KATALOG SLUŽEB PRO RESTAURACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KATALOG SLUŽEB PRO RESTAURACE"

Transkript

1 KATALOG SLUŽEB PRO RESTAURACE Restu.cz, online partner restaurací a největší průvodce po restauracích mapuje téměř restaurací, barů, bister, kaváren a hospůdek ve tříděném online katalogu a poskytuje přes ověřených uživatelských hodnocení. S počtem usazených hostů přesahujícím 5,5 milionu a denní návštěvností webu i aplikací v řádech statisíců Restu.cz poskytuje nejsilnější komunikační nástroj pro restauratéry. Jako partner Restu.cz máte možnost efektivně oslovit statisíce hostů za zvýhodněnou cenu. Stačí si vybrat ze široké palety možností online propagace vašeho podniku. Kontaktujte ještě dnes svého partner manažera, který vám rád poradí s nejvhodnějším zviditelněním na internetu přímo na míru vašeho podniku.

2 Upřednostnění a bannery Zviditelněte se pro téměř měsíčních návštěvníků Restu.cz a miliony uživatelů českého internetu. Mailing Oslovte nové i stávající hosty efektivní ovou kampaní prezentující váš podnik. Sdělení na Facebooku Restu.cz Využijte možnost trendy komunikace s desítkami tisíc fanoušků gastronomie. Zvýhodněné balíčky Akční nabídky kombinující efektivní online propagaci za zvýhodněné ceny. Foto a video Podpořte kladné vnímání svého podniku kvalitními fotografiemi a profesionálním videem. Webové stránky Přehledný a uživatelsky funkční web optimalizovaný i pro mobilní zařízení, levně a rychle. Propagační materiály do restaurace Zlepšete hodnocení vašeho podniku umístěním propagačních materiálů s výzvou ke kladné recenzi.

3 Upřednostnění a bannery Přednostní pozice - topování Díky této službě máte ve výpisu restaurací na restu.cz/lokalita garantovánu první pozici. Střídají se zde až 3 restaurace, případně si ji můžete zaplatit celou pro sebe. Bannery na Restu.cz/lokalita Banner s proklikem do akce nebo profilu restaurace na Restu.cz. V regionu se střídají maximálně 3 bannery. Restu upřednostnění Upřednostnění restaurace na první místo v regionálním výpisu podniků (rotace max 3/1). PLATINUM Kč cena za 1 týden GOLD Kč cena za 1 týden START Kč cena za 1 týden Restu bannery Cílený banner ve výpisu restaurací daného regionu (rotace max 3/1). PLATINUM REGIONY Kč cena za 1 týden GOLD REGIONY Kč cena za 1 týden START REGIONY Kč cena za 1 týden PLATINUM BRNO Kč cena za 1 týden GOLD BRNO Kč cena za 1 týden START BRNO Kč cena za 1 týden PLATINUM PRAHA Kč cena za 1 týden GOLD PRAHA Kč cena za 1 týden START PRAHA Kč cena za 1 týden V případě potřeby možnost výroby unikátních bannerů za Kč za kus.

4 Mailing Buďte aktivní a dejte zákazníkům důvod k vám zavítat - přilákejte je zpět třeba na nový jídelní lístek, tematické brunche nebo neodolatelné sezónní menu. Díky Restu.cz o sobě můžete dát vědět hostům hned několika způsoby. Sponzorovaný Restu mailing Výrazné bannerové sdělení v patičce Restu newsletterů. PLATINUM Kč cena za 1 mail GOLD Kč cena za 1 mail START Kč cena za 1 mail Exkluzivní Restu redakční mailing Samostatný mailing směřující na návštěvníky restaurací v regionu působnosti podniku. PLATINUM 2 Kč cena za 1 mail minimálně lidí GOLD 3 Kč cena za 1 mail minimálně lidí START 4 Kč cena za 1 mail minimálně lidí Mailová rozesílka ZA VÁS Profesionální zpracování ové kampaně a následná distribuce spolehlivým rozesílacím nástrojem na vámi dodané kontakty ( legálně získané například díky Elektronické rezervační knize Restu.cz). Podklady ke kampani budou zapracovány do atraktivní šablony s logem restaurace a celá kampaň bude následně vyhodnocena včetně dalších doporučení. PLATINUM Kč cena za 1 kampaň GOLD Kč cena za 1 kampaň START Kč cena za 1 kampaň Potřebujete pomoci i s textem? Copywriting 500 Kč za 1 newsletter. Při objednávce 5 a více rozesílek sleva 10 %, při objednání pravidelné týdenní rozesílky sleva 25 %. *Vzhledem k antispamovému zákonu musí jakákoli databáze ových kontaktů být legálně nabytá a spravovaná subjektem registrovaným u Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ). Nemůžete-li toto zaručit, je možné použít databázi získanou díky Restu Elektronické rezervační knize Restu.cz, která kontakty sbírá a spravuje zákonným způsobem - export kontaktů Vám v rámci mailingu rádi zařídíme. Porušení těchto pravidel je sankcionováno smluvní pokutou Kč.

5 Sdělení na Facebooku Restu.cz Vaše sdělení na všechny fanoušky Restu.cz s reklamní podporou tohoto sdělení do regionu restaurace v hodnotě 500,- Kč jako bonus ke kampani. Cena Kč za sdělení do regionu. Zvýhodněné Restu balíčky pro restaurace Balíček Restu MINI 2 týdny Restu upřednostnění + 2 týdny Restu banner = 1 týden Restu banneru navíc jako bonus Balíček Restu STANDARD 3 týdny Restu upřednostnění + 3 týdny Restu banner = sponzorovaný Restu mailing jako bonus Podmínkou využití zvýhodněných Restu balíčků je realizace propagace v období jednoho roku.

6 Foto a video Videu patří přítomnost i budoucnost a oblíbenost videa nejen na Facebooku a Youtube stále roste. Podle odborných odhadů bude do 5 let video tvořit 75 % internetového obsahu. Kvalitní fotografie a poutavé video by měly být základem moderní prezentace každé restaurace. Foto z restaurace Nafocení interiéru a exteriéru restaurace včetně následné úpravy fotografií. Cena Kč za 5 profesionálních fotografií a 300,- Kč za každou následující. Video z restaurace Natočení a následné vytvoření profesionální videoprezentace restaurace. Krátký Spot - Café Amandine do 1 minuty Kč. Delší videospot - Francouzská restaurace Art Nouveau do 3 minut Kč V ceně není započtena odměna pro případný kompars. V ceně není započtena hudba - nemáte-li k dispozici vlastní, je třeba počítat s licenčním poplatkem.

7 Webové stránky Responzivní web vaší restaurace Jednoduchá, uživatelsky příjemná a funkční šablona webových stránek pro vaší restauraci. S vysokou konverzí a všemi potřebnými informacemi přímo z vašeho profilu na Restu.cz. Nemusíte spravovat žádné další rozhraní! Téměř 50 % návštěv i rezervací na Restu.cz dnes přichází z mobilních zařízení. Nepřicházejte o možné hosty. Web od Restu.cz je plně responzivní, tedy optimalizovaný pro zobrazení v mobilních telefonech všech značek i tabletech. Cena dle rozsahu webu a míry personalizace šablony: RESTU FREE nasazení webu: zdarma měsíční poplatek: 550 Kč cenová varianta: Kč měsíční poplatek: 90 Kč RESTU KONCEPT nasazení webu: Kč měsíční poplatek: 550 Kč RESTU EXCLUSIVE nasazení webu od: Kč měsíční poplatek: 550 Kč výroba bannerů od: Kč tvorba textů od: 750 Kč cena za 1 banner cena za 1 stránku webu nebo newsletteru Specifikace rozsahu jednotlivých řešení webových stránek v samostatných produktových listech.

8 Propagační materiály do restaurace Samolepky Cena 17,- Kč / ks Originální samolepky nejen na dveře v několika provedeních. Rezervačka plast Cena 32,- Kč / ks Plastové provedení rezervačky pro označení rezervovaného stolu. Rezervačka břidlice Cena 150,- Kč / ks Stylová rezervačka z kvalitního materiálu v kombinaci dřeva a břidlice s tužkou pro jmenné označení rezervovaného stolu. Vizitky Cena 1,90 Kč / ks Vizitky na míru restauraci s logem a kontakty. Druhá strana vizitky vyzývá ke kladnému hodnocení. Desky na účet Cena 17,- Kč / ks Stylové desky s výsekem na účet pro opakované použití vyzývající ke kladnému hodnocení restaurace. Prostírání Cena při odběru 1 000ks 0,95 Kč / ks Papírové prostírání na stoly s brandem restaurace a výzvou k hodnocení. Chcete do restaurace doplnit chytré porpagační materiály? Kontaktujte nás na obchod@restu.cz nebo

9 Ceník obsahových prací Většinu úprav na profilu restaurace, změnu otevírací doby, vkládání denních menu, zadávání akcí i blokací může restaurace sama editovat v nastavení na pro.restu.cz. Pokud si to restaurace přeje, můžeme ji pomoci za podmínek uvedených v ceníku obsahových prací. Ceník obsahových prací pro resturace na Restu.cz Založení profilu (nová restaurace) Založení presetu pro konkrétní síť podniků bez fotky a popisku Nafocení restaurace Vytvoření popisku z dodaných informací Úprava popisku v profilu dle přání restaurace Úprava fotek v profilu dle přání restaurace Ostatní obecné úpravy - otevíračka nebo tagy Důkladné otagování Schválení akce pokud je v pořádku Úprava akce před schválením (první upomínka zdarma) Vložení akce na Restu.cz Jídelní lístek - kopírování - za řádek Jídelní lístek - opisování - za řádek Denní menu (sledování a ruční zadávání) - cena za 1 měsíc zdarma Kč Kč 300 Kč zdarma 1 / rok, 90 Kč 90 Kč 90 Kč 300 Kč zdarma 150 Kč 150 Kč 10 Kč 20 Kč 200 Kč Obsahové práce můžete objednávat přímo na u obsah@restu.cz, konkrétní práce budou automaticky zahrnuty do pravidelné měsíční fakturace.

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem

Více

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ NABÍDKA REKLAMNÍHO PROSTORU NEOČEKÁVANÝ PŘÍSTUP Portál Svatba.cz vyniká především v přístupu ke svému inzerentovi.

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků SEZNAM SLUŽEB NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA Správa profilu (stránky) na Facebooku Facebook dnes má téměř každý pravidelný uživatel internetu (nejen) v ČR. Tato sociální síť představuje oblíbené komunikační médium především mezi mladými. Pro podniky,

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Lekari-online.cz je informační a diskuzní portál s širokým spektrem lékařských oborů a specializací, jež umožňuje aktivní prezentaci lékařům, klinikám, zdravotním pracovištím a dodavatelům. Detailní

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Návštěvnost Portál Plastickachirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Je koncipován jako edukativní a kontaktní portál pro pacienty, kteří zde naleznou odborné informace

Více

Media Kit Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt

Media Kit Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt Media Kit 2017 Oslovte silnou komunitu Elektřina.cz svou reklamou Rychlý kontakt +420 702 202 531 ondrej.valustik@usetreno.cz O nás Kontakt Jednoduše, srozumitelně a zábavně. To jsou hlavní cíle portálu

Více

Návrh spolupráce emimino.cz 2018

Návrh spolupráce emimino.cz 2018 Návrh spolupráce emimino.cz 2018 Oslovte svou cílovou skupinu jednoduše a efektivně. Snažící se otěhotnět Těhotné ženy Matky s dětmi Zdroj: Netmonitor, leden 2017 Proč my? O emimino.cz Typická uživatelka

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ REKLAMA NA SPRÁVNÉ ADRESE..... Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. OctaviaClub je ideální místo pro bannerovou nebo textovou reklamu. Více než 55 000 unikátních návštěvníků

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Portál Plasticka-chirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Návštěvník na něm nalezne odborné informace podané neodbornou formou. Díky detailním popisům jednotlivých

Více

O portálu octaviaclub.cz

O portálu octaviaclub.cz reklama na správné adrese.............................................................................. Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. OctaviaClub je ideální místo

Více

CENÍK. Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality

CENÍK. Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality CENÍK Ceník je platný od 1. září 2010 a veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. www.sreality.cz m.sreality.cz časopisy Sreality www.seznam.cz...najdu tam, co neznám! Zveřejnění inzerátu pro soukromé osoby Cena

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz 1. Představení portálu Cestykrajem.cz jsou užitečný on-line průvodce pro všechny tuzemské i zahraniční turisty se silnou propagací a viditelnou reklamou.

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Návštěvnost Portál Plastickachirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Je koncipován jako edukativní a kontaktní portál pro pacienty, kteří zde naleznou odborné informace

Více

Představení projektů pro školní rok 2014/2015

Představení projektů pro školní rok 2014/2015 Představení projektů pro školní rok 2014/2015 Motto projektů: Škola, o které se středoškolák nedozví, jako by neexistovala Přehled projektů: MapaŠkolství.cz FakultaRoku.cz, StředníRoku.cz, GymplRoku.cz,

Více

VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti)

VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti) VYHLEDÁVÁNÍ NA KLÍČOVÉ SLOVO (v názvu nebo popisu činnosti) VYHLEDÁVÁNÍ V KATEGORIÍCH FOTOGALERIE ADRESA, TEL. KONTAKTY QR KÓD LOGO, POPIS POBOČKY NÁHLED WEBOVÝCH STRÁNEK LOGO PARTNEŘI ADRESA, TELEFONNÍ

Více

speciální reklamní kampaně a produkty na klíč

speciální reklamní kampaně a produkty na klíč Prezentace portálu o bydlení, stavebnictví a realitách v České republice CE MEDIA ONLINE a.s. patří mezi největší poskytovatele obsahu o bydlení v České a Slovenské republice. Společnost úspěšně provozuje

Více

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*.

Průměrná měsíční návštěvnost dosahuje přes 2 milióny unikátních uživatelů*. Produktový list O službě Firmy.cz je katalogová služba, která kombinuje hledání na klíčová slova, oborové kategorie a lokalitu uživatele při hledání v největší databázi firem na českém internetu. Firmy.cz

Více

Nasloucháme potřebám dentální veřejnosti

Nasloucháme potřebám dentální veřejnosti Nasloucháme potřebám dentální veřejnosti 2014 CENÍK INZERCE EDIČNÍ PLÁN Tištěné časopisy a noviny: Webové projekty: TIŠTĚNÉ TITULY EDIČNÍ PLÁN Redakční uzávěrka Termín distribuce Distribuovaná média Pá

Více

Nasloucháme potřebám dentální veřejnosti

Nasloucháme potřebám dentální veřejnosti Nasloucháme potřebám dentální veřejnosti 2014 CENÍK INZERCE EDIČNÍ PLÁN Tištěné časopisy a noviny: Webové projekty: TIŠTĚNÉ TITULY EDIČNÍ PLÁN Redakční uzávěrka Termín distribuce Distribuovaná média Pá

Více

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ REKLAMA NA SPRÁVNÉ ADRESE.............................................................................. Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. Octavia Club je ideální místo

Více

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

CENÍK KOMERČNÍCH FORMÁTŮ

CENÍK KOMERČNÍCH FORMÁTŮ CENÍK KOMERČNÍCH FORMÁTŮ 2017 19. 1. 2017 TELEVIZE SPOTOVÁ REKLAMA CENÍK 2017 CENÍK REKLAMNÍCH SPOTŮ FORMÁT STOPÁŽ ZÁKLADNÍ CENA reklamní spot 30 s 9 000 Kč CENOVÉ INDEXY OFF- PRIME INDEX nasazení spotu

Více

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Veletrh JobChallenge cíleně propojuje významné zaměstnavatele se studenty a absolventy brněnských vysokých škol. Jako vystavovatel veletrhu můžete nabídnout

Více

Ceník služeb. Možnost publikace akcí

Ceník služeb. Možnost publikace akcí Uživatelé registrovaní na Společných aktivitách mohou využívat základních služeb a funkcionalit zcela zdarma. Bez poplatků je pořádání nevýdělečných běžných akcích. Na těchto akcí mohou organizátoři vybírat

Více

www.ubytovani-levne.cz

www.ubytovani-levne.cz Představujeme vám katalog kvalitního ubytování Vážení partneři, katalog ubytovani-levne.cz je ambiciózní projekt, který na jednom místě sdružuje informace o ubytování v přímém napojení na tipy na výlety.

Více

BUĎTE VIDĚT S JHK. PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk

BUĎTE VIDĚT S JHK. PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk BUĎTE VIDĚT S JHK PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk Vyzkoušejte jeden z našich propagačních balíčků nebo si nechte sestavit balíček

Více

DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019

DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019 DO PRÁCE NA KOLE NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE PRO ROK 2019 Co je Do práce na kole? Do práce na kole je celorepubliková výzva, v rámci které každý květen motivujeme zaměstnance a firmy, aby si alespoň

Více

CENÍK REKLAMY. Kontaktujte nás buď em na: nebo telefonicky:

CENÍK REKLAMY. Kontaktujte nás buď  em na: nebo telefonicky: CENÍK REKLAMY Jsme jako Vy! Hladoví po informacích z našeho okolí. Informací ověřených, analytických, pravdivých, do hloubky se nořících, ale i těch odpočinkových. Naším hlavním krédem je dodávat vlastní,

Více

Tourist zvýhodněný balíček obsahuje

Tourist zvýhodněný balíček obsahuje Tourist 25% Internet 3 500 Kč 1 980 Kč Prezentace na www.travelguide.cz 4x foto Popis hotelu a služeb, adresa Interaktivní mapa a plánovač tras, pohlednice, turistické tipy v okolí Základní firemní profil

Více

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Bydlínek zve vaši společnost na oborový portál BYDLENI.CZ Jsme nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost. Orientujeme a inspirujeme návštěvníky v široké problematice

Více

Ceník služeb. Možnost publikace akcí

Ceník služeb. Možnost publikace akcí Uživatelé registrovaní na Společných aktivitách mohou využívat základních služeb a funkcionalit zcela. Bez poplatků je pořádání nevýdělečných běžných akcích. Na těchto akcí mohou organizátoři vybírat dobrovolné

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Ceník vložené reklamy a technická specifikace inzerce v katalogu nových a ojetých vozidel CarPress

Ceník vložené reklamy a technická specifikace inzerce v katalogu nových a ojetých vozidel CarPress Ceník vložené reklamy a technická specifikace inzerce v katalogu nových a ojetých vozidel CarPress MIMOŘÁDNÉ NABÍDKY:!!! CarPress + SPORT 5 (tento komplet se slevou 50%, více na straně 4)!!! AKCE -50%

Více

NABÍDKA SPOLUPRÁCE ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA

NABÍDKA SPOLUPRÁCE ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA NABÍDKA SPOLUPRÁCE ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA 1 2 3 4 OUTSOURCING LOGISTIKY skladování, balení, distribuce, vratky a reklamace CENA za balík: 145,- Kč * TVORBA VLASTNÍHO E-SHOPU webdesign, script, interní SEO,

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz

Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz Ceník platný od 1.6.2014 Ceny jsou konečné, nejsme plátci DPH. www.pro-web.cz info@pro-web.cz Obsah Strana Ceník CMS 2 Ceník E-SHOP 3 Ceník BAZAR 4 Ceník Webhosting 5 Ceník Služby 5 1 CMS W1000 Základ

Více

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Stavební veletrhy Brno 2014 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Novinky pro rok 2014 Zkrácení doby veletrhu středa - sobota Posílení návštěvnosti koncových zákazníků segment B2C změna otevírací doby 10:00

Více

ČESKÉSTAVBY.cz. portál o stavbě, zahradě a bydlení PŘEDSTAVENÍ PORTÁLU MOŽNOSTI INZERCE CENÍK INZERCE

ČESKÉSTAVBY.cz. portál o stavbě, zahradě a bydlení PŘEDSTAVENÍ PORTÁLU MOŽNOSTI INZERCE CENÍK INZERCE portál o stavbě, zahradě a bydlení PŘEDSTAVENÍ PORTÁLU MOŽNOSTI INZERCE CENÍK INZERCE Internetový portál o stavbě, zahradě a bydlení. 2.000.000 unikátních návštěvníků ročně PROČ INZEROVAT NA SERVERU? vysoká

Více

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB Hledáte prestižní a efektivní způsob, jak v průběhu fóra Sítě & služby realitních kanceláří 2011 zviditelnit svou značku, jak posílit její image a prestiž, jak

Více

CENÍK KOMERČNÍCH FORMÁTŮ

CENÍK KOMERČNÍCH FORMÁTŮ CENÍK KOMERČNÍCH FORMÁTŮ 2016 27. 7. 2016 TELEVIZE SPOTOVÁ REKLAMA CENÍK 2016 CENÍK REKLAMNÍCH SPOTŮ FORMÁT STOPÁŽ ZÁKLADNÍ CENA reklamní spot 30 s 9 000 Kč CENOVÉ INDEXY OFF- PRIME INDEX nasazení spotu

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Marketingová agentura Softsite.cz - Mediální kampaně a reklama na míru

Marketingová agentura Softsite.cz - Mediální kampaně a reklama na míru Běžný prezentační web, redakční systém, 3 grafické návrhy, 8 obsahových stran, kontaktní formulář, rozšířené SEO, 3 emailové adresy, SSL ochrana, indexace do vyhledávačů Krátký prezentační web, redakční

Více

Nové výzvy nejen elekronické farmacie v roce 2015

Nové výzvy nejen elekronické farmacie v roce 2015 Nové výzvy nejen elekronické farmacie v roce 2015 Petr Kasa Předseda představenstva Pilulka Lékárny, a.s. Předseda představenstva CoPharm, a.s. Jednatel Top Farma s.r.o. 1 Agenda Online nejsou jen e-shopy

Více

Návštěvnost. O portálu. Možnosti spolupráce

Návštěvnost. O portálu. Možnosti spolupráce O portálu Návštěvnost LékařiOnline je edukativní a kontaktní portál zahrnující široké spektrum lékařských oborů a specializací. Pacienti zde naleznou odborné informace podané neodbornou formou, popisy

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Vánoce zvyšte své tržby

Vánoce zvyšte své tržby L L OPTIMALIZOVÁNO i pro mobily a tablety Vážení obchodní partneři, Představení projektu dovolujeme si Vám představit projekt Vánoční-dárky.cz, který navštěvují lidé se zájmem o nákup vánočních dárků přes

Více

Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další

Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další Produktový list O službě Nejnavštěvovanější realitní server Výběr nemovitostí rozdělený na prodej či pronájem v kategoriích byty, domy, pozemky, novostavby, komerční, dražby, pozemky v zahraničí a další

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Kamzasportem.cz databáze sportovních zařízení v České republice základní informace o projektu

Kamzasportem.cz databáze sportovních zařízení v České republice základní informace o projektu Kamzasportem.cz databáze sportovních zařízení v České republice základní informace o projektu O projektu Kamzasportem.cz je služba provozovaná internetovým serverem Ronnie.cz, který je nejvlivnějším médiem

Více

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Varianta BASIC Obsahem balíčku je: webová stránka včetně: redakčního systému umožňujícího snadnou úpravu obsahu i neprofesionálním uživatelům,

Více

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU...

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU... ÚVODEM... 3 MATERIÁLY KE KNIZE... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 DATA, ČÍSLA A ZASE DATA... 4 SAMOTNÝ WEB DNES NESTAČÍ... 6 JAK VYPADÁ KVALITNÍ WEB?... 7 JAKOU VÝBAVU

Více

Najdeme cestu k vašim zákazníkům

Najdeme cestu k vašim zákazníkům Nasloucháme potřebám dentální veřejnosti Najdeme cestu k vašim zákazníkům CENÍK INZERCE EDIČNÍ PLÁN 2015 Tištěné časopisy / katalogy / noviny: Webové projekty: TIŠTĚNÉ TITULY EDIČNÍ PLÁN Redakční uzávěrka

Více

Spolupráce se serverem www.lokace.cz

Spolupráce se serverem www.lokace.cz Spolupráce se serverem www.lokace.cz Portál www.lokace.cz je zaměřen na informační zabezpečení nejrůznějších forem soukromých i veřejných akcí, oblíbenou oblastí na našem portálu je Pohostinství Charakteristika

Více

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH EDICE 2013 J a ks epr os a di t nafa c e booku adal š í c hs oc i ál ní c hs í t í c h Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í u s p ě t n e j e nn afa c e b o o k u JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU

Více

Nejrozsáhlejší internetový server se stavebními materiály ONLINE.

Nejrozsáhlejší internetový server se stavebními materiály ONLINE. Nejrozsáhlejší internetový server se stavebními materiály ONLINE. Co Vám server STAVEBNÍ ZBOŽÍ přinese? Internetový server STAVEBNÍ ZBOŽÍ Vám nabízí možnost propagace Vašeho internetového obchodu v rámci

Více

banery / PR články / balíčky / testování ceník

banery / PR články / balíčky / testování ceník banery / PR články / balíčky / testování ceník bannery 2 3 1 Banner 4 1. Homepage - statický i náhodně zobrazující se Homepage - statický 2 000 Kč 2. Banner vedle článku - statický i náhodně Homepage -náhodně

Více

E-Commerce v praxi farmacie. Michal Macourek

E-Commerce v praxi farmacie. Michal Macourek E-Commerce v praxi farmacie Michal Macourek 2 Lékárny BENU přes 2.000 lékáren po celé Evropě 2.největší lékárenská síť v ČR 204 lékáren v ČR Každý rok otevíráme 10 a více nových lékáren Od roku 2015 spuštěn

Více

6 VLASTNOSTÍ POUŽÍVAT PROČ MODERNÍ VSTUPENKOVÝ A REZERVAČNÍ SYSTÉM MODERNÍ VSTUPENKOVÝ A REZERVAČNÍ SYSTÉM

6 VLASTNOSTÍ POUŽÍVAT PROČ MODERNÍ VSTUPENKOVÝ A REZERVAČNÍ SYSTÉM MODERNÍ VSTUPENKOVÝ A REZERVAČNÍ SYSTÉM 6 VLASTNOSTÍ PROČ POUŽÍVAT 1 Prodej vstupenek v kině help. 1 Krok 1 Krok Krok Pokladna Prodej vstupenek na pokladně je řešen v jednoduchých krocích. Výběr představení, výběr sedadel, určení slev a platba.

Více

Přehled a ceník bannerových a textových reklamních ploch na webovém portálu Senivia.cz

Přehled a ceník bannerových a textových reklamních ploch na webovém portálu Senivia.cz Přehled a ceník bannerových a textových reklamních ploch na webovém portálu Senivia.cz 2015 Obsah 1. 1.1 Představení portálu Proč spolupracovat právě se Senivia.cz 2. Reklamní balíčky 3. 3.1 3.2 3.3 3.4

Více

Ceník inzerce na Motorkáři.cz. 14 let nejnavštěvovanější server o motorkách. www.motorkari.cz

Ceník inzerce na Motorkáři.cz. 14 let nejnavštěvovanější server o motorkách. www.motorkari.cz 2015 na Motorkáři.cz 14 let nejnavštěvovanější server o motorkách Návštěvnost Měsíčně náš web navštíví přes 700 000 reálných návštěvníků. Denní údaj návštěvnosti se v současné době pohybuje kolem 70 000

Více

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE 1 O nás 2 Informace o portálu 3 Média a internet 4 Další informace 5 Kontakty a reference Jsme Personalistka.cz - vyhledávaný a oblíbený pracovní portál s širokou

Více

Produkty a přehled služeb

Produkty a přehled služeb Produkty a přehled služeb NAVORA.CONSULTING s.r.o. Dvorecká 1162/2a 147 00 Praha 4 http://www.myjob.market service.jobrybnik@myjob.market Jobrybnik.cz / Produkty a přehled výkonu 1 Produkty a přehled služeb

Více

www.1kdesign.cz www.reklamni-predmety-potisk.cz

www.1kdesign.cz www.reklamni-predmety-potisk.cz 1K Design s.r.o. Rudolfovská 45 37001 České Budějovice tel. 387 423 280 gsm 608 132 640 info@1kdesign.cz www.1kdesign.cz www.reklamni-predmety-potisk.cz 1K Design s.r.o. Co nabízíme společnost, která splní

Více

Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce:

Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce: Reklamní pozice na www.internationalartgallery.org a www.poradanivystav.cz Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce: Průměrně každý návštěvník na stránkách stráví cca

Více

Praktická ukázka výkonnostní online strategie

Praktická ukázka výkonnostní online strategie Praktická ukázka výkonnostní online strategie Seminář online reklama ve farmaceutickém prostředí 28.5.2014, Praha BETTER MARKETING s.r.o. REFERENCE Přes 3 000 projektů, dlouhodobé zkušenosti: OTÁZKA

Více

Mobilní marketing druhá šance. Den idirektu 4.12.2009

Mobilní marketing druhá šance. Den idirektu 4.12.2009 Mobilní marketing druhá šance Den idirektu 4.12.2009 1 Představení společnosti ATS na trhu od roku 1997 1999 první nasazení MT jako nástroje komunikace 2001 platforma PRSMS sjednocení čísel 2009-150 realizací

Více

MEDIAinfo 2015 základní údaje reklamní plochy

MEDIAinfo 2015 základní údaje reklamní plochy MEDIAinfo 2015 základní údaje reklamní plochy Profil serveru zlin.cz Nejsledovanější regionální informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie

Více

TOP Czech. Úvodem 1/10

TOP Czech. Úvodem 1/10 TOP Czech Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika řešení vývoje, provozu a údržby online multimediálního projektu TOP-Czech.com poskytující moderní obchodní a informační řešení pro všechny

Více

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Production tvorba / aktualizace komunikačních nástrojů...2 Aktualizace kariérních stránek...2 Implementace ATS... 2 Výroba sady reklamních bannerů...2

Více

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby.

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby. STAVBY.CZ Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší NABÍDKA SLUŽEB PORTÁLU STAVBY.CZ Kontakty.cz Na Příkopě 958/5, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +40 1 967 58 www.stavby.cz o portálu stavby.cz Vše pro

Více

Akce MYTHOLOGY Fight Night

Akce MYTHOLOGY Fight Night 1 Akce MYTHOLOGY Fight Night Připravili jsme choreografii a program, který jste na území České republiky zatím neměli možnost vidět. Spojení kulturního zážitku v podobě historické show a zápasů bojových

Více

Reklamní možnosti na YouTube provasbyznys.cz/youtube

Reklamní možnosti na YouTube provasbyznys.cz/youtube Reklamní možnosti na YouTube provasbyznys.cz/youtube červen 2012 YouTube v Čechách YouTube je největší a nejznámější videoplatforma na českém internetu. Frekvence používání YouTube 82 % měsíčně 64 % týdně

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Profil serveru Nejnavštěvovanější informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie Kultura Sport

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Production tvorba / aktualizace komunikačních nástrojů...3 Aktualizace kariérních stránek...3 Implementace ATS Inhiro... 3 Spolupráce při tvorbě intranetu...3

Více

MATURITNÍ VIDEA ZÁZNAMY AKCÍ ANIMACE REKLAMY VIDEO SPOTY PR VIDEO PROFESIONÁLNÍ VIZUÁLNÍ PREZENTACE

MATURITNÍ VIDEA ZÁZNAMY AKCÍ ANIMACE REKLAMY VIDEO SPOTY PR VIDEO PROFESIONÁLNÍ VIZUÁLNÍ PREZENTACE PROMOVIE CENÍK 2013 MATURITNÍ VIDEA ZÁZNAMY AKCÍ ANIMACE REKLAMY VIDEO SPOTY PR VIDEO PROFESIONÁLNÍ VIZUÁLNÍ PREZENTACE MATURITNÍ VIDEA VIDEO ZÁZNAM PLESU FOTOGRAFOVÁNÍ PLESU PROJEKCE Společně se třídou

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. CashPoster vysílají impulsy! Reklamní účinek: Stačí jedno uchopení! Rozdělovač nákupů u pokladny je každý den hodně používaný předmět, který patří k dění v supermarketu - stejně

Více

CIVIC - Předprodejní kampaň VLASTNÍ CESTOU. 3.Vlna

CIVIC - Předprodejní kampaň VLASTNÍ CESTOU. 3.Vlna CIVIC - Předprodejní kampaň 3.Vlna VLASTNÍ CESTOU Obsah: 1. Vyhodnocení 1 a 2 vlny ( Pejsek Happy a Hra experiment) 2. Představení interaktivní aplikace Vlastní cestou 3. Podpora kampaně Honda Česká republika

Více

Průběžné vyhodnocení edukačně-náborové kampaně o pěstounství. Leden květen 2013

Průběžné vyhodnocení edukačně-náborové kampaně o pěstounství. Leden květen 2013 Průběžné vyhodnocení edukačně-náborové kampaně o pěstounství Leden 2013 - květen 2013 Východiska kampaně VYSOKÉ PROCENTO DĚTÍ V ÚSTAVNÍ PÉČI ČR je s cca 10.000 dětmi v kojeneckých ústavech a dětských domovech

Více

Popis služby MiniNET.cz. Výhody našeho řešení. Zadávání zakázky a průběh. Balíčky služeb

Popis služby MiniNET.cz. Výhody našeho řešení. Zadávání zakázky a průběh. Balíčky služeb Popis služby MiniNET.cz Služba MiniNET cz zpřístupní velmi efektně a profesionálně všechny důležité informace o Vás a Vaší činnosti v celosvětové síti Internet pomocí vlastní webové prezentace. Jestliže

Více

Ceník služeb Český Krumlov Tourism (platný: 01.01.2015-31.12.2015)

Ceník služeb Český Krumlov Tourism (platný: 01.01.2015-31.12.2015) Ceník služeb Český Krumlov Tourism (platný: 01.01.2015-31.12.2015) A. Partnerské prezentační balíčky Partnerský balíček BASIC 2015 Zahrnuje: INTERNETOVOU PREZENTACI: všechny základní funkce katalogu bez

Více

Pěstování zeleniny na zemědělské půdě

Pěstování zeleniny na zemědělské půdě Pěstování zeleniny na zemědělské půdě Využití internetu a sociálních sítí v rámci semináře Zásady správného obhospodařování zemědělské půdy (13/018/1310b/164/000699) Struktura prezentace Nový jednotný

Více

Jak plánují čeští turisté své cesty a výlety. Jirka Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.

Jak plánují čeští turisté své cesty a výlety. Jirka Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o. Jak plánují čeští turisté své cesty a výlety Jirka Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o. Obsah prezentace Technologie pro hledání aktivního trávení volného času (výletů, zajímavostí a akcí) Cílová skupina lidí

Více

Ceník inzertních pozic na hudebním portálu Bandzone.cz

Ceník inzertních pozic na hudebním portálu Bandzone.cz Ceník inzertních pozic na hudebním portálu Bandzone.cz Inzerce vlastníků aktivních kapelních profilů Kapely, DJs, MCs, sóloví muzikanti, atd. Server Bandzone.cz je jedním z nejrychleji rostoucích komunitních

Více

Ceník internetové reklamy platný od 1.3. 2014

Ceník internetové reklamy platný od 1.3. 2014 Hlavní banner Ceník internetové reklamy platný od 1.3. 2014 Homepage a všechny podstránky, kromě sekce Tým a jednotlivých profilů sportovců 970 x 100 6.390 Kč 1.590 Kč + 100 umístění Tým a jednotlivé profily

Více

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření 501M012.N01 11/11/2011 www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní y...3 3.3 Doplňkové

Více

Jak se stát úspěšným affiliate partnerem

Jak se stát úspěšným affiliate partnerem Jak se stát úspěšným affiliate partnerem 28. 11. 2012 Obsah prezentace 1. Nový affiliate manažer v Internet Retail, a.s. 2. Internet Retail, a.s. 3. Nový design webu 4. Aktuální data z affiliate programu

Více

PRODUKTY DIGITÁLNÍ REKLAMY

PRODUKTY DIGITÁLNÍ REKLAMY PRODUKTY DIGITÁLNÍ REKLAMY ZASÁHNĚTE MLADÉ TAM, KDE JSOU DOMA Cílová skupina 18-34 let, 60 % ženy a 40 % muži RESPONZIVNÍ WEB APLIKACE NEWSLETTER ON-AIR STREAM ON-LINE STREAM 1 000 000 reálných uživatelů

Více

Nabídka internetového obchodu

Nabídka internetového obchodu Nabídka internetového obchodu Odběratel Dodavatel Martin Daneš Martin Hůlek Tel.: 775 974321 E-mail: hulek.martin@gmail.com 1 Popis Řešení internetového obchodu nabízí beztabulkové řešení layoutu. Budete

Více

Stránky pro realitní kanceláře

Stránky pro realitní kanceláře Stránky pro realitní kanceláře () Obsah Co nabízíme nově vznikajícím i existujícím realitním kancelářím... 2 Webové stránky pro realitní kancelář... 2 Realitní program (software)... 2 Náhledy realitního

Více

Internetové služby isenzor

Internetové služby isenzor Internetové služby isenzor Aktuální snímek z webové kamery nebo aktuální teplota umístěná na vašich stránkách představují překvapivě účinný a neotřelý způsob, jak na vaše stránky přilákat nové a zejména

Více