný od 10/2016 OBSAH: 1. LETÁKY...strana 4 1.1 LETÁKY A6 strana 4 1.2 LETÁKY DL strana 4 1.3 LETÁKY A5 strana 5 1.4 LETÁKY A4 strana 5

Více

literadesign 20 let zkušeností v reklamním průmyslu reklama je hra REKLAMNÍ A GRAFICKÉ STUDIO

literadesign 20 let zkušeností v reklamním průmyslu reklama je hra REKLAMNÍ A GRAFICKÉ STUDIO literadesign REKLAMNÍ A GRAFICKÉ STUDIO 20 let zkušeností v reklamním průmyslu reklama je hra Nechte si přinést kávu s vhodným dezertem, pohodlně se usaďte, a vklidu si prohlédněte naší prezentaci služeb

Více

2017 KATALOG CEN OVĚŘENÁ KVALITA TISKU Sedlecká Chotoviny

2017 KATALOG CEN OVĚŘENÁ KVALITA TISKU Sedlecká Chotoviny 2017 KATALOG CEN OVĚŘENÁ KVALITA TISKU 381 284 500 info@abctiskarna.cz www.e-abctiskarna.cz Sedlecká 46 391 37 Chotoviny PÁR INFORMACÍ Z HISTORIE O NÁS Vážení obchodní přátelé, z důvodu dlouholeté zkušenosti

Více

kotoučky Pokladní kotoučky

kotoučky Pokladní kotoučky KOTOUČKY Pokladní >>> Kotoučky se používají do registračních pokladen, diagnostických přístrojů, měřidel, atd. průměr kotoučku >>> Značení: šířka kotoučku / průměr kotoučku / průměr dutinky [mm] Příklad:

Více

Ofsetový tisk potisk plastů

Ofsetový tisk potisk plastů ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE Ofsetový tisk potisk plastů semestrální práce David Legner Jan Štokr V Praze dne 13. 4.

Více

Společnost B&B Polygrafie

Společnost B&B Polygrafie Společnost B&B Polygrafie Naše společnost se dlouhodobě specializuje zejména na obalový a reklamní materiál v pivovarnictví. V tomto interaktivním dokumentu bychom Vám rádi představili nabídku našich služeb

Více

Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5

Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5 Název a adresa školy: Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5 Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

MRS. Pultový stojan. Kapacita: 150 kalendářů Rozměry: 57 x 8 x 50 cm (š. v. h.) KRS. Kombinovaný stojan

MRS. Pultový stojan. Kapacita: 150 kalendářů Rozměry: 57 x 8 x 50 cm (š. v. h.) KRS. Kombinovaný stojan DRS-1 Drátěný regál 1 Kapacita: 700 kalendářů Rozměry: 75 x 180 x 60 cm (š. v. h.) PRS Prezentační stojan Kapacita: 57 ramen pro zavěšení nástěnných i stolních kalendářů Rozměry: 120 x 200 x 50 cm (š.

Více

FRANCES s.r.o. VÝROBA, TISK A PRODEJ OBÁLEK

FRANCES s.r.o. VÝROBA, TISK A PRODEJ OBÁLEK FRANCES s.r.o. VÝROBA, TISK A PRODEJ OBÁLEK Specializujeme se na obálky, již od roku 1990. Na jednom místě tak naleznete široký sortiment obálek, z nichž naprostou většinu umíme nout nejkvalitnějším tiskem,

Více

Post-ity. od 24, 80. od 43, 60

Post-ity. od 24, 80. od 43, 60 Post-ity 150.595 Post-It bločky Photo - pět bločků s 50-ti listy ve velikosti 127 x 74,5 mm. Se stojánkem ve vašem designu (od 1000 ks). Rozměr: 12,7 x 74 cm. Technologie potisku: digitální tisk. Plocha

Více

Stolní kalendář 30 listů (10x30 cm, barevnost 2/2 a 4/4)

Stolní kalendář 30 listů (10x30 cm, barevnost 2/2 a 4/4) Oboustranný malý kalendářík s laminem 74 A7 Tisk na papír o hmotnosti 250 g/m 2 plná oboustranná barevnost bez přímých barev Pantone s oboustrannou laminací Kalendařík A7, papír 250g, barevnost 4/4, lamino

Více

Založeno 1991. Nabídka služeb. a ceník

Založeno 1991. Nabídka služeb. a ceník Založeno 1991 Nabídka služeb a ceník 01 Vážení zákazníci, firma ARTTEX - centrum tisku, s.r.o., navazuje na tradici firmy ing. Rostislav Starý - ARTTEX, která vznikla krátce po listopadovém převratu v

Více

RYCHLOST KVALITA PŘÍZNIVÉ CENY INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP MNOŽSTEVNÍ SLEVY

RYCHLOST KVALITA PŘÍZNIVÉ CENY INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP MNOŽSTEVNÍ SLEVY Firma Verso CZ s.r.o. je vybavena nejmodernější technikou na zpracování dokumentů. Naše stroje umožňují nejen možnost digitálního černobílého a barevného kopírování, ale také tisku ze souborů a digitalizaci

Více

Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg

Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg Sladká reklama Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg 90411.B 1 barva 341,60 316,40 294,00 273,00

Více

Expresní knižní výroba malonákladem

Expresní knižní výroba malonákladem Expresní knižní výroba malonákladem Tisk Print On Demand Knihy v malých sériích pro kohokoliv Rodinné fotobooky, fotografi cké knihy Odborná literatura, manuály, skripta ofsetem klasicky i digitálně malonákladem

Více

KARTOGRAFIE II (07) Digitální tisk

KARTOGRAFIE II (07) Digitální tisk KARTOGRAFIE II (07) Digitální tisk RNDr. Ladislav Plánka, CSc. Institut geodézie a důlního měřictví, Hornicko-geologická fakulta, Vysoká škola báňská Technická univerzita Ostrava Podkladové materiály pro

Více

Tisk základnz. kladních map

Tisk základnz. kladních map Tisk základnz kladních map Semestráln lní práce v rámci r předmp edmětu Kartografická polygrafie a reprografie Autor: Jitka Holmanová & Martin Gaudl Datum vypracování: : 23. května 2009 Základní mapy Základní

Více

Nekázanka 888/ Praha 1. Pracovní doba: dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny jsou uvedeny s DPH 21%

Nekázanka 888/ Praha 1. Pracovní doba: dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny jsou uvedeny s DPH 21% Nekázanka 888/20 110 00 Praha 1 tel.: 222 247 468 e-mail: info@repromedia.cz CENÍK Pracovní doba: Po So Pá 9:00 17:00 Ne zavøeno dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny

Více

KATALOG TISKOVIN REKLAMNÍCH 1 8 / 1 9. Design by

KATALOG TISKOVIN REKLAMNÍCH 1 8 / 1 9. Design by KATALOG REKLAMNÍCH TISKOVIN 2 0 1 8 / 1 9 Design by LEPENÉ KOSTKY Lepené kostky 9 x 9 x 4,5 cm 9 x 9 x 9 cm potisk na boční strany otvor na pero 450 listů 900 listů 80 g ofset po jednom kusu do fólie podle

Více

A centrum Kladno s.r.o.

A centrum Kladno s.r.o. A centrum Kladno s.r.o. Na Stráni 2588, 272 01 Kladno GPS 50 8'45.31"N, 14 5'40.50"E www.acentrum.cz zakazky@acentrum.cz tel. 312 256 000 603 900 001 606 900 000 fax 312 256 001 Ceník kopírovacích služeb

Více

4 základní otázky před nákupem kancelářského papíru

4 základní otázky před nákupem kancelářského papíru 4 základní otázky před nákupem kancelářského papíru Rady a tipy Obsah Jaký formát papíru je pro Vás ten pravý?... 2 Jakou kvalitu papíru potřebujete pro svou práci?... 4 Jakou technologii tisku použijete?...

Více

Možnosti zušlechťování tiskovin na archovém ofsetovém stroji. Marek Kraus & Pavel Franko, Heidelberg Praha

Možnosti zušlechťování tiskovin na archovém ofsetovém stroji. Marek Kraus & Pavel Franko, Heidelberg Praha Možnosti zušlechťování tiskovin na archovém ofsetovém stroji Marek Kraus & Pavel Franko, Heidelberg Praha «2 Heidelberg Technology Změny požadavků trhu 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 28% 27% 35% 36% 45%

Více

MALOFORMÁTOVÝ TISK A KOPÍROVÁNÍ. Černobílý tisk a kopírování - zoom 25 až 800 % Barevný tisk a kopírování - zoom 25 až 400 % 3,90 7,70 20, 24, 11,

MALOFORMÁTOVÝ TISK A KOPÍROVÁNÍ. Černobílý tisk a kopírování - zoom 25 až 800 % Barevný tisk a kopírování - zoom 25 až 400 % 3,90 7,70 20, 24, 11, MALOFORMÁTOVÝ TISK A KOPÍROVÁNÍ papír pauzovací 95 g/m 2 štítky samolepicí PŘÍPL. Jednostranná kopie Oboustranná kopie Jednostranná kopie Oboustranná kopie 1,80 3, 2,80 5, 1,70 2,90 2,70 4,90 1,60 2,80

Více

HT Print studio Praha Pelušková 1348, Praha 9 tel.: stredisko digitálního zpracování

HT Print studio Praha Pelušková 1348, Praha 9 tel.: stredisko digitálního zpracování FOTOOBRAZY formát fotoobraz A4 fotoobraz A3 cena 479 Kč 599 Kč Fotoobraz je výtisk na Art (Ilford Galerie, Ilford ART...) papíru jako na textilním plátně. FOTOPLAKÁTY formát foto plakát A4 fotoplakát 20

Více

FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE OFSET

FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE OFSET ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE OFSET semestrální práce Kateřina Turková Adéla Seberová V Praze dne 26. 5. 2008 Kartografická

Více

Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5

Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5 Název a adresa školy: Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5 Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií.

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií. G R A F I C K É A R E K L A M N Í S T U D I O www.ideal-studio.cz PŘEDSTAVENÍ Naše společnost funguje na trhu od roku 2003 původně jako grafické studio. Díky požadavkům klientů, jsme se postupem času vyprofilovali

Více

13313.Z 13314.O 41011.T

13313.Z 13314.O 41011.T 42272.R Leo nalepovací stojánek s černě píšicím kuličkovým perem 85 120 45 mm ks 1-287 288+ 1 152+ 2 880+ Kč 30,80 26,90 25,30 24,50 42270.B 13313.Z 13311.R 13312.M Zásobník na sponky s magnetem jako držák

Více

firma AIP technologické zázemí na vysoké úrovni 15 let zkušeností v oblasti digitálního tisku široká škála značkových a osvědčených materiálů

firma AIP technologické zázemí na vysoké úrovni 15 let zkušeností v oblasti digitálního tisku široká škála značkových a osvědčených materiálů aip.zlin.cz firma AIP 15 let zkušeností v oblasti digitálního tisku technologické zázemí na vysoké úrovni široká škála značkových a osvědčených materiálů návrh optimálního řešení zakázky vlastní výroba

Více

Zakázky jsme schopni realizovat po celé naši krásné vlasti a jsme schopni a ochotni vyrazit i za hranice, vždyť slované jsme všichni.

Zakázky jsme schopni realizovat po celé naši krásné vlasti a jsme schopni a ochotni vyrazit i za hranice, vždyť slované jsme všichni. Dobrá reklama je nedílnou součástí ůspěchu moderních firem. Jsme dobře vybaveni, abychom mohli zrealizovat plnou prezentaci Vaší společnosti. Nabízíme profesionální služby v oblasti reklamy a širokou škálu

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE. Sítotisk.

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE. Sítotisk. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STAVEBNÍ OBOR GEODÉZIE A KARTOGRAFIE KATEDRA MAPOVÁNÍ A KARTOGRAFIE Sítotisk semestrální práce Ondřej Kočí editor: Helena Míková V Praze dne 30. 4. 2012 Kartografická

Více

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB

CENÍK PRACÍ A SLUŽEB CENÍK PRACÍ A SLUŽEB uvedené ceny včetně příslušné daně z přidané hodnoty ( DPH ) platnost ceníku od 1. června 2014 KOPÍROVÁNÍ TISK do rozměru SRA3 (320mm x 450 mm) (PDF, PLT, DWG, CRD, PSD, AI, DOCX,

Více

P R I N T A N D P O S T P R E S S

P R I N T A N D P O S T P R E S S o společnosti CMYK 1 2 Tiskárna Jiskra vznikla v roce 1992. Z malé tiskárny se postupně vypracovala až do současné podoby, kdy patří mezi nejvýznamnější společnosti na trhu polygrafického průmyslu v České

Více

DIGITÁLNÍ ČERNOBÍLÁ KOPIE A TISK A4 - A3

DIGITÁLNÍ ČERNOBÍLÁ KOPIE A TISK A4 - A3 DIGITÁLNÍ ČERNOBÍLÁ KOPIE A TISK A4 - A3 A4 A3 jednostr. oboustr. jednostr. oboustr. 1-99 ks 2,00 Kč 3,00 Kč 3,00 Kč 6,00 Kč 100-249 ks 1,80 Kč 2,80 Kč 2,80 Kč 5,60 Kč 250-500 ks 1,60 Kč 2,60 Kč 2,60 Kč

Více

TVOJE VRATA, TVŮJ DESIGN DURA PRINT PATENT PENDING SVĚTOVÁ NOVINKA. digitální tisk na vratové panely ZÁRUKA 10 LET

TVOJE VRATA, TVŮJ DESIGN DURA PRINT PATENT PENDING SVĚTOVÁ NOVINKA. digitální tisk na vratové panely ZÁRUKA 10 LET TVOJE VRATA, TVŮJ DESIGN PATENT PENDING SVĚTOVÁ NOVINKA ZÁRUKA 10 LET DURA PRINT digitální tisk na vratové panely Zařízení: Vysokorychlostní tříosá inkoustová tiskárna s UV vytvrzováním a průběžný lakovací

Více

KOPÍROVACÍ PAPÍR. 80 g/m 2 ASTRAL OFFICE PAPER ASTRAL OFFICE PAPER

KOPÍROVACÍ PAPÍR. 80 g/m 2 ASTRAL OFFICE PAPER ASTRAL OFFICE PAPER KANCELÁŘSKÉ PAPÍRY KOPÍROVACÍ PAPÍR ASTRAL OFFICE PAPER ASTRAL OFFICE PAPER je vysoce bílý kopírovací papír vhodný pro tisk důležitých dokumentů, prezentací nebo direct mailů. Tento papír vyniká vysokou

Více

TVOJE VRATA, TVŮJ DESIGN DURA PRINT PATENT PENDING SVĚTOVÁ NOVINKA. digitální tisk na vratové panely ZÁRUKA 10 LET

TVOJE VRATA, TVŮJ DESIGN DURA PRINT PATENT PENDING SVĚTOVÁ NOVINKA. digitální tisk na vratové panely ZÁRUKA 10 LET TVOJE VRATA, TVŮJ DESIGN PATENT PENDING SVĚTOVÁ NOVINKA ZÁRUKA 10 LET DURA PRINT digitální tisk na vratové panely Jedná se o ucelenou sadu standardních designů, které jsou nejčastěji používané pro povrchovou

Více

CENÍK. reprografických prací a spotřebního materiálu

CENÍK. reprografických prací a spotřebního materiálu CENÍK reprografických prací a spotřebního materiálu Dejvická 29 Provozní doba : Praha 6 po pá 8 00-18 00 Tel.: 224 313 118 so 8 30-12 30 Fax : 233 326 381 e-mail : dejvice@mpcopier.cz www: www.mpcopier.cz

Více

TISK Z HLOUBKY Princip a historický vývoj

TISK Z HLOUBKY Princip a historický vývoj Princip a historický vývoj Jakub Luboš, Šindelářová Lucie 2009 Semestrální práce z předmětu Kartografická polygrafie a reprografie Obsah Úvod Grafické techniky Princip tisku z hloubky Historický vývoj

Více

Akční slevy str.17. Platný od 12.2.2013 do vyprodání zásob. * Bílé papíry. * Pauzovací papíry. * Fotopapíry

Akční slevy str.17. Platný od 12.2.2013 do vyprodání zásob. * Bílé papíry. * Pauzovací papíry. * Fotopapíry NOVĚ NABÍZÍME! KREATIVNÍ BAREVNÝ PAUZOVACÍ PAPÍR 200 g/m 2 formáty ořezané a řady B str. 3 a 5 Akční slevy str.17 CENÍK Platný od 12.2.2013 do vyprodání zásob * Bílé papíry * Pauzovací papíry * Fólie *

Více

Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5

Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5 Název a adresa školy: Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 IČO: 47813121 Projekt: OP VK 1.5 Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

VÝROBKY KARTONÁŽE OBALY Z VLNITÝCH A HLADKÝCH LEPENEK ISO 9001

VÝROBKY KARTONÁŽE OBALY Z VLNITÝCH A HLADKÝCH LEPENEK ISO 9001 VÝROBKY KARTONÁŽE OBALY Z VLNITÝCH A HLADKÝCH LEPENEK ISO 9001 MODERNÍ TECHNOLOGIE STABILNÍ CENY LOGISTIKA Nestačí jen vyrobit obal nebo výrobek, je zapotřebí jej také dodat v čas a na správné místo. Bez

Více

KOTOUČKY. Pokladní kotoučky

KOTOUČKY. Pokladní kotoučky KOTOUČKY KOTOUČKY Pokladní kotoučky průměr kotoučku >>> Kotoučky se používají do registračních pokladen, diagnostických přístrojů, měřidel, atd. >>> Značení: šířka kotoučku / průměr kotoučku / průměr dutinky

Více

Vývoj polygrafie a perspektíva odvetvia v Čechách. Zdeněk Sobota, prezident Svazu polygrafických podnikatelů v Českej republike

Vývoj polygrafie a perspektíva odvetvia v Čechách. Zdeněk Sobota, prezident Svazu polygrafických podnikatelů v Českej republike Vývoj polygrafie a perspektíva odvetvia v Čechách Zdeněk Sobota, prezident Svazu polygrafických podnikatelů v Českej republike sobota@svazpp.cz www.svazpp.cz Průměrná mzda v polygrafii v ČR 1. q 2016 2.

Více

C6 DL C6/5 C5 C4 B4. Obálky na vizitky Obálky na CD Obálky smuteční Výplatní sáček Sáček na vzorky

C6 DL C6/5 C5 C4 B4. Obálky na vizitky Obálky na CD Obálky smuteční Výplatní sáček Sáček na vzorky OBSAH Parametry pro výběr klasické obálky Katalog základního sortimentu Klasické obálky 3 4 4 C6 DL C6/5 C5 C4 B4 Speciální obálky 9 Čtvercové S kartonovou výztuží Prostorové, se skládanými stranami Prostorové,

Více

Ceník. stolní kalendáře. KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3

Ceník. stolní kalendáře. KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3 stolní kalendáře Canon imagepress C1+ Digitální barevný tisk s novými efekty KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3 1-5 kusů: 480,- Kč/ks 6-9 kusů: 470,-

Více

Prometheus Design. ceník služeb

Prometheus Design. ceník služeb Prometheus Design vizuální styl společnosti logo - text základní sazba 599,- dvou návrhů monchromatického nebo vícebarevného loga, dokončení vybraného výstupních dat výsledné formáty: EPS, PDF, PNG, JPG

Více

Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. IV. Příprava tisku a tisk

Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. IV. Příprava tisku a tisk Číslo projektu: Název projektu: Subjekt: Označení materiálu (přílohy): CZ.1.07/1.1.24/02.0118 Polygrafie v praxi Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. IV. Příprava tisku a tisk digitální tisk Autor:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Poskytování tiskařských služeb v letech 2016-2017

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Poskytování tiskařských služeb v letech 2016-2017 Kontaktní osoba: Michaela Pulchartová / Magdaléna Navrátilová Tel./fax: 267 994 432 / 267 994 509 // fax: 272 936 597 E-mail: michaela.pulchartova@sfzp.cz / magdalena.navratilova@sfzp.cz Č. j.: SFZP 204122/2015

Více

Co Tiskové je to POLYGRAFIE

Co Tiskové je to POLYGRAFIE TISKOVÉ TECHNIKY Co Tiskové je to POLYGRAFIE techniky Kotoučový tisk 10. Kotoučový tisk 1. VII. novinový tisk www.isspolygr.cz 1 Co je to polygrafie Vytvořila: Vytvořil: Zuzana Jan Dvořáková Doležal DUM

Více

RADA EVROPSKÉ UNIE. Brusel 14. února 2014 (OR. en) 6504/14 ENV 140 PRŮVODNÍ POZNÁMKA. Generální sekretariát Rady. Č. dok. Komise: D031561/02

RADA EVROPSKÉ UNIE. Brusel 14. února 2014 (OR. en) 6504/14 ENV 140 PRŮVODNÍ POZNÁMKA. Generální sekretariát Rady. Č. dok. Komise: D031561/02 RADA EVROPSKÉ UNIE Brusel 14. února 2014 (OR. en) 6504/14 ENV 140 PRŮVODNÍ POZNÁMKA Odesílatel: Evropská komise Příjemce: Č. dok. Komise: D031561/02 Předmět: Generální sekretariát Rady Rozhodnutí Komise

Více

Ústav dějin umění Akademie věd České republiky, v. v. i. Manuál značky

Ústav dějin umění Akademie věd České republiky, v. v. i. Manuál značky Ústav dějin umění Akademie věd České republiky, v. v. i. Manuál značky Manuál značky Ústav dějin umění Úvod 01 úvod Manuál značky Manuál značky slouží jako základní informační zdroj o značce a jejím použití.

Více

RYCHLOST KVALITA PŘÍZNIVÉ CENY INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP MNOŽSTEVNÍ SLEVY

RYCHLOST KVALITA PŘÍZNIVÉ CENY INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP MNOŽSTEVNÍ SLEVY Firma Verso CZ s.r.o. je vybavena nejmodernější technikou na zpracování dokumentů. Naše stroje umožňují nejen možnost digitálního černobílého a barevného kopírování, ale také tisku ze souborů a digitalizaci

Více

Operátor zhotovení tiskových forem. Skupina oborů: Polygrafie, zpracování papíru, filmu a fotografie (kód: 34)

Operátor zhotovení tiskových forem. Skupina oborů: Polygrafie, zpracování papíru, filmu a fotografie (kód: 34) Operátor zhotovení tiskových forem (kód: 4-05-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Polygrafie, zpracování papíru, filmu a fotografie (kód: 4) Týká se povolání: Operátor

Více

Skupina oborů: Polygrafie, zpracování papíru, filmu a fotografie (kód: 34)

Skupina oborů: Polygrafie, zpracování papíru, filmu a fotografie (kód: 34) Operátor DTP (kód: 4-015-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Polygrafie, zpracování papíru, filmu a fotografie (kód: 4) Týká se povolání: Grafik pro média Kvalifikační

Více

Skupina oborů: Polygrafie, zpracování papíru, filmu a fotografie (kód: 34)

Skupina oborů: Polygrafie, zpracování papíru, filmu a fotografie (kód: 34) Správce tiskových dat (kód: 34-036-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Polygrafie, zpracování papíru, filmu a fotografie (kód: 34) Týká se povolání: Správce tiskových

Více

2008 Pavel Janouškovec

2008 Pavel Janouškovec M ANUÁL VIZUÁLNÍHO STYLU - ZÁKLADNÍ VERZE - Pavel Janouškovec 2008 MANUÁL VIZUÁLNÍHO STYLU - ZÁKLADNÍ VERZE Předmluva Vážení, dostává se Vám do rukou materiál, který slouží k dalšímu posilování identity

Více

Skupina oborů: Polygrafie, zpracování papíru, filmu a fotografie (kód: 34)

Skupina oborů: Polygrafie, zpracování papíru, filmu a fotografie (kód: 34) Art grafik (kód: 34-017-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Polygrafie, zpracování papíru, filmu a fotografie (kód: 34) Týká se povolání: Grafik pro média Kvalifikační

Více

Co je to polygrafie aneb, jak se dělá časopis

Co je to polygrafie aneb, jak se dělá časopis Co je to polygrafie aneb, jak se dělá časopis Mám nápad, vytiskneme časopis! Fajn, a víš jak na to?! Alois Tiskátko František Pochybný Jasně, sleduj! Nejdříve vytvoříme návrh. Návrh (layout) vytváří grafik,

Více