Stropní stativ Movita Zdrojové jednotky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Stropní stativ Movita Zdrojové jednotky"

Transkript

1 Stropní stativ Movita Zdrojové jednotky Typová řada univerzálních stropních stativů Dräger Movita obsahuje široké spektrum různých konfigurací a volitelných doplňků, z nichž si můžete vybírat. Tyto jednotky se vyznačují velkou nosností a téměř neomezenými možnostmi polohování. Ložiska EasyGlide Svislé lišty na přední straně nabízejí nekonečně mnoho možností nastavení výšky polic, zásuvek, prodlužovacích ramen a jiných součástí pracovní stanice Elektrické zásuvky Lišty pro příslušenství Je možno kombinovat široké portfolio harmonizovaného příslušenství a držáků zařízení D Ergonomická držadla MT Rychlospojky medicinálních plynů

2 02 Stropní stativ Movita Výhody Široká univerzálnost Typová řada stropních stativů Dräger Movita může zvýšit efektivitu oblasti péče o pacienta mnoha způsoby. Tím, že se přístrojové vybavení a zásobování médii dostane z podlahy a přesune se přesně tam, kde je potřebujete, zlepšují stativy Movita přístup k pacientovi, optimalizují ergonomiku a bezpečnost pracovního prostoru, celkovou úroveň hygieny na oddělení a umožňují také urychlit úklid a zkrátit doby potřebné na přesun pacientů. Spolu s volitelnými doplňky, jako jsou vozík Mova Cart 2.0 a jednotka MediaDocking, vám stativ Movita umožní během několika minut zcela změnit konfiguraci oblasti péče o pacienta. Vysoká pohyblivost Díky širokému spektru modulárních komponentů může být stativ Movita upraven tak, aby přesně vyhovoval vašim individuálním potřebám. Profily ramen stativu Movita se dodávají v délkách 500, 750, 1000 a 1250 mm. Ramena lze libovolně kombinovat, takže v případě kompletního systému se dvěma rameny může mít systém dosah až 6 m. Ramena a sloupy jsou otočné o 330. Pohodlně umístěné panely s tlačítky a velká, ergonomicky tvarovaná držadla umožňují jednomu obsluhujícímu pracovníkovi stativ Movita rychle a přesně nastavit v jakémkoli požadovaném směru. K dispozici je i dálkové ovládání (volitelný doplněk). Bezpečnost provozu zaručují barevně kódované otočné klouby se systémem brzd DualBrake plus. Široké možnosti uživatelského přizpůsobení Díky širokému spektru modulárních komponentů může být stativ Movita upraven tak, aby přesně vyhovoval individuálním potřebám vašeho zařízení. Unikátní volitelný doplněk MediaDocking nabízí ještě vyšší efektivitu, neboť umožňuje během dokování v jednom kroku připojit přívody všech médií, což eliminuje nutnost časově náročného manuálního zapojování hadic, kabelů a vedení, které je ještě navíc náchylné k chybám. Integrované řešení kabeláže a úložného prostoru pro napájecí vedení pomáhá udržet tyto magnety na prach mimo vaše pracovní prostředí. Stativ Movita může být dokonce opatřen panely pro média ze vzorníku Dräger Color Line, aby odpovídal barevnému řešení místnosti, což pomáhá při uzdravování a přináší dobrý pocit. Velmi mobilní Díky zvedacímu systému Mova Cart 2.0 lift se pohyblivost kombinovaného systému ještě zvýší. Například zařízení MIS vybudované na vozíku Mova Cart 2.0 může být snadno připojeno, zvednuto a umístěno do požadované polohy během několika málo minut to je velká výhoda pro multifunkční operační sály. Jak tradiční dokovací stanice, tak i nové systémy MediaDocking obsahují optoelektronické ovládání magnetického připojovacího mechanismu, což zaručuje bezpečné a spolehlivé upevnění připojeného zařízení, například středně těžkých anesteziologických pracovišť, jako je Dräger Primus. Vozík Mova Cart 2.0 může sloužit jako mobilní základna pro naše ventilátory Evita V500 a Babylog VN500.

3 Stropní stativ Movita 03 Výhody Hlava stativu Movita Hlava stativu Movita představuje kompaktní řešení pro operační sály a JIP a má nosnost až 120 kg. Přední, zadní a dolní panely hlavy umožňují instalaci médií. Přímo pod hlavu je možné namontovat dvě svislé nerezové trubky, na které je možno upevnit policové komponenty ve třech standardních šířkách. Police je přístupná ze všech stran, takže se ideálně hodí jako obecná pracovní plocha nebo pro umístění přístroje. Sloup stativu Movita Sloup stativu Movita je k dispozici v délkách 400, 500, 750, 1000, 1250 a 1500 mm a je na obou stranách vybaven panely médií v plné délce. Podle potřeby mohou být na zadní straně instalovány rychlospojky medicinálních plynů, elektrické a datové zásuvky. Svislé lišty na přední straně s celkovou nosností až 270 kg umožňují snadné a volné výškové nastavování polic, zásuvek, prodlužovacích ramen a jiných součástí pracovní stanice. Zvedací systémy Movita Zvedací systém Movita je ideálním řešením v případech, kdy nastavení polohy přístrojů a přípojek médií ve svislém směru má rozhodující význam. Zvednutí maximální zátěže 1 v celém rozsahu svislého pohybu trvá 20 sekund. Systém Movita lift express zvedne až za poloviční dobu.

4 04 Stropní stativ Movita Součásti systému MediaDocking D Umožňuje rychlou a bezpečnou změnu v konfiguraci operačního sálu. V době omezených nemocničních rozpočtů potřebujete novou koncepci operačního sálu, která si efektivně poradí s rostoucím počtem pacientů. Flexibilita v konfiguraci operačního sálu je nezbytná pro lepší efektivitu. Dräger Mova Cart 2.0 D S jednotkou Mova Cart volíte koncepci mobilního, flexibilního a bezpečného pracoviště. Zefektivněte své pracovní postupy a snižte pracovní zatížení personálu na operačním sále a JIP použitím efektivního a vysoce mobilního systému pro přepravu a instalaci zařízení. Příslušenství Lišty a držáky Volitelné lišty se mohou používat v kombinaci s celou řadou příslušenství Dräger, ale i pro vybavení třetích stran, pro která byla posouzena jejich kompatibilita.

5 Stropní stativ Movita 05 Příslušenství Police a zásuvky D Pod police mohou být na přání zákazníka připevněny zásuvky a moduly pro dokumenty. Funkce automatického zavírání zaručuje, že se zásuvky a moduly pro dokumenty zavírají tiše. Práce s infuzemi D Úprava pro infuzní pumpy a další zařízení, která mohou být připojena ke sloupu Movita. Systém vedení kabelů Dräger Movita MT Integrovaný systém vedení kabelů Movita je užitečným pomocníkem při organizaci pracoviště a zefektivnění pracovních postupů. Byl navržen pro použití jak na operačních sálech, tak na JIP a vyhovuje proto stejnou měrou potřebám chirurgů, anesteziologů, ošetřovatelek i úklidového personálu.

6 06 Stropní stativ Movita Související produkty Stropní stativ Agila MT Díky širokému spektru konfigurací a volitelných doplňků, ze kterých si můžete vybrat, a kompaktní, vysoce ergonomické konstrukci zabírají stropní stativy Dräger Agila jen minimum tolik cenného prostoru na jednotkách péče o pacienty. Stropní stativ Dräger Forta D Stropní stativ Dräger Forta se vyznačuje mimořádnou nosností a širokým spektrem konfigurací a volitelných doplňků, ze kterých si můžete vybrat. Poskytuje téměř neomezené možnosti nastavování polohy pro důležitá zařízení na vašem operačním sále. Nosníkový stropní stativ Ponta MT Univerzální stropní stativ Dräger Ponta má k dispozici velké množství délek nosníků, typů sloupů a volitelných doplňků pracovních stanic, ze kterých si můžete vybírat. Svá lékařská zařízení a přístroje můžete tak umístit do nejpříhodnější polohy, připojit je k napájení a zvýšit tak efektivitu řešení pracovního prostoru. Dräger Gemina DUO D Ať už vybavujete ordinaci urgentního příjmu, jednotku intenzivní péče, jednotku intermediální péče nebo pokoj intenzivní pooperační péče systém nástěnné lůžkové rampy Dräger Gemina DUO umožňuje vybrat si z širokého spektra konfigurací a volitelných doplňků, což vám pomůže vytvořit prostor pro efektivní péči zaměřenou na pacienta.

7 Stropní stativ Movita 07 Technické údaje Upevnění na stropě Hloubka závěsného systému ve stropě: až 1200 mm Při montáži do betonového stropu se používají vysoce odolné kotvy (jsou možné i jiné konstrukce) Délka ramena 500 mm, 750 mm, 1000 mm, 1250 mm a jejich kombinace Movita bez výškového nastavování Movita s výškovým nastavováním Movita Lift Movita Lift Express Systém s 1 ramenem Sloup/hlava Sloup/hlava Sloup/hlava 500 mm 750 mm 1000 mm 1 /120 kg 1250 mm 1000 mm 1250 mm 1500 mm 1 / 120 kg 1750 mm 1 / 120 kg 2000 mm 1 / 120 kg 2250 mm 1 / 120 kg 2500 mm Systém se 2 rameny Servisní součásti* Hlava s médii max. 24 zásuvek Sloup s médii 400 max. 30 zásuvek Sloup s médii 500 max. 36 zásuvek Sloup s médii 750 max. 48 zásuvek Sloup s médii 1000 max. 66 zásuvek Sloup s médii 1250 max. 84 zásuvek Sloup s médii 1500 max. 102 zásuvek Rozsah otáčení a polohy se zastavením 330 ve všech kloubech, možná zastavení nastavitelná každých 8, resp. 15 (polohy se zastavením každých 15 ) Rychlost zdvihání** a max. nastavitelná výška Movita lift: <20 s pro 600 mm ±25 mm Movita lift express: <10 s pro 600 mm ±25 mm Barva RAL 9002 nebo vzorník Colour Line, "munselblue", eloxovaný hliník, jiné barvy na požádání Klasifikace Třída II b podle MDD 93/42/EHS, příloha IX, Kód UMDNS: * Max. počet servisních komponentů (elektrických zásuvek a rychlospojek medicinálních plynů) na základě součástí odpovídajících normě DIN-CE ** Rychlost zvedání se může lišit v závislosti na napětí sítě v určité konkrétní zemi

8 Communications & Sales Marketing PP LE Printed in Germany Na bezchlorově běleném ekologickém papíru Změny vyhrazeny 2015 Drägerwerk AG & Co. KGaA 08 Stropní stativ Movita Poznámky SÍDLO SPOLEČNOSTI ČESKÁ REPUBLIKA Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Německo Dräger Medical s.r.o. Obchodní Čestlice Tel Fax Výrobce: Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Německo Příslušného regionálního obchodního zástupce najdete zde:

Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky

Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky Díky širokému spektru konfigurací a volitelných doplňků, ze kterých si můžete vybrat, a kompaktní, vysoce ergonomické konstrukci zabírají stropní stativy Dräger Agila

Více

Systémy Agila Zdravotnické napájecí jednotky

Systémy Agila Zdravotnické napájecí jednotky Systémy Agila Zdravotnické napájecí jednotky Výrobek řady Dräger Agila disponuje širokou škálou kompaktních a vysoce ergonomických konfigurací a zabírá minimum drahocenného prostoru v prostředí zdravotnické

Více

Dräger Linea Zdrojové jednotky

Dräger Linea Zdrojové jednotky Dräger Linea Zdrojové jednotky Kombinace flexibility a hospodárnosti s kompletní řadou lůžkových ramp podle potřeb uživatele pro zásobování elektřinou, plyny, IT a volitelně i s osvětlením, pro nejrůznější

Více

Systémy Movita Zdravotnické napájecí jednotky

Systémy Movita Zdravotnické napájecí jednotky Systémy Movita Zdravotnické napájecí jednotky Stropní stativ Movita má zvlášť vysokou nosnost a bohaté možnosti vlastní konfigurace. Nabízí doslova neomezené možnosti nastavení horizontální i vertikální

Více

Dräger Pendula Rameno pro více monitorů

Dräger Pendula Rameno pro více monitorů Rameno pro více monitorů Stropní rameno pro více monitorů umožňuje ergonomické uspořádání pracoviště a snadné a bezpečné polohování monitorů na hybridních operačních sálech. D-35581-2011 OPTIMÁLNÍ VYUŽITÍ

Více

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER D-18884-2010 Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER 02 STATIVY FIRMY DRÄGER D-1204-2011 Díky stativům firmy Dräger máte vše, co potřebujete, abyste mohli efektivně pracovat, neustále na

Více

Ponta C / ES Plus Zdrojové jednotky

Ponta C / ES Plus Zdrojové jednotky Ponta C / ES Plus Zdrojové jednotky Most k efektivnější péči. Napájecí systém, který efektivněji splňuje požadavky pracoviště (na JIP, NJIP a v pokojích následné péče), zlepšuje přístup k Vašim pacientům

Více

Polaris 100/200 Operační světla a videosystémy

Polaris 100/200 Operační světla a videosystémy Polaris 100/200 Operační světla a videosystémy Na operačním sále je dobré osvětlení základní podmínkou úspěchu. Chirurgický osvětlovací systém Polaris 100 /200 poskytuje chladné světlo v přirozených barvách

Více

Polaris 100/200 Jednoduše dobré světlo!

Polaris 100/200 Jednoduše dobré světlo! Polaris 100/200 Jednoduše dobré světlo! Na operačním sále je dobré osvětlení základní podmínkou úspěchu. Chirurgický osvětlovací systém Polaris 100 /200 poskytuje chladné světlo v přirozených barvách a

Více

D-32414-2011. Můžete s námi počítat

D-32414-2011. Můžete s námi počítat D-32414-2011 Můžete s námi počítat DrägerService 02 Dobré služby jsou dobrá hodnota. Nepochybn. D-32432-2011 D-32436-2011 D-32417-2011 Investice do nového přístroje by se vždy měla vyplatit. Hlavně proto,

Více

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Jeho specialitou je dlouhodobé nasazení: jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 bez omezení životnosti je ideálním řešením pro rychlý a přesný osobní monitoring a detekci

Více

Pokrok v lékařském osvětlování a dokumentaci OPERAČNÍ SVĚTLA A VIDEOSYSTÉMY FIRMY DRÄGER

Pokrok v lékařském osvětlování a dokumentaci OPERAČNÍ SVĚTLA A VIDEOSYSTÉMY FIRMY DRÄGER D-22550-2010 Pokrok v lékařském osvětlování a dokumentaci OPERAČNÍ SVĚTLA A VIDEOSYSTÉMY FIRMY DRÄGER 2 OPERAČNÍ SVĚTLA A VIDEOSYSTÉMY FIRMY DRÄGER D-22551-2010 Pro dosažení těch nejlepších možných výsledků

Více

Stropní stativ pro kritické oblasti a operační sály

Stropní stativ pro kritické oblasti a operační sály Stropní stativ pro kritické oblasti a operační sály Ergonomický systém pro kritické oblasti a operační sály Optimalizuje pracovní prostor uvnitř operačních sálů a JIP Přivádí lékařské přístroje blíže k

Více

Konfigurační a vyhodnocovací software Software

Konfigurační a vyhodnocovací software Software Konfigurační a vyhodnocovací software Software D-30744-2015 D-30745-2015 Ukládání výsledků měření, profesionální konfigurace plynových detekčních přístrojů a sledování jejich stavu to vše je možné s programovým

Více

Stropní stativ ARES vytvořený pro kritické oblasti a operační sály

Stropní stativ ARES vytvořený pro kritické oblasti a operační sály Stropní stativ ARES vytvořený pro kritické oblasti a operační sály Ares je stropní stativ určený pro oblasti jako: operační sály jednotky intenzivní péče (JIP) novorozenecká oddělení pohotovostní ambulance

Více

Polaris 100/200 Operační světla

Polaris 100/200 Operační světla Polaris 100/200 Operační světla Na operačním sále je dobré osvětlení základní podmínkou úspěchu. Chirurgický osvětlovací systém Polaris 100/200 zajišťuje chladné světlo v přirozených barvách a s bohatým

Více

D-46451-2012. Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300

D-46451-2012. Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300 D-46451-2012 Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300 2 Jak Vám může ventilátor pomoci si usnadnit každodenní práci? D-46454-2012 D-11112-2010 Každý den se snažíte poskytovat svým pacientům tu nejlepší

Více

Stropní stativ COLUMNA vytvořený pro kritické oblasti a operační sály

Stropní stativ COLUMNA vytvořený pro kritické oblasti a operační sály Stropní stativ COLUMNA vytvořený pro kritické oblasti a operační sály Stropní stativy Tedisel jsou vytvořené pro používání na jednotkách intenzivní péče a operačních sálech. Stropní stativy, instalované

Více

Terminální jednotka / R14

Terminální jednotka / R14 Terminální jednotka / R14 Terminální jednotka (rychlospojka) je určena jako odběrné nebo kontrolní místo medicinálních plynů (O 2, N 2 O, CO 2, AIR, Vakuum, atd.) pro potřeby zdravotnických pracovišť.

Více

Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál

Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál Důležitou součástí sortimentu výrobků Savina 300 je příslušenství a spotřební materiál, testované na kompatibilitu, které urychlí a zjednoduší váš každodenní

Více

Vertikální nástěnný sloupek ADONIS

Vertikální nástěnný sloupek ADONIS Vertikální nástěnný sloupek ADONIS Adonis je nástěnná lůžková rampa určená pro kritické oblasti jako: jednotky intenzivní péče (JIP) novorozenecká oddělení jednotky intenzivního sledování pohotovostní

Více

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou STROPNÍ STATIVY...kvalita provìøená medicínou Systémy stropních stativů od společnosti TRUMPF Flexibilita a svoboda designu Optimální využití prostoru a individuální poziční nastavitelnost zařízení to

Více

Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500

Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500 D-109185-2013 Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500 2 Co byste řekli prostornějšímu pracovišti? D-9093-2011 D-8803-2011 NADĚJNÉ VYHLÍDKY Od zavedení anesteziologických přístrojů se na samotném principu jejich

Více

Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor Rychlý a spolehlivý, přesný a nevyžadující údržbu až dva roky: Přístroj Dräger Pac 3500 je ideálním řešením pro průmyslovou osobní detekci oxidu uhelnatého, sirovodíku

Více

Spolehlivě do cíle. Dräger Interlock. Preventivní použití ve vozidlech

Spolehlivě do cíle. Dräger Interlock. Preventivní použití ve vozidlech D-100020-2013 Spolehlivě do cíle. Dräger Interlock. Preventivní použití ve vozidlech Řiďte, když můžete PRO VĚTŠÍ BEZPEČNOST V SILNIČNÍ DOPRAVĚ Přístroj Dräger Interlock je přístroj pro měření alkoholu

Více

MZ Liberec, a.s. STROPNÍ STATIV OTOČNÝ OK07 1-2-12. Pouze otočný stativ kolem svislé osy (otočná hlava).

MZ Liberec, a.s. STROPNÍ STATIV OTOČNÝ OK07 1-2-12. Pouze otočný stativ kolem svislé osy (otočná hlava). MZ Liberec, a.s. 1-2-12 STROPNÍ STATIV OTOČNÝ 07-05 05 Pouze otočný stativ kolem svislé osy (otočná hlava). Výrobce si vyhrazuje právo na změnu technické specifikace. Strana 1/12 07-05 05 Objednací číslo

Více

D-63374-2012. Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300

D-63374-2012. Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300 D-63374-2012 Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300 2 Jak mohu dnes přijímat správná rozhodnutí? D-63267-2012 D-63090-2012 Obhajitelná rozhodnutí vyžadují širší spektrum možností Každodenní

Více

D Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500

D Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500 D-76317-2013 Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500 02 Jak můžeme zajistit, abychom byli připraveni i v budoucnu? D-76319-2013 D-76325-2013 Rozhodnutí pro vysoce kvalitní ventilační terapii.

Více

Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství

Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství Mobilní tiskárna Dräger Mobile Printer vytiskne výsledky dechových zkoušek na alkohol a testů na drogy přímo na místě Dokumentace výsledků Prostor pro vaše logo a

Více

Dräger X-plore 9000 a PAS X-plore Hadicové dýchací přístroje

Dräger X-plore 9000 a PAS X-plore Hadicové dýchací přístroje Dräger X-plore 9000 a PAS X-plore Hadicové dýchací přístroje Nová řada Dräger X-plore 9000, navržená především pro průmyslové aplikace, poskytuje pohodlnou a spolehlivou ochranu dýchacích cest. Díky prvkům,

Více

Zdrojový most TEYDE.

Zdrojový most TEYDE. Zdrojový most TEYDE Zdrojový most Teyde je pro svoji funkčnost a univerzálnost využíván v projektech s nízkým až středním rozpočtem, ve kterých je preferován tento typ produktu namísto lůžkové rampy. Hlavními,

Více

STROPNÍ STATIV OTOČNÝ SE SKLOPNÝM RAMENEM OK07

STROPNÍ STATIV OTOČNÝ SE SKLOPNÝM RAMENEM OK07 MZ Liberec, a.s. 1-3-6 STROPNÍ STATIV OTOČNÝ SE SKLOPNÝM RAMENEM OK07 07-55 Stativ s jedním ramenem délky 800 mm otočným a výškově přestavitelným (500 mm) i otočná hlava. Výrobce si vyhrazuje právo na

Více

Dräger Polaris 600 Operační světla

Dräger Polaris 600 Operační světla Dräger Polaris 600 Operační světla Naše operační světlo poskytuje nejmodernější technologii: Světlo Dräger Polaris 600 výrazně usnadňuje běžnou práci svým intuitivním ovládáním a všestrannými možnostmi

Více

Zdrojový most ATLAS. Atlas je zdrojový most určený k uspokojení požadavků kritických oblastí jako:

Zdrojový most ATLAS.   Atlas je zdrojový most určený k uspokojení požadavků kritických oblastí jako: Zdrojový most ATLAS Atlas je zdrojový most určený k uspokojení požadavků kritických oblastí jako: jednotky intenzivní péče (JIP) novorozenecká oddělení jednotky okamžité péče anesteziologicko-resuscitační

Více

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Jeho specialitou je dlouhodobé nasazení: jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 bez omezení životnosti je ideálním řešením pro rychlý a přesný osobní monitoring a detekci

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky

Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky D-86399-2013 S bilirubinometrem Dräger JM-105 získáte stálou kvalitu měření a nákladovou efektivitu po celou dobu životnosti přístroje.

Více

BalanceLift Manipulace s břemeny bez námahy ve zcela přirozených pohybech

BalanceLift Manipulace s břemeny bez námahy ve zcela přirozených pohybech BalanceLift Manipulace s břemeny bez námahy ve zcela přirozených pohybech IN MADE GERMANY 25 50 75 100 150 300 BalanceLift Vám nabízí jedinečné výhody: Manipulace zavěšeného zboží bez použití proudu Manipulace

Více

HEALTHCARE DESIGN TECHNOLOGY

HEALTHCARE DESIGN TECHNOLOGY HEALTHCARE DESIGN TECHNOLOGY CS 2 2 str. 2 str. WW OM OKI OKI 2 str.5 2 str.5 Proč zvolit systém OKI? ES Toto je počáteční model řady. Je ideální pro standardní oddělení, nabízí jednoduchý design s jedním

Více

TruPort: Tak flexibilní jak Vy požadujete

TruPort: Tak flexibilní jak Vy požadujete TruPort: Tak flexibilní jak Vy požadujete 1 TRUMPF Medical Systems HYPOKRAMED s.r.o. Praha TRUMPF Medical Systems, Inc. Česká republika 2 Dokážete teď hned specifikovat všechny Vaše požadavky na stropní

Více

Dräger PARAT Únikové kukly

Dräger PARAT Únikové kukly Dräger PARAT Únikové kukly Únikové kukly PARAT byly vyvinuty firmou Dräger ve spolupráci s uživateli s hlavním cílem, zajistit vždy co nejrychlejší a spolehlivý únik z nebezpečného prostředí. Optimální

Více

Nástěnná lůžková rampa N270

Nástěnná lůžková rampa N270 Nástěnná lůžková rampa N270 Lůžková lampa s lineárním designem umožňující uzpůsobení rozměrů na míru. N270 je nástěnná lůžková rampa vytvořená společností Tedisel pro hospitalizační oblasti a oblasti všeobecné

Více

Tom 2. pro dětský úsměv

Tom 2. pro dětský úsměv Tom 2 pro dětský úsměv Přínosy Tom 2 360 bezpečí 2 LINET Tom 2 Maximální bezpečí pro malé pacienty Přívětivý design s dětskými motivy Pacient Plně elektricky polohovatelné lůžko Praktický neomezený přístup

Více

KATALOG PŘÍSLUŠENSTVÍ

KATALOG PŘÍSLUŠENSTVÍ KATALOG PŘÍSLUŠENSTVÍ Obsah: Police 2 Ramena, držáky monitorů 4 Tyče 9 Svěrky, Držáky 11 Koše, Věšáky infuzí 12 Medilišty, Lampičky, Konzole, Plenty 14 Vypracoval: Tomáš Paclt Schválil: Příslušenství 3/15

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport Transit Connect Transit FORD s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ

PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ VŠECHNY VÝHODY Z JEDINÉHO ZDROJE Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport Doblò Scudo Ducato FIAT s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro optimální

Více

Nástěnná lůžková rampa

Nástěnná lůžková rampa Nástěnná lůžková rampa Naše vlajková loď v oblasti lůžkových ramp Ekonomičnost Dobrý poměr kvalita / cena Flexibilita Konstrukce umožňuje přizpůsobit rampu všem potřebám v místě použití Atraktivita Design

Více

Dräger Polaris 600 Operační světla

Dräger Polaris 600 Operační světla Dräger Polaris 600 Operační světla D-17428-2014 Naše operační světlo poskytuje nejmodernější technologii: Světlo Dräger Polaris 600 výrazně usnadňuje běžnou práci svým intuitivním ovládáním a všestrannými

Více

ZÁVĚSNÝ SYSTÉM GTN II

ZÁVĚSNÝ SYSTÉM GTN II Designový hliníkový nosný systém. Uzavřený profil, nebo konstrukce profilu s volně přístupným kabelovým kanálem. Lze kombinovat se všemi skříněmi systému. Technické údaje Materiál: Nosný profil - DIN EN

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

DATASHEET Premium Server RSF

DATASHEET Premium Server RSF DATASHEET Premium Server RSF STOJANOVÉ ROZVADĚČE PREMIUM SERVER RSF Rozvaděč PREMIUM Server RSF je navržen jako čistě serverový rozvaděč pro datová centra, technické prostory, síťové a telekomunikační

Více

ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY

ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY ZÁVĚSNÁ RAMENA A POJEZDY Závěsná ramena SICOARMS jsou ideálním řešením pro zajištění snadné a rychlé dostupnosti všech typů pracovního nářadí používané v každém moderním výrobním podniku. Ramena SICOARMS

Více

Geniální přepravní řešení

Geniální přepravní řešení Geniální přepravní řešení IN MADE GERMANY s jedinečným pohonným systémem Jednoduše uchopte a jede se! touchmove Chytrý Přepravní přístroje, které jsou již v provozu nebo které jsou koncipovány ve spolupráci

Více

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi.

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. LET záruka SUPERRYCHLÉ OTEVÍRÁNÍ VRAT SupraMatic standardně s dálkovým ovladačem HS 5 BS s černým strukturovaným povrchem

Více

Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500

Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500 D-8896-2011 Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500 02 Co byste řekli prostornějšímu pracovišti? D-8853-2011 D-9093-2011 D-8803-2011 VELKÁ OČEKÁVÁNÍ Od zavedení anesteziologických přístrojů se na samotném principu

Více

jeřáby Sloupové otočné jeřáby Nástěnná otočná jeřábová ramena Alu - Portálové jeřáby Jeřáby

jeřáby Sloupové otočné jeřáby Nástěnná otočná jeřábová ramena Alu - Portálové jeřáby Jeřáby jeřáby Jsou zařízení s vodorovným otáčením výložníku pro přepravu břemene vhodné na jakékoliv pracoviště, kde optimálně doplňují další zařízení manipulační techniky Usnadňují a zefektivňují práci, nahrazují

Více

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu LET záruka ProMatic Standardně s ručním vysílačem HSE 2 BS v černé barvě Pohony garážových vrat ProMatic jsou vybaveny osvědčenou technikou

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

Dräger Polaris 600 Operační světla

Dräger Polaris 600 Operační světla Dräger Polaris 600 Operační světla Naše operační světlo je na úrovni moderní technologie: Světlo Dräger Polaris 600 zjednodušší váš pracovní den díky intuitivnímu ovládání a univerzálním možnostem konfigurace.

Více

Pro projektanty, kutily, montéry a specialisty řízení jakosti. Protože nejen ve výrobě existují Průmyslová pracoviště

Pro projektanty, kutily, montéry a specialisty řízení jakosti. Protože nejen ve výrobě existují Průmyslová pracoviště Pro projektanty, kutily, montéry a specialisty řízení jakosti. Protože nejen ve výrobě existují Průmyslová pracoviště systém DESMO... 177 Systém Swing...178 Systém Basis...179 Příslušenství psacího stolu...

Více

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace TNÍ MĚŘENÍ PROUDĚNÍ VZDUCHU PRO BÁŇSKÉM PRŮMYSLU Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Image 3. excelentní design s řešením pro každého

Image 3. excelentní design s řešením pro každého Image 3 excelentní design s řešením pro každého Image 3 excelentní design s řešením pro každého Image 3 Standard Image 3 Washable Image 3 XXL Přínosy Image 3 extra nízká poloha 28 cm 4 Linet Image 3 Extra

Více

Image 3. exkluzivní design s řešením pro každého

Image 3. exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 Standard Image 3 Washable Image 3 XXL Přínosy Image 3 extra nízká poloha 28 cm 4 LINET Image 3 Extra

Více

Sloupové otočné jeřáby. Nástěnná otočná jeřábová ramena. Portálové jeřáby

Sloupové otočné jeřáby. Nástěnná otočná jeřábová ramena. Portálové jeřáby jeřáby Jsou zařízení s vodorovným otáčením výložníku pro přepravu břemene vhodné na jakékoliv pracoviště, kde optimálně doplňují další zařízení manipulační techniky Usnadňují a zefektivňují práci, nahrazují

Více

Dräger X-plore 8000 Kukly, přilby, zorníky a masky

Dräger X-plore 8000 Kukly, přilby, zorníky a masky Typová řada Dräger X-plore 8000 byla vyvinuta za účelem maximální ochrany dýchání a obličeje i v případě velmi náročných podmínek. Kromě bezpečnosti, pohodlí a špičkového výkonu v celé řadě aplikací, mohou

Více

Stativ s ramenem délky 800 mm, otoný kolem svislé osy, sada ramen, i otoná hlava.

Stativ s ramenem délky 800 mm, otoný kolem svislé osy, sada ramen, i otoná hlava. MZ Liberec, a.s. 1-2-9 Stativ s ramenem délky 800 mm, otoný kolem svislé osy, sada ramen, i otoná hlava. Výrobce si vyhrazuje právo na zmnu technické specifikace. Strana 1/6 Objednací íslo 071700 Legenda:

Více

Traffic. Rychloshrnovací vrata s výměnnými sekcemi. krenotech. vratová technika automatické dveře E N T R A N C E SPECIALISTS

Traffic. Rychloshrnovací vrata s výměnnými sekcemi. krenotech. vratová technika automatické dveře E N T R A N C E SPECIALISTS A U TO M AT I C Robustní, spolehlivé a modulární... ideální řešení pro střední a velké vjezdy. Rychlá, funkční a trvanlivá vrata pro použití v průmyslové a komerční oblasti. Rychloskládací vrata jsou mnohostranná

Více

Ceník nábytkového programu

Ceník nábytkového programu DOPORUČENÉ MALOOBCHODNÍ CENY PLATNÉ K 1. 5. 2011 Ceník nábytkového programu Jan Vrba SALIX- NÁBYTEK Firma Jan Vrba- Salix nábytek je výrobní společnost s moderním produkčním zázemím a flexibilním konstrukčním

Více

V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 D O P L Ň K Y Š AT N A... 9 7 S K L O P N É Š AT N Í T Y Č E... 9 8

V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 D O P L Ň K Y Š AT N A... 9 7 S K L O P N É Š AT N Í T Y Č E... 9 8 V Y B AV E N Í Š AT E N Ř A D A H O G A R P L U S................................................................................ 8 8 V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 P R Á D E L N Í K O Š E.....................................................................................

Více

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Všechny výhody z jediného zdroje. Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

Dräger PointGard 2100 Detection of toxic gases and oxygen

Dräger PointGard 2100 Detection of toxic gases and oxygen Dräger PointGard 2100 Detection of toxic gases and oxygen Dräger PointGard 2100 je samostatný systém pro detekci plynů určený k trvalému monitorování prostoru na výskyt toxických plynů v ovzduší Mechanicky

Více

NAPÁJENÍ A DATA MODERNĚ

NAPÁJENÍ A DATA MODERNĚ NAPÁJENÍ A DATA MODERNĚ ŘEŠENÍ DO NÁBYTKU I DO PODLAHY SVĚTOVÝ SPECIALISTA PRO ELEKTRICKÉ INSTALACE A DATOVÉ ROZVODY KRABICE POP-UP 2 Nové, elegantní, ergonomicky tvarované vysouvací pop-up krabice nabízejí

Více

HYDRAULICKÝ DVOUSLOUPOVÝ ZVEDÁK

HYDRAULICKÝ DVOUSLOUPOVÝ ZVEDÁK WWW.AUTOMOTIVE.CZ HYDRAULICKÝ DVOUSLOUPOVÝ ZVEDÁK Ekonomický hydraulický pohon. Elektro-magnetické tlačítkové ovládání. Nástavce na ramena 50 mm a 100 mm. - NOSNOST 2500 kg/3000 kg - ASYMETRICKÁ KONSTRUKCE

Více

Napájení a data. na dosah ruky

Napájení a data. na dosah ruky Napájení a data na dosah ruky POP-UP KRABICE Nové, elegantní, ergonomicky tvarované vysouvací pop-up krabice nabízejí snadné použití a rychlé připojení přístrojů a zařízení, např.: PC, mobilní telefony,

Více

3,6 CLASSIC * / 4,0 VARIANT HYDRAULICKÝ DVOUSLOUPOVÝ ZVEDÁK

3,6 CLASSIC * / 4,0 VARIANT HYDRAULICKÝ DVOUSLOUPOVÝ ZVEDÁK TÜV NORD CERT GmbH 3,6 CLASSIC * / 4,0 VARIANT HYDRAULICKÝ DVOUSLOUPOVÝ ZVEDÁK Výhody Základní informace Osobní a užitkové automobily VOLITELNÁ VÝŠKA ZAŘÍZENÍ 3670* mm, 4000 mm, 4200 mm, 4400 mm A 4650

Více

Dräger PointGard 2200 Detekce hořlavých plynů

Dräger PointGard 2200 Detekce hořlavých plynů Dräger PointGard 2200 Detekce hořlavých plynů Dräger PointGard 2200 je samostatný systém pro detekci plynů určený k trvalému monitorování prostoru na výskyt hořlavých plynů a par v ovzduší Mechanicky odolné

Více

Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790. Technické podmínky

Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790. Technické podmínky INTEGROVANÉ OPERAČNÍ STŘEDISKO POLICIE ČR Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790 Technické podmínky Technologie pro operační řízení operačních středisek Policie ČR a napojení na Národní informační

Více

Sloupová míchadla manuálně nastavitelná PROMI LIFT F / B / W - Produktová prezentace

Sloupová míchadla manuálně nastavitelná PROMI LIFT F / B / W - Produktová prezentace PROMI LIFT F / B / W - Produktová prezentace Nejvíce flexibilní míchadlo v našem produktovém portfoliu. Ať už se jedná o nástěnný sloupek, pevnou nebo pohyblivou variantu, najdete ideální řešení s těmito

Více

D Pomůže vám v náročných situacích Dräger Oxylog VE300

D Pomůže vám v náročných situacích Dräger Oxylog VE300 D-12984-2017 Pomůže vám v náročných situacích Dräger Oxylog VE300 02 DRÄGER OXYLOG VE300 D-12729-2017 D-12866-2017 Nešetřili jsme úsilím šetřili jsme vás OBSTOJÍ I V NÁROČNÝCH SITUACÍCH Jsou situace, kdy

Více

Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu

Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu Přístroj Dräger Alcotest 5820 umožňuje profesionálním uživatelům provádět rychlé a přesné dechové zkoušky na alkohol Měřicí technika tohoto malého

Více

VYSOCE VÝKONNÉ VENTILÁTORY

VYSOCE VÝKONNÉ VENTILÁTORY VYSOCE VÝKONNÉ VENTILÁTORY Vysoce výkonné ventilátory Mobilní siláci pro oblast staveb a sanity Kvalita se systémem VYSOCE VÝKONNÉ VENTILÁTORY Mobilní siláci pro oblast staveb a sanity s kuličkovými ložisky

Více

Systémové LED svítidlo oslnivě jasné

Systémové LED svítidlo oslnivě jasné Systémové LED svítidlo oslnivě jasné 2 Systémové LED svítidlo Rittal Systémové LED svítidlo Dokonalé osvětlení skříňového rozváděče Nejnovější osvětlovací technologie, navržená pro rozváděčové skříně Rittal.

Více

C

C 6 12 C 9 5 4 8 10 11 7 3 1 2 Max 600kg 750mm Max 300kg Max 1150mm 1 OBLAST POUŽITÍ... 2 2 POPIS... 2 3 SYMBOLY... 2 4 BEZPEČNOSTNÍ VAROVÁNÍ... 2 5 MONTÁŽ (OBR. A)... 2 6 POUŽITÍ... 3 7 PROHLÍDKY A ÚDRŽBA...

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Technická dokumentace 1. Předmět dokumentace: Tento dokument slouží k vypracování cenové nabídky a zároveň slouží jako podklad pro vypracování dokumentace jednotlivých níže uvedených profesí. Dokument

Více

VOLITELNÉ DOPLŇKY. 4 Series[T]

VOLITELNÉ DOPLŇKY. 4 Series[T] Series[T] 2 Series[T] Series[T] Flexibilní řada Series[T] je navržena tak, aby umožňovala vybrat jak samostatné pracoviště, tak zajistit konzistentní vzhled pracoviště při otevřeném uspořádání kanceláře.

Více

Dětská lůžková rampa

Dětská lůžková rampa Dětská lůžková rampa Naše dětská lůžková rampa Navržená přímo pro děti Vytváří z dětského oddělení mnohem vlídnější a příjemnější prostředí. Všestrannost Možnost přizpůsobení vzhledu celkovému designu

Více

ENGINEERED BY NOVINKA INDIVIDUÁLNÍ A ROZMANITÉ NOVÝ OFFICYS PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE.

ENGINEERED BY NOVINKA INDIVIDUÁLNÍ A ROZMANITÉ NOVÝ OFFICYS PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE. ENGINEERED BY NOVINKA INDIVIDUÁLNÍ A ROZMANITÉ NOVÝ OFFICYS PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE www.hafele.cz NOVÝ PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE KANCELÁŘ UZPŮSOBENÁ POŽADAVKŮM ZÁKAZNÍKA OD TRUHLÁŘE

Více

Napájení a data. na dosah ruky

Napájení a data. na dosah ruky Napájení a data na dosah ruky POP-UP KRABICE KABELOVÉ PRŮCHODKY Nové, elegantní, ergonomicky tvarované vysouvací pop-up krabice nabízejí snadné použití a rychlé připojení přístrojů a zařízení, např.: PC,

Více

Technický katalog Systémy nosných ramen

Technický katalog Systémy nosných ramen Technický katalog Systémy nosných ramen 2 Různé úhly výhledu na stroj, vysoký nebo malý obsluhující pracovník, práce vsedě nebo vstoje se systémy nosných ramen Rittal optimálně realizujete interakci mezi

Více

Jednoduše bezpečný. Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET

Jednoduše bezpečný. Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET Jednoduše bezpečný Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET Bezpečnostní zámek CET CET kombinuje princip mechanického zamykání s elektronicky kódovaným aktuátorem. Všestranný Zámky CET se používají pro

Více

Flash. Zcela průhledná rychlonavíjecí vrata. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS

Flash. Zcela průhledná rychlonavíjecí vrata. krenotech. vratová technika automatické dveře SPECIALISTS A U TO M AT I C Série Funkční, spolehlivý a bezpečný. Více světla. Rychlonavíjecí vrata jsou účinná, bezpečná a díky velkému průhlednému závěsu propouští do objektu více světla. Robustní a kompaktní, rovněž

Více

Z vnějšku Mercedes-Benz zevnitř... N Á P A D Y P R O P R O F E S I O N Á LY

Z vnějšku Mercedes-Benz zevnitř... N Á P A D Y P R O P R O F E S I O N Á LY Z vnějšku Mercedes-Benz zevnitř... N Á P A D Y P R O P R O F E S I O N Á LY Dokonalá kombinace s Vaším Mercedesem-Benz. Vybrali jste si užitkové vozidlo Mercedes-Benz, protože odpovídá Vašim nárokům ve

Více

Dräger X-plore 8000 Kukly, přilby, zorníky a masky

Dräger X-plore 8000 Kukly, přilby, zorníky a masky DRÄGER X-PLORE 8000 NÁHLAVNÍ PRVKY Naše náhlavní prvky jsou díky modulárnímu systému, který nabízí širokou řadu různých součástí a příslušenství, navrženy tak, aby vyhověly všem vašim individuálním aplikacím.

Více

HYDRAULICKÝ DVOUSLOUPOVÝ ZVEDÁK

HYDRAULICKÝ DVOUSLOUPOVÝ ZVEDÁK WWW.AUTOMOTIVE.CZ HYDRAULICKÝ DVOUSLOUPOVÝ ZVEDÁK Ergonomický kryt. Elektro-magnetické tlačítkové ovládání. Nízká světlá výška podpěr. - NOSNOST 3000 kg - ASYMETRICKÁ KONSTRUKCE - EKONOMICKY VÝHODNÝ HYDRAULICKÝ

Více

POLIFUNKČNÍ SKŘÍNĚ NA STĚNU

POLIFUNKČNÍ SKŘÍNĚ NA STĚNU SERIE 42 TV POLIFUNKČNÍ SKŘÍNĚ NA STĚNU 42 TV 31 SERIE 42 TV POLIFUNKČNÍ SKŘÍNĚ NA STĚNU VLASTNOSTI A VÝHODY VELKÉ MOŽNOSTI VYUŽITÍ Skříně ve třech rozměrech a různých hloubkách, stojánková skříňka. 42

Více

ŘADA LASERŮ KATALOG

ŘADA LASERŮ KATALOG ŘADA LASERŮ KATALOG www..cz RYCHLÉ PŘESNÉ SROVNÁVÁNÍ. Lasery DeWALT dosahují nejvyšších standardů a současně poskytují požadovanou přesnost potřebnou pro rychlou a přesnou práci. Naše nová řada laserů

Více

Bajonet Dräger X-plore Filtry

Bajonet Dräger X-plore Filtry Bajonet Dräger X-plore Filtry Řada pokrokových filtrů Dräger X-plore Bayonet je určena pro široké spektrum použití Spojuje moderní konstrukci s nízkým dechovým odporem Bajonetový filtr je umístěn na boku

Více

EPSITRON pokročilý napájecí systém Výkonný a efektivní. Novinky

EPSITRON pokročilý napájecí systém Výkonný a efektivní. Novinky EPSITRON pokročilý napájecí systém Výkonný a efektivní Novinky EPSITRON Pokročilý napájecí systém Obsah EPSITRON CLASSIC Power 3 Síťové zdroje EPSITRON CLASSIC Power 4 5 Přehled: Technické údaje JUMPFLEX

Více