Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013"

Transkript

1 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Dana Kozáková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání 11 zastupitelů Zápis ze zasedání zastupitelstva města ze dne byl bez připomínek schválen. Program: 1) uvolnění vázaných výdajů a rezervy 2) pozemky 3) záměr využití nebytového prostoru v čp ) prodej bytu 3+1 5) posouzení studie náměstí 6) kanalizace Zálesí III.etapa revokace usnesení 7) úspory topení v DPS a kotelně 8) smlouva s Pulečným odloučené pracoviště ZŠ 11 hlasů pro ( jmenné hlasování list č.1, návrh A) 1) Zastupitelstvo města vzhledem k přítomným hostům nejprve jednalo o bodu č. 2) pozemky. Zastupitelstvo nejprve jednalo o prodeji pozemku č. 111/14 v k.ú. Rychnov u jablonce nad Nisou, o který požádal ing. Folc. Přítomný žadatel konstatoval, že je pro něj cena vyšší než cca 250,-Kč nepřijatelná. Navrhovaná cena kolem 600,-Kč je vysoká i vzhledem např. k cenám zbytkových pozemků v centru Jablonce nad Nisou. Ing. Folc konstatoval, že nepotřebuje celý pozemek a stačí mu pouze část tohoto pozemku. Neboť je pro něj část tohoto pozemku nevyužitelná. Po diskuzi o ceně a výměře pozemku bylo dohodnuto, že žadatel si fyzicky vytyčí část pozemku, kterou chce koupit a zaměří výměru a předloží tento materiál na další jednání zastupitelstva. Zastupitel Dvořák konstatoval, že se mu zdá cena ve výši cca 250,-Kč za m 2 přijatelná za podmínky, že bude žadatel koupen celý pozemek. 2) Zastupitelstvo města bez diskuze projednalo a schválilo prodej pozemku č v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou p. Polákovi. Zastupitelstvo města schválilo prodej pozemku č o výměře 203 m 2 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou p. J. Polákovi za cenu 595,-Kč/m hlasů pro (jmenné hlasování list č.1, návrh B) 3) Zastupitelé se seznámili s předloženým materiálem k věci prodeji pozemku č. 1772/1 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. Bylo zjištěno kolik činí nezastavitelná část pozemku a dále, že zde vede vodovodní řad s možností připojení. Nicméně se zde objevil problém s tím, že vodovod vede středem tohoto pozemku. Bez přeložení vodovodu asi nelze realizovat výstavbu rodinného domu.

2 Žadatelé konstatovali, že je možnost jednat o slevě za přeložku. Mgr. Čaňková konstatovala, že MěÚ nepřipravilo vyčíslení přeložení vodovodu. Vzhledem k tomu, že neexistuje představa o ceně za přeložku je těžké jednat o kupní ceně za pozemek. Žadatelé také nevrhli, že za nutnou přeložku, kterou by provedli na vlastní náklad by požadovali slevu 10 % z kupní ceny ( po slevě za vybudování komunikace). Tím by celková cena za pozemek činila cca 386 tis. Kč. Ing. Palán se dotázal, zda nabídky na výstavbu komunikace kontroloval nějaký projektant, který by řekl, že je skladba cesty dostatečná. Zastupitelstvo města ukládá MěÚ zjistit náklady na přeložení vodovodního řadu vedoucího přes pozemek č. 1772/1 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou a zároveň připravit srovnání parametrů (skladby konstrukce vozovky) předložených návrhů na vybudování komunikace vedoucí k tomuto pozemku. 11 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh C) 4) Na zasedání zastupitelstva vystoupila ing. arch. Skalická, která zde prezentovala svůj návrh vzhledu náměstí. Předložené řešení se zabývá celkovým prostorem námětí, tj. i jeho východní stranou. Součástí architektonického návrhu je i skladba výsadby od p. Niedobové. Arch. Skalická zdůraznila důležitost Mohelky, která protéká náměstím, zde je také navržen dřevěný chodník. V návrhu je upřednostněno náměstí a chodci před komunikací. Dopravu navrhuje zpomalit výstavbou nájezdů. Dále jsou v návrhu umístěny i prvky pro děti. Zastupitelé konstatovali, že tyto komunikace tvoří hlavní dopravní uzel města a jsou tak velmi důležité. Zastupitel Dvořák sdělil, že současné zelené plochy jsou důležité pro to aby chodci nepřecházeli v jakémkoliv místě křižovatky. Místostarosta řekl, že většina rychnovských za práci dojíždí a tato komunikace je pro město důležité a naopak Rychnov nežije tolik náměstím jako v jiných zpravidla větších městech. Ing. Palán vyjádřil názor, že na náměstí naopak chybí zeleň a nejsou zde vrostlé stromy, které by poskytovaly stín. Arch. Skalická sdělila, že je nutné si ujasnit kam by návrh měl směřovat. Její návrh je komplexní a je postaven tak, aby zdůrazňoval funkci náměstí před funkcí důležité křižovatky. Zastupitel Dvořák navrhl řešit v rámci stávající situace výsadbu zeleně a vynechat dřevěný chodník podél Mohelky. Arch. Skalická se domnívá, že dřevěný chodník podél Mohelky pěkně oživuje vzhled náměstí. Mgr. Čaňková souhlasí s názorem, že zeleň sousedící s křižovatkou zamezí chodcům přecházet křižovatku kdekoli. Líbí se jí umístění herních prvků ale nemyslí si, že náměstí v Rychnově bude sloužit k nějakému oddechu protože les je k dosažení bez problému pěšky. Arch. Skalická přislíbila zpracovat sdělené připomínky do studie.

3 5) Zastupitelé projednali žádost TJ SPARTAK o uvolnění financí na provoz tělovýchovné jednoty. Předseda TJ ing. Knotek předložil účetní bilanci za rok 2012 a požádal o uvolnění peněz. Byl diskutován příspěvek od ČSTV, který SPARTAKU citelně chybí. Ing. Vágner konstatoval, že peníze, které šli původně do ČSTV nyní dostávají obce a města. Zastupitelstvo města schválilo uvolnění částky ve výši 450 tis.kč z paragrafu 3429, položky 5222 jako příspěvek TJ SPARTAK Rychnov na jeho provoz. 10 hlasů pro, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 1, návrh D) 6) Zastupitelé projednalo žádost Libereckého kraje o podporu protidrogových služeb v kraji. Zastupitelstvo města rozhodlo pro rok 2013 finančně podpořit poskytovatele zajišťující protidrogové programy a to Most k naději, o.s. a Advaita, o.s. částkou 2 Kč na 1 obyvatele města Rychnova každé z těchto organizací 7 hlasů pro, 4 proti usnesení nebylo přijato ( jmenné hlasování list č. 1, návrh E) Zastupitelstvo města rozhodlo pro rok 2013 finančně podpořit poskytovatele zajišťující protidrogové programy a to Most k naději, o.s. a Advaita, o.s. částkou 1 Kč na 1 obyvatele města Rychnova každé z těchto organizací. 9 hlasů pro, 2 proti ( jmenné hlasování list č. 1, návrh F) 7) Starosta navrhl uvolnit finance na realizaci výzkumné sondy do podzemní továrny GETEWENT. Zastupitelstvo města rozhodlo uvolnit částku do výše ,- Kč z rozpočtové rezervy na zafinancování zemních prací pro vytvoření průzkumné sondy do podzemní továrny. Ukládá finančnímu výboru zahrnout tuto částku do nejbližšího rozpočtového opatření. 10 hlasů pro, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č.1, návrh G) 8) Zastupitelé projednali návrh na uvolnění financí na realizaci opravy střechy na čp. 569 dle vysoutěžené nabídky. Zastupitelstvo města schválilo uvolnění prostředků v paragrafu 3612 (bytové hospodářství) položka 5171 ( opravy a udržování) ve výši: ,89 Kč (bez DPH) na opravu střešního pláště na budově čp hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh H) 9) Zastupitelstvo města projednalo návrh na uvolnění financí na opravu spojovacího traktu v čp. 68.

4 Zastupitelstvo města schválilo uvolnění prostředků v paragrafu 3613 (nebytové hospodářství) položka 5171 (opravy a udržování) ve výši 85 tis. Kč na opravu spojovacího traktu v čp. 68 a zároveň revokuje usnesení zastupitelstva č. 101/07/13 v rozsahu uvolněné částky na provedení této opravy. 10 hlasů pro, 1 nehlasoval (jmenné hlasování list č. 2, návrh A) 10) Zastupitelé projednali na základě žádosti p. Peřinové návrh na zveřejnění úmyslu prodeje pozemků č. 2478/3 a 2479/1 v k.ú. Rychnov. Zastupitelstvo města rozhodlo zveřejnit úmysl prodeje pozemku č. 2478/3 a 2479/1 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. 11 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh B) 11) Zastupitelstvo města projednalo návrh realitní kanceláře JRK, která zastupuje Mlýnská s.r.o. na směnu pozemků. Zastupitelstvo města schválilo bezúplatnou směnu části pozemku č. 788/1 o výměře cca 15 m 2 (ve vlastnictví města) za část pozemku č. 856/3 o výměře cca 100 m 2 (ve vlastnictví Mlýnská s.r.o.) v k.ú. Rychnov u Jablonce n.n.. za účelem narovnání faktického stavu s tím, že město uhradí veškeré náklady spojené s převodem směňovaných pozemků (GP a SP za návrh na vklad do KN). 11 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh C) 12) Zastupitelstvo města projednalo žádost manželů Chloubových o prodej části pozemku č. 15/2 v k.ú. Rychnov u jablonce nad Nisou. Zastupitelstvo města rozhodlo prodat část pozemku. č. 15/2 o výměře 438 m2 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou dle GP č /2007 manželům Chloubovým za 850,- Kč/m2 za účelem výstavby RD. 10 hlasů pro, 1 nehlasoval (jmenné hlasování list č. 2, návrh D) 13) Zatsupitelé projednali návrh na schválení smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce ve věci přípojkové skříně k vodojemu na pozemek č. 645/4 v k.ú i obci Rychnov u Jablonce n.n. Zastupitelstvo města Rychnova schválilo uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem Děčín 4, Teplická 874/8, PSČ

5 405 02, IČ: jako oprávněným z věcného břemene ve věci přípojkové skříně k vodojemu na pozemek č. 645/4 v k.ú i obci Rychnov u Jablonce n.n., za jednorázovou úplatu. Text schválené smlouvy tvoří přílohu zápisu z jednání zastupitelstva. 9 hlasů pro, 2 nehlasovali (jmenné hlasování list č. 2, návrh E) 14) Zatupitelé projednali návrh na schválení smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce ve věci legalizace kabelu NN v ul. Občanská na pozemek č. 63/1 v k.ú i obci Rychnov u Jablonce n.n Zastupitelstvo města Rychnova schválilo v souladu s unesením č. 76/08 ze dne uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem Děčín 4, Teplická 874/8, PSČ , IČ: jako oprávněným z věcného břemene ve věci legalizace kabelu NN v ul. Občanská na pozemek č. 63/1 v k.ú i obci Rychnov u Jablonce n.n., za jednorázovou úplatu. Text schválené smlouvy tvoří přílohu zápisu z jednání zastupitelstva. 10 hlasů pro, 1 nehlasoval (jmenné hlasování list č. 2, návrh F) 15) Zastupitelé projednali návrh na schválení smlouvy o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce ve věci přípojky kabelu NN na pozemek č. 2632, 2650/8 a č. 2650/10 v k.ú i obci Rychnov. Zastupitelstvo města Rychnova schválilo uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene se společností ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem Děčín 4, Teplická 874/8, PSČ , IČ: jako oprávněným z věcného břemene ve věci přípojky kabelu NN na pozemek č. 2632, 2650/8 a č. 2650/10 v k.ú i obci Rychnov u Jablonce n.n., za jednorázovou úplatu. Text schválené smlouvy tvoří přílohu zápisu z jednání zastupitelstva. 11 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh G) 16) Zastupitelstvo města projednalo radou předložený materiál ve věci budoucnosti nebytového prostoru v přízemí radnice. Jednou z možností jeho využití je zbudování podatelny a matriky. Vybudování by bylo poměrně finančně náročné a zdá se i nepraktické, na druhou stranu by se usnadnil přístup na radnici, která dosud nemá zbudován bezbariérový vchod a výtah. Zastupitelstvo města doporučuje radě města nadále pronajímat nebytový prostor v přízemí čp hlasů pro, 1 proti, 2 se zdrželi ( jmenné hlasování list č. 2, návrh H)

6 17) Zastupitelstvo města projednalo návrh na svěření prodeje bytu 3+1 v čp. 472 realitní kanceláři neboť se dosud nepřihlásil zájemce o koupi. Zastupitelstvo města rozhodlo nabídnout byt 3+1 s příslušenstvím v čp. 472, Nádražní ul. V Rychnově u Jablonce nad Nisou k prodeji prostřednictvím realitní kanceláře. Konkrétní realitní kancelář vybere rada města na základě předložené nabídky, osloveny budou tyto realitní kanceláře: Asyx, Reality s radostí, JRK, Relia a M & M. 10 hlas pro, 1 nehlasoval ( jmenné hlasování list č.3, návrh A) 18) Zastupitelé se seznámili s informací ve věci schváleného výkupu kanalizace Zálesí III. etapa od SVS. Zastupitelstvo města bere na vědomí, že usnesení č. 99/07/13 nelze realizovat, neboť společnost SVS podle schválených pravidel vykupuje kanalizační řady v maximální ceně ve výši 90% prokazatelných pořizovacích nákladů prodávajícího. Město proto rozhodlo upustit od realizace prodeje kanalizace Zálesí III. etapa SVS svým prostřednictvím. 9 hlasů pro, 2 se zdrželi (jmenné hlasování list č. 3, návrh B) 19) Zastupitelé jednali o možnostech jak optimalizovat tepelné hospodaření alespoň v rámci DPS. Navržena byla izolace přívodního potrubí v DPS a instalace topných patron. Zastupitelé rozhodli o navržených opatřeních hlasovat jednotlivě. Zastupitelstvo města ukládá MěÚ vypsat soutěž na izolaci přívodního potrubí tepla do DPS v prostoru DPS 11 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh C) Zastupitelstvo města ukládá MěÚ vypsat soutěž na doplnění topných patron do bojlerů v DPS. 4 hlasy pro, 4 proti, 3 se zdrželi usnesení nebylo přijato (jmenné hlasování list č. 3, návrh D) Zastupitelstvo města ukládá MěÚ vypsat soutěž zajistit výměnu hořáku na kotli v Besedě 4 hlasy pro, 4 proti, 3 se zdrželi usnesení nebylo přijato (jmenné hlasování list č. 3, návrh E) Zastupitelstvo města ukládá MěÚ prověřit možnost instalace měřiče tepla do DPS a vyčíslit náklady s tím spojené. 11 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh F)

7 20) Zastupitelům byl předložen návrh smlouvy o spolupráci s Pulečným ve věci provozu odloučeného pracoviště MŠ v Pulečném, návrh v tomto znění již byl schválen pulečenským zastupitelstvem. Zastupitelstvo města schválilo Smlouvu o spolupráci obcí a dohodu o zřízení a provozu odloučeného pracoviště ZŠ a MŠ Rychnov u Jablonce nad Nisou s obcí Pulečný. Text smlouvy tvoří přílohu zápisu ze zasedání zastupitelstva města. 11 hlasů pro ( jmenné hlasování list č.3, návrh G) Konec jednání v cca 22:10 hod. Ing. František Chlouba starosta RNDr. Tomáš Hofrichter PhD. místostarosta ověřitelé Oldřich Preisler Dana Kozáková

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Ověřitelé: ing. Jaromír Palán, Radek Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku přítomno 13 zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: M. Žabková, J. Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech 15 zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 4. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: mgr. Petra Svobodová, Milada Žabková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 5. 2016 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Ing. Petr Bartoň, Mgr. David Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Hana Topinková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Ověřitelé: M. Žabková, O. Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, 9 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 19.10.2009

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Bc. Tomáš Levinský, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Bc. Jaroslava Benešová, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Ověřitelé: Mgr. H. Zemínová, Ing. D. Hofrichter Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne

Více

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014.

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.12.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Vágner, mgr. P. Svobodová Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Ověřitelé: R. Veverka, Ing. J. Mrázek Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne 26.4.2010

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Starosta města představil nové zastupitele Mgr. Petru Svobodovou a p. Tomáše Levinského, kteří také na místě složili

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Ověřitelé: MUDr. J. Zetek, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, 11 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 16.11.2009

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 7. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. M. Vágner, Ing. M. Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny.

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou ze dne 8.4.2013 Čas zahájení jednání : 19.05 Ověřitelé: Ing. M. Žabka, Mgr. I. Čaňková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Žabka, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Mgr. Miluše Bubeníková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Ing. Leoš Adler, Ing. Miroslav Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16. 6. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. Jaromír Palán, Jaroslav Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Přítomní zastupitelé schválili rozšíření

Více

5. veřejné zasedání Zastupitelstva města 21.11.2010 Příloha zápisu

5. veřejné zasedání Zastupitelstva města 21.11.2010 Příloha zápisu Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Zastupitelstva města Benátky nad

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. P. Bartoň, Mgr. D. Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 07. 06. 2018 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 14. června 2010 od 18:00 hodin na Městském úřadě Mirošov --------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014 Čas zahájení:19:05 Ověřitelé: ing. Jaroslav Palán, Jaroslav Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů Návrhová komise Jiří Nevídal, Pavel Relich Ověřovatelé zápisu Pavel Viktorin, Ing. Robert

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září 2016 07/2016/ZM I. ZM bere na vědomí: 07.2016/16ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 8/2016

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 8/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 8/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na ukončení vyhlášeného

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Ukončení vyhlášeného záměru na

Více

Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011

Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011 Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011 Přítomni: Ing. F. Chlouba, RNDr. T. Hofrichter PhD., O. Preisler, R. Veverka, Mgr. I. Čaňková Hosté: předseda finančního

Více

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup Z Á P I S z 1. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 25. února 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Guráň Roman, Viktorin Pavel. Volba ověřovatelů

Více

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 7.10.2014 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne 28. 8. 2017 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3586/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1543/2017 Rada

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

Zastupitelstvo města Příbora

Zastupitelstvo města Příbora Zastupitelstvo města Příbora U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva města Příbora konaného dne 22.09.2016 v jednacím sále piaristického kláštera v Příboře od 16.00 hod. VARIANTA USNESENÍ URČENÁ

Více

Zápis z jednání Osadního výboru Kokonín při Zastupitelstvu statutárního města Jablonce nad Nisou ze dne 10. 02. 2015

Zápis z jednání Osadního výboru Kokonín při Zastupitelstvu statutárního města Jablonce nad Nisou ze dne 10. 02. 2015 Zápis z jednání Osadního výboru Kokonín při Zastupitelstvu statutárního města Jablonce nad Nisou ze dne 10. 02. 2015 Členové: Josef Šikola předseda OV, Antonín Bobek, Ing. Akad. Arch. Rostislav Šábrt,

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 27. 6. 2012 od 16:00 hodin

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 30.5.2016 Místo konání: Obecní úřad Lány Jednání probíhalo od - do: 19:00 19.50 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana Drastilová,

Více

Z Á P I S č. 1 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 1 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 1 / 2 0 1 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 9.1.2019 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013 Bod programu: 9 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012

Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012 Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012 Zasedání se zúčastnilo dle prezenční listiny 7 členů zastupitelstva. Zasedání zahájil v 19. 10 hod. a řídil starosta Bc. Václav Choutka. Přivítal

Více

USNESENÍ č.18/ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/ , konaného dne

USNESENÍ č.18/ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/ , konaného dne USNESENÍ č.18/2010-2014 z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/2010-2014, konaného dne 19.03.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentu pro dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 14/2017

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 14/2017 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 14/2017 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru

Více

Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy

Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 30. září 2009 ve školní jídelně ZŠ a MŠ Zákupy (č. usnesení 167/09 180/09) [hr]

Více

Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově

Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově 33. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov Stránka 1 z 5 Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově Přítomní

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

USNESENÍ č. 1/2019. Z 1. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 19. února 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 1/2019. Z 1. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 19. února 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 1/2019 Z 1. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 19. února 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny ZM/1/2019 ZM bere na vědomí informaci starosty

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 15.10.2015, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 15.10.2015, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 15.10.2015, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne 26.6.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Jaroslav Šavrda, Mgr. Zdeněk Mikeš 1. Zahájení

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

2. Zánik a vznik mandátu členů Zastupitelstva města Šluknov

2. Zánik a vznik mandátu členů Zastupitelstva města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Výpis přijatých usnesení. ze schůze rady města v Rožmitále pod Třemšínem dne

Výpis přijatých usnesení. ze schůze rady města v Rožmitále pod Třemšínem dne Výpis přijatých usnesení ze schůze rady města v Rožmitále pod Třemšínem dne 05. 10. 2010 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze Usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 22. 12. 2010 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Zápis č. 8/2017. ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný

Zápis č. 8/2017. ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný Zápis č. 8/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne 7. 11. 2017 Přítomni: Omluveni: Starostka - Šmoldasová Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný Hrouda, Lískovec Hosté: občané

Více

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis č. 1/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. února 2019 v zasedací města Proseč

Zápis č. 1/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. února 2019 v zasedací města Proseč Zápis č. 1/2019 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. února 2019 v zasedací města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 1. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2019 proběhlo v době

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 28. 8. 2018 Zas.26/5-2018 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Program jednání zastupitelstva, 2. Zapisovatele usnesení Milan Rada, 3. Ověřovatele

Více

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin.

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin. Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Radoslav Němeček Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Ing. Tomáš Letocha Vlasta Sedláková Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 88. schůze

Více

Zastupitelstvo města Příbora

Zastupitelstvo města Příbora Zastupitelstvo města Příbora U S N E S E N Í ze 14. zasedání Zastupitelstva města Příbora konaného dne 19.05.2016 v jednacím sále piaristického kláštera v Příboře od 16.00 hod. VARIANTA USNESENÍ URČENÁ

Více

Z Á P I S Z 5. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 5. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 5. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 23.2.2015 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

Soubor usnesení - 2/ZM/2015

Soubor usnesení - 2/ZM/2015 Soubor usnesení - 2/ZM/2015 Konáno dne: 25.2.2015 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 2/19/ZM/15 - Program 2.

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ŠLUKNOV U S N E S E N Í

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ŠLUKNOV U S N E S E N Í ZASTUPITELSTVO MĚSTA ŠLUKNOV U S N E S E N Í z 28. řádného zasedání zastupitelstva města konaného dne 25. února 2010 Zastupitelstvo města na svém jednání projednalo návrh programu: 1. Zahájení zasedání

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro.

Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne 25. 4. 2018, od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Příští zasedání se bude konat 30. 5. 2018 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 13.7.2016 75/10/ZM/2016 Jednací řád zastupitelstva města jednací řád zastupitelstva

Více

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016

Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 Výpis z usnesení 35. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 16. srpna 2016 1/ Kontrola usnesení 35/176 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Stanovisko obce ve smyslu 33 odst.

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne 2.9.2013 ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/56/1/2013 program jednání 1. s c h v a l u j e program 56.jednání

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 23. února 2016

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 23. února 2016 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 23. února 2016 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 37. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 37 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 9. 11. 2015 od 18.00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Petr Limprecht, PhDr. Ilona Němcová, Mgr.

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 20. dubna /2015/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 20. dubna /2015/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 20. dubna 2015 04/2015/ZM I. ZM bere na vědomí: 04.2015/28ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci

Více

Město Pec pod Sněžkou ZASTUPITELSTVO MĚSTA USNESENÍ

Město Pec pod Sněžkou ZASTUPITELSTVO MĚSTA USNESENÍ Město Pec pod Sněžkou ZASTUPITELSTVO MĚSTA USNESENÍ z 8. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 2.3.2016 ve 14.30 hodin v polyfunkčním domě ve Velké Úpě, čp. 236 Přítomni: Alan Tomášek, Zdeněk

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne 27. 04. 2016 Místo jednání: Začátek jednání: Přítomno: Omluvena: Ověřovatelé: Zapisovatel: Družstevní dům Choustník 19.00 hodin 8 členů Veronika Jakeš František

Více

Zápis. z 91. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 91. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Radoslav Němeček Vlasta Sedláková Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 91.

Více

Město Broumov určeno Radě města č. 28

Město Broumov určeno Radě města č. 28 Město Broumov určeno Radě města č. 28 Majetkové záležitosti k jednání dne: 19.10.2011 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno Mgr.Špůr, MK, místostarosta dne:3.10.2011,13.10.2011 předloženo

Více

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Datum: 24. června 2019 Začátek: 17.30 hodin Místo: Zasedací místnost OÚ Rosovice Počet listů: 5 Zapisovatelka: Ověřovatelé: Jana Farová Milan Kubík,

Více

U s n e s e n í z 13. jednání rady města Velká Bystřice dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 13. jednání rady města Velká Bystřice dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 13. jednání rady města dne 11.07.2011 v 17,00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/13/01/2011 schválení programu jednání 1. s c h v a l u j e předložený program 12. jednání rady

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 32 ze dne 13. 1. 2016 od 14:30 v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení RM č. 636/2016 Rada města Jablonné v Podještědí po projednání schvaluje program

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

průběh a ukončení některých veřejnosti přístupných kulturních podniků a o zrušení nebo

průběh a ukončení některých veřejnosti přístupných kulturních podniků a o zrušení nebo Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin Přítomni: Polanka P., Nehézová M., Houdek M., Beneš J., Marek Milan, Kotrch Vladimír Nepřítomni:

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Z Á P I S č. 1/2016. z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne

Z Á P I S č. 1/2016. z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne Z Á P I S č. 1/2016 z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 13. 1. 2016 Přítomni: Ing. Pavel Bartoš, MBA,, Ing. Vladimír Urbánek, Ing. Vít Penížek, Ph.D. Ing. Jiří Lain Omluveni: František

Více

KONTROLA USNESENÍ ZO

KONTROLA USNESENÍ ZO KOROLA USNESENÍ ZO USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE č. 2 ZE DNE 20.12.2010 8.8 Pasport dopravního značení v obci M. Vild V. Bezstarosti 31.10.2011 ZO ukládá starostovi a místostarostům ve spolupráci se stavebním

Více

Z Á P I S. z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci

Z Á P I S. z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci Z Á P I S z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci Termín konání zasedání byl určen a zveřejněn dosavadním starostou obce na úřední desce OÚ Stožec dne 14.1.2014. Jednání

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Příloha č. 01. usnesení z 14. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 24. února 2016

Příloha č. 01. usnesení z 14. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 24. února 2016 Příloha č. 01 usnesení z 14. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 24. února 2016 Zastupitelstvo města schvaluje: 4. Záměr prodeje poz.p.č.1402/587 o výměře 686m 2 orná půda kat.území Stříbro za účelem

Více