ZPRAVODAJ. Z Moravského Krumlova:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZPRAVODAJ. Z Moravského Krumlova:"

Transkript

1 ZPRAVODAJ Redakce: J.Punochá Náklad: 100 ks (p.. 49) íslo 2/2006 íjen Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, Brno, Tel.: jpuncochar@fides.cz; internet: Po: hod. l. kolování; Út: hod l. kolování, hod KMF St: hod sekretariát; t: hod l. kolování; Pá: hod l. kolování V nkolika heslech k aktivitám našeho klubu V letošním roce bylo hlavní klubovou akcí Veletržní setkání Brno Myslíme, že se podailo, a te je dležitým úkolem jeho úrove minimáln udržet, radji však vylepšit. Motem pro nejbližší období je heslo za dokonalejší Veletržní setkání Brno Nedávno jsme slavili 80. výroí našeho klubu. as letí velmi rychle a v píštím roce již oslavíme výroí 85. Zámrem výboru klubu je uspoádat propaganí výstavu k tomu výroí. Až tento projekt pokroí, budete informováni i o podrobnostech. Na život klubu má velký vliv práce klubového výboru. Proto pipomínám, že lednová valná hromada, bude volební. Je možno navrhovat a poté volit aktivní filatelisty do klubových orgán. Z Moravského Krumlova: Naši dlouhodobou výstavku, letos na téma Dopravní prostedky na poštovních známkách, navštívil i kosmonaut Vladimír Remek. Výstavka se mu zejm líbila, a obma autorm - Jaromíru Hvižovi a Josefu Sobotkovi - poslal pozdrav v podob pohlednice s vnováním.

2 Klubový zpravodaj pro leny KF A. Muchy v Brn Obsah: Filatelistické akce v Brn Veletržní setkání sbratel Veletržní setkání sbratel Výstava k 85. výroí našeho klubu 3 lenská základna našeho klubu 4 Jednání vedení SF a eské pošty 4 Zrušení pošty Brno 26 4 Zízení pošty Brno 7 v OC Olympia 4 Doasné uzavení pošty Brno 19 5 Pohlednice z mobilního telefonu 5 Pár snímk z palmáre na Mladé Jihlav Výstavka v Novém mst na Morav a rogalový let 7 Plánované výstavy 8 Velké výmnné schzky našeho klubu v r Filatelistické akce v Brn 2006 Velké výmnné burzy v Brn : 7. íjna Klub MK, Vlhká 21, od 8,00hod KF A. Muchy 14. íjna Klub MK, Vlhká 21, od 8,00hod Baru 11. listopadu Klub MK, Vlhká 21, od 8,00hod Baru 25. listopadu Klub MK, Vlhká 21, od 8,00hod KF A. Muchy 2. prosince Klub MK, Vlhká 21, od 8,00hod KF prosince Klub MK, Vlhká 21, od 8,00hod Baru Klubové výmnné schzky KF A. Muchy: Každou nedli (mimo svátky a prázdniny) restaurace "U Dvoák", Brno - Komín, Hlavní 119, dopoledne Aktuální aukce v R: pís. aukce PH a celin (Ing. M. erník, pís., uzáv )

3 Klubový zpravodaj pro leny KF A. Muchy v Brn Veletržní setkání Brno 2007 Jak jsem již zmínil v úvodu, máme snahu, aby se z veletržního setkání stala tradice. Druhé veltržní setkání sbratel se skutení ve dnech 30. a 31. bezna 2007 (pátek a sobota). Termín je již závazný a prostory zamluveny. Ješt probíhají jednání o možnosti rozšíit plochu pro setkání. U zrodu celé akce stál Jií Kloubec a i pro setkání v r.2007 se hodn angažuje. Proto jste se mohli již setkat s propaganími materiály v Karlových Varech i v Praze. Místem konání bude opt pavilon A. (J.P.) Veletržní setkání Brno 2006 Ve dnech 7. a 8. dubna 2006 uspoádal náš klub ve spolupráci s brnnskou pobokou eské numismatické spolenosti Veletržní setkání sbratel. Setkání se uskutenilo v pedsálí a sále Morava pavilonu A brnnského výstavišt. O setkání byl velký zájem, navštívilo ho 744 návštvník nejen z celé eské republiky, ale i z dalších zemí. Zejména Slovenska a Rakouska. Dokonce pijel i jeden návštvník z Japonska, který se o setkání dozvdl z internetu. Všech 115 stol bylo vyprodáno a v pátek 7.4. ráno byly ješt narychlo zajištny další stoly pro zájmece, kteí se stl vas nepihlásili. Známky, pohlednice, celistvosti, mince a bankovky nabízelo celkem 66 prodejc. Poplatek za stl inil 450,-K a pi platb do konce února 2006 byla zájemcm poskytnuta sleva 10%. Toto opatení se ukázalo jako velmi dobré a koncem února byla znaná ást stol prodána. Vstupné na setkání inilo pouze 10K, piemž mládež do 15 let mla vstupné zdarma Za vjezd autem do areálu výstavišt si Brnnskéveletrhy vybíraly poplatek 180,-K. Velkou výhodou bylo, že v bezprostedním sousedství se sálem Morava byla restaurace, kde si prodejci i návštvníci mohli zakoupit potebné oberstvení. Klub vnoval znanou pozornost propagaci setkání. Ve filatelii vyšly ti inzeráty a informace o setkání bylo zvejnno i ve slovenském Zberatelovi, rakouské Die Briefmarke a v Informacích SF, ZSF a klubovém zpravodaji. Lub si pronajal vývsní skíku v podchodu pod hlavním brnnským nádraží a využil i další své vývsky na Poštovské ulici a v prostorách výmnných schzek. Pipravil též dostatené množství leták, které již v záí 2005 distribuoval na rzných setkáních filatelist (na sjezdu SF, Sbratelovi, na rznýcj filatelistických burzách atd.) Veletržní setkání sbratel bylo velice zdailou akcí našeho klubu a výbor proto jednal s Veletrhy Brno o uspoádání dalšího setkání. (V. Schiebl) Výstava k 85. výroí našeho klubu Zatím se jedná o zámr bez podrobností. Výstava bude propaganí, takže její organizování není asov tak nároné, jako u soutžních výstav. Z doprovodných akcí se zvažuje píležitostné razítko a pítisk na celinové dopisnici. Opt by se mohlo jednat o jeden z muchovských motiv. Pedpokládaný termíne je erven 2007 a pedpokládaným místem je pízemí Staré radnice. (J.P.)

4 Klubový zpravodaj pro leny KF A. Muchy v Brn lenská základna našeho klubu V polovin roku 2006 tvoilo lenskou základnu našeho klubu 290 len z toho: - 98 len do 90 let len do 60 let - 12 mládežník - 1 vedoucí mladých filatelist Jednání vedení SF a eské pošty Situace na poli spolupráce mezi eskou poštou a Svazem eských filatelist se podstatným zpsobem zmnila. Poté co na prémiové ernotisky poskytované eskou poštou Svazu eských filatelist a Benešovi vznesla nárok i Merkur Revue, odstoupila P od smlouvy o spolupráci uzavené v r Následn byla uzavena smlouva nová. Jedná se formální právní dokument s obecnými formulacemi o spolupráci. Zcela konkrétní je to, že od píštího roku nebudou eskou poštou vydávány ernotisky vbec. Jedná se jak o prémiové ernotisky, tak o ernotisky vkládané do odborných publikací. Co se týká výstavní innosti, mže se stát, že se budeme muset více spoléhat sami na sebe. (J.P.) Zrušení pošty Brno 26 (výstavišt) ada z Vás si urit všimla, že výstavní pošta Brno 26 funguje už delší dobu jen jako pošta píležitostná. Od 1. kvtna 2006 došlo tedy k pedvídatelnému kroku eské pošty a pošta Brno 26 byla zrušena. V pípad poteby bude píležitostnou pepážku zizovat jiný brnnský poštovní úad. INVEX 2006 První z tchto akcí bude veletrh výpoetní techniky INVEX Ve dnech íjna bude zízena píl. pepážka poštou Brno 2 a bude používáno píležitostné razítko. To už má domicil nádražní pošty Brno 2. (J.P.) Zízení pošty Brno 7 v OC Olympia Už v prosinci 2004 pestala fungovat pošta Brno 7 na Jaselské ulici. Protože se nanašly vhodné náhradní prostory (pošta dostala výpov) byla pošta zrušena. Název Brno 7 je ale už od používán novou poštou v obchodním centru Olympia (dálnice smr Bratislava). Od 1. do 10. záí bylo v používání píležitostné razítko. Mimo to a mimo razítka denní má pošta k dispozici ješt denní ozdobné razítko, které bude používáno trvale. Pošta je umístna v pravém kídle centra, hned za vstupem. Zvenku na budov oznaení není. (J.P.)

5 Klubový zpravodaj pro leny KF A. Muchy v Brn Doasné uzavení pošty Brno 19 (H. Heršpice) Pi návštv pošty v Komárov jsem zjistil, že je oteveno nezvykle mnoho pepážek a za nimi nezvykle mnoho poštovních úednic. Bylo mi eeno, že jsou z heršpické pošty. Když jsem jel okolo této pošty stavil jsem tam a bylo jasno. Od je heršpická pošta cca na jeden rok uzavena z dvodu rekonstukce. (J.P.) Pohlednice z mobilního telefonu V letošním roce eská pošta pipravila pro turisty i zvídavé filatelisty jednu novinku. Tou je možnost odeslat elektronickou cestou (z mobilního telefonu s fotoaparátem nebo prostednictvím internetu) obrázek a text, který adresátovi dojde do schránky

6 Klubový zpravodaj pro leny KF A. Muchy v Brn v podob klasické pohlednice. Lze tak poslat aktuální pohled z dovolené, nebo poslat fotografii, kterou nemáte jak vytisknout. Na pedchozí stránce základní prvky adresní strany, vpravo mj návrh pohledu. Podrobné informace a návody jak na to jsou na internetu eské pošty ( na hlavní stránce vlevo pod názvem: Zasílání pohled pomocí MMS, u nebo webové aplikace Pár snímk z palmáre na Mladé Jihlav 2006 Výstava se konala 3. až 11. ervna. Jako obvykle byla dobe organizan zvládnutá. Vzhledem k asovém odstupu zde výstavu piblížím jen nkolika fotografiemi z místa konání (hotel Gustav Mahler).

7 Klubový zpravodaj pro leny KF A. Muchy v Brn Palmáre je k dispozici na internetové adrese: Prostory starého kostela využité pro palmáre byly psobivé. Výstavka v Novém mst na Morav a rogalový let Od do v Horáckém muzeu v Novém mst na Morav výstavka "Každý nco sbírá...". Ing. Jií Koukal ze Žáru nad Sázavou vystavuje svj exponát "Autoi eských známek", dále exponát "eské umní na eskoslovenských známkách" a zárodek exponátu "Autoi eskoslovenských známek"

8 Klubový zpravodaj pro leny KF A. Muchy v Brn ervence 2006, píležitostná peprava zásilek rogalem Žár nad Sázavou - Bobrová. Uskutenno v rámci oslavy 170 let pošty Žár nad Sázavou. Zásilky opateny píležitostným razítkem akce, kašetem letu a denním razítkem Bobrová. Pepraveno cca 150 zásilek. Plánované výstavy v R - Trutnov 2006, listopadu 2006, regionální výstava (kontakt: P.Janata, Na výsluní 327, Trutnov) - Hradec Králové 2007, dubna 2007, národní výstava - Praga 2008, záí 2008, specializovaná svtová výstava (tradiní filatelie, jednorámové exponáty, literatura) Plánované velké výmnné schzky našeho klubu na rok 2007 Pro píští rok jsou naše velké výmnné schzky plánovány na následující termíny: února 2007; 12. kvtna 2007; 6. íjna 2007; 24. listopadu 2007 Informace v msíníku Kam v Brn Jak si asi ada z vás všimla, informovali jsme veejnost o klubových akcích i prostednictvím msíníku Kam v Brn. Tato spolupráce mezi brnnským KIC a našim klubem trvala adu let. Bohužel k záí t.r. došlo ke zmn v podmínkách zveejování a naše krátké informace by nás pišli msín na cca 300K. Z toho dvodu a s pihlédnutím k tomu, že tyto informace posloužily spíše náhodným návštvníkm Brna, nebudeme již tyto informace v Kamu zvejovat. (J.P.)

ZPRAVODAJ (p.. 51) íslo 2/2007 záí

ZPRAVODAJ (p.. 51) íslo 2/2007 záí ZPRAVODAJ (p.. 51) Redakce: J.Punochá Náklad: 100 ks íslo 2/2007 záí Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

85 LET KLUBU FILATELIST ALFONSE MUCHY V BRN

85 LET KLUBU FILATELIST ALFONSE MUCHY V BRN ZPRAVODAJ (p.. 50) Redakce: J.Punochá Náklad: 100 ks íslo 1/2007 bezen Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

(p.. 62) íslo 2/2011 srpen

(p.. 62) íslo 2/2011 srpen (p.. 62) Redakce: J.Punochá íslo 2/2011 srpen Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

(p.. 55) íslo 1/2009 bezen

(p.. 55) íslo 1/2009 bezen (p.. 55) Redakce: J.Punochá Náklad: 80 ks íslo 1/2009 bezen Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

Uzávrka pihlášek na zájezdy již 8. ervence!

Uzávrka pihlášek na zájezdy již 8. ervence! (p.. 53) Redakce: J.Punochá Náklad: 80 ks íslo 2/2008 erven Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

(p.. 58) íslo 1/2010 bezen

(p.. 58) íslo 1/2010 bezen (p.. 58) Redakce: J.Punochá Náklad: 80 ks íslo 1/2010 bezen Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

(p.. 59) íslo 2/2010 záí

(p.. 59) íslo 2/2010 záí (p.. 59) Redakce: J.Punochá íslo 2/2010 záí Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm Út:

Více

(p.. 52) íslo 1/2008 únor

(p.. 52) íslo 1/2008 únor (p.. 52) Redakce: J.Punochá Náklad: 80 ks íslo 1/2008 únor Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

Číslo 2/2017 prosinec

Číslo 2/2017 prosinec ZPRAVODAJ (p.č. 76) Redakce: J.Punčochář Číslo 2/2017 prosinec Vydává Klub filatelistů Alfonse Muchy v Brně, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: kfamuchy@seznam.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

(p.. 61) íslo 1/2011 únor

(p.. 61) íslo 1/2011 únor (p.. 61) Redakce: J.Punochá íslo 1/2011 únor Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

lenská prémie Klubu filatelist A. Muchy za rok 2008

lenská prémie Klubu filatelist A. Muchy za rok 2008 (p.. 54) Redakce: J.Punochá Náklad: 80 ks íslo 3/2008 listopad Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

(p.. 57) 3/2009 prosinec

(p.. 57) 3/2009 prosinec Redakce: J.Punochá Náklad: 80 ks (p.. 57) 3/2009 prosinec Vydává Klub filatelist Alfonse Muchy v Brn, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

METODICKÝ ZPRAVODAJ PRO VEDOUCÍ KROUŽK MLADÝCH FILATELIST JIŽNÍ MORAVY íslo 99 duben 2006

METODICKÝ ZPRAVODAJ PRO VEDOUCÍ KROUŽK MLADÝCH FILATELIST JIŽNÍ MORAVY íslo 99 duben 2006 METODICKÝ ZPRAVODAJ PRO VEDOUCÍ KROUŽK MLADÝCH FILATELIST JIŽNÍ MORAVY íslo 99 duben 2006 Vydává oblastní komise mládeže SF Brno Pedseda OKM a redaktor KURÝRA: RNDr. Zdenk Oká, Slámova 39, 61800 Brno Neprodejné

Více

Číslo 3/2012 prosinec

Číslo 3/2012 prosinec ZPRAVODAJ (p.č. 66) Redakce: J.Punčochář Číslo 3/2012 prosinec Vydává Klub filatelistů Alfonse Muchy v Brně, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

Projekt 2. česko-slovenské filatelistické výstavy. Žďár nad Sázavou 2016

Projekt 2. česko-slovenské filatelistické výstavy. Žďár nad Sázavou 2016 Projekt 2. česko-slovenské filatelistické výstavy Žďár nad Sázavou 2016 Vydává: Organizační výbor výstavy Projednáno ve výboru KF 06-10. Žďár nad Sázavou 13. července 2015 2. Záměr výstavy: Úvod: Projekt

Více

ZPRAVODAJ (p.č. 79) Krásné vánoce a mnoho úspěchů v roce 2019 přejeme všem členům i příznivcům klubu. Číslo 3/2018 prosinec

ZPRAVODAJ (p.č. 79) Krásné vánoce a mnoho úspěchů v roce 2019 přejeme všem členům i příznivcům klubu. Číslo 3/2018 prosinec ZPRAVODAJ (p.č. 79) Redakce: J.Punčochář Číslo 3/2018 prosinec Vydává Klub filatelistů Alfonse Muchy v Brně, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 722 405 095 E-mail: kfamuchy@seznam.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

ZPRAVODAJ. Číslo 2/2018 září. (p.č. 78) Prázdninová akce Světová výstava Praga 2018: Jak asi všichni víte, konala se ve dnech 15. až 18.

ZPRAVODAJ. Číslo 2/2018 září. (p.č. 78) Prázdninová akce Světová výstava Praga 2018: Jak asi všichni víte, konala se ve dnech 15. až 18. ZPRAVODAJ (p.č. 78) Redakce: J.Punčochář Číslo 2/2018 září Vydává Klub filatelistů Alfonse Muchy v Brně, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 722 405 095 E-mail: kfamuchy@seznam.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

VOLEBNÍ ÁD. pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R

VOLEBNÍ ÁD. pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R VOLEBNÍ ÁD pro volby výboru a dozorí rady Spolenosti radiologických asistent R razítko Spolenosti radiologických asistent R podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R (1) Voliem je každý ádný len SRLA

Více

Zasedání zastupitelstva obce Skrchov

Zasedání zastupitelstva obce Skrchov Zápis byl upraven pro poteby vyvšení na elektronické úední desce z dvodu ochrany osobních údaj Zasedání zastupitelstva obce Skrchov. 26 konaná dne 2. 9. 2008 Schze se konala v budov obecního úadu, zahájena

Více

ZPRAVODAJ (p.č. 64) Číslo 1/2012 duben

ZPRAVODAJ (p.č. 64) Číslo 1/2012 duben ZPRAVODAJ (p.č. 64) Redakce: J.Punčochář Číslo 1/2012 duben Vydává Klub filatelistů Alfonse Muchy v Brně, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

ZPRAVODAJ. Číslo 1/2019 květen. (p.č. 80) Kopírování a další šíření povoleno. Redakce: J.Punčochář

ZPRAVODAJ. Číslo 1/2019 květen. (p.č. 80) Kopírování a další šíření povoleno. Redakce: J.Punčochář ZPRAVODAJ (p.č. 80) Redakce: J.Punčochář Číslo 1/2019 květen Vydává Klub filatelistů Alfonse Muchy v Brně, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 722 405 095 E-mail: kfamuchy@seznam.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010,

Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010, Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010, o místním poplatku za užívání veejného prostranství Schváleno ZM dne 1. 12. 2010 usnesením. 2/19/2010 Nabývá úinnosti dne 1. 1. 2011 Msto Napajedla Obecn

Více

Mendelova univerzita v Brn SMRNICE. 4/2013. Vydávání prkazu zamstnance Mendelovy univerzity v Brn a nkterých dalších prkaz

Mendelova univerzita v Brn SMRNICE. 4/2013. Vydávání prkazu zamstnance Mendelovy univerzity v Brn a nkterých dalších prkaz Mendelova univerzita v Brn Ureno: Brno 8. dubna 2013 Všem pracovištím j.: 6684/2013-980 SMRNICE. 4/2013 Vydávání prkazu zamstnance Mendelovy univerzity v Brn a nkterých dalších prkaz lánek 1 Obecná ustanovení

Více

Správa obsahu ízené dokumentace v aplikaci SPM Vema

Správa obsahu ízené dokumentace v aplikaci SPM Vema Správa obsahu ízené dokumentace v aplikaci SPM Vema Jaroslav Šmarda, smarda@vema.cz Vema, a. s., www.vema.cz Abstrakt Spolenost Vema patí mezi pední dodavatele informaních systém v eské a Slovenské republice.

Více

OBEC Sklené nad Oslavou ". 6/2011,

OBEC Sklené nad Oslavou . 6/2011, OBEC Sklené nad Oslavou Obecn! závazná vyhláška ". 6/2011, o místním poplatku za užívání ve#ejného prostranství Zastupitelstvo obce Sklené nad Oslavou se na svém zasedání dne 7.12.2011 usneslo vydat na

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Žádost Mgr. Hladilové o prodej pozemku v blízkosti jejího domu 2. Uzavení smnné smlouvy

Více

Vyhláška. Ministerstva financí. ze dne..2004,

Vyhláška. Ministerstva financí. ze dne..2004, Vyhláška Ministerstva financí ze dne..2004, kterou se provádí zákon. 38/2004 Sb., o pojišovacích zprostedkovatelích a samostatných likvidátorech pojistných událostí a o zmn živnostenského zákona (zákon

Více

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2009

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2009 Junák svaz skaut a skautek R Stedisko 52101 Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem Základní informace o stedisku Adresa stediska: Junák svaz skaut a skautek R Stedisko Fr. Barvíe Tebechovice p.o. Na Stav

Více

Vážení a milí vedoucí KMF jižní Moravy

Vážení a milí vedoucí KMF jižní Moravy METODICKÝ ZPRAVODAJ PRO VEDOUCÍ KROUŽK MLADÝCH FILATELIST JIŽNÍ MORAVY íslo 100 íjen 2006 Vydává oblastní komise mládeže SF Brno Pedseda OKM a redaktor KURÝRA: RNDr. Zdenk Oká, Slámova 39, 61800 Brno Neprodejné

Více

Zápis. z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od hodin.

Zápis. z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od hodin. Zápis z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Uspoádání užívacího vztahu k.ú. Trhové Sviny Úad pro zastupování státu ve vcech 2) Ohlášení píslušnosti

Více

Píloha. 1 Smlouvy s.j. 280871/2012-RA - Postup realizace a organizaní zajištní Pedmt plnní zakázky malého rozsahu dle zadávací dokumentace Pedmtem veejné zakázky je organizaní zajištní studijních cest/odborných

Více

lánek 1. Cíle a psobnost standardu VKIS 1) Cílem standardu VKIS je zlepšení dostupnosti a kvality VKIS jejich uživatelm.

lánek 1. Cíle a psobnost standardu VKIS 1) Cílem standardu VKIS je zlepšení dostupnosti a kvality VKIS jejich uživatelm. Metodický pokyn Ministerstva kultury k vymezení standardu veejných knihovnických a informaních služeb poskytovaných knihovnami zizovanými a/nebo provozovanými obcemi a kraji na území eské republiky Ministerstvo

Více

O putovní pohár starostky m stského obvodu Pustkovec v požárním útoku

O putovní pohár starostky m stského obvodu Pustkovec v požárním útoku Sbor dobrovolných hasi Pustkovec, 708 00 Ostrava-Pustkovec Soutž O putovní pohár starostky mstského obvodu Pustkovec v požárním útoku zaazena do Extraligy R v požárním útoku Moravskoslezského poháru v

Více

VÝSTAVNÍ PROPOZICE. 2. česko-slovenské filatelistické výstavy Žďár nad Sázavou 2016

VÝSTAVNÍ PROPOZICE. 2. česko-slovenské filatelistické výstavy Žďár nad Sázavou 2016 VÝSTAVNÍ PROPOZICE 2. česko-slovenské filatelistické výstavy Žďár nad Sázavou 2016 2. 1. Cíle výstavy 2.česko-slovenská filatelistická výstava,,žďár nad Sázavou 2016 (dále jen výstava,,žďár nad Sázavou

Více

PODNIKÁNÍ, PODNIKATEL, PODNIK - legislativní úprava

PODNIKÁNÍ, PODNIKATEL, PODNIK - legislativní úprava PODNIKÁNÍ, PODNIKATEL, PODNIK - legislativní úprava Legislativní (právní) úprava: Zákon. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znní pozdjších pedpis. Zákon. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Nabídka Ing. Eysselta na

Více

METODICKÝ ZPRAVODAJ PRO VEDOUCÍ KROUŽK MLADÝCH FILATELIST JIŽNÍ MORAVY íslo 101 duben 2007

METODICKÝ ZPRAVODAJ PRO VEDOUCÍ KROUŽK MLADÝCH FILATELIST JIŽNÍ MORAVY íslo 101 duben 2007 METODICKÝ ZPRAVODAJ PRO VEDOUCÍ KROUŽK MLADÝCH FILATELIST JIŽNÍ MORAVY íslo 101 duben 2007 Vydává oblastní komise mládeže SF Brno Pedseda OKM a redaktor KURÝRA: RNDr. Zdenk Oká, Slámova 39, 61800 Brno

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEMANOV DNE 6. 12. 2010 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: kancelá obecního úadu Poet zastupitel: 9 Pítomni: 8 - Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Zápis z prbžného oponentního ízení

Zápis z prbžného oponentního ízení Zápis z prbžného oponentního ízení Identifikaní kód projektu: 1PO5ME816 1. Název projektu: Píprava odborník pro oblast inovaního podnikání 2. Píjemce úelové podpory: Vysoká škola manažerské informatiky

Více

29. kongres C.I.P.S., Káhira, Egypt ( Confederation internationale de la Peche Sportive)

29. kongres C.I.P.S., Káhira, Egypt ( Confederation internationale de la Peche Sportive) 29. kongres C.I.P.S., Káhira, Egypt ( Confederation internationale de la Peche Sportive) Ve dnech 24.-27. dubna 2008 byl v Káhie poádán již 29. Kongres CIPS. Na posledním zasedání v Praze byla schválena

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Usnesení. 544 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 29.05.2006. Usnesení. 545 Rada msta souhlasí s umístním pedzahrádky ped provozovnou Desperado

Více

Oznámení o výb rovém ízení s aukcí

Oznámení o výb rovém ízení s aukcí #31670/S/2017-HMSO@Y 31670/S/2017-HMSO.j.: UZSVM/S/23429/2017-HMSO, Rašínovo nábeží 390/42, Oznámení o výbrovém ízení s aukcí ís. SHMS/050/2017 a jeho podmínkách na zjištní zájemce o koupi nemovitého majetku

Více

Dohoda o bezhotovostní úhrad cen poštovních služeb íslo 982407-1673 / 2010 (SML 0012/10/0033)

Dohoda o bezhotovostní úhrad cen poštovních služeb íslo 982407-1673 / 2010 (SML 0012/10/0033) Dohoda o bezhotovostní úhrad cen poštovních služeb íslo 982407-1673 / 2010 (SML 0012/10/0033) eská pošta, s.p. se sídlem: Politických vz 909/4, 225 99, Praha 1 I: 47114983 DI: CZ47114983 zastoupen/jednající:

Více

Zimní pikrmování pták

Zimní pikrmování pták ZPRAVODAJ. 101 íjen 2005 Vychází 4 x ron Ediní rada Zpravodaje: pátelé Soa Neumannová (odp. redaktorka), Iva Apfelbecková (zástupce), František Ducháek, V0ra Svobodová, Pavel Šulda a Dana Velebová Kresby

Více

#$%&' +$ ! " #" $" % 5. $& '!( " ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., *' # # 13. / " 14. # "

#$%&' +$ !  # $ % 5. $& '!(  ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., *' # # 13. /  14. # !" #$%&' (%)*+#,-,./!0 1%2#"3 +$4 1. 2. 3. 4.! " #" $" % 5. $& '!( " ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., 11.. 12. *' # # 13. / " 14. # 15. 0 " l. 1 Úvod 1.1. Dotaní program Podpora sportu ve m"st" Blansko

Více

Msto Stíbro. Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU

Msto Stíbro. Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 22/l996 O POSTUPU PI PEVODECH A PRONÁJMU NEMOVITÉHO MAJETKU V zájmu zajištní jednotného postupu pi pevodech nemovitého majetku msta do vlastnictví fyzických nebo právnických

Více

Zbytky zákaznického materiálu

Zbytky zákaznického materiálu Autoi: V Plzni 31.08.2010 Obsah ZBYTKOVÝ MATERIÁL... 3 1.1 Materiálová žádanka na peskladnní zbytk... 3 1.2 Skenování zbytk... 7 1.3 Vývozy zbytk ze skladu/makulatura... 7 2 1 Zbytkový materiál V souvislosti

Více

! "#!# $!%&'() *+,"-#!"$!!"!"./0*1%2134(5&'$! 0! ! " #" $" %

! #!# $!%&'() *+,-#!$!!!./0*1%2134(5&'$! 0! !  # $ % ! "#!# $!%&'() *+,"-#!"$!!"!"./0*1%2134(5&'$! 6""!*")7 0!+8 1. 2. 3. 4.! " #" $" % 5. $& '!( " ( ' 6. ) # 7. *# # ( + 8., 9. -( 10., 11.. 12. *' # # 13. / " 14. # 15. 0 " l. 1 Úvod 1.1. Dotaní program

Více

ORGÁNY SPOLENOSTI. - Pedstavenstvo. - Dozorí rada. - Management

ORGÁNY SPOLENOSTI. - Pedstavenstvo. - Dozorí rada. - Management VÝRONÍ ZPRÁVA SPOLENOSTI KM-PRONA, A.S. ZA ROK 2005 PROFIL SPOLENOSTI Akciová spolenost KM-PRONA, a.s. byla založena zakladatelskou smlouvou dne 23.7.2003 rozhodnutím jediného akcionáe pana Vladimíra Minaíka

Více

Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky

Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 1. 3. 2010 v kancelái

Více

Koncept návrhové ásti RPSS

Koncept návrhové ásti RPSS Koncept návrhové ásti RPSS Priorita 1 Zvyšování informovanosti v sociální oblasti Opatení 1.1 Zvyšování informovanosti o nabídce sociálních služeb na území SO ORP (s drazem na území mimo statutární msto.b.)

Více

Zveme všechny vedoucí KMF, mladé filatelisty i jejich rodie na spolenou 1. esko slovenskou výstavu ve Vysokém Mýt.

Zveme všechny vedoucí KMF, mladé filatelisty i jejich rodie na spolenou 1. esko slovenskou výstavu ve Vysokém Mýt. METODICKÝ ZPRAVODAJ PRO VEDOUCÍ KROUŽK MLADÝCH FILATELIST JIŽNÍ MORAVY íslo 110 srpen 2011 Vydává oblastní komise mládeže SF Brno Neprodejné Pedseda OKM: RNDr. Zdenk Oká, Dudíkova 11, 621 00 Brno Redaktor

Více

Mikroregion Hrádecko Chrastavsko. (Annual report)

Mikroregion Hrádecko Chrastavsko. (Annual report) Mikroregion Hrádecko Chrastavsko (Annual report) Hrádek nad Nisou, Chotyn, Rynoltice, Janovice v Podještdí, Chrastava, Bílý Kostel nad Nisou, Nová Ves, Oldichov v Hájích, Mníšek, Kryštofovo Údolí Výroní

Více

Studie. 8 : Posílení kolektivního vyjednávání, rozšiování závaznosti kolektivních smluv vyššího stupn a její dodržování v odvtví stavebnictví

Studie. 8 : Posílení kolektivního vyjednávání, rozšiování závaznosti kolektivních smluv vyššího stupn a její dodržování v odvtví stavebnictví Studie. 8 : Posílení kolektivního vyjednávání, rozšiování závaznosti kolektivních smluv vyššího stupn a její dodržování v odvtví stavebnictví 1. ze tí opakovaných odborných posudk Vytvoeno pro: Projekt

Více

VĚSTNÍK 13. 4. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST

VĚSTNÍK 13. 4. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST VĚSTNÍK 13. 4. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H 36 Změny Poštovních podmínek České pošty, s.p. - Základní poštovní služby 37 Vydání cenné nálepky na APOST - Sušice 1 38 Vydání cenné nálepky na APOST

Více

odborný seminá ke komentovanému vydání ONR "Management rizik pro organizace a systémy

odborný seminá ke komentovanému vydání ONR Management rizik pro organizace a systémy ESKÝ NORMALIZANÍ INSTITUT si Vás dovoluje pozvat na odborný seminá ke komentovanému vydání ONR 49002-1 který se bude konat dne 14. 10. 2008 od 9:30 hod. v Konferenním centru NI, Biskupský dvr 5, Praha

Více

METODICKÝ ZPRAVODAJ PRO VEDOUCÍ KROUŽK MLADÝCH FILATELIST JIŽNÍ MORAVY íslo 104 listopad 2008

METODICKÝ ZPRAVODAJ PRO VEDOUCÍ KROUŽK MLADÝCH FILATELIST JIŽNÍ MORAVY íslo 104 listopad 2008 METODICKÝ ZPRAVODAJ PRO VEDOUCÍ KROUŽK MLADÝCH FILATELIST JIŽNÍ MORAVY íslo 104 listopad 2008 Vydává oblastní komise mládeže SF Brno Neprodejné Pedseda OKM: RNDr. Zdenk Oká, Slámova 39, 61800 Brno Redaktor

Více

FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY. razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R

FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY. razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R FINANNÍ ÁD SPOLENOSTI RADIOLOGICKÝCH ASISTENT ESKÉ REPUBLIKY razítko SRLA R, podpis pedsedy výboru a dozorí rady SRLA R I. Úvodní ustanovení OBECNÁ PRAVIDLA HOSPODAENÍ (1) SRLA R v souladu se Stanovami

Více

NIŽŠÍ POŠTOVNÍ JEDNOTKY - POŠT. STEDISKA, POŠTOVNY apod.

NIŽŠÍ POŠTOVNÍ JEDNOTKY - POŠT. STEDISKA, POŠTOVNY apod. Jaroslav Punochá - Brnnské poštovní úady v bhu asu 2009 83 A NIŽŠÍ POŠTOVNÍ JEDNOTKY - POŠT. STEDISKA, POŠTOVNY apod. Poštovna Sobšice podízena p.ú. B12-Královo Pole A1 1901/10/1-22/6/10??? Veejná telefonní

Více

FIRMA, NÁZEV I JINÉ OZNAENÍ. Msto,ulice,íslo popisné,ps:.. Zapsaná v obchodním rejstíku vedeném, oddíl., Bankovní spojení:.. . útu:..

FIRMA, NÁZEV I JINÉ OZNAENÍ. Msto,ulice,íslo popisné,ps:.. Zapsaná v obchodním rejstíku vedeném, oddíl., Bankovní spojení:.. . útu:.. S M L O U V A o poskytování pístupu k SN ve formátu PDF prostednictvím služby SN online. uzavená podle ust. 262 odst. 1 zákona. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník a podle ust. 5 a násl. zákona. 22/1997 Sb.,

Více

VĚSTNÍK INFORMACE PRO VEŘEJNOST

VĚSTNÍK INFORMACE PRO VEŘEJNOST VĚSTNÍK 27. 7. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H 77 Vydání Poštovních podmínek služby Poštovní poukázka Z/A 78 Změna Poštovních podmínek České pošty, s.p. - Zahraniční podmínky 79 Vydání cenné nálepky

Více

Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU . R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD

Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU . R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU. R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD Zpracovatel: Ing. Jan Kvasnika, povený vedením odboru kancelá starosty Rozsah psobnosti: uvolnní lenové zastupitelstva, pedsedové výbor ZM a komisí RM

Více

M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí

M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí Masarykovo nám. 1007, 763 12 Vizovice íslo jednací : MUVIZ 010573/2009 ZP-EJ Spisová znaka : MUVIZ 003267/2009 VYIZUJE: Ing. Eva Jelénková TEL.:

Více

íslo jednací: /14 íslo žádosti: Dvod vydání Vyjádení : Stavební ízení

íslo jednací: /14 íslo žádosti: Dvod vydání Vyjádení : Stavební ízení VYJÁDENÍ O EXISTENCI SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ A VŠEOBECNÉ PODMÍNKY OCHRANY SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ SPOLENOSTI O2 CZECH REPUBLIC A.S. vydané podle 101 zákona. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích

Více

ZPRÁVA O INNOSTI ZA ROK 2007

ZPRÁVA O INNOSTI ZA ROK 2007 ASTRONAUTICKÁ SEKCE AS ZPRÁVA O INNOSTI ZA ROK 2007 lenská základna AS AS V roce 2007 pracovala Astronautická sekce AS již v konsolidovaném stavu. Ke konci roku 2007 mla AS AS celkem 23 len (nárst oproti

Více

Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec

Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec Pravidla pro poskytování finanních dotací a píspvk v oblasti volnoasových aktivit dtí a mládeže z rozpotu Msta Jindichv Hradec Poskytování finanních dotací a píspvk se ídí obecn závaznými pedpisy. Jedná

Více

Zápis. z 5. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 19. února 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 5. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 19. února 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 5. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 19. února 2007 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Návrh ceny vodného a stoného na hospodáský rok 2007 2008 pro msto. 2) Návrh na poízení nového územního

Více

Výroní zpráva. za rok 2004

Výroní zpráva. za rok 2004 Výroní zpráva za rok 2004 Výroní zpráva o innosti Rašínovy vysoké školy s.r.o. 1. ÚVOD - Rašínova vysoká škola s.r.o., IO: 26275619 - RVŠ - Hudcova 78, 612 00 BRNO, kraj Jihomoravský - tel.: 541 632 517,

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Usnesení. 508 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 7. 5. 2007. Usnesení. 509 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu ásti pozemku zapsaného

Více

ZPRAVODAJ. Číslo 2/2012 září. Vážení členové a přátelé našeho klubu, (p.č. 65) !!! Materiál do klubové aukce ve středu 26.9. v klubovně přijímáme!!!

ZPRAVODAJ. Číslo 2/2012 září. Vážení členové a přátelé našeho klubu, (p.č. 65) !!! Materiál do klubové aukce ve středu 26.9. v klubovně přijímáme!!! ZPRAVODAJ (p.č. 65) Redakce: J.Punčochář Číslo 2/2012 září Vydává Klub filatelistů Alfonse Muchy v Brně, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

DOUOVÁNÍ DTÍ Z DTSKÉHO DOMOVA ŽÍCHOVEC Projekt podpory vzdlávání

DOUOVÁNÍ DTÍ Z DTSKÉHO DOMOVA ŽÍCHOVEC Projekt podpory vzdlávání DOUOVÁNÍ DTÍ Z DTSKÉHO DOMOVA ŽÍCHOVEC Projekt podpory vzdlávání A. Text projektu 1. Cíl projektu Cílem projektu je zlepšení životních šancí dtí z DD Žichovec a zlepšení jejich schopnosti integrace do

Více

VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. o ištní komín

VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. o ištní komín VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. ministerstva vnitra eské socialistické republiky ze dne 24. íjna 1981 o ištní komín Ministerstvo vnitra eské socialistické republiky stanoví podle 30 odst. 3 zákona. 18/1958 Sb.,

Více

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2010

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2010 Junák - svaz skaut a skautek R Stedisko 52101 Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem Základní informace o stedisku Adresa stediska: Junák - svaz skaut a skautek R Stedisko Fr. Barvíe Tebechovice p.o.

Více

EVROPSKÁ ÚMLUVA O DOBROVOLNÉM KODEXU O POSKYTOVÁNÍ PEDSMLUVNÍCH INFORMACÍCH SOUVISEJÍCÍCH S ÚVRY NA BYDLENÍ (dále jen ÚMLUVA )

EVROPSKÁ ÚMLUVA O DOBROVOLNÉM KODEXU O POSKYTOVÁNÍ PEDSMLUVNÍCH INFORMACÍCH SOUVISEJÍCÍCH S ÚVRY NA BYDLENÍ (dále jen ÚMLUVA ) PRACOVNÍ PEKLAD PRO POTEBY BA 01/08/2005 EVROPSKÁ ÚMLUVA O DOBROVOLNÉM KODEXU O POSKYTOVÁNÍ PEDSMLUVNÍCH INFORMACÍCH SOUVISEJÍCÍCH S ÚVRY NA BYDLENÍ (dále jen ÚMLUVA ) Tato Úmluva byla sjednána mezi Evropskými

Více

Oznámení o výb rovém ízení s aukcí. ís. SKO/061/2018 a jeho podmínkách

Oznámení o výb rovém ízení s aukcí. ís. SKO/061/2018 a jeho podmínkách #7574/SKO/2018-SKOM@$ 7574/SKO/2018-SKOM j.: UZSVM/SKO/7398/2018-SKOM Územní pracovišt Stední echy, Rašínovo nábeží 390/42, 128 00 Praha 2 Oznámení o výbrovém ízení s aukcí ís. SKO/061/2018 a jeho podmínkách

Více

APLIKACE ZÁKONA O DPH VE STAVEBNICTVÍ VAT APPLICATION IN BUILDING INDUSTRIES

APLIKACE ZÁKONA O DPH VE STAVEBNICTVÍ VAT APPLICATION IN BUILDING INDUSTRIES VYSOKÉ UENÍ TECHNICKÉ V BRN BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA PODNIKATELSKÁ ÚSTAV FINANCÍ (ÚF) FACULTY OF BUSINESS AND MANAGEMENT INSTITUTE OF FINANCES APLIKACE ZÁKONA O DPH VE STAVEBNICTVÍ VAT APPLICATION

Více

Bezpečnostní plán. INFORMACE PRO OBCE pátek 12. 6. 2009. AGROTEC MOGUL rally. Hustopeče 12. 13. 6. 2009

Bezpečnostní plán. INFORMACE PRO OBCE pátek 12. 6. 2009. AGROTEC MOGUL rally. Hustopeče 12. 13. 6. 2009 Bezpečnostní plán INFORMACE PRO OBCE pátek 12. 6. 2009 AGROTEC MOGUL rally Hustopeče 12. 13. 6. 2009 REGIONÁLNÍ POHÁR MISTROVSTVÍ EVROPY STŘED, koeficient 5 MEDIASPORT MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR V RALLY

Více

Tra 240 Brno Nám nad Oslavou - Jihlava Náhradní autobusová doprava za vlaky Os 4843 a Os 4845

Tra 240 Brno Nám nad Oslavou - Jihlava Náhradní autobusová doprava za vlaky Os 4843 a Os 4845 Tra 240 Brno Nám nad Oslavou - Jihlava Náhradní autobusová doprava za vlaky Os 4843 a Os 4845 Datum konání: 4., 5., 6. 5. 2016 Vážení cestující, provozovatel dráhy SŽDC, s.o., informuje, že ve dnech 4.

Více

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta.

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta. Z á p i s. 39 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 19. 10. Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : p. ing. Jií Nekvasil. p. Josef Dašek Program

Více

WWW poštovní klient s úložištm v MySQL databázi

WWW poštovní klient s úložištm v MySQL databázi eské vysoké uení technické v Praze Fakulta Elektrotechnická Bakaláské práce WWW poštovní klient s úložištm v MySQL databázi Jií Švadlenka Vedoucí práce: Ing. Ivan Halaška Studijní program: Elektrotechnika

Více

Vše nejlepší v novém roce 2010 s prvním letošním íslem Kurýra!

Vše nejlepší v novém roce 2010 s prvním letošním íslem Kurýra! METODICKÝ ZPRAVODAJ PRO VEDOUCÍ KROUŽK MLADÝCH FILATELIST JIŽNÍ MORAVY íslo 106 únor 2010 Vydává oblastní komise mládeže SF Brno Neprodejné Pedseda OKM: RNDr. Zdenk Oká, Dudíkova 11, 621 00 Brno Redaktor

Více

Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk

Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk Usnesení. 35 Zastupitelstvo msta bere na vdomí pehled plnní usnesení ze dne 11.12.2006 a bere

Více

MSTO KOPIVNICE MSTSKÝ ÚAD KOPIVNICE

MSTO KOPIVNICE MSTSKÝ ÚAD KOPIVNICE MSTO KOPIVNICE MSTSKÝ ÚAD KOPIVNICE 1/OŠKS/2019 Dotaní program na podporu mládeže, tlovýchovy a sportu Úvod Dotaní program je vyhlášen v souladu s místní Agendou 21 a se strategickými cíli msta stanovenými

Více

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí Rada msta Vimperk v souladu s 102 odst. (2) písm. n) zákona. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znní a zákonem. 85/1990 Sb., o právu petiním,

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov

Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov Zápis byl upraven pro poteby vyvšení na elektronické úední desce z dvodu ochrany osobních údaj Zasedání Zastupitelstva obce Skrchov. 36 konané dne 14. 5. 2013 Zasedání se konalo v budov obecního úadu,

Více

ZPRAVODAJ. Číslo 1/2013 červen. (p.č. 67)

ZPRAVODAJ. Číslo 1/2013 červen. (p.č. 67) ZPRAVODAJ (p.č. 67) Redakce: J.Punčochář Číslo 1/2013 červen Vydává Klub filatelistů Alfonse Muchy v Brně, Orlí 30, 602 00 Brno, Tel.: 542 151 913 E-mail: jpuncochar@fides.cz; internet: http://www.filabrno.net/kfam.htm

Více

Připravované příležitostné filatelistické materiály (neznámkové)

Připravované příležitostné filatelistické materiály (neznámkové) Připravované příležitostné filatelistické materiály (neznámkové) 31.8.2019 Datum Kategorie Událost Pošta Pozn.1 Pozn.2 28.8.2019 RPŘ DEN ZVONÍKŮ HRADECKA - K příležitosti 510. výročí odlití zvonu Augustin

Více

je o 27,8 %. Nárst náklad vynaložených na prodané zboží byl nižší a vzrostl o 947,3 mil K to je o 26,98 %.

je o 27,8 %. Nárst náklad vynaložených na prodané zboží byl nižší a vzrostl o 947,3 mil K to je o 26,98 %. VÝRONÍ ZPRÁVA SPOLENOSTI KM-PRONA, A.S. ZA ROK 2006 PROFIL SPOLENOSTI Akciová spolenost KM-PRONA, a.s. byla založena zakladatelskou smlouvou dne 23.7.2003 rozhodnutím jediného akcionáe pana Vladimíra Minaíka

Více

EKOLOGICKÝ PRÁVNÍ SERVIS. Plánování a povolování dopravních staveb a posuzování vliv na životní prostedí - základní problémy

EKOLOGICKÝ PRÁVNÍ SERVIS. Plánování a povolování dopravních staveb a posuzování vliv na životní prostedí - základní problémy EKOLOGICKÝ PRÁVNÍ SERVIS ENVIRONMENTAL LAW SERVICE Financováno ze zdroj EU - program Transition Facility Plánování a povolování dopravních staveb a posuzování vliv na životní prostedí - základní problémy

Více

Mendelova univerzita v Brn. SMRNICE. 3/2013 Vydávání prkaz studenta Mendelovy univerzity v Brn

Mendelova univerzita v Brn. SMRNICE. 3/2013 Vydávání prkaz studenta Mendelovy univerzity v Brn Mendelova univerzita v Brn Ureno: Brno 8. dubna 2013 Všem pracovištím j.: 6643/2013-980 SMRNICE. 3/2013 Vydávání prkaz studenta Mendelovy univerzity v Brn lánek 1 Obecná ustanovení 1. Ve smyslu 57 zákona.

Více

eská spoitelna zvýhoduje aktivní klienty a snižuje sazbu hypoték

eská spoitelna zvýhoduje aktivní klienty a snižuje sazbu hypoték eská spoitelna zvýhoduje aktivní klienty a snižuje sazbu hypoték Martin Techman, editel úseku rozvoje obchodu eské spoitelny David Navrátil, hlavní ekonom eské spoitelny Praha 16. srpna 2010 Program 1.

Více

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) :

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) : ne_10zadprispchpm.pdf Registraní íslo ÚP: CHPM Úad práce: OSÚ S 10 Žádost o píspvek na vytvoení hránného pracovního místa pro osobu se zdravotním postižením 75 zákona. 435/2004 Sb., o zamstnanosti, ve

Více

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2008

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2008 Junák svaz skaut a skautek R Stedisko 52101 Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem Základní informace o stedisku Vedení stediska Výroní zpráva za rok 2008 Vdce stediska: Miloslav Rücker Pod Zahrady 154,

Více

E U. Evropská unie (EU) a její instituce fakta. 1 Jsou tyto výroky pravdivé, nebo nepravdivé? 3 Kolik zemí je lenskými státy Evropské unie?

E U. Evropská unie (EU) a její instituce fakta. 1 Jsou tyto výroky pravdivé, nebo nepravdivé? 3 Kolik zemí je lenskými státy Evropské unie? íloha. 1: Evropský modul výzkumu ICCS 2009 (evropský vdomostní test a evropský dotazník) vybrané položky Evropská unie (EU) a její instituce fakta 1 Jsou tyto výroky pravdivé, nebo nepravdivé? a) eská

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1 z 6. 1. Základní informace. 2. Základní pojmy. 1.1. Základní údaje:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1 z 6. 1. Základní informace. 2. Základní pojmy. 1.1. Základní údaje: OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Základní informace 1.1. Základní údaje: J&T ASSET MANAGEMENT, INVESTINÍ SPOLENOST, a.s. Pobežní 14/297 186 00 Praha 8 eská republika I: 476 72 684 Zápis v obchodním rejstíku vedeném

Více

Pokyn k žádostem o dotaci na opravy staveb a investiní projekty v roce 2008

Pokyn k žádostem o dotaci na opravy staveb a investiní projekty v roce 2008 Junák svaz skaut a skautek R Pokyn k žádostem o dotaci na opravy staveb a investiní projekty v roce 2008 1. Úvodní ustanovení (1) V návaznosti na Programy státní podpory práce s dtmi a mládeží pro NNO

Více

Kapitola 4 Poštovní úady Brno 31-40

Kapitola 4 Poštovní úady Brno 31-40 Jaroslav Punochá - Brnnské poštovní úady v bhu asu 2009 63 Kapitola 4 Poštovní úady Brno 31-40 BRNO 31 Brno sted 1950/4/1-1998 Sloužila pro poteby SBS a KB - Pozn: i 2007 existuje PS 631 31 a 631 32 1950-1998

Více

INFORMACE O POUŽÍVÁNÍ PŘÍLEŽITOSTNÝCH RAZÍTEK, R NÁLEPEK, CN APOST A ŠTOČKŮ Aktualizováno 14. 8. 2014 (str. 1 4)

INFORMACE O POUŽÍVÁNÍ PŘÍLEŽITOSTNÝCH RAZÍTEK, R NÁLEPEK, CN APOST A ŠTOČKŮ Aktualizováno 14. 8. 2014 (str. 1 4) INFORMACE O POUŽÍVÁNÍ PŘÍLEŽITOSTNÝCH RAZÍTEK, R NÁLEPEK, CN APOST A ŠTOČKŮ Aktualizováno 14. 8. 2014 (str. 1 4) DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Na svých zásilkách (obálky i dopisnice) při žádosti o doporučenou nálepku

Více

EA a státní podpora projektm úspor energie a OZE. Ing. Jií Bém eská energetická agentura erven 2005

EA a státní podpora projektm úspor energie a OZE. Ing. Jií Bém eská energetická agentura erven 2005 EA a státní podpora projektm úspor energie a OZE Ing. Jií Bém eská energetická agentura erven 2005 eská energetická agentura Píspvková organizace MPO (1.9.1995) Hlavní nápl innosti iniciace aktivit vedoucích

Více

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUÁZAMI uzavená podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku mezi tmito smluvními stranami (dále jen smlouva ): Sodexo Pass eská Republika a.s., se sídlem Radlická 2, 150

Více