Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014"

Transkript

1 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Čas zahájení:19:05 Ověřitelé: ing. Jaroslav Palán, Jaroslav Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání 12 zastupitelů Zápis ze zasedání zastupitelstva města ze dne byl bez připomínek schválen. Starosta informoval přítomné, že z technických důvodů nebude uskutečněn přenos zasedání zastupitelstva. Program: 1) prezentace vybudování logistického areálu 2) pozemky 3) priority oprav komunikací v roce ) prodej bytu v čp ) proplacení faktur v rozpočtovém provizoriu 6) stanovení odměn neuvolněným zastupitelům 7) schválení zadávací dokumentace na provoz kotelen 8) vyhláška o poplatku za komunální odpad 9) prevence kriminality 10) výroční zpráva informace 12 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh A) Na zasedání v 19:10 dorazil zastupitel Jaroslav Dvořák, počet přítomných zastupitelů 13. 1) Starosta přivítal zástupce firmy Alfasped p. Blahouta, který společně s projektantem přednesl zastupitelům představu výstavby společného logistického areálu firem Alfasped a Jablotron. Projektant představil zastupitelům vzhledovou studii logistického areálu, jednotlivé pohledy na objekty a zasazení do krajiny. Krátce proběhla diskuze o vzhledu objektů, které jsou v podstatě univerzální a v dnešní době standardní. Pan Blahout sdělil, že počítají s tím, že firma Alfasped bude mít v areálu cca 40 až 50 zaměstnanců a firma Jablotron asi 50. Jedná se o stěhování firem z jiných stávajících provozů, takže nelze počítat, že by tito zaměstnanci byli rychnovští, nicméně pan Blahout nevylučuje, že by někteří zaměstnanci v budoucnu mohli být z Rychnova. Na hlukové studii a studii o zatížení životního prostředí se pracuje. Především na hluk a obavy z nárůstu dopravy se soustředily dotazy zastupitelů. K tomu bylo sděleno, že dle průzkumu uskutečněného v roce 2010 projede na kruhovém objezdu při vjezdu do Rychnova 3080 aut denně a z toho je 450 nákladních aut a 2090 osobních automobilů. Navýšení dopravy by činilo cca 55 nákladních aut denně, navíc tyto nákladní auta by zajížděla do areálu a nepokračovala by dále do města. Pro případné odhlučnění by bylo využito stávajících vzrostlých stromů. Navýšení hluku by mělo být o cca 2 decibely, což je v podstatě zanedbatelné a hygienické limity by byly dodrženy.

2 Ing. Palán vznesl dotaz na přípustnost výstavby logistických areálů na těchto pozemcích z hlediska územního plánu města. Dle stanoviska stavebního úřadu je tato výstavby v souladu s územním plánem. Mgr. Čaňková připomněla, že výstavba areálu by v podstatě znehodnotila pozemky pro výstavbu rodinných domů v lokalite za kostelem. Na to reagoval p. Blahout, že vzhledem k tomu, že pro logistický areál budou budovat veškeré inženýrské sítě tak existuje zájem i o koupi těchto stavebních pozemků od města se záměrem zde vybudovat např. domy pro zaměstnance. Ing. Palán sdělil, že mu chybí stanovisko stavebního úřadu k výstavbě a souladu s územním plánem. K možnosti využití pozemků vystoupil ing, Zeman z Realitní společnosti ČS, který zastupitele informoval, že v minulých letech tento pozemek neúspěšně nabízeli např. obchodním řetězcům, ty však neprojevili zájem neboť Rychnov je příliš malý. Zastupitelstvo města rozhodlo zveřejnit úmysl prodeje pozemků č. 625/1, 648/1, 648/3, 649, 672/1, 673, 674/2, 630 a 668/20 vše v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. 12 hlasů pro, 1 proti (jmenné hlasování list č.1, návrh B) 2) Zastupitelstvo města projednalo prodej pozemku č. 84 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou, Žadateli o koupi pozemku jsou manželé Puchríkovi a manželé Kubíčkovi. Zastupitelé se dotazovali na cenu, za kterou byl prodáván obdobným pozemek městem. Jedná se o pozemek před komunikací s minimální možností využití. Manželé Puchríkovi chtěli tento pozemek zakoupit s tím, že zde budou parkovat. Pan Kubíček upozornil, že zde vede kabel v veřejnému osvětlení a kanalizační přípojka. Prodej obdobného pozemku se uskutečnil za 850,-Kč v případě manželů Manhartových a 250,-Kč v případě manželů Kořínkových. Zastupitelstvo města rozhodlo prodat část pozemku č. 84 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou manželům Kubíčkovým za cenu 250,-Kč/m 2. 7 hlasů pro, 4 proti, 2 se zdrželi (jmenné hlasování list č. 1, návrh C) usnesení nebylo přijato Dále bylo navržena cena 850,-Kč/m 2 nehlasovalo. a poté cena 300,-Kč/m 2. O těchto návrzích se Zastupitelstvo města rozhodlo prodat část pozemku č. 84 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou manželům Kubíčkovým za cenu 400,-Kč/m 2. Geometrický plán hradí kupující. 8 hlasů pro, 2 proti, 3 se zdrželi (jmenné hlasování list č. 1, návrh D)

3 3) Zastupitelstvo města se seznámilo s žádostí p. Vildy o prodej části pozemku č a 1129/1 v k.ú. Pelíkovice za účelem výsadby ovocných stromů a pěstování zeleniny. Zastupitelstvo města rozhodlo zveřejnit úmysl prodeje části pozemku č a 1129/1 v k.ú. Pelíkovice. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh E) 4) Zastupitelé dále jednali o prodeji pozemku č. 409/10, 412/2, a 413/2 vše v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. O tyto pozemky požádali p. Bc. J. Novák, ing. M. Novák a p. M. Krejcar, kteří mají na těchto pozemcích zahrádky. Bc. J. Novák seznámil zastupitele s tím, že se o tyto pozemky dlouhodobě starali, investovali zde prostředky apod., zároveň vysvětlil, jimi navrženou kupní cenu, která činí 88,-Kč/m 2. Jedná se o jakýsi průměr, za který se prodávají obdobné pozemky v této oblasti. Mgr. Čaňková konstatovala, že s ohledem na kvalitu pozemků by tyto pozemky při stanovení kupní ceny rozdělila dle jejich hodnoty. Nejprve proběhlo hlasování o prodeji za cenu,kterou navrhovali žadatelé. Zastupitelstvo města schválilo prodej pozemku č. 409/10, 412/2 panu Bc. J. Novákovi, a pozemek č. 409/12 a č. 413/2 vše v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou p. Milanu Krejcarovi a ing. M. Novákovi dle zákresu přiloženému k zápisu z jednání zastupitelstva města. Prodejní cena se stanovuje na 88,-Kč/m 2. 7 hlasů pro, 6 proti ( jmenné hlasování list č. 1, návrh F) usnesení nebylo přijato Dále byla navržena cena 200,-Kč/m 2 za pozemky relativně kvalitnější a 100,-Kč/m 2 za pozemky s horší kvalitou. Zastupitelstvo města schválilo prodej pozemku č. 409/10, 412/2 panu Bc. J. Novákovi, a pozemek č. 409/12 a č. 413/2 vše v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou p. Milanu Krejcarovi a ing. M. Novákovi dle zákresu přiloženému k zápisu z jednání zastupitelstva města. Prodejní cena se stanovuje takto 200,-Kč/m 2 za prodej pozemků p. J. Novákovi a 100,-Kč/m 2 p. M. Novákovi a M. Krejcarovi z důvodu kvalitativně horší části pozemků 9 hlasů pro, 4 proti (jmenné hlasování list č. 1, návrh G) 5) Zastupitelé se seznámili s žádostí manželů Fučíkových o směnu pozemku č. 330/3 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou za část pozemku č Směnu je navrhována na základě zjištění, že na část pozemku č. 330/3 zasahuje objekt čp. 365 ( RD manželů Fučíkových). Naopak na část pozemku č. 338 v majetku manželů Fučíkových zasahuje přístupová cesta k čistírně odpadních vod. Mgr. Čaňková sdělila, že se tato věc již řešila na jednání rady a rada požaduje po žadateli geodetické zaměření kam až zasahuje dům čp. 365.

4 Zastupitelstvo města rozhodlo zveřejnit úmysl směny pozemku č. 330/3 v k.ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou a ukládá MěÚ připravit návrh geometrického plánu. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh H) 6) Zastupitelstvo města projednalo žádost firmy FORTES s.r.o. o prodloužení termínu k uzavření kupní smlouvy na pozemek č Tato žádost se projednávala již na minulém jednání zastupitelstva, kde ing. Bartoš předložil dokument prokazující, že FORTES dosud nepožádal o stavební povolení na komunikaci, které je pro výstavbu na tomto pozemku nutná. Přítomná ing. Chudobová vysvětlila zastupitelům, že zpoždění je tentokrát na straně jejich projektanta. Ing. Chudobová byla upozorněna, že termín byl již několikrát prodloužen a je nutné ve věci jednat. Zastupitelstvo města rozhodlo prodloužit termín uzavření kupní smlouvy na pozemek č o výměře 1200 m 2 v rámci prodeje zmíněného pozemku společnosti FORTES, spol. s.r.o. do hlasů pro (jmenné hlasování list č.2, návrh A) 7) Zastupitelstvo města se seznámilo s tím, že realitní společnost ASYX má kupce na byt 3+1 v čp Zastupitelstvo města schválilo prodej bytu 3+1 v čp. 472 Ivaně Kloudové za cenu ,- Kč prostřednictvím realitní kanceláře Asyx. Provizi realitní kanceláři hradí kupující. 12 hlasů pro, 1 nehlasoval (jmenné hlasování list č. 2, návrh B) 8) Zastupitelstvo města se seznámilo s návrhem na stanovení priorit oprav komunikací, který byl zpracován na základě zaslaných priorit jednotlivých zastupitelů a zprůměrňován. Zastupitelstvo města schválilo pořadí priorit oprav městských komunikací v roce 2014 a ukládá MěÚ zadat soutěž na realizaci těchto oprav. Celoplošná výsprava od kostela k Červenému domu (nový koberec) - I (nejhorší stav) Chodník Mlýnská - od Hroznýše k čp. 839 Horská Montáž zábradlí u aut. zastávky MHD u samoobsluhy Chodník od železničního přechodu k ul. Příkrá včetně montáže svodidla Oprava povrchu lávky u Besedy Most M1 - u viaduktu - rekonstrukce dle PD

5 Tovární - od Auto Kelly k mostku u ČOV - recyklát se zaválcováním Oprava povrchu mostu u bývalého Lidového domu Sokolská obnova povrchu - I. etapa (od křž. Komenského k restauraci J+J čp. 547) 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh C) 9) Zastupitelé se seznámili s návrhem na proplacení faktur v rámci rozpočtového provizoria, tj. faktur, které překračují 1/12 výdajů roku 2013 v dané položce a paragrafu rozpočtu. Zastupitelstvo města schválilo v rámci rozpočtového provizoria proplacení těchto faktur: pojistné na 1. pololetí ve výši ,-Kč, fa č firmy Poláček Michal ve výši ,-Kč, fa č. 2/13 firmy INTES ve výši ,-Kč(bez DPH), fa č firmy Severočeské komunální služby ve výši ,-Kč, úhradu částky 459,-Kč v rámci výstavby parkoviště v Ještědské ulici a částky ,-Kč v rámci výstavby víceúčelového sportovního areálu dle rozhodnutí o odvodech za odnětí půdy ze ZPF, úhradu částky ,-Kč za provedené softwarové aktualizace programu MISYS. 12 hlasů pro, 1 nehlasoval (jmenné hlasování list č.2, návrh D) 10) Zastupitelé se seznámili s informací o možnosti změny odměn neuvolněným zastupitelům, v Rychnově se to týká místostarosty, radních a zastupitelů ( ti nedostávají odměnu žádnou). Zastupitelstvo města rozhodlo vyplácet odměnu neuvolněnému místostarostovi, členům rady města a předsedům výborů a komisí v dosavadní výši. 12 hlasů pro, 1 proti (jmenné hlasování list č. 2, návrh E) 11) Zastupitelé se seznámili s návrhem vyhlášky, která stanovuje poplatek za komunální odpady pro rok Poplatek byl navržen ve stejné výši jako dosud. Zastupitelstvo města schválilo obecně závaznou vyhlášku č. 1/2014 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh F) 12) Zastupitelé se vzhledem k nejasnostem o zadávací dokumentaci k soutěži na teplo rozhodli, že se schválení zadání odloží. Pracovní skupina, která zadání tvořila se znovu sejde a zadání vyprecizuje a případně doplní.

6 13) Starosta předložil návrh na účast v programu prevence kriminality, jedná se o opakovanou žádost o dotaci na zřízení kamerového systému. Zastupitelstvo města Rychnova u Jablonce nad Nisou schvaluje účast v Programu prevence kriminality na rok 2014 vyhlášeném Ministerstvem vnitra ČR, v dotačním titulu zřízení kamerového dohlíženého systému, včetně zabezpečení finanční spoluúčasti do max výše 15%. Zastupitelstvo současně schvaluje Žádost o dotaci na zřízení kamerového dohlížecího systému, Plán prevence kriminality na období , Bezpečnostní analýzu a Dílčí projekt ve znění předložených návrhů. 13 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh G) 14) Zastupitelé se seznámili s předloženou zprávou o poskytování informací za rok 2013 dle 18 zákona č. 106/99 Sb. o svobodném přístupu k informacím. Zastupitelstvo města bere na vědomí informaci o poskytování informací za rok hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh H) Zasedání bylo ukončeno ve 21:20 hod. Ing. František Chlouba starosta ověřitelé RNDr. Tomáš Hofrichter PhD. místostarosta Ing. Jaromír Palán Jaroslav Dvořák

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 5. 2016 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Ing. Petr Bartoň, Mgr. David Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Ověřitelé: MUDr. J. Zetek, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, 11 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 16.11.2009

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Hana Topinková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: M. Žabková, J. Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech 15 zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Bc. Tomáš Levinský, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Mgr. Miluše Bubeníková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Ověřitelé: ing. Jaromír Palán, Radek Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku přítomno 13 zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 4. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: mgr. Petra Svobodová, Milada Žabková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014.

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.12.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Vágner, mgr. P. Svobodová Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. P. Bartoň, Mgr. D. Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Ověřitelé: M. Žabková, O. Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, 9 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 19.10.2009

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Ověřitelé: Mgr. H. Zemínová, Ing. D. Hofrichter Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Ověřitelé: R. Veverka, Ing. J. Mrázek Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne 26.4.2010

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Žabka, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 7. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. M. Vágner, Ing. M. Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne v Bezděkově od hodin.

1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne v Bezděkově od hodin. 1/2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hradiště, konaného dne 4.2.2016 v Bezděkově od 18.00 hodin. Přítomní členové ZO: Ladmanová Jaroslava, Novák Pavel, Suda Josef, Benešová Daniela, Rolníková Jana,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 12. 12. 2017 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Program jednání zastupitelstva. 2. Zapisovatele usnesení Tomáš Hes. 3. Ověřovatele usnesení Miroslav

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 27.09.2017 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Bc. Jaroslava Benešová, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Ing. Leoš Adler, Ing. Miroslav Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Dana Kozáková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny.

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou ze dne 8.4.2013 Čas zahájení jednání : 19.05 Ověřitelé: Ing. M. Žabka, Mgr. I. Čaňková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Starosta města představil nové zastupitele Mgr. Petru Svobodovou a p. Tomáše Levinského, kteří také na místě složili

Více

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 7/2015, které se konalo dne 1. 4. 2015 od 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Böhm, J. Vöröšová, B. Švanda,

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne 14.12.2017 v 18. 00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice Usnesení č. 68/2017 Stanovení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Více

USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/ konaném dne

USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/ konaném dne USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/2006-2010 konaném dne 16.12.2009 1. Zahájení Jednání ZO zahájil starosta obce v 18,00 hod. Přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 22. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 22. 1. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 22. 1. 2015 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. Leoš Adler, Ing. Miroslav Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE OD

ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE OD ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE 25.07.2011 OD 17,00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ Košťany ve 2. patře budovy Přítomno 13 členů

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body:

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body: Zápis č. 1/2015/4 ze zasedání Zastupitelstva městyse Krucemburk, konaného dne 11.2.2015 Jednání bylo zahájeno v 18:00 hod Přítomno: 13 členů ZM Krucemburk dle presenční listiny Omluveni: Vít Janáček Hosté:

Více

Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr. Martina Nováková, Mgr. Dagmar Žbánková, Ing. Eva Dvořáková, Petr Janoušek

Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr. Martina Nováková, Mgr. Dagmar Žbánková, Ing. Eva Dvořáková, Petr Janoušek Zápis Č. 6/2014-2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2014-2018, konaného dne 29. 4. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr.

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 3.

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 I. ZM PROJEDNALO: 1. Zahájení 2. Sdělení

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 7, konaného dne 17. 6. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 20.3. 2015 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Jiří Jeff Calda, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav Janovský, David

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů Návrhová komise Jiří Nevídal, Pavel Relich Ověřovatelé zápisu Pavel Viktorin, Ing. Robert

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 17. 12. 2012 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Z Á P I S. ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne 20.12.2017 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek, Ing. Jakub Herman a pan

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup Z Á P I S z 1. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 25. února 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 2/2018 dne 5. listopadu 2018 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:40 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 129/2011, konaného

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne 4. 2. 2016 od 18,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Chleby bylo zahájeno v 18,00 hodin starostkou Ing. Lucií Šafránkovou (dále jako předsedající).

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16. 6. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. Jaromír Palán, Jaroslav Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Ukončení vyhlášeného záměru na

Více

MĚSTO KAMENICKÝ ŠENOV

MĚSTO KAMENICKÝ ŠENOV MĚSTO KAMENICKÝ ŠENOV Osvobození 470, 471 14 Kamenický Šenov, tel.: 487 712 012, fax: 487 712 000 Usnesení ze zasedání č. 19 Zastupitelstva města Kamenický Šenov 27. února 2017 ve vzdělávacím centru ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne. 18.4.2012 v kulturním domě ve Vlastibořicích.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne. 18.4.2012 v kulturním domě ve Vlastibořicích. OBEC VLASTIBOŘICE Vlastibořice 23, 463 44 Sychrov info@vlastiborice.cz www.vlastiborice.cz Tel.:485 146 025 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne 18.4.2012 v kulturním domě ve

Více

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v Domě kultury v Chroustově

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v Domě kultury v Chroustově Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 28.6. 2012 v 19.00 hod. v Domě kultury v Chroustově Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, Ing. Ivana Lisnerová, ing. Karel Mužátko,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: 0

Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 16. 10. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin.

Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin. Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 29. 1. 2019 od 18 00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek 21.12.2017 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Krédl, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,p.

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Guráň Roman, Viktorin Pavel. Volba ověřovatelů

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 3 z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu a sčitatele

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19.

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. Zápis číslo 7/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. listopadu 2018 Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva, 5 hostů Zahájení zasedání

Více

Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011

Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011 Zápis a usnesení z jednání rady města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24. 1. 2011 Přítomni: Ing. F. Chlouba, RNDr. T. Hofrichter PhD., O. Preisler, R. Veverka, Mgr. I. Čaňková Hosté: předseda finančního

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Žehuň č.13 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Žehuň č.13 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Žehuň č.13 ze dne 29.10. 2012 Poslanci: Ing.K.Horák, J.Podval, Ing.V.Dubský, Z.Ševčík, Ing.O.Jedlička, J.Urbanová O.Heřmanský Občané: dle prezenční listiny PROGRAM:

Více

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014

Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Z á p i s č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce dne 25. 6. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 17. 12. 2012 v 18.00 hodin ve velkém sále úřadu městyse Přítomni: Ing. Martin Cetkovský, Jaroslav Zoubek, Miroslava Holasová, Ing.

Více

Zápis ze 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 18.12.2006 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis ze 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 18.12.2006 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis ze 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 18.12.2006 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 18.12.2006 se konalo 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne 22.08.2018 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací

Více

Zápis č. 4 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne v hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 4 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne v hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 4 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 4. 3. 2019 v 18.30 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina 15 přítomných zastupitelů Volba ověřovatelů zápisu:

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 58. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 4.12. 2017 v 15:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Omluveni: Neomluveni:

Omluveni: Neomluveni: Zápis č. 1/2013 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 8.1.2013 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ----------- Neomluveni:

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno : 5 členů zastupitelstva

Více