HiPath 4000 IP systém v reálném čase pro střední a velké podniky.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HiPath 4000 IP systém v reálném čase pro střední a velké podniky. www.hipath.cz/ic"

Transkript

1 HiPath 4000 IP systém v reálném čase pro střední a velké podniky.

2 Jako úspěšný podnik víte, jak je komunikace pro Vaše obchodní aktivity důležitá. Bez ohledu na to, zda máte k dispozici pouze jedno rozsáhlé pracoviště nebo vykonáváte svou činnost v mnoha pobočkách, hraje kvalita a efektivita Vaší komunikace významnou roli při zajišťování hladkého průběhu obchodních postupů. Vaši zaměstnanci mohou využívat všech forem komunikace - vždy a všude. Vaši zákazníci požadují maximální kvalitu a dosažitelnost služeb - nejlépe po celých 24 hodin. A Vy chcete plně využít všech výhod komunikace přes IP, aniž byste se vzdali kvality a bezpečnosti stávajících komunikačních řešení. Pak je IP systém HiPath 4000 pracující v reálném čase, tím správným rozhodnutím pro Vás - jak dnes, tak i do budoucna. Nová kvalita v IP komunikacích. HiPath 4000 je inovační IP systém pracující v reálném čase, který je založen na nejmodernější technologii a přináší do IP komunikace novou kvalitu. HiPath 4000 přitom spojuje nejen výhody komunikace na bázi protokolu IP s funkcemi komunikačních systémů na bázi propojených okruhů, nýbrž umožňuje rovněž vyšší flexibilitu než u standardních řešení TDM. IP systém HiPath 4000 pracující v reálném čase je ideálním komunikačním řešením pro střední i velké podniky a koncerny. Komunikační architektura HiPath 4000 je přitom navržena jak pro podniky se vzdálenými lokalitami, tak i pro společnosti působící v rámci jednoho areálu. Pomocí společné IP architektury mohou být v rámci rozsáhlé síťové infrastruktury propojena různá pracoviště. HiPath 4000 je tedy ideální komunikační řešení pro společnosti, které hledají více než pouze jednoduchý IP systém. Možnost připojení systémových a IP telefonů a integrace softwarových klientů poskytuje dokonalé komunikační vybavení každého pracoviště. Pomocí mobilní HFA (HiPath Feature Access - přístup k funkcím HiPath) se mohou zaměstnanci přihlásit na libovolném telefonu v síti a jsou tak dosažitelní vždy pod stejným telefonním číslem se stejným uživatelským rozhraním a všemi funkcemi, které jsou k dispozici na jejich obvyklém pracovišti. Komunikační řešení HiPath 4000 s rozsáhlými funkcemi a inteligentním aplikacemi zajišťují vysokou efektivitu Vašeho podniku. Širokou paletou možností, potenciálem pro další rozvoj a tvorbou vyšší přidané hodnoty ze stávajících a budoucích investic představuje IP systém HiPath 4000 pracující v reálném čase skutečně ekonomické rozhodnutí. HiPath 4000 je důležitou součástí vize Celoživotní dílo od firmy Siemens. Integrací komunikačních řešení pro provozovatele sítí a podniky lze významně zvýšit produktivitu a efektivitu obchodních postupů. HiPath 4000 pro novou kvalitu IP komunikace.

3 Výkon podle potřeby. Pomocí velkého počtu aplikací lze IP systém HiPath 4000 pracující v reálném čase optimálně přizpůsobit výkonnostním požadavkům každého podniku. HiPath MobileOffice nabízí jednotnou komunikaci v reálném čase bez ohledu na prostředky, vybavení nebo místo. Softwarová sada obsahuje řešení pro jednotný systém zpráv, teleworking, sdílení pracovišť, filtrování komunikace a telefonický přístup k internetu. Rozsáhlé řízení komunikačního toku zvyšuje efektivitu a výkonnost uživatele a zlepšuje komunikaci a spolupráci ve skupině, aniž by přitom bylo třeba brát do úvahy momentální místo pobytu zaměstnanců. To umožňuje mimořádnou flexibilitu aplikací HiPath MobileOffice. Takto se zvyšuje mobilita a motivace zaměstnanců a je možná úspora přímých nákladů ohledně budov, zařízení, personálu a komunikace. Kromě toho si mohou Vaši zákazníci vybrat z mnoha možných způsobů komunikace s Vaším podnikem. HiPath ProCenter je profesionální ekonomické řešení kontaktního centra pro inovační řízení zákaznických vztahů, přičemž usměrňuje a optimalizuje zákaznické postupy v podniku. Aplikace ecrm spojují internet, elektronický a mobilní obchod, jakož i fax. Naše portfolio řešení podporuje efektivnější a pomocí směrování podle profilů také kvalifikovanější rozvoj vztahů se zákazníky a tím zvyšujte výnosnost Vašeho kontaktního centra. Takto můžete svého zákazníka lépe poznat. HiPath ProCenter optimalizuje využívání zákaznického potenciálu, urychluje interní rozhodovací procesy a zajišťuje vysokou transparentnost profilace zákazníků. To nejenže optimalizuje službu zákazníkům, ale rovněž zvyšuje loajalitu - a dobré vztahy se zákazníky se vyplatí. HiPath Cordless je integrované řešení pro bezšňůrové (DECT) telefony s bezproblémovým radiovým spojením v celé oblasti základnových stanic. Zaměstnanci jsou takto přímo dosažitelní na všech pracovištích podniku. To zvyšuje spokojenost zákazníka a šetří náklady na komunikaci tím, že odpadnou drahá zpětná volání. Hipath TAPI 120/170 umožňuje připojení počítačů k digitálním systémovým telefonům, čímž lze integrovat aplikace TAPI prostřednictvím CTI. Veškerý telefonní provoz lze řídit profesionálně pomocí funkcí, jako jsou např. registrace a identifikace volání a záznam do seznamů akcí. Dále lze spojením databází efektivněji zpracovat dotazy zákazníků. HiPath CAP (Common Application Platform) umožňuje IP systému HiPath 4000 v reálném čase práci s rozhraními založenými na otevřených standardech. Takto lze jednoduše integrovat specifická zákaznická řešení. Standardizovaná rozhraní TAPI a CAP umožňují bezproblémovou vertikální integraci aplikací pro hotely, banky, pojišťovny a nemocnice.

4 Telefony na míru. Aby bylo možné používat veškeré funkce IP systému HiPath 4000 pracujícího v reálném čase, jsou zapotřebí správní klienti. Svými rozdílnými řadami produktů optipoint a opticlient nabízí Siemens řešení na míru nejvhodnější telefon pro každé pracoviště. Obzvláště nová řada optipoint 410 přesvědčí velkým počtem nových funkcí. Nová řada optipoint 410 se skládá z mimořádně flexibilních IP telefonů s maximální přizpůsobovací schopností, modularitou a přenosností. Zvlášť efektní je jejich vysoká kvalita hlasu díky širokopásmové kodekové technologii G.722. Sdílené uživatelské rozhraní a neomezený přístup ke všem funkcím HiPath ComScendo usnadňuje telefonování a zvyšuje komfort. Díky funkci optipoint 410 advance. optipoint 410 advance nabízí velký počet funkcí. S 19 tlačítky funkcí se signalizací LED, nastavitelným 4-řádkovým LCD displejem, plně duplexní funkcí hlasitého telefonování a integrovanou podporou náhlavní hovorové soupravy je telefonování mnohem pohodlnější. Tento model je vhodný především pro reprezentační prostředí, jako jsou např. kanceláře vedoucích pracovníků, konferenční místnosti nebo luxusně zařízené hotelové pokoje. optipocket. Chcete-li být ještě mobililnější, nabízí Vám Siemens s telefonem optipocket rovněž funkce opticlient pro PDA. optipocket je ideální aplikace pro mobilní řešení, které umožňuje přístup ke všem funkcím HiPath prostřednictvím HiPath ComScendo. Takto můžete využívat své kontakty a provádět výběry ze složky kontaktů MS Outlook popř. ze svého podnikového adresáře tak jednoduše a pohodlně, jako kdybyste byli přímo ve své kanceláři.

5 plug&call se zkracuje doba instalace a snižují náklady na údržbu. Tím se zvyšuje mobilita v rámci podniku a sdílení pracovišť se stává otevřenějším a cenově výhodnějším. Aktualizace funkcí se provádí jednoduše stahováním software. Vždy správné připojení. optipoint display module. Displejový modul optipoint je ideálním doplňkem telefonů optipoint 410 standard a optipoint 410 advance. Jeho nastavitelná doteková obrazovka usnadňuje přístup k informacím z adresářových databází nebo online služeb. Přístupové body. Přístupové body podporují flexibilní kombinace IP spojení a spojení nezaložených na IP podle preference. Zasunovací modul umožňuje snadnou výměnu klientů z TDM na IP. Přitom se aplikace chovají ve všech kombinacích naprosto stejně. Funkčnost přístupových bodů IP umožňuje jejich rozmístění v celé IP infrastruktuře, která je nedílnou součástí jednotlivého systému, čímž zajišťuje vzdáleným uživatelům přístup ke všem funkcím a aplikacím. Instalací funkčních procesorů se přístupové body stávají zcela nezávislými na hostitelském systému i na základní IP infrastruktuře. HiPath 4000 Hlavní systém s HiPath ComScendo Brány. Funkce HiPath Feature Access (přístup k funkcím HiPath) umožňuje všem klientům optipoint vzájemnou komunikaci prostřednictvím IP v rámci celé infrastruktury. Jediná brána IP může přitom řídit až 240 koncových bodů IP a tím i IP klientů. Zálohování hlasových spojení lze zřídit mezi libovolnými branami v celé síti, takže jak analogová, tak i digitální zařízení mohou využívat IP infrastrukturu a přímo sestavovat IP spojení mezi příslušnými branami. Nové vysoce efektivní brány řady HG 3500 zvyšují ve velkých IP sítích nebo pobočkových sítích výkonnost HiPath 4000 ohledně kvality hlasu, požadavků na šířku pásma a rozšiřitelnosti. Gigaset S1 professional. Díky velmi dobré kvalitě hlasu a komfortní obsluze se Gigaset S1 professional řadí k profesionálním telefonům buď jako pevný telefon na pracovišti nebo jako mobilní telefon v celém podniku. Až s 13 hodinami doby hovoru a 170 hodinami doby pohotovosti jsou zaměstnanci zákazníkům vždy k dispozici. Aplikace WAN (IP) Vzdálený uživatel

6 Síťování. Pomocí IP systému HiPath 4000 pracujícím v reálném čase jsou spojení mezi koncovými body IP plně integrována do IP sítě. Zálohování hlasových spojení zajišťuje, aby pro spojení IP-IP nebylo nutné vyměnit protokol v celé TDM. Výsledkem je lepší využití šířky pásma, stálá vysoká kvalita hlasu a maximální rychlost. S HiPath 4000 můžete tedy vždy plně využívat výkonnost IP telefonie. Jednoduchá správa. Perfektní servis. HiPath MetaManagement. HiPath MetaManagement je komplexní a rozsáhlé řešení pro jednotnou správu sítí, které se skládájí z IP systémů HiPath v reálném čase, aplikací a produktů jiných výrobců podle průmyslových standardů. Takto je k dispozici vysoce výkonná správa plně rozšiřitelná na celou síť. Internetové připojení nabízí rychlý přístup bez ohledu na čas a místo. HiPath MetaDirectory. Rozsáhlé, složité a nepřehledné adresáře omezují obchodní postupy - obzvláště ve velkých podnicích. Má-li každá aplikace svou vlastní databázi, je hledání informací časově velmi náročné. HiPath MetaDirectory poskytuje řešení tím, že shromažďuje všechna stávající data v jednom obecně přístupném adresáři a stává se tak zprostředkovatelem informací. To značně snižuje náklady na správu, jakož i nadbytečné informace a možnosti případných chyb. HiPath MetaDirectory podporuje plně integrovanou správu identity včetně uživatelské správy a správy přístupu. HiPath Services. S HiPath Services nabízí Siemens rozsáhlé portfolio řešení a služeb, které zvyšují spolehlivost, dostupnost a bezpečnost sítí a aplikací - od poradenství a integrace až k provozním servisním službám a provádění úkolů cizími prostředky. Tím podporuje hladký průběh všech obchodních postupů - vždy a všude. Profesionální služby poskytují poradenství zaměřené na výsledek, zapojení systému a rozsáhlé modifikační služby pro zajištění optimální integrace aplikací a obchodních postupů. Služby po celou dobu životnosti nabízejí rozsáhlou pomoc od implementace až po trvalou podporu, čímž zajišťují dostupnost a bezpečnost komunikační sítě i všech aplikací. HiPath 4000 V2.0 - přehled výhod. HiPath 3000 Přístupový bod IPDA umožňující danou funkčnost Rozsáhlá flexibilní koncepce funkčnosti, redundandnce a zálohovacích systémů. Inovační zálohování hlasových spojení. Maximální rozšiřitelnost. Jednotná správa sítě. Mimořádně flexibilní vysoce výkonné IP brány. Mobilní přístup k funkcím HiPath (HFA) pro dosažitelnost v celé síti. Hardware na bázi standardů pro prostorové uspořádání. Rovněž v 19 rámu jako hardware cpci (compact Peripheral Communication Interface)*. Podpora velkého počtu analogových a digitálních telefonů a telefonů na bázi protokolu IP. Zvýšená návratnost investice. * cpci - značka Interface Corporation

7 HiPath 4000 to je rozdíl. Flexibilita vedoucí k ovládnutí trhu. HiPath 4000 je IP systém pracující v reálném čase pro novou dimenzi bezpečnosti a spolehlivosti. Nabízí rozsáhlé spektrum flexibilních funkcí, jako např. modulární, vícestupňovou redundanci, zabezpečení proti výpadku a ochranu přístupu. Přitom spojuje známé výhody flexibility TDM s přednostmi modulární IP architektury. Nové inteligentní směrování zajišťuje bezproblémový provoz také při výpadku hostitelského systému. Inteligentní funkčnost při výpadku hlavního nebo vedlejšího systému lze rozšířit podle požadavků. Při výpadku sítě dojde k okamžitému přesměrování do veřejné telefonní sítě (PSTN). Zabezpečení proti výpadku lze dále zlepšit instalací záložního modulu řízení na každém vzdáleném pracovišti. Používání vysoce výkonného operačního systému pracujícího v reálném čase poskytuje rozsáhlé funkce firewall. Kromě toho nabízí HiPath 4000 lepší flexibilitu pomocí redundandních funkcí, jako např. redundance napájení nebo zpracování volání a funkčnost přístupových bodů IP. Takto chápe Siemens pojem bezpečnosti. Modulární architektura. HiPath 4000 nabízí modulární komunikační architekturu z mix and match komponent, která podporuje velký počet komunikačních možností, standardů a protokolů. Integrované brány a protokolový adaptér IP-TDM zajišťují maximální flexibilitu tím, že umožňují dynamické přepínání mezi různými systémy. Komponenty odpovídají průmyslovým standardům: kompaktnímu cpci hardware v 19 rámu nebo ve standardních hardwarých provedeních. Kromě toho je HiPath 4000 vybaven pro pokračující podporu stávajících analogových a digitálních zařízení. Takto chápe Siemens pojem modularity. Rozšiřitelnost. HiPath 4000 nabízí plnou rozšiřitelnost systému. Stávající systémy, jako např. HiPath 3000 nebo HiPath 4000 V1.0, lze díky vylepšené komunikaci propojených systémů HiPath CorNet IP snadno integrovat do každé infrastruktury IP, TDM nebo ATM. HiPath 4000 podporuje až uživatelů v uspořádání s jedním serverem. Několik serverů lze propojit do jednoho virtuálního systému, který může obsluhovat až klientů - pro velké podniky nebo jako budoucí scénář pro potřeby rozšíření podniku. Rozšiřitelnost HiPath 4000 udržuje Vaši flexibilitu pro další postupnou výstavbu. Takto chápe Siemens práci na míru. Návratnost investice (ROI). HiPath 4000 umožňuje propojení různých pracovišť prostřednictvím jednotné otevřené IP architektury a tím minimalizuje náklady na propojení sítí a provoz na dislokovaných pracovištích. Efektivitu provozních postupů lze zvýšit a zároveň vytvořit základnu pro rozvoj a rychlou implementaci komunikačních aplikací při co nejmenších nákladech. Stávající investice v systémech HiPath pracujících v reálném čase od firmy Siemens i budoucí rozšíření jsou chráněny možností modulární architektury mix and match navržené podle průmyslových standardů. Takto chápe Siemens ochranu investice. HiPath na to se můžete spolehnout. HiPath ComScendo. HiPath ComScendo je softwarová řada, která poskytuje rozsáhlé podnikové funkce pro IP systém HiPath 4000 pracující v reálném čase. Vedle zpracování a směrování volání zahrnuje také propojitelnost aplikací a správu. HiPath ComScendo je cenově výhodný a flexibilní. Mnohostranné funkce jsou shrnuty do jedné licence a komunikační prostředí lze v případě potřeby snadno změnit. HiPath ComScendo rovněž podporuje velký počet flexibilních funkcí, jako např. četné scénáře výpadků. V extrémních situacích může systémové funkce převzít dokonce jiný samostatný systém. HiPath ComScendo tak zajišťuje komunikaci odolnou vůči poruchám a výpadkům. HiPath SIcurity. S HiPath Slcurity nabízí Siemens bezpečnostní řešení IT vytvořené na míru pro individuální bezpečnostní potřeby podniků od spolehlivosti při zacházení s důvěrnými informacemi až ke kontrolovanému přístupu do budov a prostor. Specifickým požadavkům lze vyhovět přizpůsobením flexibilních balíků řešení vyvinutých na základě profilů typických požadavků. To šetří náklady a zajišťuje dokonalý soulad komponent řešení. Kvalita služby (QoS). Kvalita služby (QoS) je předpokladem spolehlivé a předvídatelné úrovně služby pro IP systémy pracující v reálném čase. HiPath QoS 2000 zahrnuje veškeré potřebné kontrolní, metodické a realizační nástroje i nástroje reportů nutné pro zajištění výkonnosti aplikací. Takto lze optimalizovat používání plné šířky pásma pro různé požadavky hlasové a datové komunikace a zajistit přitom prioritu hlasu.

8 Naše síla Vaše výhoda. HiPath 4000 je IP systém pracující v reálném čase pro novou kvalitu IP komunikace. Střední a velké podniky mohou takto využívat výhody komunikace na bázi protokolu IP s rozsahem funkcí propojených komunikačních systémů. A to vše při maximální bezpečnosti a spolehlivosti. Velký počet aplikací a klientů pro HiPath 4000 nabízí každému pracovišti správné komunikační řešení. Siemens Informace a komunikace - sítě je vedoucím dodavatelem sítí a aplikací pracujících v reálném čase pro podniky, provozovatele sítě a poskytovatele služeb. Našim řešením důvěřuje přes milion zákazníků, mezi kterými je sedmdesát procent z 500 nejúspěšnějších amerických společností a 350 provozovatelů sítí ve více než 160 zemích. Naše globální zaměření a kvalifikace v oblasti hlasové a IP komunikace nám umožňuje realizaci kompletních řešení sítí jakékoli velikosti a obtížnosti na celém světě. Sítě příští generace Sítě příští generace musí bezproblémově předávat hlas, data a video pro splnění jakýchkoli požadavků provozovatelů sítí, podniků nebo konečných uživatelů. Provozovatelé sítě mohou nyní zvýšit výnosnost růstem obratu při minimálních nákladech. Podniky zvýší svou produktivitu integrací našich komunikačních řešení do svých obchodních postupů. Koneční uživatelé se mohou těšit z výhod nových hlasových/datových aplikací. Zaměřujeme se na nejdůležitější tržní segmenty pro sítě příští generace: IP konvergence, širokopásmový přístup a používání optické síte. K tomu dodáváme následující stavební bloky, které zajišťují našim zákazníkům bezpečný a výhodný přechod od stávajících sítí k sítím příští generace: Komunikace v reálném čase Naše řešení rozšiřují podnikové datové sítě o hlasovou komunikaci s obvyklými funkcemi a v nejvyšší kvalitě. Takto lze bezproblémově integrovat komunikaci do všech obchodních aplikací. Výsledkem jsou zjednodušené obchodní postupy a zvýšená produktivita. Spojování příští generace Naše portfolio pro spojování příští generace poskytuje kompletní paletu síťových řešení pro Voice over IP podle stupně provozovatele doplněných konvergovanými hlasovými/datovými aplikacemi. Přístup příští generace Naše přístupová řešení příští generace poskytují provozovatelům sítě flexibilitu pro integraci hlasových, datových a video služeb do dnešních i budoucích sítí a jejich případné rozšíření. Optika příští generace Naše optická řešení poskytují potřebnou kapacitu a umožňují efektivní přenos dat v metropolitních a páteřních sítích pro všechny služby. Vyznačují se možností rozšíření a bezproblémovou integrací do stávající infrastruktury, což je nejlepší ochrana dřívějších investic. Rozsáhlé služby Svým zákazníkům nabízíme rozsáhlé služby pro veškeré produkty. Naše celosvětová přítomnost nám rovněž umožňuje zabývat se individuálními potřebami zákazníků přímo na místě. Váš partner pro výhodné sítě Jsme společností s rozsáhlými odbornými znalostmi v oblasti provozovatelských i podnikových sítí. Tyto znalosti využíváme při realizaci své vize bezproblémové sítě od obecného provozovatele až ke konečnému zákazníkovi. Jako Váš partner Vám nabízíme nová řešení, která zajistí rychlou návratnost investic i vyšší produktivitu a otevřou Vám nové obchodní příležitosti. Neboť Váš úspěch je naší prioritou. Siemens AG 2004 Informace a komunikace - sítě Průmyslová Praha 10 Objednací číslo: A50001-N14-W Informace v tomto dokumentu obsahují pouze obecné popisy popř. funkce, které se při konkrétném použití ne vždy shodují v uvedné formě nebo které se mohou z důvodu dalšího vývoje produktů změnit. Požadované funkce jsou závazné pouze tehdy, jsou-li výslovně dohodnuty ve smlouvě. Dodací možnosti a technické změny vyhrazeny. EN_131 WS

Řada optipoint 420 Již dnes připravena pro kancelář budoucnosti

Řada optipoint 420 Již dnes připravena pro kancelář budoucnosti Řada Již dnes připravena pro kancelář budoucnosti Pracovní místa se dnes vyznačují stále větší mobilitou, a to i v rámci jednoho podniku. Sdílením pracoviště vzniká nové, moderní a především stále flexibilnější

Více

optipoint 410 Nová řada IP telefonů pro IP systémy v reálném čase

optipoint 410 Nová řada IP telefonů pro IP systémy v reálném čase Nová řada IP telefonů pro IP systémy v reálném čase je nová řada IP telefonů, která zahrnuje přístroje od entry pro základní telefonní funkce až k advance s displejovým modulem pro náročné a často telefonující

Více

optipoint 410 Nová řada IP telefonů pro IP systémy v reálném čase

optipoint 410 Nová řada IP telefonů pro IP systémy v reálném čase Nová řada IP telefonů pro IP systémy v reálném čase je nová řada IP telefonů, která zahrnuje přístroje od entry pro základní telefonní funkce až k advance s aplikačním nebo displejovým modulem pro náročné

Více

HiPath HG 1500 Multimediální komunikace ve společnostech střední velikosti

HiPath HG 1500 Multimediální komunikace ve společnostech střední velikosti HiPath HG 1500 Multimediální komunikace ve společnostech střední velikosti HiPath HG 1500 je ekonomicky výhodné řešení komunikace pro společnosti se středním objemem datového provozu. HiPath HG 1500 mění

Více

HiPath Cordless Office pro HiPath 3000

HiPath Cordless Office pro HiPath 3000 HiPath Cordless Office pro HiPath 3000 HiPath Cordless Office je integrované řešení pro IP komunikační systémy HiPath 3000 pro bezšňůrovou komunikaci s komfortními účastnickými a systémovými funkcemi.

Více

Řada optipoint 420 Již dnes připravena pro kancelář budoucnosti

Řada optipoint 420 Již dnes připravena pro kancelář budoucnosti Řada Již dnes připravena pro kancelář budoucnosti Pracovní místa se dnes vyznačují stále větší mobilitou, a to i v rámci jednoho podniku. Sdílením pracoviště vzniká nové, moderní a především stále flexibilnější

Více

Communication for the open minded. Siemens Enterprise Communications www.siemens.cz/enterprise

Communication for the open minded. Siemens Enterprise Communications www.siemens.cz/enterprise HiPath Cordless Enterprise V3.0 HiPath Cordless Enterprise V3.0 je integrované řešení rádiového systému pro IP komunikační systémy HiPath 4000 od V2.0, pracující v reálném čase, které umožňuje provoz bezšňůrových

Více

AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000

AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000 AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000 Komfortní spojovatelské pracoviště AC-Win IP V1.0 pro IP systémy HiPath 4000 je realizováno jako aplikace Windows na osobním počítači.

Více

Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom

Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom Koncepce telefonů optipoint 500 umožňuje rychlý a jednoduchý přístup ke komfortním funkcím HiPath TM /Hicom. Pro obsluhu jsou

Více

Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom

Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom Koncepce telefonů optipoint 500 umožňuje rychlý a jednoduchý přístup ke komfortním funkcím HiPath TM /Hicom. Pro obsluhu jsou

Více

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC TELEFONNÍ SYSTÉM DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC, ZALOŽENÝ NA PROTOKOLU SIP Komunikační systémy, založené na protokolu SIP, přinesly

Více

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM HOVORU A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOV ÁLEŽÍ HOVORU ORU NCP500 NOVÉ FIREMNÍ KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY Nové komunikační systémy NCP500 Express jsou navrženy s cílem zajistit rychlé a

Více

HiPath 5000. Systém IP v reálném čase s HiPath 5000 RSM a výkonnou mediální branou HiPath 3000

HiPath 5000. Systém IP v reálném čase s HiPath 5000 RSM a výkonnou mediální branou HiPath 3000 HiPath 5000 Systém IP v reálném čase s HiPath 5000 RSM a výkonnou mediální branou HiPath 3000 HiPath 5000 je komunikační platforma IP a hlavní součást strategie HiPath od firmy Siemens, jejíž distribuovaná

Více

Bezšňůrové telefony pro systémy HiPath

Bezšňůrové telefony pro systémy HiPath Bezšňůrové telefony pro systémy HiPath Vedle systémových telefonů HiPath nabízí Siemens i bezšňůrové telefony, které lze provozovat ve spolupráci se systémem HiPath. Tyto bezšňůrové telefony umožňují neustálou

Více

1. Dostupné řešení CRM

1. Dostupné řešení CRM 1. Dostupné řešení CRM 1.1. Popis řešení Kompaktní CRM řešení s garantovaným časem zavedení! Komunikační systémy společnosti Siemens ve spojení se speciálním startovacím balíčkem osvědčeného evropského

Více

HiPath 5300/5500. VoIP komunikační platforma

HiPath 5300/5500. VoIP komunikační platforma HiPath 5300/5500 VoIP komunikační platforma V oblasti telekomunikací dochází k obdobné pronikavé změně jako při zavedení digitální hlasové komunikace. Důvodem jsou nové technologie umožňující vysoce kvalitní

Více

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9

Cloud Slovník pojmů. J. Vrzal, verze 0.9 Cloud Slovník pojmů J. Vrzal, verze 0.9 Typické poskytované služby SaaS (Software as a Service): software jako služba Poskytování softwarové aplikace prostřednictvím internetu tak, že aplikace běží na

Více

Informace. HiPath 3000 V7 HiPath 3000 inovační komunikační řešení pro internetovou telefonii v malých a středních podnicích

Informace. HiPath 3000 V7 HiPath 3000 inovační komunikační řešení pro internetovou telefonii v malých a středních podnicích Informace HiPath 3000 V7 HiPath 3000 inovační komunikační řešení pro internetovou telefonii v malých a středních podnicích Communication for the open minded Siemens Enterprise Communications www.siemens.cz/enterprise

Více

Řešení Vašeho nástrojového managementu

Řešení Vašeho nástrojového managementu Řešení Vašeho nástrojového managementu TDM Systems komp TDM Systems profesionálové pro správu nástrojových dat Již více než 20 let vyvíjí a prodává společnost TDM Systems GmbH software pro organizaci nástrojů

Více

http://www.apenex.cz http://www.apenex.cz http://www.apenex.cz HiPath Cordless Enterprise Integrované bezšňůrové řešení pro HiPath 4000 HiPath Cordless Enterprise je integrované řešení rádiového systému

Více

HiPath 4000 Konvergovaná platforma IP pro střední a velké podniky

HiPath 4000 Konvergovaná platforma IP pro střední a velké podniky HiPath 4000 Konvergovaná platforma IP pro střední a velké podniky V oblasti telekomunikací nastává nyní stejný zlom, jaký svého času představovalo zavedení digitální hlasové komunikace. Jedná-li se o další

Více

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy 2 varianty: - ATEUS - OMEGA Business - ATEUS - OMEGA Basic Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé propojení do sítí ISDN, GSM a VoIP

Více

Moderní telefonní ústředna

Moderní telefonní ústředna Moderní telefonní ústředna ATEUS Omega - Profesionální - Efektivní - Dostupné ATEUS Omega Business Komunikační řešení pro malé a střední firmy Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé připojení

Více

Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom

Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom Koncepce telefonů optipoint 500 umožňuje rychlý a jednoduchý přístup ke komfortním funkcím HiPath TM /Hicom. Pro obsluhu jsou

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9 Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK Jiný způsob komunikace Telefony Alcatel-Lucent SÉRIE 9 přinášejí novou úroveň kvality zvuku, designu, produktivity komunikace a péče o zákazníky.

Více

HiPath 2000 Nový impuls prostřednictvím IP komunikace

HiPath 2000 Nový impuls prostřednictvím IP komunikace HiPath 2000 Nový impuls prostřednictvím IP komunikace Nová platforma HiPath 2000 spojuje směrovací funkce IP s úplnou paletou hlasových funkcí ComScendo v jednom systému. To umožňuje podnikům do 30 zaměstnanců

Více

HiPath ProCenter Agile. Zaručená spokojenost zákazníka

HiPath ProCenter Agile. Zaručená spokojenost zákazníka HiPath ProCenter Agile Zaručená spokojenost zákazníka Zvyšování míry zpracování prvního kontaktu díky jednotným nástrojům pro zjišťování přítomnosti a podporu spolupráce. Lepší produktivita s intuitivními

Více

Infrastruktura jako služba

Infrastruktura jako služba Infrastruktura jako služba Pavel Řezníček #19198 Jiří Šolc ICZ a. s. 20.9.2011 1 Agenda Outsourcing infrastruktury IaaS projekty Společná diskuze 2 Pavel Řezníček OUTSOURCING INFRASTRUKTURY 3 ICZ Plný

Více

Systémové telefony optiset E

Systémové telefony optiset E Systémové telefony optiset E pro Hicom 300 E / Hicom 300 H Koncepce digitálních telefonních přístrojů řady optiset E umožňuje rychlý a snadný přístup k telefonním funkcím systému Hicom 300 E / 300 H. Princip

Více

Polycom - produkty pro VOIP komunikaci. přehled portfolia SIP telefonů. objevte nové možnosti hlasové komunikace

Polycom - produkty pro VOIP komunikaci. přehled portfolia SIP telefonů. objevte nové možnosti hlasové komunikace Polycom - produkty pro VOIP komunikaci přehled portfolia SIP telefonů objevte nové možnosti hlasové komunikace 1. PŘEHLED POLYCOM PRODUKTŮ PRO VOIP KOMUNIKACI 1.1. Stolní telefony standardu SIP SoundPoint

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600

KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600 KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600 ÚPLNÉ ŘEŠENÍ BEZDRÁTOVÉ KOMUNIKACE KX-TGP600 Chcete-li dosáhnout vysoké kvality a snížit náklady,

Více

Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6.

Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6. Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6.2008 VoIP Liberec Proč by se o telefony mělo starat IT? Případová studie

Více

HiPath 3000 V5.0. Výkonná, modulární komunikační platforma pro malé a střední podniky

HiPath 3000 V5.0. Výkonná, modulární komunikační platforma pro malé a střední podniky HiPath 3000 V5.0 Výkonná, modulární komunikační platforma pro malé a střední podniky Konvergovaný systém IP HiPath 3000 nabízí středně velkým podnikům s 10 až 1000 účastníky spolehlivou hlasovou komunikaci

Více

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti Komunikační jednotky E65C Na vrcholu flexibility Měřiče zůstanou komunikační technologie se mohou měnit. Pokračující liberalizace

Více

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte hned! LFS Vaše softwarové řešení pro optimalizaci řízení skladu, které zároveň snižuje celkové náklady na logistiku 100% zaměřeno na řízení skladu

Více

Bezšňůrové telefony pro systémy HiPath

Bezšňůrové telefony pro systémy HiPath Bezšňůrové telefony pro systémy HiPath Vedle systémových telefonů HiPath nabízí Siemens i bezšňůrové telefony, které lze provozovat ve spolupráci se systémem HiPath. Tyto bezšňůrové telefony umožňují neustálou

Více

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností.

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO boschsecurity.cz Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO

Více

Ekonomické aspekty přechodu na. ochrana vašich investic

Ekonomické aspekty přechodu na. ochrana vašich investic Vodafone OneNet Product Management Ekonomické aspekty přechodu na VoIP aneb ochrana vašich investic Ronald Bayer 16th September 2010 1 Trendy a paradoxy v oblasti firemní telefonie Dle aktuálních výzkumů

Více

HiPath 3000 V7. HiPath 3000 inovační komunikační řešení pro internetovou telefonii v malých a středních podnicích

HiPath 3000 V7. HiPath 3000 inovační komunikační řešení pro internetovou telefonii v malých a středních podnicích HiPath 3000 inovační komunikační řešení pro internetovou telefonii v malých a středních podnicích HiPath 3000 V7 Siemens Enterprise Communications: www.siemens.cz/enterprise/ zákaznické podpory je rozhodující

Více

Komunikační řešení Avaya IP Office

Komunikační řešení Avaya IP Office Komunikační řešení Avaya IP Office Algotech tým 4. 3. 2014 Algotech Telefon: +420 225 006 555 Fax: +420 225 006 194 E-mail: info@algotech.cz Web: www.algotech.cz Adresa: FUTURAMA Business Park Sokolovská

Více

Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Endura Optimalizace HD

Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Endura Optimalizace HD Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Mnoho dodavatelů řeší HD IP kamerový systém nekompletně s použitím produktů třetích stran. IP kamerový systém ENDURA společnosti Schneider

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC úvod Sjednocená komunikace představuje ideální řešení pro společnosti, které chtějí zvýšit svou efektivitu a využít komplexní řešení pro pokrytí

Více

Informace. Unify s.r.o. www.unify.com/cz

Informace. Unify s.r.o. www.unify.com/cz Informace Řada IP pevných telefonů OpenScape Živá komunikace na pracovišti díky komfortním a úsporným IP telefonům s bohatou paletou funkcí Moderní, skladná a ergonomicky navržená řada IP zařízení OpenScape

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

CA AppLogic platforma typu cloud pro podnikové aplikace

CA AppLogic platforma typu cloud pro podnikové aplikace INFORMACE O PRODUKTU: CA AppLogic CA AppLogic platforma typu cloud pro podnikové aplikace agility made possible CA AppLogic je platforma na klíč založená na technologii cloud computing, která pomáhá podnikům

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Information and Communication Networks. HiPath 1220... prostě telefonujte

Information and Communication Networks. HiPath 1220... prostě telefonujte Information and Communication Networks HiPath 1220... prostě telefonujte ISDN telefonní systém...... pro hlasovou komunikaci s velkým množstvím funkcí prostřednictvím optipoint 500 i cenově výhodnými analogovými

Více

Obsah. Úvod 13. Věnování 11 Poděkování 11

Obsah. Úvod 13. Věnování 11 Poděkování 11 Věnování 11 Poděkování 11 Úvod 13 O autorech 13 O odborných korektorech 14 Ikony použité v této knize 15 Typografické konvence 16 Zpětná vazba od čtenářů 16 Errata 16 Úvod k protokolu IPv6 17 Cíle a metody

Více

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou STROPNÍ STATIVY...kvalita provìøená medicínou Systémy stropních stativů od společnosti TRUMPF Flexibilita a svoboda designu Optimální využití prostoru a individuální poziční nastavitelnost zařízení to

Více

Informace. HiPath 3000/5000 V8 HiPath 3000/5000 inovační komunikační řešení pro malé a střední podniky. Communication for the open minded

Informace. HiPath 3000/5000 V8 HiPath 3000/5000 inovační komunikační řešení pro malé a střední podniky. Communication for the open minded Informace HiPath 3000/5000 V8 HiPath 3000/5000 inovační komunikační řešení pro malé a střední podniky Communication for the open minded Siemens Enterprise Communications www.hipath.cz Kvalita HiPath 3000

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY

NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY TV Filmy Internet Hudba Rádio Telefonní komunikace Pokojová služba Digitální informační systém ŘEŠENÍ IP KOMUNIKACE PŘIZPŮSOBENÉ VAŠIM POTŘEBÁM NEMOCNICE HOTELY ADMINISTRATIVNÍ

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

HiPath 3000 V6.0. Výkonná, modulární komunikační platforma pro malé a střední podniky

HiPath 3000 V6.0. Výkonná, modulární komunikační platforma pro malé a střední podniky HiPath 3000 V6.0 Výkonná, modulární komunikační platforma pro malé a střední podniky IP konvergovaný systém HiPath 3000 nabízí středně velkým podnikům s 10 až 1000 účastníky spolehlivou hlasovou komunikaci

Více

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Zabezpečení videodat přes síť IP Spojení všech součástí Systém Bosch Video Management System (VMS) slouží ke správě IP a digitálních

Více

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Nás pohání ŘEŠENÍ Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Vyvinuto od expertů pro experty Správné řešení pro každou dílnu Pro profesionální servis a

Více

HiPath Display Telephone Book

HiPath Display Telephone Book HiPath Display Telepho Book Displejový telefonní seznam (DTB) pro HiPath 4000 a Hicom 300 Můžete ze svého telefonu volit všechna telefonní čísla ve Vaší podnikové síti a víte vždy, kdo zavolal v době Vaší

Více

OPENTOUCH SUITE PRO SMB. Vyřeší všechny vaše komunikační a datové potřeby

OPENTOUCH SUITE PRO SMB. Vyřeší všechny vaše komunikační a datové potřeby OPENTOUCH SUITE PRO SMB Vyřeší všechny vaše komunikační a datové potřeby VÝKONNÝ KOMUNIKAČNÍ SERVER OmnIPCX Office Rich Communication Edition (RCE) Flexibilní komunikační server pro malé a středně velké

Více

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Condair CP3 hygienická kvalita páry jednoduchý výběr zařízení díky rozumným

Více

Mobilní komunikace a zvyšování efektivity. Stanislav Bíža ISSS 2010

Mobilní komunikace a zvyšování efektivity. Stanislav Bíža ISSS 2010 Mobilní komunikace a zvyšování efektivity Stanislav Bíža ISSS 2010 Mobilní komunikace Mobilita zaměstnanců dnes představuje významný faktor zvašování efektivity. Mobilita vyžaduje přístup k informačním

Více

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Řada C Vysoce výkonné řešení pro kontrolní vážení Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Vaše podnikání

Více

Klíčem je mobilní telefon

Klíčem je mobilní telefon Klíčem je mobilní telefon AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém,

Více

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace TNÍ MĚŘENÍ PROUDĚNÍ VZDUCHU PRO BÁŇSKÉM PRŮMYSLU Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Přehled produktových řad. 24h servisní služba Nepřetržitá odborná technická podpora PRODUKTOVÁ A SYSTÉMOVÁ TECHNICKÁ PODPORA

Přehled produktových řad. 24h servisní služba Nepřetržitá odborná technická podpora PRODUKTOVÁ A SYSTÉMOVÁ TECHNICKÁ PODPORA Přehled produktových řad Nepřetržitá odborná technická podpora A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Á ODBORNÁ TECHNICKÁ PODPORA Popis produktu Společnost SICK nabízí odbornou telefonickou podporu během

Více

Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010. Martin Panák

Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010. Martin Panák Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010 Martin Panák 1 Agenda Exchange Server 2010 Lync OnLine 2010 Scénáře nasazení Uživatelské rozhraní Vybavení ROI 2 3 Koho oslovit Zákazník provozuje

Více

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb.

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb. FRITZ!Box Fon Wlan 7390 je multimediální digitální gateway navržena coby kompletní telekomunikační řešení pro menší společnosti, domácí kanceláře, nebo moderní domácnosti. V tomto zařízení jsou implementovány

Více

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI Přehled produktových řad OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru Výhody A DENÍ V DRÁZE V PLNÉM SPEKTRU B C D Přesná detekce v rozsahu mikrometrů E F OL1 je díky svému 10 mm širokému světelnému pásu s

Více

HiPath otevřená komunikace

HiPath otevřená komunikace Siemens Enterprise Communications, s.r.o., člen skupiny Siemens Průmyslová 1306/7 102 00 Praha 10 Kontaktní centrum: Tel.: +420 266 066 606 e-mail: siemens.cz@siemens.com HiPath otevřená komunikace Přehled

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Není cloud jako cloud, rozhodujte se podle bezpečnosti

Není cloud jako cloud, rozhodujte se podle bezpečnosti Není cloud jako cloud, rozhodujte se podle bezpečnosti Marcel Jánský Manažer útvaru produktů a podpory prodeje 26. 2. 2013 České Radiokomunikace Vysílací služby Profesionální telekomunikační operátor Poskytovatel

Více

ESI[tronic] základ moderní diagnostiky vozidel, techniky, údržby a servisu. Informace Obsah Rozsah. Výbava vozidel. Náhradní díly diesel

ESI[tronic] základ moderní diagnostiky vozidel, techniky, údržby a servisu. Informace Obsah Rozsah. Výbava vozidel. Náhradní díly diesel ESI[tronic] základ moderní diagnostiky vozidel, techniky, údržby a servisu Servisy mohou v budoucnu nabízet veškeré služby pro stále komplikovanější vozidla pouze s profesionálním diagnostickým a informačním

Více

Informace. OpenScape Contact Center Agile V8 Spokojenost zákazníků na dosah

Informace. OpenScape Contact Center Agile V8 Spokojenost zákazníků na dosah Informace OpenScape Contact Center Agile V8 Spokojenost zákazníků na dosah Pro mnoho malých a středních podniků představuje dokonalý zákaznický servis rozhodující konkurenční výhodu. OpenScape TM Contact

Více

PANASONIC NS1000 FIREMNÍ SIP KOMUNIKAČNÍ SERVER VŽDY VÍCE, NEŽ OČEKÁVÁTE

PANASONIC NS1000 FIREMNÍ SIP KOMUNIKAČNÍ SERVER VŽDY VÍCE, NEŽ OČEKÁVÁTE VŽDY VÍCE, NEŽ OČEKÁVÁTE PANASONIC NS1000 FIREMNÍ SIP KOMUNIKAČNÍ SERVER S HD KVALITOU HLASU PLNĚ TRANSPARENTNÍ SÍŤOVÉ FUNKCE ROZŠÍŘENÍ KAPACITY NA PŘÁNÍ STRUČNÝ PŘEHLED O SERVERU NS1000 SIP a IP server

Více

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně vyhledávat informace,

Více

EXTRAKT z české technické normy

EXTRAKT z české technické normy EXTRAKT z české technické normy Extrakt nenahrazuje samotnou technickou normu, je pouze informativním 35.240.60 materiálem o normě. Komunikační infrastruktura pro pozemní mobilní zařízení (CALM) Architektura

Více

Informace. Siemens Enterprise Communications www.siemens-enterprise.com

Informace. Siemens Enterprise Communications www.siemens-enterprise.com Informace Gigaset a OpenStage Mobile Bezšňůrové telefony pro systémy HiPath a OpenScape. Vedle systémových stolních telefonů lze se systémy HiPath a OpenScape používat i bezdrátové telefony, které zajistí

Více

Jak být online a ušetřit? Ing. Ondřej Helar

Jak být online a ušetřit? Ing. Ondřej Helar Jak být online a ušetřit? Ing. Ondřej Helar Obsah Co znamená být online ve škole? Rizika online přístupu Skryté náklady na straně školy Jak snížit rizika a náklady? Koncepce SaaS (Software as a Service)

Více

Communication for the open minded. Siemens Enterprise Communications www.siemens.cz/enterprise

Communication for the open minded. Siemens Enterprise Communications www.siemens.cz/enterprise IP telefony OpenStage Otevřená jednotná komunikační zařízení OpenStage je zcela nová generace telefonů, která ství nová měřítka pro otevřenou a jednotnou komunikaci. Tato elegantní zařízení přinášejí intuitivní

Více

Informace Gigaset professional Bezdrátové telefony pro systémy HiPath

Informace Gigaset professional Bezdrátové telefony pro systémy HiPath Informace Gigaset Bezdrátové telefony pro systémy HiPath Vedle systémových telefonů HiPath je rovněž možné používat bezdrátové telefony se systémy HiPath. Tyto bezdrátové telefony zajistí dosažitelnost

Více

Počítačová síť je spojení dvou a více počítačů kabelem, telefonní linkou,

Počítačová síť je spojení dvou a více počítačů kabelem, telefonní linkou, Počítačové sítě Počítačová síť je spojení dvou a více počítačů kabelem, telefonní linkou, optickým vláknem nebo jiným způsobem tak, aby spolu mohly vzájemně komunikovat. K čemu slouží počítačové sítě Sdílení

Více

Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy. Zdokonalte styl své práce

Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy. Zdokonalte styl své práce Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy Zdokonalte styl své práce Pokud podnikáte, je pro vás zásadní spokojenost zákazníků, produktivita zaměstnanců a kontrola nákladů. Spokojenost

Více

Software pro analýzu energetických dat W1000

Software pro analýzu energetických dat W1000 Software pro analýzu energetických dat W1000 Data pro snadný život vašich zákazníků Manage energy better Mít správné informace ve správný čas je základem úspěchu každého snažení, tedy i řízení spotřeby

Více

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor.

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor. Dunkermotoren HROMADNÁ DOPRAVA KOLEJOVÁ VOZIDLA Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii:» Rychlá dostupnost vzorků a prototypů» Kvalifikované systémy pro

Více

OpenScape Contact Center Agile V8

OpenScape Contact Center Agile V8 OpenScape Contact Center Agile V8 Spokojenost zákazníků na dosah Pro mnoho malých a středních podniků představuje dokonalý zákaznický servis rozhodující konkurenční výhodu. OpenScape Contact Center Agile

Více

P2P nebo PON? Jaké služby budou nabízené prostřednictvím sítě? Klíčová otázka na kterou si musí odpovědět každý FTTx poskytovatel

P2P nebo PON? Jaké služby budou nabízené prostřednictvím sítě? Klíčová otázka na kterou si musí odpovědět každý FTTx poskytovatel 14.2.2013 Ing. Martin Ťupa martin.tupa@profiber.cz www.profiber.eu P2P nebo PON? Jaké služby budou nabízené prostřednictvím sítě? Klíčová otázka na kterou si musí odpovědět každý FTTx poskytovatel Cílový

Více

Telefonie VoIP. Multimedia Internet Intranet Radio TV. VISOCALL IP. IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému

Telefonie VoIP. Multimedia Internet Intranet Radio TV. VISOCALL IP. IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému Nouzové volání Telefonie VoIP Platební systém Multimedia Internet Intranet Radio TV.. VISOCALL IP IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému Komunikační kanály systému Nouzové přivolání pomoci

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Jednotná komunikace a síťová infrastruktura automatizace zabezpečení a správythere

Jednotná komunikace a síťová infrastruktura automatizace zabezpečení a správythere Whitepaper Jednotná komunikace a síťová infrastruktura automatizace zabezpečení a správythere Úvod Již na konci 90. let minulého století byl uveden do provozu první komerční komunikační systém na infrastruktuře

Více

Mějte svou kancelář stále po ruce

Mějte svou kancelář stále po ruce Profesionální řešení mobilní komunikace pro malé a středně velké firmy Mějte svou kancelář stále po ruce Profesionální řešení mobility V KONTAKTU S KOLEGY A ZÁKAZNÍKY MŮŽETE BÝT KDEKOLIV Svět obchodu přináší

Více

Datasheet SanDisk Řada PCIe-SSD Fusion iomemory PX600 Server

Datasheet SanDisk Řada PCIe-SSD Fusion iomemory PX600 Server Strana 1 / 5 Datasheet SanDisk Řada PCIe-SSD Fusion iomemory PX600 Server Velmi krátká doba odezvy a vysoký výkon pro přístup k firemním datům v reálném čase Jednotka SSD představuje zařízení k ukládání

Více

Od videokonference k telepresenci

Od videokonference k telepresenci Od videokonference k telepresenci Tomáš Tesař Business Development Manager, tesar@atlantis.cz Distributor Polycom technologie v ČR a SK Agenda Přínos videokonferenční komunikace Faktory umožňující rozmach

Více

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460 DCU KTS 350 100 PLUS NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE DCU 100 PLUS KTS 460 KTS 350 Nástupce KTS 340 KTS 340 Ukončení výroby prosinec 2015 KTS 350 DCU100 plus s integrovanou komunikační kartou KTS

Více

multitone.cz Více času a prostoru na Vaše pacienty D-SERVER Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení výhradní distributor

multitone.cz Více času a prostoru na Vaše pacienty D-SERVER Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení výhradní distributor multitone.cz výhradní distributor Více času a prostoru na Vaše pacienty Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení Výhody systému : Snadné použití: Konfigurace systému a vzdálená

Více